hits

Ukens NO FILTER - Kjæledyr..

 • 06.12.2017 kl. 14:13

Dette innlegget har jeg nå valgt å redigere av naturlige årsaker. Jeg ville ikke at det her skulle bli et forum med kaotiske kommentarer som ikke henger på greip. Når jeg skrev dette tidligere var jeg så frustrert at jeg som overskriften ikke hadde "noe filter". Jeg hadde ikke trodd at det skulle være slik at dette innlegget skulle  skape en slik debatt. Kommentarfeltet på innlegget på instagram er lukket og det er også kommentarfeltet her inne. 

Jeg skulle selvfølgelig ikke hengt ut noen på den måten, det var feil av meg og jeg tar de konsekvensene som måtte dukke opp og står for det jeg har skrevet, men fjerner da biter av innlegget for å sette en stopper for dette nå.

_______________________________________________________________

Er det en ting som virkelig gjør meg forbanna så er det folk som ikke tar godt vare på dyrene sine. Jeg kan ikke tenke meg værre enn det å skaffe seg en hund for så å forsømme valpen og ikke ta godt vare på den. Da må man være verdens mest SHITTY mennesker spør du meg. Jeg klarer bare ikke å fatte at noen har samvittighet nok til å ikke ville det absolutt beste for valpen de har kjøpt seg. 

Når man skaffer seg en valp så velger man å få et nytt familie medlem og man gjør ALT for familien sin uansett hva det skulle være. Det er slik det er for de fleste normale mennesker hvertfall, med mindre man er et kynisk piece of shit menneske. Sorry ass folkens, men dette temaet får frem det værste i meg og jeg er ikke noe bedre enn andre rasshøl når jeg blir engasjert og sint i saker jeg brenner sterkt for. Jeg klarer faktisk ikke holde meg for god til å holde kjeft. Her MÅ jeg bare presissere at jeg oppriktig blir forbanna når jeg ser og hører om dyremislighold. 

En valp er så uskyldig og ber ikke om å bli kjøpt. Den blir valgt og når man har valgt valpen sin så har man faktisk et enormt stort ansvar og det er å ta vare på den valpen UANSETT HVA. Det er et dyr som forstår utrolig mye og har følelser. Den valpen ser mest opp til er deg. Du er helten dens og den stoler på at du alltid kommer til å være der for den for du er det eneste den har♥

Elsk dyrene deres betingelsesløst, selv i vanskelige tider♥ Og de som ikke klarer det kan brenne evig i helvette! #SorryNotSorry

Råtten..

 • 04.12.2017 kl. 14:27

Dette innlegget skulle egentlig postes på Lørdag, men fra jeg landet i Trondheim gikk det i 100 og det var farting fra start til slutt. Og etter julebord og bytur på Lørdagen våknet jeg opp med en usynlig hjelm rundt huet i går og var rimelig slapp for å si det mildt. Jeg var så død! Og bare det å gå ned og spise hotellfrokost med en haug av andre mennesker var ikke en høydare for å si det sånn. Jeg er litt anti-folk når jeg er sliten, fyllesjuk, bare sjuk eller i dårlig humør. Hehe.. Men julebordet var hvertfall super koslig og stor suksess.

Jeg pakket til og med lett og kjøpte meg ikke et nytt antrekk en gang. Jeg brukte en kjole jeg har hatt i over 2 år og etter jeg rotet i skapet fant jeg både skinnboots og genser med prislappen på så da var det jo som noe nytt uansett. Nøyd!! 

Prosjektet mitt forrige uke gikk veldig greit og jeg brukte ikke 1 eneste krone på mat hele uken bortsett fra Lørdagen da.. hvor jeg kjøpte drinker på byen og  burger på vei hjem og sjokolade i hotell lobbyen før jeg og Coach Line stabbet oss opp på rommet og sloknet. Og det var jo det jeg sa. At jeg ikke skulle bruke noe før jeg dro til Trondheim på Lørdagen. YES! Jeg tror vel kanskje jeg sparte 1000-1500 kr på mat bare fra Mandag-Fredag og det er ikke tull.

Så jeg tenkte jeg skulle fortsette denne uken også. Nå er det ganske så tomt i kjøleskapet og i skapene når det kommer til pålegg og knekkebrød osv, men frysern skal nå tømmes. Jeg skal bli flink til å spise kjøttet som er i frysern og virkelig gå inn for å bruke opp maten der i løpet av Desember mnd. Jeg må nok handle litt inn så jeg har litt egg, melk, ost og skinke typ, men jeg skal handle fornuftige mengder og spise opp det jeg kjøper.  

Etter denne helgen er jeg så råtten i kroppen og jeg føler meg heeelt jævli så det skal bli digg å komme i gang med treningen igjen og til normale kostholdsrutiner. Jeg spiste meg ihjæl på junkfood i går og er helt rar i magen i dag. Haha.. Det er en sjukdom vett. Junkfood addict! Så det er bare å sette i gang uken og starte Mandagen på best mulig vis. LEGDAY!!  

Ønsker dere en super uke alle sammen <3 

#antrekk #reise #hverdag #desember #blogg #treningsblogg

"Kjøp nye tenner"..

 • 28.11.2017 kl. 15:09

I går fikk jeg en melding fra en godt voksen mann i inboxen på instagram jeg satt lite pris på...

Jeg la ut en køddevideo i instastoryen min hvor jeg lagde et tulletryne eller hva man skal kalle det og snakket om vafler. Hehe.. Ja, dere som så den vet jo, men vanskeligå forklare. Jeg liker å legge ut mindre selvhøytidelige ting på snapchat og instastory innimellom all trening, kropp og kosthold. For noen ganger blir jeg dritt lei av mitt eget tryne og vil ikke bare vise "i dag er jeg på trening IGJEN" hehe.. Selvom det er greia mi og en enormt stor del av min hverdag og stort sett grunnen til at dere følger meg♥

Hvertfall så fikk jeg en melding hvor det stod "KJØP NYE TENNER!" og da tenker jeg litt sånn.. Really? Eeeer det vits? Det er bare så sjukt poengløst å slenge ut sånne kommentarer. Og hvis man ikke har noe hyggelig å si kan man faktisk holde kjeft for hva godt i verden bidrar du med ved å smelle ut sånne kommentarer? Er du så perfekt selv at du føler deg overlegen nok til å kunne foreslå at noen skal bytte ut tennene sine? Regner med at du tror du er en gud av et menneske selv, en sann Adonnis med et utseende så vakkert og symmetrisk at kvinnene rundt deg smelter kun ved et øyeglimt... Ja, jøss..

Og selvom jeg lar sånt piss prelle av så traff det faktisk forde.. Fordi det var blinkskudd!

Et av mine største komplekser siden barneskolen har vært tennene mine og smilet mitt. Jeg husker jeg ble ertet fordi jeg hadde "tenna på tørk" og jeg ville ikke smile når jeg var mindre. Og det komplekset har vært med meg siden. Jeg misliker munnen min veldig og hater smilet mitt, selvom IRL så smiler jeg jo hele tiden fordi jeg er en "happy go lucky" person! Jeg har faktisk vurdert å kjøpe meg nye tenner fordi det plager meg så mye. Jeg har vært inne på tanken om å rive ut de 4 fremste tennene mine og klaske inn perfekte kritthvite tenner. SÅ mye har det plaget meg. 

Hvis dere ha lagt merke til det så smiler jeg sjeldent skikkelig på bilder og det er noe av det vakreste jeg vet hos andre. Store, ekte smil! Det er anderledes om du møter meg face 2 face for jeg skravler og smiler som en gal, men da også dukker det opp små glimt med komplekser og jeg kan plutselig holde meg for munn når jeg gapskratter eller får latterlig latterkrampe. Det er en refleks og jeg gjør det uten å tenke meg om siden det har vært sånn siden jeg var liten. 

Tenk hvordan det er å vokse opp i dag når voksne mennesker ikke en gang klarer å spare seg for sånt piss. Vi skal liksom gå frem som gode eksempler å oppdra og sørge for at de yngre ikke mobber hverandre ihjæl, men de voksne er jo faen meg værre enn ungdommen. "Har du sett hva hu har gjort nå?" "Så du det hun skrev? "Så du det hun hadde på seg?" Gud så kjedelig folks liv må være når de faktisk har tid til å snakke så mye dritt om andre og i tillegg skrive dritten direkte. Skaff en hobby og få litt positiv input. Vi liker kanskje ikke alle, men det handler for faen om å kunne holde kjeft og ikke slenge dritt i trynet på folk. Det må jo være et helvette å vokse opp med sosiale medier hvor man er tilgjengelig for drittslenging 24/7. 

Ingen har noen rett på å kommentere andres utseende på noe som helst måte. For ALLE er forskjellige og vi er perfekt uperfekte. Det er ikke sånn at 1 person kan avgjøre om et annet menneske er vakkert nok for samfunets norm eller hva faen man skal kalle det. Ja, jeg har skeive tenner og de er ikke kritthvite, men jeg er hvertfall et bra menneske og tar vare på folk rundt meg. Det finnes større verdensproblemer enn mine skeive tenner.. 

Ukens NO FILTER - Arrogante PT´er..

 • 06.10.2017 kl. 14:24

Selvom jeg jobber som online PT og coach selv så irriterer jeg meg grønn over noen PT´er der ute. Og da mener jeg PT´er som er så jævla arrogante at folk ikke skjønner en dritt av hva de snakker om. De som konstant har et stort behov for å bruke store fancy faglige ord og utrykk de fleste driter i fordi de vil ha en god PT som viser de god trening som gir resultater fremfor å smelle "pensum fakta" i trynet på folk hele tiden. De som får kundene sine til å føle seg små og dumme fordi de er så høye på sitt eget vokabular. Dette er også slike type PT´er som disser slike som meg for at jeg deler treningen min på instagram og liker å være kreativ med nye øvelser jeg tester ut. 

Ja, selvom knebøy, markløft, militærpress, nedtrekk osv er gode øvelser så betyr det ikke at det kun er disse som skal gjøres hele tiden. Må man løfte 130 kg i knebøy for å være "rå" eller godt trent? NEI! Og er det ikke lov å være kreativ på trening og utfolde seg litt mht egen vinning når det kommer til å finne nye vrier på øvelser? JO! Så back the fuck of ryggen på slike som meg... Mind your own business.. 

Det jeg også irriterer meg grønn over er at slike type PT´er gjør narr av slike som meg og legger ut "kødde bilder" av at de poserer som en fitnessjente og skriver tekster som "Se her, hvis jeg legger ut et bilde hvor jeg vrir hoften min så får jeg flere følgere og PT kunder" EH nei din klovn..

Hvis du tror at det jeg driver med er overfladisk kroppsflashing så tar du rimelig feil. Jeg er så mye mer enn det og hvordan våger du å si noe på hva jeg gjør på min instagram eller blogg? Det er min personlinghet jeg viser og selvom du kanskje ikke har en sjæl så ikke diss min. SKAM DEG! Det finnes mange forskjellige PT´er der ute og fordi jeg har funnet min greie så ikke hat på meg fordi du kanskje ikke har funnet din.

Trening er et bredt spekter og det er MANGE veier til rom og utallige måter man kan trene på. Jeg føler bare det er et push fra de som tar seg selv ganske så selvhøytidelige som PT´er på det å latterlig gjøre de som går sin egen vei og ikke følger "PT malen" hva nå enn det er. Som meg som jobber gjennom sosiale medier og online for å spre treningsglede og motivasjon.. Jeg ELSKER jobben min og det jeg driver med å det å pisse på noens lidenskap er ikke innafor, uansett om det er trening eller strikking.

Jeg tenker litt sånn at hvis du må snakke om hva alle andre driver med for å rettferdiggjøre det du selv driver med så har du missforstått. Fremsnakk i stedet for baksnakk, eller velg å holde kjeft noen ganger kanskje? For det å snakke om andre som om de er fucktards på den måten vil kun gjøre at du ender opp med å fremme deg selv som en fucktard sjæl...

Just saying ;)

Ukens no filter - Har jeg kjøpt satan? 1 uke med valp!

 • 14.09.2017 kl. 12:29

Nå har Nova vært hos meg i 1 uke og jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten update på hvordan det har gått. For det første så må jeg jo bare si at det er verdens vakreste lille valp. Hun minner meg litt om en husky siden hun har de tegningene hun har og hun ser så badass ut med halve ansiktet med sånne joker-face tegninger. Hun ser litt ond ut. Og jeg kan med hånda på hjertet si at det føles ut som hun er noen ganger å. For jeg tar meg sjæl i å tenke "har jeg kjøpt satan?" for makan til pøbelbikkje skal du leite lenge etter. Eller, alle valper er jo slik da, haha.. Men you know.. Når det er din egen kjenner man ekstra godt på det.

Dette innlegget ble litt lengre enn planlagt, men jeg fikk ut litt tanker og frustrasjon rundt det hele også. Dette er ikke noen glansbildeblogg hvor alt går på skinner og jeg kan multitaske alt i hele verden mens jeg lager freshe cupcakes, har en unge på hver arm og ser ut som Carrie Bradshaw på New York Fashion Week i samme slengen.. Nope.. Let´s keep it real. Jeg vet ikke med dere, men jeg er hvertfall ikke noe supermenneske..

 

Hun kom hjem her Torsdag forrige uke og det var bittelitt ynking i bilen på vei hjem før hun sovnet og utenom det så har hun ikke ynka seg en eneste gang, til og med første natta gikk det helt fint. Jeg er ute med henne en gang om natten/ekstremt tidlig på morningen og utenom det er hun superflink og sover til jeg står opp og da går vi ut med en gang od da er dagen i gang..

Når jeg jobber på morningen så ligger hun og sover oppå føttene mine så hun er jo bare verdens største sjarmtroll da. Litt sånn B-hund og det passer meg utmerket for da får jeg jobbet og ordnet de tingene jeg skal før jeg trener i et rolig tempo. Men på formiddagen/ettermiddagen og kvelden er det andre boller, for da våkner lille satan til liv og det er 100 til vi legger oss med en liten lur i mellomtiden her og ned for å lade opp djevelenergien sin igjen. Og da snakker vi klikk mongo bikkje over hele kåken og potteplanter som går til hælvette.. Haha!

Jeg skulle jo egentlig ikke hentet henne før fredag 29 September fordi jeg skulle bli ferdig med fitness og Barcelona først så jeg fikk det ut av verden og kunne fokusere 100% på Nova, og det var en klok avgjørelse jeg tok før jeg kjøpte henne og jeg skulle faktisk ønske at det var det som skjedde.

Men pga hun som hadde kullet ble veldig syk så måtte de hentes før så da ble det spontant valp 2 uker før planlagt og det midt i fitnessoppkjøringen. Det har jo resultert til at jeg selvfølgelig prioriterer Nova fremfor meg selv og fitness har blitt satt litt til siden. Jeg føler jeg har mistet fokus veldig og det synes jeg er utrolig leit nå den siste tiden.

Jeg cheat´a jo forrige uke og jeg har hatt STORE problemer med å holde planen min fordi ting går i 100 her og jeg merker veldig på det at når jeg bare er hjemme hele dagen uten at tiden går så veldig fort er det ekstremt lett å snoke i skapene og spise en riskake her og en riskake der. DET var noe jeg ikke hadde sett for meg så det kom som en slap in the face. 

Pluss at jeg ikke har fått trent det jeg skal. Jeg misset kun 1 styrkeøkt forrige uke men mye cardio og denne uken har jeg heldigvis fått trent styrken jeg skal hver dag takket være søstra mi som har vært hundepasser. For det er for tidlig å la hun være alene i over 2 timer uten å ha hatt noen form for tilvenning nå helt i starten.

Denne uken har jeg ikke fått inn noe cardio for jeg har ikke hatt hjerte til å spørre søstra mi om hun kunne sitte lenger enn hun allerede gjør snill som hun er. Jeg har heller ikke fått gått over listen min og handlet inn det siste jeg trenger til NM, ikke pakket til Barca som jeg hadde planer om og en haug av andre ting som har blitt satt til siden.

Jeg har heller ikke fått øvd på posering fordi jeg alltid må være påkledd og klar til å hoppe i joggeskoene når vi skal ut. Det å stå i halvnaken i undertøy midt i stua med høye hæler er ugunstig når bebis plutselig bestemmer seg for at blæra ikke holder lenger. Vi må ut etter hun har lekt, sovet, spist, tygget mye på noe, hatt uhell inne osv. Så det er inn og ut hele tiden.

Og når jeg først har tatt på meg poseringskoene på kvelden så klikker jo bikkja mongo og skal ete de opp og da er det umulig å tråkke rundt her for å si det sånn for da er det attack mode på beina mine. Og skoene lager jo klakkelyd så det er ekstra gøy. Fitnessoppkjøring + valp = crazyness. Det å kombinere disse to har ikke vært lett, det sier jeg med hånda på hjertet.

Jeg skulle helst hatt disse ukene til å fokusere 110% på NM og eventuelt det at jeg skal stille i konkurranse i Barcelona. Men sånn ble det ikke og jeg har hvertfall gjort det beste ut av det selvom det har vært frustrerende, vanskelig, koslig og fint på en gang. Jeg føler jeg ikke strekker til fordi fitness blir nedprioritert nå når det virkelig gjelder og jeg blir litt trist av det.. Jeg er fanget i midten av 2 ting som krever enormt mye oppmerksomhet og fokus. Jeg skulle ønske jeg bare kunne slippe alt og leve "det normale livet" med Nova nå, men jeg er liksom ikke ferdig med fitness helt ennå så det går bare ikke. 

Jeg storkoser meg med Nova og jeg er så forelsket i den lille valpen min så misforstå meg rett her altså. Det er bare vanskelig å prøve og være god i alt på en gang når ting krever mye fra både høyre og venstre. Men det går jo ikke an å ikke elske dette lille trynet her.. Så selvom uken har vært kaotisk mht rutinene mine og fitness så er denne hårballen av en satan hjertet mitt og hun kommer først uansett hva♥

Jeg fikk også spørsmål om hva jeg kjøpte inn til Nova før hun kom og jeg kjøpte:

 Hundeseng, pledd til å ta henne med hjem i (som nå ligger i senga hennes), tøybur til å frakte i bil nå i starten og ha her hjemme, håndkler som bare er hennes til når hun har vært ute og er møkkete eller badet, shampo og balsam, sele, halsbånd, hårbørste for kos og tilvenning + en ordentlig en, kloklipper, driteposer, biteleker og bein til å tygge på, bamser, godbiter + godbit med hjernetrim, kong leke, matskåler, fôr, omega 3 for hunder, en bok med hundetriks (genial). Og det var vel det tror jeg. 

Og her er 2 linker jeg anbefaler å lese dersom du skal ha valp. Mamma tipset meg om de og de er kjempe fine: http://forskning.no/blogg/hun-om-hund/ti-tips-til-den-nybakte-valpeeieren og http://norskterrierklub.no/Userfiles/Sites/files/Ny_valp_i_huset_Westie.pdf (denne siste tilhører norsk terrier klubb, men det er basic info som funker til valper generelt)

Ukens NO FILTER - KROPP

 • 01.09.2017 kl. 10:48


Obs obs! Innlegg med relativt nasty bilder! (Kun uredigerte bilder i dette innlegget!)

På bildet under her er som regel slik dere er vant til å se meg for tiden. Altså. I denne formen med litt muskelflex fordi jeg er en litta harrytass. Jeg tok dette bildet her tidligere i dag. Noen ganger får jeg litt dårlig samvittighet fordi jeg føler jeg bidrar til kroppspress. Jeg driver jo med bikinifitness og jeg skal i første konkurranse allerede på Søndag som de fleste av dere vet. Og jeg husker selv det bildet jeg satt med i hodet både før jeg startet å trene mot bikinifitness og rett før jeg skulle stille i fjor. 

Jeg hadde fått det for meg at bikinifitnessjenter er "perfekte" De er alltid stramme, har null cellulitter og kroppene er rett og slett on fleek og ser retusjerte ut uten så mye som et strekkmerke. Ja, det er helt sjukt, men det tenkte jeg. Så derfor var jeg ekstra stressa i fjor når jeg hadde ræva full av cellulitter 1 uke før scenedebuten og følte meg jævli. Jeg følte meg ikke bra nok eller godt nok trent og jeg mistet faktisk selvtilliten veldig. Og heldigvis har jeg verdens beste coach som betrygget meg med at dette kom til å gå helt fint, spraytan gjør susen også blir man litt strammere dagene før konk pga oppkarbing osv. For jeg følte meg "slapp". Men fitness handler også mye om posering og illusjon ;)

I år veit jeg bedre og jeg lar meg ikke stresse over at kroppen min faktisk ER en kropp. Min kropp er ikke noe anderledes enn din kropp. Vi er bare bygget forskjellig. Jeg har hud, du har hud, jeg har hår (med masse flass i forresten), du har hår, vi har tenner, kviser, vi promper og vi er rett og slett mennesker hele gjengen. Og det er viktig å ikke glemme. Jeg har fortsatt masse strekkmerker som dere sikkert ser på bildene mine og cellulittene mine viser jeg frem i ny og ne. Jeg redigerer ALDRI kroppen min bedre og jeg redigerer ALDRI vekk noe som "plager meg". Og jeg har sagt det før i et krast "Ukens - NO FILTER" innlegg (som du finner HER!) SHAME til dere som gjør det! Skammelig!

I går hadde jeg jo oppkarbingsdag. Det vil si at jeg får spise min daglige diett + en haug med havregryn/søtpotet/ris/potet/pasta osv osv. Det er for å fylle opp glukoselagrene i muskulaturen slik at vi ikke blir så "flate". For muskler og kropp trenger karbohydrater og når vi ikke får et godt påfyll som vi ikke gjør på diett så er det som om musklene går tom for luft om dere skjønner. Haha. Så i går spiste jeg to kingsize middager i tillegg til 2 store havregrøt porsjoner og riskakene mine med egg. #BestDayEver!

Det resulterte i dette.. Pump i kroppen og foodbaby x 100:

En foodbaby og armer med så mye blodårer at jeg så ut som t-banekartet i New York! Helt insane! Vi uttøvere er ikke "feilfrie", vi går ikke rundt med abs 24/7, vi blir oppblåst som faen, har cellulitter er og vannete i kroppen om vi stresser. Det finnes selvsagt noen unntak, men jeg er ikke unntaket. Jeg føler jeg er mer som regelen. Haha..

Så ikke vær for harde mot dere selv om dere føler dere stinne etter middag eller kveldsmat. Og for all del IKKE vei dere på kvelden etter masse mat, stress i hverdagen osv. Ikke gå i kjellern fordi kroppen deres reagerer på maten dere putter i dere. Og når jeg sier reagerer så mener jeg ikke som i en allergisk reaksjon, men kroppen tar til seg næringen og jobber det ut der hvor det trengs. For man våkner dagen etter og føler seg bra igjen som regel. Kroppene våre har forskjellige former hver dag og alt er avhengig av ytre og indre faktorer uten at noe trenger å være "galt" eller "feil"♥


Ja, jeg vet jeg står litt forskjellig på bildet over her, men jeg tenkte ikke over det når jeg tok bildene :(

Poenget mitt med det innlegget her jentene mine er at ingen er perfekte uansett hva slags side vi viser oss fra utad. Ja, sosiale medier er en platform for inspirasjon, motivasjon og man vil vise seg fra sin beste side som regel og det synes jeg faktisk er greit for det inspirerer meg hvertfall, men en god dose ærlighet trengs også innimellom. Så elsk dere selv både når dere har en foodbaby og når dere ikke har det♥

Ha en nydelig fredag alle sammen! Jeg skal pakke videre. Som dere ser henger det klær til tørk over alt. Haha! Og mealpreppe til Sandefjord, kjøpe rødvin og silkemorgenkåpe så er jeg på vei mot Oslo for å plukke opp Lena og Drammen for å plukke opp Fredrikke♥ Følg meg på snap om du vil være med på den første konkurransehelgen min: CHRISUNIVERS (NB! My story spam kan forekomme♥)

Og ja, speilet mitt er uber dirty, men altså.. prioriteringer ligger ikke i speilvask om dagen :P Haha! Huff!

Ukens NO FILTER - "Hun har forandret seg!"

 • 25.08.2017 kl. 12:26

I dag tar jeg oppgjør med folk som ikke takler å se andre utvikle seg og vokse som mennesker. For noe av det værste jeg hører er den setningen "Hun/han har forandret seg". med en sånn negativ spydig tone... Hva mener folk med dette egentlig? Er det sånn at man skal være 18 år i huet for alltid? Er det ikke lov til å utvikle seg som menneske og finne nye veier i livet? Nye hobbyer og nye interesser? Kanskje noen velger å få barn og gifte seg? Ja, er det rart å forandre seg? NEI!! Ettersom årene går og man opplever livets ups & downs så bli man formet litt etter litt og man er i konstant endring. Man finner kanskje ut at man liker trening over gjennomsnittlig mye (kremt kremt) eller kanskje man selger alt man har å stikker på jorden rundt opplevelser. Eller stifter familie. Who the fuck cares! La folk være folk! La folk gjøre det som gjør de lykkelig og la de følge drømmene sine♥ Unn de det!

Vi er forskjellige så ikke hat på folks reise gjennom livet. Ikke snakk ned om det å forandre seg som om det er noe negativt. Det er fantastisk vakkert å se mennesker utfolde seg når de har det godt og gjøre store og små endringer i livene sine som gjør at de har det bra og vokser som personer.

For det er jo det vi vil? Vi vil jo ha det bra? Vi endrer oss jo ikke i en rettning fordi vi vil ha det dritt? Det er jo som regel noe positivt som skjer når noen endrer seg. Positivt for dem da. Og kan man ikke respektere det? Kan ikke folk bli flinkere til å synes at det er kult at noen har baller til å satse, fremfor å kritisere og hate? Må folk ha noe negativt å si om absolutt ALT? Er det så vanskelig å bare si "jeg synes det er kult jeg, la hu/han være seg sjæl og holde på med sitt"!

Jesus christ.. Folk skal ha en mening om alt og alle. Noen ganger er det best å bare holde kjeft og ikke snakke shit om andre HELE tiden.. Fokuser på noe positivt! Gjør en endring i ditt liv da hvis det er så forbanna lite spennende at du må snakke om andre hele tiden. Nei, vettu hva. Jeg er ferdig med fjortis perioden hvor det var drittslenging fra høyre og til venstre. Nå får man da være voksen nok til å ikke snakke piss og ønske folk rundt seg godt uansett hva de driver med eller hvilke valg de tar i livet. Ikke vær den idioten som sitter stuck i ditt eget liv dag inn, dag ut og snakker dritt om andre kanskje fordi du selv nettopp er redd for å gjøre noen endringer for deg selv.. Just don´t! Ikke vær så smålig...

Jeg kjenner også jeg blir forbanna når noen prøver å "selge meg bullshit" om andre. JEG gjør meg opp en mening selv om jeg liker noen og hvis noen prøver å snakke svada dritt om andre til meg så stopper jeg de med en gang. Jeg skyyyr også drama etter mye drama når jeg var litt yngre. Så er det noe jeg har lært meg i mine "eldre" dager er at "see no evil, hear no evil, speak no evil" PREACH!! Hvis noen prøver å komme med sladder til meg om folk jeg vet hvem er eller kjenner så stopper jeg de med en gang. Jeg sier rett ut "NEI! Dette gidder jeg ikke høre på, jeg vil ikke vite det". I shit you not! For jeg orker det bare ikke.

Jeg trenger ikke den negative energien og jeg trenger ikke å vite hva slags drama som foregår i andre sine liv for det angår ikke meg. Og hva godt gjør det meg å vite det da? Jeg har nok med meg selv og min hverdag til at jeg skal kaste bort tid på å høre på og sladre om andre. Det jeg ikke vet har jeg ikke vondt av og hvorfor skal jeg la noen fylle hodet mitt med sladder og vås så jeg kan risikere å gå rundt å tenke på det. Nei, vettu hva.. Can´t deal! 

Så hvis for eksempel folk snakker om meg og at jeg har "forandret meg" så spør jeg tilbake... Vel, har jeg blitt et rasshøl? Har jeg blitt et dårlig menneske som skader andre ved å være slem, ufin, kald, ond osv, snakker jeg dritt og spyr ut negativt bullshit om andre? Svaret er selvfølgelig NEI! Og da tenker jeg.. Hvorfor i helvette skal det at jeg har forandret meg bli snakket om som noe negativt da? Kan ikke folk være glad på mine vegne? Er det så jævla mye å be om? Jeg kjenner jeg er så lei av smålige mennesker som sitter som sånne kaffekjærringer og sladrer om svada som er total bullshit.

Spør deg selv.. Føler du deg som et godt medmenneske når du holder på sånn? Gir det deg noe positivt i din hverdag? Skulle det være at jeg plager dritten ut av deg så blokk meg da. Ikke oppsøk det jeg driver med. Gjør meg usynlig i din verden så slipper jeg å være et negativt moment for deg. For det er helt greit å ikke like meg.. Men det går an å spare seg for shitsnakket..

Så til alle dere der ute som pusher på og gjør deres greie og utvikler dere! YOU ROCK! Ikke la noen stoppe dere fra å følge deres drømmer uansett hva de er! For hvis man skulle blitt påvirket av folk som hater så hadde vi ikke kommet noen steder! BE STRONG, BE YOU, BE BEAUTIFUL!

- Dette innlegget ble mye lengre enn jeg trodde, men fingrene bare klikka på tastaturet her! Det er nok noen skrivefeil, da det gjerne skjer når jeg blir ivrig på tastene.. Hihi! Nå er det tid for MAT også må jeg pakke til Trondheim og komme meg avgårde!!♥ Følg med på snap om du vil være med på tur: CHRISUNIVERS

Ukens NO FILTER - Gårsdagen var kjip!

 • 18.08.2017 kl. 10:31

Dagen i går startet veldig bra og jeg brukte morningene som jeg pleier og jobbet, blogget, la ut innlegg på instagram, spiste frokost og gjorde meg klar til beinøkten jeg skulle ha og som jeg gledet meg til. Det er jo kun 2,5 uke til første konkurranse og alle økter teller. Så fikk jeg en tlf som vippet meg helt av pinnen og jeg gikk helt i kjellern. Når man er så nære en konkurranse og dietten begynner å gå inn på en så er man ekstremt følsom og jeg brøt helt sammen etter denne tlf samtalen og klarte ikke å tenke klart og jeg skjønte egentlig ingenting for jeg har jo vært inne i diett og fitnessbobla mi de siste ukene og månedene og når ting dukker opp utenfor den så blir det litt sånn "å ja, stemmer det.. verden rundt meg fortsetter jo" Det er ganske sært, men man havner veldig i en boble av fokus og får et tunellsyn uten like. Jeg velger å ikke dele mer detaljert da det er rimelig komplisert og privat på et annet nivå enn fitness, trening, jobben min, meg privat, kropp osv. Det er noe som er beyond alt dette. 

Jeg knakk helt sammen og gråt i sikkert en halvtime fordi tankene og hodet mitt var helt kaotisk og det som stod veldig klart fremfor meg ble bare kaos. Se for dere at man har organisert en skuff full av verktøy også blir den dratt ut og snudd på hodet og ligger strødd utover gulvet. Sånn var hodet mitt. Fokuset forsvant og endret retning og var litt all over the place. Ting føltes håpløst og jeg fikk helt panikk. Men heldigvis har jeg Natalia på besøk som hjalp meg med å samle tankene etter tidenes utbrudd og hun klarte å hjelpe meg med å finne roen. 

Jeg klarte ikke å ta meg såpass sammen at jeg kom meg på trening for verden raste litt for meg så jeg var så ustabil i tankene og humøret og jeg ville bare legge meg under dyna og ligge der resten av kvelden. Jeg fikk også et akutt behov for å spise! Det var sånn jeg reagerte på den store stressfaktoren. MAT, jeg vil ha MAT! For når man er på et kaloriunderskudd så er det ikke mye motgang som skal til før man tenker at man vil bryte diett og bare ete seg god og mett. Jeg vet ikke om det er noe som ligger latent i kroppen fordi man trenger maten og det er litt sånn "survival mode" For man trenger faktisk karbohydrater for å tenke og være oppegående i hodet. Så det kan jo være et instinkt hvor kroppen sier "spis, få hjernen tilbake også løser vi dette" Men jeg klarte å kun drikke 1 kopp kaffe ekstra med 0,5 dl skummetmelk i. Så det var ikke akkurat noen smell! Det kunne vært fråtsning på et helt annet nivå.

Og hvis jeg ikke hadde vært på diett og så nære konkurranse så hadde jeg absolutt ikke blitt SÅ vippet av pinnen etter denne tlf samtalen. Da hadde jeg forhåpentligvis klart å tenke litt mer fornuftig og løsningsorientert og jeg hadde brukt hodet i før jeg krisemaksimerte situasjonen. Men et dietthode er ikke som et vanlig hodet. Man har veldig lav terskel for uforventede situasjoner som ikke inngår i daglige rutiner mot fitnesskonkurransen og "motgang". Og det er som jeg nevnte tidligere pga tunellsyn og et fokus hvor man glemmer resten av verden litt. 

Jeg ble superstresset og stress er min største fiende nå mot konk. For om jeg sover dårlig og bærer på indre stress jeg ikke klarer å legge fra meg så kan kroppen min begynne å jobbe imot meg og jeg kan risikere å ikke komme i den sceneformen jeg skal fordi jeg ikke klarer å miste de siste kiloene som skal av. Kroppen er smart og hvis man bærer på mye stress + lite søvn så vil den ikke slippe fett, men heller tviholde på det fordi den havner i nødmodus og stresshormonet kortisol slippes ut i kroppen. NOT GOOD! Så gårsdagen brukte jeg egentlig på å sortere og finne løsninger og jeg jobbet virkelig med hodet. Jeg skal prøve å senke skuldrene og beholde fokus, men jeg kjenner at det ligger stress inni meg og ruger. Jeg må fortsette å jobbe skikkelig med hodet nå og sortere ting og tenke at ting ordner seg. Dette SKAL jeg få til! Dette SKAL bli bra! Både når det gjelder konkurransene og den telefonsamtalen♥

Grunnen til at jeg ville dele dette er fordi jeg var totalt gone på snapchat i går og jeg følte jeg skyldte dere en forklaring på det. Jeg tenkte at nå tror de sikkert jeg sitter å muncher sjokolade og eter mc´ern for alle penga, men nei.. Det var ikke en sånn breakdown jeg hadde. Hehe.. Og hvis jeg hadde sprukket på den måten..Tro meg dere hadde vært de første som hadde vist det for jeg har lovet å ta dere med på både oppturer og nedturer denne reisen♥ 

I dag er en ny dag og nye muligheter til å trene, spise riktig og gjøre ting etter planen og jeg våknet med ild i sjelen og pågangsmot! 

Jeg ønsker dere alle en nydelig dag og en god helg♥ Superglad jeg har dere godgjengen min♥

Ukens NO filter - Gjesteinnlegg: Christine the fucktard!

 • 11.08.2017 kl. 09:10

Endelig helg og denne Fredagen har Fredrikke fått frie tøyler i ukens no filter innlegg. Haha! Jeg DØR, ler og gråter litt for jeg blir jo rørt da som den sippete personen jeg faktisk er♥ Her er det HELT KLART no filter og jeg har ikke redigert eller gjort noe med teksten hun har skrevet, jeg har heller ikke bedt henne om å skrive noe/ikke skrive noe så here you go:

→ "Christine, Christinesunivers, fucktard eller frøken freakshow. Dama gir seg selv stadig nye navn. Hvorvidt de to siste stemmer for være opp til dere å vurdere. Jeg har fått lov til å dele litt om mitt syn på Christine. Veldig stas, så hold dere fast. For hey, jeg ble jo som mange av dere også først ?kjent? med Christine først på sosiale medier. Det har seg riktignok sånn at vi lever i en verden hvor sosiale medier og virkeligheten kan være vidt forskjellig. Personer kan fremstå på en helt annen måte på sosiale medier enn hva virkeligheten tilsier. For er det egentlig så rart å ville skjule sine dårlige sider for å fremme de bedre? Nei! Vi er mennesker og de fleste av oss ønsker å vise seg fra sin beste side.

Etter å ha fulgt Christines reise mot scenen noen måneder på sosiale medier, skulle vi endelig møtes på NM. Må legge ved at de første møtene våre har vært i jobbsammenheng. På NM rakk jeg ikke å få et skikkelig inntrykk, ettersom det var full rulle. Senere da vi hadde en fotoshoot sammen fikk jeg endelig dannet meg et bilde. Ja, jeg er forresten foto- og ambassadøransvarlig i X-life, men hey, det var ikke meg vi skulle snakke om nå. Vi hadde snakket lenge sammen på forhånd. Jeg hadde til og med fått julegave av Christine. Da felte jeg forresten noen tårer! For hvor snilt er ikke det?!

Vi klaffet jo godt på sosiale medier, sendte en del mails og meldinger til hverandre, men likevel. Jeg var derfor ekstra spent på om vi ville klaffe like godt når vi hadde litt tid sammen etter fotoshooten. Resultatet sier vel seg selv. En ny friend match var alert! Det sa pang og vi ble sittende å prate i flere timer etter at de andre deltagerne på shooten hadde reist. For vet dere, Christine er like søt, inkluderende og sprudlende i virkeligheten som på sosiale medier. Hun er et omsorgsmenneske og unner andre lykke og suksess. Likevel er det alltid noen morsomheter som fester seg. Vi har tilbragt en del mer tid sammen i det siste, da vi er i samme team, Kaliber FKK. Fyrer derfor løs med noen åpenbare, men også kanskje nye funfacts om Christine! 

 • Jeg har ALDRI, nei selv ikke du mamma, møtt noen som ELSKER mat like høyt som Christine. Det er helt vilt og må oppleves. Hvem SNIFFER?! på smågodt og kaker i butikken PÅ diett? Det kaller jeg selvpining til de grader. 

 • Christine bruker MYE tid på å se på matfilmer. Kake, sjokolade og doughnuts. No words needed. Det klikker helt! Ofte avsluttes en setning i denne sammenhengen med ?oh, det er så digg at jeg kunne tatt tiss mot tiss med den kaka?.  Jepp, helt ville tilstander.

 • Når vi er inne på mat. Ikke møtt et menneske som promper like mye. Gassmaske anbefales som accessoirers dersom dere skal bruke mye tid i lag.

 • Christine drikker ikke vann?! Hallo... Vi snakker shitloads med Pepsi Max, Cola Zero og kaffe. Det er vel hennes måte å overleve på. Ganske sært spør du meg, og jeg er en ekte Pepsi Max elsker.

 • Hun synes selv at hun er ganske morsom, og det er i seg selv ganske morsomt. Hun ler seg skakk ihjel av ting hun sier og gjør. Ganske sjarmerende spør du meg! Når brillene kommer på, da er det forresten bare å søke dekning dersom du er hårsår eller ikke klarer et høyt lydnivå. Det k-l-i-k-k-e-r! Jeg digger det! 

 • Christine er egentlig et kaosmenneske, MEN leiligheten er on fleek. SHIT, der har hun stålkontroll. Når vi forresten er inne på kaos ellers i hverdagen, hun har skjerpet seg etter å ha fått en lynkurs i organisering av meg. Vi er litt som jing og jang, ganske ulike på mye, men likevel klaffer vi veldig godt. 

 • Hun elsker jobben sin så høyt at jeg er sikker på at hun kunne barbert bort alt håret dersom det stod mellom det og ikke kunne jobbe som coach. Det er inspirerende. For lite er vel kulere enn mennesker som brenner for noe. Christine BRENNER for å hjelpe andre og det rocker!

 • Ja, hun er like ærlig i virkeligheten som på sosiale medier. Du vet ALLTID hvor du har henne, det er priceless og vanvittig deilig. Her kommer ingen kompliment dersom hun ikke kan stå inne for det. Det er deilig, for da setter man ekstra pris på de komplimentene som kommer. 

 • Hun spør ALLE som hun vet har sett henne på sosiale medier når de møtes in real life om hun er lik i virkeligheten kun etter at de har pratet noen få minutter. Det er nemlig viktig for henne! Enda ikke hørt at du har møtt noen som ikke synes det, så du leverer det real deal både på blogg, Instagram og Snapchat Christine. 

Vil runde av med at jeg er stolt og takknemlig over å ha en så morsom, rå, hjelpsom, inkluderende, omsorgsfull, snill, ærlig og treningsglad venninne som Christine. Hun er unik og jeg liker henne selv om hun gasser meg med i sitt nærvær." ←

X: Noe du ikke allerede visste? Haha!

Altsååå.. Er det rart jeg blir rørt da?♥ Tusen takk Fredrikke for at du tok deg tid til å lage dette koslige, ekte og morsomme innlegget. Du er så herlig og jeg er så glad jeg har deg i livet mitt. Min sirkel er ikke stor og du er helt innerst og der skal du få være så lenge du vil♥ PS! Og den gassen er pga jeg spiser så mye syk søtningsmiddel mat på diett for å si det mildt, så jeg unnskylder meg selv litt der. Haha.. But still.. Det er sannheten!

I dag setter jeg, Fredrikke og Lena fra Team Kaliber snuta opp mot Trondheim for poseringstrening og formsjekk nest siste gang før første konkurranse! Før den tid må jeg trene overkropp, jobbe litt til, rette håret for jeg vaska det i går og jeg ser ut som et reir på huet, lage med meg dagens måltider OG pakke. Phew.. Siste liten? Neida.. Kaos? Jada.. Hehe..That´s me ;) Dere er vel med på snapchat? Hvis ikke legg meg til: CHRISUNIVERS

♥ Gooood Fredag fineste gjengen min ♥

Ukens NO FILTER - Jævler i kø..

 • 04.08.2017 kl. 09:12

Etterhvert som denne dietten synker inn og jeg blir mer og mer diettbitch så merker jeg de irritasjonsmomentene fra i fjor komme tilbake. Ting som når folk ikke rydder opp etter seg på gymmet, dobbeltparkerer, hvis jeg er tom for matvarer jeg trenger (noe som forøvrig kun er min egen skyld da), eller hvis jeg er ute i den store verden og møter på uforskammede mennesker. 

Jeg er en person som tar hensyn.. Jeg respekterer de rundt meg og er faktisk ganske ydmyk når jeg er ute blant folk. Hyggelig er jeg å da jeg har jobbet alt for mange år i butikk og jobbet med mennesker og kundeservice, så jeg smiler til random folk som sikkert ser på meg som et smilende freakshow og lurer på hva faen jeg gliser for. Det er bare sånn jeg er! Men hvis noe pisses me of fordi folk ikke oppfører seg høflig eller med respekt så blir jeg raging bitchface..

Og nå så er det våre kjære medmennesker på butikken som tar livet av humøret mitt! For jeg får bare ikke sagt nok hvor irritert jeg blir når jeg står i køen på Rema1000 og det kun er 1 åpen kasse og køen er milelang. Jeg står i køen og tenker "er det her jeg skal dø? er det her jeg skal legge meg ned og sulte ihjæl? is this it?" for vi vet jo alle hvordan det er å dra på matbutikken sulten? NOT COOL! Og når jeg da ikke har mulighet til å spontan kjøpe meg noe digg som jeg vanligvis ville gjort for å dempe my "hangryness" så føler jeg at jeg blir som en tikkende bombe.  

Og mens jeg står i den milelange køen med folk både foran og bak meg, tenker over livets gang og ber til høyere makter om at det skal gå litt fortere så hører jeg i det fjerne "ÅPEN KASSE HER!"  og jeg kjenner at sjelen min bare lysner igjen og "the darkness" begynner å fade´e. HELT TIL.. En jævel som står helt bakerst løøøper frem og kaster varene sine på disken. Og jæveln foran han løper etter.. og jæveln foran han igjen etter der! GOD DAMNIT! Hvor i helvette er folkeskikken deres da? Har ikke foreldrene deres lært dere køsystem og kømentalitet. Det er IKKE sånn det fungerer ditt rasshøl! Det er ikke bare du som har lyst til å komme deg raskt hjem og spise tacoen din på en fredag, nei.. alle som står i den køen vil hjem. Og da er det vel fair at de som har stått der lengst går først? 

Here´s how it works: Lang kø + 1 kasse åpen som blir til lang kø + 2 kasser åpne = FLETTESYSTEM! Det er vel ikke komplisert? Som vi gjør når vi kjører bil også dere? Selvom de samme jævlene som sniker i kassa på Rema1000 helt sikkert er de samme som sniker i bilkøene og ikke forstår flettesystemet der heller. Bah.. Hvertfall!

Flettesystemet fungerer slik: Annenhver person folkens! Den som har stått lengst går først over i den nye kassen, mens den som står bak den igjen blir stående, neste flytter seg over til den nye kassen and so it goes. La oss samarbeide litt her. Så i håp om at en og annen køjævel leser dette håper jeg vi i fremtiden kan få til dette så jeg slipper å kjefte på folk i butikken, for oh yes. I do that! Jeg sier klart ifra at "EY, kø eller?" og er det noe koslig da? Er det ikke mer hyggelig om vi bare alle kan get along? Jeg har trua på at vi skal få til dette sammen! Let´s do it! 

X: Flere som blir irritert over dette? Eller er det bare diettbitch´en i meg?

Adidas settet kjøpte jeg på sportshoppen i Sverige ;)

Ukens NO FILTER - Prøver du å bli gravid?

 • 28.07.2017 kl. 10:55

Fy faen jeg blir så forbanna! Jeg får virkelig ikke beskrevet hvor irritert jeg blir av det her, det bobler i blodet. Jeg sitter å koser meg med youtube og prøver å finne litt inspo til hva jeg kan gjøre ut av min egen youtube kanal nå som jeg skal starte opp den og hver jævla reklame mellom filmer eller hvis jeg klikker meg inn på en ny video er "Prøver du å bli gravid?" FAEN! NEI, det gjør jeg absolutt ikke, jeg ingen planer om å bli gravid i nærmeste fremtid.. Hell.. Jeg ikke planer om å bli gravid noen gang. Sånn føler jeg det faktisk akkurat her jeg er i livet nå og da er det så sykt irriterende at youtube skal dytte trynet mitt fullt av babyer, bleier, barnelatter og eggløsningstester. Haha, høres jeg ikke ond ut! Jeg lover, jeg er ikke ond ;)

Ikke bare det. Neida, både "Prøver du å bli gravid?" Og "Vil du finne ut om du er gravid tidlig? Bla bla bla gir deg resultat kun 4 uker etter du har hatt deg" Okei, den siste der sier dem jo selvfølgelig ikke, men gud bedre jeg er så lei for det er nesten HVER eneste reklame. Det og en rettskrivningsapp innimellom. Så tydeligvis tror det store internettet at jeg er en analfabet som vil ha barn. Ja, jeg har noen skrivefeil her og der ass, men jeg skal ikke ha barn. Ikke akkurat nå hvertfall, kanskje senere om det føles riktig da, men akkurat nå vet jeg faktisk ikke om jeg er av den typen som blir mamma, det føles ikke sånn og det må være lov.

Bare fordi jeg snart nærmer meg 30 (Ja, jeg innrømmer det i´m getting old AF) så har det blitt laget en profil på meg og mine "behov" i den store cloud´en der ute som tydeligvis synes det er drit smart for meg å få barn snart. "Hurry up, du begynner å gå ut på dato sier dem" Driver å presser på meg baby merch til den store gullmedaljen. Jesus christ da, jeg er aldri inne på noe som har med barn og gjøre, det er bare treningsrelatert det jeg surfer på i 80% av gangene. Kan de ikke plukke opp det da? Reklamer for treningsklær eller treningsapper så er jeg solgt med en gang. Da kunne de jo tjent penger på meg!

Hundebaby = YAY, menneskebaby = NAY. For jeg er jo super omsorgsfull og elsker å ta vare på de rundt meg, men nå er jeg i en fase i livet hvor det er uaktuelt med barn jeg er for opptatt med å drive med det jeg elsker og jeg følger drømmen min og der passer desverre et barn ikke inn i min hverdag. Hvis man sier det høyt er man jo gærn! Og super egoistisk. For alle jenter vil vel gifte seg, få et stort hus, en SUV og 3 barn? Jeg kan gjerne ta huset og suv´en, men det andre har jeg ikke noe stort behov for faktisk. 

Og hvis jeg en gang føler at jeg er klar for å få barn og vil bli gravid, for man vet jo aldri. Så skal jeg hvertfall lover dere at jeg IKKE skal bruke det merket som presser babyreklamene sin opp i trynet mitt på youtube annenhver video. HELL NO! Det blir å demonstrativt lete etter noe annet om så jeg må reise halve jordkloden rundt for å få tak i et annet merke. Så sta og jævli er jeg faktisk. Hehe.. Og det er sikkert noen mødre som tenker at jeg er en drittkjærring nå, men det er ikke deres barn jeg ikke liker. Jeg liker ikke babyreklamene som presses på MEG.. La meg være i fred og slutt å gnål om at jeg bør bli gravid!

X: Har dere noen reklamer på tv/nett som gjøre dere GALE?! ⊗

Ukens NO FILTER - Råtten frukt og bær i butikken

 • 21.07.2017 kl. 10:22

Bah.. Hvor faen skal jeg begynne da! Jeg blir så irritert!!! De siste ukene har jeg jo hatt ny diett og er det noe jeg liker å kose meg med på diett så er det frukt og bær blant annet. Det er begrenset mengde jeg har av det på planen min, men det lille jeg kan spise nå om dagen det liker jeg å kose meg med. Putte litt på havregrøten eller i den greske youghurten min. Og når det koster 59,90 (!!!!) for en liten kurv med norske bringebær så burde den strengt talt vært grodd i en eng av magisk gress i landet Narnia og håndplukket av jomfrufeer spør du meg som fraktet det med enhjørninger til kiwi og rema1000. For det er jo HYSTERISK DYRT!!!

Er du klar over hvor mye sjokolade jeg kunne kjøpt for 60 kr!! Haha..

Men det som gjør meg så sykt irritert er jo at selvom man betaler latterlig mye for frukt og grønt så kommer man hjem også er halvparten råttent. DA blir det raging bitchface her hjemme. Jeg har opplevd så mange ganger nå å måtte kaste typ halvparten av frukten jeg kjøper og det er penger rett i søpla og jeg liker ikke sløse. Jeg hadde egentlig aldri i livet brukt 60 kr på en ussel bringebær kurv, men når jeg er på diett så unner jeg meg det jeg har lyst på når jeg har et begrenset utvalg å velge i av matvarer jeg spiser. Avokado også. Som er drit dyrt! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har skjært den opp også er den brun og jævli inni. Rett i søpla! Raaaage!

Og ja, jeg ser nøye på det jeg kjøper, men det ligger så mye dritt i bunn og innimellom! Det er sikkert en grunn til at noen jordbærkurver er så dype. Det er for å gjemme alt det råtne nederst så intetanende uskyldige kunder ser de superfreshe bærene på toppen og kommer hjem med skjegget i muggpostkassa. "Muhaha!" tenker butikkene da! "Vi tjente penger OG slapp å kaste!" Istedet sender de kundene hjem med det som faktisk er DERES søppel.. 

Og noe av det værste jeg ser når jeg kommer inn på butikken er når det ligger råtten eller muggen frukt og grønt ute i butikk, det er jo som regel det første som møter oss. Da tenker jeg bare.. Er det noen som jobber her eller? Tenker dere ikke over hvor nasty det er og komme å handle i butikken deres når dere har presentert frukt og grønt på denne måten? Det tar sikkert 15 minutter åog gå over frukt og grønt avdelingen så det ser innbydende og fresht ut. Men neida, alt for ofte finner jeg råtten mat. "Åh, jeg skal ha brokkoli i dag jeg, men jeg tar den som ligger øverst i venstre hjørnet fordi den som ligger nederst har en liten sivilisasjon av mugg og sikkert et eget økosystem inni pakka si" Jesus christ! RYDD OPP! Ikke la nasty-ass frukt ligge ute i butikken.

Så nå har jeg kjøpt frosne grønnsaker og bær. Fuck it! Jeg er lei.. Jeg gidder ikke mer. Frosne bær koster 10-15 kr og varer i en evighet da jeg skal ha såpass lite av det uansett og det funker fett som fy. No more waste! Jeg kjøper fresht av det jeg vet holder seg som aubergine, squash, løk, salat, tomat og agurk og så har jeg kjøpt brokkoliblandinger og gudene veit av andre ting som ligger i fryseren. Frosne skogsbær, blåbær, bringebær og jordbær om jeg får lyst på det og det beste er at det varer sikkert til jeg er ferdig med diett. Fremfor råtne bringebær til 60,- kr som ikke varer en halv dag en gang..

Penger spart + Null muggen frukt & grønt = HAPPPY Christine! 

X: Opplever dere ofte at det er dårlig frukt og grønt rundt omkring? Og blir dere like gretten som jeg blir? 

Ukens NO FILTER - Redigering av kropp i SOME

 • 11.07.2017 kl. 14:03

Jeg må bare lire av meg litt ærlighet her nå for jeg kjenner det bobler en liten satan inni meg! Jeg sitter å scroller gjennom instagrammen min. Jeg synes det er så koslig at det er så mangfold av folk og så mange forskjellige inspirasjonskilder der ute når det kommer til trening og motivasjon. Forskjellige personligheter og kroppsfasonger som alle er der for et felles mål: Motivasjon og inspirasjon enten man ønsker å bidra med det eller trenger det!♥ Jeg bruker instagram til begge deler og det gir meg så mye glede i hverdagen♥

Men det som får blodet mitt til å bruse er når jeg kommer over folk som redigerer kroppene sine. Smalere midje, større rumpe osv. HVA FAEN! Hva for et slags forbilde er du da? Når du ikke klarer å legge ut bilder av deg selv fordi du ikke synes du selv ser bra nok ut som du er? Hvorfor i helvette skal du gi noen et urealistisk syn på hva du er og hvordan du ser ut? Er ikke verden overfladisk nok som den er? Skal man ikke være stolt av den kroppen man har og faktisk stå for den uansett om rumpa er stor eller liten? Tenker ikke folk over hva slags signaler som sendes ut? Andre jenter som påvirkes av det du legger ut. Vi trenger mangfoldet. Vi trenger at noen har store rumper, at noen har små, vi trenger at noen liker å løpe og andre trener styrke. Vi trenger at folk er EKTE og er seg selv uansett hva slags kropp de har. Tenk hvordan det hadde vært om alle gikk rundt å var "redigerte" hele tiden. En verden med feilfri folk med superkropper. Nei, vettu hva! 

Og det er rimelig enkelt å se at folk redigerer. Alle vet vel nå at man kan zoome på instagram eller? Hehe.. Det er bare å zoome på samme måte som du gjør på et bilde du har tatt med vanlig mobilkamera så får du tittet ganske nøye på ting som ser litt fishy ut på instagram. Og når man ser et bilde hvor rette linjer i bakgrunnen plutselig blir bulkete eller strukturen i et tregulv plutselig ikke henger på greip så er det jo ingen tvil om hva som har blitt gjort og da blir jeg bare sånn "really?... REALLY?!!" Jeg trenger ikke zoome for å se slike ting for det er så åpentlyst. Det er sånn man blir litt god på å spotte når man driver med sosiale medier and it pisses me of & shame on you!Det er jo ikke rart folk får urealistisk syn på kropp når det "reklameres" for falske kropper her og der. Jeg synes jeg hører reklamen på radio: "Bygg rumpe med photoshop! Du trenger ikke trene en gang! Bare get fæb med photoshop og aldri gå ut døra så folk ikke fatter mistanke! Og samtidig kan du drikke tonnevis av skinny tea som vil gi deg flat mage, men funker ikke den så ordner photoshop det for deg å. Photoshop got you back bokstavelig talt!" Haha, sorry ass! Jeg bare må.. verden ass! 

Jeg kjenner selv litt på det med at jeg kanskje bidrar til å skape kroppspress og noen ganger får jeg dårlig samvittighet faktisk. Jeg driver med trening, fitness og kroppsbygging og det er jo helt klart kropp i fokus i min hverdag når det kommer til treningen min, men jeg jobber HARDT for å lykkes med det jeg elsker og jeg jobber HARDT for resultatene jeg får. Jeg er langt ifra perfekt og min kropp er ikke "flawless" på noen måte. Jeg har cellulitter, strekkmerker og er oppblåst som en gravid støtt og stadig. Jeg føler jeg er flink til å vise dette på bloggen og på snapchat til dere som kjenner meg litt bedre og grunnen til at jeg gjør det er for at det er helt normalt. Jeg ønsker ikke noen glansbilde effekt på noe av det jeg driver med i det hele tatt. Jeg er ærlig og meg sjæl all the way og det håper jeg virkelig dere kjenner på også. Jeg ville ikke gjort noe for å føre noen bak lyset når det kommer til å forandre på mitt eget utseende i photoshop. Jeg synes IKKE det er greit. 

Jeg nevnte jo til dere at det var mange som kom bort til meg på palmesus og sa de fulgte meg på instagram. Og jeg ble jo super glad og egentlig super flau for jeg er bare Christine, men jeg klarte ikke dy meg så jeg måtte spørre "Helt ærlig! Ser jeg ut som jeg gjør på bilder her jeg står å snakker med deg nå?" Og alle sa JA! Det kan jo være fordi de var høflige og egentlig tenkte "what the fuck", men jeg håper inderlig ikke det. Haha! Det er viktig for meg at jeg er meg både på instagram, blogg og på rema1000♥Ting jeg gjør for å forbedre mine bilder er at jeg legger på et filter på de så fargene popper mer og kontrasten blir større. Så bildene ikke blir så blasse, men litt mer stemning. Programmet jeg bruker til bildene mine heter photoscape og det er ikke så fryktelig avansert for å si det sånn. Fredrikke kommenterte faktisk nå i helgen "du gjør jo nesten ingenting med bildene dine du!" Haha.. For jeg er faktisk teknisk tilbakestående så hvis det blir for fancy så skjønner jeg ingenting og jeg har seriøst ikke tålmodighet til å sette meg inn i det heller. Tålmodighet er noe jeg generelt ikke har. Men vit at jeg aldri har fjernet en kvise en gang, det er bare ikke sånt jeg gjør. Jeg er meg med både kviser, cellulitter og en liten valk her og der. Sånn er kroppen min og kroppene våre. Vi har alle hud har vi ikke? Og når vi bøyer oss frem vil ikke den huden brette seg da? JO.. Come on! Let´s be real & let´s be proud! 

X: Hva synes dere om å redigere kroppene sine "bedre"?!

Og takk for at dere leste gjennom min irritasjon og frustrasjon. Jeg kommer nok til å ha ukentlige innlegg med "Ukens No filter" for er det noe jeg er god på så er det å si akkurat det jeg mener. Hihi.. Titt gjerne innom instagrammen min HER! Og følg meg gjerne på snapchat for mer uten filter: CHRISUNIVERS

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no