New In - Crushing blue

 • 15.03.2017 kl. 12:10

//Sponset Innhold// 

Endelig titter solen frem og jeg kjenner langt inni sjela at det er håp om at våren kommer snart. Det er så sinnsykt deilig å kunne gå ut døra uten å fryse ihjæl. Og ikke minst herlig å slippe 4 lag med klær. Da jeg la inn ordre hos X-Life nå så tenkte jeg at det er på tide med litt med vårlig preg i treningsgarderoben. Altså.. Jeg har jo nesten bare svart og grått. No joke. Jeg skal få tatt bilder av treningsgarderoben jeg. Hihi.. Det er litt begravelsesaktig, men det er jo sånn jeg liker det da. Basic, basic og mer basic! Men denne gangen bestemte jeg meg for å tilføye litt blått og jeg er så fornøyd med det. Skikkelig spring feeling. Check it out! 


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! // 5. HER! // 6. HER! // 7. HER! // 8. HER! // 9. HER! 

Do you love it!? Det gjør hvertfall jeg!♥ Gleder meg til å få litt farge på huden og sprade rundt i disse freshe klærne mens solen varmer. Jeg tok jo 2 soltimer forrige uke for å få litt farge og jeg ble faktisk ganske brun. Fikk super skille. Etter jeg var på ferie i fjor og ble helt latterlig brun så virker det som om fargen min vekkes ganske raskt og det heeelt innafor. Kjenner jeg craver litt glød i huden nå. Men får ikke lov å ta sol med fersk tattovering så jeg må vente litt til før jeg fortsetter med sol♥ Typ 1 uke igjen så skal det grilles litt igjen. Jeg satser på å få ferdig tattoveringen i løpet av veldig kort tid også og det gleder jeg meg STORT til! Da er det over på neste prosjekt ;) For jeg har mer som skal ordnes ja! 

I dag tar jeg en hviledag for jeg er latterlig støl i bein og rumpe fra mandagsøkta, så dagens bein/rumpeøkt utsettes til i morgen. Pluss at Kim kommer hjem fra øvelse i Finnmark så kåken skal shines og det må handles inn litt god mat til stakkars fyren som bare har spist militærmat aka pappmat. Har også mange planer å jobbe med så jeg skal få dagens jobb unnagjort før kvelden kommer så ikke jeg sitter klint inni mac´en når han er hjemme igjen etter 10 dager borte stakkar. Jeg elsker jo å jobbe med det. Jeg kan jo sitte hele dagen til jeg legger meg med planene og svare på mail som tikker inn til enhver tid, jeg vil jo svare så fort jeg kan og være tilgjengelig♥ Havner i en skikkelig boble. En ego boble rett og slett. Prøver å bli bedre på det, men er det noe man brenner for så er det ikke så lett å legge det fra seg♥ Jentene mine er viktige de å♥

Nyt Onsdagen! Håper solen skinner der du er også vakring♥


//Sponset Innhold//

Treningsoutfit On Fleek

 • 14.01.2017 kl. 19:21

//Sponset Innhold//

ELSK på dagens treningsantrekk! Herregud så fint! Jeg er egentlig ikke så veldig blå av meg, men dette antrekket var ON FLEEK! Antrekket er selvsagt fra xlife.no . Topp, hoodie og tights fra Adidas, sportsbh fra Reebok og sko fra Nike♥ Denne komboen! Og alt er så mykt og deilig. Dette er også perfekt som hverdags antrekk hvis man er av den sporty typen♥ Og det beste er at det koster ikke uforskammet mye heller. Jeg hadde en knallbra rumpe/beinøkt i dag som jeg skal dele med dere i morgen♥ Nå er det hjemmelaget pizza som skal lages og en banankake som venter på meg! M-M! Følg med på snap: CHRISUNIVERS 

Nyt Lørdagskvelden babes´a mine!

Tights HER! // Hoodie HER! // Tank Top HER!  // SportsBh HER! // Sko URBAN


Tights HER! // Hoodie HER! // Tank Top HER!  // SportsBh HER! // Sneakers URBAN

//Sponset Innhold//

Spring Fling - New In

 • 10.01.2017 kl. 12:51

//Sponset Innhold//

Nå som våren forhåpentligvis er på vei snart så har jeg bestilt en haug av freshe styles fra www.xlife.no ♥Jeg er jo veldig basic sånn mesteparten av tiden, men så kan jeg kline til en mønstrete tights her og der, eller komplimentere med litt armygrønt, vinrødt eller rosa innimellom for å få det litt mer fargerikt. Men jeg DØDE når jeg gikk inn på X-Life etter jul nå og så hvor mye fint det var for våren 17. MY GOD jeg gikk bananas og jeg deler jo selvsagt favorittene mine med dere. Og det som er gull er jo at toppene kan fint brukes med en slitt denim shorts mot sommeren, eller jeans, skjørt whatever. Basic is key!

Og ja, jeg er X-Life ambassadør, en super stolt en å♥ Så dette er sponset, men jeg velger ut alt selv så dette er noe jeg selv ville kjøpt uansett♥ Jeg føler det er STOR forskjell på det å være sponset med valgfrihet enn å få noe man ikke egentlig synes er fresht som man MÅ vise frem BARE fordi man har fått det. Nono.. Sånn er ikke jeg. Du ser ikke meg vise frem noe jeg ikke selv digger♥ Dere kjenner meg vel såpass nå♥ Dere kan lese et eget litt sarkastisk innlegg om hva jeg synes om #spons HER! Hihi.. Dette har jeg bestilt nå and i loves it!♥ Dette bare lyser Christine! Og jeg er rimelig sikker på at det ikke bare er jeg som døøøør av disse styles♥ 
 


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! // 5. HER! // 6. HER!


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! 

Hva synes dere? Jeg blir hvertfall sykt motivert til å komme meg på gymmen! Nytt gymtøy = Topp motivasjon♥ Og er dere klare for våren babes? I know i am! 

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

//Sponset Innhold//

Dagens treningsantrekk..

 • 21.12.2016 kl. 21:34

Ååååh for en dag! Det er juleferie og jeg kan bare ikke si hvor SINNSYKT glad jeg er for at jeg har fri i morgen og fredag. FY! Kom hjem fra jobb og stoppet innom posten for å hente en overraskelse jeg hadde fått av søteste Fredrikke hos xlife.no ♥ Jeg er så heldig at jeg nesten dør! Hvor fresh er ikke den adidas jakka da? Hell-O! Nytt favorittplagg uten tvil! Samme med toppen♥ Og hurry hvis du liker for er det noe som blir fort tomt så er det basics som dette og hvertfall når det er adidas ;) Det er også masse freshe nyheter fra adidas som nettopp har kommet så anbefaler dere å titte innom♥

Hadde en KILLER overkroppsøkt i dag, mer om den i eget innlegg i morgen babes for nå sulter jeg ihjæl her. Hehe..♥ Det kommer film på insta av noen knallgode øvelser hvert øyeblikk. De vil dere ikke misse så titt innom. 

Nyt kvelden fininger!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS (Sorry selfiespammet i stad. hva skjedde liksom? Ble litt flau når jeg så min egen story på vei hjem. Hahaha!)

Tights HER! // Topp HER! // Jakke HER! // Caps HER! (NY caps i link, min er gammel)
-Spons-//Sponset Innhold//

New In..

 • 08.11.2016 kl. 17:13

God morgen♥

Nytt treningstøy = Motivasjonsboost! Oh yes! Jeg klarte ikke dy meg lenger og måtte klikke hjem disse herlighetene fra www.xlife.no ! Det beste med å være ambassadør for X-Life sånn bortsett fra at de har sykt mye fresht er at jeg får bestemme selv hva jeg bestiller og DET er bare helt gull♥ For det betyr at alt jeg viser frem er ting jeg selv har bestilt som om jeg skulle kjøpt det selv! Så da blir det ikke noe påtvungen reklame for noe jeg egentlig ikke digger. Så nå klikket jeg hjem disse herlighetene..

Den grønne tightsen fra icaniwill er jo helt MAGISK fin! Jeg elsker camofargen og jeg synes den svarte kontrasten på baksiden gjør tightsen døds fresh. Gleder meg SÅ til å teste den♥ Og den svarte tightsen fra betterbodies da! Så enkel og så bra! Elsket den grå stripen nedover og mesh detaljer på låret. Det er ikke mer som skal til for å glede et treningshjerte! Begge tightsene er highwaist selvsagt. Tank toppene er GULL! Jeg elsker den passformen med den dype ryggen. Det er bare så fint, også er det deilig at de er litt løse. Som regel knyter jeg de i ryggen, men når man er litt oppblåst og mensete så kan det være digg å loffe rundt i en litt løsere topp. Greit å ha valget. Hihi.. Let´s be honest liksom ;) Vi har alle våre favoritt treningsklær til forskjellig dagsform. Jeg har beinøkts tightser, oppblåst topper, ryggdag topper osv osv.. 

Anyway.. Her er det jeg bestilte hjem. Det er linker under bildene hvis dere får lyst på noen av de selv!♥ 


Tights HER! 
Den finnes også i en super fin dyp lilla farge! 

 


Tank top HER! (Disse synes jeg det er døds bra pris på!)
Jeg kjøpte disse 2 fargene, men den finnes i sort også!


Tights HER! 
Den finnes på rosa stripe i stedet for det grå hvis du liker litt sprekere farger ;)

//Sponset Innhold//

Feirer 10 000 følgere på instagram! Rabattkode til dere hos X-Life!

 • 02.07.2016 kl. 12:01

//Sponset Innhold//

God Lørdag vakringer! Herregud i går rundet jeg 10 000 følgere på instagram og det skal selvsagt feires! Og siden jeg er X-Life ambassadør skal dere få 25% på ALLE ordinære varer hos www.xlife.no ved og bruke koden: CHRISTINE25 når dere kommer til kassen. Koden varer ut Søndag 3/7 (ut morgendagen) Hvor fantastisk er ikke det da!♥ Så jeg vil vise dere noen av mine wanties som dukker opp i min postkasse når jeg kommer hjem fra ferie♥ Det er så mye fræsht at jeg dør! Og man får faktisk ikke for mye treningstøy. Den som sier noe annet juger! Haha.. Eller er kjærsten din som prøver å få deg til å spare pengene (snakker av egen erfaring..Kremt)

Jeg vil nok en gang takke dere alle som kommenterer og leser min treningsblogg samt følger meg på instagram♥ Dere gir meg en helt syk motivasjon og det gir meg så utrolig mye treningsglede at dere aner ikke. Jeg elsker å planlegge (noen ganger ta på sparket) innlegg jeg skal skrive og øvelser jeg vil vise dere♥ Og da er det ekstra morsomt med all den fine responsen jeg får♥ Anywho! Føler jeg har sagt dette så mye i det siste så jeg håper dere forstår hvor mye det betyr for meg♥

Sjekk ut disse herlighetene..

Love love love! Døds fresh thighs med sporty look HER! 

Knallfin tank topp som passer til alt HER! Min absolutte favoritt! Denne thightsen gleder jeg meg til kommer i postkassen. 1. Thights HER! // 2. Topp HER! // 3. Hoodie HER! 

Elsk på dette settet! 1. Bukse HER! // 2. Topp HER! 


Denne thightsen er sort og hvit, bare litt dårlig lys! Den er hvertfall døds fin! 1. Thights HER! // 2. Topp HER! 

Også er det dette settet her da! Elsk og ELSK! 1. Thights HER! // 2. Topp HER! // 3. Sportsbh HER! Finnes også i shorts HER!

Fargen er bare himmelsk! 1. Thights HER! // 2. Genser HER! // 3. Sportsbh HER! // 4. Zip jakke HER! 

Edgy go kult antrekk! 1. Thights HER! // 2. Tank top HER!

VERDENS BESTE THIGHTS! Som gir deg verdens fineste rumpe. Super god hold og den beste mykeste stretchen du kan tenke deg♥ 
Hvis du skal unne deg en ting og du vil ha noe som går til alt så trykk denne hjem.
 1. Sort HER! // Bringebærfarge HER! 

Tusen takk for at du tittet innom bloggen i dag. Håper du fikk litt inspirasjon. Happy shopping! Husk å bruk rabattkoden: CHRISTINE25 når du handler hos www.xlife.no til og med morgendagen!

Ikke glem og følge meg på instagram HER! 
Lik gjerne facebook siden min HER! 

Snapchat: CHRISUNIVERS hvis du vil være med i min hverdag og akkurat nå er det ferie!♥ LET´S GO!♥VAYCAY TIME! 

//Sponset Innhold//


 

 

Jeg har blitt X-Life Ambassadør! Rabattkode til dere..

 • 14.06.2016 kl. 18:59

//Sponset Innhold//

Det er helt vilt! Jeg er en del av Team X-Life ♥ Det er pretty damn big altså.. Jeg er så stolt av å få muligheten til å fronte de! Det er tross alt en av Norges største nettbutikker for oss sporty sjeler og de har ALT man trenger. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er en "liten" shopaholic og X-Life er selvfølgelig den butikken jeg titter mest innom når jeg er på jakt etter de nyeste treningsklærne så det å få være et X-Life ansikt er veldig stort for meg som dere kanskje skjønner. Hihi.. Litt gira bare! 

Og hvertfall med tanke på at jeg for 1 1/2 år siden var en sofagris som spiste sjokolade og junkfood HVER eneste dag uten unntak! Sånn helt seriøst! Så og gå fra super lat og aldri trent ordentlig i hele sitt liv til å stille i bikinifitness for selveste Team Kaliber FKK og bli X-Life Ambassadør er enormt! Det beviser bare at man får til akkurat det man vil så lenge man er sulten nok (ikke på sjokkis da.. Hihi, selvom det er ikke kriminelt å spise det i helgene med god samvittighet heller) Jeg bare elsker den nye livstilen min og dette er ikke noe forbipasserende. Jeg har endelig funnet noe jeg brenner for og noe jeg aldri får nok av. Jeg har lenge følt på den "hva er meningen med min hverdag? Hva skal jeg gjøre som jeg gleder meg til å gjøre hver dag?" Jeg var nesten redd for å "kjede" meg resten av livet og ikke ha den "lykkerusen" av å trives 110% i hverdagen" Men nå har jeg funnet "megselv" føler jeg. Etter hele 28 år vet jeg hva min passion er og det føles så godt! Jeg ER trening! Og trening ER meg. Jeg elsker å spre treningsglede og motivere andre. Fy F så godt det er å gjøre noe man gleder seg til og at man lærer noe innenfor dette feltet hver dag. Det er evige utfordringer og jeg gir ALDRI opp uansett motgang for jeg vet at in the end så vil det hele være verdt det og mestringsfølelsen er ENORM! ♥ 

Og hvor rått er det ikke å kunne fronte en nettbutikk som har samme passion for trening som megselv! ♥ 

Dere finner linker under hvert bilde til hver style hvis dere får lyst på noe av det jeg har valgt ut til megselv for nå kjører nemlig X-Life 25% på alle varer (utenom BetterBodies og GASP) til og med 20 Juni ved bruk av rabattkoden: SOMMMER 
Så go bananas på www.xlife.no hvis du trenger litt motivasjon til å komme deg på trening. Her kommer det jeg klikket hjem:

1. HER! // 2. HER! // 3. HER! 

1. HER! // 2. HER! // 3. HER! 


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER!

1. HER! // 2. HER! 

 

1. HER! // 2. HER!

1. HER! // 2. HER! 

Hva synes dere? Er det ikke fiiiint! 110% min stil. Jeg bare digger begge short/sportsbh settene fra ICANIWILL, de blir lett med til syden om et par ukers tid. Og hvor kult er det ikke med knestrømper til shorts da? ♥ Icaniwill thightsene er super gode og har høyt liv så de måtte jeg bare klikke hjem for de holder seg på plass om man hopper, squat´er, løper eller bare sitter å ser fin ut i sofaen hjemme som man også gjør med gym tøyet noen ganger. Hihi.. Jeg bor i treningstøyet mitt, men det er jeg vel ikke alene om? Det jeg liker med det jeg har valgt meg ut nå er at ALT passer sammen. Mix and match 100% ♥

Og det er det som er det beste. Jeg får velge alt selv og det er alfa omega! Det er viktig for meg. At jeg selv velger hva slags klær jeg bestiller slik at det blir min stil. Det er ikke som at man tar imot noe man ikke liker bare fordi det er spons. Eller.. Noen gjør jo det, men så billig hadde jeg ikke solgt meg, for da mister man jo personligheten og stilen sin føler jeg. Og det er flere som har ville samarbeide med meg som jeg har takket pent nei til. Men X-Life er selveste creme de la creme♥

Disse freshe treningsklærne gir meg hvertfall 100% motivasjon og jeg gleder meg til å svette i dem allerede. Hihi..

Regner med at dere finner noe dere liker dere også ♥ Nå skal jeg straks pakke treningsbagen og komme meg avgårde til gymmen etterhvert. Ryggen min er fortsatt kjip, men jeg skal gi det et forsøk hvertfall også drar jeg evt. til lege i morgen og får fysio henvisning om det ikke er noe bedre til da. Takk for at du tittet innom min treningsblogg ♥ Ikke glem å titt innom min instagram HER!  

//Sponset Innhold//

Innkjøp og Ny Hårfarge... Lykke!

 • 25.05.2016 kl. 17:47

Jeg hadde jo store planer om å få lagt ut dette i løpet av helgen, men det skjedde jo ikke. Tiden flyr og det er så mye jeg vil dele med dere. Noen ganger blir det overload. Jeg rasket med meg litt freshe klær fra Bik Bok på Torsdag forrige uke og nå må jeg bare vise de frem. Jeg fikk også lagt inn en bitteliten ordre hos Nelly i starten av forrige uke på en armygrønn thights! Gud som jeg elsker den fargen! ♥

Jeg bare elsker balance serien til Bik Bok. Fy for en deilig kolleksjon! Akkurat min type stil, da jeg aldri kommer til å komme over crop topper eller gensere. Jeg har en million fra før, men får man noen gang nok. Eh, nei! Det er en skade det der. Det er hvertfall sånn min stil er så uansett om det blir "ukult" så gir jeg aldri slipp på disse korte herlighetene.

Fargene jeg tok med hjem var selvsagt grått, men jeg tok også må en lys fersken farge for den var bare å utrolig fin. Armygrønt og nude er bare en storfavoritt så thightsen var super fin med den crop genseren. Jeg har egentlig vært litt obs på at jeg ikke helt kler de lyseste nude fargene, men nå har jeg tatt litt sol og har mørk bunnfarge på håret mot ansiktet. Så nå har det bare og funke. Jeg nekter å se ut som et lik i disse fine klærne! 

 

Altså.. ELSK! ♥ Som dere skjønner så liker jeg comfy! Comfy er gooood..Jeg er bare så utrolig fornøyd med hårfargen min! Virkelig.. Deilig å få det oransje vekk og bli helt lys altså! Trodde ikke det skulle gå med det utgangspunktet jeg hadde, men heldigvis var det ingen sak når man har god frisør! Tusen takk til Maren som eier Belleza Frisør på Flisa av alle steder. Man drar langt for en god frisør. De er verdt det!♥

I dag så jobber jeg sent og har allerede vært og trent. Siden jeg er helt forelsket i den olivengrønne thightsen fra Nelly så ble den selvsagt en del av dagens treningsantrekk på dagens økt som var skuldre og triceps♥

Alt av topper/gensere finner du på Bik Bok HER! // Thights fra Nelly HER! // Den grønne shortsen fra H&M HER! // Tank toppen fra H&M
// Nike Sko kjøpt på Eurosko. Fant desverre ingen nettsider som hadde de grå. Navn på style er: Nike Kaishi.

Dagens økt så slik ut:

→ Hantelpress sittende
→ Omvendt Flies
→ Sidehev
→ Tricep push down
→ Franskpress
→ Tricep Kickback

Jeg testet også ut en rumpeøvelse som var supergod i dag. Den deler jeg i løpet av uken♥ Og ikke glem og følg meg på instagram HER!  Det blir forresten snart giveaway på en døds kul lysegrå Adidas sweatpants i samarbeid med www.familiebutikken.no så titt innom for det vil dere ikke gå glipp av. Elsk på Adidas right? ♥

Ha en super dag i solen vakringer♥

Favoritt thightsen ATM..

 • 04.05.2016 kl. 19:19

Åh, etter en heftig møkkastart på dagen som var et helvette på jord føltes det som så er jeg endelig hjemme fra jobb (takk gud for at det er langhelg nå!) og det er endelig straks tid for trening. Ah.. Treningen er min terapi FOR SURE! Det er rart med det hvordan trening kan snu dagen totalt og gjøre ting godt igjen. 
Lykkerush og endrofiner på høyt nivå er sunt for kropp og sjel. 

Anywho.. Jeg legger denne møkkastarten på en dag bak meg for det var i stad! Nå skal jeg vise dere noe som får meg i godt humør igjen♥

Jeg må bare dedikere et eget innlegg om denne thightsen fra ICANIWILL som jeg var så heldig og fikk velge meg ut fra X-Life. 
Jeg bare elsker den♥ Den er så sinnsykt god på og høyden på livet er helt perfekt. Jeg er en sucker for highwaist når det kommer til det meste for det sitter så mye bedre på. Man kan bvege på seg og kjøre knebøy til syra tar deg og den sitter like godt på. Skal du unne deg en god thights å trene i som er fresh så gå for ICANIWILL. Anbefales absolutt. X-Life har også en godt utvalg på andre mønstre. Jeg har 2 andre i tillegg til denne. Ups! #Shopaholic #KjøptSjæl ;)

Er det noe jeg blir forbanna på så er det thightser som sklir ned! I curse you all to hell! #TrengerEnSatanSmily 

Den er IKKE gjennomsiktig! Halluja moment! Det er også rimelig kjipt. Liker IKKE og måtte gå og dra på meg thightsen etter hvert sett eller den følelsen du får når du kjenner at thightsen sklir ned så det ser ut som du har bæsjet på deg også har du 6 repetisjoner til. Not cool! Pluss at jeg synes at mønsteret fremhever rumpa noe jeg aldri takker nei til ;) Jeg liker også godt mønster på thightser fordi de ikke viser appelsin hud som noen andre ensfargede gjør. For ja.. Jeg som de fleste andre har det! Det skal jeg ikke legge skjul på♥  Only human!

Denne thightsen sitter som hånd i hanske.. 

Og fargene er helt magiske♥Er det bare jeg som blir glad av disse fargene? 

En liten onsdagsflex med mini fiskebolla mi :) Skal ikke skryte på meg at det er monster biceps her, men de vokser og gror. 
Bare ikke like fort som andre muskler. Men det er helt greit. Jeg ofrer lett litt biceps gains for litt rumpe gains. Haha.. U feel me? 

Thightsen får du selvfølgelig på  www.xlife.no ♥ Og du kommer direkte til den ved å trykke HER!  

Jeg blir alltid super motivert av nytt treningstøy og med denne thightsen er det ikke mangel på motivasjon her hvertfall! 
I dag er det legday. IGJEN.. Grøss og gru. Haha.. Jeg er så latterlig støl fra mandagen at jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg.
Må nok varme opp godt før jeg setter igang. Du kan lese mer om noe av min oppvarmingsrutiner i et eldre innlegg HER! Huff, jeg synes bloggingen min har blitt bedre altså♥ Håper dere synes det å.

Men nå er det straks ut døra og opp å pumpe rumpe. Haha.. Ønsk meg lykke til for denne økten er heller ingen dans på roser. 
Ikke glem å følge meg på instagram HER!  ♥ 

Ha en fin dag så lenge vakringer!(Sponset Innhold)

Feirer 5000 følgere på instagram ved å gi dere rabattkode på thights..

 • 02.05.2016 kl. 19:52

Hei alle skjønninger..

 Så sinnsykt morsomt og motiverende at jeg har rundet hele 5000 følgere på Instagram! Hvem hadde trodd at denne sofagrisen her skulle ha både treningsblogg og instagram som handlet om min egen trening mot bikinifitness? Hæ? Ikke jeg for 1 år siden hvertfall! Men nå.. Nå skjer det ting altså så det er bare og følge med. Jeg elsker det!

Jeg er straks klar for ukens første økt og det er jo legday. Ah, sweet jesus.. Denne blir hardt! Men jeg gleder meg forde. 

Jeg har vært så heldig og fått tilsendt en treningsthights fra XG Apparal! Jeg ble kontaktet og de lurte på om jeg ville velge meg ut en thights, noe jeg selvfølgelig ikke sa nei til. For de var jo super freshe! Altså, man kan aldri få nok treningstøy! Hihi.. Bare tenk så fin den er nå på våren og sommeren! Helt isblå. 

Hvis du fikk lyst på en selv kan du klikke deg inn på:


http://xgapparel.com 

Og bruke kodeordet CHRISTINEXG10 så får du 10% på hele kjøpet.


Jeg har str xs. (Kunne hatt en S, men stretchen er god) Den er ikke gjennomsiktig og det er god hold i den.

Nå skal jeg pakke treningsbagen og komme meg ut døren og ødelegge disse stakkars bena! 
Bikinikroppen kommer absolutt ikke gratis.

Og dere! Jeg kommer til å gi bort ET HELT BRETT med True Transparancy energidrikker om ikke lenge.
Det er favorittsmaken min som er Jordbær/Goji bær så den vil dere ikke gå glipp av. 

Så ikke glem og titte innom meg enten her eller følg meg på instagram ← Link!

 

Dagens antrekk og nytt fresht treningstøy fra X-Life..

 • 22.04.2016 kl. 21:45

#Weekendmode  Endelig helg, sola skinner og humøret er på topp. Bagen er pakket (alt for full selvfølgelig) antrekket er chill og nå er snuta vendt mot Norefjell for hyttetur med familien. Det skal bli så deilig og koble av litt.

Det ble desverre ikke noen økt i dagtidlig da jeg ikke enset at klokken ringte en gang. Den klokken var på en annen planet enn meg da for den var umulig å høre. Eller så var det bare hjernen min som valgte og ignorere den. Mye mulig. Men no harm done. Jeg skal ha en økt på søndag uansett så jeg stresser ikke med det. Jeg er bare menneske. Men jeg har tatt med diverse minibands så noe rumpetrening skal det bli ja. 
De er bare geniale å ha altså! Du får kjøpt de hos X-Life HER! 


Jeg har alltid vært fan av å ha masse snacks i bilen når jeg skal på roadtrip. Jeg er den som ikke får kjørt før det har gått 15 min flr jeg maser om stopp for de obligatoriske bollene og annet digg. Men i dag skal jeg være litt flinkere så jeg kjøpte havrepolarbrød (for det synes jeg faktisk smaker bolle), kalkunpålegg, nøtter, knaskerøtter og cola zero som den brusgærningen jeg er. Er det noe jeg burde kutte ned på så er det brusen. Men hei, den er jo hvertfall kalorifri da. Jeg må også bare vise dere hva som dukket opp i postkassen min! 
Jeg bare er SÅ forelsket i dette antrekket at jeg nesten dør! Noe så fresht skal du lete lenge etter og jeg er så fornøyd med at det nå tilhører meg! 
Nesten så jeg skulle ønske at jeg bare var hjemme i helgen så jeg kunne vært på trening istedet. Hvor motivert blir man ikke i nytt treningstøy da! 
Nesten som en adrenalin sprøyte. Haha.. Jeg blir hvertfall supergira! Jeg har hvertfall tatt det med meg så kanskje dere får se i løpet av helgen. Hihi..Alt kommer fra www.xlife.no ♥

Er det ikke heeeeelt fantastisk fint♥ Jeg ELSKER det!♥
Hvis du fikk lyst på antrekket så trykk på bildene så kommer du direkte inn på plaggene hos X-Life♥

Eller her..

Topp HER!
Sportsbh HER! 
Thights HER! 

Vinneren av trådløst sony headset er nå annonsert på instagram!! 
Trykk HER! For å komme til min IG. Er du den heldige? 


Nå skal jeg nyte kvelden videre med familien♥

Ha en nydelig fredag alle sammen.

give away - sony trådløst headset OG TRUE BCAA

 • 17.04.2016 kl. 14:53Jeg er så gira da! hihi.. Jeg har verdens beste følgere og jeg er så glad for at dere er så engasjerte og positive så nå synes jeg dere fortjener en aldri så liten treat..
Jeg har fått gleden av å dele ut et trådløst headset fra Sony som er helt genialt til blant annet trening og løping.
Det er super fresht og hvor deilig er det ikke å slippe alle disse ledningene her og der da? Dette er et must have til treningsøktene uansett hvordan du trener.
Om du liker å jogge, løfte vekter eller å sykle så trenger du et slikt headset! Jeg klarer ikke å leve uten mitt.

PRODUKT INFO:

DET ER VANNTETT
APPLE VENNLIG
TRÅDLØST VIA BLOOTOOTH
4 GB LAGRINGSPLASS SÅ DU KAN LAGRE FAVORITTSANGENE DINE
DET FØLGER MED EN BITTELITEN FJERNKONTROLL DU KAN HA RUNDT FINGEREN ELLER RUNDT KLOKKEN DIN. 


Les mer om headsettet HER! 

Headsettet har en verdi på 1198,- kr og er av fantastisk kvalitet! 

Og siden dere er verdens beste så slenger jeg selvfølgelig med 2 true bokser med koffein for et ekstra kick på trening!


Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er: 

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, LIK GIVEAWAY BILDET MITT OG TAG 3 VENNER I KOMMENTARFELTET PÅ BILDET ♥

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL MIN INSTAGRAM


For å doble vinnersjansene kan dere også følge @treningsliv på instagram for det dukker straks noe opp der å!Lykke til fininger! ♥♥♥​

Vinner trekkes Fredag 22 April. Altså førstkommende fredag! 
Så tag vennene deres og kryss alt som krysses kan! 

 

Nytt treningsantrekk og favoritt skulderøvelse!

 • 06.04.2016 kl. 23:15

(Sponset Innhold)

Først og fremst beklager for lite blogging altså! Tiden strekker bare ikke til og det er mega frustrerende, men vit hvertfall at jeg virkelig vil prioritere bloggen og at jeg hele tiden prøver å bli flinkere til å få hverdagen til å gå opp! For denne treningsbloggen har kommet for å bli! Så det er ikke sånn at jeg ikke vil eller liker det.

Det blir bare litt knapp tid innimellom. Hvertfall..

Endelig kom aimn settet mitt og jeg hadde min egen lille photoshoot i dag.
Bare se så nydelig det er! Det bare oser vår og sommer og jeg gleder meg til å få litt tæn så det popper enda mer! Må jo bare smile av disse fargene!X: Hva synes dere om antrekket? 

Vel.. Etter photoshooten min i selfie speilet mitt kom jeg meg på trening. Og det var en knall økt!
Jeg fikk super kontakt med muskler og det føltes godt! I dag så var det mage, skuldre og triceps på menyen.

En stor skulder favoritt er skulderpress med hantler:

Jeg hadde jo selvfølgelig med meg litt flytende magi. (Les. True T selvfølgelig)
Jeg er bare nødt til å knerte en sånn når jeg starter hver økt. Det er nesten så det er sånn at hvis jeg ikke har en boks med TRUE så blir det ingen bra økt. 
Si jeg glemmer den hjemme typ. Kommer på når jeg er på trening at den står på benken hjemme. Da blir jeg greit gretten må du vite. Skygg bane! 
Jeg er litt rar sånn, veldig overtroisk og lager sånne symboler for ting. Jeg kan sikkert utdype det i et innlegg en gang. Haha..
De gale har det godt!Jeg tok MASSE filmer i dag som havner på instagram i nær fremtid. 
En siste lille peace out ether en super økt!Da jeg kom hjem så rakk jeg akkurat og kaste i meg en appelsin. Jada.. Fortsatt oppheng på appelsiner. NAM! Rakk og titte innom de freshe folka jeg følger på instagram før jeg måtte løpe ut døra.
Det er både et nytt bilde og en video av en KNALL god mageøvelse der siden tidligere i dag. Måtte jo selvfølgelig poste dagens vår treningsantrekk.
Jeg ser jeg har fått noen nye følgere siden i dag tidlig å. Det er bare så koslig og motiverende at noen vil følge min lille fitnessreise! 

Hvis du liker det jeg driver med her og vil ha litt treningsinspirasjon samt videoer av gode øvelser så følg meg gjerne på instagram.
Jeg poster hver dag på instagram. 

Og dere er NØDT til å sjekke ut den mageøvelsen jeg kjørte i dag!


TRYKK HER FOR Å KOMME TIL MIN INSTAGRAM! 

Nå skal jeg kose meg med litt kveldsmat.

Natta dere♥

(Sponset Innhold)

Gym outfit on fleek..

 • 31.03.2016 kl. 22:06

(Sponset Innhold)

♥ A I M ` N    L O V E ♥

Jeg bare elsker aimn thightsene. De er helt fantastiske! Jeg venter et helt nytt sett i posten nå også som jeg gleder meg til å dele med dere.
Det er derfor jeg ikke har noen header helt ennå. For antrekket har ikke kommet ennå ♥ 
Jeg gleder meg vilt til å få designet her ferdig hvertfall.

Du kan sjekke ut aimn sitt utvalg HER! 

Jeg er obsessed på black / white / grey for tiden og jeg bare elsker det! Jeg er på leting etter de perfekte grå sneakers.
Så hvis noen har noen tips til nettsider jeg burde sjekke ut så skriv gjerne i kommentarfeltet! 


Treningsantrekk

Treningsthights


Treningsantrekk


Treningsantrekk

Og ELSK på mine all white adidas superstars ♥
Jeg er litt obsessed på adidas om dagen å, men hvem er ikke det da? 

//Christine♥


(Sponset innhold)

Ny thights = Treningsmotivasjon!

 • 18.03.2016 kl. 14:10

Kjapp anbefaling før jeg må skifte til gymklær og komme meg på trening.

Jeg må jo innrømme at jeg er alt for glad i nye treningsklær! Det gir så mye og ha en thights, noen freshe sko eller en kul topp og trene i ♥

Man får liksom litt ny giv og selvtillit når man føler seg fin, og det er uansett setting. Om det er på gymmen, på jobb, på byen.

Det er viktig og føle seg vel. Det gjør hvertfall mye for meg. Jeg liker å føle meg fin som jeg regner med at de fleste gjør.
Og når jeg føler meg fin så får jeg en god energi og en god energi = positiv hverdag.

Og det gjorde jeg i denne thightsen her da :DJeg bare elsker mønsteret også er det ombre effekt. Den fader litt og den effekten er grisekul! 
Den er også "squat proof" dvs at den ikke er gjennomsiktig og du kan trene rumpa fra alle vinkler uten at noen ser føflekken på rumpa di :P.
Som jeg skrev i forrige innlegg så ligger det en film på min instagram av en super bein / rumpe øvelse i smithmaskin der jeg har på meg thightsen så da kan dere se selv hvordan den er in action hvis dere lurer!  Trykk HER! for å komme direkte til filmen. Følg meg gjerne ♥
Mønsteret gjør også at rumpa ser smashing ut. Og DET liker vi. Eller hva? Hihi..Det er også mesh (netting) detaljer bak på leggen som jeg liker veldig godt. 
Jeg synes det er sånne detaljer som gjør en thights kul. Og jeg må innrømme jeg har fått litt oppheng på litt sånne gjennomsiktige detaljer.
Jeg liker at de blander sport og mote ♥Det beste er at thightsen er på salg med 30% og jeg som den tilbudsjegern jeg er skriker av lykke. Hehe..
For er det noe jeg elsker så er det salg! 

Du får thightsen hos X-Life HER!  
De har også masse andre fine thightser på salg så det spørs om jeg klarer å dy meg. 
Trykk HER for å komme til salget.
 

Jeg har min i str xs så jeg vil si den er normal / stor i str. Super god myk stretch.

Så fra en shopaholic til en annen ville jeg tipse dere.
Værsågod ♥ Hihi..

Andre ting som står på ønskelisten fra xlife.no er:
Altsåååå.. Hvor DIGG ser ikke det betterbodies settet ut da? Hadde bodd i det all day any day ♥
Og den nye thightsen fra 2xu er bare HELT RÅ! Som dere ser har jeg litt oppheng på grått også. Hihi! Elsker den gråfargen der.

Nå er det ikke så alt for lenge til fredagsøkta og jeg gleder meg så masse! Jeg håper korsryggen er samarbeidsvillig i dag og at det er smooth sailing hele veien.

Jeg har jobber i morgen også er det påskefri i over 1 uke! HALLELUJA! Det er sårt trengt ♥

Ha en fiiiin dag i sola så lenge vakringer!

Treningsprogram helkropp. Mitt eget suksess program! Verdt å lese!

 • 10.03.2016 kl. 22:39

Nå tenkte jeg skulle dele litt av tankegangen bak treningsprogrammet jeg selv har lagd og hvordan det fungerer. Et innlegg jeg har brukt litt tid på og jobbet med en liten stund, men nå passer det veldig godt å poste det mtp at jeg har kjørt det over en litt lengre periode. Litt av poenget med min treningsblogg er å inspirere og jeg håper dette innlegget kan hjelpe.

Jeg har kjørt dette fullkroppsprogrammet nå i 4-5 uker er det vel og jeg ELSKER DET! Jeg har virkelig fått godt utbytte av det, blitt sterkere og jeg (og andre) SER forskjell på kroppen min! Dette programmet og en økning av kalorier på matinntaket tror jeg har gjort kroppen min VELDIG godt! Jeg lå ikke på underskudd før mht mat, men jeg lå liksom akkurat. Nå ligger jeg på overskudd og det føles godt! For hvem sier nei til litt ekstra karbohydrater hver dag? Ikke jeg hvertfall!

Hele poenget med dette treningsprogrammet er at jeg kan trene fullkropp 5 dager siden jeg har lagt det opp riktig. Trener du forside lår en dag, trener du rumpe eller baksidelår dagen etter. Så enkelt er det. For JA, restitusjon er viktig! Men hvis man legger opp et treningsprogram på denne måten så får musklene nok hvile. Det er sikkert noen som er uenige med meg, men jeg har hatt 100% energi og fremgang alle disse ukene så jeg ser ikke noen hindring. 

Poenget er at du må dele inn muskelgruppene dag for dag! Jeg har mitt treningsprogram under her så dere ser hva jeg mener. 

Først og fremst kan du kjøre oppvarming for å sette i gang kroppen og bli varm. Du finner en av mine oppvarmingsrutiner HER! 

MANDAG
Øvelse Sett + Reps Muskelgruppe
Gående utfall 4 x 10 (pr bein)  Quadriceps / Hele kroppen.
Baseøvelse.
Leg extension 4 x 12
+ dropsett
som sett 5.
Dette er en isolasjonsøvelse for 
Quadriceps / fremside lår.
Hantelroing benk 4 x 12 Øvre rygg
Støtte muskler: biceps, triceps og skuldre.
Omvendt flies 4 x 12 Øvre rygg
Støtte muskler: biceps, triceps og skuldre.
Upright row kabel  4 x 12 Skuldre
Støtte muskler: Bryst, bi + triceps.
Bicep curls 4 x 12 Biceps
Støtte muskler: Skuldre og underarm.
Dips 3 x maks Triceps.
Støtte muskler: Basicly hele kroppen
V- Sit 3 x maks Mage + core
Valgfri utøying! 10 minutter Fullkropp

 

TIRSDAG
Øvelse Sett + Reps Muskelgruppe
Sumo markløft 4 x 12 Rumpe / Hele kroppen
Baseøvelse!
Pull through 4 x 25 RUMPE
Støttemuskler: quadriceps, fremside lår.
Nedtrekk nøytralt grep 4 x 12 Lats / vingene som jeg sier.
Støtte muskler: Biceps, triceps, skuldre.
Lat push down 4 x 12 Lats / vingene
Støtte muskler: Skuldre, rygg.
Facepulls 4 x 12 Biceps.
Støtte muskler: Skuldre.
Hammercurl 4 x 12 Biceps
Støttemuskler: Skuldre
Franskpress  4 x 12 Triceps.
Støttemuskler: Armene generelt.
Planke 3 x maks Mage / Core
Valgri utøying! 10 minutter Fullkropp

 

ONSDAG
Øvelse Sett + Reps Muskelgruppe
Bakover utfall  4 x 30
Annenhvertbein
(dvs 15 pr bein pr sett)

Hamstrings / Bakside Lår
Støttemuskler: Hele kroppen

Leg curl 4 x 15 Bakside lår.
Støttemuskler: Rumpe, bein generelt
Pendlay rows 4 x 12 Rygg.
Støttemuskler: Bakside lår, bein, armer. 
Stangroing Smalt
Underhåndsgrep
4 x 12 Øvre rygg.
Støttemuskler: Armer.
Militærpress 4 x 8 Skuldre
Støttemuskler: Armer, øvre rygg.
Scott curls i kabel 4 x12  Isolasjonsøvelse for biceps
Tricep push down 4 x 12 Triceps
Støttemuskler: biceps, skuldre
Russian twist 3 x maks Mage & core
Valgfri utøying! 10 minutter Fullkropp

 

TORSDAG
Øvelse Sett + Reps Muskelgruppe
Knebøy 4 x 8 Quadriceps - Baseøvelse
Går på hele kroppen
Beinpress 4 x 12 Bein
Pull ups 2 x maks + 1 x maks
m/ strikkhjelp + 3 x negative
Lats / rygg
Støttemuskler: Armer
Nedtrekk
bredt grep
4 x 12 Lats / rygg
Støttemuskler: Armer
Sidehev  4 x 12 Skuldre
Støttemuskler: Armer
Bicep curls
Kabel
4 x 12 Biceps.
Støttemuskler: Tricep, skuldre.
Overhead Extension
Kabel
4 x 12 Triceps.
Støttemuskler: Armer, skuldre.
Slyngeøvelse / TRX 3 x maks Mage / core
Valgfri utøying! 10 minutter Fullkropp

 

FREDAG
Øvelse Sett + Reps Muskelgruppe
Sittende roing 4 x 12 Rygg 
Rygghev 4 x 12 Nedre rygg.
Støttemuskler: Rumpe, bakside lår.
Hip thrust 4 x 15 Rumpe.
Støttemuskler: bein.
Strakmark / rumensk markløft 4 x 8 Rumpe.
Støttemuskler: Bakside lår, bein.
Hantelpress 4 x 12 Skuldre.
Støttemuskler: armer.
Hammercurls m/ tau
I Kabelmaskin
4 x 12 Biceps.
Støttemuskler: Triceps, skuldre
Smale pushups 3 x maks Triceps.
Støttemuskler: Overkropp
Pikes i slynge/TRX 3 x maks Mage / core
Valfri Utøying! 10 min Fullkropp


Jeg vurderer faktisk å lage en instagram som er KUN til treningsvideoer fordi jeg ikke klarer å få redigering og youtube til å fungere. Hadde det vært noe? Det er en insta som man ikke trenger og følge, men kun til treningsvideoene mine. Det er ikke alle øvelser jeg vil ha på den vanlige instagram kontoen min for det er så mye kjedelig. Hvor kult er det å se beinpress liksom? :P Haha..  Med mindre man lager noen morsomme utrykk da.

Hvertfall! Back to basics!

Fordelen med dette programmet er følgende: 

- Du får trent alle muskelgrupper hver dag.
- Du har masse energi til hver muskelgruppe fordi det kun er 1 og 2 øvelser pr. I stedet for å slite seg ut med 5 beinøvelser som halvparten blir half ass fordi du er så sliten i beina etter 2 øvelser. 
- Det er variasjon. Variasjon = gøy! Det blir ikke kjedelig og jeg blir hvertfall ikke like fort lei.
- Du kan teste ut masse forskjellige øvelser og småjustere hele veien.
- Du ser resultater! Jeg har hvertfall merket STOR forskjell på styrken min og kroppen min. 

Det er jo ikke sånn at om du trener bein 2 ganger i uken med masse øvelser pr dag så gjør du noe mer enn jeg nødvendigvis gjør i mitt program selvom det kanskje føles slik. For hvis du regner sammen totalen i løpet av en uke så er det ca like mange øvelser, men mer spredt som jeg som sagt gir meg MER energi enn å ha 2 x beindag, ryggdag, biceps/triceps dag, skulderdag som jeg hadde før.

Min gode venninne og noen ganger treningspartner in crime Hanne (treningsavhengig for dere som kanskje kjenner henne under det navnet via blogg og instagram) har faktisk sett så god forskjell på meg kroppsmessig og styrke messig at hun bytter til mitt program nå hun også, men med litt andre øvelser som er tilpasset hennes behov og det er jo et SUPER kompliment og en bekreftelse for meg på at det jeg gjør er riktig og det funker VELDIG bra. Hvertfall for meg :) Og det er også det som er så genialt med dette programmet da. Du tilpasser det helt selv! 

Som dere ser så ha jeg 2 dager hvor jeg har fokus på rumpe og to dager jeg har fokus på quadriceps / forside lår når det kommer til beinøktene. Det er fordi det er her jeg helst vil fokusere da jeg føler mine hamstrings / bakside lår er godt utviklet. Mens Hanne vil fokusere mer på skuldre enn rygg så hun har 2 skulder øvelser pr dag i stedet for 2 ryggøvelser som jeg har. Her er mulighetene ENORME til å kunne forme din egen kropp og velge ditt eget fokus samt jobbe med dine egne svakheter som DU selv kjenner best. 

Hvis du ikke har tid til å trene 5 ganger i uken men f.eks 3 som er litt mer vanlig så kan du bare plukke ut 3 av dagene som har forskjellige muskelgrupper. 
F.EKS: Torsdag - Fredag - Onsdags øktene mine og kjøre de 3 dager i uken: Mandag - Onsdag og Fredag. :) Da får du også en dag hvile i mellom men fortsatt et virkelig godt fullkropps program! Genialt hæ? 


Det tar ca 1 1/2 time og gjennomføre øktene. Er du enda mer effektiv vil du kanskje klare 1 time og 15 min. Dette er uten oppvarming og uttøying.
Men noen ganger så varmer jeg bare opp med ca halvparten av arbeidsvekten min i hovedøvelsene så er det good. F.eks. Skal jeg ta knebøy med 50 kg så varmer jeg opp med kun stanga (20 kg - 10-15 reps) bare for å få bevegelsene i kroppen og sette i gang kroppen. 

Noen tips på veien mot suksess:

- Kjøp deg en treningsdagbok! Det er et MUST! Jeg hadde ikke klart å leve uten min. Det er den som sikrer deg fremgang til enhver tid og hjelper deg til å ikke stagnere. Det er fort gjort og trene med de samme vektene for lenge. Jeg har fokus på å øke i noe for hver gang. Om det er tyngre vekter eller flere repetisjoner. 
Treningsdagbok ER alfa omega!
- Hvis du skal gjøre mye tunge løft anbefaler jeg deg løftebelte og flytende kalk! Det er også to ting jeg har blitt 100% avhengig av og det er 2 supre hjelpemiddler. Beltet gjør at teknikken min blir bedre, jeg får bedre marktrykk og kan løfte tyngre og kalken gjør at grepet mitt ikke glipper stanga. 
- Ha en treningsbag som alt du trenger ligger klart i så det er enklere å raske den med seg.
- Få i deg proteiner og karbohydrater rett etter trening for optimale resulater. Har du ikke proteinpulver så funker det like godt med en 0,5 liter styrk melk med kakao smak f.eks. 
- Prøv å spise gode spredte måltider. Frokost, lunsj, middag, etter treningsmåltid og kveldsmat. 
- Vær tålmodig. Rom ble ikke bygget på en dag og det ble ikke Arnold Schwartczneger heller. ;)
- Sett deg realistiske delmål. Vil du løfte 100 kg markløft så ikke sett deg det målet og BAM det skal du fikse om 2 mnd typ. Start med 70-80-90 også er du der plutselig. Det er også motiverende og klare delmålene sine.
- Tenk heller på at du skal trives i din egen kropp enn å bekymre deg for hva vekta sier. For vekta har ikke en dritt å si! Det er følelsen man har inni seg som teller. Og den får man allerede etter en uke med trening.

Treningsdagbok får du kjøpt HER! <-- Unn deg denne! 
Styrkeløftbelte får du kjøpt HER!  Jeg har str. S og er 1,68 høy og veier rundt 63 kg.

Jeg håper dette var nyttig lesing for deg og at jeg kunne bidra med litt tips og triks fra mine personlige erfaringer. Kom gjerne med tilbakemeldinger om det var bra / mindre bra eller om det er noen annen info du savner♥ Her har du hvertfall litt treningsinspirasjon forhåpentligvis! 

Ha en super kveld♥

(Sponset innhold)

 

På ønskelisten <3

 • 25.01.2016 kl. 21:08

Jeg er jo en evig vindus shopper.. Og "klikkehjemfordijegfortjenerdet" shopper.. 
Og nå som våren kommer så kjenner jeg bare at jeg døøøør av alt det nye freshe treningstøyet rundt omkring! 

Altså.. Virkelig! Jeg blir gal.. Jeg tenker litt sånn "Jeg trenger den i livet mitt" og "Treningen min blir så mye mer awesomme om jeg har det der" 
Haha.. Flere som kjenner seg igjen?
Det må være en sykdom..

Her er noe av det jeg har falt for så langt ;)


Black & White

Kommer ALLTID til å digge denne komboen.. Det er bare kult.. Ingenting annet å si! 

Vår Blå

Denne lyseblå fargen er bare helt nydelig! Kjenner jeg får sommerfugler i magen av å se på den, for selvom det er super vinter ute så får jeg et håp av våren når jeg ser denne fargen her ♥


Og hvor fin er ikke den sportsbh´en da! #ELSKLazy Sunday:

Ah.. Dette her er bare suuuper chill! Sånn kaste på seg klær hvis man skal ut og ha en liten venninne date en søndag eller en liten cardio tur :) 
Life Is Peachy:

Smelt smelt enda mer.. Også en fantastisk vår farge som bare sprudler uttover skjermen her! Hihi..

Gleder meg til å få litt farge igjen når solen kommer♥Også har Aim´n kommet med nyheter! ♥
Falt veldig for den til høyre som heter midnight, men jeg tror nok den er litt for lik den jeg har til at jeg kjøper den.
Det er så mye annet som står på lista først ;) Ble dere like forelska som jeg ble? 

Hvilken er din favoritt? 

Isåfall så finner du alle plaggene på www.getinspired.no ♥
De fleste ligger under nyheter ;)

Nuh skal jeg hoppe i treningsthightsen for en sen kveldøkt. Deilig det for da er det ingen der ;) Hehe..

I dag kjører jeg første dag med helkropp så det blir spennende♥
Rapport kommer..

Ha en fantastisk kveld videre!
Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no