hits

-15 KG og fra 0-8 Pullups!

 • 15.02.2018 kl. 15:41

//Reklame for jobben min som Online Coach//

God Torsdag babes! Jeg har hviledag i dag for jeg er så latterlig støl i hele skrotten. Jeg vet seriøst ikke hvor jeg skal gjøre av meg. I dag så stikker jeg opp til Rena og blir der i en ukes tid ish og det gleder jeg meg sjukt mye til. Jeg må bare få pakket ned alt jeg trenger, fikse neglene mine (forhåpentligvis) også på hundekurs senere i kveld så drar jeg opp dit etter hundekurset. 

Men jeg MÅ bare dele denne historien med dere! Denne frøkna har imponert meg helt sinnsykt mye og jeg er så stolt! Utøvern min Kristine var hos meg i helgen for en formsjekk og poseringstrening. Etter det tok vi en treningsøkt på gymmen min og det var kjempe koslig! Vi snakket om alt mulig og alle erfaringene hun har fått siden hun startet med meg som coach i Strongbody for snart 1 år siden.

Og om noen uker så stiller denne frøkna i sin første fitness konkurranse!! Og jeg spurte hun pent om hun ville lage et gjesteinnlegg på bloggen min om hennes opplevelse med meg, strongbody og coachingen♥ Så here it goes! Dette skrev hun til meg og jeg har hverken lagt til eller fjernet noe. Dette er straight out copy paste av det hun skrev....


- Sjekk forvandlingen da!!-

"Min reise med strongbody har vært utrolig spennende, kunnskapsrik, motiverende, til tider veldig hardt men igjen har det gidd meg enorm mestringsfølelse som jeg ikke kunne vært foruten. Før jeg startet med strongbody hadde jeg prøvd utallige dietter, blant dem var det kun kylling ris som stod på menyen. Ikke rart man feiler når kostholdet blir så ensidig. I tillegg prøvde jeg å trene alt jeg kunne, så mye jeg kunne. Uten å ha noe særlig kunnskap om trening eller et spesifikt mål endte det opp med null progresjon som igjen resulterte til at jeg gav opp i lengre perioder. Slik holdt jeg på lenge! Ble en evig runddans, hvor jeg gav alt, sleit meg ut, spiste feil og stoppa treningen. Om og om igjen? Sommeren 2016 fant jeg bloggen til Christine og instagram profilen  hennes.

Jeg har aldri vært noe særlig fan av å lese blogger da det for min del kan bli litt vel overfladisk og treffer liksom ikke meg som leser. Christine derimot traff meg nærmest med en gang. Hun var så utrolig direkte og ærlig, og viste at selv om man skal stille i fitness eller drive generelt med trening og kosthold så er man bare et menneske. Et menneske som kunne ta å fråtse i seg hel sjokoladeplate fordi hun klarte ikke å stå imot, eller at treningen til tider ikke var like motiverende og at det kunne bli lange tunge dager. Den ærligheten og det genuine med henne gjorde meg nysgjerrig! Med tanke på alle de «perfekte» instagram kontoene og bloggene som sier hvor lett alt er og at det er «BARE» å gjøre det osv osv. blir fort ødeleggende og demotiverende for min del.

Jeg fulgte henne hele veien mot scenen og i ettertid. Samtidig som jeg hadde sluttet å trene helt og lagt på meg alt for mye i forhold til hva jeg trivdes med, bestemte jeg meg for å ta kontakt. Hun tok meg imot med åpne armer, svarte meg på alle hundre spørsmål jeg hadde, og så i mars 2017 var vi i gang. Jeg må bare si at når jeg fikk måltidsplanen min var jeg i sjokk! Det var så utrolig mange alternativer å velge imellom, gode, vanlige matvarer som brød, melk, ost skinke osv. og det her var mat jeg trodde var NEI mat på grunn av alt man leser og ser i media, og samtidig med null kunnskap om ernæring hadde jeg ikke peiling.

På TOPPEN av alt, så var det også cheatday, hvor jeg kunne spise og kose meg med hva jeg ville. For meg var det ekstremt motiverende, det var som en slags premie hver uke. Om en fikk cravings etter noe godt i løpet av ukene var det opptil flere alternativer som kunne erstatte søtsuget, blant dem er favoritten min sjokolademousse toppet med jordbær. Angående treningen fikk jeg nøye beskjed om hvordan jeg skulle trene for å oppnå progresjon, jeg fulgte retningslinjene og endte opp med masse energi, motivasjon, mestring og ikke minst progresjon. Det gav og fortsatt gir så utrolig mye glede! 

Jeg må ærlig innrømme at når jeg startet ville jeg bare ned i vekt å se «fit» ut over natta helst og treningen den måtte jeg bare fullføre for å få resultater. Etter hvert så snudde fokuset, det kom en ekte indre motivasjon ved å trene styrketrening, helsa føltes mye bedre både psykisk og fysisk. Jeg hadde blitt mye sterkere enn jeg noen gang har vært og det føltes helt magisk. For eksempel før jeg kontaktet Christine via strongbody klarte jeg 0 pullups og nå klarer jeg 8, og dette gjelder generelt mange andre øvelser også.

Månedene fløy av sted, samtidig på veien forsvant kiloene og cm vekk også, pluss jeg hadde lagt på meg en del muskler samtidig. Etter å ha mestret noen måneder på veien, bestemte jeg for at jeg ville prøve meg på uttaket for å stille i bikinifitness. Jeg hadde lyst til dette på grunn av at jeg ville se hva mer jeg klarte å gi av meg selv, samtidig så jeg fikk mersmak på hva trening og kosthold kan gjøre med kroppen om man drar den litt lengre enn normalt. Så selv om dette er en sport som handler ekstremt mye om utseende og ikke er en kropp man har året rundt, så gjør jeg det her kun for meg selv, og jeg liker å pushe det mentale og utfordre komfortsonen, så det har ingenting med at jeg tror jeg skal ha en slik kropp året rundt.

Som alle andre er jeg også et menneske, hvor jeg også har gått på en sjokoladesmell og fler, både før konkurranse diet og under oppkjøring. Det er hardt, det krever en del prioriteringer, men denne ene sjansen her er så verdt det for min del. Hvilken plassering jeg får på konkurransene, eller hvilken form jeg er i på scenen betyr klart en hel del, men å vinne har jeg allerede gjort for meg selv, ved alt jeg har lært, utvikling og mestring på de 11mnd med Christine <3 Så plasseringen på scenen får heller bare være en bonus. Jeg vil også nevne at jeg angrer ikke på ei enste krone jeg har investert i strongbody, for alt jeg sitter igjen med per dags dato kan jeg ta med meg resten av livet om jeg bare ønsker å bruke det jeg har lært.

Tusen takk Christine for at du har vært en så god støttespiller, alt du har lært meg, at du er ærlig og ikke minst for at du inspirerte meg så mye at jeg tok det første steget ved å ta kontakt. Angrer ikke et sekund! Love <3 PS! Etter konkurranse skal jeg også kose meg med sjokolade og godterier igjen 😃Men alt med måte selvsagt"


Dere kan sjekke ut Kristine sin instagram HER! 

OMG i´m crying!! Er ikke det her helt fantastisk??! Jeg blir SÅ rørt og er så takknemlig for tilliten og at jeg har fått være med på Kristine sin reise! Det handler om å ta tak i egen hverdag, tørre å satse og være litt fryktløs. For så lenge man bestemmer seg for noe SÅ får man det til. Vi har alle evnen til å ta tak i våre egne liv og gjøre det beste ut av det og det er ingenting som heter å drømme for stort♥ Og jeg brenner for å hjelpe jentene mine oppnå det de trodde var umulig!

Om du har lyst til å komme i gang med en livsstilsendring og bli en del av Team Christine så ikke nøl med å sende meg mail på christine@strongbody.no . Du trenger kun skrive "jeg er nysgjerrig" i emnefeltet så sender jeg deg info om hvordan det hele fungerer, så tar du avgjørelsen på hvor du går derfra. Ikke farlig i det hele tatt. Dette er IKKE et ekstremt opplegg med torsk og brokkoli. NONO! Kostholdsplanene vi lager er husmannskost + masse annet mums og gode oppskrifter som dekker søtsug eller om du trenger noe kjapt på farta.

Treningsprogrammet tilpasses deg, din erfaring og hva du ønsker å jobbe i mot enten du er nybegynner eller har lengre treningserfaring, men ønsker å få optimale resultater! Og det er ikke slik at jeg kun coacher jenter som vil stille i fitness, men alle og enhver som ønsker å bli den beste utgaven av seg selv og knuse målene sine! :D


//Reklame for jobben min som Online Coach//

Styrketrening VS Cardio...

 • 17.01.2018 kl. 14:12

//Reklame for jobben min som Coach//

Når jeg begynte å trene så startet jeg å jogge. Eller.. Jeg var jo i så dårlig form at jeg klarte jo ikke å jogge en runde så jeg gikk det raskeste jeg kunne også jogget jeg så langt jeg orket før jeg måtte gå igjen. Så en slags intervall med hurtig gange og løping. Og etterhvert løp jeg lengre og lengre og klarte faktisk å jogge ca 1 mil sammenhengende. Og det var en milepæl for å si det mildt. Det hadde jeg ikke fått til i dag. Haha!

Men.. så kom Kim inn i hverdagen min og jeg ble bitt av styrketreningsbasillen. Jeg var jo egentlig LIVREDD for å trene styrke og jeg hatet så sjukt når jeg var inne på styrkerommet med alle de "store gutta". Dere kjenner følelsen right? Når det står gorillaer og peser når de kjører oppvarmingsettet sitt liksom. Yup.. Det høres ut som en brunstig okse. Jeg trente meg Kim når han var på besøk i helgene og da følte jeg meg tryggere, men i ukedagene måtte jeg virkelig gå LANGT UT av komfortsonen min og tvinge meg på trening. Jeg skulle seriøst ønske jeg var usynlig når jeg var der. Hadde sikkert holdning som ringeren i notre dame. 

Jeg synes det var så ubehagelig at jeg gikk inn på gruppetimerommet og trente styrke der med gruppetime vektene fremfor å stå i fellesarealet. Og jeg tror vi alle har vært der. Og til dere som måtte være der nå. DET GÅR OVER! I promise♥ Bare fortsett og ikke stopp. Husk at du er der for DEG. Driiiiit i alle andre og etterhvert blir mestringsfølelsen større og selvtilliten kommer mer og mer. 

Anyway.. Jeg er så sjukt glad for at jeg valgte å fortsette mer med styrketrening fremfor jogging og kardio. For med styrketrening fikk jeg resultatene jeg ønsket med treningen min. For å bygge muskler, stramme opp og forme kroppen måtte jeg løfte på vekter fremfor å løpe meg ihjæl. Ja, løping forbrenner kalorier, men jeg endte opp med å bli smal og formløs. Så til alle dere som er redde for å begynne å trene styrke fordi dere synes det er skummelt. Det er så verdt det! Det følelsen av å bli sterkere og mestre tunge vekter er priceless og det tilføyer så mye positivitet i hverdagen. Og i tillegg resultatene man får av styrketrening fremfor jogging. 

Det at styrketrening gjør oss jenter mannlig er IKKE tilfelle. Det former kroppene våre, strammer opp og gir oss en feminin og curvy fysikk♥ Jeg har nå trent styrke i 3 år og lagt sjela mi i det og jeg vil ikke si at jeg ser mannlig ut. Hihi.. Den beste måten å forme en flat rumpe er jo nettopp styrketrening, så vektene er vår beste venn♥

Hvis du vil komme i gang med styrketreningen eller ha et program som er lagt opp på best mulig måte for at du skal nå målene dine ikke nøl med å sende meg mail på christine@strongbody.no → Du trenger kun skrive "jeg er nysgjerrig" så sender jeg deg info tilbake med hvordan min online coaching er lagt opp. 

Jeg lager styrkeprogrammer og setter opp kostholdsplaner til detalj så du skal få MEST mulig ut av arbeidet du legger igjen på trening i form av resultater. Og husk at alle har startet et sted. Jeg startet selv med strongbody så jeg fant ut at jeg ikke ville trene på måfå uten resultater lenger og jeg lærte så utrolig mye!♥ Det er faktisk den beste investeringen man gjør i seg selv og egen helse og jeg er så takknemlig for at jeg nå selv coacher og hjelper andre med å nå sine mål akkurat som jeg selv fikk hjelp til den gangen♥


//Reklame for jobben min som Coach//

Motivasjon..

 • 13.12.2017 kl. 15:53

//Reklame for jobben min som online coach//

Noen ganger lurer jeg på hva som motiverer andre? Om det er de samme tingene som motiverer meg. Som om det er en "oppskrift" på motivasjon? 

"1 kg drømmer
1 dl evnen til å se sin egen utvikling og potensiale
2 ss håp 
1 ts evnen til å pushe egne grenser
3 dråper progresjon 
1 klype positivitet 

Miks sammen og la ligge bakerst i hodet til enhver tid."

Det hadde vært noe det? Om det bare hadde vært så lett.. MEN.. Det er det ikke! Noen ganger er man mer motivert enn andre. Ta meg for eksempel. "Mandag: Åh! Nå begynner det å skje ting med quads´a! Fremgang! Jippi!! :D Tirsdag: Æsj, det skjer jo ikke en dritt! Uff så oppblåst jeg er. Ser ut som jeg er 4 mnd på vei :O Onsdag: Åh.. Se magen er litt definert i dag gitt! Jaggu.." 

Ja, for vi har jo alle sånne tanker right? Og det som er viktig å ikke glemme er at som alt annet man legger sjela si i vil det være utfordringer. Enten det er jobb, forhold, trening, venner osv. Man vil alltid møte "motgang" innimellom eller ha kjipe perioder til tider. Men forskjellen på de som kommer i mål og ikke er om du har evnen til å se forbi hindringene og holde tankesettet positivt. Vær løsningsorientert for "what doesent kill you, makes you stronger". Fortsett å push fremover!!

Det er SÅ viktig å ikke kjøre seg fast i en sånn negativ bane hvor alt er dritt og ingenting funker. For hei.. Du kunne vært en utryddningstruet art i regnskogen som ble jaktet på dag inn og dag ut. Du kunne vært et fattig barn i Sør Amerika. Det kunne alltids vært værre! Slutt å synes synd på deg selv, kom deg ut av bobla og get shit done når du har de kjipe dagene hvor hodet ikke er helt på plass. Ikke kast bort for mye tid på negativitet og dårlig stemning.

Det som motiverer meg er:

- Dere!! Som faktisk gidder å lese min blogg i et HAV av blogger! Og dere som gidder å følge meg på instagram i et HAV av andre instagrammere! Tuuuusen takk!♥

- Å tenke på mitt nye mål som nå er å stille i wellness fitness i 2019. Jeg er en type person som jobber best når jeg har langsiktige mål i tillegg til delmål som går fra uke til uke og måned til måned.

- Jeg blir også motivert av å se andre få til ting. Når jeg ser folk rundt meg lykkes og ha fremgang med enten jobb, trening eller livet generelt.

- Cheatday en gang i uken! Den er jeg jo avhengig av for å klare å være sunn i matveien ellers. Men mat er viktig for meg og det gir meg masse energi (bokstavelig talt) til å gyve på en ny uke med trening og nye mål som skal slåes

- Progresjonen min motiverer meg! Selvfølgelig! Jeg har aldri vært der jeg er nå treningsmessig og den følelsen er ganske unik. Følelsen av å øke i vektene og klare noe man ikke klarte for 1 mnd siden/1 år siden er magisk! Og når du først merker fremgang og du merker at du blir sterkere eller mer definert, kanskje vekten har gått ned/gått opp, ja.. da blir du hekta da :) Og da er det gjort! Som mennesker utvikler vi oss hele tiden og det er DU selv som bestemmer hvilken retning og hva slags menneske du vil være.

- Kim! Maskin mannen sjæl. Han trener på en helt sinnsyk måte og har masse kunskap når det kommer til trening å gjøre. Han er så sterk både fysisk og psykisk at han er en støtte uansett hvordan humøret mitt eller motivasjonen min er. Han får meg til å pushe grensene mine og utfordrer meg på alle måter når det trengs. Tusen takk for tålmodigheten. For jeg må si jeg kan være en håndfull noen ganger. KREMT..

- Jentene jeg coacher♥ De er HELT RÅ og når jeg ser hvor mye de legger sjela si i oppsettet de har fått av meg så blir jeg helt rørt og resultatene de får er helt ville. I dag fikk jeg ukesrapport av ei frøken som har mistet hele 20 (!!) cm fordelt på kroppen på kun 4 uker og jeg blir så stolt som en hane og det bobler inni meg av glede og motivasjon til å pushe egne grenser på trening så det er good vibes only der altså♥

- Mamma inspirerer meg masse! Mamma er motiverende, morsom og døds kul rett og slett! Det er ikke mange som har en mamma som min og det er jeg stolt av! Hun er en sterk kvinne som får til ALT hun vil og har et enormt pågangsmot og vilje til å få ting til å skje. Heldigvis har jeg arvet det. Sammen med det forbanna temeramentet da selvfølgelig ;P Hahah.. For det har hu. Du kødder ikke med mamma altså! Vi er VELDIG like i personligheten og oppførsel så folk tror som regel vi er søstre (selvom det høres klisje ut så er det sant) Mamma har gitt meg masse tips og råd på treningsveien og det var hun som overrasket meg med coaching fra Strongbody for hun så hvor mye jeg hadde stått på alene. 

 

Så har du en drøm du er litt redd for å satse på? 
KJØR PÅ! HOPP I DET!
Hva har du å tape? 

 

Hvis du har lyst til å komme i gang med et ordentlig opplegg som gir deg resultatene og motivasjonen du ønsker treningsmessig så ikke vær redd for å sende meg en mail på christine@strongbody.no ! Du trenger kun å skrive "jeg er nysgjerrig!" så sender jeg deg info tilbake på hvordan coachingen er lagt opp♥

Det er vanlig husmannskost og ingen ekstrem fitnessdiett når det kommer til mine kostholdsplaner. For man kommer i form om man spiser både brød, potet, pålegg og bacon. Hehe.. Og du trenger ikke ha noen treningserfaring da jeg lager et oppsett til deg ut ifra dine mål, treningserfaring og ønsker♥

Ikke kast bort tiden på noe som ikke funker! Invester i deg selv♥

Settet fåes på salg hos x-life.no - HER!  (jeg har på str S og fargen black melange) // Sneakers HER! 

//Reklame for jobben min som online coach//

Hvorfor bruke en coach..?

 • 09.11.2017 kl. 15:10

//Reklame for jobben min som Online Coach//

1. Tid er penger.
- All informasjon du trenger for å kunne skru på din egen bil ligger også fritt tilgjengelig på internett, men du slutter ikke å sende bilen din til service hos bilmekaniker av den grunn. Å bruke fagfolk i stedet for å prøve å gjøre alt selv gjør at du kjøper deg tid til å gjøre andre ting. Tid til ting du liker eller tid til ting du kan tjene penger på.

2. Enormt mange feilkilder
- Om jeg skulle lære meg å skru bil, ville trolig det meste jeg fant av informasjon på nettet og i bøker være god og riktig informasjon. Innen kosthold og trening derimot, ligger det utrolig mye feilinformasjon ute. Å sile ut hva som er bra og dårlig informasjon ? og det å plassere informasjonen inn i riktig sammenheng ? krever stor kunnskap og forståelse, og det er lett for vanlige folk å bli forvirret. En dyktig og erfaren coach har helt andre forutsetninger enn deg for å takle dette.

3. Interesse og evner.
- Selv om du potensielt kan lære deg det meste, er det ikke sikkert du kan bli god til det meste. Å bli god til noe krever ikke bare innsats, det krever også interesse og talent. Vi i StrongBody har bevist over tid at vi er flinke til det vi gjør, slik at du er sikret god kvalitet på coachingen du får.

4. Du trenger noen som holder hodet kaldt de dagene du selv ikke gjør det.
- Alle som har vært på diett en eller annen gang vet hvordan den prosessen kan tulle med tankene og følelsene våre. Ofte klarer man ikke selv å se fremgangen på seg selv, man kan få følelsen av at ingenting fungerer og at alt er bare bortkastet. Man kan få lyst til å gjøre store og drastiske endringer eller kutt i planen, legge inn overdrevent mye trening, eller kanskje bare gi opp. Vi vet at disse dagene rammer oss alle, og det er nettopp da det er så nyttig å ha en coach. En som ser oss med objektive øyne, som har kunnskap vi selv ikke har og kan forklare hvorfor akkurat denne veiingen/målingen var som den var, og som stopper oss fra å gjøre dumme ting.

5. Vi kan alle ha bruk for ytre støtte og motivasjon.
Vi kan kan motivere og støtte, dele oppturer og nedturer med og dele ut ros eller ris der det trengs. Bare det å ha noen å stå til ansvar for kan være veldig nyttig for mange av oss. Det er ikke sikkert den isboksen frister like mye når du vet at du skal sende inn målinger til coachen om noen dager.

6. Mengden ny informasjon og viten er for stor til at man kan holde seg oppdatert uten å jobbe heltid med det.
- Dette er den største barrieren mot å bli sin egen ekspert i dag. Hver måned kommer det ut tonnevis med nye studier, der noen av dem snur opp ned på tidligere etablerte sannheter. Vi som jobber med coaching bruker mye tid på å holde oss oppdatert på alt dette; på å sile ut hva som er relevant og ikke, hva resultatene egentlig betyr og innebærer, og på hvordan det eventuelt påvirker det vi holder på med. Å sette ny viten inn i riktig sammenheng tar mye tid, og det er vanskelig å holde tritt med utviklingen om man ikke vier nær sagt all sin tid til dette.

Nøkkelen til at vi i Strongbody.no har så stor suksess med coachingen vår er at vi får folk i form uten at de trenger å ta i bruk ekstreme metoder. Vi lager kostholdsplaner og treningsopplegg som tar høyde for at folk har andre og viktigere ting i livet sitt enn å bo på treningsstudioet / kjøkkenet. Treningen og maten er kun et middel for å nå målene dine; ikke noe som skal oppsluke hele livet. Gjør man ting på en smart måte ? slik vi lærer klientene våre ? så kan man oppnå sykt gode resultater med mye mindre arbeid enn folk tror.

→ Hvis du er nysgjerrig på hva coaching kan gjøre for deg så ikke nøl med å sende meg en uforpliktende mail på →christine@strongbody.no Det er bare å skrive "jeg er nysgjerrig" så sender jeg deg info tilbake om hvordan det er lagt opp♥ Helt ufarlig. Og hvem vet, kanskje det er et life changing moment!


​Kilde: Strongbody.no ♥
//Reklame for jobben min som coach//

 

Motivasjon - Min Egen Reise!

 • 17.08.2017 kl. 11:22

//Reklame for meg som PT//

Som noen av dere vet startet min treningsreise pga dyp kjærlighetssorg. Jeg var forlovet og jeg ble brutalt dumpet pga utroskap. Det er min histore og ingen kan ta det ifra meg selvom det er lenge siden. Grunnen til at jeg nevner det når jeg skriver om min reise er fordi det er en viktig del av den og jeg tror det er noe alle jenter (og kanskje gutter?) kan kjenne seg igjen i. For hvem har vel ikke hatt det slik da? Blir dumpa og begynner å trene for å føle seg bedre og se bedre ut. Jeg tror det er en sånn "greie" kanskje? 

Jeg var så langt nede at jeg ikke klarte å spise. Jeg var dritsulten, men når jeg puttet mat i munnen min så bare vokse det og jeg klarte ikke fysisk å svelge det. Jeg har helt ærlig aldri opplevd liknende. Jeg har ALDRI slitt med noe form for spiseforstyrrelser (bortsett fra at jeg er en binge-eater ;P) så dette var helt ukjent for meg. Jeg har alltid vært glad i mat, men 2-3 uker etter det skjedde så levde jeg på røyk, pepsi max og 2 (!!!) skyr. Jeg raste ned i vekt og jeg ble et skjelett. Folk rundt meg ble DRIT bekymret og gjorde alt for at jeg skulle spise, lagde favorittmaten min, prøvde å ta meg med ut å spise, men jeg ville bare være hjemme og aldri gå ut døra ever. Jeg gråt meg ihjæl og hadde helt ærlig ikke lyst til å leve lenger. Jeg har aldri noensinne vært så deprimert noen gang. Jeg var beyond kjellern for å si det sånn.

Men så begynte jeg å trene etter snakk med ei god venninne og mamma dro meg med for å få meg ut av huset. Det startet med body pump timer på fresh fitness også møtte jeg Kim som faktisk er en barndomsvenn av meg og vi begynte å trene styrke sammen og han hjalp meg veldig mye med styrketreningen og jeg digga det mer og mer. Jeg tenkte til slutt at jeg skulle ta kontakt med strongbody.no for å få profesjonell hjelp så jeg slapp å "kaste bort" tiden på trening uten å få resultatene jeg ville ha, for jeg VILLE noe. Jeg visste ikke helt hva, men jeg ville bli sterk, vokse og utvikle meg. Så begynte tanken om bikinifitness og poppe opp så jeg og Kim dro på NM for jeg ville se. 

Jeg husker jeg ble så fascinert av kroppene på scenen og jeg synes det var SÅ kult med jenter som hadde muskler og så "hardcore" ut. For selvom bikinifitness jentene er de "minste" når det kommer til fitness så var de så "store" i mine små øyne. Anyway.. Jeg husker jeg sa "JEG KAN ALDRI BLI SOM DE" det var bare absolutt ikke mulig i mine øyne for de var så "uvirkelige" og for meg som alltid egentlig hadde vært en sofagris som likte å kose meg med godis og god mat hver dag i tillegg til at det ble en del alkohol i helgene så var det så langt ifra virkeligheten som overhode mulig. De var "umenneskelige" i mine øyne. En annen liga med jenter hvor jeg absolutt ikke hørte hjemme og aldri kunne ta en del av.

Så fikk jeg strongbody planen min og fikk bygget opp grunnstyrken min. Jeg gikk fra å trene 5-6 ganger med "godt og blanda" i uken til 3 fullkroppsøkter og det gav meg bedre resultater enn jeg hadde fått selv på et halvt år. Hehe.. Så noen ganger er less, more så lenge det er riktig oppskrift. Jeg trente det programmet i 3 mnd ca før jeg stagnerte gikk over på noe nytt jeg selv hadde satt sammen ut ifra det jeg hadde lært og lest om på nett. For jeg husker Coach Line sa til meg når jeg nevnte bikinifitness at mitt fokus videre skulle være å spise sunt og bygge mer muskler. Jeg ble en målrettet jævel! Fordi jeg så fremgangen jeg hadde med strongbody planen min hadde jeg tro på at min kropp også kunne forandre seg. 

Jeg trente HARDT, TUNGT og 5 ganger i uken fra det stadiet og det gav meg da kjempe resultater fordi jeg hadde blitt mer "gjennomtrent" med det første programmet mitt. Så nå kunne jeg trene mer detaljert og jeg koste meg skikkelig på trening! Jeg hadde progresjon og ble sterkere. Jeg så endringer på kroppen min. Ikke hver uke, hver mnd, men jevnt over. Jeg tok progresjonsbilder og brukte instagram som motivasjon og for å dokumentere litt det jeg drev med i tillegg til bloggen da♥ Også møtte jeg etterhvert Coach Line og Maria og de godkjente meg som fitnessutøver for Kaliber FKK. Jeg bestemte meg fra starten av jeg SKULLE inn i Kaliber for det er eliten. Noe annet var ikke noe alternativ.

Det at jeg nå er en av de jentene som jeg så på scenen som jeg "aldri kunne bli" betyr kun 1 ting! ALDRi→Slutt å drømme! ALDRI→Slutt å kjemp for det du vil ha! ALDRI→Gi opp og ALDRI→La noen eller deg selv sette grenser for hva DU kan får til med ditt liv! Ikke vær redd for å følge drømmen, selvom det virker urealistisk, uoppnåelig eller umulig så er det faktisk ikke det. Du må bare være villig til å satse og være målrettet, viljesterk og tåle både medgang og motgang. For så lenge du ikke gir deg. Så kommer du akkurat hvor langt du vil med dine drømmer♥

Og når jeg ser tilbake på denne syke reisen jeg har hatt på denne korte tiden så er det helt sinnsykt. Trening er bedre enn lykkepiller♥ Jeg er et nytt menneske og jeg er sterkere både psykisk og fysisk. Jeg er trygg på meg selv fordi jeg gjør det jeg elsker og brenner for hver eneste dag og ingenting gir meg mer mestringsfølelse enn det. Jeg er så takknemlig for alle dere der ute som støtter meg og det jeg driver med hver dag♥ Og ikke minst takknemlig for at jeg har mulighet til å jobbe fulltid som Coach hos Strongbody.no og at jeg nå kan være med å forandre andre sine liv på samme måte som mitt eget ble forandret og det er mye takket være dere♥

→ Hvis du ble du nysgjerrig på coaching så send meg gjerne en uforpliktende mail på→ christine@strongbody.no Du trenger kun å skrive "jeg er nysgjerrig" så sender jeg info om hvordan det er lagt opp. Det er ikke skummelt i det hele tatt, jeg biter ikke jeg lover. Og det er vanlig husmannskost og ikke noe ekstremt vi driver med når det kommer til matplaner og man skal heller ikke løpe seg ihjæl hver dag eller trene 6 ganger i uken for å få resultater bare så det er sagt♥ Planen tilpasses deg, dine mål, ønsker og kapasitet♥

Instagram: HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS


//Reklame for megselv som PT//

Kroppen din vet ikke hvilken dag det er!

 • 19.07.2017 kl. 10:37

//Reklame for jobben min som PT og Coach//

"Jeg starter på Mandag!" Det er en typisk frase vi alle har hørt, har brukt og kjenner godt til. Og hva er det med denne mandagen som er så forbanna magisk egentlig? Hvorfor er det viktigere å starte på en Mandag enn å faktisk bare starte hvis det allikevel er noe man vil komme i gang med? Hvorfor utsetter vi så fælt? "Nei, jeg tar det i morgen jeg", "tar det til helga". Jeg har selv vært sånn og jeg har jobbet hardt med meg selv for å forbedre meg på det punktet. Jeg var ofte sånn med regningene mine når jeg var yngre. "Jeg åpner posten og betaler regningene mine i morgen jeg" skjedde det i morgen tror du? Nei.. Skjedde det dagen etter? Nei.. Også endte det med purring eller enda værre inkassovarsel og et ekstra gebyr som var totalt idiotisk fordi jeg skulle jo betale det uansett. Slap in my face! Vi utsetter og utsetter og det blir til slutt så tiltak at vi glemmer eller gir faen.

Jeg jobber med mennesker som har lyst på endring! De har lyst til å trene, spise sunnere og få resultater deretter. Noen vil ha en fin helårskropp, andre vil stramme opp etter graviditet, noen har aldri trent styrke før og vil komme i gang, mens andre vil bli "fit" og føler de ikke får resultatene de ønsker på egenhånd. En ting alle jentene mine har til felles er at de har et mål og de har tatt en avgjørelse for å nå det målet♥

Kroppen din vet ikke hvilken dag det er! Hvis du har et ønske om å komme i bedre form og starte med treningen så er ikke noe bedre tidspunkt å starte på enn NÅ. Hvis du først har tenkt at du vil, så take action og GJØR! Sett ord til handling, det er mest sannsynlig den beste avgjørelsen du kan ta. For hvis man skal tenke ting ihjæl så ender det ofte med å falle bort i tankespinn og man begynner å tvile på seg selv. Man finner så mange unnskyldninger for å "slippe unna" og fortsette å kose seg i komfortsonen sin. Og er det noe som ikke skjer i komfortsonen så er det positiv endring. Det er en evig repeat med ting som hverken utfordrer deg eller gir deg noe særlig fordi man som regel går på autopilot.

Kroppen din vet heller ikke hvilken mnd det er. "Jeg starter i Januar", "Jeg starter etter sommeren". Det trenger ikke være så svart hvitt, men det er liksom en "sånn alt eller ingenting" mentalitet. Som at når man først skal starte så er det all in som en topp idrettsutøver. Det skal ikke spises noe godis EVER AGAIN, gjerne sukkerfri mnd for å komme i gang, det skal trenes 5-6 ganger i uken og det skal være helomvending av livsstil på 1 dag. Det er jo ikke realistisk og hvor lenge orker man det da? Man sprekker etter 1 uke fordi det er helt insane å starte på den måten og det blir veldig overveldende. → Få en riktig start tilpasset deg og din kapasitet! Man må ikke trene seg ihjæl, slutte å spise godis og bare spise torsk og brokkoli for å få resultater. Det trenger ikke være ekstremt!

Og vi kjenner oss selv såpass godt at vi kan være ærlige med oss sjæl å si at "ja, det er riktig". Er det bare jeg som sitter her å tenker "guilty" .. Been there, done that! Hihi.. Vi er alle litt sånn og tankemønsteret er der hos de fleste. 

Mange tenker at de har planer i sommer så de må vente til etter det med å starte. De skal i bryllup, de skal på ferie, de skal på hytta, i dåp osv. Bare fordi man skal disse tingene så kan man jo komme i gang med en sunnere livsstil forde. For det kalles "livet" og hvis livet skal bli en hindring så kommer man aldri i gang for det er alltid noe som skjer i livene våre. Hvis du skal dvele og vente tenk hvor mye resultater du går glipp av! Om du tenker "jeg starter etter sommeren" fordi du skal 1 uke på ferie eller i bryllup, tenk så mye som kunne skjedd de 6 andre ukene og resultatene du kunne fått på de♥ Det handler om balansen. Om du er flink og trener og spiser sunt i ukedagene, selvsagt skal du dra i bryllup og kose deg da. Uten at det trenger å sette bom stopp for resultatene på trening, det hjernevasker jeg mine jenter litt med. For man skal ikke få dårlig samvittighet for å leve og være sosial innimellom.

Med meg som coach vil du lære deg denne gode balanse som gir deg fremgangen du ønsker selvom du lever litt, kose deg uten dårlig samvittighet og klare å beholde motivasjonen til å fortsette i mer enn bare 1 uke. Du får også inn gode rutiner og lærer en hel del om kosthold som hjelper deg til å ta ubeviste sunnere valg i hverdagen... Du får resultater!♥

Og noen ganger så må man bare tørre å satse. For en drøm uten en plan er bare et ønske!

→ Hvis du er nysgjerrig på hva en målrettet treningsplan og tilpasset kostholdsplan kan gjøre for deg og dine resultater så send meg gjerne en uforpliktende mail på→ christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon♥ Du trenger skrive "Jeg er nysgjerrig" så  sender deg info om hvordan coachingen er lagt opp og hvordan det hele fungerer. Det er ikke farlig♥

//Reklame for jobben min som PT og Coach//

Ikke glem hvor du kom fra!

 • 15.06.2017 kl. 15:35

//Reklame for jobben min som PT//

Herregud! Jeg satt å så på gamle bilder her om dagen og kom over et bilde fra da jeg nettopps hadde begynt å trene. Er det muuuulig! Det er når man plutselig kommer over de bildene man skjønner at man faktisk har kommet langt! For noen ganger blir jeg jo utålmodig også. Jeg er bare menneske. Selvom jeg et at det tar lang tid å bygge muskler og styrke så har jeg et lite monster inni meg som blir irritert hvis ikke jeg føler at jeg har progresjonen jeg ønsker. Og en stor del av min progresjon har vært knebøy. Jeg har alltid hatt et mål om å bli sterk i knebøy. Hva "sterk" i knebøy er for meg kan være noe annet for andre, men jeg har hatt som et drømmemål å kjøre 70 kg i knebøy siden jeg startet å trene for 2,5 år siden. Med delmål på veien selvsagt, men et langsiktig mål som lå laaangt der fremme var 70 kg i knebøy. Og gud som jeg har jobbet mot det målet. Og jeg har prøvd, feilet og grått mange ganger på trening. Fått helt breakdown og følt at jeg aldri kom til å få det til. Grini sjelen min ut midt i knebøy økta. 

Men så ser jeg jo på dette bildet under her og tenker. Skam deg! Se hva du har fått til da! Hvor langt du har kommet og hvor mye lenger du skal komme. 

Jeg husker i starten så synes jeg 10 kg knebøy var umenneskelig tungt. Og når jeg så på bilder av jenter som kjørt knebøy med den store olympia stanga OG store vektskiver så ble jeg helt blown away! "Woooow, jeg vil være sterk som den jenta der" husker jeg at jeg tenkte. Jeg har nevnt det før, men jeg har slitt SÅ mye med å få en god teknikk i knebøy. Det har vært HELT jævli. Og jeg er veldig sta og jeg gir meg ikke lett om det først er noe jeg virkelig vil. Og er det noe jeg virkelig ville og fortsatt vil så er det å bli "sterk" i knebøy. Det var en periode tidligere hvor jeg jobbet meg opp til 50 kg. Kunne ikke øke mer fordi teknikken min var SHIT og jeg kollapset helt når jeg gjorde øvelsen. Tok av vekter og startet på scratch med lavere vekter og fokus på teknikk. Kom opp til 50 kg og samme regla igjen. Dere aner ikke hvor mye jeg gråt da. Jeg var så lei meg og tenkte at "dette kommer jeg ALDRI til å få til så fuck it" Men jeg er ikke typen til å gi opp så  når jeg fikk roet meg ned til neste beinøkt igjen så måtte jeg jo bare prøve litt til. 

Sjekk det bildet over her. Det er for litt over 1 år siden. Jeg DÆVVER! Dette bildet har det flotte navnet: "Dritt teknikk". Yup. Ingenting å legge skjul på her. Dette er IKKE bra. Og det så værre ut i virkeligheten. Just sayin´hihi. Jeg var så forbanna den økten der atte FY og ikke minst lei meg. For når jeg så det bildet der så var det total breakdown, for jeg trodde jeg klarte å ha en innafor teknikk, men det klarte jeg ikke. Men heldigvis så gikk det over og jeg fortsatte å prøve. Hehe.. Og nå endelig løsner knebøyen min. I dag klarte jeg 5 sett med 8 repetisjoner på 67 kg! Det hadde jeg ALDRI trodd.

Så jeg tenkte jeg skulle dele de tipsene som har hjulpet meg i det siste:

- Buktrykk, buktrykk, buktrykk! Dette høres rart ut, men det er så viktig å ha kontroll på kjernen i baseøvelser som knebøy, markløft, militærpress osv. Jeg løfter av stangen og tar noen skritt bakover så fokuserer jeg på å presse bekkenet fremover og stramme rumpa litt samtidig som jeg dytter nederste del av ribbeina inn i magen. Tenk at ribbein og bekken skal presses mot hverandre. Så trekk inn masse luft og hold det inne uten å slippe det spennet. Da er du klar for å sette den ned. 

- Når du setter deg ned så ikke nødvendigvis sett deg bakover. Dytt knærne/press lårene ut mot siden. Litt som en ballerina om det makes sense? 

- Stopp når rumpa er rett under knærne og press med hælene/utsiden av foten for å komme deg opp igjen samtidig som du fortsetter å presse lår og knær utover.  Og tenk at rumpa skal raskt under stanga igjen så dytt bekken fremover. Tenk også at du skal presse ryggen mot stangen og holde brystet oppover.

- Når det blir tungt halveis på vei opp igjen så slipp pusten ut for å få litt ekstra trøkk for å komme deg opp. Når du er på toppen av repetisjonen igjen så starter du med å sette kjernen/buktrykk igjen som i det første punktet.

Jeg håper noen av disse pinpoints kan hjelpe deg med din knebøy. Ikke glem at ingen knebøy er like, så selvom du føler du ikke ser ut som noe du selv tror er fasit så trenger det ikke være feil. Jeg har lange lår og må bøye meg ekstra fremover så jeg får balansen jeg skal, mens noen som er kortere trenger ikke det. Noen står bredt med beina og andre står smalt. Finn din stil. Det er viktig å passe på korsryggen og at den ikke er for svai så du får ubehag. En annen ting å tenke på er egoet ditt. Ikke la egoet vinne over teknikk og fornuft. Ikke tenk at det å løfte 50 kg i knebøy er grisekult om du faktisk ikke er sterk nok. Vi vil unngå skader♥

Ikke vær redd for å sette i gang med treningen! Et sted må du starte og alle har vært en nybegynner. Det viktigste er bare å ta avgjørelsen om å komme i gang så vil du bli bitt av basillen om du holder på lenge nok til å føle progresjon styrkemessig :) I starten så får man også resultater raskt da kroppen responderer veldig bra på treningen kontra det å ha trent over lengre tid :)

Og hvis du vil ha hjelp til å komme i gang og er nysgjerrig på coaching så kan du sende meg mail på christine@strongbody.no Det eneste du trenger å skrive er "jeg er nysgjerrig" så sender jeg deg informasjon uforpliktet tilbake :) Ikke farlig♥ Uansett om målet ditt er å gå ned i vekt, bli sterkere, bygge muskler eller stille i bikinifitness så er jeg her for deg. Jeg lager målrettet treningsprogram og tilpasset kostholdsplan mht til dine mål og følger deg opp i 4 uker i første omgang for å sørge for progresjonen og fremgangen din♥ 

Let´s get strong babes!


//Reklame for jobben min som PT//

Styrke VS. Muskler og resultater av trening!

 • 30.05.2017 kl. 16:57

//Reklame For Jobben Min//

De siste dagene har vi diskutert litt på trening dette med å være sterk, men ikke ha synlige muskler blant annet. For alt for mange tenker det at når man har masse synlige muskler så er man sterk. Det er faktisk ingen fasit. Hvis man putter en person som har masse synlige store muskler ved siden av en "normalt" trent person så vil 90% tenke at den personen som SER bedre trent ut pga synlige muskler ER den som er sterkest. Men det trenger ikke være riktig. Vi blir liksom litt visuelt lurt av musklene. De som ofte er sterkest er ikke de som ser mest brutale ut tro det eller ei. Det er ikke sånn at den med størst biceps løfter tyngst markløft. Man kan være kjempe sterk og godt trent uten å ha masse synlige muskler nemlig.

Mye av det har med kosthold å gjøre. For vi har en tendens til å tenke at de med lav fett% som dermed har synligere muskler er de råeste på styrkerommet, men dette er også feil. Det er jo selvsagt veldig individuelt dette også, for man kan jo være sterk OG ha synlige muskler. Hehe.. Men alt avhenger av hva man trener. Hva er fokuset ditt og hva jobber du med i din treningsrutine. Hva er målet ditt og hva synes du er gøy?

Et godt eksempel er meg og Silje på bildene her. Silje tar en haug med chins og pullups, og løfter 70 kg i markløft. Jeg klarer 1 ussen pullup/chin med egen kroppsvekt at the moment, men løfter 95 kg markløft. Og dette er jo fordi på trening så har vi to helt forskjellige fokus området. Silje har stilt i athletic fitness og har trent ekstremt mye pullups, roing og dips i sitt program tidligere og gjør det ennå. Det har gjort at hun har utviklet en stor styrke i rygg og lats som har gjort at hun klarer så mange pullups. Dette er fokusområder.. Silje er sterkere enn meg i pullups og jeg er sterkere enn Silje i markløft. 

Jeg derimot har veldig liten interesse for pullups mht det jeg driver med og har prioritert andre ting. Jeg har heller prioritert øvelser som markløft og rumensk markløft og en hel del andre øvelser for å forme min kropp så den passer inn i den kategorien jeg skal inn i. Nemlig bikinifitness. Jeg sier ikke at jeg ikke hadde dratt nytte av pullups altså, for det er en sinnsykt god øvelse for å bygge rygg å bli sterk, men jeg har rett og slett ikke hatt noe som helst fokus på det. Ergo. Jeg er ikke god på det. Fordi for å bli god på noe må du gjøre det mye. Vil du bli god i knebøy, ja så bør du prioritere å trene knebøy flere ganger i uken, vil du bli god i pullups så gjør du det ofte. Vil du bli sterk i markløft så lager du en slagplan for å få det til og har et økt fokus der. Vil du løpe 1 mil på kortest mulig tid må du legge opp treningen deretter.

Og jeg tenker litt sånn.. Man har begrenset tid og kroppen tåler en viss mengde påkjenning / juling i form av trening pr dag, pr uke, mnd osv. Og det går ikke alltid å være god i alt. Og det er helt greit! Ikke bli deppa om noen tar 10 pullups easy peasy og du ikke får til en, for det er helt sikkert noe annet du er kjempe god i eller en annen øvelse du er sterk i. Og hvis du har lyst til å bli god i for eksempel pullups så må du legge inn arbeid og ha fokus på å bli god i det. For ingenting kommer gratis. Trening handler om repetisjon, kontinuitet og det å stadig utfordre seg selv. For hvis du ikke gjør det vanskeligere for deg selv over tid vil du heller ikke få noe særlig utbytte eller resultater. For du må stadig utfordre kroppen med tyngre vekter, antall reps og sett osv. Ingenting skjer i komfortsonen og det er viktig at vi lærer tidlig i treningen vår at progresjon og fremgang er viktig! Også må vi vite hva vil skal gjøre for å bli sterkere og nå målene våre. Mange trener forgjeves og trener seg ihjæl uten å få store resultatene og da må det gå av en varselsbjelle. Noe er ikke optimalt...

Mine tips for å lykkes er: 

- Sett deg noen mål! Det hjelper deg med å holde fokus! Men ikke vær urealistisk å tenk at du skal bli god i alt fra a-å for da kan du fort brenne deg ut og bli drita lei. Restitusjon er en del av gamet, så dette må også planlegges inn i treningsplanen din.

- Før en treningsdagbok så du hele tiden har kontroll på progresjonen og fremgangen din. Komfortsonen er digg, men det skjer veldig lite der. 

- Utfordre deg selv! Tørr å øke vektene i øvelser. Det værste som kan skje er at du må ta av vekten igjen, men da har du prøvd. Og hvor gøy er det ikke når det faktisk går da. For som regel er man sterkere enn man tror. 

- Ha en målrettet treningsprogram som har fokus på det DU vil jobbe med og det DU vil bli god i. Ikke bruk venninna di sitt program bare fordi hu synes det er bra. For alle er forskjellige og selvom noe funker for en betyr nødvendigvis ikke at det funker for en annen.

- Ha trua på deg selv og at du får det til. Mindset is everything og alt begynner med at du gir deg selv tillitt og trua på at du får til ALT du ønsker å oppnå.

- Ha tålmodighet, ting skjer ikke over natten! Og noen bygger muskler raskere enn andre. Det er avhengig av gener, kroppstype, kosthold osv. Så ikke sammenlikn deg med andre. 

Og husk at om du trenger hjelp med treningsplan og kostholdsplan for å nå dine mål enten det er å bli sterkere, bygge muskler, gå ned i fett% så kan du sende meg en mail på → christine@strongbody.no så sender jeg deg mail med informasjon om hvordan coachingen er lagt opp. Da får du også 4 ukers oppfølging av meg for å sikre progresjon og fremgang. Det eneste du trenger å skrive er "Jeg er nysgjerrig" så får du en PDF med info tilbake :) Ikke farlig i det hele tatt♥ Hvorfor kaste bort så mye tid på trening uten å få resultatene du ønsker om det er tilfelle? ♥

I dag hadde jeg en supergod overkroppsøkt med topp stemning! Det hjelper år man har så herlig jenter med seg på trening♥ Girlpower! Nå skal jeg jobbe litt for det er mange planer som skal ut. Jeg har sikkert sagt det 100 ganger, men om jeg kunne fått 1 ønske så hadde det vært flere timer i døgnet. Hehe.. Humøret er på maks for jeg hadde en måling i dag og jeg fikk en positiv overraskelse. Det har skjedd litt med kroppen siden forrige uke så nå føler jeg det er lys i enden av tunellen når det kommer til og oppnå sceneformen igjen ;) Hehe.. Mer om det i et eget innlegg i morgen♥


//Reklame For Jobben Min//

Fitness Coach Christine? Oh yes!

 • 04.05.2017 kl. 16:23

I går hadde jeg den første økten min med det nye programmet mitt. Det var anderledes, men gøy! Noen ganger må man forandre litt på rutinene for å få litt motivasjon og nytt giv. Så nå er jeg all in og klar for å kjøre på hardt fremover! Jeg har holdt meg til dietten og nå begynner rutinene å sette seg. For det er bare snakk om et par uker før rutinene sitter i systemet og da blir det noe helt annet. Da blir ikke ting like tvungent og hverdagen går litt på autopilot. Men en ting skal sies. Jeg fikk uka mi i dag. Og la meg bare si det sånn. Jeg har et helt sykt stort behov for å dytte alt mulig søtt jeg kan se i trynet så the struggle is real for å si det mildt, men! Jeg skal være flink! Jeg vet at om jeg begynner å fråtse så klarer jeg ikke stoppe og da kommer jeg aldri i mål. Jeg kjenner jeg er så klar for hva de neste månedene byr på og jeg skal jobbe knallhardt for å komme i en bedre sceneform enn i fjor. Jeg klarer å se for meg at dette blir superbra, selvom jeg også innerst inne er ganske redd for å faile. Men det er jo bare slik livet er. Det går i oppturer og nedturer. 

Denne helgen er det jo egentlig skole, MEN! Jeg har fått en sjanse jeg ikke vil la gå fra meg som jeg vurderer STERKT å gjøre i stedet. For nå er det nemlig snakk om at jeg skal bli fitness coach etter en snakk med Gunnar. Gunnar er han som startet og eier Strongbody.no . Det at jeg skal utdanne/opplæres som fitness coach betyr nemlig at jeg skal coache utøvere i Kaliber Fitness Team i tillegg til de jentene jeg nå coacher. Det er mye mer komplekst å coache noen frem mot en konkurranse både når det kommer til trening, kosthold/konkurranse diett/deffing og den mentale støtten. Jeg har ALL tro i verden på at jeg hadde blitt en kjempe god fitness coach og jeg er så stolt av å kunne fortelle dere om dette. Så derfor har jeg fått muligheten til å dra til Trondheim i helgen å være med på uttaket til Kaliber Gym for å spotte ut nye stjerner på laget som skal stille i høst♥ Og DET er noe jeg ikke vil gå glipp av. Neste uttak er ikke før nærmere vinteren og det blir veldig lenge å vente for en utålmodig sjel som meg. Men jeg er veldig spontan så jeg finner nok ut av hva jeg gjør i morgen. Hehe..

Jeg er så gira og jeg kan nesten ikke vente på hva resten av dette året bringer! Mye som skjer og jeg gleder meg utrolig masse♥


 

Trening - Blind på min egen progresjon!

 • 02.05.2017 kl. 19:37

//Reklame for jobben min som coach//

Den siste tiden har jeg slitt litt med motivasjonen når det kommer til Trening. Jeg har liksom ikke vært helt fornøyd og egentlig ikke klart å sette fingeren på hva som plager meg. Jeg har progresjon i treningen min og jeg blir sterkere og sterkere, men jeg har vært litt "lei" på en måte. Litt sånn. "Skal det ikke skje noe  mer snart?" Jeg føler jeg ikke ser endringer på kroppen min lenger slik som jeg gjorde før og jeg har tenkt et par ganger "Kommer jeg liksom ikke lenger nå" "Stopper det her?", men jeg vet jo at disse tankene bare er bullshit. Og jeg prøver å drite i de idiotiske tankene, men det er ikke alltid lett. Man er jo sin egen værste fiende noen ganger og det hele er en prosess. Ting skjer ikke over natten, men jeg vet at så lenge jeg putter ned jobben på gymmen så kommer resultatene. Og det tar lang tid å bygge muskler så det handler bare om å ikke gi opp. 

Jeg tittet på noen gamle bilder i stad og jeg må jo si jeg blir sjokkert når jeg ser hvor tynn jeg var i forhold til nå. Jeg var så deprimert og langt nede at jeg hverken spiste eller sov. Raste ned i vekt og det værste av alt. Jeg likte det. Jeg likte det å bli så tynn. Det er jo ganske skremmende å tenke på. Og hovedfokuset mitt på trening i starten var å være tynn. Jeg husker til og med jeg sa til mamma når hun spurte om jeg skulle være med å trene "At jeg ville ikke trene for mye bein for jeg ville ikke ha ståre lår" EH, HALLO! Nå så er det jo stikk motsatt. Jeg trener jo bein som fy for at lår og rumpe skal vokse. So things change for å si det mildt. Hvem hadde trodd at den tynne jenta på bildet der skulle stille i bikinifitness 2,5 år senere? Det er ganske sinnsykt å tenke på bare det. Så ikke vær redd for å drømme stort jenter♥

Jeg starter på et nytt treningsprogram nå som går over 4 dager i uken hvor det fordelt 2 overkroppsøkter og 2 beinøkter. Det er 2 dager på hvert område med fokus på styrke og 2 dager på hvert område med fokus på hypertrofi (muskelvekst). Det gleder jeg meg masse til. Jeg startet så vidt på et nytt program for ikke så lenge siden, men etter en prat med "The Man" himself. Grunnleggeren av Strongbody.no så kom han med det forslaget og lagde et super program til meg ut ifra det jeg vil jobbe med. Så det gleder jeg meg til. Jeg går nå fra å trene 5 økter i uken med 3 beinøkter til 4 økter i uken med 2 beinøkter. Det er ikke om å gjøre å trene mest hele tiden, det handler om å ha den riktige sammensettningen og treningsfrekvensen. Veldig mange misforstår og trener alt for mye og feil og ja, man kan bli sterkere av det, men resultatene uteblir i form av muskelvekst fordi kroppen ikke får hentet seg inn eller restituert samt at det ofte også er for mange øvelser pr økt og fordelt over 1 uke og en 1 mnd osv da så blir det for høy frekvens. Det er ikke nødvendig å "trene seg ihjæl". Man må bare trene smart og riktig ;) 

Jeg er så spent på hvor det programmet tar meg hen og wtf skal jeg gjøre den dagen jeg har treningsfri nå? Haha! Det blir Onsdager som blir planlagt hviledag så da blir det nok litt restitusjonsturer eller bare avslapping hjemme.

Håper dagen deres har vært fin babes! Nå er det ikke lenge til sommern! Tenk at vi er i Mai allerede. God damn altså, tiden flyr! Jeg gleder meg så til denne sommeren at jeg ikke får sagt det en gang. Og dere får snart vite hvorfor ;)

Husk at hvis du er nysgjerrig på hva en målrettet treningsplan og en tilrettelagt kostholdsplan kan gjøre for deg mail meg på christine@strongbody.no så sender jeg deg gjerne mer info helt uforpliktende♥ Du trenger bare skrive "Jeg er nysgjerrig" så hører du fra meg♥


//Reklame for jobben min som coach//

Kosthold - Fitness - What 2 eat?

 • 26.04.2017 kl. 16:42

//Reklame for jobben min som coach//

Jeg tenkte jeg skulle et av ukens innkjøp med dere. Jeg får sinnsykt mange mail angående kosthold og jeg vil gjerne dele det jeg spiser og noen fornuftige tanker rundt dette med mat og kosthold. For jeg blir fortsatt sjokkert av hva slags forhold mange har til mat og jeg synes det er skremmende at det er så mye.. Tja, hva skal jeg kalle det. Matfrykt? Ja, det er et passende ord. MATFRYKT! Smak litt på det ordet. Og slapp av. Det er et kalorifritt ord. Haha, neida! #SvartHumor

Men det som frustrerer meg veldig er at veldig få tenker over at mat faktisk er energi. Mat er næring kroppene våre trenger for å fungere. Hjernen trenger blant annet karbohydrater for å fungere og det er også en kjempefin energikilde når man trener styrke for eksempel Vi trenger også karbohydrater for et godt fungerende tarmsystem og for å regulere blodsukkeret. Proteiner trenger vi for å bygge muskler og gjenopprette kroppens vev. Fett trenger vi blant annet for at cellene våre skal fungere. Så alt har en mening! Og vi trenger en god og riktig fordeling av disse næringstoffene for at kroppene våre skal fungere og for å få resultater på trening blant annet. 

Det som skremmer meg er at de fleste tror at fett og karbohydrater er noe man legger på seg av. Og bare der misforstår vi veldig. For det er ikke det som burde være hovedfokus. Du kan spise brød, du kan spise potet og vist pokker kan du spise ris. Alt avhenger om du spiser mer energi enn det du forbruker. Dette vil påvirke om du går opp i vekt eller ned i vekt. Men husk også at hvis du tror du burde kutte alt av karbohydrater og spise lite fett så kan kroppen bli veldig lite samarbeidsvillig. Den vil ikke gi slipp på den energien den har lagret (karbohydrater og fett) og dermed vil det ikke skje noen endringer hverken på treningsfronten eller vektfronter. Kroppen går i en slags nødmodus og nekter å samarbeide. Jeg coacher flere jenter som spiste ganske lite for å gå ned i vekt, men ingenting skjedde og med en ny, god og variert kostholdsplanmed MER mat fra meg så skjedde det ting. Det virker helt bakvendt sant? Men mat er viktig! 

En annen faktor er det at om du trener fordi du vil bli sterk og bygge muskler så er det en fordel å spise godt. For hvis ikke kroppen får nok næring så har den ikke noe å bygge seg sterkere med. Så vær så snill å gi kroppen det den trenger og ikke vær redd for mat! 

Når jeg handler mat så går hjernen i denne modusen her: Proteiner - Sunne fettkilder! - Sunne karbohydratkilder! Det er rart med det, men det er slik jeg ser maten. Når jeg ser Grovt knekkebrød så ser jeg en sunn karbohydratkilde, når jeg ser avokado ser jeg en sunn fettkilde og når jeg ser rent kjøtt ser jeg proteiner. Dette er sånt man lærer seg etterhvert om man har en interesse for sunt kosthold. Jeg lærte blant annet faktisk veldig mye når jeg hadde strongbody coaching for noen år siden. Men jeg vil dele det jeg ønsker å handle på ukesbasis. 

Proteiner: Rent kjøtt av svin og storfe, fisk, skalldyr (spiser det ganske sjeldent), kylling og kalkun. Til både middag og pålegg, kesam, cottage cheese, skyr, styrkmelk, ost, egg.

Karbohydratkilder: Grovt brød, havregryn, grove knekkebrød, melk, riskaker, frukt, grønnsaker, ris, potet, fullkornpasta, søtpotet, linser, bønner. 

Fettkilder: Fet fisk, egg, nøtter, frø, ost, kokkosolje/kokkos/kokkosmelk, nøttesmør, avokado, sukkerfri sjokolade, fløte. 

Jeg liker å ha 4 måltider om dagen med høyt proteininnhold i tilleg til karbohydrater og fett. 4 måltider som er godt sammensatt med næringstoffer. I tillegg til disse fire måltidene har jeg gjerne 1-2 snack måltider som gjerne består av fett og karbohydrater da dette er en del av den daglige energien som får meg gjennom dagen og gjør at jeg har gode treningsøkter. 

I helgene har jeg cheatday som dere vet. Hehe.. Og de nyter jeg så lenge de varer! For det kommer til et punkt frem mot konkurransen i høst at jeg må kutte cheatdays. Når jeg har cheatdays så sørger jeg for å få i meg proteinene mine! For det er alt for fort gjort å spise bare usunt og dermed miste lysten på sunn mat. Og da ender du kanskje opp med å omtrent ikke få i deg noen proteiner. Sånn er hvertfall jeg. Når jeg spiser mye sukker så blir jeg mett på alt annet enn sukker. Jeg orker ikke middag eller andre næringsrike måltider, men jeg kan spise sukker og dritt resten av kvelde. Bah! Sukker ass! Whyyy! Hvorfor skal det være så sykt godt! Sukker er min rus! Haha.. Men da hjelper det å ha litt søtere alternativer slik at det er enklere å holde seg unna det i hverdagen hvertfall. 

Husk at dere kan sende meg mail på christine@strongbody.no om dere er nysgjerrig på coaching. Coachingpakken er inkludert kostholdsplan, målrettet treningsprogram samt 4 ukers oppfølging av meg for å sikre resultater! Det eneste du trenger å skrive er "Jeg er nysgjerrig" så sender jeg deg informasjon helt uforpliktet. Med coaching slipper dere å tenke på dette med mat, for det kan være vanskelig. I got it covered og lager et kostholdsplan som får deg i mål uansett hva du ønsker å jobbe mot. Og det er veldig til hjelp for mange for det er lett å gå seg vill i kostholdsjungelen med blogger og artikler full av dårlig inspo. 

Jeg håper innlegget var til nytte ♥ 

//Reklame for jobben min som coach//

Påske Rehab!

 • 17.04.2017 kl. 19:14

//Reklame For Jobben Min Som Coach//

Påsken er straks over og vi går tilbake til rutinen våre. Forhåpentligvis. For det er faktisk drit vanskelig å komme back on track om man har tillatt seg å skeie ekstra mye ut og sklidd vekk fra rutiner i hverdagen. Påsken er jo kos og for mange (inkludert megselv) så forbinder jeg kos med mat, kaker og godteri. Slik har jeg alltid vært. Når jeg skal kose meg ekstra så er det som regel mat jeg tenker på. Noen er jo faktisk sånn at de forbinder kos med velvære og kanskje unner seg en spa behandling eller går til negledama og støper nye negler. Jeg tenker automatisk på mat og søtsaker som det matvraket jeg er. Og det er faktisk latterlig vanskelig å slutte å være et matvrak. Haha! Trust me.. I know. Jeg prøver å si til meg selv nå som påsken er over at det er ikke så farlig å komme tilbake til rutinene for jeg MÅ jo ikke ha sukker. Weeeeell.. Så går det en halvtime da og jeg kjenner jeg får sånn panikkfølelse inni meg fordi det er så mye godterirester i skapet og jeg må gjennom en evig kamp av en mindfuck for å la vær å hive innpå all godis. Jesus christ! The struggle is real sier bare jeg.. Og jeg regner ikke med at jeg er den eneste som har det slik. 

Sukker er avhengighetskapende uten tvil. Faktisk like avhenighetskapende som kokain! Under her ser dere et bilde av en hjerne på sukker og en hjerne på kokain. Det går ikke an å unngå å se likheten og det er faktisk skremmende. For det er ikke rart vi sitter etter påsken og nesten rister av abstinenser når vi har spist ørten påskeegg og masse godis. Jeg snakker også her for meg selv for jeg har vært helt drøy. Jeg har et virkelig stort problem med å fråtse. Når man først setter i gang så har man en lei tendens til å bare fortsette fordi underbevistheten vår "trenger det". Skummel utvikling om man ikke klarer å stoppe det. 

Noen tips til å komme ut av sukkerrusen: 

- Spis proteinrik mat. Det metter lenger og man klarer kanskje å unngå å gå å fyse på noe hele tiden. 
- Spis mat som stabiliserer blodsukkeret som fiberrike grønnsaker, grovt brød og nøtter.
- Lag sukkerfrie alternativer
- Lag søte måltider som dekker søtsuget. Bruk sukkerfri youghurt, lag en god smoothie osv.
- Distraher deg selv dersom du konstant tenker på å spise det som ligger i skapet. Gå deg en tur, rydd i klesskapet, finn på noe ;)
- Kvitt deg med det som ligger igjen etter påsken eller fjern det fra kjøkkenskapene slik at du ser det hele tiden. Noen ganger har jeg ikke lyst på noe før jeg ser det. Haha.. Og da ender det opp med at jeg spiser det bare fordi jeg tilfeldigvis åpnet akkurat det skapet.

 

Jeg har tillatt meg selv å kose meg i påsken, men jeg vet at hvis jeg fortsetter med denne typen utskeielser og ikke får kontroll på fråtsingen min så vil jeg heller ikke klare å komme i mål med min form til bikinifitness NM. Sjanseløst faktisk. Så nå er det tilbake på planen min! Og det er det som er så rart som jeg har nevnt tidligere. Så lenge jeg har en plan å følge så klarer jeg faktisk å holde meg i nakkeskinnet. Da kommer jeg i mål og da klarer jeg å ikke gå bananas. Rart at en papirblekke med en matplan skal bestemme om jeg får suksess eller ikke, men så enkelt er det faktisk. Jeg har jo også bulket vinteren gjennom. Det vil si ligget i et stort kalorioverskudd for å bygge muskler. Så uansett om jeg skulle stilt til NM eller ikke ville jeg satt megselv på en matplan slik at jeg fikk shreddet litt til sommeren. For å spisse formen. For det er faktisk ikke kriminelt å ville gi den lille ekstra justeringen for å føle seg fresh i bikini. Sommerkroppen blir liksom snakket litt ned på, men for meg er det bare logisk at vi går litt all in før sommeren hvis vi føler vi har behov for det♥

På bildet under er min såkalte SK2016 og der var jeg fornøyd og hadde ikke noe behov for å shredde mer enn det frem mot NM i fjor. Når jeg ble lavere i fett% enn dette så begynte jeg å mistrives, men det kan jeg lage et eget innlegg om.


-SK 2016-

Let´s DO it! Hvis dere er klare for å komme i gang ordentlig etter påskens fråtserier og er nysgjerrig på hvordan min coaching fungerer så ikke nøl med å sende meg en mail på christine@strongbody.no ♥ Det er helt uforpliktende og det eneste dere trenger å skrive er "Jeg er nysgjerrig" så sender jeg dere informasjon om hvordan det hele er lagt opp♥ Coachingpakken er inkludert kostholdplan, treningsplan og 4 ukers oppfølging av meg for å sikre optimal progresjon og fremgang! Jeg vil også bare si at dette ikke er noe torsk og brokkoli matplan. Helt vanlige matvarer som man spiser ellers i hverdagen. Det kan enkelt kombineres med familielivet eller samboer♥

//ReklameForJobbenMinSomCoach//

Next level shit!

 • 16.04.2017 kl. 16:47

Det her er litt skummelt!! I går kveld så satt jeg å stuka med youtube kanalen min. Det er ikke noe særlig å skryte av nå og jeg er egentlig litt flau over hva som ligger der pr dags dato. Jeg prøvde jo å bruke youtube i starten av bloggingen min slik at jeg kunne legge ut treningsvideoer på bloggen, men jeg fikk det ikke særlig til for å si det mildt! Så det ble til at jeg ikke brukte den og egentlig dreit i hele kanalen. Ikke det at jeg noen gang satset på å få til noe bra der altså, just saying. Jeg la ikke sjela i det for å si det sånn. Haha! Men nå så har jeg veldig lyst til å gjøre mer VLOG fremover. I Løpet av sommeren er det sykt mye som skjer og hovedattraksjonen er jo selvsagt bikinifitness oppkjøringen mot NM i September og forhåpentligvis Arnold Classic som er en konkurranse i Barcelona uken etter NM. Det er også noe som skjer i mnd skifte Juni/Juli jeg ikke vil si helt ennå som jeg gleder meg hysterisk til! Og det er ikke palmesus for det vet dere jo om ;)

Grunnen til at jeg vil starte VLOG via youtube er fordi jeg føler jeg lettere kan få frem meg og min personlighet og samtidtig få frem mer ekte følelser. Glede, lykke, sorg, fortvilelse, stress osv. Jeg er en veldig følsom person og blir lett rørt. Om jeg er glad så viser jeg det i nesten en slitsom grad for noen og mye av dette er mer gøy å vise enn å skrive noen ganger tenker jeg da. Også går det ann å være litt mer kreativ når det kommer til innlegg :) Humor i hverdagen er driiiit viktig for meg og jeg vil ta dere med inn i mitt univers på ordentlig. Det høres jo sikkert skikkelig klisje ut da. Haha! Men jeg tror at mange har et inntrykk av meg som kanskje ikke helt stemmer. Jeg har alltid fått et litt sånt bitch bimbo stempel, men jeg er egentlig det stikk motsatte, selvom jeg kanskje ikke ser sånn ut. Det føler jeg også jeg kan få bedre frem via en youtube kanal. Pluss at jeg er ikke veldig flink til å ta bilder og gjøre ting fancy schmansy sånt sett, så da er det bedre for meg med video kanskje? Om jeg skjønner noe av det da, for jeg er teknisk tilbakestående. Hehe.. 

Jeg har vokst veldig sammen med instagrammen og bloggen min og jeg forstår nå at jeg faktisk bidrar litt til andres treningsglede og motivasjon. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vise så mye av min egen hverdag, det jeg driver med og jeg hadde hvertfall ikke trodd at noen var interessert i det heller egentlig. Det høres sykt arrogant ut, men det er jo sånn det er. Og jeg er så evig takknemmelig for at jeg har dere som titter innom bloggen min og følger meg på instagram. Dere motivererer meg beyond det jeg noen gang trodde var mulig! Dere aner virkelig ikke♥ Jeg vil fortsette å spre den treningsgleden i gode og onde dager og vise mer av hvem jeg er. Det sitter ganske langt inne å skulle gjøre VLOG fordi man får jo litt sånn. "Hvem tror du at du er" følelse og jeg har opp gjennom livet alltid hatt veldig dårlig selvtillit, så mens jeg stadig utvikler meg og tør å vise mer av meg selv så må jeg tråkke mer og mer utenfor komfortsonen og tvinge meg selv til ting jeg ALDRI hadde turt for bare 2 år siden. Men dette er det jeg elsker å drive med så hvorfor ikke prøve å gjøre det enda mer gøy! Og det vil selvsagt alltid være folk som snakker om det jeg driver med på en ikke superkul måte, men om jeg skulle brydd meg om det kunne jeg ikke gjort det jeg elsker og heller ikke jobbet med det jeg brenner for så det får bare være♥ 

Så i går satt jeg og prøvde å lage en header til kanalen slik at den ser litt finere ut. Jeg forandret litt på navnet som tidligere var "Christine K.". Men jeg vet ikke om det nye "Christine Kamphaug" er registert/godkjent ennå for det var litt stuk.Time will show. Er det bare jeg som synes det er vanskelig å fikse sånt som dette? Haha.. Jeg må virkelig sette meg inn i det. Jeg måtte prøve 100 forskjellige ganger før den så bra ut på mobil. Det er ikke den mest proffe headeren, men jeg har laget den helt selv og er drit stolt. Haha! Store barn med tekniske utfordringer som mestrer = STOR glede! Men jeg liker så godt det bildet jeg har brukt at jeg faktisk vurderer å bytte header på bloggen og gjøre noe av det samme. Jeg ANER ikke hvordan jeg setter inn en ny header eventuelt, men det kan jeg kanskje forske meg frem til. Er litt flau over hvor lite flink jeg er til dette her. Det får meg til å føle meg urgammel, men fuck! Jeg skal da lære det en gang.

Jeg håper dere vil følge youtube kanalen min når jeg starter ordentlig. Things are in motion og jeg tror dette blir drit gøy! Jeg grugleder meg, men altså! Hvor farlig kan det være da. Og kom gjerne med forslag om det er noe dere ønsker jeg skal lage et VLOG innlegg om♥

Youtube kanalen min finner dere HER! Og det er IKKE lov til å mobbe de gamle videoene altså! Haha.. Dør litt av flauhet! Men stay tuned for nye videoer♥

Å se andre lykkes med sine mål..

 • 26.03.2017 kl. 14:24

//Reklame For Eget Arbeid//

Noe av det som gir meg mest glede i hverdagen er å se jentene jeg coacher lykkes! Hver ukesrapport jeg får er som en liten juleaften i seg selv for da får jeg sett hvordan progresjon de har hatt og jeg blir så stolt når de er så flinke, engasjerte og ikke minst stolte av seg selv. Det er en liten rød tråd på dette. Den første ukesrapporten er gjerne litt forsiktig og etter som tiden går så vokser jentene veldig og de sitter igjen med en helt unik følelse og pågangsmot. Og DET gjør at min jobb er verdens beste♥

Jeg tenkte jeg skulle dele en ukesrapport nr 4 med dere fra Janne♥ Ei jeg er utrolig stolt av og som jeg VET kommer til å lykkes med sine drømmer og mål!♥: 

"Hei kjære deg! 

Trist at den siste uken er ferdig, men fy søren såå gøy det har vært! Har virkelig begynt å elske styrketrening på en helt spesiell måte! heheh Fantastisk trening, og SÅ gøy å øke disse vektene og kjenne på at de 20 kg ekstra jeg ikke klarte for fire uker, er lette nå! Skal virkelig fortsette videre på denne veien, når jeg ser hva fire uker kan gjøre med kroppen, energinivået og humøret! Hatt fire rå bra uker, hvor jeg føler at jeg enda engang har funnet meg selv på ny. Det føles sååå deilig!! Virkelig funnet en ny glede i hverdagen gjennom trening og kosthold, takket være deg!  

Sitter å ser tilbake på bildene jeg sendte inn for fire uker siden, og med nye jeg har tatt idag. Forskjellen er der helt klart, og oppstrammingen. Trodde virkelig ikke det gikk at å oppnå så mye på så kort tid, men utrolig hvor mye kosthold har å si. Funnet nye favoritter jeg ikke klarer en dag uten, og jeg vil fremdeles følge planen, men kanskje ikke like mye til punkt og prikke. Finne min nye hverdag med trening og kosthold. 

Jeg kommer nok til å sende deg en mail om noen uker, for en ny runde med plan på trening og kosthold. Men først ønsker jeg å prøve meg litt frem før, for å se hvordan jeg klarer å stå i dette `alene` etter fire uker. Du har virkelig vært en god støttespiller. Disse ukesrapport mailene har gitt meg så mye motivasjon, og du får meg virkelig til å føle meg bra selv om jeg har hatt tunge dager. Sååå du gjør virkelig en fantastisk jobb!

Kommer til å savne disse ukesrapportene? :´( < 3 

SÅÅÅ, alt i alt! 
- 1,7 kg
- 36,6 cm tilsammen (!!!) 

Jeg er virkelig stolt av meg selv, og har endelig gleden av å gå i klesskapet uten at det er vanskelig å finne seg noe som ikke lenger sitter for stramt < 3 

Kan ikke få takket deg nok for denne vidunderplanen! Akkurat dette jeg trengte, føler meg som en ny person igjen og selvtilliten er på vei opp, med HØY stigning : D IGJEN, TUSEN TUSEN TAKKKK!!! Hadde ikke klart dette uten deg < 3 

- Janne"

Jeg synes det er så gøy å dele dette med dere for kanskje Janne kan bidra til at noen andre tør å komme i gang med sine drømmer og mål. Kanskje akkurat du får troen på at du kan få det til også♥ I min verden så er den største motivasjonen å se at andre lykkes. For det gir meg troa på at jeg også kan. Og det var slik jeg tenkte når jeg bestemte meg for å stille i bikinifitness. De klarer og da klarer faen meg jeg også. 

Hvis du er nysgjerrig på hvordan coachingen er lagt opp så send meg gjerne mail på christine@strongbody.no ♥ Det er helt uforpliktende og det eneste du trenger å skrive er "Jeg er nysgjerrig" ♥ Så sender jeg deg mer informasjon! 

Nyt søndagen babes! Her blir det en bonus treningsøkt fordi jeg ikke har ro i ræva! Bryst og mage here i come. Hehe..

"People Who Have Plans For Their Goals Succed, Because They Know Where They Are Going!"

//Reklame For Egen Jobb//

Personlig - Fredag og litt diett tanker..

 • 17.03.2017 kl. 21:03

//Reklame//

God Fredag babes! Endelig Helg! ♥ 4 av 5 treningsøkter denne uken er gjennomført og i dag var det overkropp på menyen! Hadde en skikkelig killerøkt i dag også og er evig taknemmelig for det man skal være glad for de gode dagene, ukene, månedene man har. For det vil være utfordringer hele veien, så det er viktig å nyte det når man er inne i en digg periode. Jeg merker så stor forskjell på kroppen min nå. Jeg er sterkere enn jeg noen gang har vært og jeg koser meg på trening. Fra jeg begynte å trene styrke for ca 2 år siden så har jeg hatt en jevn og fin progresjon hele veien og jeg er så glad for at kroppen spiller på lag og tar imot alle utfordringer. Jeg har vært flink og hatt fornuftig treningsfrekvens med gode programmer med riktig fokus, riktige øvelser for meg og bra antall reps og sett og lengde pr økt, riktig treningsmengde og hvile/restitusjon. Samt spist godt og sunn mat (med en hel deg doughnuts, sjokkis og utskeielser i tillegg da ;P ) Og dette har kroppen min respondert veldig godt på. Det føles godt å få resultater av treningen! Det er jo en viktig faktor. Vi vil jo trene optimalt og ikke forjeves. Når jeg startet for 2 år siden hadde jeg aldri trodd jeg skulle utvikle meg til å være den jeg er i dag. Det er utrolig hva trening gjør med kropp og sjel. 

Det er mange som har spurt meg når jeg skal på diett igjen og det blir en liten skjerpingsdiett i April en gang. Jeg er ikke så veldig motivert til å være på "diett" nå så dere skal tro jeg gruer meg. Når jeg sier skjerpings diett så mener jeg "ikke spise godis hver dag diett" Hehe.. For jeg kan ikke gå fra som jeg er nå og rett på konkurranse diett. Det tror jeg ikke jeg takler. Haha.. Jeg får også mange spørsmål om jeg teller kaloriene mine nå og svaret er NEI! Jeg koser meg veldig med mat og JA jeg har lagt på meg om noen lurer. Sånn er det. Jeg er bare menneske og konkurranse kropp er ikke sunt å ha året rundt. Og når man er SÅ glad i sjokolade, kaker og mat som det jeg er så er det faktisk så og si umulig å beholde en "shredda" form veldig lenge. Hehe.. Jeg har ikke telt en kalori siden jeg var ferdig med diett og stilte i bikinifitness NM i fjor. Jeg har rett og slett ikke klart fordi motivasjonen ikke har vært der. Hvorfor i all verden skal jeg gå rundt med en konkurranse diett når jeg ikke skal konkurrere før til høsten 2017 igjen. Og jeg vil jo bygge mer muskler til neste konkurranse og konkurranse diett og muskelbygging er ikke den beste komboen for å si det sånn. Man må tygge for å bygge for å bygg optimalt med muskler. 


Tights HER! // Sneakers HER! (På tilbud -20%) // Genser Bik Bok

Noen ganger føler jeg et lite press. Hvis jeg sier til noen at jeg jobber med trening og kosthold og er coach samt at jeg har stilt i bikinifitness og nevner at jeg fikk 4 plass i NM som debutant fordi de lurer så blir jeg målt opp og ned flere ganger. Seriøst. Akkurat som om jeg blir scannet. "Åh.. Er du fitness menneske?" "Er det noe magemuskler under der a?" "Men du har jo cellulitter, for jeg ser de gjennom thightsen din".. Weeeell.. Yes, jeg er som sagt bare menneske. Og jeg har cellulitter og magemusklene mine har for tiden gått i lettere dvale, men det definerer da ikke meg som person. Jeg er en knallgod coach og et relativt bra menneske om jeg får si det sjæl. Så hva så om jeg ikke er i konkurranse form. Må jeg bevise noe for deg? Nah.. Trokke det ass! Jeg kan komme i den formen hvis og når jeg ønsker. Og nå ønsker jeg å kose meg mens jeg er off season som vi kaller det. Hvertfall litt til. Hihi. Jeg kan jo ikke fortsette slik for alltid for da gjør jeg det jo værre for meg selv å komme i konkurranse form. 

Jeg har ALDRI hatt noe anstrengt forhold til mat. Heller overanstrengt på den måten at det er vanskelig å konstant ikke putte noe i kjeften til enhver tid. Haha.. Men jeg har ALDRI vært hysterisk på maten. Det er så viktig å ikke bikke helt over og bli helt gærn. Eller fitnessforstyrra som vi kaller det i treningsverden. Og når jeg ser jenter fronter slike forstyrrelser så blir jeg kvalm. Jeg synes de er så utrolig dårlige forbilder. Rett og slett! Og akkurat det vil jeg IKKE være en del av. Så når dere spør meg om jeg teller og holder på. Nei.. Jeg koser meg med maten og er ikke helt hysterisk om jeg går opp en kg. Jeg vet at all den maten jeg putter i meg gjør at jeg har knallgod kvalitet på treningsøktene mine pluss at hjernen min går ikke i konstant stress modus fordi det er matkaos der inne. For det er jo en påkjenning å være fitnessforstyrra. Evig indre stress på mat, på vekt, på resultater og muskler og hvorfor man kanskje ikke får de resultatene man ønsker. Man føler seg ikke bra nok osv osv. Stress er ikke bra for hverken kropp eller sjel. Når man stresser/har indre stress så har kroppen et stresshormon som heter kortisol og det er IKKE et hormon du vil ha i kroppen. Det er ingen god kombinasjon med blant annet styrketrening. 

Så for guds skyld jenter. Dette har jeg sagt mange ganger da, men jeg sier det igjen. Spis maten deres for å få resultater med treningen. Og hvis dere vil ned i fett% eller ha et treningsprogram som er optimalt for DEG så skaff profesjonell hjelp. For det er ikke bare bare å få alt dette til å gå opp for å få de beste resultatene. Man skal sitte på MYE kunskap, selvom det kanskje virker enkelt så er det ganske så kompleks. 

Er du nysgjerrig på coaching med målrettet treningsplan og tilpasset kostholdsplan så ikke vær redd for å sende meg en uforpliktende mail på christine@strongbody.no . Det eneste du trenger å skrive er "Jeg er nysgjerrig" så sender jeg deg info på hvordan det hele fungerer♥ Ikke noe farlig :) 

Dette innlegget ble litt lenger enn planlagt gitt. Fingrene bare gikk av seg selv! Nyt fredagen fininger♥

Jeg lovte jo å vise dere gårsdagens innkjøp. Så here it is! ♥ Sportsbh´er fra H&M og resten fra Bik Bok♥

//Reklame//

Jeg blir rørt!

 • 12.03.2017 kl. 13:50

//Reklame For Egen Jobb//

Jeg må bare dele dette med dere! Jeg fikk en helt fantastisk ukesrapport denne uken og jeg ble så rørt og glad. Og ikke minst STOLT av denne jenta! Dette er det som gjør min jobb helt fantastisk og det gir meg ufattelig mye glede når jeg får hjelpe til slik at noen får det godt. Penger kan ikke måles når det kommer til slike tilbakemeldinger. Denne jobben er mer for meg enn bare en månedlig lønn. For det er jo litt egoisme fra min side å se at de jeg hjelper lykkes på denne måten når de legger sjelen sin i det. Jeg er så glad for å få være en del av hverdagen deres jenter♥

Dette varmer så utrolig i coach hjertet mitt og jeg gleder meg til å følge denne jenta og de andre jentene videre! Jeg setter så stor pris på tilliten jeg får og vil gjøre alt for å backe de mot sine mål!

Her kommer ukesrapporten til Stine som har vært coachet av meg i 4 uker: 

"Heihei:) 

Da var den siste uka i diett over, er nesten litt "trist" dette. Men GUD så gøy dette har vært:) Har lært en hel haug, at det jeg ei gang trodde var kjip mat egentlig smaker kjempe godt. Å kunne spise pannekaker til kvelds en virkelig noe jeg kan leve med=)hehe. Gjør små enkle triks i det daglige slik at det blir enklere å spise sunnere:) Matprep er liksom blitt en del av hverdagen:):) Og Gud så enkelt det blir, digger alt som en enkelt å går raskt:)

Jeg har jo heller aldri gjort noe som dette før, hører jo mye rart og forskjellig om online-coaching, både bra og dårlig. Må si at jeg bare har hatt positive opplevelser med strongbody og med deg som min coatch. Du virker som en menneskekjenner. Skjønner at noen dager er verre/tyngre enn andre, men at det bare er å se framover, en positiv og flink coach vil jeg si. Som jeg virkelig kan anbefale til alle:):)

Så nå skal jeg bare stå på framover, spise sunt og trene:) er som de sier "hard work pays off":) og det er jo en helt fantastisk følelse når man har hatt en bra økt, og enda bedre når målene går i (-). Og på en sunn måte:) 

Vinterferien ble tilbringt på fjellet så fikk ikke trent(altså forrige helg) men det å stå på slalåm som ganske nybegynner er igrunnen trening i seg selv. Kjente det i lår og legger i dagesvis:)hehehe. Har jeg hvertfall brukt muskler:) 

Pakket jo også med meg en diettbag, slik at jeg fikk i meg noen fra matplanen:) og det var ikke noe jeg hadde gjort ever for før 4 uker siden:):) 

Den siste uka(siden sist Ukesrapport) har vært skikkelig CRAP. Har vært syk, ikke har noe energi eller treningslyst, what so EVER..!! Men nå er formen blitt bedre så i dag skal jeg prøve meg på ukas først økt. Legge denne siste uka bak meg, og tenke framover:) Sette meg nye mål og jobbe mot:) 

Nye mål:

- Vekt 63kg
- Mage-0,7
- Midje-0,5
- Øvre lår-0,5
- Nedre lår uforandret 

Nå reiser jeg jo på ferie i ei uke til neste tirsdag:) men jeg kunne VELDIG GJERNE tenke meg 4 nye uker med oppfølging når jeg kommer hjem, trenger jeg det nok mer enn noen gang;);)hihi. Syns jeg husker det fra når jeg registrere meg første gang at det var mulig:):) 

Men da kan jeg jo bare sende deg en Mail når jeg er kommet hjem igjen.!?:):):) 

Og igjen TUSEN TAKK for absolutt all hjelp, motivasjon, mat/og treningsplan:) Hadde aldri klart dette uten din hjelp:):) 

GLEDER MEG TIL FORTSETTELSEN:) 

Kjempefornøyd strongbody kunde:):):) Ha en super dag"

Er det rart jeg blir glad? Hvor fantastisk er ikke dette da! Jenta har mistet over 15 cm totalt på usle 4 uker og det til og med med en uke med sykdom. Magisk! Jeg er så takknemmelig over jobben jeg har og jeg elsker hver eneste dag! 

Hvis du er nysgjerrig på hvordan coachingen er lagt opp så send meg gjerne en uforpliktende mail på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp :) Det eneste du trenger å skrive er "jeg er nysgjerrig" ikke noe mer. Det er helt ufarlig. Da sender jeg deg en PDF med mer informasjon om hvordan det fungerer. 

//Reklame For Egen Jobb//

 

Trening og Kosthold - Ingen fasit!

 • 02.03.2017 kl. 20:09

//Reklame for egen jobb//

Når det kommer til trening, kosthold og resultater så er det faktisk ingen fasit som funker for alle. Alle kropper er forskjellige, alle har forskjellige gener, forskjellige hverdager og forskjellige utgangspunkt. Folk har forskjellig kapasitet og tid i hverdagen. Og ikke minst: Alle har forskjellige mål! Ikke alle har lik forbrenning og mat er en viktig del av å få resultater. Derfor er det viktig å få kartlagt behovet, ønsker og mål til hver enkelt coachingklient slik at de får en optimal plan ut ifra deres forutsetninger. Jeg trenger svar på en hel del spørsmål før jeg i det hele tatt kan starte på en treningsplan og kostholdsplan. Og jeg tenkte jeg skulle dele med dere hvordan jeg jobber når jeg jobber med strongbody planene. Jeg må ha svar på blant annet dette: 

- Alder, høyde og vekt + dette:

- Hva er målet ditt? Dette er så forskjellig fra person til person. Noen ønsker å gå ned i fett %, føle seg vel i bikini til sommeren, noen har som mål å stille i bikinifitness, noen ønsker å gå opp i vekt, bygge muskler, bli litt mer fit, få definerte muskler, noen vil inn på politihøgskolen eller trene seg opp mot hindeløp som tough viking for eksempel, noen vil forandre livstil pga sykdom osv eller rett og slett få en mer aktiv hverdag. Noen mål har en tidsfrist, andre mål er langsiktige og uten noen form for "deadline". 

- Hva slags treningserfaring har du? Har du trent styrketrening før? Har du trent kondisjon? Har du god kjennskap til treningstudioer og kjenner du apparater og vekter? Er du trygg i disse omgivelsene? Er du i startfasen og har fått smaken på trening og vil mer eller har du kanskje ikke startet ennå, men er klar for å sette i gang? Eller kanskje du har drevet med håndball tidligere? Er kondisjonen din god? Liker du å løpe? Liker du å trene styrke? 

- Hvor aktiv er du på fritiden og hva jobber du med? Går eller sykler du til jobb/skole? Svømmer du, går du mye turer, jogger du ellers i uken? Driver du med idrett som fotball, håndball, basket osv? Har du en fysisk krevende jobb med mange tunge løft og et høyt aktivitetsnivå? Sitter du mye på jobb eller kanskje du står hele dagen? Jobber du på kontor og sitter foran pc i mange timer? 

- Hvordan er ditt nåværende kosthold, hva spiser du i løpet av en dag? Hva spiser du? Spiser du mye usunt? Spiser du mye i løpet av en dag eller kanskje du kun spiser 2 måltider om dagen? Spiser du en god blanding av proteiner, karbohydrater og fett? Får du i deg vitaminer og næringstoffer? Er du flink å spiser variert eller holder du deg til det samme hver dag? Vet du om forbrenningen din er høy eller lav? Drikker du mye sukkerbrus? Har du noen dårlige matvaner jeg må vite om? 

- Har du noen matallergier eller mat du ønsker/ikke ønsker? Og har du noen ønsker til matplane? Har du gluten eller laktose allergi? Nøtteallergier? Noen annen mat du ikke tåler? Og er det noe du ikke liker/ønsker å spise? Og motsatt: Har du noen ønsker om hva som skal være på planen din? Favorittmatvarer, frukt du er ekstra glad i osv. 

- Har du noen skader jeg bør vite om eller sykdommer? Har du et dårlig kne? Vond rygg? Stive hofter? Kanskje du har en sykdom som gjør at du må trene på en spesifikk måte eller unngå å trene visse øvelser? 

- Har du noen ønsker om hvor mye du vil trene og hvis du har trent styrke før kjenner du din 5 RM? Dette vil jo også måles opp mot treningserfaring. Liker du høy intensitet? Lav intensitet? Vil du trene 3 dager eller ønsker du å trene 5? Hvis du har en lengre treningserfaring kjenner du din 5 RM som er hvor tungt klarer du å løfte for eksempel markløft/knebøy 5 ganger. Slik får jeg vite hvor du er styrkemessig og jeg kan jobbe ut ifra dette når det kommer til treningsmengde og intensitet i tillegg til målene dine.

- Er det noe annet jeg bør vite om deg eller noe du ønsker jeg skal ta hensyn til i planen din? Har du vært på dietter før? Tidligere erfaringer? Holder du lett motivasjonen oppe? Har du trua på deg selv? Hva som helst du føler jeg bør vite.

Alle disse punktene og mer vil gi meg informasjon slik at jeg på best mulig måte kan lage en treningsplan du får optimale resultater med. Jeg er nødt til å vite målet ditt så jeg kan jobbe med hva slags opplegg jeg skal lage for at du kommer dit raskest mulig. Om du vil ned i fett % må jeg tilrettelegge treningsmengden med et forsvarlig kaloriunderskudd. Ha optimale øvelser slik at du får mye ut av en treningsøkt for eksempel. Men skal du inn på politihøgskolen så vil jeg være med spesifikk på kondisjonstrening i kombinasjon med styrketreningen slik at du er godt forberedt når det kommer til styrke og kondisjonstester for opptaksprøven. Hvis du har en lengre treningserfaring vil jeg lage treningsprogrammet ditt etter erfaringen din og gjøre det mer utfordrende for deg med tanke på dine fokusområder. Hvis du for eksempel har trent lengre og har stagnert og føler du ikke får resultater eller blir sterkere vil jeg jobbe med et program for å løsne stagneringen og sørge for at progresjonen får en kickstart igjen ved å legge til litt andre måter å utfordre musklene på ved treningsmengde, oppsett på uken og mye mer.

Når det kommer til hvor aktiv du er på fritiden og hva du jobber med så er det viktig for meg å vite om du bruker kroppen mye eller lite. Og du får mye belastning i form av tunge løft. For dette vil påvirke treningen din og forbrenningen din. Det vil også gi meg mulighet til å jobbe med øvelser som vil styrke kroppen din utifra arbeidet. Som for eksempel om du sitter mye foran pc. Da blir man gjerne foroverlent i skulderne og det kan resultere i en dårligere holdning og smerter. Dette kan vi styrke ved hjelp av øvelser for bakside skuldre. Så mye av hverdagen din spiller en rolle når det kommer til treningen din. Om du spiller fotball, svømmer eller er aktiv på andre måter må vi også ta hensyn til dette og sørge for at treningsprogrammet passer inn i din livstil og andre aktiviteter du har :)

Kostholdet er komplisert. For utifra hva du forteller meg at du typisk spiser vil jeg kunne se hva som kanskje kan være et problem som hindrer progresjon i vektnedgang eller styrketrening. Jeg finner også kanskje ut om du har en litt dårligere forbrenning. For hvis du spiser 1-2 måltider om dagen så vil forbrenningen din mest sansynlig være lav og vi vil jo få den opp og må ta hensyn til det i planen. Kanskje du spiser for mye eller eller rett og slett mye usunne matvarer i feil mengde som påvirker energinivået og følelsen du har i kroppen. Om du føler deg daff, energifattig osv. Jeg vil også se om du får i deg nok proteiner med hensyn til styrketrening, sammen med et balansert nivå av karbohydrater og fett. For mat er faktisk mer viktig enn trening når det kommer til resultater, uavhengig av hva målet er. Vil du ned i fett% så MÅ kostholdet være på plass i tillegg til aktivitet i hverdagen, men maten spiller mest rolle. Vil du bygge muskler MÅ maten være på plass for å gi kroppen næring så den bygger seg opp etter styrketreningsøktene. FOOD IS THE KEY! 

Det er også veldig viktig at jeg får informasjon om skader, sykdommer osv. For hvis du har hatt en kneoperasjon eller er syk vil dette være noe jeg må ta hensyn til når jeg lager planer. Kanskje det er noen øvelser vi må unngå? Eller kanskje det er noen øvelser vi legger inn en mer rehabiliterende effekt for å bygge opp støttemuskulatur og muskler som kanskje har blitt påvirket av skaden. Eller om du har et annet personlig problem jeg burde vite om. 

Jeg følger deg opp hver uke ved at du sender meg en ukesrapport hvor du forklarer hvordan uken har gått, resultater på vektnedgang eller oppgang for de som ønsker det, styrkeøkninger, om du har hatt spisekveld (for du får det serru ;) ) hvordan energinivået ditt er. Alt dette for å se til at ting går riktig vei og at programmet er optimalt. Da har jeg også muligheten til å gjøre små justeringer om det skulle vært behov :)

Som dere ser så er det ikke bare å klaske sammen en plan og kjøre ut til hvem som helst. Det er viktig for meg at du får en plan til deg og det du ønsker å oppnå! ♥ Jeg vil se deg lykkes og oppnå det du ønsker. Uavhengig hva slags utgangspunkt du har. For alle har startet et sted og da er det hvertfall viktig å starte med et gjennomført opplegg som vil gi deg optimale resultater. For det er så kjedelig å "kaste bort" verdifull tid på å trene uten resultater om det er resultater du ønsker♥  Jeg har gjort det. Trente på måfå i starten. Det gir meg så mye glede å sitte med disse planene og få rapporter for hver uke og jentene er så stole av seg selv og resultatene de får! Det er så..Jeg mangler et norsk ord her men jeg vil bruke ordet: rewarding! Jeg elsker det. Og jeg setter så stor pris på tilliten jeg får. De forteller meg så mye personlig og jeg gjør alt jeg kan for å dele mine erfaringer og er like personlig tilbake slik at de forstår at de ikke er alene og at dette får vi til sammen♥ 

#JenterSomHeierPåJenter

Hvis du er nysgjerrig på hvordan coachingen fungerer ikke nøl med å sende meg en uforpliktende mail til: christine@strongbody.no så sender jeg deg mer informasjon om hvordan det er lagt opp♥ Det eneste du trenger å skrive er at du er nysgjerrig så får du info tilbake :) 

Jeg er her for at DU skal lykkes med DINE mål♥

//Reklame For Egen Jobb//

Jeg har satt meg selv på diett..

 • 31.01.2017 kl. 20:08

//Sponset Innhold//

Ja, jeg fått nok! Jeg må innrømme at jeg har et stort problem! Jeg har faktisk ikke klart å slutte å spise etter dietten frem mot NM. Etter NM så skrev jeg jo at jeg spiste meg ihjæl. Faktisk så ille at jeg våknet opp om natten fordi jeg måtte spy pga overspising. Les mer i et eldre innlegg HER! Det er noe som har skjedd med hjernen min etter NM som jeg ikke klarer å komme helt ut av. Misforstå meg rett, men nå er det nok, Jeg kan faktisk ikke fortsette å spise som jeg har gjort til nå. I helgen har jeg kost meg maks med masse mat og godsaker, og det er helt greit for det er helg, men på søndag sa jeg til meg selv at "i morgen skal jeg være flink igjen" Jaddaaa.. Kom hjem fra jobb da, og så 2 wienerbrød på benken etter Kim hadde hatt besøk i helgen av et vennepar. Tror du ikke jeg slukte begge 2 uten å tenke over det en gang. Altså.. Smakte jeg i det hele tatt på de? Jeg bare støvsuger det rett nd. Det må være en eller annen koblingsfeil i systemet mitt når det kommer til mat og søtsaker. Men ikke nok med det. Neida.. Jeg saumfarte kjøkkenskapene for alksens drit. Jeg hadde spist godis jeg ikke hadde likt en gang bare fordi jeg hadde lyst på, men det slapp jeg for jeg fant jo selvsagt sjokolade. Og jeg spiste ikke bare litt. Neida. Jeg spiste MYE! Så mye at jeg faktisk gjemte det ene sjokoladepapiret litt sånn i skam bak sofaputa mens Kim var i dusjen så han ikke skulle se det. Hallo! Hvem er det jeg prøver å lure. Jeg dør av meg selv. Lurer jo bare meg selv. Og hva skjedde når jeg hadde spist alt det godteriet og kakene, jo.. Jeg ender opp med å ikke spise middag fordi jeg er "mett" og middag frister ikke. Ergo jeg mister et super næringsrikt måltid fullt av proteiner. Og sånn har det vært i flere mnd. Og jeg ser det jo.. På kroppen min. Det er ingen krise, men det utvikler seg jo i en rettning jeg ikke vil. For hvis jeg ikke stopper nå hvor skal det ende da? Jeg kjenner jo her jeg sitter nå i skrivende stund at jeg bare kløøøør etter å spise mer sjokolade. Og jeg VET det ligger i skapet. Bah! Tough life. 

For poenget er ikke at jeg ikke skal få lov til å spise godis, for det elsker jeg jo.. Obvisouly! Men det får da for faen være grenser da. Hvor er selvkontrollen? Jeg har jo klare og tydelige mål og dit skal jeg, men trenger jeg å gjøre det vanskeligere for meg selv på veien ved å legge på meg masse bare fordi jeg spiser godteri og kaker hver dag. Nei, det er faktisk ikke innafor. Det er ikke slikt kosthold jeg vil ha! Jeg vil gi kroppen min sunn næring som bidrar til god energi og gode treningsøkter og selvom sukker er godt så er det en fiende! Sukker er avhengighetskapende (no shit) og når man spiser sukker så trigges et belønningssystem i hjerne som gjør at du får lyst på mer. Det er faktisk det samme belønningsystemet i hjernen som treffes av herion og annet dop. Hello fun facts from hell! 

Så nå har jeg laget meg en strongbody kostholdsplan♥ Ikke fordi jeg skal ned i vekt akkurat nå. Neinei.. Rett og slett fordi at det er mye lettere og stick to the plan når man faktisk har en plan å følge. Med den så slipper jeg å tenke. Jeg har en stor meny med en haug av oppskrifter og måltidsvalg. Så for å gjøre det uhyre enkelt for meg selv så gjør jeg det faktisk på den måten. For da vil jeg bygge muskler optimalt uten å få i meg alt det usunne sukkeret i ukedagene. Jeg vil holde vekten min stabil og føle meg mye mindre oppblåst og vel. For det er det det handler om. Å føle seg vel.. Og jeg føler meg ikke vel med foodbaby fra helvette hver dag. Foodbaby i helgene derimot. Da snakker vi ;) Hehe.. For dere kjenner meg jo såpass nå. Jeg er jo avhengig av sukker, men jeg KAN bare ikke trøkke det i meg hver dag som jeg har gjort i flere mnd nå. Det er greit at jeg bulker altså, menneh.. Det er faktisk forskjell på å fråtse og bulke. Sånn ish.. Hehe.. Og det som er fint er at jeg kan bare smått kutte kaloriene når det nærmer seg sommer mht konkurranse diett. Easy peasy! Men jeg håper det går veldig lang tid til det da ;) Hehe.. Off.. kjenner jeg gruer meg til å kjøre på med fitness diett igjen .Fatter ikke at jeg klarte å gjennomføre det en gang sist jeg med de spisevanene jeg har nå. Nå skal jeg prøve å legge om tankegangen min litt. For man kommer ikke til topps ved å sluntre unna. Og i min verden så blir unnasluntring å ikke følge opp et godt kosthold så kroppen min har det bra♥

Nå skal jeg løpe til gymmen for ukens første beinøkt! OMG jeg gleder meg! :D 

Hvis du er nysgjerrig på hva en målrettet treningsplan og kostholdsplan kan gjøre for deg, enten det er å bygge muskler, stramme opp eller gå ned i vekt send meg gjerne en mail på christine@strongbody.no ♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Tank top fra www.x-life.no (utsolgt) // Tights HER! 


//Sponset Innhold//

#trening #kosthold #treningsblogg #fitness #sunn #helse #januar

En Uplanlagt Hviledag

 • 19.01.2017 kl. 20:33

//Sponset Innhold//

I dag har jeg sittet med kosthold og treningsplaner hele dagen og det har vært så kos. Jeg elsker virkelig å lage disse planene og tilbakemeldingene jeg får av jentene mine gir meg så mye motivasjon, stolthet og glede. Jeg føler meg litt som en proud mommy når jeg får disse tilbakemeldingene. De jobber knallhardt mot målene sine, blir sterkere, utvikler seg og de elsker det. For en gjeng♥ Den største gleden jeg kan få er den gleden jeg får av å hjelpe andre eller bidra til at andre lykkes! Så jeg kunne ikke bedt om bedre team å være en del av enn strongbody♥ Husk at du ikke må nøle om du er nysgjerrig på coaching. Send meg gjerne mail på christine@strongbody.no ♥ Det er aldri for sent og komme i gang!

Jeg velger å utsette min egen treningsøkt i dag siden jeg har sittet med planene og jeg ern så mensentryne at jeg nesten dør. Jeg har alltid vært sykt plaget med smerter når jeg har uken min og jeg kjenner det blir deilig å ikke trene bein i dag ja. For det verker fra hoftene å ned. Føles som om beina mine skal dette av. Men kjenner jeg kroppen godt nok så er jeg klar for en HEFTIG beinøkt på Lørdag og overkroppsøkt i morgen ;) Hehe.. Det blir en egenkomponert bein/rumpe økt på Lørdag så jeg deler den selvsagt med dere om den blir like god som de jeg har delt tidligere. Noe jeg absolutt vil tro den blir♥ Håper dere har hatt en fin dag. Snart er det helg dere♥

→ Titt innom instagram for en KILLER mageøvelse♥ 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Antrekk fra xlife.no - Adidas Topp HER! // Adidas Thights HER! // Sko URBAN

//Sponset Innhold//

Trening og Kosthold

 • 12.01.2017 kl. 19:43

//Sponset Innhold//

Jeg får så sinnsykt mange mail på akkurat dette med trening og kosthold. "Hvor mye skal jeg spise for å få resultater, hva skal jeg spise, hvor ofte skal jeg trene osv." Og det er faktisk ingen fasitt på det. Alle er forskjellige og alle kropper reagerer forskjellig på trening og kosthold. Alder, høyde, vekt, gener, hverdagsaktivitet utenom trening, jobbsituasjon osv. Alt dette har en innvirkning på hvordan kroppen din reagerer på trening og mat. Så når jeg får mails så er det ikke bare bare å skulle svare på alt alltid, for det er så omfattende. Det er mye informasjon jeg må ha av dere for å kunne virkelig sette meg inn i deres trening, progress og resultater. 

Men jeg har jo selvsagt noen tips og triks jeg kan dele med dere♥ 

Først vil jeg bare si at jeg ikke teller kaloriene mine lenger. Jeg gjorde det før NM i oktober når jeg var på diett og før det. Men nå har jeg fått et litt annet syn på mat. Nå spiser jeg når jeg føler for det. Kroppen min er veldig rutinert på maten at det er enkelt for meg å få i meg mat når det trengs. Jeg synes det er mer fornuftig. Og jeg spiser godt nå. Jeg gidder ikke være hysterisk på det. Og JA, jeg har blitt vesentlig rundere i kantene. Hihi.. Skal få tatt noen bilder jeg så dere ser forskjell. Som jeg har nevnt så er det et lite minibulkeprosjekt for at jeg skal bygge bra med muskler frem mot neste konkurranse. For man bygger optimalt med muskler når man spiser litt mer enn det man forbruker hver dag. Jeg ofrer lett shredda mage med six pack for å bygge optimalt med muskler. Det er jo derfor jeg trener. Men her er folk forskjellige også :) 

Mange spør hvor mye protein de skal ha i seg i løpet av en dag og det er som sagt individuelt. Men det jeg liker å ha som en slags hovedregel for meg selv er at jeg skal ha 4 måltider pr dag med høyt proteininnhold. Det betyr IKKE at jeg kun spiser proteiner, men 4 av mine måltider er næringsrike på den måten at det er rikelig med protein i tillegg til karbohydrater og fett. Utenom disse 4 måltidene spiser jeg mellommåltider. Det kan være frukt, druer, riskaker, nøtter. Altså.. Ting jeg går og småspiser på sånn innimellom de større måltidene :) Sjokolade også! Haha!

Husk at kroppen trenger karbohydrater for å vokse, ikke bare proteiner. Karbohydrater er kroppens energikilde og vi trenger de for å fungere. Uten karbohydrater så fungerer faktisk ikke hjernen heller. Sånn helt seriøst. Hvis du vil oppnå godt med resultater på gymmen så nytter det ikke å BARE spise proteiner. 

Gode proteinkilder: Kjøtt, kylling/kalkun, svin, fisk, scampi, kalkunbacon, kjøttpålegg, mager kesam, cottage cheese, skyr, melk, ost, egg, proteinpulver osv.

Gode karbohydratkilder: Potet/søtpotet, pasta, byggryn/ris, brød, havregryn, grønnsaker, frukt, bær, bønner, riskaker, speltlomper osv.

Gode fettkilder: Laks/Fisk, nøtter, avokado, ost/brunost, peanøttsmør/nøttesmør, kokkos/kokkosolje, egg (plomme), linfrøolje osv. 

Alt dette skal man ha i seg i fornuftige mengder hver dag avhengig av hva slags mål man har. Om det er vektnedgang, vektoppgang, muskelbygging osv :) Og det er ikke alltid like lett å vite hvor mye av hva eller hvor ofte man skal spise. Et viktig budskap fra meg til dere her er: SPIS MAT! Hehe.. Og ikke vær redd for karbohydrater vær så snill. Jeg får så mange mails av jenter som har trent og trent i opp til et år uten å få resultater og det er IKKE bra. På et år skal man få fantastiske resultater med riktig trening og mat. Virkelig. Jeg får bare ikke sagt det nok. Husk at trening er 30% og mat er 70% når det kommer til resultater på trening! NO JOKE! 

Og jeg skjønner at det ikke er lett i et hav av forskjellige meninger om mat og kosthold. Ditt er farlig, datt er farlig, ditt går du opp i vekt av, datt er kreftfremkallende. Jesus christ så mye BS info det er å finne rundt omkring, og det som er mest skummelt med det er at unge jenter sitter og tar dette inn og tror det er en slags fasit. At potet og brød blir man tjukk av, melk er kreftfremkallende og liknende. Da blir jeg så trist! Jeg vil ikke være med å fremme matfrykt eller et anstrengt forhold til mat. Mat er energi og mat er godt!♥ Spis fornuftig i ukedagene og unn deg litt ekstra kos i helgene, vi er bare mennesker♥

Og husk at hvis du vil ha en mat og treningsplan tilpasset DEG og DINE mål så send meg mail på christine@strongbody.no for mer informasjon♥  (Delbetaling er nå mulig)

Nå må jeg skifte å komme meg på gymmen! Det er overkropp i dag med Ida og jeg gleder meg så SYKT mye! :D #TreningsGlede all the way♥ Må bare klare å finne ut av hva jeg skal ha på meg først. Hihi..

Let´s get strong babes!♥ 

Instagram HER!
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

Antrekk fra - www.xlife.no - Tank top HER! // Tights HER! (nå på 40% til 359,-)//Sponset Innhold//

Rumpeløft på 4 uker..

 • 05.01.2017 kl. 18:09

//Reklame For Egen Jobb//

Med riktig kostholds og treningsprogram er det sinnsykt mye som kan skje både på kort tid og langsiktig. Det er ingen tvil om at så lenge man har den "riktige oppskriften" så kan man komme akkurat dit man vil så lenge man legger ned arbeidet og har en målrettet plan. Ja, overskriften her er kanskje av den drøye typen for det høres jo kanskje helt crazy ut, men hvis dere titter på bildene under her så er 4 forskjellige jenter bevis for at MYE kan skje på kort tid med riktig oppskrift! Det første bildet er 6 mnd med målrettet plan mot bikinifitness og de resterende 3 bildene er det kun 4 uker som skiller fra bilde 1 og 2. Disse jentene hadde som mål og gå ned i fett % og stramme opp kroppen.

UREDIGERTE BILDER!Med kosthold og treningsplan fra strongbody vil du kunne ta treningen og resultatene dine til nye høyder. Det er du som bestemmer treningsmengden, avhengig av hva du har tid til og hvor avansert du har trent tidligere. Det er en styrkebasert treningsplan med valgfri cardio og matplanen er som en meny og super enkel å følge. Dvs du har X antall frokost, lunsj, mellommåltid og kveldsmat alternativer og middagen har du veldig stor valgfrihet på så lenge det er rent kjøtt og en viss mengde karbohydratkilde (potet, ris, pasta osv), og grønnsaker. Man "slipper å tenke" for alt du trenger står på planene for å oppnå de resultatene du ønsker. Har du matallergier eller det er visse matvarer du ikke liker tar vi selvsagt hensyn til det♥

Planene vi lager er ikke kun rettet mot de som for eksempel ønsker å stille i fitness. Vi skreddersyr planen til deg som vil bli sterkere, miste baby kiloene, gå ned i fett% generelt, bli litt mer fit eller til deg som vil starte med styrketrening uten å ha noen form for erfaring. Uansett hva slags mål du har så hjelper vi deg med å nå de. 

Matvarer jeg bruker når jeg lager matplaner er: Rene kjøttkilder, kjøttpålegg, grønnsaker, frukt, brød, egg, havregryn, propud, potet, ris, pasta, speltlomper, laks, fisk, ingredienser til proteinpannekaker, questbars, sukkerfritt syltetøy, puffet hvete/havre, diverse sauser og dressinger. Og masse annet nam! ♥ Rett og slett husmannskost :) Det er godt, variert, enkelt og noe hele familien kan spise. Dette er ingen kylling og brokkoli diett. NO! Masse god mat man kan være kreativ med.

Prisen for en coachingpakke med 4 uker oppfølging er 4500,- kr. Husk at delbetaling er mulig. Du kan betale helt ned i 205,- kr i mnd om du ønsker det :)

Ønsker du mer info om hvordan coachingen er lagt opp så send meg gjerne en mail på christine@strongbody.no . Så hva venter du på? Start nå! Vi lever bare en gang og da skal vi jaggu unne oss å føle oss tipp topp!♥ Er det noe dere skulle lure på er det bare å slenge igjen spørsmål i kommentarfeltet, men ikke nøl med å sende mail♥ Titt gjerne innom strongbody.no eller strongbody sin instagram eller facebook for mer før/etter bilder og annen info♥

Instagram: MINSTRONGBODY SIN
Facebook: MINSTRONGBODY SIN
Snapchat: CHRISUNIVERS

Også må jeg jo selvsagt slenge med min egen lille transformasjon igjen da. Det er lov til å være stolt av hvor langt man har kommet. Og alt er mulig! 

- A Goal Without A Plan, Is Just A Wish -//Reklame For Egen Jobb//
 

Strongbody Coaching - Delbetaling er nå mulig!

 • 04.12.2016 kl. 18:52

Det har jo vært en del av dere som har sendt meg mail angående coaching som har sagt at det har blitt litt for mye å betale den summen med en gang, MEN.. Nå er det nye tider og vi har nå fått opp ny hjemmeside med "nettbutikk" og mulighet for delbetaling (fra 205kr i mnd) eller faktura, mulighet for kortbetaling kommer også i snar fremtid.

Vår coaching er enkel å følge. Du selv står for mange av valgene, som for eksempel hvor mange dager du ønsker å trene, om det er noen matvarer du liker ekstra godt/ikke liker, og hva du ønsker og oppnå med coachingen i form av mål og resultater. Vi skreddersyr matplan og treningsplan som er enkel å følge uansett erfaring du har med trening/kosthold. Matplanen er som en meny hvor det står oppført flere alternativer under kategoriene: frokost, lunsj, mellommåltid, middag og kveldsmat. Det eneste du gjør er å velge fra menyen. Super enkelt å følge og gir knallgode resultater! 

Så til dere som vil ha meg som coach og ønsker å delbetale kan enkelt bestille coaching gjennom nettsiden vår www.strongbody.no og når du har bestilt så send meg mail på christine@strongbody.no med fullt navn slik at jeg kan gi beskjed videre om at det er meg dere ønsker som coach slik at dere blir overført til meg♥

Invester i deg selv! La meg hjelpe deg med å komme i ditt livs form! ♥

-DRØM STORT OG HA STORE MÅL,
INGENTING ER UMULIG!-

Her er min egen transformasjon som endte med 4 plass i bikinifitness NM som debutant ♥1 års progress og DRØMMEJOBBEN - Hemmeligheten avsløres!!

 • 23.10.2016 kl. 15:51

Først vil jeg si.... Når jeg tenker over hvor jeg startet og hvor langt jeg har kommet i løpet av 1 år i min treningsreise så er jeg stolt av meg selv. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle klare å gjennomføre et så langsiktig mål som det å stille i bikinifitness og kapre 4 plass i NM for 2 uker siden som var min første konkurranse er utrolig gøy! Og jeg hadde aldri klart det uten verdens beste coach, familie, kjærste og dere som har motivert meg HELT sinnsykt! 

Jeg ble jo ekstremt opptatt av trening et halvt år før det bildet til venstre etter å ha trent på "egenhånd" i ca 6 mnd. Jeg fikk masse hjelp og veiledning av Kim i starten. Jeg googlet og leste om forskjellige øvelser, men så ville jeg ha noe som var tilpasset meg 100% for jeg ville ikke "kaste bort tiden" min på å ikke trene optimalt. Jeg ville ha noe proffesjonelt og ikke minst noen som kunne guide meg litt inn i fitnessverden. Når jeg først skulle unne meg noe sånt ville jeg ha de beste. Akkurat der var jeg sykt kravstor, for det skulle føles riktig og jeg ville SE hva de hadde fått til med tidligere kunder og at de jeg valgte var profesjonelle. Etter MYE leting for det er et HAV av coacher der ute falt valget mitt på..

Strongbody.no og det var der jeg ble kjent med min nåverænde Coach Line som har coachet meg mot bikinifitness scenen. FOR ei dame sier jeg. Hun har lært meg ufattelig mye om meg selv, kosthold og trening. Hun kalte meg fitness spira si♥ Vi fikk så godt kontakt at det føles som om vi er i familie. Og hvertfall siden hun coacher moren min også. Hihi.. Vi er alle 3 veldig like. Line har sett et stort potensiale i meg med den kunskapen jeg har innenfor kosthold og trening. Og hun har den siste tiden gitt meg en grundig gjennomgang på hvordan Strongbody jobber og jeg kan med verdens mest stolte glis fortelle dere dette: 

JEG HAR FÅTT JOBB SOM STRONGBODY COACH! 

Lykkens dag å kunne fortelle det til dere!♥ Jeg har fått så ufattelig mange mail hendvendelser og meldinger av dere på instagram de siste månedene på om jeg lager kostholdsplaner og treningsprogrammer og nå kan jeg med stor glede si at JA! 

Om du vil ha meg som din Coach så er jeg klar for å hjelpe på din personlige reise med å bli den beste versjonen av deg selv! Fordi jeg selv startet som strongbody kunde og sett hvor mye en god coach hadde å si for min utvikling og progress gleder jeg meg helt vilt til å kunne bidra med det samme hos andre. For den lykkefølelsen man sitter igjen med er magisk. Det skjer så mye på kort tid med riktig treningsprogram og matplan og man blir så stolt, fornøyd i eget skinn og ikke minst motivert når man ser så gode resultater. Dette er min drømmejobb nr 1. Jeg satt meg så mange mål i fjor og en av "drømmene mine/målene mine" var nettopp dette! Jeg husker jeg sa "En dag skal jeg bli Strongbody coach!" høyt til familien og de nærmeste vennene mine. På akkurat samme måte som jeg sa "Neste høst skal jeg stille i bikinifitness!". Og vet dere hva?! Hvis man vil noe nok og man fokuserer så mye på det man vil oppnå hver eneste dag. Ja, DA SKJER DET! Og jeg er så sinnsykt glad. Og jeg GLEDER meg helt vilt til å kunne hjelpe dere med og oppnå deres drømmer og hjelpe dere med å jobbe mot deres mål. 

Hvis du ønsker meg som din Coach så send meg mail på christine@strongbody.no .med følgende info:

 • Alder, høyde og vekt.

 • Ditt hovedmål (eks: redusere fettprosent / slanke deg, få «bikini fitness»-kropp, få mer muskler, etc.

 • Et formbilde som viser utgangspunktet ditt per i dag. Formbilder behandles konfidensielt, og vil ikke bli delt med andre. (Formbilde er ikke strengt nødvendig, men letter jobben med å raskt og enkelt gi et overblikk over deg og målene dine ? så sjansen for å få et positivt svar på forespørselen om coaching er større med bilde enn uten).

 • Den folkeregistrerte adressen din, slik at vi får laget faktura til deg hvis du blir tatt opp som kunde.

 • Kort beskrivelse av eventuelle helseproblemer / skader du har.

Du får en mail tilbake av meg med svar på om jeg kan ta deg inn som kunde og når vi kan være i gang. Hvis du blir tatt inn som kunde så sender jeg deg samtidig en epost med faktura samt kundeskjemaet mitt som du skal fylle inn med flere opplysninger.

Prisen for en coachingpakke er 4500,- Dette inkluderer tilpasset treningsprogram, kostholdsplan, samt 4 uker oppfølging hvor jeg følger med på resultatene dine og eventuelt justerer planen din underveis for å sikre deg videre framgang. Om du ønsker mer oppfølging så koster det 1500,- pr mnd og det kan du oppta når som helst ved behov. 

Det jeg elsker med Strongbody er at det er enkelt å følge for alle typer mennesker. Det er vanlige matvarer i dietten og ikke noe såkalt "torsk og brokkoli diett" som kun er for fitnessfolk. Dere har jo sett mitt kosthold og det er ikke akkurat fælt. Man får svar på masse spørsmål og man sitter igjen med utrolig mye kunskap. Pluss at du har "Den perfekte oppskriften" i evig tid i form av treningsprogram og matplan. Hvis du lurer på mer om hva Strongbody er så sjekk ut strongbody.no også anbefaler jeg dere å titte innom instagram kontoen HER! For der er det mange før/etter bilder av coaching kunder så man får se gode eksempler på hva som kan skje med riktig coaching fra riktige folk♥

Jeg gleder meg utrolig masse til å få mail fra dere og jeg skal virkelig gi alt for at dere når de målene dere setter dere akkurat som jeg gjorde for et år siden. Enten det er bikinifitness drøm, du vil ned i fett%, eller rett og slett bare bli litt mer fit♥ Dette får vi til sammen♥ Hvem vet, kanskje vi står på scenen sammen neste høst? 

NB! Jeg kommer til å ta inn et begrenset antall om gangen. Blir du kanskje min første kunde? Hvis du vil unne deg dette, ikke nøl med å sende meg mail♥ Jeg er her for deg!

Det kommer også et langt og personlig innlegg veldig snart, med en del før og etter bilder jeg aldri har vist før og jeg går inn på detaljer fra min treningsreise fra start og til nå. Det er noen bilder der jeg tviler på dere i det hele tatt tror på er meg. Jeg sier bare 1 ting. Jeg har brukt jeans i str 42 tidligere. Så ALT er mulig!♥ Husk at det er lov til å drømme stort! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat CHRISUNIVERS

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no