Alene..

 • 04.10.2017 kl. 15:23

Shit.. Jeg kjenner jeg er litt redd for å være alene. Jeg er fortsatt hos mamma og det har jeg vært siden jeg kom fra Barcelona for en uke siden. Bare tanken på å dra hjem til leiligheten min å være alene er skikkelig kjip og jeg har bare ikke lyst til det akkurat nå. Og det føles så rart fordi jeg har jo storkost meg hjemme siden jeg flyttet tilbake til Lørenskog. Jeg har virkelig lært meg å trives i eget selskap de siste årene og behovet for å konstant ha noen rundt meg har vært liten...

Så det at jeg kjenner et sug i magen bare av tanken på å reise herfra.. Kanskje jeg bare er redd for at når jeg blir alene så vil det være nok stillhet til at tankene tar overhånd og at det kan bli litt dystert. At jeg skal sitte å tenke på ting som gjør meg trist, utfordringene jeg har i hverdagen og ting jeg må ordne. Det kan bli litt mye til tider og det er digg å ha noe som kan okkupere det litt som familien og hundene gjør. Kim kommer på Fredag så da blir jeg ikke alene hjemme med det første. Litt som en tilvenning på en måte. For jeg vil jo trives med tanken på å være alene igjen..

Nå høres jeg helt viggo ut da, og det er jeg kanskje også for jeg kan telle mine virkelig gode venner på 2 hender. Jeg setter det å ha få, men ekstremt gode  venner mye høyere enn å ha 100 fake venner for å si det sånn. Akkurat når det kommer til venner er det kvalitet fremfor kvantitet for å si det mildt! Man skal faktisk ha tid til å ta vare på de man er glade i også. Og det sier seg sjæl at om man har 100 venner så er det vanskelig å ha kvalitetstid med alle disse og det blir mye overfladisk. Og det er supert for noen, men ikke for meg..

Jeg blir jo aldri alene for jeg har jo Nova heldigvis, men jeg kjenner at det å være hjemme hos mamma og familien som en liten pit-stop før jeg skal back to reality med hard trening mot kommende mål var godt akkurat nå.. Noen ganger trenger man en liten pause fra hverdagen..

Er dere redd for å være alene noen ganger?

Kalorier, diett og hodet!

 • 02.10.2017 kl. 14:35

Det å gå på diett i mange mnd og ikke ha noen cheat´s og utskeielser i form av sukker, godis og junk food gjør noe med hodet. Det er mange fitness utøvere som er all about "diett er lett" og "jeg har aldri cheatet på diett", menneh.. Det er ikke meg. Diett for meg er ikke alltid lett og jeg må jobbe MYE med huet underveis for å komme i mål. 

Jeg hadde en soleklar plan om å starte på reverse diett når jeg kom hjem fra Barcelona, men pga familiesituasjonen her hjemme så har en diett vært det siste jeg har tenkt på for å være helt ærlig. Jeg har gitt totalt faen og spist akkurat hva jeg har lyst på til enhver tid og jeg har vært umettelig. Jeg har vært sprengt i magen. Og det har vært både vondt, digg og slitsomt. For hver eneste brødskive jeg spiser, eller hver sjokoladebit (les: sjokoladeplate.. Hehe) jeg spiser så er det en stemme i hodet mitt som sier "nå holder det, du har spist for mye, fortsetter du sånn så legger du på deg for fort, på feil måte og for mye" 

Det er sykt hvor slitsomt det er å tenke på kosthold og kalorier så mye og dette skjer spesielt etter en konkurranse, for da har man "frie tøyler". Jeg er ferdig med å være i konkurranseform for denne gang og det er svært lite som holder motivasjonen på plass mht det å kontrollere kostholdet lenger. Og ja, jeg skal jo opp 5-6 kg i vekt, men dette skal gjøres kontrollert og med god næringsrik mat kroppen min trenger. Ikke junkfood og sjokkis bare. Men det er faktisk mye vanskeligere enn man skulle tro. 

Nå føler jeg at jeg er på vei i samme spor som i fjor hvor jeg spiste meg ihjæl fra starten av Oktober og til typ Mars, gikk opp for mye i vekt til at jeg hadde det bra med meg selv og kom inn i skikkelig dårlige rutiner akkurat på det punktet. Så jeg MÅ komme i gang med reverse diett..

Hva er en reverse diett og hvorfor jeg gjør det: 

Konkurranse diett: Når man går på diett for å gå ned i fett% slik som i en diett mot bikinifitness så ligger man i et kaloriuderskudd over lengre tid. Man mister fett og cm minker når man måler seg ukentlig og når resultatene stopper så gjør man kutt i kalorier. Inntil det forsvarlige hvertfall. Men det som skjer med kroppen da er at forbrenningen senkes, metabolismen i kroppen vår blir tregere, hvilepulsen senkes og kroppen krever mindre energi for å fungere. Og det er jo ikke slik man skal ha det for alltid og det er viktig å få dette i orden etter en diett. Jeg vil at kroppen min skal fungere optimalt og for at det skal skje så er jeg nødt til å gjøre noen tiltak. 

Reverse diett: Jeg legger på x antall kalorier med en gang dietten min er over så kroppen får et boost, men dette skal være kvalitetsmatvarer og en forsvarlig mengde så kroppen kan bli vandt til å bruke den mengden kalorier igjen. Etter noen uker hvor kroppen er vandt til mengden øker jeg kaloriene igjen og gjentar den prosessen til jeg ligger på såpass mange kalorier til at jeg spiser mer kalorier enn jeg forbrenner og dermed bygger optimalt med muskler.

Og hvor digg er det ikke å kunne spise shitloads av mat fordi jeg har vært flink med reverse diett og forbrenningen er høy som F! DET er luksus for et matvrak som meg..

Poenget er å pushe grensen på hvor mye kalorier jeg spiser så høyt som mulig ved å spe på med litt og litt kalorier gradvis. Dette vil øke forbrenningen og sette fart på metabolismen igjen. Dersom man gir F i dette og bare spiser hva som helst og masse usunt kan man risikere å ødelegge VELDIG mye for seg selv. Om man drar den for langt så kan man risikere å ikke klare å komme i form igjen. Fordi da vil forbrenningen være lav og man spiser sinnsykt mye overskudd, legger  mye på seg og den dagen man skal i sceneform igjen er forbrenningen fortsatt veldig lav at det å kutte i kalorier blir uforsvarlig. For da må man begynne å kutte der hvor man lå lavt på kalorier sist diett. 

Om dette var forståelig da? Enkelt forklart: Man trapper kaloriene ned for å komme i sceneform og man er nødt til å trappe de gradvis opp igjen etter konkurranse for å få i gang systemene i kroppen igjen. 

Bildene i dette innlegget er fra konkurransedagen i Barcelona for 1 uke siden og dette er en konkurranseform som ikke er forsvarlig å ha året rundt. Jeg må opp litt i vekt og finne min trivselsvekt utenom fitnesssessongen. Og da er det viktig at jeg bare skjerper meg før det går for langt med reverse diett selvom det er vanskelig som faen.. For kroppen min skriker bare etter sjokkis og all mulig mat hele tiden. Jeg har seriøst konstant behov for å spise noe og er i skikkelig fråtsemodus. 

Så nå blir det spennende å se om jeg klarer å stoppe matgalskapen som har foregått den siste uken og kommer meg back on track. i dag har jeg vært flink, men det er kveldene som er værst. Terskelen for å dytte noe i trynet er lav for å si det sånn.. Wish me luck! Jeg holder dere selvfølgelig oppdatert!

Kjøpte jeg godteri? Jeg har hatt et problem! Langt personlig innlegg..

 • 24.08.2017 kl. 12:11

Harry handelen i går var much needed! Jeg fikk kjøpt mer kyllingfilet og de insane gode kalkunstrimlene som jeg bruker i salater. Jeg kjøpte faktisk 8 pakker av det salatkjøttet for det er vanvittig godt og nå som jeg er litt utålmodig og ikke gidder eller orker å lage så innmari fancy mat så er gull for det er bare å lage en skjære en salat og kaste oppå litt kjøtt siden det er helt ferdig. Ellers enn det kjøpte jeg en kg med peanøttsmør og litt andre småting. Haha.. De peanøttsmørglassene er jo svindyre her hjemme for det koster vel rundt 60 kr for 1 glass og det er 300g typ. Og den kiloen kostet 80 så da er ikke jeg vondt å be. Det har jo sykt lang holdbarhet og siden jeg bruker det på havregrøten min og kommer til å fortsette med det måltidet etter konk enten til frokost eller kvelds så har jeg så jeg klarer meg. Hehe..Så til det store godterispørsmålet dere kanskje lurer på..

KJØPTE JEG GODTERI TIL ETTER KONK?!

Svaret er NEI! Jeg gjorde faktisk ikke det. For jeg husker hvor hard den smellen jeg gikk på i fjor var og det er IKKE bra for hverken kropp eller hodet. I fjor kjøpte jeg mange mange kilo smågodt på svensketur 1-2 uker før konk i tillegg til masse annet godt som sjokoladeplater, cheese doodles osv. Og fra det sekundet jeg gikk av scenen så spiste jeg av det godteriet, for jeg hadde jo seff med meg en stor boks med et utvalg i kofferten jeg hadde backstage. Og jeg puttet til og med masse i lomma mi så jeg gikk å spiste på vei fra Oslo konsert hus og til den restauranten vi skulle spise etter konk.

I tillegg til at søteste lillesøster Angelica hadde bakt Oreo sjokoladekake til meg som hun visste jeg ville ha som jeg ikke delte med en kjeft for å si det sånn. Haha.. Spiste opp hele kaka på veien også. Og sånn fortsatte det i mange mange uker og mnd. Jeg føler faktisk om jeg skal være ærlig med dere at jeg såvidt klarte å skjerpe meg i Februar. Og da snakker vi 5 mnd med sukkersjokk i tillegg til sunn mat da selvsagt. For jeg har alltid spist mat så jeg skal bygge muskler, men gud bedre alt i tillegg da for svarte faen.. Ukene etter konk så spiste jeg så mye godteri at jeg spøy hver kveld, noen ganger våkner jeg opp av at jeg måtte kaste opp og hang over doen midt på natten. Det er ikke noe jeg er stolt av å skrive, men ærlighet er viktig. Det er også ekstremt viktig for meg å presisere at jeg ikke kastet opp med vilje, men rett og slett fordi jeg hadde overspist så mye at kroppen min reagerte med å ville ha det ut. 

Inni hodet mitt ble det for stor fokus på det at jeg skulle spise meg ihjæl på det jeg hadde savnet i fjor. Så det var det eneste som satt i hodet mitt når jeg gikk av den scenen. Jeg skjønte jo ikke at jeg var i finalen en gang så med en gang jeg gikk av scenen og gikk mot Coach Line så var det første jeg skreik ut var "KAN JEG SPISE NÅ?" ..."Nei, jente er du gal, du er i finalen!"  .. Haha, jeg husker det så godt. Og det syke var at jeg med en gang fikk en spontan skuffa følelse fordi jeg ikke fikk spise godisen i bagen min, men det ble raskt erstattet av ekstasen av å være i finalen for det var verdens sykeste følelse♥ Jeg vil ikke ha den samme desperate trøkke ting i trynet følelsen denne gangen og prøver å jobbe litt med meg selv på det punktet.

Og det er HELT innafor å spise godteri og kose seg, leve litt, være sosial og nyte alkohol eller snacks selvom man driver med fitness og ikke er på diett, men i fjor så var jeg mentalt forberedt på at "bare kom deg gjennom dietten så kan du spise alt igjen" og det gjorde jeg da, ALT jeg kom over og hadde lyst på i nesten et halv år. NM i fjor var min første konkurranse og jeg var ikke forberedt i det hele tatt på hva som ventet meg når det hele var over selvom Coach Line hadde gitt meg masse info og snakket med meg.

Jeg trodde ikke at jeg skulle fråtse så sykt som det jeg gjorde selvom jeg alltid har hatt et "binge-eat" problem og jeg trodde ALDRI i livet at det skulle være så vanskelig å slutte å fråtse heller. Man føler seg jo så tynn og skrøpelig og man skal jo opp i vekt igjen så det er nesten så man føler at man får det "gratis".. Misforstå meg rett, men hjernen min fungerte slik at "jeg skal jo legge på meg til normalvekt igjen uansett så jeg kan likesågodt ete all den driten her og kose meg".. Jeg følte meg ikke bra og jeg begynte å mislike det jeg så i speilet og jeg var så lei meg for at jeg selv ikke hadde kontrollen nok til å gjøre noe med det som faktisk kun var mitt eget problem. Jeg følte meg så hjelpesløs og liten og jeg mistet den følelsen jeg hadde av at jeg noen gang kunne inspirere noen når jeg ikke selv hadde kontroll på mine egne problemer.

Jeg lærte veldig av det i fjor og jeg kjenner at samme feil skal IKKE gjøres i år. Og det er ikke fordi jeg skal være streng med meg selv etter konk for å beholde sceneformen, men ved å fråtse sånn etter en konk så ødelegger du kroppen noe så sykt og ikke bare kroppen, men psyken får en real smell. Du tuller med hormoner, metabolismen i kroppen din blir helt idiot og noen sliter faktisk med å noen gang komme i form igjen fordi de lar det gå for lagt og kroppen nekter å samarbeide.

Så selvom jeg sliter på å komme i "tipp topp" form i år så er jeg evig takknemlig for at kroppen min samarbeider med meg og lar meg gå gjennom dette en gang til. Grunnen til at jeg sliter med å komme i form er jo fordi jeg startet for sent på diett og i tillegg dro på palmesus og festet en hel helg. Noe som satt en liten brems på prosessen. Men det er kun min feil. Det har ingenting med metabolismen eller at kroppen er "ødelagt" etter forrige konkurranse heldigvis.

I år har jeg en annen strategi. Jeg er mye sterkere både fysisk og psykisk og jeg vet hva jeg ikke skal gjøre for å gå i den samme fella håper jeg. I stedet for å fokusere INSANE mye på det jeg skal spise etter konkurranse i år så skal jeg heller fokusere på å få en sunn og sterk kropp igjen så jeg kan begynne å bygge muskler igjen. Det er viktig for meg♥ Jeg skal følge min reverse diett og kose meg på veien. Så jeg skal å ha spisekveld/cheatday på Lørdager som jeg hadde før jeg startet i fjor og være flink ellers i uken. Det var den type balanse jeg trivdes kjempe godt med, men ikke klarte å komme tilbake til i fjor uansett hver mye jeg ville. Det var så hardt ieg jeg hadde NULL selvkontroll. Sjanseløs og jeg ble faktisk skikkelig deprimert av det. 

Det er litt medaljens bakside og det er mange utøvere som ikke snakker om den tunge tiden etter en konkurranse. Og det er en viktig del av det. Jeg håper og tror at siden jeg har et helt annet mindset i år kontra i fjor så kommer jeg til å klare meg mye bedre etter konkurransene i år. Jeg har trua og det føles ikke like "desperat" det sukkersuget jeg har og selvom jeg gleder meg til å spise doughnuts og kaker og mat i Barcelona (for ja, jeg har en liste med hva jeg har lyst på, hihi) så vet jeg at jeg skal begrense meg litt mer enn jeg gjorde i fjor og fokusere på en sunn og balansert hverdag som er best for meg♥

Så derfor kjøpte jeg ikke noe godteri i Sverige i går, for har jeg det liggende så spiser jeg det og da er det ikke særlig smart å ha 5 kg og shitloads med pottis og sjokkis. Jeg vil ikke at det skal være noen sånn akutt "nå har jeg gått av scenen så nå skal jeg dytte trynet fullt" jeg vil ha en naturlig "lørdagskos" feeling og skal prøve å heller legge inn de vanene etter konk fremfor å spise godteri hver dag i flere uker, for den vanen er vanskelig å bli kvitt. Sukker er som dop og er ekstremt avhengighetskapende. Og jeg kommer ikke til å være HELT gærn streng med meg selv heller, såpass kjenner dere meg. Men det å finne tilbake til en sunn hverdag med kalorioverskudd i sunn mat slik at jeg har kvalitetstreningsøkter og bygger muskler er ekstremt viktig for meg i år♥ Og det blir nok en doughnut i ukedagene i ny og ne forde, men ikke hver dag, opp til flere ganger om dagen ;) 

Personlig - Jeg har vært deprimert..

 • 19.06.2017 kl. 20:20

//Sponset Innhold//

Okei jenter, jeg har en confession to make... 

De siste mnd så har det vært tøft for meg. Litt overload i tanker, følelser og selvfølelse og jeg skal med hånda på hjertet si at jeg har slitt litt. Ting har vært tøft og jeg har ikke følt meg helt bra. Det er ikke det at jeg ikke har fått gjort det jeg skal ansvarsmessig med tanke på jobb osv, men følelsen jeg har hatt innvendig har vært ganske kjip. Siden jeg tråkket av scenen i fjor så vet dere jo alle at jeg ikke har vært noe flink med kostholdet. Treningen har jeg ikke skippet mer enn at jeg har hatt noen uker med dårlig energi hvor jeg skippet en økt eller to. Så treningen har vært ganske spot on. Og det er jo fordi jeg elsker styrketrening. Men siden jeg har slitt så fælt med å få kostholdet på plass igjen så har det vært en byrde hengende over meg og det resulterte jo til at jeg gikk mer opp i vekt enn trivselen ville. Og siden jeg er såpass påpasselig med hva jeg deler når det kommer til negative tanker om kropp så har det blitt til at jeg har holdt det inne for det er ikke noe jeg vil fronte. Jeg har også hele veien overtalt meg selv med at "du skal trives i ditt eget skinn uansett form" Og det står jeg for den dag i dag, men jeg hjernevasket meg selv til å tenke at det var greit å gi totalt faen fordi man skal være glad i seg selv uansett. Dette mener jeg fortsatt, selvsagt. Men.. Det er et lite men for min del..

Det hjelper ikke at jeg har hjernevasket meg selv til at "spis hva du vil, du elsker godis og glad i deg sjæl skal du værra uansett" Ja, det er jævli lett å si, men hjernen min har jo ikke vært fornøyd fordi jeg ikke har følt meg bra. Jeg spiste meg litt ut av mitt gode skinn ukontrollerbart. Og jeg sier ikke at det var noen krise så missforstå meg rett. Men for min egen del så gikk jeg faktisk litt i kjellern med hvor langt jeg dro meg ut av komfortsonen min når jeg så meg i speilet og det må være lov til å si. Jeg kjenner nå som jeg har vært flink med kostholdet så føler jeg meg mye bedre og kroppen min samarbeider med meg. Jeg går ikke rundt konstant oppblåst og stinn og det føles så utrolig deilig. Det er ikke store forskjellen som har vært disse 3 ukene hvor jeg har vært flink med kostholdet, men bare den lille forskjellen gjør faktisk at jeg føler meg som meg selv igjen. 

Det er ikke lett å ha et problem med overspising og fråtsing for det er faktisk en type sykdom det også, men det prates kanskje ikke like mye om. Og hver gang jeg har skrevet om det så blir det jo til at jeg ler av det fordi jeg er så ekstrem. Og etter en snakk med Fredrikke nå i helgen på vei til Trondheim så skjønte jeg faktisk hvor ekstrem jeg er. Det er drit vanskelig å konstant gå rundt meg sinnsyke cravings på alt som er usunt. Og det hadde vært 1 ting om det kun var der det lå og at jeg hadde blitt fornøyd med en liten sjokolade, men nei. Jeg må uten stopp dytte noe i trynet. Jeg kan spise noe usunt hele tiden og jeg spiser til det er tomt. Og da kan jeg faktisk dra ut å kjøpe mer. Kjøper jeg 5 berlinerboller, ja da spiser jeg alle 5 berlinerbollene rett etter hverandre. Det er ikke noe som heter "å spare" i min verden. Og når jeg drar på butikken så kjøper jeg alt jeg kommer over og jeg spiser til jeg får vondt og ikke klarer å røre på meg. Og jeg synes det er greit å gjøre dette på en cheat day for eksempel, altså innimellom på en Lørdag for eksempel. Men jeg har dratt den wayyyy lengre enn det.

Siden rundt juletidene så begynte jeg å miste litt troen på meg selv. Jeg følte meg ikke inspirerende eller motiverende og jeg synes ikke jeg var noe godt forbilde. For hvorfor i helvette skulle noen ville følge meg? Hva var så spesielt med meg. Ingenting... "WHO DO YOU THINK YOU ARE?" Janteloven smalt meg rett i trynet og den har jeg jo gitt faen i tidligere. Jeg sleit med å ville gjøre noe i sosiale medier fordi jeg følte meg så uvel og jævli. Jeg følte meg ikke fin og jeg ville bare begrave meg selv under jorden og ikke dukke opp igjen. Jeg var så sykt i kjellern. Jeg følte meg som en bløff og som en falsk jævel som frontet trening og kosthold, mens jeg var så på "sukkerkjøret" selv. Jeg var jo flink i også og spiste den sunne maten jeg skulle ha i meg, men alt annet i tillegg da. Jeg har vært deprimert rett og slett og mange dager så gikk jeg bare rundt hjemme og hatet tanken på å gå ut døra. Jeg kunne plutselig begynne å gråte og få en liten breakdown fordi jeg følte meg misslykket som menneske. Og det er litt andre ting som har vært grunnen til det også. Som at jeg og Kim har hatt kjipe perioder eller at jeg ikke føler meg som en i gjengen blant de få bekjente jeg har her på Rena. Fryst ut. Jeg har rett og slett gått rundt og hatt det vondt og jeg har i tillegg følt meg ensom og som et jævla selvopptatt freakshow. Så det er en blanding av det hele. En skikkelig dritt coctail som jeg ikke har klart å slippe unna og det har gjort meg så lei meg for jeg er faktisk ikke noe dårlig menneske..

Men etter denne helgen hvor jeg fikk sortert litt oppi hjernen med Fredrikke etter lange samtaler opp og ned til Trondheim så har jeg fått pågangsmotet og selvtilliten min tilbake. Jeg føler meg bra og hun gav meg tidenes selvtillitsboost. Hun har jo vært med meg siden starten omtrent. Hun er ambassadør ansvarlig hos X-Life og hun hjalp meg med å få troen tilbake på meg selv og etter denne helgen sitter jeg igjen med den "Erobre verden" følelsen. Den jeg faktisk hadde som jeg mistet for en liten stund da jeg hadde det værst. Det har ikke vært like ille i det siste, men det henger jo igjen og det kommer plutselig en bølge over meg i ny og ne. Skikkelig manisk. Den ene dagen er jeg på topp og dagen etter føler jeg meg helt jævli igjen. Jeg er bare menneske og derfor vil jeg virkelig dele dette med dere. Det er ikke bare "hei og hopp, nå er det trening med superglis i mitt liv" Ja, det er det også, men det er også andre ting i mitt liv som skjer og jeg føler at jeg ikke vil holde noen fasade på det. 

Jeg vil takke Fredrikke som fikk banket litt vett inn i hodet mitt i helgen og løftet meg skikkelig! TAKK BABE! Much needed. Motivasjonen min er på topp etter et super team meet i Trondheim med gode tilbakemeldinger fra Coach Line og at Fredrikke vekket noe i meg igjen. Nå er det mye spennende som skjer fremover og når jeg flytter hjem om knappe 2 uker så skal jeg organisere alt på en helt annen måte og jeg skal prioritere blogg og sosiale medier. Jeg skal være mer fryktløs. Jeg elsker det jeg driver med og jeg er så takknemmelig for alle dere som titter innom bloggen og legger igjen kommentarer. Alle dere som liker instagram bilder og ler av OG med meg på snapchat. Dere skjønner meg og jeg elsker at dere gir meg så fine tilbakemeldinger på hvordan jeg er som person på blant annet snapchat♥ Og jeg gleder meg til å sette i gang youtube kanalen min når jeg kommer hjem så vi virkelig kan get down with business og bli kjent♥ Jeg tror og føler jeg er flinkere til å utrykke meg med kjeften enn med fingrene på tastaturet også. Hehe.. 

Tusen takk til dere som har vært med meg gjennom tider med dårlig blogging blant annet. Denne helgen var en game changer og nå er flammen som brenner i sjelen min blitt fyrt opp som bare faen! Tusen takk for all støtte og for at dere er med meg videre mot nye mål og i min snart nye hverdag på Lørenskog! I LOVE YOU♥ Dere betyr så ufattelig mye alle sammen♥

Tights HER! // Topp HER! // Sneakers fra x-life.no men utsolgt nå. Kommer inn igjen! 

//Sponset Innhold//

En jævla fasade!

 • 09.04.2017 kl. 19:49

Når det kommer til kropp og utseende så er det mye man kan gjøre for å "pynte" på fasaden og 1 utgangspunkt kan se helt forskjellig ut bare ved å gjøre noen få endringer. Og det gjelder jo det meste. Vi pynter på så og si alt. Hjemmet vårt, livet vårt, utseende vårt, forholdet vårt, kroppen vår osv. Og det er jo ikke rart at noen ikke føler de strekker til når noen er flinkere til å "pynte" på fasaden enn andre. For mange legger veldig mye i nettopp dette med å få ting til å se perfekt ut. Man går inn på sosiale medier og ser at alle har det så fint. Alle er så blide. Alle er så lykkelige. Alle har magemuskler og elsker å trene. Alle har det perfekte forholdet, barnet og huset. Bilen er ny og det er en glansbildeeffekt uten like. De fleste gjør det, men noen legger sjelen sin i det og har oppegående blogger, instagrammer og facebook´er. Aldri noe rot i hjemmet, blide unger, blid sjæl og ikke minst et fantastisk forhold og livet på stell. Hjemmelaget mat hver dag og skittentøyskurv som aldri renner over. Kroppen er stram og alltid de "riktige" antrekkene. 

Jeg får jo litt vondt i sjelen av dette. Også tenker jeg meg litt om og jeg er jo med på det jeg å for faen! For jo.. Når jeg tar bilder av meg selv så drar jeg en posering som ser flatterende ut. Jeg vil jo være fornøyd med det jeg legger ut og jeg vil se fin ut, men så tenker jeg jo på sånn i ettertid at... Jeg ser jo ikke sånn ut hele tiden. Jeg har gode vinkler og ikke fullt så gode vinkler. 

Når jeg tar bilder så bruker jeg å dra en type "hip pop". Jeg skyver hoften ut slik at jeg får frem litt mer muskler i bena og jeg synes det ser fint ut, men jeg går jo ikke rundt å ser sånn ut. Hell 2 the no. Skulle jeg gått rundt med beinet sånn hadde jeg jo sett skada ut. Haha! Men det gjør seg jo veldig da. Men under her ser dere et vanlig bilde hvor jeg står fra siden og et "hip pop" posering. 


Ingen flex/stå helt normalt VS hip pop poseringen


Normal fra siden VS en god vinkel
Uredigerte bilder

Og jeg vil jo si at bildet til høyre er mye mer livlig og spennende å se på enn et rett opp og ned bilde, men da bidrar jeg kanskje til at jenter får et urealistisk syn på hvordan de skal se ut når de står i speilet å ser seg selv fra siden og det vil jeg jo ikke. Det å posere er en kunst. Tro meg! Vi bikinifitness jenter øver i flere timer over flere mnd før vi skal på scenen for å vrenge kroppen vår i de mest mulig flatterende poseringene for å få frem de trekkene vi ønsker å fokusere på. Og det å posere på scenen og øve posering er en treningsøkt i seg selv. 

Og jeg vil ikke si at jeg er super drøy på det, for en av mine største frykter er å møte noen som følger meg også skal de bli "skuffet" fordi jeg så mye bedre ut på instagram fordi jeg hadde vrengt kroppen inn i syke poseringer som gjorde at det så ut som rumpa mi var 3 ganger større, låret 3 ganger større og midjen 3 ganger smalere. Jeg har lagt meg til en vane å posere slik, rett og slett i mangel på fantasi til å gjøre noe annet. Jeg er egentlig (tro det eller ei) en jente som aldri har tatt særlig mye selfies eller bilder av seg selv. Rett og slett fordi jeg har hatt en ræva selvtillit hele livet, men etterhvert som instagrammen min vokste så turte jeg å slippe meg mer og mer løs og tråkke utenfor komfortsonen min. Det er jeg veldig glad for!

Så kjære jentene mine! Jeg beklager så masse om jeg noen gang har fått dere til å føle dere utilstrekkelige. Jeg er LANGT ifra perfekt. Jeg har både strekkmerker og en haug med cellulitter. Flasser i hodebunn gjør jeg å. Haha.. Jeg har det rotete hjemme og jeg er ikke alltid blid. Men jeg prøver det beste jeg kan og noen dager er det 110% og andre dager er det 50% og sånn er livet. Ingen er perfekte, ingen er feilfrie og i stedet for å henge oss opp i cellulitter og strekkmerker så kan vi heller være glade for de tingene vi er fornøyde med. Jeg blir også påvirket av reklamer og instagram når det kommer til kropp, Har ikke mennesker porer lenger liksom? Eller nupper på huden. Joda, men det er masse filter og photoshop. Og ja, jeg legger filter på bildene mine, men det er for å lage en viss stemning på instagram blant annet. Jeg legger på filter og justerer lys/skygge/dybde/skarphet, men jeg fjerner ikke rynker/poser under øya, Jeg gjør ikke ræva mi større/midjen min smalere, jeg fjerner ikke kviser eller justerer hvor i ansiktet øya mine sitter. Så langt har jeg ikke gått. Og ja, folk kan gjerne skyte meg for at jeg poserer på bildene mine, men tenk så kjedelig instagram hadde vært om jeg stod rett opp og ned da. Da velge jeg heller å lage et innlegg slik som dette innimellom♥ Jeg kan lage et eget innlegg om hvordan jeg redigerer bilder med litt før og etter redigering så dere får se hvis det hadde vært noe.


Cellulitter som synes gjennom tightsen har de fleste jenter og det er HELT GREIT! Det skal ikke være tabu å ha cellulitter for faen

Uredigert bilde

Jeg føler dere kjenner meg såpass godt nå og vet at jeg ikke er noen "phony balony". Jeg har delt mine ups and downs, vært ærlig og jeg har ikke prøvd å være noe annet enn det jeg er. For jeg er meg selv til enhver tid og er det noe jeg har lært opp igjennom så er det faktisk det at det å være meg. Det er helt greit! Jeg er bra nok og jeg er fornøyd. Jeg har helsen min og gode venner. Jeg har valg i livet som gir meg mulighet til å uvikle meg og vokse som menneske. Tenk på alle som har det jævli. Barn som sulter og narkomane som bor på gata. Det finnes større problemer i verden enn om jeg har cellulitter eller ikke. Og hvis noen ser de og tenker "driver ikke hu med fitness da, hu burde vel vært litt strammere" så får de bare tenke det. Ingen er perfekte og det skal vi ikke være heller. 

Vær takknemlig for det du har, de du har og hva du kan gjøre ut av ditt eget liv om du ønsker det♥ Du har evnen til å velge å lære og elske deg selv, være takknemlig og sette pris på det du har. Ikke la hverdagen din bestå av å finne feil i speilet. 

Jeg håper jeg kan bidra til å være et godt forbilde når det kommer til styrketrening og kosthold selvom jeg drar en liten hip pop på bildene mine i blant. (les: kanskje alt for ofte?!) Men jeg prøver ikke å være noe annet enn jeg er. Jeg som andre vil vise mine bedre sider og prøver å gjøre bilder litt mer spennende enn rett opp og ned. Men kanskje jeg skal bli flinkere til å vise noen dårlige sider også. Hehe.. 

Nyt resten av Søndagen deres. Kvelden min brukes på jobb. Mange planer som skal ut så bli sittende resten av kvelden med det♥

Personlig - Alle kan ikke like alle

 • 23.03.2017 kl. 17:42

Når jeg var yngre så hadde jeg en tendens til å ville bli likt av alle. Jeg tror vi alle har vært der og noen er der hele livet. Jeg var en people pleaser som gjorde alt for at de rundt meg skulle ha det bra. Jeg har alltid delt det jeg har hatt og tenkte sjeldent på meg selv. Jeg gjorde alt for vennene mine for at de skulle være glade og hvis jeg ble kjent med noen nye var det viktig for meg å bli likt av de. At de skulle synes jeg var en ålreit og kul person. Jeg prioriterte sjeldent meg selv og egen lykke. Så lenge jeg var en del av vennegjengen og de hadde det bra så var jeg glad. Hvis noen skulle gi inntrykk for at de ikke likte meg så ville jeg gjerne jobbe litt ekstra for at den personen skulle få et godt inntrykk av meg. Som om jeg trengte en bekreftelse fra andre på at jeg var et bra menneske eller "kul nok" for jeg skal innrømme at jeg aldri har vært den "populære jenta i gjengen" jeg var aldri den som var penest, søtest, deiligst osv når jeg var yngre. Og når man er ung så betyr det alt for mye fordi man er så usikker på seg selv. Jeg var den jenta ingen ba på date, den jenta som gutta kom og spurte om råd for å hooke med venninnene mine, men så fort de hadde fått info eller hjelp til det var ikke jeg vits å snakke så mye med lenger. Så jeg har alltid hatt en usikkerhet i meg på om jeg er bra nok, kul nok, pen nok osv. 

Til litt senere i livet...

Jeg lagde instagrammen min for ca 2 år siden og jeg har vokst med den. Det skulle være en motivasjonskanal for meg og treningen min. I starten så var jeg kjempe beskjeden og brukte den ikke så mye. Det startet med et flexe bilde av meg når jeg var så tynn fordi jeg hadde vært i gjennom et helvettes brudd som ødela meg helt. Og når jeg var "ferdig" med å begrave meg i angst og depresjon bestemte jeg meg for å bygge meg selv opp. Og det var ikke før 1 1/2 år siden når jeg bestemte meg for å stille i bikinifitness jeg turte å bruke instagrammen min ordentlig. Jeg hadde vel rundt 300-400 følgere. Jeg ble tøffere og tøffere og turte å vise mer av meg selv og hvem jeg var. Jeg husker den første selfien jeg la ut! Herregud så nervepirrende. Alle tankene som løp gjennom hodet mitt. "Er jeg fin nok" "Ser det bra nok ut?" "kommer folk til å like det?" Fordi jeg var så usikker på meg selv fra tidligere, mitt eget utseende og litt angst som sikkert kommer til å henge igjen i evig tid. Jeg synes det var kleint å ta bilder av meg selv på trening og ellers. Jeg var redd for hva folk jeg kjente skulle tenke om meg og min instagram. Og jeg var redd for hva de rundt meg på trening skulle synes om jeg tok fram kamera eller telefon. 

Men nå! Over 38 000 følgere senere er instagrammen min er babyen min! Det høres kanskje dumt ut for noen. Men det gir meg så utrolig mye å kunne bidra med treningsglede, motivasjon og inspirasjon på min måte og jeg synes det er så gøy å holde på med. Jeg vil være med å utgjøre en positiv effekt i noen sin hverdag. I LOVE IT! Og hvis noen rynker på nesa over hva jeg driver med, enten det er kjentfolk eller fremmede på trening. WHO THE FUCK CARES! Jeg gjør dette fordi JEG synes det er gøy og så lenge jeg ikke skader noen så er det jo samma F hva folk mener? Jeg gir da faen i om noen synes jeg er teit som gjør det når det gir meg så mye glede. Da får du bare synes jeg er teit da. Jeg lar ikke det påvirke meg jeg. Jeg har endelig lært meg å gi totalt faen for å si det rett ut. Om du ikke liker det jeg driver med så er det helt greit for meg så lenge det ikke blir noe drittsnakk, for det synes jeg folk kan spare seg for. Det er helt ok å ikke synes det jeg driver med er noe kult for alle kan ikke ha felles interesser og det respekterer jeg. Men om du synes jeg er teit som tar selfies på trening og filmer treningen min. HVA SÅ? Skal jeg gå i skammekroken å ikke gjøre det som gjør meg glad da bare fordi en og annen rynker på nesa? Hell no sier jeg bare. Og det føles så godt... Alle kan ikke like alle og det er helt greit.

For det er sikkert nok av folk som ser på meg som en selvopptatt gærning, som elsker å ta bilde av meg selv, men jeg er så mye mer enn det! Folk får tenke hva de vil. Jeg kommer til å fortsette no matter what! Jeg har fine mennesker rundt meg som støtter det jeg driver med og som heier meg frem. Jeg er faktisk utrolig heldig og jeg setter så pris på hver og en av dere som gjør min hverdag fin♥ I love you guys! Jeg sier ydmykt takk!♥

Livet er for kort til å la seg hindre i å følge drømmene sine bare fordi man skal tenke på hva andre skal tro og mene. Hvis noen ikke støtter meg i det jeg gjør så er ikke de verdt å drasse på. Sorry to say it! Jeg klarer meg fint uten negativitet og drittslenging. Folk må akseptere at folk er forskjellige. Og hvorfor ikke unne andre lykke å se de vokse som mennesker i stedet for å ikke akseptere at folk faktisk forandrer seg og "blomstrer" om man skal bruke et litt kleint ord. 

Vær rundt de som vil se dere lykkes og de som har trua på dere. Det er så viktig! Slipp inn riktige mennesker i livene deres og hvis det er noe du har lyst til å gjøre i livet ditt.. Just do it! Fuck what they say! ♥ Jeg liker denne: 

- A WOLF DON´T LOOSE SLEEP OVER THE OPINIONS OF SHEEP - 

Drøm stort og vær en fryktløs ulv ;)

10 Ting Du Ikke Visste Om Meg

 • 20.03.2017 kl. 15:20

 1. Jeg er mer glad i dyr enn mennesker for de er bare gode og elsker deg uansett. Men jeg er allergisk mot så og si alle dyr så det kinda sucks. Haha! Men jeg skal ha en hund når tiden er inne. Uansett om jeg kommer til å snørre meg ihjæl. Drømmehunden er Siberian Husky, men det er ikke noen leilighetshund så jeg har sett litt på Shiba Inu. De er skjønne og perfekt størrelse for en liten turvenn♥ Can´t wait! 
   
 2. Jeg er ganske aggressiv i trafikken og banner veldig mye og til og med vifter med henda av frustrasjon. Får helt sammenbrudd av folk som ikke vet hvor de skal eller kjører under fartsgrensen. Ikke en særlig god egenskap, men jeg stod ikke først i køen når tålmodighet ble delt ut. Offf! 
   
 3. Jeg er et rotehue. Jupp.. Men jeg har orden i mitt eget rot, det skal sies, men utenifra ser det sikkert lettere kaotisk ut noen ganger. Dere har jo sett kleshaugen på snapchat etter at jeg skal finne et treningsantrekk for eksempel. #StoryOfMyLife
   
 4. Jeg har alltid dårlig tid. Selv når jeg egentlig har god tid så ender jeg opp med å få dårlig tid. Dette er en forbannelse i familien min tror jeg, for alle jentene er sånn.
   
 5. Jeg er ekstremt lojal. Det er viktig i min verden. Man skal ta vare på vennene sine og respektere de ved å være lojal å verdt å stole på. 
   
 6. Jeg er 110% ærlig! Selvom det kanskje kan såre så får man et ærlig svar når man spør meg. Uansett hva det skulle være. Det kan være både en god og dårlig egenskap, men jeg har blitt for gammel til å gå rundt grøten og spør du meg om noe så får du helhjerta svar. 
   
 7. Jeg hater å bli behandlet urettferdig! Da freser jeg og sier klart ifra og føler jeg grunnlaget et stort nok så kan jeg gjerne starte en liten krig om jeg føler det er verdt å kjempe for. 
   
 8. Jeg har motorsykkellappen og kjørte faktisk Harley Davidson! Hvem hadde trodd? Hehe.. Ikke sånn gammel gubbemotorsykkel altså, men en som var fikset litt ekstra godt for å kle meg ;) Hehe.. Åh som jeg savner å kjøre motorsykkel! Og hvertfall nå som våren titter smått frem. Ingenting slår den følelsen når asfalten akkurat har blitt bar og man starter motorsykkelen for første gang og du kjenner lyden trommer i kroppen♥ Elsk! Ja, jeg er litt harry om du ikke har skjønt det før nå! Hehe..
   
 9. Jeg deler alt jeg har. Det som er mitt er ditt. Det er litt sånn policy jeg har. Hehe.. Jeg finnes ikke gjerrig og synes det er viktig å bidra litt til felleskapet♥
   
 10. Jeg elsker å få folk til å le og jeg ler mye selv. Og av meg selv. For noen ganger tror jeg at jeg er det mest morsomme mennesket i verden! Noe jeg ikke er. For da er det som regel bare jeg som ler og andre ser dumt på meg, men det gjør det nesten bare mer gøy. Jeg kan gapskratte grine le av meg selv. Hihi.. 

Personlig - Treningen min og litt fortid. Før/Etter bilder..

 • 22.01.2017 kl. 18:30

//Sponset Innhold//

For litt over 2 år siden skjedde det noe i livet mitt som gjorde meg til den jeg er i dag. Jeg var forlovet, men ble byttet ut med ei annen og plutselig var alt jeg trodde var trygt og godt revet fra meg og livet mitt ble snudd på hodet. Det var som et mareritt jeg håpet jeg skulle våkne fra. Aldri før har jeg vært så langt nede og så deprimert. Jeg ville ikke leve lenger og alt falt i grus. Jeg hadde gjort meg så avhengig av dette mennesket at livet uten han virket helt meningsløst. Og da mener jeg mentalt avhengig. Jeg isolerte meg helt fra verden. Jeg spiste ikke på 2 uker og raste ned i vekt. For første gang ever hadde jeg thigh gap, kunne se ribbeina mine godt og kragebeinet og skuldrene mine poppet ut. Jeg så ut som et skjellett i forhold til hva jeg var vant til. Det eneste jeg overlevde på var nikotin og pepsi max. IKKE BRA! 


Halloween fest. Her var jeg veldig tynn. Det er kanskje ikke så lett å se, men se så stort hodet mitt er i forhold til skuldrene for eksempel.
Smiler utad og har det helt jævli innvendig.

Etterhvert måtte jeg komme meg ut av min egen depresjon og ut av mitt eget hode og etter oppfordring av ei venninne som hjalp meg gjennom den tunge tiden og var der for meg gjennom hele forholdet startet jeg å trene. Hun sa "Tren for å tvinge hodet ditt til å tenke på noe annet" og det funka! Jeg begynte å gå lange turer ute med favoritt musikken min på ørene og ble med på body pump gruppetimene til mamma. Jogget til og med. Det var min reddning. Når jeg var på trening så unnslapp jeg mine egne destruktive tanker om hvorfor jeg ikke var bra nok, hva som var galt med meg, hva jeg hadde gjort galt, hvorfor jeg fortjente det osv" Dette gikk på repeat hvis jeg ikke okkuperte min egne hjerne med noe annet. Jeg fikk ikke sove på natten fordi jeg lå og hatet meg selv fordi det tross alt var meg det var noe galt med. Jeg gledet meg til trening hver dag for da fikk jeg "fri". 

Så ble jeg mer og mer tøff å turte å trene styrke inne på styrkerommet. Men jeg skal ærlig si at det gikk noen mnd før jeg turte det. Jeg hadde jo aldri trent før i hele mitt liv! Så jeg følte meg absolutt ikke hjemme der! Sånn i det hele tatt! Men jeg måtte bare tvinge meg ut av komfortsonen fordi det var jo dette jeg ville og det hadde blitt min nye interesse og livstil. Kim var STOR hjelp for meg da. Han har jo trent hele livet så han hjalp meg masse med øvelser, teknikk osv. Jeg trente ikke noe typisk jenteøvelser. Det var ikke noe strikkøvelser eller kabeløvelser for rumpa nei, jeg trente tunge baseøvelser og det gjorde jeg lenge. En stor mestringsfølelse å løfte markløft og militærpress blant annet. Kim og jeg er barndomsvenner så vi startet og snakke om alt og ingenting også ble det etter en stund oss to. Så han har vært en viktig del av min treningsreise. 

Jeg er så sinnsykt glad for at jeg får lov til å motivere og coache andre jenter (og gutter) der ute og vit at jeg forstår hvordan det føles "å starte", men jeg lover dere. Hvis dere først kommer i gang er det den beste avgjørelsen dere noen gang kan ta! Man vokser så mye på det som person og man blir selvstendig og føler seg sterk både mentalt og fysisk. Den jenta jeg var på de gamle bildene er en jente jeg ikke unner noen å være. Det er det tyngste jeg noen gang har fått igjennom og mye av det sitter fortsatt igjen inni meg. Arr som aldri blir borte, men jeg er en helt annen nå. En målrettet, sterk og uavhengig jente som ikke lar seg kødde med lenger. En jente jeg nå respekterer og er glad i. En jente jeg nå tar vare på og som jeg prioriterer. Trening har gitt meg selvtilliten tilbake og nå føler jeg at jeg kan mestre hva enn som blir kastet i min vei. 

Det er både gøy og litt vondt å se tilbake på bilder, for det glemmer jeg ofte å gjøre mht treningsprogresjon fordi jeg ikke liker å minnes på den tiden, men det gir meg en viss styrke også. For hvis jeg overlevde det der så overlever jeg alt. Det er slik det føles! Trening er den beste lykkepillen som finnes og man burde absolutt unne seg den lykken. Og husk at hvis du vil komme igang med treningen selv så kan du maile meg på christine@strongbody.no om du er interessert i coaching fra meg. Ikke vær redd for å ta skrittet i riktig retning. Du kan vokse så sinnsykt på det. Det har hvertfall jeg gjort♥ Sjekk ut dette innlegget HER for å se før/etter bilder av jenter som har blitt coachet♥

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS 


Denne måtte jeg ha hjelp for å løfte opp BTW. Haha.. 


Tank top HER! // Tights HER!  - Nå på 40%
Genser HER! // Tights UTSOLGT // Sko URBAN
//Sponset Innhold//

Bikini Fitness Igjen? - Pluss og Minus

 • 17.01.2017 kl. 16:51

//Sponset Innhold//

Kommer jeg til å stille i bikinifitness igjen..? Det er så mange pro´s & con´s på akkurat det spørsmålet der, men jeg kjenner innvendig at JA! Til høsten er det game on igjen mest sansynlig! Grunnen til at jeg ikke valgte å stille allerede i vår er fordi jeg personlig synes det er ALT for kort tid å forbedre fysikken på pluss at det blir fort kort mellom dietter. Jeg vil gi kroppen min lenger til på å bygge seg opp igjen og ha gode treningsøkter med masse energi som også vil gi meg en bedre pakke på scenen til høsten. For jeg kunne jo hoppet på en diett nå og vært klar til våren, men det vil jeg ikke utsette kroppen min for. Stakkars Kim trenger lenger pause fra diett bitchen også. Huff! 

Pro´s med bikinifitness: 

 • Mestringsfølelse å nå mål
 • Gøy og jobbe mot mål
 • Sulten på å gjøre det bra (hvertfall bedre enn forrige gangs 4 plass i NM)
 • Teambuilding med fitnessteamet og coach
 • Stemningen backstage på selve dagen var magisk
 • Alle forberedelsene med å velge bikini og farge, hår og sminke
 • Morsom prosess å gå på diett for å se hva som skjer med kroppen og se det man faktisk jobber for
 • Veldig gøy å ha vært i en slik form
 • En opplevelse for livet
 • Lærerikt
 • Mental utfordring like mye som fysisk

Con´s med bikinifitness

 • Sykt selvopptatt, med fokus på kropp og detaljer innen fitness som andre driter i
 • Humørsvingninger pga diett - Manisk som faen!
 • Ikke like lett å være sosial med venner pga kosthold så jeg følte jeg etterhvert unngikk sosiale sammenhenger
 • Usunt i lengden for kropp og sinn
 • Lite energi i hverdagen
 • Dårlig kvalitet på treningsøktene jo nærmere konkurranse man kommer pga diett
 • Bygger ikke godt med muskler frem mot konkurransen
 • Man blir blind på egen vekt og ser ikke hvor smal man er og fortsetter og bli
 • Veldig vanskelig med kosthold etter en slik streng diett. Spiste jo bare dritt i en mnd etterpå
 • Dyrt som faen! Bare bikinien min kostet jo 6000, noe som er høl i huet! Men det må man jo ha da.. Hehe
 • Man får litt rart kroppsyn etter diett som tar litt tid å venne seg til

Jeg føler at det er så mye gøy som gjør at jeg har lyst til å kjøre på en runde til. Jeg føler meg liksom ikke helt ferdig med drømmen om en god plassering etter NM. Den 4 plassen er litt bitter, selvom jeg kun var debutant så er jeg SÅ forbanna for at jeg lot meg stresse opp som F under finalen og kanskje det ødela for en pallplass. Den tanken slipper liksom ikke. Så jeg er sulten på hevn! Hehe.. Et års forbedring med knallhard trening, kunskap og som gjør at jeg ikke føler meg like noob der kan kanskje gi meg bedre plassering? Hvem vet, men jeg er hvertfall keen på å finne ut av det. 

Det skal også sies jenter! Hvis dere drømmer om bikinifitness så vit at du skal være sinnsykt sterk psykisk! Det er ikke for allt. Det er ikke bare kropp kropp kropp, mye skjer inni hodet og man skal være sterk for å klare å overbevise seg om at visse tanker ikke er sunne eller bra, for jeg kunne si til meg selv bare 3 uker etter konkurranse "Åh, nei, nå har jeg lagt på meg for mye" og ikke føle meg vel. Men jeg VET jo at det bare er BS, men når man blir vant til å være shredda så blir man sinnsykt fort vant til den formen, men det er ingen sunn form å være i så man MÅ gå opp i vekt og ikke alle takler det like godt og det er lett å utvikle spiseforstyrrelser. Og er det noe jeg IKKE fronter så er det hverken spiseforstyrrelser eller spisevegring! Mat er GLEDE! Husk for guds skyld det. Mat må du ha for å bygge muskler og ha energi i hverdagen♥

Nå skal jeg jobbe litt videre med kosthold og treningsplaner så blir det ukens første legday senere i kveld. Oh yes! Husk at du kan sende meg mail på christine@strongbody.no om du er nysgjerrig på hvor min coaching coaching kan ta deg♥ Nyt Tirsdagen videre vakringer!

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS 

SportsBh HER! // Tights HER! 

Her var jeg super shredda og det var vel kanskje 1 mnd til konkurranse? Veldig lite energi på trening og kroppen var veldig sliten.

//Sponset Innhold//

Hverdagslige Valg

 • 16.01.2017 kl. 19:49

//Sponset Innhold//

Det er Mandag, ukens første dag og jeg håper dagen din har vært fin. Gjennom denne dagen har du tatt en del valg. Enten det er hvordan du tenker, hva du skal spise, eller hvordan du skal møte verden. Har du tatt de riktige valgene for denne Mandagen? Har du valgt å ha en god start på uken? Vi er jo sjef for egen lykke og ved å ta små valg i hverdagen vil du kunne skape din egen lykke ganske enkelt.

Når du stod opp i dag hva la du vekt på? Hvor jævli det er å stå opp om morgnen og at du hater livet  (sånn frem til du våkner ordentlig hvertfall, som for meg er etter x antall kopper kaffe) Eller valgte du å titte ut av vinduet og se solen på vei opp og tenkte at "Mandag, BRING IT ON!" med et sultent smil. Det er der det starter! Og jeg sier ikke at hvis du er litt hatsk det første kvarteret du våkner at hele dagen er ødelagt, det er fortsatt nok igjen av dagen å snu humøret på ;) Du skal så spise frokost. Du har igjen valg. Skal du spise litt av godterirestene fra helgen og skippe frokost selvom du vet du får dårlig samvittighet fordi du allerede høvla over godisbollen både fredag, lørdag og søndag og du vil ha en litt sunnere livstil. Eller skal du spise en god sunn frokost som gir deg masse energi og næring som kroppen din vil ha godt av utover i din travle hverdag? Så skal du ut og møte verden. Det er trafikk på vei til jobb, en som er ute og øvelseskjører og du velger å bli gretten og jævli. Så når du kommer på jobb er du drit irritert pga den "idioten" i trafikken og drar med deg en svart sky av dårlig stemning rundt dine kollegaer som påvirker de uten at du kanskje tenker over det en gang. Eller skal du tenke "Åh, stakkars. Jeg husker den følelsen. Det var så stress å øvelseskjøre, jeg trenger jo ikke å ligge oppi ræva på´n og stresse han eller henne ennå mer. Vi har alle vært der" Så er du ferdig på jobb og skal handle middag. Du er sliten og orker ikke tenke på noe annet enn en grandis du kan kaste inn i ovnen så du rasker med deg den, igjen med den dårlige samvittigheten smått hengende over hodet ditt fordi du vet du kanskje burde spist noe litt sunnere. Eller skulle du kanskje tenkt ut litt tidligere på dagen en rask og sunn middag som ikke er så alt for komplisert. Etter du har spist grandisen så vet du at du burde kommet deg på trening, men etter mye om og men bestemmer du deg for å ikke dra fordi du er så sliten og har hatt en drittdag, du startet jo dagen med godteri og den idioten i trafikken forpestet jo humøret ditt og ikke var middagen noe sunn heller. Nei, fy, siden dette har vært tidenes drittdag så kan jeg likesågodt spise opp resten av den godteskåla også! Eller du kunne ha kommet deg over dørstokkmila, tenkt at uansett hva som har skjedd tidligere på dagen skal du nå trene og får en enorm godfølelse av det som gjør dagen litt mindre crap og godisen du spiste til frokost og den usunne middagen føles ikke så ille å hengende på skuldrene og du legger deg for kvelden glad fordi du kom deg på trening ikke sur fordi du har hatt en drittdag.

Hva velger du å være? Er du optimisten eller pesimisten? Jeg sier ikke at jeg alltid er optimisten, for jeg kan våkne på morgnen å frese med klørne ute. Hehe, men jeg prøver å være bevist på hva slags valg jeg tar gjennom dagen for å skape min egen lykke og gjøre ting bra for meg selv og de rundt meg for den saks skyld. For mye av hverdagen vår er bassert på hvordan vi tenker og oppfører oss. Hva slags adferd vi har og hvordan vi velger å møte dagen og menneskene rundt oss. Og husk at hvis du har hatt en drittdag frem til du kommer på jobb, så er det ikke for sent å gjøre noe med det. DU bestemmer når DU er ferdig med å være stressa, sur, forbanna osv. Det minuttet du faktisk innser at det ikke er noe problem og at det var teit å bli fly forbanna på en stakkars ungdom som øvelseskjørte er det minuttet du har selvinnsikt nok til å skjønne at du selv overreagerte og det ikke er noen grunn til å la det ødelegge dagen. Du har valget til å bli glad igjen og fokusere på de gode tingene rundt deg og ting du gleder deg til resten av dagen, som for eksempel en god sunn middag etterfulgt av en kanon treningsøkt! 

I stedet for å bli forbanna for at du må ut med hunden i regnet, gled deg heller til å komme inn igjen♥ Skjønner dere hva jeg mener? Vær litt bevist på hvordan du tenker og hvordan det påvirker resten av dagen og de rundt deg, plutselig får du noen aha opplevelser♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Adidas Jakke HER! // Tights fra xlife.no (utsolgt, men finnes i andre farger som lilla, kongeblå og rosa♥) // Sneakers Olivias Verden (Gamle)

//Sponset Innhold//

Når det å være ekte blir falskt!

 • 16.11.2016 kl. 20:25 

Okei, jeg kjenner jeg blir forbanna. Det her har plaget meg en stund, og nå klarer jeg faktisk ikke å holde det for meg selv lenger. Jeg tenkte at jeg ikke skulle gidde å bry meg, men nå kjenner jeg at irritasjonen går over i litt sånn.. Tja.. Skal man kalle det da? Brusende pain in the ass som aldri går bort. 

HVA SKJER med dissing i treningsnorge? Hvorfor skal det være en sånn evig forpult kamp mellom "the good or the bad"... Whatever the hell that is? Hvorfor kan ikke folk bare få være seg selv og ferdig snakka! Jeg er så dritt lei av at noen treningsprofiler på blant annet instagram (og blogg) skal bruke sin stemme blant alle sine følgere til å spre et skjult budskap om at vi (jeg sier vi for jeg føler meg faen meg truffet) som er fitnessmennesker eller trener over gjennomsnittlig mye får pes fordi vi er som vi er. Og i følge visse mennesker er vi narsistiske, selvopptatte, kroppsfikserte mennesker uten sjel eller personlighet som fronter en usunn livstil på den måten at vi oppfordrer til både spiseforstyrrelser og urealistisk syn på kropp. Det eneste vi gjør er å fly rundt på gymmen hele dagen og fjåse for å ta belfies i sponsede klær og merch. Og bildene vi så legger ut er HVERTFALL IKKE EKTE!

Okei? Så kroppen min er ikke ekte? Er den lagd av papp? Hva med meg er ikke ekte egentlig? Er jeg ikke ekte NOK? Eller er det kanskje slik at man i din realitet ikke vil innse at det faktisk går ann å trene hardt, ha en personlighet, være ekte som person og ha noe fornuftig og komme med? For NEWSFLASH! Jeg har en personlighet, jeg har et hjerte og jeg har en sjel. Og den sjelen jeg har brenner for trening så kom ikke her å piss på det jeg driver med. For jeg ELSKER det jeg driver med og uansett hva man måtte mene om mine sponsede klær og energidrikker så gir jeg så er det ikke der mitt fokus ligger. Jeg er super heldig som blir sponset som mange andre der ute, men det er ikke som om jeg lever og ånder for å bli sponset. Jeg lever og ånder for trening, egenutvikling og å kunne være så heldig å få motivere andre treningsglade sjeler der ute uansett hva slags form de er i. Å være sponset med blant annet treningsklær er en stor bonus "bare" (jeg er ikke en utakknemlig tosk) Jeg er så glad for at jeg får lov til å bidra til andres selvutvikling på en positiv måte. 

Opp gjennom det siste året har jeg bemerket meg flere "stikk" fra visse mennesker i treningsnorge som går i rettning fitness og "min type"  trening som jeg synes er direkte mobbing. Klarer ikke folk å spre motivasjon uten å måtte trykke andre ned bare fordi de har suksess, en fit kropp eller tar en fuckings belfie og legger ut på instagram? ER DET RART DET BLIR KRIG I VERDEN?!  Og jeg synes det er rimelig dobbeltmoralsk at noen som HELE freakin´ tiden skal fronte "Elsk deg selv/vær fornøyd" skal slenge halvslibrige meninger om folk som faktisk kanskje gjør akkurat det (høres kvalmt ut, men sånn for å sette det på spissen for å få frem poenget). For hvorfor skal det være så vanskelig å akseptere at noen legger ut et bilde av en pumpende rumpe etter en hard beinøkt når man selv legger ut bilde av en stor mage som ikke er flat? Hvorfor er DET mer riktig? Alle må få en plass uansett om man har vaskeball eller vaskebrett eller? 

Men det er liksom den nye hype´n. Å vise hvor uperfekt og folkelig man er HELE tiden. For det er DET som selger. Rett og slett fordi det er det folk kan kjenne seg mer igjen. Snakk om kynisk.. Når er det greit å være SÅ ekte at det blir falskt? Jeg deler gladelig min foodbaby eller cellulitter  all day any day jeg, men mitt hovedfokus er treningsglede, inspirasjon og motivasjon♥

Tro meg, jeg elsker det at alle de forskjellige type mennesker blir frontet med forskjellige interesser og mål. Uansett om det er hverdagsaktivitet, fitness, crossfit, spinning, styrkeløft, sykling, fjellklatring og what not. Yey til mangfold og ulike inspirasjonskilder. Jeg er 110% enig i at man skal elske seg selv for den man er og at lykke ikke kan måles i fett %, men det jeg absolutt ikke støtter er den underliggende skjulte trashtalkingen mot visse grupper mennesker. Og jeg som driver med fitness lar meg inspirere av både crossfit og fjellklatring. Selvom jeg ikke hadde hadde hatt sjans til å dra en bra snatch eller besteget galdhøpiggen uten å ville ta livet av meg 3 ganger på vei til toppen og sikkert hatt 5 astmanfall pga dårlig kondis. 

Sier vi noe negativt om den som legger ut bilde av seg selv med doktorgraden sin etter å ha studert i x antall år for å bli lege? Fordi det er jo tross alt urealistisk og uoppnåelig for veldig mange å bli lege. I mine øyne er det litt det samme som at noen legger ut et bilde av sin godt trente kropp og har jobbet knallhardt for det og når folk har nerver nok til å si at det er uoppnåelig og urealistisk. Det er ikke ekte fordi de fleste av oss ikke ser slik ut da blir jeg skuffet. Jeg blir skuffet over at ikke folk bare kan tenke "SHIT, så jævli bra jobba". Det er lov å være stolt når man har jobbet hardt. Fuck janteloven. Om du har bakt en god kake, ryddet hele huset med 10 unger i hus eller bare 1, trent mot fitness eller løpt et maraton. Vær stolt! KREDS til deg og din energi til å gjøre noe som får deg selv til å føle deg bra.

Denne sammenlikningen har spesielt 1 ting til felles. Og det er målrettet dedikasjon, motivasjon, selvdisiplin, interesse og et DRIV som kanskje ikke alle har. Og det er helt greit for alle er forskjellige. Hadde det vært enkelt hadde alle vært leger og alle hadde selvsagt vært en fit lege ;) hehe.. Det er lov å være fornøyd med livet selvom man ikke er lege. Eller fit for den saks skyld! Det er langt ifra uekte eller falskt.

Jeg kunne aldri blitt lege fordi jeg hverken har interessen, selvdisiplinen eller driv nok til å fullføre et medisinstudie, men betyr det at jeg ikke vil se bilder av en lege fordi det er "uoppnåelig" for meg å bli det? Skal jeg da skånes for det bare fordi jeg kan risikere å føle meg crap av å se noen ha fått til noe jeg aldri hadde klart? Selvsagt ikke! Da kunne jeg jo liksågodt vokst opp surret i bobleplast og hatt et evig hørselvern på meg i frykt for at noen skulle si noe jeg ikke taklet. 

Jeg synes det er på tide at vi aksepterer at vi alle er forskjellige og slutter å lage unnskyldninger for hvorfor man ikke er "like bra". Slutte å måle oss med andre. Respekter at andre kanskje legger ned mer arbeid på skole eller trening og får et bedre resultat enn deg selv uten å kalle det juks eller fake. Ikke lag unnskyldinger for hvorfor en personen får et bedre resultat når du heller burde fokusere på deg selv og hva du kan oppnå med din egne motivasjon og dedikasjon. Og VÆR fornøyd med egen innsats enten det er 100% eller 50% ALT er bedre enn ingenting♥ Og det er ikke alle som har mulighet til å trene 5 dager i uken å være shredda året rundt og det er HELT GREIT, men ikke hat på de som gjør det da.

"How to be successful,
FOCUS ON YOUR OWN SHIT"

Så gratulerer.. You kinda pissed me of.. Er det ikke på tide at vi alle kan være venner nå? Og respektere det vi driver med enten det er trening mot fitness eller aktivitet i hverdagen. Kan den forbanna treningskrigen slutte snart? La folk være folk uansett om de legger ut treningselfies med ræv som dekker halve skjermen eller et bilde på fjellet i kari traa ull. Faen heller.. 

Jeg håper dere misforstår meg rett her nå ;) Men jeg er faktisk #EKTENOK ♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Får jeg stjerne i din bok om jeg slenger med disse lekre uredigerte bildene av meg selv? Er jeg ekte nok da?
(Bildene er ikke tatt for dette innlegget, men bare generelt sprell etter en god beinøkt, hehe..)

//Sponset innhold//

"Ser du ned på andre da du er i den posisjonen du er nå, med bra kropp osv" - Mitt Svar..

 • 10.11.2016 kl. 20:15

Et av spørsmålene jeg fikk på Q & A var dette.. Og jeg kjente jeg ble heeelt satt ut når jeg så det. Det stakk i magen. Rett og slett fordi jeg ble livredd for at noen skulle tro det om meg eller ha det inntrykket av meg. Jeg synes det var et helt drøyt spørsmål (på en god måte) og jeg synes rett og slett dette spørsmålet fortjener et eget innlegg så her er mitt svar på..

- Ser du ned på andre da du er i den posisjonen du er i nå, med en bra kropp osv....? Har du lett for å opptre litt ovenfra og ned?

NEI! Så absolutt ikke i det hele tatt! Og jeg tenker litt sånn.. "Gjør noen det?" "Er det folk som kunne svart ja der?" Det for meg er helt uforståelig. Uansett hvem jeg hadde vært eller hvordan jeg hadde sett ut ville jeg aldri blitt til en arrogant drittkjærring. Det er bare ikke sånn min personlighet er! Jeg er en sånn type happy go lucky gladmongo som smiler til fremmede på gata (som forøvrig noen ganger ser rart på meg tilbake som om jeg var en freak), jeg er den type person som snakker med hun nye jenta på festen som ikke kjenner noen for at hun ikke skal føle seg utenfor, jeg er den jenta som elsker å få folk rundt meg til å smile å le og det får jeg som regel til ved å drite ut megselv og klovne litt. Jeg tar ikke meg selv høytidelig for fem flate øre og jeg kommer ALDRI til å gjøre det heller. Jeg smiler alltid når jeg er rundt vennene mine og i sosiale sammenhenger. Og jeg snakker sånn.. glis liksom. Bare fordi jeg er happy over å ha fine mennesker rundt meg. 

Treningsmessig så har jeg lyst til å hjelpe alle i hele landet som vil bli i bedre form. Det er ikke som at jeg går inn på gymmen som en overlegen bitch og tror jeg er no fancy shit bare fordi jeg driver med bikinifitness liksom. Men selvfølgelig finnes det slike jenter, så jeg forstår spørsmålet. Men jeg er heldigvis ikke en av de. Jeg merket jo backstage på NM at det var mange som hadde det såkalte "resting bitchface", men heldigvis var det mange søte jenter også og det var de jeg menget meg med. Jeg gikk jo rundt der og smilte til gud og enhver jeg, og la meg bare si det sånn. Det var mange ice queens der. Mange som ikke smilte tilbake som om jeg var usynlig. Og dem om det. Jeg kan ikke si noe på det jeg, alle er forskjellige. Men jeg liker å møte verden med god energi og jeg liker å gi av meg selv på en positiv måte ved å skravle og le med de rundt meg♥

Jeg har aldri skjønt meg på folk som har en ovenifra og ned holdning. Jeg har gjennom oppveksten og helt til nå møtt mange slike type mennesker og jeg hadde en tendens til å føle meg dum og liten i nærheten av de. Og jeg ønsker ikke at noen skal få den følelsen i nærheten av meg. Nå i mine "eldre" dager har jeg lært meg å gi totalt faen i om noen prøver å te seg med arroganse i nærheten av meg. For hva gjør DEG bedre enn MEG? Jeg menger meg minst mulig med de som ikke tilfører god energi i min hverdag. For slike mennesker er i mine øyne energityver. De stjeler din gode vibe ved å tro de er bedre enn deg. Og vi er alle mennesker. Og vi skal behandle hverandre med respekt. 

Det er ikke som om jeg alltid har vært en bikinifitness jente. Jeg husker fortsatt følelsen jeg hadde når jeg var ungdom. Jeg følte meg ikke attraktiv, klumpete kropp og kjempe lav selvtillitt. Jeg synes jeg var stygg og jeg var aldri den jenta som "lekte deilig" for å si det slik. Jeg var en guttejente som hadde kompiser fremfor venninner fordi jeg ikke følte meg feminin eller pen nok til å være i jentegjengen. 


En 22 år gammel Christine som hatet seg selv!

Denne jenta over her har følt seg så usikker og jævli opp gjennom, men skjulte det bak en fasade av masse humor og klovneri. En fasade som også virket selvsikker fordi jeg gav så mye av meg selv og ikke var redd for å snakke høyt. Men innerst inne hadde jeg det skikkelig dritt og lot meg påvirke utrolig mye av de som sa jeg ikke var verdt en dritt, de som ikke tok vare på meg eller behandlet meg dårlig! Og ALDRI i livet vil jeg noen gang sørge for at noen føler seg sånn som jeg gjorde ved å ikke behandle de godt. Jeg vil være en av de jentene som inkluderer og tar vare på de rundt meg fremfor å skyve til side og tråkke over og på de.

Selvom det kanskje er vanskelig å forstå mtp min blogg og instagram nå så har jeg vært denne jenta. Trening har gitt meg en helt ny styrke som jeg aldri trodde jeg noen gang skulle ha. En selvtillit som gjør at jeg føler meg sterk psykisk og i kontroll over mitt eget liv og egen lykke for første gang noensinne. Og etterhvert som jeg merket at jeg faktisk motiverer andre som kanskje har vært i mine sko så ble dette min store lidenskap og jeg kommer aldri til å gi meg. Og jeg vil bidra til å gi denne samme selvtilliten til andre jenter (og gutter?) der ute. Og det gjør man ikke ved og ha en ovenifra og ned holdning. 

Nå har jeg over 32,000 følgere på instagram og mange av dere herlige sjeler som leser bloggen min. Og tro meg når jeg sier dette. Uansett om jeg har 1000 følgere eller 100 000 følgere kommer jeg ALDRI til å glemme hvor jeg kom fra og jeg kommer ALDRI til å forandre personlighet. Jeg vil uansett alltid være inkluderende og bry meg om de rundt meg. For hvorfor i all verden skulle jeg ikke gjøre det? 

Ovenifra og ned holdning, neitakk! Jeg vil heller snu den og si nedenifra og opp holdning. For jeg er så sinnsykt takknemmelig for dere, det føles som jeg skriver til familien min når jeg blogger. Min FitFam♥ Utrolig takknemmelig for alle mine følgere og lesere hver eneste dag. For noen er dere bare statistikk, men for meg er dere motivasjon og en stor del av det som driver meg mot mine mål og drømmer! Og det kommer jeg aldri til å ta for gitt. Dere gir meg så mye positiv energi. Og hvis dere ser meg på gymmen en gang eller når jeg står og klør meg i hodet mens jeg lurer på hva jeg skal ha til middag så ikke vær redd for å komme bort å si hei :) Men jeg må innrømme jeg er ganske fjern noen ganger og kan gå forbi moren min i butikken uten å kjenne henne igjen. Så si for all del at dere er lesere evt. For ellers får jeg helt panikk og tenker "SHIT! Hvor har jeg hu fra? Var hu på den halloween festen jeg var på nå kanskje? Eller kanskje det var hun som jobbet i nabo butikken. Åh, jeg bør sikket huske henne!" Haha... Been there done that. På NM faktisk. Hihi..  Jeg tenker jo ikke over at dere kanskje kjenner meg igjen og sier hei, soser jo bare rundt i mitt eget lille univers og gliser jeg. Men jeg synes det er SÅ koslig når noen kommer og sier hei :D

Poenget er.. Ikke vær redd for å si hei, jeg er ikke noen arrogant drittkjærring!♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS
 

Antrekk fra www.xlife.no 
Genser HER! // Tights HER! // Sko Nike Kaishi fra EuroSko 

//Sponset Innhold//

Q & A - Del 4! Trening..

 • 06.11.2016 kl. 19:13

Hey babes! Her kommer svarene med TRENING som tema, håper dere liker de...

- Hvorfor begynte du å trene som du gjør nå?
Fordi forlovelsen med x´en ble brutt og jeg måtte få hjernen min til  fokusere på noe annet enn han. Hehe.. Jeg måtte distrahere meg fra mine egne depresive tanker. Det kommer et heftig innlegg om min treningsreise med min histore og bilder osv om ikke så alt for lenge :)

- Hvor mye veide du før du begynte å trene mot fitness?
Ca like mye som jeg veier off season. Kanskje et par kg mer. Veide vel rundt 65/66 kg. Nå off season veier jeg 63-64 kg. Men kroppene er helt forskjellig selvom vekten er relativt lik. Muskler veier mer enn fett ;) Så noe har helt klart skjedd..

- Føler du noen ganger at trening og kropp tar over hverdagen din?
Trening ER hverdagen min, livet mitt. Det er det jeg elsker og det jeg ser frem til hver dag. Kroppen kommer med trening, men jeg er ikke sånn over opphengt i akkurat kroppen min tror jeg. Før konk var det mye fokus på kropp, men det var fordi den var i konstant endring og det var en stor del av reisen min mot scenen. Men nå er jeg bare en vanlig jente som er treningsnarkman. Haha.. 

- Tar du noen ganger helt treningsfri?
Ja, jeg tar en hvileuke når jeg kjenner at kroppen trenger det. Dette er veldig individuelt, men det anbefales å ta 1 hel uke uten trening noe i mellom hver 8-12 uke. Avhengig hva man trener, hvor hard/mye man trener. Jeg bruker å kjenne det på kroppen når jeg trenger det. Som regel blir jeg veldig demotivert fordi kroppen føles tung og sliten, jeg mister styrken og orker ikke løfte like mye eller jeg stagnerer. Treningsgleden forsvinner også litt. Det er helt normalt, men da tar jeg en uke av også bytter jeg gjerne treningsprogram eller stokker om programmet mitt for ny motivasjon♥

- Hva er det lengste du kan gå uten å trene?
1 uke ish. Når det er hvileuke da :) Men da klør det greit i fingrene. Livet blir liksom litt meningsløst. Huff, snakk om å ikke ha annet å gjøre da :P

- Hvilke treningssentre bruker du?
Jeg trener i militærleiern på Rena i avdelingen hvor Kim jobber. Det er derfor bildene mine ser veldig fangehullsaktige ut. Det er et supert gym med masse seriøse treningsfolk og de guttene som trener der er veldig hyggelige og forståelsesfulle når jeg driver med filiming og bilder. Vel.. Nesten alle hvertfall. Jeg er også innmeldt i et treningstudio i Rena sentrum, men der har jeg liksom ikke helt funnet min plass ennå så jeg trener i leiern så ofte som mulig. 

- Trener du noe kondisjon, isåfall hvordan? intervaller?
Trener ikke noe kardio pr dags dato nei. Men når jeg gjør det så er det trappeintervaller eller generell trappegåing. Hehe.. Bra for ræva å det vett ;)

- Kommer du til å trene Kardio?
Akkkh. Må jeg? Haha.. Neida, Kim er flink til å tvinge meg med på sånne sadistiske cardio økter, så jeg kommer nok til å kjøre litt cardio igjen innimellom ja. Hovedfokus ligger på styrketreningen, MEN.. Som jeg har nevnt tidligere så vil jeg være maskin på alle punkter. Hvem vil ikke det!?

- Hvem og hva finner du motiverende? ( i forhold til å komme seg på trening..)
Min egen progresjon motiverer meg til å komme meg på trening! Fordi jeg er sulten på å bli bedre og sterkere! Hvis jeg får "skulke trening" følelse så tenker jeg bare hva jeg går glipp av. Jeg liker å se på det sånn her: 

Det er 20 faste treningsdager i en mnd. (for meg da) 12 av disse er bein/rumpe, altså, det området jeg er mest sulten på å forbedre. Progresjon i trening og resultater kroppsmessig tar tid og jeg nekter å "ta meg råd" til å miste en av disse 12 usle dagene jeg har beinøkter på i løpet av en mnd. For da går jeg glipp av så mye i lengden. Selvfølgelig hvis jeg er syk så tar jeg meg jo fri. Men det skal MYE til før jeg skulker pga giddaløshet. Det hender jeg kommer hjem fra jobb og er uggen og sliten, da kan det hende jeg forskyver uken som jeg gjorde denne uken og tar me en fridag i uken og henter den inn på Lørdag/søndag. :) 

Kim er også en av mine største motivasjonsfaktorer, og uten han hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. Uten tvil! Cheatdays er også mega motivasjon til å knuse ukens økter. 

- Hvem følger du for treningsinspo på insta?
3 på topp er:
Hanna Øberg
Kristin Winnergard

Denice Moberg

Disse jentene er fantastisk flotte! De motiverer meg alle på hver sin måte og jeg synes det er fantastisk hvor forskjellige de er, men samtidig inspirerer de meg så masse! 

-Hvor finner du de forskjellige øvelsene?
Kim viser meg masse gode øvelser, jeg har jo et treningsprogram med masse gode øvelser, er det noe jeg lurer på så googler jeg, eller finner på instagram. Jeg elsker jo trening og jeg leter hele tiden etter nye øvelser og teste for å se om det finnes noen bedre alternativer til det jeg gjør. Også gjør det min treningshverdag litt mer morsom når jeg prøver ut masse rart. Noe er kjempe bra, annet er crap. Haha.. La meg si det sånn, det enke ER faktisk det beste. 

- Hvor mange dager i uken trener du? Og hvor lenge er du på treningssenteret per gang?
Jeg trener 5 ganger i uken og det elsker jeg. Mandag til Fredag. Men som denne uken hoppet jeg over fredagen pga tapaskvelden og da forskjøv jeg den bare 1 dag. Så da ble det Lørdagsøkt i stedet. Veldig greit å kunne gjøre det sånn. 

Jeg er på gymmen 1 time ish når det er overkroppsøkter og 1 1/2 ish på beinøkter♥

-Hva er dine beste øvelser for utside lår?
Når jeg trener bein er det mest fokus på fremside/bakside, men disse øvelsene går jo på utside også. Men favoritter der er utfall og hip abduction i forskjellige varianter. Her en 2 gode øvelser du kan abslutte beinøkten din med som går på rumpe og utside: 

BMCf28YBjpj

- Jeg kjenner meg såå igjen i frustrasjonen du har beskrevet ift å få til knebøy! Så jeg lurer på hva du gjorde for å naile knebøy'en?:D
Hehe.. Har jeg naila den enda da? Jeg føler knebøy er et helvette og alt er avhengig av dagsformen. Noen dager er det DRIT bra og jeg føler at alt er riktig og jeg øker og har teknikk som er mer enn innafor, andre dager er det stikk motsatt og jeg føler for å grine. 

Men nå så fokuserer jeg MYE på teknikk fremfor økning. Jeg lempet av vekter og startet på nytt. Det har jeg forsåvidt gjort mange ganger. Startet på scratch og jobbet meg oppover på vektene. Jeg kjører nå bøy uten sko, føler det hjelper litt. Også fokuserer jeg mye på å holde spennet og ikke havne for langt frem (selvom jeg må pga lange lår), og jeg dytter knærne utover på vei opp. 

- Hvilke skulderøvelser anbefaler du?
Det er mange gode, men min absolutt nye favoritt er sittende militærpress! FY den er god og veldig isolerende når man sitter fordi man ikke får hjulpet til med kroppen. Sjekk ut video av øvelsen under her..

BMSBg4tBpFR

- Hva er din favoritt økt iløpet av uken?
Det er Torsdagsøkten som er rygg, biceps og legger. Jeg ELSKER og trene rygg! Føler meg super sterk når jeg gjør det♥

- Din beste "legday" økt :)??
Denne HER! er magisk god! Den gir deg bootygain garantert om du kjører den fast. Suveren økt som "ødelegger" deg fra livet og ned. Haha! Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra jenter som kjørte denne økten at de ALDRI har hatt så rumpepump ever. Så det sier litt ;) Er du up for en challenge så start uken med den i morgen da vel? Sett standaren fra mandagen så blir resten av uken sinnsyk!

-Kan du lage en liste over alle rumpeøvelser du bruker ila. en uke? Helst en laang liste :p kanskje du kan dele den inn i tunge øvelser of finishere f.eks?
Ja, det kan jeg gjøre. Det må komme i et eget innlegg for det er jo et tema i seg selv ;) Hihi.. Så stay tuned♥

- Hva er en øvelse som du føler at du mestrer bra på trening?
Strake markløft som jeg filmet på snap i går og hip thrust føler jeg virkelig at jeg endelig får til heftig bra! WOOOH! 

-Maxer du ofte og fokuserer på styrke?
Før jeg startet på konkurranse diett så gjorde jeg det. Da var jeg veldig opphengt i markløft/sumo markløft og jeg dro opp 100 kg sumo markløft 3 repetisjoner og det er jo sinnsykt gøy. Enorm mestringsfølelse. Og jeg trener jo fordi heg vil bli sterk og robust!

-Hva er din favoritt treningssang?
En sang jeg ELSKER nå for tiden var den jeg linket i fredagsinnlegget. AFSHeeN - Let me down slow (radio edit)♥

- Jeg lurer på om du har noen tips til hvordan få en kropp med mye og markerte muskler? Trener mye, men vil liksom ta steget enda lenger og virkelig SE resultater! :-) Trener allerede 5++ ganger i uka.
Hvis du allerede trener mye men vil ha synlige muskler så er det kun matjusteringer som skal til. For å bli mer shredda så må man spise litt mindre. Jeg kan hjelpe deg med det. Send meg mail på christine@strongbody.no hvis du ønsker mer info om coaching. 

- Jeg lurer på hva jeg kan gjøre for å oppnå det jeg ønsker med trening og kosthold. Jeg vil vel egentlig til å begynne med det alle jenter ønsker; miste grevinne henget aka få strammere armer, strammere lår, strammere mage og større rumpe. Treningsmessig synes jeg at jeg har det meste på stell, trenger kanskje bare tips på gode basisøvelser, og om jeg må trene fullkropp eller dele det opp. Jeg sliter litt når det gjelder kosthold. Jeg klarer å holde meg til en plan, men har bare ikke peiling på hva jeg bør spise. Mye protein? Lite fett? Lite karbs? Osv?
Det er veldig individuelt det du skriver her. Det er ikke noe fasittsvar på spørsmålet ditt selvom kanskje mange tror det. Men alle har forskjellige utgangspunkt og forskjellige kropper. Men først og fremst må du ha en god trenings og matplan. Som jeg svarte på spørsmålet over her. Send meg mail på christine@strongbody.no for mer info om coaching så skreddersyr jeg gjerne en trening og matplan til deg så du oppnår de målene du har satt deg♥

Det er noen få spørsmål igjen, blant de noen jeg har lyst til å gi litt mer oppmerksomhet. For det er noen som stikker seg litt ut. Følg med så dukker de opp! ♥

Denne helgen har jo vært FULL av godsaker så jeg gleder meg som en liten unge til å få skikkelig utløp på morgendagens beinøkt! Noe av det beste med å skeie ut i helgene er at man som regel har døds bra trykk og energi på mandagsøktene. Hihih.. 

Nyt søndagen videre herlige folk! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNUIVERS 

Q & A - Del 3! BikiniFitness..

 • 03.11.2016 kl. 20:11

Nå til temaet Bikinifitness! Håper dere liker svarene mine♥ 

- Hvordan ser en konkurranse diett ut for deg?
Jeg vil ikke gå inn på hvor mye/lite jeg spiste, men en konkurransediett ser akkurat lik ut som det jeg spiser pr dags dato men mindre menger pr dag. (sett bort fra oreo utskeielser og diverse annet jeg har kost meg med i ettertid..Hihi) Husmannskost rett og slett. Sunn og god mat. Det var mange som ble veldig overrasket over maten min som jeg snappet under oppkjøring fordi det var god fresh mat. Ikke bare kyllingfilet og brokkoli. Hvis man gidder så trenger ikke en bikinifitness diett å være kjedelig eller smakløs. Jeg er alt for glad i mat til å ikke gjøre det beste ut av de matvarene jeg hadde på diett. 

Og jeg kan nesten garantere (!!) at jeg spiste mer på diett en mange av dere gjør til daglig. Bare så dere vet det! Skremmende! SPIS MATEN DERES JENTENE MINE ;) Dere trenger mat for å bli store og sterke♥

Det er så mange jenter som har skrevet til meg og når de forteller meg hvor lite mat (kalorier) de spiser hver dag og de spør meg hvorfor de ikke har progress på trening så blir jeg så trist! Jeg forklarer at de spiser mye (!!) mindre enn det jeg gjorde på det laveste på min bikinifitness diett og de blir rimelig sjokkerte. Og da prøver jeg selvsagt og oppmuntre til å spise mer og kommer med tips, men det er en alt for stor frykt for å bli "tjukk" så jeg tror ikke det går hjem hos alle desverre. Dette er en stor problemstilling jeg prøver så godt jeg kan og gjøre noe med. Og det kommer innlegg fremover om blant annet slike temaer♥ Jeg vil hjelpe til der jeg kan, enten det er vektnedgang, vektoppgang, dårlig selvbilde eller generell motivasjon! For vi er FOR slemme mot oss selv! Sporet litt av her nå, men det engasjerer meg veldig.

-Er nysgjerrig på bikinifitness, og synes det er interessant å høre om forberedelsene man gjør i den såkalte "peak week»
I Peakweek så kutter man alle kunstige søtningstoffer og mat med kunstig søtning i som for eksempel lerum sukkerfritt syltetøy. Generelt alt sukkerfritt, for det har jo en form for erstatter som er kjemisk. Grunnen til dette er ikke fordi det er farlig for kroppen, men man blir oppblåst av det. Og det vil man jo ikke være på scenen. Brus kuttes også på samme grunnlag. Så det var nesten det værste for meg siden jeg spiser så sykt mye sukkerfritt og det gir meg glede i hverdagen. Altså.. Jeg fikk jo mental breakdown og gråt fordi Kim hadde spist opp syltetøyet mitt når jeg var på diett. Les mer om det HER!  Man trener anderledes for at musklene ikke skal være "slitne" og fulle av vann når man skal på scenen. Så man har ikke full treningsuke og man løfter lettere enn vanlig. En STOR bonus er at man får MER mat. Mer karbohydrater så musklene skal få volum og ikke være flate. Man barberer også HELE kroppen for å gjøre den klar til 3 lag med spraytan. Stakkars Kim stod og barberte meg kl. 02 på natta OG dagen etter der vi hadde misset. At han har holdt ut er et under.

Noen uttøvere kjører waterloading. Jeg drakk 8 liter vann i mandag-fredag og null vann på showdagen. Les mer om peakweek og waterloading HER! 

-Jeg har fulgt bloggen din en god stund nå, og har hatt det så gøy med å følge på reisen din mot debut i bikinifitness. Jeg lurer på hvor mye det har kostet? Jeg vurderer smått å kjøre på selv til neste år.. hihi!
Oooooffffff!!! Det er faktisk helt jævli! Sparekontoen min fikk lide skikkelig, men det ble plutselig en veldig stor greie for meg og jeg SKULLE gjennomdøre det. Jeg brukte rundt 15 000,- ++ Bare bikinien kostet 6000,-+ 500 for fitting, Også er det spraytan 1200,-, innmelding til forbundet og kokurranse avgift 1000,-, Sko 800 kr stk (jeg kjøpte 2 par for jeg ville ikke ha slitte på scenen) Bling ca 500 kr, negler 7-800 kr (fikk heldigvis sponset av mamma), frisør flere 1000 kr (fikk heldigvis sponset av frisøren min la bonita frisør), make up artist 1500 ,- (dette kan man fikse selv, det samme med hår og negler), hotellrom i Oslo 2500, teamdrakt 1500,-, medlemskap i klubb 3000, og masse annet småplukk som hvertfall kostet 2000 kr ish. SKAMMELIG dyrt! Så begynn å spar nå og ha backup for uventede utgifter kommer også plutselig. 


Under oppkjøring til bikinifitness så har man jo en del cardio... Kan cardioen være f.eks gruppetimer på senter (type step eller liknende) eller eventuelle sporter etc? Eller er det kun snakk om løping på mølle?
Det er opp til hver coach om det er innafor, men jeg tror ikke det er så lurt. For det er jo veldig anstrengende for musklene også. Så det er type utendørs turer eller mølle. Man trenger som regel kun å gå hurtig gange. Men det er avghengig av hvor langt fra sceneform man er og hvor mye man må gå ned for å komme i mål. Jo bedre helårsform man han jo "lettere" slipper man unna cardio. 

- Hvor mange ganger i uka trener man cardio i oppkjøringen til bikinifitness?
Som sagt kommer det an på utgangspunktet man har. Må man ned 20 kg så er det snakk om en del kardio for man vil jo ikke kutte for mye på maten heller, er det snakk om 6-7 kg som det var for meg holdt med med matjusteringer. Så jeg hadde ikke noe cardio. KUN 3 økter i peakweek (uken før konkurranse) jeg er ikke noe cardio menneske så HURRA for akkurat den! :D

- Hvis man er helt gjennomsnittlig bra trent, har trent styrke i et par år, og er verken over eller undervektig, hvor lang tid vil man da bruke på å komme i sceneform, sånn ca?
Da vil jeg si du har samme utgangspunkt som jeg hadde og jeg brukte 3-4 mnd (med litt utskeielser på veien). Og da er dette en sunn måte å gjøre det på :) Et sunt vekttap er 0,5 kg i uken og jeg lå ca der helt frem til scenen og er veldig fornøyd med det.

-Hva anbefaler du for en som vil ioppnå ca din off-season look, men som ikke helt vet hvordan å starte opp med trening og kosthold?
Her må jeg reklamere litt for meg selv igjen folkens. Hold ut! ;) Send meg mail på christine@strongbody.no hvis du vil komme i gang og er nysgjerrig på coaching. Jeg lager mat og treningsplan som er tilpasset dine mål enten det er å stille i bikinifitness eller bare bli mer fit og komme i form med en lavere fett%. For nøkkelen til suksess når det kommer til resultater er å spise riktig og trene riktig. Og alle har forskjellig utgangspunkt så det er viktig å finne det som er best for akkurat DEG! Invester i deg selv♥ Man lærer sinnsykt masse med Strongbody coaching og jeg husker selv hvor mye kunskap jeg selv satt igjen med etter min coaching for litt over 1 år siden. FY så mye man lærer om mat! 


 

-Kommer du til å stille igjen?
JA! Jeg har allerede bestemt meg for å stille til neste høst! Så nå gir jeg meg selv 1 år på å forbedre formen, bygge muskler, bli ferdig med PT utdanningen. Dette blir et crazy år og jeg DIGGER det! Jeg er topp motivert og jeg er SÅ sulten på pallplass neste år og skal jobbe livet av meg for å oppnå den formen jeg vil ha på scenen neste gang. Jeg vet hva jeg må forbedre og jeg gir meg ikke før jeg kommer dit. Og til neste gang jeg skal på diett så skal jeg koooose meg. Hehe.. 

-Beste minner fra bikinifitness reisen: 
Samlingene med poseringstrening med de fantastiske Kaliber jentene mine. Og tiden vi hadde backstage før vi skulle på scenen. Vi er alle en fantastisk gjeng og vi utfyller hverandre så godt. Vi har en stor omsorg for hverandre, det er ikke noe bitching i vårt crew, men kun jenter som ønsker det beste for hverandre, atmosfæren og teamspiriten er helt nydelig! DERE er jentene mine for alltid og jeg er her for hver og en av dere om det skulle være noe. Om noen rører dere får de med meg å gjøre. Gulljenter♥

Det er jo flere av de som har sendt meg meldinger før og etter NM og skrevet at det jeg viser på blogg og snapchat har hjulpet de også. Dette er snakk om når jeg viser utskeielser, eller breakdowns, ærlige innlegg om følelser og tanker. Også andre jenter fra andre team har sendt meg meldinger spesielt etterpå når jeg har snakket om fråtsingen min. De takker meg for at jeg er så ærlig og de føler seg bedre for de skjønner at de ikke er de eneste som har det sånn♥ Det betyr mye! 

Den følelsen av å prøve bikinier hos frøydis var også rimelig magisk! Men INGENTING slår den følelsen jeg fikk når jeg hadde fått på det første laget med spraytan dagen før NM. Det var først DA jeg følte meg som en ekte fitnessjente. Ubeskrivelig følelse. Helt vilt magisk!-Værste minne fra bikinifitness reisen: 
Uten tvil da jeg glemte Kim sin bursdag fordi jeg var så selvopptatt og heeelt i dietttåke. Da var jeg helt knust! Gråt en time!! Les mer i eget innlegg om det HER!   Det skal sies at jeg har hatt den mest støttende kjærsten på jord gjennom denne fitness perioden! Herregud så tålmodig og snill han har vært! Love you kjærstepus♥

Håper ikke dere begynner å bli lei av Q & A her nå for det er fortsatt litt igjen. Mulig jeg sparer det til Søndag som en liten break♥ Det er spørsmål om trening som gjenstår og da kommer det mye svar på favorittøvelser osv. Så det vil dere ikke misse ;) 

I morgen så blir muligens ukens siste beinøkt utsatt til Lørdag fordi det er en jentesamling i Elverum med masse forsvarsfruer og det er jo kjempe koslig. Det er en slags nettverksamling så vi jentene som er samboere med guttene i Leiern kan treffes og bli kjent. Rett og slett få litt venner her oppe i ødemarka. Haha.. Kjempe tiltak for det er jo ikke lett å bli kjent med random folk når man er voksen. Herregud, hvis jeg smiler til noen i butikken så tror jo folk jeg er gal. So much for å være åpen og glad liksom. Hehe.. 

Nyt Torsdagen babes! Nuh er det gymtid og ryggøkt/overkroppsøkt på menyen om noen få strakser for denne jenta. Som egentlig ikke har så lyst fordi hu er litt mensete og jævli! Men it shall be done ;)

Instgram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS  

Jeg er så rørt - Jeg har fått "Månedens Skryt"

 • 03.11.2016 kl. 15:01

Herregud jeg er bare så rørt! Mens jeg stod i mitt eget lille univers på jobb med kaffekoppen i hånda og skulle gjøre om i butikken så poppet det inn en melding på facebook´en min fra ei søt jente som heter Marie hvor hun forteller meg at hun har skrevet et blogginnlegg om meg. Meldingen var and i quote "Heisann, Christine :) Jeg ville bare si at jeg har skrevet et innlegg om deg på bloggen, og tenkte det hadde vært gøy om du tok en titt :) Ha en nydelig dag videre♥" Altså.. Jeg kjenner ikke denne jenta en gang. Så jeg ble jo helt satt ut!

Og jeg måtte jo selvfølgelig inn å se med en eneste gang♥ Og jeg rakk å lese typ 4 settninger før tårene begynte å presse på. Jeg er sykt lettrørt og dette var bare så sinnsykt koslig og det stod så utrolig mye fint! Jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk det var å få en sånn tilbakemelding! Det gjør virkelig det jeg gjør så latterlig gøy og det for meg er en STOR bekreftelse på at jeg gjør noe riktig! Så TUSEN TUSEN MILLIONER takk til deg Marie som gjorde denne dagen helt konge! FOR en start på November♥

INNLEGGET FINNER DERE HER! 

Jeg vil bare si tusen takk til Marie nok en gang og tuuuuusen takk til alle dere vakre sjeler der ute som gidder å ta dere tid til å sende meg fine meldinger♥ Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg og dere motiverer meg helt sinnsykt mye, jeg er så glad jeg har så fine jenter i mitt liv♥ Dere gjør blogging, trening og alt jeg elsker så ufattelig gøy og takk for at jeg får lov til å inspirere dere med min sporty og litt rare hverdag♥ Og jeg er veldig glad jeg ikke har skremt dere bort enda. Spesielt etter jeg åpnet snapchat´en min! Hihi..

Nå må jeg komme meg tilbake på jobb! Ha en heeeerlig dag dere♥ 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS  

 

Q & A - Del 2! Kosthold og guilty pleasures..

 • 02.11.2016 kl. 20:05

Her kommer Q & A svar på kosthold babes! Are you ready?? Hehe.. Håper dere liker svarene♥

- Hvordan legger du opp kostholdet ditt fremover? Teller du makroer? 
Nå følger jeg strongbody prinsippet. Altså. Jeg bruker de samme matvarene som jeg lager matplaner til dere med ++. Jeg spiser normal sunn husmannskost. Og hvis jeg har lyst på noe ekstra så kanskje jeg unner meg det matmessig. Jeg prøver å holde meg borte fra sukker i ukedagene, men det er ikke alltid like lett. Men jeg tenker at det er bedre å unne seg en ekstra stor middag enn å spise en pose med smash :) Jeg teller ikke så veldig mye akkurat nå, men er det noe jeg kan så er det kosthold, så alt sitter i hodet og jeg kan det meste utenatt. Jeg vet hva jeg må spise mht proteinkilder, karbokilder og fettkilder uten å måtte bruke my fitness pal. Jeg bruker sunn fornuft og spiser etter mine mål som er å bygge muskler. Dvs jeg spiser heller så jeg går i overskudd kalorimessig enn underskudd. SOM igjen vil si at jeg går heller opp i vekt enn ned ;) For det er den beste måten å bygge på. 

- Har du kun en cheatday nå?
I teorien ja, i praksis nei. #OnlyHuman ! Haha.. Det er ikke alltid like lett å holde seg til den Lørdagen og forrige helg ble det jo Lørdag og Søndag pga halloweenfesten, men målet mitt er å ha 1 cheatday i uken. Jeg var super flink på det før konkurransedietten og etter NM har alt sklidd helt ut så jeg må finne tilbake til rutinene mine. Og de begynner å komme på plass en etter en jeg må bare gi megselv tiden det tar rett og slett. Det er nok det som er mest riktig etter en konkurransediett også. For hvis jeg skal begynne å gi meg selv for mye restriksjoner, pes og stress med kosthold kan det fort bli snudd til noe veldig negativt og man kan bli litt gærn tror jeg♥ Og mat for meg er noe positivt, ikke noe negativt. 


 

- Angående cheatday, selvom du allerede har skrivet et langt innlegg om det, haha. Har du fått gode, "raske" resultater av å ha en cheatday i uka? Jeg mener, synlige muskler, mindre fett osv.
Jeg mener 110% man kan få resultater selvom man har en cheatday. Men dette er veldig individuelt. Alle er forskjellige. Jeg synes selv jeg får resultater av det både i form av utseende, treningsglede og motivasjon. Jeg liker å tro at min livstil som jeg har hatt de siste 2 årene har hjulpet meg med å bygge den kroppen jeg har i dag. DVS. Avslappet forhold til mat. Sunn hverdag og kos på lørdager, hard trening og alltid fokus på fremgang og egen utvikling. For å bygge muskler er det bra å ha et lite kalori overskudd og det får man jo ved å skeie litt ut til tider. Så jeg føler jeg er et prakteksemplar på akkurat det at det går an å ha cheat days, men fortsatt få resultater både kroppsmessig og styrkemessig. 

Husk at jeg hadde en insane cheatday kun 3 uker før konkurransen. Sånn fråtse og spise HVA jeg vil dag. Jeg kom fortsatt i konkurranse form. Så min konklusjon er så lenge man er flink 6 dager kan man kose seg med en cheat day. 

Jeg har skrevet et eget innlegg om cheatdays HER! Og et annet innlegg om kosthold HER! Begge disse innleggene er noe alle burde lese!

- Hvordan er ditt syn på kropp og mat? Føler du selv at du har et sunt forhold til det eller føler du det er litt anstrengt selvom du trives med det?
Jeg elsker som sagt mat og kos! Rett og slett. Jeg koser meg så ufattelig mye når jeg spiser at det nesten er på grensen til perverst. Haha.. Jeg har ikke noe anstrengt forhold til mat i det hele tatt. De eneste anstrengelsen jeg har til mat er at jeg anstrenger meg veldig hardt for å ikke spise junk, godteri og bakst i ukedagene for tiden. Men det er jo fordi det ikke er sunt eller godt for kroppen. Pluss at hvis jeg hadde tillatt meg selv å spise alt jeg hadde hatt lyst på til enhver tid så hadde jeg vært overvektig. No joke. For jeg er bunnløs! Og jeg har jo selvsagt lyst til å ha en off season kropp jeg trives i og da må jeg være flink med utskeielsene og begrense de til helg. 


- Har du tips til hvordan man kan gå fra lubben til tynn/fit? Liksom med trening og kosthold! Hvordan ville du spist og trent hvis du ikke er på bikinifitness-diett, men vil bli tynn og trent! Du ser veldig bra ut, og jeg synes du gjorde det før du begynte med oppkjøret til bikinifitness!
Først og fremst! TUSEN TAKK♥ Det viktigste er å ha en spikra kostholds og treningsplan som hjelper deg mot dine mål. Send meg mail på christine@strongbody.no så kan jeg coache deg til å nå disse målene! 

Det som er viktig å tenke på er at hvis man skal ned i vekt så må man gå på et kaloriunderskudd. Men du vil ikke ha et for stort underskudd så du ikke bygger muskler eller kroppen nekter å slippe fett fordi den får for lite næring. Det skal være en balanse med de riktige næringstoffene! Så hvis man vil finne ut av det på egenhånd må man faktisk sette seg ned å lese om kosthold, ernæring og trening. Treningsprogram er også sykt viktig. For hvorfor skal man kaste bort tiden sin ved å ikke trene optimalt! Invester i en god matplan og treningsplan så har du "oppskriften" for alltid. 

- Hva spiser man, hva spiser man IKKE (med tanke på oppblåsthet, vann i kroppen osv), hvordan trener man for f.eks ikke samle vann i bein osv? 
Karbohydrater er en kilde til vann i kroppen og oppblåsthet, derfor velger noen å kjøre lavkarbo for eksempel. Man er mindre oppblåst om man spise mindre karbohydrater og mer fett. Både karbo og fett er gode energi kilder. MEN! Jeg personlig synes at karbohydrater er kjempeviktig i en sunn og variert kost. Også elsker jeg jo karbs da. hallo! Potet, søtpotet, pasta, ris, grovt brød, havregryn. Nammmm! Kan godt være litt oppblåst så lenge jeg har karbs in my life♥

Når man trener hardt så holder musklene på vann. Det er nok ikke noen vei utenom. Men dette er veldig lite merkbart med mindre du er fitness utøver og er i konkurranse uken din :) 


-Hvordan drikker du så mye pepsi max uten å spise masse og gå opp i vekt? Pepsi max gjør deg jo sulten og senker forbrenningen.
Tja, si det. Pepsi max er kalorifritt så i min verden kan jeg drikke så mye jeg vil av det. Det gjør vi også på strongbody diett. Det er mye forskning bak det at aspartam ikke er farlig osv osv. Men akkurat det henger jeg meg ikke så mye opp i for det kan jo diskuteres ihjæl! Jeg tror personlig ikke at pepsi max senker forbrenningen. Og det er både jeg og moren min et levende bevis på. Haha.. For hun drikker mer enn dobbelt så mye som meg. Jeg synes heller ikke jeg blir sulten av pepsi max. Jeg drikker heller pepsi max når jeg er fysen og har lyst på noe. Det er jo som sagt diskutert ihjæl akkurat det med lettbrus og jeg velger og ignorere ALT og tenker ikke så mye på det. Jeg drikker det non stop og i love it. For det er fortsatt bedre enn å drikke cola. 

Jeg tror også at hjernene våre blir påvirket veldig av alle disse artiklene. Og jeg tror at hvis man lar seg påvirke av at en artikkel for eksempel sier at man blir sulten av pepsi max og at forbrenningen går ned, Ja, da er det akkurat det som skjer. For hjernen vår er et heftig verktøy og så lenge hjernen er overbevist så skjer det ting i kroppen. Hvis noen skjønte poenget mitt her nå :P Tankens kraft rett og slett! En slags placebo effekt..

- Hva er din guilty pleasure?
Oiii.. Den er vanskelig for det er så mye! Men det MÅ være doughnts og cronuts. Har dere smakt cronuts ennå? Jeg DØR! det er så godt Det blanding av doughnut og croissant med vaniljekrem inni og melis på toppen. Det maker himmelsk og jeg kan spise sånn seriøst 10 stk på rappen. Livsfarlige greier. Nå fikk jeg faktisk vann i munn. Bah, ikke lenge til helg!♥

Og en annen guilty pleasure er brød. Jeg ELSKER brød. Spesielt fint brød som man får på restauranter med aioli. Har dere vært på jordbærpikene og smakt det brødet man får gratis til alle retter? Det ligger i en egen kurv og man kan ta så mye man vil. Jeg spiser sånn 6-7 brød og driter i det jeg faktisk har bestilt. Det er noe sånn foccacia aktig greier med havsalt og urter som du ser på bildet under her. Jeeeez det er godt. Og alltid ferskt. Hvertfall på Hamar♥

- Hva er din ultimate favorittrett?
Åh gud! Ja.. Hva er det da? Jeg er jo så glad i så mye! Eeeeehm.. Pizza Hut er magisk da! Eller KFC!? Men det er jo sånn ferie snacks.. Jeg er veldig glad i lasagne med hvitløksbrød også. Det skal vi faktisk spise i dag♥ 

- Hvilke matvarer er helt nei-mat for deg, i ukedagene? Altså, er det noen matvarer du ikke sløser bort kalorier på?
Tja har jeg noen direkte "nei" matvarer da?.. Det er sjeldent jeg spiser bacon i ukedagene. Eller hvitløksbrød og annet lyst brød som er tilbehør til middager. Smør spiser jeg nesten aldri. Får i meg fett fra nøtter og avokado blant annet. Jeg drikker heller ikke kaloriene mine. Jeg spiser de. Hehe.. Det er mange som drikker masse kaffe latte, brus med sukker, smoothies osv. Men jeg vil heller drikke kalorifrie ting og spise mer mat :) Jeg har jo skummet melk i te´en min blant annet og lettmelk i kaffen, men det utgjør veldig lite. Jeg tenker mer på sånn kaffe mocca osv. Hihi.. 

- Hva er din favoritt frokost, lunsj og middag?
Frokost: cottage cheese m/ sukkerfritt syltetøy og puffethavre
Lunsj: Propud og frukt
Middag: Denne HER! ↓

- Ok, 6 suketter er maks inntak per dag for en frisk dame...og du drikker 8 kopper med 7 suketter i hver eller noe? Kan ikke du da være et levende bevis på at den grensen er feil? Du har jo ikke dødd helt enda liksom :P
Hehe.. Stemmer nok det. Jeg får i meg typ 5-8 tekopper hver dag med 8 (!!) sukketter pr kopp. Det er sikkert ikke så fint for kroppen, men jeg orker ikke være hysterisk på det kunstig søtning temaet. Jeg drikker jo også mange liter pepsi max / cola zero i uken.

- Pleier du ha godteri/sjokolade i ukedagene eller holder du deg til å ha det en dag?
Det blir jo noen ganger rester etter cheatday og hvis det bare er sånn småplukk så kaster jeg det fordi jeg ender opp med å spise det opp. Men er det igjen masse så har jeg ikke hjertet til å kaste så da ligger det i skapet og skriker på meg. Hehe.. Vi har en utebod jeg har låst vekk godisen i til tider faktisk :) Det funker. Out of sight out of mind! For det er mange ganger jeg ikke har lyst på en gang, men bare fordi jeg åpner skapet og ser ostepoppen stirrer på meg så kommer cravingsen med en gang. Få det vekk fra skapene du bruker hver dag. Det funker faktisk. Det er ikke alltid lett og holde seg til 1 dag med sjokolade osv, så da gjør man tiltak. Haha.. 

- Hva er det beste kjæresten din kan lage til deg?
Biff!! Han er en maskin på biffsteking. Også er han veldig snill og lager te som står klar til meg hvis han er hjemme før meg fra jobb, det gjør meg veldig glad♥

- Hva er matvarer du ikke kunne levd uten akkurat nå? Både av hverdags og kos.
Hverdags: Kyllingfilet, karbonadedeig, poteter, lett dressinger fra idun, romanomix salat, riskaker, kyllingpålegg, kvarg zero og puffet havre.
Kos: Skruer med sjokotrekk egenproduksjon fra Rema1000 (de som likner smash), ben&jerrys, doughnuts/cronuts, smågodt, nachos og det nye hjertepotetgullet. ÅH så godt det er<3 

- Pleier du ha dårlig samvittighet etter å ha spist mye godteri o.l
Både ja og nei. Jeg får ikke dårlig samvittighet fordi jeg har spist for mye kalorier om dere skjønner. For har jeg valgt og kose meg så har jeg valg det. Og det er ikke noe vits i å ligge på sofaen stappmett og brainfucke seg selv fordi du har spist for mye sukker når du egentlig ikke burde det. Det er jo tortur. For det er ikke som om du får ugjort det. Så hvis jeg velger å spise meg ihjæl så tenker jeg ikke over det kalorimessig. MEN.. Jeg får noen ganger dårlig samvittighet fordi jeg spiser så sinnsyke mengder at jeg blir fysisk uvel. Og det er jo ikke akkurat bra. Bullimi uten å kaste opp typ. Jeg fråtser virkelig. Og jeg får noen ganger litt dårlig samvittighet for at jeg tillater meg selv å bli SÅ mett fordi det er så vondt og jeg er på randen til å spy nr jeg skal legge meg. Jeg er virkelig bunnløs og jeg klarer å få i meg syke mengder. Haha.. Uff, høres brutalt ut!

- Bruker du PWO isåfall hvilken?
Ingen akkurat nå. Jeg drikker noen ganger TRUE på trening ved behov. Det er jo koffein og bcaa i den. Jeg har prøvd en PWO som heter f#ucked up, men jeg får jo helt illebefinnende. Det er sterke greier. Så jeg holder meg unna :)

- Hvilke kosttilskudd tar du?:)
Akkurat nå tar jeg ingen for jeg får i meg det jeg trenger via sunt kosthold. Men på konk diett tok jeg fish oil for omegaene, magnesium og kalsium for å unngå kramper på scenen. www.xlife.no har godt utvalgt på alt av kostilskudd.

- Bruker du proteinpulver?
Jeg liker å alltid ha proteinpulver i hus. For da kan jeg lage hjemmelagde proteinpannekaker eller annen bakst. Det er også gull å ha for å få mer proteinrike smoothiebowls for eksempel. Men jeg liker ikke å bytte ut mat med pulver. For i stedet for proteinpulver kan du spise så mye godt som også gir deg protein. Som for eksempel skyr, mager kesam med zeroh saft, kjøtt eller styrk sjokomelk hvis du er på farta. Men det er som sagt alltid gull å ha.

- Spiser du mye kjøpte proteinbarer? Som questbar, osv.
Det var en periode jeg spiste masse questbars, men for å være ærlig så er de mega kjedelige. Alle smaker jo likt og jeg tror det ble en sånn super hype jeg. At det liksom skulle være så "treningstrendy" å spise de. Men de nye snickers barene derimot! NAM! De kan jeg spise all day any day og du får den HER! 

- hvor mye bruker du i mnd på kosthold og supplimenter (utenom spons)
Jeg og Kim har en matkonto som vi setter inn 3500 kr på hver når vi får lønn. Så hver mnd går det faktisk 3500 kr til mat. Det er HELT sykt, men vi spiser jo kun rent kjøtt og akkurat det vi har lyst på av sunn mat + syke mengder lørdagsgodt da. Kim spiser jo også veldig mye kyllingfilet/kjøtt. Sånn 3 x min middag hver dag omtrent. Det er verdt det for min del! Kanskje jeg skulle laget et lite prosjekt på om det går for oss å bruke mindre?! 

Q & A svar på trening og bikinifitness kommer så hang on hvis ikke ditt spørsmål er besvart ennå♥ Det er fortsatt ikke for sent å spørre om det er noe du lurer på angående disse temaene ;) 

Film av 2 SUPRE bein øvelser kommer på instagram etterpå så titt innom der å♥ FOR en beinøkt jeg hadde i stad! YAS! Den var så heftig god (les: PAIN) enda jeg trodde den skulle bli drit dårlig pga mensenhelvette som ankom i går! Yey♥ 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Er det plutselig lov til å antaste jenter på byen? Fy faen!!

 • 02.11.2016 kl. 14:39

På Lørdag når vi var ute på byen så opplevde jeg noe motbydelig som satt meg skikkelig ut og jeg ble fly forbanna! 

Vi dro jo fra halloweenfesten med et vennepar for å gjøre Rena utrygg. Haha.. For det er en høyskole full av studenter og en militærleir full av unge folk som kjeder seg i helgene og da er det faktisk drit mye liv ute. Det er 3 utesteder på dette lille stedet om jeg ikke tar feil. Når vi kom ut så var det ganske rolig og jeg og venninna mi Ida var alene på dansegulvet helt i starten. Begge to elsker å danse så vi var jo super gira. Og spesielt siden jeg ikke har vært ute og danset siden Mai. Etter vi hadde danset i typ 15 minutter så kom det en del folk og dansegulvet ble plutselig stappfullt. Og det er jo bare stemning. 

Vi bevegde oss ut av den tetteste mølja og danset på en måte mellom baren/lounge området og selve dansegulvet for å få mer plass. Jeg storkoste meg! Jeg var i et sinnsykt godt humør og musikken bare swepped me away. Jeg elsker som sagt å danse og når jeg er i mitt rette element og det er musikk jeg liker så tar jeg av da. Jeg kan danse og det kan Ida også. Det resulterte til en del oppmerksomhet og folk som ville danse med oss. Vi ble jo førsøkt sjekket opp flere ganger og det er jo greit nok. Ikkenoe farlig med det. Bare folk som er på byen og ute etter å bli kjent med andre. No worries. Det er alltid innafor og hyggelig å snakke med nye mennesker og bli kjent♥ Det er jo sånn man får nye venner for crying out loud!

Og før jeg kommer til poenget vil jeg bare poengtere at jeg og Ida ikke danset som om vi hadde sex på dansegulvet. Det var ikke sånn at vi grinda oppå hverandre fordi vi ville ha oppmerksomhet. Altså, det ble jo litt bootyshaking, men hallo..Vi bare gjorde vår egen greie og hadde en super god energi, smilte og koste oss kjempe masse! Og uansett åssen man danser betyr det ikke at man er fritt vilt uansett.

Så kommer jeg endelig til poenget da.. 

Det startet med at noen kløyp meg i rumpa. Jeg snudde meg og fikk ikke med meg hvem det var, tenkte "jævla idiot" også gav jeg F. Noen ganger er det jo Kim også, men da står han jo bare bak meg, smiler og gir meg et kyss. Haha! Men så skjedde det flere ganger. Det som også skjedde var generell tafsing på hoftene, stryking kroppen, hender som gled over rumpa av folk som gikk forbi. ALTSÅ HVA FAEN! Og det var spesielt 1 fyr som typ gikk forbi meg sikkert 7-8 ganger i løpet av den tiden vi var der og strøyk på meg så jeg skulle snu meg. For når jeg snudde meg så jeg han rett i øynene fordi han gikk forbi mens han så på meg. SÅ SYKT CREEPY! WTF.. Jævla seriemorder oppførsel ass! 

Jeg nådde et punkt der jeg virkelig fikk NOK og bestemte meg for at neste gang det skjer så får noen en knyttneve hvorhenn jeg måtte treffe. 

Og jeg sier ikke "Åh, jeg er så deilig på byen at alle klår på meg. OMG liksom" NEI.. Det er ikke poenget mitt her. Jeg vil bare dele det jeg opplevde. For jeg var 110% ikke den eneste jenta som opplevde det den kvelden. Nei. Det er skremmende! Jeg kan bare tenke meg hvor mange andre jenter som opplevde det samme. Ikke bare der jeg var, men i alle utesteder rundt om i verden. 2016 ass! Det er så forbanna skammelig at jeg spyr! Kan ikke jenter gå ut og danse lenger uten å være fritt vilt? Kan ikke jenter gå ut og kose seg med venninner uten at vi skal bli antastet av fremmede menn? 

Hvis noen tror at jeg går ut for å danse med mine venner for at en random idiot skal klype meg i ræva SÅ TAR DE INDERLIG FEIL! I hvilken verden er det OK? Ingen jeg vil være en del av hvertfall..

Og til deg som kanskje er en av de creepy jævlene som holder på sånn hver gang du er ute.. 

Hva om det hadde vært lillesøstra di som hadde opplevde dette? Hadde det vært greit? Hva om moren din skulle ut og nyte noen rødvinsglass med venninnene sine også ble det hæla i taket når godsangen fra 80 tallet kom på anlegget? Hadde du synes det hadde vært greit om moren din eller søstra di kom hjem og fortalte at de opplevde dette? NAH! Trodde det. Og hva føler du om deg selv etter at du oppfører deg som en creep? Er du stolt av at du invaderer noen sin kropp. Det mest private man har. Noe man SELV skal velge om man vil la noen komme nær. Jeg håper du føler deg så jævla ekkel og nasty! SKAM DEG!

Shit.. Hva skjedde med guttene som viste jenter respekt. De guttene som faktisk ville bli kjent og legge tiden sin i en spesiell jente? Are those days over? Er det bare om å gjøre å tafse, klå og ligge seg gjennom livet? Blir skuffa over menneskeheten jeg ass... Jeg sier ikke at de snille gutta ikke finnes. Jeg har jo en selv♥ Men kan ikke dere snille respekfulle ta litt ansvar og lære opp den uoppdragne gjengen som flyr rundt som noen gribber a?! Gjør verden den tjenesten! Litt bro-training.

Dette ble jo litt av et sinnainnlegg og med god grunn! Jeg bare måtte få det ut! Del gjerne på face!

Del 2 av Q & A kommer litt senere i dag med tema kosthold og utskeielser! Takk for super respons på gårsdagens babes♥ Nå skal sinte Per straks gjøre seg klar til ukens andre legday her! Får bruke litt av det sinnet til å lift some heavy shit.. 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

#MOOD ↓

 

Q & A - Del 1! Blir dere sjokkert i løpet av dette innlegget?

 • 01.11.2016 kl. 19:45

Babes! Her er svar på Del 1 av Q&A og la meg si det sånn. Jeg tror kanskje dere får et sjokk i løpet av dette innlegget.. 

- Hvor gammel er du?
Jeg er 28 år. Grøss! La oss ikke snakke mer om det nå :P 

- Hvor jobber du?
Jeg jobber deltid som assisterende butikksjef på ONLY ved siden av studiene mine.

- Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?
Vi har vært sammen i snart 2 år. Shit tiden flyr!


- Hvor lenge har dere bodd på Rena? Trives dere i leiligheten? Er du noe med studenter på fritiden?
Jeg har bodd på Rena i litt over 1 år og han har bodd her i 5-6 år hvis jeg ikke tar feil. (han er ikke hjemme ellers sklle jeg spurt han) Vi trives kjempe godt i leilgheten! Super størrelse, ny og fresh. Selvom jeg savner min egen leilighet på Lørenskog veldig noen ganger! ELSK på den leiligheten♥ Jeg har fått en kjempe god venninne som studerer markedsføring her. Hun er den eneste studenten jeg henger med. Hihi.. 

- Hvordan møttes du og typen?
Jeg haddde vært borte fra sosiale medier i nesten 3 år også lagde jeg meg facebook igjen når forlovelsen ble brutt med x´en. Kim tok kontakt med meg der siden vi gikk på barneskolen sammen og var bestevenner og naboer når vi var rundt 10 år♥ Han trodde faktisk jeg var død siden jeg plutselig ble borte fra face og ble helt usynlig! haha.. Vi begynte å snakke om alt og ingenting og etterhvert ble vi sammen♥

- Tre ting som irriterer deg med kjæresten din? Og tre positive ting?
Håhåhå.. Ok! Positive først: Han er umenneskelig snill og omsorgsfull, kjekk, også er han lojal og til å stole på. Sånne gutter finnes det EKSTREMT få av i 2016 desverre. Han skulle blitt klonet så jeg kunne delt han med dere! 
Negative: Kanskje litt for snill innimellom, jeg trenger at noen kan sette meg litt på plass, litt lite sosial i forhold til meg noen ganger, og han har en lei tendens til å mealpreppe så det står x antall bokser med ferdige lunsjer/middager i kjøleskapet uten og spise det opp. Haha.. Da dør jeg innvendig. For jeg hater å kaste mat!

- Har du gode forhold/kjæreste tips?
Ja! Selvom man er i et forhold så er man fortsatt en person, et individ. La kjæresten din ha et liv utenom "DERE". La han henge med gutta på byen eller dra på fotballkamp om han ønsker det. Ikke vær den dama som ikke klarer å la typen være i fred når han er med gutta/familien osv. Gi hverandre space til å gjøre ting som dere synes er gøy. Det er viktig å ikke sitte oppi rumpa på hverandre hele tiden og tillate hverandre litt "alenetid". Det samme gjelder guttene. La oss jenter få venninnetid og la oss ha det gøy uten dere innimellom. Tillitt og respekt er så sinnsykt viktig. Et annet tips er ærlighet. Er det noe som plager deg. Si det. Snakk om ting. Ikke gå å bær på negative ting. Kommunikasjon er KEY!

- Trener kjæresten din mye?
Jepp, mer enn meg! Hehe.. Han er skikkelig maskin, det skal sies. Han jobber jo i forsvaret i Telemarkbataljonen og har gjort det i 6 år. Han er den gutten som trener styrke typ hver dag og i tillegg til det gjør han diverse kardio gjennom uken som for eksempel å ta på seg en sekk med 50 kg og gå 3 mil i skogen. Eller tre på seg samme sekken å løpe trappeintervaller i hoppbakken. Han er gærn. Sånn seriøst! Han er ikke menneske. Han ser forbi alt som heter syre og smerte.

- Hvor ser du deg selv om 5 år? 
Om 5 år jobber jeg 110% med trening, kost og ernæring. Coaching, foredrag, kurs, workshops. Who knows? Det eneste jeg vet er at jeg elsker det jeg driver med nå og jeg vil være med å gjøre en forskjell i andres hverdag! Jeg vil bidra til et sunnere Norge, et bedre kroppsyn blandt unge og en avslappet holdning til kropp. Jeg vil gjøre en forskjell! 


- Jeg så typen din hadde barn. Er de noe hos dere? Hvordan påvirker det forholdet? Føler du deg som en stemor? Kunne du tenke deg barn selv?
Kim har 1 datter som er hos oss annenhver helg og hver mandag. Det påvirker forholdet på den måten at disse dagene og helgene er vi låst. Vi får ikke alltid gjort det VI har lyst til fordi vi må ta hensyn og det er jo helt normalt, selvom jeg ærlig skal si det er litt kjipt innimellom. Føler meg som en stemor. En ond en kanskje? Haha, neida. Det å være stemor er preventivt. For da innser man faktisk hvor krevende det er å ha ansvar for et barn. Det skal sies at Kim er verdens flinkeste pappa som fikser alt. Så jeg har det veldig "lettvindt". Missforstå meg rett. Men jeg har ikke lyst på barn. Sånn.. Noengang! Jeg vil ha tid til å gjøre det jeg brenner for og som sagt etterhvert hjelpe andre. Jeg vil ikke være festet til et evig anker som jeg må planlegge hverdagen min rundt. Jeg vil ha mulighet til å være spontan og begrave meg selv i arbeid om jeg ønsker det. Jeg er rett og slett for egoistisk til å ville ha barn nå. En ærlig sak! Det er mulig disse tankene forandrer seg om 5 år. For det er godt mulig, men akkurat nå er det slik jeg føler det.

- Har du dager hvor du føler deg stygg og feit?
Å ja, som alle andre jenter har jeg dager jeg ser meg i speilet og tenker "Nei fy faen", men jeg vet jo at jeg hverken er stygg eller feit. Noen ganger er man sin største fiende og det er så viktig å ikke la den lille djevelen på skulderen gå for mye inn på deg. Børst den vekk og prøv heller å fokuser på det positive. Jeg er en sånn type jente som prøver å erstatte alle dritt tanker med en god en. Hvis jeg føler meg fæl så prøver jeg å finne en positiv ting med meg selv og erstatte den tanken med. Som øynene mine. De synes jeg er fine♥ 


- Har du fått dårligere forhold med venninnene dine etter treningen?
Nei, ikke de nærmeste. De er her for meg uansett om jeg er treningsnarkoman eller om jeg bestemmer meg for å bli astronaut og stikker til Mars i 3 år typ. Hehe.. Det er de man skal ta vare på. De som er der for deg uansett om du er oppe eller nede, sorg og glede, sucess og failure. Ja, dere skjønner♥ Etterhvert som årene går så innser man at det er ikke antallet venner som er viktig, men den lille håndfullen som elsker deg for den du er uansett. Og mine nærmeste er helt gull!! Det er nok av folk der ute som har meninger om instagrammen min og bloggen min, men hvis jeg skulle brydd meg om dem måtte jeg lagt ned alt og det skjer ikke. Så de som har noe negativt å si får bare si det. Jeg vet at jeg bidrar til noe positivt og det holder for meg! Jeg vender ryggen til de som ikke unner meg suksess eller lykke..

- Hva gjør deg i godt humør i hverdagen?
Åh, det kan være så mye! Men det som gleder meg mest hver dag det er trening med kjærsten og gode venner, instagram, blogg og god mat. Rett og slett. Og spesielt instagram og blogg. Dere følgere og lesere gir meg så sykt mye motivasjon og inspirasjon at det er umulig for meg å sette ord på det! Jeg gleder meg til å komme meg på trening fordi jeg har en god øvelse jeg vil vise dere, eller en god middag jeg skal spise som jeg vil dele. Det gir meg veldig mye å få lov til å inspirere til en sunnere og mer aktiv hverdag♥ Jeg har også en skje da.. ja, en skje! En spiseskje som passer perfekt i munnen min når jeg spiser frokoster osv. DEN gjør meg ganske glad faktisk. Haha.. Ja, jeg er ganske rar om dere ikke har skjønt det enda.

- Hva liker du å gjøre utenom trening?
Spise og sove! Haha.. Er det lov å si? Hihi.. Jeg bor på Rena. Det er begrenset hva som skjer her. Når jeg ikke trener så elsker jeg å slappe av. Pusle med blogg eller se serie med kjærsten. Det er ikke noe jetset liv her nei. Just an ordinary girl in a ordinary world♥

- Har du noe fyllt noe i leppene? I såfall; hva og hvor mye?
Hehe, jeg regnet med at den kom ja! Ja, jeg har både restylane og juvederm i leppene, men det er så lenge siden jeg har tatt det at jeg ikke husker hvor mye. Jeg tror det er 1,5 år siden sist og da tok jeg 1 ml juvederm var det vel. 

- Har du silikon? Når fikk du det isåfall, og hvordan er det å ha tung styrketrening med det?
Jeg har silikon(over muskelen), jeg tok det for 10 år siden faktisk før jeg møtte både Kim og X´en. Jeeeez jeg begynner å bli gammel. HJELP! Null stress å trene tung styrke med silikon, det er bare noen øvelser som for eksempel omvendt flies på benk som er litt kinkig. Når jeg må ligge på magen på gulv eller benk. Da blir jeg irritert, men det er øvelser jeg finner alternativer for hvis det blir for plagsomt. 

- Har du hatt noe problemer med det, fordeler og ulemper?
Ikke hatt noen problemer med puppene mine. Det som plager meg litt nå er at jeg har fått rippling siden jeg har gått ned i vekt siden jeg tok de. For jeg var litt rundere i kantene da. Hehe.. Så nå har jeg noe jeg vil si likner på slitne pornopupper, men det synes kun i rare vinkler så jeg klarer leve med det. Kan lage et eget innlegg om det hvis det er ønskelig. Fordeler med silikon: Vel.. Man har pupper. Haha.. Neida, for min del føler jeg meg mye mer feminin. Det var derfor jeg gjorde det. Ulemper: Folk glor når man har å utringning. haha.. 

- Hvordan spise og trene for å ikke miste puppene men likevel se fit ut? 
Det er desverre et stort problem for oss jenter. Pupper er bare fettvev og når vi jenter går ned i vekt så forsvinner puppene på 90% av alle jenter. Det er bare å spise normalt, sunt og NOK, samt trene tung styrketrening så du bygger muskler. Da vil man se fit ut etterhvert fordi musklene vokser uten at fett% ikke går så mye ned :) 

- Har du gjort noe annet kirurgisk? 
Hehe, det store spørsmlet nr 2! JA! Det har jeg. Og nå tror jeg kanskje mange av dere blir sjokkert. Jeg har i alle år vært den jente som ikke har likt mitt eget utseende, jeg har vært misfornøyd med det meste for å si det sånn. Jeg har aldri følt meg som noe bombshell rett og slett. Så for typ 3 år siden så fettsugde jeg haken min. Ikke fordi det var masse fett der sånn egentlig, men fordi jeg virkelig misslikte meg selv i profil og jeg gjemte haken min i høye halser, skjerf osv fordi jeg følte meg så utrolig stygg. Og da sa x´en "fiks det da vel, hvis det er SÅ plagsomt". Og vet dere hva. Jeg fikset det. Jeg hadde nok ikke gjort det nå for å si det sånn, men det er noe jeg står for at jeg har gjort. Det er mulig jeg mister noen lesere her nå, men ærlighet varer lengst og jeg gidder ikke skjule noe bare fordi det er litt flaut. For det er så tragisk om det skulle bite meg i ræva senere. Så there you go! 

- Hvordan takler du mensen? Trener du bort det vonde eller blir du også pillenarkoman en gang i måneden? Bruker du p-piller?
Jeg går ikke på p-piller og jeg får så sinnsyke menssmerter at jeg såvidt klarer å stå. Smertestillende funker ikke, selv ikke de med rød trekant. Det er ikke alltid jeg kommer meg på trening eller til og med jobb om det er skikkelig ille, men det er veldig forskjellig fra mnd til mnd. No joke! Tips taes gjerne imot! 

- Søtsug når man har mensen? Tips til å ikke klikke helt på godisen?
Jeg fikk shark week i dag selv og jeg sirklet rundt i godteavdelingen på butikken i stad som en gal! Det er vanskelig! Vi jenter har en tendens til å ville ha sukker når vi har uken vår. Prøv å bytt ut med sunnere alternativer evt. Kjøp sukkerfri vaniljeis og spis med bær. For det er ikke sååå usunt som man skulle tro. Jeg spiste riskaker med sjokoladephiladelphia i stad og DET var digg. Spiser sikker flere av de i løpet av kvelden. Du kan lage sukkerfrigele også. Oppskrift HER! Eller kjøpe sukkerfri sjokolade eller en god sjokolade proteinbar?  Men vet du hva! Hvis du har mensen og du har skikkelig søtsug. Så unn deg no godt da vel♥ Bare ikke spis hele godis avdelingen i 5 dager på rad liksom. Alt med måte. Og når vi jenter har mensen er det litt synd på oss faktisk. Min mening hvertfall♥ 

- Hva gjør du når kun negative tanker er i hode ditt? Jeg sliter med negative tanker, og skulle gjort alt for å få de vekk. Negative tanker som at jeg ikke mestrer skole, jobb osv. Det går desverre utover kjæresten min spesielt, og hverdagen.
Jeg prøver å fokusere på det positive. For uansett hvor kjipt noe er og hvor vondt dritt tanker er så er det alltid noe å glede seg til eller noe positivt å tenke på. Det jeg gjør hvis jeg føler det blir for mye for meg og jeg føler jeg ikke strekker til er å dele opp alt jeg skal gjøre og prioritere. Da velger jeg det jeg synes er viktigst, gjør det ferdig og da gjør jeg det bra! Så jeg kan si meg fornøyd med det og legge det fra meg for så å fokusere på den neste viktigste tingen. Det som også er viktig når man er i et forhold og man føler at man er litt forpestet av sitt eget sinn er å ha en åpen dialog og god kommunikasjon med kjærsten sin. Fortelle om følelsene sine og forklare hva slags tanker man har slik at den kjærsten kan ta hensyn elller hjelpe deg. Kommunikasjon! Og vit at uansett hvor kjipe dager/uker du har så kommer du deg ALLTID gjennom det♥ Livet gir deg ikke mer enn det du kan takle og det gjør deg sterkere!

Når jeg var på diett og bikinifitness NM nærmet seg var jeg så ustabil emosjonelt og jeg hadde tålmodighet som en unge i trassalderen. Jeg orket ikke så mye motgang og ville bare være i fred i perioder. Jeg var veldig åpen om hvordan jeg hadde det til Kim så han skulle forstå at det bare er midlertidig og at jeg skaulle komme meg gjennom denne perioden og når jeg var ferdig med fitness NM så ble jeg meg selv igjen. Jeg ba han pent om å være tålmodig med meg og vise hensyn til mitt ustabile humør. Og han var utrolig forståelsesfull og bare det lettet litt på trykket og jeg senket skuldrene bittelitt. 

- Hvor har du kjøpt calvin klein undertøyet? Hvordan er det i størrelse, og er boxer eller hipster best?
Jeg fikk det i gave av snilleste Kim♥ Men du får kjøpt det på nett HER!  Normalt i størrelsen. Jeg liker hipster best for den sitter så fint baaaak ;)♥

- Kan du lage flere innlegg med outfits? Litt mote og hverdagsstilen din?
Ja, jeg kan jo prøve. Hihi.. Er det innafor på denne såkalte treningsbloggen altså??? Hihih.. Er det noe dere vil se? 

For dere som vil se mer av hverdagen min anbefaler jeg å legge meg til på snapchat for der legger jeg ut alt mulig. Som antrekk, mat, tips, tull og tøys og Kim dukker opp i ny og ne til og med. Snapchat: CHRISUNIVERS

Ææææ.. Det her var Del 1! Synes dere det var innafor svar? Håper ikke jeg skuffet dere med det lille inngrepet jeg gjorde for 3 år siden! Hadde aldri trodd jeg skulle dele det altså, det skal sies! Det er viktig for meg og samvittigheten min å være ærlig når dere faktisk tar dere bryet med å besøke bloggen min og bry dere nok til å stille spørsmål og engasjere dere i det jeg driver med. Såpass skylder jeg dere♥

Jeg har delt opp Q&A i kategorier. Det kommer MYE mer, blandt annet spørsmål om bikinifitness, kosthold, trening og litt div innimellom der! Men jeg ble faktisk overrasket over hvor mange spørsmål som kom og jeg digger det! FY så gøy at dere er så engasjerte! 

Har dere noen ønsker om hvilket tema som skal opp neste gang? 

Instagram HER! 
Facebook HER! 

"Er du ikke redd for å gå opp i vekt?"

 • 20.10.2016 kl. 17:43

Selvom bikinifitness sceneform er helt sinnsykt kult å ha vært i så gleder meg meg til å få off-season kroppen min tilbake! Why you ask? Vel det er en del grunner.. 

OFF season = Ikke konkuranse diett og konkurranse form
ON Season = Konkurranse 
diett og konkurranse form

Bildene i dette innlegget er uredigerte bilder av meg fra jeg var OFF season akkurat rundt da jeg startet med fitnessdiett i juni/juli.

Først og fremst fordi jeg synes en OFF season ræv er mye finere enn en ON season ræv! Me likes me behind a bit more chunky for å si det sånn♥ Jeg personlig synes at en kvinnekropp med litt junk in the trunk er feminint og vakkert. Og i mitt tilfelle så medførere det også litt cellulitter baki høgget, men det får bare være greit fordi jeg som sagt liker det litt mer juicy. Kan ikke få i pose og sekk, noen kan, men ikke jeg og det kalles gener så det prøver jeg å ikke henge meg så fælt opp i. Selvom det kan irritere å plage meg til tider. Kroppen min blir generelt mer feminin off season og jeg er fornøyd med meg selv når jeg veier noen usle kg ekstra. Jeg blir også sterkere og løfter tyngre. Ja, har du noen gang sett en super rippa strongman? Just sayin´.. Hehe.. Og jeg fryser ikke like lett heller. Det blir lett -30 grader her på vinteren. Har du hørt noe så grotesk? Brrrr! Da er det greit å ha litt ekstra spekk som isolasjon.

Det er mange som har spurt meg om "Er du ikke redd for å gå opp i vekt etter NM?" blant annet når jeg har skrevet innlegg om all maten jeg skal spise etter konkurransen. Svarer er NEI! Selvsagt er jeg ikke redd for å gå opp i vekt. Fordi jeg SKAL opp i vekt.  Sceneform er som jeg har sagt mange ganger før IKKE sunt i lengden og det er ikke et sted jeg vil være for lenge. Jeg vet ikke helt ennå hva min trivselvekt etter sceneform er. Time will show. Det er blant annet derfor reverse diet er så smart. For da har man kontroll og går ikke på noen smell etter scenen. Men man går gradvis opp i vekt til der man er fornøyd fordi man gradvis øker matmengden til man føler seg sunn, tilfreds med mengde mat og fornøyd med kroppen. Dette er ekstremt forskjellig fra utøver til utøver. For noen jenter er det viktig å ha så nære sceneform som mulig. Noen sunne tilfeller og noen usunne tilfeller, men det er jo opp til hver enkelt jente og jeg kan jo forstå at noen blir litt småforelsket i sceneformen sin.

Og jeg har vært veldig klar på det at den formen kun er midlertidig så det ikke skal komme som noe sjokk når den forsvinner gradvis. For de jentene som meg som elsker mat og setter matkos høyere enn det å være super rippa blir det litt anderledes. For meg er fokuset som sagt å være sunn og sterk, ha nok næring i kroppen til å ha kvalitetstreningsøkter med masse energi og bygge muskler, samt det å kunne ha cheatdays med god samvittighet. Og om det innebærer at jeg får litt mindre synlige magemuskler. Ja, da får det bare bli sånn da. Jeg sier ikke at jeg skal opp 20 kg. For det høres jo nesten sånn ut, haha.. men kroppen min vil endre seg litt fremover og det er jeg forberedt på. Jeg må finne min trivselsvekt rett og slett. Mange skjønner ikke hvor fort sceneformen forsvinner og kan bli veldig deprimerte. Derfor tror å håper jeg det har vært lurt at jeg har vært mentalt forberedt på akkurat det med fett% og vekt. Det får jeg nok se og føle på fremover♥ Det viktigste er at JEG trives i MITT skinn og at min hverdag er fylt med treningsglede og overskudd!

Og før jeg wrap this thing up må jeg bare nevnte atteeeeh...

- Nå er det like før jeg røper det jeg har holdt hemmelig babes!!! Er dere like gira som meg? Jeg er hvertfall super stoked! Vil dere ha et lite hint i mellomtiden eller? Og er det noen som har noe clue om hva det kan være?♥ 

Jeg kommer også til å kjøre Q & A snart og da er det lov til å spørre om ALT!♥ Så det er bare å kverne hodet etter alt mulig av spørsmål så skal jeg svare så godt jeg kan og med 110% ærlighet!♥

Instagram HER!
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS


 

Jeg fucka det opp!! Et personlig innlegg..

 • 18.10.2016 kl. 18:41

Her komme det personlige innlegg med alle de fucka tankene og følelsene jeg hadde etter NM i forrige uke og som fortsatt sitter litt i kroppen.. 

Gjennom hele denne bikiniftness reisen har jeg alltid tenkt at så lenge jeg gjennomfører dietten og står på den scenen så skal jeg være så sykt lykkelig og stolt av meg selv. Så kommer selve dagen og jeg kommer i finalen og ender opp med 4 plass i en klasse med mange jenter og jenter som har gjort dette mange mange ganger før. Jeg var i ekstase over å komme i finalen og jeg følte at jeg gjorde det DRIT bra i semi finalen. Jeg virkelig følte at jeg var i mitt rette element og at jeg skinte på den scenen. Selvom jeg var pisse nervøs. Jeg klarte nesten ikke smile fordi munnen min skalv så latterlig mye! Leppene mine dirra non stop. Når jeg gikk av og kom backstage løp coach Line mot meg og skreik "DU VAR I FIRST CALL OUT!!!!" Det er de første dommerne ber komme frem fra den bakre rad for å gjøre kvartvendinger foran og hvis man er i first callout så er man nesten sikret en finaleplass. 

Den følelsen jeg hadde i kroppen da var ubeskrivelig!! Som om det brant inni meg! 

Jeg la meg bak på plassen min backstage med beina høyt for coach Line ba meg hvile til finalen startet. Jeg tenkte at det var helt sykt at jeg var i first callout og nå er det snart finale. Hva faen liksom. JEG, i finalen blant alle de andre jentene som hadde gjort dette før og så helt RÅ ut. Og siden jeg hadde så godfølelsen i semi finalen tenkte jeg har jeg skulle naile i-walken min. I-walk er den runden man går alene i finalen.

Men.. Jeg naila det ikke. Jeg var først ut i finalen og det skremte livskiten ut av meg. Å stå der bak sceneteppet alene og vite at kun jeg skulle ut på den scenen for å imponere dommerne gjorde meg sykt nervøs! Sånn "fuckjegklarerikkeroemeg" nervøs.Det boblet rett og slett over i hodet mitt og etter 5 skritt ut på den scenen så dreit jeg meg ut. Jeg gjorde en feil og hang meg så fælt opp i den feilen at jeg ikke klarte å slippe det mens jeg gjorde resten av rutinen min. Det resulterte jo i flere feil og unødvendig stress. Så det ble en kjedereaksjon av en shitstorm med kaos i huet. Og jeg ble sykt ufokusert. Jeg klarte liksom ikke å hente meg inn igjen. Og jeg skjønte at det gikk til helvette. Jeg klarte til og med å nesten snuble i kvartvendingene og jeg veltet skikkelig bakover. Måtte faktisk bruke armene for  hente meg inn. #FLAU !! 

Når jeg gikk av scenen da så møtte jeg jo Line igjen og jeg sa bare "Jeg fucka det opp!!" Jeg fikk gode tilbakemeldinger og alle sa det så ut som jeg var super selvsikker og de synes jeg gjorde det bra. Men det holdt liksom ikke. For den følelsen av at jeg ikke var helt tilstede og dreit meg ut var så sterk. Men så kom jeg på at det hele var over og ingenting jeg kunne gjøre nå som det var overstått og jeg spurte "Kan jeg spise sjokkis nå?" Hehe.. Etter det var det jo kun 1-6 plasseringene som stod igjen og jeg endte som sagt på 4 plass. Jeg er jo drit glad for at jeg ikke havnet på 6 plass for det trodde jeg i og med at jeg fucka opp så innmari. Så hvis man ser sånn på det er jeg jo fornøyd. 

Men etter stormen hadde lagt seg og Mandagen kom så ble jeg faktisk drit deppa og frustrert. Jeg ble så forbanna på meg selv for at jeg klarte å fucke opp og la meg selv stresse over noe som i utgangspunktet gikk drit bra i starten. Faen så bittert! Og jeg klarer ikke slutte å tenke på hvor skuffa jeg er over meg selv og at jeg ikke klarte å prestere når det gjaldt. Så fra å være drit stolt av 4 plass i NM så ble jeg drit skuffet i stedet og gikk helt i kjellern. Det er sykt hvordan hjernen fungerer. Jeg hadde ALDRI forutsett at det skulle skje. 

Jeg gråt hele mandag.. Jeg gråt fordi jeg ikke fikk en sjanse til og jeg hadde kastet bort den jeg hadde på nervøsitet og indre stress. Fordi jeg dreit meg ut. Jeg gråt også fordi livet føltes så meningesløst. Er det over allerede? Et langsiktig mål var oppnådd, noe jeg har jobbet et helt år for! Hva nå da? Hva faen skal jeg gjøre nå? Skal jeg bare surre rundt uten mål og mening som en idiot? Jeg følte meg som ingenting og det var så vondt. Det er så vanskelig å beskrive men tomme den følelsen var helt jævli. Det føltes som om en del av meg hadde dødd og jeg hadde ikke en dritt å gjøre lenger. Jeg følte meg ikke bra nok og følte jeg hadde skuffet meg selv. Og at jeg hadde skuffet dere og alle rundt meg i tillegg. Det er derfor snap og instagram var så dårlig oppdattert forrige uke. Disse følelsene kom i bølger og jeg kunne ha en kjempe bra dag også plutselig begynte jeg å tenke på det også ble jeg helt knust igjen. Skikkelig manisk opplegg. Som om jeg plutselig fikk en svart sky over hodet. Tung og jævli i kroppen og ville bare ligge på sofaen. 

Men heldigvis begynner følelsene og avta, og det er en helt naturlig del av prosessen, slik er det med alt tror jeg. Jeg er i gang med nytt treningsprogram og reverse diet går bra foreløpig. Hehe.. Jeg har startet på kosthold og ernæringstudiene og det hemmelige opplegget mitt har startet nå er jeg bare SUPER gira. Gleder meg SÅ til å dele med dere! Masse å se frem til, masse nye utfordringer og ting som skjer fremover. Jeg er en jente som liker å ha mye å gjøre og jeg elsker når det er mye som skjer. Jeg er avhengig av å sette meg mål og jobbe hardt mot de så nå begynner jeg å føle meg hel igjen. Forrige uke var bare en liten fartsdump jeg måtte gjennom og så lenge man ikke blir sittende fast i negative tanker og følelser for lenge så er det lov å ha vanskelige perioder. Ingen er på topp hele tiden og det er viktig for meg å vise både ups and downs gjennom denne bikinifitness reisen. For det er ikke lett. Og man skal være sterk og oppegående for å både gjennomføre og ikke gå helt av skaftet i tiden etter. Så etter og ha gått i tankeboksen, sortert følelser og funnet ut av hva jeg skal prioritere, lagd en plan på hva jeg vil har jeg fullt pågangsmot igjen! Og det føles sykt deilig! Jeg tror det er viktig å tillate seg og ha det litt kjipt innimellom for det er helt naturlig. Etter mørket kommer lyset :P

Jeg ville bare dele forrige ukes tanker med dere♥ Takk for at dere tittet innom♥ Nå skal jeg stikke å trene og etter det blir det kyllingwok m/ eggnudler! WOHO som jeg gleder meg! Nå skal det bygges bedre pakke til revansjen om pallplassering! ;)

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

Diett og fråtsing! Hva skjer nå?

 • 12.10.2016 kl. 19:14

Siden NM på Lørdag har jeg seriøst spist godteri non-stop. Altså.. Jeg har vært bunnløs. Her kommer endelig innlegget om diett, utskeielser og hva som skjer fremover i matveien.

Etter scenen på Lørdag så var det jo ut og spise og det ble døgnvill på Tjuvholmen. Stor jordbær milkshake til forrett, burger med søtpotet fries til middag. Jeg orket faktisk ikke dessert for dere så jo sikkert på snap at Lillesøster hadde bakt kake til meg og den gikk ned på høykant mens jeg gikk fra Oslo konserthus til Hotellet. Haha.. Smakte jeg på den i det hele tatt liksom? :P På vei fra hotellet og til Døgnvill hadde jeg med meg både skittles og smågodt, livredd for å gå glipp av noe. Er det mulig. Søndagen startet med tidenes diggeste hotellfrokost og fortsatte med cake pops, pizzaresten fra dagen før som var hos mamma, fridays, 3 boller fra Espa på vei hjem og ENDA mer smågodt når jeg kom hjem. Who´s counting.. Det var helt sykt digg! MEN! Jeg hadde ikke plass i magen min til alt det og vet dere hva det endte med? Jeg hadde overspist så sykt mye at jeg våknet opp midt på natten fordi jeg måtte spy. Og jeg spøy! Ikke fordi JEG ville, men KROPPEN måtte, Det var fullt i magen og det var overkill. Snakk om å gå all in! Det hadde jeg aldri trodd skulle skje. Jeg ble ganske satt ut..

Jeg har fråtset i godteri siden. Og jeg sliter med å gi meg. Bare fordi jeg ikke må. Det er ikke noe deadline for å nå en viss form lenger. Nå kan jeg endelig spise det jeg vil igjen. Som om jeg føler jeg må gjøre opp for alle de Lørdagene jeg ikke har fått noen utskeielser. Uansett hva jeg tenker når jeg legger meg på kvelden om at det ikke er greit å spise SÅ mye godis på en Tirsdag og at i morgen skal jeg være flinkere er det som om jeg bare må få det ut av systemet. Det må gå sin naturlige gang og jeg må få "spist ferdig" før jeg starter på reverse diett. Det er så rart med det, for før jeg startet på diett mot konkurranse så spiste jeg jo aldri godis i ukedagene, kun i helger og jeg hadde null problem med det. Men nå må jeg som sagt bare få spist fra meg! De tingene jeg har savnet mest må jeg bare trykke innpå før jeg retter kursen mot en normal sunn og litt mer fornuftig hverdag. 

Men jeg skal innrømme at jeg begynte å tenke "Herregud, har jeg fått bulimi eller hva faen skjer nå da?" Altså, jeg har jo ikke spist masse og kastet opp med vilje, men når jeg har spist så mye mat og godteri at jeg ikke orker å puste nesten og jeg legger meg i frykt for å spy igjen da går det av noen varsel lamper i hodet mitt, men så tenker jeg som så at det er faktisk helt normalt og at jeg kommer inn i hverdagen igjen når jeg har landet fra denne fitness bobla og fått fråtsingen ut av systemet. Og hvis jeg tar meg litt smågodt og ostepopp på vei dit. So what! Alle er forskjellige, men det er tydeligvis slik jeg gjør det. 

For selvom vi som har stilt i NM i helgen har trent som F mot et mål, vært på diett, oppnådd sceneform og vært super shredded så betyr det ikke at vi ikke er mennesker. Det betyr ikke at vi er immune mot sukker eller sukkercravings. Vi ELSKER sjokolade like mye som "normale" folk. Det er ikke sånn at vi er immune mot det å være fysen. Det er bare det at vi har vist MYE selvkontroll over lengre tid, trent og spist ekstremt sunt i tillegg. Noen bedre enn andre for jeg har j skeiet ut som FAEN innimellom. Men når vi er ferdige med diett så klikker det litt for oss og vi må fråtse litt. Hvertfall de fleste av oss. Noen fråtser masse og stopper aldri. Noen fråster lite og vil veldig gjerne beholde formen så godt det lar seg gjøre. Noen midt i mellom..

Og hvor er jeg da? Hva er min plan videre nå? 

Frem til nå har jeg jo spist X antall kalorier. Og når fråsteriet avtar fortsetter jeg med samme X antall kalorier en bitteliten periode. (Typ 1 uke ish), deretter vil jeg øke gradvis med med kalorier. Dette er for å ikke tulle helt med forbrenningen også vil kroppen henge med i svingene, for akkurat på samme måte som at man ikke går fra vanlig hverdag til ekstremt kutt NED på kaloriene mot konkurranse gjelder samme regel tilbake. Dette kalles å reversere dietten. Jeg kommer til å gå OPP i vekt og det er helt normalt. Det er opp til meg og finne ut av hvor min komfort vekt er. Jeg driter egentlig i vekta. Jeg ser i speilet hva jeg selv trives med og jeg kommer til å måle meg for å ha styr på muskeløkning og treningsprogress for det er viktig for meg. Jeg kommer til å spise sunt i ukedagene veldig likt diett med kos i helgene. Fordi Strongbody matplan/diett er den maten jeg spiser til vanlig♥ Bare andre mengder rett og slett. Og det er ikke så vanskelig som folk skal ha det til å. Husk, mat er ingen fiende!

På akkurat samme måten som jeg har hold diett kalorier hemmelig vil jeg fortsette å holde reverse diett kalorier hemmelig helt til jeg ligger på et normalt og sunt antall. Alle er forskjellige og det er ingen som vil ha noe nytte av hva jeg tok inn kalorimessig på bikinifitness diett. Jeg ønsker IKKE å bidra til at noen skal bruke den infoen på feil måte!

Mine favoritt matvarer i en normal sunn hverdag er: Grovt brød/havre polarbrød, speltlomper, riskaker, ost, roastbeef, kyllingpålegg, hamburgerrygg, philadelphia light/freia philadelphia, mager cottage cheese, havregryn. lerum sukkerfritt syltetøy, mager kesam, puffet havre, B-free lomper (fåes kjøpt i sverige), grove taco lomper, potet, ris, fullkornpasta, eggnudler, søtpotet, alt av rent kjøtt og fisk, alt av grønnsaker, egg, propud, nutrilett bars og andre protein barer. Som dere ser er det veldig liten forskjell, det er kun snakk om mengde forskjell.

Mitt fokus er å bygge muskler og for å bygge muskler så må man ha i seg kvalitetsmat. Og husmannskost er egentlig et enkelt begrep på muskelmat. Hehe.. 

På Lørdager har jeg cheat day: Da spiser jeg som regel en normal sunn frokost og lunsj også koser jeg meg med det jeg måtte sikle på i butikken til middag og godis/bakst/dessert utover kvelden. Noen ganger er jeg back on track på søndag morgen, noen ganger mandag. Det kommer an på viljestyrke og humør. Hehe.. Men det bryr jeg meg fint lite om. For jeg koser meg♥ Og har jeg på død og liv lyst på sjokkis på en tirsdag ja så spiser jeg sjokkis på en Tirsdag. 

Slenger med en collage på litt av det jeg har kost meg med di siste dagene og et bilde av hvor glad mat gjør meg♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS
(sorry dårlig med oppdatteringer, men jeg er som sagt i et litt merkelig humør, mer om det kommer i eget innlegg)
 

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no