hits

Proteinfrokost!

 • 24.02.2018 kl. 14:04

God Lørdag alle sammen! Æææh! Tidenes start på dagen når kusina mi ringte meg mens jeg stor og tok på mascaraen og spurte om jeg var langt unna.. Og jeg bareee.. "Wtf langt unna?" Så kom jeg jo på at jeg hadde jo lovet å hente de i Oslo for de har vært med Kiel ferga i et par dager. Shit som den dårlige samvittigheten smalt meg i trynet og jeg fikk på mascara på den andre øyet og kastet meg i bilen å hentet de. 

Jeg fikk jo ikke spist frokost eller noen ting så jeg var greit klar for mat når jeg kom hjem! Hangry AF! Hehe.. Jeg kastet sammen et "havrebrød" og det er så simpelt og veldig godt når man er matlei som jeg er nå. Jeg kjenner jeg kunne levd på frokostblanding, men det blir litt stusselig i lengden tror jeg. Men dette måltidet er godt og proteinrikt.

For å lage havrebrød trenger du: 50g havregryn, 2 eggehvitter og 2 ss med vann + litt salt. Det er så simpelt. Bland ingrediensene og la gjerne stå og trekke i 15 minutter. Jeg brukte den nye stekesprayen min og det funka veldig bra! Jeg helte røren i teflonpanna og spredte den utover med en litt fuktig skje så ikke røren skulle sitte fast på skjeen. Stekes på middels varme til den er litt gylden.

Protein sjokoladepålegget laget jeg av: 1 scoop proteinpulver og 2 ss vann. Og det var supergodt med banan på toppen! En skikkelig POWER frokost som er litt anderledes når vanlige brødskiver ikke frister. Det var søtt så det dekket søtsuget også. 

I dag blir det en fullkroppsøkt med ekstra oppmerksomhet på bein og rumpe, før det muligens blir no ekstra kos senere. Hehe, det er jo tross alt Lørdag så jeg må nok på ei litta donut jakt.. Og forhåpentligvis får jeg lagt ut YouTube vloggen min i morgen! OMG! Jeg gruer meg så drøyt, men det er bare å hoppe i det og lære mer og mer for hver vlogg og bli bedre og bedre på det. Jeg har jo selvfølgelig skyhøye forventninger og krav til meg selv og det er litt slitsomt, men jeg må bare senke skuldrene og ta tiden til hjelp.

Nyyyt Lørdagen alle sammen!♥ Dere finner stekespray, proteinpulver, tightsen min og masse mer i dette innlegget HER! 

Den BESTE proteinmilkshaken!

 • 27.01.2018 kl. 11:13

Goood morgen! Shit jeg er så fornøyd med den nye hårfargen min, selvom det er sjukt anderledes. Tusen tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på snap og IG. Dere er så søte at jeg døøør innvendig! Snakk om å ha en god gjeng in my life♥ U the bestest!!

Dere har sikkert fått med dere at jeg har fått et skikkelig smoothie/milkshake oppheng? Det er spesielt 1 oppskrift jeg bruker og jeg ELSKER den. Hvis jeg har lyst på noe søtt så er den helt gull i tillegg til at den metter bra, smaker fantastisk og er laget på 3 minutter. Det eneste som kreves er å ha fryste bananer tilgjengelig. Og det jeg bruker å gjøre er å kjøpe typ 10 bananer og la de modne en dag eller to på benken for da blir de ekstra søte. Også skjærer jeg opp alle sammen og legger 1 og 1 banan ned i frysepose og putter i frysern. Voila. Det fikser du mens du steker karbonadedeig til fredagstacoen typ ;) Det tar ikke lang tid og er SÅ verdt det. Bare vent til du får smakt denne smoothien. OMG!

Det eneste du trenger er: 

- 1 Banan (gjerne fryst, men kan være fersk også, men da anbefaler jeg på ha i noen isbiter i blenderen)
- 40g sjokolade og banan proteinpulver (det jeg bruker HER!) (du kan også bruke sjokolade eller hvilken som helst smak egentlig)
- 1 dl skummet melk

Klask alt i blenderen og THATS IT! Altså.. Får det blitt enklere? Et godt eksempel på at det hverken trenger å være komplisert, dyrt eller smakløst å spise sunt. 1-0 til Sunnheten med denne herligheten for å si det sånn. Jeg har spist denne til frokost annenhver dag i noen uker nå og jeg liker å lage den til kvelds også når jeg har litt mer søtsug og da tar jeg ikke oppi all melken for da får jeg soft-is konsistenst. Topper den som regel med nøtter på kvelden og drikker den uten på morningen, men i dag ble det nøtter på toppen gitt. Det er jo tross alt Lørdan..

I dag skal jeg ned på gymmen og hjelpe til litt på åpen dag, NOCCO kommer og det blir en gruppetime, så om dere bor i nærheten håper jeg vi sees. Det er åpen dag fra 12-16 og det er gratis trening for alle så ta med en venn og get going ;)  Jeg tenkte å ta ei liiitta bein/rumpeøkt etter gruppetimen en gang for jeg vil ha inn litt mer juling på disse beina denne uken. Hehe.. 

Også er det jo CHEATDAY i dag! Woop woop! Når Kim er på besøk har vi cheat på Lørdager i stedet for Søndager for han reiser jo tilbake til Rena på Søndag ettermiddag så da blir den dagen så halvveis. Jeg vet ikke helt hva jeg har lyst på i dag, menneeeh.. Skal vel alltids klare å finne noe. Muhaha! Donuts er et must. Og de vaniljedonutsene fra Deli De Luca er kriminelt gode!! Ah, gleder meg allerede..

Ha en nydelig dag alle sammen♥

Back on track..

 • 29.12.2017 kl. 13:08

Etter flere dager med sjokkis og et kosthold som en julegris så er det på tide å komme seg back on track. Jeg kjenner at kroppen er tung og ting er et ork. Energien min er laber og jeg føler meg litt giddalaus om dere skjønner. Det er litt tiltak å sette i gang igjen med de sunne rutinene igjen. Nå har jeg ikke trent på 7 dager og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde 7 dager treningsfri. Så det var vel på tide uansett, men jeg gleder meg til å trene i dag.

Når jeg har perioder hvor jeg har skeiet ut med kosthold eller kost meg ekstra som nå i julen så liker jeg å spise litt "lettere" mat. Og når jeg skriver lettere så mener jeg ikke mindre kalorier, men mat som ikke er så tungt i magen som brødskiver og havregrøt som jeg vanligvis spiser. Jeg liker å spise smoothies, youghurt med korn og bær osv. Så dagens frokost ble en tropisk smoothiebowl...

OPPSKRIFT: 

- 1 boks youplait double 0% gresk type med kokos
- 150g fryst mango
- 50g fryst ananas
- 50g fryst bringebær
- 2 skjeer med sukrin gold

- Toppet med 15g valnøtter, en halv banan, knuste bringebær og mer sukrin gold -

Når det kommer til kalorier så er ikke denne smoothien noe sunnere enn brødskiver med skinke og ost. Det bare SER sånn ut. Og det er ofte slik vi lures når det kommer til kalorier og matvarer. Hvertfall med artikler som sier at brød gjør deg feit og smoothies gjør deg tynn. Eller blogger som eksluderer matvarer og kategoriserer de som "usunne".

Nei, brød er ikke usunt, brød gjør oss ikke tjukke og karbohydrater er IKKE usunne eller farlige for kroppen. Det hele handler om kalorier. Og denne smoothiebowl´en har omtrent likt antall kalorier som 2 grove brødskiver med ost og skinke. Og måltidet med brød gir deg like mye av næringstoffene. God med proteiner, fett og karbohydrater. 

Men hadde jeg puttet en tallerken med brødskiver ved siden av denne smoothiebowl´en hadde nok over halve befolkningen tenkt at smoothien var mye sunner OG lavere på kalorier. Men det stemmer da altså ikke :) 

Ingen matvarer er nei mat. Alt kan spises så lenge det er fornuftige mengder så du skal ikke behøve å ofre normale matvarer for å komme i den formen du ønsker. Og selvom noe ser supersunt ut så har det kalorier det også. Og når det kommer til resultater er det kaloriene som teller sammen med den daglige, ukentlige og månedlige aktiviteten. Så vær litt kritiske nå som Januar kommer når medier og bloggere skal fortelle dere hemmelighetene med trening og til å gå ned i vekt å bli sunn. For det er jo det som er hovedfokus som regel. "Hvordan miste julekiloene!", "Six pack på 6 uker!", "Bli sunn med juicing!" osv osv.. 

Ønsker dere en magisk dag babes! Takk for at dere titter innom i disse slappe dager. Hihi.. Etterpå skal jeg trene bein og jeg tror jeg kommer til å bli umenneskelig støl. hehe..

Genser HER! // Bukse Bergans

God start på uken..

 • 11.12.2017 kl. 14:11

//Sponset Innhold//

I dag sov jeg lenge og etter en helg med 30 årslag kjente jeg at det absolutt ikke var feil. Hele forrige uke var egentlig skikkelig dritt kostholdsmessig og jeg hadde ikke motivasjon til å spise den sunne maten jeg vanligvis spiser. Noen ganger er det bare sånn. Akkurat som at kroppen trenger en reefeed også tar den bare kontrollen selv. Shit, det har vært helt drøyt. Jeg har ikke vært så flink til å oppdatere hverken blogg, snap eller instagram hele forrige uke og jeg tror rett og slett at jeg trengte en biiitteliten pause. For dere aner ikke hvor dritt lei meg sjæl jeg kan bli noen ganger. Det er helt drøyt. 

Men når jeg våknet i dag var jeg full av energi og motivasjon så det føles bedre denne uken her. Det har vært en skikkelig kosemorgen hittils hos oss og Nova og jeg var ute i stad og lekte med pinne. Vi øver på dekk, kom, på plass og andre ting hver gang vi er ute. Hun er så utrolig flink og jeg er helt sjokkert over hvor raskt hun lærer. Jeg kunne ikke bedt om en mer fantastisk liten valp og jeg hadde aldri trodd det skulle bli SÅ gøy. Missforstå meg rett, for jeg tenkte jo at det kom til å bli gøy med valp og hund, men at det skulle bli SÅ givende hadde jeg ikke forventet. Det er så gøy å leke og lære! 

Dagens frokost ble: 50 gram havregryn med 35 gram vanilje proteinpulver (dette HER!) også toppet jeg med alt mulig digg jeg hadde i skuffer og skap. Hehe.. Så det ble mandler, valnøtter, fryste bringebær, gresskarkjerner, sukrin gold og sukkerfri hvit sjokoladesaus jeg kjøpte på NM og til slutt sukrin gold selvsagt. (Det finner dere HER!) Jeg har blitt helt gal etter sukrin gold. Bruker det til alt og det gir så god smak!! Og det beste er at det er kalorfritt. Lovelovelove.. Denne skåla er full av protein, sunt fett og karbohydrater i tillegg til vitaminer så dette ble en god start på uken og dagen, til og med Nova ville ha..

Ønsker dere en nydelig Mandag! Ikke lenge til juleferie og familiekos nå♥ Og alle dere som sitter med sluttspurten på eksamen.. LYKKE TIL! Dette nailer dere!!♥

Ulla mi som jeg bor i om dagen finner dere HER! (jeg har str S i overdel og underdel)

//Sponset Innhold//

Proteingrøt med lun høst topping..

 • 25.10.2017 kl. 16:45

Endelig kommer energien smått tilbake og jeg tror høstens forkjølelse er på vei ut døra. Pretty please for nå er jeg dritt lei! Jeg savner å trene, jeg savner å orke å være ute med Nova og jeg savner å ikke se ut som et lik fordi jeg ikke gidder å sminke meg et eneste gram.. Men i dag så kjente jeg at jeg trengte noe digg til frunsj, brunsj kall det hva du vil. Hihi.. Og jeg orket og gadd faktisk å gjøre noe med cravingsen som kom.

I går kjøpte jeg et par norske røde epler for de så bare helt nydelige ut rett og slett. Det er sånn jeg gjør da. Jeg kjøper mat og frukt på butikken fordi det ser bra ut også ender jeg opp med å ikke spise det og det kastes alt for ofte. Men ikke denne gangen. Og jeg hadde glemt hvor sjukt gode røde epler er! Herreguuuud så godt det var. Jeg har ikke spist eple på sikkert et halv år fordi jeg egentlig er litt allergisk og klør i munnen av de, men disse eplene gikk fint.

OPPSKRIFT:

Grøten:
- 50g havregryn lettkokte
- 15g vaniljeproteinpulver (jeg bruker dette HER! med smak tasty vanilla som finnes i forskjellige størrelser)
- 1 eggehvitte
- litt salt

Lun topping:
- 100g rødt eple (3/4 av et eple for jeg spiste en båt mens jeg skjærte)
- 15g mandler 
- 2-3 ss sukrin gold (fåes HER!)
- Et dryss havsalt og kanel

Varm sukrin gold i stekepannen på medium varme til det blir helt flytende. Skjær eplebiter i små terninger, hakk opp mandlene og stek med sukrin gold. Dryss litt havsalt og kanel over for høstsmak. Kok opp havregrynen med vann i passe tykkelse mens sukrinblandingen stekes. Skru av platen når grøten er ferdig og ha i proteinpulver og rør godt. Visp så inn 1 eggehvitte for ekstra god konsistens på grøten. Sukrinblandingen er ferdig når alt er karamelisert og eplebitene er varme og myke.

Og jeg tåler vanligvis ikke sukrin prouktene for jeg får sykt vondt i magen, men sukrin gold går fint heldigvis! Det er helt kalorifritt og er som brunt sukker og perfekt til å karamelisere nøtter, korn og bær!

Det var latterlig digg sammen med en kopp favoritt te´en med skummet melk og det blir repeat i morgen for sure♥

Proteinrik lunsj pizza..

 • 21.10.2017 kl. 13:13

Hva med pizza til lunsj i dag, eller til om med 2? Hehe.. Sunn lunsjpizza som er laget på 5 minutter ble lunsjen her om dagen og jeg må si det var superdigg. Jeg brukte lompe fra B-Free som finnes i glutenfri avdelingen for de har under halvparten av kaloriene til en taco lompe som man gjerne lager sånn her pizza med. Det funka kjempegodt! Og når jeg sier halvparten av kaloriene så betyr ikke det at jeg skal spise mindre kalorie, men det betyr at jeg spiser 2 lomper i stedet for 1. Hehe.. Eneste grunnen til at jeg spiser magre produkter og lavkalorimat er for å få MER mat. 

Du trenger:

- 2 stk B-Free lomper med chiafrø (kun 100 kcal pr stk)
- 60 g. Mager smøreost fra kavli (naturell)
- 2 ss. Tomatpure
- 30 g. Norvegia original
- 60 g. Kyllingfilet pålegg
- Valgri topping som champignon, løk og snackpaprika.
- Salt, pepper og grillkrydder evt pizzakrydder.

Sett ovnen på 180 grader og legg lompene på stekepapir. Jeg tok en stor spiseskje pr lompe med tomatpure pr lompe også tok jeg 30gram magerost pr lompe og smørte oppå der igjen. Så det bli nesten "hvit pizza" som det så fancy heter. Hehe.. Så topp med alt det andre og enjoy! Bare pass på så ikke lompa blir ihjælstekt. Det som er poenget er at osten å skal smelte så ta heller litt lavere varme enn å grille alt til kull. Hehe.. 

Håper dere tester det ut for det var superdigg! Perfekt før/etter trening da den er proppet med proteiner. Og hvis det blir for mye med 2 så kan dere bruke alle ingrediensene på 1 lompe fremfor 2 så får du 1 lompe med enda mer fyll ;) 

I dag er det cheatday, selvom vi var ute å feiret bestemor i går og det ble en fantastisk 3 retters på Cafe Sorgenfri på Aker Brygge så har vi planlagt hele uken at vi skal hente indisk takeout i dag og kose oss skikkelig her hjemme med digg mat, stearinlys, pledd og film. Så det blir kos! Men først så skal beina myrdes en siste gang denne uken og øvelser som står på programmet er blant annet rumensk markløft og pump lunges. OMG! Syrehelvette for å si det mildt! Jeg skal også innom senteret og plukke med meg et bilde til soverommet over senga. Så dette blir en fin Lørdag!

PussPuss♥

Proteinrik Frunsj, ja.. Frunsj..

 • 03.10.2017 kl. 17:21

Siden jeg spiser det første måltidet mitt ganske sent så kan jeg vel egentlig begynne å kalle det normale mennesker kaller frokost for frunsj fant jeg og lillesøstra mi Angelica ut i dag.. En blanding av frokost og lunsj. Hehe.. Såeh.. Siden jeg har savnet proteinpannekakene mine på diett så tenkte jeg å kline til å steike opp noen super saftige vanilje proteinpannekaker laget uten proteinpulver med vanlig ingredienser kjøpt på butikken.

For jeg husker hvor irritert jeg ble når jeg var ny i gamet og surfet rundt etter oppskrifter på sunn mat også var det shitloads med fancy-ass ingredienser du måtte dra til månen for å få tak i. Ting som var så sunt og økologisk at selv Blomster Finn ikke kunne grodd det bedre selv på en eng av regnbuer gjødslet med enhjørning bæsj. Bah.. Må ting være så innmari fancy hele tiden? Skjedde med det enkle er ofte det beste? Well.. I like it simple... Oppskrift lenger ned..

Christine´s Sunne Frunsj Pannekaker:

- 1 Egg
- 150 g Yoplait gresk type med vaniljesmak
- 40 g Havremel
- 0,5 dl Styrk melk (eller skummet melk)

- 0,5 ts bakepulver
-  Ønsket mengde vanilje stevia dråper men de kan sløyfes (fåes kjøpt HER!)

Bland alt sammen og la stå i 10-15 minutter så røren får svelle litt, steik i vei og topp med det du føler for. Jeg fikk mange pannekaker på denne røren og det var perfekt mengde for en glupsk jævel som meg. Hihi.. Mens pannekakene hvilte litt lagde jeg toppingen på 2 minutter..

Toppingen min i dag: En god kladd med yoplait vanilje gresk type og 10 g finhakkede mandler, 3 dadler og 5 g gresskarkjerner som jeg har stekt i 1-3 ss sukringold (fåes kjøpt HER!) på medium varme. Dryss litt havsalt over crunchen når blandingen er gylden. Når man bruker sukrin gold så får man karamellisert nøtteblandingen så den blir crunchy og søt og det passer perfekt jeg som er på sukkerrehab etter en ukes fråts etter konkurranse. Dryss litt bringebær "random" rundt på tallerken så det ser ekstra fancy ut og dig in ;)

Et lite tips: Spis disse som dessert på en cheatday så får du faktisk en nyttig mengde næring i tillegg til noe godt. Det er knallgodt å spise sukkerfri vaniljeis fra diplomis med litt nøttecrunch eller sjokoladesaus på toppen. Et litt sunnere alternativ, men fortsatt heeeelt innafor på Lørdagskvelden♥

Dette innlegget ble litt senere enn planlagt fordi jeg tok en tur til veterinæren med Nova for å veie henne og kjøpe noen ting og lille bebis skal få vaksiner på Torsdag. Bedre sent enn aldri... For disse er verdt å teste for det er helt ærlig de beste jeg har laget i min prottispannekake karriere. Hihi..

Enjoy babes♥

Protein lunsjen min!

 • 26.07.2017 kl. 08:09Endelig kommer oppskriften på den!! Jeg har fått så sykt mye spørsmål på instagram om oppskrift når jeg har snappet dette måltidet her, så nå må jeg dele den! Denne lunsjen har blitt en av mine favoritter på den nye dietten min. Det er egentlig et måltid bestående av propud og andre ting, men jeg har byttet litt på ingrediensene og når jeg bytter bort propud da er det godt for å si det sånn. Hehe.. For propud is life på diett! Men denne her er skikkelig sommerlig og jeg elsker smaken på den. Den holder meg mett lenge, er proteinrik og superfrisk. Også tar den 2 min og smelle sammen. Easy peasy as i like it!

Du trenger:

- Double 0% Kokkos (det store nye begeret. Du får den hos Rema100 bla.)
- Havregryn → lettkokt
- Fryste knuste bringebær
- 2 - 3 dråper vaniljestevia dråper (kan sløyfes, bare jeg som liker det søtere)

Først så må du slakte bringebærene inni den fryste posen når du tar den ut av fryseren. Hehe.. Jeg liker når bringebærene er helt knust og i bittesmå biter så jeg klasker den en del ganger i kjøkkenbenken. Det jeg liker å gjøre er at jeg blander alt og lar den stå i lufttett boks i noen timer. Gjerne fra kvelden før så det blir overnight oats. Da får havregrynene sugd til seg youghurt og det blir mye mer fyldig. M-m det er latterlig digg! Topp med noen knuste fryste bringebær♥

Enjoy babes!♥ Senere er det tid for tattoo time, bare jobbe litt først! Vi snappes→ CHRISUNIVERS

Diett + grilling = sant

 • 27.06.2017 kl. 11:26

Sommeren er den beste tiden å være på fitnessdiett på. Ikke det at jeg har prøvd å være på diett ellers på året, men på sommeren så er det så mye gode frukter og bær i butikken, man får lyst på friske salater og man griller typ annenhver dag. Og når det kommer til grillmat så er jo det faktisk kjempe sunt. For man lager jo som regel en salat eller griller noen grønnsaker, spiser poteter eller ris og kjøttet man griller er jo som regel rent og den beste kilden til protein. Så akkurat når det kommer til grilling så føler jeg meg som en av gjengen og tenker ikke over at jeg er på diett i det hele tatt. I går så lagde jeg en superdigg maiskrem som jeg spiste med grillspydene mine. Den var dødsgod!! Og det er kun 2 enkle ingredienser og er det noe jeg digger så er det enkel mat som smaker godt.

Maiskrem stor porsjon:
- 1/3 ish boks mager kesam (se litt ann hva slags tykkelse du liker)
- 2 bokser mais
- Salt, pepper, chilikrydder

Miks alt i en blender så den blir ganske smooth og la stå i kjøleskap til den er iskald. Noen liker varm maiskrem, men jeg synes det er godt når det er kaldt. Litt som hummus egentlig. Hihi.. Og det var supergodt med grillspyd. Det ble den sykeste maisfesten i går da siden jeg hadde mais på grillspydene mine også, men jeg eeelsker mais så det er helt innafor. Jeg lagde en digg salat med spinat, rødløk, tomat og agurk og hadde til og det var magisk godt! Og jeg glemte til og med å bruke dressing på salaten. Dyppet alt i maiskremen. Hihi! 

På grillspydene har jeg:
- Kyllingfilet skåret i store terninger
- Paprika
- Rødløk
- 1 Maiskolbe skåret i 5 deler. 
- Krydder fra alle kanter. Hihi!

Det trenger ikke være så komplisert. Dette tok 10 min også var det på grillen. Og jeg ble stappmett! Så grill med god samvittighet! Ikke legg så mye i det og kos dere. Kjøtt smaker jo 10 ganger bedre når det er grillet også. Am i right? 

I dag så har jeg en del på planen! Jeg skal trene overkropp, lage planer til noen av de nye jentene mine, fortsette å pakke til palmesus, gå gjennom klesskapet mitt og se om det er noe jeg kan gi til lillesøster eller frelsesarmeen og gå gjennom bod nr 2 med tanke på at jeg faktisk flytter neste uke. SHIT! Dette blir 2 hektiske uker og jeg håper jeg får gjort jeg skal hvis jeg organiserer ting riktig♥ 

Ønsker dere alle en nydelig Tirsdag, her skinner sola! Hvor i landet er du og har du sol? ♥♥♥Oppskrift - Diett Pizza

 • 21.06.2017 kl. 12:14

//Sponset Innhold//

Jeg lagde den diggeste proteinpakka pizzaen etter trening i går! Som regel når jeg kommer hjem fra gymmen så har jeg lyst til angripe all mat jeg kommer over og jeg får lyst på ALT. Da gjelder det å være litt kreativ. Jeg elsker sunnmat som smaker usunt. Makes sense? Haha.. Som denne pizzaen. Stappfull med proteiner og andre næringstoffer som passer perfekt etter trening. Og denne kan du jo fint spise til lunsj uavhengig om du har trent eller ikke. 

Det du trenger er: 

- 1 stk Tynnbrød med rug (samme produsent som polarbrød så du finner det i nærheten av hverandre)
- 2 SS Pizzasaus (jeg brukte den fra pizzabakeriet som het 100% naturlig)
- Kokt skinke (en god del for å få godt med protein)
- Norvegia gulost
- Champignon og rødløk
- Toppet med alfaalfa spirer

Sett ovnen på 200 grader. Smør pizzasaus på brødet og topp med alt du liker. Topp gjerne med salt, pepper eller grillkrydder. Du trenger jo ikke nødvendigvis bruke det jeg har brukt som fyll. Hva med paprika, tomat, kyllingfilet, mozarella? Det er jo et hav av muligheter. Jeg bare elsket at den porsjonen var perfekt som lunsj / ettertreningsmåltid. M-m! Loves me some food! PS! Det er alltid viktig å ha en stor flaske med pepsi max innen rekkevidde så det ikke blir noe bitchflip i heimen. Addicted much. Oh yes! Noen flere pepsi max eller cola zeroh avhengige der ute? Haha.. Diett er et veldig negativt ladet ord. Mange forbinder det ofte med torsk og brokkoli, proteinshake og havregrøt. Og ja, selvsagt så er det en del av mange dietter, men det trenger ikke være så strengt og kjedelig. Det handler om å bruke næringstoffene på en fornuftig måte så kan man faktisk spise litt av alt og det er derfor jeg elsker jobben min blant annet. For de matplanene vi lager er ikke kjipe. Det er vanlig husmannskost ++. Hvorfor skal man lide seg gjennom kjip mat om man ikke må når man fortsatt kommer i mål ved å spise godt, sunt og variert♥ Jeg er 90% sikker på at hvis jeg hadde hatt en veldig streng diett så hadde jeg ikke kommet meg på scenen. Jeg hadde ikke klart det rett og slett. Mat er viktig for meg som dere har skjønt og det å ta bort en så stor glede hadde gjort at jeg hadde mistet gnisten tror jeg.

Derfor så har jeg planer om å få ut flere oppskrifter og mat tips på bloggen fremover også. Så jeg kan dele litt sunn matglede og vise at diett ikke kjip mat. For av en eller annen merkelig grunn så blir jeg mye mer kreativ når jeg er på diett. Da går jeg liksom all in for å få til noe spennende med maten min fordi det er så viktig for meg å kose meg med mat.

→ → → Om det er noe dere ønsker at jeg skal lage eller skrive om når det kommer til mat, kosthold og diett så legg gjerne igjen en kommentar ♥

Sportsbh HER! (litt liten i str) // Verdens diggeste sømløse thights HER!  
(jeg har tightsen i begge farger for den er så god!)


//Sponset Innhold//

Mat - Sommersalat tips!

 • 17.06.2017 kl. 13:48

De siste dagene har jeg fått skikkelig salat oppheng! Jeg får jo oppheng på mat også spiser jeg det samme typ hver dag i 3 uker før jeg blir dritt lei og finner noe annet å få oppheng på ;) Men nå er jeg gaaal etter salater. Gigantiske salater som renner over på tallerken. Hehe.. Jeg lager en slags "base" salat også putter jeg på det jeg har lyst på. Må bare tipse dere om å teste den ut. Salater er jo så friskt nå på sommeren♥

Salatbase: 

- Spinatblader
- Tomat
- Agurk
- Rødløk

Så topper jeg bare denne baseblandingen med no skikkelig digg. Som for eksempel grillet kyllingfilet med smeltet mozarella og pinjekjerner eller kun kyllingfilet med avokado. M-m! Love it. Det er så raskt, sunt og enkelt. Jeg bruker thousand island dressing med maks 3% fett. For den kan jeg dynke salaten med uten at det vil utgjøre noen særlig stor forskjell. For mange dressinger har insane mange kalorier som man ikke tenker over en gang. Men det er godt det finnes litt lettere alternativer.  Så kan man jo spice opp salaten alt man vil. Med annet type kjøtt.

Noen topping tips: 

- Laks og mango
- Biffstrimler med mais og asparges
- Svinestrimler og kokt egg
- Kylling og pasta med en skje med pesto over
- Stekt torsk med bacon og pinjekjerner

Håper dere finner dere noen favoritter i sommervarmen♥ Håper solen varer og at dere får en nydelig helg! Jeg er straks klar for avreise til Trondheim. Jeg er sååå klar og gleder meg som en liten unge. Sees på snap! ;)

Jeans og genser fra bik bok♥ Og ja! Den er cellulitt proof! ;)


Oppskrift - Proteinrik Thai Suppe

 • 07.06.2017 kl. 19:12

Dere så kanskje på snap i går at jeg lagde hjemmelaget thai suppe til middag. Noen ganger så får jeg så sinnsykt lyst på suppe og det er jo så enkelt å lage sin egen, så hvorfor i all verden skal man kjøpe posesuppe? Når du lager din egen så har du stålkontroll på ingrediensene som er i den og kan lage den akkurat som du vil med det du liker. I går så lagde jeg en thai kyllingsuppe som var næringsrik både på protein og vitaminer. Den er super simpel og lage.

Det du trenger til 1 1/2 porsjon er: 

- 1 Kyllingfilet
- 1 Hønsebuljong 
- 1-2 dl vann
- 3 dl kokkosmelk
- 2 ts rød karripasta (currypaste fra santa maria. du finner den i hyllen hvor alt fra santamaria er)
- 1/4 blomkål
- 1 stor gulrot
- 1/2 løk
- 1 stor håndfull champignon
- Smak til med mer salt, paprika krydder, karri og gurkemeie ;) 

Kok opp 1-2 dl vann sammen med hønsebuljong, finhakket løk og noen dryss med salt. Skjær opp kyllingfileten i ganske små terninger og hiv oppi vannet rå. De kokes jo så slapp av. Null salmonella ;) Haha.. Skjær opp gulrøtter i tynne korte staver eller terninger og champignon og blomkål i suppevennlige biter og ha oppi vannet. Tilsett så kokkosmelk og karripasta. La alt sammen koke til det er litt redusert og tykkelsen på suppen er god. Grønnsakene skal jo være myke også. Min kokte vel i 20 minutter før jeg begynte å bli hangry og bare måtte spise. Hihi.. Og hvis der er noen andre grønnsaker du liker som for eksempel paprika så er det bare å bruke det du måtte ønske :) Babusskudd er også godt å hive oppi♥

Håper dere tester den ut for den var MEGA god! 

No filter sashimi!

 • 03.06.2017 kl. 21:56

Du trenger kun noen få ingrediensen for å lage den diggeste sashimien hjemme: 

- Salma laks
- Mango
- Avokado
Spinatblader
- Purreløk
Soyasaus med lime og chili

Nyt Lørdagen babes! 


 

Pannekake crush!

 • 14.05.2017 kl. 19:49

God Søndag babes! Dagen i dag har gått til bare jobb hittils. Jeg ble litt fysen og begynte å rote i skapene for å finne ut av hva jeg ville ha. Jeg lagde de diggeste proteinpannekakene jeg har spist på leeenge! Det er ikke noen revolusjon av en oppskrift, men det ble bare helt konge med tilbehøret og det hele! M-m!

Om dere vil teste den så trenger dere: 

- 1 egg
- 2 ss mager kesam
- 2 ss mandelmel
- 1 scoop vaniljeproteinpulver fra nutramino
- 2/4 ts fiberhusk (kan sløyfes) 
- 0,5 ts bakepulver
- 0,5 - 1 dl skummetmelk (for å få riktig tykkelse på pannekakerøren)

Bland alt og la det hvile i 10 minutter og stek i vei! Jeg synes det blir en mye bedre smak på pannekakene om man bruker mandelmel fremfor havremel. Mandelmelet er søtere og det blir nesten som en slags bløtkakebunn i smaken. Så perfekt for meg som er et evig kakemonster! ;) Og ikke nok med at pannekakene smakte kake, neida.. Jeg toppet de med sjokoladepropud, sukkerfri vaniljesaus fra piano og jordbær! Hallo dessert hver dag! Jeeeesus så godt!

Et lite tips om dere vil teste ut forskjellige smaker på proteinpulver er å bestille porsjonspakker til bare 20 kr! Sjekk ut disse HER!  Du får kjøpt stor dunk HER!  Jeg tok med noen av de små for jeg har ikke smakt de før og det er så kjipt å gjøre bomkjøp på en stor dunk og kaste bort så mye penger! Jeg er en liten sparegris så sånt flyr ikke i min verden.

Nå skal det lades opp til legday i morgen ;) Mulig det blir en liten tur før solen forsvinner! Nyt søndagen♥Oppskift - Proteinrik Overnight Oats

 • 29.04.2017 kl. 19:26

//Sponset Innhold//

Her kommer oppskriften på den sinnsykt digge overnight oats´en jeg lagde i går kveld. Jeg var keen på en litt mer proteinrik frokost enn bare havregrøt så da ble det denne vrien♥ Det er så godt og super enkelt og raskt å lage, pluss at det smaker himmelsk godt! Det er laget på få ingredienser også kan man lett bytte ut de ulike smakene om man ønsker noe annet. Dette er en perfekt frokost med masse næring og vitaminer. Super før trening også! Muskelmaaaat!♥

Du trenger: 

- 1 dl havregryn ish
- 200 g Mager kesam med smak av pasjonsfrukt
- 1 dl Skummetmelk
- 3-4 dråper med vaniljestevia eller sukrin
- En pakke bringebær

Bland havregryn med kesam, melk og søtning. Mos en neve bringebær med en gaffel og bland i. Ha i en bolle og ha plast over. La den stå til morningen etter. Så er det bare å legge noen lag med oats og noen lag med friske bringebær om hverandre i et glass eller spise rett fra bollen♥ Easy peasy!

I dag hadde jeg en kickass beinøkt! Lord lord! Dere så det kanskje på snap? Energien var supergod og alt stemte. Halleluja for sånne dager. Jeg er også super stolt for jeg har faktisk gått en hel uke uten å ha spist godis, men holdt meg til dietten. 1-0 til meg! Hehe.. Så i dag skal jeg nyte cheatday. Vi skal på taco kveld til et vennepar og skravle å spille alt for drøye brettspill utover kvelden. Haha! Yey for grownup humor ;) 

Nyt Lørdagen vakringer! 

Superdigg tights på tilbud HER // Genser HER 

//Sponset Innhold//

Oppskrift - Sukkerfri Sjokoladespyd m/ topping

 • 20.04.2017 kl. 19:20

I dag har jeg sittet å jobbet med strongbody planer fra jeg stod opp og til nå og jeg er ikke ferdig, det blir jeg egentlig aldri♥ LOVE! Når jeg har mye å gjøre og sitter mye rolig så har jeg en tendens til å bli veldig fysen. Som om hjernen min trenger en liten break med noe søtt. Og jeg er jo ikke vond å be når kroppen ber om snacks for å si det mildt. Men siden jeg fråtset meg ihjæl i påsken og nå er på diett så må jeg være litt smart og ikke ete alt jeg kommer over, selvom jeg mer enn gjerne skulle gjort det. Hehe, men nå er det skjerpings så da blir det andre boller. Eller, det blir ingen boller at all faktisk. Oh no! Dårlig humor alert! Jeg hadde noen jordbær i kjøleskapet og bananer til overs og tenkte jeg måtte lage noe med det. I påsken kjøpte jeg sukkerfri sjokolade. Både hvit, vanlig melkesjokolade, med kokkossmak og mandler. Jeg elsker at det finnes så mange gode sukkerfrie alternativer der ut nå! Det er jo lett å lage litt sunnere varianter da. Den hvite sukkerfrie sjokoladen til cavalier er latterlig god og du får den på life blant annet sammen med de andre sukkerfrie variantene. 

Du trenger: 

- Tregrillspyd
- 1 banan
- Jordbær
- Sukkerfri sjokolade
- Revet kokkosmasse
- Finhakkede mandler

Skjær jordbærene i 2 og bananene i passe biter og tre på grillspydene. Smelt sjokoladen ved å sette på en kjele med vann, legg dørslag over og en skål med sjokoladebitene. Vær tålmodig og ikke la vannet koke ihjel sjokoladen. For selvom sjokoladen ligger i en egen skål over vannet og kun blir smeltet av dampen så kan den bli ødelagt og klumpe seg om det blir for varmt. (Jeg måtte gjøre det 2 ganger for jeg dreit meg ut) Det funka bra når jeg lot vannet koke opp til maks også tok det av den varmeplaten og satt den til siden også hadde oppi skålen med sjokolade. Når sjokoladen er smeltet så bruk en liten teskje å la det renne over frukten. Om du skal ha både hvit sjokolade og melkesjokolade så smelt i 2 forskjellige omganger og gjør deg ferdig med å drysse den ene på frukten før du begynner på den andre. Dryss til slutt over nøtte og kokkosblandingen og NYT! Namnamnaaaam! Det var så latterlig godt!!Dette er jo også perfekt helgekos om man vil ha en litt sunnere dessert eller får besøk. Apropo besøk. Denne helgen skal jeg til Oslo igjen og jeg skal sove hos min wifey Natalia♥ Vi er litt som et par, men venne versjon. Haha.. Går det an å si det sånn? Jeg dør! Det er hvertfall den jenta jeg kunne kastet meg foran et tog for eller gitt en nyre til. Hun har ALLTID ryggen min og støtter meg i alt jeg gjør uansett♥ Jeg er litt usikker på om jeg pakker i kveld og drar nedover til mamma eventuelt eller om jeg gjør alt klart og står opp tidlig i morgen. Jeg er jo verdens største B-menneske så jeg kjenner jeg ikke er så gira på å stå opp fette tidlig i morgen. For bilen min skal nemmelig på verksted på Jessheim 10:30 hos de søte som hjalp meg i påsken♥

Fortsatt ufrivillig treningsfri i dag pga nyrestein eller hva F det er som gir meg så vondt i siden. Jeg går på veggen snart. Fordelen er at jeg har masse tid til å jobbe med planene som skal ut♥ Håper og satser på at det her går fort over hvertfall <3 Ha en super Torsdag!

Sunnere snack som dekker søtsuget

 • 07.04.2017 kl. 13:40

Noe av det beste jeg vet å snackse på når jeg er på diett er dette! Riskaker med philadelphia med freia sjokoladesmak. Hvis dere ikke har smakt den philadelphiaen ennå så har dere gått glipp av noe♥ Jeg synes det smaker bedre enn nugatti. No joke! Også er den sånn ca 10 millioner ganger sunnere enn nutella/nugatti mht sukker innhold og kalorimengde. Så disse riskakene nytes med god samvittighet når søtsuget melder seg. Og det har det gjort de siste dagene. Jeg har fått shark week som bare aldri startet ordentlig så jeg har egentlig hatt en skikkelig kjip uke med masse magevondt. Og når jeg får uka mi så får jeg helt sinnsykt søtbehov. Da er disse veldig fine å kunne spise med god samvittighet som snack/mellommåltid. Det er også fine som en pre workout snack for litt ekstra energi på trening :) 

Denne helgen er jeg i Oslo igjen. Nå går det helt rundt for meg for jeg har så mye å holde på med. Jeg har jo en annen jobb ved siden av coaching og jeg har jobbet der 4 dager denne uken. Det har resultert til at jeg satt oppe til 02:30 og jobbet med planer i natt fordi det er en prioritet. Så jeg trenger virkelig flere timer i døgnet føler jeg, men det går seg til da det blir en liten justering på den andre jobben i form av at jeg skal være der maks 2 dager pr uke fremover. Det er nødt til å bli sånn Jeg trenger virkelig all min tid til coachingen da det har tatt helt av og jeg elsker det♥ Det finnes ingenting bedre enn å se jentene mine lykkes♥

Nå må jeg hoppe i dusjen for jeg skal dra om ca 1 times tid. Fortsatt ikke pakket og må rette ut håret. Hvordan i HELVETTE dette skal gå det får være en annen sak. Haha.. 

Nyt fredagen vakringer og GOD PÅSKE♥Oppskrift - Kyllingspyd med lun salat

 • 03.04.2017 kl. 18:01

Det er mandag, vi går på en ny uke med nye utfordringer. Vi skal slå oss selv fra forrige uke og vi skal være enda råere enn vi var forrige uke. Are you with me! Hehe.. Jadda, det er alltid godt med litt pågangsmot på mandager. Den blir jo ikke bedre enn vi selv gjør den til så det er bare å gyve på med godt humør. Min mandag startet forøvrig med en stressende morgen og at jeg kjørte i grøfta fordi det var sporete, glatt og jeg satt meg fast. Er det da man sier kjærringer bak rattet? Nei, jeg skylder på værguden som gjør veien helt jævli å kjøre på. Meeeen, det gikk fint så jeg smiler enda. Ingen skader på bilen så da er det good. Hehe.. 

Anyways.. Jeg lagde en super god salat til middag i dag. Den må dere bare teste ut. Det tok ikke lang tid i det hele tatt og dette er perfekt å ha med som lunsj på jobb/skole. Proteinrik salat med masse smak og næring både i form av vitaminer, fett og karbohydrater i tillegg til protein. 

Du trenger: 

Spyd:
- 2 stk trespyd
- 1 liten kyllingfilet
- Kikkoman
- Siracha hot chili sauce

Salat: 

- Brokkoli
- Asparges topper
- Spinat
- Squash
- Gul paprika
- Champignon
- Tørket tranebær
- Pinjekjærner
- Gresskarkjerner

Skjær kyllingen i små terninger. Bland 2-3 ss kikkoman sammen med 1 ss siracha chilisaus som marinade på kyllingen. Tre kyllingen på spydene og pensle med marinade. La gjerne trekke i 5 minutter om du er tålmodig. Stek med lokk. Når spydene er ferdige legger du de til side. Ha i 3-5 ss vann i pannen og stek/damp brokkoli, spinat, squash, champignon og aspargestopper i 3-5 minutter under lokk. Ta av lokket og stek i 1-2 minutter til slik at noe av vannet damper vekk. Hell over brokkoli blandingen på tallerken og strø over gul paprika, tranebær og kjernene. Drypp litt frisk sitron over om du ønsker.

Nyyyyt♥ Ha en nydelig mandag videre! 

Mat - Proteinrik smoothiebowl

 • 11.03.2017 kl. 15:26

Denne smoothie bowlen er så sinnsykt god og dere må bare teste den! Den er laget på 5 minutter og smaker så fresht. Masse proteiner og næring♥ Jeg er så glad i disse raske smoothiebowlsene for de dekker så mye av søtsuget mitt og det synes jeg er så deilig. At jeg faktisk finner sunnere alternativer så jeg slipper å ty til sjokolade og andre søtsaker. Ikke det at jeg ikke spiser sjokolade altså. Hehe.. Jeg er jo en godtegris! Men sånn i hverdagen er dette en redning til tusen. 

Du trenger: 

- 2/3 liten boks mager kesam 
- 1 boks skyr med appelsin og mango
- 1-2 ss zeroh saft med villbringebær
- Smoothie blanding fra rema 1000 med drue, banan, eple og kirsebær
- Granateple, kokkosrasp og jordbær på toppen

Tin bærene 30 sekunder i mikroen slik at de kan mikses med stavmikser sammen med skyr og mager kesam. Tilsett saft og smak til :) Topp med frukt og kokkos! Voila! ferdig på 1-2-3! Den smakte dessert og var utrolig frisk. En liten vår bris♥

Nyt Lørdagen vakringer!
 

Mat - Proteinrik Omelett

 • 07.03.2017 kl. 20:04

I dag lagde jeg en kjempe god og enkel omelett til lunsj jeg tenkte jeg skulle dere med dere♥ Jeg er fortsatt ganske lei brød, men nå har jeg jo spist meg halvt ihjæl på lomper også, så nå begynner det å bli litt kjedelig. Ah, the pain! Også hadde jeg noen rester i kjøleskapet som resulterte i denne omeletten. Den var kjempe god også er den proteinrik og stappfull av næring. Denne er også perfekt etter trening for å gi kroppen riktig næring slik at den bygger seg sterkere. 

Du trenger: 

- 3 egg (2 hele + 1 hvitte)
- Noen skiver spekeskinke
- Asparges
- Fersk Spinat
- Perletomater (eller vanlige)
- Champignon


Stek asparges og champignon med bittelitt vann og salt og pepper. Typ 2-3 ss vann. Rør eggene sammen og hell over når det har stekt i 5 minutter. Skru ned varmen på platen til lav og la det putre mens du skjærer opp Tomat, spekeskinke og spinat og har på toppen når omeletten er ferdig. M-m! Kjapt, enkelt og sunt! Egg er noe vi burde spise flere ganger i uken da det er stappfullt av næring og vitaminer. Plommen er også en kilde til sunt fett som kroppen trenger. Et sånt måltid er gull når det er muskler man vil ha. Husk! → Man må tygge for å bygge! ;)

I dag har jeg hatt overkroppsøkt med fokus rygg, skuldre, triceps og biceps og hvis dere vil se noen gode øvelser for grevinnehenget (triceps) så titt innom instagram litt senere♥ Nå skal resten av kvelden brukes på å lage planer og svare på dagens ukesrapporter! Flinke jentene mine! Love it♥ Og det ble forresten en liten endring i tattoo timen jeg hadde så det blir tattovering mye før! YEY!  Jeg gleder meg HELT sykt mye som dere sikkert har skjønt. Ha en super kveld alle sammen!

Instagram HER! Mat - Lomper med spekeskinke

 • 03.03.2017 kl. 14:49

De siste dagene har jeg spist meg ihjæl på lomper og spekeskinke. Så det er ikke rart fredagslunsjen ble dette. Det er så ufattelig godt og jeg klarer ikke stoppe! Spekeskinke er kjempe proteinrikt og en god og anderledes proteinkilde enn de man gjerne tenker på som kylling, fisk og litt mer vanlig kjøtt. Også elsker jeg den salte gode smaken. Og denne komboen her er så enkel og uslåelig! Perfekt lunsj! 

Du trenger: 

- Lomper
- Philadelphia med hvitløk og urter
- Spekeskinke (stranda skinke f.eks)
- Spinat
- Agurk og perletomater (evt vanlig)
- Salt og pepper

Det tar 5 minutter å lage, noe jeg setter pris på i en supertravel hverdag! Dette er også et knallfint ettertreningsmåltid da det er så proteinrikt! M-m! Håper dere tester denne varianten♥ Dere kommer ikke til å angre! Det enkle er ofte det beste og dette er noe alle får til. 

Jeg gleder meg så til denne helgen! Snuta settes mot Lørenskog. I morgen blir det venninnedate i Oslo og vi skal besøke tattoo studio for å avtale litt angående design og utrykk. Forhåpentligvis får jeg bestilt meg en time slik at en dato er satt. Jeg vil sette i gang før Mars er over, så det kommer egentlig bare an på om de tegner det fort eller om de trenger litt mer tid. Hvis du ikke har sett tattoo inspoen min kan du se det i dette innlegger HER! Nå er det tid for trening og det er bein/rumpe/mage som skal kjøres i dag, senere blir det noe taco middag og seriekos.

God helg vakringer!♥ Nyyyt finværet!

Matinnkjøp og smoothiebowl oppskrift

 • 16.02.2017 kl. 11:30

Noen ting jeg ikke klarer å leve uten er blant annet frosne bær. Det har jeg alltid i fryseren. Jordbær, bringebær, blåbær, skogsbær og all slags smoothieblandinger. Jeg synes det er så deilig å lage en smoothiebowl som ettertreningsmåltid eller en digg lunsj. På Tirsdag så dro jeg i butikken og jeg handlet mye av "the usual" og med det mener jeg visse ting jeg ikke klarer å leve uten når det kommer til matvarer utenom middagsmat. Disse matvarene er: 

- Mager cottage cheese / Mager kesam
Skummet melk
Havrepolarbrød og lomper
Røkt kalkunpålegg eller annet kjøttpålegg
Philadelphia hvitløk og urter
Romano salatblanding, tomat og agurk
Avokado
Sukkerfritt syltetøy fra lerum
Zeroh saft i diverse smaker (pineaple og villbringebær er god i smoothier)
Fryste smoothieblandinger 
Youplait double 0%
Fersk frukt som banan, jordbær, bringebær og mango. Oppheng på mango om dagen!

Lompene smører jeg philadelphia ost på, kjøttpålegg, litt salat også ruller jeg de sammen og snackser ivei. Og jeg gidder ikke kaste bort penger på å kjøpe speltlomper da næringsinnholdet nesten er det samme. For meg har det ingenting å si. Vanlige lomper koster 5-6 kr og speltlomper over 20. Høl i hue. Også har jeg jo fått oppheng på kyllingfilet med avokado og mango til middag. Jeg får bare ikke sagt hvor godt det er. Det tar 10 minutter å lage. Trenger kun å salte kyllingfileten og steke den. Mens du steker så skjærer du opp avokado og mango i terninger og voila. noen minutter senere har du en mega sunn og god middag. Jeg lager alle slags proteinsmoothier med mager kesam, youplait youghurt, zeroh saft og fryste + ferske bær. Og her om dagen lagde jeg en sinnsykt god en. Den må deles. Mine oppskrifter er ikke superfancy, her snakker vi kjapt, sunt, godt og enkelt. Jeg trenger ikke så mye hokkus pokkus ;) DU TRENGER: 

- 1/2 pose smoothieblanding fra rema1000 m/ drue,banan, eple og kirsebær (SUPERGOD)
1/2 banan
1/2 stor boks mager kesam
1-2 ss zeroh saft med smaken villbringebær (smak til)
5-6 dråper vaniljestevia søtning eller sukrin (smak til)
Topp med favorittene dine. For eks. granola, frukt, frø, korn.

Easy peasy! :) Varm den frosne smoothieblandingen ca 20-30 sekunder i mikroen slik at den kan moses med stavmikser. Ikke så lenge at det blir helt tint. Ha så i alle ingrediensene og miks til alt er blandet. M-m! Denne er så god! Topp med favorittene dine. Jeg toppet med Jordbær, bringebær, kokkosrasp og sukkerfri havregranola fra axa, de er kjempe gode. Jeg kjøpte de på OBS, men jeg har sett de andre steder å. Denne smoothiebowlen er laget på 1-2-3 og jeg synes porsjonstørrelsen er perfekt. Den er helt gull rett etter trening for mager kesam er en super proteinkilde i tillegg til at du får karbohydrater fra frukt, bær og granola og en liten fettkilde i form av kokkosrasp! Næringsrik som fy♥ Funker jo selvsagt som frokost, lunsj, mellommåltid og kvelds også så her er det bare å hive innpå♥

Nå er det slettede innlegget fra bjørn borg photoshooten oppe igjen også! Sjekk ut innlegget HER! Nå skal jeg jobbe litt videre med planene til jentene mine før jeg setter snuta hjem mot Rena. For jeg dro jo til mamma på Jessheim i går for å hente mac laderen. Jesus christ jeg skjønner ikke at det skal være mulig å glemme den? Jeg er så fjern noen ganger. Det er typ det viktigste jeg har nå. All jobbingen foregår på mac´en og uten den er det helt krise. Og siden jeg bor på Rena og kjenner et fåtall mennesker der er det ikke bare å ringe en venn for å si det sånn. Det er jo ikke alle som har mac heller. Men nå har jeg den så life goes on ;) Senere blir det ukens andre beinøkt og jeg er jo helt ødelagt fra mandagen så det kan bli spennende. Dagens økt er mega tungt så bare å psyke seg opp, hehe.. It shall be done! No excuses! Jeg kjenner faktisk jeg gleder meg til knebøy i dag nå som jeg har byttet til low bar. Jeg kan lage et innlegg om hva forskjellen er så kanskje noen andre får noen aha opplevelser♥ 

Vi blogges fininger. Håper dere får en nydelig dag!♥ Nå ligger det forresten video av etbeins rumensk markløft på instagram. IG´en min finner du HER! 

Kasein Banan Pannekaker

 • 13.01.2017 kl. 14:05

//Sponset Innhold//

I går kveld etter trening lagde jeg noen sykt gode pannekaker som dere sikkert så på snap og jeg lovte jo å dele om de ble gode. Og OM de ble da! M-m.. Jeg er jo som sagt matlei. Så da prøver jeg iherdig å finne noen gode alternativer til det jeg er super lei. Så når jeg egentlig stod å vrei meg på kjøkkenet i går og ikke visste om jeg gadd å lage disse herlighetene tok jeg meg selv i nakkeskinnet. "Det tar hvada, maks 15 min å lage, skjerpings" Så da ble det pannekaker og det var jeg greit glad for når jeg kastet de innpå et kvarter senere ;)

Oppskrift:

 • 1 Scoop kasein protein pulver - Jeg brukte DENNE! og det smakte kjempe godt!
 • 2 ss Havremel/Havregryn
 • 1 ss mager kesam
 • 1 eggehvitte
 • 1/2 moden banan (moses til grøt)
 • 1/2 ts bakepulver
 • Et lite dryss kanel
 • 1 dl vann ca (til så får en passe tykk pannekakerøre)

Bland de tørre ingrediensene med de våte og la stå i 5 minutter så røren sveller litt. Mulig du kan ha i 1-2 ss vann etter den har stått litt :) Smelt en ts smør og ha i røren, rør godt og stek på middels varme. Ferdig på 1-2-3. Håper det smaker babes! Og husk at hvis du ikke har kasein kan du bruke vanlig protein. 

Jeg er så gira på at jeg endelig har bestilt meg casein og at det faktisk smakte godt for det er viktig! WOH! Kasein har en litt anderledes opptakstid enn for eksempel whey (myse) protein. Kasein er perfekt å spise som kveldsmåltid enten du lager pannekaker, blander det inn i havregryn eller tar en shake. Man kan også blande den med vann og sette den kald for å få en proteinpudding aktig mousse fordi det er tykkere enn vanlig whey protein. Det gir også fyldigere pannekaker av den grunn. Men hovedgrunnen til å spise kssein protein på kvelden er fordi det tar lenger tid for det å jobbe seg inn i muskulaturen. Det gir en forlenget effekt ved at det sendes proteiner til muskulaturen over lengre tid. Noe som er perfekt på natten♥ Så yey til gains mens jeg sover! Hihi.. 

Etterpå tenkte jeg å vise dere de freshe sneakars´ene jeg dro med meg hjem i går så titt innom litt senere også. Shiiiit jeg er så fornøyd! Også var de på 50% å og hva er vel bedre enn det♥ Dagen i dag har gått med på å shine leiligheten og jobbe med mat og treningsplaner, nå skal jeg straks gjøre meg klar til en liten gåtur før det er ukens siste beinøkt med fokus rumpe! Jeg har fått så sykt gode tilbakemeldinger på denne økten HER! Så mulig jeg kjører den i dag. Jeg har egentlig noen tanker om en annen heftig økt, så vi får se. Rumpepump blir det hvertfall ;) 

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Nyt fredagen babes og ikke glem 5 viktige daglige påminnelser du må si til deg selv hver morgen! Don´t let anybody steal your glow!♥

//Sponset Innhold//      

Tropisk mandag!

 • 09.01.2017 kl. 20:02

Jeg er så sinnsykt matlei nå at jeg nesten spyr. Jeg som er matvraket over alle matvrak har faktisk ikke lyst på noenting. Og da mener jeg virkelig ingenting. Ikke noe usunt en gang. Jeg bare er så lei av å konstant spise da. Haha. Det høres kanskje rart ut, men når man trener såpass mye så skal man jo spise godt for å få optimale resultater med muskelbyggingen. Så mat er en stor del av hverdagen min. Sunn mat! Og før var jeg veldig på det å lage masse sunne alternativer og koste meg på kjøkkenet, men nå.. NEH! Giddalaus som fy! Jeg grøsser av tanken på at jeg må starte med middag snart bare fordi jeg ikke har lyst på og det er veldig kjedelig å stå å lage.

Så nå har jeg gjort tiltak for å få matgleden tilbake igjen. Jeg kan jo ikke være sånn her i evig tid, jeg må gjøre en forandring for å få gløden tilbake igjen. Et av tiltakene er at jeg har fått en aldri så liten smoothie obsession. Det er sååå godt og så næringsrikt. Det er jo bare å mose sammen alt man vil ha av næringstoffer og smaker også er det fiks ferdig på veldig kort tid og det er jo helt fantastisk godt. Så jeg laget en tropisk variant i dag som smakte HELT sinnsykt digg! Her er det pina colada feels all over da ;) Selvom det kanskje ikke ser slik ut på fargen. Hihi.. Men den smaker skikkelig ananas og da var det perfekt med kokkos på toppen.

Ingredienser du trenger for å lage denne er: 

 • 2/3 Smoothie blanding tropisk (Jeg brukte den fra rema 1000 m/ grønnkål, ananas, mango og banan
 • 2/3 av en stor boks mager kesam
 • 2-3 SS Zeroh saft med ananas smak
 • 2 Dråper stevia vaniljesøtning
 • Banan
 • Kiwi
 • Kokkosrasp

Tin smoothieblandingen litt i mikroen så den er enklere å mikse med stavmikser sammen med kesam, saft og søtning. Pga grønnkålen blir smoothien helt grønn og det ser sykt ut, men bare vent til dere smaker. Topp med ønsket topping. Jeg synes det passet veldig bra med kokkos, banan og kiwi. Hvertfall kokkos! Skikkelig pina colada smak altså. Mmmm.. Og Supersunn! Masse vitaminer, proteiner og karbohydrater. Samt litt fett fra kokkosflakene. Perfekt kombo! Funker som frokost, lunsj, kvelds og etter trening når du trenger påfyll med proteiner og karbohydrater. 

I dag har vært en ganske slow dag egentlig og jeg hadde bestemt meg fra morgenen av å ha en hviledag og jobbe med strongbody planer fordi jeg er så hysterisk støl i bakside lår og rumpe fra Lørdagsøkta at jeg nesten ler meg ihjæl. Herregud! Sånn er det når man kjører et nytt opplegg. For jeg følger jo et body fitness program nå som går over 4 dager. 2 beindager og 2 overkroppsdager, men siden jeg liker å trene 5 dager i uken så har jeg gitt meg selv en tredje beinøkt med fokus på rumpe. Haha, og jeg som hater å trene bein. Yey me! Highfiver meg selv for den. #NOT Men joda, det er jo bein og rumpe jeg vil gro mest av alt så da må jeg legge inn innsatsen akkurat der. Så da får jeg lide meg gjennom beinøktene mine. Jeg er jo selvfølgelig sykt lykkelig og fornøyd når de er gjennomført og eneste grunnen til at jeg ikke digger å trene bein er rett og slett fordi det er så forbanna tungt og vondt. Så det er bare tull fra min side. Hihi.. 

MEN.. Så får jeg sms fra Ida som er en supergod venninne av meg her på Rena. Hun spurte om jeg skulle være med å trene. Og jeg var litt sånn slow i starten. "Naaah.. Tror jeg står over, Er så støl at jeg orker ikke leve", og hun sier "come ooon" så jeg spør hvor langt hun har kommet i økta og hun har nettopp startet på knebøy. Og før jeg vet ordet av det så hadde jeg skiftet og var på vei til gymmen. WHAT THE HELL!? Ida overtalte meg! Og jeg var sååå forberedt på en kjip beinøkt siden ræva mi var helt gåen støl, men veit dere.. 

Den beinøkten jeg hadde i dag var den beste på lenge! Med økning i både knebøy, bulgarske utfall og strake markløft. Det var et heseblesende maraton fra ende til annen og YEY for det! Jeg trodde ikke det skulle være mulig what so ever, men OM jeg er glad for at Ida reiv meg ut av mitt gode skinn her i sofaen og ukens første beinøkt er gjennomført. Så denne økten dedikeres til Ida. Uten deg hadde jeg fortsatt ligget klistra på sofaen. Hihi.. What are friends for sier bare jeg♥

Og husk at om du er nysgjerrig på coaching så send meg mail på christine@strongbody.no (Les mer i eget innlegg HER! hvis du ikke har fått det med deg♥) Nå må jeg ha noe middag før jeg dør her jeg sitter. Bah.. Får håper denne matleie perioden går fort over♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Hoodie fra URBAN 

 

Protein Iskrem

 • 06.01.2017 kl. 15:18

//Sponset Innhold//

Når søtsuget melder seg så er jeg nødt til å ha noe godt som føles og smaker litt usunt så ikke jeg angriper sjokoladen i skapet eller spiser et halv brød med nutella på. Og nå kjenner jeg at jeg er på en slags "avrusing" fra sukker og godteri etter julen så jeg tenkte å dele denne supre oppskriften med dere. Dette er en strongbody.no oppskrift og jeg brukte den spesielt mye i konkurranse oppkjøringen mot NM i høst. Den reddet meg mange ganger og den er så god og ikke minst næringsrik og sunn.

Denne oppskriften er kjempe enkel å lage og det eneste du trenger er:

 • Cottage Cheese
 • Mager kesam
 • Fryste bær du liker best
 • Søtning (Diverse typer fåes kjøpt HER!
 • Topping du liker best

Ha ca en halv pose ++ (smak til etterhvert) bær i en bolle og tin i mikroen til de kan mikses med stavikseren. Ha så 2 store spiseskjeer cottage cheese og mager kesam i bollen med bær, tilsett søtning (jeg bruker en god del vanilje stevia dråper siden bærene er såpass syrlige) og bruk stavmikseren til å få en smooth grøt av herlighet. M-m! I min skål er det en blanding av skogsbær og jordbær og som topping er det fryste blåbær som min søte lillesøster Angelica plukket i Trysil, kokkosrasp og hakkede mandler♥ Det er også veldig godt med banan på toppen, men var jeg tom for desverre.

Enkel, godt måltid med en fin blanding proteiner, fett og karbohydrater. Perfekt til å slukke søtsuget og funker som både frokost, lunsj og kvelds. Det er også et perfekt ettertreningsmåltid siden proteininnholdet er såpass høyt♥ 

I dag har jeg hatt tidenes lateste morgen. Hihi.. Det er så deilig å sove lenge og bare labbe rundt i koseklær med god samvittighet, for nå er det straks klart for ukens siste overkroppsøkt og det gleder jeg meg til. Denne uken har vært ganske tøff treningsmessig, men det er nok bare pga nyttårsfeiring, mye å gjøre på jobb og et par andre faktorer. Jeg har fått inn ukens økter og er fornøyd med det selvom beinøktene ikke ble som planlagt. Jeg satser og håper på at neste er energien på topp igjen. Det er sånn at motivasjon går i berg og dalbane noen ganger og det er så viktig å ikke la det ødelegge hele tankegangen, det er helt normalt og alle har det slik. Til og med en treningsnarkoman som meg selv. Hihi.. Nå får jeg kaste meg rundt og komme meg på gymmen! Regner med gymmen er relativt tom, så jeg skal prøve å få snappet litt ;)

God helg alle sammen♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Supermyk joggis fra reebok får du HER! // Sportsbh fra H&M

//Sponset Innhold//

Proteinrik Favoritt Frokost!

 • 13.12.2016 kl. 20:27

Må bare dele den "nye" frokostfavoritten med dere. Den er så kjapp og enkel å lage pluss at den er proteinrik og megasunn! Kan spises som frokost, mellommåltid eller kveldsmat. Et genialt måltid nå som det er jul og gjerne blir mye middager ute og borte pluss godis i ukedagene. Det eneste du trenger for å lage denne hjemmelagde proteinyoughurten er:

 1. Mager kesam
 2. Sukkerfritt syltetøy (du kan også bruke 3-4 SS kalorifri saft om du vil ha klumpfri youghurt)
 3. Stevia søtningsdråper (naturell eller vanilje)
 4. Frukt/Bær
 5. En liten neve opphakkede nøtter

Bland mager kesam med sukkerfritt syltetøy og noen dråper søtning og topp med ønsket bær/frukt og nøtter/havregryn. Her er mulighetene uendelig. Jeg valgte å blande inn blåbærsyltetøy og toppe med friske blåbær og mandler. Det er også kjempe godt med bringebærsyltetøy, banan og valnøtter. Mmmm.. Her er det mye proteiner og det er sunnere enn vanlig youghurt med tanke på sukkerinnhold og proteinmengde. For mager kesam er genialt! Bytt for eksempel ut alt du vanligvis bruker rømme til med mager kesam så får du i deg masse proteiner uten at det går noe særlig utover smaken for jeg kjenner helt ærlig ikke store forskjellen. 

Denne frokosten/lunsjen finner du som et alternativ på strongbody sine matplaner ;) send meg mail på christine@strongbody.no om du er nysgjerrig på coachingen♥Nå skal jeg straks komme meg på trening! Jeg har blitt syk IGJEN, men jeg må prøve meg på en økt♥ Imunforsvaret mitt er seriøst HELT ødelagt etter dietten. Bare litt vind i halsen så er jeg slått ut. Tragisk, jeg som egentlig aldri er syk. Men får ikke gjort så mye med det desverre. Bare spise godt med mat, drikke mye vann også kommer nok formen seg sakte men sikkert. 

Nyt kvelden fininger!

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

Tidenes middagstips! #NAM

 • 26.10.2016 kl. 19:19

Altsåååå... Fikk dere med dere på snap det jeg spiste til middag i går? Jeg sier bare halle-fucking-luja! Ja, jeg er så fæl i munnen da! My bad og sorry! Men jeg er en liten harrytass. Haha.. Anywho.. Det var super godt! Jeg har en lei tendens til å ikke spise noe fett til midddag og bare på kvelden. Så jeg tenkte. Hmm.. Hva kan jeg gjøre for å få litt forandring på det. 

Jeg lagde tidenes kyllingfilet m/mozarella, spesial salami! og salat. Det var så ufattelig godt! Faktisk så godt at det blir repeat nå straks. Sunn mat trenger IKKE være kjedelig. Det kommer bare an på hva du gidder rett og slett. Så denne her anbefaler jeg at du gidder. Hihi.. Det tok ikke lang tid å lage.

DU TRENGER: 
1 Kyllingfilet
Fersk mozarella 
Gilde spesialsalami (denne har mye mindre fett enn vanlig) 
Løk
Tomat

TIL SALATEN:
Salatblanding
Kidneybønner
Rødløk
Mais
Tomat

Sett ovnen åpå 220 grader. Skjær kyllingfileen i midten, og åpne den opp som en bok. Haha.. Altså, du skal gjøre den dobbelt så stor, men den må ikke deles helt. Skjønner? Krydre med salt, pepper evt grillkrydder på begge sider og stek med lokk til gjennomstekt. Legg så kyllingfileeten i en ildfast form. Skjær tomat, løk og mozarella i skiver. Legg 2 skiver tomat oppå kyllingfileeten, så noen ringer med løk, mozarella og topp med 2 stk spesialsalami. Inn i ovenen til osten er smeltet ordentlig. Legg salatblanding på en tallerken og hiv oppå alt det andre du vil ha i favorittsalaten din. Du bruker jo bare det du liker best. Dette er mine favoritter♥ Topp med kalorifri thousand dressing som du får kjøpt HER! Eller thousand island 3% fett hvitløksdressing. NAMNAM!!! 

Hvis du tester dette skal jeg love deg du ikke angrer♥ Supersunn og stappfull av protein og andre gode næringstoffer. Og hvis du vil ha det lavkarbo dropper du bare bønner og mais ;)

I dag er det legday.. IGJEN! Føler som om jeg trener bein hverdag. Er jo alltid utmatta i de stakkars beina :P Og vet dere hva! Halloween dramaet mitt har løst seg! Jeg skal se om jeg får oppdattert dere senere♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: SNAPCHAT 

 

 

Oppskrift - Lavkalori pizzabunn laget av blomkål..

 • 18.09.2016 kl. 14:45

God søndag fininger! Er dere klare for TIDENES diggeste oppskrift?! Altså... Den går på repeat i dag også for å si det mildt! Så enkelt og godt. Woho for simple oppskrifter. Jeg elsker jo å prøve nye ting på kjøkkenet og eksperimentere med mat, men nå som jeg er på denne bikinifitness dietten så er det begrenset hva jeg orker og gidder rett og slett. Men siden jeg ELSKER mat så er jeg faktisk nødt til å spise noe annet enn kyllingfilet og brokkoli. Selvom det kan være super godt det også. Det er bare fantasien og orket som setter grenser for hva man kan gjøre med diettmat.

Siden jeg teller mine egne makronæringstoffer så har jeg jo egentlig et hav av muligheter. Og dette kan jeg kjøre frem mot NM om 3 uker så lenge jeg er fornuftig. Fornuftig vil si: velge sukkerfritt, fullkorn og sunne og rene fett, protein og karbohydratkilder. Som vil si rent kjøtt/kjøttpålegg, grov bakst, havregryn/puffet havre, grov pasta/ris, poteter (ja, tro det eller ei), nøtter, avokado, laks, torsk, skummet melk, mager kesam, mager cottage cheese, ekstra lett ost, sukkerfritt syltetøy, bær, alt av grønnsaker osv. Hvis du lurer på hva jeg spiser så tenk husmannskost. Hehe.. Også propud da selvsagt. Det er kanskje ikke husmannskost, men fy F jeg er avhengig av propud. Jeg kan også spise sukkerfri sjokolade kjøpt på helsekost!♥ Det er en fin fettkilde og det er masse antioksidanter i sjokolade også. (Gjerne mørk da, med mye kakao)

Og jeg kan fint bruke vanlig mager kesam/cottage cheese, vanlig gulost, hel melk osv. Men jeg velger lett produkter rett og slett fordi da får jeg mer mat for mindre kalorier. Make sense? Jeg kan spise mer ekstra lett gulost enn vanlig gulost fordi det er mindre fett (kalorier i det), så kan jeg heller dekke mitt daglige fettbehov ved å spise nøtter på havregrøten min for eksempel. For fett er kjempe viktig. Men jeg liker å utnytte hver eneste kalori så jeg får så mye mat som mulig. Og der er vi tilbake til blomkål i forskjellige former. Blomkål er GENIALT! Hehe.. Jeg lagde jo blomkål ris her om dagen og fy det var kjempe godt! Jeg spiste det sammen med hjemmelaget chicken tandoori som det kommer oppskrift på. 

Blomkål ris: Riv blomkål med et rivjern (de største hullene), kok i 3-4 minutter i godt saltet vann. Thats it! Passer til ALT som ris passer til♥ 

1 Porsjon Blomkålpizza:

Til bunnen:
300 gram blomkål
2 eggehvitter
50 gram mager kesam (2 SS ish)
salt, pepper, biff/grillkrydder og litt chilipulver for eksempel

Sett ovnen på 210 grader. Rasp blomkålen med rivjern som om du skulle laget blomkål ris. Putt i en bolle og inn i mikroen på maks varme i 6 minutter ca. Bland så de andre ingrediensene inn og spre på et bakepapir i en stor firkant og forstek på ca 25 minutter. Når den er forstekt er det bare å ta den ut å smøre tomatsaus på og kaste på alt tilbehøret. Jeg liker alltid å krydre hjemmelagd pizza på toppen også og da brukte jeg salt, pepper, oregano, biff/grillkrydder og chilipulver der å. Krydder er viktig!

Tomatsaus: 
30 gram tomatpure (1-2 stor SS)
30 gram sukkerfri ketchup (1-2 stor SS)
Salt, pepper, Oregano, chilipulver. (Smak til, men anbefaler en del oregano for å få skikkelig pizzasaus smak typ 2 TS)

Topping jeg brukte: 
Kyllingpålegg skjært i strimler
Ekstra lett gulost
Mais
Rødløk
Paprika

Så skal alt stekes til osten er smeltet og du selv synes den ser god ut. Jeg hadde tålmodighet til 10 minutter ca. Haha.. Denne smaker bare SÅ godt og så usunt! Hehe, men den er bare så sunn og god og det er MASSE proteiner i den. Oppskriften fant jeg hos bakekona.blogg.no så den tar jeg ikke æren for♥ Det er godt man kan bli inspirert av hverandre! 

I går ble det ikke noe blogginnlegg fordi vi var på familiedag i militærleier min kjære jobber i. Det arrangeres hver sensommer for alle de nye soldatene som starter å jobbe der. Min kjære har jo jobbet der i over 6 år, men det er fortsatt koslig å dra opp. Da viser de frem alt de militære driver med i bataljonen. Dere så kanskje snap´ene mine derfra? CHRISUNIVERS om du ikke har lagt meg til. Åh den søte tjenestehunden hadde heg lyst til å ta med meg hjem. Så nydelig atte. 

Nå roper skogen på meg! Jeg ELSKER høsten og noe av det beste jeg vet er den friske høstlufta og skogen som begynner å bli gul. Fineste årstiden♥ I morgen er det legday igjen og det er usle 3 uker til jeg står på scenen i Oslo så det er deilig å slippe unna stresset i hverdagen og komme seg litt vekk fra gymmen også. Og da er det så innafor med en skautur.

Instagram HER! 
Facebook HER! 

Cropped Genser HER! // Sweatpants HER! // Caps fra URBAN

//Sponset Innhold//

Oppskrift - Lavkalori Rullekake

 • 12.09.2016 kl. 18:24

//Sponset Innhold//

ENDELIG skal jeg få delt den lavkalori sukkerfri rullekaken jeg la ut på snap forrige uke som selv jeg på bikinifitness diett kan nyte! Bare gled dere! Denne kan du spise med verdens beste samvittighet..

Oppskrift 1 Porsjon: 

→ 3 eggehvitter
→ 1-2 ss Sukrinmelis
→ 3-4 sitrondråper
→ 2 ss maizena


Thats it! Hællemåne så simpelt. Okei jenter! Sett ovnen på 150 grader. Og miks eggehvitter og sukrin til stiv marengs. Fortsett og miks men ha oppi sitrondråper og maizena. Da skal dette mikses LENGE. Altså 5-10 minutter. Så det er rimelig digg å ha en kitchn aid. Hihi.. Men uansett om du har håndvisper så er det verdt og vente på. Når den er ferdig mikses og en luftig stivpisket marengskrem så spre den på bakepapir relativt tynt. Ikke jobb for mye med den for den må være luftig. Og spre den ut i en stor firkant og sørg for at den er ca like tykk over alt. Stek midt i ovnen i 35-40 minutter avhengig av ovnen din. Følg med litt. Når tiden er ute så skru av ovnen og åpne døra litt på gløtt og la varmen sige forsiktig ut før du tar den ut til avkjøling. Når du skal rulle den sammen sø løsne den forsiktig på den ene siden og rull i vei. Bare ikke vær helt brutal for da kan den revne.

Jeg valgte å bruke vanilje propud som fyll sammen med friske jordbær, men har du ikke propud kan du alltids blande mager vanilje kesam med litt søtning (for jeg synes mager vanilje kesam er litt for syrlig) hvis ikke kan du bare bruke sukkerfritt jordbær syltetøy fra Lerum så blir det som vanlig rullekake. Men jeg liker luksus  utgaven min med propud! Hihi.. Nytes med en kopp te selvfølgelig♥

Og når vi snakker om propud så er jeg hos mamma nå og skal plukke opp et nytt lass just nu så det er heaven on earth! Og hvis du er keen på propud sjææææl så får du det HER! ♥ Jeg klarer fortsatt ikke å leve uten og det er seriøst noe av det beste jeg vet! Og det er faktisk Lørdagsgodt verdig. Og bare det at det er like sunt som mager kesam er jo magisk! 

Poseringstreningen min gikk bra i går og jeg har mye jeg må jobbe med, men alt i alt føler jeg det ser bra ut. Jeg må bare være bestemt og selvsikker i bevegelsene mine og faktisk øve inn rutinen så det blir flyt og eleganse for å si det slik da. Haha.. Men jeg har absolutt trua på at sluttresultatet skal bli fint. Det blir så spennende å stå på den scenen atte fy! Det er bare 3 uker igjen og det blir mer og mer nervepirrende. Nå er ALT i boks bortsett fra smykkene. Jeg kjøpte en ring i stad da. Det skal sies. Haha.. Men jeg klarer ikke bestemme meg for hva slags armbånd og ørepynt jeg vil ha. For jeg har så kort hals så øredobbene kan ikke være for lange for da bare ligger de på skuldrene mine. 

Nå er det straks ukens første legday. Ønsk meg lykke til♥ Hihi..

Ikke glem å følge min treningsinstagram HER!
Eller sjekk ut hashtaggen #ChristinesGymVideos for tips til knallgode øvelser. Du kommer rett til taggen HER! 
Lik gjerne facebook siden min HER! hvis du vil bli med videre på denne lille fitnessreisen.
Snapchat: CHRISUNIVERS hvis du vil se hvor lite selvhøytidelig jeg faktisk er♥

(Og ja, jeg har silikon hvis noen lurer.. Haha, selvom det kanskje er rimelig tydelig nå!)


​Tights fra xlife.no HER! (Du finner bilder med farger i forrige innlegg)  

//Sponset Innhold//

 

Oppskrift - Diettvennlige enchilladas + Ny favoritt tights!

 • 31.08.2016 kl. 19:34

//Sponset Innhold//

Taco Onsdag anyone? Oh yes! I går spiste jeg dette til middag og selvom det er mega simpelt så deler jeg for litt inspo forde. Hihi.. 

Vanlige taco lomper har latterlig mye kalorier. Selv fullkornsvarianten. Og det er ikke noen krise sånn på fredager når hele Norge sitter rundt bordet og spiser taco, men for meg på diett så blir det ikke optimalt desverre. Og jeg elsker taco lomper! Sånn.. Virkelig elsker! Jeg kan spise typ 2-3 lomper uten noenting på som dessert etter at jeg har spist 2 gigantiske lomper MED kjøtt, ost og salat. Jeg elsker som sagt karbs og jeg kan gå å snackse på sånne lomper all day, any day! Men ikke nuh. Så derfor lagde jeg en enchilada variant med spelt lomper og det var kjempe godt. Så for en enda sunnere variant enn vanlig taco fullkorn lomper så kan dere teste dette:

1 Porsjon: 
2-3 speltlomper
150 gram karbonadedeig
Ost  
(Jeg bruker en liten neve synnøve ekstra lett ost. Den er super god og redder meg på diett nå)
1/2 løk (halvparten stekes med kjøttdeigen og resten til salat)
Salat, tomat, agurk, løk, mais og jalapenos hvis du liker
Mager kesam som "rømme"
Taco saus uten sukker
Salt, pepper, cumin og paprika pulver.

Sett ovnen på 200 grader. Stek karbonadedeigen sammen med løk og krydre etter ønske. Jeg bruker ikke taco krydde for det er det faktisk sukker i. Cumin er en av hovedingrediansene i taco krydder så hvis du bruker masse av det sammen med paprika pulver salt og pepper så smaker det likt synes jeg. Bruk mer salt enn du tror forresten, men smak til. Pensle den ildfaste formen din med bittelitt olje så lompene ikke sitter fast. Leg en og en lompe fylt med kjøttblandingen i og topp det hele med ost. Jeg liker å krydre med litt cumin og salt før jeg smeller den inn i ovnen til osten er smeltet og er som du liker den. Lag en kjapp salat imens og topp med mager kesam og taco saus. NAM!! Jeg lagde 3 stykker, men det hadde fint holdt med 2 stk som 1 porsjon. Det er bare jeg som er et atvrak og veldig grådig. Haha.. Jeg er bare SÅ gira nå da! For i dag er første treningsøkt på over 1 1/2 uke! Og når jeg våknet i dag hadde jeg over 20 000 følgere på instagram! WHAT! Ja, fy søren! Jeg er så takknemmelig!!! Jeg er ennå ikke helt frisk, men jeg prøver meg på en legday i dag for jeg er så motivert nå at jeg bobler over. Jeg savner faktisk gangsperre tro det eller ei. Haha! Også fikk jeg jo en pakke fra www.xlife.no i stad med 2 freshe tightser og nye mini bands. De mini bandsene skal få kjørt seg etterpå for å si det mildt! Jeg har en liten ide om en super øvelse jeg skal dele med dere på instagram senere om jeg får det til. Dere så kanskje pakken jeg fikk på snap og har sett den nye favoritten allerede? CHRISUNIVERS om du ikke har lagt meg til. Jeg er HELT forelsket i denne tightsen fra icaniwill. Den er limited edition og finnes kun i 300 eksemplarer laget spesielt for dere xlife jenter♥ Og sånt elsker jeg! Limited edition freak! Så denne må dere kapre raskt om dere liker den like mye som meg. Jeg har den jo i grå også, men jeg elsker måten det blå popper sammen med mønsteret på denne nye. Akkurat det som skulle til for å sprite den opp litt uten at det blir helt overkill!♥ Så nå har jeg akkurat kastet i meg pre workout som ble karamell propud med banan. En kongelig kombo om du spør meg! Super søtt og godt♥  Straks skal beina ødelegges og det skal bli så deilig.

Jeg fikk forresten film av Frøydis med bikinien min nesten ferdig blinget i dag og jeg sier bare OMG! One of a kind og jeg gleder meg stort til å vise dere når det nærmer seg NM i bikinifitness 2016 ← Måtte bare si det! Helt sykt at jeg skal stille♥ Ha en super kveld videre fininger..

Instagram HER! 
Facebook HER! 

Du får icaniwill tightsen HER!  // Propud HER! 

//Sponset Innhold//

Oppskrift - Proteinrik Blomkål Suppe..

 • 25.08.2016 kl. 17:43

God Torsdag fininger! I går lagde jeg en super god og veldig enkel blomkål suppe til lunsj. Det tok ikke lang tid og smakte kjempe godt♥ Og da må jeg selvfølgelig dele den med dere. Jeg er seriøst fortsatt syk og blir faktisk ikke bedre så det var perfekt med suppe i går. Skal lage flere supper fremover.

Du trenger:

→ 1/2 Blomkål (ca 200 g)
→ 1 dl helmelk
→ 1/4 del løk ( 50 gram)
→ 1 Hønsebuljong terning
→ 4 dl vann (evt 1-2 ss mager kesam for å få suppen litt tykkere)
→ Salt og pepper
→ Bacon/Kalkunbacon og vårløk til topping
→ Godt brød ved siden av

Kok opp vann, buljong, løk og melk. Kapp blomkålen i små biter og hiv oppi kjelen og kok til blomkålen er mør. Når den er mør så ha alt oppi en plastikkbolle og bruk en stavmikser til å gjøre en klumpfri suppe. Ha suppen oppi kjelen igjen og smak til med salt og pepper. Stek opp finhakket bacon og sett ovnen din på varmluft med grill element på ganske høy varme og strø salt og pepper på en grov brødskive og kast inn. Dette tar IKKE lang tid så følg med. Snu den etter typ 1 min (kanskje ikke det en gang) eller bruk en brødrister. Skjær i strimler, strø stekt bacon og finhakket vårløk på toppen og bon apetitt! 

Og grunnen til at denne oppskriften er proteinrik er pga kalkunbacon´et! Bare så det er sagt. Hihi.. Det er jo litt i blomkål også faktisk, men kalkunbacon er supert alternativ til vanlig da det inneholder veldig lite fett. Jeg kjøper det i sverige, men det er og få tak i i store butikker som meny osv.

Og ja, denne oppskriften har helmelk. Men når det er snakk om 1 dl så er det ikke mye kalorier det er snakk om. Man kan gjerne gjøre den enda magrere med skummet melk men da sparer man kun ca 33 kalorier. Ikke vær redd for den dl er dere snille♥ Nå skal jeg fortsette å sitte her å synes synd på meg selv og straks begynne med middag. Jeg blir psykotisk snart hvis ikke dette går over og jeg får trent igjen! Også har jeg fått tante rød på besøk å. Så det er virkelig helvettesuka på gang her nå! Oppblåst, syk og ikke får trent. Dør snart! Haha.. Tenk på meg når dere trener da jenter! Ta en rep ekstra for meg! ♥ Håper dere liker oppskriften! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS


 

Oppskrift - Paprika Skåler. Ny tvist på dietten krever litt kreativitet!

 • 22.08.2016 kl. 16:58

Hey babes! Jeg er fortsatt døende desverre (det føles hvertfall sånn) og ligger flatt ut på sofaen med vond hals og feber. Også fikk jeg ikke legetime før i morgen. Så her er det bare å ta det med ro og vente på at kroppen reparerer seg selv for dette har jeg bare ikke tid til! 

Jeg har jo fått litt anderledes opplegg på dietten min og styrer alt selv så lenge jeg får i meg riktige mengder av de forskjellige næringsstoffene protein, karbohydrat og fett som jeg nevnte i går. Det er HELT supert! Men det ble en endring til jeg ikke helt var klar for. Det ble et bittelite kutt (som ikke har så veldig mye å si) MEN.. Jeg skal spise mer proteiner og mindre karbohydrater. Dvs mer skyr, cottage cheese, kjøtt, hvit fisk, propud, proteinpulver om det trengs, eggehvitter osv. Og det er jo greit nok det, men da betyr det at jeg får mindre karbohydrater, noe jeg gråter innvendig av. For er det noe jeg elsker så er det karbohydrater. Jeg bare ELSKER brød, potet, pasta, ris osv. Altså.. Jeg kan spise pizza med pommerfrittes på toppen liksom.. Hehe.. (Det skal på 2 eat listen min til etter konk faktisk). Så det blir en ny og utfordrende endring i diett. Men alt handler om å være kreativ. Så i dag lagde jeg dette som mellis (mellommåltid)...

Paprika skåler med nam: 
1 1/2  paprika
Salat
Hamburgerrygg
Ost (jeg testet den nye til synnøve som heter ekstra lett)

Her er det bare å skjære paprikaen inn i skåler Det gikk med 1 hel paprika for 2 skåler. Finhakk salat og fyll. Rull ost og skinke sammen topp med et dryss av favoritt krydderet ditt eller bare salt/pepper og voila! NAM! Kjempe godt, super enkelt mellommåltid eller en sunn snack hvis du er litt fysen og bare har lyst på noe godt. Og her er det jo et hav av muligheter for hva du kan gjøre. Bruk forskjellig pålegg, ha på litt mais eller annet godt. Kanskje du vil ha litt majones på toppen. Mm! Her er det bare kreativiteten som setter grenser. Du kan jo selvsagt kjøre den i ovnen så osten smelter eller kjøpe større paprikaer og fylle med karbonadedeig å lage middag ut av ideen♥

Så nå skal jeg bare sitte her joggebuksa mi, udusja og fæl å håpe på å bli bedre ASAP! For det er ingen tid å miste frem mot NM! 

Noen som har noe tips til hva jeg burde gjøre for å bli fortere frisk? Kjærringråd taes imot med stort smil! :D

Instagram HER! 
Facebook HER!  

Pannekake Oppskift og Superdigg kosesett..

 • 21.08.2016 kl. 19:51

Å jeg er bare så sinnsykt lykkelig nå! For i går sendte jeg mail til min kjære coach Line Celius og spurte hun om jeg kunne få begynne med makrotelling på dietten. Makrotelling er noe jeg har gjort frem til konkurranse diett og det går ut på å telle antall gram protein, karbohydrat og fett man får i seg i løpet av en dag. Jeg var ikke sånn veldig streng når jeg holdt på. For det viktigste for meg var at jeg fikk i meg nok proteiner så jeg fikk mest mulig ut av treningen min♥ Jeg spiste alltid "mer" enn jeg skulle, men det gav jeg f i så lenge jeg fikk prottisen jeg skulle ha. Hihi.. 

Også fikk jeg til svar "næmen, har du ikke gjort det hele tiden du som er sånn makro dame da?" Og da tenkte jeg jo.. God damnit, har jeg gått glipp av å kunne styre denne skuta her selv i snart 2 mnd. Men jeg ble jo helt ekstatisk. FOR! Det betyr at jeg kan mikse matvarer som jeg selv vil. Det skal jo selvsagt være matvarer brukt i dietten og sunn fornuft når det kommer til andre ting. Det er jo ikke som om jeg bytter ut poteter med sjokolade fordi begge er karbohydratkilde. Nei, det er ikke slik det fungerer. Men det betyr at jeg faktisk kan mikse egne oppskrifter! Og det er himmel på jord. For da kan jeg lage mine egne protein pannekaker og middagene og generelt måltidene kan bli litt mer spennende♥

Så i dag lagde jeg protein pannekaker. Og den oppskriften tenkte jeg og dele med dere for den var så god! Dette er en veldig enkel og liten porsjon, men fin som frokost, lunsj eller mellom måltid. 

1 porsjon:
1 egg
3 eggehvitter
50 gram mager kesam
40 gram havremel
4 dråper vaniljestevia dråper eller ønsket mendge sukrin
1/2 teskje bakepulver
1 dl vann ish til det blir litt tykkere enn vanlig pannekakerøre.

Bland alt sammen og la det hvile i 15 minutter så bakepulveret gjør at det sveller litt. Stek på middels varme i en veldig god teflon panne. Hvis du ikke har en god teflonpanne så smelt 1/2 teskje med smør og miks inn i røren. For på denne måten har du kontroll på mengde smør i røren i stedet for å smelle oppi en kladd pr runde med pannekaker. For det kan plutselig bli mye mer smør og bortkastet kalorier enn man tror. Spis med sukkerfritt syltetøy fra lerum eller med friske bær. Eller annen ønsket topping da. 

Min teflonpanne har plutselig tatt kvelden så derfor ser den øvelse pannekaken litt anderledes ut. Damn you møkkapanne!! Blir rasende når ting setter seg fast så til uken får jeg handle ny panne. Så slipper jeg unødvendig raseri utbrudd. Hehe.. 

Jeg hadde også en SUPER overkroppsøkt i dag. FY så bra det var. Sjekk snapchat for noen få glimt. CHRISUNIVERS. Men det som er så merkelig er at selvom økten var latterlig bra så var jeg kvalm og uvell mens jeg holdt på uten at det gikk utover styrken min. For jeg hadde økninger i flere tunge øvelser. Og når jeg var ferdig og satt meg i bilen så følte jeg meg ikke bra i det hele tatt. Jeg våknet jo med vond hals i dag, men tenkte det bare var sånn morgen grums. Men så kjente jeg jo at jeg er på vei til å bli syk IGJEN! Jeg har jo nettopp vært drit dårlig. Så i morgen tidlig er det legen ASAP for å få noe medisiner for jeg er rimelig sikker på at det er streptokokker. Og DET har jeg ikke tid til nå. Faen heller! Mens jeg har sittet her å skrevet dette innlegget har jeg faktisk fått feber. Det er herlig da folkens! Krysser fingrene for at det er forbipasserende.

Jeg må også tipse dere om at www.xlife.no har tilbud på dette sinnsykt deilig craft settet nå og kjører 30% ut kvelden og mye mer! Du finner alt fra craft HER! Det kan du trene med eller bruke under yttertøy utover på høsten. Eller rett og slett bare sitte i sofaen en søndag med ullsokkene og te koppen♥ Dette settet har jeg kjøpt selv for en stund tilbake bare så det er sagt. Hihi.. De har også masse tilbud på icaniwill som er favoritt merket mitt for tiden. Det finner du HER! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 

 

Oppskrift - Overnight Oats med Propud!

 • 18.08.2016 kl. 19:53

Jeg bare må dele denne sinnsykt gode oppskriften med dere! Den var bare så fantastisk god!♥ Og latterlig enkel. Og det liker vi jo. 

I give youuuu.. Overnight Oats med Propud! Altsåååå,, Det var bare latterlig godt. Kunne spist trippel mengde. Og det eneste du trenger er havregryn, propud og 3 små dråper stevia søtningsdråper (evt sukrin). Men man kan godt skippe søtningen også. Bland ønsket mengde havregryn og propud i en skål på kvelden og gjør den lufttett med plastfole. La den stå til morningen og vips! Verdens sunneste diggeste frokost. Topp med favorittbærene dine. Jeg synes bringebær er godt med sjokolade og den komboen jeg lagde var virkelig helt vilt god.

 Oppskrift:

40 gram havregryn
70 gram vaniljepropud
100 gram sjokolade propud 
3 dråper vaniljestevia dråper

Du kan fint bare bruke 1 type propud, men jeg hadde på meg crazy pant´sen og da mikset jeg begge typene :) 

Men jenter! Det her er bare så godt så dere må virkelig teste det hvis dere har propud i kjøleskapet. Har du ikke det får du kjøpt propud HER! 
NB! Avhengighetsskapende! Hihi..

Jeg er så glad for at propud finnes nå i disse diett dager. For det er virkelig himmel på jord for meg nå. Dere er kanskje lei av å høre om det, men det er som om jeg har funnet opp hjulet her altså! #DenFølelsen 

I dag blir det sen treningsøkt. Det blir bein rundt klokken 22, men jeg har aldri hatt noe imot å trene sent så det er null stress. Jeg har fri i morgen og det er bare så deilig å tenke på. Jeg har gått litt crazy på bik bok de siste dagene og skal vise dere noen super deilige favoritter i eget innlegg i løpet av morgendagen♥

Ha en super kveld alle sammen. Håper dere tester denne herligheten av en frokost/lunsj/mellis♥

Instagram: HER!  (Legger ut en super god treningsvideo av ryggøvelser senere i kveld!) 
Facebook: HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Oppskrifter - Fettfrie Dressinger..

 • 16.08.2016 kl. 17:58

Nå skal jeg endelig dele de gode dressingene jeg lager til maten min som mange har spurt om. Jeg spiser jo både kylling, kjøtt og fisk så her kommer det noen gode som passer til alt. Dette er 1 porsjon så hvis du skal lage til fler så bare dobler/tripler du♥

Hamburger Dressing
2 ss mager kesam
1 ss sukkerfri ketchup
dill
salt og pepper og et lite dryss paprika pulver hvis du ønsker
Bittelitt sukrin hvis du vil ha den søtere

Tzatziki 
2 ss mager kesam
1 hvitløksfedd
ønsket mengde revet agurk
salt og pepper

Grill dressing
2 ss mager kesam
1 ss barbeque dressing fra heinz
hvitløkspulver
chili pulver
salt og pepper

Salat dressing
2 ss mager kesam
paprika pulver
1 ss finhakket løk
1 ss finhakket paprika
salt og pepper

Til fisk - Laks
2 ss mager kesam
ferskpresset sitron
salt og pepper (evt dill hvis du liker det godt) 

Til Fisk - Torsk og hvit fisk
(denne er det litt mer fett i pga pestoen,
men absolutt innafor fordi torsk er så mager fisk og det er såpass liten mengde pesto) 

2 ss Mager kesam
1 ss grønn pesto 
Salt og pepper

Her er det bare å blande til alle ingrediensene og piske det godt sammen. Det lønner seg å lage de før du starter på middagen så det får stått litt. Da synes jeg smaken blir best. 

Slenger med noen enkle mattips: 
Laks HER! 
Speltlompe lasagne HER! 
Overnights oats HER!

Oppskrift på kalorifri gele med protein vaniljesaus HER! 
Og et innlegg med mer av hva jeg spiser og 3 oppskrifter jeg ikke klarer å leve uten HER! 

 

Jeg skal også prøve å bli flinkere til å dele mat tips med dere, men det er ikke så spennende akkurat nå pga dietten. Bare vent til dette bikinifitness prosjektet er over og jeg velger selv hva jeg spiser. Da kommer kreativiteten tilbake og jeg har masse godt og by på♥ Et lite tips som dere ser på bildene er å skjære et havrepolarbrød i 2 for å lage et slags pitabrød. NAM! Det er så godt og mye sunnere enn pitabrød. Selv de grove pitabrødene. Du får 2 polarbrød for 1 pitabrød♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra varetelling og baksiden av skulderen min har låst seg litt faktisk, så det blir spennende å se hvordan dagens økt blir! Skal legge meg på tennisballen og rulle litt og se om jeg får løst det opp. Men først er det middag! I dag blir det laks med salat! (Det øverste bildet).

Ha en nydelig Tirsdag vakringer♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

 

Oppskrift - Kyllingfilet m/ gulrotstuing og sopp..

 • 08.08.2016 kl. 19:40

Her kommer et kjempe godt, enkelt og sunt middagstips til dere♥ Jeg er litt lei av å bare spise en salat eller kokte grønnsaker for det har jeg gjort en stund nå. Også har jeg masse gulrot i kjøleskapet pga min lidenskap for laksesalaten jeg har laget i det siste. Oppskrift på den HER! 

Siden jeg labber rundt i ullsokkene mine og er syk så har jeg litt sånn høstfølelse. Plutselig fikk jeg lyst på lam liksom. Haha.. Vel.. Det kan jeg bare drite i for å si det rett ut. Etter bikinifitness scenen om kun 8 uker(!!) skal jeg ha fårikål fest. Hihi.. Men jeg har alltid vært kjempe glad i gulrotstuing så hvorfor ikke lage en sunnere utgave av det da? Her er det du trenger til 1 porsjon.

Til denne middagen trenger du: 

→ 1 Kyllingfilet
→ 350 g gulrot
→ 40 gram mager kesam (2 ss ish)
→ Champignon
→ Salt og pepper

Skjær gulrøttene i mindre biter så de koker fortere. Kok til de er møre. Putt de i en bolle og tilsett kesamen og miks med en stavmikser eller en gaffel. Smak til med salt og pepper. Stek soppen mens gulrøttene koker. Ikke tilsett smør, men 3-4 ss vann, sett på lokk og la soppen dampe litt. Her krydrer du også med salt og pepper eller annet ønsket krydder. Spis med potet ved siden av eller noe annet godt du liker. Du kan også koke opp søtpotet og blande i så du får en søtpotet/gulrotstuing. 

Super enkel rett som er kjempe god og VELDIG sunn! Håper dere tester den ut♥Som sagt er jeg fortsatt helt ødelagt i halsen og pusten. Jeg har ikke feber og føler ikke at jeg blir ordentlig dausjuk så jeg skal prøve meg på ukens første beinøkt i dag alikevel. Kanskje det blir super. Det hadde vært en oppkvikker. For i dag har jeg sittet med studiene og jeg leser om fysiologi. Skal ærlig si at jeg ikke skjønner en dritt enda, men det løsner vel tenker jeg♥ Jeg har ligget å duppet og vært super slapp så nå må jeg bare komme meg ut å røre litt på skrotten før jeg blir gal. Så får jeg bare hoste meg ihjæl på trening. Men satser på at det går bra!

Ha en fin mandagskveld alle sammen! Håper dere har hatt en knall start på uken♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Oppskrift - Kalorifri gele med propud..

 • 31.07.2016 kl. 16:54

Kalorifri gele oppskift! Du kan unne deg akkurat så mye du vil av denne herligheten. Den er bare døds god! Jeg har lagt den ut tidligere også, men det er så lenge siden så det er helt greit med reprise.Du trenger:
10 gelatinplater
3-4 dl zeroh saft med ønsket smak
6-7 dl vann avhengig av hvor mye saft du bruker (Det skal være 10 liter totalt)

Vanilje propud som vaniljesaus

Legg gelatinplatene i vann mens du koker opp saftblandingen. Når gelatinen i vannet er helt myk så klemmer du ut vannet av den og har i saften. Rør rundt til det er oppløst. Hell i beholdere og sett kaldt. Jeg anbefaler og sette det ut en time før kjøleskapet. Varme ting skal jo ikke inn i kjøleskapet for da kan maten der inne bli litt uggen siden temperaturen vil forandre seg. Klar om 4-6 timer. Du kan også putte frukt oppi saftblandingen hvis du ønsker frukt i gelen din. 

Propud er like sunt som mager kesam så jeg har SELVFØLGELIG vaniljepropud over og friske jordbær i bunn på denne desserten! Altså, jeg som går på bikinifitness diett kan spise propud og det smaker som tidenes dessert sammen med kalorifri gele! Den vaniljepropuden er helt nydelig i konsistensen og den smaker ekte vanilje. Ikke som andre sunnere matvarer som smaker rart slik som det ofte faktisk gjør. Jeg har blitt helt avhengig av propud og jeg klarer faktisk ikke å leve uten. Når du smaker det så kommer du til å skjønne hva jeg snakker om og du kommer IKKE til å tro at det er sunt. Jeg synes faktisk sjokoladen smaker som freia sjokoladepudding på kartong!

Propud finner du i både vanilje og sjokolade HER! 

Også må jeg bare tipse dere om at x-life kjører 30% på craft seamless thights. Dere har vel hørt meg skryte av denne thightsen jeg har på bildet under alt for mange ganger? Så nå kan den bli din med rabatt! Jeg har faktisk fått tilbakemeldinger av jenter som har sett at jeg har skrevet om den og kjøpt den. De er skryter den like mye opp i skyene de å♥ Pluss at jeg har flere venninner som har kjøpt etter de har sett den på meg. Så det er en GULL thights. Den er helt svart og basic, men det er noe av det beste man kan ha noen ganger for det passer til alt.

Du finner craft seamless thights HER! Magisk god♥

Følg meg gjerne på Instagram for treningsinspirasjon HER
Lik gjerne siden min på Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

Takk for at du tittet innom min treningsblogg ♥

Lørdags bildedryss og enkel proteinrik middagsoppskrift..

 • 31.07.2016 kl. 15:02

God Søndag♥


- Uovervinnelig i ullsokkene mine -

Dere lurer kanskje på hvordan gårsdagens middagsdilemma ble og om det ble cheat meal?! Vel.. Jeg kan si såpass at jeg fulgte ikke matplanen min nei. Hehe.. Har jeg dårlig samvittighet. EH, nei! Det var mitt eget valg og et bevist valg. Det var en semi planlagt utskeielse og noe jeg unte meg. Jeg koste meg med gode venner, nydelig mat, godis OG is med bær. Oh to the yes, i did it good! Jeg gidder ikke skrive en avhandling med forklaring på hvorfor jeg unte meg det. For man skal jo ikke unnskylde seg og lage en stor greie ut av noe som faktisk i realiteten er HELT NORMALT♥ Eller hva? Er dere enige? 

Her kommer litt flere bilder og litt lenger ned oppskrift på speltlompe lasagnen som er verdt å teste ut. Oppskrift på kalorifri gele kommer etterpå♥

Var du med meg på snapchat i går? → CHRISUNIVERS
Instagram HER! 
Facebook HER!♥Oppskrift (4 persjoner)♥

♦ 2 pk karbonadedeig
♦ 1 Pk speltlomper (Du trenger kun 4 stk) - Kan også bruke squash eller
aubergine for med low card variant fikk jeg tips om i går av venninna mi.
♦ 1 boks mager cottage cheese
♦ 1 1/2 glass dolmio smooth pastasaus
♦ Ost (Lett eller vanlig)
♦ En boks med champignon (Eller 4-5 store)
♦ 1/2 løk
♦ 1/2 paprika
♦ Salt, pepper, oregano og kikkoman
♦ Lag en salat ved siden av med tomat, agurk og løk. Strø fetaost over (ikke den som ligger i olje, men den firkantede pappkartongen fra apetina), skvis noen dråper sitron og topp med salt og pepper. Sitron, salt og pepper er sånn jeg får salatene mine litt mer interesante på smak når jeg ikke bruker dressing. Hihi.. 

Start med å sette ovnen på 220 grader så den er varm nok til du er ferdig. Grovhakk og stek grønnsakene med 1-2 spiseskjeer kikkoman og legg i egen bolle. Stek en og en karbonadedeig og ha sammen med grønnsaksblandingen. Når alt er stekt så putt det oppi panna igjen sammen med pastasausen og la det putre. Krydre til med salt, pepper og oregano. Eller annet ønsket krydder. Legg så lag for lag i en ildfast form. Start med kjøttblanding, 2 speltlomper og spre cottage cheese utover (2-3 spiseskjeer) også gjenta. Bare sørg for å ikke avslutte med lomper. For det er best å når osten oppå ligger over kjøttblanding. Strø ønsket mengde ost på toppen og krydre med oregano og pepper. Inn i ovnen til osten er gylden (15-20 min ish). Det er kjempe enkelt og supert og bruke restene som lunsj dagen etter.

Gårsdagen var super vellykket og jeg var i super humør! Følte meg som Super Woman med denim skjorten min så jeg tok en liten spinn i stua til og med!


 

Lørdagsbesøk og oppskrift på fettfri protein youghurt..

 • 30.07.2016 kl. 13:20

God Lørdag♥

Tenkte jeg skulle dele denne super gode simple hjemmelagde proteinyoughurten med dere! Den er bare så utrolig god og er laget på 1 minutt. Sunnere enn vanlig youghurt samt bedre og fyldigere på smaken.

Du trenger: 

♥ Mager kesam
♥ Lerum sukkerfritt syltetøy (Jeg synes bringebær er super godt/Eller Zeroh saft 1-2 SS)
♥ Vanilje stevie dråper (eller annen søting)
♥ 4-5 av favoritt nøttene dine/Et par spiseskjeer havregryn (Jeg bruker valnøtter)

Bland alle ingrediensene godt og topp med knuste/hakkede nøtter/havregryn. Du kan også mose friske bær og blande i eller hva på toppen selvsagt. Fordelen med å bruke mager kesam er at den er sukkerfri, fettfri og det er MASSE proteiner i den. Det er også kjempelett å lage med seg som etter treningsmåltid hvis du topper den med banan fremfor nøtter for eksempel. Og det er også super godt å bruke på proteinvafler i stedet for rømme/lett rømme. Jeg har rett og slett byttet ut alt jeg trenger rømme til med mager kesam. På taco til og med. Prøv det. Du blir ikkke skuffet!Apropo taco. I dag får vi middagsgjester og det å skulle be noen på middag en Lørdagskveld når man er på en bikinifitness diett byr på visse utfordringer. Why you ask? Vel.. Når jeg tenker middagsgjester på en Lørdag så popper mine tidligere Lørdagsmiddager opp: Nachos i ovnen, Hjemmelaget pizza, lasagne med Christine style hvitløksbrød, Tapas.. Ja, dere skjønner kanskje problemstillingen. Hehe.. Dette er ikke akkurat diettmat. 

Og selvom jeg synes jeg kan gjøre alt mulig spennende med min diett hvis jeg legger litt sjel i det så er den gleder jeg får over litt fancy diettmat kanskje ikke noe andre synes er like Lørdagsvennlig. For vi er vel alle enige om at på Lørdager så spiser man jo noe ekstra godt. 

Nå jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre og hva jeg skal lage egentlig.. For jeg kan mikse og trikse litt med dietten min og skulke litt karbohydrater til kvelden uten å utdype det for mye. Eller så kan jeg servere mine kjære gjester nachos f.eks så kan jeg sitte å gråte innvendig mens jeg spiser diettmaten min. Jeg vurderer sterkt å tillate meg selv sånn halveis å ha et lite cheatmeal (uten å ta helt av som jeg pleier da selvsagt) For jeg er i såpass god form nå og såpass "nærme" mål mht fett% og mål så jeg har jo "råd til" å ikke følge planen en kveld. Men så er det jo selvfølgelig stabeistet i meg som sier "fy skam deg, følg planen" så vi får se hva jeg gjør. 

Dere får selvsagt update i morgen♥

Nå skal jeg lage kalorifri gele! (Oppskrift kommer i morgen) Og etterpå blir det vel en liten tur ut og handle litt inn til i kveld. Og hvis jeg rekker. Litt trening kanskje? Selvom jeg eeegentlig er ferdig med ukens økter. Ha en nydelig Lørdag videre vakringer og husk at dere kan følge hverdagen min på snapchat hvis dere vil: CHRISUNIVERS

Instagram HER! 
Facebook HER! 

 

Onsdagsbildedryss og Proteinsmoothie oppskrift..

 • 29.06.2016 kl. 20:30

//Sponset Innhold//

Heisann jenter! Nå begynner jeg å bli litt stresset med pakking til ferien, samt det siste som skal ordnes på jobb før jeg drar og generelt om jeg husker alt jeg skal ha gjort i løpet av de neste dagene. Jeg er litt av et surrehue så det er som regel alltid noe jeg glemmer. I dag så jobber jeg sent. 16:00-21:00. Innen den tid så skulle jeg pakket meg så ferdig som det bare går, trene, spise mat, lage mat så jeg kan ha med meg på jobb (mealpreppe) og blogge da selvsagt.


Så da tenkte jeg og gjøre det enkelt for meg selv. Kaffe kom først! For guds skyld. (Sånn ser forresten håret mitt ut når jeg ikke har rettet det :O )

Maten jeg spiser i dag:

Frokost: Ostesmørbrød
Etter trening: Proteinsmoothie (oppskrift lenger ned. NAM)
Mellom måltid: Hjemmelaget protein youghurt.
Middag: Laks med salat, mager kesam og en dæsj med skviset sitron
Kveldsmat: Sjokolademousse ;) mmmmhm! Mulig det blir en liten snap´ers av den ja :) 

Så var det mealprep tid! The key to success! Siden jeg jobber sent i dag så må jeg ha med meg mer mat på jobb enn normalt. Jeg spiser jo som regel alltid middag hjemme. Jeg har fått litt oppheng på laks i det siste og det tar meg 5 min å lage. Med en romanosalatmix litt agurk og tomat så er jeg i mål. Steker laksen uten olje eller smør fordi det er en fet fisk som slipper mye fett så det trengs ikke. OVERKRYDRER med sitronpepper og steker laksen på alle sider ekstra lenge for å få den crispy. NAM! En dæsj med mager kesam på toppen samt en liten skvis sitron så er jeg i food heaven. Og mellommåltid blirjo selvsagt jordbær youghurten jeg skrev oppskrift på tidligere. Denne gangen med litt bringebær i tillegg, HUSK zeroh saften med lichi og hvit te da jenter! DEN ER SÅ GOD! Da er det bare å sette i gang med prosjekt muskelmat..

Dro jo på trening og dere var jo med♥ Vet liksom ikke helt hva som er naturlig og snappe ennå, men det kommer seg. Blir nok mer og mer komfortabel der å.
Smeller med et bilde av rumpepumpen etter beinøkt og avsluttende strikkøvelser som dere så et bilde av på snap. Følger du meg ikke på snap så finner du meg på: CHRISUNIVERS

Dagens ettertreningsmåltid ble jo en proteinsmoothie med banan, jordbær og mango. Den var SINNSYKT GOD! Og denne porsjonen er perfekt etter trening. Akkurat nok til å holde deg glad i et par timer. Og mengden passet perfekt i smoothie glasset mitt. Lykke!

SMOOTHIE OPPSKRIFT:

1 Beger yoplait double 0 (null fett) med smak av jordbær
100 gram mager kesam
20 gram FAST-1 vaniljeproteinpulver (på supertilbud HER!
50 gram banan (godt moden for da er den søtest) 
4-5 frosne jordbær
4-5 frosne mangobiter (jeg plukker ut av smoothie mix´en jeg kjøper på kiwi)

Hell alt i en bolle og miz med stavmikser eller i en blender♥ Du kommer til å ELSKE den, får ratt dilla på den også vel.
Her har du 25 gram protein som er perfekt etter trening og ca 250 kcal.
Sportsbh fra X-Life HER! 

Takk for at du tittet innom meg i dag♥

Og jeg er så glad for at så mange ville bli med meg på ferie og la meg til på snap. Super stas altså! Og det er bare og komme med ønsker om det er noe spesielt på trening dere ønsker å se♥ 

Ikke glem meg på instagram HER!
Og lik gjerne facebook siden min HER! 

//Sponset Innhold//

Lørdagsgodt - Jordbær dyppet i sjokolade..

 • 21.05.2016 kl. 10:00

Nå skal jeg endelig dele disse herlighetene her med dere! Det er så fantastisk godt og jeg bare elsker kombinasjon jordbær/sjokolade. Eller.. Jeg elsker sjokolade i til alt. Er det noe jeg ikke kunne levd uten så er det sjokolade! Gud..Det er min store synd. Who´s with me? Absolutt innafor med litt sjokolade på en treningsblogg. Hehe..

Du trenger følgende:

→ Favorittsjokoladen din + evt hvit sjokolade også
→ Jordbær
→ Nøtter av diverse slag (Jeg brukte mandlet og valnøtter)
→ Kokkos

Smelt sjokoladen i et vannbad som jeg har gjort her. Jeg har puttet sjokoladen i en liten skål over dørslaget. Sett vannet til koking og når sjokoladen er ca halveis smeltet så skrur du av platen. (Sjokolade skal ikke over varmes) Vannet og dampen pluss den sjokoladen som er smeltet vil hjelpe resten og smelte. Når det er smeltet er det bare å dyppe bærene i sjokoladen. NB! Legg klart en fjøl med bakepapir på som du legger jordbærene på når de er dekt med sjokolade. 

TIPS! Hvis du har et fondue sett så bruk en av de små "spydene" til å dyppe jordbærene i sjokoladen som jeg har gjort her. Da blir det ikke så mye søl også slipper bladene og ryke og du slipper og evt miste jordbæren i sjokoladen. Bare stikk inn spydet i midten så kan du bare rulle den langst skålen til den er dekt med sjokolade. Mmmm..! Da er det bare å dyppe den i ønsket topping. Nesten som soft is. Hihi.. Jeg valgte kokkos, hvit sjokolade, mandler og valnløtter. Jeg finhakket dette klart så det bare var å dyppe i vei♥Så er det bare og gjøre det samme med hvit sjokolade. Og de komboene jeg anbefaler er vanlig sjokolade og valnøtter og hvit sjokolade og kokkos♥ Når du er ferdig så er det bare å sette de inn i kjøleskapet til de er stive. Det tar ikke lang til. Typ 15 minutter. Dette er den ultimate Lørdagskosen og noe og servere kjærsten med som en liten overraskelse kanskje? Og du velger selv kombinasjonene og hvor "sunn" sjokolade du vil ha. Om du vil ha melkesjokolade eller sukrin sjokolade som er sukkerfri er helt opp til deg og vil du droppe kalorier så skipp toppingen og kun kjør  jordbær og sjokolade. Sukrin sjokolade får du kjøpt hos X-Life. Med mandler HER! Eller vanlig melkesjokolade HER! 

Håper dere tester det ut. Dere kommer ikke til å angre♥ Ha en nydelig Lørdag dere, her skal det jobbes først også er det tid for ukens siste legday. Wish me luck!

♥ Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Eller like Facebook siden min HER! ♥

//C

Proteinrike overnights oats med styrk sjokoladesmak..

 • 11.05.2016 kl. 16:58

Overnight oats har blitt en storfavoritt her hos meg nå og jeg har funnet tidenes kombinasjon! Så her kommer et frokost tips. Denne var så god at den smakte dessert. Jeg synes faktisk den smakte som den DUO youghurten. Vet dere hvem jeg snakker om? Den er jo kjempe god. Husker jeg spiste den hele tiden på ungdomskolen.. Den er riktig nok ikke så sunn så prøv denne varianten i stedet:

Jeg bare elsket kombinasjonen med jordbær, valnøtter og sjokoladeoats. Ja, du hørte riktig. Sjokolade! Hihi. Bare se så godt!OPPSKRIFT: 

→ 1 dl (100g) styrk melk med sjokoladesmak
→ 1 dl (100g) synnøve gresk youghurt med vaniljesmak
→ 50 gram lettkokte havregryn
→ 1/4 del teskje med økologisk kakakopulver (det er veldig bittert, så du trenger veldig lite!)
→ 5-8 dråper steviadråper med sjokoladesmak
→ 5 dråper med vanilje essens

Hvis du trenger søtning får du kjøpt det HER! 


Bland alt sammen i en tupperwareboks og la stå i kjøleskapet til morgenen etter. Eller kun 2 timer hvis du vil ha det til lunsj eller kvelds.
Lettkokte havregryn trekker jo til seg veske med en gang så det tar ikke lange tiden før det er klart.

Topp med friske jordbær og en liten neve med favorittnøttene dine så har du et proteinrikt måltid med sunt fett og karbohydrater. Den perfekte blandingen♥ Den er også fin å spise før trening hvis det er lenge siden du har spist og du føler magen er litt tom før økten. 

Jeg ble hvertfall helt forelsket i denne frokosten og det var bare så utrolig godt. Også liker jeg at det dekker søtsuget også. For hva er vel bedre enn noe som er skikkelig sunt som smaker usunt? Det er luksus i min verden! Hihi.. Også er det super lett og ha med som lunsj på skole/jobb for det er bare å ta med boksen rett ut av kjøleskapet og lage klar en annen liten boks med nøtter og bær og ha i når det er lunsj tid ♥

Ha en nydelig dag i solen fininger og takk for at du tittet innom min treningsblogg ♥

Frokost tips og adidas..

 • 05.05.2016 kl. 16:27

Deilig med røde dager for da får man sovet lenge og slappet ekstra av. Det beste med de røde dagene er inneklemte dager i mellom de og helgen som i morgen som jeg også har fri. Woho! Sov super lenge i dag. Kroppen trengte det virkelig. Og det var så deilig og stå opp til fint vær og sol ute. Jeg har ryddet og vasket hele leiligheten og laget meg en super frokost. 

Jeg bare elsker de nyinnkjøpte adidas klærne mine og jeg kunne bodd i dem dag inn og dag ut! Bare se så freshe de er. Og finnes det noe mer behagelig å labbe rundt i? I don´t think so! Du får kjøpt både toppen og sweatpants på URBAN♥Vel.. I går bestemte jeg meg for å prøve overnights oats for første gang. Jeg har alltid tenkt at "Jaja, det ser jo så fancy og godt ut, men sånn om og men gidder jeg ikke" For jeg skal være ærlig å si at jeg liker det kjapt og enkelt. Men det er jo faktisk gjort på typ 2 minutter også er den klar når du står opp! 

Jeg blandet 100 gram (1dl) med den nye youghurten fra Tine. Den som heter fyldig med smaken pasjonsfrukt! EH NAM! Fy så god den er. Og ja, det er sukker i den, men når man kun bruker 1 dl så er det ingen krise for å si det mildt. Også er den ekstra proteinrik i forhold til andre youghurter. Og nydelig konsistens. 

For å lage dette trenger du så lite som:

→ 50 gram havregryn
→ 1 dl skummet melk
→ 1 dl av din favoritt youghurt 
→ Et par dråper stevia søtning naturell

Bland alt i en bolle og ta plastfolie over og la stå natten over. Det holder også med et par timer så hvis du får lyst på dette til lunsj er det ikke noe problem å lage det på morgnen f.eks. Havregryn sveller jo kjempe fort.
 

Det blir hvertfall super kremete og god konsistent på den og det smakte kjempe godt med den pasjonsfrukt youghurten. For da fikk man litt mer smak på den enn når man bare lager med melk. Så nå når jeg har gjort dette 1 gang så skal jeg eksprimentere litt med forskjellige ting. 

Så er det bare å finne favoritt frukten din og toppe den med. Jeg valgte jordbær, blåbær og plomme i dag. Og de plommene var bare så sinnsykt gode! Mmm.. Ingenting er bedre enn sol ute og frisk frukt. Lykkerus at sommeren er på vei!

Jeg strødde også over 15 gram valnøtter på toppen for å få med litt sunt fett i måltidet, pluss at jeg er en sucker for litt crunch.
Bare se så fornøyd..

Dere burde absolutt teste denne varianten havregrøt. Man blir jo så fort lei den vanlige utgaven og da er det greit og kunne variere litt.
I kamuflasje med sofaen og med vannmelon som snack fordi det tross alt snart er sommer fikk jeg jaggu blogget litt også før trening. I dag er det rygg og biceps som skal trenes. Min favorittøkt hele uken. Jeg gleder meg. Jeg har også noen bakside lår og rumpeøvelser jeg skal dele med dere de neste dagene så titt innom for supre treningstips. Gleder meg så til å dele for de var bare latterlige gode! ♥ Sharing is caring!

Vi snakkes fininger nå skal treningsbagen pakkes og jeg må komme meg ut av joggebuksa mi. Selvom det faktisk frister veldig og trene med den i dag!

Enkle Protein Pannekaker og kjøkkenflex ;)

 • 24.03.2016 kl. 14:54

God påske vakringer♥Nok en lat morgen på denne frøkna her og det er bare så latterlig deilig! Jeg er super støl i kroppen etter noen knallgode økter denne uken så i dag så tenkte jeg at jeg skulle unne meg proteinpannekaker til frokost. Nammm! Jeg vant nemmelig en enorm boks med treningsutstyr, kosttilskudd og masse annet for et par uker siden fra www.fightit.no og blant annet i den boksen var det vaniljeprotein pulver og protein pannekakemiks. Halleluja! Det var juleaften og åpne den boksen der altså! 

Så i dag tenkte jeg å kokkelere litt på kjøkkenet her. Kokke frøken one on one!

Jeg synes det er litt lite karbohydrat i pannekakemikser samt at jeg ville ha litt mer protein så oppskriften i dag så slik ut:

→ 40 gram pannekake miks (1 porsjon)
→ 10 gram vaniljeproteinpulver
→ 30 gram havremel (for å få mer karbohydrat)
→ 0,5 ts bakepulver for å få de litt mer fluffy
→ 2,5 dl vann (ish, se ann tykkelsen)
→ vanilje stevia dråper (bruk så mye søtning du liker)
→ 3 gram smeltet smør som du blander i røra for at det ikke skal sette seg fast i panna


Næringsinnholdet for disse så slik ut: 
Protein: 31 g
Karbo: 28 g
Fett: 8 g (sunt fett selvfølgelig)
Totale kalorier: 319 kcal. 

Hvis du ikke har disse ingrediensene så har jeg en annen protein pannekake oppskrift jeg har laget selv HER! 
Eller hva med kokkoslapper HER! 


  
Proteinpulver HER! 
Pannekakemiks HER!  Denne er på tilbud til 149,- (!!!)

Hvis du har teflon panne så holder det med den mengden smør og som jeg har nevnt i tidligere innlegg så sparer du deg for MYE kalorier hvis du gjør det på den måten. For tenk deg selv.. Som regel så har man jo oppi en liten kladd pr pannekake / runde i panna og si du skal ha 6 runder i panna så har den smør kladden 3 gram pr runde ish. I stedet for å da få totalt 3 gram på hele røra som er = 2,5 gram fett og 22 kalorier så ender du opp med å få 21 gram smør som er 157 kalorier og 17,2 gram fett. HÆ! Det er brutalt sant? Det er sånne små ting man ikke tenker over som har MYE å si i løpet av en hverdag.

Jeg anbefaler og ha kontroll på slike ting for å spare deg for mye kalorier. Uansett hva du skal steke. Så ta deg den tiden og vei opp kladden.
Spesielt når det kommer til vafler og pannekaker. Men hvis du gidder så kjør på og vei når du steiker biffen din å. Bare bruk en digitalvekt og en liten bolle. Sett på vekten FØR du setter på bollen så du får med vekten på bollen for noen kjøkkenvekter går ikke mindre enn 10 gram. Så hvis skåla di veier 55 gram så legger du oppi 3 gram smør til det står 58 gram. Voila! Easy peasy! Og hvis du har det fremme på benken som jeg har så er det ikke noe mer jobb sånt sett. Jeg tenker på det slik: Maten min skal bare innom en ekstra "stasjon" Hehe.. 
Hvis du bruker my fitness pal appen til å måle hva du spiser i løpet av en dag så anbefaler jeg også og ha en notatblokk på kjøkkenet så du kan notete de forskjellige matvarene underveis. :) Har du ikke my fitness pal så finner du den selvfølgelig i app store.

Bare prøv å mål i en uke så ser du hvor mye "unødvendig" du egentlig får i deg. For man tar så lett på ting. Det er ganske enkelt å spise mye mer enn det kroppen har behov for og trenger og da vil vekten enten gå opp eller stagnere. 

Dere kjenner meg jo såpass nå at dere vet at jeg ikke er noen hysterisk gærning når det kommer til dette. Jeg har spisedager, hell.. Jeg har spisehelger. 
Jeg teller ikke alltid etter stålkontroll, men jeg har mine metoder for å nå mine resultater. Og makrotelling er faktisk genialt. 

Det ble jo selvfølgelig litt tull og tøys på kjøkkenet når jeg satt i gang med selvutløseren. Den har jeg liksom glemt at eksisterer da.
Og why! Den er jo genial.
Så det blir det nye nå. Woho! Snakk om å være 100 år da når man ikke kan sånt. Men nuh! Blir det andre boller!Kjøkkenfleeeeex! O´ store skamløshet, hvor har du vært i mitt liv? 
Sånn blir det med treningsblogg da. En random flex her og der :P 

  Nå har jeg faktisk offisielt startet på min bikini fitness plan! OMG! Jeg tror nesten jeg DØR! Jeg hadde min første treningsøkt på bikinifitness treningsprogram i går, som kom litt kastet på meg, men jeg er ALL IN! Shit just got real. Og det er skummelt og spennende på en gang.
Mer om dette i et eget innlegg som kommer. 

Pannekakene ble hvertfall super gode!! 

Jeg er den grådige da som skraper hver eneste dråpe ut av bollen for å få en siste mini pannekaken! ♥
Og den smaker alltid sååå godt mens jeg driver og fikser de "ordentlige" med pålegg eller syltetøy. Hihi.. Blir liksom en liten forrett.
I dag ble det blådbær til den store gullmedaljen og da bruker jeg selvøflgelig det sukkerfrie syltetøyet fra Lerum. Det er svin dyrt ja, men det er 100 ganger bedre enn de andr typene som har latterlig mye sukker i seg.

Bare se så nydelig♥ Det blir jo som å spise dessert til frokost ♥
Og hvis du vil være litt sunnere på cheat day så kan du jo bare lage disse og klaske sukkerfri vaniljeis oppå med noen varme bær f.eks. Mmmm! 
Det skal jeg faktisk gjøre til Lørdag for det hørtes bare latterlig godt ut faktisk. Hihi..Vel.. Nå er disse borte og jeg kunne gitt venstre armen min for en porsjon til. Haha..
Matvraket meg vettu. Er det mulig! Noen ganger skulle jeg bare ønske jeg gav totalt F i hvordan jeg så ut og bare spiste alt jeg kom over. 
Men nei.. Det funker ikke desverre. 

Så da spiser jeg heller disse "dessert" proteinpannekakene med god samvittighet og ser sånn her ut etterpå..
Blå i hele trynet!


  

Det er ikke så alt for lenge til det blir trening her nå og jeg er så motivert nå atte FY! Så jeg gleder meg som en liten unge.
Det er rygg, biceps og mage på menyen i dag så det blir bra.
Nå skal jeg virkelig bevise hva jeg er god for og gi 100% 

Failure is NOT an option! 

Jeg har allerede bestemt meg for at dette SKAL bli suksess og at jeg skal gjøre dette bra så nå er det bare og legge ned det harde arbeidet og gi 100% hver eneste treningsøkt og følge opp mat 100% i tillegg til å restituere godt i helgene samt fokusere på det som faktisk er viktig! 
Livet er for kort til å ikke gi ALT hver dag! Man har faktisk ingen tid å miste. Og en dag man skulker eller sluntrer unna er en dag mindre å få ting gjort på. Så det er ikke noe vits i å utsette. Ta deg selv i nakkeskinnet og...

GET SHIT DONE! 

True Transparancy BCAA Gele! <3 NAM!

 • 23.03.2016 kl. 12:38

Her kommer en liten godbit dere nå som påsken kommer! 
For et sukkertryne som meg så er det deilig med sunne alternativer. Jeg er så glad i mat og søtsaker at det er super gunstig for meg å kunne ty til litt sunnere alternativer. I tillegg til alt smågodt, sjokolade og ben & jerrys da :P Høh.. Det handler om balanse ;)
Jeg elsker å forske litt på kjøkkenet og denne gangen ble det suksess!

Jeg har jo tidligere.. Sånn.. Waaaaay back delt den sukkerfrie gele oppskriften jeg hadde. Ikke noe revolusjonerende det altså, for det er sånn som alle fitnessblogg og treningsblogg mennesker innahar og deler :) 
Den oppskriften finner dere HER! 
Jeg ser også at jeg har blitt litt flinkere på blogging siden da (takk gud) så det blir bare bedre og bedre. Hold ut! En dag er jeg helt rå.

MEN...
Jeg fikk en idé...


Hvorfor ikke lage en slags pre workout gele ut av True Transparancy BCAA? Det hører jo hvertfall hjemme på en treningsblogg eller hva?
Hæ.. Det høres jo ikke feil ut! Hihi. Hvertfall ikke når de smaker så godt som de gjør og jordbær / goji bær er min STOR favoritt! 
♥ L O V E   I T ♥

Du trenger kun:

→ 1 boks True T.
→ Gelatinpulver
→ Litt frukt (Jeg brukte jordbær)
→ 2 ss vaniljeproteinpulver blandet ut med bittelitt vann til en kremete konsistens til å ha på toppen som en slags vaniljesaus! Har du ikke vanilje protein pulver kan du også bruke mager vaniljekesam sammen med litt frukt på toppen. 
Hell True T i en kjele og kok opp mens du blander 3 ts gelatin pulver med 3 ss varmt vann og la gelatin blandingen svelle i et par minutter før du heller oppi kjelen med True. Rør ut til gelatinen er oppløst og hell over i boller og sett kaldt til stivnet. Jeg lagde disse på kvelden så de var klare på morgnen, men regner med de kun trenger 3-4 timer hvis du plutselig får lyst til å teste det ut :) Det tar seriøst 5 miutter fra du starter til den står til avkjøling. 

Det her er noe av det enkleste simpleste du kan lage også smaker det bare SÅ godt og er SÅ sunt.
Så får du denne herligheten her til slutt! Og Den kombinasjonen her den var helt nydelig ♥
True T strawberry / goji berry, vanilje proteinsaus og hakkede jordbær! 
Fikk skikkelig sommer feeling og det er jo ikke feil ♥Nå er det straks tid for trening for denne frøkna her♥


Du kan lese mer om True T i mitt første innlegg da jeg nettopp hadde blitt stolt ambassadør HER!  ♥

Ha en nydelig i sola dag dere!

(sponset innhold)

Lørdags Frokost <3 Arme riddere the real deal!

 • 20.02.2016 kl. 14:21

Denne morgnen fikk jeg lyst på noe litt anderledes til frokost. Noe man ikke spiser hver dag og som er litt ekstra kos. 
Selvom dette er en treningsblogg / fitnessblogg så er det lov med litt usunne oppskrifter også hæ?
Arme riddere poppet opp i hodet mitt og det er en liten stund siden sist jeg spiste det.
Jeg begynte å tenke "Grovbrød, ekstralett melk og 1 egg jepp. Det har man!" 

Men så tenker jeg.. "Nei faen..Det er jo Lørdag!!" Hehe..

Så da ble det ut i butikken og handle helmelk og LOFF(!!!!) omg! Loff er jo noe jeg aldri spiser og det er jo noe av det beste jeg vet.

Her kommer oppskriften på disse herlighetene:

Arme riddere for 2:

♦ 2 Egg
♦ 2 Dl helmelk (Skummetmelk)
♦ 2 SS sukker (Sukrin)
♦ 1/2 ts kanel
♦ 1/2 ts 
♦ Bittelitt salt
♦ Loff (Grovbrød)


Bland alle ingrediensene i en ildfast form og lett loff skivene i den og vend de til de er gjennombløte med eggblandingen. 
Stek i smør på middels varme.Server med alt du måtte ønske. 
Her ble det nutella og syltetøy og det var helt sinnsykt godt! Nå skal frokosten få synke også skal noen pakker hentes på posten også er det trening som står på menyen! :D 
Gleder meg til å dele min glade nyhet med dere! :D 

Slenger med denne morningens snap..
Ha en fin dag så lenge vakringer! 

Protein Pannekaker m/ mager cottage cheese <3

 • 03.02.2016 kl. 18:30

Blir aldri lei av pannekaker til frokost! Om det er sunne, mindre sunne, med sukker på eller med sukkerfritt syltetøy.
Altså.. Det er bare DIGG! Dessert til frokost. Hvem sier nei takk til det? Ikke jeg hvertfall.Deilig start på dagen i dag.
Fikk sovet godt ut, våknet støl fra økten i går kveld! AIAIAI! Og er litt støl fra Mandagens økt.
Lagde disse gode herlighetene og gjorde klart treningsprogrammet mitt i treningsdagboka mi. 


Dagens økt så slik ut:

♦ Oppvarming med mine 5 øvelser som du finner HER!

♦ Rumenske markløft/Strakmark
♦ Utfall bakover
♦ Lateral push down
♦ Sittende nedtrekk med mega bredt grep
♦ Militærpress
♦ Scott curl (biceps)
♦ Tricep push down
♦ Sit ups

♦ Og glute finisher fra Fitness Sandra. Video HER! 

Den er bare GENIAL for å få siste rest ut av rumpemusklene. 
#KrampeirævaØkten i dag gikk kjempe bra så da er det jo ikke noe stress. Hadde litt utfordring med militærpress pga den nerven jeg har i klem i ryggen, men klarte fortsatt 22,5 kg men kun 8 - 6 - 6 før jeg gav meg da det begynte å bli i overkant ubehagelig. Flink Christine! 

Fikk jo lagt ut innlegg tidliger også før trening og det var veldig digg, for noen ganger føler jeg at jeg har så mye jeg vil dele med dere også er det ikke alltid like god tid.

Disse snasne sakene lagde jeg til frokost i dag.

Lettete brunost og sukkerfritt bringebær syltetøy er en favoritt!
Eller sjokolade philadelphia som jeg faktisk synes er bedre enn vanlig sjokkispålegg♥

 

Det du trenger er:

♦ 1 egg
♦ 30 gram havremel
♦ 15 gram mandelmel (eller annen tørrvare)
♦ 100 g mager cottage cheese
♦ Stevia dråper til søtning Vanilje, evt sukrin gold, sukrin. (Mye søtning)
♦ 0,5 ts bakepulver
♦ 5 gram smeltet smør i røra
♦ 0,5 - 1 dl vann til riktig tykkelse

Miks alt sammen med en stavmikser for å få en klumpfri røre. La stå i 15 min og stek i vei. Pga de usle 5 grammene med smeltet smør så trenger du ikke noe form for fett i panna når du steker. Så her kontrollerer du selv mengden fett i måltidet :)

Næringsinnhold

415 Kcal fordelt på:

Protein: 35 g
Karbohydrater: 21 g
Fett: 19,9 g

Vil du ha litt mindre fett og kalorier kan du fint skippe eggeplommen og heller ta 2 hvitter.

Passer perfekt som frokost, kvelds, før/etter trening eller rett og slett bare hvis du er litt fysen.


Enjoy♥Har dere treningsdagbok til å holde orden på øktene? 

Ha en fortsatt nydelig dag fininger!

Hva faen skjedde? :(

 • 14.01.2016 kl. 18:09

Først må jeg bare tipse dere om et supert pre/post workout måltid som er lett og godt! 
Funker altså før og etter trening. Eller frokost.. Kanskje kveldsmat..Eeeeeller hvis du bare er fysen på no søtt og godt ;)Du trenger: 

♦ 100 g mager cottage cheese
♦ 1 Stk skyr (liten boks) valgri smak. Jeg brukte fersken! (NAM!)
♦ Valgfri topping i form av frukt, nøtter, sjokolade. Hva enn du unner deg ;) 

Blandt skyr og cottage chesse sammen og kast oppi en bolle, strø alle slags herligheter over og nyt!
Skal du spise den etter trening så ville jeg hatt havregryn oppi eller en banan også.

Jeg brukte friske bær og frukt, samt litt valnøtter og kokkosrasp.. Og ser dere helt til venstre? 
Det er raspet sukkerfri sjokolade fra cavalier som du får kjøpt på helsekost! ;)
Har du lyst har du lov :D

I dag skulle jeg egentlig trent rygg, noe jeg hadde gledet meg veldig til!
Så klar for å løfte markløft! ♥

Dagens økt skulle sett slik ut:

♦ Markløft
♦ Pendley rows
♦ Sittende roing
♦ Hantelroing
♦ Lateral push down
♦ Sittende nedtrekk
♦ Rygghev
♦ Negative pullups (5 stk bare)

Det er en heftig økt det der. 
Forventet svettefest, makspuls og svikt i diverse deler av kroppen!

MEN!

Så skjedde det noe på jobb i stad som satt meg helt ut.
Jeg har aldri vært med på noe liknende og jeg må si at det faktisk var noe av det skumleste jeg har opplevd.

Jeg drev og pakket opp en genser som kom inn i dag også merket jeg at synet mitt ble litt uklart.
Jeg trenger jo egentlig briller og burde gå med det hver dag, så jeg tenkte bare "nå er øynene mine slitne.. På tide å somle seg og få kjøpt briller/linser) 
Men det gav seg ikke der nei. 
Jeg mistet nesten alt synet på venstre øye/side..
For det hadde egentlig ikke noe å si hvem øye jeg lukket da jeg prøvde å lukke et og et øye for å se om det hadde en innvirkning.
Jeg ble jo drit svimmel og desorientert og drit kvalm.
Og da er det rimelig kjipt å stå alene på jobb og ikke kunne sette seg ned til det går over.
Det kom en kunde inn mens jeg stod bak kassen også skulle jeg titte opp på henne og jeg så helt seriøst ikke hodet hennes. 
Det er det sykeste. Det var bare lysglimt og skyer. Akkurat som en flekk som jeg bare ikke så noe på.
Tallene på kassa forsvant også på venstre side. Hvis det stod at klokka var 14:00 og jeg skulle fokusere på det så så jeg bare :00 og kanskje bittelitt av 4 tallet. 

Også ble det værre :( Det ble liksom helt mørkt på venstre siden og det kom sånne lysglimt/blits aktig lys innimellom. Pulserende flekker på en måte. Akkurat som en mørk tordensky. Og jeg ble helt vinglete når jeg stod rett opp og ned.
Måtte lene meg inntil et bord.

Jeg ringte ei kollega av meg som også er ei av mine beste venninner for jeg vet hum har hatt migrene for det var det eneste jeg kunne tenke meg at det kunne være og fikk litt råd av henne.
Jeg fikk tilbake synet mitt etter kanskje 45 minutter, men da hadde jeg et sånt rart trykk i hodet og var heeeelt energifattig ville bare legge meg ned på gulvet.
Føltes ut som om kroppen min veide dobbelt så mye og at jeg måtte anstrenge meg for å snakke.
Og hvis dere har begynt å kjenne meg litt nå så trenger jeg ALDRI å anstrenge meg for å snakke ;)
Det var slitsomt å si noe på en måte. Også fikk jeg en mild hodepine.

Hele opplevelsen var drit skummel og jeg trodde først jeg hadde fått slag altså!
For man krisemaksimerer jo ikke noe i det hele tatt! 
Livet gikk i sakte film etter jeg hadde googlet symptomene og hadde selvdiagnosert meg selv med diverse dødelige sykdommer.
Haha.. Er jo så teit å vett! 
Men man blir jo redd da.

Jeg ringte jo til legevakta for legekontoret var steng for dagen og fikk streng beskjed om å komme til de hvis det skjedde igjen og uansett kontakte fastlegen min med en gang i morgen tidlig for å sjekke det ut.

Det er sikkert "bare" noe migrene greier, men siden jeg aldri har hatt noe liknende før noen gang så var det skummelt som faen!

Jeg liker så godt dette ordtaket: 

"Do something today that your future self will thank you for"

Og som regel så tenker jeg jo på det ordtaket som at "gå og tren, skift livstil og vær aktiv så får du igjen for det senere"

Men i dag velger jeg og snu den..

Jeg lytter til kroppen min som hadde en mini shut down i dag og velger og utsette ryggøkta til lørdag da jeg har hviledag uansett.
Det tror jeg at jeg vil være takknemmelig for.
Så i dag blir det spontan hviledag og jeg har allerede hoppet inn i joggebuksa og lagt meg på sofaen. 
For jeg kjenner at venstresiden min er litt rar ennå.♥ Takk for at du tittet innom ♥

♥Lik gjerne siden min på facebook!♥
TRYKK HER FOR Å KOMME TIL FACEBOOK SIDEN!

Sukkerfri baking. Marsipan og kokkosmakroner<3

 • 20.12.2015 kl. 21:08

Bake gleden har ankommet! 
Oh jul med din glede :P
Sa grinchen sjæl.
Neida.. Er veldig glad i jul jeg altså.
Kunne godt pyntet på amerikansk vis og hatt familien rundt meg konstant :) 
Det er bare det butikk stresset som blir masete og får meg i humbug humør! 
Men det er vel en liten sjarm over det å? 

Nå har life 3 for 2 på ALLE varer fra funksjonell mat så jeg dro med meg litt av hvert hjem før helgen.
Jeg ELSKER tilbud og rabatter ;) Her er det mandelmel, brødmix, lys og mørk fibersirup, sjokoladekakemiks og vanlig kakemiks!
Kjøpte også med med stevia dråper med vaniljesmak og sukkerfri melkesjokolade.
Så nå blir det litt baking fremover ;) 
Vi starter med..

Marsipan kuler:

♦ 2 eggehvitter (73 gram)
♦ 120 g mandel mel
♦ 40 gram sukrinmelis
♦ 10 gram sukrin gold
♦ 5-10 dråper vanilje stevia dråper
♦ 30 gram sukkerfri melkesjokolade til topping

Her er det bare og blande alle ingrediensene godt og la det stå i typ 15-20 min så mandelmelet får sugd til seg alt sammen og deigen får satt seg litt :)
Så er det bare å rulle det i kuler 

Fantastisk gode! 

Sett kulene kaldt  før du tar på sjokoladen. 
Sett også kulene kaldt etter sjokoladen er på i ca 15 min bare så det får satt seg.553 Kalorier på hele oppskriften fordelt på 
Protein - 58
Karbohydrater - 19
Fett - 24 gram 
Og hele 26 gram fiber! 

Deler du dette på 12 kuler som jeg fikk får du 46 kalorier pr kule fordelt på = 5 gram protein, 1,5 gram karbohydrat og 2 gram fett. 

Kokkos makroner a la Linda Stuhaug: 

♦ 2 Eggehvitter
♦ 70 g sukrinmelis
♦ 120 g kokkosmasse 
♦ 10 dråper vanilje stevia dråper
♦ 1/2 ts ekte vaniljepulver økologisk (IKKE vaniljesukker)

Kjør eggehvitter i kjøkkenmaskin eller med håndmikser. Hell gradvis i alt bortsett fra kokkosmassen.
Når alt er fluffy og stivpisket så ha oppi kokkosmassen og blant forsiktig inn,
Lag små klatter på bakepapir in inn i ovnen på 175 grader i 8 minutter. (Til de er gyldne)Før og etter <3 FOR EN TRANSFORMASJON DERE! ;)
De ble knall gode :) 

823 kalorier fordelt på:

Protein - 15 gram
Karbohydrat - 8 gram
Fett - 79 gram

Det høres brutalt ut, men så lenge du ikke spiser alle 11 selv så er det helt greit! :P 
1 stk = 75 kalorier - 1,4 gram protein, 0,7 gram karbohydrat, 7,2 gram fett.
Så det er helt greit å unne seg et par sånne ;)

Inspirasjon er hentet fra www.kriweb.no og www.lindastuhaug.no ! 
Disse to fantastisk gode bloggene har gitt meg MASSE inspirasjon, ideer og oppskrifter siden jeg begynte å trene og er helt rå på å lage sunnere alternativer både når det kommer til hverdagsmat og kos. 
All ære til de som er så flinke og kreative!Instabilde - @christinesunivers 
Følg meg gjerne:)

Håper dere har like mye julestemning som meg og at dere har hatt en fantastisk helg <3


Proats! Proteinrik sjokolade havregrøt :)

 • 20.12.2015 kl. 16:45

Okei, dette er ikke noe revolusjonerende nytt, men deler dagens frokost med dere før jeg gyver på sunnere marsipan laging!

Jeg er skikkelig på latsiden i dag kjenner jeg.
Bare ligget på sofaen og kost meg med netflix og småryddet litt fra gårsdagens fråtsing.

Det er aldri lurt å la godisen stå på stuebordet til dagen etter! Ryker kjapt på en smell eller fem da gitt.
Men det er jo tross alt helg ennå ;)

Men siden det var manko på proteiner på starten av dagen min så tenkte jeg til å klinke til med en gammel favoritt :)

SJOKOLADE PROATS! 

- Protein Oats-

♦ 40 gram havregryn
♦ 20 gram sjokolade protein pulver
♦ 1 eggehvitte*
♦ Vanilje stevia dråper (Jeg bruker 10-15 dråper for jeg er et sukkertryne)

Nam nam og atter nam! 

Kok opp havregryn med vann (1 dl ca)
Når grynene er kokt opp så ta kjelen av platen og hell i eggehvitten.
Rør rundt til eggehvitten er helt blandet inn i havregrøten. (Konsistensen blir litt mer kremete)
Ha i søtning og rør rundt sam proteinpulver til slutt.
Bland alt godt sammen. 

*Er du allergisk mot egg kan du fint skippe eggehvitten, men ha da i litt mer vann til riktig konsistens.245 kalorier fordelt på:

Protein - 23 gram
Karbohydrater - 26 gram 
Fett - 4 gram Og med en liten klatt nutella som "smørøye" er søndags frokosten komplett <3 


Denne er aboslutt verdt å prøve! Knall god start på dagen, kveldsmat eller til og med etter treningsmåltid :)

Som etter treningsmåltid ville jeg kjørt 30 gram proteinpulver samt en 1/2 liten banan som topping ;) 
Da trenger du litt mer protein og litt mer karbo.


♥Enjoy♥

Kokkoslapper og trening!

 • 19.12.2015 kl. 15:24

Gooood morgen vakriser!
I dag sov jeg leeeeenge<3Følte for litt søtt til frokost i dag gitt..
..Det er jo tross alt lørdag;)

Så da tok jeg en gammel oppskrift på pannekaker jeg har og modifiserte den litt slik at den ble som jeg ville!Med kokkos <31 Porsjon Kokkos Lapper: 

♦ 1 egg
♦ 40 gram mager kesam
♦ 20 gram havremel
♦ 20 gram kokkosmel
♦ 0,25 dl skummet melk (en halv dl)
♦ 3 g smeltet smør 
♦ 5 - 10 dråper vanilje stevia dråper
♦ Bittelitt vann (bare for å få røren litt mer flytende, men ikke mye!) 

Bare å mikse alt sammen inkludert det smelta smøret! Stek på middels varme i små porsjoner for å få litt sånn lappe liknende saker <3

326 kalorier fordelt på:
Protein - 25 gram
Karbohydrater - 27 gram
Fett - 17 gram
Og hele 10 gram fiber! 

TIPS!: Grunnen til at jeg smelter 3 gram smør og blander inn i røra er fordi.. Da har jeg kontroll på hvor mye fett jeg får i meg på hele røra siden jeg ikke trenger å ha i smør for hver stekerunde. For da trenger jeg ikke steke i smør. Så lenge du har en teflon panne så holder det med de 3 grammene i røren så det ikke setter seg fast <3 
Ergo.. MASSE kalorier spart! Det kan bli greit mye fett hvis man skal steke i 3-4 runder og hiver oppi en kladd med smør hver runde! 
Spar deg selv for det.. Smelt og bland i røren!

De ble knall gode! Og jeg spiste de med litt av hvert på ;) 
Lettere brunost, bringebær syltetøy uten sukker og philadelphia med freia sjokolade <3 NAM! 

Perfekt pre workout for min bicep og tricep økt nuh hvert øyeblikk! 

Dagens arm økt består av:

Bicep curl i skråbenk
Bicep curl med EZ stang
Bicep curl med kabel
Hammercurl <3
Chin ups
Dips
Tricep push down
Overhead extension
Diamond push ups (smale pushups som går mer på triceps)

De to siste er supersett! Det betyr.. Null pause mellom øvelsene.. Bah! Hardt! :O 

Jeg må også innrømme at jeg røyk på en liten smell da jeg satt og surfet til langt ut på natt i går :O 
Jeg har bestilt meg en aim´n thights til! :D 
De er bare SYKT gode og sitter som et skudd så jeg klarte ikke dy meg!
En liten julegave til meg selv <3
Bare fordi jeg er så flink ;P 

Nuh er det trening! 

Ha en super dag!!Dag 1 i restitusjonsuke :O

 • 09.11.2015 kl. 21:06

Det er litt deilig og komme hjem fra jobb og spise middag også bare kose seg resten av kvelden.

Selvom jeg må innrømme at det er noe som mangler. 

Mandagsøkta mi <3 Du er savnet.. Det er kun 6 dager igjen til nytt program <3

Å GUUUUD som jeg gleder meg :D Det blir så sinnsykt bra! Jeg bare føler det! 

I dag har jeg vært flink.. Jeg har ikke jobbet overtid! Woho! Stjerne i boka.

OG jeg har rullet beina mine som var greit støle etter lørdagsøkta!

Og rullet ryggen.. Phew! 

THE PAIN!!


Ryggen rulles
Det er så godt og vondt på en gang :O
Får bare unnskylde ullsokkene, men altså.. Det er jo høst da ;) 
Noen kjører tøfler.. Jeg kjører utslitte raggsokker :P


Klarer jo faen ikke å være seriøs for fem øre :P 

Det ser jo ut som man skal føde: Haha.. 
Ikke bry dere om kurven på bildet. Den hører til på soverommet, men står der for å få gjennomtrekk :P 
Haha.. Man taver det man haver :)


Ikke det mest flatterende bilde, men hei.. Det der er PAIN! 
Nederst ved kneet på siden er så sinnsykt ikke digg! 
Men føles bra etter man er ferdig da ;)

Fordelene med foamroller er: 
Øker blodsirkulasjonen/godt for restitusjon
Fjerner slaggstoffer i musklene
Myker opp muskelene
Forebygger skader
Bedre mobilitet
Kan også brukes som oppvarming til styrkeøkter
mtp at det øker blodsirkulasjonen og gjør musklene varme

Her er en video med hvordan du ruller kroppen med en foamroller hvis du er litt nybegynner :)

Dagens middag var taco grateng med pasta :)

 


1 (stor) Porsjon taco grateng:

200g kylling og kalkun kjøttdeig
1/2 halv boks/150 gram kesam (ikke mager)
1/2 halv pose taco krydder
40 gram fullkorn pasta skruer
30 gram norvegia ost (eller lett ost for mindre kalorier)
50 gram løk

Kalorier - 533
Protein: 49 gram (!!!)
Fett: 19 gram
Karbohydrater: 41 gram

1 .Kok pastaen
2. Stek kjøttdeigen og tilsett hakka løk
3. Ha i taco krydder
4. Tilsett kesam og la putre til det har redusert litt
5. Ha i pastaen når den er litt al dente og bland godt med kjøttdeig blandingen
6. Hell i ildfastform og strø ost over
7. Inn i ovnen på 225 grader 10 minutter

Server med en salat til og litt taco saus og mager kesam i stedet for rømme :) 

Jeg har erstattet ALL rømme/creme fraiche med kesam/mager kesam pga høyrer protein innhold og lavere fett innhold i mitt kosthold. 
Jeg synes det smaker så og si likt.
Husker ikke smaken av rømme egentlig :P Haha..

Du kan jo justere mengdene dine selv mht mindre porsjon osv.

Det var hvertfall super godt! 

Taco er jo ikke bare forbeholdt helgene hæ? 

Driver å tenker på å lage et lite progresjons innlegg om min fremgang. 
Og litt bilder av meg selv før jeg begynte å trene :O 
Kommer i løpet av nærmeste fremtid :)

Kommer også til å dele litt av det nye programmet mitt <3 Og tanker rundt det :)

Stay tuned ;)

Ha en deilig kveld i høst mørket <3


Hjemmelagde protein pannekaker med nutella <3

 • 07.11.2015 kl. 13:27

Yes.. Indeed! 
I dag er det lørdag og da røyk jeg kjapt på en nutella smell på morgnen jah! Skal jeg love rei ;P


Stod opp..
Så meg så vidt i speilet.. Egentlig bare for å gni vekk øyegrus og gikk videre i zombie modus mot ovnen mens jeg satt opp dotten i håret og satt på te vann mens jeg fant frem ingrediensene på pannekakene. 
For det var jeg enig med meg selv om i går kveld..
I morgen.. Ja, da blir det pannekaker til frokost! ;) 
Viktig å planlegge vett!


Instabilde: @christinesunivers

1 PORSJON - PANNEKAKE OPPSKRIFT: 

1 egg
20 gram havremel
10 gram havregryn (du kan seff velge kun en av de, men totalt 30 gram, jeg liker å ha bittelitt havregryn for konsistensen skyld)
*15 gram protein pulver med valgfri smak (Jeg brukte vanilje)
60 gram mager kesam 
0,5 dl skummet melk
0,5 ts bakepulver
5-10 dråper vanilje stevia dråper (kan erstattes med sukrin)

Et lite dryss ekte vaniljepulver (økologisk), Kanel og Kardemomme.

* Kan byttes ut med 15 gram mandelmel, havremel, sesam mel, havregryn eller annen tørrvare.

Bland alle ingrediensene med mikser og la stå i 15 min for å svelle litt. Kjør på med så mye krydder du vil og liker. Stek på middels varme og snu når de får masse små hull/bobler på overflaten. Det bruker som regel og være et godt tegn på en flipp ;)

Jeg har en teflon panne som er god så jeg bruker faktisk ikke noe smør eller olje i pannen for jeg bruker kun 0,5 dl røre pr pannekake  (bruker dl mål til å scoope og helle) 
Jeg liker å bruke litt mindre røre for da blir det flere og de blir mindre og er så enkle å snu. 

Røren inneholder 401 kalorier fordelt på:
Protein: 39 gram
Fett: 13 gram
Karbohydrater: 29 gram

ENJOY! Denne oppskriften er jo så god og så enkel. 
Den kan LETT doblet/triples/friples osv ;)Enklere får du det ikke ;)

De ble DØDS gode! Creds to Le Chef ;) Hehe.. 


Yep.. LIVE LIFE! <3 Man må unne seg litt bonuser innimellom! ;) 

Dette ble en SUPER pre workout for nå er det gym tid hvert øyeblikk! ;) 
Protein, Fett, Karbo, Sukker, Fiber! Dette MÅ det jo bare bli noe gains av right? :D

Dagens økt består blandt annet av:

Knebøy (tungt som faen)

Rumenske Markløft
Hip thrust
Sittende roing
Sittende skulderpress med hantler (må erstatte militærpressen med denne foreløpig)
Bicep curl EZ stang
Benk dips

Mage (har en liten joker der i dag;) )

I kveld skal vi på middag til søstra til et vennepar og det blir SÅ koslig! 
Gleder meg masse! 
Stas å bli integrert så godt her på Rena :P Haha..

Håper dere alle får en superduper dag! :D


Snacktips som du kommer til å ELSKE!

 • 30.10.2015 kl. 10:34

Okei, lets be honest! Det er ingen hemmelighet at jeg er et matvrak av ei jente og elsker søte ting. Gjerne sammen med salte.. Mmm!
Husker før når jeg var yngre (ja, typ 16-18 år) så kunne jeg lett starte dagen med en cola (vanlig type), en stor plate med freia melkesjokolade og salt potetgull <3 Åh gud bedre så godt det er! Så tok jeg typ en liten neve med pottis i munn, tygde litt for så og spise en sjokkisbit så det liksom blanda seg og ble søtt og salt. Hællemåne! Noe så godt! :D

Men den gang ei.. Nå får man finne andre alternativer ;) 

Så derfor! 

Lagde jeg disse:


Disse ble svaret på min godteskrikende kropp i går:D Og gud BEDRE! Og det var godt! 

Du trenger kun: 
50 gram banan 
20 gram økologisk peanøttsmør (greenchoice)
8 gram sukkerfri melkesjokolade (du får kjøpt på helsekost)
5 gram salte penøtter (6 stk)Tevannet står klart til kok og gitt... Aaah.. for et liv ;)
Bare skjær bananen i biter og fordel peanøttsmøret på de 6 bitene, smelt sjokoladen i en frysepose i tevannet som er på vei til å bli varmt. Klipp et minihull i posen og sprøyt over. Pynt med en søt peanøtt på toppen<3 Hihi..

Kalorier - 237
Protein: 8 gram
Fett: 16 gram
Karbohydrater: 15 gram

Det her er det man kan kalle en sunn fristelse ;)

Jeg har et annet lite tips her å:D 
For i tillegg til å dytte innpå på disse herlighetene så hadde jeg jo fortsatt kveldsmat makroer(kalorier igjen) 
Så da lagde jeg meg dette:

Proteinpannekaker med "bløtkakekrem" Yup thaaaats right! :D 
Det smaker faktisk som bløtkake krem! 

Altså.. Det handler om å være kreativ når søtsuget melder seg ;)

Dette er egentlig kun oppskrift på den youghurten jeg lager av mager kesam, sukkerfritt syltetøy og vanilje stevia.
Men i går dro jeg den et skritt lenger! :O 
Whaaaat? Er det virkelig mulig?! Yep.. Er nok det :P
Jeg pisket 1 eggehvitte om til marengs i kitch´n aid´en og blanda kesam blanding sammen med det for å få en mye luftigere konsistens. Og jeg skal LOVE deg at det ble suksess ;)Du trenger: 
300 gram kesam
75 gram sukkerfrit bringebær syltetøy fra Lerum
1 eggehvitte (32 gram ca)
10-15 dråper med vanilje stevia dråper (ja, jeg liker det søtt. Smak til selv hva du liker)

Kalorier - 274

Protein: 40 gram (!!!) 
Fett: 3 gram
Karbohydrater: 24 gram

Den her kan du også spise alene med nøtter/havregryn på toppen f.eks som frokost eller kveldsmat.
Du kan også kutte ned på mengden kesam om du ikke trenger så mye protein i et måltid. 

Pannekakene er fra en proteinpannekake miks jeg har skrevet om tidligere ;) 


MEGET velykket kveldsmat kan man trygt si ;) 

Haha.. Også må dere bare se denne filmen! :P Døøør av latter.
Da står jeg da.. og tar bilder av peanøttgleden min og Kim har vært på butikken for å kjøpe pepsi max..
Så skjer dette:
video:20151030102022

Jeg spiste ikke EN eneste bamsemums! For jeg hadde mer en nok sunt godteri og kose meg med ;)


Fine tekanna mi<3
Nå sitter jeg her etter en lat morgen og koser meg under pleddet med havregrøt og te før vi skal stikke og trene, også en tur til legen. Nå fikser jeg ikke den senebetennelsen i skulderen lenger. Begynner å bli vondt når jeg skal svinge når jeg kjører bil :P 
Så skal vi nedover en tur og besøke foreldrene våre! :) 
Mulig det blir litt tapas hos foreldrene mine før vi drar hjemover i kveld igjen. 
Må prøve å få frisørtime for frisøren min var syk i går :( 
OG fikse halloween kostyme for vi skal på stor halloween fest i morgen :O Hihi..Men før alt dette! Trening! 

Litt av dagens program: 
Knebøy
Rumensk markløft
Hip thrust
Facepulls

Mage

Dette blir en TUNG økt ;)

Hvis du legger ut noe av dette på insta eller hvor som helst så tag meg gjerne @christinesunivers eller bruk hashtagen #christinemat ;)
Ha en FANTASTISK dag<3

Ruth ruthesen?

 • 27.10.2015 kl. 00:33

Ah, mandag.. Alltid like tungt og stå opp :P Men man kommer alltid i gang i løpet av kort tid :) 
Så kan man begynne å glede seg til alle de tingene man skal gjøre utover dagen.

Jeg har gledet meg masse til trening i dag. 
For jeg visste jo at det var lav vekt på knebøy og teknikk trening som gjaldt.
Kjørte 40 kg 5 sett og 12 reps. 
Blir rimelig utmatta i beina da ja..

Kjørte også utfall med 20 kg på skuldrene.
Denne er det lenge siden jeg har kjørt så det var uvant. 
Kjørte 3 sett med p pr bein. 
Kommer til å øke neste økt for jeg hadde tålt mer ja :)

Jeg skulle jo egentlig ha rumensk markløft i dag, men jeg er så SYKT ødelagt i beina etter Lørdagen atte herregud! :O 
Hadde ikke hatt sjans til å løfte 75 kg med ræva i dag nei ;P Hehe.. Så bytta den ut med utfall.

Åh.. I morgen er det varetelling igjen.. Vi har det.. hold dere fast! HVER mnd! Ja.. du leste riktig.. Hver eneste mnd.
Så det betyr.. 
FOOD PREP! 
For som jeg skrev tidligere.. Nøkkelen til suksess er og være forberedt og planlegge både måltider og økter. 
RUTINER! OPPLEGG!
Det er jo ikke no stress hvis du bare skal være hjemme en hel dag. Da klarer man seg uansett om man planlegger mye eller lite. 
Men når jeg skal jobbe 08:30-22:30 i morgen så er jeg nødt til og planlegge så jeg ikke klikker helt pga lavt blodsukker og beiner ned på meny og kjøper ferske boller og doughnuts typ! For det kan fort skje.. Eller..
Det kan fort bli krig i hjernen min med meg selv om at det IKKE skal skje :P 

Siden jeg har så snill kjærste så kom jeg hjem til dette etter jeg hadde vært og trent:


Ferdig stekt strimlet biffkjøtt i matbokser klare for avgang.
Må bare pimpe opp med litt grønnsaker og litt karbohydrater :)
Herlig hæ? <3


Så da var det bare å begynne å kutte grønnsaker da ;) Klar som et egg med god koppen med te i hånda kan jeg erobre verden ;)


Puh.. Sliten etter økta jah.. Men.. Må.. Bare.. Begynne.. Å.. Kutte.. Grønt! :P


Valget falt på champignon, paprika og squash.
Jeg spiser som regel en del gønnsaker. Grunnen til det er selvfølgelig pga mye viktig næring og vitaminer samt fiber og at det faktisk smaker godt.
Men også fordi det fyller magen og er så og si kalorifritt i forhold til pasta, kjøtt osv.


Biffstrimler med byggris og grønnsaker <3
Nam! Fit for fight i morgen! ;) Herlig<3 Det er så digg og vite at jeg har den maten jeg trenger og at det bare er og flekke opp veska så ligger disse klare :)
Tar også med meg riskaker, en skyr og muligens en questbar :)

Kveldsmaten i kveld ble HELT konge! <3

Hørt om Peanutbutter & jelly sandwich? Ja, seff?!

Vel..

Her har du peanuttbutter & jelly oats! :D 
Haaaalleluja! 

Dette smakte så SINNSYKT godt at jeg nesten dør litt innvendig for at jeg ikke kan spise trippel porsjon! :O

Dette er super sunt og godt. Super kveldsmat eller lunsj.
Eneste er at min porsjon er relativt stor, så ikke la deg lure. 
Dette er en REAL kaloribombe! ;)
Men det passet inn i regnskapet mitt på kalorier så da var det jo null stress ;)

Min porsjon:
- 50 g havregryn
- 1 dl lettmelk
- 1,25 dl vann
- 50 gram peanøttsmør (økologisk fra green choice)
- 50 gram Lerum sukkerfritt jordbær syltetøy
- Vanilje stevia dråper (7-10 stk for jeg er en søtmoms)
- 1/3 del rent vaniljestang pulver. (Økologisk)

Jeg bruker en del søtning i grøten for da synes jeg det blir mer dessert aktig ;)

Kalorier - 568 nydelige ;)
Protein: 23 gram
Fett: 29 gram: 
Karbohydrater: 50 gram

Dette er et genialt måltid hvis du manger fett i kosten din f.eks.

Men du kan FINT droppe halvparten av peanøttsmøret og kjøre 25 gram i stedet: Det er mer enn nok det altså :) Og da sparer du deg for mye fett og kalorier. Kan fint droppe 10 eller 20 gram med havregrøt også hvis dere bare vil ha et kjapt mellom måltid. 
Syltetøyet er ikke så mye kalorier, men hvis dere kutter til f.eks 30 gram havregryn så holder det sikkert med 30 gram syltetøy også.
Lag det i den porsjonen du ønsker.. Du må bare prøve det <3


Det var hvertfall en helt SYKT uslåelig kombo<3 
Matvrak.no!

Må også bare vise dere.. Apropo snill kjærste..

Dere som leste innlegget da jeg var litt morgengretten etter en natt med skikkelig drittsøvn.
Da var det jo kjempe kaldt på morgnen. 
Jeg hadde gruet meg til å skrape is og hele pakka.
Så kom jeg ut til dette:

Da hadde han skrapet alle rutene mine og latt dette være igjen <3 
Fining <3 Hihi.. Heldig jeg<3

Nå er det natta på denne gympa´en ;)

Sov godt :* Fysen? ;) Snack tips!

 • 23.10.2015 kl. 22:30

Kveldsmat her om dagen var denne deilige saken ;)

BLÅBÆR PROTEIN FLUFF:


Instabilde - @christinesunivers ;)

Dette gjør meg bare så lykkelig! Jeg var så fysen her en kveld og ville ha noe som slukket søtsuget.

Da ble resultatet denne fabelaktige saken<3

Det er så simpelt og lage og så sunt og så insane godt at hvis du ikke har prøvd så kjøp for guds skyld
blåbærskyr neste gang du er i butikken!

DU TRENGER:


Hele 4 ingredienser :)
- 1 boks blåbær og vanilje skyr (Eller annen smak om du har en annen favoritt)
- 2 eggehvitter (76 gram)
- Fryste blåbær (100 gram) + litt ferske blåbær om du ønsker (30 gram)
- 5 - 7 dråper vanilje stevia (Eller 2 SS sukrin om du ikke har stevia)

1. Ta ut bær fra frysern og mål opp og ha klart i en bolle
2. Visp eggehvittene og søtning til skum med håndmikser eller kjøkkenmaskin (jeg bruker å la den gå typ 5 minutter i kitchn aid´en)
3. Ha i boksen med skyr og bland forsiktig med en slikkepott. Pass på å ikke visp den flat. Prøv å ha litt tålmodighet..
Selvom det ikke er lett <3 


4. Ha oppi de fryste bærene. 
Og bland så forsiktig videre inn.


5. Få herligheten i en bolle og strø de ferske blåbærene oppå og nyt MAX! :D 

Totalt kalori innhold: 
184 kalorier
Protein: 25 gram
Fett: 1 gram
Karbohydrater: 17 gram

Det her er typ der beste sunne du kan spise når du er fysen på noe snacks spør du meg da.
Kaster du på litt banan så er det supert etter treningsmåltid også :) 
Banan og blåbær er en uslåelig combo <3

Du kan jo selvfølgelig også kjøpe en annen skyr og bytte ut blåbær med jordbær/bringebær/skogsbær.
Men hvis du bytter ut til en fryst bær som er større (som f.eks jordbær så ville jeg tint de litt lenger eller kun kjørt ferske.
For det som er så godt med fryste blåbær oppi er at det blir nesten som is fordi bærene fortsatt er litt frosne.
Jeg tenker meg at hvis du kjører jordbær så blir et bare sånne store is jordbær klumper oppi. Så da ville jeg harr bare fersk frukt.

Annet du kan ha oppi:
- Valnøtter eller andre nøtter
- Tørket frukt. Goji bær f.eks
- All type frukt <3
- Raspet sukkerfri sjokolade
- Havregryn eller annen granola

Jeg liker å bruke stevia dråper som søtning i stedet for sukrin fordi jeg får veldig vondt i magen av sukrin hvis det blir for mye av det. 
Så hvis noen andre har problemer med sukrin så anbefaler jeg stevia i alle former :) 

Du får kjøpt stevia dråper i alle smaker her: iherb.com 
Det tar jo litt lenger tid å få det siden det er fra statene, men mye billigere enn å gå på helsekost her hjemme. 
Pluss supert utvalg.
Husk å bestill for under 350 kr om gangen for å unngå toll avgift.
Bestill heller med en dags mellomrom hvis du skal ha mye.

Mine favoritter er: 
Vanilje
Toffe/karamell
Sitron
Sjokolade

Jeg kan love deg! Hvis du prøver denne protein fluffen en gang så er du hekta <3


#siklerogharlystpåenskåltil

Hvis du lager dette og legger ut på insta så tag/hashtag meg gjerne

@christinesunivers eller #christinemat

Gøy og se hvordan deres versjoner ser ut hvis det er noen som tester den ut ;) 

Enjoy ;)


Sunnere banan cupcakes med peanøtt og karamell og dagens økt ;)

 • 18.10.2015 kl. 22:34

Ja, du leste riktig ;) Hehe..

Oppskrift lenger ned ;) 
Trening først!
Sidehev i kabel var en super øvelse etter militærpress, upright row og face pulls for å tyne siste rest med energi i skuldra.


Å så seriøs! Prøver hardt og holde kamera stødig for jeg skalv som en gærning!
Skulderpump ja ;) Hehe.. Trenger ikke skulderputer da.. 80´s go home! 

Kjørte også bicep curl med overhåndsgrep.


Denne går så og si KUN på underarmen og er skikkelig syrete. 4 sett 15 reps med 10 kg.


Hammercurls med "FY FAEN DET ER TUNGT" tryne :P

Og til slutt.. Jokern sjæl!


Pullups med underhåndsgrep.. Det bilde her var bilde av den ene jeg greide for jeg var helt KJØRT i armene.. hahahaha :) Men da har man virkelig gitt alt da. Fikk kastet på en LANG negativ på vei ned hvertfall når jeg prøvde meg på nr 2 som nesten gikk ;P 

KAKETIIIIID:


Her er ingrediensene: 

KAKEN: 

- 1 pakke kakemiks som du får kjøpt på helsekost. (Mindre karbohydrater, mer protein og uten hvete gluten og sukker)
- 2 bananer
- 1 dl mager vanilje kesam
- 4 hele egg 
- 2 dl vann
- 3 - 5 dråper vanilje stevia (hvis du vil ha ekstra søtning)
- 1/3 dels teskje med vanilje pulver (evt. ekte vaniljestang)

Miks alt sammen og hell i cupcake former eller liten kakeform.
Inn i ovnen på 175 grader i ca 30 min.

Fordelt på 20 små cupcake former blir det 75 kcal pr cupcake:
Proteiner: 4,2 gram
Fett: 4 gram
Karbohydrater: 6,3 gram

(NB! Det står på pakken med kakemiks at man skal ha i 1 dl med olje. Jeg har 1 dl med mager vanilje kesam i stedet for. Fordi jeg ønsker og spare meg for olje kaloriene og kesamen er mye mer proteinrik!) 

TOPPING: 

- 1 boks philadelphia light
- 80 gram creamy økologisk peanøttsmør (den fra green choice)
- 3 SS (ca 45 gram) sukrinmelis
- 3 - 5 dråper med vanilje stevia 

Visp alt sammen til du har en tykk frosting aktig konsistens! PYNT:
- 15 gram med salte penøtter
- 10 gram sukkerfri mørk sjokolade
- Sukrin gold. 

Smelt den mørke sjokoladen i en brødpose i kokende vann så klipper du bare et MINIATYR hull i posens hjørne når det er smelta og dytter forsiktig ut og over frostingen.

Smelt også sukrin gold og stryk utover en bakepapir og lag streker for å få "knekk" til å pynte med :) 

Hakk opp salte peanøtter og dryss lett over!

Sjokolade smelting på gang!

Kalorier for hele frosting røren er OG pynten er 962 kalorier:
Protein: 40 gram
Fett: 74 gram 
Karbohydrater: 28 gram

Det høres jo helt sykt ut, men fordelt på ca 20 cupcakes blir det ca 48 kcal pr cupcake :)

Det vil si... Pr cupcake med frosting og pynt blir det 123 kcal. Så da kan du unne deg en eller to sånne hvis du har besøk og med god samvittighet for her er det KUN sunne ingredienser :) 100% SUKKERFRITT! 

OG SJEKK RESULTATET! ;)

Dem smakte DRIT godt! Så her spises nok ikke bare en for å si det sånn :) Haha.. 

Men.. Kun sunne ingredienser så skal jeg ha samvittigheten min ren ;) 

Dette er bare gaiiiiiins!

Håper dere har hatt en like god helg som meg! <3


 

Cheat day og mage øvelse video ;)

 • 10.10.2015 kl. 17:50

Heyyy..
Nå er det happy camper stemning til tusen i heimen her! :D Det er cheat day og som det spisetrynet jeg er så har vi selvfølgelig vært å kjøpt shitload av godteri! <3

Så nå sitter jeg her i skrivende stund da.. med en kinder maxi på låret og storkoser meg ;) Men før jeg forteller litt mer om hvordan en typisk spisedag for meg ser ut så skal jeg vise dere en SUPER mage øvelse som jeg er helt in love with! <3

Workout first, then eat ;)

video:trim


Det viktige med denne øvelsen å stå slik at du har aktiv kjernemuskulatur hvert sekund. Du skal ALLTID ha stram mage og kjerne OG jobbe kun med magen/kjernen når du snur deg til siden. Stå med brede ben for å få bedre stabilitet. 
Denne magevelsen tar i hele magen, men spesielt i sidene. Også kalt obliques! Jeg har jo skrevet litt tidligere om at jeg er besatt av obliques og jeg synes det er latterlig fint! Jeg varierer veldig med mageøvelser for å få allround god trening der, men denne er en absolutt favoritt! 
<3 Den tar som F og jeg får skyhøy puls!

Så over til spisedag :D My favorite part of the week <3


Altså.. really? Vi er 2 stk her i huset altså! REALLLY!!! (Sjekk den ene posen har jaggu meg revna for den er så full :O kremt.. og det ligger en Ben&Jerrys cookie dough i frysern å ;P )

Ja, det skal jeg love deg;) Det som er da.. er at når jeg har spisedag så klikker hjernen min og blir lettere lobotomert.. Jeg kjøper ALT jeg har lyst på og litt til! Får helt stjerner i øya i godis kroken i butikken.. Blir faktisk lettere rørt! ;)

Men.. det vil ikke si at jeg/vi spiser alt forde! Hvertfall nesten :O hehe.. neida.. vi spiser jo ikke opp alt det der. Har alltid rester (ja, you heard me.. rester) til helgen etter!

På en spisedag så spiser jeg alltid normal frokost. Altså sunn. Som om det skulle vært en helt vanlig hverdag. 
Jeg spiser også som regel sunn middag (noen ganger avvik der altså) Men bortsett i fra det så er det ikke alltid jeg spiser noe mer enn disse to måltidene.
I dag står biff på menyen. Hele 300 gram bare til meg :D 

Når det kommer til makroene mine så gir jeg nesten F i de på spisedager. For jeg sitter ikke og måler opp potetgullet mitt altså.. Det gidder jeg ikke. Spisedag skal man slappe av og nyte og faktisk ikke tenke så mye på hva man spiser, med mindre man spiser alt man kommer over da? (Som jeg også kan gjøre innimellom.. Er noen gener jeg har arvet fra min kjære mor) 


Sjarmerende hæ? Haha.. #Denfølelsen Jeg har fått heeelt opphengt i noe som heter giant corn fra den lille nøttefabrikken! <3 (Se så tom beholderen er. Bildet er tatt ETTER vi fylte boksen vår! Hahaha.. Gir opp ass!)

Det eneste jeg tenker på på spisedagen min er at jeg skal nå protein målet mitt. Jeg sørger for at jeg får i meg de x antall grammene protein jeg skal ha i meg hver dag. Også blåser jeg i fett og karbo. For det får jeg av sjokkis og pottis uansett ;P Hehe.. Så da drikker jeg protein shaker gjennom dagen for å dekke opp det frokost, middag og evt det andre måltider ikke dekker :) Dette er nok ingen perfekt oppskrift på hvordan ting bør gjøres, men det funker for meg <3

Etter en spisedag kan jeg gå opp 2-3 kg.. (Ja, ikke kødd) Men så tar det ca 3-4 dager så går jeg det av igjen. (Dette er kun de mest ekstreme dagene som noen ganger ender opp i spise helg ;P haha.. Sånn som bursdagen til min kjære da jeg lagde hjemmelagd oreo kake.. Burde skjønt det kom til å gå til helvette da ja ;P)

I lengden så holder vekten min seg stabil og jeg har stålkontroll på kroppen min og vekta mi samt form. Så fort noe begynner å skurre hvis det skjer så justerer jeg.

Jeg tenker at det er et år til jeg skal på scenen evt.. Og da kan jeg kose meg litt på veien til oppkjøring så lenge jeg er så flink og strukturert ellers! ;) Er dere ikke enig? ;)

Ha en super helg videre :) 

Grønne pannekaker ;)

 • 10.10.2015 kl. 01:18

Yep, you heard right ;) Jeg sa jeg skulle legge ut oppskrift.. Og selvom klokka er mer enn nok så holder jeg det jeg lover! ;)

Dette var gårsdagens kveldsmat. Jeg manglet litt fett på total makroene mine. Altså mitt totale kalori inntak. Og avokado er typ BARE fett (sunt fett.. og mye fiber) Så da kastet jeg liksågodt avokadoen oppi pannekakerøra :O Whaaaat? Girl gone CRAY CRAY!
Haha..
Skal si jeg var rimelig spent.. for jeg var sulten som en ulv! Og hvis det der hadde blitt totalt failure så hadde noen fått lide! :P
Meg når jeg er sulten = MONSTER! Skygg bane!

Well.. here it goes!

Vaniljeprotein pannekaker med avokado:


Oi oi oi..


OI OI OIIIII <3 (Legg merke til vannet som koker.. Må jo ha te for guds skyld!)

Du trenger følgende:

50 g. avokado
25 g. vanilje protein pulver
35 g. havremel
50 g. mager kesam
0,5 dl skummet melk
120 g. eggehvitter (ca 4 stk)
5 vanilje stevia dråper (kan bruke vanlig vanilje essens + sukrin evt)
3 dråper vanilje essens
1/4 dels teskje ekte vaniljepulver (IKKE vanilje sukker) 
1/4 dels teskje bakepulver

Bland alt sammen med en mikser/kjøkkenmaskin og la hvile i 15 min. Så er det bare å begynne å steke :D
Toppes med valgfritt sukkerfritt syltetøy så har du super frokost/kveldsmat.

Makro verdier: P. 46g. F. 14g. K. 30 g. Og det tilsvarer 442 kcal ;)
Så det er en relativt ´"stor" oppskrift. Altså kalori messig. Det spørs litt hva du liker i forhold til om du vil ha mange små måltider i løpet av en dag eller noen færre litt større. Men si du spiser 2000 kalorier om dagen så er jo dette kun 1/4 del. Da har du fortsatt god igjen til frokost, middag og evt. et mellom måltid ;)


Her er resultatet.. NAM! Jeg klinte på 100 g med sukkerfritt blåbær syltetøy fra Lerum og 50 g selvplukka blåbær fra vi var i skauen her om dagen :) Og SEFF!!! En kopp te.. eller to? :D

Enjoy! 

Natta fra TEskjefitnesskjærringa :*

 

Fuck janteloven! :O

 • 09.10.2015 kl. 15:51

Åh.. i dag har jeg fri..woah.. tenk.. FRI! Har jobbet mye overtid i det siste så deilig med langhelg nå :) Neste uke er det DRIT mye og gjøre og superhektisk så da blir det deilig å bare koble av og ta livet med ro denne helgen. Vi hadde egentlig tenk til å ta en tur til Rondane og ligge i telt fra i dag til i morgen også gå topptur i morgen, men været var usikkert så det får bli en annen gang. Det er tanken som teller right? :P 

I dag har jeg bare tatt det helt lungt og smårydda litt her og der, lagd meg DRIT god frokost og planlagt dagens treningsøkt :) 


Instabilde: @christinesunivers <3 

Frokosten var bare helt sinnsykt god! Ferske grove rundstykker som jeg kjøpte fra med fra bakeren i går som jeg varmet i ovnen i dag! 

Pålegget ble: 

2 skiver med philadelphia light + Lerums sukkerfrie jordbærsyltetøy. Det smaker jo dessert!
1 skive med hamburgerrygg og most avokado med salt og pepper
1 skive med hamburgerrygg + 1 egg med salt og pepper! 

P: 22g F: 15g K: 56g  Totalt 471 kcal. <-- Dette er da makroene. Proteiner, Fett og Karbohydrater i gram. 

Noe å tenker på: 

1 gram fett tilsvarer 9 kalorier
1 gram protein tilsvarer 4 kalorier
1 gram karbohydrat tilsvarer 4 kalorier
1 gram alkohol tilsvarer 7 kalorier

Alt i alt ble dette en kalloririk frokost, men jeg fortjener det og jeg sørger jo bare for at det går opp med resten av dagens kalorier ;) Det er jo tross alt kun sunne ingredienser.

 

Dagens økt: 

Jeg har tenk til å gjøre en liten vri på dagens treningsøkt ;) Hehe.. føler meg litt gærn! :O I dag så kjører jeg et litt annet program og en litt annen fremgangsmåte. Jeg kjører noen av øvelsene med lav tyngde og høye rep. Dvs i stedet for knebøy 52, 5 kg 3 sett x 8.reps. Så kjører jeg typ 30 kg 4 sett x 20 reps. Halloooo syre fest! haha.. Det kommer til å svi, brenne og føles pain, men no pain no gain :P Jeg tror kroppen min trenger et lite sjokk og sjokk skal den få! 


Mage står blank ennå.. For jeg har ikke bestemt meg for noen spesifikk øvelse ennå. Kanskje en liten joker? 

Som nevnt tidligere kjører jeg jo alltid rumpe aktiveringsøvelsene til Fitness Sandra som oppvarming før økt. Hun er jo en del av strongbody sitt team og er rett og slett helt rå! Kjempe forbilde for slike jenter som meg som drømmer om å stå på scenen en dag :)
Kjører denne for å få bedre kontakt med rumpe muskelen, for det er rimelig dritt å trene hardt uten å treffe den muskelen du skal trene. Tenk litt på det når du trener. "Kjenner jeg det der jeg skal?" Gjør du ikke det så prøv å juster litt på stilling du står i/sitter i. Evt. gå inn på youtube og søk opp øvelsen slik at du kan få noen pin points på hva du kan gjøre anderledes/bedre.

Comfortzone say what? 


Fuck janteloven! :P Dagens form ;) Bildet øverst til venstre er faktisk tatt ETTER frokost.. I love my karbs <3 

Beklager litt stygge ord her og der, men her er det ingen sensur og all me :P hehe.. Dere er herved advart ;) 

Etterpå så kommer det en super oppskrift <3 Stay tuned!

Ha en fantastisk dag og god helg :*

Mitt daglige kosthold:

 • 06.10.2015 kl. 21:27

Det var ei som lurte på hva jeg normalt spiste i løpet av en dag så tenkte jeg skulle dele det med dere :)

Jeg er jo et helt sinnsykt matvrak! :O Så jeg kunne gjerne spist 10000 kcals hver dag, det er jeg nesten sikker på. Jeg liker ALL mat. Og er helt sykt glad i godteri, potetgull, smågodt, kaker, is osv osv.. The list goes oooon ;)


#Denfølelsenhvergangjegsermat

Så man skal ha en god porsjon selvkontroll for å klare og holde et kosthold som er på tritt med treningen. Men alt handler om balanse også. For jeg er avhengig av spisedag på lørdag eller søndag som belønning for å klare å være 110% i ukedagene. Så det blir spennende til konkurranse oppkjøring når man er på super strikt diett og ikke kan klikke på sjokkisen i helga :P haha.. Men.. det får bare gå! Man må ofre litt på veien for å komme i mål :)

Jeg teller jo nå makroer. Dvs makronæringstoffer. Det er da proteiner, karbohydrater, fett, fiber. Jeg spiser 2000 kalorier hver dag og hver og en av de kaloriene er nøye gjennomtenkt og jeg spiser x antall gram proteiner, x antall gram karbohydrater og x antall gram fett hver dag for å treffe de 2000 kcals jeg skal ha i meg. Det krever litt planlegging, men man kommer fort inn i det :) 

Jeg vil ikke skrive hvor mye av hver jeg spiser. For det er så individuelt per person hva man skal ha i seg i forhold til mål man har, altså om man skal opp/ned i vekt, bygge muskler, trener mye/lite, har en aktiv jobb osv. Så mine tall er ingen fasitt selvom du veier det samme som meg og er like høy f.eks. Just saying ;)

Men.. nok chitchat.. Mat.. mmm..maaaat <3

 Frokosten min består som regel av noe så enkelt som: 

- 2 grove brødskiver med hamburgerrygg og ost på den ene OG hold dere fast. På den andre så har jeg philadelphia ost med freia sjokolade på <3 Mmm! Den er SUPER god og et kjempe fint alternativ til vanlig sjokkis pålegg/nutella som det er sykt mye fett og sukker i. 

Eller

Havregryn m/ skummet melk og sukkerfritt syltetøy

Mellommåltid:

- Riskaker eller litt frukt.

Lunsj:

- Speltlomper med kjøttpålegg 
- En liten salat (uten dressing/ost o.l)

Middag: 

- Kyllingfilet, byggris og grønnsaker eller en salat. Tallerken ser som regel ut som dette: 

 

Etter trening:

- Proteinshake og rosiner eller riskaker. (ALDRI unntak)

Kveldsmat:

-Proteinpannekaker med sukkerfritt syltetøy

Eller

- Brødskiver med stekt egg og kalkunbacon eller kjøttpålegg

Jeg tar også fish oil hver veld for å få i meg viktig næring og omega fettsyrer.

Jeg spiser jo mye mer variert enn dette.. men her er et eksempel på hvordan en vanlig hverdag kan se ut :)

Det er ikke så mye mer hokkus pokkus enn dette egentlig. Det er heeelt vanlig mat, men i kontrollerte mengder, veid opp slik at jeg får akkurat det jeg trenger på grammet. Det er ikke alle som gjør som meg og dette er ikke noe "riktig" måte å gjøre det på. Men for meg så fungerer det foreløpig veldig bra. Det gjør at jeg bygger muskler, men samtidig holder meg på en lav fett %. 

Og husk at.. hvis man trener mye så må man faktisk SPISE MAT! Aldri tenk at du skal ned i vekt og tren masse og ikke spis! Det er helt feil, for da lagrer kroppen fettet ditt. Ja, kroppen din trenger kanskje et lite kallori underskudd for å gå ned, men du må fortsatt spise riktig og nok forde. Og kroppen trenger litt fett hver dag for å slippe fett. Selvfølgelig riktig type fett da. Som nøtter, avokado, peanøttsmør <3 osv. En håndfull nøtter kan være nok det :)

Kommer også til å skrive om hvordan en typisk cheat day/spisedag ser ut for meg også.. Så stay tuned ;) hehe.. Det er jo så mye mer gøy med godis a gitt :D

 

//Christine :*

 

Kveldøkt og ØKING! :D

 • 06.10.2015 kl. 01:04

Kjapt innlegg før jeg hopper til køys :) 

Klarte å sovne etter middagen i dag og våknet litt over kl. 21 så da var det bare å hoppe i gym tøyet og komme seg ut ;) Trene skal man uansett.. No excuses! 

JEG ØKTE I KNEBØY!! :D Woho :P 

52,5 kg 3 x 8! :D


Go deeeeep ;)

Økte i strakmark også <3 Yeeey, det føltes faktisk "lett" i dag! Så det var deilig! 

74 kg 3 x 8! :DOg skviiiiis på toppen ;)

Så var det bare å kaste i seg proteinshake´n og de 3 riskakene man får som belønning etterpå ;)

Dette ble kveldsmaten for kvelden <3


Naaaaam! <3 Rugsprø med hamburgerygg og avokado samt en halv riskake med peanøttsmør på! :O :D 

Jeg har begynt å telle makroene mine og jeg manglet veldig mye fett i dagens kost så da ble det fettfest til kveld :P haha.. nasty ord! 

Kan forklare litt mer om makro telling en annen dag ;)

God natt :)

 

Jeg ELSKER utfordringer! :D

 • 04.10.2015 kl. 19:17

Tidenes diggeste søndag startet med super frokost og koseklær og endret seg kjapt til uteklær og utfordringer! I love it! :D 


Luksus frokost! Grovt brød med lett ost og skinke og eggbert med litt kalkunbacon <3 Masse god næring som gir utgangspunkt for en SUPER start på dagen!

Vi spiste frokost og koste oss litt før vi kastet på oss uteklærne og dro opp på jobben til min kjære. Han jobber i forsvaret så vi stakk opp i leieren og inn i skauen til en av hinderløypene de har der :) Woho! Noe så gøy! Masse utfordringer!


Da var det min tur da ;P hehe..


Monkey bar madness! Jeg dro hele rekka jeg :D Woho! Jeg var jo med på tough viking i fjor og da klarte jeg det AKKURAT ikke så det var gøy å klare det nå! Til og med 2 ganger, for jeg måtte jo filme det å ;) Film på instagram: @christinesunivers 


Hihi.. Er jo helt latterlig morsomt :)


Vil heller IKKE dette nedi det iskalde vannet her :O Hehe..

Etter vi var gjennom hele løypa så plukket vi blåbær på vei tilbake :) Snilleste gutten som gadd å tråkke ute i skauen med kjærringa for å røske med seg noen blåbær! :D


Klarte jaggu å få med Kim på bilder i dag å gitt ;) Han er litt kamerasky. Stas.. Tilogmed greit at de ble lagt ut her ;) W00t! :P

Så til kveldsmat er det fare for at det blir proteinvaffler med blåbær <3 mmmm...

//Christine :* 

Torsdagsøkt og Rosa by <3

 • 02.10.2015 kl. 00:25

Hey godtfolk ;)

I dag var økta super bra! Jeg kjenner jeg er på et bra sted nå og fremgangen kommer omtrent hver økt på forskjellige måter :) I dag økte jeg hip thrusten til 67 kg. Jeg kjører 3 sett x 15 reps. + et oppvarmingssett. Den brenner i ræva for å si det sånn :O Beste booty builder´n som finnes ;) Så hvis man ikke har det i programmet så er det bare og smekke den inn så ser du fort forandring på baken ;)

Face pulls er også en super godt øvelse! 

Den tar på øvre del av ryggen, samt at man bruker jo hele overkroppen. Helt supert! Viktig å bruke ryggen til å jobbe med. Tenk at du skal holde igjen en blyant i toppen av ryggraden. Skvis "vingene" mot hverandre ;) Det er så viktig å få kontakt med den muskelen du skal trene. At du faktisk kjenner at det tar på riktig sted. Da får du fullt utbytte!

 

Må også slenge med et bilde av den syke himmelen i stad, alle har sikkert fått 1000 snap´sog facebook er jo full av samme bilder, men hvis det er eeeen som ikke har sett det så må jeg bare dele det for det var helt fantastisk! 

Jeg tittet ut og hele Rena var rosa. Det er det sykeste jeg har sett <3 

Disse bildene har INGEN filter! Helt vanlig iphone 6 kamera! Det ser ut som et eventy :)

<3Naturen<3

Nå skal jeg kaste i meg de siste makroene jeg har igjen og legge meg.. Søvn er den viktigste restitusjonen ;)

 

//Christine :* 

 

PWO og KONGEøkt! <3

 • 28.09.2015 kl. 19:22

Vi kjøpte en ny type pwo på nm i helgen som var helt rå! :O Heart attack vol. 3 fra Nuclear Pharma.

Jeg blandet 1/4 dels dose av anbefalt mengde fordi jeg ikke har prøvd noe slikt før. Og det var helt insaneeee! Det kjentes ut som jeg hadde drukket 10 redbull og jeg var så gira så det føltes som at jeg bare "måtte løfte noe" haha.. Høres helt drøyt ut men det var en veldig spesiell følelse :) MEN det funka!


Dette beistet var min utfordring! :O Hehe.. 50 hele kilo skulle jeg løfte med beina og ræva! 

Og det gjorde jeg! Med hele min ræv og hele mitt hjertet gikk det 3 sett x 8 reps med dette beistet på ryggen :D YEY! Milepæl! 
Jeg løftet 50 kg tidligere i år også, men løftet da veldig feil og brukte ryggen mer på løftet enn beina. Men nå.. er jeg tilbake på 50 med riktig teknikk :)


JUST DID IT ;)

Etter det så dro vi på skytebanen og skøyt litt pistol :D Åh.. det er sååå gøy! Vi skyter med glock 17. Jeg er veldig guttejente når det kommer til at jeg liker ting som bråker, biler, motorsykler og alt som går fort egentlig.. Og våpen selvfølgelig :P Men samtidig så er jeg veldig girlygirl når det kommer til mote, styling, make up osv. Jeg er jo tross alt utdannet make up artist ;) hehe.. 

The best of both worlds ;)


Instabilde - @christinesunivers


Digger fortsatt tough viking gensern min som jeg kjøpte etter jeg var ferdig med løpet <3 Det skal definitivt gjentas neste år :)

//Christine :*

Drømmelørdag <3

 • 27.09.2015 kl. 20:37

Åh.. i går så var det en super dag! Kjærsten hadde bursdag så jeg overrasket han med super digg frokost med pakker og hjemmelaget oreo kake som jeg lagde på fredag kveld <3 


Hihi.. Jeg visste det var flere ting han ønsket seg så da kjøpte jeg en av de og lot han få de 2 andre som alternativer slik at han kunne bytte fritt og velge selv. Han har enda ikke valgt fordi han synes det er så vanskelig :) 

Etter frokosten så dro vi inn til Oslo for han overasket meg jo med NM billetter<3 


Athletic fitness! :D
De utøverne her er helt ville! De er så maskiner da.. Prøver og overtale Kim til å joine det neste år ;) Men han er litt mer beskjeden enn meg så vi får nå se ;) Han er i hvertfall mer enn godt nok trent :D


Hvis ikke dette er motivasjon til å squat´e så vet ikke jeg altså ;) 


De jentene her er helt rå og jeg blir så sinnsykt fascinert av å se på hvor flotte de er og hvor mye hardt arbeid, struktur og rutiner som lagt ned i det resultatet de har klart å oppnå. Man må ha stålkontroll for å fikse det der altså :)

Jeg synes det var sinnsykt inspirerende og veldig spennende å se det live og tenke at neste år på akkurat denne tiden så står jeg der selv hvis ting går som planlagt :D 
Jeg kjenner jeg gruer meg med tanke på t-walk. Som er en litt sånn struttete modell gåing for å vise seg fra alle sider og hvis personlighet. Det krever mye guts og en god porsjon selvtillit for å fikse det. Jeg eier jo ikke skrupler så det skal jeg nok fikse etter mye øving med koreografi. Men tanker på det er litt skummel.

Men.. man får til akkurat det man vil med rette tankegang! #Nevergiveup #Ifyoucandreamityoucandoit

 

//Christine ;)

Overaskelse fra kjærsten og MEGA måltid!

 • 25.09.2015 kl. 00:04

I dag jobbet jeg overtid, skulle egentlig jobbe 08:30-15:30, men dro hjem kl. 20:45 ca. Jeg var rimelig sulten og sliten da jeg skreiv meld med kjærsten på vei hjem. Og siden han er så sinnsykt herlig så fikk jeg da denne på meld: 


Han har tatt seg bryet med å lage et skattekart til meg <3<3<3 Med en overaskelse under madrassen :D 

Er det mulig å være så fantastisk eller? :D Jeg ble jo selvfølgelig døds gira og super ivrig og skjønte ingenting! Jeg har jo en time å kjøre hjem fra jobb, så gjett om det kribla i nysgjerrigheten ;) 

Jeg kom hjem og løp inn og stakk hånda langt under overmadrassen og fant dette: 


YEEEEEEEY!!! <3 Det hadde jeg ALDRI gjettet! Billetter til NM i fitness nå på Lørdag :D 

Jeg nevnte for litt siden at det hadde vært skikkelig kult å vært der! Også er han bare så herlig og husker det og kjøper billetter til oss! Loooove u! :D

Og ironien i det hele er at det er jo HAN som har bursdag på Lørdag :O Også får JEG gave ;) 

Men frykt ikke.. Jeg har noen triks opp i ermet jeg også :* Hehe..

Og nå.. tid for mat :D

Jeg hadde kun med meg mellom måltid og lunsj på jobb. Tiden har gått drit fort i dag så det resulterte til at jeg hadde MASSE kalorier jeg skulle ha i meg som jeg hadde misset gjennom dagen.. Soooom resulterte i dette! 


1167 kalorier med HERLIGHET!! :D 

Gains say what? 

//Christine ;)

Quadzilla!

 • 23.09.2015 kl. 21:27

Åh.. i dag hadde jeg skikkelig godfølelse med squats´a mine! Aaah.. de dagene altså! <3

Jeg har jo lenge vært litt usikker på knebøy teknikk, men etter mye hjelp fra kjærsten som er super maskin og terping og terping ooooog terping. Så tror jeg og håper at den endelig sitter! :) I dag kjørte jeg oppvarming 1 sett med 20 kg. Også 3 sett med 47,5 kg, 8 reps pr sett. Planen er å øke til 50 på fredag så kryss fingrene for meg :D

Jeg har lent meg litt for langt fremover når det blir litt for tungt på de siste reps´a og da blir jeg drit forbanna på meg selv :P Jeg har en tendens til å være så sykt streng med meg selv. Men hei.. alle er vel sånn innimellom ;)


<3PROGRESS<3

Jeg husker før så synes jeg quads ikke var nooooe fint, og det ville jeg ikke ha osv osv. Nå er jeg besatt av dem :P haha.. Jeg vil ha velformede feminine bein med definisjon. Jeg synes det er sykt fint når man ser musklene i bena for da ser man rett og slett gjennomtrent ut :)


Forklaring på quads/quadriceps. Er jo ikke godt å vite alltid.. jeg visste ikke hva det var for typ 6 mnd siden :P hehe.. Det er godt man lærer litt hver dag ;)

Det er ganske rart hvordan man får en liten oppvåkning noen ganger og livet skifter i en rettning man absolutt ikke kunne forestilt seg. Jeg er veldig glad i at jeg har funnet så mye glede og utløp i styrketrening! Det er virkelig balsam for sjela. Når man kommer inn på gymmen så er det avkobling og full fokus på treningen som gjelder. (Og litt skøy innimellom da :P ) 

Gikk også en tur i skogen etter økta med min søteste Hanne og hunden hennes :)  Det var sykt deilig for de mørbanka beina mine! Hun er min faste partner in crime på trening når min kjære ikke er tilgjengelig og en super god venninne her på Rena. Det er så kult å ha funnet ei jente her som har de samme interessene som meg når det kommer til trening og vi har masse til felles og vi har det rett og slett drit gøy :D hehe.. Hun teller makroer så vi går etter navnene "Makro Laila og Bole Ragnhild" Jeg dævver! haha..

Man får det ikke mer gøy enn man gjør det til sjæl ;) 

 

//Christine :*

Supersunn granola <3

 • 20.09.2015 kl. 16:09

Tenkte jeg skulle dele denne oppskriften :) 

Denne granolaen er suuuper god og jeg bruker den ofte på kesam eller youghurt. 

Kesam, frukt og granola er en uslåelig kombo!

Du trenger: 

- 100 g. Havregryn
- 60 g. Sukrin gold
- 3-5 dråper vanilje stevia dråper (kan sløyfes eller evt bruke annen søtning med vanilje smak, sukkerfri)
- 0,5 - 1 spiseskje kanel (avhengig av hva du liker)
- 1/10 del teskje kardemomme (biiiittelitt)
- En luft tett beholder til oppbevaring
1. Sett stekepannen på middels varme og ha i surkin gold
2. Tilsett krydderet go bland alt sammen til det er smeltet og ser ut som sirup


3. Hell i havregrynene go bland godt til all havregrynen er fuktet av sukrinblandingen


4. Avkjøl på bakepapir på rist


5. Når avkjølt hell i beholderen


Jeg lagde 3 x denne oppskriften for å fylle en beholder.


Klar for å bli hekta? ;)

Enjoy ;) 

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no