hits

Ting du ikke kan kontrollere..

 • 06.01.2018 kl. 14:51

Nå er det såpass mange som har startet 2018 med blanke ark og vil inn i sunnere rutiner og kanskje har mål om å gå ned noen kilo eller bygge muskler. Overall er folk back on track etter julen og trener samtidig som de vil ha et sunt kosthold. Men ofte så ligger fokuset på feil sted og mange gir opp etter veldig kort tid nettopp pga det fokuset. Ikke stress over ting du ikke har makt over for det vil bare gi negativ energi til det hele. Legg fokus der du kan ta kontroll over egen hverdag og føle mestringsfølelse.

Ting du ikke kan kontrollere: 

- Hvor mye fett du mister.
- Hvor på kroppen fettet skal forsvinne.
- Hvor mye muskel du bygger.
- Hvor på kroppen du bygger muskler best.
- Hvor mange cm du mister 
- Hvor på kroppen du mister cm.
- Hvor rask du ser synlige resultater.


 

Ting du kan kontrollere:

- Kostholdsrutinene dine og å ha et sunt kosthold over tid.
- Treningensrutinene dine og følge et treningsregime over tid.
- Målene dine og en plan om hvordan du skal nå de.
- Hvor raskt du kommer deg back on track om du skeier ut.
- Viljen din til å gjennomføre og trua på deg selv.
- Hvor positivt innstilt du er til ditt eget selvbilde på veien mot en bedre versjon av degselv. 

Når det kommer til livsstilsendring så må man være dedikert og tålmodig. Bare tenk hvor lenge man har vært på "feil spor" før man nå skal forandre ting til det positive. Et eksempel. Hvis du over en 2 års periode har gått opp 10 kg i vekt ikke tenk at du skal miste de 10 kiloene på 2 uker. Det som tar knekken på de fleste sin motivasjon er urealistiske forventninger når det kommer til resultatene de ønsker å oppnå. Og hvis resultatene ikke kommer raskt nok så er det "umulig" og det er feil. Ingenting er "umulig", men det "umulige" skjer ikke over natta. Ha fokus på det positive og ting du kan kontrollere, ikke det motsatte så er mye gjort. For man må ikke glemme å jobbe med hodet også. Noen ganger er tankemønstret vårt ødeleggende for drømmer og mål♥

Positivity breeds positivity! Vær god mot deg selv, stolt over egen innsats og ikke kjeft så mye på deg selv inni eget hode om du gjør en liten feil eller ting ikke går som du vil♥ Forsett med den gode jobben du gjør på trening og med kostholdet ditt selvom det kommer tunge dager du er misfornøyd. Sunne rutiner over tid er nøkkelen til suksess♥

Tights HER! // Genser HER! 

Vær en ulv, ikke en sau!

 • 31.07.2017 kl. 11:41

//Sponset Innhold//

Når mange spør meg hvor jeg får all motivasjonen min ifra så er det ikke hver dag jeg er like motivert og det en haug av dager jeg har lyst til å bare gi totalt faen og ligge på sofaen og spise ben&jerry´s. Det er ikke slik at hver person blir født med en mengde motivasjon og passion og noen får mer enn andre. Man må sparke seg sjæl i ræva ekstra hardt noen ganger for å get shit done. For til ende og sist så er det ingen andre som bestemmer hvordan våre liv blir enn oss selv. VI har kontroll over VÅR egen skjebne og våre actions eller mangel på actions blir et resultat av hvor vi ender opp. Jeg ble ikke den utgaven av meg selv som jeg er nå over natta. Det har tatt tid, oppturer og nedturer, breakdowns, mestringsfølelser, stolthet, progresjon OG regresjon som er det motsatte, men det som har holdt meg gående er den drømmen om å nå et mål og flere delmål på veien.

Det er ikke enkelt, men det viktigste av alt. BESTEM DEG! Bestem deg for at NÅ (ikke i morgen, ikke på mandag eller etter ferien) er det tid for endring. For som jeg skrev i dette innlegget så vet ikke kroppen din hvilken dag det er. Og ikke la andre definere hva som er lykke for deg. Finn din indre glede og tør å gjør ting som gjør akkurat DEG lykkelig. Om det er å strikke eller trene så er det et fett så lenge du har det bra♥

Jeg vet ikke med dere? Men for å få ting gjort må jeg ha en plan. Uten en plan er jeg fucked! Det er ikke alltid den planen er skrevet ned på papir eller i stein, men jeg må ha en plan i hodet og vite hva jeg skal og hva som skjer. Så når jeg våkner på Mandagene så liker jeg å visualisere og se for meg den kommende uken også legger jeg opp en slagplan på det hele. Jeg har jo treningsprogrammet mitt som jeg følger og det er 5 styrkeøkter i uken så det er jo good. Uten en treningsplan er jeg også fucked. Da går jeg bare å surrer litt meningsløst på trening og gjør litt her og der. Og det gir ikke resultater for å si det sånn. Hehe..

TIPS FOR Å KOMME I GANG:

- Ha en plan og sett deg realistiske mål! Hehe.. Really? ;) Ja, ha for eksempel en treningsplan som passer til deg, dine mål og din kapasitet! Ikke tving deg selv gjennom 5-6 økter i uken om du ikke har tid og bare hater. Det du får til er mer enn bra nok og vil gi deg mestringsfølelse, så start med en realistisk mengde du klarer å gjennomføre♥ Gi deg selv kred for innsatsen du gjør. Vær stolt av deg selv!

- Skriv ned alt du vil ha gjort i løpet av en dag eller uke og sorter etter prioriteringer. Og prioriter DEGSELV også, mange glemmer seg selv i en hektisk hverdag.

- Stå opp tidligere! Utnytt tiden din. Du venner deg raskt til deg og jeg har ikke vært så fornøyd på lenge som nå når jeg står opp tidlig og får mer ut av dagen min. Og det kommer fra tidenes drøyeste B-menneske! Hehe.. Kan jeg, kan du!

- Gjør klar treningsbagen din og lag avtaler med deg selv på når du skal trene. Eller med en gymbuddy♥

- Ta et overblikk i kjøleskapet ditt hver Søndag og skriv en liste over ting du mangler så du har handlelista klar til Mandag. Planlegg hva du skal spise og lag med deg lunsj på jobb, det er mye enklere å spise sunt når du gjør det og kan unngå spontane usunne valg i lunsjen din fordi du dævver av sult og vil ha noe raskt. Og da skal det gjerne være søtt også. Trust me, i know!

- Bestem deg og take action! Det du tenker på at du vil ha gjort. GJØR DET! Ikke tenk, bare gjør det. Til slutt blir de endringene du har gjort til rutiner og ting går på autopilot. Da blir det en naturlig del av din hverdag på vei mot dine delmål og mål♥ 

- Vær fryktløs og tør å satse! Tør å ta litt sinnsyke avgjørelser og følg drømmene dine uansett hva det er♥ Og det trenger ikke være at du skal stille i fitness, bli treningsnarkoman eller hoppe i fallskjerm. For noen kan det være "ekstremt" å bytte jobb for eksempel. Mange har en jobb de ikke trives med, men er redde for å si opp. Men hvis det gjør det ulykkelig så tør å gjøre endringer. Ikke vær et sted bare fordi det er "trygt". Ut av komfortsonen og følg magefølelsen selvom den er litt ubestemmlig noen ganger♥ Sofaen er trygg, men er ikke den ganske kjedelig i lengden å a?

- Ikke la andres tvil og meninger om dine valg gå for mye inn på deg. Om vi skulle latt andres tanker om hva vi driver med påvirke oss for mye hadde vi vært kjipe A4 mennesker hele gjengen uten personlighet. Som en saueflokk.. Nei.. "A wolf does not loose sleep over the opinions of sheep" ← This i like!! 


 


 

Jeg vet ikke med dere, men jeg er klar for å sette i gang denne Mandagen hvertfall! Jeg har en del jobb jeg må gjennom før jeg kommer meg på trening også blir det kyllingsalat når jeg kommer hjem også må jeg ut å gå en times tur. Jeg tenkte å gjøre litt poseringstrening i kveld også, for det er bare vanvittig viktig fremover. Man blir ikke god på noe med mindre man gjør det mye. Hehe.. Det gjelder alt! 

X: Har dere noen planer for dagen? Klare for ny uke?! :D

Tights HER!  // Sports Bh HER!  // Sneakers Utsolgt  // Genser BikBok

//Sponset Innhold//

Tenk som en vinner!

 • 25.07.2017 kl. 12:49

//Sponset Innhold//

I dag våknet jeg 06:30 og var lys våken og det var så sinnsykt digg. Jeg er tidenes B-menneske og kan ligge å dra meg til langt utpå formiddagen. Jeg er så B-menneske at jeg faktisk kan bli grinete om klokken min ringer 09:30 for å si det sånn. Haha.. Det sier litt. Så nå jeg våkner av meg selv grytidlig så blir jeg superhappy og i stedet for å ligge å dra meg til jeg sovner igjen så står jeg opp relativt rask. En liten runde på sosiale medier og mail så komme jeg meg ut av senga og føler meg som et supermenneske. Jeg vet ikke med dere, men jeg føler meg super sprek når jeg står opp tidlig. Hihi! Og det er jo en digg følelse eller hva? 

I dag var det måledag og det gikk dritt. Jeg har "kun" mistet 0,5 cm på nedre lår og ble i grunn overrasket over det siden jeg ser og føler at ting er strammere, men nå er jeg nettopp ferdig med mensen og jeg trente tung dag i går og slike ting kan påvirke målinger så jeg lar meg ikke vippe helt av pinnen av den grunn.  Jeg ble motivert til å røre litt på meg da. Så jeg bestemte meg raskt for at jeg måtte "get shit done" så jeg svarte på noen mail mens jeg drakk den første kaffe´n min for uten den så fungerer jeg bare ikke. Også tenkte jeg at jeg måtte utnytte dagen og finværet og gå med en cardio runde. Og hvis man ikke føler seg som er forbanna supermenneske når man står opp tidlig så gjør man det hvertfall når man får gått en time tur før frokost♥Og det hadde vært så lett å skulke unna. Jeg er ikke noe supermenneske som elsker å traske gatelangs dag inn og dag ut, jeg må sparke megsjæl i ræva jeg også som alle andre, men det handler om å ikke la hjernen bestemme. For den er lat. Lat som fyyy! Hvertfall min.. Bare tenk dere hvor ofte man får en ide om at "nå skal det skje noe, nå skal jeg gjøre det!" enten det er å gå en tur, stikke å trene, rydde ut av oppvaskmaskinen eller henge opp klær. Hvor ofte prøver ikke hjernen vår å overtale oss til å drite i det? Late hjernejævel! Sånn er det for meg hvertfall.

Jeg prøver å finne unnskyldninger for hvorfor jeg ikke skal gjøre det. Til og med på trening er det sånn. Hjernen bareeee.. "Er du sikker på at du skal kjøre så tung knebøy i dag, det er jo slitsomt og du er jo litt redd for at det ikke skal gå da?!" → "Skakke safe´n i dag a? Kjøre en rolig økt, du har jo trent så hardt og tungt i det siste" NEI!!! Det skal jeg da på ingen måte gjøre. Det er jo ikke sånn det funker. Og jeg sier ikke at man skal pushe beyond sunn fornuft så man går helt i kjellern her altså, men det må det pushes, ut av komfortsonen og man må gjøre ting som ikke alltid er kult eller ting man ikke har lyst til. Tror du toppidrettsutøvere tenker sånn? HELL NO! Slike ting må jeg stadig si til meg selv..

De har garantert tøffe dager hvor de skulle ønske de kunne ligget i senga hele dagen, men skal man bli god så er det ikke sånn det funker. Det kalles mental trening og det er minst like viktig som det å fysisk trene og røre på seg. Man må trene opp tankemønsteret til å ville snakke forbi den lille satanen som sitter på skuldrene dine og sier du ikke kan, ikke orker, ikke har tid, eller hva nå enn den idioten sier. Det er så viktig å ikke høre på den negative stemmen inni oss som av en eller annen grunn ikke har trua på oss. For det er sånn jeg føler det. Det er den lille stemmen som ikke har trua på meg og ikke F om den skal få vinne, for lar jeg den vinne så taper jeg. Det å gjøre tanker om til handling og drømmer om til mål er det som driver meg♥

"Tenk som en vinner, så har du allerede vunnet!"

Og dere kan tenke dere hvor fornøyd jeg var når jeg satt på kjøkkenbenken og spiste frokost når jeg kom inn igjen! Tidenes diggeste følelse♥ Og legg merke til det gigantiske hullet i sokken min. Jeg dør! Så det ikke før jeg var ferdig med å spise. Og er det så farlig da? ;) 

Ha en super dag dere, nå skal det jobbes! Supersmask fra meg!!♥

Adidas tights HER! // Adidas zip jakke HER! // "kalorifri" karamellsaus jeg anbefaler HER!  // Sneakers utsolgt //
Sportsbh sort HER! // Sportsbh nude Bikbok


//Sponset Innhold//

Treningsglede!

 • 08.06.2017 kl. 19:24

//Sponset Innhold//

For meg handler treningsglede om så mye mer enn bare de resultatene man får kroppsmessig av å trene. For ja, selvfølgelig så er det et motivasjonsboost å se resultater fysisk, men trening er så utrolig mye mer enn det! Det å se forandringer fysisk tar lang tid og hvis det er den eneste motivasjonen man har for å trene så er det lett å gi opp fordi man fort blir utålmodig på de fysiske endringene. Og det å bygge muskler TAR TID! Som regel så får man et boost helt i starten og ting skjer veldig fort fordi kroppen responderer raskt og bra på treningen, men etterhvert så vil det flate litt ut. Hva gjør man da om man kun blir motivert av ytre faktorer? 

Det som motiverer meg aller mest er det å bli sterkere og ha progresjon styrkemessig. Den mestringsfølelsen man får av å knuse delmål man setter seg uke for uke og mnd for mnd er viktigere enn alt, for det er de som keeps me going! Ingenting gjør meg mer glad enn å klare en økning og kjenne at jeg føler meg sterk. I dag hadde jeg den beste beinøkta jeg har hatt på lenge og jeg økte i alle øvelser og hadde god teknikk. For det er jo litt viktig det å. Når man øker så skal man sørge for at teknikken fortsatt er innafor. Og i dag var shit on fleek for å si det sånn! BÆM! Alt satt der det skulle!Jeg holdt på å begynne å grine av glede i dag når jeg hadde fullført 5 x 8 i knebøy med 65 kg! Sånn seriøst. Jeg kjente bare tårene presset på for jeg var så stolt av meg selv! Jeg hadde aldri trodd at JEG skulle klare å kjøre så tung knebøy. Og for MEG så er det grisetungt da jeg alltid har hatt problemer med knebøyen min og har lange lår. Etter jeg fikk tips om å teste et av programmene til Gunnar i Strongbody så har jeg hatt en sinnsyk progresjon styremessig og det føles fucking awesome!! Jeg økte også til 90 kg i rumensk mark i dag og det gikk som en drøm. 3 x 8 reps. Dette er fremgang og dette gir meg så sinnsykt mye motivasjon til å fortsette å pushe på! Jeg har så mange ganger holdt på å gi opp knebøy fordi det har vært et helvette å få en ok teknikk jeg kan bygge styrken videre på, men nå føles det som om alt er mulig og mitt første mål nå er å kjøre 5 x 8 med 70 kg! BAM! Jeg gleder meg til dagen jeg klarer det, for det SKAL skje! 

Nå er jeg bare mega motivert til å trene videre og jeg gleder meg til tiden fremover! Kroppen har respondert knallbra på diett og jeg kjenner og ser at ting skjer. Det føles bra. For jeg skal være ærlig. Bare for et par mnd siden så hata jeg så jævli. Motivasjonen sugde, jeg følte meg helt jævli og syntes ikke jeg var noe flink i det hele tatt. Så jeg trengte dette lille løftet. Man går gjennom gode perioder og dårlige perioder, men det viktigste er å ikke gi opp, man må bare se på hindrene som kommer som en utfordring. For ingenting kommer gratis og man må jobbe for det både i medvind og motvind. Det gjelder alt♥

Aldri slutt å ha trua på deg selv og at du kan klare det♥ Mindset is key!!

Tights HER! // Sneakers Zalando // Crop top H&M // Oransj crop hoodie BikBok

//Sponset Innhold//

Treningsglede

 • 10.04.2017 kl. 19:44

Hvis jeg skal si det er en ting som er viktig for å få progresjen og fremgang med treningen sin så er det å finne treningsgleden. For hvor ble den av og har det noen gang vært der? Jeg føler at man kan miste litt fokus på akkurat det med treningsglede og faktisk ha det gøy på trening. Alt trenger ikke være perfekt hele veien og man har dager som er bedre enn andre. Det er ikke noe fasitt svar på at når man trener veldig mye så er det go hard or go home hele veien. Misforstå meg rett, for jeg elsker innstillingen. Jeg liker jo tanken på det å gå helt apeshit på gymmen og løfte tungt å være sterkere enn forrige økt, men sannheten er at vi har jo gode og dårlige dager og det merkes på trening. Det er viktig å ikke bli FOR besatt av å være så forbanna rå hele tiden. For noen ganger spiller ikke kroppen på lag og om det er fordi det er en psykisk underliggende faktor som stress eller at man er i en dårlig periode i et forhold eller om man bare har spist litt dårlig de siste dagene det har fuckall å si for poenget er at da er det viktig å lytte til kroppen og ikke miste motivasjonen fordi man kanskje ikke klarer å ha fokus på å yte maks. Det er jo ikke slik at "om du ikke går all in å er beastmode på gymmen hver økt så får du ikke resultater" Neiiii.. Resultater kommer over tid og med både gode og dårlige økter. Kontinuitet er key! Just keep going! #NeverGiveUp!

Jeg tror at om man blir for besatt av at man skal være 110% hver økt og resultatene skal komme etter hver økt og man forventer endringer hver dag så mister man fort motivasjon. For trening er noe man gjør for å føle seg bra. Den indre faktoren av velvære. Og jeg tror det er viktig og holde litt fast på denne og ikke bli for besatt av å se seg i speilet etter hver økt "har rumpa mi blitt litt større nå?" "har biceps blitt større da tru?". Akkurat når det kommer til endringen av kroppen så kan dette ta tid, så her gjelder det å være litt tålmodig. Noen får raskere resultater enn andre, men dette har med treningsprogram, kosthold, gener, treningsfrekvens også litt andre faktorer. Men på et basic nivå så er det viktig å fokusere på den gleden man får av å faktisk trene. Den innvendige gleden av å faktisk få ræva si på gymmen. For det er jo litt av en bragd egentlig når vi ser på hvor hektiske vi er i hverdagen hele gjengen. Folk jobber livet av seg, kanskje de har unger, pendler, lager middag til hele familien. Det er lett å sette seg i sofaen å bli der, så når man kommer seg ut skal man være litt stolt. 

Vi burde ha mer fokus på at vi trener for å trives, indre velvære. Ja, det er gøy å bli sterkere, det er gøy å pushe seg selv og resultatene kommer så lenge vi gjør dette til en vane og da er det viktig å ha det gøy på veien. Jeg tror nøkkelen til suksess er å finne treningsgleden. Hva enn det er for akkurat deg! Det er forskjellige hos alle. For vi blir motivert og inspirert av forskjellige ting. Tren det du synes er gøy. Gjør det for deg selv og elsk prosessen♥ Kjenn på den følelsen av at du gleder til deg å trene og at gymmen er er bra sted å være♥

Tren fordi du elsker kroppen din / Ikke fordi du hater den

Bikinifitness - Planer og hva som skjer fremover!

 • 02.04.2017 kl. 17:34

//Reklame for egen jobb//

God søndag babes♥ Jeg koste meg på Oslo Grand Prix i går og jeg må si det var litt av et motivasjonsboost å se jentene på scenen. Det er faktisk helt vilt å tenke på at jeg stod der for bare 6 mnd siden. Og alle de følelsene i kroppen kom tilbake når jeg luktet den intense spraytan lukten som er rundt utøverne. Haha.. Det er en litt spesiell lukt, men det var minner og jeg kjente et lite savn. For det å være i "fitness bobla" er rimelig intenst og spesielt. 

Jeg fikk jo møtt Coach Line og hun har ikke sett meg siden NM for vi snakker jo bare på mail, snap og telefon siden hun holder til i Trondheim. Så nå var jeg jo så spent på hva hun synes om formen min og åssen jeg ser ut nå. Jeg fikk gode tilbakemeldinger og hun sa jeg hadde bygd bein så det er da enda godt! PHEW! Det er jo helt sinnsykt at jeg må "vise meg frem" til henne for å få en vurdering på formen. Men det er sånn fitness er og man blir vant til slike formsjekker. Det er viktig slik at veien mot scenevekten er fornuftig og så sunn som mulig for min del. 


To bilder fra gårsdagen!

Så nå er planene fremover som følgende: 

Diettstart denne uken:  Jeg har et kaloriantall å forholde meg til slik at jeg ikke klikker helt i godteriavdelingen hver dag slik som jeg har gjort typ siden NM. Line sa jo også at jeg kommer raskt i form så det er ikke snakk om noe super strengt nå, menn det viktigste er bare å få kontroll på næringen så jeg bygger muskler optimalt uten at jeg putter i meg alt sukkeret :) 

Spisedag: Det får jeg fortsatt ha. Jeg følger jo typ et strongbody opplegg nå og da har jeg en kveld i uken jeg koser meg med det jeg måtte ønske uansett om det er sjokkis eller is. Eller begge deler ;) Hehe.. 

Nytt treningsprogram: Fra og med i morgen har jeg fått et 6 dagers volum program av Line som er HELT vilt! Jeg hater det allerede og jeg har ikke kjørt det enda. Det kommer til å bli så vondt. Vi snakker 1 sett på 50 reps i visse øvelser. Bare så dere skal få en indikasjon på hvor syrete det er. Det er delt i 2 med 3 syredager og 3 vanlige dager. JESUS jeg tror det blir MYE banning, svette og ganske sikkert noen tårer også. Haha!

Palmesus: Jadda! Jeg skal på palmesus!! Hehe.. Jeg og Ida har VIP Weekendpass på palmesus takket være kjærsten hennes Espen så det er megastas! Dette blir siste festen før NM i September. Når palmesus helgen er over så går jeg over på "fitness dietten" hvor det kuttes litt mer om det er behov for det. 

Planlegging av bikini: Oh yes! Guuud så mange fine det var på scenen i går og jeg bare satt å spekulerte på hvilken farge jeg ville ha. Jeg har sykt lyst på vinrød/blodrød med litt lysere røde steiner, men vi får se hva det blir til. Jeg avtaler nok et møte med Frøydis som jeg gjorde i fjor så jeg får prøve litt forskjellige farger og modeller. 

Sandefjord Open og NM i september: Yes! Da skjer det og Line har store planer for meg. Hehe! Hun sier jeg skal ta pallplass så drar vi til Arnold Classic og stiller i Barcelona! Så målet mitt med NM2017 er å kvalifisere meg til Arnolds! Det er 1 plass bedre i fjor som må til og jeg er jo livredd, men det føles godt å ha et mål å jobbe mot. Jeg vil ikke skuffe Coach Line, meg selv eller dere så jeg skal jobbe knallhardt på trening og gjøre alt for å slå fjorårets 4 plass i NM. Denne ganger han jeg mer muskler og vet hva jeg går til så jeg har stor tro på at jeg klarer å være roligere og mer samlet. Jeg har lært av forrige gang og er nå klar for å virkelig jobbe med det jeg feilet litt på i NM. Jeg dreit meg jo ut på i-walken og snubla omtrent, snudde meg feil mot dommerne og var DRIT STRESSA! Nå skal jeg jobbe veldig med å finne en indre ro og gjennomføre sceneopptreden med litt mer grace om jeg kan si det sånn. Hehe.. 


...ON FLEEK

Jeg er så utrolig glad for at jeg har dere med meg på bikiniftness reise nr 2 og jeg skal være flinkere til å dele med dere enn forrige gang. Som sagt vil jeg få til en liten vlog på youtube hvor jeg tar opp alt mellom himmel og jord når det kommer til trening og fitness, kosthold, utsekeielser, opp og nedturer, morsomme ting og personlige ting. Slik at dere virkelig skal få bli bedre kjent med meg når jeg går fra vanlig treningsnarkoman til resting bitchface bikinifitness utøver. Haha.. Det er utrolig viktig for meg å vise dere hvor krevende det er og at dette ikke er for alle. Jeg vil dele hele prosessen slik at dere får et innblikk at veien til scenen er hard. 

En ting jeg kan si med en gang er: Jeg kommer IKKE til å opplyse om spesifikk diett, antall kalorier eller 110% hva jeg spiser mengdemessig i løpet av en dag. Dette er informasjon ingen har noe godt av å vite og jeg vil ikke at det skal bli brukt på noen som helst negativ måte. Diett skal rådføres med profesjonelle og jeg vil ikke bidra til noen form for spiseforstyrrelse fremming. Dette er det samme som jeg gjorde i fjor for noe av det folk er mest nysgjerrige på er "hvor mange kalorier spiser du hver dag" Det er personlig! Alle er forskjellige og om du hadde spist det så betyr ikke det nødvendigvis at du vil komme i sceneform eller ha noe som helst utbytte av det på noen måte.Jeg håper dere forstår dette♥

Og hvis dere er klare for å ta fatt i sommerkroppen 2017 eller bare vil komme i bedre form så send meg gjerne en mail på christine@strongbody.no så kan jeg sende deg mer informasjon om hvordan coachingen er lagt opp. Bare skriv "jeg er nysgjerrig" så sender jeg deg info helt uforpliktende. 

//Reklame for egen jobb//

Trening - Jakten på Fremgang..

 • 21.03.2017 kl. 18:37


- 2 ÅRS PROGRESJON -

Når det kommer til trening så er det 1 ting som er viktig for folk flest og det er progresjon. Fremgang på trening. Styrkemessig og for noen også kroppsmessig. Jeg tok meg selv i å tenke når jeg trente overkropp i stad at "Jeg blir aldri fornøyd". Og det høres jo litt dramatisk ut for hvorfor i all verden skal jeg ikke være fornøyd? Jeg har 10 fingre og 10 tær, helsen min er fin og jeg bor i et land med uendelige muligheter. Det er ikke på det planet jeg snakker om når jeg mener "å ikke være fornøyd". Med det mener jeg treningsmessig. Jeg blir faktisk aldri fornøyd. Og jeg vet det er så sinnsykt mye snakk om at man skal være fornøyd med seg selv og elske seg selv uansett hva. Og det er jeg helt enig i, MEN.. Det må da være lov til å ville forbedre seg. Bli flinkere og oppnå bedre resultater. Vi sier jo ikke på barneskolen at "Jaja, jeg kan jo pluss og minus, hvorfor skal jeg gidde å lære gangetabellen" eller når man begynner å jobbe. "Jaja, nå har jeg fått en jobb, jeg trenger jo ikke å stige i gradene" NEI! Det flyr ikke i min verden! Det er IKKE sånn det funker. Det er alltid rom for forbredring, man kan alltid lære mer og man vokser som menneske hver eneste dag. Why settle når du kan utvikle deg hele tiden? Jeg er selvsagt veldig opptatt av at man skal være fornøyd med egen innsats i hverdagen og at noen dager er bedre enn andre, men i det store bildet så er jeg alltid sulten på mer og bedre resultater. 

Så i stad på trening så tenkte jeg jo dette da "Jeg blir aldri fornøyd". Og det er fordi målene mine stadig endrer seg. Og det er jo fordi jeg når delmålene mine. Delmål er ekstremt viktig uansett hva man har satt seg som hovedmål. For om man skal starte å trene og aldri løftet en vekt før så er det veldig urealistisk å sette seg et mål på 100 kg i markløft om 8 uker. Med mindre du har ekstremt gode gener og er litt utenomjordisk. Hehe.. Det som skjer da er at du blir skuffet når du ikke klarer det og kanskje du til og med gir opp hele prosjektet. Det å sette delmål mot et større mål er alpha omega og avgjørende for at man ikke skal få den "gi opp" følelsen. Sett deg et delmål og jobb mot det, knus det og sett et nytt. The circle of progress. Hihi.. For eksempel 50 kg markløft. Når du klarer det så setter du nytt mål på 60 kg, så 70 kg osv. Kanskje et delmål kun kan være å ta 1 eller 2 repetisjoner ekstra. Det er faktisk mål du kan slå hver eneste treningsøkt og du har fokus på det. Og DET gir motivasjon og mersmak! 


- 1 ÅRS PROGRESJON -

Jeg har nå et mål på å kjøre 40 kg i benkpress som arbeidsvekt. Det vil si 3 fulle sett med 8 repetisjoner pr sett. Pr nå er jeg oppe i 37,5 og den er kjempe seig. I stad klarte jeg 8 reps på sett 1, 8 reps på sett 2 også 7 reps på sett 3. Og selvom jeg ble drit skuffa for at jeg ikke klarte den siste repetisjonen så ble jeg fortsatt glad fordi jeg klarte 1 repetisjon mer enn forrige treningsøkt på sett nr 2. Forrige uke så det slik ut: Sett 8 reps på sett 1, 7 reps på sett 2 og 3 reps på sett 3. Dette er progresjon. Uansett hvor "liten" progresjonen er så er det fortsatt fremgang! Jeg var sterkere i dag enn forrige økt. Og DET er motivasjon og gir meg pågangsmot til å pushe på videre! Jeg gleder meg allerede til benkpress neste uke for da SKAL jeg klare alle 3 sett med de forbanna 8 repetisjonene! 

Jeg har aldri trent særlig mye bryst, men siden målene mine har endret seg litt og jeg jobber mot en gjennomtrent og sterk kropp så vil jeg veldig gjerne jobbe med svakhetene mine som har blitt litt forsømt. Så det forrige målet mitt var å klare 35 kg i benkpress og det var stort fordi jeg synes 30 kg var DRIT tungt for bare en kort tid siden. Poenget mitt her er jo at jeg er fornøyd i ca 1 døgn for jeg setter meg et nytt mål med en gang. Neste økt øker jeg og jeg skal jobbe meg mot 40 kg! Og nå er jeg sååå gira for å klare det, men styrke kan ikke jukses. Det tar den tiden det tar for det må jobbes med. Det er derfor det heter trening. Hehe.. Tålmodighet er også en del av gamet, noe jeg ikke har egentlig. Men når jeg klarer 40 kg som er min "milepæl" så vil ikke det være bra nok i lengden heller. For da skal jeg jobbe meg mot 45 kg. Det her er slik hjernen min alltid har fungert når jeg trener. Jeg er konstant sulten på å øke og bli sterkere! Og noen ganger har jeg måtte ta meg i nakkeskinnet FOR det er en viktig faktor. Teknikk før tyngde! For det hjelper ikke om jeg tar 60 kg i knebøy om teknikken min er ræva og jeg ikke går dypt nok for eksempel. 


- 2 ÅRS PROGRESJON -

For å stadig vekk ha progresjon så er vi nødt til å trene smart og målrettet. Det hjelper ikke å trene seg ihjæl. Det er ikke slik at jo mer du trener og jo flere øvelser du har pr økt eller jo lengre øktene dine varer jo mer progresjon får du. Det er ikke sånn det funker desverre selvom veldig mange gjør dette som en klassisk nybegynnerfeil. For man vil gjerne gjøre alt på en gang så ofte som mulig fordi man er så gira. Man må ha et godt treningsprogram tilpasset treningserfaring og mål blant annet. Det er mange andre viktige faktorer. Men et stort tips til progresjon er: 

Jakt på økninger. IKKE havn i komfortsonen. Jeg liker denne: "The comfort zone is such a beautiful place, but nothing ever grows there" og det gjelder alt. Om det er karrieremessig, skolemessig eller treningsmessig. Vi må stadig utfordre oss selv for å ta ting til nye høyder. Så når du er på trening ha fokus på å pushe egne grenser og ønsk å være sterkere hver økt enten det bare er en repetisjon ekstra eller en økning i form av kg. 

Om du for eksempel skal kjøre knebøy på beindagen din. 4 sett med 8 repetisjoner. Du kjører på med 40 kg. Når du klarer alle 4 sett med 8 repetisjoner så er du klar for en liten økning. Ikke øk 5 og 5 kg, men 1 ekstra kg på hver side eller 1,25 pr side er innafor :) Hvis du da neste økt øker til 42,5 kg og klarer kun 8 reps, 7 reps, 6 reps og 5 reps så er dette tallene du skal slå økten etter der igjen helt til du kommer deg opp til 8 reps på alle 4 sett med 42,5 kg. Når du da har klart det er du klar for økning igjen. And so it goes! Det vil sørge for at kroppen din stadig får nye utfordringer og må jobbe med styrken. Og HUSK! Teknikk FØR tyngde! Ikke øk, med mindre du er trygg på teknikk. 

Make sense?

Og for å få utbytte av treningen er det viktig at kostholdet er på plass. Sørg for å få i deg minst 4 måltider pr dag med en god mengde proteiner i tillegg til fett og karbohydrater♥ Ikke vær redd for brød, potet, pasta osv! Dette er viktige energikilder og karbohydrater er IKKE farlig og det vil heller IKKE gjøre deg overvektig. Med mindre du spiser alt for mye av det og det gjelder alt. Det handler om en balanse på energi inn VS. energi ut. Altså: Energiforbruk VS. Energiinntak. For mat er energi og når du trener styrke er mat sinnsykt viktig for resultater! Jeg får bare ikke sagt det nok da. Beklager at jeg maser så mye på dette, men dere aner ikke hvor mange jenter jeg får mail av og som jeg coacher som har trent masse uten å spise nok. Og det er ikke bra. Så da gnåler jeg litt ekstra om denne maten, men det er kun fordi jeg vil deres beste♥

Let´s get strong babes♥


- 1 1/2 ÅRS PROGRESJON - 
 

Ja eller Nei menneske?

 • 20.02.2017 kl. 17:45

//Sponset Innhold//

Noen ganger møter man på de såkalte "nei" menneskene. De som alltid klarer å finne noe negativt i enhver setting. De som klarer å dra humøret ditt ned ved å ha en litt sånn gnålete innstilling til ting selvom det nødvendigvis ikke er noen grunn til det. Og har dere lagt merke til at disse "nei" menneskene alltid er rimelig kjapt ute med å komme med negative innstillinger til de som ønsker å forandre livstil? De som kanskje har lyst til å bli mer aktive, de som ønsker å bli mer beviste på hva de spiser, de som vil opp/ned i vekt og de som kanskje har et hårete mål de ønsker å nå. 

Jeg snakker av egen erfaring. For jeg husker selv når jeg startet å trene. Noe jeg gjorde som en slags terapi i en vond tid for 2 år siden. Hele tiden fikk jeg høre disse ordene "Nå må du ikke ta helt av da", "Herregud, du trenger ikke bli noe tynnere nå" og "Pass på så du ikke blir for tynn da" osv. Og jeg tenkte jo ikke noe særlig over det da, men nå så tenker jeg...  Jeg bestemmer vel om jeg tar helt av eller ikke? Og om jeg velger å ta av. Hva gjør det da? Får jeg ikke lov til å bli oppslukt av en ny interesse? Og jeg trener da ikke for å bli tynn? Nei, jeg trener fordi jeg ønsker å bli sterk! Jeg er glad i deg, men, pass på deg sjæl. Og akkurat det tror jeg vi må bli flinkere til å si. "Pass på deg sjæl" 

I løpet av min tid som coach hos strongbody så har jeg fått utallige mails fra jenter som ikke har det bra med seg selv på forskjellige plan, om det er fordi de er overvektige, undervektige eller pga de har aldri vært aktive og vil røre mer på kroppen osv. Noe har som regel disse jentene til felles. De har mennesker rundt dem som gjør at de mister troen på seg selv. "Du klarer ikke gå ned i vekt du som er så glad i sjokolade vettu", "Du har jo aldri trent før i hele ditt liv, så skal du plutselig bli fit?" "Hvordan skal du unngå å falle av? Du må jo tilbake til normal livet etter hvert" "Kan du være med på fest eller? Det er jo litt hysterisk da!" Og jeg kjenner jeg blir så lei meg på vegne av disse jentene. For det er ikke alle som er "sterke" nok til å si imot eller argumentere for det de selv tror og håper de kan oppnå. Så det ender opp med at de "kjøper" det de blir fortalt. "Jaja, da får jeg jo bare fortsette å spise sjokkis da, det er jo sant det de sier. Jeg er jo sjokoholiker, klarer ikke dette jeg vel" Og det skjer faktisk det da! Ikke bare har de tatt livet av en liten gnist av motivasjon den personen hadde til å tørre å satse på noe, men de har faktisk bidratt til det motsatte. Og jeg blir så arg! Det er så jævla poengløst! Hva med å bare si "YES, dette får du til!" "Så stolt jeg er av deg som tar det skrittet" "Åh det blir spennende å se hva slags resultater du får!" "Du er tøff og jeg heier på deg". Dette vil jeg si er en god venn. Et godt menneske som ønsker å se deg lykkes. Den andre negative personen hadde jeg fjernet. For sånne mennesker trenger man ikke rundt seg. Energityver. Omgi deg med mennesker som har trua på deg og det du ønsker. De som drives av dine ambisjoner og omvendt. De som løfter deg opp fremfor å dra deg ned♥ 


Antrekk fra xlife.no 

Du bestemmer om du lykkes! Du er sjefen over ditt eget liv! Og du tar avgjørelsene. Ikke la deg påvirke av noen som ikke tror du kan, la deg påvirke av de som vet du kan og heier deg frem. De som støtter deg uansett om du plutselig en dag vil bli verdensmester i strikking eller om du vil stille i fitness. Det er de menneskene du trenger på vei mot mål og det er de menneskene som ubetinget kommer til å være der i gode og vanskelige tider mot målet ditt og være positive uansett. For de vil ikke si "Det var det jeg visste, det var for mye for deg. Kom la oss spise sjokkis" de vil si "en fartsdump er bare en utfordring så det ikke skal bli for lett for deg vettu *blunk blunk*" Og er det noe jeg virkelig kan skrive under på så er det at uansett hva målet ditt er får du det til så lenge du ønsker det hardt nok. 

Husk.. Jeg var en sofagris som aldri hadde trent før. Hehe.. Jeg fikk jo 4 plass i bikinifitness NM i fjor. Det tok 2 år. 2 år med knallhard jobbing på treningsenteret hvor jeg var livredd for å være i starten, 2 år med et godt kosthold (med en del kos på si, hehe for det går an å elske sjokkis å bli litt mer fit forde), 2 år med fokus på målet mitt hver eneste dag uten unntak. Jeg hadde venner som hadde trua på meg, jeg mistet venner på veien, men er det en ting jeg har lært av dette så er det faktisk at jeg er sjef over egen skjebne og enten er du med meg eller så er du ikke. Og det er helt greit. Jeg forstår at ikke alle synes det jeg driver med er like kult og det er OK, bare ikke snakk negativt om noe som gjør meg glad. For hvorfor kan man ikke bare unne hverandre lykke uansett om lykke er å få 10 unger eller bli treningsnarkoman. Hehe.. Kan man ikke respektere hverandres forskjeller og heie på hverandre forde? Jeg drives av å se jentene jeg coacher lykkes. Og jeg blir så stolt når jeg får mail hvor DE selv er stolte over hva de har oppnådd fordi de egentlig aldri hadde trodd det. Det gir meg ufattelig med glede å se de rundt meg få til ting uansett hva det er. 

Så ikke la energityver hindre deg uansett hva du ønsker å gjøre♥ DU FÅR DET TIL! Jeg har trua på deg♥ Og hvis du er nysgjerrig på hvordan coachingen er lagt opp send meg gjerne en mail på christine@strongbody.no . Og ikke vær redd for å stille spørsmål♥ Ingen spørsmål er dumme♥ Ikke glem å følge meg på instagram HER om du vil ha litt treningsinspo♥

Jeg slenger med et lekkert bilde av meg selv som ei venninne la ut på facebook her om dagen. Og jeg sier bare en ting jeg.. Outfit on point! Hahaha.. Jeg dør! Seiljakke og leopard skjerf med rød genser inni. Jesus christ. Jeg vil si jeg er som en vin og blir bedre med åra altså. Det må jeg få lov til. Stryker jo med her jeg sitter! Men altså.. Only human! Poenget er at det ER faktisk mulig å gjøre en helomvending..


//Sponset Innhold//

Ikke gi opp selvom økta er dritt!

 • 03.01.2017 kl. 23:03

Nå er det jo tross alt nytt år og nye muligheter! Vi har alle lyst til å forbedre oss og gjerne bli sunnere, sterkere og raskere. Noen vil også gjerne bli flinke til andre ting som å strikke og sy, men det har desverre jeg null peiling på så der kan jeg ikke bidra til stort, men noe jeg kan bidra med er treningsgleden. Og hva er egentlig treningsglede og hvordan får vi den? Vel.. Når man slutter å se på trening som en plikt så blir det straks mer gøy. For det er så stor forskjell på det å like trening og gjøre det fordi man føler man MÅ. I dag hadde jeg min første beinøkt i 2017 og vet dere hva? It kinda sucked. Jeg vet ikke hvorfor, jeg kan jo skylde på dårlig kosthold gjennom hele julen, alkoholen som føles som en evig hangover fra nyttårsaften osv, men jeg velger heller å ikke henge meg opp i det som gikk til helvette og tilpasse økten til en noe energifattig kropp. Og dermed så ble økten drit god alikevel og gjennomført med glans og en pumpende rumpe. Haha..

Jeg hadde jo tung knebøy på menyen i dag og det gikk overaskende greit, men jeg ble helt skakkjørt av det. Jeg trodde jeg skulle spy. No joke. Jeg drev og gulpa fra repetisjon 5 og opp til 8. Og ble drit kvalm. NOT COOL! Og det samme med bulgarske utfall. Jesus christ så forbanna jeg ble. Altså hva FAEN! Men.. Etter det så skjønte jeg at jeg kunne bare drite i neste øvelse som er tung som bly for jeg var sikker på jeg kom til å fysisk kaste opp av den. Så i stedet for å hate meg gjennom den økta og tvinge meg til øvelser som bydde meg direkte imot så forandret jeg på programmet mitt i stedet. Og vet dere hva? DET var lurt det. Hehe.. For da fikk jeg straks motet tilbake, selvom kvalmen var der ennå så ble det psykisk noe helt annet. Jeg gjorde noe jeg likte og noe som var "gøy" (les: morsomme øvelser, men pain som F) Jeg kjørte blant annet etbeins beinpress og trodde rumpa mi skulle dette av for den brenner godt! Jeg skal ta bilder av den så dere får se ordentlig for den må dere teste.

Øvelser jeg uplanlagt flettet inn i dagens beinøkt var:

 • Etbeins beinpress - 3 x 10 + 1 sett med 20 repetisjoner på slutten
 • Strakmark med hantler - 4 x 15
 • Kickback i kabel - 3 x 15
 • Bulgarsk utfall på gymskateboard (aner ikke hva det heter. Haha. Sjekk dagens treningsvideo på instagram så ser dere) Den var DRIT god som avsluttende øvelse.
 • Og en øvelse for kjerne, rumpe, hamstrings og bein jeg er litt usikker på hva heter, men også film på insta. Hihi.. 

 

Poenget mitt er vel egentlig dette. Ikke hat deg gjennom økt på økt bare fordi du tror at du kun kan gjøre akkurat det for å få resultatene du ønsker. Tørr å vike litt fra planen og test nye ting så blir det straks gøy igjen. For det er ikke noe fasitt svar på at du må gjøre den ene øvelsen for å få resultater, NEI! Trening er så sinnsykt bredt og man har et hav av muligheter. Så i stedet for å hate, finn et godt alternativ du synes er gøy/spennende så kanskje du får motet tilbake du også. Trening skal være gøy (les: gøy å hate, for tungt skal det være) Hvis du trenger inspo til øvelser du kan prøve så sjekk ut taggen min #ChristinesGymVideos ← Link! på instagram så er det masse gode treningsøvelser, spesielt til bein/rumpe for det er der mitt fokus ligger i min trening.

God natt vakringer! Håper dere har hatt en super start på 2017 så langt ;)

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

Nyttårsforsett..

 • 28.12.2016 kl. 22:46

Jeg har aldri vært noe fan av nyttårsfortsett rett og slett fordi jeg aldri noen gang har klart å holde de. Hvert år har jeg blitt revet med av bølgen rundt meg og alle som har lange lister på ting de skal bli bedre på det kommende året og alle endringer de skal gjøre. For min del tror jeg det har vært en blanding av latskap, mangel på kunskap samt rett og slett for store mål på for kort sikt. Jeg har vært en av de som hvert år trener for å få "sommerkroppen" og hvert år har vinterkroppen vært sommerkroppen for å si det sånn. Haha.. Jeg er døds gira i starten og kan være flink i perioder også dabber det av og jeg går tilbake til gamle vaner.

Så hva skal til for å holde disse nyttårsforsettene da? Her er mine tips :)

 1. Ha realistiske mål og delmål. Hvis du aldri har løpt før så ikke gi deg selv deadline på maraton om en mnd typ. Ting kan ta tid og selvom man veldig veldig gjerne vil så blir man ikke råere i noe på en uke. Du blir bedre og bedre for hver gang og nyt prosessen mot målet ditt. Sett deg delmål som motiverer deg fremover!
   
 2. Noter ned målene dine! Da blir de straks litt mer "ekte". Vi jenter elsker jo å lage lister så lag en liste på alt du vil gjennomføre, teste ut og bli bedre i og tenk på den listen hver dag.
   
 3. Visualiser at du når målene dine. Se for deg at du løper i mål i et maraton, løfter 100kg markløft eller går ned/opp 5 kg. Kjenn på gleder inni deg når du visualiserer og ser det for deg. Den gode energien du får av nettopp det skal drive deg til å ville gjennomføre akkurat det målet du har satt deg. Eller målene!
   
 4. Planlegg! Hvis du vil forbedre kondisen eller løfte 100 kg markløfg så planlegg uken din og legg opp treningsøktene og få struktur i hverdagen. Da lager du også en slags avtale med deg selv som er vanskeligere å bryte ;) Hvis du vil opp/ned i vekt så planlegg ukens middager og jobblunsjer. Lag en handleliste med sunn og god mat.
   
 5. Ikke gå i kjellern hvis du faller av en dag eller en uke for den saks skyld. Vi har en lei tendens til å tenke at "jaja, nå dreit jeg meg ut. Nå kan jeg liksesågodt gi F i hele opplegget" eller "Jaja, nå spiste jeg jo litt sjokolade så da kan jeg jo spise skapet tomt for potetgull også". Jeg tenker hvertfall sånn noen ganger og det er helt normalt. Men om du faller av eller har en utskeielse så la det gå og tenk at ny dag i morgen eller ny uke neste uke. Et mål er langsiktig og om du skulle falle av i noen dager så vil det ikke ha noe å si i det lange løp :) 
   
 6. Lær deg og elske prosessen! Ta bilder eller skriv ned tanker og følelser mot målet ditt så du kan se tilbake på det når du evt føler deg demotivert eller når du har kommet i mål! 
   
 7. Følg folk på instagram som motiverer deg og les blogger som motiverer deg♥ Forhåpentligvis kan min treningsblogg bidra på treningsfronten hvertfall♥ Og ikke glem instagrammen min som det ligger masse treningsvideoer på. Link lenger ned.

Jeg bestemte meg for å stille i bikinifitness i fjor høst. Et langsiktig mål. Jeg hadde kun trent styrketrening i litt over et halvt år, men jeg tenkte at "faen heller" hva har jeg å tape. DREAM BIG! Jeg tenke på bikinifitness HVER eneste dag, jeg så for meg hvordan jeg så ut på scenen og prøvde å visualisere hvordan det føltes å stå der forann en hel sal med folk. Jeg så for meg bikinien min, skoene mine, hva slags form jeg skulle være i og alt jeg kunne tenke meg rundt akkurat det. Jeg snakket om det med mine nærmeste og jeg trente som et svin i 1 år for å nå det målet. Det var uker jeg hadde treningsfri for restitusjon, det var uker jeg var syk, det var dager jeg hoppet over en økt fordi jeg var sliten og hadde null motivasjon og det var dager jeg gråt fordi jeg mistet troen på meg selv, men jeg gav aldri opp. Og selvom jeg hadde dårlige dager og uker i løpet av det året så kom jeg fortsatt i mål og jeg fikk jaggu en 4 plass i NM som debutant. Fortsatt bitter for at jeg ikke havnet på pallen, men dog. Hihi! Poenget mitt er at jeg har ikke vært perfekt og feilfri i løpet av det året jeg trente mot fitness. Jeg har ikke vært noe glansbilde menneske som gjorde alt med et smil og tipp topp motivasjon. Livet var ikke en dans på roser innimellom, men sånn er det. Thats life og vi gir jo for faen ikke opp forde. Nei nei, da pusher vi ekstra hardt de dagene som er gode og motivasjonen er på plass! Og vi gir det lille ekstra for ingen gjør det for deg. DU er sjef i ditt eget liv og du bestemmer hvor du skal♥

Så hva skal du bli i 2017? Sterk som fy? Raskere? Råere? Mer fit? Mer utholden? Litt mer sporty? Gå mer turer? Flinkere til husvask? 2017 er DITT år og du kan bli hva du vil! Alt er opp til deg uansett hvor store eller små målene dine er♥ Og skulle du ønske meg som coach kan du sende meg mail på christine@strongbody.no . Jeg kan hjelpe deg med å nå de målene og bli den beste versjonen av deg selv! ♥ Jeg har mange mål for 2017 la oss knuse målene våre sammen for sammen er vi sterkere♥ Deler mine egne nyttårsforsett i et eget innlegg i løpet av kort tid. Hihi..

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Tank top HER! // Superdigg tights HER! 


//Sponset Innhold//

Ikke la den late jæveln vinne...

 • 27.12.2016 kl. 22:23

God Tirsdag fininger! Åh, jesus lord jeg er så fornøyd med dagens økt at jeg nesten dør av glede. Den var så sinnsykt god og helt jævli for å si det rett ut. Jeg  skal være ærlig å si at jeg ikke er noe fan av beinøkter, tro det eller ei. Jeg synes det er drit vondt, slitsomt og et aldri så "lite" helvette. MEN.. Det betyr jo ikke at jeg skipper de forde, nei nei, tvert imot. Sadisten i meg pusher jo på så ofte som mulig. Og det er litt av gamet. Å være sulten og ville gi det som trengs for å nå dit du vil! Jeg vil ha muskuløse og sterke bein. Ja, da må jeg trene beina hardt som fy da. Det er ingen snarvei eller vei utenom å faktisk legge ned det arbeidet som trenges for å nå dine mål. Det er kun DU som avgjør hvor langt du kommer. Når det kommer til trening så handler mye om psyken. Det å overstyre hjernen.. For hjernen vår sier jo ofte "nei, jeg er sliten etter jobb, orker ikke trene" eller liknende og det er da det gjelder å ignorere den "late unnasluntrern" i deg. For vi har alle en sånn lat jævel som mer enn gjerne vil ligge på sofaen å sløve´n.. Åh, jeg er verdens største sofagris sånn egentlig. ELSKER å ligge å late meg i joggisen med en hårbal som ser mer ut som en høyball egentlig. Haha!

Og jeg hadde så sinnsykt lyst til å skippe trening i dag. Helt ærlig. Jeg stod opp 05:30 i dag tidlig for å være på jobb til 07:00 og jeg sovnet typ kl. 01:00-01:30 ish. Sykt lite søvn og helt zombie modus når jeg kom hjem kaputt sliten fra jobb etter tidenes byttedag og klargjøring av salget i butikken. Jeg tråkket ut av klærne jeg hadde jobbet i og la meg i senga. Hehe.. Og jeg hadde tenkt til å ligge der en stund og det hadde kanskje endt med at jeg sovnet og misset trening. Men så kommer denne Kim´en da og girer meg opp. Og jeg spretter opp og kommer meg jo på trening for jeg vet jo at det er det jeg vil når jeg først bare kommer meg dit! Den gleden jeg får ved trening er ikke lik noe annet og ikke F om jeg ofrer det for latskap. Nope.. Og hva skjedde? Jo, en mega god økt selvsagt. Med masse mat og godis innabords var det sinnsykt energi og masse trøkk. LOVE IT!

La trening bli din lykkepille også da vel? Og du trenger ikke gå all in og trene 5 dager i uken å tenke at du skal løfte 100kg markløft med en gang. Gå deg en søndagstur med god musikk på øret, tren noe du synes er gøy eller tren hjemme rett og slett. Sett deg mål! Hold deg aktiv for det er ikke sånn at det er alt eller ingenting. Det du har tid til er mer enn bra nok og jeg skal love deg at om så det er 1 time med søndagstur i uken så får den søndagsturen deg til å skinne som en stjerne. Du kommer til å føle deg tipp topp. Det trenger ikke være alt eller ingenting. Gjør det for deg og gjør det for din egen energi og selvfølelse. Det er så verdt det. Mange sitter med dårlig samvittighet etter jula og det er ikke noe vits. Spist er spist. Vi har kost oss og nå er det på tide å røre seg igjen. Hihi.. Nå snakker jeg for min egen del også. Det er aldri for sent å starte, det er bare å ta det første steget og lage en avtale med seg selv. Litt terapi kan man kalle det. Unn deg en date med degselv. Egenpleie i form av aktivitet♥ Jeg lover deg du ikke kommer til å angre!♥

Sjekk ut video på insta av ny bein/rumpe burnout jeg kjørte som avsluttende øvelse på dagens beinøkt! Burnout betyr rett og slett at jeg kjører beina tomme på den øvelsen. Og det trenger ikke være noe stort og tungt. Det kan være kroppsvekt om så. Bare kjør på til det svikter. Hehe..

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Nytt program. = Nye utfordringer..

 • 27.11.2016 kl. 19:38

Jeg er ved en liten crossroad nå tror jeg. 1. Hva vil jeg, hva er mitt mål? 2. Og hva vil jeg oppnå med min trening? 3. Hva gjør meg glad, hva driver meg? For et år siden var svarene mine disse: 

 • 1. Jeg vil stille i bikinifitness 
 • 2. Å bygge en bikinifitness kropp
 • 3. Tanken på å gjennomføre målet mitt om å stille i bikinifitness = Treningsglede

For et år siden handlet jo min trening og hverdag om trening mot bikinifitness og jeg var super fornøyd med det, men nå som det målet er gjennomført kjenner jeg at jeg er sulten som F på nye utfordringer. Jeg driver å lurer på om jeg skal ordne meg et helt nytt treningsprogram med litt annet fokus. For nå har jeg trent 2 forskjellige bikinifitness treningsprogram i ulike perioder i ca 8 mnd og jeg er litt mettet på de. 

Før jeg trente disse to bikinifitness programmene så kjørte jeg mye baseløft som markløft, strakmark, knebøy, militærpress osv. Flerleddsøvelser som går på hele kroppen. Jeg følte meg sterk og jeg varierte mellom høyrep/lavrepp. Da følte jeg at jeg ble både sterk og utholden og det har gitt meg den grunnstyrken og det grunnlaget med muskler jeg trengte for å bygge videre med litt mer spesifikke øvelser som er i et bikinifitness program. For det skal sies at det å bygge opp et godt grunnlag med muskler før man går på et spesifikt program med små øvelser for hver krik og krok i kroppen er lønnsomt. For det er liten vits i å kjøre bittesmå kabeløvelser på så og si ikke-eksisterende muskler om dere skjønner. Nå kjenner jeg at jeg har lyst til å avansere litt..

Nå ser svarene mine slik ut på spørmålene: 1. Hva vil jeg, hva er mitt mål? 2. Og hva vil jeg oppnå med min trening? 3. Hva gjør meg glad, hva driver meg?

 • 1. Jeg vil bygge MER og større muskler
 • 2. Jeg vil trene mot en gjennomtrent sterk kropp
 • 3. Mestring, progresjon i treningen og pushe meg langt utenfor komfortsonen = Treningsglede

Jeg er sulten på noe nytt og anderledes og jeg vil skru opp beast mode´en min litt. Hihi.. Jeg har hatt så lyst til å teste et bodyfitness program. Bodyfitness er klassen over bikinifitness og det er mer fokus på tyngre baseøvelser, jeg vurderer å kjøre et 4 dagers bodyfitness program og legge til en ekstra dag med fokus på rumpe for det er det ikke like mye av i et body fitness program som det jeg er vant til for å si det mildt. Hihi! Og jeg vil jo absolutt få med meg alle rumpe gains´a jeg kan i løpet av en uke, men jeg kjenner at det er liksom mer til trening enn bare ræv liksom. Hehe.. Jeg kommer selvfølgelig til å legge ut like mye gode beintreningstips på insta og blogg som jeg har gjort for jeg elsker å teste nye ting og vise dere. Jeg bare kjenner at kanskje dette er en forandring jeg trenger personlig for å utfordre meg selv igjen og ta next step i min treningsreise. Jeg elsker å trene og trening er det som har gitt meg mest selvtillit og styrke mentalt av alt jeg har drevet med opp igjennom. Så derfor vil jeg alltid finne nye måter og utvikle meg på slik at jeg ikke blir lei eller stagnerer. 

-ME AGAINST ME-

Så i morgen så tester jeg første uke med 4 split bodyfitnessprogram også skal jeg sette sammen en helt sinnsyk bra rumpe økt som jeg selvsagt skal dele med dere babes. Hehe! Bodyfitness programmet får jeg desverre ikke delt da det er et Strongbody program, men ønsker dere akkurat samme program som meg eller hjelp til kosthold og treningsplan skreddersydd til deres mål så send meg mail på: christine@strongbody.no for mer informasjon♥ Nå er jeg så klar til å ta treningen min til nye høyder! Dette blir bare sinnsykt gøy og jeg gleder meg til å se hvor dette programmet tar meg. For sammen med knallbra kosthold med litt sukker utskeielser i helgene har jeg stor tro på at jeg skal få til mye denne vinteren. Hihi..

Nyt søndagskvelden videre♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Tights HER! // Tank top HER! // Sportsbh far H&M // Sko fra xlife.no(Utsolgt) - Adlinks

//Sponset Innhold//

Motivasjon - Jobb med huet!

 • 31.10.2016 kl. 19:01

Noen ganger når jeg trener så er det en evig kamp i hodet mitt selvom jeg elsker å trene og this is what i do. Som alle andre der ute har jeg dager med mer motivasjon enn andre og noen økter er tøffere enn andre både mentalt og fysisk. Og det er HELT normalt♥

Noen ganger er det som om jeg prøver å overtale meg selv til å slippe unna det tyngste og lager unnskyldninger for å ikke gjennomføre eller hoppe over en øvelse. "Det er for tung" "Jeg får vondt" "Jeg må tisse" "Jeg orker ikke DEN i dag" Jeg er som en unge som prøver å slippe unna hjemmelekser typ. Men det handler om å ALDRI la den stemmen vinne! Som i dag for eksempel. Jeg bestemte meg for å øke i beinpress. Hva er det værste som kan skje? Det er bare å justere ned vekten igjen om det skulle bli for tungt. Og mest sansynlig så klarer man det jo. For det er hodet som sier stopp før kroppen og ikke la hodet vinne! Det skal gjøre vondt og det skal være en utfordring bare kom deg gjennom det! Man får faktisk ikke de resultatene man ønsker om man tillater seg selv å "slippe unna". Man vinner ingenting på å gjøre det enklere for seg selv på trening. Enkelt og greit!

Så jeg bestemte meg for å øke til 140 kg OG DET GIKK! Det var så deilig å faktisk gjennomføre alle 5 sett x 20 reps 140 kg. Men under hvert eneste sett var det en evig duskusjon med meg selv inni hodet! Jeg gjorde alt jeg kunne for å overtale meg selv til å ikke gjennomføre fordi det var så marg-hat tungt, men jeg vant over meg selv og ba den "svake" stemmen i hodet om å dra til helvette. For jeg er litt sånn at hvis jeg først har bestemt meg for noe, ja da SKAL det skje. Uansett hvor mye struggle det er på veien dit! Og den stoltheten og gleden jeg får ved å naile en økning er magisk! Jeg klarte også å øke 2 kg i knebøy i dag. 42 kg 4 sett x 15 repetisjoner og det ETTER beinpress helvette. Skikkelig godfølelse!

En annen øvelse som gir meg grøssninger er jo selvfølgelig hip thrust, men det er uten tvil den beste rumpeøvelsen som finnes! Jeg er nesten sikker på at det er satan selv som har funnet opp denne varianten rumpetrening. Eller en skikkelig sadist. Ikke bare er det et hælvettes prosjekt å rigge opp, men det er jo vondt som FY og faktisk ganske teknisk vanskelig å utføre. Mange tror at det bare er å løfte stangen opp x antall ganger også er man ferdig. Men det er mer.. For man kan faktisk kjøre hip thrust uten å få noe særlig god kontakt med rumpemuskelen og jeg som har så svai rygg og lange lårbein har opplevd det flere ganger. Så man skal tenke over hva slags teknikk man har og at man faktisk utfører øvelsen riktig. Men forrige uke så økte jeg fra 80 til 82,5 kg og gjennomførte mine 5 sett x 15 reps. Woho! Bootygains garanti på den for å si det sånn!

Min teknikk etter mye forsking og tips fra Coach Line: Jeg legger skulderbladene på benken, haken mot brystet og strammer kjernen, Når jeg løfter stangen presser jeg knærne utover samtidig som jeg hele tiden holder rumpemusklene aktive. Jeg slipper aldri opp og jeg holder ryggen helt rett. INGEN SVAI! Tenk at du skal stramme nederste delen av magen og vippe tissen din opp mot stanga. :P Haha.. Enkleste måten å forklare det på. Tenk at du er en maskin som statisk utfører øvelsen.

Så mine tips til dere når det kommer til økning og progress er: 

Så neste gang du er å trener så utfordre deg selv! ØK! Push grensene dine og tørr å gå utenfor komfortsonen din! For husk.. Det er utenfor komfortsonen ting skjer! Det er der du bygger muskler! Det skal være en evig jakt på å bli sterkere og bedre :) Du får så sinnsykt mye igjen for det i lengden! Skaff deg en treningsdagbok for det er alpha omega når det kommer til å holde styr på progressen din. (Dagboken får du på xlife.no til kun 149,- kr nå HER! ) Jeg setter meg alltid mål hver eneste økt om å øke i en eller flere øvelser. Har du kjørt samme vekten på en øvelse over lengre tid så ta kontroll og utfordre deg selv. Vi vil jo utvikle oss! Ikke la hodet si "nei det er for tungt". Kjør på og own it! Ta kontroll og GET SHIT DONE! Og husk at selvom 2,5 kg økning føles lite så ER det faktisk en økning. Det er ikke snakk om å kaste på 10 kg om gangen. Men å stadig legge på litt og litt for å bli sterkere. Og at hvis du har 4 sett og du kun klarer å øke på 2 av de for så å ta av så er det også fortsatt en økning i forhold til forrige økt! Da noterer du det i treningsdagboken din og neste gang går du for alle 4 settene! Alltid vær sulten på å bli en råere utgave av deg selv!

Jeg er hvertfall mer klar en noen gang for å bygge opp styrken min etter konkurransedietten. Og bygge alt jeg kan av muskler for å få en råere pakke neste høst da jeg går for pallplass! Motivasjonen er på topp!! 

Og dere! SHIT så gøy det er med alle spørsmålene dere har kommet med på de forrige innleggene! Tusen takk for at dere gjør bloggingen så innmari gøy for meg og at dere er så engasjerte. You guys rock♥ Jeg må fordele spørsmålene litt inn i kategorier også vurderer jeg å kjøre noen av kategoriene som et vlog innlegg.

Hva tenker dere om video blogginnlegg på Q&A?

Instagram HER!  - Det kommer også film fra dagens beinøkt på instagram litt senere i dag. 2 supre bein/rumpe øvelser♥
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Slenger med noen lekre løftetrynebilder her.. Hehe.. Man skal ikke nødvendigvis se så forbanna pen ut når man trener! Vis litt beastmode om det er det som skal til for at du får den stanga opp.//Sponset Innhold//

Mandagsmotivasjon til ukens trening! TIPS - Ikke havn i komfortzonen..

 • 15.08.2016 kl. 17:28

God mandag alle sammen♥


Calvin klein bh HER! // Bik bok tights HER! 

Ååååh, i dag har jeg hatt tidenes lateste morgen og det har vært så deilig. Jeg har fri i dag og jeg har sovet skikkelig ut. Startet dagen med favoritt frokosten min for tiden som er grovt brød med ost og skinke (faktisk ikke havrepolarbrød i dag), propud og en gigantisk kopp med te. Har dere smakt propud ennå? Spiste det til lunsj og jeg gitt. Den sjokolade varianten er himmelsk med banan. Dere er NØDT til å teste de ut. Husk at det har samme næringsinnhold som mager kesam som er mega sunt. Propud får du HER! Herregud så godt det er og det er en av de største grunnene til at jeg kommer til å overleve denne bikinifitnessdietten som varer i hele 53 dager til. Det er helt sykt så fort tiden går. Det er jo faktisk ingenting. Plutselig så står jeg der. 

Tenk nå har jeg usle 53 dager til å forbedre formen på! Det er jo helt vilt. At om under 2 mnd så står jeg på scenen i en alt for dyr bikini med en haug av bling på og skal vise frem alt det jeg har jobbet så hardt for. Jesus christ! Det er ganske skremmende. For hvorfor kunne det ikke bare holdt med vanlig treningsglede? Hadde det ikke vært nok og trene for å trives med seg selv. Neida, her skal vi gå all in. Gyver på tidenes muskelprosjekt og eksponerer meg selv i det vide og det brede. Haha.. Men vet dere hva? I love it!♥ Jeg elsker denne livstilen (sett bort ifra diett, haha) Jeg stortrives med treningen min og jeg elsker å vise frem øvelser og blogge om hvordan jeg har det i denne prosessen. Det gir meg så masse! Så det er mye takket være dere at jeg har hatt så mye motivasjon♥ I går hadde jeg over 1000 lesere på denne treningsbloggen for første gang. Og det var en sinnsyk følelse♥ TUSEN TAKK! Takk for at jeg får være en del av deres hverdag og takk for at dere vil være med inn i min♥

Nå er det ingen tid å miste, jeg skal gjøre alt for å holde motivasjonen på topp og jeg skal følge dietten til punkt og prikke, håper jeg. Kremt! Jeg skal ha full fokus på mållinjen og vite at når jeg står på den scenen så har det vært 110% hele veien. Alle treningsøkter skal det ytes maks på og de dagene jeg føler meg sliten så skal jeg pushe meg selv til et nytt nivå. Jeg leker ikke butikk her! Nå er det ALL IN! Jeg har ikke kommet så langt for ingenting så nå er det bare og fortsette! Nei skal bli "JA", orker ikke skal bli "jeg tar en til", jeg gir opp skal bli "IKKE FAEN".

For det er ingen hemmelighet at dette er tungt og at jeg må krangle med meg selv hver eneste økt. Jeg jobber konstant med å forbedre meg selv og jeg er veldig fokusert på å IKKE havne i komfortzonen på trening. For det er der man stagnerer og kanskje ikke får de resultatene man ønsker. 

Tips til hvordan man unngår å bli stuck i komfortzonen:

♥ Ha en plan! Både på ukesbasis og hver dag. Dette er viktig. Så man ikke bare går å surrer på trening. Bruk et treningsprogram og en treningsdagbok og noter øvelsene du skal ha før du drar på trening slik at du vet hva du skal når du kommer dit. Bam, bam, bam! Get shit done! Treningsdagbok får du kjøpt til halv pris HER!  

Utfordre deg selv! Tenk konstant på at du vil øke i vekter eller antall repetisjoner. Føles noe lett så ta 2 reps ekstra for eksempel også noterer du at du skal øke neste gang, eller at du øker på neste sett. Legg på en kg ekstra. Det skader ikke å prøve. Det værste som kan skje er at du tar den av igjen og da skal du ha for innsatsen og kan klappe deg på skuldren, men jeg vedder på at du klarer det og får en positiv overaskelse. 

Ta tiden! Ikke ta for lange pauser mellom settene. Det og skal sjekke facebook mellom sett kan faktisk ta unødvendig mye tid og gjøre det mindre intensivt fordi du får for lang pause i mellom. Det du kan bruke mobilen til er og ta tiden! Sett på stoppeklokke og gi deg selv 30 sekunder til 1 1/2 minutts pause. Ha så korte som mulig. Men jo tyngre du løfter (eksempel knebøy, markløft og militærpress. Tunge baseøvelser) jo mer pause trenger du. Men er det kabel øvelser for rumpa f.eks så prøv å kjør 30 sek. Jeg lover du får mye mer burn og rumpepump av det! 

Tren med noen som pusher og motiverer deg! Jeg trener med min kjære og han sørger for at jeg ikke får slappet av hvertfall. Haha.. Army style! Trener du med en venninne så sørg bare for at det ikke blir for lange pauser igjen da. Hehe, men.. Jeg har vært på trening i 3 timer jeg altså pga skravling. Ikke alltid like effektivt, men noen ganger trenger man sånne kose økter også. Så det er helt innafor noen ganger så lenge det ikke skjer hver gang. Kjør f.eks annenhvert sett hvis dere kjører like øvelser. Det gir ca nok hvile før man er klar igjen. 

- If it doesn't challenge you, It doesn't change you - 

Let´s do THIS! I dag er det ukens første legday og jeg er klar som et egg! Den thightsen jeg har labbet rundt i dag er så digg at jeg vurderer å teste den på trening faktisk. Skal lage meg middag også komme meg av gårde. Følg meg på snapchat hvis du vil: CHRISUNIVERS

Og ikke glem at jeg har masse treningvideoer HER! Hvis du trenger litt treningsinspirasjon og vil teste noen gode øvelser. 
Følg meg gjerne på instagram HER! 
Og lik veldig gjerne facebook siden min HER! hvis du synes det jeg driver med her er bra♥
 

Oppkjøring mot bikinifitness - Me against me!

 • 19.04.2016 kl. 17:47

Okei, lets get down to business her. Nå skal jeg fortelle litt mer om den plutselige forandringen av treningsprogram og hva som skjer bikinifitness messig inni hodet mitt nå. Skal så godt jeg kan prøve å ordlegge meg så godt det lar seg gjøre.

For et par uker siden så sendte jeg mail til Coach Line Celius i Strongbody. Hun hadde jeg som coach i fjor August i 1 mnd. Jeg fikk treningsprogram for og bli sterk i baseøvelser. Jeg fikk også en diett som var veldig enkel å følge da det var en meny med frokost, lunsj, mellommåltid, middag og kveld. Flere alternativer under kategoriene så super enkelt å holde seg til. Ønsker du å forbedre fysikken eller gå ned i vekt anbefaler jeg www.strongbody.no på det sterkeste. 

Jeg skrev en mail til Coach Line hvor jeg spurte når Kaliber har uttak til team når det gjelder de som skal stille til høsten og fikk beskjed om at det var mest sannsynlig i Mai. Jeg har veldig lyst til å stille for Kaliber fordi jeg har vært innom strongbody og synes de jobber på en super måte og jeg synes de har de råeste utøverne i Norge uten tvil. Man vil jo være blant de beste right? JA! Man sikter høyest. Jeg fikk også beskjed om å sende formbilder av meg selv og da kjente jeg at det ble litt skummelt. Fordi det er som å gå opp til eksamen på en måte. Hvis du kan kjenne igjen den følelsen. Du skal få en vurdering på noe du har lagt hardt arbeid i og gjort med hele ditt hjerte også er det faktisk kroppen min i tillegg. Sammen med formbildene sendte jeg litt flere spørsmål blant annet når det er normalt å starte på diett. 

Og da kom det i retur.

"Jeg foreslår at vi starter NÅ!" 
Og da ble jeg litt lamslått! Både glad, redd, i ekstase og sjokkert på en gang. Jeg fikk beskjed om å kutte bittelitt på kaloriene bare for å spisse formen og fikk også tilsendt et splitter nytt bikinifitness program med fokus på bein og rumpe som går over 5 dager i uken. Måle meg hver uke så hun får se hvor mye muskelmasse jeg har når fett % blir litt mindre. Og jeg dør. For nå skjer det...

Altså.. Jeg føler rutinene mine ble snudd helt på hodet og shit just got real! Nå er vi i gang dere! Nå er jeg faktisk inni et nytt kapittel og jeg har startet den ordentlige reisen mot scenen føler jeg. Det ble liksom så ekte, mer enn en drøm. For nå føler jeg at jeg fikk en bekreftelse på at "NÅ ER VI GANG" og dette er første fase av en lang periode med justeringer på kropp, trening, mat og progress. Jeg fikk beskjed om at det treningsprogrammet jeg fikk er HARDT og en stor fysisk og psykisk påkjenning, men så lenge man får nok hvile i helgene, nok søvn og har fokus så kommer jeg til å bli i mitt livs form. Og bare der er jeg jo solgt! ♥ For jeg er den typen som kan trene til beina forsvinner under meg, til syra tar meg og tårene spruter. Jeg kan det å "knekke" meg selv. Dvs, pushe meg så langt utenfor komfortsonen at jeg selv blir overasket noen ganger. Og det er en egenskap jeg er utrolig glad jeg har. Jeg er også målrettet og målbevist og tenker HELE TIDEN på hva som er MITT fokus og MITT mål og hvordan jeg skal komme meg dit. Jeg tenker hele tiden på måter å forbedre min egen trening på, måter jeg kan forbedre psyken min, og måten jeg tenker på. For man utvikler seg hele tiden uten at man merker det. Og det handler om å utvikle seg i riktig rettning. I en positiv retning. Hele tiden tenke at små fremskritt er fremskritt det også. Noen ganger tar man store hopp, andre ganger mindre. Men så lenge man beveger seg i riktig rettning så gjør man det rette. Keep pushing forward! 

Jeg synes det er veldig skummelt å skal bli bedømt på den måten jeg kommer til å bli bedømt. Jeg føler vel egentlig at jeg må tenke at kroppen min ikke er Christine. At det er ikke JEG og min personlighet som blir dømt bra eller dårlig. For da tror jeg at jeg blir gal. Hvis jeg skal få tilbakemeldinger på hva som er bra og hva som er dårlig når det kommer til coaching mot konkurranse og hva som må forbedres og jobbes mer med mht kroppen min så kan jeg ikke ta meg nær av det. Ikke personlig. Jeg må se på det fra avstand og med et "profesjonelt" øye. For selvom jeg er fornøyd i mitt eget skinn i dag så er det en helt annen ting å skal bli bedømt i en fitness konkurranse. For der går de i detaljer. Fra hver minste lille muskel... Fysikken...Symmetrien... Om brunfargen er riktig... Bikinien... Sminken... Smilet... Poseringen... Håret... Utstrålingen... Man kan plutselig bli oppblåst osv. Det er så mye som skal klaffe. Og det er utrolig mange flotte athleter der ute så konkurransen er TØFF! Så selvom man har trent hardt og føler man har en godt utviklet kropp og har sjans til å gjøre det godt, så er det så sykt mange andre faktorer som spiller inn. 

Jeg kommer til å jobbe beinhardt (bokstavelig talt.. Hihi) og målrettet mot det som kommer til hittils å bli mitt livs store øyeblikk og stolthet. Og bare det å stå på den scenen kommer til å være en seier i seg selv. Men jeg kommer selvfølgelig til å være sulten på en pallplass og det er jo der innstinktet ligger! Man vil jo alltid gjøre det bra når man går så hardt inn for noe. Man nøyer seg jo ikke bare med "Det handler ikke om å vinne, men å delta" ... Neineinei.. Da har du misforstått! Det handler om å GI 100%! OG GJØRE DET BESTE DU KAN! Hvertfall for meg. Jeg skal vite når jeg står på den scenen at det jeg har gjort er det absolutt beste. Jeg har utnyttet all den tiden jeg har hatt og gjort ALT i min makt for å oppnå det beste resultatet mulig for meg og få på den tiden. Så får plasseringen komme deretter. 

Jeg har smått begynt å titte på bikini litt for morro skyld og jeg må bare si rett ut: FY FAEN FOR NOEN PRISER!!!! Hahaha.. Jeg visste de var dyre altså, men jesus! Jeg trodde kanskje rundt 2-3 tusen, men så så jeg bikinier opp til 10000 kr da tenkte jeg bare HELL NO! Det skjer ikke. Så jeg har meldt meg inn i en gruppe på facebook som selger brukte og feilbestilte. Og selv de er dyre. Det er jo ikke akkurat som det er brukt ihjæl. Det er snakk om kanskje under 1 konkurranse og vært på kroppen i hvada.. Et par timer. Så det er helt ok med gjenbruk der for min del. Men det er sykt vanskelig for de skal jo skreddersyes til den kroppen den skal være på. Så det er ikke bare bare heller. Så nå skal det begynne å spares kun til konkurransen og alt man må ha. Heldigvis så er både jeg og min bor OG min beste venninne make up artister så den utgiften sparer jeg og det er faktisk noen tusen spart :) Jeg er også rimelig sikker på at jeg fikser mitt eget hår eller får hjelp av mamma og besteveninnen min, samt at mamma er negldesigner så der også har jeg spart en utgift til. Halleluja, for det er mange kr spart.

Jeg skal lage et eget innlegg senere en gang med alle regler og alt man må ha for å stille i bikini fitness. For det er ikke bare bare. En haug av regler og ta hensyn til, og en haug av ting man trenger. For man kan ikke bare gå på scenen med hvilken som helst bikini eller hvilke som helst sko og heller ei hvilken som helst brunfarge. Neinei.. Det skal være godkjent mht reglene i Norge. Jeg er ikke noen regelrytter, men her er jeg ganske låst. Haha..

Men alt i alt så blir nok dette et minne for livet og om jeg kommer til å gjøre det flere ganger enn 1 det vet jeg ikke enda. Jeg vil hvertfall kunne si at jeg har gjort 1 konkurranse også får jeg se om det gir mersmak.

Så nå er det meg mot meg inntill det blir meg mot alle andre på scenen. 
Mitt fulle fokus er hele tiden å slå meg selv. Jeg skal være bedre enn det jeg var igår og sterkere for hver uke som kommer både mentalt og fysisk. Jeg skal utfordre meg selv på alle mulige måter for å pushe meg selv til det ytterste for å få fullt utbytte av hver eneste treningsøkt jeg har. Ingen unnskyldninger! Jeg skal kun se fremover og ikke bakover på tidligere feil jeg har gjort på trening (som feil knebøy teknikk f.eks) Her handler det om positiv holdning til det jeg driver med og positive tanker om hvor jeg skal. For en ting er sikkert! Dette SKAL skje og det er opp til meg og hvor dette ender. Så det er fullt fokus på meg selv og min trening. Ingenting skal få distrahere meg. Jeg er 110% dedikert til mitt lille fitnessprosjekt og nu jävlar skal jeg vise hva jeg er god for. Jeg skal bevise for meg selv at jeg kan klare ALT jeg målsetter meg. Jeg skal bli en bedre utgave av meg selv for hver eneste dag som går. Og om jeg skulle møte utfordringer så skal jeg ikke legge meg ned å dø av den grunn. Da er det bare å ikke gi opp. 
For det er ingen tvil om at det blir HARDT! 

"Look into the mirror, there´s your competition!"X: Hva motiverer dere? Hva får dere til å gi det lille ekstra?

Mitt første treningsmål! Tough Viking 2015!

 • 16.02.2016 kl. 23:43

Kort etter jeg begynte å trene vinteren 2015 så var det første målet jeg satt meg å gjennomføre tough viking. For dere som lurer på hva tough viking er så er sjekk ut denne linken HER!  Det er et helt rått hinderløp bestående av alt fra vann, flammer og strøm. 5 km langt og i veldig ulent terreng. Jeg bestemte meg vel for å melde meg på rundt nyttår og selve løpet var 30 Mai. Da hadde jeg over 5 mnd på å trene meg opp til å komme meg gjennom uten å dø! Haha.. For det her var helt crazy i mine øyne! HELT crazy.. 

Jeg trente styrke 5-6 ganger i uken og cardio gjennomsnittlig 3 ganger i uken. Jeg kjørte cardio mandag, onsdag og fredag.

Da kjørte jeg trappe intervaller i slalombakken på mandager, rolig jogging på onsdager og mølleintervaller på fredager. Noen ganger ble det selvfølgelig byttet på og noen uker var jeg flinkere enn andre! Det skal sies.. Hehe.. Jeg drakk vel alkohol 3 ganger i løpet av den tidsperioden (Og kvelden jeg hadde gjennomført det var 1 av de.. Haha!)

Jeg spiste sunt og var veldig målrettet og målbevist i hverdagen. Full fokus på tough viking og selve løpet. For jeg som har hatt astma siden jeg ble født og aldri løpt i hele mitt liv synes det var overveldende å bare tenke på å gjennomføre 5 km. Også er det en insane hinderløype i tillegg?! God damnit! Det var super skremmende og jeg var så sinnsykt redd for å skuffe meg selv så derfor jobbet jeg nesten enda hardere for å komme til startstreken til tough viking oslo.

Jeg kjørte hviledager 3 dager før løpet for å være ordentlig uthvilt og selve løpsdagen så spiste jeg en god frokost og hadde god tid på morgnen. Jeg måtte liksom "sone inn" og stille inn hodet på hva jeg skulle gjennom. Og ja, du tenker kanskje.. "Pøh.. Er da vel ikke så hardt" Jo.. For meg var det det. For meg var dette den store styrkeprøven, ildprøven om du vil :P For det her var det som skulle "definere" meg og hvor godt trent jeg hadde klart å bli på mitt halvår og hvor sterk psykisk og fysisk.Dagen kom og dette ble frokosten i tillegg til 2 hardkokte egg. Her skulle man ikke mangle næring nei! Været var HELT forjævelig med regn, tåke, kaldt og vind. Jeg var redd heiagjengen min ikke skulle komme for å se på meg fordi været var så dårlig og jeg trengte de 100% for å si det mildt. Jeg var så "redd" og begynte å tvile på meg selv og mine egne evner til å faktisk klare dette. Men heiagjengen min dukket selvsagt opp som de fantastiske vennene de er. Dere vet hvem dere er vakringer! ♥

Ankom tryvann og hentet løps nr mitt og kjente sommerfuglene var på lykkerus i magen.

Altså.. Bare SE på været! Går det an å være mer uheldig?!?!
Men.. Det finnes ikke dårlig vær.. Bare dårlig klær.. Høh! Veit ikke helt jeg ;P 
Med min sukkerfrie redbull var jeg klar til å erobre verden! 

Løpet startet med å løpe gjennom et lag med amerikanske fotballspillere i en lett oppoverbakke. Bare det skremte jo dritten ut av meg :O Jeg tissa sikkert 5 ganger fra vi kom til tryvann og jeg tror kanskje jeg tissa litt på meg under løpet å. Haha... Who knows.. Var jo inn og ut av vann og klissbløt etter 15 min. Men for et adrenalin å løpe (les: jogge) gjennom den løypa og løpe gjennom masse flammer, svømme i iskaldt vann, klatre i tau, bære tømmerstokker, krabbe under netting, monkey bars, løpe gjennom 10 000 volt og MYE mer. Det var en helt rå følelse og jeg hadde aldri kjent en slik indre tilfredstillelse av å gjennomføre noe på denne måten! Det var helt unikt og jeg følte meg udødelig når jeg løp gjennom mål. 

Se på hu a.. Som en lykkelig liten gladfis som spretter inn i mål! Yey me!Så sinnsykt stolt! ♥ Hu late, utrente sjokkis jenta som gjennomførte dette!Den dagen så hadde jeg så mye endorfiner at jeg er sikker på jeg kunne hoppet fra balkongen og flydd.

Haha.. 

Kom hjem og spanderte sushi på ei av mine venninner som backet meg under hele oppkjøringen og var der og støttet meg samt stod i regnet i over 1 time og ventet på at jeg kom i mål! Takk!! Mmmm.. Ikke feil! Vi avtalte at dette MÅ feires så vi dro med oss ei venninne til og inviterte på hjemmelagd pizza (senere på kvelden da) og vin etter en gooood og varm dusj.Så dro vi jaggu på byen å gitt! Og for en kveld det ble! :D Kan ikke være seriøs hele tiden.

Jeg er så utrolig stolt over å ha gjennomført et av mine treningsmål og jeg vet nå at jeg har det som trengs for å omstille hodet, tankegang og målsettning til neste mål som dere alle vet er:

Bikini Fitness Scenen Høsten 2016.

Det er et helt sinnsykt skremmende mål, jeg dør litt innvendig faktisk, men jeg er FAST bestemt på å gjennomføre det koste hva det koste vil! 

Jeg må jo selvfølgelig finne en klubb å stille for da :P Så det er jo ikke bare opp til meg, men dette er noe jeg må gå litt mer aktivt inn for. 

Noen tanker om bikinifitness og min treningsreise kommer i et senere innlegg denne uken. 
Et innlegg om foventninger til meg selv, mine tanker om meg selv og mine største frykter. 

Følg min fitness reise i bilder på instagram følge meg: @christinesunivers 

Og lik gjerne min side på facebook♥ TRYKK HER for å komme dit.Takk for at du tittet innom og jeg håper du vil komme tilbake igjen♥
 

Ikke vær et rasshøl!

 • 10.01.2016 kl. 19:15
Hvor sant er ikke dette? 
Tenk litt på det..

Jeg synes man skal tenke litt over holdninger og hva slags signaler og energi man sender ut til de rundt seg.

Nå som det er januar og gymmen flyter over av entusiastiser med de fresheste klærne og topp motivasjon til å gjøre livstilendringer så har jeg lagt merke til at det er veldig mange som irriterer seg over dette og slenger dritt.
De som irriterer seg over det er jo som regel sånne som meg. 
Og med "sånne som meg" så mener jeg..
Folk som trener ofte fordi det er en livstil og har innarbeida rutiner og programmer som de ikke vil gjøre om på fordi det er stappfullt av "Nytt år nye muligheter" menneskene.

Men så tenker jeg jo.. Hvem er "vi" til å eie gymmen? 
Hvem er "vi" til å kjefte folk bort fordi de føler for å trene om så det bare er en periode? 

"Vi" Har jo vært nybegynnere en gang vi å.

Ja, jeg er jo enig i at det er jo greit forskjell på et treningstudio i Desember og Januar, men altså..
Om folk har lyst til å trene som faen i Januar og Februar så hvorfor skal man bruke energi på å bli fly forbanna og se stygt på disse nymotiverte folka? 
Det er jo ikke akkurat som om det er noe nytt? 
Det er jo sånn hvert år..

Jeg har opptil flere år vært en av de selv ;)
Som tenker at: "Åh, denne sommern her skal jeg se smashing ut, får vel gå litt på mølla nå etter jul"
Og de folka de kommer.. Hvert år, om du er klar eller ikke..
Og noen av de går, et fåtall klarer å fortsette og faktisk endre livstil.

Og det er her poenget mitt kommer da.

I blandt alle disse motiverte menneskene så kanskje det er noen som faktisk har fått en ordentlig aha opplevelse og vil gjøre endringer i livet og kanskje gjort det lenge, men ikke turt å nærme seg gymmen før nå. 
Kanskje de har fått beskjed av legen, kanskje de ser det selv i speilet, kanskje de hater seg selv, kanskje de mistrives i sin egen kropp, kanskje de har blitt mobbet.

Jeg synes det er så utrolig synd..

At noen som da faktisk er godt trente og har masse erfaring og kunskap skal se stygt på "h*n som hater seg selv".
Som kanskje har trent hjemme i et halvt år fordi h*n ikke tør å vise seg på gymmen i det hele tatt, men som nå kanskje har funnet motet og et treningsprogram på nettet og vil "våge" seg på et treningstudio.
Er du klar over hvor mye mot det tok h*n og gå dit?
Og er du klar over hvor ekkel følelse h*n har i magen hele tiden h*n er der?
Og er du klar over at h*n kanskje mest skulle ønske h*n var usynlig?

Og da hjelper det jo ikke akkurat at ikke folk er hyggelige rundt deg en gang.

Det er jo ingen hemmelighet at folk som er godt trent og har en aktiv livstil og spesielt i styrketreningsrommet er fulle av energi og  selvtillit så det kan faktisk være litt skummelt å komme inn blant disse energi bombene som stamper rundt i eget tempo og løfter og lager lyder og ser super bad ass ut. 
Og da er det ikke noe bedre for den som er usikker at h*n kanskje får et stygt blikk fordi h*n bruker litt lengre tid på squat racket.

I stedet for å bli irritert, sur, snappe folk i skjul osv.
For det er noe av det styggeste jeg ser.
Ser det på instagram noen ganger. 
Folk som snapper/tar bilder folk i hemmelighet og legger ut og skriver masse stygt.
Da ser jeg rødt altså! 
Skulle gjerne funnet ut hvor de bodde og dratt dit å skamslått dem!
Unnskyld utrykket. Men det er mobbing på høyeste nivå.
Hvem er det du tror du er og hva gjør deg så mye bedre.

Hvorfor ikke bare hjelpe dem som du ser helst skulle vært usynlig?
Gi dem et smil (som forøvrig er gratis om du ikke visste det..)
Bare hjelp de på veien! Gi noen minutter av din egen tid og gled det mennesket som egentlig synes at det er fælt å være der og lurer på om h*n noen gang kommer tilbake.

Så vær så snill.. 

Smil litt! 
Det hjelper så mye. 

Ikke vær den som "skremmer" bort de som faktisk går inn for å bli en bedre utgave av seg selv.

Gi folk et smil!
For de setter så utrolig stor pris på det.

Jeg vet jeg gjorde det..Og takk til dere som hjalp meg på min reise i starten, fra et smil til veiledning i øvelser.
Alt ble satt stor pris på!

Og hvis du treffer meg på trening noen gang..
Så huk tak i meg hvis du tror jeg kan bidra med noe positivt :)

What goes around comes around♥

#spreglede 
#treningerforalle

Lazy sunday ;)

 • 03.01.2016 kl. 17:26

Sov lenge i dag.. Deilig! 
Må innrømme.. Jeg er en skikkelig sovegris! 

Elsker å ligge å dra meg og bare kose meg i senga.Kjenner jeg "gruer" meg til jobb i morgen og stå opp tidlig og tilbake til å føle at man ikke har tid nok.

Så derfor nytes denne søndagen i max chill modus med en hviledag fra trening så man er full ladet til i morgen for i morgen er det bein på menyen ;)
Da er det greit å være ladet opp ja!

I dag ble det nok en gang sjokolade prots til frokost! 
Det er så godt! 
Også er det så greit å få i seg litt proteiner på starten av dagen også. 
Noen ganger så føler jeg det bare blir karbo helt til middag typ.
Ikke det at det har så mye å si, men prøver å spre næringen godt utover dagen :)

OPPSKRIFT PÅ PROATS HER! Klinte til med nutellaøye oppi der i dag å gitt! ;)

Litt luksus i hverdagen..Naaaam! 

Tok noen bilder av motivasjonshylla mi i dag også :)
Tenkte å vise dere..

Jeg er en sucker for kule ordtak og får liksom ikke helt nok av dem! Min favoritt må jeg si er "NORMAL IS SO FUCKING BORING" 
 
Jeg vil heller være litt rar og ha det morsomt jeg altsa ;)


Denne går jeg rundt og blir hjernevasket av hver dag.

Jeg kjenner jeg faktisk gleder meg til å trene bein i morgen :O
Det er ikke ofte jeg gjør det altså for jeg synes faktisk bein er et reint mareritt å trene :P
Det er jo litt sånn det skal være.. Det er jo ikke noe DIGG, for det er drit tung, men fy så glad man er når det er over.
Men grunnen til at jeg gleder meg nå er rett og slett fordi jeg har funnet en super god mandagsbeinøkt som treffer AKKURAT der jeg vil! Og jeg føler den gir meg så masse. Den er SINNSYKT tung den også og jeg får skyhøy puls og svetten renner.
Jeg VET at den beinøkta kommer til å gi supre resultater og jeg gleder meg til å se når sommeren kommer hvordan jeg ligger ann da♥

♥Håper dere koser dere denne søndagen♥

Kom i gang etter julen! Treningsprogram forslag! :)

 • 02.01.2016 kl. 10:00

♥ Godt nyttår fininger! ♥

I går ble det høy champagne føring og feiring med fine folk♥
Det resulterte jo seff i lettere skallebank, tørr kjeft og hjertebank når man stod opp.
Og det er jo klassiske tegn på fyllesyke, som er den værste sykdommen man kan få.
Jeg tror den er dødelig faktisk!

Og den eneste medisinen mot det er..Junk food selvfølgelig :D Og det er ikke brus som er oppi den cola saken der nei..
Det er god gammeldags sjokolade milkshake med sjokkis biter oppi!! 
NAM! 

Når dette var fortært så var det jo bare å dra innom "apoteket" (LES: MIX KOISKEN) og plukke med seg enda mer "medisiner" Say hello to my little friends.. Ben&Jerry ;) 
Trofaste helgevenner!

Jeg håper dere har kost dere max og nytt tiden med familie og fri fra jobb!

Jeg har kost meg kjempe masse! 
Jeg har spist akkurat hva jeg har følt for og ikke giddet å stresset med å tenke på sunnhet for det er som sagt hva du gjør mellom nyttår og jul som teller..
..Ikke jul og nyttår ;)

Jeg har jo trent som normalt så det har jo vært deilig :) 
For når man er så glad i å trene som meg så er det ikke noe "å nei, nå må jeg komme meg på trening" 
Det er mer "å nei, får vi ikke trent på juleaften!" 

Selvfølgelig har jeg dager som dørstokkmila er lang og jeg bare vil ligge på sofaen og slappe av, men så vet jeg jo selvfølgelig hvor fornøyd jeg blir når jeg har hatt dagens økt og jeg har jo målene mine klart og tydelig så jeg vet jeg må jobbe hardt for å komme dit og da hjelper det ikke å sluntre unna:P

Mine tips til å komme ut av julemodusen og tilbake i sunne rutiner:

♦ Kast julegodisen du har igjen når helgen er over.
♦ Finn sunnere alternativer hvis du kjenner du må dytte noe innpå (f.eks gulerøtter og kålrot med mager kesam dipp, eller annen frukt)
♦ Lag deg en plan for hvordan du skal trene og hvordan du skal spise (PLANLEGG) 
♦ Bytt ut fra usunt til sunt. Rømme med mager kesam, kjøttdeig med karbonade deig, bytt til fullkornsprodukter, magrere kjøttpålegg på brødskiver, bytt til lett syltetøy.
♦ Lag deg nytt treningsprogram. Det gir meg masse motivasjon!
♦ Unn deg noe nytt treningstøy. Det er jo salg overalt nå så du kan få super freshe thightser litt rimeligere! Nytt treningstøy = Energi og motivasjon
♦ Gjør det du synes er gøy på trening. Hvis dørstokkmila er litt lang så fokuser på det du synes er morsomt og noe du føler du får til. Mestring = god følelse = god følelse = motivasjon og giv.
♦ Ta deg selv som utgångspunkt. Ikke sammenlign deg slev med andre. Tenk at så lenge du gir max og yter 100% så gir du alt uansett hvor tungt du løfter eller hvor langt du løper. 
♦ Gå inn på blogger, forum, instagram. Hent inspirasjon og la deg bli motivert av andre.
♦ Tren med en venninne om det passer. Man kan dra hverandre med uansett humør!


Her er mitt forslag til et enkelt helkropps treningsprogram du kan kjøre 3 ganger i uken: 

♦ Knebøy 3 sett 8-10 reps

♦ Markløft 3 sett 8-10 reps
♦ Militærpress 3 sett 8-10 reps
♦ Sittende roing 3 sett 10 - 12 reps
♦ Face pulls 3 sett 10-12 reps
♦ Dips (Dipsmaskin/dips med strikk som vist HER! ) 3 sett 10 - 12 reps
Planke (eller annen mageøvelse du liker)

Du kan selv justere antall sett og reps. Lav rep = bli sterk og høy rep = muskel volum.

Kjør f.eks mandag, onsdag og fredag. Ha alltid en dag hvile i mellom hver økt så du får restituert kroppen din.

Det viktigste her er å gjøre øvelsene teknisk riktig så du ikke får noen skader eller overbelaster deg.
Her er noen linker med teknikker:

Knebøy video 
Markløft video
Militærpress video
Sittende roing video
Facepulls video

Videoene over her har gode teknikker og forklaring på hvordan det gjøres.
Man må jo sette seg litt inn i hvordan ting gjøres så det blir riktig fra dag 1 :)Og husk også hvis du har noen nyttårsforsetter..

♦ Vær realistisk. Ting tar tid. Ikke forvent mirakler på 1 mnd.
♦ Sett deg del mål for å holde motivasjonen oppe. Mål du kan klare å nå med jevne melomrom så du ikke blir lei.
♦ Gå all in. Ingen kan gjøre en forandring bortsett fra deg selv. GJØR DET FOR DEG!
♦ Ta bilder av deg selv i undertøy og ta noen nye til sommeren. Da vil du se at hard work pays of. 
♦ Klar å lev med målene dine. Hvis du har sagt at "jeg skal ikke spise sukker på 100 dager" fordi det er en sånn "hype" å gjøre det nå, men samtidig vet du har du dreper noen hvis du ikke får litt sjokkis på lørdagskvelden. Så drit i å "bestemme deg for det"  Unn deg litt sjokkis på lørdagen og hold deg sunnere resten av ukedagene så har for det første den sjokkisen ikkeno å si i det store bildet. Og du slipper å skuffe deg selv fordi du etter dag 10 klikker mentalt og kjøper 10 ganger så mye sjokkis fordi du ikke spise litt den ene lørdagen. 
♦ Planlegg treningsuka di. Prøv å vær litt strukturert. Da er det enklere og gjennomføre det.
♦ Vær positiv! 
♦ Ikke tenk at alt er tapt om du misser gymmen en dag eller du spiser en sjokkis på en onsdag. Ny dag nye muligheter i morgen, fresh start. En ny dag å gjøre ting riktig på :)

Jeg personlig hadde nok ikke klart å være på noe sånn 0 sukker challenge forresten. 
Det er viktig for meg å kunne nyte god mat og søtsaker innimellom for å ikke bli klin gærn.

Litt sukker har jo aldri drept noen hæ? Hell og lykke i 2016! ♥
Jeg VET du får det til hva enn du vil om du bare har attituden og er sulten nok! ;)

LETS DO THIS! Thightsen får du kjøpt HER! 
T
oppen får du kjøt HER! (PÅ SALG!!)
Skoene er fra XXL ;)

Tusen takk for 2015! <3

 • 31.12.2015 kl. 12:46

♥Et lite bildedryss fra året som har gått♥

Tenk så mye som har skjedd! :O

All fremgangen og alt det nye..
Det har vært en virvelvind av følelser og ting som har skjedd og jeg har utviklet meg veldig som person.
Treningen min har nådd helt sinnsyke høyder (i forhold til hvor jeg startet) og jeg gleder meg til å se hva jeg oppnår i 2016!Først og fremst så vil jeg bare si TUSEN takk til alle som følger meg, leser og kommenterer mine innlegg! 
Det er et HAV av blogger der ute og jeg setter så utrolig STOR pris på at dere titter innom meg♥
Dere er fantastiske alle sammen og gir meg så mye motivasjon!Dere gir meg motivasjon på trening, når jeg skal skrive, når jeg planlegger innlegg, til å ta treningen til neste nivå og faktisk få en utdanning innen trening.
Jeg GLEDER meg til å dele 2016 med dere alle og jeg håper dere vil følge reisen min videre for det har så vidt begynt ;)
Jeg er SÅ klar for at 2016 skal KICKE ASS! Og jeg skal gjøre alt i min makt for at det skal bli det mest sinnsyke året noen gang!
Og jeg skal IKKE skuffe meg selv♥


Planer og drømmer i 2016:

♦ Jeg skal jo utdanne meg som PT, kosthold og ernæringsveileder :D Oppstart Januar!
♦ Stille i bikini fitness på høsten :O 
♦ Løfte 100 kg markløft! 
♦ 10 Pullups
♦ 10 dips
♦ Gjennomføre tough viking med bedre tid enn i år.
♦ Bli sterkere med egen kroppsvektøvelser

Jeg har som alle andre lagd meg selv noen nyttårsforsetter og tenkte å dele disse å ;)

♦ Få mere søvn (Slutte å være oppe til langt på natt)
♦ Drikke mer vann (jeg drikker faktisk ikke vann, bortsett fra BCAA´en min på trening) Men pepsi max derimot ;P
♦ Bli mer punktlig og ikke alltid ha dårlig tid (Jeg ligger alltid etter skjema og stresser rundt når jeg skulle dratt for 5 minutter siden) 
Det er så slitsomt da :P En av mine største laster! 
♦ Bli flinkere til å tøye ut og rulle kroppen med foamroller.

Jeg velger og gå inn i 2016 med positiv holdning og store forventninger.
Jeg skal ta alle utfordringer jeg møter på strak arm og gi mitt beste i enhver situasjon.
Jeg skal spre glede rundt meg og løfte de rundt meg opp.
Og jeg skal ikke gi meg før jeg får til det jeg vil uansett motgang jeg måtte møte.
Jeg skal bli sterkere til kropp og til sinns.

Nå skal jeg komme meg ut døren og gjøre dette årets siste treningsøkt! 
I dag er det rygg økt og det passer perfekt og avslutte året med favoritten♥

Je

Jeg er klar for 2016!! 

Er dere? 

Har dere noen nyttårsforsetter? ♥

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no