hits

Prosjekt "Anti PengeSLØS" !

 • 27.11.2017 kl. 15:44

Denne mandagen startet med en skikkelig kjøkken clean-out. Jeg har så sjukt mye mat jeg ikke bruker og som har gått ut på dato at jeg blir kvalm. FOR er jævla forbruk det an gå an å ha. Jeg skjems! Jeg har ikke peiling på hvor mye penger jeg bruker på mat i uken og mnd, men det er hysterisk mye. Og det er ikke fordi jeg spiser sunt, men fordi jeg er en bortskjemt drittunge som skal handle akkurat det jeg vil ha til enhver tid fremfor å bruke det jeg allerede har. 

Etter over 2 store poser med mat som kastet har jeg kommet frem til at jeg skal gjøre et lite eksperiment denne uken. Denne uken skal jeg spise KUN det jeg har i skapene fra før. IKKE en damn shit skal handles på matbutikken. Bortsett fra en pakke med doruller om jeg går tom, for det er greit å kjøpe inn da. Hehe.. Men null mat! Og da mener jeg virkelig nada. Om jeg får lyst på noe jeg ikke har så får jeg bare drite og dra..

Det jeg har i skapene og kjøl/frys er: 

- Litt kjøtt, mye kyllingfilet og noe fisk
- Grønnsaker, frukt og bær
- Egg, bacon, kjøttpålegg
- Hermetikkmat som tomater, kikerter, bønner osv
- Litt ost og annet pålegg
- Havregryn, pasta, potet, søtpotet, ris, knekkebrød, riskaker osv
- Peanøttsmør,
- Proteinpulver 
- 3 brus, 1 melk, NOCCO og saft

Dette er bare noe av det, men det som er poenget er at nå får jeg bruke huet og heller lage mat ut ifra det jeg har fremfor å bruke 2-500 kr på butikken hver eneste dag. Jeg blir kvalm! En ting jeg er litt fortvilet over at jeg ikke har er: mer brus.. haha! Jeg er så avhengig av Cola Zero at det er skremmende. Jeg kan drikke en 4 pk om dagen på det værste. Også skulle jeg ønske at jeg hadde noen store yoplait double =% gresk type med vanilje og kokos. Jeg har som regel alltid 2 av hver av de, men spiste det opp i helgen. MEN.. jeg får klare meg uten ferdig snakka. Det er mulig jeg angrer på dette i løpet av en dag eller 2, men jeg går all in med dette nå! Ikke en tyggispakke en gang frem til jeg drar til Trondheim på Lørdag. 

Noen fler som vil kaste seg på prosjekt "Anti-Pengesløs"

Jeg tror at om vi er litt ekstra kreative og mindre kravstore og bortskjemt så klarer vi oss fint. Ja, vi må kanskje spise noe som ikke frister aller mest noen dager, men herregud! Tenk på barna som bor på gata i Sør-Amerika! Vi har det ikke fælt bare fordi vi ikke får taco på Fredager eller sushi en Torsdagskveld. Skjerpings! 

Jeg håper dere har hatt en super start på uken babes! Ukens første beinøkt venter på meg og jeg grugleder meg til legday from hell. Hehe..

Tights utsolgt! En liknende HER! // Genser HER! // Sneakers HER! 

 

Fy faen! #Stolt!

 • 23.07.2017 kl. 09:40

I dag våknet jeg med et stort smil om munnen for i går klarte jeg å IKKE spise noe av det godteriet Kim kjøpte! DET er insane..For jeg er sånn som ALLTID må "smake" noen biter. Jeg klarer bare ikke ligge unna. Og det gjelder alle måltidene hans også. Jeg MÅ ha bare 1 bit uansett hva han spiser bare fordi det ser så godt ut. For det er jo sånn at andres mat ser mye bedre ut en sin egen right. Sånn er det på restaurant også. Jeg er jo tidenes vinglepetter og jeg sitter å gnur med menyen til folk får hetta. Så panikkbestiller jeg noe supersafe, men sikler på alle sin mat når vi får den. Slår aldri feil! 

Men i går så klarte jeg faktisk å ikke ta en jævla bit. Selvom jeg tenkte sikkert 100 ganger i løpet av kvelden "1 bit gjør jo faktisk ingenting, du ligger jo i kaloriunderskudd. Du har vært flink og gått turer denne uken også. OG mistet cm på siste måling, du har råd til eeeeen bit" hjernen min prøvde å fuck me over SÅ mange ganger, dere aner virkelig ikke. Og det var noen av mine favoritter i smågodtposen! Marsipanhvaler. OMG Har du smakt de? DON´T! Da blir du hekta. Hehe..Og de mini brownies´ene var så syyykt ferske da. Jeg måtte jo klemme litt og lukte på de som det gale diettfreakshowet jeg er. Og jeg kunne LETT spist hele boksen om jeg ikke var på diett. I tillegg til alt det andre. Dere vet jo at jeg er bunnløs!

Så jeg er sinnsykt stolt av meg selv! For nei, 1 bit hadde ikke drept meg.. Ikke to eller 10 heller. Men det handler om prinsipp og at jeg nå går på den litt strengere dietten jeg har fått av coach Line. Og hva hadde egentlig 1 eller 2 biter gitt meg? INGENTING! Gleden hadde vært over på 1 minutt også hadde jeg sittet resten av kvelden sur fordi jeg ville ha mer. Så jeg er super happy for at jeg kunne stå opp i dag med god samvittighet og fortsatt være ON TRACK! Milepæl for det godistrynet her..

Det var litt tortur, men jeg avledet meg selv litt ved å rydde og vaske kjøkkenet, jeg gikk gjennom kjøleskapet og skjærte opp grønnsaker og la i 100 grams poser i fryseren så jeg slapp å kaste det også tok jeg meg en dusj. Haha.. Så når jeg kom ut da så var det tid for det siste måltidet mitt og det er jo proteinisen jeg snappet i går kveld så da var alt godt. Hihi.. Jeg fikk mange spørsmål på IG om hva den isen er laget av og det kommer på bloggen i løpet av nærmeste fremtid! Det har blitt en ny favoritt og jeg er avhengig av det allerede og bare den alene skal få meg gjennom denne dietten fordi den dekker søtsuget mitt.

Nå skal jeg kose meg med en annen favoritt som jeg har blitt sykt glad i til min store overraskelse. Haha.. Havregrøt laget på vann, salt og vanilje stevia søtning med kalorifri karamel sirup på toppen! M-m! Den sirupen gjør ALT! Jeg bruker walden farms som jeg har kjøpt i Sverige fordi jeg hadde en uåpnet i skapet som jeg fant når vi flytta, men jeg synes faktisk karamel sirupen fra slender chef smaker bedre♥ Dere har sikkert sett på snap at jeg bruker slender chef til middag også og de er SINNSYKT gode å ha på diett! Og ellers egentlig...

Dere finner alle slender chef sauser og siruper HER! Og mine favoritter er: Spicy garlic (det var den jeg spiste opp på 3 dager), barbeque, thousand island, sweet chili, sjokolade sirup og karamel sirup. Jeg er sykt keen på å smake kanel sirupen og en jordbær eller tranebær sirup så hvis noen har smakt de så skrik ut om de anbefales♥ Neste innkjøp blir også stevia søtning med karamellsmak. M-m! Jeg bruker sjokoladestevia dråper i kaffe´n min og det er superdigg sammen med melk! Stevia søtning i forskjellige smaker finner du HER! 

I dag skal jeg og Kim besøke mamma og dem en tur og hilse på Lillebror, som er en liten bordercollie valp som heter Kompis, jeg er jo greit valpesjuk selv så jeg må bare dekke det syke behovet jeg har for babyhund♥ Ha en super Søndag alle sammen♥

SNAPCHAT: CHRISUNIVERS
INSTAGRAM: HER!Søtpotet - En glemt skatt!

 • 13.07.2017 kl. 11:56

Det var en periode jeg spiste sinnsykt mye søtpotet fremfor vanlig potet. Jeg er den type person som får oppheng på en spesiell type mat eller ingrediens også spiser jeg meg ihjæl på det og blir skikkelig lei. Og på den nye dietten min så er det søtpotet og når jeg tok den første biten i går etter å ikke ha smakt det på så lenge så ble det.. Party in my mouuuuth! Jeg hadde glemt hvor godt jeg liker det og det var så kos å spise det igjen. Skikkelig matglede og det er ikke til å forakte på en fitness diett. Liker dere søtpotet?

Grunnen til at søtpotet er så sunt er fordi: De inneholder mye fiber, noe som holder deg mett lenger i tillegg til at de inneholder stoffer som regulerer blodsukkeret som igjen gjør det litt enklere å holde søtsuget i sjakk. Det passer meg perfekt som er verdens største sukkerfreak! Det er masse næring i en søtpotet som vitamin C, kalium og antioksidanter. Det er også betakaroten i de som hjelper til litt på brunfargen i sommer ;) Smaken er litt søt og kan minne litt som en blanding mellom vanlig potet og gulrot, men bare 10 ganger bedre! Hvis du ikke har prøvd å anbefaler jeg at du gjør det asap med hele mitt søtpotethjerte.

Og ikke la dere lure. Etter mye opphausing i treningsblogger, helseblogger og artikler fra magasiner så er faktisk ikke søtpotet noe "sunnere" en vanlig potet.  Det ble bare veldig trendy å spise det en periode siden halve norges befolkning tror at potet er farlig og at man blir tjukk av det. Potet og søtpotet har ca samme kalorimengde pr 100g (søtpotet har faktisk litt mer kalorier enn potet for de som lurer) og de har gode egenskaper og er næringsrike begge to. Mange tror at søtpotet er mye sunnere enn potet og at man spise det i frie mengder kontra potet, men det går som likt for likt ca♥ Don´t fear carbs!♥

Jeg liker å gjøre 3 ting med min kjære søtpotet:

1. Bakt søtpotet: Stikk hull i søtpoteten med gaffel jevnt over, legg den på en skål som tåler mikro og kjør den på høy varme i 6-8 minutter (avhengig av størrelsen på den). For å sjekke at den er klar så stikk inn gaffel eller noe annet tynt og spist. Den skal være supermyk og god. Sett på stekeovnen før du lager den i mikroen også for det er super godt om du skjærer den opp og åpner den litt og fyller med litt løk, skinke/bacon, ost og mais for eksempel. Inn i ovnen til osten har smeltet som du liker den. Topp med mager kesam for litt rømmefeeling og ekstra protein. M-m! Latterlig godt!

2. Søtpotetmos: Skrell og skjær søtpoteten i store terninger og kok i saltet vann til bitene er møre og mosbare. Ha i en bolle og tilsett litt skummet melk, matfløte eller hva du liker best og miks med gaffel eller stavmikser. Krydre til med salt, pepper og evt bittelitt muskatnøtt. Du kan også blande inn kokt gulrot, pepperrot eller kålrot så det blir en slags rotmos. Det er kjempegodt og passer til alt av kjøtt, spesielt salt kjøtt.

3. Ovnsbakte: Skjær i ca 0,5-1 cm tykke og la stå i ovnen på over og undervarme i ca 20 minutter på 220 grader. Krydre med favorittkrydderet ditt. Kan også skjære i pommes frittes biter så du får søtpotet fries. Det går også an å pensle de med eggehvitte før de skal inn i ovnen så de blir litt mer crispy. Jeg skreller den ikke når jeg gjør dette men det er jo smaksak.

X: Har dere noen gode søtpotet tips til meg?♥

Min favorittfrokost gjennom alle tider!

 • 06.07.2017 kl. 13:44

Er det noe jeg alltid har vært sinnsykt glad i til frokost fra før jeg begynte å trene mot bikinifitness og til nå så er det BRØDSKIVER! Jaddaaaa.. Brød is lyfe! Jeg kan spise et halvt brød. No joke! Før spiste jeg 5-6 brødskiver med pålegg hver dag jeg kom hjem fra skolen. Det beste jeg visste var fersk kneip med masse smør, servelat og iskald pepsi max. Da var jeg i himmelen! Hehe.. Vel.. Servelat spiser jeg ikke lenger, nå går det i litt renere kjøttpålegg. Hvertfall på diett. Men brød spiser jeg.

Til frokost spiser jeg gjerne 2 brødskiver med noe godt pålegg og favorittpålegget mitt er egg med skinke, ost, spekeskinke, magre smøreoster og philadelphia smøreoster blant annet. Jeg sørger alltid for at det er mye kjøttpålegg på for å få en skikkelig dose med protein på dagens brødskiver er det 5 skiver kokt skinke på den ene skiven (under er det et sinnsykt tykt lag med mager bacon ost) og på den andre er det 5 skiver med supersalami. Jeg er også veldig glad i ostesmørbrød med skinke. Ost er en utmerket protein og fettkilde i kosten. Et par brødskiver med proteinrikt pålegg er også gull rett etter trening♥

Kanskje dere klikket seg inn her nå og tenkte det skulle komme en sykt fancy frokost med shitloads av ingredienser og mega superinsane sunn, men det enkle er ofte det beste♥ 

Nå er jo så trendy med smoothiebowls som gjerne er laget på frukt og bær som er gjødslet med bæsj fra en magisk enhjørning og grodd i en eng så økologisk at selv blomster Finn hadde fått bakoversveis. Catch my drift? Hva skjedde med at det enkle ofte er det beste? Hehe.. Det skal være så forbanna fancy atte hjælp. Og jeg elsker smoothiebowls så det er ikke det jeg hater på. Haha, men jeg synes det er synd at brød har blitt helt tabu og at det å spise sunt forbindes med å kutte ut brød sammen med andre gode karbohydratkilder som fullkornpasta, ris og potet. Uansett hvilken treningsblogg eller helseblogg man tryner innom så er det ikke noe brød og gjerne minimalt med pasta, ris og potet og jeg synes det er helt tragisk. Folk er jo livredd for brød og karbohydrater. Jeg elsker karbohydrater og kunne aldri levd på noe lavkarbo for å si det sånn. 

Så kos deg med brødskivene dine om du vil det♥ Grovt brød er en kjempe god kilde til karbohydrat, fiber og vitaminer og mineraler. NO MORE BREADSHAME! Hehe..

X: Hva liker dere å ha på brødskivene deres? Noe godt pålegg jeg har gått glipp av? :D

Fitness Diett - Hva jeg spiser på en dag!

 • 24.06.2017 kl. 11:23

Fitness mat og diett trenger absolutt ikke være kjedelig. Det at jeg skal stille i bikinifitness om knappe 3 mnd kan ikke synes på maten min vil jeg si. Jeg spiser helt vanlig sunn mat og ingen mat er nei mat rett og slett. Jeg bruker litt sunn fornuft og har noen "regler" for hver måltid som jeg liker å følge for at jeg skal få en viss standard på måltidene mine. For jeg vil jo spise kvalitetsmat med kvalitets proteiner, karbohydrater og sunt fett. Noen ganger tweaker jeg litt "reglene" så jeg kan kose meg litt ekstra, men det gjør jeg ikke så alt for ofte. Jeg følger strongbody prinsippet når det kommer til matvarer og måltider. Bruker ofte oppskriftene vi har også justerer jeg de litt etter egen smak og hva jeg har lyst på♥

Jeg spiser både brød, ost, dressinger, sukker, smør, ris, pasta osv. Mat som veldig mange "frykter" litt fordi det står så mye om det i artikler som "BRØD GJØR DEG TJUKK" Ehm.. Nei.. brød gjør oss like tjukke som all annen mat gjør om vi spiser for mye av det. Det handler om mengder pr dag/uke/mnd osv. Og det gjelder all mat. Så vær så snill og ikke frykt brød og andre gode karbohydratkilder. Karbohydrater er en viktig energikilde for kroppen og hjernen vår er faktisk avhengig av en viss mengde karbohydrat om dagen for å fungere som den skal så ikke skipp brød, pasta, ris og potet! 

Noen av mine favorittmåltider er: 

Frokost:
- Havregrøt med SUKKER(!), kanel og smør. (Da drikker jeg også en proteinshake ved siden av siden det er et måltid med mindre protein enn det jeg ønsker)
- Ostesmørbrød
- Knekkebrød/brød med skinke og kokt egg

Lunsj/etter trening: 
- Propud/mager kesam/cottage cheese med bær nøtter og havregryn
- Pizza med rugpolarbunn
- Riskaker med ost og skinke (dette synes jeg faktisk er drit godt!)

Middag:
- Sykt oppheng på salat med pasta og kylling for tiden! Får bare ikke nok!
- Taco i alle varianter
- Biff med stekte grønnsaker og ris/brød ved siden av

Kveldsmat: 
- Proteinpannekaker (når jeg gidder å lage)
- Havregrøt med sukker, kanel og smør + proteinshake (fått litt dilla på det også ja)
- Mager cottage cheese/mager kesam med nøtter, bær og ganola.

Når jeg sier at jeg har "regler" for måltidene mine så er ikke det noen superstrenge regler, men bare noen pinponts for at måltidet skal være godt sammensatt. Det skal helst være rundt 30g protein pr måltid og både karbohydrater og fett. Middagen blir alltid anderledes og mye mer proteinrik da jeg er glad i et godt stykke kjøtt i middagsmåltidet. Hehe.. Jeg spiser også alltid et måltid ganske raskt etter trening, selvom forskning faktisk viser at det ikke er et must for å få best mulig resultater av treningen da det metabolske vinduet i kroppen som tar opp den næringen er åpent lenger enn man tidligere trodde. Før så var det sånn "Du må spise innen 30 min for da lukker det metabolske vinduet seg" Nei.. Dette er feil! Jeg må spise etter trening for å ikke bli helt monster. Hehe..

Og når jeg spiser brød med kjøttpålegg og egg eller ostesmørbrød så bruker jeg seriøst en halv pålegg pakke. Det er fordi det er ikke nok protein hvis jeg kun skal ha 1 skive på brødskive :P

Jeg spiser 4 hovedmåltider pr dag og jeg liker å dele det inn slik. På denne måten får jeg jevne doser proteiner gjennom dagen og jeg anbefaler ikke noe mindre enn 4 måltider. Dette er en personlig anbefaling. Jeg spiser snack ved siden av disse måltidene. For eksempel noen riskaker med philadelphia freia pålegg, frukt og bær osv. Jeg spiser også alltid en eller to skjeer fra Kim sin gigantiske rømmegrøt skål som han spiser hver eneste kveld. Stakkars.. Han får seriøst aldri ha maten sin i fred! Men dere skal se den rømmegrøt skålen da. Det er et lass med sukker, smør og kanel og det lukter insane digg! Så jeg bare må smake ;) Hehe..

Jeg har også fått en del spørsmål om det er EKTE sukker jeg bruker på havregrøten min eller om det er sukrin og jeg kan med hånda på hjertet si at det er 100% ekte rent hvitt sukker. Litt sukker er ikke farlig. Alt med måte og litt er lov. Og hvor mye diggere smaker ikke havregrøten med sukker og smør da enn med proteinpulver og stevia dråper? Haha! Let´s be real! Alt må ikke være så "hysterisk sunt" hele tiden. Ja, sukker er tomme kalorier som gir deg så og si nada, bortsett fra et lite boost som raskt går over, men for guds skyld. Har du lyst på litt sukker på havregrøten så spiser du litt sukker på havregrøten♥ Det er slike ting som gjør at jeg ikke klikker i godis hylla for eksempel. Så det lille sukkerboost´e gjør at jeg kan holde diett enklere :) Vi har alle våre metoder!

Det ser ikke ut som det er mye sukker her, men mesteparten har smeltet fordi kamera spiser før meg! Haha.. 

Ha en nydelig Lørdag og takk for at du tittet innom meg i dag♥

Mat - Fargerik kyllingsalat

 • 31.03.2017 kl. 14:09

God fredag! Jeg setter straks snuta mot Oslo og er SÅ klar for å være litt sosial♥ Jeg tenkte jeg skulle dele denne salaten med dere som jeg lagde til lunsj i dag. For jeg har jo blitt satt på "diett". Ikke noe big deal, men en skjerpings diett slik at jeg gradvis går over på dietten mot NM. Men mer om dette i et eget innlegg ;)

Det er rart med det. Så fort jeg er på "diett" blir jeg mye mer kreativ med maten og jeg får lyst til å lage meg digg mat. Sikkert fordi jeg er veldig instilt på at diett ikke skal være noe kjipt og ekkelt. Så i dag lagde jeg en slags restesalat med det jeg hadde i kjøleskapet. Denne her var veldig enkel og tok ikke lang tid pluss at den var full av smak og det liker vi. 

Du trenger: 

- 1 Kyllingfilet
- Grønnsakspasta med rødbeter (den nye rare pastaen som er blanda med veggies)
- Sellerirot
- Champignon
- Store hvite bønner
- Paprika, agurk og løk
- Krydder du liker

Jeg steker kyllingfileten, champignonen og de hvite bønnene sammen under lokk med litt vann i panna for da blir kyllingen saftig. Jeg bruker bare salt og pepper, men her er det bare å peise på med det du liker. Mens det steker kutter du opp alle grønnsaene og samler i en bolle. Når kyllingpanna er ferdig så tar jeg vekk lokket og tar ut champisen og bønnene og lar kyllingen brune seg litt på hver side. Eller så blir den fryktelig bleik og ser relativt kjip ut. Haha.. Og VOILA! BÆM! Du har en supergod lunsj/lett middag. 

Dette er også et perfekt ettertreningsmåltid og kaste i en liten plastboks og ha med deg i treningsbagen så du får i deg proteiner og fylt opp energilagrene dine ;) Tygg for å bygg!Nå må jeg løpe! Jeg skal dra om 30 min og jeg har fortsatt ikke skiftet eller pakket. Story of my life. Alltid 3 sek unna hjerteinfarkt på stressnivå. Haha.. Jeg er så spent på hva helgen bringer og jeg gleder meg så masse til å møte Coach Line på Oslo Grand Prix. Spent på hva hun sier om formen min. Jeg har jo ikke sett henne siden NM i fjor høst så jeg håper hun typ "OI, du har bygd godt jente" Haha.. Det er drømmescenario ;) Det er jo mye enklere å se forskjell når man ser folk sjeldent. Så jeg krysser fingrene for positiv feedback på skrotten :P

Nyt helgen vakringer og ha en nydelig dag!♥ Puss puss!♥

Nå må det stoppe..

 • 27.03.2017 kl. 17:46

//Sponset Innhold//

Jeg blir så evig lykkelig av tanken på sommer at jeg nesten dør. Gylden hud, freshe sommerantrekk og en iskald corona en Lørdag i ny og ne. Eller vent.. Stemmer det. Skal jo på diett denne sommern OG jeg. Haha.. Jadda! Way to go Christine. Jeg har en liten klump i magen når det kommer til å stille igjen. Og hvertfall med tanke på diett. Jeg har kost meg sinnsykt mye siden NM i fjor høst og la oss si det sånn da dere.. Jeg har kost meg litt for mye. Haha.. Jeg har planer om å starte på en slags skjerpingsdiett allerede nå rundt disse tider. For jeg skal innrømme for dere at jeg har IKKE vært noe prakteksemplar når det kommer til kostholdet mitt. Altså, jeg har jo spist det jeg skal med hensyn til det å bygge muskler og proteinmengden jeg må ha, men alt det jeg har spist i tillegg som ikke har vært sunt er en annen ting. Offff! DET er mye det. Det har vært en form for godteri/snacks hver dag og det går bare ikke an. Det er IKKE bra. Jeg har et problem.

Jeg er en binge-eater. Det finnes faktisk. Jeg fråtser og jeg har STORE problemer med å stoppe. ALT går ned. Alt går til grisen og jeg er THE PIG for å si det sånn. Haha.. Til og med ting jeg ikke liker spiser jeg om jeg blir desperat nok. Og uansett hvor mange fornuftige tanker jeg har om at jeg ikke burde spise det så klarer jeg ikke la vær. Men det som er bra er at så lenge jeg har en plan å følge så klarer jeg faktisk å følge den. Er det ikke rart at det er det som skiller good from bad? Et ark med en plan? Sånn er det hvertfall for meg. Og så og si alle jeg coacher også. 

Det er nesten sånn at siden jeg tråkket av scenen i fjor høst så har jeg liksom aldri sluttet å ta igjen for det tapte jeg ikke kunne spise på diett mot NM. Jeg har spist noe form for godteri hver eneste dag omtrent og jeg kjenner jeg sliter skikkelig med å bryte ut av den vanen. Det er som om jeg konstant har behov for å dytte noe inn i kjeften. Jeg klarer liksom ikke beskrive helt hvorfor jeg ikke klarer å stoppe, men det er nok en blaning av å ikke "måtte" være i form og at jeg er så sinnsykt glad i mat. Men nå er jeg nødt til å snevre inn for hvis jeg vil ha det like "enkelt" på diett mot scenen som det jeg hadde i fjor så kan jeg ikke fortsette som nå. Jeg veide meg i går og jeg veier nå 69,4 kg og det er 4-5 kg MER enn det jeg gjorde i fjor på denne tiden Det er ikke slik at jeg dør av å veie det, men mht det å skal stille til høsten så må jeg få en mer strukturert "bikinifitness modus" i hodet igjen. Så i løpet av denne uken skal jeg ha lagt en slagplan for tiden frem mot sommeren. 

Jeg kjenner faktisk at jeg nesten gleder meg til å få orden på hverdagen igjen matmessig. Det er noe helt eget å faktisk være "in the zone" når man er i gang med oppkjøringen. Denne gangen skal jeg være enda flinkere til å dele reisen mot scenen med dere og hvis det er noe dere savnet forrige gang så let me know! Jeg har også lyst til å sette meg litt mer inn i youtube og kjøre noen vlog´innlegg hvor jeg snakker om ukene som går, formsjekker, oppturer, nedturer osv. Men jeg er ikke noen kløpper på videoredigering så jeg må sette meg litt mer inn i iMovie. Om noen har tips så skrik ut! 

Nyt solen babes! Nå er det ny uke og nye muligheter.. Jeg har ukens første økt i dag og det er selvsagt bein. Let´s kill it! 

Tights og sneakers fra www.x-life.no // Hoodie BikBok // Caps XXL

//Sponset Innhold//

SnackTime

 • 23.02.2017 kl. 11:52

Nå om dagen er jeg sykt lei av brød så jeg prøver å finne andre alternativer når det kommer til frokost/mellom/kvelds. Ja, tenk.. JEG lei av brød. Jeg trodde jeg aldri skulle si det jeg som er brødfreak, men joda. Jeg har spist meg lei som fy! Grovt brød er jo kjempe sunt, så ikke tro noe annet, men jeg er bare så trøtt på det. Og som et alternativ har jeg begynt å spise mer lomper igjen. Nei, ikke speltlomper. Vanlig lomper. For det er svært lite forskjell på næringsinnholdet og jeg bryr meg ikke om den lille forskjellen. Pluss at speltlomper koster typ 4 ganger så mye som vanlige lomper. 

Jeg har fått litt oppheng på denne kombinasjonen på lomper og det er så godt. Det er rett og slett philadelphia smøreost med hvitløk og urter, min kjære romano miks salat, cherry tomater, avokado (har blitt min nye lidenskap, haha) og kalkunpålegg. Sammen med en stor kopp te med ørten suketter og melk i. Easy peasy :) Et perfekt mellommåltid. Hvis jeg skulle spist det etter trening så hadde jeg brukt dobbelt så mye kalkunpålegg for å få en høyere dose protein i måltidet. For vi må tygge for å bygge♥ Sunn mat er viktig for å få resultater med styrketreningen♥

I går ble det ikke noe innlegg for dagen gikk i 100 og når jeg kom hjem så sovnet jeg på sofaen i litt over 1 time siden jeg kun sov 4-5 timer i går natt. Det er ikke bra! Jeg prøver så godt jeg kan å få inn minimum 8 timer søvn mht til restitusjon. Søvn er den beste restitusjonen og for å få gode resultater når det kommer til trening er god søvn alpha omega. Om natten reparerer og bygger kroppen seg sterkere etter at den er brutt ned med trening. Så sørg for å få nok søvn folkens♥

Men dere kan jo tenke dere den følelsen når man våkner opp i zombiemodus etter en lang arbeidsdag også skal man begynne å røre på seg for å komme seg på trening. Bah, jeg hadde så lite lyst som bare fy, men det var jo bein dag da og det er jo mitt hovedfokus, så det skulker jeg helst ikke. Hehe.. Uansett hvor mye det fristet. Og det er jeg veldig glad for! Hadde en DRIT god økt og senere i dag kommer det film på instagram av et supersett jeg kjørte etter økten i går. FY F det var så bra det. Skikkelig rumpe supersett som brant som fy. Perfekt å avslutte en blytung beindag med. Det verket i beina mine resten av kvelden og jeg kjenner jeg er helt utmattet i beina. DIGG! Jeg spiste jo en vaffel med brunost som pre workout måltid og jeg tror den vaffelen gjorde susen jeg. Hehe.. Den bør legge seg rett på rumpa da. Hehe.. 

I dag så har jeg et møte kl. 14 også er det trening med overkropp i fokus og etter det skal det jobbes på strongbody planer. Er så gira om dagen for det er så gøy å se resultatene jentene leverer. Det er litt ego, men JEG får en godfølelse av det. Hihi! Så må jeg vel begynne smått å pakke. Til helgen er det skole igjen. SHIT jeg gleder meg som en liten unge. Synes det er for lenge med 2 ukers mellomrom. Storkoser meg når jeg er på skolen♥ 

Nyt Torsdagen vakringer! 

Ikke glem å følge meg på instagram for masse treningsvideoer HER!  
Jeg har også en egen hastag på IG som heter #ChristinesGymVideos som samler alle treningsvideoene. Den finner du HER!
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Mitt minibulke prosjekt - Let´s get strong & fluffy..

 • 01.12.2016 kl. 21:04

Jeg nevnte jo for litt siden at jeg har et lite minibulke prosjekt litt diskre i et innlegg. Og jeg regner med de fleste kanskje ikke vet hva bulking er...?

Bulking er rett og slett å spise litt (eller mye) mer enn det kroppen forbrenner pr dag slik at man bygger fortere muskler. Enkelt forklart. For man bygger hurtigere muskler på overskudd og mange bodybuildere bulker på vinterhalvåret og shredder (går ned i fett %) nærmere sommeren eller konkurranser. Poenget er hvertfall og spise såpass mye ekstra at man legger på seg muskler raskere. Man går gjerne opp i fett% også, men hvis man er flink så går man ikke mye opp i fett%, men dette er veldig individuelt fra person til person og kommer jo an på hva personen spiser og hvor mye over det daglige kaloriforbruket. For man skal jo spise mer av de riktige matvarene og "cleant" og ikke bare pizza liksom, selvom noen bulker relativt dirty og har god effekt av det, hehe.. Noen blir veldig fluffy på bulk og noen klarer å være i den grensa som de fortsatt er relativt shredda, men spiser nok til å bygge godt.

Mitt lille minibulkeprosjekt kommer egentlig av en kombinasjon av at jeg elsker mat og vil bygge gode muskler. Jeg tenker at jeg skal spise godt og hvis jeg vil ha en ekstra brødskive til frokost eller en gigantisk porsjon ris til middag, ja så spiser jeg det. For det vil uansett bare gjøre godt i form av muskelbygging og energi på trening. Det er ikke super viktig for meg å ha sixpack og være super shredda nå på vinteren. Nå vil jeg bygge muskler og jeg er all in for å løfte tungt på gymmen og slite meg ut helt. Jeg føler jeg gikk glipp av en del muskelbygging når jeg var på diett pga mat underskudd og manglende energi til å trene tungt og øke så nå vil jeg ta igjen dette ved å ha overskudd og gi kroppen mye og ta av. Så jeg er klar for å være litt fluffy over vintern og jeg skal storkose meg! Hihi..♥

Noen viktige punkter for min minibulk:

 1. Spise større mengder og mer av den sunne maten jeg spiser til daglig
 2. Bli sterkere
 3. Full Fokus på styrketreningen selvsagt, pushe grenser og trå utenfor komfortsonen. Øke øke!!
 4. Spise så cleant som mulig i ukedagene og ha cheat day på Lørdager

Jeg føler jeg hadde en liten minibulke livstil før jeg begynte på diett i sommer. For jeg har jo hatt helt syke cheatdays i helgene frem til diett og som jeg har nevnt før så er vektoppgang, vektnedgang, muskelbygging osv et resultat av trening og kosthold over lengre tid. Om du skeier ut 2 dager i uken i 4 mnd men er flink de resterende 5 så vil du mest sansynlig fortsatt få gode resultater. Det hadde jo jeg. Hihi.. Og jeg var flink og lå på en fornuftig mengde kalorier pr dag (overskudd) også hadde jeg cheatdays i helgene som var HELT DRØYE! Ja, som nå egentlig.. Hehe.. Dere har jo sett innlegg og snap av Lørdagsgodtet dere. Hehe.. Så si jeg hadde klart å presse innpå nærmere 10 000 kalorier i løpet av en helg så vil jo det trekke opp ukesgjennomsnittet på antall kalorier spist. Om dere skjønner. Derfor vil det bli en god del mer mat enn det jeg hadde forbrent pr uke. ERGO, et godt grunnlag og bygge muskler på siden jeg spiser godt med proteiner i tillegg til karbohydrater og fett. For det handler om den riktige balansen også. Man må spise proteinene sine i tillegg til karbo og fett. Anbefalt er 2 gram protein pr kg kroppsvekt. Så om du veier 60 kg skal du gjerne spise 120 gram protein pr dag. 

Les et omfattende innlegg om mat og kosthold HER! om du vil forstå mer av det å få i seg de forskjellige næringstoffene når det kommer til trening.

Husk jenter! Man må tygge for å bygge og det er så sinnsykt viktig å spise godt med mat om dere har fokus på å bygge muskler når dere trener. Det er maten som avgjør hvor gode resultater dere får av styrketreningen, det er maten som avgjør energien dere har på trening og i mitt tilfelle så er det maten som avgjør mye av min treningsglede. For å trene på lav energi er jo ikke kult! Så please! Spis maten deres og gi alt på gymmen, så skal dere se resulatene kommer etter hvert! 

Noen av mine favoritt matvarer for tiden er: kyllingfilet, karbonadedeig, ris (fått dilla), poteter, riskaker, cottage cheese, sukkerfritt syltetøy, gulerøtter, puffet fullkorn, grovt brød, roastbeef, kyllingpålegg, ekstra lett ost fra synnøve, philadeøphia med sjokoladesmak, agurk, romanomix salat, 3 % fett dressingene fra idun, propud, snickers proteinbars. 

Jeg er sykt spent på hva slags pakke jeg leverer når jeg skal stille til høsten 2017! Nå er det hvertfall full fokus på treningsgleden jeg får ved å bli sterkere og forhåpentligvis større! Muhahaha! NB! Styrketrening er avhengighetskapende, medfører noe drøy selvopptatthet og en energi som ikke likner grisen! Hihi.. Så hva sier vi jenter?

"No time for bullshit! I´m busy getting stronger" ;)

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Den diggeste sømløse tightsen EVER HER! (Nå til -25%) // De nye favoritt tank toppene mine HER!


//Sponset Innhold//

OMG! Jeg MÅ bare tipse dere!

 • 25.10.2016 kl. 14:15

Jeg fikk jo så mange spørsmål om hvor jeg hadde fått tak i mars og snickers proteinbarene. Og hvordan de var på smak osv. Vel.. DE ER INSANE GODE. Dette er godsaker man kan unne seg. Nå har de endelig kommet!

Snickers er uten tviiiil min favoritt♥ Omnomnom!  Jeg smaker nesten ikke forskjell fra vanlig snickers også er det 18 gram protein i den! :D WOHO! Ja, dere skjønner at jeg elsker disse. Jeg kjøpte de jo i Sverige sist jeg var der, men nå trenger jeg ikke vente så lenge mellom hver gang. Og de koster bare 4 kr mer her hjemme og det bruker man på bensin til harryturen uansett. Så du kan likesågodt klikke de hjem og få de i postkassa et par dager etter :D

De er perfekte mellommåltider, etter treningsmåltid eller så kan du dele de opp å legge i godteskåla på Lørdager for å få litt proteiner innabords sammen med den vanlige Lørdagskosen!♥

Snickers og mars proteinbar´s får du selvsagt hos www.xlife.no nå. Snickers HER! Mars HER! 

Nå skal jeg saumfare nettet etter halloween kostyme da hun dama fra hong kong lurte meg og jeg sitter uten kostyme til helgen mest sannsynlig. DAMN YOU EBAY LADY!! Noen tips til hvor jeg finner bra kostymer og hva jeg kan kle meg ut som? Jeg er litt opptatt at av det må passe til meg og min personlighet liksom. Jeg burde bare kle meg ut som en doughnut...

Jeg hadde forresten bestilt det råeste Harley Quinn kostymet med full outfit, sko og balltre. MEGA Gjennomført. Så jeg er rimelig trist og forbanna over at det gikk i vasken..

Det kommer også et innlegg litt senere i dag♥ Og til da får dere ha en super dag! :D 

Harry tur til Sverige - Hva handlet jeg?

 • 05.10.2016 kl. 19:38

Selvom jeg skal stille i NM i bikinifitness på Lørdag så kan jeg jo starte med å si at jeg kjøpte smågodt til 400 kr! Og det er MYE godteri! Haha.. Jeg dør av meg selv da. Litt sånn better safe than sorry opplegg! Heller for mye enn for lite. Og vi har IKKE for lite da! Og om dere lurer så er det innelåst på boden vi har ute. For eller så hadde jeg sikkert tatt en liten ting her og der og det er FY nå så nære mål! Jeg har skeiet ut nok på vei hit. Så nå skal jeg klare å være "clean" til Lørdag. Haha.. Høres ut som en junkie! Men jeg ER jo en junkie.. En mat og godis junkie♥ Og jeg er stolt av det! 

På disse bildene er ikke håret mitt ferdig ennå da for å si det mildt, så det er greit oransj i bunn, men det går. Haha! Det kommer bedre bilder av håret♥


 "​Heydideydi.. Klar til avgang! "

Bilturen startet jo med at Kim spiste burger og fries, og da kjente jeg at matsjalusien kom som F! Han gjorde det jo ikke med vilje for å dytte det i trynet mitt, men han skulle ut å poste noe mens jeg drev og ordnet meg ferdig så han hadde kjøpt den for å spise ute i bilen før jeg var klar. Stakkars gutt. Han vet å ikke kødde med diett monsteret vett, men så ble han busted fordi jeg var super rask og stod å ventet på han ute. Noe jeg ALDRI gjør fordi jeg er mega treig, så jeg skjønner jo at han mente godt. Men jeg overlevde jeg, og det gjorde de andre i bilen å haha! Stakkars venneparet vi kjørte med. "Er det good at jeg kjøper en sjokkis eller Christine?" De er jo så gode atte. Seff kan de spise sjokolade ved siden av meg, men de er super søte som tar hensyn♥ De spurte om vi skulle være med på kino og når jeg svarte at "Nei, jeg klarer ikke å se alle spiser godteri å koser seg uten at jeg hadde ryki på en smell og spist jeg å, så jeg sparer den kinoturen til etter NM gjerne" Så sier de at de ikke trenger å kjøpe noe godis så lenge vi ble med. Altså! Det er gode venner da eller?♥ Skal lete lenge etter sånne folk. One in a million!

Jeg tenkte jo jeg skulle utnytte tiden litt og blogge om treningsøkten i løpet av bilturen, så etter en hel del skravling og mys satte jeg i gang å skrible litt. Det var så lenge siden jeg hadde delt noe fra trening og endelig var jeg tilbake og fikk tatt en økt etter jeg var heftig syk. Og selvfølgelig var jeg ferdig rett rundt vi kjørte over grensa da. Og da klikka jo internett og tlf og alt mulig så jeg måtte legge fra meg hele driten og blei greit oppgitt. Men når vi kom ut igjen etter å handlet så hadde jeg internett så da måtte jeg bruke det øyeblikket til å få det ut. Jeg manglet bare å trykke publiser og legge det ut på facebook liksom. Snakk om uflaks. Og det så sånn her ut da! Haha.. 

Etter fjåseriet mitt pakket vi bilen full, de kjøpte seg mat som dere kanskje så på snap og jeg spiste mealpreppen min!´som jeg lagde før vi dro...

Når vi var hjemme da så var det bare å sette igang og dele opp kjøtt som vi alltid gjør. Vi kjøper store mengder og deler opp i 200 g porsjoner i fryseposer. Så tar vi opp samme dag vi skal spise det. Da sparer man mye penger! Jeg har skrevet et eget innlegg om pengesparing og supre tips til Svenskehandel HER! 

Det vi handlet i Sverige nå var: 5 kg karbonadedeig med 5% fett (som den norske), 6 kg kyllingfilet, 2 store brett med propud, 2,5 kg strimlet biffkjøtt, 1,1 kg kalkunbacon og masse ost som vi har fryst ned perfekt til cheat days. Vi handlet også noen vanlige matvarer, men det var kjøttet vi var ute etter. Og propud og pepsi max da selvfølgelig. Hehe.. Er så greit med de store når man spiser og drikker syke mengder med det. Noen andre favoritter er ragkakar som smake super godt og BFree tortillaer! Tortillaene er geniale. Det er kun 99 kcal pr lompe og det er UNDER halvparten av kaloriene til en vanlig grov lompe. Det er ikke hvete i de heller for de som ikke tåler det. De smaker jo selvsagt ikke som vanlige tacolomper, men jeg synes de er helt innafor både til taco og lompepizza nå på diett og i hverdagen. 

Vi handlet også en del på bodypower og der fikk jeg ENDELIG tak i snickers og mars proteinbarer! FY F! Jeg har ikke smakt mars baren ennå, mulig jeg sniker inn en i matplanen i dag, men snickersen var HELT VILL! Fy så god. Smakte the real deal. Kommer dere over den så kjøp! Kjøpte også protein gummigodis de var kjempe gode! Også kjøpte jeg noen kalorifrie dressinger fra waldenfarms og litt protings protein nachos. Og tonnevis med godteri da! Så jeg gleder meg til å bli ferdig på diett så jeg kan spise hva jeg vil igjen :D Ikke lenge igjen nå♥

I morgen har jeg ukens siste treningsøkt og det er HELT sykt! For det betyr den siste treningsøkten jeg har før NM. Altså.. Yikes! Nå kommer nervene litt! I morgen skal jeg trene, pakke alt jeg trenger, planlegge litt også drar jeg til mamma og sover der til Fredag for hun har bestilt time hos en legendarisk negldesigner på 09:00 på Fredag så det var stas! Tusen takk mamma♥ Etter det skal hun legge gel lakk på tåneglene mine så er det inn til Oslo for å spraye det første laget med spray tan. Husk å følg med på snap om du vil bli med på galskapen: CHRISUNIVERS

Instagram: HER! 
Facebook: HER! 

Godtesyk på diett og en liten mening rundt ordet balanse i kosten..

 • 28.07.2016 kl. 15:10

Åh, nå kjenner jeg at jeg har skikkelig godtesug! Jeg har lyst på alt mulig rart, og Lørdagen nærmer seg! Men ingen cheat day... Guuud som jeg savner Lørdagene mine! Og når jeg har så mye cravings allerede er det ganske fælt og tenke på at det er 10 uker igjen av denne oppkjøringen. 10 uker jeg ikke kan fråtse på! Også kan man jo faktisk ikke klikke helt i godis avdelingen når man har stilt heller, kroppen må sakte men sikkert tilpasse seg et "normalt" liv igjen. Men selvsagt blir det jo et festmåltid samme kveld som NM er over. Men burgere og is og det man måtte ønske. Og DEN belønningen da! Den gleder jeg meg til allerede. 

Jeg tenker sånn.. Fridays kanskje.. Eller Hard Rock Cafe! Hvor man kan få sånne syke amerikanske retter som er beyond! Typ burger med ost, bacon, nachochips, rømmedressing i 3 etasjer med tilbehør som mozarella sticks, løkringer OG pommes frites. Og for å toppe det hele en BIG ASS oreo dreamcake til dessert. DET hadde vært noe det! Det er godt jeg bor på landet og ikke har sånt i nærheten. Haha! 

Dere kjenner meg vel såpass godt nå at dere vet at jeg er et matvrak! Så for guds skyld jenter! Unn dere Lørdagene med god samvittighet hvis dere er flinke og trener i ukendagene. La det være en belønning fordi dere er så flinke. Fordi det går ikke an og tro at man skal leve "fitness livet" året rundt. Det er helt normal og spise smågodt mens man ser film på Lørdagene eller unne seg en burger på Fridays hvis man skal ut med venninene dine. Så lenge du er flink og holder det til en dag i uken så kjør på sier nå jeg. Det er veldig mange forskjellige meninger rundt dette. For det finnes en "alt med måte" også. Og jeg synes noen går frem som bedre eksempler enn andre der ute, men det viktigste er hvordan du selv føler det. Hvis du blir en heks fordi du har bestemt deg for å ikke spise sukker på en mnd. Er det ikke da bedre at du kutter alt sukker alle andre dagene enn Lørdag? Det er jo mer realistisk å få til. 

Jeg skjønner ikke dette behovet ved at man skal kutte ut ALT eller ingenting med mindre man skal stille i fitness da selvsagt. Hehe... Det finnes balanse som alle så fancy snakker om for tiden. Men hva er balanse? Det er faktisk forskjellig fra person til person. Balanse i kostholdet er noe som skal gi deg godfølelsen! Du er flink når du skal og du gir deg selv en "gulrot" (les: kake) fordi du faktisk har holdt ditt lille løfte til deg selv og trent samt holder godisen i skapet til Lørdag. Og vist faen fortjener du den godisen da! Jesus christ! Det er 30 dager i en mnd. 4 av di dagene skal du selvsagt få kose deg litt ekstra. Cheatmeals skal være det motivasjonsboost´et som gjør at du gir ALT uken etter og belønning for at du var så flink uken før. Sånn var det for meg hvertfall og det er jo selvsagt ikke alle som føler seg sånn. 

Det jeg synes er dobbeltmoralsk er å kalle å spise godteri hver dag for "balanse". Da mister du meg! Det er ikke noen balanse, det kaller jeg å utnytte systemet. Selvfølgelig, hvis du vil ha en bolle på en Tirsdag så kjør på! Men kjøper du bolle hver dag i 15 uker så blir det plutselig ikke balanse lenger. 

Bare bruk sunn fornuft og unn deg godis i helgene hvis du vil ha det! Jeg misunner deg! Hihi♥ Vi lever bare en gang og mat er faktisk en viktig del av livet. Vi koser oss når vi spiser god mat. 

Nå må jeg løpe på jobb! Jeg har varetelling i dag og jobber sent! Mye å gjøre denne uken, men neste uke blir en DRØM! Mer om det i eget innlegg!♥

Diett på Ferie.. Offfff...

 • 01.07.2016 kl. 10:50

//Sponset Innhold//

Shit, jeg gruer meg litt til den biten av ferien! Å ikke kunne hive innpå med lays potetgull på stranden og strawberry daquiry til forrett hver dag. Hehe.. Siden jeg er et mega matvrak og hjernen min fungerer sånn her: kos = mat så er det naturlig for meg og ha snacks tilgjengelig non stop på ferie. I fjor så kjøpte jeg en sånn giga pose med M på vei TIL og den var vel borte før vi ankom hotellet hvis jeg ikke husker feil. Haha.. Også ELSKER jeg brødet man får servert med en gang man setter seg ned på en cafe/restaurant. Gjerne med et tonn aioli til. Jeg er av den typen som spør om mer enn det de kommer med. For det er jo som regel 1-2 små loffskiver pr person. Og siden jeg er et matvrak som ikke eier skam spør jeg om en runde til. På ferie er jeg vant til å spise sikkert 4 is om dagen fra supern, i tillegg til dessert etter hvert måltid og drinker i ulike slush versjoner for å kjøle ned kroppen min som egentlig ikke tåler noe særlig varme. Potetgull og annet snacks er innenfor rekkevidde til enhver tid og det er snack time anytime da for å si det mildt. Dere kjenner meg kanskje såpass nå♥

Så hvordan blir det i år? Når jeg skal gå på diett på ferie. Her testes viljestyrken hardt, det blir en mental struggle. Det er jo helt sjukt. Her har man betalt shitload for å dra på tur så skal man sitte å spise mager kesam liksom. Haha.. Det føles spesielt. Men dette er selvvalgt og av egen fri vilje. Jeg kan gi meg når jeg vil, og det er jo ca like stor sjanse for at jeg gir meg som at det begynner å snø i helvette. Men hvis man snur det så sier jeg heller: Jeg har jobbet beinhardt med trening mot bikinifitness i snart 1 år også skal jeg kaste det bort pga noe pottis på stranda og is til frokost? Nah, ikke i år! I år er målet mitt så soleklart at noen gamle ferievaner skal ikke komme i veien for det. Så hvordan skal jeg få det til? 

Jeg kommer til å spise mye av det samme hver dag tenker jeg for å gjøre det så enkelt som mulig for meg selv. Bortsett fra middag for da har jeg valg mellom alt rent kjøtt og karbohydratkilder så det skal gå fint.

♦ Måltidene utenom middag blir nok noe som dette ♦
Grovt brød med kjøttpålegg/ost, egg/omelett, salat med kjøtt, havregrøt med proteinpulver, quest bars, mager kesam/cottage cheese med zeroh saft og friske bær, proteinshake, riskaker, riskaker og masse frukt og bær.

Dette er for å gjøre det super simpelt. Finner jeg noe annet og mer spennende går jeg selvfølgelig for det. Men dette er utgangspunktet. Heldigvis har vi fullt kjøkken i leiligheten så det skal ikke være noe problem å følge denne planen da disse matvarene får man på hvilket som helst supermarked. Jeg vet jeg kommer til å drikke syke mengder med kalorifri brus som pepsi max, coke cherry og 7 up light samt spise frukt som jordbær og melon til snacks. Og tyggis! Tyggis redder dagen. Spiser seriøst 3 extra pakker bare på jobb! Burde få noe slags klippekort eller noe faktisk.

Matvarer jeg tar med meg hjemmeifra er: 
Zeroh saft med smak av hvit te og lichi (den er bare latterlig god i mager kesam), stevia søtning, quest bars og proteinpulver. 

Siden vi reiser med familien og mamma og dem er der nede allerede så har snilleste mamma allerede funnet ut at de har kesam og andre matvarer jeg skal spise på matplanen min i umiddelbar nærhet. I love you mamma! Så det senker skuldrene mine litt. Det er jo ikke alltid like lett å komme til et annet land og skulle gå i matbutikken og fikse mat som om du bor der liksom. En ting er et engelsktalende land, men Mallorca.. Habla es protein? Haha..Da er det godt mamma har gjort research´en for meg og speida ut godsakene. 

Også MÅ jeg bare si som jeg nesten alltid gjør føler jeg. Hadde jeg ikke skulle stilt i bikinifitness i Oktober så hadde jeg som alle andre dratt på ferie og kost meg med akkurat det jeg ville og spist is dagen lang. Som jeg gjorde i fjor! Dette er IKKE en spiseforstyrrelse, det er et mål og en drøm og da innebærer det visse restriksjoner i perioder som konkurranse oppkjøring. For man får desverre ikke en bikinifitness kropp uten å ha et kontrollert kosthold, selvom jeg skulle veldig gjerne ønske at ben&jerrys gav meg muskelmasse! Haha! DA, hadde jeg sittet non stop med snuta i boksen LETT!

Som dere skjønner så er det veldig veldig viktig for meg og få frem at jeg ikke fremmer kalorikutt og diettliv! Det er en del av prosessen jeg må gjennom som er i denne bikinifitness pakka. Det er ikke noe jeg ønsker at dere skal få inspirasjon til å gjøre. Jeg vil få frem en sunn og balansert livstil (selvom det ikke er så lett med diett) og jeg vil ikke snakke unødvendig mye om kalorier ditt og kalorier datt. Min treningsblogg skal være noe for alle og jeg ønsker at uansett om du er super sporty eller om du kanskje ikke har trent så mye i ditt liv blir inspirert til en litt sunnere og kanskje litt mer aktiv og balansert livstil. Trening skal være gøy og sunn mat skal være enkelt♥

Nå skal jeg fortsette inni denne pakke galskapen min. Herregud jeg overpakker noe så sinnsykt! Jeg har lyst til å ha med meg 5 par sneakers liksom. Det går jo bare ikke :O

Følg meg gjerne på snap: CHRISUNIVERS hvis du vil bli med meg på ferie. Der er det litt mindre høytidelige bilder av meg selv, trening og annet fra hverdagen min♥ Bli kjent med meg utenom bilder på insta og blogg♥

Ikke glem instagram HER! Helt uvirkelig at jeg snart har 10 000 følgere og helt SINNSYKT gøy! Tusen takk dere <3 Jeg har også en overraskelse til dere når jeg runder 10 K så titt følg med♥
Og lik gjerne ​Facebook siden min HER! 

Slenger med bilde fra gårsdagens økt hvor jeg hadde ny rekord i ordentlige pullups! Hele 5 stk! WOHO! (Det ligger film av det på instagram)
 


Thights fra X-Life HER! // Sportsbh fra H&M

//Sponset innhold//

 

Apples and oranges

 • 04.04.2016 kl. 21:24

Jeg har blitt besatt av appelsiner. Det er bare så fantastisk godt og fresht! Jeg spiser så mange om dagen at jeg får sikkert c-vitamin overdose.
Jeg blir så fysen og da er det bra og ha litt frukt liggende. For er det sjokolade i skapet er det ikke lett og holde fingrene unna.
Jeg er spesielt glad i appelsin, mango og nektariner. Typ citrus frukter. Og jeg synes appelsinen som er i butikkene nå smaker himmelsk godt! 10 Gode grunner til å spise mer appelsin: 


1. En stor appelsin dekker hele dagsbehovet for vitamin C
2. Inneholder også mye kalsium
3. Senker blodtrykket 
4. Øker jernopptaket
5. Beskytter mot sykdom
6. Bra for fordøyelsen pga fiberinnhold
7. Vitaminbombe
8. Masse antioksidanter
9. Kolesterolreduserende effekt
10. Smaker jo bare super godt!


Og visste du at appelsin betyr kinesisk eple? Og hva er vel mer kinesisk eple enn en MacBook eller iPhone 
Typ "made in"..Haha.. Min humor ass!Her har dere en super oppskrift på en vitaminbombe av en smoothieoppskrift!

Du trenger: 

→ 1 Appelsin (Seff..)
→ 1/2 Mango 
→ 1 Banan
→ ca 2 dl ferskpresset appelsinjuice (går med kjøpt også)
→ 2 dl skyr vanilje (kan bruke naturell også, men da ville jeg puttet oppi litt stevia dråper)

Bland alt og vips! Du har et supermåltid. Fint å innta 30-60 minutter før trening for å få energi og proteiner♥


Her er også en av super frokostene mine: For en start på dagen det blir da ♥I dag har jeg gitt meg selv treningsfri fordi jeg er litt tung i kroppen. Litt sånn mandagsfeeling + TRUE bootcamp på Lørdag (som du kan lese om i forrige innlegg) gjør at jeg hviler en ekstra dag og bare forskyver treningsuken en dag. Så i stedet for treningsfri på Lørdag så blir det en beinøkt.
Viktig og lytte til kroppen og i dag tror jeg kroppen ville at jeg skulle ta den avgjørelsen ♥ Så i morgen skal dere få et godt treningsinnlegg. Tross alt treningsblogg dette. Så det i seg selv er stor motivasjon!

Så nå skal jeg kose meg videre på sofaen her og lade opp til tidenes leg day i morgen! 

Takk for at du tittet innom ♥


(Sponset innhold)

Breakfast for champions - Og progress bilde av ben

 • 26.02.2016 kl. 13:28

Jeg har egentlig aldri vært noe frokost menneske. Jeg husker før så kunne jeg gå en hel morgen, arbeidsdag uten mat og spise mitt første måltid når jeg kom hjem kl. 17 typ og da var det middagstid. Da spiste jeg selvfølgelig en umenneskelig stor porsjon og endte med å ligge stappmett og forderva på sofaen til neste måltid som var kveldsmat før jeg la meg. Også ble det jo selvfølgelig litt snacks i mellom de to måltidene som kunne bestå av.. Tja.. Litt sjokolade kanskje? Hehe.. Jeg er jo sjokolade elsker nr 1! Det er jo ingen hemmelighet. 

Men.. Nå er jo rutinene litt anderledes. Nå spiser jeg frokost hver morgen selvfølgelig. Som regel så går det i 50 gram havregrøt laget med vann og MASSE vaniljestevia søtning, kanel og en klatt meierismør. Dette tror jeg aldri jeg blir lei av for det er bare så godt. Jeg skal ærlig innrømme at før jeg fant steviadråper så synes jeg havregrøt smake helt forferdelig. Tørt, usmakelig og lim konsistens. Men alt dette forsvant med stevia søtningsdråper. Takk og pris! For havregryn er jo noe av det sunneste du kan spise for det er jo fullt av vitaminer, fiber og proteiner. Kroppens byggesteiner.Noen ganger kan jeg friske opp havregrynsbollen litt og putte litt frukt og nøtter oppi for å få litt mer smak. Det er kjempegodt med både banan og jordbær. Du kan jo også putte oppi finkuttet eple og drysse kanel på toppen og putte i ovnen og servere med en kladd mager vanilje kesam over.
Da blir det nesten som eple kake. Mmmm.. 

I dag valgte jeg å starte dagen med denne skålen over her.. Nam nam og atter nam!
Et lite dryss med fibersirup for å få litt ekstra sødme gjorde susen!

Det geniale med stevia søtning er at det er uten kalorier og kommer fra naturen! Så det er ikke laget på 100 forskjellige kjemikalier som kroppen din ikke vet hva er. Det var en god periode jeg brukte sukrin også, men jeg foretrekker stevia dråpene i havregrøten min. Sukrin er supert til bakst osv, men til og med da tilsetter jeg gjerne noen dråper med stevia for å gi litt mer smak. For man får de jo i mange forskjellige smaker :) 

STEVIA OG SUKRIN FÅR DU KJØPT HOS X-LIFE HER! 

Hvis man bytter ut sukker med stevia og sukrin så har du spart deg for MANGE tomme kalorier og får litt ekstra god samvittighet :) 

Noen ganger så kliner jeg jo til å kjører på med skikkelig luksus frokost eller luksus lunsj som dette.. Hæ? Lunsjtips nr 1! Mmmmm.. Club sandwich med kyllingfilet og ost med grovt brød. Dette er sånn helgfrokost type kosemat og er jo supert når man har lange late morninger.

Jeg må også innrømme at jeg har blitt rimelig avhengig av disse TRUE T boksene♥ For det første så smaker de latterlig godt, for det andre så er det koffein i 2 av de som gjør at jeg kvikkes opp litt på morningen :P Hehe.. Jeg som er B menneske delux drar nytte av litt koffein for å si det mildt. Hehe.. Så beklager Redbull. Dere mister nå en del av deres inntekt da dere har blitt byttet ut. Jeg fikk også lett vondt i magen av redbull og det får jeg ikke av TRUE og det er et stort pluss. 
Magen min er litt følsom for kunstig søtning så det er ikke alle typer jeg tåler like godt da jeg blir oppblåst som en ballong og får mageknip. Det er for eksempel ikke alle type suketter jeg tåler. Noen ganger tenker jeg at jeg bare burde bo i en boble for det er så mye jeg ikke tåler. Av både dyr og natur! Haha.. Men men.. Det kunne vært værre. Heldigvis har jeg ikke så mye mat allergier TAKK GUD! Det hadde vært drepen for et matvrak som meg. 

Tenkte jeg skulle legge ved et lite bilde av meg selv også. Jeg merker godt progress på bein og rumpe om dagen og jeg vil dele det med dere! Så jeg slenger ved gårsdagens instagram bilde: Hvis du vil følge min treningsreise i bilder så følg meg gjerne på instagram♥
Trykk på bildet for å komme direkte til min IG profil♥

Jeg blir så motivert av å se fremgang på bena atte herregud! Så nå sitter jeg her og spiser appelsinen min og gjør alt jeg kan for å bli frisk igjen så jeg får kommet meg på trening ASAP! For det skal jobbes mye mer og jeg skal bygge mer muskler ♥ Nå begynner jeg faktisk å føle at dette er en fitnessblogg jeg driver å skriver på! Hihi..Takk for at DU følger min treningsreise ♥

God helg!

(Sponset innhold)

Middagstiiiiid!

 • 21.10.2015 kl. 22:11

Hehe.. Ja.. Det var den tiden igjen.. 

Jeg kom hjem fra jobb og nærmest tråkket av meg skinny jeans og dr martens på vei inn!
(som jeg bruker 4 år på å snøre av meg, derfor sent middags innlegg :P Haha.. Humor altså..)

Typ sprintet inn på soverommet for å knabbe joggisen til Kim.. Diggeste største slaske joggisen ever btw!

Og sneik meg inn i kjøleskapet for å få ut middagen :) Te vannet stod allerede til kok, for jeg er faktisk nødt til å drikke en kopp te med en gang jeg kommer hjem fra jobb for å okkupere munnen min med noe som ikke er sjokkis, pottis eller is. For JA, det har vi i skap og fryser :O Tortur vettu.. Er jo ikke helt riktig nagla. Snakk om slevskading ;P

I dag så ble det hamburgere igjen.. Jeg har en lei tendens til at når jeg først synes noe smaker godt så spiser jeg det ihjæl. 
Jeg spiser det så ofte til jeg blir kvalm av tanken på det, så bytter jeg det inn med noe annet jeg får oppheng på ;) 
And so it goes.. 


Burger kjærringa sjæl :D Haha.. Jeg måtte bare.. (Den t-shirt´en der er greit mye freshere til en par slitte skinny jeans da;) )

Har ikke byttet mnd på kalendern heller ser jeg.. Hva skal jeg med det? Jeg liker å utfordre hjernen min litt.. Er det september eller er det oktober? Who knows.. Oooo! 
Haha.. Neida, men altså.. Jeg har jo iPhone :P 


Burger troll kanskje? Klovn ass! ;P

Jeg moser 200 g karbonade deig sammen med et helt egg og salt, pepper og biiiittelitt
muskattnøtt også former jeg dem i hendene med plastposer på.
For jeg skal ærlig innrømme.. Jeg HATER å være klissete på henda! :D

Jeg kjøpte også med meg kalkun bacon hjem. 
Super masse protein og så og si fettfritt. 
SUPER erstatning for vanlig bacon og det er ikke så veldig ulikt synes nå jeg.
Altså.. Bacon er bacon.. Ingenting er som bacon for crying out loud. 
Men kalkunen gjør nytta si ;) 
Grove brød selvfølgelig. Deler 1 brød på 2 og har kun bunn :) 
Koker også nypoteter også steker de på høy varme så de blir litt crispy på utsiden når de er nesten ferdig kokt med litt krydder. Nam! (Ser du te koppen?)


Jada.. det er burger brød under der :P 
Jeg er skikkelig løk fan! <3


Jeg smører 15 gram med jalapeno ost på hver burger rett etter steking så den smelter! 
Sweet baby jesus.. Det er så prikken over i´en da! :D

Resultatet blir :)


Bacon på toppen og litt sukkerfri ketchup så er jeg i food heaven! :D 


Slenger med en liten trenings selfie fra i går! ;) Haha.. Insta vett ;) 

Trykk her for å komme til instaen min--> @christinesunivers
Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no