Jeg deler rets siste beinkt!

//Sponset Innhold//

Omg jeg er s stl fra grsdagens beinkt!! Holy shit! Men fy s digg kjenne at svetten pipla og musklene brant igjen. 7 dager fra trening er foooor lenge for en treningsnarkoman som meg. Hihi.. Siden jeg har hatt noen dager fri og viket fra programmet mitt s satt jeg sammen en beinkt som tok for seg hele systemet. Rumpe, fremside lr og bakside lr. Jeg ble faktisk stl MENS jeg trente hamstrings, s god kontakt fikk jeg med muskulaturen i gr. Det var nesten s ting krampet seg.

HELE KTEN:

- Leg extensions 4 x 12 ↓
(oppvarming 1 x 12 frst med ca 30% av hovedarbeidsvekten)
- Beinpress 4 x 12
- Bakover Utfall  3 x 8 ↓

(oppvarming 1 x 12 frst med ca 30% av hovedarbeidsvekten)
- Rumensk marklft med hantler 3 x 12
- Hip thrust 4 x 12 ↓

(oppvarming 1 x 12 frst med ca 30% av hovedarbeidsvekten)
- Hofte abduksjon i kabel 3 x 15
- Kickback i kabel 3 x 15

Kjr 60-90 sekunders pause mellom settene og feel the burn ;) Kjr s tungt du kan og ikke vr redd for pushe deg utenfor komfortsonen for det er der vi vil vre for det er der magien skjer. Nr det kommer til oppvarming s varmet jeg opp muskelen i frste velse p ny muskelgruppe med et lettere sett som dere ser over her. Veldig liten motstand bare for f i gang bevegelsen og f systemet i gang. Det er skadeforebyggende ogs fr du en god kontakt med muskulaturen nr du setter i gang med arbeidssettene. Jeg fikk hvertfall superpump i bakside lr og rumpe i gr.. Holy moly!

Dere finner video av 2 av velsene p instagrammen min HER! 

Jaggu fikk jeg sniktatt et lite bilde av Kim ogs. Hehe.. Eller.. Han var tilfeldigvis i bakgrunnen mens jeg mesket meg foran speilet. Noen ganger tenker jeg bare "lord.. at han orker vre sammen med meg" 

Vi skal straks ut med bikkjedyret n  trene litt med henne ogs for det er veldig viktig for meg. S blir det kanskje en overkroppskt senere om vi fr tid. Gleder meg til Mandag for da flger jeg jo 5 dagers programmet mitt igjen. Jeg liker veldig godt hverdagsrutinene mine og det er de som fr meg i ml og gir meg treningsglede og energi. Frst skal nyttrshelgen knrtes og det siste av julekiloene p, haha.. 

Nyt Lrdagen alle sammen! 

Psst! N har ogs favoritt tightsen min kommet p lager igjen og den blir fort utsolgt s ikke nl om du skal ha deg nytt treningsty til Januar!
Tights HER! // T-shirt gammel // Hodetelefoner HER! // Sneakers HER! (P -54% salg i flere farger)


//Sponset Innhold//

Back on track..

Etter flere dager med sjokkis og et kosthold som en julegris s er det p tide komme seg back on track. Jeg kjenner at kroppen er tung og ting er et ork. Energien min er laber og jeg fler meg litt giddalaus om dere skjnner. Det er litt tiltak  sette i gang igjen med de sunne rutinene igjen. N har jeg ikke trent p 7 dager og jeg kan faktisk ikke huske sist jeg hadde 7 dager treningsfri. S det var vel p tide uansett, men jeg gleder meg til trene i dag.

Nr jeg har perioder hvor jeg har skeiet ut med kosthold eller kost meg ekstra som n i julen s liker jeg spise litt "lettere" mat. Og nr jeg skriver lettere s mener jeg ikke mindre kalorier, men mat som ikke er s tungt i magen som brdskiver og havregrt som jeg vanligvis spiser. Jeg liker spise smoothies, youghurt med korn og br osv. S dagens frokost ble en tropisk smoothiebowl...

OPPSKRIFT: 

- 1 boks youplait double 0% gresk type med kokos
- 150g fryst mango
- 50g fryst ananas
- 50g fryst bringebr
- 2 skjeer med sukrin gold

- Toppet med 15g valntter, en halv banan, knuste bringebr og mer sukrin gold -

Nr det kommer til kalorier s er ikke denne smoothien noe sunnere enn brdskiver med skinke og ost. Det bare SER snn ut. Og det er ofte slik vi lures nr det kommer til kalorier og matvarer. Hvertfall med artikler som sier at brd gjr deg feit og smoothies gjr deg tynn. Eller blogger som eksluderer matvarer og kategoriserer de som "usunne".

Nei, brd er ikke usunt, brd gjr oss ikke tjukke og karbohydrater er IKKE usunne eller farlige for kroppen. Det hele handler om kalorier. Og denne smoothiebowlen har omtrent likt antall kalorier som 2 grove brdskiver med ost og skinke. Og mltidet med brd gir deg like mye av nringstoffene. God med proteiner, fett og karbohydrater. 

Men hadde jeg puttet en tallerken med brdskiver ved siden av denne smoothiebowlen hadde nok over halve befolkningen tenkt at smoothien var mye sunner OG lavere p kalorier. Men det stemmer da alts ikke :) 

Ingen matvarer er nei mat. Alt kan spises s lenge det er fornuftige mengder s du skal ikke behve ofre normale matvarer for komme i den formen du nsker. Og selvom noe ser supersunt ut s har det kalorier det ogs. Og nr det kommer til resultater er det kaloriene som teller sammen med den daglige, ukentlige og mnedlige aktiviteten. S vr litt kritiske n som Januar kommer nr medier og bloggere skal fortelle dere hemmelighetene med trening og til g ned i vekt  bli sunn. For det er jo det som er hovedfokus som regel. "Hvordan miste julekiloene!", "Six pack p 6 uker!", "Bli sunn med juicing!" osv osv.. 

nsker dere en magisk dag babes! Takk for at dere titter innom i disse slappe dager. Hihi.. Etterp skal jeg trene bein og jeg tror jeg kommer til bli umenneskelig stl. hehe..

Genser HER! // Bukse Bergans

Nyt yeblikkene..

//Sponset Innhold//

God første juledag alle sammen! Jeg håper julen deres har vært helt nydelig hittils og at dere koser dere med nære og kjære! Jeg har vært super kjip og ikke oppdatert bloggen på et par dager, men siden vi kom på hytta så har jeg egentlig vært ganske lite på nett egentlig og noen ganger er bare det så SJUKT digg. Jeg er litt sånn av og på føler jeg. For noen ganger så spammer jeg ned alt som er og andre ganger så forsvinner jeg i en dag eller to. Litt manisk på det kanskje?

Jeg tror det er sånn jeg trenger å ha ting for å føle at jeg ikke mister helt kontakt med det som skjer rundt meg. For jo mer vi sitter på tlf og pad´s jo mindre får vi med oss av det som foregår rundt oss. Og noen ganger er det faktisk greit å nyte selskapet rundt seg også uten se det gjennom en skjerm...

Og nå kommer jo Januar hvert øyeblikk og det kommer til å bli ville tendenser med jobbing pga stor forespørsel om kostholdsplaner og treningsprogrammer med online coaching. Det har jo faktisk startet allerede og det er mange spente som venter på planend sine som de skal starte på neste uke. Så fremover blir jeg jo sittende store deler av dagen på mac´en så da nyter jeg disse dagene litt ekstra godt. Jeg skal selvsagt oppdatere oftere når juleferien er over og rutinene kommer på plass. Oh yes, i got plans!

I dag har vi tatt med Nova og Kompis, den største hunden til mamma og dem på tur. Vi gikk et stykke inn i skauen å tente et bål mensk bikkjene løp fritt og lekte. Det er ganske mildt her oppe med kun 3 minusgrader og det er digg å gå tur uten å måtte pakke på seg bobleklærne. Jeg svetta faktisk litt når jeg gikk og da hadde jeg kun tights uten noe under, superundertøy overdel, fleece og jakke. Det holdt i massevis! Jeg trodde kanskje det kom til å bli 15 minus her oppe typ.

Jeg storkoste meg! Jeg liker å være ute i naturen og det å tenne bål gjør det ekstra koslig. Det blir en tur i morgen også før vi drar hjemover på Onsdagen. Jeg må si jeg gleder meg max til å trene igjen for jeg har spist sjokolade non-stop og spist riiimelig utenfor det vanlige kostholdet. Har jeg fått i meg proteiner i det hele tatt liksom? Hehe.. Men jeg får se på det som ekstra energi til Januar øktene som skal pushes HARDT! 

Nyt kvelden videre vakringer! 

Jakke (-60%) HER! // Tights HER! // Pannebånd HER! // Hals (-30%) HER! // Hansker reebok - utsolgt


//Sponset Innhold//

Sukkerfritt er overvurdert..

De siste dagene har jeg flt p en drlig samvittighet for at jeg ikke har blogget som jeg har planlagt og jeg er s skuffet over meg selv. Jeg ser alle er s opptatt av lage "sukkerfri marsipan", "sunnere julekaker" osv osv... And im over here liiiiike "hvor er sjokkisen henn!" Sorry ass, men jeg eter vanlige pepperkaker, jeg eter vanlig julebakst for det sukkeret som er i et par marsipanplser dreper ingen. Og jeg er litt lei av "sunnifiserte" ting. Gr det ikke an bare kose seg med vanlig mat og kaker?

Jeg har ftt en drlig samvittighet for at jeg ogs burde vre en av de treningsbloggerne som lager sunn julebakst og fantastiske smoothie bowls med pepperkakesmak med hjemmelaget pepperkake krydder. Men nei sorry, jeg eter brdskiver med ost og skinke. Julebaksten jeg trkker i trynet er det sukker i. Det er ikke "bloggmateriell" fordi det ikke ser like fancy ut spise brdskiver med svett ost. Men betyr det at jeg er et drlig forbilde det da? Fordi jeg ikke UTTAD ser like sunn ut? Fasader, fasader og atter fasader.. 

Og det er ikke som at de sukkerfrie variantene er kalorifrie. Det er shitloads med kalorier i de julekakene ogs og det er kalorier vi legger p oss av. Ikke sukker.. Det som ofte skjer nr ting er sukkerfritt er at folk spiser MER.. og da spiser de faktisk mer kalorier enn det de kanskje hadde spist av en vanlig kake eller sjokolade. For nr ting er sukkerfritt fr vi gjerne en "men da kan jeg spise mer" tankegang.. Sukkerfritt er s forbanna overvurdert. Det samme som potetgull med mindre fett. Hehe.. Det er jo like mye kalorier i det som vanlig pottis. 

Fordelen med spise sukkerfritt er at man slipper sukkeret som trigger belnningsenteret i hjernen. For sukker er jo avhengighetskapende og nr man frst spiser noe med sukker i s fr man gjerne lyst p mer, men jeg fler det er snn med alt som er godt jeg da. Hihi.. Jeg som det matvraket jeg er fr alltid lyst p mer om det er noe jeg liker godt. Enten det er mat, dessert, godteri bde med og uten sukker. 

Jeg hper ikke dere fr drlig samvittighet for at dere ikke spiser julekaker som er kologiske, veganske, sukkerfri og bakt av fitnessalver med regnbuekranser over huet. Kos dere og ikke overtenk det sunnifiserte stresset. Det er ikke hva vi gjr og spiser mellom jul og nyttr som teller, men rutinene og kostholdet vrt mellom nyttr og jul. Det er lov ta en uke fri i ret og nyte litt ekstra om du nsker det uten drlig samvittighet for hva vi burde spist eller ikke burde spist. Ikke la julen bli en tyngende hytid pga matstress.

Har du lyst har du lov!

N skal jeg pakke og vaske litt ull for i morgen reiser vi oppover mot Norefjell og jeg gleder meg max! Smask fra meg og Nova♥

Snikfotograf!

//Sponset Innhold//

Okei, denne uken her gr allerede alt for fort og jeg har mye jeg m fikse fr vi drar til Norefjell p Fredag etter trening p formiddagen. Grsdagens beinkt var sjukt god og jeg trodde helt rlig ikke jeg skulle komme meg gjennom fordi jeg kjrte meg helt ut, men nr hodet er sterkere enn kroppen kom jeg meg gjennom forde og snakk om godflelsen da! Det er digg gi siste innsats n fr julen nr jeg vet jeg skal trkke meg full av julemat og all slags digg. Hihi.. Bare det er motivasjon for meg til komme meg p gymmen denne uken. Det er en livsstil og noen synes kanskje det er "to much" men trening er en s stor del av hverdagen min at hytid ikke bryter de rutinene p noen som helst mte. 

I dag har vi vrt hos Yukon Hundeutstyr og ordnet masse greier til Nova som vi skal ha med p fjellet. Vi har kjpt belte til trekksle + trekksle selvsagt, potesokker, frisbee og masse stsj. Her har man blitt tidenes hundemenneske nemlig og vi skal ha topp utstyr! Jeg fler meg som en snn middelaldrende mann som sykler rundt i fullt tour de france utstyr, og tror han er super proff, selvom han absolutt ikke er det. Haha! Neida, men kun det beste for min lille bebis og vi skal ha det s gy p fjellet!

Jeg fikk ogs handlet et par julegaver fra Nova til hundene til mamma. For snn blir det i r. Mamma og stefar fr noe fra Nova som er til hundene dems. Hihi.. Noe jeg vet de nsker seg og kommer til bruke. 

S resten av denne uken skal brukes p det siste av julegaveshopping, vaske klr og ull jeg skal ha med meg p fjellet og f inn ukens 3 siste kter. Det er s digg ha Kim hos meg igjen for det ha en treningspartner som pusher p litt og kan spotte meg nr det blir tungt er gull. Og jeg klarte faen meg f sniktatt noen bilder av gutten og det er ikke ofte nei.

N gr vi jo ogs inn i julemodus her i heimen s det har blitt litt mer godis enn det burde, men what the hell. Vi koser oss og det er vel ikke feil spise smgodt til frokost nr det kun er noen dager til jul? Haha.. Shame on me! Men det er god stemning er i heimen og vi er klare for komme oss av grde og samle familien. Kim og jeg har bestemt oss for ikke kjpe julegaver til hverandre annet enn en digg pysj vi kan surre rundt i hele romjulen ogs har vi laget en egen liten avtale♥ Mer om det i et eget innlegg!  

Nyt frjulskaoset babes!! Jeg skal f laget et innlegg med favoritt tightsene mine forresten, for det er det mange som har spurt om! S hold ut, it will come ;)

Tights HER! (Denne m dere kapre n babes! Det er min ALL TIME favoritt og den blir dds fort utsolgt og har akkurat kommet inn p lager igjen!) // Genser HER! // Headphones HER! // Sneakers Adidas NMD

//Sponset Innhold//

En Sndag i Horten..

//Sponset Innhold//

I dag har jeg vrt p fotoshoot med www.x-life.no og det var s gy! Jeg m alltid tvinge meg litt ut av komfortsonen fordi jeg egentlig ikke er noe poseringsmenneske og det er jo rimelig kleint st foran kameraet, men jeg liker gjre ting jeg synes er en utfordring for da fler jeg at jeg vokser som person. Pluss at det er jo alltid gy etterp pluss det vre sosial. Jeg vknet i dag og slumret liiiitt for lenge s det ble en spurt gjennom Oslo S for rekke toget til Horten.

Story of my life ass..

Jeg har alltid drlig tid, selv nr jeg har god tid s klarer jeg somle s mye at jeg ender opp med panikkstressing ut dra. Enda jeg hadde lagt klart klr i gr kveld og alt. Heldigvis har jeg verdens snilleste gutt som kjrte meg inn til Oslo og hentet meg i Lillestrm i tide til familie bursdag s jeg fikk trkket i meg litt kake og et par plser. Hehe.. Etter fotoshooten ble det en rask lunsj p burge king ogs s la oss bare si at denne cheatdayen er NAILED. Det skal sies at jeg sitter eter smgodt as we speak. Seh.. Ja.. Nuff said.. Jeg er et lite svin. Hihi..

Jeg gleder meg allerede til trening i morgen for si det snn. Det er 5 kter som skal inn denne uken mandag til fredag og rett etter trening p Fredag drar vi til Norefjell for ha hyttejul med familien. Vi blir vel 13 stk og 3 hunder s det blir superkoslig! Jeg gleder meg masse og jeg skal faktisk investere i litt langrennutstyr s jeg kan bli en sporty Nordmann jeg ogs. Kryss fingrene for at jeg ikke knekker noe for jeg er talentls nr det kommer til skisport. Egentlig all slags sport s det kan bli spennende gitt. Det skal dokumenteres for si det mildt..

Og jeg er s sjukt fornyd med Kari Traa settet jeg bestilte fra X-life n i Desember! MAKAN! Jeg er ikke den jenta som bruker mest Kari Traa, men akkurat dette settet synes jeg var super fresht! Jeg har genseren og tightsen i vinrd ogs og tightsen sitter sjukt fint p. Den er hy i livet s den ikke glir ned p trening ogs er det enkle men kule detaljer. Den er mrkemrke gr s fargen p bildene juger litt.

Jeg hper helgen deres har vrt magisk og at julestemningen er p topp! N skal det lades opp til ukens frste kt i morgen og det er jo selvflgelig.. LEGDAY! 

Kari Traa sett HER! i forskjellige farger (PST! Noe p salg!) - Jeg har str S i alt.
 //Sponset Innhold//

Julegaver og humbug..

//Sponset Innhold//

I gr fr hundekurset ble jeg akkurat ferdig med et blogginnlegg ogs hang macen seg og avsluttet safari "uventet".. WTF uventet. Akkurat som den bare plutselig gr ut i streik. Piece of shit alts jeg ble greit irritert s derfor kom det ikke noe innlegg i gr da jeg bare mtte lpe ut dra pga kronisk drlig tid. Hehe.. Jeg fikk trent rygg og biceps kten min i gr fr kurset og hadde en rimelig god kt p Fresh p Jessheim. 

Er dere ogs snn som hater trene p et annet gym enn den faste? h! Jeg fler meg helt weird jeg. Vet ikke hvor noen ting er. Rutinene mine blir anderledes og jeg fler meg p en mte utrygg om jeg skal sette noe ord p det. Er litt klein liksom. Som om alle kan se at jeg ikke hrer hjemme p den gymmen. Haha, er det rart man fr angst innimellom nr snne simple ting blir en utfordring.

Jeg mtte presse meg ut av komfortsonen i gr og skru p godmusikken i headsettet og bare hoppe i det. Og hele kta var jeg litt snn smklein, men det fr n vre. Og dere kan tenke dere hvor mye kleinere jeg fler meg nr jeg ber mamma om hjelpe meg med filme noen velser og folk bareeee.. "What she doin?" Men takket vre mamma ble det video av grsdagens bicep supersett p IG.

I dag tar jeg meg en liten hviledag og senker skuldrene fr helgen kommer og den siste uken fr jul som jeg faktisk m ordne en haug av saker fordi jeg ikke har begynt enn. Wops.. Typisk meg! SisteLiten.No Jeg er ikke s fan av julegaver heller. Jeg vil ikke at folk skal bruke undvendige penger p meg. Jeg har det jeg trenger. Jeg synes julegavehysteriet har tatt helt av. Nr unga som ikke kan stave sitt eget navn omtrent skal ha iPads og Iphones s kjenner jeg at jeg blir kvalm. Og det vrste er jo faen meg at de bortskjemte drittunga fr det :O 

Jeg har sagt de siste rene til de jeg er glad i at IKKE kjp gave til meg. Putt pengene p sparekonto eller unn deg selv noe du har skikkelig lyst p. Det viktigste for meg i julen er vre med familien, ete masse digg, sitte med pysjen p og se p julefilmer og disney. Hihi..DET for meg er verdt mye mer enn penger, gavekort og gaver. Det er snt hysteri rundt det hele. Det virker som om det som er mest verdt i 2017 er flashe de gjeveste julegavene p facebook i hp om vre den i vennegjengen som har ftt den dyreste eller mest spesielle tingen. Liker ikke nr det blir s materialistisk.

Det er jo greit gi en liten oppmerksomhet under treet, jeg er jo ikke grinchen heller, men det at folk fr kredittkortgjeld og nesten ikke har penger til mat i Januar  fordi det skal vre s dyrt og s mye synes jeg er sjukt. Blir det virkelig satt pris p eller gr gleden over nr naboungen fikk en litt nyere model? Kan man ikke bare senke skuldrene og nyte tiden man har med hverandre alle disse fridagene? Samle s mange familiemedlemmer som mulig og komme seg litt ut i frisk luft  skape noen minner? 

Den strste gaven du kan gi et menneske du er glad i er oppmerksomhet og kjrlighet. For i 2017 s er vi ikke flinke til vre oppmerksomme p hverandre. Vi bor i mobilene og dataene vre og fr ikke med oss det som skjer rundt oss i det hele tatt. Vi stresser oss gjennom ukene, uten tenke over hvor fort tiden gr. Og plutselig sitter vi der gamle uten minner vi gjerne skulle hatt fordi vi var for opptatt med oss selv og ikke satt av tiden til vre kjre..

S ta vare p hverandre denne julen♥ Tenk p alle de som sitter alene og skulle srt nske de hadde noen♥

Og til dere som lurer → Tights HER! // Topp HER! // Sportsbh HER! // Headset HER! 

//Sponset Innhold//

Motivasjon..

//Reklame for jobben min som online coach//

Noen ganger lurer jeg p hva som motiverer andre? Om det er de samme tingene som motiverer meg. Som om det er en "oppskrift" p motivasjon? 

"1 kg drmmer
1 dl evnen til se sin egen utvikling og potensiale
2 ss hp 
1 ts evnen til pushe egne grenser
3 drper progresjon 
1 klype positivitet 

Miks sammen og la ligge bakerst i hodet til enhver tid."

Det hadde vrt noe det? Om det bare hadde vrt s lett.. MEN.. Det er det ikke! Noen ganger er man mer motivert enn andre. Ta meg for eksempel. "Mandag: h! N begynner det skje ting med quadsa! Fremgang! Jippi!! :D Tirsdag: sj, det skjer jo ikke en dritt! Uff s oppblst jeg er. Ser ut som jeg er 4 mnd p vei :O Onsdag: h.. Se magen er litt definert i dag gitt! Jaggu.." 

Ja, for vi har jo alle snne tanker right? Og det som er viktig ikke glemme er at som alt annet man legger sjela si i vil det vre utfordringer. Enten det er jobb, forhold, trening, venner osv. Man vil alltid mte "motgang" innimellom eller ha kjipe perioder til tider. Men forskjellen p de som kommer i ml og ikke er om du har evnen til se forbi hindringene og holde tankesettet positivt. Vr lsningsorientert for "what doesent kill you, makes you stronger". Fortsett push fremover!!

Det er S viktig ikke kjre seg fast i en snn negativ bane hvor alt er dritt og ingenting funker. For hei.. Du kunne vrt en utryddningstruet art i regnskogen som ble jaktet p dag inn og dag ut. Du kunne vrt et fattig barn i Sr Amerika. Det kunne alltids vrt vrre! Slutt synes synd p deg selv, kom deg ut av bobla og get shit done nr du har de kjipe dagene hvor hodet ikke er helt p plass. Ikke kast bort for mye tid p negativitet og drlig stemning.

Det som motiverer meg er:

- Dere!! Som faktisk gidder lese min blogg i et HAV av blogger! Og dere som gidder  flge meg p instagram i et HAV av andre instagrammere! Tuuuusen takk!♥

-  tenke p mitt nye ml som n er stille i wellness fitness i 2019. Jeg er en type person som jobber best nr jeg har langsiktige ml i tillegg til delml som gr fra uke til uke og mned til mned.

- Jeg blir ogs motivert av se andre f til ting. Nr jeg ser folk rundt meg lykkes og ha fremgang med enten jobb, trening eller livet generelt.

- Cheatday en gang i uken! Den er jeg jo avhengig av for klare vre sunn i matveien ellers. Men mat er viktig for meg og det gir meg masse energi (bokstavelig talt) til gyve p en ny uke med trening og nye ml som skal sles

- Progresjonen min motiverer meg! Selvflgelig! Jeg har aldri vrt der jeg er n treningsmessig og den flelsen er ganske unik. Flelsen av ke i vektene og klare noe man ikke klarte for 1 mnd siden/1 r siden er magisk! Og nr du frst merker fremgang og du merker at du blir sterkere eller mer definert, kanskje vekten har gtt ned/gtt opp, ja.. da blir du hekta da :) Og da er det gjort! Som mennesker utvikler vi oss hele tiden og det er DU selv som bestemmer hvilken retning og hva slags menneske du vil vre.

- Kim! Maskin mannen sjl. Han trener p en helt sinnsyk mte og har masse kunskap nr det kommer til trening gjre. Han er s sterk bde fysisk og psykisk at han er en sttte uansett hvordan humret mitt eller motivasjonen min er. Han fr meg til pushe grensene mine og utfordrer meg p alle mter nr det trengs. Tusen takk for tlmodigheten. For jeg m si jeg kan vre en hndfull noen ganger. KREMT..

- Jentene jeg coacher♥ De er HELT R og nr jeg ser hvor mye de legger sjela si i oppsettet de har ftt av meg s blir jeg helt rrt og resultatene de fr er helt ville. I dag fikk jeg ukesrapport av ei frken som har mistet hele 20 (!!) cm fordelt p kroppen p kun 4 uker og jeg blir s stolt som en hane og det bobler inni meg av glede og motivasjon til pushe egne grenser p trening s det er good vibes only der alts♥

- Mamma inspirerer meg masse! Mamma er motiverende, morsom og dds kul rett og slett! Det er ikke mange som har en mamma som min og det er jeg stolt av! Hun er en sterk kvinne som fr til ALT hun vil og har et enormt pgangsmot og vilje til f ting til skje. Heldigvis har jeg arvet det. Sammen med det forbanna temeramentet da selvflgelig ;P Hahah.. For det har hu. Du kdder ikke med mamma alts! Vi er VELDIG like i personligheten og oppfrsel s folk tror som regel vi er sstre (selvom det hres klisje ut s er det sant) Mamma har gitt meg masse tips og rd p treningsveien og det var hun som overrasket meg med coaching fra Strongbody for hun s hvor mye jeg hadde sttt p alene. 

 

S har du en drm du er litt redd for satse p? 
KJR P! HOPP I DET!
Hva har du tape? 

 

Hvis du har lyst til komme i gang med et ordentlig opplegg som gir deg resultatene og motivasjonen du nsker treningsmessig s ikke vr redd for sende meg en mail p christine@strongbody.no ! Du trenger kun skrive "jeg er nysgjerrig!" s sender jeg deg info tilbake p hvordan coachingen er lagt opp♥

Det er vanlig husmannskost og ingen ekstrem fitnessdiett nr det kommer til mine kostholdsplaner. For man kommer i form om man spiser bde brd, potet, plegg og bacon. Hehe.. Og du trenger ikke ha noen treningserfaring da jeg lager et oppsett til deg ut ifra dine ml, treningserfaring og nsker♥

Ikke kast bort tiden p noe som ikke funker! Invester i deg selv♥

Settet fes p salg hos x-life.no - HER!  (jeg har p str S og fargen black melange) // Sneakers HER! 

//Reklame for jobben min som online coach//

Sm hysterisk..

//Sponset Innhold//

h, fy!! I gr hadde jeg den dryeste diggeste beinkten!! Hadde fremgang i alle velsene mine og det var bare DEN dagen. Dere vet hva jeg mener sant. Den dagen hvor alt bare stemmer og energien og huet er p stell. Det er s sjukt digg og jeg lever for de dagene. Det er ikke alltid slik og det er mange ganger jeg m tvinge meg p trening fordi jeg egentlig ikke har lyst, men jeg vet at jeg m for n mlene mine. Og jeg ser at ting skjer med kroppen min til tross for at jeg har lagt p meg og ikke har s mye definisjoner lenger. Hihi..

Livet handler jo ikke bare om gjre det man alltid har lyst til. Da hadde vel de fleste sovet til langt utp dagen, de frreste hadde vel jobbet og det hadde vel ikke alltid vrt s ryddig i heimen heller. Hehe.. Men for meg s handler det om gi det lille ekstra som gir meg mestringsflelse. Den godflelsen som gjr at man blir litt stolt av seg selv og fornyd med egen innsats. Og den fr jeg om jeg str opp ekstra tidlig en dag, vasker huset eller jobber rva av meg. Det gir meg en enorm glede vite at om jeg gr skikkelig inn for det s blir ting s bra som jeg vil at det skal bli. Stort sett da. Det er jo ikke alltid ting gr som nsket heller, men dere skjnner hva jeg mener sant? 

Hele forrige uke ville jeg bare grave meg ned i et hl i bakken og aldri komme ut. Jeg hadde en angst flelse i kroppen uten skjnne hvorfor. Jeg gikk rundt flte meg mislykket store deler av dagen. Jeg flte at jeg var en sppelsekk i vinden rett og slett. Hadde ikke s mye gi og orket ikke engasjere meg i noe som helst. Jeg ville bare vre i fred og alene. Helt til Kim kom da, for da ville jeg ikke at han skulle dra igjen. Den gutten er klippen min uansett hvor klisje det hres ut. Han hjelper meg ned p jorda nr hjernen min svever ut i intet og oversvmmes med drlige tanker om meg selv og egen innsats. Jeg unner ALLE en Kim. Han er virkelig en gullgutt! Han er s rolig og fornuftig s han har en evne til hjelpe meg med lande. 

For jeg er en type person som er litt sm hysterisk. Jeg er hyt og lavt. Har som regel masse energi, prater med alle og gir av meg sjl. Jeg ser ikke p det som noe drlig, men nr jeg er alene s kan dette vre en litt mer negativ egenskap. For jeg kan bli litt hysterisk i mine egne tanker og det er ikke alltid lett hanskes med alene. Jeg blir noen ganger fanget i mitt eget hode og ting gr p repeat fordi jeg ikke klarer skru av. Men som regel nr jeg blir snn s hjelper trening meg. Jeg setter p favorittmusikken min og da er det full fokus p det jeg driver med p gymmen og det er s deilig. Og i gr klarte jeg legge fra meg noen av forrige ukes tanker og bestemte meg for fokusere fremover og gi alt p ukens frste beinkt. 

3 Favorittsanger fra kten i gr: 

→ Cant have - Pitbull, A. Clark og Ape Drums
→ Unforgettable - French Montana 
→ Devil - Busta Rhymes B.o.B

I dag skal jeg p hundekurs igjen, men fr det skal overkroppen trenes ogs skal jeg til dyrlegen med bebis for en liten sjekk♥ Hper dere fr en super Tirsdag godgjengen og tusen takk for at dere titter innom meg, selvom det kanskje ikke alltid er like spennende.

Verdens beste trdlse headset HER! // Tights - utsolgt, men gr HER! // Genser HER! // Sneakers URBAN

//Sponset Innhold//

God start p uken..

//Sponset Innhold//

I dag sov jeg lenge og etter en helg med 30 rslag kjente jeg at det absolutt ikke var feil. Hele forrige uke var egentlig skikkelig dritt kostholdsmessig og jeg hadde ikke motivasjon til spise den sunne maten jeg vanligvis spiser. Noen ganger er det bare snn. Akkurat som at kroppen trenger en reefeed ogs tar den bare kontrollen selv. Shit, det har vrt helt dryt. Jeg har ikke vrt s flink til oppdatere hverken blogg, snap eller instagram hele forrige uke og jeg tror rett og slett at jeg trengte en biiitteliten pause. For dere aner ikke hvor dritt lei meg sjl jeg kan bli noen ganger. Det er helt dryt. 

Men nr jeg vknet i dag var jeg full av energi og motivasjon s det fles bedre denne uken her. Det har vrt en skikkelig kosemorgen hittils hos oss og Nova og jeg var ute i stad og lekte med pinne. Vi ver p dekk, kom, p plass og andre ting hver gang vi er ute. Hun er s utrolig flink og jeg er helt sjokkert over hvor raskt hun lrer. Jeg kunne ikke bedt om en mer fantastisk liten valp og jeg hadde aldri trodd det skulle bli S gy. Missforst meg rett, for jeg tenkte jo at det kom til bli gy med valp og hund, men at det skulle bli S givende hadde jeg ikke forventet. Det er s gy leke og lre! 

Dagens frokost ble: 50 gram havregryn med 35 gram vanilje proteinpulver (dette HER!) ogs toppet jeg med alt mulig digg jeg hadde i skuffer og skap. Hehe.. S det ble mandler, valntter, fryste bringebr, gresskarkjerner, sukrin gold og sukkerfri hvit sjokoladesaus jeg kjpte p NM og til slutt sukrin gold selvsagt. (Det finner dere HER!) Jeg har blitt helt gal etter sukrin gold. Bruker det til alt og det gir s god smak!! Og det beste er at det er kalorfritt. Lovelovelove.. Denne skla er full av protein, sunt fett og karbohydrater i tillegg til vitaminer s dette ble en god start p uken og dagen, til og med Nova ville ha..

nsker dere en nydelig Mandag! Ikke lenge til juleferie og familiekos n♥ Og alle dere som sitter med sluttspurten p eksamen.. LYKKE TIL! Dette nailer dere!!♥

Ulla mi som jeg bor i om dagen finner dere HER! (jeg har str S i overdel og underdel)

//Sponset Innhold//

Et nytt stadie i livet..

God Sndag fra gamla.. Off.. I gr var jeg jo i 30 rs lag og la meg bare si det snn.. Jeg er ikke 18 r lenger. Hehe.. Jeg dro hjem klokken 00:30 ca nr resten skulle ut p byen for jeg orket bare ikke tanken p st p et svett dansegulv og danse i et hav av andre folk. I tillegg fikk jeg den dryeste hodepinen EVER s jeg ville bare hjem til pysjen min. 

Jeg merker s godt at jeg er kommet inn i et nytt stadie i livet for fr gledet jeg meg som en liten unge til dra ut og jeg elsket dra p byen og feste med venner, men n.. Gud bedre. Det holder gjre et 3 ganger i ret for si det mildt. Det gir meg absolutt ingenting lenger. Jeg liker ikke alkohol og jeg liker faktisk ikke bli full har jeg funnet ut.

1 ting er ta seg et par drinker i godt selskap eller et glass vin eller to som kos i rolige omgivelser, men det st i en bark for bli shitfaced er ikke noe jeg higer etter lenger. Det er s bortkasta penger og er langt ifra sunt. Selvom man tenker at det er s sosialt er det jo ikke det for man fr jo ikke snakka med en kjeft pga dundrende musikk og kaos. 

Da synes jeg faktisk det er kosligere dra ut spise og ta noen drinker s det gr an snakke med de man bryr seg om. Ja, jeg har vel blitt en gammel partypooper kan man si. Hehe.. Men det gir meg ingenting fylle kroppen med gift for s bli drit drlig dagen etter. Alkohol senker ogs forbrenningen og det er jo ikke noe rope hurra for. Hehe.. Alkohl og trening = ikke god kombo. 

Jeg sier ikke at man ikke skal leve litt alts, men jeg kjenner n at jeg er litt ferdig med partylivet. Jeg har ftt min dose for jeg festet som en gal nr jeg var 20 ish og da gikk jeg all in. N setter jeg mer pris p gode samtaler med de jeg er glad i rundt et middagsbord med litt rdvin fremfor spritfylla med natterangling og muligheter spyintervaller. Hehe.. 

N gleder jeg meg til Mandag og en ny og fresh uke med gode treningskter! 

→ Noen flere som fler det slik? 

Fredag On Point!

ENDELIG FREDAG!! S sjukt digg atte fy.. Nr jeg stod opp i dag og det s ut som et helvette her fordi uken bare har flydd forbi og jeg fler jeg ikke har ftt gjort alt jeg gjerne skulle s var det bare brette opp ermene og gjre leiligheten helgeklar. Det beste som finnes er jo ha nyvaska kk og hive innp fredagsmiddagen med stearinlysene tent for s legge seg i en fluffy seng med nyvasket sengety. Oh yes! Nova er i Fredagsmodus hun ogs ser dere og hun kan det photobombe. Hihi.. Do you see? ;)

Og endeliiiig kom det nye bildet opp p soverommet takket vre Kim selvsagt. Jeg skal ikke skryte p meg vre noe handy woman s ja, jeg trenger mannfolk til slikt. S han fr grovarbeidet her hjemme. Hehe.. Jeg ble s fornyd og jeg fler rommet fikk litt mer dybde med bildet p i stedet for den store hvite veggen uten noenting p. 

I kveld er planen  dra p Kino  se Solsidan filmen. Alts, har dere sett den serien?? JEG DR!! Det er s hysterisk morsomt at jeg dr. "Helt perfekt" og "Klovn" kan bare g legge seg for Solsidan er episk bra. Serien gr p dagtid (akkurat n faktisk) p tv2. Det er akkurat min type humor og jeg ler meg ihjl. Trt, ekte og s mange kleine situasjoner man kjenner seg alt for godt igjen i. Men fr det blir det Sushi til middag ogs m vi jo trene da. Hehe.. I dag er det rygg og biceps som skal myrdes og jeg er klar som et egg!

Nyyyt fredagen alle sammen! Stort smask fra meg, Nova og Kim som alltid er bak kameraet siden han er litt sky♥


Rumpe burnout!

//Sponset Innhold//

Ooooh, i dag er det bakside lr og rumpe som skal trenes og en velse jeg har i programmet mitt er "cable squats" eller "kabel kneby" om du foretrekker det ;) Nr jeg trener bein har jeg som regel 2 strre hovedvelser jeg kjrer tungt ogs 2-3 isolerte velser som jeg liker ha hyere repetisjoner p + gjerne 1-2 burnout velser for tyne siste energi ut av muskulaturen. Burnout = 3 x maks antall repetisjoner for eksempel. Da kjrer man p til trene kommer i ya og beina svikter. Hehe..

Cable squats kan brukes bde som avsluttende velse eller om du vil ha en velse etter ha kjrt tung kneby og rumensk marklft for eksempel. Det er viktig sette sammen et program p riktig mte og en cable squats ville jeg ikke valgt som en "hovedvelse", men heller en velse gjre midt i eller p slutten av kten. 

Teknikk:

- Velg en ganske tung belastning for du skal i utgangspunktet kunne lene deg bakover uten falle pga motvekten i kabelen. 
- Beinstilling litt bredere enn hoftene med tr pekende utover og legg trykket i hlene.
- Stram kjernen mens du setter deg ned p huk.
- Press knrne utover p vei ned og opp. 
- La kroppen g i en rett linje p vei ned og opp og ikke by deg for mye fremover.

Jeg kjrer 15 repetisjoner og 5 sett nr jeg gjr denne, men 3 x 12-15 er absolutt innafor. Det kommer litt ann p hvordan program dere har og hvor mye dere har trent beina fra fr den kten, men den er absolutt verdt ha i programmet.

Happy humpday babes! Test denne velsen and feel the bootyburn ;) N skal jeg hoppe i treningstyet og komme meg p trening. Etter det er  det frste kveld med grunnkurs hos Oslo Hundeskole. For n er vi jo ferdige med valpekurset og siden bebis er s flink s kan vi ikke gi oss n. Det er sinnsykt gy og jeg gleder meg til hver gang. 

Nyt kvelden alle sammen♥ Stort smask!!

Tights HER! // Genser HER! // Caps BIKBOK // Sneakers - fra x-life.no (utsolgt)

//Sponset Innhold//

Ukens NO FILTER - Kjledyr..

Dette innlegget har jeg n valgt redigere av naturlige rsaker. Jeg ville ikke at det her skulle bli et forum med kaotiske kommentarer som ikke henger p greip. Nr jeg skrev dette tidligere var jeg s frustrert at jeg som overskriften ikke hadde "noe filter". Jeg hadde ikke trodd at det skulle vre slik at dette innlegget skulle  skape en slik debatt. Kommentarfeltet p innlegget p instagram er lukket og det er ogs kommentarfeltet her inne. 

Jeg skulle selvflgelig ikke hengt ut noen p den mten, det var feil av meg og jeg tar de konsekvensene som mtte dukke opp og str for det jeg har skrevet, men fjerner da biter av innlegget for sette en stopper for dette n.

_______________________________________________________________

Er det en ting som virkelig gjr meg forbanna s er det folk som ikke tar godt vare p dyrene sine. Jeg kan ikke tenke meg vrre enn det skaffe seg en hund for s forsmme valpen og ikke ta godt vare p den. Da m man vre verdens mest SHITTY mennesker spr du meg. Jeg klarer bare ikke fatte at noen har samvittighet nok til ikke ville det absolutt beste for valpen de har kjpt seg. 

Nr man skaffer seg en valp s velger man f et nytt familie medlem og man gjr ALT for familien sin uansett hva det skulle vre. Det er slik det er for de fleste normale mennesker hvertfall, med mindre man er et kynisk piece of shit menneske. Sorry ass folkens, men dette temaet fr frem det vrste i meg og jeg er ikke noe bedre enn andre rasshl nr jeg blir engasjert og sint i saker jeg brenner sterkt for. Jeg klarer faktisk ikke holde meg for god til holde kjeft. Her M jeg bare presissere at jeg oppriktig blir forbanna nr jeg ser og hrer om dyremislighold. 

En valp er s uskyldig og ber ikke om bli kjpt. Den blir valgt og nr man har valgt valpen sin s har man faktisk et enormt stort ansvar og det er ta vare p den valpen UANSETT HVA. Det er et dyr som forstr utrolig mye og har flelser. Den valpen ser mest opp til er deg. Du er helten dens og den stoler p at du alltid kommer til vre der for den for du er det eneste den har♥

Elsk dyrene deres betingelseslst, selv i vanskelige tider♥ Og de som ikke klarer det kan brenne evig i helvette! #SorryNotSorry

Rtten..

Dette innlegget skulle egentlig postes p Lrdag, men fra jeg landet i Trondheim gikk det i 100 og det var farting fra start til slutt. Og etter julebord og bytur p Lrdagen vknet jeg opp med en usynlig hjelm rundt huet i gr og var rimelig slapp for si det mildt. Jeg var s dd! Og bare det g ned og spise hotellfrokost med en haug av andre mennesker var ikke en hydare for si det snn. Jeg er litt anti-folk nr jeg er sliten, fyllesjuk, bare sjuk eller i drlig humr. Hehe.. Men julebordet var hvertfall super koslig og stor suksess.

Jeg pakket til og med lett og kjpte meg ikke et nytt antrekk en gang. Jeg brukte en kjole jeg har hatt i over 2 r og etter jeg rotet i skapet fant jeg bde skinnboots og genser med prislappen p s da var det jo som noe nytt uansett. Nyd!! 

Prosjektet mitt forrige uke gikk veldig greit og jeg brukte ikke 1 eneste krone p mat hele uken bortsett fra Lrdagen da.. hvor jeg kjpte drinker p byen og  burger p vei hjem og sjokolade i hotell lobbyen fr jeg og Coach Line stabbet oss opp p rommet og sloknet. Og det var jo det jeg sa. At jeg ikke skulle bruke noe fr jeg dro til Trondheim p Lrdagen. YES! Jeg tror vel kanskje jeg sparte 1000-1500 kr p mat bare fra Mandag-Fredag og det er ikke tull.

S jeg tenkte jeg skulle fortsette denne uken ogs. N er det ganske s tomt i kjleskapet og i skapene nr det kommer til plegg og knekkebrd osv, men frysern skal n tmmes. Jeg skal bli flink til spise kjttet som er i frysern og virkelig g inn for bruke opp maten der i lpet av Desember mnd. Jeg m nok handle litt inn s jeg har litt egg, melk, ost og skinke typ, men jeg skal handle fornuftige mengder og spise opp det jeg kjper.  

Etter denne helgen er jeg s rtten i kroppen og jeg fler meg heeelt jvli s det skal bli digg komme i gang med treningen igjen og til normale kostholdsrutiner. Jeg spiste meg ihjl p junkfood i gr og er helt rar i magen i dag. Haha.. Det er en sjukdom vett. Junkfood addict! S det er bare sette i gang uken og starte Mandagen p best mulig vis. LEGDAY!!  

nsker dere en super uke alle sammen <3 

#antrekk #reise #hverdag #desember #blogg #treningsblogg