Nyttårsforsett..

 • 28.12.2016 kl. 22:46

Jeg har aldri vært noe fan av nyttårsfortsett rett og slett fordi jeg aldri noen gang har klart å holde de. Hvert år har jeg blitt revet med av bølgen rundt meg og alle som har lange lister på ting de skal bli bedre på det kommende året og alle endringer de skal gjøre. For min del tror jeg det har vært en blanding av latskap, mangel på kunskap samt rett og slett for store mål på for kort sikt. Jeg har vært en av de som hvert år trener for å få "sommerkroppen" og hvert år har vinterkroppen vært sommerkroppen for å si det sånn. Haha.. Jeg er døds gira i starten og kan være flink i perioder også dabber det av og jeg går tilbake til gamle vaner.

Så hva skal til for å holde disse nyttårsforsettene da? Her er mine tips :)

 1. Ha realistiske mål og delmål. Hvis du aldri har løpt før så ikke gi deg selv deadline på maraton om en mnd typ. Ting kan ta tid og selvom man veldig veldig gjerne vil så blir man ikke råere i noe på en uke. Du blir bedre og bedre for hver gang og nyt prosessen mot målet ditt. Sett deg delmål som motiverer deg fremover!
   
 2. Noter ned målene dine! Da blir de straks litt mer "ekte". Vi jenter elsker jo å lage lister så lag en liste på alt du vil gjennomføre, teste ut og bli bedre i og tenk på den listen hver dag.
   
 3. Visualiser at du når målene dine. Se for deg at du løper i mål i et maraton, løfter 100kg markløft eller går ned/opp 5 kg. Kjenn på gleder inni deg når du visualiserer og ser det for deg. Den gode energien du får av nettopp det skal drive deg til å ville gjennomføre akkurat det målet du har satt deg. Eller målene!
   
 4. Planlegg! Hvis du vil forbedre kondisen eller løfte 100 kg markløfg så planlegg uken din og legg opp treningsøktene og få struktur i hverdagen. Da lager du også en slags avtale med deg selv som er vanskeligere å bryte ;) Hvis du vil opp/ned i vekt så planlegg ukens middager og jobblunsjer. Lag en handleliste med sunn og god mat.
   
 5. Ikke gå i kjellern hvis du faller av en dag eller en uke for den saks skyld. Vi har en lei tendens til å tenke at "jaja, nå dreit jeg meg ut. Nå kan jeg liksesågodt gi F i hele opplegget" eller "Jaja, nå spiste jeg jo litt sjokolade så da kan jeg jo spise skapet tomt for potetgull også". Jeg tenker hvertfall sånn noen ganger og det er helt normalt. Men om du faller av eller har en utskeielse så la det gå og tenk at ny dag i morgen eller ny uke neste uke. Et mål er langsiktig og om du skulle falle av i noen dager så vil det ikke ha noe å si i det lange løp :) 
   
 6. Lær deg og elske prosessen! Ta bilder eller skriv ned tanker og følelser mot målet ditt så du kan se tilbake på det når du evt føler deg demotivert eller når du har kommet i mål! 
   
 7. Følg folk på instagram som motiverer deg og les blogger som motiverer deg♥ Forhåpentligvis kan min treningsblogg bidra på treningsfronten hvertfall♥ Og ikke glem instagrammen min som det ligger masse treningsvideoer på. Link lenger ned.

Jeg bestemte meg for å stille i bikinifitness i fjor høst. Et langsiktig mål. Jeg hadde kun trent styrketrening i litt over et halvt år, men jeg tenkte at "faen heller" hva har jeg å tape. DREAM BIG! Jeg tenke på bikinifitness HVER eneste dag, jeg så for meg hvordan jeg så ut på scenen og prøvde å visualisere hvordan det føltes å stå der forann en hel sal med folk. Jeg så for meg bikinien min, skoene mine, hva slags form jeg skulle være i og alt jeg kunne tenke meg rundt akkurat det. Jeg snakket om det med mine nærmeste og jeg trente som et svin i 1 år for å nå det målet. Det var uker jeg hadde treningsfri for restitusjon, det var uker jeg var syk, det var dager jeg hoppet over en økt fordi jeg var sliten og hadde null motivasjon og det var dager jeg gråt fordi jeg mistet troen på meg selv, men jeg gav aldri opp. Og selvom jeg hadde dårlige dager og uker i løpet av det året så kom jeg fortsatt i mål og jeg fikk jaggu en 4 plass i NM som debutant. Fortsatt bitter for at jeg ikke havnet på pallen, men dog. Hihi! Poenget mitt er at jeg har ikke vært perfekt og feilfri i løpet av det året jeg trente mot fitness. Jeg har ikke vært noe glansbilde menneske som gjorde alt med et smil og tipp topp motivasjon. Livet var ikke en dans på roser innimellom, men sånn er det. Thats life og vi gir jo for faen ikke opp forde. Nei nei, da pusher vi ekstra hardt de dagene som er gode og motivasjonen er på plass! Og vi gir det lille ekstra for ingen gjør det for deg. DU er sjef i ditt eget liv og du bestemmer hvor du skal♥

Så hva skal du bli i 2017? Sterk som fy? Raskere? Råere? Mer fit? Mer utholden? Litt mer sporty? Gå mer turer? Flinkere til husvask? 2017 er DITT år og du kan bli hva du vil! Alt er opp til deg uansett hvor store eller små målene dine er♥ Og skulle du ønske meg som coach kan du sende meg mail på christine@strongbody.no . Jeg kan hjelpe deg med å nå de målene og bli den beste versjonen av deg selv! ♥ Jeg har mange mål for 2017 la oss knuse målene våre sammen for sammen er vi sterkere♥ Deler mine egne nyttårsforsett i et eget innlegg i løpet av kort tid. Hihi..

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Tank top HER! // Superdigg tights HER! 


//Sponset Innhold//

Ikke la den late jæveln vinne...

 • 27.12.2016 kl. 22:23

God Tirsdag fininger! Åh, jesus lord jeg er så fornøyd med dagens økt at jeg nesten dør av glede. Den var så sinnsykt god og helt jævli for å si det rett ut. Jeg  skal være ærlig å si at jeg ikke er noe fan av beinøkter, tro det eller ei. Jeg synes det er drit vondt, slitsomt og et aldri så "lite" helvette. MEN.. Det betyr jo ikke at jeg skipper de forde, nei nei, tvert imot. Sadisten i meg pusher jo på så ofte som mulig. Og det er litt av gamet. Å være sulten og ville gi det som trengs for å nå dit du vil! Jeg vil ha muskuløse og sterke bein. Ja, da må jeg trene beina hardt som fy da. Det er ingen snarvei eller vei utenom å faktisk legge ned det arbeidet som trenges for å nå dine mål. Det er kun DU som avgjør hvor langt du kommer. Når det kommer til trening så handler mye om psyken. Det å overstyre hjernen.. For hjernen vår sier jo ofte "nei, jeg er sliten etter jobb, orker ikke trene" eller liknende og det er da det gjelder å ignorere den "late unnasluntrern" i deg. For vi har alle en sånn lat jævel som mer enn gjerne vil ligge på sofaen å sløve´n.. Åh, jeg er verdens største sofagris sånn egentlig. ELSKER å ligge å late meg i joggisen med en hårbal som ser mer ut som en høyball egentlig. Haha!

Og jeg hadde så sinnsykt lyst til å skippe trening i dag. Helt ærlig. Jeg stod opp 05:30 i dag tidlig for å være på jobb til 07:00 og jeg sovnet typ kl. 01:00-01:30 ish. Sykt lite søvn og helt zombie modus når jeg kom hjem kaputt sliten fra jobb etter tidenes byttedag og klargjøring av salget i butikken. Jeg tråkket ut av klærne jeg hadde jobbet i og la meg i senga. Hehe.. Og jeg hadde tenkt til å ligge der en stund og det hadde kanskje endt med at jeg sovnet og misset trening. Men så kommer denne Kim´en da og girer meg opp. Og jeg spretter opp og kommer meg jo på trening for jeg vet jo at det er det jeg vil når jeg først bare kommer meg dit! Den gleden jeg får ved trening er ikke lik noe annet og ikke F om jeg ofrer det for latskap. Nope.. Og hva skjedde? Jo, en mega god økt selvsagt. Med masse mat og godis innabords var det sinnsykt energi og masse trøkk. LOVE IT!

La trening bli din lykkepille også da vel? Og du trenger ikke gå all in og trene 5 dager i uken å tenke at du skal løfte 100kg markløft med en gang. Gå deg en søndagstur med god musikk på øret, tren noe du synes er gøy eller tren hjemme rett og slett. Sett deg mål! Hold deg aktiv for det er ikke sånn at det er alt eller ingenting. Det du har tid til er mer enn bra nok og jeg skal love deg at om så det er 1 time med søndagstur i uken så får den søndagsturen deg til å skinne som en stjerne. Du kommer til å føle deg tipp topp. Det trenger ikke være alt eller ingenting. Gjør det for deg og gjør det for din egen energi og selvfølelse. Det er så verdt det. Mange sitter med dårlig samvittighet etter jula og det er ikke noe vits. Spist er spist. Vi har kost oss og nå er det på tide å røre seg igjen. Hihi.. Nå snakker jeg for min egen del også. Det er aldri for sent å starte, det er bare å ta det første steget og lage en avtale med seg selv. Litt terapi kan man kalle det. Unn deg en date med degselv. Egenpleie i form av aktivitet♥ Jeg lover deg du ikke kommer til å angre!♥

Sjekk ut video på insta av ny bein/rumpe burnout jeg kjørte som avsluttende øvelse på dagens beinøkt! Burnout betyr rett og slett at jeg kjører beina tomme på den øvelsen. Og det trenger ikke være noe stort og tungt. Det kan være kroppsvekt om så. Bare kjør på til det svikter. Hehe..

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Home sweet home..

 • 26.12.2016 kl. 21:19

Ah, endelig hjemme igjen. Og med det mener jeg ikke å fy så mye diggere det er her, men tilbake til daglige rutiner! YEY! Hehe.. For når man bor så langt unna familien at man må overnatte borte så er det vanskeligere å følge dagligdagse rutiner. Og hvertfall i julen. Hihi.. Men jeg har storkost meg og proppet meg full av alskens nam! Men jeg skal ærlig innrømme at det skal bli deilig å spise sunnere igjen. Herregud jeg føler ikke jeg har spist noe proteiner siden forrige uke. Haha.. Så jeg har savner mager kesamen min, cottage cheese og kyllingfilet faktisk. Og det er litt godt å savne det igjen for jeg har vært så sykt matlei den siste tiden. Alt jeg har spist har vært så kjedelig og jeg har ikke giddi å prøvd å gjøre det spennende en gang, så kanskje det endrer seg nå som jeg gleder meg til å få kjøleskapet mitt tilbake. Hihi..

Resten av uken gåes med på jobb i morgen og til og med Torsdag og jeg har planlagt 4 treningsøkter: 2 beinøkter og 2 overkroppsøkter før vi setter snuta mot Kristiansand på Fredag for å feire nyttårsaften sammen med et vennepar som egentlig har blitt som familie♥ Som en søster og bror rett og slett. De er helt nydelige og vi har det så sinnsykt morsomt sammen så det er jo superstas at vi får feire nyttår med de♥ Jeg mangler bare å finne noe å ha på meg da. Pfff... Jeg har jo en haug av klær, men jeg har fått for meg at jeg vil ha en jumpsuit og det er ikke bare bare å få tak i en som sitter bra og er i riktig passform. Jeg driver å vurderer å bestille en av disse under her før jeg legger meg egentlig, men så er det så kjipt å bestille noe som kanskje bare går i retur. Får se hva jeg gjør. Jeg tar meg nok en runde på senteret jeg jobber å ser hva jeg finner. Hehe..

Nyt kvelden videre vakre! Nå er det Harry Potter før jeg må hoppe i seng. Starter på jobb 07:00 i morgen! Dvs jeg må reise hjemmeifra 06:00. Damn you romjulsalg. B-menneske i meg hater litt faktisk. Haha..

Instagram HER!
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS


Du får den HER! 


Du får den HER! 


Du får den HER! 

 

Christmas got me like..

 • 25.12.2016 kl. 22:56

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

God jul vakre sjeler! Jeg må bare si at jeg har blitt forelsket denne julen. Jeg er frelst! I needs me a cat like this.. Hvor nydelig er ikke kattingen til kusina mi da? Lucifer heter han og det er den nydligste lille katten jeg noen gang har sett! Det er en rase som heter ragdoll og den er visstnok som en hund i oppførsel. Kommer løpende når man kommer hjem, snakker mye og er veldig sosial som et familiemedlem. Han er så fluffy, myk også har han de nydligste blå øynene noensinne♥ Dere så det vel på snap. Hihi.. Kattespam fra en annen verden. Men men.. Deilig med noe annet enn treningspam da? Litt avbrekk. 

Jeg startet jo julen med et besøk hos kusinen min og der var søstra mi også. Super koslig! De bakte og styra på lille juleaften og det ble til at jeg overnattet der for det var så lenge siden jeg hadde sett de og vi koste oss så fælt. Vi er jo som søstre alle 3♥ Våknet opp og så på 3 nøtter til askeott, donald duck og reisen til julestjernen. Det ble godteri til frokost og chill klær så lenge som mulig. Hehe.. Juleaften var et leven med mye støy og familiekos, slik det skal være. Jeg er så latterlig fornøyd med gavene jeg fikk enda jeg sa jeg ikke ville ha noe fancy og dyrt. Jeg er en av de som synes folk skal bruke pengene på seg selv, familien og kose seg i jula i stedet for å blakke seg på gaver og knapt nok ha råd til å feire nyttårsaften. Det viktigste er familie, glede og god stemning. Og man trenger ikke gaver for å få til det♥

Etter et etegilde ut av en annen verden så dro jeg til søstern min for å se en film og sove der. Var vel hos henne typ kl. 01:00. Haha... Det ble ikke film, men masse skravling. Etter at jeg flyttet til Rena ser jeg ikke familien like mye lenger så jeg vil jo utnytte tiden maks når jeg er her nede for jeg er veldig familiemenneske og trives godt rundt mine kjære♥ Det skal også sies at jeg hadde på meg julekjolen i ca 1 time før jeg hoppet tilbake i joggisen min, så det eneste bildet jeg har er det over her. Hehe.. 

I dag var det etegilde nr 2 og julelunsj hos bestemor og bestefar og la meg bare si det sånn.. DEN julelunsjen slår ALT! Det er som en hotellfrokost x 100 og alt man kan tenke seg er dekket på. Til og med hjemmelaget varm kakao♥ Jeg spiste meg virkelig fordervet og har vel egentlig ikke sluttet å dytte ting i trynet siden i går når jeg tenker meg om. Hehe.. Jeg spiser alt av kaker, godis og andre godsaker som står på border rundt omkring og sniker til meg en ekstra medisterkake her og der. Did i mention that i love food? Ja, ingen tvil et super matvrak! Og vet dere hva? IKKE ha dårlig samvittighet for det dere spiser i jula, hva så om man går opp en kilo da? Jesus.. Det går seg til når jula er over uansett. Jul er kos, jul er mat og jul er jo kun en liten periode i løpet av et helt år. Så det er ikke så viktig hva man spiser mellom jul og nyttår, det er hva man spiser mellom nyttår og jul som teller♥ Unn deg selv en god jul også får du en KICK-ASS start på Januar med masse energi til å komme igang med treningen igjen. For det er jo ingen tvil om at vi skal komme igang med treningen igjen sant? Oh YES! Jeg GLEDER meg så fælt til beinøkten i morgen atte FY. Om jeg får tid da :) Jeg har storkost meg sammen med familien min og jeg elsker den gjengen. Det er en bunch med helskrudde gærninger som byr på seg selv, ler høyt og skaper god stemning. Jeg er så glad for at akkurat denne familien er min. Man må ta vare på den tiden man har med alle sammen og sette pris på hverandre. Etterhvert som jeg blir eldre forstår jeg faktisk hvor viktig det er♥

Og jeg må bare beklage for dårlig oppdatteringer de siste dagene, men jeg vil ikke sitte med trynet nedi mac´en når jeg først er på besøk her ned, hvertfall ikke når det er jul og hele familien er samlet fra morgen til kveld♥ Håper dere forstår! Jeg har hvertfall masse morsomme planer på nyåret og jeg GLEDER meg blant annet sinnsykt til å starte på skolen i helgene fra Januar. DET blir så stas og jeg er mega gira.

Mååå nok en gang si: SPIS UTEN DÅRLIG SAMVITTIGHET! Kos deg, nyt julen og ikke kast bort tiden på å vegre. Ikke bli skuffet over deg selv for at du har spist litt mer enn du kanskje hadde trodd du skulle gjøre. VI ALLE GJØR DET♥ Slenger ved dette bildet.. Her er min foodbaby.. We all got it ;) Nyyyyt! Og hvis du er klar for å komme i form på nyåret så send meg mail på christine@strongbody.no så er jeg klar til å coache dere til suksess hele gjengen om så♥ Jeg er her for dere når dere trenger meg ;) Nå skal jeg ete videre.. Hihi.. Må finne noe å snackse på!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Sweat pant HER! // Hettegenser HER! (Har bodd i dette så ofte jeg kan siden Fredag. Sykt mykt! Mmm)
xlife.no har nå startet romjulsalget også! Just sayin´;)


//Sponset Innhold//

3 Favorittøvelser for skuldre/rygg og en overkroppsøkt jeg anbefaler...

 • 22.12.2016 kl. 18:22


Gårsdagens overkroppsøkt var episk bra! Det er så deilig å ha overskudd og energi på trening. Jeg var egentlig ganske sliten etter jobb også blir jeg så sykt trøtt i bilen på vei hjem så motivasjonen var ikke 100% når jeg kom hjem, men det ignorerer jeg som regel bare og går på autopilot. Skifter klær og fikser gymbagen så er det ut døra. Jeg trener overkropp 2 ganger i uken og da er det en blanding mellom rygg, skuldre, biceps. triceps og bryst. Mest fokus på skuldre og rygg. Biceps gror jeg jo faen ikke uansett hvor hardt jeg prøver så der er det noen manglende gener jeg ikke får kontrollert. Hehe.. Sånn er livet. Jeg er hvertfall glad jeg har godt med anlegg til å kunne bygge resten :) Så får de guns´a bare være sta. 

3 favoritter når det kommer til overkropp er disse: 

Omvendt Flyes På Skråbenk:

Denne er så sinnsykt god på øvre rygg og bakside skuldre. Jeg har lenge kjørt den stående foroverlent uten benk, men der har jeg en tendens til å "jukse" litt ved å bruke momentet og hjelpe til litt med resten av kroppen. Også har jeg stagnert på 8 kg 4 x 10 så derfor prøver jeg ny vri på benk. På benken får man null hjelp fra noe som helst. Det er kun overkoppen som jobber. Ergo, lavere vekter. Hehe.. På bildet har jeg 4 usle kg og det blir tungt når man kjører høyrep. Test den ut. Den er super god!

Batwings:

Denne øvelsen er også knallgod for øvre rygg og spesielt lats. Det er jo en type roing, og igjen her får du ikke brukt noe moment for å gjennomføre øvelsen pga benken. Upright rows:

Åh, denne elsker jeg! Den har jeg gjort siden tidenes morgen. Helt siden jeg startet å trene. Med av og på perioder da selvsagt. Super god skulderøvelse som også lar øvre rygg jobbe litt. Den kan også kjøres i kabelmaskin med tau eller vanlig grep. Husk å stramme kjernen og ha stolt holdning!

Disse er gode på hver sin måte og hvis du vil teste ut en overkroppsøkt med fokus rygg/skuldre med disse øvelsene har jeg satt sammen dette til dere. Jeg sier bare en ting! All i want for christmas is gains.. Hihih..

 • Stående roing med stang 4 x 8
 • Nedtrekk bredt grep 4 x 10
 • Sittende skulderpress 4 x 8
 • Upright row 4 x 10
 • Bat wings 3 x 10
 • Omvendt flyes på benk 4 x 10

Økten kjøres intensivt og med maks 1,5 minutts pause mellom settene :) Skal love dere god pump i systemet med dette ditt treningsprogram ♥ Lykke til babes ;)

I dag så kom jeg forresten på trening og hadde psyket meg skikkelig opp til en heftig beinøkt så varmet jeg opp med 20 kg (kun stang) sakte og kontrollerte sumo markløft kun 10 repetisjoner også fikk jeg noe av det sykeste jeg har opplevd. Jeg vil kalle det en blanding av krampe, strekk og stølhet? Is that even possible? Jeg trodde seriøst jeg skulle dø og jeg klarte ikke gå. Noe som hang igjen fra mandagsøkta kombinert med krampe var ikke kult. Og musklene låste seg litt på innside lår og bakside lår. Så jeg brukte 30 minutter på foamrolleren før jeg våget meg på noe som helst av bein. Det er fortsatt pain. Så jeg skal prøve meg på sumo mark i morgen i stedet. Jeg raknet av 20 kg liksom.. Haha.. Turte ikke lempe på til 90 kg da nei! Det skal jeg love dere. Da hadde jeg endt opp i rullestol. Så nytt forsøk i morgen. 

Det betyr bare at det er viktig med utøying, stretching og mobilitet. Ikke bare kjøre på og løfte tungt. Jeg MÅ faktisk bli flinkere til å ta vare på kroppen når det kommer til skadeforebygging og utøying. For det er en del av gamet uansett hvor kjedelig det er. 

Nyt Torsdagskvelden! Jeg er ferdig med julegaver, leiligheten ser lettere kaotisk ut siden vi drar bort i morgen og er ferdig pakket. Så i morgen blir det beinøkt på morgen/formiddag også familietid resten av helgen♥ 

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

Link til antrekk i forrige innlegg♥​Dagens treningsantrekk..

 • 21.12.2016 kl. 21:34

Ååååh for en dag! Det er juleferie og jeg kan bare ikke si hvor SINNSYKT glad jeg er for at jeg har fri i morgen og fredag. FY! Kom hjem fra jobb og stoppet innom posten for å hente en overraskelse jeg hadde fått av søteste Fredrikke hos xlife.no ♥ Jeg er så heldig at jeg nesten dør! Hvor fresh er ikke den adidas jakka da? Hell-O! Nytt favorittplagg uten tvil! Samme med toppen♥ Og hurry hvis du liker for er det noe som blir fort tomt så er det basics som dette og hvertfall når det er adidas ;) Det er også masse freshe nyheter fra adidas som nettopp har kommet så anbefaler dere å titte innom♥

Hadde en KILLER overkroppsøkt i dag, mer om den i eget innlegg i morgen babes for nå sulter jeg ihjæl her. Hehe..♥ Det kommer film på insta av noen knallgode øvelser hvert øyeblikk. De vil dere ikke misse så titt innom. 

Nyt kvelden fininger!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS (Sorry selfiespammet i stad. hva skjedde liksom? Ble litt flau når jeg så min egen story på vei hjem. Hahaha!)

Tights HER! // Topp HER! // Jakke HER! // Caps HER! (NY caps i link, min er gammel)
-Spons-//Sponset Innhold//

Hverdagskos..

 • 20.12.2016 kl. 21:39

Processed with VSCO with a5 preset

Hey babes! Åh, i dag så jobbet jeg til 18:00 og gjett hvem som overrasket meg på jobb? ♥ Kim vel! Han mangler noen julegaver så da måtte han ut en tur så da overrasket han meg og tok meg med på en sen lunsjdate/middagsdate på jordbærpikene. Det er så koslig der og maten er latterlig god. Vi spiste kyllingburger med søtpotetfries begge to for det er himmelsk digg samt at det er proteinrikt siden kyllingburgeren faktisk er en kyllingfilet :) Vinn vinn hæ? ♥

Det er så viktig å ikke glemme at man faktisk har et liv utenom gymmen. Og da snakker jeg veldig for min egen del. For inni hodet mitt er det trening x 1000 og da blir det ganske så deilig å koble av og bare ta livet med ro en gang i blant. Det er ikke som om jeg sier "Nei, Kim.. Jeg MÅ trene sp vi kan ikke spise ute i dag". Så gærn er jeg ikke.. Haha.. Og jeg er så sinnsykt støl i HELE kroppen fra gårsdagens beinøkt så jeg skal nyte resten av denne kvelden på sofaen for å si det sånn. Altså.. Jeg fatter ikke at det går ann å bli SÅ ødelagt i skuldre, triceps og øvre rygg etter en beinøkt! Sweet jesus... Sånn er det med baseøvelser. Knebøy. Man bruker hele kroppen når man løfter knebøy. Rett og slett. Så dere snapvideoen på do? Haha.. Jeg klarer ikke sette meg ned. Off. Kommer nesten ikke in/ut av bilen. Det er aberet med å være syk og få opphold på gymmen. Bah!

Så dagens treningsøkt blir forskjøvet til i morgen for når vi var ferdig med å tusle på senteret så var klokken ganske mye og vi kom akkurat inn døra. Men det var verdt og skippe økten for litt kvalitetstid sammen med kjærsten. Litt hverdagskos i julekaoset var ikke feil. 

Håper dere har hatt en super Tirsdag fininger! ♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Beinøkten som fikk meg til å begynne å grine...

 • 19.12.2016 kl. 20:21

#DenFølelsen når du kommer inn på gymmen med snørr i nesa og ekkel hals og tenker "bah, denne økten blir nok ikke noe særlig å skryte av", men du ender opp med å øke i alle øvelser og får en sinnsykt god økt. JADDA!!!!! Halleluja! Det finnes en gud sier bare jeg. Hehe.. Jeg var så skeptisk til denne tunge beinøkta når jeg stod opp i dag, men FY så bra den var. Med økning i samtlige øvelser som knebøy, bulgarsk utfall og strake markløft sier jeg meg super fornøyd med ukens første økt og grunnlaget for uken er lagt. Hell yes! Jeg skal innrømme jeg ikke var særlig motivert til dagens økt siden jeg har vært slakt siden forrige uke. Men man hører jo ikke på den late jæveln som sitter på skuldrene selvom den sier "nei, har ikke lyst". Og takk faen for det. Rett og slett. 

Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg seriøst var 2 sekunder ifra å begynne å grine denne økten fordi det var så forbanna tungt. Jeg kjente furteleppa kom på det siste settet med bulgarsk og tårene kom i øynene mine samt en sånn panikkaktig følelse som om kroppen min bare ville trykke på en sånn emergency brake knapp. Haha.. No joke. Det var så pain og det var såvidt jeg klarte det. Men jeg er en seig jævel og gir meg jo ikke før det kollapser. Er det mulig. Det er litt sadistisk å skulle bygge muskler for det er liksom ingen snarvei. Det må være tungt og det må være hardt. Men det er jo sååå verdt det når man ser eller kjenner resultatene eller hva jenter? Det er jo den største belønningen man får når det kommer til trening :) For ja, man trener jo fordi man liker det og det føles godt for både kropp og sjel, men kom ikke her og fortell meg at dere ikke blir litt ekstra gira når man plutselig får litt synlige muskler her og der eller favorittbuksa passer igjen :) Eller når du slår er PR for eksempel. Jogget 1 min 20 sekunder raskere enn forrige gang. YES! Og gud så stolte vi blir av oss selv! 

Et av målene mine fremover er å bli sterkere i utfall! Og jeg ble kjempe glad da jeg økte i bulgarsk i dag! (Bulgarsk er ikke den det er bilde av, men etbeins varianten når du har det ene beinet på benk bak deg) Utfall er KNALL bra for bein og rumpe og det er utallige varianter man kan kjøre, så det gjelder å finne sin egen favoritt/favoritter. Jeg er "glad i" bulgarske og vanlig hantelvarianter (som på bildene). Jeg synes også bulgarsk i smithmaskin er superbra for hvis man har litt dårlig balanse er det enklere å kjøre den der, men da blir man jo heller ikke bedre i balansen og jobber ikke like mye med støttemuskler og kjerne siden stangen ikke ligger fritt oppå skuldrene så man må bare vurdere hva man liker best :) 

Så hvis det er bein og rumpe dere vil bygge ikke glem utfall. Ja, det er et helvette og man får lyst til å grine noen ganger, men åh så fornøyd man blir nå økten er gjennomført og du klarte det. For det er ikke som om vi dør sant? Det er bare pain liggegrann også kan vi danse (hvis beina orker) når vi er ferdige ;)

Jeg ELSKER forresten den nye tightsen min fra craft som selvsagt er fra xlife.no ! Du får den HER! i både sort og mønstrete (Spons) Jeg har vært så "crazy" og addet en farge til treningsgarderoben. Hehe.. Fått greit oppheng på den vinrøde fargen nå. Hihi.. Og den fresher opp alt det grå og sorte noe så sinnsykt. Har fortsatt dilla på army grønt også da. Jeg bestilte jo en eske med treningsklær fra xlife rett før jeg ble syk som jeg ikke har fått brukt. Tenkte å lage et innlegg av "treningsgarderoben" Hihi..

Nyt Mandagskvelden babes! Håper dagen deres har vært like super som min♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS


//Sponset Innhold//

Supermenneske..

 • 18.12.2016 kl. 15:31

Nå har jeg vært syk siden mandag. Uken startet greit og jeg var jo på jobb og fikk tilogmed klemt inn et par treningsøkter, men på Torsdag ble jeg helt latterlig dårlig og helgen har vært skikkelig dritt for å si det mildt. Jeg har brukt store deler av dagene på å sove og ligge som et slakt på sofaen. Jeg har rett og slett ikke gjort en dritt. Og det værste er at jeg har hatt drit dårlig samvittighet for det. Jeg har ikke fått trent og jeg har tenkt "ååååh, ikke noe gøy og oppdattere bloggen eller instagram med". Og det er jo helt normalt å ikke være på topp hele tiden, man har lov til å være syk. Men i en verden av perfekte fasader til alle kanter så kan man faktisk ende opp med dårlig samvittighet for noe så teit som å være drit sjuk... For jeg føler meg seriøst pil råtten av å være helt slakt, trøstespise is og andre usunnheter og ikke få trent. Men sånn er jo livet. Noen ganger er det bra, andre ganger er det crap. Og denne uken her har rett og slett vært CRAP..

Rundt omkring overalt ser jeg dette "supermenneskesyndromet". Det er friske blomster hver dag, hjemmelagde mat og alltid store smil. Jeg er ikke der da. Sorry.. For ja, jeg er faktisk bare menneske. Og når jeg er syk så gidder jeg ikke å gjøre noe fancy shit. Jeg orker rett og slett ikke. Da vil jeg bare ligge på sofaen i samme joggisen 3 dager på rad fordi jeg ikke orker annet uten å få dårlig samvittighet. Og det er det jeg har gjort. Jeg har vært en bitter og sytete kjærring som har syntes umåtelig synd på meg selv fordi jeg ikke orker å gjøre en skit. Jeg blir så bitter atte fy. Og hva gjør jeg da? Jo, jeg spiser is, godis og synes synd på meg selv. Rett og slett! Som de fleste andre. I dag føler jeg meg heldigvis bedre enn jeg gjorde i går, men er fortsatt rimelig lobotomert for å si det sånn, men jeg satser på og håper veldig at i morgen er det ny uke og nye muligheter så jeg får trent og nyti førjulstiden skikkelig...

Så nå håper jeg denne crap uken er over så jeg kan starte mandagen i morgen med masse energi og overskudd. Jeg håper jeg er frisk nok til å få trent! For jeg savner gymmen skikkelig. Det er ikke bare bare på være treningsnarkoman. Haha.. Har jo abstinenser her jeg sitter. 

Jeg kommer tilbake sterkere babes! Hihi..


 

Mine kosttilskudd..

 • 15.12.2016 kl. 15:12

En del av dere har spurt hvilke kostilskudd jeg tar så derfor tenkte jeg å dele det. Det er ikke noe omfattende greier, men disse bruker jeg på en everyday basis. 

-Fish Oil: Omegaene vi trenger. Disse er essensielle da vi må tilføre kroppen det via mat.
Dette er godt for: Vekst, hjernefunksjon, imunforsvar, cellemembranen våres, styrker psyken, betennelsesdempende og muskelvekst.

-Magnesium: Viktig for over 300 av enzymene vi har i kroppen, energiomsettningen, skjellettet, hjelper mot kramper. 
Kilder: Melk og meieriprodukter, poteter, korn og grønne grønnsaker.

-Kalsium: Viktig for skjellettet, viktig komponent til støttevev i kroppen (det som ligger rundt musklene bla.), viktig for muskelsammentrekkninger, hjerterytme og nervesystem.
Kilder: Melk og meieriprodukter, nøtter, frø og grønnsaker.

-Vitamin D3: Solskinnsdråper som det så fint kalles. Vi får vanligvis vitamin D3 gjennom solen, men på vinterhalvåret kan noen nordmenn få mangel på akkurat dette pga mørketiden. Og da er disse dråpene fra xlife.no smarte. 2 dråper og du har dekket dagsbehovet ditt. D3 er viktig for: Opptak og regulering av kalsium og fosfat i blodet, mineralisering av skjellettet, imunsystemet. 
Kilder: Sollys, fet fisk, egg, berikede meieriprodukter.

Som dere ser så er det kun omegaene (fettsyrene vi burde ta som tilskudd, for med et tilstrekkelig kosthold så skal man ikke ha noe særlig mangler. Spis alltid grønnsaker til middagen din og frukt i for eksempel et mellommåltid så er noe dekket bare der. Kjøtt, fisk, egg og melk er jo noe de fleste får i deg i løpet av dagen uansett :) 

Jeg er jo syk igjen, så det hadde jo kanskje vært greit å doble dosene mine. Huff. Gir opp snart! Også skal jeg snart på jobb og jobbe til 24:00 fordi det er nattåpent. Med snørr overalt, skallebank helt ned til kjeven og frysninger i bølger ser jeg for meg at denne arbeidsdagen blir drit bra. Eh, nei.. Vil bare ligge her i senga og dø med den flassete hovne nesa mi. Men men.. Jeg har hvertfall fri i helgen da heldigvis, det skal bli godt med den formen jeg er i nå. Blæh! 

Nyt Torsdagen babes! Tenk at det er juleaften neste helg. Tiden løper fra meg :O 

Smask fra pesten sjæl..


 

Rumpeøkt og favorittantrekk!

 • 14.12.2016 kl. 22:12

Her kommer gårsdagens økt til de som vil teste den! Jeg er jo ganske uggen i formen så i går ble det ingen tung knebøy, rett og slett fordi jeg er helt tett over alt. Hehe.. Men jeg ville jo prøve meg på en økt og litt er bedre enn ingenting. Så da kjørte jeg 4 knallgode øvelser og spesielt 1 av de har jeg fått skikkelig "dilla" på i det siste. Gårsdagens program så slik ut:

 1. Sumo markløft m/ kettlebell 4 sett 20 repetisjoner 
 2. Strake markløft m/ kettlebell 4 sett 20 repetisjoner
 3. Curtsy lunges 4 x 20 (10 på hvert bein)
 4. Landmine Squats 4 sett 20 repetisjoner

Det trenger ikke være så avansert og fancy! Jeg lover deg at når du kjører 1 minutts pause eller kortere på disse øvelsene høyrepetisjon så river det godt i ræv og lår. Phew! Og det var akkurat det jeg trengte i går. 

Jeg vil gi curtsy lunges litt ekstra oppmerksomhet for den er GULL! Jeg har ganske så lange lår og jeg føler noen ganger at for vanlige utfall kan bli litt rart, men curtsy lunges er knallbra for meg og stankelbeina mine. Den river i både rumpe og lår samt er en veldig fysisk krevende øvelse. Bonusen er at du får jobbet med balanse og støttemuskulatur. Den er ganske seig så noen ganger drar jeg den så langt at jeg bare kneler helt og nesten ikke kommer meg opp igjen, men sånt blir det gains av! Hehe.. Jeg legger ved gårsdagens instagram film så dere kan se den teknikkmessig :) Jeg kjører 30 kg på stanga, men her er det bare å prøve seg frem. Blir det for tungt med stang kan du holde en vektskive for eksempel. 

↓ - CURTSY LUNGES:VIDEO:

BN-NIDahSII
↓ - LANDMINE SQUAT:↓ - STRAKMARK M/ KETTLEBELL: 

↓ - SUMO MARKLØFT M/ KETTLEBELL: 


Antrekket er fra xlife.no ♥ Favoritt genser fra craft HER! // Tights Utsolgt (Spons)
Denne økten anbefaler jeg virkelig! Og kjør så tungt så du såvidt klarer det! Beina skal skjelve godt når du er ferdig. Muhahah.. Jeg strakk jo ræva noe så sinnsykt i går når jeg kjørte curtsy lunges, så jeg måtte rulle litt. Det er så pain da! Og det har absolutt ikke gått over. Du skal tro det var et helvette å stå opp fra senga i dag. Bah! Det føles seriøst ut som jeg har brekt ræva. Hahah..Men det er sånt som kan skje og det går over! Jeg håper bare ikke det ødelegger for morgendagens beinøkt. Jeg måtte hvertfall kaste meg på foamrolleren for å mykgjøre rumpeballa som strakk. Den er gull verdt! Du får foamrollers HER! 
Ikke glem å titte innom instagram for dagens treningsvideo som har fokus på øvre rygg/lats. 2 kanongode øvelser. Vi skal jo ha x-shape right? ;) 
Instagram HER! 
Facebook HER! 
SNAPCHAT: CHRISUNIVERS
 
 
//Sponset Innhold//

Proteinrik Favoritt Frokost!

 • 13.12.2016 kl. 20:27

Må bare dele den "nye" frokostfavoritten med dere. Den er så kjapp og enkel å lage pluss at den er proteinrik og megasunn! Kan spises som frokost, mellommåltid eller kveldsmat. Et genialt måltid nå som det er jul og gjerne blir mye middager ute og borte pluss godis i ukedagene. Det eneste du trenger for å lage denne hjemmelagde proteinyoughurten er:

 1. Mager kesam
 2. Sukkerfritt syltetøy (du kan også bruke 3-4 SS kalorifri saft om du vil ha klumpfri youghurt)
 3. Stevia søtningsdråper (naturell eller vanilje)
 4. Frukt/Bær
 5. En liten neve opphakkede nøtter

Bland mager kesam med sukkerfritt syltetøy og noen dråper søtning og topp med ønsket bær/frukt og nøtter/havregryn. Her er mulighetene uendelig. Jeg valgte å blande inn blåbærsyltetøy og toppe med friske blåbær og mandler. Det er også kjempe godt med bringebærsyltetøy, banan og valnøtter. Mmmm.. Her er det mye proteiner og det er sunnere enn vanlig youghurt med tanke på sukkerinnhold og proteinmengde. For mager kesam er genialt! Bytt for eksempel ut alt du vanligvis bruker rømme til med mager kesam så får du i deg masse proteiner uten at det går noe særlig utover smaken for jeg kjenner helt ærlig ikke store forskjellen. 

Denne frokosten/lunsjen finner du som et alternativ på strongbody sine matplaner ;) send meg mail på christine@strongbody.no om du er nysgjerrig på coachingen♥Nå skal jeg straks komme meg på trening! Jeg har blitt syk IGJEN, men jeg må prøve meg på en økt♥ Imunforsvaret mitt er seriøst HELT ødelagt etter dietten. Bare litt vind i halsen så er jeg slått ut. Tragisk, jeg som egentlig aldri er syk. Men får ikke gjort så mye med det desverre. Bare spise godt med mat, drikke mye vann også kommer nok formen seg sakte men sikkert. 

Nyt kvelden fininger!

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

Helgen..

 • 12.12.2016 kl. 20:20

Hey! Shit, ja jeg lever. Haha.. Men i går var jeg død og jeg føler meg fortsatt ganske død faktisk....

Her kommer en liten update på helgen! Jeg storkoste meg hos min bestevenninne Natalia! GUD som vi har det gøy. Det er konstant latterkramper og god stemning for vi får virkelig frem det beste i hverandre. I love it! Åh, jeg savner vennene mine så fælt. Det merker jeg jo hver gang jeg er på besøk. For da er jeg så nære. Jeg kan bare hoppe i bilen så er alle innen rekkevidde på typ 10 minutter. MISS YOU GUYS SO BAD! Jeg merker det spesielt godt når jeg drar.. For da vet jeg at det er så lenge til neste gang og det gjør meg ganske trist å tenke på. Det som er positivt er jo at til nyåret så er det jo PT studier i helgene i Oslo frem til sommeren. Ikke hver helg, men typ annehver tror jeg. Har ikke fått timeplanen ennå, men da får jeg sett de oftere♥ Og DET gleder jeg meg til! 

MEN.. Når jeg er på besøk så nyter jeg hvert sekund og på Fredag så spiste vi taco og koste oss. Skravla om alt og ingenting og la oss sent. Vi stod opp på Lørdagen og lagde en handleliste for vi brainstorma litt før jeg kom om hun skulle servere noe på bursdagen sin og vi tenkte at litt sånn tapas aktige greier er perfekt. Når vi kom hjem fikset vi oss og hørte på musikk som fikk opp stemningen greit. Hihi.. Det gikk i Queen B, Rihanna, Nicki Minaj og andre fierce artister. Gjestene kom og det var sååå god stemning, vi pimpet cava, sang bursdagsang og spiste oss forderva på en supergod hjemmelaget gulrotkake laget av vår venninne Carina♥ Vi tok etterhvert taxi til Oslo og dro på et utested som heter "El Cielo", Siden Natalia er latinobabe så dro vi dit for der går det i salsa og latino musikk. Og vi dansa til krampa tok oss. Hehe.. Utrolig gøy og super kos! Vi var i seng kl. 05:30 og jeg var slakt hele søndagen. Det er jo ikke rart når denne gamle dama drar den så langt :P Var vel hjemme på Rena rundt 20:00 ish i går og da var det flatt ut på sofaen, serier og burger. Hehe.. Det så dere sikkert på snap! 

Denne uken har det vært 2 dager med fyll pga julebordet med jobben til Kim og Natalia sin bursdag. Det er noe jeg vanligvis IKKE er fan av. Jeg har ikke noe særlig behov for å drikke. Selvom jeg elsker å være sosial og kan godt feste som fy, men jeg MÅ ikke ha alkohol på fest. Så nå kjenner jeg ekstra på det at det skal bli godt å komme tilbake til normale rutiner denne uken her. Dette var fest nr 4 (?) siden NM 8 Oktober, så jeg føler ikke jeg er noe fyllesvin akkurat, men nå i det siste har det vært en del synes jeg. Alkohol er en fiende når det kommer til trening og jeg liker ikke å "kaste bort" treningen min med å putte i meg alkohol rett og slett. Det er min prioritering hvertfall, men som sagt. En gang i blant så drar man selvsagt på. Og nå i Desember er det jo mye som skjer og masse feiring♥

Takk for at dere titter innom meg vakringer! Nyt mandagen♥ Her kommer bildedryss fra helgen..

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNUVERS
 

Hva skjedde i går?!

 • 09.12.2016 kl. 18:00

God Fredag babes! Shiiiiit så dere snap´en i går når jeg beina opp trappa eller? Den dagen gikk alt annet enn som planlagt. Haha.. Okei, jeg skal fortelle hva som skjedde i går. Det ble plutselig en innbydelse til julebordet til Kim og jeg kastet med med i siste liten for å si det sånn.. Herregud. Ble bestemt i går kl. 15:00 ish at jeg skulle være med også jobbet jeg til 16:00. Det gikk en buss fra Rena til Elverum kl. 18:00 for vi skulle spise i Elverum også ut på byen. Problemet mitt er jo at jeg jobber en time unna og hjem fra jobb tar det alltid lenger til enn en time fordi det er kø som F ut av hamar. Og når jeg slutter på jobb kl. 16:00 og er hjemme nærmere 17:30 og bussen går 18:00 så er det ikke mye tid å fikse seg på da for å si det mildt. Haha jeg dør! Jeg kom hjem rundt 17:25 og vrengte av meg klærne og kastet meg ned foran speilet. Jeg hadde jo bare satt håret i en kaotisk grisestygg dott før jeg dro på jobb så jeg måtte faktisk kjapt rette gjennom håret mitt. Jeg måtte også bare mate på med et lag til med foundation over det slitne trynet mitt og en ny runde med solpudder og litt ekstra mascara over den allerede gamle jeg hadde. Det er jo litt gøy med sånne kaostilstander og det er ofte de gangene alt ikke er "on fleek" at man har det drit gøy.

Siden jeg har over en time å kjøre hjem så gikk jeg mentalt gjennom kleskaoet mitt (som er kaotisk) for å finne et passende antrekk. Jeg kom på at jeg hadde en helt enkel sort kjole jeg ikke har brukt før hengende så den ble det. Hehe.. Alt i alt ble det ikke så værst på 30 minutters speed fiksing og jeg kom meg ut av døra og var på buss stoppet kl. 18:00. Jesus lord jeg hadde aldri trodd jeg skulle rekke det. Kvelden var kjempe koslig og det var god julemat og sinnsykt morsomme folk. Forsvarsfolk er litt en egen rase og jeg trives bare så godt i det miljøet med litt halvgærne folk som ikke er redd for å gi av seg selv. Og ikke minst min type brutale svarte og ikke minst drøye humor. Hehe.. 

Når jeg våkna i dag var jeg greit redusert og egentlig ganske så uggen etter x antall glass rødvin, men etter en cowboyfrokost så fikk jeg jaggu klemt inn en drit god overkroppsøkt. Nå er jeg på vei til min bestevenninne Nathalia på Lørenskog for å feire bursdagen hennes denne helgen! Det blir SÅ sinnsykt bra♥ I kveld blir det taco kos og skravling til langt utpå natt sikkert og i morgen er det bursdagsvors også skal vi ut i Oslo og danse! Hihi.. Dere er jo med på snap dere? Hihi..

Vi sees på snap vakringene mine! Gooood helg!♥

Instagram HER!
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Mine knebøy tips..

 • 07.12.2016 kl. 18:44

Gårsdagens økt var helt sinnsyk! FY F for en økt sier jeg bare. Den var drit bra rett og slett. Jeg var egentlig slapp og i skikkelig kjipt humør i går uten at jeg helt visste hvorfor, men jeg hadde så sykt lite energi og jeg så i senga store deler av dagen og så på serier. Men når jeg endelig kom meg ut og på trening ble jeg sakte men sikkert piggere. Gymmen er liksom mitt andre hjem og jeg gleder meg (og gruer) til hver økt som regel. Så energien tar seg alltid opp når jeg kommer til mitt favorite place. Dotten ble med på gymmen i går og når jeg var ferdig så jeg ikke ut i måneskinn etter en svettefest av en økt. Haha.. 

Jeg bestemte meg for å kjøre 62 kg knebøy og det gikk jo jaggu denne gangen å med et sett ekstra enn forrige gang (5 sett). Hehe.. Jeg kjørte 4 sett med 8 reps og på sett nr 5 så gikk jeg litt for dypt på den 7 repetisjonen så jeg klarte ikke å reise meg igjen. Haha.. Jeg bare satt der på huk med stanga på ryggen og kim måtte løfte den av. Beina mine bare svikta og det er faktisk første gang i min 2 år lange treningskarriere eller hva man skal kalle det at jeg har kjørt knebøy til failure. Woho for å pushe seg selv! Jeg har alltid vært litt redd for å ikke klare en repetisjon i knebøy, men det er IKKE skummelt. Det kan jeg love. Hvertfall ikke sånn som jeg gjorde. Jeg økte i alle øvelsene mine i går og det føltes veldig godt, jeg føler jeg har en god skyv på gymmen nå og halleluja for det! Regner med å ha kingsixe lår til sommern ;) I wish!

Mange av dere har spurt hva jeg har gjort for å få til knebøy siden jeg har slitt så utrolig mye med det siden start. Og jeg skal prøve og forklare så godt jeg kan hva jeg har gjort for å få det til, men husk at alt er VELDIG individuelt når det kommer til trening, og selvom jeg føler jeg har min egen fasitt, så betyr ikke det at den passer til alle. For alle kropper er forskjellige :) Jeg har holdt på i over 1 år med knebøyen min. Jeg har lange lår og det gjør at min knebøy kan se veldig corny ut, for jeg må lene meg mer fremover enn det jeg vil for ellers tipper jeg bakover fordi vekten blir feil fordelt. Og jeg har bannet og svertet, grått så det har spruta på gymmen i rein frustrasjon fordi jeg ikke har fått det til og knebøy føles helt jævli ut for kroppen min noen ganger. Den er liksom ikke venn med meg! Men sånn er det. Knebøy er ikke en øvelse som føles naturlig for alle og da blir det litt vanskeligere for oss, men gir vi opp? NEI! HELL NO! Jeg skal bli sterk i knebøy, det tar bare litt tid og noen tårer. Hehe..

Jeg har flere ganger jobbet meg opp til en viss kg (50 kg ish) og aldri kommet over det pga teknikk failure, men nå tror jeg jaggu han sitter for jeg har aldri kjørt så tunge sett på knebøy før som jeg gjør nå og det føles freaking awesome! :D 


Jeg tar av skoene under tunge baseøvelser som knebøy, markløft osv, eller så bruker jeg noen ganger converse sko for de er like flate som å stå på bakken.

Når det kommere til knebøyen min har jeg for det første startet å bruke løftebelte igjen for å bevare trykket når jeg skal fra bunn til topp. Beltet hjelper meg med å holde kjernen stram og da får jeg til å være rettere i ryggen uten å lene meg for mye fremover. Belte får du kjøpt hos xlife.no HER! Jeg varmer opp godt ved å kjøre diverse utøying (kan lage et innlegg med den stretchingen jeg bruker) også varmer jeg opp med gjerne 8-10 repetisjoner med ca halvparten av den vekten jeg skal jobbe med, som i går var 30 kg. Når jeg skal løfte stanga fra stativet så sørger jeg for å ha et godt trykk i kroppen allerede da. Og jeg finner en god plassering (der den skal være når jeg jobber) og før jeg setter meg ned på hvert sett så tar jeg et dypt åndedrag så magen min presser godt mot beltet og jeg blir stiv i kjernen, dytter rumpa bakover mens jeg setter meg ned og fokuserer på å få rumpa så fort som mulig under overkroppen på vei opp (et supert tips fra gymbuddy Ida♥), mens jeg pressen hælene ned i gulvet og knærne utover. Ca halvveis på vei opp så puster jeg ut for å klarte løftet bra. Så på´n igjen med samme teknikk. 

Viktige ting jeg tenker på når det kommer til knebøy teknikk: 

 1. Dytte opp med hælene og skyv knærne utover på vei opp
 2. Ca skulderbredde avstand på beina
 3. Rumpa fort under overkropp
 4. Rett rygg uten hverken svai eller krumming
 5. Dytter haka ned mot brystet når det blir tungt (forlengelse av ryggraden slik at jeg lettere har rett rygg med spenn i kroppen)
 6. Ikke sko utenom løftesko/converse evt.
 7. Stramme kjernen

En viktig ting jeg også må nevne er.. Ikke lemp på shitloads av vekter før du er trygg på teknikk! Du kan ødelegge deg! Start på et nivå du føler det er kontrollert og god teknikk og øk gradvis og forsiktig. For eksempel 1,25 kg pr side (totalt 2,5 kg) i uken til du når et visst punkt hvor det blir heftig tungt og må jobbe litt lenger med den tyngden du er på. Men ikke hiiiig etter å øke før du er klar, for det handler ikke om å løfte tyngst, det handler om å løfte riktig. Det hjelper ikke å løfte 80 kg knebøy og se ut som du skal knekke ryggen og mest sansylig får en ryggskade innen kort tid. Ikke konkurrer med noen på gymmen, konkurrer på deg selv. Slå den tyngden du hadde sist, enten det er med en repetisjon eksta, et sett ekstra eller i økt vekt. 

Håper det var noen nyttige tips til dere, også håper jeg knebøyen deres går bra :) I dag hadde jeg en sinnsykt god overkroppsøkt, jeg tenkte å dele et skulder supersett med dere på instagram litt senere så stay tuned♥ Det kommer også et innlegg om teknikk på good mornings som noen ønsket :) 

Nå skal jeg straks kokke sammen noe middag. Jeg er ganske så matlei for tiden så beklager for lite inspirerende mat på snap. Kreativiteten min har tatt en midlertidig time out og jeg gidder bare ikke å lage noe fancy for det er liksom ingenting jeg har lyst på. Det handler om kjapp, enkel, sunn god mat her om dagen. Hehe..  Noen som har noen mattips til meg? ♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Verdens diggeste sømløse tights HER! // T-Shirt fra cubus


 

 

 

Take me back..

 • 06.12.2016 kl. 19:03

Jeg er ikke noe vintermenneske. Sånn.. At ALL! Januar og februar er de værste mnd synes jeg, for de er så lange og kalde. Føles som et århundre før våren kommer noen ganger. Jeg liker virkelig ikke å fryse og det er drit glatt på veiene så jeg føler jeg gambler med livet til å fra jobb. Haha, ikke så ille kanskje, men det er skummelt å kjøre noen ganger. Hvertfall den lille jentebilen min♥ Ja, jeg kan bli forelsket i snø og knallvær på fjellet, hytteturer og i juleuken hvis det sprutsnør utenfor vinduet på juleaften, men sånn ellers i hverdagen kunne det vært vår/sommer/høst hele året for min del. Jeg kjenner jeg blir litt energifattig og tiltaksløs av mørketiden. Det er også vanskeligere å ta bilder til blogg og instagram pga dagslyset er så begrenset og lets face it. Dagslys er viktig! Så i dag har jeg dagdrømt om sydenturer og palmer all the way. Need that! Sånn skikkelig! Det hadde vært så herlig...

Take me back! Stølhet - Den Store Stølhetsjakten..

 • 05.12.2016 kl. 19:52

I dag tar denne treningsnarkomane jenta faktisk en ekstra hviledag! Jeg er så sinnsykt støl etter lørdagsøkta atte FY! Hele baksiden min er helt kaputt. Rumpe og hamstrings (bakside lår muskel) er midlertidig ødelagte rett og slett. Det har nok noe med curtsy lunges oppbyggingsettet jeg kjørte til svikt som avsluttende øvelse på Lørdagsøkta.  En ny vri jeg ikke har kjørt før = STØLHET! ! (Lørdagsøkten finner du HER!) Hehe.. Så jeg kjenner på kroppen at tung knebøy kanskje ikke er like kult akkurat nå på denne blåmandagen, men i den anledning tenkte jeg å skrive om nettopp dette med stølhet og mytene rundt det.. 

For hvorfor blir man støl, hva betyr det å være støl og er det farlig å trene når man er støl..?

For det første kan jeg jo nevne at det er ikke noe å hige etter det å være støl, for det betyr ikke at du har hatt en bedre økt om du blir støl enn om du ikke blir det. Neineinei.. Jeg har fått inntrykk av at veldig mange jakter på denne stølheten i form av en bekreftelse på at de har trent skikkelig hardt og hvis man ikke blir støl da har det ikke vært en god økt. Og la meg bare si det sånn at det er tull! Stølhet er som sagt ingen bekreftelse på en god økt. Så fortvil ikke om du ikke blir støl! Jeg er så og si ALDRI støl fordi jeg holder meg til et fast program til jeg ikke lenger har progress i det programmet og jeg har bygd godt med muskler siden jeg startet å trene. Jeg blir derimot støl om jeg bytter rutiner, program, tester nye øvelser eller gjør noe anderledes i løpet av min treningsøkt som for eksempel et dropsett/supersett jeg ikke har gjort før. For etterhvert som man holder seg til et fast program vil kroppen bli mer og mer "vant" til øvelsene og toleransen blir høyere for det du gjør og stølheten forsvinner uten at dette er noe man skal bry seg om for det er helt normalt. Og nå siden jeg startet på det nye programmet mitt har det jo vært helvette i form av stølhet. Det er jo fordi musklene jobber på en annen måte enn det den er vant til og muskelfibre rives opp på nye steder og måter. Og kroppen min lurer på hva i H som fregår. Hihi.. 

Man leser jo ofte ordet stølhetsgaranti, og ja.. ALT har en stølhetsgaranti om du ikke har gjort det før når det kommer til trening! Hehe.. Om det er en bicepsøvelse eller en rumpeøvelse. Et fett, er det noe nytt for kroppen din så vil den respondere med stølhet i 90% av tilfellene. Hihi..

"Stølhet forteller deg ikke noe om hva slags effekt du får av trening. Hadde det vært slik ville alle de sterkeste, mest veltrente menneskene i verden vært konstant støle. Er de det? Langt i fra. Min påstand er det motsatte: De mest veltrente menneskene i verden er nok de som sjeldnest er støle om vi sammenligner med mosjonister som trener i ny og ne." - AFPT 

Det er ikke farlig å trene om man er støl og man skal ikke være redd for å trene med stølhet, som det står skrevet om under "Man har også evne til å utvikle maksimalkraft selv om man er veldig støl." Så det at jeg forskyver denne økten er en fin blanding mellom blåmandag og fette vondt fra livet og ned. Hehe.. For jeg kunne varmet godt opp også ville stølheten sakte men sikkert blitt mildere utover økten for det er alltid værst i starten, men som sagt.. Blåmandag :P Nuff said..Hihi..


Strakmark/Rumensk markløft med hantler en favoritt for bakside lår og rumpe etter tunge øvelser som f.eks knebøy eller markløft.

Hva er egentlig stølhet?

Stølhet (Delayed-onset muscle soreness, DOMS) er en type smerte som gjerne oppstår en til to dager etter eksentrisk eller uvant arbeide, og kan vedvare i opptil en uke. Man vet ikke sikkert hva som er årsaken til stølhet, men det hersker noen teorier. En teori går ut på at stølhet skyldes at det oppstår bittesmå strukturelle skader i muskulatur under arbeidet (Armstrong 1984). Disse skadene fører til membranskader, svelling og en påfølgende inflammatorisk respons i muskelen. Den inflammatoriske responsen påvirker igjen smertefibre i muskelens bindevev (det finnes ingen smertefibre inne i muskelen). Både fordi det tar noen dager for immunceller å infiltrere muskelvevet, og fordi stølheten forverres 24- 48 timer etter arbeidet (disse hendelsene sammenfaller noenlunde i tid) har man antatt at stølheten skylder skader og påfølgende inflammasjon. 

Den andre teorien er at trening fører til svelling av muskulaturen, som igjen fører til økt trykk i vevet. (DeVries H.A. 1994). Det økte trykket er antatt å føre til lokal redusert blodgjennomstrømning i muskel, som igjen kan føre til ytterligere svelling og inflammasjon. Styrketrening fører vanligvis ikke til skader i muskulaturen. Maksimale eksentriske kontraksjoner eller uvant arbeid, kan føre til skader. Etter slik trening vil man være beskyttet mot muskelskade og stølhet om treningen blir repetert. Dette kalles repetert økt-effekt (repeated bout effect). Man har også evne til å utvikle maksimalkraft selv om man er veldig støl.

Det er en populærvitenskapelig teori at stølhet skyldes akkumulering av melkesyre. Det finnes imidlertid flere argumenter som motsier denne teorien. For det første er den typen trening som fører til mest stølhet, eksentrisk muskelarbeid. Eksentrisk muskelarbeid produserer mindre laktat (melkesyre) enn konsentrisk muskelarbeid, som sjeldent fører til stølhet. For det andre, er halveringstiden til laktat (melkesyre) i muskel 15-20 min, og laktatverdiene er dermed raskt tilbake til hvileverdier etter arbeid. Stølhet opptrer i et helt annet tidsvindu, 1-2 dager etter arbeidet (Plowman 2002). 

Tips for å minske stølhet:

 1. Tren rutinert ofte og ha et fast program, for vi vet jo alle hvordan det er å for eksempel bli syk og sengeliggende i 1 uke og komme tilbake på gymmen, man blir rett og slett handikappet av stølhet. 
 2. Vær aktiv i hverdagen utenom gymmen for å øke blodsirkulasjon i de største muskelgruppene.
 3. Massasje får igang sirkulasjonen og kan redusere stølheten. Eller foamrolling, men det er som regel superpain!
 4. Unngå brutal dynamisk stretching (vanlig utøying) rett etter trening da det kan stresse musklene enda mer. Gjør det mildt og mer forsiktig.
 5. Ta omega 3 tilskudd. Omega 3 t i pilleform har blitt sett i sammenheng med mindre stølhet. I en studie så man på effekten av omega-3 på reduksjon i betennelsestilstander og hevelser i muskulaturen.

Men uansett om du gjør disse tiltakene over så er det fare for å bli støl uansett ;) Men babes, det er ikke noe å hige etter å være støl, tvert imot! Det betyr ikke at man har trent bedre enn andre ganger og man skal være fornøyd med økten så lenge man har gitt jernet uavhengig stølhet eller ikke ;) Det er ikke som at musklene dine vokser fortere om du er støl. Haha..

Instagram HER! 
Facebook HER! 
SNAPCHAT: CHRISUNIVERS

Den nye favoritt tightsen min finner du hos xlife.no - HER! 

//Sponset Innhold//

Strongbody Coaching - Delbetaling er nå mulig!

 • 04.12.2016 kl. 18:52

Det har jo vært en del av dere som har sendt meg mail angående coaching som har sagt at det har blitt litt for mye å betale den summen med en gang, MEN.. Nå er det nye tider og vi har nå fått opp ny hjemmeside med "nettbutikk" og mulighet for delbetaling (fra 205kr i mnd) eller faktura, mulighet for kortbetaling kommer også i snar fremtid.

Vår coaching er enkel å følge. Du selv står for mange av valgene, som for eksempel hvor mange dager du ønsker å trene, om det er noen matvarer du liker ekstra godt/ikke liker, og hva du ønsker og oppnå med coachingen i form av mål og resultater. Vi skreddersyr matplan og treningsplan som er enkel å følge uansett erfaring du har med trening/kosthold. Matplanen er som en meny hvor det står oppført flere alternativer under kategoriene: frokost, lunsj, mellommåltid, middag og kveldsmat. Det eneste du gjør er å velge fra menyen. Super enkelt å følge og gir knallgode resultater! 

Så til dere som vil ha meg som coach og ønsker å delbetale kan enkelt bestille coaching gjennom nettsiden vår www.strongbody.no og når du har bestilt så send meg mail på christine@strongbody.no med fullt navn slik at jeg kan gi beskjed videre om at det er meg dere ønsker som coach slik at dere blir overført til meg♥

Invester i deg selv! La meg hjelpe deg med å komme i ditt livs form! ♥

-DRØM STORT OG HA STORE MÅL,
INGENTING ER UMULIG!-

Her er min egen transformasjon som endte med 4 plass i bikinifitness NM som debutant ♥04.12.2016

 • 04.12.2016 kl. 17:57

Shit som dagen i går gikk fort! Fikk gjort masse da, men dog. Hadde så mye planer og rakk ikke alt desverre. Men jeg er DRIT glad for det jeg rakk hvertfall. Hadde en sinnsykt god rumpeøkt i dag. FY F sier jeg bare. Jeg har seriøst hatt vondt i rumpemusklene siden økten. Sånn trykk som er så paiiiin, men det betyr en ting.. Det var en knallkontakt med muskelen jeg jobbet med. Så nå blir det bootygains! Hihi.. 

Gårsdagens rumpeprogram så slik ut: 

 1. Hip thrust - 5 x 12 (100kg WOHO!) 
 2. Strakmark med hantel - 5 x 15 (18 kg pr hånd)
 3. Pull Through - 5 x 15 (30 kg)
 4. Cable squats - 5 x 15 (30 kg)
 5. Curtsy lunges, denne kjørte jeg som en heftig avsluttning på økten og fy F sier bare jeg. Jeg startet på 20 kg (kun stanga) og kjørte 20 repetisjoner og la på 2,5 kg og kjørte 20 reps, la på 2,5 kg til osv helt til jeg nådde 35 kg og beina mine faktisk sviktet. Haha! Bare prøv det.. Det er brutalt! Jeg skalv noe så inni H og det brant heftig. 

Denne økten hadde jeg fokus på korte pauser, så jeg brukte stoppeklokken på tlf og hadde max 1 minutt pause mellom settene. For hvis man tar for lange pauser så vil desverre øktene ikke gi fullt utbytte. Så det er viktig å ha fokus selvom man trener med venner eller kjærsten for eksempel. Siden Kim er like treningsnarkoman som meg så er han av den typen som bruker stoppeklokke for å få effektive økten han å, så det blir et forbipasserende kyss her og der, ellers er vi bare opptatt av det vi selv holder på med. Haha.. 

Etter trening dro vi og kjøpte gardiner av alle ting. For soverommet måtte freshes opp og jeg skulle endelig sortere og legge klær jeg skal gi bort i søplesekker osv. Det ble i første omgang 1 søplesekk med treningstøy og 1 søplesekk med vanlige klær. Jeg gir alt til lillesøster Angelica og det hun ikke vil ha går til frelsesarmeen ♥ Når vi kom hjem så var det bare å rive alt ut og sortere også ommøblerte vi soverommet og jeg fikk en liten studiekrok også gitt. Jeg er dødsfornøyd og det ble så koslig der inne. Det tok bare litt over et år, men bedre sent enn aldri eller hva? Hehe.. 

Dette var underveis, hehe.. Det som er så synd er at det ikke er lov til å henge opp ting på veggene her. Så det kan se så innmari tomt ut, men sånn som det ble etter jeg var ferdig synes jeg faktisk det ble mye mer romfølelse og mye kosligere.Resten av kåken ble shina og i dag har vi hatt barnebursdag for Kim sin kid så hele formiddagen gikk med på baking av kaker og risgrøt laging. Og jeg har spist kaker til den store gullmedaljen. Det bør være et godt grunnlag med energi til morgendagens knebøy for å si det mildt, hvis ikke stølheten fra i går ødelegger for meg da!

Og jeg er jo alltid treig så 2 minutter før gjestene kom begynte jeg å skulle finne noe å ha på meg. Hehe.. Det syndromet ligger i familien desverre. Så jeg så slik ut når det ringte på døra..Nå er hjernen min midlertidig ødelagt av støynivået som har vært i heimen i dag så resten av kvelden skal nytes i ro og vi får et vennepar på besøk om litt♥ Det er ryddet opp igjen etter familiekaoset og stearinlysene skal tennes. Og det er så koslig nå som mørketiden er her. Så dere forresten jeg skamklipte Kim på snap i stad? Haha, jeg døøør! Stakkars gutt.. Men resten ble drit bra da, det skal sies. 

Og jeg lovte jo jeg skulle dele en gledelig nyhet med dere i dag! Hold on! Det kommer et nytt innlegg ganske så straks!♥

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

02.12.2016

 • 02.12.2016 kl. 20:01

God fredag babes! Jeg kom typ akkurat hjem fra jobb og hoppet i joggisen. Jeg kjenner nå at det frister sykt lite å dra ut igjen for å trene rumpa mi så derfor så bytter jeg ut rumpetrening med kakespising. Hehe.. Innafor bytte det vel? Rumpa blir stor av begge deler ;) Kim sin kid har bursdag og blir hele 5 år! Woho! Så når jeg kom hjem stod sjokoladekaken i ovnen og det var full rulle her hjemme. Kim er seriøst verdens beste pappa. Jeg fikk rasket med meg en liten gave i form av et par enhjørningtøfler jeg selv kunne tenkt meg faktisk. Hihi.. Se da.. Altså! I want!

Nå gjenstår er det pynting som gjenstår så er det straks leggetid for kiddo og kvalitetstid resten av kvelden så blir det kanskje til at rumpeøkten blir kjørt i morgen i stedet. Jeg har laget en heftig rumpeøkt så jeg er rimelig keen på å teste den ut og jeg vet ikke om jeg klarer å vente til neste fredag. Hehe.. 

Jeg er forresten så sykt støl i hele kroppen etter ukens økter! Støl fra mandagsøkta ENDA! Så det programmet kom som et sjokk for kroppen min for å si det sånn. Hehe.. Gleder meg til kroppen venner seg litt til det for det er jo ikke akkurat gøy å ikke orke å sette seg ned på do eller fysisk ikke klare å klø seg på ryggen. Men da vet jeg hvertfall at det satte i gang denne gamle skrotten hvertfall. Halleluja for det! 

Jeg har også en GLEDELIG nyhet til dere i morgen :D Woho! 

Nyt Fredagskvelden! Nå er det kake tid også kos resten av kvelden..
 

Mitt minibulke prosjekt - Let´s get strong & fluffy..

 • 01.12.2016 kl. 21:04

Jeg nevnte jo for litt siden at jeg har et lite minibulke prosjekt litt diskre i et innlegg. Og jeg regner med de fleste kanskje ikke vet hva bulking er...?

Bulking er rett og slett å spise litt (eller mye) mer enn det kroppen forbrenner pr dag slik at man bygger fortere muskler. Enkelt forklart. For man bygger hurtigere muskler på overskudd og mange bodybuildere bulker på vinterhalvåret og shredder (går ned i fett %) nærmere sommeren eller konkurranser. Poenget er hvertfall og spise såpass mye ekstra at man legger på seg muskler raskere. Man går gjerne opp i fett% også, men hvis man er flink så går man ikke mye opp i fett%, men dette er veldig individuelt fra person til person og kommer jo an på hva personen spiser og hvor mye over det daglige kaloriforbruket. For man skal jo spise mer av de riktige matvarene og "cleant" og ikke bare pizza liksom, selvom noen bulker relativt dirty og har god effekt av det, hehe.. Noen blir veldig fluffy på bulk og noen klarer å være i den grensa som de fortsatt er relativt shredda, men spiser nok til å bygge godt.

Mitt lille minibulkeprosjekt kommer egentlig av en kombinasjon av at jeg elsker mat og vil bygge gode muskler. Jeg tenker at jeg skal spise godt og hvis jeg vil ha en ekstra brødskive til frokost eller en gigantisk porsjon ris til middag, ja så spiser jeg det. For det vil uansett bare gjøre godt i form av muskelbygging og energi på trening. Det er ikke super viktig for meg å ha sixpack og være super shredda nå på vinteren. Nå vil jeg bygge muskler og jeg er all in for å løfte tungt på gymmen og slite meg ut helt. Jeg føler jeg gikk glipp av en del muskelbygging når jeg var på diett pga mat underskudd og manglende energi til å trene tungt og øke så nå vil jeg ta igjen dette ved å ha overskudd og gi kroppen mye og ta av. Så jeg er klar for å være litt fluffy over vintern og jeg skal storkose meg! Hihi..♥

Noen viktige punkter for min minibulk:

 1. Spise større mengder og mer av den sunne maten jeg spiser til daglig
 2. Bli sterkere
 3. Full Fokus på styrketreningen selvsagt, pushe grenser og trå utenfor komfortsonen. Øke øke!!
 4. Spise så cleant som mulig i ukedagene og ha cheat day på Lørdager

Jeg føler jeg hadde en liten minibulke livstil før jeg begynte på diett i sommer. For jeg har jo hatt helt syke cheatdays i helgene frem til diett og som jeg har nevnt før så er vektoppgang, vektnedgang, muskelbygging osv et resultat av trening og kosthold over lengre tid. Om du skeier ut 2 dager i uken i 4 mnd men er flink de resterende 5 så vil du mest sansynlig fortsatt få gode resultater. Det hadde jo jeg. Hihi.. Og jeg var flink og lå på en fornuftig mengde kalorier pr dag (overskudd) også hadde jeg cheatdays i helgene som var HELT DRØYE! Ja, som nå egentlig.. Hehe.. Dere har jo sett innlegg og snap av Lørdagsgodtet dere. Hehe.. Så si jeg hadde klart å presse innpå nærmere 10 000 kalorier i løpet av en helg så vil jo det trekke opp ukesgjennomsnittet på antall kalorier spist. Om dere skjønner. Derfor vil det bli en god del mer mat enn det jeg hadde forbrent pr uke. ERGO, et godt grunnlag og bygge muskler på siden jeg spiser godt med proteiner i tillegg til karbohydrater og fett. For det handler om den riktige balansen også. Man må spise proteinene sine i tillegg til karbo og fett. Anbefalt er 2 gram protein pr kg kroppsvekt. Så om du veier 60 kg skal du gjerne spise 120 gram protein pr dag. 

Les et omfattende innlegg om mat og kosthold HER! om du vil forstå mer av det å få i seg de forskjellige næringstoffene når det kommer til trening.

Husk jenter! Man må tygge for å bygge og det er så sinnsykt viktig å spise godt med mat om dere har fokus på å bygge muskler når dere trener. Det er maten som avgjør hvor gode resultater dere får av styrketreningen, det er maten som avgjør energien dere har på trening og i mitt tilfelle så er det maten som avgjør mye av min treningsglede. For å trene på lav energi er jo ikke kult! Så please! Spis maten deres og gi alt på gymmen, så skal dere se resulatene kommer etter hvert! 

Noen av mine favoritt matvarer for tiden er: kyllingfilet, karbonadedeig, ris (fått dilla), poteter, riskaker, cottage cheese, sukkerfritt syltetøy, gulerøtter, puffet fullkorn, grovt brød, roastbeef, kyllingpålegg, ekstra lett ost fra synnøve, philadeøphia med sjokoladesmak, agurk, romanomix salat, 3 % fett dressingene fra idun, propud, snickers proteinbars. 

Jeg er sykt spent på hva slags pakke jeg leverer når jeg skal stille til høsten 2017! Nå er det hvertfall full fokus på treningsgleden jeg får ved å bli sterkere og forhåpentligvis større! Muhahaha! NB! Styrketrening er avhengighetskapende, medfører noe drøy selvopptatthet og en energi som ikke likner grisen! Hihi.. Så hva sier vi jenter?

"No time for bullshit! I´m busy getting stronger" ;)

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Den diggeste sømløse tightsen EVER HER! (Nå til -25%) // De nye favoritt tank toppene mine HER!


//Sponset Innhold//

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no