Treningstrikker - Effektive eller bare en trend?

 • 30.11.2016 kl. 19:59

Det har jo blitt ganske så trendy og bruke disse mini bands´ene og det er liksom siste skrik og jeg er jo superfan av de jeg også, MEN! Det er et lite men her. Jeg synes kanskje trenden har tatt litt av. Det virker som om det er om å gjøre å binde og tvinne disse strikkene og gjerne trene opp ned samtidig for å få trent den bittelille muskelen langt inni lysken bare fordi ei på instagram som har stor rumpe sier det. Do you catch my drift? Hehe.. Det skal liksom være så komplisert som mulig og se mest fancy ut, men har det noen effekt? Både ja og nei. 

Strikker er GENIALE å bruke som oppvarming for å "vekke" muskelen du skal jobbe med, noe som vil gi deg en bedre kontakt med den aktuelle muskelgruppen så yey for det! Strikker er også supre og bruke rundt kneområde når du utfører beinøvelser for å få litt bedre kontakt med rumpe ved at man automatisk vil dytte knærne ut mot siden for å gi strikken motstand noe som aktiverer rumpa til å jobbe i øvelsen. Strikker er også døds bra å kjøre supersett med. For eksempel om du tar step up på kasse som hovedøvelse og kickback med strikk som øvelse nr 2 i et supersett som i videoen under her..Feel the burn! Da får du stresset muskelen skikkelig!

BNNNowDhWUx
 
Jeg elsker også å bruke strikker som avsluttende øvelser etter en beinøkt med for eksempel frog pumps, kickback, hip thrust, lying band hip abduction (på benk), seated hip abduction osv. (google navnene så kommer øvelsene opp) Video under av 2 gode! ↓
 
BMCf28YBjpj
Tightsene i dette innlegget fra xlife.no // Strikker får du kjøpt HER! 
 
MEN JENTER! (og bootyguys) Let´s be real! Du bygger ikke en big booty KUN ved å bruke mini bands. Disse bruker vi IKKE som hovedøvelser i et treningsprogram som er ment for gymmen, men mer som nevnt oppvarming, aktivering, finisher/burnouts og i supersett. Jeg tror mange har misforstått litt og jeg skjønner det jo for vi sverger til disse minibands´a, men la meg være den som forteller dere at strikker alene ikke vil utgjøre mirakler for ræva og løfte den 10 hakk opp og doble størrelsen. Om det bare hadde vært så enkelt. Neinei, trening og muskelbygging er komplekse greier og man trenger et GODT sammensatt program av diverse øvelser i forskjellige kategorier for å dekke alle behov. 
 
For hvis vi vil bygge ræv og bein så er det faktisk best å lift heavy shit i tillegg til strikker og andre gode øvelser! Vi må utfordre musklene og pushe oss selv på  forskjellige måter. Jeg liker å dele opp treningen min i 3 kategorier når det kommer til hvordan jeg legger opp treningsprogrammet mitt:
 
 • Tyngst - Hovedøvelser som gjerne er flerleddsøvelser/baseløft: Knebøy, markløft/sumo markløft, rumensk markløft, hip thrust, beinpress, utfall
 • Målrettet øvelser - Mer isolerende og direkte: Alt av kabeløvelser for rumpe og bein, rumensk markløft med hantler, landmine squats, kettlebell øvelser, etbeinsøvelser osv.
 • Avsluttende øvelser - Finishers og Burnouts: Alle strikkøvelser og plyo øvelser som for eksempel spensthopp, hoppende utfall osv.

 

Et eksempel på hvordan dere kan legge opp en beinøkt er å velge 2 tunge (eller 1 for den saks skyld), og 4-5 målrettede øvelser og et par favorittøvelser med strikk til oppvarming og avsluttning. Og dette er på ingen måte en fasitt. Trening er så individuelt at dette ikke er optimalt for alle, men dette er kun et enkelt eksempel på hva jeg selv ville gjort.

 1. Oppvarming av rumpe med strikk 
 2. Knebøy
 3. Utfall
 4. Strakmark med hantler
 5. Pull through
 6. Goblet squats
 7. Kombinasjonen fra film nr 2

Det enkle er faktisk det beste og det er ikke om å gjøre å gjøre det sinnsykt komplisert. Hvis du vil prøve et beinprogram jeg har fått super gode tilbakemeldinger på så kjørt dette programmet HER! Fulle av supersett og strikker. Jeg lover deg bein og ræv kommer til å sprenge. Hehe.. Og det er jo selvsagt forskjell fra person til person. For kun strikker er jo selvsagt bedre enn ingen trening. Så hvis du for eksempel har liten tid pga barn og må kjøre en hjemmeøkt eller er på ferie osv så er minibands absolutt in innafor trening. Men optimalt er å kompinere det med blant annet tyngre øvelser for å bygge muskler.

Så vær litt kritiske til det dere ser og leser på nettet. For det er mye trening som blir lagt ut som kanskje ikke er helt optimal og unødvendig komplisert eller rett og slett bare er fjas. Haha.. Og det er sikkert noen som synes jeg er en av de som fjaser med masse rare øvelser, men jeg selv står for at det jeg legger ut er GODE øvelser jeg synes er verdt å vise frem. Og jeg liker å trene riktig og jeg liker å trene HARDT. Så får hver enkelt avgjøre om det er noe de vil teste eller ikke♥ Men et lite tips. Ikke let etter de mest kompliserte øvelsene som går på bittesmå muskelgrupper. Tenk heller omvendt! Mer for penga! Større og tyngre øvelser som gjør mer for større deler av kroppen din og bygger grunnstyrken opp♥ For du vil vel gå all in når du først er i gang? 

Nuh skal jeg hoppe i gymtøyet og komme meg på trening. Det er ukens andre beinøkt og i dag er det sumo markløft som første øvelse og det har jeg ikke gjort på lenge! Jeg var jo oppe i 90 kg på arbeidssettene mine før diett, så jeg er spent på hva jeg får til i dag! LET´S GO! Ha en super kveld fininger!

Og husk at jeg har laget en egen hashtag på instagram  som heter #ChristinesGymVideos med treningsvideoene mine hvis du trenger tips eller input på nye øvelser. Du finner de HER!  (Ignorer hu som har infiltrert hashtaggen min med sine videoer :( Makes me so SAD, men ikke noe jeg får gjort noe med, haha)

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

​Happy hump day ;) 

Å finne det man brenner for..

 • 29.11.2016 kl. 18:41

Når jeg flyttet til Rena for litt over et år siden så hadde jeg akkurat begynt å trene mot bikinifitness. Denne treningsbloggen min var helt fersk, for den startet jeg når jeg flyttet hit. Jeg ville starte denne bloggen for å dokumentere min reise mot målet mitt som var laaaangt frem i tid og jeg tenkte at hvis jeg blogger om det så MÅ jeg gjennomføre. Jeg tenkte at jeg kanskje kunne inspirere noen på veien og at det beste med det hadde vært å se tilbake på gamle innlegg og bilder. 

Jeg hadde rundt 500 følgere på instagram når jeg flyttet hit og jeg turte ikke legge ut bilder av meg selv. Rett og slett fordi jeg aldri har vært noe selfie menneske (tro det eller ei) og jeg følte meg ikke pen eller godt nok trent så hvorfor i all verden skulle jeg gidde å poste bilder av meg selv. Jeg tok bilder av litt sunne måltider, et par joggesko her og der, polarklokka mi når jeg hadde jogget (ja, jeg har faktisk jogget en del periodevis.. Haha). Bare sånne små detalje og tulle bilder uten noe sammenheng egentlig. Men så flyttet jeg jo hit og jeg startet å filme litt øvelselser og Kim hjalp meg med å ta bilder. Og det er helt sykt og tenkte på hvor mye som har skjedd i løpet av litt over 1 år. 

Nå har jeg over 34 000 følgere på instagram og det er bare helt latterlig gøy! Dere jenter som sier jeg inspirerer og motiverer dere. ALTSÅ! Hallo! Det er dere som motiverer og inspirerer MEG! Dere aner ikke hvor mye det betyr med alle kommentarene, tagger, mails og meldinger jeg får av dere. Dere gir meg så pågangsmot og driv innenfor det jeg driver med og jeg gleder meg til å poste en ny video på instagram eller dele noe med dere her på bloggen fordi dere gjør meg så gira! Og tusen takk for kommentarene på det forrige innlegget mitt, det var sinnsykt koslig å lese! 


Et bilde fra starten av min treningsreise. Lille Christine♥

Jeg har fått en enorm selvtillit innen trening og kosthold som jeg aldri trodde jeg skulle få og bare det at jeg nå faktisk tørr å legge ut bilder av meg selv så mye som jeg gjør sier litt om hvor drøy denne reisen har vært. Jeg har ikke hatt selvtilliten til det før rett og slett og det er fordi opp igjennom har jeg møtt mange som har dratt meg ned fremfor å løfte meg opp. 

Opp gjennom hele min ungdomstid har jeg mislikt kroppen min og hatt lav selvtillit. Jeg synes jeg var brei over ræva, hadde en såkalt muffin-top over jeansen og hadde ingen pupper i det hele tatt. Jeg følte meg som en gutt i overkroppen rett og slett. Så jeg valgte å ta silikon når jeg var 18 år for å føle meg bedre og mer feminin. Det hjalp jo til en viss grad, men innerst inne så var det fortsatt mye selvhat og negative tanker om kroppen min og ansiktet mitt. For det er ikke som om et enkelt inngrep kan få flere års dårlig selvtillit og selvhat til å forsvinne. Så enkelt er det faktisk ikke for det ligger psykisk! Jeg har hatt store komplekser for smilet mitt og det har jeg faktisk ennå. 

Jeg husker også jeg møtte noen klassekompiser noen år etter ungdomskolen på byen og de sa "Wow, du har jo blitt pen jo" "Er det deg?", de trodde sikkert de var hyggelige, men det de kanskje ikke skjønte var den stygge følelsen de gav meg innvendig når de sa dette til meg. For jeg er jo for faen fortsatt samme menneske. Ja, ny hårklipp og farge, anderledes sminke og stil, but still.. Jeg er fortsatt den guttejenta jeg var for 5 år siden som dere stod og røyka på hjørnet med. Kom ikke her å få meg til å føle meg stygg på etterskudd liksom. Jesus christ. 

Jeg husker også det første forholdet mitt når jeg var ca 16-18 år ish hvor det HELE tiden ble pirket på hvordan jeg så ut og kledde meg. "Kan du ikke være litt mer som henne", "kan du ikke se ut som de gjør", "ta på deg slike klær". Jeg skulle ønske jeg hadde baller til å si FUCK YOU DITT JÆVLA SVIN, men det er ikke så lett når man er hjernevasket som ung jente og manipulert langt vekk fra din egen hjerne. Så jeg følte meg jo aldri bra nok. Og når det ble slutt fordi han hadde vært utro så klarer han å lire av seg en rimelig spydig kommentar som lød slik "Skal du bli tynn nå, nå som det er slutt". WTF! Hvem faen sier sånt? Jeg skulle ønske jeg aldri hadde møtt dette mennesket NOENGANG selvsagt, men det er ingenting tiden kan forandre på så jeg velger å lære av mine feil og sånt dritt som det har gjort meg sterkere og til den jeg er i dag. 

Den jenta jeg er i dag er både sterkere mentalt og fysisk! Jeg har endelig funnet det jeg virkelig brenner for i en alder av 28 år og det føles helt fantastisk godt. Og tusen takk til dere som har fulgt meg på den reisen hittils♥ Det er langt ifra over for jeg er så gira nå med det nye programmet mitt og jeg dør etter å vise dere en haug av ting jeg oppdager hver uke på trening i form av øvelser og tips. Og jeg gleder meg over hvor langt vi kan komme sammen! For vi gir oss jo ikke! Vi pusher vektene hver økt, øker og terper. For vi elsker å hate det sant? Hehe.. Sammen er vi RÅ og uansett motgang så gir vi ALDRI opp♥

- Remember that girl who gave up?
Neither does anyone else - 

Og en ekstra tusen takk til mamma ( @treningsliv på IG ) som tvang meg til å skaffe instagram og til Kim og gode venner som gidder å ta bilder her og der ;) Hva skulle jeg gjort uten dere da? 

Nå skal jeg lage meg middag også er det på igjen med studiene og i dag skal det leses om fett :) Bring it ON!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
SNAPCHAT: CHRISUNIVERS

Tights og sneakers fra xlife.no // Sportsbh H&M


//Sponset Innhold//

Mandagsøkt suksess og noen tanker..

 • 28.11.2016 kl. 18:22

God Mandag babes♥ Dotten er oppe og jeg skal straks begynne å lese om karbohydrater.. #LeseHest

Tidligere i dag kjørte jeg det nye programmet mitt for første gang og jeg sier bare WOHO! Det er ikke noe banebrytende nytt, men det er den endringen jeg trenger for å pushe meg selv på en annen måte og kroppen må jobbe litt anderledes enn den er vant til for her er det tyngre arbeids sett og færre repetisjoner. Den første øvelsen på mandagsøkta er knebøy og som dere alle vet er det min erkefiende og HVERTFALL lav repetisjon og tyngre. Og det er rett og slett fordi jeg takler mye mer syre og klarer å pushe meg når det gjør vondt og er høyrepetisjon, fremfor når det blir for tungt og jeg føler teknikken svikter lav repetisjon. MEN, i dag så gikk det F meg så bra som det aldri har gjort før! HALLELUJA! Jeg ble så sinnsykt glad altså. #Mestring

Jeg lempet på 60 kg knebøy og skulle kjøre 4 sett med kun 8 repetisjoner og etter det første settet (som gikk overaskende bra) måtte jeg på do også kom jeg tilbake å kjørte de 3 neste settene. Teknikken var innafor opp til repetisjon 6 også begynte jeg å slite litt, men det er noe jeg jobber mot å få bedre til neste økt! Terpe terpe! Men det som var så gøy var at det var en liten gym fe som hadde bestemt seg for at jeg burde klare 62 kg 4 x 8 (det finnes noe som heter rep kalkulator så man kan regne ut slikt) så uten at jeg visste det løftet jeg 62 kg på de 3 siste settene! Haha.. Snakk om å klare mer enn man tror da! Jeg så jo ikke det før jeg skulle lempe av. Så tusen takk gym fe for at du har trua på meg♥ Glad jeg har så nydelige mennesker rundt meg som vil se meg lykkes!

Jeg har mange baller i luften for tiden og jeg vil få alt til å bli bra! Jeg må få litt mer struktur i hverdagen. En timeplan for å få alt til å gå opp også må jeg begynne å skrive ned mer av hva jeg planlegger. For jeg er av den typen som kan ligge å tenke meg ihjæl før jeg sovner og ha 1000 gode ideer og dagen etter er de glemt. Så jeg må få ting ned på papir og stryke det ut når det er gjort så jeg får et system og slipper å ha dårlig samvittighet om det er noe jeg glemmer eller føler jeg har glemt.  Så operasjon timeplan er i gang! For det skal sies at jeg kan være litt kaotisk, men jeg har alltid system i mitt eget kaos da. Så nå skal struktur på plass. 

Noen av mine hovedfokus fremover er: STUDIER (!!!) Det er faktisk bare en mnd igjen før det er Januar og da er det skolebenken i helgene for å få ferdig PT utdanningen, og til da er det full fokus på å få lest så mye som mulig på kosthold og ernæringstudie frem til da slik at det blir så lite overlapp som mulig. Jeg satt i hele går kveld med ansiktet begravd i skolearbeid og jeg elsker det jeg leser for det er så spennende. Neste emne er karbohydratet. Woho! My favorite ;) Hihi.. Jeg vil også få ryddet opp på soverommet for der har jeg klær over alt! JEG DØR! Det flyter over og jeg har sortert alle treningsklærne mine så det gamle jeg ikke bruker lenger det skal gies til frelsesarmeen og det er hvertfall 3 søplesekker! Også vil jeg kvitte meg med en haug av andre klær som jeg aldri bruker. Jeg har for mye! Og når det finnes andre som trenger hvorfor skal jeg ha alt det som bare ligger der. Nei.. Vettu hva! Gi det bort til noen som trenger det mer og kommer til å bruke det. Jeg har masse blogginnlegg jeg vil få ut, men det er ikke alltid like lett å lage et opplegg på det så der vil jeg finne et lite system på ting. Også har jeg veldig lyst til å lage en video hvor dere får være med meg en hel beinøkt. For eksempel den rumpeøkten jeg skal lage selv og kjøre hver fredag. Jeg bare er ikke noe geni på video redigering desverre så jeg er redd resultatet skal bli crap. Og det er jo ikke noe gøy. Jeg er rett og slett teknisk tilbakestående! Bare glad jeg klarer å få ting ut på bloggen jeg. Hehe..

Q!: Noen som har noen tips til gode programmer jeg burde ha på mac´en? 

Jeg har faktisk vært inne på tanken om å legge bloggingen på is til jeg er ferdig med studiene til sommer og kun bruke instagram og snapchat. For da kan jeg gjøre bloggingen 110% når jeg får tiden tilbake når jeg er ferdig utdannet. For jeg vil virkelig dele og vise alle mulige tips og triks, jeg vil virkelig inspirere til trening og sunn livstil og jeg vil gjøre det med hele mitt hjerte. Noen ganger nå føler jeg at jeg ikke rekker å gjøre ting like bra som jeg vil og da blir jeg så skuffet over meg selv om dere skjønner? Men jeg er litt i tankeboksen på det. For det går jo en faen i meg som veldig gjerne vil få til ALT og nekter å "gi opp"! Og bloggen er jo liksom min baby som jeg startet når jeg bestemte eg for å stille i fitness i September i fjor var det vel. Da hadde jeg tenke i mange mange mnd om jeg skulle tørre å starte blogg om det for da ble det liksom så ekte. Da kunne jeg ikke gi meg. Så bloggen og dere fine lesere har jo vært min store motivasjon så jeg føler det er stort nederlag om jeg ikke skal få laget meg et strukturert nok opplegg så jeg får alt til å funke!

Vel.. Nå skal jeg komme i gang med kveldens lesing! Jeg gleder meg allerede til trening i morgen og til å teste den første overkroppsøkten! YEY!

Det kommer forresten er super video på instagram senere av en knallgod bein/rumpe øvelse ;) 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Genser BikBok // Joggis ONLY


 

Nytt program. = Nye utfordringer..

 • 27.11.2016 kl. 19:38

Jeg er ved en liten crossroad nå tror jeg. 1. Hva vil jeg, hva er mitt mål? 2. Og hva vil jeg oppnå med min trening? 3. Hva gjør meg glad, hva driver meg? For et år siden var svarene mine disse: 

 • 1. Jeg vil stille i bikinifitness 
 • 2. Å bygge en bikinifitness kropp
 • 3. Tanken på å gjennomføre målet mitt om å stille i bikinifitness = Treningsglede

For et år siden handlet jo min trening og hverdag om trening mot bikinifitness og jeg var super fornøyd med det, men nå som det målet er gjennomført kjenner jeg at jeg er sulten som F på nye utfordringer. Jeg driver å lurer på om jeg skal ordne meg et helt nytt treningsprogram med litt annet fokus. For nå har jeg trent 2 forskjellige bikinifitness treningsprogram i ulike perioder i ca 8 mnd og jeg er litt mettet på de. 

Før jeg trente disse to bikinifitness programmene så kjørte jeg mye baseløft som markløft, strakmark, knebøy, militærpress osv. Flerleddsøvelser som går på hele kroppen. Jeg følte meg sterk og jeg varierte mellom høyrep/lavrepp. Da følte jeg at jeg ble både sterk og utholden og det har gitt meg den grunnstyrken og det grunnlaget med muskler jeg trengte for å bygge videre med litt mer spesifikke øvelser som er i et bikinifitness program. For det skal sies at det å bygge opp et godt grunnlag med muskler før man går på et spesifikt program med små øvelser for hver krik og krok i kroppen er lønnsomt. For det er liten vits i å kjøre bittesmå kabeløvelser på så og si ikke-eksisterende muskler om dere skjønner. Nå kjenner jeg at jeg har lyst til å avansere litt..

Nå ser svarene mine slik ut på spørmålene: 1. Hva vil jeg, hva er mitt mål? 2. Og hva vil jeg oppnå med min trening? 3. Hva gjør meg glad, hva driver meg?

 • 1. Jeg vil bygge MER og større muskler
 • 2. Jeg vil trene mot en gjennomtrent sterk kropp
 • 3. Mestring, progresjon i treningen og pushe meg langt utenfor komfortsonen = Treningsglede

Jeg er sulten på noe nytt og anderledes og jeg vil skru opp beast mode´en min litt. Hihi.. Jeg har hatt så lyst til å teste et bodyfitness program. Bodyfitness er klassen over bikinifitness og det er mer fokus på tyngre baseøvelser, jeg vurderer å kjøre et 4 dagers bodyfitness program og legge til en ekstra dag med fokus på rumpe for det er det ikke like mye av i et body fitness program som det jeg er vant til for å si det mildt. Hihi! Og jeg vil jo absolutt få med meg alle rumpe gains´a jeg kan i løpet av en uke, men jeg kjenner at det er liksom mer til trening enn bare ræv liksom. Hehe.. Jeg kommer selvfølgelig til å legge ut like mye gode beintreningstips på insta og blogg som jeg har gjort for jeg elsker å teste nye ting og vise dere. Jeg bare kjenner at kanskje dette er en forandring jeg trenger personlig for å utfordre meg selv igjen og ta next step i min treningsreise. Jeg elsker å trene og trening er det som har gitt meg mest selvtillit og styrke mentalt av alt jeg har drevet med opp igjennom. Så derfor vil jeg alltid finne nye måter og utvikle meg på slik at jeg ikke blir lei eller stagnerer. 

-ME AGAINST ME-

Så i morgen så tester jeg første uke med 4 split bodyfitnessprogram også skal jeg sette sammen en helt sinnsyk bra rumpe økt som jeg selvsagt skal dele med dere babes. Hehe! Bodyfitness programmet får jeg desverre ikke delt da det er et Strongbody program, men ønsker dere akkurat samme program som meg eller hjelp til kosthold og treningsplan skreddersydd til deres mål så send meg mail på: christine@strongbody.no for mer informasjon♥ Nå er jeg så klar til å ta treningen min til nye høyder! Dette blir bare sinnsykt gøy og jeg gleder meg til å se hvor dette programmet tar meg. For sammen med knallbra kosthold med litt sukker utskeielser i helgene har jeg stor tro på at jeg skal få til mye denne vinteren. Hihi..

Nyt søndagskvelden videre♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Tights HER! // Tank top HER! // Sportsbh far H&M // Sko fra xlife.no(Utsolgt) - Adlinks

//Sponset Innhold//

3 tilbud du ikke vil gå glipp av hos X-life denne helgen..

 • 27.11.2016 kl. 15:08

Dere har jo fått med dere at xlife.no (Adlink) kjører en haug av tilbud denne helgen og jeg ville bare dele de beste med dere! For i et hav av "black friday" tilbud kan man drukne litt right? Så her er mine "you dont want to miss this" ting..

25-40 % på alt fra Kari Traa HER! (Adlink)
Favorittsettet! Får jo aldri nok ull når man bor på Rena hvertfall. Hehe.. Også er det jo perfekte julegaver da♥

30-50% på ALT fra craft HER! (Adlink)

Den tightsen på bildet under er uten tvil den beste jeg har! Jeg har skrytt av den så mange ganger og jeg tror det er den tightsen jeg har brukt mest av alle jeg har. Flere av venninnene mine har kjøpt den etter at de har sett meg bruke den fordi den bare lyser "digg" lang vei. Dere som har den vet hva jeg snakker om ;) Hihi.. Det er den som heter seamless touch og føles som en tykk strømpebukse for den har den beste stretchen i verden også sitter den bare SÅ godt på, den er heller ikke gjennomsiktig og har veldig god hold. 10-20% på ALT fra ICANIWILL HER! (Adlink)

Det er mitt favorittmerke uten tvil. Tightsene er gode på stretch, høye på livet og har kjempe bra passform♥ De holder seg på plass under en tung beinøkt uten så skli ned og de er ikke gjennomsiktige. 

Happy Shopping sweeties♥

//Sponset Innhold//

 

Candy Crush..

 • 26.11.2016 kl. 19:06

Lørdag = Kos! Så når Kim kom hjem fra butikken så hadde han med alt mulig nam hjem.. Jeg skrev en drøy liste da stakkar! Det er jo nok godteri her til en storfamilie. Hehe, men når man har lyst på litt av alt ja, da kjøper man litt av alt da. Og når meg er sjukling har man hvertfall lov..

Jeg har så dårlig samvittighet for dårlig blogging denne uken! Jeg har så mye jeg vil dele med dere og det er ikke alltid tiden strekker til. Og denne uken har jeg vært i et litt merklig humør. Jeg har vært litt.. Tja.. Går det an å si lei av mitt eget tryne? Deler av dagen min handler om å ta bilder av meg selv og filme meg selv.  Og denne uken har jeg følt meg stygg og fæl rett og slett. Jeg har sett meg i speilet og ikke hatt lyst til å ta bilder fordi jeg bare synes jeg ser ufresh og jævli ut. Etter en lang prat med besteveninna mi Natalia i stad så ble vi enige om at det mest sansynlig er noe PMS greier som herjer i systemet. Hehe.. Så jeg satser på at Mandag blir en bedre uke.. Med mindre det blir sharkweek da! Sweet jesus.. 

Da er det hvertfall godt å få ladet opp med litt godis i dag.. Sjekk hva som står på menyen..

Her er fråtsingen i gang! Jeg gleder meg til å bli frisk og rask så jeg kan komme meg på trening til uken og kicka litt ass! Men til da har jeg en date med sofaen og all denne deilige godisen. Det blir indisk til middag i dag og det gleder jeg meg SÅ til! 

Vi har begynt å se en serie på netflix som heter "Shameless" og den er så SYKT morsom! Det er så ekte, morsomt og humoren er så svart atte fy! BESTE serien ever. Og right up our alley for å si det mildt! Anbefaler den 110% for de som har like skrudd humor som meg. Hehe...

Se traileren på Shameless HER!  Selvom trailern ikke er så veldig bra egentlig. Hehe.. Se episode 1 og du er hekta. Haha..

NYT Lørdagen vakre sjeler! 
 

Rumpe / Beinøvelse dere MÅ teste..

 • 24.11.2016 kl. 19:57

God Torsdag babes!

I dag våknet jeg med en skikkelig vond hals og var helt tett i trynet. Vurderte å skippe dagens økt faktisk for så kjip følte jeg meg, men så hadde jeg ikke hjerte til å la den armygrønne tightsen fra icaniwill ligge der med lappen på og føle seg ignorert så da kom jeg meg på gymmen etter en litt treg start på dagen. Jeg er offisielt forelsket i en tights. Er det mulig? Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg sa til Kim i dag "Kim, jeg ELSKER denne tightsen", "Kim, se så fin den er da" KIIIIM, dette er den nye favoritt tightsen min" han har ledd godt da for jeg har snakket non stop om den. Men seriøst den er så fin og passformen er genial. God høyde på livet, digg stretch uten av alt av cellullitter skriker igjennom og den satt bare så fint♥ Så den gjorde jo humøret tipp topp på gymmen!  

Det var beinøkt IGJEN da.. Og jeg har svetta som en griiiiis for å si det mildt. Jeg har pustet, peset og nesten driti i den stakkars tightsen fordi jeg pushet meg så hardt. Haha, jeg er så ufin da jeg har jo ikke bokstavelig talt nesten driti på meg, men typ.. følelsesmessig driti på meg! :P Men seriøst. Det var en super tung økt. Jeg økte i alle øvelser selvom formen ikke har helt på topp så var hodet med i dag! YEY for slike dager! Dere var jo med meg på snap dere ;)

Jeg MÅ bare anbefale den ene øvelsen jeg kjørte i dag! Jeg kjørte nemlig step up på kasse med en vri! (Video av denne øvelsen kommer på instagram senere) Her kjører jeg step up i smith maskin for da får jeg sykt god kontakt med rumpa fordi jeg kan legge alt trykk på riktig sted. Ja, jeg ofrer noe av støtte muskulatur på å kjøre den i smith, men jeg føler jeg får mer bootygains og det teller litt mer for meg :P Hehe.. 

Jeg legger på 32 kg og kjører 5 sett. Og da er det 12 reps pr bein. Og det er et heseblesende maraton av en øvelse for meg med en relativt laber kondis. Må få gjort noe med den asap. (Sier alltid det, men skjer sjeldent) Men det er nesten så jeg ikke klarer det. Så tungt er det. Og det er sånn jeg liker det. Gud så mye freaky lyder jeg lagde i løpet av denne økten. 


Ny favoritt tights fra xlife.no - HER!  (nå er det rabatt på den også siden black friday har startet! (adlinks)

I dag gjorde jeg en ny vri! Jeg kjørte kickbacks med strikk i tillegg som et slags dropsett/supersett. Når jeg var ferdig med 12 reps på den ene beinet så kjørte jeg 1 sett med 25 kickbacks direkte på samme bein som hadde jobbet på kassa og jeg sier bare FY F for en rumpeburn! Jeg føler nesten det pumper i rumpa enda. Hehe.. Det kan være den beskjedne økningen på hip thrust tidligere også da, men guuud for en beinøkt! Jeg så helt sprengt ut når jeg var ferdig! 

Anbefaler virkelig at dere tester ut denne varianten av step up. Og hvis smith maskinen dere har på gymmen ikke går høyd nok opp kan dere bare bruke stang på rygg eller hantler i hendene. Lover dere tidenes assburn. Det var jo på plass med en liten belfie etter en så knallbra økt! 

Super fornøyd med dagen.. Chill morning, kom meg på gymmen og fikk en knallgod økt, lagde ferdig mat og treningsplan til ny søt kunde etter trening og nå skal jeg jaggu spise litt. Får det blitt bedre?♥ Vil du ha meg som coach og er nysgjerrig på coaching kan du sende meg mail på christine@strongbody.no eller legge igjen mail adressen din i kommentarfeltet så sender jeg deg info på opplegget♥

Husk å titte innom xlife.no (adlink) for SYKE black friday tilbud da folkens! Treningstøy er dyrt så det er nå dere må hamstre favorittene og julegaver for den saks skyld♥ Og til info, ikke nøl. Ting blir latterlig fort utsolgt! Jeg brant meg på det i fjor :(

Nyt kvelden vakringene mine♥

Instagram HER!
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS 


//Sponset Innhold//

Knalløkt og nye treningsklær!

 • 23.11.2016 kl. 15:07

Hey vakringer! De siste dagene har det vært dårlig blogging. Jeg har vært i et helt merkelig humør uten at jeg helt skjønner hvorfor. Jeg er litt sånn.. motløs. På mandag så skippet jeg jo trening pga jeg var så sliten og trøtt, også toppet jeg det hele med å miste mobilen i do og da var humøret mitt så på bunn da! Jeg regnet med å være på topp igjen i går etter at jeg tenkte på blåmandagen "ny dag, nye muligheter på Tirsdag", Men jeg var ikke på topp i det hele tatt. Jeg kom hjem fra jobb og var helt lobotomert igjen og kjente at treningslysten var minimal! Jeg hadde mest lyst til å legge meg og sove. WTF!

Hva skjer liksom!? Trenger jeg en hvileuke? Deload uke? Må jeg restituere litt eller er det bare fordi mørketiden er her kanskje? Man bruker jo gjerne litt tid på å venne seg til at det er mørkt store deler av døgnet. Skal jeg bytte treningsprogram? Jeg prøver liksom å finne roten til ondskapen, men jeg tror det bare en en liten fase. Og det kommer seg igjen :) 

Jeg dro for å hente pakken min fra xlife.no og det skal sies det hjalp greit på treningsmotivasjonen? ELSK på begge tightsene og tank toppene! Den armygrønne fra icaniwill var bare helt nydelig og det blir nok min nye favoritt uten tvil. Jeg elsker armygrønt og bruker det året rundt uansett plagg. Så etter en liten runde med prøving av det nye gymtøyet kom jeg meg ut døra. Med en liten sånn "aaaakkkhh" følelse i kroppen. (Du vet den lyden du lager når du bare ikke har lyst til å gjøre noen ting men noen tvinger deg, som høres ut som den harkelyden noen gjør før de spytter ut tannkremen) Jadda.. Mood on fleek! 

Men seee så fint tøy da!! ♥


Tank topper HER! // Sort tights HER! // Grønn tights HER! 

Jeg bestemte meg for å øke i knebøy og utfordre meg selv. 50 kg skulle kjøres og det skulle kjøres hele 4 sett med 15 repetisjoner hvert sett. OG DET GIKK! Sweet jesus! Det reiv så hardt atte fy! Og til tross for tidenes møkkafølelse i kroppen på vei til trening. Det er akkurat som om humøret og innstillingen automatisk forandrer seg når jeg kommer inn på gymmen. For da er det liksom en litt sånn kick-ass bryter som kommer på. Og den er jeg veldig takknemmelig for! Så jeg var drit fornøyd når jeg klarte 50 kg knebøy høyrepetisjon. For knebøy har jo som sagt vært min fiende nr 1! Og nå tror jeg og håper for guds skyld at det bare fortsetter å stige så jeg kan bli stor og sterk i denne øvelsen. 


Løftebelte HER! // Tights HER! // Sko fra xlife.no (Utsolgt) // Tank top fra H&M

For det handler om å utfordre seg selv. jobbe utenfor komfortsonen. Trening skal ikke bare være å kjøre trygge øvelser som man liker og føler man mestrer. Man må pushe seg til å gjøre de tingene man hater litt å. Og når man nailer en hat øvelse så er det mestringsfølelse delux! Så WOHO for at jeg kom meg på trening i går! Hehe.. 

Jeg kjørte også disse to øvelsene og jeg elsker de! Strake markløft med hantler som går på bakside lår og rumpe + en øvelse jeg faktisk ikke helt vet hva jeg skal kalle. Haha.. Men den gjør susen for rumpe og bein den å. Anbefaler de virkelig. Legger ved gårsdagens instagram video: 

BNIHyKIhQIz
 
Strake markløft synes jeg er gode å kjøre som en av de siste øvelsene på beindagene og jeg gjør gjerne 4 x 15 for å syre det skikkelig til. Utfall versjonen i smith maskin er god å ta helt til slutt og kjøre for eksempel 3 x maks. Tro meg.. Beina dine dør! Og da er det selvsagt på plass med en belfie etter en knalløkt som jeg trodde i utgangspunktet skulle bli en ræva økt! Yey for å pushe seg ut av huset og inn på gymmen! 
 

Nå skal jeg straks gjøre meg klar til ukens første overkroppsøkt! Pre workout er spist og dagens pwo ble mager cottage cheese med sukkerfritt syltetøy og puffet fullkorn. NAM! Det er bare så latterlig godt! Jeg tenkte jeg skulle ha på meg den nye sorte tightsen m/ den mørkegrå tank toppen i dag. Perfekt! Den grønne spares til legday i morgen igjen. Hehe.. 

Så dere forresten den siste snappen i går! Haha.. Sånn er humoren her da. Jesus christ! Håper dere overlever ;) 

Nyt Onsdagen alle sammen! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

//Sponset Innhold// 

Blåmandag..

 • 21.11.2016 kl. 21:29

Denne mandagen altså! Blæh! Den startet relativt bra, masse og gjøre på jobb. Gjort om store deler av butikken og det elsker jeg jo for da er jeg i gang og jeg liker at det er mye som skjer. Jeg er absolutt ikke arbeidssky og jeg blir sjeldent sliten av jobb på den måten, men jeg ble så sinnsykt trøtt på vei hjem fra jobb i dag. Holdt på å sovne mens jeg kjørte flere ganger og det er så skummelt. Det skjer jo aldri så da velger jeg og lytte til kroppen og ta meg treningsfri i dag og slappe av. Kroppen er sikkert sliten etter helgens galskaper så det gjør nok ikke noe med en ekstra "søndag". Pluss at med en gang jeg kom hjem i dag så måtte jeg jo tisse og løp inn på do som en gal. Sånn blir det når man sitter 1 time på vei hjem i bilen. Panikk kneppet opp buksen og tror dere ikke Miss Smartypants 2016 hadde mobilen i baklomma? Og joda.. Hva skjedde da. Tlf i dass! Da er det no mercy! Bare å stikke hånda nedi do fort som faen å få den opp. Så tlf har ligget til tørk nå og den ser ut til å funke. Men når det skjedde tenkte jeg jo bare.. Ja, det var jo en bekreftelse på at denne dagen bare gikk i dass. Bedre lykke neste dag liksom.. Hehe.. Så da blir det fri på denne sjelen.

Og jeg har ingen dårlig samvittighet for at jeg utsetter økten til i morgen. For det er helt normalt. Noen ganger er det viktig å lytte til kroppen♥ 

Og i dag sa kroppen min, pell deg til helvette hjem og legg deg på sofaen ditt slappe kvinnemenneske.. 

So i did! 

Siden mandagen ble relativt slapp så MÅ jo bare Tirsdagen bli mega bra. Vi satser på det ;)  

 

Last Night - Bildedryss!

 • 20.11.2016 kl. 16:15

Når jeg våknet i dag var det bare å hive innpå hotellfrokosten, kaste all driten min i bagen og komme meg hjem. Dere skal tro den timen med kjøring var seig når jeg egentlig bare vil ligge på sofaen som et slakt. Hehe.. Formen er fin den altså, er bare sliten og trøtt. Jeg er veldig flink til å holde inntaket på et fornuftig nivå så jeg ikke blir shitfaced og helt lobotomert dagen etter. Heldigvis. Kanskje det egentlig bare betyr at jeg begynner å bli gammel. Jeeez.. Jaja, deilig å ikke krabbe hjem fra byen og hate livet dagen etter. 

Gårsdagen var kjempe koslig, gode kollegaer var samlet med god mat og drikke, så ble det til og med en liten bytur også. Morningen gikk drit fort for jeg sov alt for lenge. Så det ble litt sånn hodeløs kylling stress, men det er story of my life! Jeg var i Hamar rundt 15 tiden og måtte en kjapp tur innom senteret før jeg sjekket inn på hotellet. Så dere de sinnsyke adidas skoene jeg snappet dere? OMG Jeg døde! De står på topppen av ønskelisten! Jeg fikk rasket med meg litt godis og litt proteiner før jeg sjekket inn på hotellet. Så måtte jeg svare på noen mails fra jentene jeg coacher før det var å sprette cavaen og starte kvelden. Også var det så morsomt fordi jeg så på instagram i går at ei som er i min instafamilie var på det hotellet jeg var på, så vi snakket litt frem og tilbake også ble vi jo enige om at vi måtte jo møtes og si hei også♥ Hun var jo bare super herlig og det var så koslig. @HeidiTindvik på instagram også har hun blogg på www.heiditindvik.com - Dama er maskin! #PullupsQueen nr 1!


Dette bildet stjal jeg fra bloggen til Heidi♥

Det morsomste skjedde da jeg stod på dansegulvet når vi var ute. Da kom det plutselig en fyr bort til meg å typ "jeg følger deg på instagram" og jeg bareee.. "Naaaah, hva heter jeg da?" Fyren svarte jo christinesunivers han. Og det har jo vært en del jenter som har kommet bort og hilst på meg, men ingen gutter. Jeg snakker jo liksom til babes´a mine hele tiden jeg og glemmer at andre følger med å. Haha.. Føler babes er unisex så det får bare funke ;) Men det var hyggelig hvertfall :)

Nå skal jeg sløve litt på sofaen før jeg får 2 venninner på besøk for jeg har lovt å lage nachos til de♥ Tidenes dagen derpå mat da? Den skal bombes med ost for å si det mildt! Nyyyyyt søndagen videre. Her skal det lades opp til satan beinøkten i morgen. Hehe.. 

Puss puss babes!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS


 

Dagens Overkroppsprogram..

 • 18.11.2016 kl. 17:50

Det er fredag, dagens trening er gjennomført, shina kåken når jeg kom hjem fra gymmen, straks taco og jeg er nøyd som få! Uken min er jo litt forskjøvet pga jeg skippet onsdagens beinøkt og byttet den ut med lasagne og sjokkis. Hehe.. Vi bare kom på gymmen så på hverandre å typ "Nah, dette gidder vi ikke nå" for klokken var ganske mye, så vi bestemte oss for å heller dra hjem og kose oss. Litt kjærstetid om jeg skal kalle det noe♥ Og det er helt OK, føler man ikke for å trene en dag så ta fri da vel. Ikke haaaaat deg gjennom hvis du mister gnisten av det. Det skjer ikke ofte at jeg dropper en økt, men når jeg gjør det har jeg på ingen måte dårlig samvittighet. Men økten i dag.. AMAZING!

I dag var det overkropp som stod på menyen og jeg satt sammen en salig blanding av gode øvelser så jeg tenkte jeg skulle dagens program med dere så dere kan teste det om dere vil ha litt ny input♥

 • Nedtrekk m/ bredt grep - 4 x 8
 • Sittende roing smalt nøytralt grep - 4 x 8
 • Z-Press (video HER) - 4 x 10
 • Sidehev - 4 x 12
 • Upright row m/ hantler - 3 x 10
  - Supersettes m/ Frontbøy m/ stang - 3 x maks i mellom upright row settene (Video kommer på insta om litt)
 • Franskpress m/ stang - 4 x 15
 • Scott curl biceps - 4 x 15 
 • Push ups med smalt grep 3 x maks som avsluttende øvelse for overkroppsøkten

FY F for en god økt! Masse energi og overskudd! Deilig! Det må være fordi jeg spiser alt jeg kommer over om dagen. Ingenting gjør meg mer glad enn en knalløkt. Også atpåtil på en fredag da gitt! Hehe.. Sånn ca SÅ glad! ↓ FOR en start på helgen♥


​Antrekk fra xlife.no  

Jeg skal også gjøre klar bagen min til i morgen for det er jo senterfest og jeg og sjefen min har booket hotellrom på det hotellet festen er på. Det er ikke bare bare å skulle dra på jobbfest når man bor en time unna jobb. Heldigvis fikk vi god pris på rommet så det blir ikke så dyrt når det er delt på to :) Drar vel innover i løpet av formiddagen i morgen. Vurderer en beinøkt før jeg drar, men jeg får se hva jeg rekker♥ Planen er å dra inn rundt 11-12 ish også røske med seg noe bobler fra polet og komme seg på hotellet. Bare høre på musikk, ta livet med ro og skravle hverandre ihjæl mens vi fikser oss til festen som begynner kl. 19:00. Planen er å ha på the little black dress, hæler og en grønn faux fur jakke som kan minne litt om en sesam stasjon rekvisitt. Hehe.. Dere får selvsagt være med på morroa via snap ;) 

Nyt kvelden Fredagen babes♥ Takk for at dere titter innom!

Instagram HER! (Video av skuldersupersettet kommer litt senere)
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

//Sponset Innhold//

Frisørbesøk - Sykt fornøyd med håret mitt nå!

 • 17.11.2016 kl. 18:12

God Torsdag babes! Først og fremst vil jeg bare si TUSEN TAKK for enorm respons på gårsdagens blogginnlegg. Makan til gjeng jeg har altså! Dere er helt rå og fy som dere gjør meg glad♥ Svarer på kommentarer litt senere for nå er det straks trening♥

I dag har jeg faen meg sittet 2-3 timer for å få av de grusomme klørne av noen negler jeg satt på til NM. Trodde jeg skulle bli sinnsykt. De satt ENDA og ville bare ikke av! Og de så helt horrible ut for å si det mildt. I tillegg mistet jeg pekefingerneglen på Tirsdag når det var varetelling og da gikk jeg hele gårsdagen med en negl som manglet fordi jeg ikke fikk tak i aceton før etter jobb i går. Jeeez! Men nå er de vekk og jeg kan endelig tørke meg i rumpa uten å være livredd. Haha..

Men anyway.. Jeg var jo hos frisøren min Siri hos La Bonita Frisør på Tirsdag og jeg sier bare HALLELUJA! Den dama ass♥ Det finnes ikke en frisør som er råere på farging enn det hun er. Punktum! Ferdig snakka! Jeg har gått til Siri i typ 5 år og hun er en klasse for seg selv og jeg synes det er super stas at hun nå vil sponse meg med fresht hår♥ Opp gjennom har vi vært gjennom masse. Hun er den eneste som har fått klippe meg kort. Ja, jeg hadde bob klipp for mange år siden, hun har farget det rødt, ombres i utallige varianter, satt i extensions. Ja, you name it. Hihi.. Så tenkte jeg skulle dele litt bilder av den nye manken igjen da!

Jeg ville jo egentlig kjøre en pastell farge. Type lyyyys lilla, men håret mitt tåler ikke en runde til med bleking akkurat nå så det må bli til våren. Men hun farget og freshet opp så jeg følte meg sånn ca en million ganger finere når jeg dro derfra. Og jeg elsker virkelig denne fargen. Jeg hadde så oppheng på ombre, men jeg kjenner jeg bare er så ferdig med det for nå synes jeg det er fint at fargen ikke brytes opp som på en ombre. Det er fortsatt litt dypere farge i bunn slik at jeg får en litt mørkere farge mot ansiktet for det er det beste for meg♥ Men i sollys ser det helt hvitt ut. LOVE IT! 

Jeg skal på senterfest på Lørdag med hele senteret så passet fint med et frisørbesøk denne uken. Dere er vel med meg på snap dere? Hihi.. Fest igjen. Herregud. Ikke lenge siden halloween jo. Nå tar a helt av her!

La Bonita Frisør finner du på Strømmen som er 15 minutter utenfor Oslo og hvis du vil friske opp manken kan du booke time ved å ringe: 410 72 525. Du kan også sjekke ut nettsiden dems HER!  De åpner også ny salong på Lørenskog rett over jul♥

Sjekk forresten ut åssen jeg så ut når jeg satt meg i stolen. Haha! Huff! Vasket håret kvelden før og sov med vått hår. Satt bare håret i en ball og dro til frisøren! Haha! Stakkars! Vi snakker marerittkunde med mareritthår eller? Nå må jeg gjøre meg klar til den beinøkten jeg byttet mot lasagne og sjokolade i går. Hihi.. Den bør bli bra♥ Nyyyt kvelden!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

♥Sponset Behandling♥

//Sponset Innhold//

Når det å være ekte blir falskt!

 • 16.11.2016 kl. 20:25 

Okei, jeg kjenner jeg blir forbanna. Det her har plaget meg en stund, og nå klarer jeg faktisk ikke å holde det for meg selv lenger. Jeg tenkte at jeg ikke skulle gidde å bry meg, men nå kjenner jeg at irritasjonen går over i litt sånn.. Tja.. Skal man kalle det da? Brusende pain in the ass som aldri går bort. 

HVA SKJER med dissing i treningsnorge? Hvorfor skal det være en sånn evig forpult kamp mellom "the good or the bad"... Whatever the hell that is? Hvorfor kan ikke folk bare få være seg selv og ferdig snakka! Jeg er så dritt lei av at noen treningsprofiler på blant annet instagram (og blogg) skal bruke sin stemme blant alle sine følgere til å spre et skjult budskap om at vi (jeg sier vi for jeg føler meg faen meg truffet) som er fitnessmennesker eller trener over gjennomsnittlig mye får pes fordi vi er som vi er. Og i følge visse mennesker er vi narsistiske, selvopptatte, kroppsfikserte mennesker uten sjel eller personlighet som fronter en usunn livstil på den måten at vi oppfordrer til både spiseforstyrrelser og urealistisk syn på kropp. Det eneste vi gjør er å fly rundt på gymmen hele dagen og fjåse for å ta belfies i sponsede klær og merch. Og bildene vi så legger ut er HVERTFALL IKKE EKTE!

Okei? Så kroppen min er ikke ekte? Er den lagd av papp? Hva med meg er ikke ekte egentlig? Er jeg ikke ekte NOK? Eller er det kanskje slik at man i din realitet ikke vil innse at det faktisk går ann å trene hardt, ha en personlighet, være ekte som person og ha noe fornuftig og komme med? For NEWSFLASH! Jeg har en personlighet, jeg har et hjerte og jeg har en sjel. Og den sjelen jeg har brenner for trening så kom ikke her å piss på det jeg driver med. For jeg ELSKER det jeg driver med og uansett hva man måtte mene om mine sponsede klær og energidrikker så gir jeg så er det ikke der mitt fokus ligger. Jeg er super heldig som blir sponset som mange andre der ute, men det er ikke som om jeg lever og ånder for å bli sponset. Jeg lever og ånder for trening, egenutvikling og å kunne være så heldig å få motivere andre treningsglade sjeler der ute uansett hva slags form de er i. Å være sponset med blant annet treningsklær er en stor bonus "bare" (jeg er ikke en utakknemlig tosk) Jeg er så glad for at jeg får lov til å bidra til andres selvutvikling på en positiv måte. 

Opp gjennom det siste året har jeg bemerket meg flere "stikk" fra visse mennesker i treningsnorge som går i rettning fitness og "min type"  trening som jeg synes er direkte mobbing. Klarer ikke folk å spre motivasjon uten å måtte trykke andre ned bare fordi de har suksess, en fit kropp eller tar en fuckings belfie og legger ut på instagram? ER DET RART DET BLIR KRIG I VERDEN?!  Og jeg synes det er rimelig dobbeltmoralsk at noen som HELE freakin´ tiden skal fronte "Elsk deg selv/vær fornøyd" skal slenge halvslibrige meninger om folk som faktisk kanskje gjør akkurat det (høres kvalmt ut, men sånn for å sette det på spissen for å få frem poenget). For hvorfor skal det være så vanskelig å akseptere at noen legger ut et bilde av en pumpende rumpe etter en hard beinøkt når man selv legger ut bilde av en stor mage som ikke er flat? Hvorfor er DET mer riktig? Alle må få en plass uansett om man har vaskeball eller vaskebrett eller? 

Men det er liksom den nye hype´n. Å vise hvor uperfekt og folkelig man er HELE tiden. For det er DET som selger. Rett og slett fordi det er det folk kan kjenne seg mer igjen. Snakk om kynisk.. Når er det greit å være SÅ ekte at det blir falskt? Jeg deler gladelig min foodbaby eller cellulitter  all day any day jeg, men mitt hovedfokus er treningsglede, inspirasjon og motivasjon♥

Tro meg, jeg elsker det at alle de forskjellige type mennesker blir frontet med forskjellige interesser og mål. Uansett om det er hverdagsaktivitet, fitness, crossfit, spinning, styrkeløft, sykling, fjellklatring og what not. Yey til mangfold og ulike inspirasjonskilder. Jeg er 110% enig i at man skal elske seg selv for den man er og at lykke ikke kan måles i fett %, men det jeg absolutt ikke støtter er den underliggende skjulte trashtalkingen mot visse grupper mennesker. Og jeg som driver med fitness lar meg inspirere av både crossfit og fjellklatring. Selvom jeg ikke hadde hadde hatt sjans til å dra en bra snatch eller besteget galdhøpiggen uten å ville ta livet av meg 3 ganger på vei til toppen og sikkert hatt 5 astmanfall pga dårlig kondis. 

Sier vi noe negativt om den som legger ut bilde av seg selv med doktorgraden sin etter å ha studert i x antall år for å bli lege? Fordi det er jo tross alt urealistisk og uoppnåelig for veldig mange å bli lege. I mine øyne er det litt det samme som at noen legger ut et bilde av sin godt trente kropp og har jobbet knallhardt for det og når folk har nerver nok til å si at det er uoppnåelig og urealistisk. Det er ikke ekte fordi de fleste av oss ikke ser slik ut da blir jeg skuffet. Jeg blir skuffet over at ikke folk bare kan tenke "SHIT, så jævli bra jobba". Det er lov å være stolt når man har jobbet hardt. Fuck janteloven. Om du har bakt en god kake, ryddet hele huset med 10 unger i hus eller bare 1, trent mot fitness eller løpt et maraton. Vær stolt! KREDS til deg og din energi til å gjøre noe som får deg selv til å føle deg bra.

Denne sammenlikningen har spesielt 1 ting til felles. Og det er målrettet dedikasjon, motivasjon, selvdisiplin, interesse og et DRIV som kanskje ikke alle har. Og det er helt greit for alle er forskjellige. Hadde det vært enkelt hadde alle vært leger og alle hadde selvsagt vært en fit lege ;) hehe.. Det er lov å være fornøyd med livet selvom man ikke er lege. Eller fit for den saks skyld! Det er langt ifra uekte eller falskt.

Jeg kunne aldri blitt lege fordi jeg hverken har interessen, selvdisiplinen eller driv nok til å fullføre et medisinstudie, men betyr det at jeg ikke vil se bilder av en lege fordi det er "uoppnåelig" for meg å bli det? Skal jeg da skånes for det bare fordi jeg kan risikere å føle meg crap av å se noen ha fått til noe jeg aldri hadde klart? Selvsagt ikke! Da kunne jeg jo liksågodt vokst opp surret i bobleplast og hatt et evig hørselvern på meg i frykt for at noen skulle si noe jeg ikke taklet. 

Jeg synes det er på tide at vi aksepterer at vi alle er forskjellige og slutter å lage unnskyldninger for hvorfor man ikke er "like bra". Slutte å måle oss med andre. Respekter at andre kanskje legger ned mer arbeid på skole eller trening og får et bedre resultat enn deg selv uten å kalle det juks eller fake. Ikke lag unnskyldinger for hvorfor en personen får et bedre resultat når du heller burde fokusere på deg selv og hva du kan oppnå med din egne motivasjon og dedikasjon. Og VÆR fornøyd med egen innsats enten det er 100% eller 50% ALT er bedre enn ingenting♥ Og det er ikke alle som har mulighet til å trene 5 dager i uken å være shredda året rundt og det er HELT GREIT, men ikke hat på de som gjør det da.

"How to be successful,
FOCUS ON YOUR OWN SHIT"

Så gratulerer.. You kinda pissed me of.. Er det ikke på tide at vi alle kan være venner nå? Og respektere det vi driver med enten det er trening mot fitness eller aktivitet i hverdagen. Kan den forbanna treningskrigen slutte snart? La folk være folk uansett om de legger ut treningselfies med ræv som dekker halve skjermen eller et bilde på fjellet i kari traa ull. Faen heller.. 

Jeg håper dere misforstår meg rett her nå ;) Men jeg er faktisk #EKTENOK ♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Får jeg stjerne i din bok om jeg slenger med disse lekre uredigerte bildene av meg selv? Er jeg ekte nok da?
(Bildene er ikke tatt for dette innlegget, men bare generelt sprell etter en god beinøkt, hehe..)

//Sponset innhold//

Knebøy PR og en avsluttende beinøvelse dere MÅ teste!

 • 15.11.2016 kl. 17:10

God Tirsdag vakringene mine! I går hadde jeg jo bestemt meg for å kjøre knebøy maksløft. Noe jeg faktisk aldri har gjort før nettopp fordi knebøy er min fiende nr 1! Jeg har lange lår og en veldig svai rygg så det har ikke vært noe drømmeprosjekt for meg å bli sterk i knebøy. Og det er den øvelsen jeg mest av ALT mer enn gjerne skulle løftet 100 kg i! Det er min enhjørning da. Om dere skjønner. Men jeg har aldri gitt opp og gang på gang har jeg tatt av vekter for å øve teknikk. Og nå har jeg kommet til det punktet igjen at jeg føler meg trygg på øvelsen og øker bra. Så i går var det go time! For man vet jo ikke før man har prøvd. Og jeg er en skikkelig sta jævel! 70 kg skulle lempes opp, men før det kjørte jeg følgende oppvarming: 

- Kun stang (20 kg) - 10 reps
- 40 kg x 5
- 50 kg x 3 
Og som dere så på snap varmet jeg også opp med foamroller for å få sirkulasjon i beina og myke de opp samt rygg. Jeg går ikke på et maksløft uten at kroppen har fått litt TLC først. Nono! Da kan man få konsekvenser og ødelegge seg. 

Og 70 kg gikk! YAS! Det var ikke et pent løft.. sånn.. AT ALL! Men, uten hjelp så gikk det.  Og jeg er så stolt! Det er det tyngste jeg noen gang har kjørt knebøy. Selvom det bare var 2 sett med 1 rep pr sett er jeg fortsatt super stolt av meg selv for at jeg ikke har gitt opp dette knebøy prosjektet mitt. Hard work pays of og jeg kommer hver eneste økt jeg har knebøy til å joobbe med teknikken og virkelig gi mitt beste for å bli god og sterk i den øvelsen. Drømmen er å kunne ha arbeidsvekt på 60-65 kg. Og nå er arbeidsvekten min på 47 kg fordi jeg også klarte å øke i går etter meksløftet. Woho! Da kjører jeg 4 x 15 og jeg skal love dere jeg er så kake etterpå da. Haha.. Så her er det bare å fortsette å jobbe seg oppover♥

Jeg har film av maksløftet, men nå vil ikke iMovie samarbeide med meg så den må komme senere♥ 

Etter knebøy helvette så var det resten av beinøkten da. Jeeeeez for en økt! Jeg var så ferdig i beina når jeg var ferdig at jeg troddejeg skulle dø. Du vet den følelsen du har når du ikke har lyst til å gå en meter, men bare sette deg rett ned på ræva og bli der. Mm.. Der var jeg. Haha.. 

Jeg kjørte en avsluttende beinøvelse dere er NØDT til å teste neste gang dere har legday! FY F! Hvis du virkelig vil tyne siste rest ut av beina er det denne øvelsen du skal kjøre til slutt. Det er så enkelt, bra og genialt. Hvorfor gjøre ting komplisert sier bare jeg. Med strikker i huet og ræva for å ta den mini muskelen til venstre på innimellom midten av rumpeballa. Skjønner dere hvor jeg vil henn? Ja, det er masse fancy schmansy øvelser der ute som ser sykt kompliserte ut, men noen ganger er det enkle ofte det beste. 

Goblet squats i dropsett = Hell-O legburn! 

Sett 3 hantler på gulvet i forskjellige tyngder. Jeg kjørte 14 - 10 - 8 hvis jeg ikke husker feil. Så er det bare å starte på den tyngste og kjøre s mange du klarer. Når du ikke klarer mer setter du den ned og kjører et nivå ned og kjører så mange du klarer også den siste letteste maks antall repetisjoner. 

Jeg var så rød i ansiktet når jeg var ferdig at det så ut som jeg var solbrent. Haha.. Og dette ETTER beinpress og gående utfall og mange andre faens oldemødre for å si det rett ut. Hihi.. Jada, banner mye, men det er sånn jeg utrykker meg da. Det er tungt og vondt okei :P 

Jeg var også hos Siri på La Bonita frisør i dag og la meg bare si det sånn.. Dama er magisk! Det ble ikke pastellfarge rett og slett fordi da hadde håret mitt falt av. Ikke mer bleking i det håret før det har blitt kuret og tatt bedre vare på for å si det mildt! Det ligger bilder av resultatet i dag på snap, men jeg skal selvsagt få tatt noen fine bilder i dagslys og vise dere i et eget innlegg♥ Jeg er så fornøyd med fargen atte fy. Og jeg er så glad jeg bestemte meg for å kvitte meg med ombré. Føler meg veldig fin som lys. Hvertfall når det er denne fargen♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Sykt digg sømløst sett fra xlife.no 
Tights HER! // Sportsbh HER!  (settet finnes også i rosa♥) // Genser fra bikbok balance//Sponset Innhold//

Knebøy maksing på planen i dag!

 • 14.11.2016 kl. 20:11

Åh, endelig mandag og ukens første legday! Jeg gleder meg sykt mye! No, wait.. Let me rephrase that! Ah, gaaawd, det er mandag IGJEN! Og ukens første beinhelvette. Overlever jeg? Dette er jo den "tyngste" av alle beinøktene og den er så pain, seig og tung. Og siden søndagen i går gikk med på å ligge på sofaen å dø har jeg så behov for en søndag til. For den søndagen ble liksom lurt vekk fra meg. Føler meg snytt rett og slett. Men.. Det er ikke som om jeg får stoppet denne mandagen. Den trenger seg på enten jeg er klar eller ikke, så jeg får gjøre det beste ut av den♥

Jeg bestemte meg allerede forrige uke for at denne beinøkten skulle bli bra fordi jeg bestemte meg for å teste 1RM i knebøy! WOAH! Min erkefiende. En øvelse som har visst meg fingern flere ganger og som har fått meg til å gråte på gymmen opp til flere ganger. Og av den grunn har jeg faktisk aldri testet 1RM i knebøy. Nettopp fordi jeg ikke føler det er en øvelse jeg mestrer i det hele tatt. Men nå, med masse mat og energi i kroppen, en jevn økning i knebøy de siste øktene mine og en godfølelse på teknikken vil jeg faktisk teste hva jeg klarer å løfte 1 løft. SHIT jeg gruer meg! Sånn skikkelig. Fordi jeg har jo store forventninger til meg selv. Men jeg vet jo også at jeg kan ha en drit god knebøy økt den ene uken også er det skikkelig dritt den andre. Så det er veldig dagsform relatert. Wish me luck babes! Dette blir spennende♥ Jeg har et ønske om å kjøre 70 kg. Det er da ny rekord for meg når det kommer til knebøy. Og et stort tall! Men jeg lar meg ikke skremme av det store tallet og går på med friskt mot og glemsel om alle nederlag jeg har hatt med knebøy tidligere. 

Andre øvelser som kjøres i dag er blant annet beinpress og gående utfall i fleng. Jeeez, denne økten altså. Hver uke psyker jeg meg opp typ fredag kveld/lørdag for denne økten her. Haha. Men, det må til for å få resultater. Det er ikke som om vi ikke gjør det bare fordi det er tungt og vondt hæ? NEI! Let´s kill it! 

I morgen skal jeg til frisøren igjen og jeg er så spent på hvoran det blir. Er ikke helt sikker på hva jeg skal gå for. Om jeg bare skal freshe opp fargen og etterveksten eller om jeg faktisk skal kjøre en pastellfarge. Jeg er egentlig sinnsykt fornøyd med fargen som er nå, men samtidig frister det litt med lyyyyst lilla hår også. Hihi.. Jeg er jo tidenes vingle petter så time wil show. Hva synes dere? 

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og komme meg på gymmen! Håper dere har hatt en nydelig mandag så langt♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Processed with VSCO with a5 preset
 

Kjip Søndag!

 • 13.11.2016 kl. 22:30

Jeg våknet med tidenes hodepine i dag og den har bare blitt værre utover dagen så det eneste jeg har gjort i dag er å ligge som et slakt på sofaen og sovet. Så dritt å kaste bort en hel fridag på å være dårlig, men jeg håper hvertfall jeg er bedre til i morgen for da er det legday baby! 

Så dere snap i går forresten! Herregud så gøy! Vi var på besøk hos et vennepar også dro de frem nintendo wii fra gamle dager også spilte vi mario kart og donkey kong! Noe så gøy. Shit jeg er gammel ass! Det var pixler i spillet liksom. Så sykt dårlig grafikk, men det er jo litt av sjarmen da♥ 

Sorry kjip utdate fra meg i dag altså, kommer sterkere tilbake i morgen forhåpentligvis! Nyt søndagen vakringer..

Har dere forresten fått med dere at xlife har 30% på alle sportsbh´er ut kvelden? Jeg har blitt sinnsykt glad i de sømløse fra icaniwill. De er så latterlig behagelig å ha på. Sjekk utvalget HER!  (adlink) 

Oreo Protein Vaffler til frokost!

 • 12.11.2016 kl. 14:11

Å herregud i dag fikk jeg noe jeg vil kalle for sånn ca verdens beste idé! Protein oreo vaffler! Hell-O! Jeg stod å stuka rundt på kjøkkenet og lette i skuffer og skap for å finne noe godt å spise, men siden jeg har vært relativt flink å ikke hatt noen godterirester tilgjengelig (les: spist opp alt forrige helg) så var det liksom ikke så mye spennende å finne. Så jeg bestemte meg for å lage proteinpannekaker for det er alltid godt. Så sier jeg høyt som det matvraket jeg er "Åååååh, om jeg hadde hatt oreo kjeks nå hadde jeg lett knust de og hatt i røra" Tenk oreo vaffler da! Jeg visste jo at vi ikke hadde det så jeg ble jo litt sån instant deppa, men så smeller det fra Kim. "Det ligger oreo kjeks i den nederste skuffen". Jadda, gutten hadde gjemt en pakke oreo fra meg så jeg ikke skulle spise de opp! Hahaha.. The boy knows me to well. Så nede i skuffen hvor det ikke er annet enn baketing som mel, nøtter, bakepulver osv lå det en vakker oreo pakke under no annet skrap jeg aldri bruker. YEY! Genialt! Så da var det bare å putte oreo kjeksene i en pose og slå dem til døde med en skål for så og putte de oppi røra. Mmmm.. Jeg knuste 2/3 av oreo pakka (og spiste resten.. ehm.. Kim fikk 1 stakkar) og blandet inn i røra med 3-4 dråper vanilje stevia dråper. Pannekakemiks får du kjøpt HER! Det var en perfekt start på Lørdagen for min del. Jeg går fortsatt og craver marsipan kake av en eller annen merkelig grunn. Det er fortsatt mange mnd til jeg har bursdag og takk gud for det. Men kjenner jeg meg selv rett så blir det vel kanskje en marsipankake jakt etter trening. Hehe.. #Balanse

Nå er det ukens siste treningsøkt og det er rygg, skuldre og biceps som står på min meny i dag. Jeg er sykt gira for det er min favorittøkt! Og med disse vafflene innabords BØR den økten bli helt konge. Hurra for mitt lille minibulke prosjekt! For dere som ikke vet hva bulking er kommer det i et eget innlegg♥ For å si det sånn.. Det er om vinteren sommerkroppen bygges :P Haha.. 

Let´s get strong babes!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

(Og ja, jeg kunne ha klippet vekk Kim sin stekepanne full av tomatbønner som har spiste med egg og bacon, men jeg er ikke noe glansbilde av et menneske. Jeg har oppvask jeg som de fleste andre. Og akkurat nå får den panna får stå der til jeg trenger den senere i dag.. Hehe..)

Hoodie fra URBAN♥​


//Sponset Innhold//

Spread some love! Noen bilder av meg og Kim ..

 • 11.11.2016 kl. 18:07

God friyay vakre mennesker! Aaaah.. Jeg har hatt fri i dag og vært verdens største slask. FY så digg det har vært. Noen ganger det det deilig å ikke gjør noe som helst. Gått rundt og småryddet og slappet av. Jeg så ut som et troll for bare et par timer siden, men så tenkte jeg å gjøre Rena en tjeneste og faktisk sminke meg og rette ut håret. Jeg skal jo tross alt på butikken og på gymmen straks og jeg vil nødig skremme folk til døde. 

I dag kom Kim hjem etter å ha vært ute i skogen å kriga siden mandag. Han jobber jo i forsvaret og det er sånn jobben hans er. Øvelser titt og ofte. Han har gått mange mil i skogen og bært på en haug av utstyr denne uken og jeg misunner han ikke akkurat som det late droget jeg egentlig er. Sovet ute hver natt. Og for å toppe det hele måtte de uti vannet og svømme 50 meter med sekk og utstyr i dag tidlig på vei inn igjen. Yey til sadistisk arbeidsplass. Jeg lagde pizza til han når han kom hjem for det hadde han fortjent. (les: tok ut av fryseren og puttet i ovnen) og min sene frokost med mager cottage cheese med puffet fullkorn og lerum sukkerfritt jordbær syltetøy. Det skal sies at jeg smakte en bit av pizzaen da og den var latterlig god! Men i kveld skal vi kose oss med taco som resten av landet og ha litt kvalitetstid siden vi ikke har sett hverandre hele uken♥Nå er det ukens siste legday og jeg er i et strålende humør! Tusen takk for alle de fine meldingene og kommentarene fra gårsdagens innlegg!♥ På tide og hoppe ut av Kim sin arbeids t-skjorte og komme oss på gymmen! Dette blir en BRA beinøkt. Inget annet valg, jeg har allerede bestemt meg. Hehe.. Nyyyt helgen alle sammen♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

"Ser du ned på andre da du er i den posisjonen du er nå, med bra kropp osv" - Mitt Svar..

 • 10.11.2016 kl. 20:15

Et av spørsmålene jeg fikk på Q & A var dette.. Og jeg kjente jeg ble heeelt satt ut når jeg så det. Det stakk i magen. Rett og slett fordi jeg ble livredd for at noen skulle tro det om meg eller ha det inntrykket av meg. Jeg synes det var et helt drøyt spørsmål (på en god måte) og jeg synes rett og slett dette spørsmålet fortjener et eget innlegg så her er mitt svar på..

- Ser du ned på andre da du er i den posisjonen du er i nå, med en bra kropp osv....? Har du lett for å opptre litt ovenfra og ned?

NEI! Så absolutt ikke i det hele tatt! Og jeg tenker litt sånn.. "Gjør noen det?" "Er det folk som kunne svart ja der?" Det for meg er helt uforståelig. Uansett hvem jeg hadde vært eller hvordan jeg hadde sett ut ville jeg aldri blitt til en arrogant drittkjærring. Det er bare ikke sånn min personlighet er! Jeg er en sånn type happy go lucky gladmongo som smiler til fremmede på gata (som forøvrig noen ganger ser rart på meg tilbake som om jeg var en freak), jeg er den type person som snakker med hun nye jenta på festen som ikke kjenner noen for at hun ikke skal føle seg utenfor, jeg er den jenta som elsker å få folk rundt meg til å smile å le og det får jeg som regel til ved å drite ut megselv og klovne litt. Jeg tar ikke meg selv høytidelig for fem flate øre og jeg kommer ALDRI til å gjøre det heller. Jeg smiler alltid når jeg er rundt vennene mine og i sosiale sammenhenger. Og jeg snakker sånn.. glis liksom. Bare fordi jeg er happy over å ha fine mennesker rundt meg. 

Treningsmessig så har jeg lyst til å hjelpe alle i hele landet som vil bli i bedre form. Det er ikke som at jeg går inn på gymmen som en overlegen bitch og tror jeg er no fancy shit bare fordi jeg driver med bikinifitness liksom. Men selvfølgelig finnes det slike jenter, så jeg forstår spørsmålet. Men jeg er heldigvis ikke en av de. Jeg merket jo backstage på NM at det var mange som hadde det såkalte "resting bitchface", men heldigvis var det mange søte jenter også og det var de jeg menget meg med. Jeg gikk jo rundt der og smilte til gud og enhver jeg, og la meg bare si det sånn. Det var mange ice queens der. Mange som ikke smilte tilbake som om jeg var usynlig. Og dem om det. Jeg kan ikke si noe på det jeg, alle er forskjellige. Men jeg liker å møte verden med god energi og jeg liker å gi av meg selv på en positiv måte ved å skravle og le med de rundt meg♥

Jeg har aldri skjønt meg på folk som har en ovenifra og ned holdning. Jeg har gjennom oppveksten og helt til nå møtt mange slike type mennesker og jeg hadde en tendens til å føle meg dum og liten i nærheten av de. Og jeg ønsker ikke at noen skal få den følelsen i nærheten av meg. Nå i mine "eldre" dager har jeg lært meg å gi totalt faen i om noen prøver å te seg med arroganse i nærheten av meg. For hva gjør DEG bedre enn MEG? Jeg menger meg minst mulig med de som ikke tilfører god energi i min hverdag. For slike mennesker er i mine øyne energityver. De stjeler din gode vibe ved å tro de er bedre enn deg. Og vi er alle mennesker. Og vi skal behandle hverandre med respekt. 

Det er ikke som om jeg alltid har vært en bikinifitness jente. Jeg husker fortsatt følelsen jeg hadde når jeg var ungdom. Jeg følte meg ikke attraktiv, klumpete kropp og kjempe lav selvtillitt. Jeg synes jeg var stygg og jeg var aldri den jenta som "lekte deilig" for å si det slik. Jeg var en guttejente som hadde kompiser fremfor venninner fordi jeg ikke følte meg feminin eller pen nok til å være i jentegjengen. 


En 22 år gammel Christine som hatet seg selv!

Denne jenta over her har følt seg så usikker og jævli opp gjennom, men skjulte det bak en fasade av masse humor og klovneri. En fasade som også virket selvsikker fordi jeg gav så mye av meg selv og ikke var redd for å snakke høyt. Men innerst inne hadde jeg det skikkelig dritt og lot meg påvirke utrolig mye av de som sa jeg ikke var verdt en dritt, de som ikke tok vare på meg eller behandlet meg dårlig! Og ALDRI i livet vil jeg noen gang sørge for at noen føler seg sånn som jeg gjorde ved å ikke behandle de godt. Jeg vil være en av de jentene som inkluderer og tar vare på de rundt meg fremfor å skyve til side og tråkke over og på de.

Selvom det kanskje er vanskelig å forstå mtp min blogg og instagram nå så har jeg vært denne jenta. Trening har gitt meg en helt ny styrke som jeg aldri trodde jeg noen gang skulle ha. En selvtillit som gjør at jeg føler meg sterk psykisk og i kontroll over mitt eget liv og egen lykke for første gang noensinne. Og etterhvert som jeg merket at jeg faktisk motiverer andre som kanskje har vært i mine sko så ble dette min store lidenskap og jeg kommer aldri til å gi meg. Og jeg vil bidra til å gi denne samme selvtilliten til andre jenter (og gutter?) der ute. Og det gjør man ikke ved og ha en ovenifra og ned holdning. 

Nå har jeg over 32,000 følgere på instagram og mange av dere herlige sjeler som leser bloggen min. Og tro meg når jeg sier dette. Uansett om jeg har 1000 følgere eller 100 000 følgere kommer jeg ALDRI til å glemme hvor jeg kom fra og jeg kommer ALDRI til å forandre personlighet. Jeg vil uansett alltid være inkluderende og bry meg om de rundt meg. For hvorfor i all verden skulle jeg ikke gjøre det? 

Ovenifra og ned holdning, neitakk! Jeg vil heller snu den og si nedenifra og opp holdning. For jeg er så sinnsykt takknemmelig for dere, det føles som jeg skriver til familien min når jeg blogger. Min FitFam♥ Utrolig takknemmelig for alle mine følgere og lesere hver eneste dag. For noen er dere bare statistikk, men for meg er dere motivasjon og en stor del av det som driver meg mot mine mål og drømmer! Og det kommer jeg aldri til å ta for gitt. Dere gir meg så mye positiv energi. Og hvis dere ser meg på gymmen en gang eller når jeg står og klør meg i hodet mens jeg lurer på hva jeg skal ha til middag så ikke vær redd for å komme bort å si hei :) Men jeg må innrømme jeg er ganske fjern noen ganger og kan gå forbi moren min i butikken uten å kjenne henne igjen. Så si for all del at dere er lesere evt. For ellers får jeg helt panikk og tenker "SHIT! Hvor har jeg hu fra? Var hu på den halloween festen jeg var på nå kanskje? Eller kanskje det var hun som jobbet i nabo butikken. Åh, jeg bør sikket huske henne!" Haha... Been there done that. På NM faktisk. Hihi..  Jeg tenker jo ikke over at dere kanskje kjenner meg igjen og sier hei, soser jo bare rundt i mitt eget lille univers og gliser jeg. Men jeg synes det er SÅ koslig når noen kommer og sier hei :D

Poenget er.. Ikke vær redd for å si hei, jeg er ikke noen arrogant drittkjærring!♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS
 

Antrekk fra www.xlife.no 
Genser HER! // Tights HER! // Sko Nike Kaishi fra EuroSko 

//Sponset Innhold//

Off-Season føles så forbanna DEILIG!

 • 09.11.2016 kl. 15:38

Fy F jeg er så sinnsykt fornøyd om dagen! Jeg får bare ikke sagt hvor deilig det er å være off-season og ferdig med diett. Det føles helt nydelig og være tilbake på trening med treningsglede og topp motivasjon til å fortsette å bygge på denne skrotten. Jeg får bare ikke sagt hvor viktig det er med et godt kosthold og sunn matfokus når man trener. De øktene jeg hadde før NM var sååå tunge. Det føltes som om jeg hadde 50 kg på skuldrene som dro meg ned. Det var ikke noe krutt igjen i meg da. Jeg hadde ikke det lille ekstra som trengtes for å ta den siste tunge repetisjonen og styrken min var ikke som før. Og det er jo sånn det er. Jeg var jo tross alt på en bikinifitness diett mot sceneform. Så det er jo ikke noe unormalt eller farlig. Sånn er det på diett noen ganger, heldigvis ble det ikke slik før mot slutten. 

Men nå.. ÅH GUD! Jeg har så mye å giiiii! Og jeg øker i masse av øvelsene jeg stagnerte i før NM og jeg føler meg så sterk. Og ja, jeg har ofret litt synlige muskler for det, men FY og det er verdt det! Det føles nydelig å kunne gå inn på gymmen og føle at det er gøy å trene og selvom det er latterlig tungt og vondt så er jeg sulten som en ulv på å gjennomføre og øke! Pushe grenser og bli sterkere og råere! For det er det treningsglede er for meg. Når jeg pusher meg beyond det jeg trodde jeg kunne klare og jeg ikke gir meg uansett hvor pain det faktisk er. DA er jeg stolt av egen innsats og den følelsen kan ikke kjøpes. Den kommer ikke gratis, den kommer med svette, viljestyrke og dedikasjon. 

Jeg føler at tiden fremover kommer til å bli en sinnsykt god en treningsmessig og det er et fyrverkeri inni meg som bare bobler etter å legge ned innsatsen på gymmen! 

Hva motiverer dere og gir dere treningsglede?♥

Instagram HER!  (Det kommer en killer bein/rumpe video i dag senere!) 
Facebook HER! 

Snapchat: CHRISUNIVERS

Anrekket er fra xlife.no selvsagt :) 

Sportsbh HER! // Tights HER! 
Nå er det 30% på alle sportsbh´er hos xlife forresten! :D 

//Sponset Innhold//

New In..

 • 08.11.2016 kl. 17:13

God morgen♥

Nytt treningstøy = Motivasjonsboost! Oh yes! Jeg klarte ikke dy meg lenger og måtte klikke hjem disse herlighetene fra www.xlife.no ! Det beste med å være ambassadør for X-Life sånn bortsett fra at de har sykt mye fresht er at jeg får bestemme selv hva jeg bestiller og DET er bare helt gull♥ For det betyr at alt jeg viser frem er ting jeg selv har bestilt som om jeg skulle kjøpt det selv! Så da blir det ikke noe påtvungen reklame for noe jeg egentlig ikke digger. Så nå klikket jeg hjem disse herlighetene..

Den grønne tightsen fra icaniwill er jo helt MAGISK fin! Jeg elsker camofargen og jeg synes den svarte kontrasten på baksiden gjør tightsen døds fresh. Gleder meg SÅ til å teste den♥ Og den svarte tightsen fra betterbodies da! Så enkel og så bra! Elsket den grå stripen nedover og mesh detaljer på låret. Det er ikke mer som skal til for å glede et treningshjerte! Begge tightsene er highwaist selvsagt. Tank toppene er GULL! Jeg elsker den passformen med den dype ryggen. Det er bare så fint, også er det deilig at de er litt løse. Som regel knyter jeg de i ryggen, men når man er litt oppblåst og mensete så kan det være digg å loffe rundt i en litt løsere topp. Greit å ha valget. Hihi.. Let´s be honest liksom ;) Vi har alle våre favoritt treningsklær til forskjellig dagsform. Jeg har beinøkts tightser, oppblåst topper, ryggdag topper osv osv.. 

Anyway.. Her er det jeg bestilte hjem. Det er linker under bildene hvis dere får lyst på noen av de selv!♥ 


Tights HER! 
Den finnes også i en super fin dyp lilla farge! 

 


Tank top HER! (Disse synes jeg det er døds bra pris på!)
Jeg kjøpte disse 2 fargene, men den finnes i sort også!


Tights HER! 
Den finnes på rosa stripe i stedet for det grå hvis du liker litt sprekere farger ;)

//Sponset Innhold//

Tips til rask sunn lunsj når man er på farta!

 • 07.11.2016 kl. 20:07

Hey babes,

Mandagen er her og jeg har kjørt ukens første legday! FY F den var god! Jaddaaaa.. Jeg trodde bena mine skulle eksplodere. Jeg økte i både knebøy og gående utfall♥ Nå bør det bli mega lår til sommeren om det fortsetter som dette! Oh yes, jeg VIL faktisk ha store lår. Det er ikke alle jenter som vil det, men så er ikke jeg som alle jenter heller. Jeg er den typen som vil kunne klare å knuse en vannmelon med lårene mine. Hahaha! Har dere sett de videoene eller? Yaaaas! #Baws

BHbMmbfB9h9
 
Haha, kanskje ikke så ekstremt, men you catch my drift right? Jeg synes muskuløse lår er helt nydelig og man får jo så fine feminine curver. Og jeg trener hardt for at bena mine skal vokse seg store og sterkere. Det er det ultimate prosjektet jeg har mot neste konkurranse. Det og rumpa da selvsagt. Men det var jo ikke dette jeg skulle skrive om egentlig. Haha! 
Jeg tenkte jeg skulle dele noen lunsjtips med dere. For noen ganger når man er på farta så vet man ikke helt hva man skal spise som er sunt. For det er jo sjokkisen som frister mest når man føler seg helt skrapa i magen og vil ha noe i munn ASAP! Sånn er det hvertfall for meg. Og det er ikke alltid lett og finne de sunne matvarene blant det havet med godsaker som øynene sveiper forbi på matbutikken. Og jeg er hvertfall den type person som klikker helt når jeg blir for sulten. Da kan jeg finne på å spise sånn seriøst 6 berlinerboller liksom. No joke! Og det går så fort at jeg bare ligger det å "hva skjedde, hvor er jeg, hvilken planet er jeg på, er det middag snart?" Skjønner..? WTF skjedde? Jo, jeg var for sulten.. DET skjedde. Og jeg er ikke like flink til å planlegge og ta med meg lunsj hjemmefra hver dag så jeg er av den typen som handler på meny unødvendig ofte. 
Så her er mine lunsjtips til dere som jeg selv tyr til typ hver dag: 
- Firstprice riskaker og en pakke med kyllingpålegg. 
- 2 Skyr eller 2 kvarg Zero og litt frukt. 
- Havre polarbrød m/ kjøttpålegg 
- Speltlomper med kjøttpålegg og philadelphia light. Evt salat, agurk og tomat om man har mulighet til å fikse det. 
- Propud og snack a jacks riskaker. Man får tak i propud på noen meny butikker nå og det er jo suverent! Selvom de er spinnvilt dyre i butikk så jeg anbefaler å kjøpe de hos www.xlife.no !
- Kvarg zero/Skyr/Propud og store snack a jacks m/ kyllingpålegg (som dere så på snap i stad at jeg spiste)
Det trenger ikke være mer komplisert enn det der. Og dette er mat du enkelt kan raske med deg på farta :) Så neste gang du får et sånt "shit jeg sulter ihjæl" monster på skulderen som sikler på sjokoladehylla i butikken så ha disse alternativene i bakhodet da vel? Hihi.. 
Over til noe annet igjen da. Denne helgen har vært alle utskeielsers mor og jeg ler meg ihjæl når jeg tenker på alt jeg har dytta innpå. Og guuuud så godt det har vært. Jeg har gått betydelig opp i vekt siden konkurransen, men det er jo noe jeg visste kom til å skje og det er null stress for FY så gode treningsøktene mine er. YES til sterkere dager og økter med krutt! Og hadet bra til sixpack og cellulittfrie lår, men det er bare sånn kroppen er. Til og med når jeg var i konkurranse form hadde jeg cellulitter. Minimalt, men de var der de ja. Så det som mange tror er "drømmekroppen" er bare en helt vanlig kropp som alle andre ;) Hehe.. #OnlyHuman 
MEN.. det skal sies at jeg ikke kan fortsette i denne duren når det kommer til utskeielser for da får jeg diabetes det er jeg sikker på. Haha, huff! For det er store mengder sukker og egentlig alt annet som er usunt av mat og snacks. Jeg har jo fått HELT oppheng på den lyse oreo kjeksen og jeg spiser seriøst 1 hel pakke på typ 10 minutter. Jeg enser ikke en gang at jeg har smakt på de. Bare strekker meg etter en ny en og bare "Shit.. Tomt allerede" Neida sååååeeeh.. Det går jo bare ikke. Så målet mitt denne uken er og holde meg unna godteri og drit frem til Lørdag også koser jeg meg på Lørdag slik jeg vanligvis gjør.  
Are you with me? Cheatdays på Lørdager og flinke ellers i uken! ♥ Det får vi til sammen dere♥ Håper mandagen deres har vært like god som min. Nå er det straks tid for en sen middag for jeg har nemlig vært barnevakt i dag..
Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS
Antrekk fra www.xlife.no 


//Sponset Innhold// 

Q & A - Del 4! Trening..

 • 06.11.2016 kl. 19:13

Hey babes! Her kommer svarene med TRENING som tema, håper dere liker de...

- Hvorfor begynte du å trene som du gjør nå?
Fordi forlovelsen med x´en ble brutt og jeg måtte få hjernen min til  fokusere på noe annet enn han. Hehe.. Jeg måtte distrahere meg fra mine egne depresive tanker. Det kommer et heftig innlegg om min treningsreise med min histore og bilder osv om ikke så alt for lenge :)

- Hvor mye veide du før du begynte å trene mot fitness?
Ca like mye som jeg veier off season. Kanskje et par kg mer. Veide vel rundt 65/66 kg. Nå off season veier jeg 63-64 kg. Men kroppene er helt forskjellig selvom vekten er relativt lik. Muskler veier mer enn fett ;) Så noe har helt klart skjedd..

- Føler du noen ganger at trening og kropp tar over hverdagen din?
Trening ER hverdagen min, livet mitt. Det er det jeg elsker og det jeg ser frem til hver dag. Kroppen kommer med trening, men jeg er ikke sånn over opphengt i akkurat kroppen min tror jeg. Før konk var det mye fokus på kropp, men det var fordi den var i konstant endring og det var en stor del av reisen min mot scenen. Men nå er jeg bare en vanlig jente som er treningsnarkman. Haha.. 

- Tar du noen ganger helt treningsfri?
Ja, jeg tar en hvileuke når jeg kjenner at kroppen trenger det. Dette er veldig individuelt, men det anbefales å ta 1 hel uke uten trening noe i mellom hver 8-12 uke. Avhengig hva man trener, hvor hard/mye man trener. Jeg bruker å kjenne det på kroppen når jeg trenger det. Som regel blir jeg veldig demotivert fordi kroppen føles tung og sliten, jeg mister styrken og orker ikke løfte like mye eller jeg stagnerer. Treningsgleden forsvinner også litt. Det er helt normalt, men da tar jeg en uke av også bytter jeg gjerne treningsprogram eller stokker om programmet mitt for ny motivasjon♥

- Hva er det lengste du kan gå uten å trene?
1 uke ish. Når det er hvileuke da :) Men da klør det greit i fingrene. Livet blir liksom litt meningsløst. Huff, snakk om å ikke ha annet å gjøre da :P

- Hvilke treningssentre bruker du?
Jeg trener i militærleiern på Rena i avdelingen hvor Kim jobber. Det er derfor bildene mine ser veldig fangehullsaktige ut. Det er et supert gym med masse seriøse treningsfolk og de guttene som trener der er veldig hyggelige og forståelsesfulle når jeg driver med filiming og bilder. Vel.. Nesten alle hvertfall. Jeg er også innmeldt i et treningstudio i Rena sentrum, men der har jeg liksom ikke helt funnet min plass ennå så jeg trener i leiern så ofte som mulig. 

- Trener du noe kondisjon, isåfall hvordan? intervaller?
Trener ikke noe kardio pr dags dato nei. Men når jeg gjør det så er det trappeintervaller eller generell trappegåing. Hehe.. Bra for ræva å det vett ;)

- Kommer du til å trene Kardio?
Akkkh. Må jeg? Haha.. Neida, Kim er flink til å tvinge meg med på sånne sadistiske cardio økter, så jeg kommer nok til å kjøre litt cardio igjen innimellom ja. Hovedfokus ligger på styrketreningen, MEN.. Som jeg har nevnt tidligere så vil jeg være maskin på alle punkter. Hvem vil ikke det!?

- Hvem og hva finner du motiverende? ( i forhold til å komme seg på trening..)
Min egen progresjon motiverer meg til å komme meg på trening! Fordi jeg er sulten på å bli bedre og sterkere! Hvis jeg får "skulke trening" følelse så tenker jeg bare hva jeg går glipp av. Jeg liker å se på det sånn her: 

Det er 20 faste treningsdager i en mnd. (for meg da) 12 av disse er bein/rumpe, altså, det området jeg er mest sulten på å forbedre. Progresjon i trening og resultater kroppsmessig tar tid og jeg nekter å "ta meg råd" til å miste en av disse 12 usle dagene jeg har beinøkter på i løpet av en mnd. For da går jeg glipp av så mye i lengden. Selvfølgelig hvis jeg er syk så tar jeg meg jo fri. Men det skal MYE til før jeg skulker pga giddaløshet. Det hender jeg kommer hjem fra jobb og er uggen og sliten, da kan det hende jeg forskyver uken som jeg gjorde denne uken og tar me en fridag i uken og henter den inn på Lørdag/søndag. :) 

Kim er også en av mine største motivasjonsfaktorer, og uten han hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. Uten tvil! Cheatdays er også mega motivasjon til å knuse ukens økter. 

- Hvem følger du for treningsinspo på insta?
3 på topp er:
Hanna Øberg
Kristin Winnergard

Denice Moberg

Disse jentene er fantastisk flotte! De motiverer meg alle på hver sin måte og jeg synes det er fantastisk hvor forskjellige de er, men samtidig inspirerer de meg så masse! 

-Hvor finner du de forskjellige øvelsene?
Kim viser meg masse gode øvelser, jeg har jo et treningsprogram med masse gode øvelser, er det noe jeg lurer på så googler jeg, eller finner på instagram. Jeg elsker jo trening og jeg leter hele tiden etter nye øvelser og teste for å se om det finnes noen bedre alternativer til det jeg gjør. Også gjør det min treningshverdag litt mer morsom når jeg prøver ut masse rart. Noe er kjempe bra, annet er crap. Haha.. La meg si det sånn, det enke ER faktisk det beste. 

- Hvor mange dager i uken trener du? Og hvor lenge er du på treningssenteret per gang?
Jeg trener 5 ganger i uken og det elsker jeg. Mandag til Fredag. Men som denne uken hoppet jeg over fredagen pga tapaskvelden og da forskjøv jeg den bare 1 dag. Så da ble det Lørdagsøkt i stedet. Veldig greit å kunne gjøre det sånn. 

Jeg er på gymmen 1 time ish når det er overkroppsøkter og 1 1/2 ish på beinøkter♥

-Hva er dine beste øvelser for utside lår?
Når jeg trener bein er det mest fokus på fremside/bakside, men disse øvelsene går jo på utside også. Men favoritter der er utfall og hip abduction i forskjellige varianter. Her en 2 gode øvelser du kan abslutte beinøkten din med som går på rumpe og utside: 

BMCf28YBjpj

- Jeg kjenner meg såå igjen i frustrasjonen du har beskrevet ift å få til knebøy! Så jeg lurer på hva du gjorde for å naile knebøy'en?:D
Hehe.. Har jeg naila den enda da? Jeg føler knebøy er et helvette og alt er avhengig av dagsformen. Noen dager er det DRIT bra og jeg føler at alt er riktig og jeg øker og har teknikk som er mer enn innafor, andre dager er det stikk motsatt og jeg føler for å grine. 

Men nå så fokuserer jeg MYE på teknikk fremfor økning. Jeg lempet av vekter og startet på nytt. Det har jeg forsåvidt gjort mange ganger. Startet på scratch og jobbet meg oppover på vektene. Jeg kjører nå bøy uten sko, føler det hjelper litt. Også fokuserer jeg mye på å holde spennet og ikke havne for langt frem (selvom jeg må pga lange lår), og jeg dytter knærne utover på vei opp. 

- Hvilke skulderøvelser anbefaler du?
Det er mange gode, men min absolutt nye favoritt er sittende militærpress! FY den er god og veldig isolerende når man sitter fordi man ikke får hjulpet til med kroppen. Sjekk ut video av øvelsen under her..

BMSBg4tBpFR

- Hva er din favoritt økt iløpet av uken?
Det er Torsdagsøkten som er rygg, biceps og legger. Jeg ELSKER og trene rygg! Føler meg super sterk når jeg gjør det♥

- Din beste "legday" økt :)??
Denne HER! er magisk god! Den gir deg bootygain garantert om du kjører den fast. Suveren økt som "ødelegger" deg fra livet og ned. Haha! Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra jenter som kjørte denne økten at de ALDRI har hatt så rumpepump ever. Så det sier litt ;) Er du up for en challenge så start uken med den i morgen da vel? Sett standaren fra mandagen så blir resten av uken sinnsyk!

-Kan du lage en liste over alle rumpeøvelser du bruker ila. en uke? Helst en laang liste :p kanskje du kan dele den inn i tunge øvelser of finishere f.eks?
Ja, det kan jeg gjøre. Det må komme i et eget innlegg for det er jo et tema i seg selv ;) Hihi.. Så stay tuned♥

- Hva er en øvelse som du føler at du mestrer bra på trening?
Strake markløft som jeg filmet på snap i går og hip thrust føler jeg virkelig at jeg endelig får til heftig bra! WOOOH! 

-Maxer du ofte og fokuserer på styrke?
Før jeg startet på konkurranse diett så gjorde jeg det. Da var jeg veldig opphengt i markløft/sumo markløft og jeg dro opp 100 kg sumo markløft 3 repetisjoner og det er jo sinnsykt gøy. Enorm mestringsfølelse. Og jeg trener jo fordi heg vil bli sterk og robust!

-Hva er din favoritt treningssang?
En sang jeg ELSKER nå for tiden var den jeg linket i fredagsinnlegget. AFSHeeN - Let me down slow (radio edit)♥

- Jeg lurer på om du har noen tips til hvordan få en kropp med mye og markerte muskler? Trener mye, men vil liksom ta steget enda lenger og virkelig SE resultater! :-) Trener allerede 5++ ganger i uka.
Hvis du allerede trener mye men vil ha synlige muskler så er det kun matjusteringer som skal til. For å bli mer shredda så må man spise litt mindre. Jeg kan hjelpe deg med det. Send meg mail på christine@strongbody.no hvis du ønsker mer info om coaching. 

- Jeg lurer på hva jeg kan gjøre for å oppnå det jeg ønsker med trening og kosthold. Jeg vil vel egentlig til å begynne med det alle jenter ønsker; miste grevinne henget aka få strammere armer, strammere lår, strammere mage og større rumpe. Treningsmessig synes jeg at jeg har det meste på stell, trenger kanskje bare tips på gode basisøvelser, og om jeg må trene fullkropp eller dele det opp. Jeg sliter litt når det gjelder kosthold. Jeg klarer å holde meg til en plan, men har bare ikke peiling på hva jeg bør spise. Mye protein? Lite fett? Lite karbs? Osv?
Det er veldig individuelt det du skriver her. Det er ikke noe fasittsvar på spørsmålet ditt selvom kanskje mange tror det. Men alle har forskjellige utgangspunkt og forskjellige kropper. Men først og fremst må du ha en god trenings og matplan. Som jeg svarte på spørsmålet over her. Send meg mail på christine@strongbody.no for mer info om coaching så skreddersyr jeg gjerne en trening og matplan til deg så du oppnår de målene du har satt deg♥

Det er noen få spørsmål igjen, blant de noen jeg har lyst til å gi litt mer oppmerksomhet. For det er noen som stikker seg litt ut. Følg med så dukker de opp! ♥

Denne helgen har jo vært FULL av godsaker så jeg gleder meg som en liten unge til å få skikkelig utløp på morgendagens beinøkt! Noe av det beste med å skeie ut i helgene er at man som regel har døds bra trykk og energi på mandagsøktene. Hihih.. 

Nyt søndagen videre herlige folk! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNUIVERS 

Bildedryss! Tapas med jentene..

 • 06.11.2016 kl. 13:42

Når jeg gjør noe annet enn å trene, noe som faktisk skjer en sjelden gang hvert andre århudre. Haha.. Så glemmer jeg som regel å ta bilder til bloggen. Men denne gangen ble det jaggu litt bilder så her kommer et lite dryss fra fruekvelden på Fredagen. Takk til Hege som spurte om hun skulle ta noen bilder av meg. Det var super snilt gjort! Jeg ville jo egentlig ikke gjøre så mye ut av meg sånn bloggmessig siden det var så mange jenter der jeg ikke kjente, men så tenkte jeg. Nei.. F! Det er jo faktisk sånn min hverdag er nå. Dette har blitt min greie og this is how i roll. Så uansett om folk synes jeg er teit, selvopptatt eller bare generelt nørd. So be it. Hehe.. Nørd er jeg jo faktisk, det er det jo ingen tvil om. Stolt av det å!

Men anyways.. Jeg storkoste meg og jeg må si at det er så herlig at så mange jenter møter opp og faktisk har lyst til å bli kjent med hverandre. Maten var HELT fantastisk og jeg spiste jo et helt lass som dere sikkert så på snap. Så denne helgen ble det megkos! Med både tapas kos, trening og avslapping. Jeg skulle jo egentlig få ut dette innlegget i går, men da var det jo jobb, rett på trening når jeg kom hjem og etter det så var det middag og når kjærsten diska opp med biff så synes jeg han fortjente oppmerksomheten resten av kvelden♥

Litt senere så kommer Q & A Del 4! - Trening! Der er det mye snasne spørsmål og forhåpentligvis svar ;) Hihi.. Så jeg håper vi sees senere babes♥

Så dere forresten snap videoen med bueno sjokoladen på vektene fra i går? (Snapchat: CHRISUNIVERS) Haha, jeg dør! Det er så MEG da! Måtte faktisk flekke frem kameraet og filme så jeg fikk lagt ut på instaram også. Making a statement da! Fitnessjenter spiser sjokkis de å.. Hvertfall denne godtegrisen av en fitnessfrøken! Hihi.. Det er jo et mirakel at jeg klarte å komme meg gjennom dietten og faktisk stå på den scenen. For nå er viljestyrken min lik null! Jeg spurte pent om å få med et par kakestykker hjem til Kim fra fredagskvelden også.. Tror dere ikke jeg til og med spiste det ene når jeg kom hjem eller? Så Kim fikk bare 1 stykke. Jeg gir opp da :P 

Ha en nydelig dag så lenge♥


Fredagsmiddag med fruene! Kveldens antrekk..

 • 04.11.2016 kl. 18:27

Stikker hodet kjapt innom for å si goood helg! Jeg er akkurat ferdig på jobb og nå skal jeg straks komme meg avgårde til Elverum for vi skal ut og spise en hel gjeng med forsvarsfruer som det så fint blir kalt. Det blir kjempe koslig. Det er mange jenter jeg ikke har møtt før så jeg er kjempe spent♥ Jeg klarte jo selvsagt å glemme sminken min hjemme så jeg får ikke freshet meg opp før jeg kommer frem og det trenger jeg etter en stressende dag på jobb med oppakking av varer og flying frem og tilbake her. Hehe.. Men men.. Det er jo typisk surrehuet meg da! Antrekket er hvertfall klart og jeg ville ikke pynte meg for mye, men fortsatt se fresh ut så da ble det dette.. ELSK på dette antrekket! Det er bare så MEG! Hihi.. Siden det var flere som spurte om stilen min og ville ha mer antrekksbilder så må jeg jo dele når jeg har andre klær på meg enn treningsklær ;)

Sorry dårlig snap kvalitet, men jeg glemte overføringskabelen til kameraet hjemme. Men bedre enn ingenting ;) 


Topp Bikbok // Bukse ONLY // Cardigan ONLY // Sko H&M 

Åh, så må jeg bare dele en sang jeg har så sinnsykt oppheng på. Skikkelig god fredags sang♥ Som også passer utmerket nå til helgen! Loooove it! Let me know if you love it ;)

God freeeeedag babes! ♥

qCJSKKtbsJo


 

Q & A - Del 3! BikiniFitness..

 • 03.11.2016 kl. 20:11

Nå til temaet Bikinifitness! Håper dere liker svarene mine♥ 

- Hvordan ser en konkurranse diett ut for deg?
Jeg vil ikke gå inn på hvor mye/lite jeg spiste, men en konkurransediett ser akkurat lik ut som det jeg spiser pr dags dato men mindre menger pr dag. (sett bort fra oreo utskeielser og diverse annet jeg har kost meg med i ettertid..Hihi) Husmannskost rett og slett. Sunn og god mat. Det var mange som ble veldig overrasket over maten min som jeg snappet under oppkjøring fordi det var god fresh mat. Ikke bare kyllingfilet og brokkoli. Hvis man gidder så trenger ikke en bikinifitness diett å være kjedelig eller smakløs. Jeg er alt for glad i mat til å ikke gjøre det beste ut av de matvarene jeg hadde på diett. 

Og jeg kan nesten garantere (!!) at jeg spiste mer på diett en mange av dere gjør til daglig. Bare så dere vet det! Skremmende! SPIS MATEN DERES JENTENE MINE ;) Dere trenger mat for å bli store og sterke♥

Det er så mange jenter som har skrevet til meg og når de forteller meg hvor lite mat (kalorier) de spiser hver dag og de spør meg hvorfor de ikke har progress på trening så blir jeg så trist! Jeg forklarer at de spiser mye (!!) mindre enn det jeg gjorde på det laveste på min bikinifitness diett og de blir rimelig sjokkerte. Og da prøver jeg selvsagt og oppmuntre til å spise mer og kommer med tips, men det er en alt for stor frykt for å bli "tjukk" så jeg tror ikke det går hjem hos alle desverre. Dette er en stor problemstilling jeg prøver så godt jeg kan og gjøre noe med. Og det kommer innlegg fremover om blant annet slike temaer♥ Jeg vil hjelpe til der jeg kan, enten det er vektnedgang, vektoppgang, dårlig selvbilde eller generell motivasjon! For vi er FOR slemme mot oss selv! Sporet litt av her nå, men det engasjerer meg veldig.

-Er nysgjerrig på bikinifitness, og synes det er interessant å høre om forberedelsene man gjør i den såkalte "peak week»
I Peakweek så kutter man alle kunstige søtningstoffer og mat med kunstig søtning i som for eksempel lerum sukkerfritt syltetøy. Generelt alt sukkerfritt, for det har jo en form for erstatter som er kjemisk. Grunnen til dette er ikke fordi det er farlig for kroppen, men man blir oppblåst av det. Og det vil man jo ikke være på scenen. Brus kuttes også på samme grunnlag. Så det var nesten det værste for meg siden jeg spiser så sykt mye sukkerfritt og det gir meg glede i hverdagen. Altså.. Jeg fikk jo mental breakdown og gråt fordi Kim hadde spist opp syltetøyet mitt når jeg var på diett. Les mer om det HER!  Man trener anderledes for at musklene ikke skal være "slitne" og fulle av vann når man skal på scenen. Så man har ikke full treningsuke og man løfter lettere enn vanlig. En STOR bonus er at man får MER mat. Mer karbohydrater så musklene skal få volum og ikke være flate. Man barberer også HELE kroppen for å gjøre den klar til 3 lag med spraytan. Stakkars Kim stod og barberte meg kl. 02 på natta OG dagen etter der vi hadde misset. At han har holdt ut er et under.

Noen uttøvere kjører waterloading. Jeg drakk 8 liter vann i mandag-fredag og null vann på showdagen. Les mer om peakweek og waterloading HER! 

-Jeg har fulgt bloggen din en god stund nå, og har hatt det så gøy med å følge på reisen din mot debut i bikinifitness. Jeg lurer på hvor mye det har kostet? Jeg vurderer smått å kjøre på selv til neste år.. hihi!
Oooooffffff!!! Det er faktisk helt jævli! Sparekontoen min fikk lide skikkelig, men det ble plutselig en veldig stor greie for meg og jeg SKULLE gjennomdøre det. Jeg brukte rundt 15 000,- ++ Bare bikinien kostet 6000,-+ 500 for fitting, Også er det spraytan 1200,-, innmelding til forbundet og kokurranse avgift 1000,-, Sko 800 kr stk (jeg kjøpte 2 par for jeg ville ikke ha slitte på scenen) Bling ca 500 kr, negler 7-800 kr (fikk heldigvis sponset av mamma), frisør flere 1000 kr (fikk heldigvis sponset av frisøren min la bonita frisør), make up artist 1500 ,- (dette kan man fikse selv, det samme med hår og negler), hotellrom i Oslo 2500, teamdrakt 1500,-, medlemskap i klubb 3000, og masse annet småplukk som hvertfall kostet 2000 kr ish. SKAMMELIG dyrt! Så begynn å spar nå og ha backup for uventede utgifter kommer også plutselig. 


Under oppkjøring til bikinifitness så har man jo en del cardio... Kan cardioen være f.eks gruppetimer på senter (type step eller liknende) eller eventuelle sporter etc? Eller er det kun snakk om løping på mølle?
Det er opp til hver coach om det er innafor, men jeg tror ikke det er så lurt. For det er jo veldig anstrengende for musklene også. Så det er type utendørs turer eller mølle. Man trenger som regel kun å gå hurtig gange. Men det er avghengig av hvor langt fra sceneform man er og hvor mye man må gå ned for å komme i mål. Jo bedre helårsform man han jo "lettere" slipper man unna cardio. 

- Hvor mange ganger i uka trener man cardio i oppkjøringen til bikinifitness?
Som sagt kommer det an på utgangspunktet man har. Må man ned 20 kg så er det snakk om en del kardio for man vil jo ikke kutte for mye på maten heller, er det snakk om 6-7 kg som det var for meg holdt med med matjusteringer. Så jeg hadde ikke noe cardio. KUN 3 økter i peakweek (uken før konkurranse) jeg er ikke noe cardio menneske så HURRA for akkurat den! :D

- Hvis man er helt gjennomsnittlig bra trent, har trent styrke i et par år, og er verken over eller undervektig, hvor lang tid vil man da bruke på å komme i sceneform, sånn ca?
Da vil jeg si du har samme utgangspunkt som jeg hadde og jeg brukte 3-4 mnd (med litt utskeielser på veien). Og da er dette en sunn måte å gjøre det på :) Et sunt vekttap er 0,5 kg i uken og jeg lå ca der helt frem til scenen og er veldig fornøyd med det.

-Hva anbefaler du for en som vil ioppnå ca din off-season look, men som ikke helt vet hvordan å starte opp med trening og kosthold?
Her må jeg reklamere litt for meg selv igjen folkens. Hold ut! ;) Send meg mail på christine@strongbody.no hvis du vil komme i gang og er nysgjerrig på coaching. Jeg lager mat og treningsplan som er tilpasset dine mål enten det er å stille i bikinifitness eller bare bli mer fit og komme i form med en lavere fett%. For nøkkelen til suksess når det kommer til resultater er å spise riktig og trene riktig. Og alle har forskjellig utgangspunkt så det er viktig å finne det som er best for akkurat DEG! Invester i deg selv♥ Man lærer sinnsykt masse med Strongbody coaching og jeg husker selv hvor mye kunskap jeg selv satt igjen med etter min coaching for litt over 1 år siden. FY så mye man lærer om mat! 


 

-Kommer du til å stille igjen?
JA! Jeg har allerede bestemt meg for å stille til neste høst! Så nå gir jeg meg selv 1 år på å forbedre formen, bygge muskler, bli ferdig med PT utdanningen. Dette blir et crazy år og jeg DIGGER det! Jeg er topp motivert og jeg er SÅ sulten på pallplass neste år og skal jobbe livet av meg for å oppnå den formen jeg vil ha på scenen neste gang. Jeg vet hva jeg må forbedre og jeg gir meg ikke før jeg kommer dit. Og til neste gang jeg skal på diett så skal jeg koooose meg. Hehe.. 

-Beste minner fra bikinifitness reisen: 
Samlingene med poseringstrening med de fantastiske Kaliber jentene mine. Og tiden vi hadde backstage før vi skulle på scenen. Vi er alle en fantastisk gjeng og vi utfyller hverandre så godt. Vi har en stor omsorg for hverandre, det er ikke noe bitching i vårt crew, men kun jenter som ønsker det beste for hverandre, atmosfæren og teamspiriten er helt nydelig! DERE er jentene mine for alltid og jeg er her for hver og en av dere om det skulle være noe. Om noen rører dere får de med meg å gjøre. Gulljenter♥

Det er jo flere av de som har sendt meg meldinger før og etter NM og skrevet at det jeg viser på blogg og snapchat har hjulpet de også. Dette er snakk om når jeg viser utskeielser, eller breakdowns, ærlige innlegg om følelser og tanker. Også andre jenter fra andre team har sendt meg meldinger spesielt etterpå når jeg har snakket om fråtsingen min. De takker meg for at jeg er så ærlig og de føler seg bedre for de skjønner at de ikke er de eneste som har det sånn♥ Det betyr mye! 

Den følelsen av å prøve bikinier hos frøydis var også rimelig magisk! Men INGENTING slår den følelsen jeg fikk når jeg hadde fått på det første laget med spraytan dagen før NM. Det var først DA jeg følte meg som en ekte fitnessjente. Ubeskrivelig følelse. Helt vilt magisk!-Værste minne fra bikinifitness reisen: 
Uten tvil da jeg glemte Kim sin bursdag fordi jeg var så selvopptatt og heeelt i dietttåke. Da var jeg helt knust! Gråt en time!! Les mer i eget innlegg om det HER!   Det skal sies at jeg har hatt den mest støttende kjærsten på jord gjennom denne fitness perioden! Herregud så tålmodig og snill han har vært! Love you kjærstepus♥

Håper ikke dere begynner å bli lei av Q & A her nå for det er fortsatt litt igjen. Mulig jeg sparer det til Søndag som en liten break♥ Det er spørsmål om trening som gjenstår og da kommer det mye svar på favorittøvelser osv. Så det vil dere ikke misse ;) 

I morgen så blir muligens ukens siste beinøkt utsatt til Lørdag fordi det er en jentesamling i Elverum med masse forsvarsfruer og det er jo kjempe koslig. Det er en slags nettverksamling så vi jentene som er samboere med guttene i Leiern kan treffes og bli kjent. Rett og slett få litt venner her oppe i ødemarka. Haha.. Kjempe tiltak for det er jo ikke lett å bli kjent med random folk når man er voksen. Herregud, hvis jeg smiler til noen i butikken så tror jo folk jeg er gal. So much for å være åpen og glad liksom. Hehe.. 

Nyt Torsdagen babes! Nuh er det gymtid og ryggøkt/overkroppsøkt på menyen om noen få strakser for denne jenta. Som egentlig ikke har så lyst fordi hu er litt mensete og jævli! Men it shall be done ;)

Instgram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS  

Jeg er så rørt - Jeg har fått "Månedens Skryt"

 • 03.11.2016 kl. 15:01

Herregud jeg er bare så rørt! Mens jeg stod i mitt eget lille univers på jobb med kaffekoppen i hånda og skulle gjøre om i butikken så poppet det inn en melding på facebook´en min fra ei søt jente som heter Marie hvor hun forteller meg at hun har skrevet et blogginnlegg om meg. Meldingen var and i quote "Heisann, Christine :) Jeg ville bare si at jeg har skrevet et innlegg om deg på bloggen, og tenkte det hadde vært gøy om du tok en titt :) Ha en nydelig dag videre♥" Altså.. Jeg kjenner ikke denne jenta en gang. Så jeg ble jo helt satt ut!

Og jeg måtte jo selvfølgelig inn å se med en eneste gang♥ Og jeg rakk å lese typ 4 settninger før tårene begynte å presse på. Jeg er sykt lettrørt og dette var bare så sinnsykt koslig og det stod så utrolig mye fint! Jeg kan ikke beskrive hvor fantastisk det var å få en sånn tilbakemelding! Det gjør virkelig det jeg gjør så latterlig gøy og det for meg er en STOR bekreftelse på at jeg gjør noe riktig! Så TUSEN TUSEN MILLIONER takk til deg Marie som gjorde denne dagen helt konge! FOR en start på November♥

INNLEGGET FINNER DERE HER! 

Jeg vil bare si tusen takk til Marie nok en gang og tuuuuusen takk til alle dere vakre sjeler der ute som gidder å ta dere tid til å sende meg fine meldinger♥ Dere aner ikke hvor mye det betyr for meg og dere motiverer meg helt sinnsykt mye, jeg er så glad jeg har så fine jenter i mitt liv♥ Dere gjør blogging, trening og alt jeg elsker så ufattelig gøy og takk for at jeg får lov til å inspirere dere med min sporty og litt rare hverdag♥ Og jeg er veldig glad jeg ikke har skremt dere bort enda. Spesielt etter jeg åpnet snapchat´en min! Hihi..

Nå må jeg komme meg tilbake på jobb! Ha en heeeerlig dag dere♥ 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS  

 

Q & A - Del 2! Kosthold og guilty pleasures..

 • 02.11.2016 kl. 20:05

Her kommer Q & A svar på kosthold babes! Are you ready?? Hehe.. Håper dere liker svarene♥

- Hvordan legger du opp kostholdet ditt fremover? Teller du makroer? 
Nå følger jeg strongbody prinsippet. Altså. Jeg bruker de samme matvarene som jeg lager matplaner til dere med ++. Jeg spiser normal sunn husmannskost. Og hvis jeg har lyst på noe ekstra så kanskje jeg unner meg det matmessig. Jeg prøver å holde meg borte fra sukker i ukedagene, men det er ikke alltid like lett. Men jeg tenker at det er bedre å unne seg en ekstra stor middag enn å spise en pose med smash :) Jeg teller ikke så veldig mye akkurat nå, men er det noe jeg kan så er det kosthold, så alt sitter i hodet og jeg kan det meste utenatt. Jeg vet hva jeg må spise mht proteinkilder, karbokilder og fettkilder uten å måtte bruke my fitness pal. Jeg bruker sunn fornuft og spiser etter mine mål som er å bygge muskler. Dvs jeg spiser heller så jeg går i overskudd kalorimessig enn underskudd. SOM igjen vil si at jeg går heller opp i vekt enn ned ;) For det er den beste måten å bygge på. 

- Har du kun en cheatday nå?
I teorien ja, i praksis nei. #OnlyHuman ! Haha.. Det er ikke alltid like lett å holde seg til den Lørdagen og forrige helg ble det jo Lørdag og Søndag pga halloweenfesten, men målet mitt er å ha 1 cheatday i uken. Jeg var super flink på det før konkurransedietten og etter NM har alt sklidd helt ut så jeg må finne tilbake til rutinene mine. Og de begynner å komme på plass en etter en jeg må bare gi megselv tiden det tar rett og slett. Det er nok det som er mest riktig etter en konkurransediett også. For hvis jeg skal begynne å gi meg selv for mye restriksjoner, pes og stress med kosthold kan det fort bli snudd til noe veldig negativt og man kan bli litt gærn tror jeg♥ Og mat for meg er noe positivt, ikke noe negativt. 


 

- Angående cheatday, selvom du allerede har skrivet et langt innlegg om det, haha. Har du fått gode, "raske" resultater av å ha en cheatday i uka? Jeg mener, synlige muskler, mindre fett osv.
Jeg mener 110% man kan få resultater selvom man har en cheatday. Men dette er veldig individuelt. Alle er forskjellige. Jeg synes selv jeg får resultater av det både i form av utseende, treningsglede og motivasjon. Jeg liker å tro at min livstil som jeg har hatt de siste 2 årene har hjulpet meg med å bygge den kroppen jeg har i dag. DVS. Avslappet forhold til mat. Sunn hverdag og kos på lørdager, hard trening og alltid fokus på fremgang og egen utvikling. For å bygge muskler er det bra å ha et lite kalori overskudd og det får man jo ved å skeie litt ut til tider. Så jeg føler jeg er et prakteksemplar på akkurat det at det går an å ha cheat days, men fortsatt få resultater både kroppsmessig og styrkemessig. 

Husk at jeg hadde en insane cheatday kun 3 uker før konkurransen. Sånn fråtse og spise HVA jeg vil dag. Jeg kom fortsatt i konkurranse form. Så min konklusjon er så lenge man er flink 6 dager kan man kose seg med en cheat day. 

Jeg har skrevet et eget innlegg om cheatdays HER! Og et annet innlegg om kosthold HER! Begge disse innleggene er noe alle burde lese!

- Hvordan er ditt syn på kropp og mat? Føler du selv at du har et sunt forhold til det eller føler du det er litt anstrengt selvom du trives med det?
Jeg elsker som sagt mat og kos! Rett og slett. Jeg koser meg så ufattelig mye når jeg spiser at det nesten er på grensen til perverst. Haha.. Jeg har ikke noe anstrengt forhold til mat i det hele tatt. De eneste anstrengelsen jeg har til mat er at jeg anstrenger meg veldig hardt for å ikke spise junk, godteri og bakst i ukedagene for tiden. Men det er jo fordi det ikke er sunt eller godt for kroppen. Pluss at hvis jeg hadde tillatt meg selv å spise alt jeg hadde hatt lyst på til enhver tid så hadde jeg vært overvektig. No joke. For jeg er bunnløs! Og jeg har jo selvsagt lyst til å ha en off season kropp jeg trives i og da må jeg være flink med utskeielsene og begrense de til helg. 


- Har du tips til hvordan man kan gå fra lubben til tynn/fit? Liksom med trening og kosthold! Hvordan ville du spist og trent hvis du ikke er på bikinifitness-diett, men vil bli tynn og trent! Du ser veldig bra ut, og jeg synes du gjorde det før du begynte med oppkjøret til bikinifitness!
Først og fremst! TUSEN TAKK♥ Det viktigste er å ha en spikra kostholds og treningsplan som hjelper deg mot dine mål. Send meg mail på christine@strongbody.no så kan jeg coache deg til å nå disse målene! 

Det som er viktig å tenke på er at hvis man skal ned i vekt så må man gå på et kaloriunderskudd. Men du vil ikke ha et for stort underskudd så du ikke bygger muskler eller kroppen nekter å slippe fett fordi den får for lite næring. Det skal være en balanse med de riktige næringstoffene! Så hvis man vil finne ut av det på egenhånd må man faktisk sette seg ned å lese om kosthold, ernæring og trening. Treningsprogram er også sykt viktig. For hvorfor skal man kaste bort tiden sin ved å ikke trene optimalt! Invester i en god matplan og treningsplan så har du "oppskriften" for alltid. 

- Hva spiser man, hva spiser man IKKE (med tanke på oppblåsthet, vann i kroppen osv), hvordan trener man for f.eks ikke samle vann i bein osv? 
Karbohydrater er en kilde til vann i kroppen og oppblåsthet, derfor velger noen å kjøre lavkarbo for eksempel. Man er mindre oppblåst om man spise mindre karbohydrater og mer fett. Både karbo og fett er gode energi kilder. MEN! Jeg personlig synes at karbohydrater er kjempeviktig i en sunn og variert kost. Også elsker jeg jo karbs da. hallo! Potet, søtpotet, pasta, ris, grovt brød, havregryn. Nammmm! Kan godt være litt oppblåst så lenge jeg har karbs in my life♥

Når man trener hardt så holder musklene på vann. Det er nok ikke noen vei utenom. Men dette er veldig lite merkbart med mindre du er fitness utøver og er i konkurranse uken din :) 


-Hvordan drikker du så mye pepsi max uten å spise masse og gå opp i vekt? Pepsi max gjør deg jo sulten og senker forbrenningen.
Tja, si det. Pepsi max er kalorifritt så i min verden kan jeg drikke så mye jeg vil av det. Det gjør vi også på strongbody diett. Det er mye forskning bak det at aspartam ikke er farlig osv osv. Men akkurat det henger jeg meg ikke så mye opp i for det kan jo diskuteres ihjæl! Jeg tror personlig ikke at pepsi max senker forbrenningen. Og det er både jeg og moren min et levende bevis på. Haha.. For hun drikker mer enn dobbelt så mye som meg. Jeg synes heller ikke jeg blir sulten av pepsi max. Jeg drikker heller pepsi max når jeg er fysen og har lyst på noe. Det er jo som sagt diskutert ihjæl akkurat det med lettbrus og jeg velger og ignorere ALT og tenker ikke så mye på det. Jeg drikker det non stop og i love it. For det er fortsatt bedre enn å drikke cola. 

Jeg tror også at hjernene våre blir påvirket veldig av alle disse artiklene. Og jeg tror at hvis man lar seg påvirke av at en artikkel for eksempel sier at man blir sulten av pepsi max og at forbrenningen går ned, Ja, da er det akkurat det som skjer. For hjernen vår er et heftig verktøy og så lenge hjernen er overbevist så skjer det ting i kroppen. Hvis noen skjønte poenget mitt her nå :P Tankens kraft rett og slett! En slags placebo effekt..

- Hva er din guilty pleasure?
Oiii.. Den er vanskelig for det er så mye! Men det MÅ være doughnts og cronuts. Har dere smakt cronuts ennå? Jeg DØR! det er så godt Det blanding av doughnut og croissant med vaniljekrem inni og melis på toppen. Det maker himmelsk og jeg kan spise sånn seriøst 10 stk på rappen. Livsfarlige greier. Nå fikk jeg faktisk vann i munn. Bah, ikke lenge til helg!♥

Og en annen guilty pleasure er brød. Jeg ELSKER brød. Spesielt fint brød som man får på restauranter med aioli. Har dere vært på jordbærpikene og smakt det brødet man får gratis til alle retter? Det ligger i en egen kurv og man kan ta så mye man vil. Jeg spiser sånn 6-7 brød og driter i det jeg faktisk har bestilt. Det er noe sånn foccacia aktig greier med havsalt og urter som du ser på bildet under her. Jeeeez det er godt. Og alltid ferskt. Hvertfall på Hamar♥

- Hva er din ultimate favorittrett?
Åh gud! Ja.. Hva er det da? Jeg er jo så glad i så mye! Eeeeehm.. Pizza Hut er magisk da! Eller KFC!? Men det er jo sånn ferie snacks.. Jeg er veldig glad i lasagne med hvitløksbrød også. Det skal vi faktisk spise i dag♥ 

- Hvilke matvarer er helt nei-mat for deg, i ukedagene? Altså, er det noen matvarer du ikke sløser bort kalorier på?
Tja har jeg noen direkte "nei" matvarer da?.. Det er sjeldent jeg spiser bacon i ukedagene. Eller hvitløksbrød og annet lyst brød som er tilbehør til middager. Smør spiser jeg nesten aldri. Får i meg fett fra nøtter og avokado blant annet. Jeg drikker heller ikke kaloriene mine. Jeg spiser de. Hehe.. Det er mange som drikker masse kaffe latte, brus med sukker, smoothies osv. Men jeg vil heller drikke kalorifrie ting og spise mer mat :) Jeg har jo skummet melk i te´en min blant annet og lettmelk i kaffen, men det utgjør veldig lite. Jeg tenker mer på sånn kaffe mocca osv. Hihi.. 

- Hva er din favoritt frokost, lunsj og middag?
Frokost: cottage cheese m/ sukkerfritt syltetøy og puffethavre
Lunsj: Propud og frukt
Middag: Denne HER! ↓

- Ok, 6 suketter er maks inntak per dag for en frisk dame...og du drikker 8 kopper med 7 suketter i hver eller noe? Kan ikke du da være et levende bevis på at den grensen er feil? Du har jo ikke dødd helt enda liksom :P
Hehe.. Stemmer nok det. Jeg får i meg typ 5-8 tekopper hver dag med 8 (!!) sukketter pr kopp. Det er sikkert ikke så fint for kroppen, men jeg orker ikke være hysterisk på det kunstig søtning temaet. Jeg drikker jo også mange liter pepsi max / cola zero i uken.

- Pleier du ha godteri/sjokolade i ukedagene eller holder du deg til å ha det en dag?
Det blir jo noen ganger rester etter cheatday og hvis det bare er sånn småplukk så kaster jeg det fordi jeg ender opp med å spise det opp. Men er det igjen masse så har jeg ikke hjertet til å kaste så da ligger det i skapet og skriker på meg. Hehe.. Vi har en utebod jeg har låst vekk godisen i til tider faktisk :) Det funker. Out of sight out of mind! For det er mange ganger jeg ikke har lyst på en gang, men bare fordi jeg åpner skapet og ser ostepoppen stirrer på meg så kommer cravingsen med en gang. Få det vekk fra skapene du bruker hver dag. Det funker faktisk. Det er ikke alltid lett og holde seg til 1 dag med sjokolade osv, så da gjør man tiltak. Haha.. 

- Hva er det beste kjæresten din kan lage til deg?
Biff!! Han er en maskin på biffsteking. Også er han veldig snill og lager te som står klar til meg hvis han er hjemme før meg fra jobb, det gjør meg veldig glad♥

- Hva er matvarer du ikke kunne levd uten akkurat nå? Både av hverdags og kos.
Hverdags: Kyllingfilet, karbonadedeig, poteter, lett dressinger fra idun, romanomix salat, riskaker, kyllingpålegg, kvarg zero og puffet havre.
Kos: Skruer med sjokotrekk egenproduksjon fra Rema1000 (de som likner smash), ben&jerrys, doughnuts/cronuts, smågodt, nachos og det nye hjertepotetgullet. ÅH så godt det er<3 

- Pleier du ha dårlig samvittighet etter å ha spist mye godteri o.l
Både ja og nei. Jeg får ikke dårlig samvittighet fordi jeg har spist for mye kalorier om dere skjønner. For har jeg valgt og kose meg så har jeg valg det. Og det er ikke noe vits i å ligge på sofaen stappmett og brainfucke seg selv fordi du har spist for mye sukker når du egentlig ikke burde det. Det er jo tortur. For det er ikke som om du får ugjort det. Så hvis jeg velger å spise meg ihjæl så tenker jeg ikke over det kalorimessig. MEN.. Jeg får noen ganger dårlig samvittighet fordi jeg spiser så sinnsyke mengder at jeg blir fysisk uvel. Og det er jo ikke akkurat bra. Bullimi uten å kaste opp typ. Jeg fråtser virkelig. Og jeg får noen ganger litt dårlig samvittighet for at jeg tillater meg selv å bli SÅ mett fordi det er så vondt og jeg er på randen til å spy nr jeg skal legge meg. Jeg er virkelig bunnløs og jeg klarer å få i meg syke mengder. Haha.. Uff, høres brutalt ut!

- Bruker du PWO isåfall hvilken?
Ingen akkurat nå. Jeg drikker noen ganger TRUE på trening ved behov. Det er jo koffein og bcaa i den. Jeg har prøvd en PWO som heter f#ucked up, men jeg får jo helt illebefinnende. Det er sterke greier. Så jeg holder meg unna :)

- Hvilke kosttilskudd tar du?:)
Akkurat nå tar jeg ingen for jeg får i meg det jeg trenger via sunt kosthold. Men på konk diett tok jeg fish oil for omegaene, magnesium og kalsium for å unngå kramper på scenen. www.xlife.no har godt utvalgt på alt av kostilskudd.

- Bruker du proteinpulver?
Jeg liker å alltid ha proteinpulver i hus. For da kan jeg lage hjemmelagde proteinpannekaker eller annen bakst. Det er også gull å ha for å få mer proteinrike smoothiebowls for eksempel. Men jeg liker ikke å bytte ut mat med pulver. For i stedet for proteinpulver kan du spise så mye godt som også gir deg protein. Som for eksempel skyr, mager kesam med zeroh saft, kjøtt eller styrk sjokomelk hvis du er på farta. Men det er som sagt alltid gull å ha.

- Spiser du mye kjøpte proteinbarer? Som questbar, osv.
Det var en periode jeg spiste masse questbars, men for å være ærlig så er de mega kjedelige. Alle smaker jo likt og jeg tror det ble en sånn super hype jeg. At det liksom skulle være så "treningstrendy" å spise de. Men de nye snickers barene derimot! NAM! De kan jeg spise all day any day og du får den HER! 

- hvor mye bruker du i mnd på kosthold og supplimenter (utenom spons)
Jeg og Kim har en matkonto som vi setter inn 3500 kr på hver når vi får lønn. Så hver mnd går det faktisk 3500 kr til mat. Det er HELT sykt, men vi spiser jo kun rent kjøtt og akkurat det vi har lyst på av sunn mat + syke mengder lørdagsgodt da. Kim spiser jo også veldig mye kyllingfilet/kjøtt. Sånn 3 x min middag hver dag omtrent. Det er verdt det for min del! Kanskje jeg skulle laget et lite prosjekt på om det går for oss å bruke mindre?! 

Q & A svar på trening og bikinifitness kommer så hang on hvis ikke ditt spørsmål er besvart ennå♥ Det er fortsatt ikke for sent å spørre om det er noe du lurer på angående disse temaene ;) 

Film av 2 SUPRE bein øvelser kommer på instagram etterpå så titt innom der å♥ FOR en beinøkt jeg hadde i stad! YAS! Den var så heftig god (les: PAIN) enda jeg trodde den skulle bli drit dårlig pga mensenhelvette som ankom i går! Yey♥ 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Er det plutselig lov til å antaste jenter på byen? Fy faen!!

 • 02.11.2016 kl. 14:39

På Lørdag når vi var ute på byen så opplevde jeg noe motbydelig som satt meg skikkelig ut og jeg ble fly forbanna! 

Vi dro jo fra halloweenfesten med et vennepar for å gjøre Rena utrygg. Haha.. For det er en høyskole full av studenter og en militærleir full av unge folk som kjeder seg i helgene og da er det faktisk drit mye liv ute. Det er 3 utesteder på dette lille stedet om jeg ikke tar feil. Når vi kom ut så var det ganske rolig og jeg og venninna mi Ida var alene på dansegulvet helt i starten. Begge to elsker å danse så vi var jo super gira. Og spesielt siden jeg ikke har vært ute og danset siden Mai. Etter vi hadde danset i typ 15 minutter så kom det en del folk og dansegulvet ble plutselig stappfullt. Og det er jo bare stemning. 

Vi bevegde oss ut av den tetteste mølja og danset på en måte mellom baren/lounge området og selve dansegulvet for å få mer plass. Jeg storkoste meg! Jeg var i et sinnsykt godt humør og musikken bare swepped me away. Jeg elsker som sagt å danse og når jeg er i mitt rette element og det er musikk jeg liker så tar jeg av da. Jeg kan danse og det kan Ida også. Det resulterte til en del oppmerksomhet og folk som ville danse med oss. Vi ble jo førsøkt sjekket opp flere ganger og det er jo greit nok. Ikkenoe farlig med det. Bare folk som er på byen og ute etter å bli kjent med andre. No worries. Det er alltid innafor og hyggelig å snakke med nye mennesker og bli kjent♥ Det er jo sånn man får nye venner for crying out loud!

Og før jeg kommer til poenget vil jeg bare poengtere at jeg og Ida ikke danset som om vi hadde sex på dansegulvet. Det var ikke sånn at vi grinda oppå hverandre fordi vi ville ha oppmerksomhet. Altså, det ble jo litt bootyshaking, men hallo..Vi bare gjorde vår egen greie og hadde en super god energi, smilte og koste oss kjempe masse! Og uansett åssen man danser betyr det ikke at man er fritt vilt uansett.

Så kommer jeg endelig til poenget da.. 

Det startet med at noen kløyp meg i rumpa. Jeg snudde meg og fikk ikke med meg hvem det var, tenkte "jævla idiot" også gav jeg F. Noen ganger er det jo Kim også, men da står han jo bare bak meg, smiler og gir meg et kyss. Haha! Men så skjedde det flere ganger. Det som også skjedde var generell tafsing på hoftene, stryking kroppen, hender som gled over rumpa av folk som gikk forbi. ALTSÅ HVA FAEN! Og det var spesielt 1 fyr som typ gikk forbi meg sikkert 7-8 ganger i løpet av den tiden vi var der og strøyk på meg så jeg skulle snu meg. For når jeg snudde meg så jeg han rett i øynene fordi han gikk forbi mens han så på meg. SÅ SYKT CREEPY! WTF.. Jævla seriemorder oppførsel ass! 

Jeg nådde et punkt der jeg virkelig fikk NOK og bestemte meg for at neste gang det skjer så får noen en knyttneve hvorhenn jeg måtte treffe. 

Og jeg sier ikke "Åh, jeg er så deilig på byen at alle klår på meg. OMG liksom" NEI.. Det er ikke poenget mitt her. Jeg vil bare dele det jeg opplevde. For jeg var 110% ikke den eneste jenta som opplevde det den kvelden. Nei. Det er skremmende! Jeg kan bare tenke meg hvor mange andre jenter som opplevde det samme. Ikke bare der jeg var, men i alle utesteder rundt om i verden. 2016 ass! Det er så forbanna skammelig at jeg spyr! Kan ikke jenter gå ut og danse lenger uten å være fritt vilt? Kan ikke jenter gå ut og kose seg med venninner uten at vi skal bli antastet av fremmede menn? 

Hvis noen tror at jeg går ut for å danse med mine venner for at en random idiot skal klype meg i ræva SÅ TAR DE INDERLIG FEIL! I hvilken verden er det OK? Ingen jeg vil være en del av hvertfall..

Og til deg som kanskje er en av de creepy jævlene som holder på sånn hver gang du er ute.. 

Hva om det hadde vært lillesøstra di som hadde opplevde dette? Hadde det vært greit? Hva om moren din skulle ut og nyte noen rødvinsglass med venninnene sine også ble det hæla i taket når godsangen fra 80 tallet kom på anlegget? Hadde du synes det hadde vært greit om moren din eller søstra di kom hjem og fortalte at de opplevde dette? NAH! Trodde det. Og hva føler du om deg selv etter at du oppfører deg som en creep? Er du stolt av at du invaderer noen sin kropp. Det mest private man har. Noe man SELV skal velge om man vil la noen komme nær. Jeg håper du føler deg så jævla ekkel og nasty! SKAM DEG!

Shit.. Hva skjedde med guttene som viste jenter respekt. De guttene som faktisk ville bli kjent og legge tiden sin i en spesiell jente? Are those days over? Er det bare om å gjøre å tafse, klå og ligge seg gjennom livet? Blir skuffa over menneskeheten jeg ass... Jeg sier ikke at de snille gutta ikke finnes. Jeg har jo en selv♥ Men kan ikke dere snille respekfulle ta litt ansvar og lære opp den uoppdragne gjengen som flyr rundt som noen gribber a?! Gjør verden den tjenesten! Litt bro-training.

Dette ble jo litt av et sinnainnlegg og med god grunn! Jeg bare måtte få det ut! Del gjerne på face!

Del 2 av Q & A kommer litt senere i dag med tema kosthold og utskeielser! Takk for super respons på gårsdagens babes♥ Nå skal sinte Per straks gjøre seg klar til ukens andre legday her! Får bruke litt av det sinnet til å lift some heavy shit.. 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

#MOOD ↓

 

Q & A - Del 1! Blir dere sjokkert i løpet av dette innlegget?

 • 01.11.2016 kl. 19:45

Babes! Her er svar på Del 1 av Q&A og la meg si det sånn. Jeg tror kanskje dere får et sjokk i løpet av dette innlegget.. 

- Hvor gammel er du?
Jeg er 28 år. Grøss! La oss ikke snakke mer om det nå :P 

- Hvor jobber du?
Jeg jobber deltid som assisterende butikksjef på ONLY ved siden av studiene mine.

- Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?
Vi har vært sammen i snart 2 år. Shit tiden flyr!


- Hvor lenge har dere bodd på Rena? Trives dere i leiligheten? Er du noe med studenter på fritiden?
Jeg har bodd på Rena i litt over 1 år og han har bodd her i 5-6 år hvis jeg ikke tar feil. (han er ikke hjemme ellers sklle jeg spurt han) Vi trives kjempe godt i leilgheten! Super størrelse, ny og fresh. Selvom jeg savner min egen leilighet på Lørenskog veldig noen ganger! ELSK på den leiligheten♥ Jeg har fått en kjempe god venninne som studerer markedsføring her. Hun er den eneste studenten jeg henger med. Hihi.. 

- Hvordan møttes du og typen?
Jeg haddde vært borte fra sosiale medier i nesten 3 år også lagde jeg meg facebook igjen når forlovelsen ble brutt med x´en. Kim tok kontakt med meg der siden vi gikk på barneskolen sammen og var bestevenner og naboer når vi var rundt 10 år♥ Han trodde faktisk jeg var død siden jeg plutselig ble borte fra face og ble helt usynlig! haha.. Vi begynte å snakke om alt og ingenting og etterhvert ble vi sammen♥

- Tre ting som irriterer deg med kjæresten din? Og tre positive ting?
Håhåhå.. Ok! Positive først: Han er umenneskelig snill og omsorgsfull, kjekk, også er han lojal og til å stole på. Sånne gutter finnes det EKSTREMT få av i 2016 desverre. Han skulle blitt klonet så jeg kunne delt han med dere! 
Negative: Kanskje litt for snill innimellom, jeg trenger at noen kan sette meg litt på plass, litt lite sosial i forhold til meg noen ganger, og han har en lei tendens til å mealpreppe så det står x antall bokser med ferdige lunsjer/middager i kjøleskapet uten og spise det opp. Haha.. Da dør jeg innvendig. For jeg hater å kaste mat!

- Har du gode forhold/kjæreste tips?
Ja! Selvom man er i et forhold så er man fortsatt en person, et individ. La kjæresten din ha et liv utenom "DERE". La han henge med gutta på byen eller dra på fotballkamp om han ønsker det. Ikke vær den dama som ikke klarer å la typen være i fred når han er med gutta/familien osv. Gi hverandre space til å gjøre ting som dere synes er gøy. Det er viktig å ikke sitte oppi rumpa på hverandre hele tiden og tillate hverandre litt "alenetid". Det samme gjelder guttene. La oss jenter få venninnetid og la oss ha det gøy uten dere innimellom. Tillitt og respekt er så sinnsykt viktig. Et annet tips er ærlighet. Er det noe som plager deg. Si det. Snakk om ting. Ikke gå å bær på negative ting. Kommunikasjon er KEY!

- Trener kjæresten din mye?
Jepp, mer enn meg! Hehe.. Han er skikkelig maskin, det skal sies. Han jobber jo i forsvaret i Telemarkbataljonen og har gjort det i 6 år. Han er den gutten som trener styrke typ hver dag og i tillegg til det gjør han diverse kardio gjennom uken som for eksempel å ta på seg en sekk med 50 kg og gå 3 mil i skogen. Eller tre på seg samme sekken å løpe trappeintervaller i hoppbakken. Han er gærn. Sånn seriøst! Han er ikke menneske. Han ser forbi alt som heter syre og smerte.

- Hvor ser du deg selv om 5 år? 
Om 5 år jobber jeg 110% med trening, kost og ernæring. Coaching, foredrag, kurs, workshops. Who knows? Det eneste jeg vet er at jeg elsker det jeg driver med nå og jeg vil være med å gjøre en forskjell i andres hverdag! Jeg vil bidra til et sunnere Norge, et bedre kroppsyn blandt unge og en avslappet holdning til kropp. Jeg vil gjøre en forskjell! 


- Jeg så typen din hadde barn. Er de noe hos dere? Hvordan påvirker det forholdet? Føler du deg som en stemor? Kunne du tenke deg barn selv?
Kim har 1 datter som er hos oss annenhver helg og hver mandag. Det påvirker forholdet på den måten at disse dagene og helgene er vi låst. Vi får ikke alltid gjort det VI har lyst til fordi vi må ta hensyn og det er jo helt normalt, selvom jeg ærlig skal si det er litt kjipt innimellom. Føler meg som en stemor. En ond en kanskje? Haha, neida. Det å være stemor er preventivt. For da innser man faktisk hvor krevende det er å ha ansvar for et barn. Det skal sies at Kim er verdens flinkeste pappa som fikser alt. Så jeg har det veldig "lettvindt". Missforstå meg rett. Men jeg har ikke lyst på barn. Sånn.. Noengang! Jeg vil ha tid til å gjøre det jeg brenner for og som sagt etterhvert hjelpe andre. Jeg vil ikke være festet til et evig anker som jeg må planlegge hverdagen min rundt. Jeg vil ha mulighet til å være spontan og begrave meg selv i arbeid om jeg ønsker det. Jeg er rett og slett for egoistisk til å ville ha barn nå. En ærlig sak! Det er mulig disse tankene forandrer seg om 5 år. For det er godt mulig, men akkurat nå er det slik jeg føler det.

- Har du dager hvor du føler deg stygg og feit?
Å ja, som alle andre jenter har jeg dager jeg ser meg i speilet og tenker "Nei fy faen", men jeg vet jo at jeg hverken er stygg eller feit. Noen ganger er man sin største fiende og det er så viktig å ikke la den lille djevelen på skulderen gå for mye inn på deg. Børst den vekk og prøv heller å fokuser på det positive. Jeg er en sånn type jente som prøver å erstatte alle dritt tanker med en god en. Hvis jeg føler meg fæl så prøver jeg å finne en positiv ting med meg selv og erstatte den tanken med. Som øynene mine. De synes jeg er fine♥ 


- Har du fått dårligere forhold med venninnene dine etter treningen?
Nei, ikke de nærmeste. De er her for meg uansett om jeg er treningsnarkoman eller om jeg bestemmer meg for å bli astronaut og stikker til Mars i 3 år typ. Hehe.. Det er de man skal ta vare på. De som er der for deg uansett om du er oppe eller nede, sorg og glede, sucess og failure. Ja, dere skjønner♥ Etterhvert som årene går så innser man at det er ikke antallet venner som er viktig, men den lille håndfullen som elsker deg for den du er uansett. Og mine nærmeste er helt gull!! Det er nok av folk der ute som har meninger om instagrammen min og bloggen min, men hvis jeg skulle brydd meg om dem måtte jeg lagt ned alt og det skjer ikke. Så de som har noe negativt å si får bare si det. Jeg vet at jeg bidrar til noe positivt og det holder for meg! Jeg vender ryggen til de som ikke unner meg suksess eller lykke..

- Hva gjør deg i godt humør i hverdagen?
Åh, det kan være så mye! Men det som gleder meg mest hver dag det er trening med kjærsten og gode venner, instagram, blogg og god mat. Rett og slett. Og spesielt instagram og blogg. Dere følgere og lesere gir meg så sykt mye motivasjon og inspirasjon at det er umulig for meg å sette ord på det! Jeg gleder meg til å komme meg på trening fordi jeg har en god øvelse jeg vil vise dere, eller en god middag jeg skal spise som jeg vil dele. Det gir meg veldig mye å få lov til å inspirere til en sunnere og mer aktiv hverdag♥ Jeg har også en skje da.. ja, en skje! En spiseskje som passer perfekt i munnen min når jeg spiser frokoster osv. DEN gjør meg ganske glad faktisk. Haha.. Ja, jeg er ganske rar om dere ikke har skjønt det enda.

- Hva liker du å gjøre utenom trening?
Spise og sove! Haha.. Er det lov å si? Hihi.. Jeg bor på Rena. Det er begrenset hva som skjer her. Når jeg ikke trener så elsker jeg å slappe av. Pusle med blogg eller se serie med kjærsten. Det er ikke noe jetset liv her nei. Just an ordinary girl in a ordinary world♥

- Har du noe fyllt noe i leppene? I såfall; hva og hvor mye?
Hehe, jeg regnet med at den kom ja! Ja, jeg har både restylane og juvederm i leppene, men det er så lenge siden jeg har tatt det at jeg ikke husker hvor mye. Jeg tror det er 1,5 år siden sist og da tok jeg 1 ml juvederm var det vel. 

- Har du silikon? Når fikk du det isåfall, og hvordan er det å ha tung styrketrening med det?
Jeg har silikon(over muskelen), jeg tok det for 10 år siden faktisk før jeg møtte både Kim og X´en. Jeeeez jeg begynner å bli gammel. HJELP! Null stress å trene tung styrke med silikon, det er bare noen øvelser som for eksempel omvendt flies på benk som er litt kinkig. Når jeg må ligge på magen på gulv eller benk. Da blir jeg irritert, men det er øvelser jeg finner alternativer for hvis det blir for plagsomt. 

- Har du hatt noe problemer med det, fordeler og ulemper?
Ikke hatt noen problemer med puppene mine. Det som plager meg litt nå er at jeg har fått rippling siden jeg har gått ned i vekt siden jeg tok de. For jeg var litt rundere i kantene da. Hehe.. Så nå har jeg noe jeg vil si likner på slitne pornopupper, men det synes kun i rare vinkler så jeg klarer leve med det. Kan lage et eget innlegg om det hvis det er ønskelig. Fordeler med silikon: Vel.. Man har pupper. Haha.. Neida, for min del føler jeg meg mye mer feminin. Det var derfor jeg gjorde det. Ulemper: Folk glor når man har å utringning. haha.. 

- Hvordan spise og trene for å ikke miste puppene men likevel se fit ut? 
Det er desverre et stort problem for oss jenter. Pupper er bare fettvev og når vi jenter går ned i vekt så forsvinner puppene på 90% av alle jenter. Det er bare å spise normalt, sunt og NOK, samt trene tung styrketrening så du bygger muskler. Da vil man se fit ut etterhvert fordi musklene vokser uten at fett% ikke går så mye ned :) 

- Har du gjort noe annet kirurgisk? 
Hehe, det store spørsmlet nr 2! JA! Det har jeg. Og nå tror jeg kanskje mange av dere blir sjokkert. Jeg har i alle år vært den jente som ikke har likt mitt eget utseende, jeg har vært misfornøyd med det meste for å si det sånn. Jeg har aldri følt meg som noe bombshell rett og slett. Så for typ 3 år siden så fettsugde jeg haken min. Ikke fordi det var masse fett der sånn egentlig, men fordi jeg virkelig misslikte meg selv i profil og jeg gjemte haken min i høye halser, skjerf osv fordi jeg følte meg så utrolig stygg. Og da sa x´en "fiks det da vel, hvis det er SÅ plagsomt". Og vet dere hva. Jeg fikset det. Jeg hadde nok ikke gjort det nå for å si det sånn, men det er noe jeg står for at jeg har gjort. Det er mulig jeg mister noen lesere her nå, men ærlighet varer lengst og jeg gidder ikke skjule noe bare fordi det er litt flaut. For det er så tragisk om det skulle bite meg i ræva senere. Så there you go! 

- Hvordan takler du mensen? Trener du bort det vonde eller blir du også pillenarkoman en gang i måneden? Bruker du p-piller?
Jeg går ikke på p-piller og jeg får så sinnsyke menssmerter at jeg såvidt klarer å stå. Smertestillende funker ikke, selv ikke de med rød trekant. Det er ikke alltid jeg kommer meg på trening eller til og med jobb om det er skikkelig ille, men det er veldig forskjellig fra mnd til mnd. No joke! Tips taes gjerne imot! 

- Søtsug når man har mensen? Tips til å ikke klikke helt på godisen?
Jeg fikk shark week i dag selv og jeg sirklet rundt i godteavdelingen på butikken i stad som en gal! Det er vanskelig! Vi jenter har en tendens til å ville ha sukker når vi har uken vår. Prøv å bytt ut med sunnere alternativer evt. Kjøp sukkerfri vaniljeis og spis med bær. For det er ikke sååå usunt som man skulle tro. Jeg spiste riskaker med sjokoladephiladelphia i stad og DET var digg. Spiser sikker flere av de i løpet av kvelden. Du kan lage sukkerfrigele også. Oppskrift HER! Eller kjøpe sukkerfri sjokolade eller en god sjokolade proteinbar?  Men vet du hva! Hvis du har mensen og du har skikkelig søtsug. Så unn deg no godt da vel♥ Bare ikke spis hele godis avdelingen i 5 dager på rad liksom. Alt med måte. Og når vi jenter har mensen er det litt synd på oss faktisk. Min mening hvertfall♥ 

- Hva gjør du når kun negative tanker er i hode ditt? Jeg sliter med negative tanker, og skulle gjort alt for å få de vekk. Negative tanker som at jeg ikke mestrer skole, jobb osv. Det går desverre utover kjæresten min spesielt, og hverdagen.
Jeg prøver å fokusere på det positive. For uansett hvor kjipt noe er og hvor vondt dritt tanker er så er det alltid noe å glede seg til eller noe positivt å tenke på. Det jeg gjør hvis jeg føler det blir for mye for meg og jeg føler jeg ikke strekker til er å dele opp alt jeg skal gjøre og prioritere. Da velger jeg det jeg synes er viktigst, gjør det ferdig og da gjør jeg det bra! Så jeg kan si meg fornøyd med det og legge det fra meg for så å fokusere på den neste viktigste tingen. Det som også er viktig når man er i et forhold og man føler at man er litt forpestet av sitt eget sinn er å ha en åpen dialog og god kommunikasjon med kjærsten sin. Fortelle om følelsene sine og forklare hva slags tanker man har slik at den kjærsten kan ta hensyn elller hjelpe deg. Kommunikasjon! Og vit at uansett hvor kjipe dager/uker du har så kommer du deg ALLTID gjennom det♥ Livet gir deg ikke mer enn det du kan takle og det gjør deg sterkere!

Når jeg var på diett og bikinifitness NM nærmet seg var jeg så ustabil emosjonelt og jeg hadde tålmodighet som en unge i trassalderen. Jeg orket ikke så mye motgang og ville bare være i fred i perioder. Jeg var veldig åpen om hvordan jeg hadde det til Kim så han skulle forstå at det bare er midlertidig og at jeg skaulle komme meg gjennom denne perioden og når jeg var ferdig med fitness NM så ble jeg meg selv igjen. Jeg ba han pent om å være tålmodig med meg og vise hensyn til mitt ustabile humør. Og han var utrolig forståelsesfull og bare det lettet litt på trykket og jeg senket skuldrene bittelitt. 

- Hvor har du kjøpt calvin klein undertøyet? Hvordan er det i størrelse, og er boxer eller hipster best?
Jeg fikk det i gave av snilleste Kim♥ Men du får kjøpt det på nett HER!  Normalt i størrelsen. Jeg liker hipster best for den sitter så fint baaaak ;)♥

- Kan du lage flere innlegg med outfits? Litt mote og hverdagsstilen din?
Ja, jeg kan jo prøve. Hihi.. Er det innafor på denne såkalte treningsbloggen altså??? Hihih.. Er det noe dere vil se? 

For dere som vil se mer av hverdagen min anbefaler jeg å legge meg til på snapchat for der legger jeg ut alt mulig. Som antrekk, mat, tips, tull og tøys og Kim dukker opp i ny og ne til og med. Snapchat: CHRISUNIVERS

Ææææ.. Det her var Del 1! Synes dere det var innafor svar? Håper ikke jeg skuffet dere med det lille inngrepet jeg gjorde for 3 år siden! Hadde aldri trodd jeg skulle dele det altså, det skal sies! Det er viktig for meg og samvittigheten min å være ærlig når dere faktisk tar dere bryet med å besøke bloggen min og bry dere nok til å stille spørsmål og engasjere dere i det jeg driver med. Såpass skylder jeg dere♥

Jeg har delt opp Q&A i kategorier. Det kommer MYE mer, blandt annet spørsmål om bikinifitness, kosthold, trening og litt div innimellom der! Men jeg ble faktisk overrasket over hvor mange spørsmål som kom og jeg digger det! FY så gøy at dere er så engasjerte! 

Har dere noen ønsker om hvilket tema som skal opp neste gang? 

Instagram HER! 
Facebook HER! 

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no