Motivasjon - Jobb med huet!

 • 31.10.2016 kl. 19:01

Noen ganger når jeg trener så er det en evig kamp i hodet mitt selvom jeg elsker å trene og this is what i do. Som alle andre der ute har jeg dager med mer motivasjon enn andre og noen økter er tøffere enn andre både mentalt og fysisk. Og det er HELT normalt♥

Noen ganger er det som om jeg prøver å overtale meg selv til å slippe unna det tyngste og lager unnskyldninger for å ikke gjennomføre eller hoppe over en øvelse. "Det er for tung" "Jeg får vondt" "Jeg må tisse" "Jeg orker ikke DEN i dag" Jeg er som en unge som prøver å slippe unna hjemmelekser typ. Men det handler om å ALDRI la den stemmen vinne! Som i dag for eksempel. Jeg bestemte meg for å øke i beinpress. Hva er det værste som kan skje? Det er bare å justere ned vekten igjen om det skulle bli for tungt. Og mest sansynlig så klarer man det jo. For det er hodet som sier stopp før kroppen og ikke la hodet vinne! Det skal gjøre vondt og det skal være en utfordring bare kom deg gjennom det! Man får faktisk ikke de resultatene man ønsker om man tillater seg selv å "slippe unna". Man vinner ingenting på å gjøre det enklere for seg selv på trening. Enkelt og greit!

Så jeg bestemte meg for å øke til 140 kg OG DET GIKK! Det var så deilig å faktisk gjennomføre alle 5 sett x 20 reps 140 kg. Men under hvert eneste sett var det en evig duskusjon med meg selv inni hodet! Jeg gjorde alt jeg kunne for å overtale meg selv til å ikke gjennomføre fordi det var så marg-hat tungt, men jeg vant over meg selv og ba den "svake" stemmen i hodet om å dra til helvette. For jeg er litt sånn at hvis jeg først har bestemt meg for noe, ja da SKAL det skje. Uansett hvor mye struggle det er på veien dit! Og den stoltheten og gleden jeg får ved å naile en økning er magisk! Jeg klarte også å øke 2 kg i knebøy i dag. 42 kg 4 sett x 15 repetisjoner og det ETTER beinpress helvette. Skikkelig godfølelse!

En annen øvelse som gir meg grøssninger er jo selvfølgelig hip thrust, men det er uten tvil den beste rumpeøvelsen som finnes! Jeg er nesten sikker på at det er satan selv som har funnet opp denne varianten rumpetrening. Eller en skikkelig sadist. Ikke bare er det et hælvettes prosjekt å rigge opp, men det er jo vondt som FY og faktisk ganske teknisk vanskelig å utføre. Mange tror at det bare er å løfte stangen opp x antall ganger også er man ferdig. Men det er mer.. For man kan faktisk kjøre hip thrust uten å få noe særlig god kontakt med rumpemuskelen og jeg som har så svai rygg og lange lårbein har opplevd det flere ganger. Så man skal tenke over hva slags teknikk man har og at man faktisk utfører øvelsen riktig. Men forrige uke så økte jeg fra 80 til 82,5 kg og gjennomførte mine 5 sett x 15 reps. Woho! Bootygains garanti på den for å si det sånn!

Min teknikk etter mye forsking og tips fra Coach Line: Jeg legger skulderbladene på benken, haken mot brystet og strammer kjernen, Når jeg løfter stangen presser jeg knærne utover samtidig som jeg hele tiden holder rumpemusklene aktive. Jeg slipper aldri opp og jeg holder ryggen helt rett. INGEN SVAI! Tenk at du skal stramme nederste delen av magen og vippe tissen din opp mot stanga. :P Haha.. Enkleste måten å forklare det på. Tenk at du er en maskin som statisk utfører øvelsen.

Så mine tips til dere når det kommer til økning og progress er: 

Så neste gang du er å trener så utfordre deg selv! ØK! Push grensene dine og tørr å gå utenfor komfortsonen din! For husk.. Det er utenfor komfortsonen ting skjer! Det er der du bygger muskler! Det skal være en evig jakt på å bli sterkere og bedre :) Du får så sinnsykt mye igjen for det i lengden! Skaff deg en treningsdagbok for det er alpha omega når det kommer til å holde styr på progressen din. (Dagboken får du på xlife.no til kun 149,- kr nå HER! ) Jeg setter meg alltid mål hver eneste økt om å øke i en eller flere øvelser. Har du kjørt samme vekten på en øvelse over lengre tid så ta kontroll og utfordre deg selv. Vi vil jo utvikle oss! Ikke la hodet si "nei det er for tungt". Kjør på og own it! Ta kontroll og GET SHIT DONE! Og husk at selvom 2,5 kg økning føles lite så ER det faktisk en økning. Det er ikke snakk om å kaste på 10 kg om gangen. Men å stadig legge på litt og litt for å bli sterkere. Og at hvis du har 4 sett og du kun klarer å øke på 2 av de for så å ta av så er det også fortsatt en økning i forhold til forrige økt! Da noterer du det i treningsdagboken din og neste gang går du for alle 4 settene! Alltid vær sulten på å bli en råere utgave av deg selv!

Jeg er hvertfall mer klar en noen gang for å bygge opp styrken min etter konkurransedietten. Og bygge alt jeg kan av muskler for å få en råere pakke neste høst da jeg går for pallplass! Motivasjonen er på topp!! 

Og dere! SHIT så gøy det er med alle spørsmålene dere har kommet med på de forrige innleggene! Tusen takk for at dere gjør bloggingen så innmari gøy for meg og at dere er så engasjerte. You guys rock♥ Jeg må fordele spørsmålene litt inn i kategorier også vurderer jeg å kjøre noen av kategoriene som et vlog innlegg.

Hva tenker dere om video blogginnlegg på Q&A?

Instagram HER!  - Det kommer også film fra dagens beinøkt på instagram litt senere i dag. 2 supre bein/rumpe øvelser♥
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Slenger med noen lekre løftetrynebilder her.. Hehe.. Man skal ikke nødvendigvis se så forbanna pen ut når man trener! Vis litt beastmode om det er det som skal til for at du får den stanga opp.//Sponset Innhold//

Q & A - Spør meg om hva du vil!

 • 30.10.2016 kl. 19:39

Okei, nå kjører jeg endelig i gang denne Q&A som har vært planlagt en liten stund. Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg vært litt redd for å lage dette innlegget. Jeg var redd det ikke skulle være noen spørsmål fordi jeg har skrevet en del innlegg med info om ymse div. Men siden flere har spurt og det kommer spørsmål utenom alikevel så kjører jeg i gang dette innlegget! 

Jeg synes det er SÅ koslig at det allerede er mange av dere som har stilt spørsmål i kommentarfeltet til innlegget jeg la ut om bildedryss fra halloweenfesten i stad! Disse skriver selvsagt ned og skal svares på!♥

- SPØR MEG OM HVA DU VIL! -

Enten det er kosthold, bikinifitness, diett, jobb, forhold, eller andre personlige ting. Ja, her er det ingen grenser. Har du et spørsmål til meg så kjør på :) Ikke vær sjenert. Jeg er ikke redd for å dele. Og vær anonym hvis du ønsker det :) 

Håper jeg får masse spørsmål, både morsomme og personlige. Jeg gleder meg til å svare!♥

About last night - Bildedryss Halloweenfest

 • 30.10.2016 kl. 15:17

Herreguuuuud så gøy jeg hadde det i går! Kan jeg få den kvelden i repeat? Vi fikk jo først vårt bestevennepar aka rødhette og ulven på besøk for noen glass før vi kom oss avgårde til festen som var så koslig! For en herlig gjeng. God stemning, masse smil og blodige kostymer! Dere var jo med meg på snap dere!♥ Håper jeg ikke har skremt dere vekk. Hihi.. 

Vi var på festen til typ 00:30 tiden også dro vi ut. Og tro det eller ei.. På lille Rena er det faktisk mye liv på byen i helgene. Det er fordi det er jo en gigantisk militærleir her med masse unge som jobber også er det en høyskole her så det er sinnsykt mange studenter også. Så til å være så lite sted er det masse liv! Og det er jo faktisk latterlig bra. 

Jeg danset fra jeg kom inn døra og til vi dro. Det var så sinnsykt digg å være ute med gode venner og danse! GUD det er lenge siden jeg har danset! I love it! Men fy faen så frekke folk er. Jeg har aldri blitt klådd på så sykt mye på et dansegulv før EVER! Er det sånn det har blitt i 2016? At jenter som danser bare er fritt vilt og det bare er å ta for seg? Jeg ble rasende og nådde et punkt så jeg tenke "neste mann får en knyttneve mitt i et eller annet". Men det kan jeg ta i et eget innlegg. Jeg vil ikke forpeste dette gladlaks innlegget med det pisset der. For alt i alt var det er KILLER kveld og jeg storkoste meg virkelig. Jeg drakk en flaske cava, 4 cider, 2 glass av velkomst punchen på festen, 1 vodka redbull og en påtvunget tequilla shot på byen. Og det var perfekt inntak fra start til slutt! Jeg var i kanonform hele kvelden og null dårlig stemning. Jeg var greit bekymret for at jeg plutselig skulle bli shitfaced, men jeg tok det slow og nøyt kvelden maks! 1 - 0 til meg♥

Alle bildene i dette innlegget er uredigerte! (Utenom sort/hvitt seff) 

Hvis du vil se noen filmer fra kvelden så legg med til på SNAP: CHRISUNIVERS 

Så dere hvor grusom leiligheten så ut på snapfilmen i stad eller? Jeeez, vi var 4 voksne mennesker som var her i hvada 4 timer ish :P hihi.. Men det tok et kvarter å rydde oppp da, så det var null stress. Deilig å kunne slenge seg på sofaen uten at gårsdagens kaos ligger strødd rundt omkring. Dagens frokost ble cocopuffs og cheese doodles til dessert. Mitt survival kit for denne dagen er mobil, astmamedisin, snacks og lipgloss. haha.. 

Q: Er det noen som har en bra serie å anbefale oss i dag? SHOOT! Vi trenger noen gode tips til hva vi kan hvile øynene på mens vi ligger her og er slasker resten av dagen♥ Vi liker alt. Drama, sci-fi, action, komedie, thriller. 

Jeg tenkte å kjøre i gang Q & A innlegg i kveld! :D Grunnen til at jeg har ventet litt med det er rett og slett fordi jeg er redd ingen skal spørre om noe siden jeg har svart på så mye via spørsmål på tidligere innlegg og mail/meldinger på instagram. DET ER LOV TIL Å SPØRRE OM ALT! Det må ikke bare være fitness relaterte spørsmål, de kan også være  mer personlige. Og jeg skal svare 100% ærlig! 

Ikke glem å titte innom senere da babes♥ Og husk, det er lov å spørre om alt mulig rart..

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

 

I´m to old for this shit!

 • 29.10.2016 kl. 15:17


"Den Følelsen" 

Okei, Lørdag! Halloween.. Første festen siden NM og jeg er så sykt klar! Jeg har ikke drukket siden typ Mai som sagt.. Dette blir interessant. Burde sikkert hatt på bleie å smekke! Haha.. Neiiiida (les: joda), jeg oppfører meg alltid på fest. Jeg gjør faktisk det, men jeg kjenner det er mega skummet å skal putte alkohol i denne kroppen igjen.. For det er den absolutt ikke vant til. Så jeg tror "The Key To Success" er å bare ta det mega slow! Ikke kjøre på som en russ liksom. Haha.. JA.. I´m to old for this shit!! 

Kim sendte meg melding når han var på polet: "De hadde ikke den cavaen du skulle ha, er denne OK?" Jeg svarer and i quote: "Så lenge den er billig og har bobler så er det good". Det sier litt. Haha.. Jeg dør av meg selv da! Jeg har drukket vin og champagne til flere 1000 kr flasken før og for å si det sånn.. Jeg smaker ikke forskjell. En ting er å ha en god rødvin til maten, men når jeg skal på halloween fest kledd ut som et skjellet så tenker jeg det ikke er så farlig jeg ass. Er ikke av den fancy typen for å si det sånn! Fest blir det uansett ;) 

Når jeg stod opp i dag shina leiligheten for vi får et vennepar på besøk så vi får hatt et lite vors først. Jeg har smått begynt å legge frem ting jeg vet jeg skal bruke til sminken blant annet. Gleder meg så masse og INGENTING skal få ødelegge denne kvelden her. Hihi.. "Bank i bordet". Og den galssflaska på bordet her er sukkerfri julebrus.. Er ikke så tidlig på´n for å si det sånn. Da sovner jeg kl. 19 som den pensjonisten jeg er.. 

Det irriterer meg egentlig at det ser rotete ut selvom jeg har ryddet bare fordi jeg har så mye crap over alt..

Yes, i dag har jeg bare labbet rundt hjemme i godsokkene og ryddet og kost meg. Nå har jeg akkurat slukt proteinpannekakene mine og det var sinnsykt godt! Jeg bruker pannekakemiksen til xlife som du får kjøpt HER! (Det er -25% på pannekakemiksen nå forresten) Den er genial for det er bare å tilsette 1,5 dl vann og 1 egg så er du i mål. I dag vispet jeg også 2 eggehvitter til skum/fluff og tilsatte røren for mer volum og litt ekstra luftige vafler. M-M! Den satt som ei kulå!

Jeg liker å spise proteinrikt på morgen/formiddag på slike dager som dette for det blir ikke akkurat mye proteiner utover kvelden ;) Så da får jeg gitt kroppen noen byggesteiner som den kan jobbe med utover. Haha.. Og så dere bebisen på snap? Jeg må alltid skrape ut siste rest av bollen for å få med en minivaffel. Og den putter jeg ALLTID sjokoladepålegg på. Og i dag ble det philadelpha med freia. Den er latterlig god og GREIIIIT mye sunnere enn for eksempel nutella♥

Nå skal straks begynne å ordne meg. Vi får besøk kl. 17 så det blir staaaas! 

Så hvis du vil være med meg på min første fest siden mai kan du legge meg til på snap. BEWARE of snapspam jeg ikke tar noe ansvar for etter typ kl. 22-23 ish! Haha.. Nei, huff! Skal overleve denne kvelden altså.. Kremt.. 

Vi sees på snap babes!! Ha en super Lørdag og god halloween feiring

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS (Are you with me??)

//Sponset Innhold//

Forbanna! Men halloween krisen er løst..

 • 27.10.2016 kl. 14:06

God Torsdag babes. Dere har sikkert fått med dere nå hvor forbanna jeg har vært over halloween antrekk krisen min! Jeg bestilte jo et helt SYKT kult kostyme fra eBay. Så latterlig gjennomført at fy. Jeg elsker å kle meg ut og jeg går all in. Jeg har bestilt et sinnsykt kult "Harley Quinn" fra Suicide Squad. Jeg snakker, sko, balltre, jakke, topp, shorts, hanske, masse accecories. Et kostyme som brukes i cosplay. Dere vet sånn comic-con opplegg. Hehe.. Meg og gutta fra big bang theory vett.

Jeg gledet meg HELT vilt! Jeg bestilte det for 2 uker siden fra Asia og jeg endte opp med å betale 600 kr i frakt for å få det i tide. Jeg presiserte at jeg MÅTTE ha det innen Onsdag 26 for å ha god tid. Jaja, det skulle ikke være NOE problem sier dama. Og hvis dere har bestilt fra eBay før så funker det jo sånn at du betaler så sendes pakken som regel samme dag eller dagen etter. Man da et tracking nr så man kan følge pakken. På søndag spurte jeg om pakken i det hele tatt var sendt fordi jeg ikke hadde fått noe track nr. Og da sa jeg også klart ifra at hvis den ikke var sendt ville jeg avbestille og få igjen pengene. Dama svarer at pakken er sendt og jeg fikk et mongo nr som ikke var noe tracking nr i det heletatt. Jeg blir greit forbanna og skriver at jeg ikke finner noe pakke på det nr hun har gitt meg. Og på Tirsdag morgen fikk jeg et tracking nr som var ekte og det stod at pakken var sendt på mandag. WTF!!!!! Da ser jeg rødt da! Svindelkjærring! At hu velger å sende den pakka etter at jeg har sagt jeg vil avbestille hvis det ikke er sendt fordi jeg ikke rekker å få det i tide er så RASSHØL gjort at jeg blir helt paff. Så nå har jeg betalt 1800 kr for et kostyme jeg ikke får brukt. Wo-fuckings-ho! Skulle flydd til hong kong og gitt hu en ørefik. Haha.. Dere skjønner frustrasjonen? I tillegg til kostymet hadde jeg kjøpt hårkritt for den lille prikken over i´en, men det kan jeg jo bare drite i nå. Får selge det på finn.no. Er jo mange som skal på halloween fest første helgen i November. Nok raging bitchface fra meg her nå.. Over til den gode nyheten..


​Superdigg adidas tee fra xlife.no får du HER! (Nå på salg med -25% ) 

Jeg har jo bestilt et backup kostyme fra superkul.no . MEN..I Frykt for at backupen ikke skal komme i tide eller sitte bra på så har jeg nemmelig backup PÅ backupen!! Jeg må jo være helgardert da. H&M har jo fått en halloween kolleksjon og jeg rakk seriøst akkurat å få det jeg skulle for det var det siste i min størrelse. Jeg har kjøpt XS i begge. Og tightsen koster kun 99,- og bodyen kun 129,- DET er sykt innafor. Yey..

Når det kommer til sko har jeg jo litt lyst til å gå med hæler, men noe sier jeg at jeg går for Dr. Martens. Litt mer rocka. Det blir uansett noe jeg finner ut av rett før jeg går ut døra Hehe.. Også har jeg en gigantisk blomsterkrans jeg tenkte jeg skulle bruke. Etter å ha skravlet i et par timer med bestevenninnen min Natalia som er typ min muse når jeg føler meg kreativt tilbakestående kom vi frem til dette.. "El Dia De La Muerto" candy skull sminke til dette antrekket er GULL. Sammen fant vi make-up inspo som dere ser lenger ned. Her er outfit´en.. Jeg tror det blir døds kult og nå er jeg faktisk ikke keen på det backup kostymet som mest sansynlig kommer i posten i morgen. Haha.. Så ALT det trøblete tullet for ingenting. Det enkle er ofte det beste sier bare jeg. Jeeez..

Jeg gleder meg så utrolig masse til Lørdagen! God stemning, gode venner, nye venner og høyt volum. Og dette blir første festen etter diett og konkurranse. Jeg har faktisk ikke drukket alkohol siden.. Tja.. Mai eller no! Så jeg tar det rolig. Må beholde fornuften og kose meg! :) Dere er selvfølgelig med meg på snap dere?♥ Hihi.. 

I dag er det varetelling så jeg er ikke hjemme før super sent. Det positive med det er at det blir middag på senteret. Hihi.. 

Ha en super dag vakringer♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS//Sponset Innhold//

Tidenes middagstips! #NAM

 • 26.10.2016 kl. 19:19

Altsåååå... Fikk dere med dere på snap det jeg spiste til middag i går? Jeg sier bare halle-fucking-luja! Ja, jeg er så fæl i munnen da! My bad og sorry! Men jeg er en liten harrytass. Haha.. Anywho.. Det var super godt! Jeg har en lei tendens til å ikke spise noe fett til midddag og bare på kvelden. Så jeg tenkte. Hmm.. Hva kan jeg gjøre for å få litt forandring på det. 

Jeg lagde tidenes kyllingfilet m/mozarella, spesial salami! og salat. Det var så ufattelig godt! Faktisk så godt at det blir repeat nå straks. Sunn mat trenger IKKE være kjedelig. Det kommer bare an på hva du gidder rett og slett. Så denne her anbefaler jeg at du gidder. Hihi.. Det tok ikke lang tid å lage.

DU TRENGER: 
1 Kyllingfilet
Fersk mozarella 
Gilde spesialsalami (denne har mye mindre fett enn vanlig) 
Løk
Tomat

TIL SALATEN:
Salatblanding
Kidneybønner
Rødløk
Mais
Tomat

Sett ovnen åpå 220 grader. Skjær kyllingfileen i midten, og åpne den opp som en bok. Haha.. Altså, du skal gjøre den dobbelt så stor, men den må ikke deles helt. Skjønner? Krydre med salt, pepper evt grillkrydder på begge sider og stek med lokk til gjennomstekt. Legg så kyllingfileeten i en ildfast form. Skjær tomat, løk og mozarella i skiver. Legg 2 skiver tomat oppå kyllingfileeten, så noen ringer med løk, mozarella og topp med 2 stk spesialsalami. Inn i ovenen til osten er smeltet ordentlig. Legg salatblanding på en tallerken og hiv oppå alt det andre du vil ha i favorittsalaten din. Du bruker jo bare det du liker best. Dette er mine favoritter♥ Topp med kalorifri thousand dressing som du får kjøpt HER! Eller thousand island 3% fett hvitløksdressing. NAMNAM!!! 

Hvis du tester dette skal jeg love deg du ikke angrer♥ Supersunn og stappfull av protein og andre gode næringstoffer. Og hvis du vil ha det lavkarbo dropper du bare bønner og mais ;)

I dag er det legday.. IGJEN! Føler som om jeg trener bein hverdag. Er jo alltid utmatta i de stakkars beina :P Og vet dere hva! Halloween dramaet mitt har løst seg! Jeg skal se om jeg får oppdattert dere senere♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: SNAPCHAT 

 

 

Selvkontrollen til et barn?

 • 25.10.2016 kl. 19:19

Så dere oreo snappen i går? Jeg dør av meg selv. Altså.. Jeg er helt ram om dagen. Hva skjer liksom? Jeg har jo null selvkontroll. Haha.. Jeg var på spar og handlet i går og det var 10 kroners marked. Jadda, herlig saker! Da fikk jeg rasket med meg alskens drit jeg ikke trengte, blandt annet 2 pakker oreo kjeks. For de kostet jo tross alt bare 10 kr stk. Så med god tro på at de skulle spares til Lørdag heiv jeg de i handlekurven og var relativt fornøyd. "Jess, nå sparte jeg tross alt 22 kr" (eller no). Men det hjelper jo ikke det når jeg trøkker i meg halvparten før klokka er 9 om kvelden.. Jeg kom ikke lenger enn ut til bilen etter butikken før jeg tok knekken på den ene pakken. En superlur stemme i hodet mitt sa "Åh, nå er det lenge siden du har spist og du har jo nettopp trent, er lov med 1 sånn da" Jaddaaaaa Christine.. 

And little did i know.. Jeg nølte ikke. Det hørtes jo fornuftig ut sant? Jeg knerta pakken og unnet meg 1 oreo kjeks på vei hjem. Men da var det jo gjort. For den bittelille kjeksen er jo borte på 2 sek. Så kortvarig glede da gitt! Jeg må jo ha 1 til! BARE 1 til. Ja, du kan tro jeg spiste bare 1 til du. Nah.. Det endte jo opp med at jeg slukte halparten av begge pakkene. Og det skal sies at Kim dytta inpå med et par (les fler) også! Jeg gadd ikke å få dårlig samvittighet en gang for det er bare tull. Jeg tok det valget og det står jeg for. Null stress, men det som irriterer meg er.. 

Er det så forbanna vanskelig å bare ligge unna? Og ja, for meg så er det faktisk det akkurat nå. #ONLYHUMAN ! Og i perioder er man jo sånn. Vi jenter er jo godismagneter når vi har mensen og alt. Det er jo ikke lett.. Haha.. Etter konkurransen har jo rutinene mine sklidd ut etter den uken med bare godis og det er vanskelig å hente det inn igjen 100%. Jeg er jo rutinert og flink ellers. Treningen min er jo tipp topp og alle ukens økter gjennomføres med masse energi. Men nå gjør jeg et par tiltak..

Og hvis dere har lav selvkontroll som jeg har for tiden så anbefaler jeg disse: 

 • Ikke kjøpe noe usunt for å ha liggende til helgen (det skjer jo ikke)
 • Spise med jevne mellomrom og ikke la det gå for lang tid uten mat (Da blir viljestyrken super svak)
 • Kaste godterirestene fra helgen/Låse de inn i boden (Jeg har lett for å ta en liten bit her og en liten bit der) 
 • Lage sunnere alternativer når søtsuget melder seg. 
 • Hold deg unna matvarer med mye sukker i ukedagene (Sukker trigger noe i hjernen så du får mer søtsug)
 • Ha frukt/grønt i kjøleskapet (Hva med jordbær eller kål og gulrot som snacks?)
 • Spise mat som metter lenge (Grove kornprodukter, proteiner, pasta, potet, ris osv)

Håper noen av tipsene hjelper andre sukkertryner som meg der ute♥ For jeg er vel ikke alene om det her? 

I dag er det overkropp på menyen og jeg gleder meg skikkelig til den økten for jeg begynner å føle meg sterk igjen og det føles så deiiiiilig! Jeg har en ny facepull variant jeg skal få prøvd å filmet og lagt ut på instagram i kveld :D Først litt middag og det blir kyllingfilet med mozarella m/ tilbehør. Namnam! Så satser vi på at jeg ligger unna oreo kjeksen resten av uken ;)

Ikke glem at det er en egen hashtag på insta med treningsvideoene mine: #ChristinesGymVideos som du finner HER!  

Instagram HER!
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

OMG! Jeg MÅ bare tipse dere!

 • 25.10.2016 kl. 14:15

Jeg fikk jo så mange spørsmål om hvor jeg hadde fått tak i mars og snickers proteinbarene. Og hvordan de var på smak osv. Vel.. DE ER INSANE GODE. Dette er godsaker man kan unne seg. Nå har de endelig kommet!

Snickers er uten tviiiil min favoritt♥ Omnomnom!  Jeg smaker nesten ikke forskjell fra vanlig snickers også er det 18 gram protein i den! :D WOHO! Ja, dere skjønner at jeg elsker disse. Jeg kjøpte de jo i Sverige sist jeg var der, men nå trenger jeg ikke vente så lenge mellom hver gang. Og de koster bare 4 kr mer her hjemme og det bruker man på bensin til harryturen uansett. Så du kan likesågodt klikke de hjem og få de i postkassa et par dager etter :D

De er perfekte mellommåltider, etter treningsmåltid eller så kan du dele de opp å legge i godteskåla på Lørdager for å få litt proteiner innabords sammen med den vanlige Lørdagskosen!♥

Snickers og mars proteinbar´s får du selvsagt hos www.xlife.no nå. Snickers HER! Mars HER! 

Nå skal jeg saumfare nettet etter halloween kostyme da hun dama fra hong kong lurte meg og jeg sitter uten kostyme til helgen mest sannsynlig. DAMN YOU EBAY LADY!! Noen tips til hvor jeg finner bra kostymer og hva jeg kan kle meg ut som? Jeg er litt opptatt at av det må passe til meg og min personlighet liksom. Jeg burde bare kle meg ut som en doughnut...

Jeg hadde forresten bestilt det råeste Harley Quinn kostymet med full outfit, sko og balltre. MEGA Gjennomført. Så jeg er rimelig trist og forbanna over at det gikk i vasken..

Det kommer også et innlegg litt senere i dag♥ Og til da får dere ha en super dag! :D 

Blondie knows best...

 • 24.10.2016 kl. 19:07

 Shit, jeg tror jeg faktisk har vent meg til å bli blond. Som dere vet har jeg jo vært livredd for å se helt jævli ut med helt lyst hår, men nå er jeg helt forelsket i denne hårfargen her. Og den så bare helt sinnsykt fresh ut når jeg stod på scenen! Planen var jo å ha blond hår på scenen også dra tilbake og gjøre noe kult med det. Jeg og frisøren min Siri ble enige om å kjøre pastellfarge, men nå kjenner jeg at jeg ikke har lyst til å forandre denne fargen fordi jeg elsker den. Jeg var jo sykt redd for hvordan resultatet skulle bli når jeg skulle gå fra det kaoset jeg hadde til helt lyst. For lyst i bunnen min kan bli en katastrofe. Jeg må ha litt mørkt rundt ansiktet for å ikke se blass ut. Men jeg har en frisør jeg virkelig stoler på og som jeg har gått til i type 6 år. Så innerst inne var jeg jo trygg. Hehe.. Men se selv.. Dere skjønner bekymringen eller? Se selv på venstre bildet hvor GRUSOMT utgangspunktet var da! JESUS CHRIST!! 

Hun lysnet hele håret og brukte en litt dypere farge i bunnen min for å få litt illusjon av at det er bittelitt mørkere mot ansiktet. Og det ble en killer kombo! I LOVES IT... Kunne ikke vært mer fornøyd!♥

Så hvis dere skal til frisøren og bor i Oslo området så vil jeg gi La Bonita frisør på Strømmen all creds i verden! Jeg har som sagt hatt Siri som frisør i så mange år nå og jeg vet at håret mitt er i trygge hender der. Hun er HELT RÅ på farging. Og når jeg har runna google og funnet den fresheste fargen jeg vil ha så fikser Siri det uten stress. Og det er det faktisk ikke mange frisører som får til. Hele venninnegjengen min går til La Bonita etter jeg begynte å tipse de for mange år siden og de nekter å gå noe annet sted. Og jeg har venninner som er veldig opptatt av hår og hårtrender. De er typene som kjører grannystyle, ombre, balayage, dip dy, pastell osv. Så der får man det fresheste resultatet! :D

Denne behandlingen var sponset siden jeg har vært fast kunde i så mange år, så hun ville gi meg det som en liten gave mot scenen, men jeg hadde gladelig betalt som alltid! Tusen tusen takk Siri♥ Du er rå!! 

Det er sykt enkelt å komme seg til Strømmen fra Oslo f.eks. Toget tar typ 20 min :) Du finner La Bonita midt i Strømmen i Strømsveien 76. Og for å booke time kan du nå de på: 410 72 525.

Så har jeg et spørsmål til dere..

Hva synes dere om fargen? Og bør jeg kjøre pastellfarge neste gang eller holde meg til denne litt til? Hvilken pastellfarge burde jeg gå for? 

Dagens beinøkt var forresten HELT vill, så det er tydelig at fråtsing i helgen hjalp på dagens energinivå. Let´s grow that booty! Film på insta senere ;) Hehe.. Og tusen takk for mange fine mails i går fra det forrige innlegget mitt! Gleder meg sykt til å coache dere jenter♥ Det blir så heftig bra! 

Ha en nydelig kveld vakringer!♥ 

Instagram HER!
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 
Tights fra xlife.no HER! 

 
//Sponset Innhold// 

1 års progress og DRØMMEJOBBEN - Hemmeligheten avsløres!!

 • 23.10.2016 kl. 15:51

Først vil jeg si.... Når jeg tenker over hvor jeg startet og hvor langt jeg har kommet i løpet av 1 år i min treningsreise så er jeg stolt av meg selv. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle klare å gjennomføre et så langsiktig mål som det å stille i bikinifitness og kapre 4 plass i NM for 2 uker siden som var min første konkurranse er utrolig gøy! Og jeg hadde aldri klart det uten verdens beste coach, familie, kjærste og dere som har motivert meg HELT sinnsykt! 

Jeg ble jo ekstremt opptatt av trening et halvt år før det bildet til venstre etter å ha trent på "egenhånd" i ca 6 mnd. Jeg fikk masse hjelp og veiledning av Kim i starten. Jeg googlet og leste om forskjellige øvelser, men så ville jeg ha noe som var tilpasset meg 100% for jeg ville ikke "kaste bort tiden" min på å ikke trene optimalt. Jeg ville ha noe proffesjonelt og ikke minst noen som kunne guide meg litt inn i fitnessverden. Når jeg først skulle unne meg noe sånt ville jeg ha de beste. Akkurat der var jeg sykt kravstor, for det skulle føles riktig og jeg ville SE hva de hadde fått til med tidligere kunder og at de jeg valgte var profesjonelle. Etter MYE leting for det er et HAV av coacher der ute falt valget mitt på..

Strongbody.no og det var der jeg ble kjent med min nåverænde Coach Line som har coachet meg mot bikinifitness scenen. FOR ei dame sier jeg. Hun har lært meg ufattelig mye om meg selv, kosthold og trening. Hun kalte meg fitness spira si♥ Vi fikk så godt kontakt at det føles som om vi er i familie. Og hvertfall siden hun coacher moren min også. Hihi.. Vi er alle 3 veldig like. Line har sett et stort potensiale i meg med den kunskapen jeg har innenfor kosthold og trening. Og hun har den siste tiden gitt meg en grundig gjennomgang på hvordan Strongbody jobber og jeg kan med verdens mest stolte glis fortelle dere dette: 

JEG HAR FÅTT JOBB SOM STRONGBODY COACH! 

Lykkens dag å kunne fortelle det til dere!♥ Jeg har fått så ufattelig mange mail hendvendelser og meldinger av dere på instagram de siste månedene på om jeg lager kostholdsplaner og treningsprogrammer og nå kan jeg med stor glede si at JA! 

Om du vil ha meg som din Coach så er jeg klar for å hjelpe på din personlige reise med å bli den beste versjonen av deg selv! Fordi jeg selv startet som strongbody kunde og sett hvor mye en god coach hadde å si for min utvikling og progress gleder jeg meg helt vilt til å kunne bidra med det samme hos andre. For den lykkefølelsen man sitter igjen med er magisk. Det skjer så mye på kort tid med riktig treningsprogram og matplan og man blir så stolt, fornøyd i eget skinn og ikke minst motivert når man ser så gode resultater. Dette er min drømmejobb nr 1. Jeg satt meg så mange mål i fjor og en av "drømmene mine/målene mine" var nettopp dette! Jeg husker jeg sa "En dag skal jeg bli Strongbody coach!" høyt til familien og de nærmeste vennene mine. På akkurat samme måte som jeg sa "Neste høst skal jeg stille i bikinifitness!". Og vet dere hva?! Hvis man vil noe nok og man fokuserer så mye på det man vil oppnå hver eneste dag. Ja, DA SKJER DET! Og jeg er så sinnsykt glad. Og jeg GLEDER meg helt vilt til å kunne hjelpe dere med og oppnå deres drømmer og hjelpe dere med å jobbe mot deres mål. 

Hvis du ønsker meg som din Coach så send meg mail på christine@strongbody.no .med følgende info:

 • Alder, høyde og vekt.

 • Ditt hovedmål (eks: redusere fettprosent / slanke deg, få «bikini fitness»-kropp, få mer muskler, etc.

 • Et formbilde som viser utgangspunktet ditt per i dag. Formbilder behandles konfidensielt, og vil ikke bli delt med andre. (Formbilde er ikke strengt nødvendig, men letter jobben med å raskt og enkelt gi et overblikk over deg og målene dine ? så sjansen for å få et positivt svar på forespørselen om coaching er større med bilde enn uten).

 • Den folkeregistrerte adressen din, slik at vi får laget faktura til deg hvis du blir tatt opp som kunde.

 • Kort beskrivelse av eventuelle helseproblemer / skader du har.

Du får en mail tilbake av meg med svar på om jeg kan ta deg inn som kunde og når vi kan være i gang. Hvis du blir tatt inn som kunde så sender jeg deg samtidig en epost med faktura samt kundeskjemaet mitt som du skal fylle inn med flere opplysninger.

Prisen for en coachingpakke er 4500,- Dette inkluderer tilpasset treningsprogram, kostholdsplan, samt 4 uker oppfølging hvor jeg følger med på resultatene dine og eventuelt justerer planen din underveis for å sikre deg videre framgang. Om du ønsker mer oppfølging så koster det 1500,- pr mnd og det kan du oppta når som helst ved behov. 

Det jeg elsker med Strongbody er at det er enkelt å følge for alle typer mennesker. Det er vanlige matvarer i dietten og ikke noe såkalt "torsk og brokkoli diett" som kun er for fitnessfolk. Dere har jo sett mitt kosthold og det er ikke akkurat fælt. Man får svar på masse spørsmål og man sitter igjen med utrolig mye kunskap. Pluss at du har "Den perfekte oppskriften" i evig tid i form av treningsprogram og matplan. Hvis du lurer på mer om hva Strongbody er så sjekk ut strongbody.no også anbefaler jeg dere å titte innom instagram kontoen HER! For der er det mange før/etter bilder av coaching kunder så man får se gode eksempler på hva som kan skje med riktig coaching fra riktige folk♥

Jeg gleder meg utrolig masse til å få mail fra dere og jeg skal virkelig gi alt for at dere når de målene dere setter dere akkurat som jeg gjorde for et år siden. Enten det er bikinifitness drøm, du vil ned i fett%, eller rett og slett bare bli litt mer fit♥ Dette får vi til sammen♥ Hvem vet, kanskje vi står på scenen sammen neste høst? 

NB! Jeg kommer til å ta inn et begrenset antall om gangen. Blir du kanskje min første kunde? Hvis du vil unne deg dette, ikke nøl med å sende meg mail♥ Jeg er her for deg!

Det kommer også et langt og personlig innlegg veldig snart, med en del før og etter bilder jeg aldri har vist før og jeg går inn på detaljer fra min treningsreise fra start og til nå. Det er noen bilder der jeg tviler på dere i det hele tatt tror på er meg. Jeg sier bare 1 ting. Jeg har brukt jeans i str 42 tidligere. Så ALT er mulig!♥ Husk at det er lov til å drømme stort! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat CHRISUNIVERS

Stresslørdag..

 • 22.10.2016 kl. 21:50

Altså er det mulig å ikke få 2 minutter til overs her eller? Haha.. Jeg har jo jobbet i hele dag, kom hjem og rakk å være hjemme i typ 5 minutter for å skifte til treningtøy og komme seg av gårde. Alle ukens 5 treningøkter er gjennomført og de har vært DRIT bra alle sammen. Inkludert de i dag som var helt vill. Det er så ufattelig deilig å trene på overskudd igjen etter NM og jeg har så mye motivasjon og treningsglede i kroppen at det nesten bobler over. Det føles AMAZING! Nå er kåken klar for gjester og vi skal straks lage hjemmelaget pizza. Fintfolk spiser sent vett.. Vi klarte faktisk ikke å bestemme oss i dag så vi skal bestille en pizza OG lage hjemmelaget. Her skal man ha i pose og sekk ja. Og det blir så koooos♥

Tittet bare kjapt innom for å si at i morgen blir den store hemmeligheten min avslørt og jeg gleder meg SÅ til å dele med dere! 

Dere må også sjekke ut snap for å se 2 KILLER avsluttende rumpeøvelser med strikk fra dagens økt, hvis dere ikke alt har sett de da? De 2 øvelsene som supersett annenhver gang høyrepetisjon gjorde at jeg lagde grimaser jeg aldri har gjort før tror jeg. FOR en rævburn!  De MÅ dere bare teste! Jeg så det var mange av dere som screen shot´a de og det er ikke dumt altså. Avslutt beinøkta de med de så får du litt ekstra bootygains. På snap ser dere også mengden godteri vi har handla i dag. Herregud!! Jeg er så svin da! Nesten flaut. Men hei.. Vi får gjester da♥ Og den kalorifrie lett julebrusen smakte latterlig godt så den må dere få tak i. Jeg kjenner ikke forskjell på den vanlige og denne uten kalorier faktisk! WOHO! 

Ønsker dere en nydelig Lørdagskveld hva enn dere skal fininger♥ 

Jeg sier bare... Let the gains begin♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS  

VIDEO - 2 supre bein/rumpe øvelser og hele gårsdagens knallgode bein/rumpe økt..

 • 21.10.2016 kl. 14:38

Å herreguuuud jeg hadde tidenes bein og rumpeøkt i går. Det MÅ ha vært den cupcake´n jeg fikk av søte Siri på jobb. Stappfull av sukker, karbohydrater og fett. Tidenes energi bombe å få i seg og noe jeg tror gjorde susen for den økten der. Rumpepump og melkesyre fra helvette! Hehe.. I like it! Grow babies grow! Så da må jeg jo selvsagt dele økten med dere♥ 

I går var det høyrepetisjon med fokus på bakside lår/rumpe + 1 legg øvelse.

Økten så slik ut:

→ Liggende lårcurl 5 x 15 (10 kg)
→ Step up m/ hantler (beinet i ca 90 grader når du står med ene foten på kassen) 5 x 30 (12 kg pr hånd) (Video lenger ned)
→ Beinpress 5 x 15 (120 kg)
→ Pull through 5 x 15 (45 kg)
→ Hip thrust 5 x 20 (80 kg)
→ Stående leg raise (80 kg) (Video lender ned)
→ 2 typer eksplosive hopp på benk 3 x mask (Video lenger ned)


Verdens diggeste sømløse tights som er et MUST for treningsgarderoben. Du får den HER! #KjøptSjæl
BRUK KODEORD "DEAL" SÅ FÅR DU 25% PÅ DEN OG ALT ANNET FRA www.xlife.no UT DAGEN!
(Gjelder ikke better bodies og GASP)

Jeg liker "å tømme" den/de muskelen jeg jobber med i en treningsøkt helt på slutten når jeg egentlig ER drit sliten. Dvs at jeg liker å gjøre noe som sliter meg MAKS ut så det ikke er mer å hente og jeg blir heeeelt kake. Mmmm.. Kakeee!♥

Anywhoo.. Noen ganger varierer jeg og tester nye ting, andre ganger så kjører jeg noe "boring" som den siste øvesen i en treningsøkt med lave/uten vekter avhengig om det er bein eller biceps jeg trener. For biceps curls uten vekter er jo ikke særlig utfordrende så da kjører jeg kanskje et dropsett med en kjempe lav vekt 1 x max for eksempel. Og helt til slutt avsluttet jeg denne høyrep økten med et hoppehælvette jeg fikk for meg at jeg skulle teste. Og jeg sier bare jesus christ! Det føltes som om beina mine skulle dette av og det brant noe så sinnsykt. Og selvom det er pain så elsker jeg det. Ja, jeg er litt sånn sadistisk på den måten. 

Når jeg avslutter en økt på den måten så får jeg variert på en helt annen måte enn en vanlig treningsøkt, kroppen min får utfordret seg litt ekstra og jeg vil få et ekstra utbytte selvsagt. Slike eksplosive øvelser som dette en super kombinasjon med vanlig styrketrening for det vil rive og slite ut muskelfiberne på en litt annen måte også blir man mer eksplosiv når man trener med vekter pluss at du bygger muskler! Jeg liker sånn type variasjon. Jeg vil jo være maskin på mange områder. Skader ikke å være litt eksplosiv! 

Det er en del som vil at jeg skal skrive hvor tunge vekter jeg bruker, så det er derfor jeg plutselig gjør det. Er det innafor eller er det ikke relevant? Alle er forskjellige så ikke bruk mine vekter som referansepunkt. Hun jeg er nettopp ferdig med konkurranse diett og ikke på mitt sterkeste, kanskje du kan måke på tyngre vekter? Så test ut hva din kropp klarer for å yte maks!♥

Sjekk videoen om dere vil teste det og jeg ønsker dere lykke til! ;) 

bMz5fQe_Y7I
Slenger også med gårsdagens instagram video fra samme økt :) Her er step up og leg raise! 
 
BLzCQ19hebD
I dag blir det en ryggøkt etter jobb og jeg kjenner jeg gleder meg allerede! Det er så deilig å ha treningsgleden tilbake og nye mål♥ 
Et lite hint om hemmeligheten jeg røper i løpet av helgen er "Noe som er bra for både meg og dere" Håper jeg da! Hihi.. Ha en nydelig Fredag vakringer og nyt helgen MAKS! 
Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS
  

 


 

"Er du ikke redd for å gå opp i vekt?"

 • 20.10.2016 kl. 17:43

Selvom bikinifitness sceneform er helt sinnsykt kult å ha vært i så gleder meg meg til å få off-season kroppen min tilbake! Why you ask? Vel det er en del grunner.. 

OFF season = Ikke konkuranse diett og konkurranse form
ON Season = Konkurranse 
diett og konkurranse form

Bildene i dette innlegget er uredigerte bilder av meg fra jeg var OFF season akkurat rundt da jeg startet med fitnessdiett i juni/juli.

Først og fremst fordi jeg synes en OFF season ræv er mye finere enn en ON season ræv! Me likes me behind a bit more chunky for å si det sånn♥ Jeg personlig synes at en kvinnekropp med litt junk in the trunk er feminint og vakkert. Og i mitt tilfelle så medførere det også litt cellulitter baki høgget, men det får bare være greit fordi jeg som sagt liker det litt mer juicy. Kan ikke få i pose og sekk, noen kan, men ikke jeg og det kalles gener så det prøver jeg å ikke henge meg så fælt opp i. Selvom det kan irritere å plage meg til tider. Kroppen min blir generelt mer feminin off season og jeg er fornøyd med meg selv når jeg veier noen usle kg ekstra. Jeg blir også sterkere og løfter tyngre. Ja, har du noen gang sett en super rippa strongman? Just sayin´.. Hehe.. Og jeg fryser ikke like lett heller. Det blir lett -30 grader her på vinteren. Har du hørt noe så grotesk? Brrrr! Da er det greit å ha litt ekstra spekk som isolasjon.

Det er mange som har spurt meg om "Er du ikke redd for å gå opp i vekt etter NM?" blant annet når jeg har skrevet innlegg om all maten jeg skal spise etter konkurransen. Svarer er NEI! Selvsagt er jeg ikke redd for å gå opp i vekt. Fordi jeg SKAL opp i vekt.  Sceneform er som jeg har sagt mange ganger før IKKE sunt i lengden og det er ikke et sted jeg vil være for lenge. Jeg vet ikke helt ennå hva min trivselvekt etter sceneform er. Time will show. Det er blant annet derfor reverse diet er så smart. For da har man kontroll og går ikke på noen smell etter scenen. Men man går gradvis opp i vekt til der man er fornøyd fordi man gradvis øker matmengden til man føler seg sunn, tilfreds med mengde mat og fornøyd med kroppen. Dette er ekstremt forskjellig fra utøver til utøver. For noen jenter er det viktig å ha så nære sceneform som mulig. Noen sunne tilfeller og noen usunne tilfeller, men det er jo opp til hver enkelt jente og jeg kan jo forstå at noen blir litt småforelsket i sceneformen sin.

Og jeg har vært veldig klar på det at den formen kun er midlertidig så det ikke skal komme som noe sjokk når den forsvinner gradvis. For de jentene som meg som elsker mat og setter matkos høyere enn det å være super rippa blir det litt anderledes. For meg er fokuset som sagt å være sunn og sterk, ha nok næring i kroppen til å ha kvalitetstreningsøkter med masse energi og bygge muskler, samt det å kunne ha cheatdays med god samvittighet. Og om det innebærer at jeg får litt mindre synlige magemuskler. Ja, da får det bare bli sånn da. Jeg sier ikke at jeg skal opp 20 kg. For det høres jo nesten sånn ut, haha.. men kroppen min vil endre seg litt fremover og det er jeg forberedt på. Jeg må finne min trivselsvekt rett og slett. Mange skjønner ikke hvor fort sceneformen forsvinner og kan bli veldig deprimerte. Derfor tror å håper jeg det har vært lurt at jeg har vært mentalt forberedt på akkurat det med fett% og vekt. Det får jeg nok se og føle på fremover♥ Det viktigste er at JEG trives i MITT skinn og at min hverdag er fylt med treningsglede og overskudd!

Og før jeg wrap this thing up må jeg bare nevnte atteeeeh...

- Nå er det like før jeg røper det jeg har holdt hemmelig babes!!! Er dere like gira som meg? Jeg er hvertfall super stoked! Vil dere ha et lite hint i mellomtiden eller? Og er det noen som har noe clue om hva det kan være?♥ 

Jeg kommer også til å kjøre Q & A snart og da er det lov til å spørre om ALT!♥ Så det er bare å kverne hodet etter alt mulig av spørsmål så skal jeg svare så godt jeg kan og med 110% ærlighet!♥

Instagram HER!
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS


 

Hva er den såkalte balansen? - Cheat days og utskeielser i kostholdet...

 • 19.10.2016 kl. 19:28

Den siste tiden har jeg fått sykt mye spørsmål om vektnedgang, trening, cheat days og generelt mat. Egentlig ALT innenfor det jeg driver med og det jeg elsker. Så nå den tiden fremover vil jeg skrive innlegg som svarer på alle spørsmålene jeg har fått og litt til. For jeg føler det er så sinnsykt mye villedende informasjon der ute og jeg skjønner GODT hvor forvirrende det kan være å lese en ting et sted også leser man noe som motsier det du trodde var drit bra et annet sted. Hehe.. Jeg var der for noen år tilbake når jeg startet min treningsreise. Jeg leste blogger og artikler. "Den ene sa ikke spis potet og den andre sa spis potet, men ikke spis avokado". Altså.. WTF! What´s wrong with you people!! Haha.. Det var det jeg tenkte.. For jeg ble så overrasket over hvor mange som skrev som om visse mat typer er giftig for kroppen. Så jeg brukte sunn fornuft og leste mer på mat og næring av egen interesse også gjorde jeg som jeg følte var riktig for meg. Og for meg er ikke mat noen fiende eller gift, mer som en bestevenn egentlig. Som er der for meg i gode og onde dager, som trøster meg, bygger meg opp og som gir meg glede. 

Jeg har skrevet et innlegg om mat og kosthold som jeg selv synes ALLE burde lese. Du finner innlegget HER! Det er et dypere innlegg om matforståelse og trening. Her ser dere også et bilde av OFF-Season Christine med rød/oransje ombre. Hehe.. Forandring fryder sier bare jeg!

Men anywho.. Dette med cheat dayser det jeg vil ta opp først. For jeg har fått veldig mange spørsmål hvor ofte, hva man kan spise osv. Og da vil jeg bare si. ALLE ER FORSKJELLIGE. Noen har høy forbrenning, andre har lav, noen vil opp i vekt, andre vil ned, noen trener hinsides mye i løpet av en uke og andre trener mindre. Det er her vi må bruke litt sunn fornuft igjen. 

Hvis du er overvektig og vil ned i vekt så er det like tillatt med godteri Lørdag som jeg liker å kalle det. For det er urealistisk å skulle snu livstilen å kutte godteri. Det klarer man i ca 2 uker også klikker man fordi man bare MÅ ha og da er man tilbake på start som regel. (Been there, done that) Men da vil jeg anbefale å være veldig bevist på hva du spiser og hvor store mengder. Prøv å finn litt sunnere snacks alternativer. Spis sunt hele dagen og unn deg for eksempel en skikkelig middag du vil ha og litt godis til filmen du skal se på netflix på kvelden. Og da er det ikke lov til å ha dårlig samvittighet! For det ødelegger for så mye annet emosjonelt og oppi huet. Spist er spist, du har kost deg og det er faktisk lov!

Tips til litt sunnere snacks til dere som evt jobber for å gå ned i vekt, men fortsatt kose dere:

Popcorn
Sukkerfri is toppet med bær (Den er DRIT god! Fåes kjøpt hos rema 1000 blandt annet i både sjokolade, vanilje også tror jeg jordbær å faktisk) 
Jordbær dyppet i smeltet sukkerfri sjokolade (fåes kjøpt HER!) 
Sukkerfrie kokkosboller fra Grete rhoede
Propud med bær (Ja, det smaker som godis i min verden)
Grove vafler/pannekaker med sukkerfri is og bær, evt smeltet sukkerfri sjokolade over (da snakker vi mega cheat meal da! #NAM Du får kjøpt grov røre på vanlig butikk)
Frukt og bær
Og hvis det er noe favoritt godis du ar så unn seg selvfølgelig det. Her har jeg kun laget en liten liste til de som måtte ønske det. 

Hvis du derimot er lav på fett % og du jobber for å gå OPP i vekt så er det ikke like krise om du går på en real smell på Lørdagene og du trenger kanskje ikke være like bevist på det du putter i deg. Jeg sier ikke at jeg anbefaler deg og gå opp i vekt med hjelp av sjokkis og pottis, men så lenge det ikke er hver dag så får du ikke noe diabetes av den grunn. Hehe.. Og jeg anbefaler selvsagt og starte dagen sunn så du får i deg noe vettug næring i løpet av godteri Lørdag.


Min private samling! (Som snart er tom faktisk :O ) Jada, klikka jo helt etter NM! 

Man vil uansett ALLTID føle seg kjempe oppblåst og "tjukk" på kvelden etter en cheatday. Bare se på meg i dette innegget HER! Her er det bilder av meg  fra NM i bikinifitness, selve konkurransedagen og  4 dager etter konkurransen hvor jeg spiste alt jeg kom over av både mat og godteri. Kun 4 (!!!!) dager forskjell og det ser ut som 2 forskjellige kropper. Jeg sprenger nesten! Det går over, men sukker og karbohydrater gjør at man blir oppblåst og samler vann i kroppen. Dette avtar etter 2-3 dager. Litt forskjell fra kropp til kropp og hvor sunt du spiser i dagene etter. Men det jeg vil frem til er at det ikke er noe vits i å få dårlig samvittighet hvis du først unner deg en cheatday. Det er normalt å føle seg slapp og oppblåst. Så ikke ligg der å tro du fysisk har gått opp 5 kg bare fordi du har en foodbaby på gang. Hehe..

- Visste du at for å gå opp 1 kg rent fett må du spise nesten 10000 kalorier på EN dag? Det er den vanlige dagskvoten din + 7000-8000 kalorier. Bildet under tilsvarer 7000 kcalorier og det er jo en helt drøy mengde! (Selvom jeg har sikkert spist så mye i løpet av en godteri Lørdag jeg minus sukkerbrusen, men det får nå være. Let´s face it..  Jeg er ikke normal) Men hvis du spiser usunt hele uken så er det lett å spise de ekstra kaloriene så man ender opp med å gå opp.


Bildet hentet fra mat-helse.no 

Så det er faktisk lov til å unne seg Lørdagskos i mitt lille univers. Hvertfall så lenge man er flink og holder det til Lørdagene. Vær sunn i ukedagene og ta smarte valg. Tenk husmannskost. Poteter, pasta og ris er IKKE farlig og det er heller ikke avokado. Men alt med måte. Du skal ha litt av alt♥ Til og med en sjokoladebolle. For det er viktig å tenke på det mentale også. En godteri Lørdag gjør mye med humøret og motivasjon. Det er belønning og gir pågangsmot til å knuse de kommende treningsøktene uken etter som også gjør at du fortjener godteri Lørdag igjen. Aaaah. Livets gode sirkel og det JEG kaller balanse♥

Jeg må også ærlig si at jeg synes det er "sunne forbilder" der ute som oppfordrer til balanse på en usunn måte. For jeg synes faktisk ikke det er greit å fremme en "sunn" livstil fylt med trening og kosthold for så å spise godteri/usunt hver dag som om det er balanse. Ja, det er kanskje din balanse og det er jo selvfølgelig helt greit, du står for det, men hva slags signal sender man til PT kundene sine som veldig gjerne vil ned i vekt for eksempel? For hvis man vil ned i vekt burde man faktisk ikke spise godteri hver dag. Det vil jo forlenge vektnedgangen og prosessen pluss at sukkeret gir deg søtsug som er vanskelig å bli kvitt så du ender opp med å gå og fyse hele tiden.

Jeg synes man skal gå frem som et godt forbilde på en litt annen måte. Og jeg kan spise godteri på en Tirsdag jeg å. Jeg er ikke helt fitness forstyrra, men det handler om hvilke signaler man sender ut og hvordan man påvirker andre. Ja, du elsker kanskje kroppen din og spiser godis når du vil og jeg digger at du er fornøyd med deg selv uansett hva du veier, men hva med "Kari" som leser bloggen din, følger deg på instagram og snap da? Hva tror du hun tenker når du viser all godis du putter i deg til enhver tid? For hun tenker at du er sunn og sporty fordi du trener og hun ser på deg som et forbilde for sin egen vektnedgang. Kanskje hun tenker at "Jaja, hun gjør det jo og hun sier hun er sunn og sporty så da kan jeg gjøre det å". Jeg synes ordet balanse blir litt misbrukt og brukt som en unnskyldning til å spise godteri all day any day.

Jeg har selvfølgelig all respekt for valgene andre tar som mennesker. Alle er forskjellige, vi prioriterer alle forskjellige ting og har forskjellige mål her i livet. Men, da velger heller jeg å fremme en sunn uke fylt med deilig "husmannskost" og kvatitetsmat for kroppen og kos på Lørdag, kanskje en random bolle her og der. Men om man får prentet inn i hodet og rutiner at i ukedagene er man sunn og i helgen koser man seg men noen unntak innimellom er mye gjort. Når kroppen og hjernen venner seg til det og det blir en rutine så er det HELT gull. For da blir det faktisk ikke like vanskelig å styre unna det usunne i ukedagene. Da blir det nesten litt sånn "Du får vente te Lørda´n" automatikk i kroppen. Og dette er ikke slavisk for det er jo selvsagt innafor å for eksempel dra ut og spise med vennegjengen en onsdag eller kino på en random torsdag. Så alt med skjønn her.

Og jeg sier ikke at alle skal være fit´e og være super ripped. Jeg skal jo opp i vekt fra konkurranse form nå selv. Det handler om trivsel i egen kropp, hva man ønsker selv, hva man fremmer og hvordan man fremstår og at andre der ute kanskje copy/paste´er det du gjør. Og for min leserfamilie, vanlige familie og venner vil jeg være et sunt og godt eksempel på det JEG mener er balanse og at man kan være i en bra form selvom man liker godteri og muncher på Lørdager. Det er ikke så svart/hvitt hvis man har riktig balanse.

Det er mulig noen tar seg nær av dette, men misforstå meg rett♥ Det jeg som sagt skal frem til er at ALLE er forskjellig og man har forskjellige kropper og mål med trening og vektnedgang/vektoppgang. Og man spiser deretter. Hva man velger å unne seg i helgene og kos er opp til hver enkelt, og det er jo helt greit. Til og med treningsnarkomane som meg gjør jo det, så hvorfor skal ikke du unne deg det du har lyst på? Det er viktig å ta sunne valg i hverdagen, men selvsagt skal du unne deg en cheat day om du ønsker det♥ Ikke overtenk det og ikke nekt deg selv. Ikke risiker å få spisevegring eller angst for det du putter i deg på Lørdager. 

Her er mine tanker om cheatdays hvertfall :) Hva tenker dere om dette temaet?  

Instgram HER!
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS  

Jeg fucka det opp!! Et personlig innlegg..

 • 18.10.2016 kl. 18:41

Her komme det personlige innlegg med alle de fucka tankene og følelsene jeg hadde etter NM i forrige uke og som fortsatt sitter litt i kroppen.. 

Gjennom hele denne bikiniftness reisen har jeg alltid tenkt at så lenge jeg gjennomfører dietten og står på den scenen så skal jeg være så sykt lykkelig og stolt av meg selv. Så kommer selve dagen og jeg kommer i finalen og ender opp med 4 plass i en klasse med mange jenter og jenter som har gjort dette mange mange ganger før. Jeg var i ekstase over å komme i finalen og jeg følte at jeg gjorde det DRIT bra i semi finalen. Jeg virkelig følte at jeg var i mitt rette element og at jeg skinte på den scenen. Selvom jeg var pisse nervøs. Jeg klarte nesten ikke smile fordi munnen min skalv så latterlig mye! Leppene mine dirra non stop. Når jeg gikk av og kom backstage løp coach Line mot meg og skreik "DU VAR I FIRST CALL OUT!!!!" Det er de første dommerne ber komme frem fra den bakre rad for å gjøre kvartvendinger foran og hvis man er i first callout så er man nesten sikret en finaleplass. 

Den følelsen jeg hadde i kroppen da var ubeskrivelig!! Som om det brant inni meg! 

Jeg la meg bak på plassen min backstage med beina høyt for coach Line ba meg hvile til finalen startet. Jeg tenkte at det var helt sykt at jeg var i first callout og nå er det snart finale. Hva faen liksom. JEG, i finalen blant alle de andre jentene som hadde gjort dette før og så helt RÅ ut. Og siden jeg hadde så godfølelsen i semi finalen tenkte jeg har jeg skulle naile i-walken min. I-walk er den runden man går alene i finalen.

Men.. Jeg naila det ikke. Jeg var først ut i finalen og det skremte livskiten ut av meg. Å stå der bak sceneteppet alene og vite at kun jeg skulle ut på den scenen for å imponere dommerne gjorde meg sykt nervøs! Sånn "fuckjegklarerikkeroemeg" nervøs.Det boblet rett og slett over i hodet mitt og etter 5 skritt ut på den scenen så dreit jeg meg ut. Jeg gjorde en feil og hang meg så fælt opp i den feilen at jeg ikke klarte å slippe det mens jeg gjorde resten av rutinen min. Det resulterte jo i flere feil og unødvendig stress. Så det ble en kjedereaksjon av en shitstorm med kaos i huet. Og jeg ble sykt ufokusert. Jeg klarte liksom ikke å hente meg inn igjen. Og jeg skjønte at det gikk til helvette. Jeg klarte til og med å nesten snuble i kvartvendingene og jeg veltet skikkelig bakover. Måtte faktisk bruke armene for  hente meg inn. #FLAU !! 

Når jeg gikk av scenen da så møtte jeg jo Line igjen og jeg sa bare "Jeg fucka det opp!!" Jeg fikk gode tilbakemeldinger og alle sa det så ut som jeg var super selvsikker og de synes jeg gjorde det bra. Men det holdt liksom ikke. For den følelsen av at jeg ikke var helt tilstede og dreit meg ut var så sterk. Men så kom jeg på at det hele var over og ingenting jeg kunne gjøre nå som det var overstått og jeg spurte "Kan jeg spise sjokkis nå?" Hehe.. Etter det var det jo kun 1-6 plasseringene som stod igjen og jeg endte som sagt på 4 plass. Jeg er jo drit glad for at jeg ikke havnet på 6 plass for det trodde jeg i og med at jeg fucka opp så innmari. Så hvis man ser sånn på det er jeg jo fornøyd. 

Men etter stormen hadde lagt seg og Mandagen kom så ble jeg faktisk drit deppa og frustrert. Jeg ble så forbanna på meg selv for at jeg klarte å fucke opp og la meg selv stresse over noe som i utgangspunktet gikk drit bra i starten. Faen så bittert! Og jeg klarer ikke slutte å tenke på hvor skuffa jeg er over meg selv og at jeg ikke klarte å prestere når det gjaldt. Så fra å være drit stolt av 4 plass i NM så ble jeg drit skuffet i stedet og gikk helt i kjellern. Det er sykt hvordan hjernen fungerer. Jeg hadde ALDRI forutsett at det skulle skje. 

Jeg gråt hele mandag.. Jeg gråt fordi jeg ikke fikk en sjanse til og jeg hadde kastet bort den jeg hadde på nervøsitet og indre stress. Fordi jeg dreit meg ut. Jeg gråt også fordi livet føltes så meningesløst. Er det over allerede? Et langsiktig mål var oppnådd, noe jeg har jobbet et helt år for! Hva nå da? Hva faen skal jeg gjøre nå? Skal jeg bare surre rundt uten mål og mening som en idiot? Jeg følte meg som ingenting og det var så vondt. Det er så vanskelig å beskrive men tomme den følelsen var helt jævli. Det føltes som om en del av meg hadde dødd og jeg hadde ikke en dritt å gjøre lenger. Jeg følte meg ikke bra nok og følte jeg hadde skuffet meg selv. Og at jeg hadde skuffet dere og alle rundt meg i tillegg. Det er derfor snap og instagram var så dårlig oppdattert forrige uke. Disse følelsene kom i bølger og jeg kunne ha en kjempe bra dag også plutselig begynte jeg å tenke på det også ble jeg helt knust igjen. Skikkelig manisk opplegg. Som om jeg plutselig fikk en svart sky over hodet. Tung og jævli i kroppen og ville bare ligge på sofaen. 

Men heldigvis begynner følelsene og avta, og det er en helt naturlig del av prosessen, slik er det med alt tror jeg. Jeg er i gang med nytt treningsprogram og reverse diet går bra foreløpig. Hehe.. Jeg har startet på kosthold og ernæringstudiene og det hemmelige opplegget mitt har startet nå er jeg bare SUPER gira. Gleder meg SÅ til å dele med dere! Masse å se frem til, masse nye utfordringer og ting som skjer fremover. Jeg er en jente som liker å ha mye å gjøre og jeg elsker når det er mye som skjer. Jeg er avhengig av å sette meg mål og jobbe hardt mot de så nå begynner jeg å føle meg hel igjen. Forrige uke var bare en liten fartsdump jeg måtte gjennom og så lenge man ikke blir sittende fast i negative tanker og følelser for lenge så er det lov å ha vanskelige perioder. Ingen er på topp hele tiden og det er viktig for meg å vise både ups and downs gjennom denne bikinifitness reisen. For det er ikke lett. Og man skal være sterk og oppegående for å både gjennomføre og ikke gå helt av skaftet i tiden etter. Så etter og ha gått i tankeboksen, sortert følelser og funnet ut av hva jeg skal prioritere, lagd en plan på hva jeg vil har jeg fullt pågangsmot igjen! Og det føles sykt deilig! Jeg tror det er viktig å tillate seg og ha det litt kjipt innimellom for det er helt naturlig. Etter mørket kommer lyset :P

Jeg ville bare dele forrige ukes tanker med dere♥ Takk for at dere tittet innom♥ Nå skal jeg stikke å trene og etter det blir det kyllingwok m/ eggnudler! WOHO som jeg gleder meg! Nå skal det bygges bedre pakke til revansjen om pallplassering! ;)

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

Middag og treningsplan - Mine mål for denne uken..

 • 17.10.2016 kl. 15:29

//Sponset Innhold//

Siden forrige uke ble litt urutt og merkelig etter NM så skal jeg hvertfall sørge for at denne uken blir heftig! Nå holder det med utskeielser og jeg tar tilbake kontrollen her. Jeg burde sikkert dra på sukker rehab da for å si det mildt. Jesus christ nå mye dritt jeg har puttet i meg. Jeg kjente jo det i går når jeg hadde en vanlig dag uten godteri og matfiesta at jeg ble sykt fysen og hadde sukkerabstinenser. For det tar faktisk 2-3 dager før kroppen blir kvitt sukkersuget etter sånne utskeielser. Og når viljestyrken er liten og det ligger noen rester i skapet går man som regel på en smell. Derfor låste jeg vekk alt godteri i boden ute. Haha! Out of sight out of mind! Ja, her tar jeg alle forhåndsregler! 

Denne uken har jeg satt meg følgende mål: 

 • Spise sunt/riktig og følge reverse diet
 • Ikke spise sukker før Lørdag
 • Trene 5 effektive styrkeøkter
 • Ta med lunsj hjemmefra til jobb
 • Ha en plan for dagene og følge planen
 • Begynne å lese på kosthold & ernærings studie

Gud som jeg gleder meg (les: griner innvendig) til å starte uken med en tung syrete bein og rumpeøkt fra helvette. Og til å starte på kosthold studiene mine. Woh! Det blir så deilig å komme igang. Det skal bli godt å ha en ordentlig plan på ting. Ikke som forrige uke hvor jeg gikk rundt i zombie modus og i en slags etter konkurranse tåke. Jeg har seriøst ikke dratt et sånt utskeielses stunt EVER siden jeg startet å trene seriøst. Nesten så jeg ikke kjente meg selv igjen. Hehe.. Og siden jeg skeiet ut så mye forrige uke så har jeg planlagt ukens middager så jeg slipper å tenke så mye på det i kampens hete når jeg kommer hjem fra jobb og er hangy. Da er det lett å kaste sammen noe som ikke er av beste sort. Så det å ha en middagsplan er gull! Jeg prøver å holde det så variert som mulig, men noen ganger for å gjøre det enklest for meg selv spiser jeg mye av det samme. Men denne uken ser slik ut..

UKENS MIDDAGER:

Mandag - Lompepizza m/ kylling
Tirsdag - Kyling m/wok grønnsaker og nudler
Onsdag - Biffsnadder m/ påmfri
Torsdag - Kylling m/ris og gulrøtter
Fredag - Taco salat m/ hjemmelag nachos
Lørdag - Biff m/ ovnsbakte poteter
Søndag - Gryterett m/ Torsk og potet


UKENS TRENINGSØKTER:

Mandag - Bein og Rumpe
Tirsdag - Skuldre, triceps og mage
Onsdag - Bein, rumpe, legget og mage
Torsdag - Rygg, biceps og mage
Fredag - Bein, rumpe, bryst, skuldre og mage

Det her blir bra og jeg kjenner jeg er skikkelig gira! Jeg føler meg motivert og full av energi. Det må være all sjokkisen fra forrige uke. Hehe.. Add meg gjerne på snapchat hvis du vil se en mer uhøytidelig Christine, mat og trening. Blir mer snapping denne uken enn forrige for jeg er forhåpentligvis ute av weirdo bobla mi! Og bare sånn for å slenge med: Exiting shit is happening så stay tuuuuuned! :D OMG jeg gleder meg til å dele det med dere♥ Håper alle får en super start på mandagen og en kick ass uke!♥ Let´s crush it babes!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Highwaist ​Tights fra xlife.no HER! 

//Sponset Innhold//

4 Dager mellom disse bildene! Uredigerte bilder!

 • 16.10.2016 kl. 12:08


Mer Bilder Lenger Ned!

Nå er det 1 uke side jeg tok 4 plass i NM i BikiniFitness. Bilde til høyre er tatt for 4 dager siden på kvelden før jeg skulle legge meg. Jeg var sprekkeferdig fordi jeg hadde spist alt innen rekkevidde og litt til. Hehe.. For det er jo ingen hemmelighet at jeg er et MEGA matvrak og en ekte foodie så det her er en legit foodbaby♥ Jeg har storkost meg og gått rundt som en vannballong hele uken egentlig. Bare se på det salige matfjerne blikket på høyre bilde. Kom ikke å fortell meg at hu ikke er fornøyd hæ? Tidenes foodbaby! Og det skal sies at kroppen er "normal" igjen dagen etter. Hehe.. Den er ikke 5 mnd på vei for alltid, men slik ser jeg ut på kvelden etter en dag med fråts.

I dag er det back on track og jeg hadde min siste fråtse dag i går, HVER dag denne uken har jeg spist masse usunt og et tonn med sukker. Og nå kjenner jeg at jeg er ferdig med denne "Etter Konk Fråtsingen", nå er det på tide og gi kroppen den sunne næringen den fortjener for akkurat nå føler jeg kroppen min er pil råtten innvendig. Så i dag startet jeg dagen med propud og puffet havre, selvom jeg egentlig var mett fra i går. Herregud! Jeg skjønner ikke at det går an, det er sm om jeg mangler en bryter oppi hjernen som sier "ØY!!! Nå er det fullt her. Takk, det holder nå". Og det har vært helt ekstremt denne uken fordi jeg ikke er på en direkte konkurranse diett lenger. 

Det er ikke rart detox kurer og annet drit de reklamerer for selger. For hvis man snur disse to bildene i rekkefølge og jeg hadde skrevet "Ååååh, jeg drakk denne kaffen her og etter 4 uker så jeg store resultater". For det er AKKURAT det bransjen gjør. De tar folk som er fit og propper de fulle av karbohydrater og spesielt sukker så de får masse vann i kroppen og blir mega oppbåst og drar en sånn FØR/ETTER fotoshoot. Og vi må ikke glemme at de gjerne blir bedt om å ta x antall sit ups og push ups før den ene shoot´en bare sånn for å se ekstra pumpa ut. Og med stolt og fin holdning. Og til den etter shoot´en er det dårlig holdning og foodbaby x 1000. Så ikke la dere lure av slike reklamer. Hehe..

Jeg ville bare vise dere hvor fort kroppen kan forandre seg og hva sukker gjør med kroppen. Det er sinnsyk kontrast mellom disse bildene. Det er jo ikke som om jeg har gått opp 10 kg i fett, men karbohydrater samler vann i kroppen og spesielt sukker blir man veldig oppblåst av. Jeg har nok gått opp et par kg fett i løpet av uken, men jeg har kost meg med overlegg og god samvittighet. Hjernen min har hatt godt av normal mat og utskeielser etter konkurranse dietten. Dette er en naturlig del av det å drive med fitness for de fleste. For vi er som sagt ikke immune mot å ha lyst på godis, kaker og god mat og når vi har vært så lenge uten så fler vi at vi fortjener å fråtse litt. 

Men uansett ville jeg si at jeg ikke er noe glansbilde menneske med "perfekt" kropp!

Så hvis dere har en Lørdag hvor dere skeier ekstra ut og ender opp med foodbaby a lá 5 mnd på vei i stabilt sideleie på sofaen med lettere smerter i sida med dårlig samvittighet så vit at det går over. Selvom man føler seg som en stranda hval fordi man ikke orker å røre på seg så er det kun midlertidig og ikke gidd å få dårlig samvittighet. For kroppen ser ikke ut sånn for alltid. Og til og med fitness folk ser sånn ut! Hehe.. Hvertfall fitnessfolk med ekstremt lite selvkontroll etter en konkurranse. Kremt! Hehe.. Og jeg føler med dere der dere ligger skamløse med potetgullet i hånda. 

Det er derimot anbefalt å kjøre denne oppblåste stilen på Lørdager only, ellers kan du risikere at den blir varig. Hehe.. 

Det er også viktig for meg å si til dere at konkurranse formen forsvinner også, man er ikke i konkurranse form året rundt for det er ikke sunt for kroppen og da bygger man ekstremt lite muskler om man bygger noe i det hele tatt. Jeg skal opp til en sunn kroppsvekt som tillater meg å bygge optimalt med muskler og kose meg i helgene. Bare så dere ikke får noe sjokk når den rippa six pack´en går i en liten dvale. Man må spise godt med mat for å bygge muskler og det er viktig å ha et mat overskudd og ikke underskudd. Det er derfor jeg sier til dere som vil trene for å bygge at spis heller litt for mye enn litt for lite!♥

Nyt søndagen videre♥

Husk å følg meg på instagram for treningsinspirasjon og masse treningsvideoer! Og del gjerne innlegget hvis du vil spre budskapet♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

ALLE BILDENE I DETTE INNLEGGET ER UREDIGERTE (Bortsett fra svart/hvitt da)

 

Lørdagskos!

 • 15.10.2016 kl. 19:47

Løøøøørdag!! Åh, endelig hjemme fra jobb, dotten står på halvt hold på toppen av huet og nå blir det hjemmelaget pizza, ben&jerrys, ostepopp og smågodt på menyen. Dette blir siste dag med utskeielser sånn utenom normalt Lørdagskos fremover! Så den skal nytes til siste sekund. Maskinkjærsten står for pizza og jeg står for underholdning. Haha.. 

Titt innom i morgen for jeg har noen syke foodbaby bilder til dere fra tidligere i uken. Og sammenliknet med bikinifitness NM bildene fra forrige helt så ser det faktisk ikke ut som samme person. Haha! Det skulle ikke vært mulig. Men, jeg har kost meg da. Det skal sies. Men som sagt.. i morgen er det back on track og fra mandag er det vanlig sunn hverdag. Går ikke ann å putte i seg sååå mye dritt som jeg har gjort denne uken. Diabeten.no sier jeg bare! Huff! Det er jo IKKE sunt for kroppen i det hele tatt! 

Så dere forresten på snapchat den klovnen som hadde parkert INNI bilen min så jeg nesten ikke kom inn? Guuuud som jeg freste når jeg så det. Sånt irriterer meg grenseløst da eller! Var sikkert 100 år gammel! Mææh! Og den frozen youghurten smakte forresten amazeballs!♥

Nyyyyyt Lørdagskvelden fininger!♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS


 

Fredagsmiddag og fordring i planene..

 • 14.10.2016 kl. 17:00

Ah, i dag har jeg hatt lunsj/middag på jordbærpikene fordi jeg jobber sent. Maten til jordbærpikene har jeg gledet meg så utrolig mye til! De har så sinnsykt mye godt på menyen og jeg har siklet på alle kakene de har siden diettstart. 

Det er så deilig å tenke på at hverdagen er tilbake, selvom det er ufattelig trist at det hele er over for denne gangen. Mer om det i eget innlegg! Men nå er det full fokus på studier og jobb. Dagen i dag har jeg brukt på å ordne et par saker og ting også har jeg bestilt meg halloween kostyme! WOHO! Holder det hemmelig til det kommer, men det blir så heftig! Jeg elsker å kle meg ut og jeg liker å gå all inn for å si det sånn! I fjor var jeg Poison Ivy og hadde rødt hår, grønne klær og falske greiner rundt hele meg. Jeg så ut som en vandrende busk, men kostymet var sykt gjennomført og så utrolig kult ut. Jeg gleder meg som en liten unge til Halloween festen som er om bare 2 uker. Og det blir første fest med alkohyler på mange mange mnd. Gud bedre. Burde ha en barnevakt med meg. 

Jeg har også tatt et par avgjørelser denne uken angående studiene mine. Jeg snakket med AFPT og jeg har gjort om slik at det blir skolebenken på meg fra Januar. Jeg startet jo med PT studiene ordentlig rett før konkurranse oppkjøring, men det ble litt mye og fokusere på så jeg falt litt av. Også tror jeg det er best for meg og fysisk sitte i et klasserom å kunne stille spørsmål når jeg lurer på noe. For det hjelper ikke å være flink å lese hjemme med nettstudie når det er et så komplisert fag og jeg sitter igjen med et tonn av spørsmål etter et tema er ferdig og ingen lærer å spørre på direkten. Så jeg kommer til å kjøre studier i helgene fra Januar og ha eksamen i Juni. Det blir sååå stas! Da blir det skole i Oslo♥ Frem til Januar så kommer jeg til å lese på kost og ernæringsveileder så jeg blir ferdig med dette. Dette er et felt jeg virkelig kan og forstår ekstremt godt. Så det er det bare å lese gjennom og bestå eksamen. Der føler jeg at jeg sitter på ufattelig mye kunskap. Ah, så det er deilig at brikkene falt på plass!

Jeg har jo også en sinnsykt nyhet å dele med dere og det skal bli så stas å fortelle! Jeg skal skrike ut så fort jeg bare kan. Jeg klarer nesten ikke vente! 

Takk for at dere tittet innom fininger og GOD HELG! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS
 

 

 

 

Dagens ryggøkt og litt flexing av både oppblåst mage og muskler..

 • 13.10.2016 kl. 21:51

God Torsdag! Titter kjapt innom for å dele dagens ryggøkt! Tiden løp fra meg i dag og jeg har vært på farta siden i dag tidlig og var ikke hjemme fra jobb før kl. 18:15. Da var det bare å skifte å komme seg på trening. I dag tenkte jeg å dra en full ryggøkt for det er så lenge siden og er det noe jeg elsker å trene så er det rygg. Da føler jeg meg så sterk atte fy. Hihi.. Og med alle de karbohydratene jeg har innabords var det dømt til å bli en god økt for å si det mildt og det var det da!♥ Helt innafor å vær oppblåst av karbo når man løfter tungt og føler seg sterk hæ? Nå er det vinter uansett.. Ingen som skal se denne kroppen i bikini på mange mnd. Eat up and lift heavt shit! Hihih.. 

Dagens rene ryggøkt så slik ut: 

♦ Stående roing med hoftebredde overhåndsgrep 4 x 8 - 40 kg (varmet opp med kun stang på 20 kg 12 reps helt i starten)
♦ T- Bar Row 4 x 12 - 20 kg
♦ Nedtrekk nøytralt grep 4 x 8 - 45 kg
♦ Lateral pull downs 4 x 12 - 10 kg
Supersett med en arms lateral pulldown 4 x 8 - 5 kg 
♦Nedtrekk bredt grep 4 x 12 - 45 kg
Supersett med en arm nedtrekk 4 x 8 - 15 kg
♦ Enarms stående kabel roing 3 x 15 - 10 kg

Den første øvelsen høres jo ut som noe man anmelder til politiet! Haha! Jeg ler meg ihjæl. Litt svart humor der gitt. Det er jo lov! Økten var knall god og som dere ser har jeg fokus på lats (vingene) Det er fordi jeg er opptatt av å bygge en X fasong. Brede skuldre, smal midje og legs for dayyys. Yes.. Det er sånn jeg liker´e! Grunnen til at jeg supersetter med en arms øvelser er fordi jeg ofte føler jeg får dårlig kontakt med venstre side og når man gjør et armsøvelser så tvinger du den delen til å jobbe. Den andre hånden/siden/beinet eller hva nå enn du trener får ikke hjulpet til og du MÅ rett og slett jobbe med din svake side for å si det enkelt. Så hvis du føler du trekker litt ujevn så test ut et arms. Fin variasjon også. Du kan evt varme opp med en enarmsøvelse før du går på økten din for å sørge for at du oppnår full kontakt og musklen er varm og klar for en tung økt. På samme måte som at man varmer opp rumpa med strikkøvelser for å aktivere muskel. Make sense?♥

Det kommer video av diverse øvelser på instagram om ikke lenge. Jeg testet også en ny vri på nedtrekk bredt grep i dag inspirert av fineste Hanna Øberg som jeg følger på IG♥

Nå skal jeg lage meg noe mat for jeg sulter ihjæl. Og hvis dere lurer så har jeg vært matvrak i dag å.. Tror vel jeg har spist en hel marie kjeks blant annet. Og det er typ bare hvetemel og sukker. YEY for en super økt med oppblåst karbohydrat bombe innabords. Haha! #OnlyHuman

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

En av Favoritt Tightsene mine finner du HER! 
Jeg har XS og den er super stretchy, men stram i livet så den ikke sklir. Blir ikke mørke flekker med mindre du svetter veldig masse. Den er sømløs og bare himmelsk myk♥ Finnes med rosa strikk i livet også♥//Sponset Innhold//

Diett og fråtsing! Hva skjer nå?

 • 12.10.2016 kl. 19:14

Siden NM på Lørdag har jeg seriøst spist godteri non-stop. Altså.. Jeg har vært bunnløs. Her kommer endelig innlegget om diett, utskeielser og hva som skjer fremover i matveien.

Etter scenen på Lørdag så var det jo ut og spise og det ble døgnvill på Tjuvholmen. Stor jordbær milkshake til forrett, burger med søtpotet fries til middag. Jeg orket faktisk ikke dessert for dere så jo sikkert på snap at Lillesøster hadde bakt kake til meg og den gikk ned på høykant mens jeg gikk fra Oslo konserthus til Hotellet. Haha.. Smakte jeg på den i det hele tatt liksom? :P På vei fra hotellet og til Døgnvill hadde jeg med meg både skittles og smågodt, livredd for å gå glipp av noe. Er det mulig. Søndagen startet med tidenes diggeste hotellfrokost og fortsatte med cake pops, pizzaresten fra dagen før som var hos mamma, fridays, 3 boller fra Espa på vei hjem og ENDA mer smågodt når jeg kom hjem. Who´s counting.. Det var helt sykt digg! MEN! Jeg hadde ikke plass i magen min til alt det og vet dere hva det endte med? Jeg hadde overspist så sykt mye at jeg våknet opp midt på natten fordi jeg måtte spy. Og jeg spøy! Ikke fordi JEG ville, men KROPPEN måtte, Det var fullt i magen og det var overkill. Snakk om å gå all in! Det hadde jeg aldri trodd skulle skje. Jeg ble ganske satt ut..

Jeg har fråtset i godteri siden. Og jeg sliter med å gi meg. Bare fordi jeg ikke må. Det er ikke noe deadline for å nå en viss form lenger. Nå kan jeg endelig spise det jeg vil igjen. Som om jeg føler jeg må gjøre opp for alle de Lørdagene jeg ikke har fått noen utskeielser. Uansett hva jeg tenker når jeg legger meg på kvelden om at det ikke er greit å spise SÅ mye godis på en Tirsdag og at i morgen skal jeg være flinkere er det som om jeg bare må få det ut av systemet. Det må gå sin naturlige gang og jeg må få "spist ferdig" før jeg starter på reverse diett. Det er så rart med det, for før jeg startet på diett mot konkurranse så spiste jeg jo aldri godis i ukedagene, kun i helger og jeg hadde null problem med det. Men nå må jeg som sagt bare få spist fra meg! De tingene jeg har savnet mest må jeg bare trykke innpå før jeg retter kursen mot en normal sunn og litt mer fornuftig hverdag. 

Men jeg skal innrømme at jeg begynte å tenke "Herregud, har jeg fått bulimi eller hva faen skjer nå da?" Altså, jeg har jo ikke spist masse og kastet opp med vilje, men når jeg har spist så mye mat og godteri at jeg ikke orker å puste nesten og jeg legger meg i frykt for å spy igjen da går det av noen varsel lamper i hodet mitt, men så tenker jeg som så at det er faktisk helt normalt og at jeg kommer inn i hverdagen igjen når jeg har landet fra denne fitness bobla og fått fråtsingen ut av systemet. Og hvis jeg tar meg litt smågodt og ostepopp på vei dit. So what! Alle er forskjellige, men det er tydeligvis slik jeg gjør det. 

For selvom vi som har stilt i NM i helgen har trent som F mot et mål, vært på diett, oppnådd sceneform og vært super shredded så betyr det ikke at vi ikke er mennesker. Det betyr ikke at vi er immune mot sukker eller sukkercravings. Vi ELSKER sjokolade like mye som "normale" folk. Det er ikke sånn at vi er immune mot det å være fysen. Det er bare det at vi har vist MYE selvkontroll over lengre tid, trent og spist ekstremt sunt i tillegg. Noen bedre enn andre for jeg har j skeiet ut som FAEN innimellom. Men når vi er ferdige med diett så klikker det litt for oss og vi må fråtse litt. Hvertfall de fleste av oss. Noen fråtser masse og stopper aldri. Noen fråster lite og vil veldig gjerne beholde formen så godt det lar seg gjøre. Noen midt i mellom..

Og hvor er jeg da? Hva er min plan videre nå? 

Frem til nå har jeg jo spist X antall kalorier. Og når fråsteriet avtar fortsetter jeg med samme X antall kalorier en bitteliten periode. (Typ 1 uke ish), deretter vil jeg øke gradvis med med kalorier. Dette er for å ikke tulle helt med forbrenningen også vil kroppen henge med i svingene, for akkurat på samme måte som at man ikke går fra vanlig hverdag til ekstremt kutt NED på kaloriene mot konkurranse gjelder samme regel tilbake. Dette kalles å reversere dietten. Jeg kommer til å gå OPP i vekt og det er helt normalt. Det er opp til meg og finne ut av hvor min komfort vekt er. Jeg driter egentlig i vekta. Jeg ser i speilet hva jeg selv trives med og jeg kommer til å måle meg for å ha styr på muskeløkning og treningsprogress for det er viktig for meg. Jeg kommer til å spise sunt i ukedagene veldig likt diett med kos i helgene. Fordi Strongbody matplan/diett er den maten jeg spiser til vanlig♥ Bare andre mengder rett og slett. Og det er ikke så vanskelig som folk skal ha det til å. Husk, mat er ingen fiende!

På akkurat samme måten som jeg har hold diett kalorier hemmelig vil jeg fortsette å holde reverse diett kalorier hemmelig helt til jeg ligger på et normalt og sunt antall. Alle er forskjellige og det er ingen som vil ha noe nytte av hva jeg tok inn kalorimessig på bikinifitness diett. Jeg ønsker IKKE å bidra til at noen skal bruke den infoen på feil måte!

Mine favoritt matvarer i en normal sunn hverdag er: Grovt brød/havre polarbrød, speltlomper, riskaker, ost, roastbeef, kyllingpålegg, hamburgerrygg, philadelphia light/freia philadelphia, mager cottage cheese, havregryn. lerum sukkerfritt syltetøy, mager kesam, puffet havre, B-free lomper (fåes kjøpt i sverige), grove taco lomper, potet, ris, fullkornpasta, eggnudler, søtpotet, alt av rent kjøtt og fisk, alt av grønnsaker, egg, propud, nutrilett bars og andre protein barer. Som dere ser er det veldig liten forskjell, det er kun snakk om mengde forskjell.

Mitt fokus er å bygge muskler og for å bygge muskler så må man ha i seg kvalitetsmat. Og husmannskost er egentlig et enkelt begrep på muskelmat. Hehe.. 

På Lørdager har jeg cheat day: Da spiser jeg som regel en normal sunn frokost og lunsj også koser jeg meg med det jeg måtte sikle på i butikken til middag og godis/bakst/dessert utover kvelden. Noen ganger er jeg back on track på søndag morgen, noen ganger mandag. Det kommer an på viljestyrke og humør. Hehe.. Men det bryr jeg meg fint lite om. For jeg koser meg♥ Og har jeg på død og liv lyst på sjokkis på en tirsdag ja så spiser jeg sjokkis på en Tirsdag. 

Slenger med en collage på litt av det jeg har kost meg med di siste dagene og et bilde av hvor glad mat gjør meg♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS
(sorry dårlig med oppdatteringer, men jeg er som sagt i et litt merkelig humør, mer om det kommer i eget innlegg)
 

Dagens HEFTIGE Bein/Rumpe Økt! Og et sunt søtt snack tips..

 • 11.10.2016 kl. 17:44

Et av de mange målene jeg allerede har satt meg etter NM denne helgen er å bygge mer utholdende, sterkere og større bein/rumpe! Det har jo i utgangspunktet noe som har vært i hovedfokus frem til nå uansett. Men jeg kjenner jeg vil ha bein som ser skikkelig trent ut og nå skal det jobbes hardt mot det målet det kommende året. Det er viktig å sette seg mål. Hehe.. Så i dag dro jeg i gang en beinøkt som var mega pain. Og pain er bra! Pain = GAINS! Så jeg må jo dele denne økten med dere! Endelig var det tid for trening igjen! Første økt etter NM. Det føles ikke ut som jeg har fått trent ordentlig på flere uker og det har jeg jo heller ikke siden jeg var syk som F! Så nå er det nok bortkastet tid. På tide og bygge muskler og utfordre kroppen igjen♥

Fokuset mitt denne økten var på korte pauser og høy intensitet. En høyrepetisjons økt med supersett og det var alt annet enn kult, men ingenting kommer gratis. Men denne økten kan jeg love dere det blir bootygains av da for å si det slik. Jeg er veldig spent på hvordan kroppen blir de kommende dagene for nå har jeg trent anderledes enn vanlig og med det medfølger som regel stølhet. Jeg kjente jeg ble støl mens jeg trente så det var nok en liten wake up call for kroppen. Haha! Våkn opp!!! Bare se på det fjerne sløve trynet under her. Det var midt i økten og allerede da var jeg helt salig..

DAGENS BEIN OG RUMPE ØKT:

♦ Sumo Markløft - 4 x 15 - 60 kg
♦ Supersettes med: Goblet squats m/ hantel i hendene - 4 x 15 - 10 kg
-
♦ Bakover utfall - 4 x 30 - 20 kg stang på rygg (15 pr bein annenhvert gang i et sett med totalt 30 reps) 
♦ Supersettes med: Side squats m/ strikk - 4 x 20 (10 til høyre og 10 til venstre totalt 20 pr sett)
-
♦ Hip Thrust - 4 x 25 - 60 kg
♦ Supersettes med: Elevated frog pumps m/ strikk - 4 x 50 (ja, 50 reps pr sett) (Bilde m/ forklaring på øvelse lenger ned)
-
♦ Bulgarske utfall - 4 x 12 - 10 kg
♦ Supersettes med: Kickback med strikk - 4 x 25 pr bein

→ Husk dette med supersett: Når du gjør hovedøvelsen så er det rett på øvelse nr 2! Null pause. Og hold pausene mellom settene korte også. Det skal ikke være kult, men det er det som funker! Feel the burn ;)

Jeg sier bare holy mother of bootygains!! Holdt på å dævve! Det var et heseblesende bein bonanza uten like og jeg trodde jeg skulle svime av. Haha! Det brant fra livet og ned og her jeg sitter på stolen min nå kjenner jeg at rumpa og beina er helt utmatta. Så da er det bare å få i seg noe næring som gjør at musklene bygger seg opp igjen. Vokser seg store og sterke så man kan tyne de eeeenda litt mer neste økt! Hehe.. Skal ikke være noe komfort her nei. No! Nå bør den ræva gro!

Det er utenfor komfortsonen ting skjer!

Du trenger treningstrikker for å gjennomføre denne økten så effektivt som mulig og hvis du ikke har det ennå så er det en MEGA god investering til treningsbagen din. Du kan selvsagt kjøre kun kroppsvekt men minibands vil gi den en liten ekstra motstand pluss at du får aktivert rumpemusklene på en helt annen måte.

Treningstrikker HER! // Ny superdigg tights HER! 

↓ Elevated Frog Pumps ↓
Denne øvelsen skal du legge deg som om du skal gjøre vanlig glute bridge, men med undersiden av føttene mot hverandre. Hev rumpa, stram magen og dytt strikken fra hverandre med knærne. Stram rumpeballene under hele settet og dytt rumpe/bekken mot taket mens du gjør pumps´ene. Da brenner det noe så sinnsykt etterhvert! Jeg er så konsentrert da! Haha, jeg dør!

Jeg bare ELSKET den nye tightsen min fra Dcore. Fy så digg! Jeg har ikke testa dette merket før så jeg var super spent når jeg bestilte den! Litt sånn bomullsaktig, men mye bedre hold og kjempe høyt liv så den satt super bra, men man kan også brette livet ned. Og det sorte feltet gjør at bein og rumpe ser smashing ut! En ny favoritt! Jeg elsker myke tightser og jeg blir helt solgt når det er et stoff som ikke føles tett og klamt. Denne går jeg god for 110%♥ Du finner link lenger opp! Normal/Stor i størrelsen :) Jeg har XS.

Dagens ettertreningsmåltid ble propud med jordbær også toppet jeg med en nutrilett caramell bar. Jeg synes de er geniale å toppe blant annet propud. Propud er jo veldig mye protein, så ved å tilføye jordbær og en 100 kcal nutrilettbar får jeg litt ekstra karbohydrater som jeg trenger etter trening. Heeeelt innafor for å gi musklene næring! Dessert til lunsj! Eh, jatakk!♥ Jeg føler jeg gir litt ekstra på gymmen å når jeg vet jeg har dette og glede meg til når jeg kommer hjem♥

Nå skal jeg ut i butikken for dagens middag bliiiiiiir.. Wait for iiiiit! LASAGNE!!! Nomnomnom! Gleder meg helt vilt til det ja!♥ Det blir lagt ut video av det ene supersettet på instagram etterpå forresten♥ Kos dere videre i kveld vakringer og takk for at dere titter innom♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Propud HER! // Nutrilett bars får du i alle butikker


//Sponset Innhold//

NM i BikiniFitness - Bildedryss fra Helgen..

 • 10.10.2016 kl. 18:25

Jeg tok 4 Plass i NM i BikiniFitness som debutant... Min første konkurranse! Herregud, helgens opplevelse sitter dypt og det har egentlig ikke gått opp for meg ennå at det er over. Er det virkelig sant at det er ferdig for denne gang? Har helgen tatt slutt allerede. Kan jeg gjøre det en gang til? Tenk at et år med trening målrettet mot denne helgen og måneder med diett er over. Jeg fatter det ikke helt ennå rett og slett. Jeg føler meg litt tom.. 

Tenkte jeg skulle dele en haug med bilder med dere fra fredag til søndag, dere har jo vært med på snapchat og jeg fikk jo spammet litt der i løpet av NM helgen, men her kommer litt til. 

Fredagen gikk jo i 100 med neglefiksing mens lillesøster mealpreppet for meg. Jeg og Kim dro til Oslo for jeg hadde spraytan time kl. 16:00 på konserthuset. Det var når de 2 første lagene med farge kom på jeg virkelig følte meg som en bikinifitness atlet. Herregud så mye det hadde å si. Da gikk det virkelig opp for meg hva som skulle skje og hvor nære mål jeg var. Når jeg var ferdig sprayet dro vi til hotellet og jeg fikk spist litt også var det bare å  ta på bikinien for første gang over fargen og tilbake til konserthuset for innveiing og registrering til konkurransen. Alle atleter uansett hvilken klasse og fitness type må gjøre dette. Dommere skal godkjenne bikinier, sko og shortser osv til andre utøvere. De tar bilde av bikinien og skoene så man ikke kan komme med en annen dagen etter. Dette for at det ikke skal være string bikini for eksempel, for selvom dere kanskje tenker at vi har små truser så får man ikke godkjent bikinien sin om for eksempel trusa er for liten(string). Og da får man faktisk ikke konkurrere. Jeg fikk alt godkjent og da var det tilbake til hotellet for å slappe av og senere pimpe 2,5 dl rødvin med noen riskaker for å karbe opp kroppen til dagen etter. Karbo gir muskler volum så derfor gjør vi det :)

På Lørdag var det hår og sminke fra tidlig på morgnen og til konserthuset med alt jeg skulle ha backstage som pute, pledd, mat osv for venting. Og det 3 laget med spraytan skulle legges. Herregud jeg har aldri vært så mørk før i hele mitt liv. Men man ser på scenebildene at scenelyset spiser MYE farge. Jeg er sykt fornøyd med scene look´en og jeg ELSKET hvordan håret mitt ble i lyset. Sammen med bikinien var det helt supert! Jeg var så heldig og fikk tidenes gavepakke fra Fredrikke og Nette fra xlife.no ! De kom med både sunt godis, usunt godis, oppvarmingstrikk til før scenen og verdens diggeste ullsokker fra kari traa som matchet bikinien min. Jeg blir så rørt da♥ Snakk om å bli tatt godt vare på. 

Etter scenen var det sjokoladekake som lillesøster hadde bakt til meg og hilse på alle de fine vennene mine og familien min som kom for å se på♥ Også var det burgertid på døgnvill og det var HELT himmelsk! Når vi kom tilbake på hotellet var vi helt matfjerne og var slått ut etter 5 minutter begge to. Jeg sovnet med sminke, øredobber og alt på. Når jeg våknet morgnen etter så jeg ut som en uteligger. Haha.. Bare se selv. Helt grusomt, men etter en kattevask var det hotellfrokost og den var magisk god. Ble 2 runder før jeg var ferdig og jeg var så mett at jeg ikke orket å stå rett for magen min sprengte så latterlig mye da. Så dro vi til Jessheim til mamma og resten av gjengen og skravlet før det jaggu ble middag på Fridays. LUKSUS!!♥ Deilig å kunne fråtse og spise akkurat det jeg ville uten å tenke diett.

Og er det noen jeg ikke hadde overlevd uten gjennom hele dette året med trening og i selve helgen så er det selvsagt Kim! Han har hjulpet meg med alt fra henting av venninner, han barberte hele meg før helgen, trening, matlaging, motivasjon og det meste egentlig. Verdens beste gutt♥ Han har vært her for meg hele veien og støttet meg uansett hva jeg har bestemt meg for eller åssen humør jeg har vært i♥ Og jeg har vært en vanskelig super bitch innimellom så creds til han ja!♥

Det kommer også et eget innlegg om selve sceneopptreden og tanker/følelser rundt dette for jeg sitter igjen med en blandet følelse jeg vil dele med dere.

Og jeg beklager dårlig snap´ing i dag, men jeg er i et merkelig humør jeg ikke helt klarer å sette fingern på. Jeg føler meg litt trist og fjern. Som om kroppen min og hodet mitt ikke henger sammen. Det kommer som sagt litt dypere innlegg om tanker og følelser rundt alt mulig.

Starter innlegget med noen bilder fra scenen! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

4 Plass i NM i BikiniFitness som Debutant!!!!

 • 09.10.2016 kl. 16:57

Først og fremst vil jeg bare si TUSEN TUSEN takk for ALL støtte jeg har fått av dere! Det har vært sykt mange innom bloggen denne helgen og så mange lykke ønskninger og meldinger jeg har fått har jeg aldri vært borti! Dere er HELT fantastiske og jeg håper ikke jeg skuffet dere! Dere har motivert meg så masse og de øktene jeg nesten har skippet pga manglende motivasjon eller sliten kropp har jeg gjennomført pga dere! Det skal dere bare vite♥ For jeg ville ikke skuffe jentene mine!♥

MEN HERREGUD! 4 Plass som debutant i NM BikiniFitness er HELT SYKT!!! Det er så fantastisk gøy å kunne ta med pokal hjem etter denne reisen på et år med hard trening og dedikasjon mot et stort og mega hårete mål. Eller.. Jeg barberte jo hele kroppen denne uken, så kanskje ikke så hårete mål, men et sykt stort et. Hihi! Jeg har ikke ord på alle følelsene som svermer inne meg samtidig som at jeg føler meg litt tom og lost. For hva nå da? Mål nådd. What to do!? 

Vel, først og fremst skal jeg samle meg litt. Sortere litt tanker og følelser. Finne tilbake til hverdagen og reversere dietten min (mer om det i eget innlegg), Jeg skal komme i gang 110% med PT studiene mine igjen for på slutten av konk oppkjøring falt jeg av fordi jeg hadde full fokus på NM. Så det blir fantastisk godt! Samtidig som jeg har en annen helt SYK nyhet jeg nesten ikke klarer å vente med å dele! Altså! SHIT! La meg bare si det sånn at ALLE mine mål som jeg satt i 2015 for 2016 har gått i oppfyllelse! ALLE mine mål er NÅDD! Og det bunner i passion for det jeg driver med hverdag som er trening og kosthold, dedikasjon, hardt arbeid og fokus! Eyes on the price! 

Akkurat nå føler jeg meg som et vandrende bevis på at man kan gå fra rock bottom til toppen. Les litt mer om min historie HER! This right here is some next level shit for å si det mildt! Jeg kan ikke dele denne nyheten med dere helt ennå. TROR jeg. Men så fort jeg kan, så kommer jeg til å SKRIKE ut♥ Det kommer også et langt innlegg om hvor alt startet og noen SYKE før bilder av meg selv jeg egentlig har lyst til å begrave og brenne, men seff skal dere få se! Ikke bare glitter og glamour hele veien og kanskje jeg kan inspirere noen til å ta samme sats som jeg har gjort ved å dele det. 

Det kommer tidenes bildedryss og mer om helgen i eget innlegg! Nå skal vi på Fridays og kose oss litt til gitt!♥ 

Var dere med på snap forresten? :D Hva synes dere? Håper jeg fikk oppdattert dere nok og at det var gøy å være med litt backstage♥ Jeg sovnet mega tidlig i går stappmett og stinn så derfor dårlig oppdatteringer på kvelden der. Haha.. Matfjern som FY! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Ullsokker fra Kari Traa får du nå på 25% hos xlife.no! De kjører 25% på ALT fra Kari Traa ut dagen i dag!♥ Ullsokker HER! 
Søteste Fredrikke og Nette fra xlife kom og gav meg tidenes gavepakke backstage med oppvarmingstrikker og disse supre ullsokkene som matchet bikinien♥

 

FARGEN PÅ BIKINIEN MIN!!!!!

 • 07.10.2016 kl. 21:20

God kveld folkeeeeens! Okei, nå er jeg greiiiiit gira! Nå skal dere ENDELIG få se bikinien min og jeg er så spent på hva dere synes! Dagen i dag har gått i ett, startet med neglbesøk og det var super koslig. Er SÅ fornøyd! Tusen takk mamma ♥ Etter en hel del hjelp fra alle rundt meg kom jeg meg til Oslo for farging og innveiing. TUSEN TAKK Lillesøss som mealpreppa HELE dagen min OG morgendagen♥ Dagen har bestått av mye venting, men nå er jeg tilbake på hotellrommet for å slappe av også er det team møte med et glass rødvin og formsjekk om ikke lenge♥ Og tusen takk for den sinnsyke hårfargen som Siri på La Bonita på Strømmen fikset! DU ER RÅ!!!! ♥

Og det kleineste som har skjedd i dag var spraytan´en hvor jeg måtte stå HELT naken og bli sprayet! Og det var gutter og jenter på samme sted. ÆH!! Heldigvis var det forskjellige tørkesteder for gutter og jenter, men still! Hvor skal man ha øynene og hva skal man snakke om liksom. Haha.. Men jeg møtte noen super søte jenter og noen fra teamet så det var god stemning. Jeg snakker jo hele tiden vett, ikke noe pinlig stillhet med meg Haha. Jeg oppdatterer et eget bildedryss innlegg når det hele er over, men følg med på snap for det er der det skjer! SNAP: CHRISUNIVERS

Nå er pakka complett og jeg skal sprayes en siste gang 2 timer før scenen i morgen. Jeg stiller i klassen -169 og har nr skilt 118! Så får vi håpe jeg ikke blir tatt av noe sceneskrekk. Hihi.. Tvi tvi! 

ÆÆÆÆÆÆÆÆH!!!! SHIT NÅ SKJER DET! TUUUUSEN TAKK FOR ALL STØTTE VAKRINGENE MINE♥ Let´s do this shit! 

Hvis du har lyst til å streame NM kan du gjøre det HER! 

Uredigerte bilder bortsett fra det svart hvite seff :P IGJEN! TUUUUUUSEN TAKK FOR AT DERE HAR BACKET MEG♥

En dag full av tårer! BikiniFitness Huskeliste!

 • 06.10.2016 kl. 21:40

Landet hos mamma for typ en time siden etter en dag full av tårer! Jeg klarte å slette HELE huskelisten min når jeg var ferdig og da raknet det for meg. Sånn seriøst jeg hylgrein. For jeg er så redd for å glemme noe og jeg er så redd for å måtte stresse med å fikse noe som har blitt glemt osv. Og siden har jeg grått. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg har grått så mye, men jeg tror rett og slett det er fordi jeg er så rørt over det hele og alt er så stort og overveldende. Jeg er i mål og nå skjer dette! Det er så stort for meg!! Jeg er så rørt over alle som støtter meg, over at dette faktisk skjer, gode venner, følgere og lesere, alle tårene jeg har felt på gymmen, all den harde treningen og dedikasjonen det siste året, kosthold og alt dette, samt et følelsemessig vrak fordi jeg går på diett. Det resulterte til et hav av tårer! Jeg har grini hjertet mitt ut. Til og med i bilen når jeg satt alene så hulket jeg! Nå er jeg så hoven i ansiktet atte fy, så dette MÅ bare stoppe. Jeg er så lettrørt at jeg holder på å dø. Og jeg er livredd for å gråte på scenen! Uff! Skrekken! Så nå prøver jeg å senke skuldrene og slappe av. For hvis jeg stresser for mye så samler kroppen min vann og DET går bare ikke. Alt er i boks og jeg må bare klare å roe meg ned og samle meg litt. 

Igjen! TUSEN takk til alle som titter innom bloggen og instagrammen min og som har heiet på meg! Jeg er så takknemlig! I går hadde jeg 1200 lesere og det er jo helt sinnsykt gøy! Dere gir meg ENORM motivasjon! Nå skal jeg øve litt posering før det blir svarte natta. Jeg vet ikke hvor bra blogg oppdattering det blir de neste dagene, men følg med på snap så er dere med på hele sirkuset! Snapchat: CHRISUNIVERS

Beklager dårlig innlegg uten bilder! :(

Noe av det som stod på pakkelisten i dag var dette: 

I Bagen:
Teamdrakt - OK
Stygge klær til etter spray tan - OK
Smykker - OK
Bikini - OK
Sko (begge par) - OK
Sminke - OK
Tannkrem/Tannbørste - OK
Rens, serum, krem, bodybutter, olje, hår olje - OK
Føner/Rettetang/Krølltang/Børste - OK
Sjampo/Balsam/Dusjsåpe/Skrubb - OK
Sengetøy til hotell - OK
Mac/Lader - OK
Kamera/Lader - OK  
Matbokser - OK
Mat til Torsdag og Fredag - OK
Paraply - OK 
Chill klær - OK
Joggesko - OK 

Til Spraying og Registrering:
Kontanter
Bikini 
Sko 
Mat 
Kvittering på betalt medlemskap i förbundet 

Backstage:
Liggeunderlag - OK
Pute - OK
Pledd - OK 
Ullsokker - OK
Oppvarmingstrikk - OK
Sminke - OK 
Tissekopp - OK
Kleenex - OK 
Nesespray - OK 
Paracet/Ibux - OK 
Kylling og usalta riskaker - OK

Harry tur til Sverige - Hva handlet jeg?

 • 05.10.2016 kl. 19:38

Selvom jeg skal stille i NM i bikinifitness på Lørdag så kan jeg jo starte med å si at jeg kjøpte smågodt til 400 kr! Og det er MYE godteri! Haha.. Jeg dør av meg selv da. Litt sånn better safe than sorry opplegg! Heller for mye enn for lite. Og vi har IKKE for lite da! Og om dere lurer så er det innelåst på boden vi har ute. For eller så hadde jeg sikkert tatt en liten ting her og der og det er FY nå så nære mål! Jeg har skeiet ut nok på vei hit. Så nå skal jeg klare å være "clean" til Lørdag. Haha.. Høres ut som en junkie! Men jeg ER jo en junkie.. En mat og godis junkie♥ Og jeg er stolt av det! 

På disse bildene er ikke håret mitt ferdig ennå da for å si det mildt, så det er greit oransj i bunn, men det går. Haha! Det kommer bedre bilder av håret♥


 "​Heydideydi.. Klar til avgang! "

Bilturen startet jo med at Kim spiste burger og fries, og da kjente jeg at matsjalusien kom som F! Han gjorde det jo ikke med vilje for å dytte det i trynet mitt, men han skulle ut å poste noe mens jeg drev og ordnet meg ferdig så han hadde kjøpt den for å spise ute i bilen før jeg var klar. Stakkars gutt. Han vet å ikke kødde med diett monsteret vett, men så ble han busted fordi jeg var super rask og stod å ventet på han ute. Noe jeg ALDRI gjør fordi jeg er mega treig, så jeg skjønner jo at han mente godt. Men jeg overlevde jeg, og det gjorde de andre i bilen å haha! Stakkars venneparet vi kjørte med. "Er det good at jeg kjøper en sjokkis eller Christine?" De er jo så gode atte. Seff kan de spise sjokolade ved siden av meg, men de er super søte som tar hensyn♥ De spurte om vi skulle være med på kino og når jeg svarte at "Nei, jeg klarer ikke å se alle spiser godteri å koser seg uten at jeg hadde ryki på en smell og spist jeg å, så jeg sparer den kinoturen til etter NM gjerne" Så sier de at de ikke trenger å kjøpe noe godis så lenge vi ble med. Altså! Det er gode venner da eller?♥ Skal lete lenge etter sånne folk. One in a million!

Jeg tenkte jo jeg skulle utnytte tiden litt og blogge om treningsøkten i løpet av bilturen, så etter en hel del skravling og mys satte jeg i gang å skrible litt. Det var så lenge siden jeg hadde delt noe fra trening og endelig var jeg tilbake og fikk tatt en økt etter jeg var heftig syk. Og selvfølgelig var jeg ferdig rett rundt vi kjørte over grensa da. Og da klikka jo internett og tlf og alt mulig så jeg måtte legge fra meg hele driten og blei greit oppgitt. Men når vi kom ut igjen etter å handlet så hadde jeg internett så da måtte jeg bruke det øyeblikket til å få det ut. Jeg manglet bare å trykke publiser og legge det ut på facebook liksom. Snakk om uflaks. Og det så sånn her ut da! Haha.. 

Etter fjåseriet mitt pakket vi bilen full, de kjøpte seg mat som dere kanskje så på snap og jeg spiste mealpreppen min!´som jeg lagde før vi dro...

Når vi var hjemme da så var det bare å sette igang og dele opp kjøtt som vi alltid gjør. Vi kjøper store mengder og deler opp i 200 g porsjoner i fryseposer. Så tar vi opp samme dag vi skal spise det. Da sparer man mye penger! Jeg har skrevet et eget innlegg om pengesparing og supre tips til Svenskehandel HER! 

Det vi handlet i Sverige nå var: 5 kg karbonadedeig med 5% fett (som den norske), 6 kg kyllingfilet, 2 store brett med propud, 2,5 kg strimlet biffkjøtt, 1,1 kg kalkunbacon og masse ost som vi har fryst ned perfekt til cheat days. Vi handlet også noen vanlige matvarer, men det var kjøttet vi var ute etter. Og propud og pepsi max da selvfølgelig. Hehe.. Er så greit med de store når man spiser og drikker syke mengder med det. Noen andre favoritter er ragkakar som smake super godt og BFree tortillaer! Tortillaene er geniale. Det er kun 99 kcal pr lompe og det er UNDER halvparten av kaloriene til en vanlig grov lompe. Det er ikke hvete i de heller for de som ikke tåler det. De smaker jo selvsagt ikke som vanlige tacolomper, men jeg synes de er helt innafor både til taco og lompepizza nå på diett og i hverdagen. 

Vi handlet også en del på bodypower og der fikk jeg ENDELIG tak i snickers og mars proteinbarer! FY F! Jeg har ikke smakt mars baren ennå, mulig jeg sniker inn en i matplanen i dag, men snickersen var HELT VILL! Fy så god. Smakte the real deal. Kommer dere over den så kjøp! Kjøpte også protein gummigodis de var kjempe gode! Også kjøpte jeg noen kalorifrie dressinger fra waldenfarms og litt protings protein nachos. Og tonnevis med godteri da! Så jeg gleder meg til å bli ferdig på diett så jeg kan spise hva jeg vil igjen :D Ikke lenge igjen nå♥

I morgen har jeg ukens siste treningsøkt og det er HELT sykt! For det betyr den siste treningsøkten jeg har før NM. Altså.. Yikes! Nå kommer nervene litt! I morgen skal jeg trene, pakke alt jeg trenger, planlegge litt også drar jeg til mamma og sover der til Fredag for hun har bestilt time hos en legendarisk negldesigner på 09:00 på Fredag så det var stas! Tusen takk mamma♥ Etter det skal hun legge gel lakk på tåneglene mine så er det inn til Oslo for å spraye det første laget med spray tan. Husk å følg med på snap om du vil bli med på galskapen: CHRISUNIVERS

Instagram: HER! 
Facebook: HER! 

SHIT! 100 000 Visninger på Instagram Treningsvideo..

 • 05.10.2016 kl. 10:48

 
God morgen! Herregud, i dag så jeg at jeg hadde fått 100 000 visninger på treningsvideoen jeg la ut på instagtam på Søndag! WHAT! Og snart 30 000 følgere! Det er jo HELT insaneeee! Det så så utrolig gøy og kunne motivere å inspirere med treningen min og jeg får ikke takket dere nok fineste gjengen min♥ Jeg elsker det jeg driver med og selvom jeg stiller i bikinifitness NM på Lørdag så kommer jeg til å fortsette med instagram og treningsblogg uansett. Og dele alle tips og triks for at dere skal kunne teste ut og til og med kanskje elske trening like mye som jeg gjør♥ For det er dette jeg brenner for! Jeg gleder meg så til å komme i gang 100% med PT og Kosthold og Ernæringstudiene så fort NM er over. Og jeg gleder meg så til å trene på overskudd og komme tilbake til en sunnere hverdag med mine elskede cheat days på Lørdager. Så alt forblir det samme bortsett fra diett selvsagt. 
 
Jeg vet ikke helt hvordan treningsukene mine ser ut ennå etter NM, jeg kommer hvertfall til til å trene 4-5 dager i uken, men først 1 uke restitusjon for kropp og sjel med rolige gåturer og avkobling. Men hovedfokus er treningsglede på gymmen! Jeg skal kose meg på trening og elske det jeg driver med når jeg er der. For nå i det siste har jeg mistet litt motivasjon fordi jeg har trent det samme programmet veldig lenge. Pluss at det å trene for å se ut på en spesiell måte fordi man skal stå på en scene og vise seg frem er ganske spesielt. Ja, jeg elsker å trene bein, rumpe og rygg. Men jeg vil trene tunge baseløft bant annet. Jeg elsker sumo markløft som er en base øvelse som går på hele kroppen men spesielt river i bein/rumpe. Så jeg vil trene en fin blanding av tunge baseøvelser og kabel øvelser med supersett og drop sett for å få mye ut av en økt♥  Så følg med fremover♥ 
 
Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere en Christine som ikke er på diett. I en normal sunn hverdag. En Christine som er full av energi, ikke griner over syltetøy og sterk fordi hun er noen kg tyngre♥ For ikke tro jeg kommer til å se sånn her ut for alltid. Sceneform er ikke noe man er i året rundt. Og det kommer det et eget innlegg om♥
Her er treningsvideoen fra instagram: 
 
BLDm46fhkbi
Tights HER! // SportsBH HER! 
Senere kommer innlegg om hva jeg kjøpte i Sverige på Søndag! Blandt annet smågodt til 400 kr! Jeg klarte seriøst ikke å holde posene ordentlig for jeg var redd de skulle revne i bunn. Hahaha.. Super klar for OFF season (når man ikke går på diett mot en konk)!
 
I dag er det høy karbo dag og jeg skal spise MASSE karbohydrater! Det er så luksus for det er det beste jeg vet! :D Så nå skal jeg kaste meg rundt her og planlegge dagen litt.
 
Jeg tenkte også å ha en Q & A etter NM så tenk dere ut noen spørsmål om dere har det så lager jeg et eget innlegg hvor vi samler alle spørsmålene. Og da er det lov til å spørre om ALT! 
 
Hva synes dere om det? Hadde det vært no?♥
Ha en super dag så lenge fininger!♥
Instagram HER! 
Facebook HER! 
SNAPCHAT: CHRISUNIVER
 (husk å legg meg til på snap om du vil være med backstage på NM og få litt inside peaks dagene mot NM)
 
//Sponset Innhold//

 

Peak week - Også kalt pee week..

 • 04.10.2016 kl. 13:55

God Tirsdag♥ 

Nå er jeg inne i det som fitnessverden kaller Peak Week aka Pee Week. Denne uken er det andre rutiner på trening, mat og generelt inntak. Og her kommer oppdatteringen rundt det♥

Denne uke skal jeg blant annet drikke 8 liter vann hver dag (utenom Lørdag selvsagt). Og jeg HATER vann. Virkelig.. Det er fælt å si det, men jeg drikker seriøst aldri vann. Jeg drikker bare pepsi max eller cola zeroh. Haha.. Eller saft da. Saft funker det å, men akkurat rent vann. Blæh! Det byr meg imot, men akkurat nå er det en del av gamet. Jeg tisser HELE tiden, våkner ørten ganger om natten for å gå på do, jeg blir gal. Det er noe som hater waterloading. Det er jo ikke akkurat sunt å drikke så mye vann. Men jeg drikker en 0,6 liter i timen i gjennomsnittet for å fordele det gjennom dagen. For drikker man for mye vann for fort kan man faktisk få vannforgifting og fatale konsekvenser. Og det vil vi ikke ha noe av! Så! IKKE PRØV DETTE HJEMME! Det er KUN noe de som driver med fitness gjør rett før konkurranse og "normale" mennesker vil ikke ha noen fordel av dette på noen som helst måte!

WATERLOADING ER: Når man drikker store mengder vann før en fitness konkurranse og kutter det siste dagen. Det som skjer med kroppen når man tar inn vann er at den fjerner det vannet som er lagret i kriker og kroker som rundt magemusklene osv. Så man blir hardere og litt mer definert i musklene til konkurranse. Enkelt og greit. Det er for å spisse formen. Noen gjør det, andre gjør det ikke. 

Når det kommer til kostholdet så kjører jeg fortsatt samme kalorimengden jeg har kjørt i flere uker nå og slipper å kutte. Så det er HELT fantastisk! Jeg skal faktisk spise MER! WOHO! Så i går var en høykarb dag og jeg fikk masse ekstra karbohydrater (ris, pasta, brød osv) og i morgen får jeg ENDA mer karbohydrater! YES! I love karbs! ♥ Grunnen til dette er for at karbohydrater gir musklene volum og pump. Det er viktig at jeg ikke spiser for lite og blir "flat" på scenen. Flat vil si at musklene er dvaske fordi det er mangel på mat og karbo blant annet. Jeg fikk beskjed om at jeg er i sceneform når jeg var i Trondheim på Søndag og det eneste jeg skal gjøre nå er å øve posering og slappe av. Og på fredag skal jeg kose meg med et glass rødvin eller to♥ Og DET! Skal bli helt nydelig. Har ikke drukket rødvin eller noen annen alkohol på sikkert 4-5 mnd. 

Jeg har også kuttet all kunstig søtning som pepsi max, saft, sukkerfritt syltetøy, proteinbar´s osv og det er ikke kult da! For jeg er så avhengig av blant annet syltetøyet mitt. Altså.. Jeg gråt for det syltetøyet for noen uker tilbake liksom. Hallo! Hehe.. Også pepsi max da! Jeeez! Det drikker jeg jo så mye av atte fy! Men det er kun snakk om 6 dager så jeg skal fint holde ut. 

HVORFOR KUTTE FALSK SØTNING: Vel, man blir SYKT oppblåst av det. Det er ikke tull! Hvis jeg spiser sukrin for eksempel så ser jeg 5 mnd gravid ut og magen sprenger! Det ser ut som jeg har foodbaby x 4 og det er sykt ubehagelig. Masse luft i magen og ja.. Kim dør da for å si det mildt! Stakkars gutt. Ikke bare er jeg en bitch.. Men jeg promper død også. Yes, only human her altså. Kunstig søtning ødeleger meg i store mengder. Kroppen min liker det ikke at all. Jeg blir jo ikke sånn av pepsi max, men oppblåst. Og alle disse tingene sammen kan tulle med kroppen før scenen så man tar ingen sjanser rett og slett. 

Så nå satser jeg på at denne kroppen kommer i heftig sceneform så jeg kan stå der med 110% resultat og vite at jeg virkelig har gått ALL IN for å gjennomføre det målet jeg satt meg for akkurat 1 år siden! ♥

Når det kommer til treningen så er det også andre rutiner. I går hadde jeg ukens første og siste rene legday. Dette er for at beina skal være restituert ordentlig til Lørdag. Og når beina er hardt trent holder de på væske. Og da mister man definisjoner og markeringer. I dag er det ukens første og siste rene overkroppsøkt og i morgen er det fullkropps sirkeltrening med høyrepetisjon som gjelder♥ Og det er ukens økter faktisk. Helt vilt! De andre dagene er det full fokus på å slappe av, pakke og øve posering. 

SHIT! NÅ ER DET BARE 4 DAGER IGJEN! Sånn.. Måtte bare skrike litt. For det er HELT vilt. Tenk at jeg kom i mål med dette fitnessprosjektet her. Og tenk at jeg har en treningsblogg og instagram. Og at dere faktisk vil følge meg på denne reisen. Det er så stort for meg alt sammen! Dere betyr så masse for meg og tusen takk for ALL motivasjonen dere har gitt meg, spesielt den siste tiden da jeg virkelig har trengt det! Dere er freaking awesome!♥ Jeg skal rocke den scenen ALT jeg kan og dere skal være i tankene mine hele veien♥ 

Og jeg skal selvsagt snap´e så masse jeg kan de neste dagene og på lørdag så dere får være med bak i kulissene! Og HVERTFALL når det er matbonanza etter konkurransen! Gud som jeg gleder meg til å spise skikkelig burger eller noe annet munch! Så ikke glem å legg meg til. Og følg meg gjerne på instagram hvis du ikke gjør det enda, der er det masse treningsvideoer og treningstips♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
SNAPCHAT: CHRISUNIVERS

Slenger med noen flere bilder fra søndagens poseringstrening. Venter liiiiiiitt til med å vise frem bikini fargen! Hihi! 

Det kommer også et eget innlegg om harry handelen i Sverige på Lørdag♥ 

Nå dævver jeg..

 • 03.10.2016 kl. 23:34

Shiiiiiiit denne dagen har gått i 110! Sliten.no! Jeg trodde virkelig jeg skulle ha tid til å blogge et skikkelig innlegg, men det her er jo sjanseløst! Nå er jeg så sliten og helt tappet så jeg må bare legge meg asap..

Dagen startet med å mealpreppe for dagen i dag siden jeg skulle til frisøren. Ordnet det og ryddet opp rotet mitt som ligger over alt her nå føler jeg. For når jeg kom hjem fra Trondheim i går så bare slang jeg fra meg ting til høyre og venstre. Etterhvert kom jeg meg avgårde til La Bonita på Strømmen. Det er 2 timer kjøring 1 vei, men det er SÅ verdt det. Bilder kommer! Det ble lyst, men kanskje ikke helt blondt for jeg klarte ikke å gi slipp på det kalde i håret mitt. Så det er en veeeldig kald blond farge, med litt dybde helt innerst. Super fornøyd!♥ Det tok jo noen timer og bli ferdig der.

Etter det dro jeg opp til Jessheim og hentet en liten trillekoffert hos mamma som jeg trenger backstage. Også dro jeg innom senteret og fikk kjøpt meg øredobber og armbånd så nå er det i boks! Digg! Enda et par ting og krysse av lista mi. Og når jeg kom hjem etter det var det jo ukens første treningsøkt da. Beinøkt + 1 time (!!!) cardio på mølla. Jeg har fått pålagt cardio denne uken, men det er ikke snakk om mye så jeg skal nok overleve, men jeg skal være ærlig å si at motivasjonen for cardio etter beinøkta så sent i dag var ikke helt på topp, men det er bare å gjøre det! Ikke tenk.. Just do it! 

Så nå sitter jeg her da, mett og god etter spaghetti med biffstrimler, champignon, løk og brokkoli og skulle gjerne skrevet 3 innlegg på rappen, men jeg må komme meg i seng! Så jeg lover! I morgen kommer det mer fra helgen♥ Driver å vurderer å vise dere fargen på bikinien min. Så vi får seeee! Hihih! 

Slenger med noen bilder jeg tok når jeg kom hjem i dag! Håret mitt ser mørkere ut i bunn enn det er pga lyset forresten♥

Takk for at dere titter innom og beklager dårlig blogging, stay tuned! Det kommer mer♥ 

Endelig trening! Tips til fullkroppsøkt og frokost/pre workout!

 • 01.10.2016 kl. 18:19

 

God Lørdag! Kjapt innom for å dele at i dag var det ENDELIG tid for trening. Jeg er fortsatt syk, men jeg bare måtte prøve meg på en økt for jeg klarer bare ikke sitte hjemme lenger. Så jeg tenkte at jeg kunne prøve å kjøre en fullkroppsøkt hvertfall. Så får hele kroppen kjørt seg. 

Dagens frokost/pre workout ble riskaker med fettfri cottage cheese og sukkerfritt syltetøy på og det var midt i blinken og det er bare så godt! Dette kan du fint spise etter trening også for å få i deg proteiner og karbohydrater. Perfekt ettertreningsmåltid faktisk! :) Jeg bruker first price riskaker uten salt. De koster kun 7-8 kr. Åååå Det er så goooodt! ♥Etter munchies på riskakene var det tid for trening med et vennepar! ♥ Og programmet var helt supert! Her er det hvis dere vil teste det ut:

FULLKROPP PROGRAM: 

Bein/rumpe: Bulgarske utfall med vektskive i hånda (10 kg) - 4 x 12
Bein/Rumpe: Hip thrust - 4 x 25
Rygg/Lats: Nedtrekk bredt grep - 4 x 10
Øvre rygg/Skuldre: Sittende facepulls - 4 x 12
Skuldre: En arms sidehev - 4 x 10
Triceps: Overhead extension med vektsiver - 4 x 10
Biceps: Curls med hantler - 3 x 10
Mage: Russian twist med vektskive i hånda - 3 x 30

Nå er vi i Sverige hele gjengen for å hamstre gains, bli med på snapchat hvis du vil: CHRISUNIVERS! Skal dele fangsten med dere i eget innlegg♥

Ha en nydelig Lørdag vakringer! //Sponset Innhold//

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no