Min lille lykkepille..

 • 30.09.2017 kl. 14:24

Er det en ting som hjelper på humøret i disse dager så er det Nova. Min lille lykkepille denne kalde høsten. Det er enklere å få opp humøret å smile når man har en liten hårball som løper rundt og er glad. Hun har blitt så stor bare på den uken jeg har vært borte. Det å ha hundene rundt seg når man har det vondt eller går gjennom noe tøft er utrolig godt. Hunder er terapi og det gjør noe med energien i rommet når valpene er her og det løfter den tunge stemningen. De merker at ting ikke er helt som de skal være og tar så godt vare på oss. Nova er en helt fantastisk liten valp og jeg er så glad jeg har henne♥ Hun er så morsom og hengiven. I love my little pup og hun vokser opp så fort nå, se så fin hun er..

Border Collie´s:

→ Er den mest intelligente hunderasen i verden, de har faktisk evnen til å kunne lære lette mattestykker.
→ Er i toppen når det kommer til diverse hundesporter som agility og sporing. 
→ Trenger like mye mental trening og utfordring som fysisk aktivitet og trening. Som i form av å finne spor, lære triks.
→ Er viktig for de at eieren er glade og gjør alt for å please eierene sine, selvom de kan være stae og bestemte på sin egen måte.

Tusen takk for alle gode omtanker i går godgjengen min♥

Så jævli urettferdig!!!

 • 29.09.2017 kl. 18:45

De siste dagene har det vært stille fra meg i SoMe og jeg har fått mange meldinger fra bekymrede sjeler på om det har skjedd noe og om alt er bra og det er ikke alle jeg har orket å svare på eller åpne til og med..

Alt er absolutt ikke bra. Når jeg landet på Gardermoen på Onsdag kveld så ble jeg plukket opp av mamma og hun sa vi måtte reise rett på sykehuset for Bestefaren min har ligget der og det var kritisk. Familien var der og vi kom inn på rommet han lå på og fikk sendt god energi og ba han kjempe alt han kunne, men i går mistet vi verdens beste bestefar, pappa, bror, onkel og mann og familien er helt knust og det er helt jævli urettferdig for det var faen ikke hans tur!! Himmelen har fått en fantastisk sjel og jeg vet han passer godt på oss og er med hos hvert sekund.

Jeg fikk astma anfall på vei hjem fra Bestemor i går kveld og måtte på legevakten og mens jeg satt og fikk pustemedisin så sovnet jeg og akkurat i det jeg duppet så jeg skvatt og åpnet øynene så jeg noen stå innerst i rommet ved siden av et forheng og jeg fikk med en gang følelsen at det var Bestefar som passet på meg, for når jeg åpnet øynene ordentlig så var det ingen der..

Jeg har ikke brukt noe tid på tlf siden jeg landet og det å poste i sosiale medier eller være aktiv på snap har bare ikke vært naturlig da det er familien som kommer først. Det er så tøft å miste nær familie og det hele er så uvirkelig.

Det har også blitt minimalt med jobb, så til dere kjære jenter som jeg coacher vær litt tålmodige med meg denne gangen. Jeg ligger litt etter med ukesrapportene deres av denne grunn, men jeg jobber meg gjennom mailen min litt om litt. Jeg har kjempe dårlig samvittighet for at dere ikke har fått svar raskt som dere er vant med. Jeg håper dere forstår! Jeg har enda ikke vært hjemme og bagasjen min ligger fortsatt i bilen til mamma og jeg skal være her denne helgen før jeg drar hjem med Nova på Søndag og forhåpentligvis er klar for en ny uke på Mandag. Det er viktig å ta vare på familien i disse tider!

♥Hvil i fred Bestefar!♥Vi er uendelig glad i deg♥

Det store savnet!

 • 27.09.2017 kl. 15:24

Nå sitter jeg på flyplassen i Barcelona og herreghud som jeg gleder meg til å se Nova igjen! Jeg har fått bilder og filmer av henne og jeg synes hun har blitt dobbelt så stor! Mæææh.. Gleder meg maks til Nova tid når jeg kommer hjem og bare nyte høsten med bebis. Det har vært tøft å bare ha enne i litt over 1 uke før jeg måtte gi henne fra meg så jeg kjenner det føles som om jeg skal hente henne på nytt om dere skjønner. Som om jeg skal hente hun hos oppdretter. Rart hvor glad man blir i de på så kort tid og hvor mye man knytter seg til dyr. Jeg er helt seriøst mer glad i dyr enn mennesker så det at jeg nå har kjøpt Nova er en av de beste avgjørelsene jeg har tatt på lenge.

Mommy is comming babyboo♥

Sukker Overdose!

 • 26.09.2017 kl. 14:43

Nå har jeg hatt foodbaby konstant siden Søndag and i´m loving it! Hehe.. I går dro vi inn til Barcelona for å shoppe litt og kose oss. Vi dro på en helt sjuk donut sjappe som het CHÖK som lå i en sidegate i La Rambla og der var det bare ville tilstander på ferske donuts, cronuts og berlinerboller. Jeg var i himmelen for å si det mildt. Jeg kjøpte meg 2 små og 1 stor. De små var jordbær og hvit sjokolade, creme brulee og den store var kinderegg smak. Og jeg sier bare en ting jeg. Fyyy faen! Den kinderegg donuten var sjuk og jeg holdt på å dø av ekstase mens jeg spiste den.. Dit må dere titte innom om dere skal til Barca.

Vi tok en kaffe latte og nøyt sukkersjokket maks mens vi ventet på at siestaen skulle bli ferdig så vi kunne shoppe litt. Jeg fikk faktisk handlet et god del og jeg kan vise dere når jeg kommer hjem og har fått ryddet ut av kaoset. Vi drar hjem i morgen og flyet mitt lander rundt 19 på Gardermoen og jeg gleder meg helt vilt til å komme tilbake til gode rutiner med trening mot en bedre fysikk og bebis etter en uke vekk med både diett, fitness og fråts. Jeg føler jeg har fått mye ut av denne lille uken i Barcelona, men borte bra og hjemme best!

Nå skal siste dagen nytes her med jobbing og kos. I kveld blir det en siste grillings med Kaliber family´n så det blir superstas! Kofferten skal pakkes i kveld også, men gudene veit åssen jeg skal få med meg alt det jeg handlet i går. Herregud! For å si det sånn så er høstens jakker kjøpt inn!

Nyt Tirsdagen alle sammen

Null sceneskrekk!

 • 25.09.2017 kl. 10:37

OMG FOR EN OPPLEVELSE!!! Jeg er så glad dere pushet meg til å gjennomføre denne konkurransen og hvem hadde trodd at utfallet skulle bli så bra! Jeg er heeelt overveldet over at jeg klarte å komme med i topp 10 på Arnold Classic Europe, det er en av verdens hardeste konkurranser og her er nivået SKYHØYT! Ikke bare ble jeg en opplevelse rikere, men jeg klarte faktisk å bli kvitt sceneskrekken min.

Jeg gikk opp på den scenen og var kjempe rolig, klarte å gjøre ting kontrollert, stuka ikke som jeg gjøre her hjemme på scenen og jeg koste meg. For første gang i løpet av 3 konkurranser jeg har vært med på var det GØY å stå der. -jeg storkoste meg og hadde bare good vibes. Mens på Sandefjord Open og NM så har jeg tenkt "fy faen, la meg gå av! er vi ikke ferdige snart".

Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror kanskje det hadde noe med at jeg bare tenkte "fuck it, jeg skal bare 1 gang opp på scenen også av igjen så kan jeg spise sjokkis" for jeg "visste" liksom at jeg ikke kom til å komme videre fordi det er så tøff konkurranse. Men neiiiida.. Tror dere ikke jeg skulle til semi finale da? HELT insane.

Jeg kommer backstage igjen etter å ha vært på første gangen og da må vi jentene stå bak der og vente på resultatene som kom i løpet av 5 min ish. Og når han så på nr mitt og ba meg stelle meg i køen igjen så ble jeg helt sjokkert. Det føltes som om jeg vant i lotto og jeg begynte å grine skikkelig. Idioten meg som skulle på scenen igjen i løpet av noen minutter så ødela jeg sminken min fordi jeg er så sykt overfølsom. 

Jeg løp mot coach Line og de andre fra Kaliber og bare "JEG KOM VIDERE" og gråt og gråt, mens jeg desperat bra om papir fordi det rant nedover ansiktet mitt og jeg visste at sminken bare smelta under tårene. Det er jo tross alt noen kilo sminke så det er lett å se for å si det sånn. Jeg ble så rørt og Line ble så gira og bare "JEG VISSTE DET!"  du er GOD, når skal du skjønne det?

For jeg skal innrømme at jeg sliter med å skjønne hvor jeg er i dette fitnesskaoset. Jeg skulle ønske at jeg ikke var så blind på meg selv og hadde mer selvtillitt ved siden av andre fitnessutøvere og det er noe jeg skal jobbe knallhardt med fremover. HODET. Jeg må ha et mer realistisk syn på min egen fremgang og form for det kan hjelpe meg i konkurranser. For er det noe man må ha på scenen så er det selvtillitt og sass.


Meg og Nina som også er fra Norge når vi venter på å gå på scenen backstage første runde.

Jeg vet ennå ikke om jeg fikk 7, 8, 9 eller 10 plass for det legges ut på de offentlige sidene etterhvert, men jeg er så spent på å hvor nære en finale og pokal jeg faktisk var. Hihi.. Etter konk så tuslet jeg og jentene litt rundt på expo messen hvor det var masse stands og ting å se på før vi bestemte oss for å gå på etterlengtet KFC og spise. Jeg kjøpte faktisk en meny som var beregnet for 2 stk og fikk dobbelt opp med pommes frittes, brus og en gigantisk bøtte med kylling! Og DET var digg det. 

På vei hjem dro vi i butikken og selvom jeg hadde kjøpt SHITLOADS med godteri på tax free og i butikken dagene før konk så måtte jeg bare handle litt mer. Hehe.. For jeg skal kose meg de siste dagene her i Barcelona og nyte litt usunnheter før jeg skal på reverse diett når jeg kommer hjem. Mer om reverse diett i eget innlegg. For nå gidder jeg ikke tenke så mye på det for dette blir første og siste ferien i år og det å ha gått på diett over halve ferien gjør at jeg fortjener å gi faen de siste dagene. The candy is going straight to the ass! Hihi..


OMG! Noen som husker dinosaur kjeks? De har de her nede og med HVIT sjokolade. De var episk gode! Just sayin´;)

Det blir også full fokus på jobb for jeg har måttet ta det roligere nå i September pga det har vært så mye som har skjedd så jeg har ikke tatt inn så mange jenter til coaching som jeg bruker fordi jeg vil ha tid til å følge opp hver enkelt på en god og riktig måte, men nå som tiden min kommer tilbake blir det jobb, jobb, jobb og Nova tid! Gud jeg savner bebisen min! ♥

Og igjen må jeg bare si TUSEN TUSEN takk for all støtte og kjærlighet! Jeg er så evig takknemlig for at dere har villet dele denne reisen her med meg gjennom blogg, instagram og snapchat. Det er et under at dere ikke er drittlei meg ennå. Hihi! Dere ER og har vært en sinnsyk stor motivasjonskilde for meg og uten dere hadde jeg ikke kommet meg hit♥ Jeg er så glad jeg har så mange fantastiske og støttende mennesker i livet mitt. Dere vet alle hvem dere er♥

BIG shit is coming og det er mye som skjer fremover og jeg er mer motivert og gira enn noensinne på så mange forskjellige plan! Jeg ELSKER der jeg driver med og jeg skjønner nå at det er her jeg hører hjemme. Det er mange spennende planer jeg gleder meg til å dele med dere fremover♥ Bilder fra scenen kommer i eget innlegg da jeg har fått over bildene på mac´en!

KFC!

 • 24.09.2017 kl. 08:57

Barcelona is treating me well og det har ikke vært noe problem å være på diett her, og det har gått overraskende lett å være rundt de andre 16 i huset som har anderledes diett enn meg eller de som ikke er på diett i det heletatt og spiser nutella og croissanter fra høyre til venstre, mens jeg sitterå sikler. Jeg har ikke telling på hvor mange nutella glass på 1 kg som har blitt kjøpt siden Onsdag, menneh.. Det er mange! Og i morgen skal jeg kose meg jeg også!

Dagen i dag har gått til å pakke backstage kofferten min, hvile, hvile, hvile, spise og få det første spraytan laget. Hehe.. Jeg har karbet opp i dag for å få litt fylde i muskulaturen til i morgen, så nå gjenstår det å se om oppskriften var god og at kroppen spiller på lag fremfor å bli bløt og oppblåst. For nivået her på Arnolds er INSANE og de jentene her er så deffa at musklene bare popper ut som faen. Og jeg er nok litt soft i forhold til resten, men jeg går på den scenen for å ha det gøy og få en opplevelse. 

Jeg har ikke klart å finne noen streaming på konkurransen, men jeg har fått Lena til å streame det via instagrammen min. Så følg med der rundt 11-12 tiden så dukker det plutselig opp livestream. Instagrammen min finner du HER! Og jeg har allerede avtalt med Lena at vi skal på KFC etter konkurransen er ferdig og kose oss, etter det blir det muligens en is ja. Hehe! I kofferten så har jeg med meg crunchy mais snacks, kindermaxi, snickers, hvit sjokolade toblerone og fanta zero med lemon. 

Jeg gleder meg maks til å bli ferdig med denne konkurransen så jeg kan kose meg på ferie med de andre Team Kaliber. I morgen er alle ferdige på scenen så da blir det matfest her hjemme med SHITLOADS av bestillingsmat og øl,vin og annet morro. Skikkelig fest for å avslutte helgens kokurranser♥ Jeg er KLAR!!!! 

Tusen tusen takk for at dere har vært med meg hele veien i mål mot denne siste konkurransen og at dere har heiet meg frem! I LOVE YOU GUYS!!!! 

 

Fullkroppsøkt i paradis!

 • 23.09.2017 kl. 09:53

//Sponset Innhold//

Siste treningsøkt er gjort og jeg er klar for å stille i sessongens siste fitnesskonkurranse. JESUS CHRIST! Dette blir episk som faen og jeg dør litt av at jeg skal gjennomføre dette. Det å stille i en internasjonal konkurranse som Arnold Classic er insane når jeg for 3 år siden var en lat jævel som aldri hadde trent styrke før i  hele sitt liv. Hehe.. Men ting kan forandre seg og det er da enda godt!

Man skal ikke trene for hardt før en konkurranse fordi musklene binder vann når de utsettes for belastning så denne økten var en lett fullkropps sirkeltrening med strikkmotstand. Dette er en økt du kan gjøre på ferie, hjemme eller om du skal en helg på hytta bare for å holde kroppen i gang. Vi kjører høy repetisjon når det er såpass lav belastning og jobber godt med muskelkontakt.

Øvelsene jeg gjorde var: 

- Kickback med strikk - 3 x 20
- Sideutfall med kroppsvekt - 3 x 12
- Sidewalk - 3 x 12
- Strakmark med strikk - 3 x 15
- Roing i knebøy posisjon 3 x 12
- Dips - 3 x 12
- V-sitt - 3 x 12

Så, try it babes om dere vil ha en rask økt for å få i gang kroppen etter noen late dager på hytta eller om du ikke kommer deg på trening pga hektisk hverdag. Og takket være at jeg bestakk Christine med sjokolade og skittles jeg hadde kjøpt på tax free´en så hadde jeg en super happy fotograf. Hehe.. Det må ligge i navnet å være sjokoholiker og nå er det ikke mange timene til jeg kan joine Kaliber gjengen med croissanter og nutella, loff og burgere som grilles her i huset. M-m!

Jeg går på scenen i morgen rundt klokken 11-12 ish på formiddagen og jeg skal prøve å finne link til livestream til dere, men jeg har gitt noen ansvar for tlf min så det kommer til  bli livestream fra instagram. Så hvis du ikke følger meg så kommer du til IG profilen min HER! om du er nysgjerrig på hvordan jeg gjør det på scenen.

Ha en nydelig Lørdag babes! Her skal det hviles, jobbes litt og lades opp til konk i morgen. Jeg skal få på første lag med spraytan i kveld også blir det festmåltid med 300g biff, 500g potet og avokado + 2 shotter sprit fremfor rødvin OG en riskaker og noen av de skal jeg jaggu klaske litt peanøttsmør og syltetøy på ;) Som den sniken jeg er. Hehe.. 

Bli med på snap: CHRISUNIVERS

Treningstrikker HER! // Sportsbh URBAN // Shorts gammel // Sneakers URBAN // Caps H&M


//Sponset Innhold//

Diett på ferie = Mealprep! Mine måltider..

 • 22.09.2017 kl. 09:20

Fitnessdiett på ferie og i tillegg stille i en internasjon konkurranse krever litt struktur. Og det skal sies at jeg ikke er den mest strukturerte personen i verden når det kommer til systemer og organisering selvom jeg liker at ting er på stell. Jeg er alikevel veldig "go with the flow" kinda type og jeg er ganske chill. Jeg stresser ikke med å planlegge ørten døgn i forveien og tar ting som de kommer gjerne. 

Men.. Det finnes visse unntak! Nå som det er 110% diett som kjøres frem mot Søndag har jeg vært nødt til å være rutinert når det kommer til mat og måltider. Frem til i går spiste jeg havregryn med peanøttsmør og proteinpulver jeg tok med, men nå skal jeg kutte proteinpulveret frem til Søndag. Så første kvelden vi var her var det bare å lokalisere en matbutikk og handle inn diettmat. Og det å finne den beste maten her er ikke alltid enkel. De har for eksempel sykt mye salt i kjøttet sitt og det er mye kjøtt med fett i. Det er jo mye digg jeg har lyst på men som får vente til etter diett. Men jeg fikk kjøpt inn mat hvertfall. 

Jeg kjøpte: vann, spinat, tomater, gulrot, avokado, ris, egg, havregryn, peanøttsmør, kyllingfilet og kjøttpålegg. Og det tar meg i mål. Hihi.. 

Måltidene mine nå er: 

Frokost: Riskaker med egg, kjøttpålegg toppet med tomat
Lunsj: Spinat, issalat, tomat, gulrot, asparges og kyllingfilet
Middag: Spinat, tomat, gulrot, asparges og kyllingfilet
Kvelds: Avokado, spinat, tomat, asparges og kyllingfiler 

Ja, det er jo relativt ensformig, men for å gjøre det enkelt for meg selv blir det på denne måten her frem til Lørdag for på Lørdag er det oppkarbing så det blir fantastisk bra! Da skal jeg også spise biff og drikke rødvin på kvelden før showet. Det blir også karbohydrater i form av enten et cheatmeal bestående av burger og fries eller potet/ris. Jeg drikker 2,6 liter vann om dagen og spiser 6 gram salt fordelt på måltidene mine. Og de tomatene de har her nede er iiiiinsane gode! Jeg gleder meg til hvert måltid for det er helt nydelig. 

Jeg steker (les: koker) kyllingen i vann uten salt og krydder og når den er ferdig så ha jeg i oppkappet asparges. Imens kylling osv putrer lager jeg resten av salaten så måltidet er laget på 1-2-3. Jeg lager også opp all dagens kylling og asparges så jeg kun trenger å kaste noe salat i en bolle og klaske det på toppen når jeg er sulten neste gang. Så topper jeg med salt fra dagens saltkvote på 6 gram. Hehe.. 

For man er nødt til å være foreberedt. They key to success = mealprep!! For hvis man ikke planlegger hva man skal spise så skal jeg love deg du spiser noe du ikke hadde planlagt. Get it? Hehe.. Da er det lett å falle for raske løsninger som ikke nødvendigvis er så sunne...

Chill mode..

 • 21.09.2017 kl. 16:19

Endelig på plass i Barcelona og jeg storkoser meg med Kalibergjengen i drømmevillaen på toppen av åsen. Vi er 18 totalt som er på tur og mange av dere har spurt hvorfor Kim ikke er med og det er fordi han er på jobb og øvelse. Jeg spurte om han ville ha det i bursdagsgave å bli med på tur, men det klaffet dårlig.

Og det er også svar på et annet spørsmål jeg har fått nå og det er om jeg har husket bursdagens hans i år og det har jeg. Den er om noen få dager så ja, gutten skal få bursdagoppmerksomhet i år stakkars! Det er flere som spør om vi fortsatt er sammen og svaret er ja, men det er komplisert nå fordi vi ikke bor sammen pga jobbsituasjoner så det er derfor han ikke dukker opp like mye på snap osv. 

Men nå som konkurransene ender i September og jeg runner av hele driiiiten med Arnolds her i Barcelona så skal det tilbringes kvalitetstid med nære og kjære når jeg kommer hjem og jeg gleder meg allerede maks til hyttetur i høstferien til Trysil med hele familien og Kim så det blir stas. Jeg savner å kunne kose meg sosialt og ha familiemiddager, gå ut og spise og bare nyte livet litt uten å måtte planlegge så mye. Og lille Nova da! Jeg gleder meg som en unge til å se bebisen min igjen så vi kan finne på masse. 

Nå skal jeg nyte siste delen av denne fitnessreisen sammen med verdens fineste gjeng og nyte maks. Jeg skal på scenen på Søndag og jeg har krympet 1 cm så jeg er i en ny høydeklasse og er nå i klassen +166. Det er litt freaky at man krymper på diett, men sånn er det nå bare. Hihi.. Jeg har ikke noen forventninger for her er seriøst nivået SKYHØYT, så dette er KUN opplevelse babes! Gud jeg gruer meg! Gud bedre.. Jeg friker ut av NM scenen og Arnolds scenen er gigantisk i forhold og det er shitmange utøvere. Jeg skal prøve å kose meg alt jeg kan med den sceneskrekken jeg har så jadda.. Detta blir braaa! 

Jeg reiser alene..

 • 20.09.2017 kl. 14:28

Barcelona here i come! Jeg stod opp klokken 05:15 i dag tidlig og kastet på meg trynet med en god dose ekstra concealer rundt øynene for etter 3 timer søvn så jeg helt jævli ut. Tok på meg noe comfy og stresspakka de siste toalettsakene mine. Søstra mi kom og hentet meg klokken 06:15 og selvom jeg egentlig ikke får lov til å drikke nocco nå den siste uken mot konkurranse så måtte jeg bare ha en på vei til flyplassen. Koffein much needed!!

Jeg har laget med meg kokte egg og har med et par pakker med kjøttpålegg og riskaker som skal hjelpe meg i gang med dagen når jeg lander. Annen mat jeg har pakket med meg for turen er proteinpulver, salt, peanøttsmør og havregryn. Resten må handles inn i Barcelona.

Og flyet vi fløy.. Gud bedre! Et fly fra forrige århundre som jeg er livredd skal styrte med den flyskrekken jeg har. Jeg er den personen på flyet som leter etter nødutganger og tenker "hva gjør jeg hvis?" og alle mulige lyder og bevegelser krisemaksimeres. "hva var det?" "det hørtes ikke bra ut" "hvorfor går flyvertinne bak der på den måten" Slitsomt AF.. 

Jeg er jo ikke vant til å reise utenlands og kan ikke akkurat skryte på meg at jeg er noen globetrotter, så panikken inntraff smått på vei til gardermoen i dag tidlig når jeg faktisk tenkte over at jeg nå skal sjekke inn og få med meg alt kaoset mitt ned til Barcelona helt alene. Jeg følte meg som en 5 åring og det eneste jeg manglet var en "Jeg reiser alene" lapp rundt meg så jeg kunne få hjelp av en voksen. Haha.. For jeg er en evig fucktard og jeg er ganske kaotisk til tider. Surrer, roter og glemmer. Er det bare jeg som stresser når jeg skal ut å fly selvom jeg har latterlig god tid? Jeg klarer ikke å stresse ned før jeg er ferdig i tax free´en og faktisk kan gå mot gate´n. DA vet jeg at jeg rekker det. Men jeg kom meg gjennom. Selv med en overvekt på 22,5 kg påvei NED! Haha.. 

Apropo tax free.. Kremt.. Jeg fikk rasket med meg noen godsaker til etter konk da! Jeg gidder ikke ta med meg så mye ned. Handler eventuelt mer på vei tilbake så jeg slipper å drasse rundt på alt mulig drit jeg egentlig ikke trenger eller har godt av. Haha.. 

Jeg er rimelig spent på hvordan det blir å gå på strikt diett på "ferie", men det er snakk om noen usle dager igjen så er jeg ferdig! I´m doing this for you guys!!! DET betyr at jeg er insane glad i dere da. Ville ikke skuffe dere når jeg fikk DE syke tilbakemeldingene angående Arnolds. Så dette blir en helt VILL opplevelse takket være dere som pushet meg. Så TAKK for at dere er her for meg ;)

PS! FY FAEN å dårlig ånde man får på diett ass.. Får helt angst av å sitte ved siden av noen!

Gå helt i kjellern..

 • 19.09.2017 kl. 13:16


Venstre bilde - 2 Juni 2017 // Høyre bilde - 16 September 2017

Ja, det her er ganske sjukt faktisk.. 

De siste dagene har jeg kvernet hodet mitt angående egen form, dietten min, om jeg kunne gjort noe anderledes, om jeg er bra nok osv osv. Det er en del av fitness livet og det er derfor jeg personlig mener at fitness ikke er for alle. Man skal være sterk psykisk og trygg på seg selv både når man er utenfor sesong og i sesong for å ikke gå helt i kjellern fordi man tenker mye syke tanker om seg selv, egen prestasjon, kropp og følelser. Men selvom det er en bumpy ride fra start til slutt så er jo fitness også utrolig gøy og det er en surrealistisk reise å være med på som gir mestringsfølelse uten like..

Fra jeg startet på diett ordentlig 23 Mai så har jeg gått ned over 11 kg og mistet totalt:

- 4 cm rett over knærne 
- 9,5 cm i midjen 
- 12,5 cm rundt hoften/ræva (noe som betyr at rumpa mi er ganske flat. Haha)
- 9 cm rundt øvre lår rett under rumpa

Det som er viktig for meg å formidle er at denne formen jeg er i nå er midlertidig. HUSK DET! Dette er en konkurranseform og så fort jeg er ferdig med sesongens siste konkurranse på Søndag så blir det å reversere dietten min og øke kaloriinntaket slik at jeg spiser mer mat og slutter å ligge i kaloriunderskudd. Da går jeg opp i vekt igjen til min helårsform om man skal kalle det noe. En trivselsvekt hvor jeg kan utvikle meg videre med treningen min og fortsette å bygge drømmefysikken min.

I fjor så var jeg IKKE flink etter konkurranse og spiste masse godteri og junkfood fra Oktober til Februar/mars. (i tillegg til sunn og næringsrik mat) og det resulterte til at jeg gikk opp mye mer i vekt enn jeg ønsket utenfor sesong og begynte å mistrives med meg selv for ingen av klærne mine passet lenger og alt ble veldig feil både mentalt og fysisk.

Det var rett og slett fordi jeg ikke klarte å reversere dietten min slik jeg skal i år og jeg er så spent på hvordan det skal gå denne gangen og om jeg klarer det. I år vil jeg legge på meg ca 5-6 kg fra der jeg er nå. Det er en vekt som er forsvarlig til meg når jeg skal ha fokus på å bygge muskler og trene med energi og overskudd så det skal bli spennende å se om jeg får til.

Det er jo selvfølgelig vanlig å ha med seg noe digg i bagen backstage og kose seg rett etter konk ved å dra ut og spise akkurat hva faen meg vil. Hihi.. Men så er det bare det å stoppe det. For ofte så tenker man at det går fint dagen etter der, og dagen etter der igjen.. Og vips så har det gått noen mnd typ. Hehe.. Men jeg gleder meg hvertfall til å raide tax free´en etter noe digg å ha i kofferten etter Arnolds som det mat og godisvraket jeg er♥ Og kose meg de siste dagene i Barca, før det blir å komme tilbake til hverdagen med Nova når jeg kommer hjem♥ Shit som jeg gleder meg til det! 

X: Hva sier dere til en Q & A i løper av de neste dagene? ♥ Bare å gruble frem ALT av spørsmål. No shame! ;) Eget innlegg til spørsmålene kommer!

Hører ikke hjemme i bikinifitness?

 • 18.09.2017 kl. 15:03

I går dro jeg tilbake på NM etter å ha sjekket ut fra hotellet for å se på bodyfitness jentene våre. Mens jeg var backstage så fikk jeg øye på ei som heter Tone. Hun er President i Norges Fitness Forbund og en anerkjent internasjonal pro dommer i fitnesskonkurranser verden rundt.

Og siden jeg i fjor glemte å få feedback fra dommerne på fysikken min og hva jeg kunne gjøre bedre bestemte jeg meg for at HELL NO om jeg gjør samme feil igjen. Jeg ville virkelig vite hva som var årsaken til 4 plassen jeg fikk og hva jeg kunne jobbet mer med. Så jeg gikk bort til henne og spurte om hun hadde noen minutter. Hun var super hyggelig og jeg fikk tidenes tilbakemelding..

Jeg viste henne bilder av meg selv fra scenen på Lørdag (bildene i forrige innlegg). Og hun sa at jeg ble trukket ned i bikinifitness fordi jeg er for stor/bred (muskuløs) i ryggen og at beina mine hører jeg hjemme i Wellness Fitness kategorien og at hvis jeg bygger litt mer fremside skuldre så er jeg absolutt i Wellness Fitness.

Noe som betyr at jeg ble trukket ned i bikinifitness fordi jeg har litt for mye gains (muskler). Og DET er ikke det værste jeg kunne hørt for å si det sånn. Jeg ble så sykt glad at jeg nesten strøyk med for det at faktisk Tone av alle mennesker sa det made my day. Jeg og coach Line satt å så på streamingen på hotellrommet sent Lørdag kveld etter vi hadde vært ut å spist og hun spekulerte også i at jeg var for grov i beina i forhold til de andre.

Hvis noen vil lese om de forskjellige grenene i IFBB som bikinifitness og wellness fitness så finner dere det HER!

Den 4 plassen var sykt bitter i år. ENDA mer bitter enn i fjor for da var jeg jo debutant. 2 x 4 plass blows! Men når jeg hører hjemme i en annen kategori så føles det bedre. Så nå er jeg litt sånn.. Hmm.. Wellness Fitness da? Å stille en gang i den klassen?  Vi får se..

For selvom jeg noen ganger skriver "jeg er ferdig med fitness" så er det jo en liten tosk inni meg som ikke helt klarer å forsone seg med det. Schizofren sport altså. Og det er sånn for mange utøvere. For ja, det er jo gøy selvom jeg føler meg helt klein på scenen. Det kan jeg jobbe med mentalt kanskje? Who knows..

Men! Nå er det full fokus mot Arnolds som er på Søndag og jeg reiser til barcelona på Onsdag! Jesus christ dere aner ikke hvor skummelt jeg synes det er å skal stå på den gedigne scenen! Jeg har startet ny peakweek nå. I dag blir det ukens første og muligens siste beinøkt. Det blir 1 time + cardio i dag og i morgen. Hvordan jeg gjør det med trening i Barca er jeg litt usikker på, men jeg tar med treningstrikker og jeg er jo såpass kreativ at jeg fint klarer å trene uten gym, selvom det skal være et gym i nærheten fikk jeg vel beskjed om. 

Nå skal jeg komme meg på trening også må jeg jo begynne å pakke utover kvelden! Flyet mitt går klokken 09:00 fra gardermoen på Onsdag og det er shitloads av ting som skal ordnes før det. Jeg har ganske mye jobb jeg må gjennom også så tiden bør fly for å si det sånn.

Ha en nydelig Mandag vakringene mine! Og TUSEN takk for responsen på gårsdagens innlegg!♥ Jeg skal gå gjennom kommentarene litt senere i kveld for dere er helt nydelige og så gode mot meg! Tusen takk for all støtte denne konkurranseoppkjøringen. Dere gir meg sykt med motivasjon!! Supersmask på alle sammen!!

Skuffelsen er stor..

 • 17.09.2017 kl. 12:04

Good morning from food heaven! Altså.. Hotellfrokost var amazeballs! Har akkurat spist egg, bacon, potet, croissant med nutella og peanøttsmør, brødskive med ost + skinke og jeg nøyt big time. Super kos å spise en digg søndagsfrokost igjen og unne seg litt luksus sånt sett.  

Shit, gårsdagen ass.. Jeg må faktisk starte dette innlegget med å si at jeg er skuffet.. Jeg er skuffet over meg selv. Jeg blir så nervøs på scenen og kløner noe så innmari. Så når jeg først skal på og gjøre min greie har jeg psyket meg selv så innmari ut og jeg tråkker feil, blir anspent og surrer. Så jeg føler jeg fucket til iwalken min i år også på NM. Men uansett så er jeg skuffet over 4 plass. Jeg kjente det så sykt når jeg gikk av. Jeg vill så innmari på den pallen og kvalifisere meg til nordisk. Jeg ville jo gjøre det bedre enn i fjor. Men nok en gang fikk jeg verdens kjipeste plassering rett under pallen. Bah..

Og det gjør meg både skuffa og lei meg. Jeg synes jeg leverte en god fysikk, selvom jeg ærlig skal innrømme etter å ha sett streaming i etterkant så synes jeg frontpose´n min er drit dårlig, hva gjør jeg med kroppen som ser så forpult rart ut. Hmm.. Må forskes på! Men når jeg så backpose´n min, noe jeg haaater og stå i fordi jeg gjennom hele ungdomstiden har hatt masse cellulitter og vært så dvask i ræva atte fy faen. Det henger så igjen i hodet mitt og jeg sliter med å faktisk forstå at jeg ikke ser slik ut lenger. Og alt det sitter i hodet. Det er jeg NØDT til å jobbe med fordi det gjør at jeg mangler selvtillitt på scenen. Rett og slett fordi jeg er en helt annen innvendig enn det jeg er utvendig. Jeg er den kleine klovnen fra ungdomskolen som ikke var feminin, som ingen gutter ville se på og som hadde store hofter med ganske mye flesk på bein og rumpe. 

Det er vanskelig å skulle bli noen andre innvendig når den usikre jenta har levd med meg i så utrolig mange år og jeg sliter med å se eget potensiale, fremgang og progresjon. Jeg får så kjeft på coach Line for at jeg har så lite trua på meg sjæl at dere aner ikke.. Og jeg vil jo ikke være sånn, men i de stressende timer så innhenter en fortid med usikkerhet og lav selvtillit meg. 

Line tror at jeg tok en dårligere plassering enn jeg fortjente i NM fordi jeg var mye større i lårene enn de andre og at jeg hadde mer beinmuskler enn mange av jentene. Jeg tenker jo YEY for det er jo det jeg lever og ånder for. Trening og det å bygge min egen drømmefysikk. Ikke nødvendigvis en fysikk som passer inn i noen mal, men det JEG vil med min trening og MIN kropp for megselv. 

Nå er det store spørsmålet... Skal jeg stille i Arnolds i Barcelona eller skal jeg bare gi faen og kose meg på ferie. Arnolds er en litt sånn "once in a lifetime" konkurranse og det er jo helt VILT å ha vært med på. Men med en gang jeg gikk av scenen etter finalen i går så sa jeg "jeg skal IKKE stille på arnolds, glem det"  og det var jeg ganske bestemt og bastant på i hele går. Men etter Line snakker fornuft inn i hodet mitt og får meg til å innse at jeg faktisk har "pakka" og at det kan være en sykt kul opplevelse å stille i Arnolds så vet jeg ikke lenger. Jeg er jo påmeldt og fristen for å betale for å seal the deal er i kveld. Så jeg har resten av dagen å vurdere det på. Det koster jo 2000 FUCKINGS kroner bare å melde seg på!! Og det synes jeg er forkastelig dyrt da sandefjord open og NM har kostet SVINMYE i seg selv. 

Så jeg må virkelig gå inn i tankeboksen på om jeg skal kjøre på med diett en uke til og konkurrere i Barcelona. Jeg er så jævli dratt i begge retninger og jeg tenker at nå er jeg jo faktisk i form så nå må jeg bare kjøre på og gjøre alt jeg kan mens jeg har formen, for jeg skal jo opp i vekt igjen og tilbake til normalen. Men samtidig så tenker jeg..fuck it.. Jeg vil på ferie og kose meg. Ikke være på diett. For stiller jeg på Arnolds så er jeg på diett til Søndag da konkurransen er for min klasse. Fy faen schizofren ass... What to freakin do???

X: Hva tenker dere?♥

 

NM 2017 LETS GO!

 • 16.09.2017 kl. 14:58

Shit nå sitter jeg backstage og kjenner på nervene. Jeg er rørt, gira, nervøs, stol, bekymret og alt på en gang! Når jeg våknet i dag så var jeg faktisk litt fyllesjuk fra rødvinen i går og våknet med tidenes hodepine! Knasket 2 paracet og begynte å sminke meg så gikk det stadig bedre. Jeg er litt oppblåst ennå og ikke like "hard" i formen som jeg vil være, men jeg skal prøve å kose meg på scenen og gjøre mitt beste så får det gå som det går! Jeg koser meg backstage med teamet og det er så topp stemning. GUD JEG ELSKER KALIBER! Vi er godteam nr 1 og det er bare goodvibes. Herlig gjeng som tar så godt vare på hverandre. 

Nå skal jeg slappe av litt til før jeg skal spise snickersen min og varme opp senere! Herregud nå skjer det! Jeg er så spent, men jeg har ingen forventninger selvom jeg kjenner jeg har et press på meg selv. Det er så mange gode athleter og konkurransen er KNALL hard. 

Og guuud jeg gleder meg til å dra ut å spise senere. Det er snakk om Jakob Aal eller Døgnvill. Det er uvisst ennå, men vi får nå se. Kos blir det uansett. Jeg har også med en walters mandler med karamell, smågodt, golden oreo kjeks, nocco, barebells proteinbars, cola zero med sitron og tyggis i bagen så jeg er klar for å kose meg litt med en gang jeg går av scenen. Hihi.. 

Dere kan streame det gratis live på treningsforum HER! Og jeg går nok ikke på før litt senere i ettermiddag. Det er først noen lavere klasser først og litt elimineringsrunder også 1 time pause SÅ er det min tur. Tvi tvi! 

OG TUSEN TAKK FOR AT DERE HEIER PÅ MEG! I LOVE YOU AV HELE MITT CRAZY-ASS HJERTE!!!!!!♥ LETS ROCK BABES!

Siste innspurt før NM!

 • 15.09.2017 kl. 13:18

//Sponset Innhold//

Hele kroppen er skrubba og barbert, bagen er pakka og jeg er klar for å dra inn til Oslo og get this weekend started! Oh yes.. I går fikk jeg gjort alt jeg hadde planlagt takket være min kjære søster som var hundevakt og faktisk gadd å barbere hele ryggen min. Shit så digg det var å bare få de siste bitene på plass i puslespillet og få litt ro i sjela. Jeg fikk til og med øvd litt posering i går kveld. WOHO!

Og som takk for hjelpen lagde jeg middag til søss som ble chicken tikka til middag og en barebells bar ;) Og DE deler jeg egentlig IKKE med en kjeft så det betyr at jeg er evig takknemlig. Hihi.. Jeg spiste kyllingfilet, potet og salat for det var jo oppkarbing i går. Det er sjukt lenge siden jeg har spist vanlig potet så det var digg. 

Dagen starta med at jeg begynte smått å pakke bagen innimellom jobbing, ut med Nova og litt lek + hjernetrim med henne, matplanlegging og etterhvert trening. Jeg hadde stålkontroll og det var så digg. Jeg tracka vannet mitt mens jeg skrev en sånn mini checklist, selvom jeg har 100 andre lister. Og med litt lek med Nova innimellom alt sammen så kom jeg meg gjennom dagen og er i rute! Phew.. NØYD!! 

Nå gjenstår det bare å lage opp litt mat til resten av dagen. Tidenes frokost som skulle være egg & bacon, men så gikk det litt til helvette (sjekk snap: CHRISUNIVERS). Men det smakte godt forde. Så er jeg super gira på å bare sette i gang den helgen her og få den overstått. Er spent på om jeg får burger i dag etter formsjekk med coach Line når jeg kommer til Hotellet. Hihi.. Jeg er nok ganske karba opp innen den tid, så det gjenstår å se.. Jeg krysser fingrene! Mihii!

Ha en super dag babes! Og goood helg♥

→ PSST! Nå kjører xlife "stack up" party med tilbud på barebells pakker på 12 stk, nocco brett, snickers prottisbarer + masse annet digg. Dere finner alt sammen HER! Og caramell cashew er uten tviiil den beste proteinbaren jeg noen gang har smakt. Konsistensen er som toffee, om jeg skal putte et navn på det. Oh so soft!

Og jeg gleder meg til å munche innpå i morgen etter NM for jeg har pakket med meg 2 stk i backstage bagen. På vei fra Sandefjord sist så trøkka jeg i meg 2,5 bar (og det hadde blitt 3, men så delte jeg 1 med Lena. Hihi.. Jeg kjøpte faktisk en barebells bar på deli de luca på vei hjem fremfor en vanlig sjokkis og det sier sitt jeg som er verdens største sjokkistryne!♥


//Sponset Innhold//

Ukens no filter - Har jeg kjøpt satan? 1 uke med valp!

 • 14.09.2017 kl. 12:29

Nå har Nova vært hos meg i 1 uke og jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten update på hvordan det har gått. For det første så må jeg jo bare si at det er verdens vakreste lille valp. Hun minner meg litt om en husky siden hun har de tegningene hun har og hun ser så badass ut med halve ansiktet med sånne joker-face tegninger. Hun ser litt ond ut. Og jeg kan med hånda på hjertet si at det føles ut som hun er noen ganger å. For jeg tar meg sjæl i å tenke "har jeg kjøpt satan?" for makan til pøbelbikkje skal du leite lenge etter. Eller, alle valper er jo slik da, haha.. Men you know.. Når det er din egen kjenner man ekstra godt på det.

Dette innlegget ble litt lengre enn planlagt, men jeg fikk ut litt tanker og frustrasjon rundt det hele også. Dette er ikke noen glansbildeblogg hvor alt går på skinner og jeg kan multitaske alt i hele verden mens jeg lager freshe cupcakes, har en unge på hver arm og ser ut som Carrie Bradshaw på New York Fashion Week i samme slengen.. Nope.. Let´s keep it real. Jeg vet ikke med dere, men jeg er hvertfall ikke noe supermenneske..

 

Hun kom hjem her Torsdag forrige uke og det var bittelitt ynking i bilen på vei hjem før hun sovnet og utenom det så har hun ikke ynka seg en eneste gang, til og med første natta gikk det helt fint. Jeg er ute med henne en gang om natten/ekstremt tidlig på morningen og utenom det er hun superflink og sover til jeg står opp og da går vi ut med en gang od da er dagen i gang..

Når jeg jobber på morningen så ligger hun og sover oppå føttene mine så hun er jo bare verdens største sjarmtroll da. Litt sånn B-hund og det passer meg utmerket for da får jeg jobbet og ordnet de tingene jeg skal før jeg trener i et rolig tempo. Men på formiddagen/ettermiddagen og kvelden er det andre boller, for da våkner lille satan til liv og det er 100 til vi legger oss med en liten lur i mellomtiden her og ned for å lade opp djevelenergien sin igjen. Og da snakker vi klikk mongo bikkje over hele kåken og potteplanter som går til hælvette.. Haha!

Jeg skulle jo egentlig ikke hentet henne før fredag 29 September fordi jeg skulle bli ferdig med fitness og Barcelona først så jeg fikk det ut av verden og kunne fokusere 100% på Nova, og det var en klok avgjørelse jeg tok før jeg kjøpte henne og jeg skulle faktisk ønske at det var det som skjedde.

Men pga hun som hadde kullet ble veldig syk så måtte de hentes før så da ble det spontant valp 2 uker før planlagt og det midt i fitnessoppkjøringen. Det har jo resultert til at jeg selvfølgelig prioriterer Nova fremfor meg selv og fitness har blitt satt litt til siden. Jeg føler jeg har mistet fokus veldig og det synes jeg er utrolig leit nå den siste tiden.

Jeg cheat´a jo forrige uke og jeg har hatt STORE problemer med å holde planen min fordi ting går i 100 her og jeg merker veldig på det at når jeg bare er hjemme hele dagen uten at tiden går så veldig fort er det ekstremt lett å snoke i skapene og spise en riskake her og en riskake der. DET var noe jeg ikke hadde sett for meg så det kom som en slap in the face. 

Pluss at jeg ikke har fått trent det jeg skal. Jeg misset kun 1 styrkeøkt forrige uke men mye cardio og denne uken har jeg heldigvis fått trent styrken jeg skal hver dag takket være søstra mi som har vært hundepasser. For det er for tidlig å la hun være alene i over 2 timer uten å ha hatt noen form for tilvenning nå helt i starten.

Denne uken har jeg ikke fått inn noe cardio for jeg har ikke hatt hjerte til å spørre søstra mi om hun kunne sitte lenger enn hun allerede gjør snill som hun er. Jeg har heller ikke fått gått over listen min og handlet inn det siste jeg trenger til NM, ikke pakket til Barca som jeg hadde planer om og en haug av andre ting som har blitt satt til siden.

Jeg har heller ikke fått øvd på posering fordi jeg alltid må være påkledd og klar til å hoppe i joggeskoene når vi skal ut. Det å stå i halvnaken i undertøy midt i stua med høye hæler er ugunstig når bebis plutselig bestemmer seg for at blæra ikke holder lenger. Vi må ut etter hun har lekt, sovet, spist, tygget mye på noe, hatt uhell inne osv. Så det er inn og ut hele tiden.

Og når jeg først har tatt på meg poseringskoene på kvelden så klikker jo bikkja mongo og skal ete de opp og da er det umulig å tråkke rundt her for å si det sånn for da er det attack mode på beina mine. Og skoene lager jo klakkelyd så det er ekstra gøy. Fitnessoppkjøring + valp = crazyness. Det å kombinere disse to har ikke vært lett, det sier jeg med hånda på hjertet.

Jeg skulle helst hatt disse ukene til å fokusere 110% på NM og eventuelt det at jeg skal stille i konkurranse i Barcelona. Men sånn ble det ikke og jeg har hvertfall gjort det beste ut av det selvom det har vært frustrerende, vanskelig, koslig og fint på en gang. Jeg føler jeg ikke strekker til fordi fitness blir nedprioritert nå når det virkelig gjelder og jeg blir litt trist av det.. Jeg er fanget i midten av 2 ting som krever enormt mye oppmerksomhet og fokus. Jeg skulle ønske jeg bare kunne slippe alt og leve "det normale livet" med Nova nå, men jeg er liksom ikke ferdig med fitness helt ennå så det går bare ikke. 

Jeg storkoser meg med Nova og jeg er så forelsket i den lille valpen min så misforstå meg rett her altså. Det er bare vanskelig å prøve og være god i alt på en gang når ting krever mye fra både høyre og venstre. Men det går jo ikke an å ikke elske dette lille trynet her.. Så selvom uken har vært kaotisk mht rutinene mine og fitness så er denne hårballen av en satan hjertet mitt og hun kommer først uansett hva♥

Jeg fikk også spørsmål om hva jeg kjøpte inn til Nova før hun kom og jeg kjøpte:

 Hundeseng, pledd til å ta henne med hjem i (som nå ligger i senga hennes), tøybur til å frakte i bil nå i starten og ha her hjemme, håndkler som bare er hennes til når hun har vært ute og er møkkete eller badet, shampo og balsam, sele, halsbånd, hårbørste for kos og tilvenning + en ordentlig en, kloklipper, driteposer, biteleker og bein til å tygge på, bamser, godbiter + godbit med hjernetrim, kong leke, matskåler, fôr, omega 3 for hunder, en bok med hundetriks (genial). Og det var vel det tror jeg. 

Og her er 2 linker jeg anbefaler å lese dersom du skal ha valp. Mamma tipset meg om de og de er kjempe fine: http://forskning.no/blogg/hun-om-hund/ti-tips-til-den-nybakte-valpeeieren og http://norskterrierklub.no/Userfiles/Sites/files/Ny_valp_i_huset_Westie.pdf (denne siste tilhører norsk terrier klubb, men det er basic info som funker til valper generelt)

Perfekt snack før trening!

 • 13.09.2017 kl. 12:48

Et rask og godt snack måltid dere burde teste før en treningsøkt er disse riskakene med mager smøreost og løvtynn hamburgerrygg på toppen! Det er så sinnsykt godt og akkurat det man trenger for en liten boost energimessig før trening. Jeg er ikke avhengig av noe pre workout måltid egentlig, men nå på diett kjenner jeg at det er digg å ha noe i magen før trening. Eller hvis man har hatt en lang dag og det går lenge mellom måltidene med tanke på når jeg skal trene. 

Jeg har fått et helt sjukt oppheng på riskakene fra friggs, spesielt de med chiafrø og havsalt. har dere smakt de? Jeg har smakt alle, men chia og havsalt er favoritten. Det var 2 hele sånne pakker som røyk med når jeg cheat´a på dietten i forrige uke for å si det sånn. Og det kan hende det røyk med 1-2 utenfor planen i går også gitt! #SorryNotSorryTho ♥ Det smaker popcorn! Hihi.. 

Et tips til dere som synes brødskiver er kjipt uten smør, men vil spise sunnere og litt mindre kalorier er å teste mager smøreost fra kavli. Det er kjempelite kalorier i og den smaken som heter naturell funker som F for meg som en god erstattning til smør. Den smaken med bacon og skinke er også insane gode på alt av brødmat.

For jeg synes smør er tomme kalorier jeg får veldig lite glede av for å si det mildt. Ja, en ting er å julegrøten og når man skal steike en god biff, men smør på brødskiva er waste of kalorier i mine øyne, da kan jeg heller spise mer frukt, mer brød, mer pålegg og what not for samme mengde kalorier. Men that´s me. Jeg har ikke spist smør på skiva på sikkert 2-3 år. Haha.. Og nei, smør er ikke farlig, men det handler om å ta "smartere og sunnere" valg i hverdagen. For smør i ukontrollerte mengder er ikke optimalt..

X: Spiser dere før dere trener? What do you eat? Tips taes imot! ♥

Trening - Favorittøvelser..

 • 12.09.2017 kl. 12:47

Siden jeg startet å trene for litt over 2 år siden så har jeg hatt mine favoritt øvelser og jeg får stadig vekk spørsmål om "hva er din favorittøvelse for.." Favorittene kommer og går og noen ganger føles det som jeg finner opp kruttet når jeg tester nye ting og plutselig blir gamle favoritter byttet ut med nye. Jeg tror at nøkkelen til å ha det gøy på trening er å forske litt, teste litt og gjøre ting litt utenom programmet også. Og hvis man er lei så gjør noe som er gøy da vel, ikke hat deg gjennom en økt om du har en dårlig dag. Gjør noe som gir deg glede og noe du liker!

Jeg har alltid et fast treningsprogram jeg følger hver uke, i flere uker og kanskje måneder for det er VELDIG viktig for progresjon og utvikling av muskler og resultater. Men jeg liker å eksperimentere litt i tillegg til programmet. Så alltid når jeg har trent dagens økt så tester ut litt ting jeg har sett på nett, ideer jeg har om øvelser som kan være gode i håp om å finne nye øvelser som treffer godt akkurat der jeg vil. Og jeg ELSKER å forske på rævtrening. Hihi.. Booty til folket!

MINE FAVORITTØVELSER ER: 

Fremside lår: Beinpress med smal beinstilling.

Bakside lår: Rumensk markløft med stang

Rumpe: Hip thrust/bootybuilder eeeeller kickback i kabel på benk faktisk.. Klarte ikke velge mellom disse 2;)

Mage: Kabel crunch

Rygg: Nedtrekk og Stående roing med stang

Skuldre: Arnold press

Biceps: Kabelcurls

Tricps: Tricep pushdown

Repetisjonsmessig så trener jeg 8-12 reps på tyngre øvelser og kabelvarianter 12-15 reps. Strikkøvelser for rumpe kjører jeg som regel 10-20 reps alt ettersom hvilke kombinasjoner det er og hva formålet er. Og hvis du vil prøve deg på en fullkroppsøkt har du en her for disse øvelsene sammen kan du trene som 1 økt.

Og husk at det trenger ikke være så fancy eller komplisert. Det enkle ER ofte et beste. For å bygge muskler og forme kroppen så tren tung styrketrening og spis NOK, så får du resultater♥ Og husk! Tålmodighet er en dyd. Rom ble ikke bygget på en dag. Så lenge du pusher deg selv på trening og har fokus på progresjon samt et sunt kosthold så kommer resultatene♥

Kos deg på trening og nyt prosessen med å bli sterkere på vei til målet ditt hvahenn det er♥ Forelsk deg i din egen reise mot en råere utgave av deg selv! 

Tidenes sjokkvekt!

 • 11.09.2017 kl. 13:47

Etter forrige uke´s cheat på dietten og en rimelig dritt feeling angående det fikk jeg meg en super overraskelse i dag. Jeg har mål meg for første gang på 3 uker og resultatene var sjokkerende! Jeg ble faktisk helt satt ut babes...

Grunnen til at det er så lenge siden jeg har veid og målt meg er fordi at jeg har vært redd for dårlige tall og at motivasjonen skal falle. For jeg vil heller se i speilet at ting skjer uke for uke og kjenne på kroppen at den strammes inn enn å være besatt av vekt og tall på et målebånd. Så jeg har en tendens til å kun veie og måle meg på dager jeg føler meg bra.

De dagene jeg føler at kroppen er i skikkelig god form da og hodet spiller på lag, måler jeg meg. Jeg kjenner det på magefølelsenog tar det veldig intuitivt. Det funker som faen for meg. For det er så lett å bli litt gal av denne sporten og jeg prøver hele tiden å finne mine egne måter å gjøre ting på som hjelper meg med å ikke miste det helt. 

Når jeg startet på diett i år så ble jeg anbefalt å vente til å stille til neste år fordi jeg ikke ville "rekke" å komme i sceneform fordi jeg hadde for mye fett på kroppen mht hvor mange uker jeg hadde å komme i konkurranseform på siden jeg startet for sent på diett. For ting skal være forsvarlig og man kan ikke regne med at kroppen spiller på lag hver uke heller, så man må ha god tid og rom for litt sakte fremgang også. Og når noen sier, "nei ikke gjør det du får det ikke til" så svarte jeg "jeg skal faen meg vise deg jeg"...

Men siden jeg da begynte ordentlig på diett har jeg vært litt småbesatt av å treffe den scenevekten jeg hadde i fjor ish + det jeg har bygget av muskler, og de gains´a ser man jo ikke før man står der 1 uke før. Haha.. Og jeg trodde jeg veide rundt 54 kg på scenen i fjor, men så fant jeg ut at jeg husket feil og kom på at det var 56 something kg. 

Og når jeg da for 3 uker siden veide 59,8 så ble det en liten tur i kjellern for å si det sånn! Det er mye høyere enn det jeg hadde håpet på å ha 4 uker før NM. OG nå som tiden nærmer seg og jeg hadde så oppblåst og dårlig form i Sandefjord pga sykdom har det gått enda mer innpå meg og jeg har begynt å tvile på meg selv og min egen fysikk.

Man blir som sagt litt schizofren av den sporten her. Den ene dagen føler man seg på topp, dagen etter på bånn. Det er bare slik det er og fitness er ikke bare den sporten hvor dette forekommer. Det er slik i alle sporter. For man vil være den beste utgaven av seg selv enten det er golf man driver med eller fitness. Alle kjenner på de dagene hvor det er tøft å komme seg på trening, holde fokus, miste trua på seg selv. Men da må man også huske at det å jobbe med huet er viktig! 

Vel.. jeg har veid meg og vekten min er nå 56,7 og det vil si at fett% min er lavere enn i fjor! Og når jeg gikk på vekten og det tallet poppet opp visste jeg ikke om jeg skulle le eller grine!Jeg var så sykt glad og jeg fikk følelsen av at jeg var i "mål". Men jeg kunne jo ikke la det ligge med det så jeg desperat begynte å lete gjennom mailen min for å se om det lå noen sendte rapporter til Coach Line der og da fant jeg ut at 10 dager før NM i fjor så veide jeg 56,4. FY FAEN jeg er fornøyd nå ass! I fucking did it.. 

Så nå skal jeg holde den sytete kjeften min igjen og komme meg gjennom peakweek nr 2 også er det NM på Lørdag og da skal vi ut og spise og kose oss igjen og det er ukens gulrot. Uansett utfall er jeg stolt av meg selv som kom meg i mål og at jeg har holdt fokus i starten da det var tyngst siden jeg gikk opp såpass mye i vekt off season siden NM i Oktober i fjor...

Nå er det kun 6 små dager igjen til NM og denne uken skal jeg holde planen, og gjøremitt beste for å få jobb, trening, poseringstrening, diett og valpeoppdragelse til å skli bet mulig inn i hverandre. Det blir nok noen endringer i rutinene, men så lenge jeg kommer meg gjennom dagene med hodet i behold og samvittigheten ren så er jeg fornøyd♥ #NeverGiveUp

Se nøye på bildene så ligger Nova og sover bak potteplanta som hun har herpa og rivd opp så det ligger jord utover hele kroken. En liten satan det der ja, akkurat som meg!

Tøff uke og cheating på diett...

 • 10.09.2017 kl. 12:45

Denne uken er litt schizofren for dette har vært den beste OG værste uken i løpet av denne oppkjøringen mot sceneformen og fitness hittil. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har slitt mye med motivasjonen da jeg synes sceneformen på Sandefjord så helt grusom ut og jeg sleit på scenen med energi etter tidenes Lørdag med sykdom og jeg skalv ukontrollerbart. Om jeg skalv pga jeg kroppen min var sliten eller fordi jeg hadde en dårlig posering det vet jeg ikke, men det er nok en blanding av begge deler.

Jeg har også sett scenebilder av meg selv i etterkant og jeg tenker bare "fy faen".. Den Lørdagen fucka så sykt med formen og den evige kampen med mat jeg måtte spise dagen etter for å "reparere" en ødelagt form gjorde sitt på sluttresultatet på scenen. Jeg var oppblåst, vannete og så ikke ut som jeg ville i det hele tatt. Og når jeg så det på scenebildene tenkte jeg bare IKKE FAEN om jeg går på scenen på NM med den formen DER! Og det kommer jeg jo ikke til å gjøre heller, nettopp fordi jeg ikke har planlagt et diarehelvette dagen før, men frykten sitter i meg og jeg føler meg bare "ikke i form" i det hele tatt. 

Og misforstå meg rett her nå jenter, for jeg er selvsagt i form. Men det er forskjell på å være i "vanlig" form og i sceneform. Og det føles så drøyt å si for samtidig som jeg føler meg "tynn og skrøpelig" føler jeg meg for "stor". Det er en evig mindfuck kamp hvor jeg i det ene sekundet gleder meg til å spise og trene på overskudd fordi jeg føler meg helt skrall, og det andre sekundet har lyst til å kutte på kalorier for å bli enda "mer" i form. Så dietthodet er ikke det smarteste hodet man har og det er viktig å wake up and smell the coffee innimellom..

Og det er da det gjelder å ha en coach som har ryggen din. Noe Line alltid har. Gud jeg er så glad i den dama!! Hun bitchslapper meg når jeg kommer med tullete forslag som å kutte i kalorier og holder hodet mitt fokusert. For er det noe man blir så er det blind på seg selv, egen progresjon, resultater og fremgang. DERFOR har selv en coach, en coach. Hihi.. Og innerst inne VET jeg jo at jeg ikke skal eller bør kutte noe mer, men det å få en bekreftelse og noen gode ord som motiverer er GULL verdt♥ Vi trenger noen som står på utsiden av kaoset og har full oversikt inn om dere skjønner.

Slik jeg selv gjør med jentene mine som ikke skjønner hvor flinke de faktisk er. Bah.. Vi jenter er så harde mot oss selv ass! Men vit at dere ikke er alene, uansett åssen størrelse, hårfarge eller høyde. Vi har alle disse tankene. Og da gjelder det å ha riktige folk rundt seg som løfter opp fremfor å mate de negative tankene.

Jeg skal ærlig innrømme at denne uken gikk stikk motsatt av det jeg ville og hadde planlagt. For denne uken skulle være ALL IN, med masse kardio, styrketrening 5-6 dager og siste innspurt før ny peakweek i morgen for da gires alt ned og jeg får ikke lov til å gjøre mer enn litt kardio og treningen skal være med lavere belastning. Men pga valpesituasjonen så har jeg kun fått trent 4 økter denne uken og nesten ikke noe kardio. Og jeg føler meg så råtten. Men jeg har ikke hatt noe valg. Nova måtte hentes pga en uforutsett situasjon hos oppdretter.

Og det å skulle ta vare på en valp kommer uten tvil før meg selv disse dagene her så det har ikke vært noe trening siden jeg hentet henne og heller ikke noe kardio, vi har kun vært på bittesmå tisseturer i nabolaget. Det har vært viktig for meg å gi Nova tid til å bli kjent her hjemme uten at jeg flyr rundt som en virvelvind med alt jeg holder på med. Så jeg har måttet gire ned noen hakk og nedprioritert meg selv. Jeg vil ikke ha en stresset og utrygg hund fordi jeg er egoistisk, så nå må jeg få dette til å funke på best mulig måte for meg og henne♥

Men det har jo faktisk vært ukens opptur! NOVA♥ Jeg er så uendelig glad i bebisen min allerede og jeg jeg bobler over av glede hver gang jeg ser på henne. Hun er den skjønneste lille skapningen og jeg er så stolt og lykkelig over at hun er hjemme.

Det å være hjemme og ikke få trent like mye har gjort at jeg har mer tid til å kjenne på sulten og når jeg bare sitter her hjemme med skapene fulle av mat og noe godsaker så har jeg helt ærlig ryki på en smell eller 2. For jeg har spist over 2 pakker med riskaker fra friggs (de med havsalt og chia frø, fy faen å gode) som IKKE står på planen rett og slett. Så det tilsvarer sikkert over 1000 kalorier fordelt på et par dager. Det er en blanding av kjedespising og det at jeg er sulten. Og jeg har hatt null kontroll på det. OG HVA FAEN?? Det er ingen krise altså, men det føles jo som verdens største nederlag!

Jeg har seriøst ikke cheatet siden palmesus, og NÅ 1 uke før NM så klarer jeg å hive innpå mat jeg ikke skal ha. WTF is wrong with me! DET er jeg ekstremt skuffet over, hvertfall siden jeg har vært på flink i år kontra i fjor som jeg cheata hele tiden. Stoltheten over kontrollen og motivasjonen jeg har i år har vært så høy, også bare fucka jeg det til 1 uke før konkurransen som gjelder. Jaja, spist er spist. Får bruke det som ekstra energi i dagens økt! Og jeg sier bare en ting jeg, jeg er bare menneske.. I got needs!!

Hvis jeg skal snu det til noe positivt så er det hvertfall ikke så krise. Det kunne vært sjokolade, potetgull, pizza, mc donalds, mc flurry og what not. Så det er hvertfall bra da. For hadde jeg satt i gang det så hadde jeg ødelagt formen noe så til de grader tror jeg. For da hadde jeg vært ustoppelig føles det som. Jeg kjenner jeg er så spent på hvordan formen blir til Lørdag og hvordan jeg blir på scenen på NM. For jeg gruer meg etter skrekkformen i Sandefjord og jeg har en liten frykt inni meg for å fucke opp formen igjen. Jeg har jo jobbet så hardt for dette og jeg vil jo stå der med den beste utgaven av meg selv♥ 

SÅ.. NO MORE RICECAKES!!!! God damnit! Smack in the face og skjerpings for fulle mugger. I morgen starter ny peak week og den går som regel alltid drit fort. Jeg skal ha barnevakt her hjemme til Nova så jeg får trent og prøve å planlegge så godt som mulig så får det bare gå som det går. Planen er 4 styrkeøkter og 4 kardio økter mandag-fredag. Jeg gir hvertfall ikke opp og dette SKAL bare gjennomføres uansett. 6 dager til NM så nå skal jeg suck it up og get shit done så godt det lar seg gjøre♥ 

Booty Lørdag - Denne brenner!!

 • 09.09.2017 kl. 11:32

//Sponset innhold//

Når jeg trener rumpe så har jeg etter mange forsøk og prøving og feiling funnet en rask oppvarming som fungerer sinnsykt bra når det kommer til å aktivere rumpemuskelen litt før man starter med tung styrketrening. Grunnen til at jeg varmer opp er for å sette i gang musklene slik at de er varme og jeg har opparbeidet en god kontakt og det er alpha omega for å si det mildt. For hva er poenget med å trene masse rumpe om det er bakside lår eller korsygg som står for arbeidet. 

Denne sekvensen her er effektiv og enkel uansett hvilket nivå du er på. Jeg bruker en ekstra lett strikk (gul) eller lett (rosa). For husk at her er det ikke tyngden på strikken som gjelder. Her er det kontrollerte bevegelser og bruk av riktige muskler. 

Still deg inntil noe slik at du har noe å støtte den mot og press strikken ut til siden for så tilbake i startposisjon også bakover og tilbake til start igjen. (dette er 1 repetisjon) så vi "supersetter" denne litt ved å kjøre annenhver rep med øvelsene "hip abduction" og "kick back" . Og jeg synes dette er den perfekte kombinasjonen å kjøre FØR andre rumpeøvelser og den treffer hele rumpa.

Gjør 2-3 sett med 20-30 repetisjoner pr bein totalt.

Tips til bedre kontakt:

- Sørg for at du presser bekken/hofteparti frem med det beinet du hviler på så du strammer rumpa mens du gjør bevegelsene med det andre beinet. Ikke ha for svai rygg, men stram kjernen og tenk at nederste del av ribbein skal presses inn i magen. Tenk rett og slett som om det er en magnet mellom ribbein og hofte/bekken. 

- Ikke slipp opp! Hold muskelspenn i rumpa gjennom hele øvelsen og ikke hvil før alle repetisjonene er ferdig. Feel the burn! ;) 

- Led bevegelsen ved å presse med hælen dit du skal bevege benet. Det er ikke sikkert dette funker for deg for vi er alle forskjellige med forskjellig anatomi, så selvom noe er superbra for noen er det ikke noen fasiter på teknikk. Ja, det er guidelines, men vi må alle tilpasse litt til oss selv. 

Så nå er det bare å hoppe i tightsene babes og get that booty pumpin´! Hihi.. Ha en nydelig Lørdag og takk for at du tittet innom♥

Strikker HER! // Tights HER! // Sportsbh HER! // Sneakers URBAN


//Sponset Innhold//

Livet..

 • 08.09.2017 kl. 13:28

Når man bestemmer seg for å jobbe mot fitness så ofrer man en del andre ting som andre kanskje tar for gitt og ikke ser på som en glede i hverdagen. Nå begynner jeg å nærme meg slutten på denne sessongen med NM neste helg og kanskje en konkurranse til en uke etter NM som heter Arnold Classic i Barcelona. Og jeg kjenner nå etter Sandefjord at det å stå på en scene er faktisk ikke så viktig for meg. Jeg ELSKER det jeg driver med, så misforstå meg rett. Men akkurat det å stå på scenen er noe jeg ikke har noe stort behov for... Jeg har nevnt det tidligere og jeg føler meg litt sånn klein og rar når jeg står der. Som en misfit.. Hihi..

Jeg setter det å trene med masse energi, bygge muskler, ha en sunn og balansert livsstil OG kunne leve litt innimellom MYE høyere enn det å komme i en sceneform og være shredda med lav fett%, selvom selve prosessen er fantastisk gøy og utfordrende og jeg elsker det for DET som det faktisk er. En mestringsfølelse til tusen. Og den biten DIGGER jeg. Følelsen av å gjennomføre et langsiktig mål som er både fysisk og psykisk utfordrende og være strukturert nok til å faktisk komme seg gjennom det og til slutt kan si "i fucking did it" Det betyr mer enn selve plasseringen i en konkurranse faktisk. Og det kjente jeg på nå i Sandefjord.

Selvom jeg er ALL ABOUT den selvrealiseringen og det å ta fatt på egne drømmer og GI ALT for å oppnå det man vil så kjenner jeg litt på det å være tilfreds med akkurat det å stå på scenen og stille i fitness delen av det hele. I fjor var jeg debutant og tok 4 plass i NM, dette året har jeg fått 3 i Sandefjord Open og hva NM bringer gjenstår det å se..

Og etter det tror jeg at jeg er fornøyd. Man skal aldri si aldri, men det føles slik innvendig i hjertet og sjel. Jeg føler jeg ofrer mye for min egen lille egoistiske, selvopptatte fitnessboble og når det hele er over nå med diett, scenen og det å kjempe seg til en viss form innen en viss tid så vil jeg leve litt etter 2 sommere på rad med fitnessdiett..

Nå vil jeg leve litt.. Og kose meg i en litt mer normal hverdag..


2 bilder fra hyttetur 3 uker før NM i fjor hvor jeg supercheat´a på dietten husker jeg ;)

Jeg kjenner jeg gleder meg så sinnsykt til Oktober! Det og kose meg å bruke tiden min med Nova, venner og familie. Jeg gleder meg til å kunne dra på hyttetur med familien, bikkjene og bare være ute i høstværet med bål og grilling av pølser om man får lyst til det. Jeg gleder meg til å kunne bli med på ting 100% i stedet for å komme med matboksene mine og dra hjem tidlig, mens vennene mine fortsetter festen eller drar ut, eller bare det å ha slumber party med venninnene mine og snakke shit til langt utpå natt med pizza, pysj og sminka på halvt hold..


Bilder fra jeg var hos Natalia og det var quality time med jentene i fjor vår♥

Jeg kjenner veldig på det at jeg stadig føler jeg "går glipp" av ting. Jeg gleder meg til en sunn, aktiv og sterk hverdag med alle slags hverdagsgleder uten så mange "begrensinger" fordi jeg driver med en sport som er altoppslukende, egosentrisk og veldig lite inkluderende for de rundt meg som ikke driver med det samme.

Jeg savner litt den vanlige hverdagen nå kjenner jeg og når jeg fikk hjem Nova i går så fikk jeg en skikkelig sånn "fuck dette fitnessdiettgreiene" det er dette som teller.. Livet og det å nyte dagene. Og selvfølgelig så er jeg jo såpass dedikert og oppslukt i det jeg gjør nå at det er ikke bare å "fuck it", men det betyr ikke at ikke følelsen kommer forde.. 

Jeg fikk en følelse av å bare ville leve det "normale" livet mitt igjen med hard styrketrening, sunn balanse med litt godis på Lørdagskvelden, valp og kvalitetstid med de jeg er glad i♥ Jeg vil ikke være tvunget til å gå cardio hver dag nå, eller MÅ trene styrke. Hadde jeg ikke vært rett før en konkurranse så hadde jeg tatt meg noen dager treningsfri, bare vært hjemme og rundt omkring i nabolaget med Nova så hun skulle bli trygg på alt. Men det kan jeg ikke nå, jeg MÅ ha inn øktene mine. 

Heldigvis er Kim her i helgen. I tillegg så har jeg søster og kusine som kan være her mens jeg trener den kommende uken og når jeg drar til Barcelona 1 uke skal kusina mi bo her med Nova mest sansynlig♥ Så det løser seg jo veldig bra. Men jeg skal få til alt sammen forde om jeg kjenner på dette. Og uansett kommer faktisk bebisen først nå. For det er et lite liv som jeg har ansvar for og det livet betyr faktisk mer enn mitt eget akkurat nå..

Jeg gleder meg sykt mye til å bruke tid på å trene med Nova så hun blir en superdyktig border collie og lykkelig hund. Jeg gleder meg til å trene på overskudd å føle meg sterk igjen + ha fokus på trening i form av å bygge mer muskler og dvs spise MER mat, hihi!!. Og det å kunne trøkke innpå en doughnut på Lørdagene om jeg fler for det eller dra ut å drikke vin eller spise en bedre middag med Kim, venner og familie. 

Det å kunne fokusere 110% på jentene mine som jeg coacher. For jeg trives mye bedre i Coach rollen enn det jeg gjør i utøver rollen. Jeg elsker å hjelpe andre med å yte sitt beste og nå sine mål så jeg gleder meg til å skifte fokus og la det bli litt mindre MEG og mer fokus på det å hjelpe andre.

Og jeg kan nå med glede si at jeg offisielt blir Fitness Coach i Kaliber FKK i tillegg til å være Online Coach i Strongbody.no . Det vil si at jeg utover nå skal gjennom en type utdanning og training slik at jeg coacher egne utøvere mot vårens konkurranser 2018♥ Det er INSANE og jeg gleder meg så enormt mye og er takknemlig for alle de mulighetene jeg har fått og gutsa mot de siste årene som har tatt meg hit jeg er i dag. Det er allerede mange av jentene jeg coacher pr i dag som har en fitnessdrøm og nå som jeg føler jeg har gjennomført min egen er jeg SÅ klar for å være med å realisere deres♥ Let´s do this! I´m gonna make you shine girls!!

Og dere, tusen takk for alle kommentarer og gode tanker den siste tiden. Jeg får bare ikke sagt det nok! Og alle lykkeønskninger til Nova også! Dere er så skjønne og jeg håper dere blir med inn i vår nye sporty hverdag sammen♥

Change of plans...

 • 07.09.2017 kl. 13:01

Herregud i går fikk jeg tidenes tlf samtale og jeg ble heeelt satt ut! Snakk om å bli tatt på senga...

Nå skal dere høre babes! Jeg skal jo ha valp fra samme kullet som mamma og dem skal ha valp fra. Det er jo takket være dem jeg kjøper eg valp, da jeg spontant ble med på valpebesøk for noen uker tilbake. Vi tenkte jo ikke på hund før til neste år pga bo situasjonen med meg og Kim. Anyway.. Mamma ringte meg i går morges og fortalte at hun hadde snakket med hun vi skal kjøpe valp av og at hun har blitt alvorlig syk desverre.

Og jeg som hadde planlagt å hente Nova 2,5 uker senere enn levering pga konkurransene og Barcelona tur ender nå opp med å hente bebisen min I DAG DERE!!!!!! Når jeg snakket med mamma i går tilbøy hun seg å ha Nova for meg til jeg kom hjem fra Barcelona, men da tenkte jeg ikke faen. Da tar jeg henne selvsagt hjem selv♥ 

Så i går var det bare å få ferdig det jeg kunne av jobb, rushe opp til Jessheim for å kjøpe inn ALT av hundeting for det eneste jeg hadde kjøpt var matskål og 1 leke. Så snakk om å runne dyrebutikken fra høyre til venstre også innom fresh for å trene beina som ble totalt slakta (økten er på snapchat), for så å dra hjem og lempe av hundetingene og kjøre opp igjen til mamma for jeg har sovet her siden vi drar og henter bebisene sammen. 

Så nå er alt jeg trenger hjemme til jeg og Nova kommer hjem senere i ettermiddag. Herreguuud jeg er så spent at jeg nesten dør og det å få henne hjem nå er jo både sykt koslig og veldig spennende med hensyn til at det er NM neste helg og ny peakweek neste uke. Heldigvis er peakweek rolig og det er ikke masse kardio stress + litt lettere styrkeøkter enn normalt som ikke trenger å ta alt av tid. Jeg får hjelp av søstera mi som kan sitte hundepass mens jeg trener styrke da jeg ikke vil la Nova være hjemme alene så tidlig. Og skulle det være noen rutiner som viker so be it. Bebisen kommer før forfengeligheten♥

Jeg bare vet jeg kommer til å bli en crazy dog lady og Nova har allerede fått egen instagramkonto. Det vil ikke bli verdens mest aktive konto, men for å dokumentere oppveksten hennes som et fotoalbum egentlig♥ Sjekk den ut HER!  hvis dere vil det. Jeg henter hun i 15:00 tiden og er så spent på hva dagen bringer og å få bebisen min hjem♥

Bli med på snap da vel: CHRISUNIVERS

Noen kjappe..

 • 06.09.2017 kl. 12:53

Favorittmåltid på diett: Oh! Tough one! Det står mellom frokostgrøten min med peanøttsmør og riskaker med kyllingpålegg og stekt egg. NAM! 

Kosemat utenom diett: Oh lord! ALT.. haha, neida.. Elsker gratinerte ting som nachos i ovnen da. Eller lasagne med hvitløksbrød. Yum! Alt med smelta ost!!♥

Beste sang for tiden: Jesper Jenset - High.. Ah.. den stemmens hans! Sykt bra sang..

Favorittsted: På trening.. haha.. ja, det er faktisk sant. Elsker gymmen!

Beste bøkene jeg har lest: Heksemesteren serien fra Margit Sandemo. Leste ut en bok om dagen ish!! Jeg elsker alt som er overnaturlig og mystisk.

Favorittfilm: Man On Fire. Sykt bra og ekstremt fin!

Beste serie: Hannibal. Har dere sett den? Den er helt sjuk!!!! Og noe så spennende, psycho og brainfuck skal man lete lenge etter.

Favorittfarge: Armygrønt, men nå på høsten er jeg sykt glad i okergult/sennepsgult og plommefarger også (ellers går det som regel i sort, hvitt og grått ja..

Favorittlukt: Typ pizzerialukt hvor du lukter bunnen som blir stekt i pizzaovnen.. mmm!!

Beste årstid: Høst♥

Celebrity crush: Ragnar Lothbrok. Haha.. Må nok dele han med noen millioner andre ja. 

Favorittegenskaper hos andre: At de er åpne og inkluderende, positive og gir av seg selv.

Favorittegenskaper: Spre positiv energi rundt meg og humoren min.. Selvom jeg ofte er den som ler mest av meg sjæl. Haha!

Ikke fullt så gode egenskaper: Tålmodighet = 0 og heftig roadrage. Så Christine + Trafikk = krisetilstander i bilen

Det som gjør meg mest glad: God energi! Å se andre rundt meg lykkes, å lykkes selv, god stemning og good vibes♥ 

Ting jeg misliker: Diare :P , smålige mennesker som ikke unner andre suksess og trashtalkers. 

Beste barndomsminne: Når jeg fikk barbiebåt til jul når jeg var typ 6-7 år! Den hadde tilogmed pool babes... hæ.. DET var rått det..

Første kyss: Det var på barneskolen i 5 klasse og det var faktisk.. Tada... KIM ;) ♥

Beste brus: Cola zero og mountain dew sugarfree

Favorittdrink: White russian! M-M! Den er laget på vodka, kahlua (kaffelikør), kremfløte og isbiter godt ristet sammen. Kan dere tenke dere selv hvor sjokomelk den smaker ;) Try it etter et bedre måltid på restaurant. Max kos♥ (NB! ikke en drink man bestiller 10 stk av på byen..haha..da tror jeg du endermed å rope på elgen, når jeg tenker meg om har jeg vel gjort det sjæl ;P )

Største drøm: Å forandre livet til noen livsstilsmessig totalt. Vært trener/coach på slankekrigen for eksempel! Hjulpet noen med å gå ned 50 kg typ♥

Ting jeg ikke kan leve uten: Dere og mine nærmeste!♥ Hihi.. Og pågangsmotet mitt, men mer materielt så kan jeg ikke leve uten bil! Gud bedre! IKKE fan av kollektiv transport. Og SKOHORN!!! Elsker skohornet mitt! Halleluja for å aldri knyte skolisser!


X: 1 Ting DU ikke kan leve uten?

Idiotisk støl - Beinøkt!

 • 05.09.2017 kl. 13:03

En liten ab check etter gårsdagens bein/rumpeøkt for å se an situasjonen etter Ben & Jerry´s på Søndag kveld og cheatbonanza etter Sandefjord Open. Hehe.. Et stk happy Christine når formen var innafor. For ja, man får litt sånn. "Ups, skulle kanskje ikkespist aaaalt det der" feeling ja. Hvertfall med 2 uker til NM, men.. Jeg elsker mat og kos og jeg hadde så fortjent det. Jeg trener hardt for å kunne spise digg mat rett og slett! Det er min circle of life.. #FitnessPumba

Å går trente jeg med Lena på 24 Fitness i Karl Johan. Økten var kjempe bra og det var bakside lår og rumpe som stod i fokus og jeg er helt idiotisk støl i dag! Ah.. Treningsglede!! 

Gårsdagens økt så slik ut: 

- Bakover utfall - 3 x 10 - 40 kg
- Good Mornings - 3 x 10 - 37,5 kg
- Rumensk markløft - 3 x 12 - 60 kg
- Omvendt hacksquat med rette bein - 3 x 10 - 15 kg vektskive lastet på
- Etbeins leg curl - 3 x 10 - 5 kg vekskive pr bein

Noen ganger er det ikke mer som skal til. Husk at det er ikke om å gjøre å ha flest øvelser i løpet av en økt, det handler om å velge en god og riktig sammensettning mht det som er ditt mål med økten. Kvalitet fremfor kvantitet gjelder også på trening og en muskelgruppe "tåler" kun å få en viss mengde med juling før den ikke jobber optimalt lenger så denne økten med fokus bakside lår var PERFEKT! 

Fikk også testet noen nye øvelser i går som omvendt hacksquat. Den var litt weird og man føler seg litt utsatt til når man klyver inn i den og beveger seg sånn, men hva gjør man ikke for å trene dissa beina da! Hehe.. Og jeg eeelska etbeins legcurl apparatet for DET reiv heftig akkurat der det skulle. Så hvis dere noen gang ser det. Try it! Man kan gjøre det i kabelapparat også ;)

I dag er det overkropp på menyen og jeg møter Lena på 24 fitness litt senere i dag. Jeg MÅ også få inn litt cardio da det ikke skjedde i går pga mandag = mye jobb. Så jeg hadde bestemt meg for å gå morgen + kvelds powerwalk i dag, men med øsepøse regn så har jeg faktisk ikke gått noen morgencardio altså. Det skal sies.

Det er en god blanding av latskap + frykten for å bli syk nå som imunforsvaret ikke akkurat er på topp. Spørs om jeg ikke må på møllejakt etterpå. Haha! Bah..mølla ass..Max hat, men det må til ;) Jeg har to beinøkter igjen denne uken og dag 2 på onsdag er det fokus på fremside lår og dag 3 på fredag (eller lørdag) er det fokus på my fave → rumpa♥

X: Hva er deres favorittøvelse for bein? ♥ Sharing is caring ♥

Ha en super dag alle sammen!! Puss puss fra meg♥

Shit happens..

 • 04.09.2017 kl. 14:54

//Sponset Innhold//

Ja seriøst! Jeg holdt på å drite på meg i Sandefjord, bokstavelig talt! Som dere kanskje fikk med dere på min svært lite beskjedne snapchat i helgen så fikk jeg en slags matforgiftning fra noe dårlig kjøtt jeg spiste på Lørdag ettermiddag og endte med å sitte 4 ganger på do med typ omgangsyken minus oppkast før vi skulle til coach line og drikke vin og spise riskaker kvelden før konkurranse. Til og med på vei bort fra vårt hotell til Line sitt, som er 10 minutter å gå måtte jeg be Lena ta vinen og veska mi fordi jeg møtte seriøst løpe inn i resepsjonen og finne nærmeste do og det var ikke 1 sekund for tidlig for jeg var faktisk nummeret fra å drite meg ut, for real. HELT JÆVLI!! 

Så når jeg våknet opp i går var kroppen min HELT skrøpelig og jeg var ikke i form. Jeg følte meg syk, svak og hadde null energi. Magemusklene mine var borte og jeg var helt vannete i huden. For det som skjer med kroppen når slike ting skjer er at siden det meste av min væske og mineraler i kroppen hadde forsvunnet med dobesøk begynner kroppen å kompensere og jobbe for å normalisere så huden blir vannete og lite samarbeidsvillig mht en fitnesskonkurranse for å si det mildt. Jeg var så sykt frustrert og felte noen tårer før jeg sendte Line en panikkmelding. Jeg sa også at om formen er slik senere på dagen så går jeg faktisk ikke på scenen... No way!

Line kom seg til hotellet mitt og støttet meg, hjalp meg og fortalte meg at jeg skulle spise en STOR porsjon havregrøt med salt, spise 1 egg og drikke vann + slappe av og la maten synke før jeg gjorde noe som helst annet. Jeg måtte få i meg god næring!! Og det er ikke særlig kult når man har planagt morningen mht tidsbruk på sminke hår og det å pakke saker og komme seg avgårde, sjekke ut fra hotell osv. Så bare der ble jeg jo ganske stressa.

I tillegg så hadde hotellet mitt 5 korn frokostblanding, men ikke ren havregryn så da måtte jeg ut å finne søndagsåpen kiwi i tillegg. Bah! FOR en marerittstart på konkurransemorning ass! Jeg var så frustrert at dere aner ikke.. 

Lena som jeg bodde på rom med var en ENORM støtte for meg og hjalp meg med humøret så hun reddet mye av morningen min ved å hjelpe meg med å roe meg litt ned+ at hun hjalp meg med å organisere å pakke tingene mine rett før vi skulle dra mens jeg sminket meg ferdig! MWAH til Lena!! DU ER GULLJENTA MI ASS! She get´s me og vi bare er sykt synkroniserte + at hun er punktlig og har full oversikt på ting så hun completes me med det uten å stresse meg♥ For er det noe man ikke orker i konkurranse tider så er det stress! Det kan ødelegge formen bare det! Fitness ass.. hihi.. crazy!

PS! Hun tok 2 plassen i sin klasse!! VEL FORTJENT!!! ♥

Jeg og Lena kom oss på Hjertnes kulturhus og fikk sprayet oss med lag nr 2 og jeg fikk hjelp av ei fra Kaliber gym med håret. Hun rettet alt sammen mens jeg fikk slappet av og jeg er EVIG takknemlig for det! Hun er bare så skjønn den jenta! Tusen takk J♥ Jeg gruet meg så til å gå på scenen fordi formen min ikke var på plass, jeg eide ikke energi og var helt fjern. Line spurte meg backstage om jeg var tilstede for hu tok et bilde av meg hvor det så ut som jeg var far out for å si det sånn og da fikk jeg TIDENES riskake med peanøttsmør og nutella på med havsalt på toppen! OMG det var bursdag og juelaften på et ass! Jeg er ikke den jenta som elsker å være på scenen, men fake it til you make it. Jeg føler meg så klein og rar, og på en måte føles det som jeg ikke passer inn. Kan ikke forklare det, men jeg trives best på gymmen jeg. Hihi..

Jeg ble hvertfall sinnsykt fornøyd med scenlook´en og er fornøyd med en 3 plass i årets første konkurranse! Og bikinien min er jeg bare IN LOVE WITH og sammen med sminke og hår ble det kjempe bra! Fargen på bikinien er helt magisk og jeg følte meg som en prinsesse! Bikinien er sponset av http://www.bikinisbyfreydis.com og extensions har jeg betalt for selv, men frisøren min Siri fra https://www.labonita.no har klippet og farget meg så alt er on fleek som en sponset behandling♥

Gårsdagens cheatmeal etter konk bestod av: bittelitt sjokkis med en gang jeg kom av scenen for den endte jeg opp med å dele + en barebells proteinbar, et hjemmelaget rundtstykke som Lena hadde lagd med smør og brunost (det var faktisk det beste av ALT jeg spiste i går så jeg har bestilt det til etter NM også. Haha!), en barebells til, en big ass burger med ost, bacon og jalapenos + fries, garlic bread delux med mozarella, litt nachos og ben & jerrys på vei hjem i bilen. OMG! Jeg trodde jeg skulle dævve når jeg kom hjem! Magen sprengte!

Nå skal jeg snart skifte til treningstøy og litt senere komme meg inn til Oslo for jeg har en treningsdate med verdens beste Lena! 2 uker igjen til NM så det er bare å komme tilbake til rutiner og gjett om jeg koste meg med diettfrokosten min da! ELSK! Den hadde jeg savnet faktisk. Oppskrift HER!

OG DERE!!! TUSEN TUSEN MILLIONER TAKK FOR ALLE TANKER, KOMMENTARER, MELDINGER OG TAGS♥ FY FAEN, for en gjeng jeg har rundt meg! Jeg er så glad i dere og dere er virkelig min store motivasjon og tusen takk for at for at jeg får være med i deres hverdag og jeg håper dere liker å få et innblikk i min. Selvom jeg har null filter, oppfører meg og snakker som en sjømann noen ganger! Haha♥ Tusen takk babes!!


//Sponset Innhold//

Fargen på bikinien min!!!!

 • 03.09.2017 kl. 13:08

God Søndag fra fitnessfrøkna! Om noen få timer er det tid for konkurranse og jeg kjenner det kiler i magen. Jeg vet ikke helt hva slags forventninger jeg har da formen ikke er helt på plass med hensyn til hvordan den var på NM i fjor. Det er litt blandede følelser. Jeg gruer meg, men samtidig gleder jeg meg til å få det overstått. For mye av det jeg synes er gøy med fitness er alt annet enn scenefremføringen. Jeg føler meg litt klein og jeg er faktisk ikke noe "leke deilig, scene menneske" så jeg gruer meg ekstra til jeg skal på, men.. fake it til you make it sier jeg bare, for det er jo utrolig gøy når det er overstått og da vil man gjerne gjøre det igjen med en gang. Så det er en litt schizofren opplevelse! 

Jeg må også skyte inn at jeg hadde tidenes kjipe mage i går og fikk en mild matforgiftning pga noe dårlig kjøtt jeg har spist. Så dagen i dag har vært kaos for jeg våknet med en DRITT dårlig form med null synlige magemuskler og blaut og langt ifra så stram jeg var i går. Jeg fikk beskjed av Line om å spise en god frokost så jeg spiste 2 store skåler med havregrøt og spiste 1 egg og drakk vann. Jeg håper dette hjelper meg litt videre utover denne dagen, og hvis det ikke gjør det så får det gå som det går. 

Jeg kjenner også litt på det presset med at jeg er redd for å skuffe dere som heier på meg♥ For jeg blir så rørt av alle meldingene og kommentarene jeg har fått de siste ukene og jeg vil virkelig ikke skuffe dere♥ Så tvi tvi! Uansett hvordan det går i dag skal jeg være stolt av meg selv og hva jeg har fått til siden NM i fjor da jeg med hånda på hjertet kan si at pga stor treningsglede og passion for det jeg driver med kan si at jeg leverer en helt annen "pakke" i år enn i fjor♥ 

Dere kan streame Sandefjord Open Live her helt gratis: http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=4454  Min klasse skal på rundt klokken 16:00, mulig noe før og jeg er i klassen som heter +166 cm siden jeg er 167 høy♥

Lørdagen i bilder..

 • 02.09.2017 kl. 17:33

Herregud i morgen skjer det! Årets første fitnesskonkurranse og jeg vet ikke helt om jeg er klar jeg, men fuck it.. Here it goes!! Jeg våknet med en overraskende  bra form i dag så jeg har en god følelse. Jeg hadde jo ikke vært på do på flere dager og våknet i natt med akutt magevondt og etter jeg fikk ting på stell føltes kroppen mye bedre♥

Vi landet Sandefjord i går klokken 17 ish og dro rett på innveiin hvor vi stod i kø 2 timer for å registrer oss til konkurransen og få godkjent sko og bikini. Alt gikk smooth og vi var sultne som ulver når vi kom til hotellet vårt. I samarbeid med Clarion Hotell Atlantic bor vi hele helgen her og vi har vært så heldige og fått et drit stort rom så det er ikke noe problem å være 3 gale bikinifitness jenter her i det hele tatt. For vi fryktet at det kunne bli trangt om plassen når vi skal fikse oss osv i morgen. Så i går kveld barberte vi hele kroppen og fikk skrubbet oss skikkelig til i dag.

Dagen i dag har vi fått gjort mye! Vi stod opp og fikset oss, spiste frokost og dro ut og shoppet kjøttpålegg, vin og litt andre ting jeg trengte. jeg fikk rasket med meg en adidas kjole og caps i råsa i samme slengen og er mega fornøyd. Jeg kjøpte også litt treats til trillekofferten jeg skal ha backstage. Hihihi! SJOKKIIIIIS!!!!!  Også fikk jeg på lag nr 1 med spraytan så nå føles det hele SÅ ekte!! Sykt at jeg er her igjen og det er som en utavmegsjælopplevelse for å være ærlig. Nå skal vi straks spise dagens siste måltid og det som gjenstår for kvelden er ualtede riskaker og rødvinspimping på hotellrommet til coach Line. 

Jeg legger ut bilde av bikinien i kveld eller i morgen tidlig sammen med link til streaming til de som vil se showet 

Ha en NYDELIG Lørdag vakringene mine♥

Ukens NO FILTER - KROPP

 • 01.09.2017 kl. 10:48


Obs obs! Innlegg med relativt nasty bilder! (Kun uredigerte bilder i dette innlegget!)

På bildet under her er som regel slik dere er vant til å se meg for tiden. Altså. I denne formen med litt muskelflex fordi jeg er en litta harrytass. Jeg tok dette bildet her tidligere i dag. Noen ganger får jeg litt dårlig samvittighet fordi jeg føler jeg bidrar til kroppspress. Jeg driver jo med bikinifitness og jeg skal i første konkurranse allerede på Søndag som de fleste av dere vet. Og jeg husker selv det bildet jeg satt med i hodet både før jeg startet å trene mot bikinifitness og rett før jeg skulle stille i fjor. 

Jeg hadde fått det for meg at bikinifitnessjenter er "perfekte" De er alltid stramme, har null cellulitter og kroppene er rett og slett on fleek og ser retusjerte ut uten så mye som et strekkmerke. Ja, det er helt sjukt, men det tenkte jeg. Så derfor var jeg ekstra stressa i fjor når jeg hadde ræva full av cellulitter 1 uke før scenedebuten og følte meg jævli. Jeg følte meg ikke bra nok eller godt nok trent og jeg mistet faktisk selvtilliten veldig. Og heldigvis har jeg verdens beste coach som betrygget meg med at dette kom til å gå helt fint, spraytan gjør susen også blir man litt strammere dagene før konk pga oppkarbing osv. For jeg følte meg "slapp". Men fitness handler også mye om posering og illusjon ;)

I år veit jeg bedre og jeg lar meg ikke stresse over at kroppen min faktisk ER en kropp. Min kropp er ikke noe anderledes enn din kropp. Vi er bare bygget forskjellig. Jeg har hud, du har hud, jeg har hår (med masse flass i forresten), du har hår, vi har tenner, kviser, vi promper og vi er rett og slett mennesker hele gjengen. Og det er viktig å ikke glemme. Jeg har fortsatt masse strekkmerker som dere sikkert ser på bildene mine og cellulittene mine viser jeg frem i ny og ne. Jeg redigerer ALDRI kroppen min bedre og jeg redigerer ALDRI vekk noe som "plager meg". Og jeg har sagt det før i et krast "Ukens - NO FILTER" innlegg (som du finner HER!) SHAME til dere som gjør det! Skammelig!

I går hadde jeg jo oppkarbingsdag. Det vil si at jeg får spise min daglige diett + en haug med havregryn/søtpotet/ris/potet/pasta osv osv. Det er for å fylle opp glukoselagrene i muskulaturen slik at vi ikke blir så "flate". For muskler og kropp trenger karbohydrater og når vi ikke får et godt påfyll som vi ikke gjør på diett så er det som om musklene går tom for luft om dere skjønner. Haha. Så i går spiste jeg to kingsize middager i tillegg til 2 store havregrøt porsjoner og riskakene mine med egg. #BestDayEver!

Det resulterte i dette.. Pump i kroppen og foodbaby x 100:

En foodbaby og armer med så mye blodårer at jeg så ut som t-banekartet i New York! Helt insane! Vi uttøvere er ikke "feilfrie", vi går ikke rundt med abs 24/7, vi blir oppblåst som faen, har cellulitter er og vannete i kroppen om vi stresser. Det finnes selvsagt noen unntak, men jeg er ikke unntaket. Jeg føler jeg er mer som regelen. Haha..

Så ikke vær for harde mot dere selv om dere føler dere stinne etter middag eller kveldsmat. Og for all del IKKE vei dere på kvelden etter masse mat, stress i hverdagen osv. Ikke gå i kjellern fordi kroppen deres reagerer på maten dere putter i dere. Og når jeg sier reagerer så mener jeg ikke som i en allergisk reaksjon, men kroppen tar til seg næringen og jobber det ut der hvor det trengs. For man våkner dagen etter og føler seg bra igjen som regel. Kroppene våre har forskjellige former hver dag og alt er avhengig av ytre og indre faktorer uten at noe trenger å være "galt" eller "feil"♥


Ja, jeg vet jeg står litt forskjellig på bildet over her, men jeg tenkte ikke over det når jeg tok bildene :(

Poenget mitt med det innlegget her jentene mine er at ingen er perfekte uansett hva slags side vi viser oss fra utad. Ja, sosiale medier er en platform for inspirasjon, motivasjon og man vil vise seg fra sin beste side som regel og det synes jeg faktisk er greit for det inspirerer meg hvertfall, men en god dose ærlighet trengs også innimellom. Så elsk dere selv både når dere har en foodbaby og når dere ikke har det♥

Ha en nydelig fredag alle sammen! Jeg skal pakke videre. Som dere ser henger det klær til tørk over alt. Haha! Og mealpreppe til Sandefjord, kjøpe rødvin og silkemorgenkåpe så er jeg på vei mot Oslo for å plukke opp Lena og Drammen for å plukke opp Fredrikke♥ Følg meg på snap om du vil være med på den første konkurransehelgen min: CHRISUNIVERS (NB! My story spam kan forekomme♥)

Og ja, speilet mitt er uber dirty, men altså.. prioriteringer ligger ikke i speilvask om dagen :P Haha! Huff!

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no