Effektiv Fredagsmorgen og hva jeg spiser i løpet av en dag på bikinifitness diett..

 • 30.09.2016 kl. 20:37

Hei jenter, i dag har dagen bare gått i ett! Woah.. Jeg klarte å stå opp sammen med Kim i dag kl. 07 ish og fikset meg, rettet håret og kom meg ut på tur for morgencardio før frokost. Det er best å gå før frokost for da går forbrenninga rett på det energilageret du har i kroppen fra før i stedet for maten du evt har puttet i deg til frokost. Dvs det går raskere på fettlagrene/fettforbrenningen. En liten bonus da kan du si.


Hoodie HER! // Diggeste Tightsen HER! 

Når jeg kom tilbake var det bare å skifte klær, hive i seg frokost og starte å forberede maten jeg skulle spise mens jeg skulle nedover og utover dagen. Jeg hadde tatt opp en svineindrefilet fra fryseren og lagde opp 2 måltider ut av nesten hele den. Det ble mye søl år det gikk fort i svinga, men jeg lagde en salat med brokoli, tomat, rødløk og tomat og en "middagsboks" med grønnsaker. Toppet det med de kalorifrie dressingene mine som seriøst er livreddere akkurat nå :) Og de smaker bare så godt og ekte. Jeg lagde også med meg fettfri cottage cheese med zeroh saft og friske jordbær.

Løp ut, kastet meg i bilen og rakk såvidt frisørtimen. Siri på La Bonita Strømmen har vært min faste frisør i så mange år og det var så godt å se henne igjen. Jeg er ALLTID i trygge hender hos henne og hun er helt RÅ på farge! Håret mitt ser helt jævli ut nå så det var på tide med et besøk! Og det var ei som kommenterte på det innlegget jeg skrev om hårfarge at "HVA MED AT DU BLIR BLOND OG GÅR ALL IN?!?" Så jeg ble inspirert og tenker YES! All in! Så nå blir jeg blond dere!!! Ææh! Det kommer til å bli smashing sammen med den blå bikinien min. Gleder meg så til å vise dere hva slags blåfarge det er på den og håret mitt på mandagen.

Siden jeg hadde så mørkt hår på toppen så må det gjøres i 2 runder så jeg dro hjem i dag med håret surret i en stor dott med hårkur etter en intens lysning. Tar så godt vare på meg atte fy♥ Gleder meg heeeelt vilt til mandag for jeg vet resultatet blir døds bra! Nå må jeg bare gå hele helgen med halvferdig lyst hår og vi vet jo alle hvordan det ser ut. Ikke så fresht, men jeg overlever. For den som venter på noe godt... Hihi.. 

Jeg fikk også spørsmål her om dagen om jeg kunne skrive litt om hva jeg spiser i løpet av en dag så jeg kan jo dele dagen i dag for eksempel:

Frokost: Fettfri cottage cheese (fåes i utvalgte butikker som coop obs), sukkerfritt jordbær syltetøy og puffet havre på toppen
Lunsj 1: Grønnsaker med svineindrefilet og kalorifri barbeque saus
Lunsj 2: Salat med litt av hvert av favorittgrønnsaker og svineindrefilet og kalorifri 100 island dressing
Middag: Biff med ovnsbakte poteter, salat og 100 island dressing
Mellommåltid: Fettfri cottage cheese m/ zero saft og friske jordbær
Kveldsmat: Eggehvitteomelett med kyllingpålegg og champignon (hvis jeg ikke finner på noe annet lurt)

Kalorifrie dressinger og dessert sauser får du kjøpt HER! 

Som dere ser lider jeg ingen nød. Jeg går IKKE på noen sulte ihjæl diett :) Det er jo selvsagt ikke de største porsjonene, men som dere ser på bildene er det helt innafor mengder slik at jeg blir mett♥ Jeg drikker også ørten kopper med te, masse pepsi max og tygger tyggis til jeg får vondt i kjeven! Hihi.. 

I morgen blir det ukens første treningsøkt og harrytur med et vennepar etter det. SuperLørdag med andre ord♥ Jeg er fortsatt syk, men nå må jeg bare prøve meg på en fullkroppsøkt og se hvordan det går. Nå skal det poseres men Kim spille playstation♥ Hihi.. Strategisk gave med andre ord.

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

//Sponset Innhold//

Akkurat nå hater jeg meg selv!

 • 29.09.2016 kl. 20:37

Fy faen! I dag har jeg følt meg som verdens værste menneske! Jeg forstår bare ikke at det kan være mulig. Er det noe galt med meg liksom? For en egosentrisk møkkakjærring jeg føler meg som nå...

Som dere kanskje så på det grusomme snapchat bilde tidligere i dag så har jeg F meg klart å glemme kjærsten min sin bursdag mitt oppi denne bikinifitness dietten og oppkjøringen mot NM neste helg. I know! Dere er sikkert like sjokkert som meg sant. "Hvordan er det muuuulig å glemme sin egen kjærste sin bursdag". Det er bare IKKE innafor da. Og jeg knakk helt sammen tidligere i dag da en kompis av oss begge sendte meg melding og spurte om det var noe spess han ønsket seg for han ville gi han en liten bromance gave men så var han usikker på datoen hans selv. Også får jeg helt panikk og sjekker datoen på tlf! Ikke bare har jeg misset den med 1 dag, neida. Kjærsten hadde bursdag på MANDAG! Og jeg har bare surret rundt her og snakket om meg selv, nervene mine, vært syk og synes synd på MEGSELV. Jeg blir kvalm jeg. Mens hva har han gjort? Joda, ingenting. Han har hjulpet meg med det jeg trenger og ikke sagt noen ting om bursdagen hans i det hele tatt. 

Jeg fikk bare verdens VÆRSTE følelse i kroppen. Virkelig! Jeg får bare ikke sagt det en gang. Jeg lå og hulka på sofaen for jeg følte meg som et rasshøl uten like. Jeg er den type jente som elsker å fikse å ordne overraskelser. Altså 110% gjennomførte greier! Men nå svikta jeg helt. Og det er fordi det er så mye som surrer i hodet mitt om dagen, 1000 tanker, nerver, stress og mangel på mat (karbohydrater) gjør meg jo stokk dum. Hallo, jeg skulle plukke tomater i butikken i dag også klarte jeg å legge playstation spillet jeg skulle kjøpe til Kim i den gjennomsiktige posen man plukker frukt og grønt i, og der stod jeg da som en idiot og tenkte "Hmm.. Er det noe mer jeg trenger i denne avdelingen da?" Og det var ikke før jeg skulle knyte igjen posen jeg skjønte at det var noe som ikke stemte. Jeg er rimelig sikker på at diett så nærme konkurranseoppkjøring kan være som en slags ammetåke. La oss kalle det diett tåka. For fy F så distre og fjern jeg egentlig er. 

Det som er da, er at jeg tenker ikke datoer lenger da. Jeg tenker kun "4 uker til NM", "2 uker til NM", "10 dager til NM". Det er sånn hjernen min fungerer om dagen. Det kunne liksågodt vært juleaften i morgen og jeg hadde ikke enset det en gang! Er det i det hele tatt 2016? #DenFølelsen

Men noe skulle ordnes for den stakkars forsømte gutten så ut og farte måtte jeg..

Oppdraget var å kjøpe kaker og all slags digge ting jeg vet Kim liker og en god middag. Så jeg dro inn til Elverum og saumfarte coop obs og bakeriet. For med 1 time kjøring hadde jeg kun 1 time og fikse ting på og det gikk på håret! Han ble jo kjempeglad og han sa at han forstod at jeg er fjern og han brøy seg ikke om det i det hele tatt fordi han forstod hvor det kom fra. Og når jeg spurte han hvorfor i all verden han ikke hadde sagt noe så sa han "Jeg ville ikke stresse deg med enda en ting eller gi deg dårlig samvittighet" Altså.. Den gutten der altså! Godeste i verden♥ Så han fikk et kakefat med smågodt, doughnuts, cronut, marsipankake og verdens beste, en god middag og et playstation spill som plaster på såret. Han får en ordentlig gave senere når dette NM kaoset har roet seg♥

Jeg knakk jo selvsagt sammen når han kom hjem fra jobb også som det følelsesmessige vraket jeg er om dagen, men alt endte jo godt heldigvis♥ Men jeg var bare så innmari lei meg! Og jeg lover deg kjærsten min at når jeg kommer til meg selv igjen etter denne bikinifitness berg og dalbanen så skal jeg gi deg all den oppmerksomheten du fortjener!♥ Hihi.. Jeg måtte bruke putetrekket jeg har som sitteunderlag på spisestuestolene mine som "innpakningspapir". Hihi.. Puttet spillet inni der. Gud bedre for en dag! Gutten smilte fra øre til øre hvertfall så da var jo mission complete!♥ Og hvis dere lurer på om jeg smakte på noe av det så er svaret JA! Jeg klarte ikke å bare se på det.. #OnlyHuman 

Jeg ser på disse gråtkvalte tørrleppede bildene av meg at det er godt jeg skal til frisøren i morgen for jeg ser faktisk ikke ut på huet nå. Jeeez! Nå skal vi kose oss med serier resten av kvelden♥ Ha en super Torsdag vakringene!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERSTIPS! - Gjør jeg cardio? Det store cardio spørsmålet!

 • 28.09.2016 kl. 15:28

Jeg får så utrolig mange spørsmål om hvordan jeg trener og spesifikt nå i det siste med tanke på diett og fett% er det et spørsmål som gjentatte ganger kommer: "GJØR DU NOE CARDIO?" Og svaret er NOPE! Ingen tvunget cardio her. Og med tvungen mener jeg pålagt fra coach. Og grunnen til det er fordi jeg har en "helårskropp" om man skal kalle det noe, som ikke er så veldig langt unna sceneform. Altså, missforstå meg rett! For helårskroppen min er langt fra sceneklar, men det er en relativt kort vei fra helårskropp til sceneform. Det holdt for min del å kutte litt og litt på mat å få en riktig diett så kom formen sakte men sikkert. På en riktig måte. For det er faktisk ikke sunt å gå ned mer en ca 0,5 kg i uken og det er ca der jeg har ligget. (Mer om hvordan kroppen min har reagert på diett kommer i eget innlegg) Det er super luksus og det er jeg evig glad for. For jeg tar virkelig av meg hatten for de jentene som for eksempel MÅ gå 1 time på mølla etter hver styrkeøkt når man er sliten på diett og bare vil hjem til sofakroken og kveldsmaten. KREDS til dere jenter! Knallbra jobbet!♥

Jeg rører jo på meg nå også, men når jeg selv vil det. Jeg elsker å gå turer i skogen med musikk på ørene, spesielt nå på høsten. Det er så frisk og deilig luft, litt kjølig og det er så nydelig i skogen. Putter favorittmusikken i ørene og lar tankene fly og går en runde rundt militærleiern her oppe som er på 8 km. Jeg går fort! Og det er så deilig. Min lille flukt fra virkeligheten. Noe dere kanskje ikke vet om meg er at jeg elsker skogen. Jeg synes det er superkos med tur, bål, grilling av pølser og kanskje en liten sipp med noe som varmer skikkelig. Sitte rundt bålet på kvelden med stjernene på himmelen, nyte stillhet, dyrelyder og godt selskap langt unna folk. Det er noe eget med det å komme seg litt vekk fra hverdagsmaset. Det er balsam for sjelen og restitusjon for både kropp og hode.

Men jeg har vært super flink med kardio en gang da..

I Januar fjor satte jeg meg mitt første "treningsmål" og det var å gjennomføre Tough Viking Oslo som var i holmenkollen. (Les mer om det i et eldre innlegg HER!) Jeg hadde jo aldri trent ordentlig før så det var et crazy mål å ha i min verden. Men jeg bestemte meg og da hadde jeg nesten 6 mnd på å forberede meg og forbedre kondisjonen. Herregud, jeg var jo helt fersk. Jeg hadde jo nettopp begynt å trene. Men hallo! Go hard or go home. Man skal ikke la seg skremme av store mål. Man må bare tenke stort! Så jeg gikk all in!! Heldigvis hadde jeg møtt Kim som er maskin uten like. Han har jobbet 6 år i Telemarkbataljonen og vært i Afghanistan. Så han er hardcore. Det synes hvertfall jeg♥ Hihi.. Han gav meg masse tips og råd til hva slags cardio jeg burde prioritere for å komme meg gjennom den 5 km lange hinderløypa på Tryvann i alt mulig terreng. Han var en stor motivasjon og inspirasjon for meg♥

Jeg kjørte cardio 3 ganger i uken ETTER styrketrening: 1 økt med langkjøring - jogging i ca en time. 1 økt med trappe intervaller i hoppbakken - løpe opp så fort man orker, jogge ned x antall runder(her spøy jeg nesten på toppen flere ganger), og intervaller på mølle 4x4. Og jeg skal ikke juge å si at jeg var like flink hver uke, for noen uker kjørte jeg alle 3 planlagte cardio økter og noen uker klarte jeg bare å gjennomføre trappe intervallene. For de skulket jeg ALDRI. Det var så mestringsfølelse å gjennomføre. Følte meg helt rå når jeg var ferdig med de trappeøktene. Hihi..

MIN KARDIO ANBEFALING:

Trappeintervaller ble en favoritt fordi det ikke tar så lang tid. Jeg brukte 30-40 minutter ish og fikk sykt mye ut av det! Man forbedrer kondisjonen, øker forbrenningen og det har en langvarig effekt så du har høy forbrenning opp til et døgn etter, du blir sterk og eksplosiv i beina og det i seg selv vil hjelpe deg å bygge bein, rumpe og spenst. Så hvis du vil kjøre kardio så anbefaler jeg deg å finne en lang trapp gjerne hoppbakke gi 100% opp (enten om du jogger, spurter eller går), rolig jogg/gange ned og gjenta så mange runder du klarer. 6-10 runder er kjempe bra, men får du ikke til det i starten, jobb deg opp og sett deg et mål på hvor mange du vil klare. Det gjorde jeg. Jeg sa ALLTID til meg selv "Neste gang skal jeg klare 1 runde ekstra" og da pushet jeg jeg maks og klarte som regel det. Og JA, det er døds pain og det føles ut som man skal dø, men tro meg! Du dør ikke. Kroppen tåler mer enn hjernen sier at den gjør, så når hjernen begynner å si "Stopp, jeg orker ikke mer" SÅ IKKE LA HJERNEN BESTEMME! Det gjelder styrketreningen også jenter! Prøv så godt du kan og push 1-2 reps ekstra når du egentlig er klar for å gi deg. Det er DER magien skjer og du klarer så mye mer enn du tror! 

"The Body Achieves, What The Mind Believes" 

Så hvis du har noen hårete mål som jeg har hatt hittils.. Ikke nøl! Du klarer så utrolig mye mer enn du tror. Hopp i det å gå all in! Jeg har trua på deg, for hvis jeg klarer så klarer du!♥

Stort smask fra den junkfood og godis elskende X-Sofagrisen♥

Også MÅ jeg tipse dere om at xlife.no kjører 25% på propud HER! Så nå lønner det seg og hamstre litt! De har også 25% på ALT som er proteinrikt HER! Så gi guns´n buns muskelmaten de fortjener♥ (PS. Nutramino bars og shakes er insane gode! Og Lenny&Larrys cookies og brownies) Tilbudet varer KUN i dag 28/9!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Kari Traa Genser HER! // Shorts HER! // Sokker HER! 
Jeg tror jeg har brukt opp det kari traa settet snart faktisk. Haha! ELSK!♥

//Sponset Innhold//

Krise! Ny hårfarge og et stort DILEMMA!

 • 27.09.2016 kl. 17:59
// Bilder av håret mitt når det er nyfarget! 

Tidenes dilemma jenter! Hårfargen min må byttes før scenen! Den hårfargen jeg elsker og er super fornøyd med den gjør seg ikke på scenen kom Coach Line med som et lite innspill. Det er jo ikke sånn at hun tvinger meg. Men det var et lite råd. Og grunnen til det er fordi at når det blir så svart i bunn og så lyst ytterst så kan det faktisk se ut som en kjip ettervekst på scenen. Oh my fucking god! What to do! Jeg så for meg at det kom til å se awesome ut og skille seg litt ut jeg da! Menneh.. Når jeg tenker på det så skjønner jeg jo hva hun mener. Så jeg velger og ta hennes råd!

Jeg skal til frisøren på Fredag og planen var å bare friske opp den fargen jeg har! Jeg skal til frisøren jeg hadde før jeg flyttet langt ute i skogen, nemlig La Bonita Frisør på Strømmen. Siri som eier salongen har vært min faste frisør fra hun åpnet salongen der for mange år siden. Hun er HELT RÅ på farge og jeg tviler ikke på at hun gir meg verdens fineste farge. Jeg bare er litt trist for jeg elsker virkelig den fargen jeg har hatt nå i typ 1 år ish? Jeg føler det er veldig meg♥ 

Så jeg har funnet noen "snillere" varianter av grått/lyst hår som jeg vil bruke som inspirasjon. For det er helt innafor å beholde den nederste fargen, det må bare være en smoothere overgang fra bunnen og ut Ikke så stor kontrast som jeg har hatt. Og det er jo nettopp det! Jeg er jo avhengig av å ha det mørke i bunn for å ikke se helt død ut. For hvis jeg blir for lys opp mot ansiktet så kan jeg seriøst se syk ut! I shit you not. Så jeg er veldig spent på dette. Men Siri er helt rå! Så jeg har ingen tvil på at det blir bra.

Jeg har satt sammen litt inspirasjon på hva jeg ser for meg resultatet blir på fredag: 

Hva tror dere? Legg gjerne ved linker i kommentarfeltet hvis det er en farge jeg burde se! Og det kan være hvilkensomhelst. Det MÅ ikke være noe i likhet med dette. All inspo taes imot med åpne armer babes!♥


*Bilder hentet fra google!

Jeg må også få slenge med at i dag får du 25% på en av mine favoritt tights som jeg fikk sist levering fra xlife.no.
Litt stor på størrelsen så hvis du er i tvil gå en størrelse ned! 

Tights HER! // Hoodie HER! //Sponset Innhold//

Cravings på diett - Hva slags mat/junkfood/godis savner jeg? + 2 Enkle tips som dekker søtsuget!

 • 26.09.2016 kl. 18:43

God mandag jenter.. Er dere klare for ny uke? Det er ikke jeg. Jeg har vært hos legen i dag og jeg har bihulebetennelse og virus som herjer i kroppen. Så nå er jeg rimelig frustrert IGJEN. Som jeg skrev i går. Jeg hoster meg ihjæl, er pottetett og slapp som en fisk. Jeg fikk heldigvis medisiner som dere sikkert så på snap! haha.. Så nå satser jeg på å bli frisk ASAP! Men nok om det. Føler jeg har klagd nok nå. Men dere må bare forstå hvor deppa jeg blir av å være syk 3 ganger under konk oppkjøring og nå 12 dager før NM! Men, jeg SKAL bli frisk. Så det er ikke noe annet som er noe tema! Jeg SKAL stå på den scenen om jeg så må stå der med 40 i feber. Hehe.. Okei, kanskje ikke, men jeg lar meg hvertfall ikke bli danket ut av sykdom helt ennå. 

Slenger med noen formbilder jeg tok tidligere i dag. Det er ikke noe retusjering på disse bildene, kun det varme snapchat filteret♥

Anywho! Jeg tenkte jeg skulle dele mine cravings med dere som det matvraket jeg er! For det er jo ikke noen hemmelighet at jeg elsker alt jeg kan dytte i trynet. Og det er en HEL del jeg savner på denne bikinifitness dietten for å si det mildt. 

Først så vil jeg jo si at jeg har ikke hatt noen drøy diett med nekt av noenting bortsett fra sukker. Jeg har styrt det selv og fått beskjed om antall totale kalorier og gram makronæringsstoffer som protein, fett og karbohydrater i løpet av en dag jeg skal ha i meg og så lenge jeg treffer disse er det good. Men det vil jo ikke si at jeg bruker mine tildelte kalorier på usunn mat. Nei, her handler det om å være fornuftig og ta kloke valg. Og det har jeg gjort! Jeg har tynt hver eneste kalori for å få mest mulig sunn mat. Som blomkål ris for eksempel. Masse mat og lite kalorier. Så kan jeg heller unne meg ekstra brød til kvelds for eksempel♥ 

Men det er jo selvsagt ting jeg savner. Jeg savner mine cheatdays. Altså Lørdagene mine som jeg klikker helt og spiser absolutt hva jeg vil. Det savner jeg mest av alt! Å kunne stå opp å glede meg som en liten unge på juleaften til å dra ut på eventyr å raide butikker og bakerier for hva enn jeg måtte ønske. Hihi.. Ja, jeg har nesten et erotisk forhold til mat. Haha.. Ikke bare savner jeg bakst og godterier, men jeg savner det å kunne spise middag med et tonn med ost! Og så mange taco lomper jeg bare orker. For jeg orker veldig mange faktisk! Haha.. Og det å faktisk ha et avslappet forhold til hva jeg spiser den dagen. Ikke noe kaloritelling. For det er en stor motivasjon for meg til å slakte ukens treningsøkter når jeg ikke er på diett. 

Hvis dere lurer på hvordan noen av mine cheat days er så søk på cheat day her på bloggen så popper det opp litt av hvert♥ Her er hvertfall noe av det jeg savner:

Vanlig mat jeg savner er: 
Større mengder ost
Større mengder brød
Større mendger pasta
Større mengder havregryn
Større mengder karbonadedeig
Større mengder proteinpannekaker/vafler
Philadelphia ost med freia sjokoladesmak
Spesial Salami 
Bacon
Nugatti zero

Dette er jo mat jeg i utgangspunktet spiser og kunne spist, men jeg må gjøre noen valg i min diett og da faller dette bort. Som dere ser så savner jeg mye større porsjoner, men også litt vanlig pålegg. Som sagt har jeg ikke hatt det grusomt på diett. Det kjipe er bare mengden mat for jeg ELSKER store mannfolk porsjoner. Jeg spiser faktisk mer enn Kim. Hehe.. No joke!

Cheat day godteri/snack jeg savner: 
Sjokoskruene til Rema1000 (Disse MÅ dere prøve) / Smash
Sjokolade av ALLE sorter♥
Smågodt (her har jeg jo ryki på et par smeller så lider ingen nød)
Is med knuste oreo kjeks og friske jordbær over
Nybakte brownies/pannekaker/vafler, is og bær
Ben & Jerrys (ALLE sorter, men favoritten er chunky monkey og satisfy my bowl)
Doughnuts, cronuts, croissanter, sjokoladeboller og annen bakst/kaker (pavlova! Åååh!)
Nutella og kjeks
Spanish corn (du finner de i Den lille nøttefabrikken dispenserne. OMG! NAM)


Vanlige matretter jeg savner:
Skikkelig taco med guacamole, masse lomper, en haug av ost og nachos 
Hjemmelagd pizza med masse kjøtt og ost
Nachos gratinert i ovnen med karbonadedeig og ost
Lasagne/Moussaka med masse ost og hvitløksbrød og aioli
Pasta karbonara med fløte, erter og bacon
Kyllingfilet med fersk mozarella inni og bacon surret rundt med fløtegratinerte poteter
Toast
Sushi


Junkfood jeg savner: 
Pizza/Hamburger tallerken
Pølser med masse nam på som rekesalat og rå løk
Mæccern/Burger King
Kylling Kebab/Rullekebab
Mozarella sticks og Løkringer
Kinesisk mat som f.eks fritert scampi i sursøt saus og et tonn med hvit ris
Mac ´n Cheese

Jeg kjenner jeg gleder meg utrolig masse til jeg kan nyte disse herlighetene igjen! Det skal bli så fantastisk deilig og jeg gleder meg som en liten unge. Vi skal jo ut og spise American Style (typ burger house på Aker Brygge eller Fridays) Lørdag kveld etter konkurransen med hele teamet og det blir super kos. Jeg ser for meg en big ass burger med så mye sideorders dere bare kan drømme om. Mozarellasticks, løkringer, hvitløksbrød med ailoi, bruchetta, fries med ost oooosv! Hehe.. 

Og til da så har jeg jo funnet noen sunne alternativer som dekker søtbehovet mitt veldig..
Propud får du kjøpt HER! (Anbefaler å kjøpe mange for tro meg, du blir avhengig)

Som i dag for eksempel. Karamell propud og en nutrilett bar med karamell crunch til lunsj. 25 gram protein og HELT innafor. Og for ikke å glemme kokkosbollene jeg fant på coop extra etter legebesøket! MY GOD! 50 kalorier pr kokkosbolle! WHAT! Hadde jeg ikke vært på diett hadde jeg lett spist alle sammen i et jafs selv på en Mandag. Hehe.. De smakte helt nydelig så jeg har spurt snille Kim om han kan dra ut og kjøpe alle de hadde for det var bare typ 4-5 pakker igjen. For de MÅ jeg ha tilgjengelig denne uken. Neste uke er det peak week og da kuttes alle søtningstoffer blant annet. Mer om det i eget innlegg. Så jeg får nyte de små herlige kokkosbollene mens jeg kan. Jeg fant også mager kesam med blåbærsmak i dag og den skal jeg lage proteinfluff av med eggehvitter og steviasøtning sammen med friske nyplukkede blåbær min kjærelillesøster plukket i Trysil i går. Og det er jo også super godt og virkelig søtsug demper.♥ ENDELIG en mager kesam med smak annet enn vanilje. Jeg sikler jo så fælt på den vanlige typen med bringebær, jordbær osv, men det er den magre typen jeg bruker nå så det var et lite halleluja øyeblikk. Har ikke smakt den ennå, men jeg holder dere oppdatter på snapchat! (CHRISUNIVERS om du ikke har lagt meg til)Nå er det full fokus på å bli frisk, få inn de siste treningsøktene mine og posere posere posere! Akkurat nå orker jeg ikke posere en gang for jeg er så slapp. Så nå er det bare å hive innpå medisinene jeg fikk av legen og håpe på et mirakel. Det er kun 12 dager igjen til scenen så jeg skal fint klare å holde ut diett den siste tiden! Let´s do this! :D

Ha en fin dag alle sammen!♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS  

Hyttetur - Syk IGJEN! 2 uker før NM..

 • 25.09.2016 kl. 16:27

Denne helgen skulle jeg kose meg på hytta med familien, slappe av, gå turer og koble litt av fra bikinifitness tankene. Bare fjerne ut og nyte naturen. Men neida.. I hele går lå jeg flat på sofaen omtrent hele dagen. Jeg fikk tatt noen bilder på morningen, men så var det rett inn og under pledd med feber. Jeg hadde så lyst til å gå en tur, men jeg orker jo ikke. Lillesøstra mi er helt rå på å bake og hun lagde hjemmelagde freia chocolate chip cookies og jeg spiste et par av de for jeg synes jeg fortjente det. Og de var sykt gode! Jeg skulle jo også vært på poseringstrening i Trondheim i dag. Bagen var pakket klar med bikini og sko og jeg gledet meg så til å dra opp og møte teamet, men det skjedde jo ikke heller. 

Nå er jeg så frustrert og lei meg at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Det er 2(!!!!) uker til NM og jeg har blitt like syk som det jeg var for bare et par uker siden med feber og vond hals. Det er tydelig at kroppen min ikke liker å være på diett med tanke på at imunforsvaret mitt ikke fungerer som det skal. 

Jeg er så jævli lei meg for jeg har MYE jeg skal gjøre de neste 2 ukene og jeg har virkelig ikke tid til å være syk nok en gang under denne konkurranseoppkjøringen. Dette er tredje gangen jeg er syk på 2 mnd og det gjør meg så forbanna for jeg er ALDRI syk ellers. Og hvis jeg blir syk så er jeg dårlig i typ 2 dager så er jeg på beina igjen. Men nå.. Fy ass! Jeg er sengeliggende, feber, snørr overalt og det verker i hele kroppen. Bare det å gå på do er jo et mareritt. Akkurat som for bare noen uker siden. Er det mulig. Og da ville ikke legen gi meg medisiner fordi det var et virus som ikke kan behandles med noen medisin og oppå det fikk jeg bihulebetennelse som jeg fikk beskjed om å bruke nesespray for. Og nå er alt tilbake. Idiotlege! Jeg ringer legen med en gang de åpner i morgen tidlig. Nå sitter jeg her å kvinner meg opp til å dra hjem fra Trysil. Heldigvis er det bare 1 time kjøring, men det frister så lite med vondten over alt.

Jeg trenger virkelig denne tiden frem mot 8 Oktober sårt! Jeg trenger å få trent de siste øktene mine før konkurransen for å spisse formen, jeg trenger å øve på poseringen min mest av alt, jeg trenger å være på topp for å psyke meg opp mot dette! Ikke ligge å være syk og huekjøre meg selv på alt jeg ikke får gjort og om jeg kommer i form, om poseringen blir bra nok osv. Faen altså! WHY ME! Har jeg gjort noe dritt for å fortjene dette? Er det noe karma som innhenter meg eller hva f liksom. Akkurat nå føles det som om universet er i mot meg og at det er "noe" som prøver å stikke kjepper i hjulene mine. 

Men come on! Jeg fortjener dette! Jeg fortjener jo å bli frisk nå så jeg får gått all in nå de siste 2 ukene. Herregud, det føltes som om det var 8 uker igjen forrige uke. Tiden bare FLYR! Og det er kun 1 uke igjen til peak week (uken før konk) og da blir det helt andre rutiner på ting. Jeg MÅ bare bli frisk! JEG MÅ! Jeg håper de sinnsykt gode proteinpannekakene til mamma som hun lagde til meg i dag tidlig gjorde susen for systemet så jeg blir frisk igjen♥ Verdens beste mamma♥ Så får jeg komme meg hjem og legge meg flatt ut på sofaen.

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS (et sykt uflatterende bilde av meg der nå hvis du lurer på åssen jeg ser ut når jeg er syk.. Ikke noe glansbilde her nei, hehe)

Strikk fra ONLY. // Kari traa sett fra xlife.no -
Topp HER! // Sokker HER! // Tights HER! 

//Sponset Innhold//

Kaos Fredag!! Kjapt Beinprogram til dere <3

 • 23.09.2016 kl. 20:37

God fredag babes! Først må meg bare si: Fikk dere med dere giveaway´en jeg kjører på instagram? Jeg skulle jo egentlig gi bort en adidas tights, men den var blitt utsolgt, så derfor gir jeg bort et gavekort fra xlife.no på 500,- i stedet! WOHO! Giveaway´en finner du på min instagram HER! (Det bildet med det lilla antrekket) Jeg trekker vinner på søndag! ♥

Vel.. Over til tidenes start på Fredagen! Bildet over her beskriver starten på denne dagen og hva jeg føler om 100 repetisjoner hip thrust før kl. 07:30 på morgnen. JEEEEZ! Jeg hadde jo egentlig fri i dag fra jobb og skulle stå opp, spise digg frokost og pakke bagen klar til Trysil og Trondheim denne helgen, trene bein, hjem og fikse meg og røske med meg tingene mine og dra. Det skjedde jo da altså ikke. Det var behov for meg på jobb og jeg følte jeg måtte stille opp så jeg sa ja til å jobbe 10:00-14:00. Og det er rimelig kjipt å pendle 2 timer for å jobbe i 4 timer, men sånn er det bare. MEN! Da var jo dilemmaet her igjen da. Hva gjør jeg med beinøkta. For jeg har ikke sjans til å kjøre den etter jeg har kommet hjem fra jobb. Da er jeg jo ikke i Trysil før drit seint. Og når jeg trente med min gode venninne Ida i går så lufta vi tanken på å trene før jeg dro på jobb. Vi ble enige om at vi satt kl. på 06:00 og skulle sende hverandre melding for å se an formen. Jeg sa til henne. "Hvis du blir med, så MÅ jeg" Og hun var jo så søt og joinet! Så jeg takker henne for det! Det er godt vi kan motivere hverandre. Derfor har man gode venner♥

Når klokka ringte kl. 06:00 og jeg hadde sovet i typ 5 timer så fristet det ikke så veldig å dra å trene når jeg faktisk var å trente for typ 8-9 timer siden. Haha.. Men sånn er det. Get shit done. Og hvertfall med det "Ikke motivert til beinøkt" innlegget jeg skrev her for et par dager siden så kunne jeg ikke skulke i dag heller! Nei, vettu hva. Og når jeg kom til trening så hadde faen meg flaska mi med 0,5 liter saft sprukket og hele treningsbagen inkludert kameraet mitt bløtt. Da ble jeg greit pissed of! Også hadde jeg startet dagen med diskusjon med kjærsten, så klørne var liksom ute ennå litt. På hugget kan man si. Hehe, men når jeg fikk kommet i gang med økten ble det en KNALLØKT! Og vi var begge enige om at følelsen av å være ferdig trent for uken kl. 08:30 ish var riiiiimelig innafor. #KlappPåSkuldernTilOss! Følte meg som et super menneske. 

Siden det var så tidlig så tenkte jeg keep it simple. Få øvelser, mange sett og mange reps. Da får man kjørt seg skikkelig. Trenger ikke trene hver eneste lille krik og krok om man trener riktig! 

Dagens Treningsprogram (video på instagram senere): 
Sumo knebøy m/kettlebell (bein på kasse for å komme dypt) 5 x 15
Benk bøy (box squat) 4 x 15
Hip thrust m/ dobbel strikk 4 x 25 (Den reiv!)
Bakover utfall med stang 4 x 15 pr bein
Kickback med strikk - Avsluttende strikkøvelse for rumpe


Superdigg adidas tights HER! 

Easy peasy! Oppsettet altså. Selve økta var jo super slitsom og det brant og verket i beina mine! Anbefaler alle å teste økten om dere trenger en kjapp effektiv økt som går på bein/rumpe. Etter økten kjørte jeg Ida hjem og rushet hjemom selv for å skifte, spise og prøve å se normal ut til jobb. Det resulterte til udusja, ufresh Christine med håret til alle kanter fordi jeg ikke rakk å rette det (GRØSS OG GRU!), men noen dager blir det bare sånn. Rett og slett. Skyt meg a! Jeg dusjer ikke hver dag. Jeg trodde jeg skulle rekke og spise frokost og drikke te i sofaen mens jeg koste meg. Det skjedde da ikke som dere kanskje så på snap? (CHRISUNIVERS hvis du vil adde meg) Og det endte med at jeg måtte pælme all maten i en boks og te i et syltetøyglass. Snack om hillbilly tendenser. Moonshine aktig greier. Men jeg rakk jobb i tide så alt var good. Nå er jeg sammen med familien min i Trysil på hyttetur. Det blir super kos. Selvom formen min er uggen igjen faktisk. Vondt i hals og litt sånn feber følelse. Får håpe avslappende hyttetur hjelper på kropp og sjel. For på Søndag kjører jeg til Trondheim for poseringstrening. Det er kun 2 poseringstreninger igjen før NM. HERREGUD! 

Nyt Fredagen fininger♥ //Sponset Innhold//

25000 Følgere på instagram og intervju med iform.no

 • 22.09.2016 kl. 09:00

God morgen fininger! DET HER ER HELT VILT! Har dere tittet på intervjuet mitt med iform.no ? Du finner intervjuet HER! Det er et FØR bilde av meg der dere IKKE vil gå glipp av da for å si det mildt. Hehe, dere tror ikke det er meg! Flere som har sendt meg meldinger for å si det sånn. Haha! Det sier litt! 

Det blir flere slike bilde, men jeg prøver så godt jeg kan å spare "det innlegget" til etter scenedebuten. For jeg vil samle alt i et innlegg. Fra sofaen til scenen typ. Hihi.. Så bare vent. Det kommer noen fjerne FØR bilder av meg her etterhvert som er svært lite flatterende.

Jeg må bare få takke alle sammen for noen helt sinnsykt tilbakemeldinger den siste tiden! Dere er verdens beste og hva skulle jeg gjort uten dere♥ Dere aner ikke hvor stort motivasjonsboost det er for meg og ha verdens søteste jenter (og gutter?) som er så positive og heier meg frem mot min scenedebut i bikinifitness NM om kun 17 (!!!!) dager. Dere gir meg så masse energi og det trengs nå i sluttspurten da formen er litt laber og humøret er helt schizofrent. Hihi.. Det har jeg jo delt med dere i tidligere innlegg den siste tiden. For jeg vil ikke legge skjul på hva som foregår i hodet mitt. Ikke noe glansbilde blogg det her nei. Hehe.. 

Jeg kjører også giveaway på en superfin Adidas tights i dag for å feire 25 000 følgere på instagram! SYKT! 

I LOVE YOU GUYS! Takk for at dere rocker min verden og gir meg så nye glede og motivasjon innenfor dette jeg driver med♥ Jeg elsker å dele treningstips og treningsvideoer med dere og det kommer jeg aldri til å slutte med. For makan så gøy! 

Ha en nydelig dag! Ikke glem å titte innom senere for giveaway da babes!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat CHRISUNIVERS

UREDIGERTE BILDER! Lysforskjell pga solen ute♥​


 

Lite motivert til legday! FAEN!

 • 21.09.2016 kl. 19:52

Ååååh! I går ble det overtid og jeg jobbet 12:00 - 23:45 og etter en lang dag på jobb i dag som sugde energien ut av meg så skal jeg være så ærlig å si at jeg er så SINNSYKT lite motivert til legday akkurat nå! Jeg kaster opp bare av tanken faktisk. Sofaen har fanget meg og jeg er så slapp og trøtt i kroppen at fy. Det er så tiltak å gjøre noe som helst annet enn å vindu shoppe på nettet kjenner jeg. Jeg vil bare slappe av og legge beina på bordet og gi totalt F! Jeg tenker jo innerst inne at det går helt fint å skulke en dag. Det har ingenting å si. Og det har jo på en måte ikke det heller for grunnlaget er lagt, den muskelpakka jeg har nå er den jeg har på scenen. Det handler om å opprettholde formen og det klarer jeg fint på 2 beinøkter i stedet for 3 så tett opp mot mål. 

MEN.. Så er det den lille motiverte jæveln inni meg da som tenker. Nei, skam deg! Tror du virkelig at Therese Johaug tenker sånn? Tror du virkelig at hun som vant NM i bikinifitness forrige gang kjørte det late  sluntre unna løpet? NEI, det tror jeg ikke! Så skal jeg tillate meg selv sånt latskap når jeg er så sulten på å gjøre det bra i NM? NEI! Ikke faen! Her handler det om å vinne over meg selv. Være sta nok til å holde på mine verdier og mål selvom kroppen min viser meg fingern. Jeg bestemmer her! Så dette er hva jeg velger å si til meg selv: "Kom deg opp jente, pell ræva di ut av huset og get shit done. Det tar ikke så lang tid om du bare er effektiv nok og når du er ferdig så er du så sykt fornøyd med deg selv! Tenk på godfølelsen når du har gjennomført alle ukens 3 beinøkter på Fredag i stedet for å ha sånn halv bitter smak i munnen fordi du skulka den ene bare fordi du var sliten. Alle er slitne etter jobb, det handler om å gå gi det lille ekstra når det trengs og ikke synes synd på seg selv for egne valg." 

Det er ingen som tvinger meg til å gjennomføre dette bikinifitness prosjektet. Det er av egen fri vilje. Og det handler om å ikke gi seg eller gjøre ting half ass så nære målstreken. Så nå skal jeg slutte å syte og komme meg på trening og torturere beina mine litt med utfall og diverse andre herligheter!

"Tenk Som En Vinner, Så Har Du Allerede Vunnet

I slike stunder er jeg veldig glad jeg har min "lille" motivasjonshylle som hjernevasker meg litt hver dag uten at jeg tenker på det..

Ikke glem å add meg på snapchat for å bli bedre kjent med meg: CHRISUNIVERS
Instagram HER! 
Og lik gjerne Facebook siden min HER! 


 

Nytt kari traa sett og det som dekker søtsuget mitt på diett mest av alt! #Avhengig!

 • 20.09.2016 kl. 19:46

God Tirsdag jenter♥ Nå har jeg fått roet meg ned litt fra gårsdagens breakdown. Det hjalp med en lat morgen i kosesettet. Hehe.. Det skal ikke være lett. Jeg sendte ukesmål til coach Line i dag og det er nedgang på både vekt og cm siden forrige uke så det var en stor opptur♥ Ting skjer med kroppen og det er ikke lenge igjen. Jeg fikk en super glad nyhet og det er at jeg ikke trenger og kutte noen kalorier! YEY! Så jeg beholder den kalorimengden jeg har hatt fremover og jeg slipper fortsatt å gjøre noe cardio. Så her blir det bare tur i skogen for kos, ikke for å forbrenne kalorier. Herlig! For la oss være ærlige. Cardio er ikke alltid gøy. Og kardio på tvang er hvertfall ikke gøy! Jeg var også ærlig i mailen og sa at jeg hadde ryki på godterismell forrige uke. Jeg lurer bare meg selv ved å holde det fra selveste Lady Boss (Coach Line seff). Jeg tenker at det er greit og informere om alt slik at hun har full kontroll om jeg skulle stagnere eller om kroppen ikke spiller på lag. Nå nærmer det seg!!

Det er noen av dere som har spurt meg om hva slags te jeg drikker, så her kommer mine te anbefalinger. Haha! (Ikke et sponset te innlegg). Jeg drikker disse 3 typene. Noen ganger med en liten skvett skummet melk og alltid 8 (!!!) suketter. Ja, jeg er en søtmoms så jeg elsker søt te! Det dekker søtbehovet mitt veldig. Og jeg drikker vel typ.. Tja! 3 - 3,5 liter liter te hver dag. Jeg vet, det er helt sykt! Kanskje det ikke er helt sunt for kroppen, men det får bare gå nå på diett. For som sagt så dekker det søtbehovet mitt veldig. 

Hvis noen har noen te´er de anbefaler så skrik ut!♥Dagens frokost ble mager cottage cheese med puffet havre og sukkerfritt jordbærsyltetøy. Hihi.. For nå er det jo 3 glass i kjøleskapet takker være kjærsten♥ Jeg synes den puffete havren er prikken over i´en på det meste nå. Det smaker litt sånn.. Tja.. Brent? Går det ann å si. Høres jo ikke digg ut, men det gjør seg veldig til det jeg bruker det i hvertfall. Og denne komboen var uslåelig. Men så elsker jeg jo kombinasjon mager cottage cheese og jordbær syltetøy da, så jeg visste jo at dette ble en vinner. Hehe.. 

I dag er det varetelling på jobb, og jeg jobber 12:00-22:30. Jeg kjenner det tar på med så lange dager på jobb med litt for lite energi innabords, men jeg overlever alltids. Ingen krise. Er bare ikke i mitt rette element og litt slow motion. Og jeg gleder meg allerede til propud fluffen jeg skal spise når jeg kommer hjem! MMMMM! Jeg dør av glede. Har dere testet ennå? Oppskrift HER! og propud får du kjøpt HER!  

Og jeg er totalt frelst av det nye kari traa settet mitt! FY så deilig å labbe rundt i all day anyday. Rett etter jobb eller late søndager. Altså! Det finnes jo ikke diggere. Også kan man være søt i tillegg.. Haha! Jeg skal til Trysil i helgen med familien og gjett hva jeg pakker først? Eller.. Vet ikke om jeg pakker det et gang. Tar det sikkert på meg med en gang jeg kommer ut av dusjen etter ukens siste beinøkt på fredagen før jeg drar. Da fortjener jeg og bli surret inn i deilig merino ull siden jeg fryser ihjæl for et godt ord for tiden pga dietten! Ja, man blir veldig frysen på diett pga lav fett%. Det begynner å bli utsolgt allerede så hurry hvis du er keen på ditt eget sett♥ 

Tights HER // Genser HER! // Sokker HER! 

//Sponset Innhold// 

Diettbitchen strikes again! Tom for sukkerfritt syltetøy = Mental breakdown med gråt..

 • 19.09.2016 kl. 19:16

Å jeg blir så fau over meg selv om dagen. Jeg er jo et helvette å bo med. Stakkars Kim! Jeg oppfører meg jo helt manisk. Det kan ikke være lett for han å tråkke rundt meg nå for tiden. For nå kjenner jeg at dietten tærer på humøret og jeg er så lei av å ikke spise den maten jeg vil og kose meg. Det er en større påkjenning enn man kanskje skulle tro. For noen tenker kanskje "Herregud, snakk om å overdrive" Men det er faktisk ganske krise. 

Et eksempel er nå nettopp egentlig. Dere fikk det sikkert med dere på snapchat? Jeg kom jo hjem fra trening for ikke så lenge siden også skulle jeg spise mat. Ikke spist siden rundt 12:00 og kjente at jeg var super sulten. Gikk innom butikken for å kjøpe kyllingpålegg til riskakene mine, men så hadde jo skrulla sjæl glemt lommeboka hjemme og bare der var jeg jo frustrert. Går hjem og tenker at "Jaja, jeg kan jo spise cottage cheese og litt sukkerfritt jordbærsyltetøy på riskakene mine" Det ordner seg. For det fristet ikke og komme hjem også dra ut i butikken igjen. Så jeg fant et alternativ. Kom hjem og satt meg ned med en kopp te og stirret ut i løse luften før jeg bresket meg vei mot kjøleskapet. Gledens time var kommet. DET ER MAT! Mens jeg tar ut cottage cheese fra kjøleskapet så speider jeg etter syltetøyglaset jeg VET jeg kjøpte i helgen. Og det var ikke der. Ergo.. Tomt. Og hva skjer da? Joda, jeg begynner å grine. Og synes så forbanna synd på meg selv at jeg blir kvalm. Står foran kjøleskapet og sipper fordi Kim hadde brukt halve syltetøyglasset eller mer i den forbanna havregrøten sin som han spiser hver morgen. OG HVORDAN VÅGER HAN DET! Det er jo MITT syltetøy! Og JEG går på diett. Stakkars MEG! 

Eh, nei! REWIND din egoistiske bitch. Hører du hvor dust du er? Calm the hell down! Du eier ikke alt som er i det kjøleskapet og du kan da ikke kreve at han skal være synsk og vite at du skulle spise riskakene dine med cottage cheese og syltetøy. Men akkurat i "the moment" når det føles som om verden faller i grus fordi jeg mangler en matvare eller det er et annet idiotisk problem så klarer jeg bare ikke alltid å samle meg da. Jeg klarer ikke tenke fornuftig. Følelsene bare flommer over og jeg blir nesten litt sånn små hysterisk. Det er så latterlig! Og når den bølgen av faenskap roer seg ned så føler jeg meg jo som verdens største idiot og jeg skammer meg noe så sinnsykt! Jeg vil bare krype ned i et hull og bli der i 3 uker. Bare ta med noen propud og noen pakker riskaker så overlever jeg nok. Så sparer jeg de rundt meg for dette ustabile humøret.  

Så til den stakkars gutten jeg er sammen med vil jeg bare beklage for tidenes møkkakjærring. Husk at det går over snart og da skal jeg gjøre alt jeg kan for å gjøre det godt igjen! Jeg skal være snill som dagen er lang♥ Og det skal sies at han er bare super snill og kom jo selvsagt hjem med 3 glass syltetøy. Og føler jeg at jeg fortjener det? NEI! Jeg burde fått straff. Burde blitt tvingt til å GÅ til butikken med 40 kg tung sekk gjennom en hinderløype for å kjøpe det syltetøyet som jeg klarte å lage kvalm over. Nei, fysj og æsj! Nå er det bare 19 dager til jeg står på den bikinifitness NM scenen. Ikke F om jeg gir meg nå eller lar litt diett humør ødelegge. FOKUS! Jeg har bedt Kim om å holde ut og han er jo bare helt herlig og jeg elsker han så høyt for at han er så snill mot meg enda jeg kan være litt vanskelig å ha med å gjøre nå. Hva skulle jeg gjort uten deg♥

Ville dele denne lille nedturen med dere. Velkommen inn i mitt ustabile diett hode! Haha.. 

Jeg hadde hvertfall en knallgod beinøkt i dag så det var deilig! Jeg kjører egne øvelser kombinert med treningsprogrammet mitt og det hjelper veldig på motivasjonen! Så dagen i dag har ikke bare vært kjip. Hehe.. Og jeg ELSKER det nye settet jeg fikk fra verdens søteste Fredrikke hos X-Life som overraskelse i posten som et motivasjonsboost mot NM! Det er bare så fint og sykt deilig stretch. Også elsker jeg at det er grått og hvitt. Mønster uten kaos. Sklir rett inn i min garderobe. Og det satt som et skudd! X-Life har nettopp fått inn merket We Are Fit og jeg har aldri prøvd det før så jeg gledet meg masse til å teste det ut. Den var squat proof, noe dere ser på en treningsvideo jeg legger ut på instagram senere♥ Og jeg kommer uten tvil til å legge inn ordre på flere klær nå som jeg vet at kvaliteten er så god♥ Hvis du vil se det fulle utvalget finner du det HER! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Tights HER! (Jeg har XS) // Sports BH HER! (Jeg har S)


//Sponset Innhold// 

Oppskrift - Lavkalori pizzabunn laget av blomkål..

 • 18.09.2016 kl. 14:45

God søndag fininger! Er dere klare for TIDENES diggeste oppskrift?! Altså... Den går på repeat i dag også for å si det mildt! Så enkelt og godt. Woho for simple oppskrifter. Jeg elsker jo å prøve nye ting på kjøkkenet og eksperimentere med mat, men nå som jeg er på denne bikinifitness dietten så er det begrenset hva jeg orker og gidder rett og slett. Men siden jeg ELSKER mat så er jeg faktisk nødt til å spise noe annet enn kyllingfilet og brokkoli. Selvom det kan være super godt det også. Det er bare fantasien og orket som setter grenser for hva man kan gjøre med diettmat.

Siden jeg teller mine egne makronæringstoffer så har jeg jo egentlig et hav av muligheter. Og dette kan jeg kjøre frem mot NM om 3 uker så lenge jeg er fornuftig. Fornuftig vil si: velge sukkerfritt, fullkorn og sunne og rene fett, protein og karbohydratkilder. Som vil si rent kjøtt/kjøttpålegg, grov bakst, havregryn/puffet havre, grov pasta/ris, poteter (ja, tro det eller ei), nøtter, avokado, laks, torsk, skummet melk, mager kesam, mager cottage cheese, ekstra lett ost, sukkerfritt syltetøy, bær, alt av grønnsaker osv. Hvis du lurer på hva jeg spiser så tenk husmannskost. Hehe.. Også propud da selvsagt. Det er kanskje ikke husmannskost, men fy F jeg er avhengig av propud. Jeg kan også spise sukkerfri sjokolade kjøpt på helsekost!♥ Det er en fin fettkilde og det er masse antioksidanter i sjokolade også. (Gjerne mørk da, med mye kakao)

Og jeg kan fint bruke vanlig mager kesam/cottage cheese, vanlig gulost, hel melk osv. Men jeg velger lett produkter rett og slett fordi da får jeg mer mat for mindre kalorier. Make sense? Jeg kan spise mer ekstra lett gulost enn vanlig gulost fordi det er mindre fett (kalorier i det), så kan jeg heller dekke mitt daglige fettbehov ved å spise nøtter på havregrøten min for eksempel. For fett er kjempe viktig. Men jeg liker å utnytte hver eneste kalori så jeg får så mye mat som mulig. Og der er vi tilbake til blomkål i forskjellige former. Blomkål er GENIALT! Hehe.. Jeg lagde jo blomkål ris her om dagen og fy det var kjempe godt! Jeg spiste det sammen med hjemmelaget chicken tandoori som det kommer oppskrift på. 

Blomkål ris: Riv blomkål med et rivjern (de største hullene), kok i 3-4 minutter i godt saltet vann. Thats it! Passer til ALT som ris passer til♥ 

1 Porsjon Blomkålpizza:

Til bunnen:
300 gram blomkål
2 eggehvitter
50 gram mager kesam (2 SS ish)
salt, pepper, biff/grillkrydder og litt chilipulver for eksempel

Sett ovnen på 210 grader. Rasp blomkålen med rivjern som om du skulle laget blomkål ris. Putt i en bolle og inn i mikroen på maks varme i 6 minutter ca. Bland så de andre ingrediensene inn og spre på et bakepapir i en stor firkant og forstek på ca 25 minutter. Når den er forstekt er det bare å ta den ut å smøre tomatsaus på og kaste på alt tilbehøret. Jeg liker alltid å krydre hjemmelagd pizza på toppen også og da brukte jeg salt, pepper, oregano, biff/grillkrydder og chilipulver der å. Krydder er viktig!

Tomatsaus: 
30 gram tomatpure (1-2 stor SS)
30 gram sukkerfri ketchup (1-2 stor SS)
Salt, pepper, Oregano, chilipulver. (Smak til, men anbefaler en del oregano for å få skikkelig pizzasaus smak typ 2 TS)

Topping jeg brukte: 
Kyllingpålegg skjært i strimler
Ekstra lett gulost
Mais
Rødløk
Paprika

Så skal alt stekes til osten er smeltet og du selv synes den ser god ut. Jeg hadde tålmodighet til 10 minutter ca. Haha.. Denne smaker bare SÅ godt og så usunt! Hehe, men den er bare så sunn og god og det er MASSE proteiner i den. Oppskriften fant jeg hos bakekona.blogg.no så den tar jeg ikke æren for♥ Det er godt man kan bli inspirert av hverandre! 

I går ble det ikke noe blogginnlegg fordi vi var på familiedag i militærleier min kjære jobber i. Det arrangeres hver sensommer for alle de nye soldatene som starter å jobbe der. Min kjære har jo jobbet der i over 6 år, men det er fortsatt koslig å dra opp. Da viser de frem alt de militære driver med i bataljonen. Dere så kanskje snap´ene mine derfra? CHRISUNIVERS om du ikke har lagt meg til. Åh den søte tjenestehunden hadde heg lyst til å ta med meg hjem. Så nydelig atte. 

Nå roper skogen på meg! Jeg ELSKER høsten og noe av det beste jeg vet er den friske høstlufta og skogen som begynner å bli gul. Fineste årstiden♥ I morgen er det legday igjen og det er usle 3 uker til jeg står på scenen i Oslo så det er deilig å slippe unna stresset i hverdagen og komme seg litt vekk fra gymmen også. Og da er det så innafor med en skautur.

Instagram HER! 
Facebook HER! 

Cropped Genser HER! // Sweatpants HER! // Caps fra URBAN

//Sponset Innhold//

VIDEO - Supersett for bein/rumpe og verdens diggeste adidas sett..

 • 16.09.2016 kl. 18:08

Gooood fredag fininger♥ Humøret er på topp, ukens siste økt er gjennomført med glans og dagen har vært super så langt! Så sinnsykt deilig. Nå er det helg og det skal koses og slappes av. Jeg skal også innrømme det at det gode humøret kanskje kommer av at jeg sneik til meg et par sjokkisbiter og litt pottis på kino i går. JAJA! Shame on me! Jeg vet, men faen.. Jeg er bare menneske. Hihi! Spist er spist og jeg nøyt hver bit. Gidder ikke stresse over det og ser på det som en lite kickstart på forbrenningen min. 

Økten i dag var super og jeg har en video jeg vil vise dere på et beinsupersett som virkelig river. Hihi.. I går så spiste jeg hjemmelagdet tandoori chicken til middag og det var SÅ godt. Oppskrift kommer! Men da testet jeg blomkål ris og det var genialt! Det eneste du trenger er 1 blomkål, et rivjern og en kjele med saltet vann. Riv blomkål med de største hullene på rivjernet og kok i 3-4 minutter. Smak til når du synes konsistensen er ok. Passer til ALT som ris passer til synes nå jeg og konsistensen var så sykt god og det smakte jo selvsagt veldig nam! Og veldig lite kalorier for mye mengde mat, noe jeg liker godt. Hihi!

Dagens innlegg skulle jo egentlig være gårsdagens økt med video, men den får vente for jeg må bare vise dere dette digge adidas settet! IM IN LOVE! Og siden det er nytt og det tross alt er vår elskede Adidas så blir det så fort utsolgt om dagen. Så før det skjer vil jeg dele det med dere. Synes det er så kjipt når jeg linker til ting som er veldig utplukket i størrelse eller når dere spør meg om det jeg har på meg også er det tomt. Jeg møtte ei på gymmen i stad som også skal stille i NM om 3 uker, men i Athletic Fitness. Hun likte settet så godt at jeg lot henne prøve hettegensern for å sjekke størrelse. Hihi.. Det sier litt da♥

VIDEO på beinsupersettet i bunn av innlegget!
Hoodie HER! // Tights HER! // Sko fra xlife.no (utsolgt)

Du får bare ikke mykere genser og diggere stretch enn dette. Høyt liv på tightsen også med knyting hvis man ønsker det! Skulle virkelig ønske det fantes i flere farger♥ Hoodien er det myk fleece på insiden! Perfekt til og fra gymmen i disse grå dager. Eller bare på sofaen en søndag♥ Jeg synes det også er super digg å kaste på meg sånne type gensere i hverdagen med en digg highwaist jeans og freshe sneakers. Ikke noe miss fancy pants jeg akkurat. Hihi. Selvom jeg savner å pynte meg litt. Det skal sies! Men, det blir nok glitter og glam om 3 uker, det er det ingen tvil om. 

Etter treningen dro jeg og min treningspartner in crime Ida opp til militærleieren hvor våre kjære jobber for å se noe de kaller "The Challenge". Det er et helt sinnsykt hinderløp som går rundt omkring leiern med type 5 kamp, hinderløyper osv. Helt vilt. Sjekk ut snapchat´en min om dere vil se uniformerte beist jobbe. Hehe.. CHRISUNIVERS hvis du ikke har lagt meg til enda♥ Nå skal jeg straks sette igang med middag og på planen i dag står det biff med..wait for it... Blomkål ris selvsagt! Dere har kanskje skjønt at jeg får oppheng på ting og spiser meg ihjæl på det. Det går i sånne puljer på snapchat. Hehe.. 

Over til treningsvideoen! I disse 2 øvelsene kombinert gjelder det å kjøre høyrepetisjon og gå rett over fra øvelse 1 til øvelse 2. Grunnen til at vi står på kasse er fordi du da kommer mye dypere og da blir det straks mye tyngre. Her skal du kjenne at innside lår sliter og at rumpa jobber. Jeg fikk skikkelig pump i lårene også. Her får du mye for penga! Hehe.. Bootygains all the way♥ Prøv å tenk teknikk og sett deg rett ned uten for mye svai i ryggen. Dette gjelder også øvelse nr 2. Unngå for mye svai. Len heller skuldrene litt forover og legg haka litt mot brystet og tilt bekkenet ditt fremover. Du vil aktivisere rumpa 110%! Dette er noe jeg sliter med pga svai, men jeg fokuserer på dette hver eneste repetisjon. Det ser kanskje krunglete ut på øvelse nr 2, men på denne måten vil rumpa jobbe riktig og optimalt! Og vi sløser ikke bort tid ved å trene feil? 

Håper dere liker de! God helg alle sammen♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 1E4bV3orR1k
//Sponset Innhold//

 

Oppskrift - Proteinpudding fluff! Og poseringsbilder..

 • 15.09.2016 kl. 20:13


Kari Traa tights HER! // Sportsbh fra H&M // Sneakers fra xlife.no (utsolgt) 

God Torsdag babes! 

Åh, i dag er en skikkelig god dag! (Snakk om manisk depresiv her) Haha.. Men seriøst. Jeg stod opp relativt tidlig, spiste en god frokost, fikk rettet håret mitt for jeg dusja i går kveld og da ser det faktisk ut som et kråkereir når jeg våkner. Jeg kan ta et bilde så dere kan se en gang. Jeg har laget sukkerfri gele (igjen), jeg planla alt jeg skulle spise i dag så jeg slapp å bruke tid og energi på det når jeg faktisk ER hangry, jeg har øvd på posering som dere så på snap OG jeg har hatt en KNALL god overkroppsøkt. WOHO!!!! I dag føler jeg meg som superkvinnen og det trengtes etter et par semi kjipe dager med mangel på energi. Det handler om å ikke gi opp og fortsette å pushe. Etter regnet kommer solen. Hihi..

I dag er det dobbeldate med et vennepar som har blitt som familie har vi funnet ut av♥ Vi skal på kino og det blir jo litt av en utfordring å ikke spise godis, men det er derfor jeg har laget meg kalorifri gele for jeg skal nemlig ha med meg en STOR matboks stappfull av gele og vaniljepropud. For det smaker faktisk som vaniljesaus fra freia. No joke. Så det skal jeg storkose meg med på kino mens de andre spiser godis. Høres ikke det supert ut da? Halleluja for sunne gode dessert alternativer♥

Som dere så på snap spiste jeg det sammen til frokost i dag som jeg gjorde til kvelds i går. FY så godt. Altså.. Jeg er speachless, frelst og alt på en gang. Jeg er så evig takknemmelig for at det finnes propud for det er bare det mest geniale produktet jeg vet om i hele verden akkurat nå. Og jeg vet jeg snakker mye om propud, me altså! Ja.. Dere som har smakt det forstår. Dere som ennå ikke vet hva det er får kjøpt det HER! Jeg sier det igjen: Det er like sunt som mager kesam! OG det er noe av det sunneste og mest proteinrike du kan spise sånn utenom kjøtt. AMEN! Det er en lifesaver på diett for det smaker så usunt!! Og DET liker jeg♥

Og jeg freshet opp propuden min med kun en eggehvitte i går og det utgjorde en STOR forskjell. Og sammen med puffet havre og jordbær var det en killer kombinasjon! Sjekk ut oppskriften hvis du vil teste..

PROPUD FLUFF: 

→ 1 Eggehvitte
→ 2 boks propud (eller ønsket mengde) 
→ 3 Dråper stevia søtning med hvilken som helst smak (kan fint droppes)
→ Puffet havre
→ Jordbær

Stivpisk eggehvitten til det blir marengs og bland i søtning helt på slutten når den er fluffy og fin. Bland propud forsiktig inn (pass på at du ikke dreper luften i eggehvitten) og hell over puffet havre og jordbær og NYYYYT! Det er så enkelt og det er så sunt og godt! Perfekt Frokost, mellis, før/etter trening eller hvis du bare fyser på noe søtt. M-m! Og det tar maks 5 minutter å lage.

Som sagt så har dagen i dag vært fenomenal. Poseringen gikk kjempe bra og jeg synes det blir mer og mer flyt i det jeg holder på med og jeg begynner å se på meg selv som en bikinifitness utøver nå. Nå begynner kroppen min og bli sceneklar og det er stor motivasjon til å holde ut de siste 3 ukene får det er showtime. Jeg er så glad for at det starter å føles riktig nå. Og at DETTE SKAL JEG FÅ TIL! For man er sin egen værste fiende noen ganger så man er så streng og fæl med seg selv. Ingenting er bra nok osv. Dere kjenner alle til den regner jeg med. Og da hjelper det ikke alltid at coach, venner, dere fine lesere og følgere og familien min har stor tro på meg. For jeg selv har følt at jeg ikke er helt 100%, men nå. Nå kjenner jeg virkelig selvsikkerheten komme og jeg føler meg mer og mer trygg på posering og det har mye å si. Jeg føler meg så mye mer klar! Jeg SKAL bare naile dette! Jeg skal få tatt noen bedre poseringsbilder og formbilder og legge ut her. Så stay tuned!

DISSE BILDENE ER UREDIGERTE OG UTEN FILTER! (Grunnen til lysforskjell er pga lyset utenifra. Sol og skyer)

Dagens økt var også HELT sinnsykt bra. Mer om den i eget innlegg i morgen♥ Og jeg mistenker det har noe med et godt måltid før trening og gjøre! Dette ble dagens pre workout måltid med en fin mengde karbo og proteiner. Jeg tar alltid en bit av ting før jeg kommer på at jeg skal ta bilde. Haha.. Så på vedig mange av mat bildene mine så mangler det et tygg eller to. Ikke lett og kontrollere seg når man er tidenes matvrak. Riskaker med kyllingpålegg og en liten skål med vaniljepropud gjorde utslaget for en knalløkt! ♥//Sponset Innhold//

Lite energi = Endringer i treningsrutiner..

 • 14.09.2016 kl. 18:37

Åh, jenter! Nå har jeg fri fra jobb frem til neste torsdag og dere ANER ikke hvor deilig det er. Siden det siste kalorikuttet mitt har jeg følt meg helt weird. Jeg er liksom ikke helt til stede og det er ikke så rart for uten mat og drikke duger helten ikke og det er ikke tull altså. Uansett hvor teit det høres ut. Jeg har følt meg som tidenes værste kollega for jeg er ikke like effektiv lenger føler jeg. Som jeg har nevnt tidligere så går min verden litt i slow motion nå. Jeg er ikke like kjapp i avtrekkeren da for å si det sånn. Det er akkurat som om det tar ekstra lang tid før jeg oppfatter det som foregår rundt meg. Og jeg er jo ei jente med vanligvis masse energi og jeg elsker å spre godt humør hvorhenn jeg går. Men nå føler jeg meg litt som en grå sky i rommet. Haha.. Noen som forstår hva jeg prøver å si? Jeg merker at det er tiltak å gå på do når jeg er på jobb fordi doen er "for langt unna" og jeg synes det er slitsomt å tusle dit. Det tar typ 2 minutter. Haha.. Det er nok forhåpentligvis en liten tilvenning av kroppen og om noen dager når kroppen er vandt til denne mengden mat så blir det kanskje ikke så merkbart. Og det er ikke snakk om mange ukene før jeg er tilbake i mitt rette element med normale mat rutiner og fokus på å trene på overskudd og bygge muskler.

Treningsøktene mine har blitt av litt dårligere kvalitet på den måten at tunge løft blir veldig TUNGT. Altså.. Tyngre enn det skal være. Jeg har ikke det ekstra kruttet som skal til for å presse kroppen til å øke på øvelser som markløft, knebøy og beinpress. Så det jeg fokuserer på mer nå det er lavere vekter og flere repetisjoner + droppsett og supersett. Hva er det? Jo..

Droppsett er: Hvis man for eksempel tar 40 kg i knebøy som arbeidsett 4x10 for eksempel. Så tar du et droppsett helt til slutt med ca halvparten av vekten for å tyne det siste ut av beina og da kjører man maks antall repetisjoner. Kjør til det svikter. Hehe..

Supersett er: 2 øvelser innenfor samme muskelgruppe (helst) som kjøres annenhver gang uten pause! Her er det snakk om syrefest i muskulaturen. Et eksempel for skuldrene er sidehev og hantelpress annenhver gang. 3 sett og 10 repetisjoner for eksempel. Og er du HELT gærn så kan du avslutte det supersettet med et droppsett på en av øvelsene eller en annen god skulderøvelse. Da er du rimelig kjørt etterpå om du er intensiv nok og går rett fra øvelse til øvelse. Bare prøv det ut. 

Så jeg må finne måter og optimalisere og effektivisere øktene mine på. Jeg må gjøre noe jeg synes er "gøy". Altså, det skal være tungt og jeg skal slite meg ut, men jeg må kjøre øvelser som er favoritter. Dette for å beholde treningsmotivasjonen også. For nå har jeg kjørt det samme programmet en god stund og jeg begynner å bli litt lei av det. Og jeg elsker å trene så jeg nekter å miste motivasjonen nå. Da må jeg gjøre tiltak. Hvordan merker jeg at jeg mister motivasjonen? Vel.. Jeg har ikke like mye energi på trening (dette er jo clearly dietten også da) og jeg gleder meg ikke like mye til å trene fordi jeg synes det er kjedelig. Da må jeg faktisk gjøre noe med det. For det er jo ikke som at jeg har tenkt til å gi opp. Neinei.. Jeg må bare tilrettelegge litt så jeg får en liten ekstra piff♥ Det er helt normalt å få en liten knekk innimellom uavhengig om man er på diett eller trener for å holde seg i form. Man må bare gjøre små tiltak for å få gløden igjen. Og det kan være så lite som å bytte rekkefølge på øvelsene dine en dag eller teste noe nytt du har sett på instagram for eksempel♥ 

Så i dag skal jeg teste noen nye vrier på bein/rumpe øvelser og forhåpentligvis om de er gode så kommer det en film eller to♥

Det er 3 1/2 uke igjen av denne konkurranse oppkjøringen mot NM i bikinifitness og ikke faen om jeg gir meg nå. Om jeg så må drikke 5 energidrikker og nesten få hjerteinfarkt for å overleve de få treningsøktene jeg har igjen før det er go time så må det gjøres. Dette skal gjennomføres og når jeg står på den scenen så skal jeg være så forbanna stolt over hva jeg har klart og presse kroppen og psyken min til. Da er jeg 1 erfaring rikere og jeg kan si at jeg gjennomførte mitt livs største mål. og det skal smake SÅ godt! Etter det skal jeg leve igjen med GOD samvittighet! Og bare vent til de syke snap´ene på Lørdagene da dere! Dere skjønner bare ikke hva jeg legger i en godterilørdag da! Muhahah! Kommer til å gråte av glede når jeg trykker den første doughnut´en i trynet etter denne konkurransen. Hehe.. 

Tusen tusen takk for at dere følger min vei mot scenen♥ Alle de fine tilbakemeldingene deres motiverere meg så sinnsykt! Noen ganger hvis jeg tenker negative tanker og har lyst til å gi F i en økt så tenker jeg "Nei, ikke faen! Jeg skal ikke skuffe jentene mine" Og det er gull verdt for meg♥ 

Følg meg på instagram for mer treningsvideoer og legg meg til på snapchat for mer bilder av hvordan formen min er og måltidene mine♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Cropped hoodie HER! // Tights HER! // Sko fra Eurosko
Tightsen er himmelsk myk og døds god stretch OG høy på livet. En storfavoritt!//Sponset innhold//

VIDEO - Skulderøvelse 3 i 1..

 • 13.09.2016 kl. 19:13

Hey babes! Jeg la jo ut en killer skulderøvelse på instagram forrige uke og jeg vil dele den her også. VIDEO NEDERST! Det som er bra med denne øvelsen er at du var virkelig angrepet skulderen fra de fleste vinkler. Den er skikkelig utfordrende og man klarer ikke så tungt som man gjerne skulle tro. Jeg kjører 14 kg hantler i sittende hantelpress til vanlig, men i denne øvelsen bruker jeg 4 kg og det er sykt tungt. Det sier litt. Hihi.. SÅ! Hvis du har lyst på fine skuldre så anbefaler jeg absolutt denne. For eksempel som en avsluttende skulderøvelse på overkroppsøkten din. Eller etter hoved skulderøvelse om du kjører fullkroppsprogram.

Og jeg døøør av latter da. For i den videoen så kommer det beste utrykket fra duden ved siden av meg som tålmodig venter på at jeg skal bli ferdig med filmen. Han visste jo ikke at han havnet i bildet vil jeg tro. Det er priceless! Sjekk det ut. Hihi..

Det skal også sies at jeg ALLTID spør de rundt meg om det er greit at jeg filmer øvelser og at jeg spurte han typ 3 ganger om det var greit at jeg la ut filmen på instagram og blogg. Han tok det med et smil og sa, "ja seff! humor må man ha"! Og jeg sier bare thats the spirit! Hihi.. Selvom jeg måtte spørre sånn 2-3 ganger ekstra "eeer du helt sikker?" Det var null stress da. Digger folk som ikke tar seg så selvhøytidelig og smiler. Jeg er aldri i veien for noen fordi jeg alltid sørger for å bruke ting som er ledig når jeg filmer, spør de rundt meg og rydder ALLTID opp etter meg. Og jeg er også veldig ydmyk når jeg spør♥

I dag er det overkroppsøkt og jeg merker kalorikuttet mitt mer og mer. Noen dager er jo bedre enn andre selvsagt. Dagen på jobb i dag har vært veldig tung og kroppen føles som den veier dobbelt så mye og min verden går litt i slow motion nå. Jeg er liksom ikke like våken og kvikk lenger føler jeg. Så heldigvis er det ikke lenge igjen før det hele er over. TAKK GUD! For det tærer på kropp og psyke. Og jeg må bare beklage all kake og mat spammen på snapchat, men jeg vil vise dere mine daglige utfordringer! Hehe.. Det er ikke som at jeg hadde kjøpt sånt hver dag selvom jeg ikke hadde vært på diett. Men bare det at jeg absolutt ikke får lov og ikke har spist så mye sukker de siste mnd gjør at alt blir veldig spennende and i want it all! ♥ 

Jeg sendte også inn tallene mine til verdens beste coach Line i dag og på en uke har jeg gått inn flere cm på ræv og lår som er problem områdene mine. Det er deilig, for jeg blir jo bekymret for om ting plutselig skal stagnere. Så det går absolutt riktig vei og jeg har stor tro på at sceneformen min skal være innafor! Nuh skal jeg lage middag og jeg skal spise wok i dag. MMM! Det er så sykt lenge siden. Og siden jeg er en lat jævel i dag så er det wok mix, ytrefilet og eggnudler som skal ordnes. For fryste grønnsaker er faktisk super bra! Masse næringstoffer som bevares når det fryses. JA, til enklere løsninger ved behov! ♥

Ha en super kveld fininger!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Digg sømløs tights HER! // Hoodie fra bikbok (utsolgt på nett) // Sko Adidas lite racer fra www.xlife.no (utsolgt) (Alt kjøpt selv)
GOOOD STEMNING PÅ GYMMEN! ♥ 
Her kommer treningsvideoen: 

zyMvhu5Xzok

 

Oppskrift - Lavkalori Rullekake

 • 12.09.2016 kl. 18:24

//Sponset Innhold//

ENDELIG skal jeg få delt den lavkalori sukkerfri rullekaken jeg la ut på snap forrige uke som selv jeg på bikinifitness diett kan nyte! Bare gled dere! Denne kan du spise med verdens beste samvittighet..

Oppskrift 1 Porsjon: 

→ 3 eggehvitter
→ 1-2 ss Sukrinmelis
→ 3-4 sitrondråper
→ 2 ss maizena


Thats it! Hællemåne så simpelt. Okei jenter! Sett ovnen på 150 grader. Og miks eggehvitter og sukrin til stiv marengs. Fortsett og miks men ha oppi sitrondråper og maizena. Da skal dette mikses LENGE. Altså 5-10 minutter. Så det er rimelig digg å ha en kitchn aid. Hihi.. Men uansett om du har håndvisper så er det verdt og vente på. Når den er ferdig mikses og en luftig stivpisket marengskrem så spre den på bakepapir relativt tynt. Ikke jobb for mye med den for den må være luftig. Og spre den ut i en stor firkant og sørg for at den er ca like tykk over alt. Stek midt i ovnen i 35-40 minutter avhengig av ovnen din. Følg med litt. Når tiden er ute så skru av ovnen og åpne døra litt på gløtt og la varmen sige forsiktig ut før du tar den ut til avkjøling. Når du skal rulle den sammen sø løsne den forsiktig på den ene siden og rull i vei. Bare ikke vær helt brutal for da kan den revne.

Jeg valgte å bruke vanilje propud som fyll sammen med friske jordbær, men har du ikke propud kan du alltids blande mager vanilje kesam med litt søtning (for jeg synes mager vanilje kesam er litt for syrlig) hvis ikke kan du bare bruke sukkerfritt jordbær syltetøy fra Lerum så blir det som vanlig rullekake. Men jeg liker luksus  utgaven min med propud! Hihi.. Nytes med en kopp te selvfølgelig♥

Og når vi snakker om propud så er jeg hos mamma nå og skal plukke opp et nytt lass just nu så det er heaven on earth! Og hvis du er keen på propud sjææææl så får du det HER! ♥ Jeg klarer fortsatt ikke å leve uten og det er seriøst noe av det beste jeg vet! Og det er faktisk Lørdagsgodt verdig. Og bare det at det er like sunt som mager kesam er jo magisk! 

Poseringstreningen min gikk bra i går og jeg har mye jeg må jobbe med, men alt i alt føler jeg det ser bra ut. Jeg må bare være bestemt og selvsikker i bevegelsene mine og faktisk øve inn rutinen så det blir flyt og eleganse for å si det slik da. Haha.. Men jeg har absolutt trua på at sluttresultatet skal bli fint. Det blir så spennende å stå på den scenen atte fy! Det er bare 3 uker igjen og det blir mer og mer nervepirrende. Nå er ALT i boks bortsett fra smykkene. Jeg kjøpte en ring i stad da. Det skal sies. Haha.. Men jeg klarer ikke bestemme meg for hva slags armbånd og ørepynt jeg vil ha. For jeg har så kort hals så øredobbene kan ikke være for lange for da bare ligger de på skuldrene mine. 

Nå er det straks ukens første legday. Ønsk meg lykke til♥ Hihi..

Ikke glem å følge min treningsinstagram HER!
Eller sjekk ut hashtaggen #ChristinesGymVideos for tips til knallgode øvelser. Du kommer rett til taggen HER! 
Lik gjerne facebook siden min HER! hvis du vil bli med videre på denne lille fitnessreisen.
Snapchat: CHRISUNIVERS hvis du vil se hvor lite selvhøytidelig jeg faktisk er♥

(Og ja, jeg har silikon hvis noen lurer.. Haha, selvom det kanskje er rimelig tydelig nå!)


​Tights fra xlife.no HER! (Du finner bilder med farger i forrige innlegg)  

//Sponset Innhold//

 

Stress søndag!

 • 11.09.2016 kl. 12:27

God søndag fininger. Tidenes stress morgen her i dag. Jeg skal jo på poseringstrening i Trondheim i dag og jeg har 4 timer å kjøre hver vei. Og dagen startet med at jeg trodde jeg hadde forsovet meg heftig. Stressa i meg frokost og fikset meg og rett før jeg skulle løpe ut døra så sier Kim. Men hvis du skal være der kl. 15:00 så trenger du ikke dra før om en halvtime. Jeg bare "WHAT?" Jada, jeg hadde tatt greit feil av klokken. Herregud! Så da fikk jeg straks litt bedre tid, men man er jo fortsatt sånn stressa i sjelen for det tar litt tid før man registrerer at man er i rute alikevel. Puh! Så gikk det vel et kvarter før det dukket opp melding på at poseringstreningen er utsatt fra kl. 15:00 til kl. 17:00. Og DA har jeg hvertfall god tid. Åh, da kunne jeg jo sovet lenge og vært helt uthvilt pluss at jeg faktisk kunne tatt meg tid til å spise en god frokost og preppe god mat til å ha med. Neida, i stedet kasta jeg bare en hel stor boks med mager cottage cheese i en boks med litt kalorifri zeroh saft og heiv oppi en boks blåbær. Tok med hele kyllingpålegg pakka og noen riskaker. Haha.. Luksus hæ? 

Så nå sitter jeg her da. Litt svimmel for jeg trenger jo ikke dra før om ca 3 kvarter. Men da rakk jeg jo hvertfall og blogge et kjapt innlegg♥ Sorry dårlig blogging nå altså, men jeg henger ikke helt med om dagen. Og det innlegget i går hørtes jo helt jævli ut. Jeg leste over det og tenkte bare. Fysj for et menneske. Det skal sies at det hørtes litt mer brutalt ut enn det som er. For det hørtes jo ut som jeg ikke liker barn. Huff! Haha. Det er ikke tilfelle da. Det er bare lite tålmodighet og litt tynnslitte nerver. Og da blir det litt slitsomt. 

Jeg er hvertfall super spent på poseringstreningen i dag for jeg skal være ærlig og si at jeg ikke har øvd mest, men jeg føler jeg har en liten rutine gående. Jeg er veldig spent på tilbakemeldingen jeg får og hva som er bra/dårlig. Og evt hvor bra/dårlig det er. Jeg har jo også fått bikinien min nå og HERREGUD så fin den er! Helt vilt. Gleder meg virkelig til å dele den med dere og jeg er så spent hva hva dere synes. Jeg holder den hemmelig litt til. Dere vet jo at den er blå, men det er så mye mer enn bare blått da. Den er amazing! 


 

Jeg sendte også den snapfilmen av magen min til coach Line og hun sa magen var sceneklar så det var et motivasjonsboost uten like! Nå mangler jeg bare at det siste fettet rett under rumpa og på sidene øverst på lårene slipper så er jeg i mål. Det er der "problem området" mitt er og der jeg legger på meg først. Så Line sa jo ifra for en stund siden at det er der det vil slippe sist. Og jeg er litt sånn små stressa på akkurat det fordi det er jo tross alt et veldig viktig område.

Jeg har planer om å få ut litt oppskrifter og mat tips den kommende uken og mer gode treningsøvelser så ikke glem å titte innom♥

Ha en super Søndag fininger! Skal prøve å få snappet litt så ad meg gjerne: CHRISUNIVERS

Instagram HER!
Facebook HER! 

Hoodie HER! // Tights HER!  (ELSKER denne! Myk og stretcy og perfekt livhøyde!)


//Sponset Innhold//

 

Diett bitch..

 • 10.09.2016 kl. 12:52

//Sponset Innhold//

Hei jenter! Her kommer en liten update på hva som har skjedd de siste dagene. Det er så kjipt når jeg ikke rekker og blogge fordi det er jobbing, pendling, trening og posering også skal man ha tid til å prøve å ta vare på denne kjærsten å da. Som blir forsømt støtt og stadig stakkar. Tidenes egotripp kjærring føler jeg meg som for tiden. Men jeg MÅ bare. Det er bare 4 uker igjen til jeg står på den scenen og da må jeg bare være en hensynsløs jævel og gjøre det jeg må for å stå der som den beste utgaven av meg selv. Så får jeg ta igjen alt etter den 8 Oktober. 

Ja, det som har skjedd i løpet av de 2 siste dagene det er et kalorikutt jeg ikke er fan av, men det må til og jeg har hatt det ganske så luksus frem til nå. Nå begynner jeg å synes smålig synd på meg selv og jeg kjenner at mangelen på nok karbohydrater til å gjennomføre gode økter og ha generelt overskudd blir short. Den siste  uken har jeg jobbet ræva av meg på jobb og gjort om hele butikken. Jeg jobber i en ganske stor klesbutikk og det og gjøre om er ingen lek. Det er full aktivitet hele dagen. Jeg tar ned ALLE varene som er på en vegg og bygger den opp igjen med varer som er nye og må pakkes opp og varer som henger på andre vegger. Det har jeg gjort med så og si hele butikken og det er fysisk krevende. For så og sitte en time i bilen hjem og bli helt dævv. Kommer hjem og spiser et relativt lite måltid før trening. 

Treningsøktene de 2 siste dagene har jo vært gode, men jeg kjenner at jeg må grave så langt nedi den mørke sjelen min for å hente alt jeg har av energi. Jeg må bare skjønne at kvaliteten på øktene mine ikke blir som før nå den siste tiden for man må faktisk ha nok mat for å prestere på trening. Så jenter! IKKE SULT DERE! Jeg får bare ikke sagt det nok. 

I tillegg til alt dette så har min kjære en 4 åring som har konstant munndiare og uansett hvor hyggelig dere kanskje tenker at det er så er det faktisk jævli slitsomt. Jeg har jo konstantmunndiare selv typ hele tiden, men det blir anderledes forde. Ja, verdens ondeste menneske føler jeg meg som når jeg skriver det. Men fy faen jeg blir helt ør i skallen av alt leven rundt meg til tider. I know.. Ondskapen sjæl! Og det er jo bare fordi jeg er sliten. Og det er jo ikke ungen det er noe galt med. Hun er jo blid som en sol hele tiden. Men jeg må bare være ærlig å si det jeg faktisk føler her. For jeg er ikke noe glansbilde av et menneske. Akkurat nå føler jeg meg som jekyll & hyde. Det ene minuttet er det super happy camper og det andre minuttet føler jeg meg som en ond jævel. For jeg føler jeg bare burde bo i en grotte aleine akkurat nå. Haha.. Nå setter jeg det litt på spissen her da, men jeg vil virkelig forklare hvordan jeg føler det! 

Så dere skjønner kanskje dilemma. Hehe.. Måtte bare dele litt med dere! Senere har jeg ukens siste økt og det er bein. Jeg satser og håper på at det blir en god en! Også skal jeg slappe av i joggisen resten av kvelden og gjøre minimalt. Hihi.. Det blir deilig. I morgen så kjører jeg til Trondheim for poseringstrening. Så det blir typ 10 timer i bil for et par times øving, men det må til og nå trenger jeg litt veiledning på hvodan akkurat MIN posering kan se best ut! For alle poserer forskjellig selvom utgangspunktet er det samme. For man må vite sine gode og dårlige sider. Så jeg trenger et par ekstra øyne som kan se hva jeg burde prioritere å sette mest fokus på når jeg står på scenen. Poseringen min synes jeg faktisk begynner å bli ganske brukbar. Det er bare å øve øve øve så man får den fine flyten! Så det er STOR prioritering frem til 8 Oktober. 

Ha en super Lørdag fininger♥


Tights fra www.xlife.no men utsolgt! :O

//Sponset Innhold//

Tidenes X-Life pakke..

 • 07.09.2016 kl. 19:56

//Sponset Innhold//

Å herregud! Må jeg bare begynne med å si.. Jeg må være den heldigste grisen i hele verden. Tidenes pakke ble hentet på posten når jeg kom hjem fra jobb i dag og du vet den følelsen når du er villig til å gå fra bilen ulåst og la vesken ligge bare fordi du vil løpe opp i leiligheten for å åpne pakken og prøve alt med en gang. Der var jeg da! Jeg visste jo hva som kom fordi det er jo en egen bestilling i kombinasjon av at min kjære Fredrikke på www.xlife.no skjemmer meg veldig bort også. Og hun kjenner meg godt nå da for og si det mildt så denne esken var juleaften x 10. Og så dere den lappen som var lagt ved? Altså! Jeg blir jo helt rørt! Jeg synes bare det er så fantastisk koslig. Jeg fikk også en nydelig mail fra Fredrikke etter at jeg hadde skrevet om hvor kjip Lørdagen min var her på bloggen og det stod så mye fint. En skikkelig motivasjonsmail. Også kommer hun jaggu og ser på meg 8 Oktober på NM i Oslo. Hæ!? Hvor koslig er ikke det da. Jeg er så heldig og stolt som får lov til å være en del av Team X-Life. Finnes ingen bedre♥

Tenkte jeg skulle legge ut alt jeg snappet her med en gang så det blir lett for dere om det var noe dere fikk lyst på♥ Sikler dere like mye som meg? Jeg er bare i ekstase. Ja, jeg elsker grått. Haha.. Passer til alt da♥

1. Tights HER! // 2. Genser HER! 

Dette settet er magisk! FY så deilig kvalitet med en helt fantastisk stretch og super mykt! NB! Litt stort i str. er du i tvil gå en str ned.

Jakke HER! 

Kjempefin overgangsjakke nå som høsten kommer. Til og fra gymmen eller bare som jakke til en sporty hverdagslook. ELSK på fargen!
 

1. Tights HER! // 2. Genser HER! 

Skulle tro dette var et sett for fargene er perfekte for hverandre. Super myke og kjempe deilig stretch i begge. Tightsen har perfekt høyde på livet og sitter som et skudd! 

T-Shirt HER! 

Super fresh oversize adidas tee som jeg kommer til å bruke med et par slitte jeans og til harde treningsøkter! Jeg knøyt den bak, derfor ser den anderledes ut på snap´en jeg la ut. Denne er perfekt hvis du ikke vil ha noe stramt rundt magen når du trener. 

Shorts HER! 

Knallfin, enkel shorts som ikke var for kort. Passer til alt. Normal/stor i størrelsen. Er du i tvil gå ned.


1. Bukse HER! // 2. Genser HER! 

Elsk, elsk og atter elsk! Jeg er jo en joggis frøken så det her er jo det ultimate settet. Jeg kommer til å bruke buksen til overkroppsøkter også for noen ganger er det deilig å trene i baggy bukser når man føler for en chill stil på gymmen. Ikke alltid man har lyst til å ha på tights. Jeg har XS i buksen og S i genser. 

1. Tights HER! // 2. Tank Top HER! 

Jeg ELSKER adidas og denne tightsen har jeg siklet på lenge og endelig var den på lager igjen. Så hvis denne er på deres ønskeliste å så hurry hurry. En av de store trendene nå er jo nettopp denne også passer den jo i tillegg til alt! Stor på størrelsen. Er du i tvil gå ned. Knallbra stretch. Tank toppen var super myk og deilig stretch. Normal i størrelsen og ikke for kort.

Kari Traa Tights HER! 

Denne sømløse herligheten satt bare helt sinnsykt bra. Den har også noen gummistriper på innsiden av strikken som gjør at den holder seg på plass! Den var super myk og fargen var døds fin. Passet også veldig godt til icaniwill hettegenseren mtp fargen. 

 

1. Tights HER! // 2. Genser HER! 

Også dette settet her da! Ja, folkens.. Jeg er ikke redd for farger. Men det skal være riktige farger som jeg kler og lilla er en farge jeg er glad i. Denne tightsen er det litt kompresjon i så her har jeg gått opp en størrelse og vil anbefale alle og gjøre det samme. Genseren også. 
MEN! Denne tightsen kan dere snart vinne for jeg skal kjøre en giveaway på den. Det var jo i anledning til at jeg rundet 20 000 følgere forrige uke, men siden jeg måtte bytte størrelse måtte jeg vente. Og når jeg kom hjem fra jobb i dag hadde jeg rundet 22 000 følgere! WHAT! Hva skjer med verden!? UENDELIG TAKKNEMLIG!
 Så gjett om jeg skal få fortgang på denne giveaway´en. For verdens beste gjeng fortjener en fin oppmerksomhet nå♥

Trec tights HER! 

Super deilig stretch og bra passform. NB! Stor på størrelsen så her MÅ du gå ned en str. 

Også var jeg jo mega heldig og fikk kalorifrie dressinger, protein pannekaker og protein brownies. Det er jo GULL for meg spesielt nå på diett. (Jeg fikk forresten et kalorikutt i dag så nå blir det relativt kjipt fremover, men da kan jeg hvertfall drukne sorgene i kalorifri dressing. Haha) Jeg skal holde dere oppdattert på hvordan de smaker på snapchat! Elsker at jeg kan vise dere litt mer der i form av anbefalinger og mat tips♥ Beklager at det ble litt masete med alle disse antrekkene, men jeg vet selv at jeg gjerne vil se ting på noen før jeg shopper på nett. Så jeg vet at hvis det hadde vært meg i andre enden så hadde jeg synes det var til nytte. 

Planen var å kjøre ukens andre beinøkt i dag, men jeg forskyver heller uken min med en dag og trener på Lørdag da slipper jeg også å trene alene i dag. Jeg var så sent hjemme i dag så da blir det best slik. Hihi.. Så får jeg øvd posering nå også rekker jeg og ta en soltime før det er svarte natta. Woho! 

Instagram HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS ALT utvalgt av kalorifrie dressinger og dessert sauser som sjokolade, karamell og jordbær finner du HER! Protein pannekaker HER! Protein brownies HER! 

//Sponset Innhold//
 

VIDEO - 2 Super gode rumpeøvelser

 • 06.09.2016 kl. 18:35

God Tirsdag babes! Først av alt så vil jeg bare si TUSEN takk for tilbakemeldingene på gårsdagens blogginnlegg både her og på instagram. Kommentarer og meldinger♥ Dere er en herlig gjeng og jeg er så glad jeg har dere. Dere gir meg så sykt bra motivasjonsboost og det var akkurat et slikt boost jeg trengte i går♥ Det hjalp stort! Også jeg fikk en helt fantastisk mail fra Fredrikke hos Xlife som bare toppa det hele. Makan til god gjeng♥ Tusen tusen takk for at dere har trua på meg, spesielt de dagene jeg kanskje ikke har mest tro på meg selv. 

Vel tilbake til bootybuildingen her.. Dette innlegget skulle jo egentlig ut på søndag, men da var jeg bare helt lobotomert så det ble utsatt, men disse øvelsene er for gode til å ikke dele! Jeg fikk hvertfall delt den ene rumpeøvelsen på instagram og fikk kjempe god respons, men sparte den andre til bloggen. Hihi.. Må jo være noen fordeler ved å titte innom her også♥ 

Begge disse er isolerte øvelser for rumpa (VIDEO NEDERST).

Rumpeøvelser er noe jeg konstant forsker på for jeg sliter noen ganger med å få kontakt med rumpemuskelen min pga svai rygg. Dette er gammelt nytt for dere som har lest bloggen min en stund, men til dere nye som titter innom er det greit å forklare litt mer av hvordan jeg tenker.  

Fordi jeg ligger oppå benken er korsryggen min "låst" og jeg får ikke hjulpet til med noe annet enn rumpe og bakside lår. Og det er perf! For det er det område jeg er ute etter å jobbe med. Og disse øvelsene er så enkle at hvem som helst får de til. Om du har trent i flere år eller om du nettopp har startet.  Jeg vil anbefale dere å kjøre disse øvelsene høyrepetisjon. For eksempel 3 x 15-20 reps på den som er etbeins og 4 x 15-20 på den med begge beina. Skal love dere det svir godt. Og det liker vi! Husk å jobbe aktivt med rumpemuskelen og kjenn at den jobber opp og ned. Og skvis rumpa på toppen og prøv og hold et lite sekund! Håper virkelig dere tester de ut For de er bare sykt gode!♥ Begge øvelsene kan også kjøres hjemme uten vekt. Kjør 3-4 sett og kjør så mange repetisjoner du klarer. Til failure som det heter. 

Også vil jeg bare nevne at jeg er ikke helt rå på videoredigering ennå, så filmene mine på youtube er ikke av den beste kvaliteten. Jeg fikk en kommentar om at jeg burde ha musikk, men hvis jeg skal ha musikk på så blir jeg ratt saksøkt, det blir reklame i videoen OG da tar det meg sikkert 3 timer å fikse en video i stedet for 15 minutter. Så akkurat nå har jeg ikke mulighet til å sette meg inn i det. Hehe.. Jeg er så langt ifra noe datageni atte fy. Nesten flaut!

 skal jeg få laget meg noe middag for jeg kom hjem fra jobb for typ 45 min siden. Også er det tid for ukens første overkropps (og legg) økt. Min favoritt♥ Jeg er ganske matlei faktisk, så jeg er ikke så inspirert til å lage noe fancy schmansy så jeg får se hva det blir. Lite inspirert og giddalaus betyr som regel pasta. Haha, men skal rote litt rundt i kjøleskap, skuffer og skap først, men jeg vet innerst inne hva som kommer. 

Jeg får også tilbakemelding på formen min i dag av coach Line og jeg er SÅ spent på om jeg må gjøre enda et kutt på dietten og evt hvor stort dette kuttet blir. Og om det blir noen endringer på treningen! Shiiiit jeg er spent!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Antrekk fra www.xlife.no (desverre utsolgt)
I9BUiFlx_S0
//Sponset Innhold//

Dypere tanker om diett og en vanskelig Lørdag..

 • 05.09.2016 kl. 18:14

God mandag jenter.. I går ble det ikke noen oppdattering her rett og slett fordi Lørdag ikke helt ble som den skulle og søndagen var jeg i relativt shitty humør. Men jeg fikk hvertfall gått meg en tur og luftet hodet i går da. Det var deilig. For jeg har ikke hatt det helt bra de siste dagene.

Jeg har aldri hatt noe problem med å feste uten å drikke, men jeg kjente veldig på den følelsen av å ikke "få lov" til å spise et potetgullflak en gang. Og det er ikke som om det er noen andre sitt valg enn mitt å stille i bikinifitness og gå på diett så det er jo egentlig dumt å være så bitter noen ganger, men forde. Det gikk greit i starten for da var jo alle edru og vi skravlet og koste oss, men utover kvelden som folk hadde fått i seg et glass eller 5 så følte jeg meg mer og mer utenfor. Jeg følte at jeg bare var en kjip kladd som tok opp plass i sofaen og energien min er jo ikke helt på topp fordi jeg går på en kalori underskudd. Og når alle drakk, koste seg og høvla innpå med potetgull og sjokolade så følte jeg meg bare ikke som en av gjengen da for å si det mildt. Og jeg er jo super sosial så jeg kjente veldig på den å ikke føle meg som en av gjengen. Det var ikke som om noen frøys meg ut, nei nei. Vennene mine er nydelige. Men det var bare den følelsen jeg selv satt med. Jeg dro ikke ut og kvelden endte ikke helt optimalt. Jeg er jo som en hormonell drittunge for tiden pga diett. For man blir aggresiv og jævli når man ikke får den maten man vil. Hvertfall jeg. Jeg ELSKER mat. Og at jeg har valgt å nekte meg den gleden jeg får ved å kunne kose meg med god mat og drikke i helgene for å komme i en viss form er jo egentlig helt jævli. Men det må til og det finnes desverre ingen vei utenom. Jeg har jo bestemt meg og dette SKAL gjennomføres, uten tvil!

Det er derfor jeg pr nå føler at dette er noe jeg kommer til å gjøre 1 gang. Da har jeg gjort det. En erfaring rikere og jeg vet at jeg har vært i den formen. Og jeg skal jo ærlig innrømme at det er jo morsomt å se kroppen forandre seg og se resultatet av all treningen på denne måten. Men hvilken form er det egentlig? En skrapa energiløs form som gjør at man ikke yter maks på trening og ikke kan kose seg med det som betyr veldig mye. Jeg tenker også mye på hvor mye "gains" (muskelbygging) jeg går glipp av ved å trene på underskudd og det plager meg veldig og jeg føler meg noen ganger som en tynn flis nå. Jeg har tross alt mistet 6 (!!!!) kg på diett! Men humøret er veldig opp og ned, for 1 dag føler jeg at dette er drømmen og fy faen så sinnsykt det er å stille i NM i bikinifitness jeg føler meg fin og jeg synes kroppen min ser sterk ut og jeg føler at formen min begynner å bli drit bra og jeg ser fit ut, dagen etter føler jeg meg som et skjellett og hater livet. Haha.. Så det er veldig VELDIG manisk oppi hodet mitt til tider. Men mye av det er lavt blodsukker og mitt indre matvrak som lurer på hva faen jeg driver med. Jeg kjenner jeg er så dritt lei av å ikke kunne klikke i godteavdelingen på Lørdagene atte FY! Dere skal vite at jeg setter MYE mer pris på det å trene hardt som F mandag-fredag og kjøpe godteri til 500 kr på Lørdagene og mumse i meg som en gal. Det er min belønning og jeg velger å se på det som min lille minibulke livstil. Jeg har stor tro på at det er pga jeg har gjort dette at min treningsmotivasjon som regel ALLTID har vært på topp med masse energi og at jeg faktisk har bygget den kroppen jeg har i dag. For man trenger mat i systemet for å bygge optimalt med muskler. 

Så til dere som spør meg hva jeg spiser og hva hvor få kalorier jeg får i meg nå på diett. EN TING DERE SKAL VITE! Det er at jeg ofrer synlige magemuskler og andre muskler for godterilørdagene mine ALL DAY, ANY DAY! Det er så mye mer viktig for meg å leve livet og kose meg med noe av det jeg setter høyest av alt og det er faktisk mat og utskeielser. For jeg er et evig matvrak. Det er for meg min balanse som gjør at jeg klarer å være så strukturert og ha det pågangsmotet med treningen min som det jeg har. Så jenter, ikke hig etter å "deffe" dere. Tillatt dere selv og ha utskeielser på Lørdagene hvis det er noe dere liker å gjøre. Er du flink og trener hardt i ukedagene og spis akkurat det du føler for på Lørdag. Ikke ha dårlig samvittighet for noe du har spist. For spist er spist. Det valget har du tatt og det skal du nyte. ALDRI la deg selv få dårlig samvittighet for noe du har spist. Mat skal være noe positivt. IKKE negativt! Kos og ikke frustrasjon!♥

Jeg skal også være 110% ærlig og si at når de andre hadde gått ut og jeg ryddet etter vorset. JA SÅ SPISTE JEG LITT SJOKOLADE! Og jaggu spiste jeg ikke litt potetgull å. Jepp.. ONLY human. Jeg klarte bare ikke å se på det lenger. Og det er ingen krise for det har ikke så mye å si i det store og det hele bildet. Men jeg blir jo skuffet over meg selv fordi jeg ikke klarer "å følge reglene" for noe jeg faktisk gjør frivillig. Men sånn er det vel bare. Det var et weak moment. Og det er HELT OK!

Jeg måtte bare dele dette med dere for er det noe som også er viktig for meg så er det å være ærlig og jeg skal ALDRI fremstille meg som noe perfekt individ for jeg er langt fra perfekt. Jeg er bare menneske og det er faktisk viktig å tillate seg selv å "drite seg ut" uansett hva slags situasjon det skulle være. Hva faen har det å si uansett. Er det noe jeg ikke er så er det selvhøytidelig og jeg har ingen problemer med å vise når jeg går på en smell. 

Det er usle 5 uker igjen til jeg står på den scenen! Og til da skal jeg faen meg gi ALT! Og når det er over. Da skal jeg endelig leve igjen og jeg gleder meg til å dele mine cheat days med dere igjen♥ I can´t freakin´wait! 

*Note to self! Prøv å bli mindre fittekjærring på diett og HOLD UT i 5 uker til! (Og hold ut kjærsten!)

Jeg har forresten hatt en KILLER beinøkt i dag (kanskje det var pga sjokoladen og potetgullet?) Og jeg filmet en bootykiller dere IKKE vil misse. Den kommer på instagram senere i dag babes så følg med♥ 

Takk for at dere tittet innom min treningsblogg i dag

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Tights og sko fra www.xlife.no men det er desverre utsolgt! // Sportsbh H&M//Sponset Innhold//

Lørdag og fest!

 • 03.09.2016 kl. 11:10

God Lørdag jenter! Å, i dag er jeg så gira fordi vi får besøk av 2 vennepar og det blir vorspiel hos oss også blir det ut og shake dansefoten! Woho!♥ Jeg skal jo selvsagt holde meg unna alkohol og snacks, men det overlever jeg. Jeg er bare så himla glad for besøk og god stemning. Hehe.. Jeg har laget 2 liter med kalorifri gele så jeg kommer ratt til å spise opp alt i løpet av kvelden. Haha. Skammelig, men veldig sant! 

Og jeg gleder meg sånn! Fordi jeg skal ha på hæler. Sneakers byttes ut mot hæler og jeg tenker å kjøre en jumpsuit i dag. Det blir så fræsht! Jeg pynter meg jo aldri på den måten lenger så det blir stas. Kommer sikkert til å snappe ihjæl denne dagen. Så hold dere fast. Hehe..

Jeg er den type jente som ikke trenger alkohol for å ha det gøy, så jeg kan fint dra edru på fest og være den som tar mest av. Sånn er det å ha happy go lucky syndrom. Hehe.. Så selv når jeg ikke er på diett mot bikinifitness som nå så drikker jeg ekstremt sjeldent. Men etter NM så blir det fest så fort kroppen er klar for det da. Det er det ingen tvil om! Med cava, snacks og nattmat for alle pengene! Hihi, men den tid den sorg! 

Jeg må løpe nå, må kaste i meg litt mat også er det først ukens siste treningsøkt før jeg stikker og shopper litt! Hvis jeg gidder. Må tross alt kjøre 2 timer for å shoppe, så jeg skal se det an. Hehe. I dag trener jeg overkropp og legger, men vet dere. jeg er SÅ STØL! Jeg er jo aldri støl så og si fordi jeg følger et fast program og blir kun støl når jeg tester nye ting, men nå etter 1 1/2 uke på sofaen med virus så er jo kroppen helt treningsjomfru så nå er jeg ødelagt fra topp til tå. Holy mother! Jeg måtte knekke meg opp av senga i dag. Og jeg må ta meg for når jeg skal sette meg ned på do. Er det mulig. Jaja, har brukt kroppe godt hvertfall. 

Oppdattering på gårsdagens godøkt med 2 supre rumpeøvelser kommer i morgen da jeg har insane mye å rekke i dag!♥

Dere er vel med meg på snapchat i løpet av dagen?♥ → CHRISUNIVERS
 

Selfiespam av magemuskler og rabattkode hos Xlife til dere!

 • 02.09.2016 kl. 20:40

//Sponset Innhold//

Ja, overskiften sier vel nok haha! Kleine kjærring! I dag har jeg hatt en liten selfiephotoshoot her hjemme for nå begynner endelig kroppen og slippe litt av det vannet den har holdt på pga jeg har vært syk. Så nå begynner magerutene og titte frem igjen. Og det ble en aldri så liten fredagsflex også gitt! Jeg synes det er stas, men samtidig så vet jeg at det er ikke denne formen som gjelder for alltid. De blir mindre synlig relativt raskt etter konkuransen da jeg selvsagt har planer om å gå opp i vekt for å fortsette å bygge muskler på den mest optimale måten. Dvs Å SPISE GODT! Og gud som jeg gleder meg! Men hvertfall.. Jeg tok en del bilder i dag da formen har spisset seg litt de siste dagene.

Jeg hadde også en super bein/ryggøkt i dag, litt mer fra den kommer i morgen. Testet 2 øvelser som er GULL for rumpa så titt innom♥ Nå må jeg kaste i meg litt middag. Ble akutt slapp når jeg kom hjem fra gymmen. Har ligget her i over 2 timer og bare stirret ut i intet. Haha.. Så dro jeg frem mac´en for et kvarter siden. "Shit Bloggen!!". Sorry, den ble litt glemt av frøken svime her. Blir litt surrete med mindre karbohydrater innabords ja. Hehe.. Soser litt rundt i min egen verden noen ganger! Jeg gleder meg stort til normalt kosthold og utskeielser i helgene! Nå er det ikke lenge igjen til NM! 5 Usle uker..

Også vil jeg bare nevne at www.xlife.no kjører 25% på ALLE varer ut helgen! (Utenom Better Bodies og GASP) Så hvis dere liker treningsklærne mine. Det er virkelig nå dere må kuppe de. Og kjapp dere for de beste styles blir utsolgt først!♥ Og husk at de selger ikke bare klær da! Nå kan dere kapre mini bands, propud, sukrin, kalorifri søtning, proteinpulver og MASSE andre godsaker♥

DISSE BILDENE ER UREDIGERTE!

God helg vakringer! ♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS//Sponset Innhold//

Video - Supersett for rumpe og bein..

 • 01.09.2016 kl. 17:19

//Sponset Innhold//

Å herregud så deilig det var å trene i går! (Les: PAIN) Det føltes så godt å være tilbake på gymmen og jeg overlevde faktisk til tross for at jeg fortsatt er tett i hele hodet. Jeg kjente jo at energien var litt mer laber enn vanlig, men det går helt fint så lenge jeg ikke blir dårligere. Når jeg var ferdig med økten var stemmen min nesten borte. Men det gikk seg til.

Det var seriøst drit tungt og trene i går. Jeg fikk så god kontakt med musklene jeg jobbet med og det var jo legday så hello rumpepump du har vært savnet!♥ Jeg filmet et supersett til dere som jeg virkelig anbefaler dere å teste ut. Jeg sliter jo noen ganger med å få kontakt med rumpemuskelene mine pga stor svai i ryggen så jeg driver alltid å tester nye ting og eksperimenterer for å gjøre det som må til for meg å oppnå super kontakt. Og disse to her i kombinasjon var magisk. Dere er nødt til å prøve det heseblesende supersettet her ut. Du vet det er en god økt når håret ditt klistrer seg til det svette ansiktet ditt! (VIDEO NEDERST)


Tights HER! // Topp HER! // Minibands HER! (Strikker)

Jeg vil også bare slenge med at det er veldig variabelt hvor mye jeg får snappet fra trening. For jeg trener i en militærleir og det treningsrommet er til tider sinnsykt fullt! Og da må jeg faktisk manne meg opp bare for å filme til instagram og blogg. Og da spør jeg alltid de rundt om det er OK at jeg filmer av respekt for de rundt meg. Det blir alltid tatt imot med et smil og en liten latter for folk skjønner ikke alltid hva jeg driver med. Haha.. Men da passer det seg ikke alltid å fly rundt der med tlf og snappe at jeg trener. Haha.. Selvom jeg synes det er super stas og ha dere med hele gjengen og skulle gjerne vist masse fra gymmen. For det er jo der jeg er i mitt rette element. Så noen dager er mer spennende på snap enn andre. Håper dere forstår♥ Det er ikke alle rundt meg på gymmen som vet  hvor viktig dette er for meg og hvor seriøst jeg virkelig driver med dette så de tenker sikkert at jeg er supernørd! Haha.. Men blæ! I love it! Jeg tror de fleste begynner å bli vandt til meg nå. Hehe..

Det er også derfor bildene mine noen ganger er litt kjipere på kvalitet. Nettopp fordi jeg ikke kan stå og bli tatt bilde av til enhver tid. Så jeg henter bilder ut fra filmene og må klippe vekk folk rundt osv. Det går desverre utover kvaliteten. Men hei.. Det er bedre enn ingen bilder da♥

Også vil jeg bare si tusen takk for alle tilbakemeldinger jeg fikk i går♥ Makan til gjeng jeg har og jeg er evig takknemmelig for all feedback og meldinger babes! Jeg blir så rørt over alt det fine dere sier atte hællemåne! Hihi.. Topp motivasjon!♥ Og i dag fikk jeg forresten en ny video av bikinien min FERDIG. OMG! Den blir sendt i dag. Det er helt sinnsykt. Og vet dere hva!??! Den er så latterlig fin. Jeg gleder meg så utrolig mye til å vise dere! Frøydis sa det var den nye favoritten hennes og ingen kom til å slå den på en god stund. Så YEY! Den fargen har heller aldri vært på scenen i Norge før og som jeg nevnte i forrige innlegg. Alt som er unikt i like alot. Og denne kommer til å være one of a kind på NM i år så det blir kjempe gøy! Nå har jeg også frisør i boks med klipp og farge så enda en ting å krysse av megalista!♥ We are getting there!

Det kommer også en giveaway snart for å feire 20 000 følgere på instagram så følg med!♥ Den vil dere ikke misse! Hint: Adidas tights♥

I dag er det overkropp på menyen og jeg gleder meg SÅ masse! Let´s do this girls!

Instagram: HER! 
Facbook: HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS
BP2ON0tSV74

//Sponset Innhold//

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no