PWO og KONGEøkt! <3

 • 28.09.2015 kl. 19:22

Vi kjøpte en ny type pwo på nm i helgen som var helt rå! :O Heart attack vol. 3 fra Nuclear Pharma.

Jeg blandet 1/4 dels dose av anbefalt mengde fordi jeg ikke har prøvd noe slikt før. Og det var helt insaneeee! Det kjentes ut som jeg hadde drukket 10 redbull og jeg var så gira så det føltes som at jeg bare "måtte løfte noe" haha.. Høres helt drøyt ut men det var en veldig spesiell følelse :) MEN det funka!


Dette beistet var min utfordring! :O Hehe.. 50 hele kilo skulle jeg løfte med beina og ræva! 

Og det gjorde jeg! Med hele min ræv og hele mitt hjertet gikk det 3 sett x 8 reps med dette beistet på ryggen :D YEY! Milepæl! 
Jeg løftet 50 kg tidligere i år også, men løftet da veldig feil og brukte ryggen mer på løftet enn beina. Men nå.. er jeg tilbake på 50 med riktig teknikk :)


JUST DID IT ;)

Etter det så dro vi på skytebanen og skøyt litt pistol :D Åh.. det er sååå gøy! Vi skyter med glock 17. Jeg er veldig guttejente når det kommer til at jeg liker ting som bråker, biler, motorsykler og alt som går fort egentlig.. Og våpen selvfølgelig :P Men samtidig så er jeg veldig girlygirl når det kommer til mote, styling, make up osv. Jeg er jo tross alt utdannet make up artist ;) hehe.. 

The best of both worlds ;)


Instabilde - @christinesunivers


Digger fortsatt tough viking gensern min som jeg kjøpte etter jeg var ferdig med løpet <3 Det skal definitivt gjentas neste år :)

//Christine :*

Drømmelørdag <3

 • 27.09.2015 kl. 20:37

Åh.. i går så var det en super dag! Kjærsten hadde bursdag så jeg overrasket han med super digg frokost med pakker og hjemmelaget oreo kake som jeg lagde på fredag kveld <3 


Hihi.. Jeg visste det var flere ting han ønsket seg så da kjøpte jeg en av de og lot han få de 2 andre som alternativer slik at han kunne bytte fritt og velge selv. Han har enda ikke valgt fordi han synes det er så vanskelig :) 

Etter frokosten så dro vi inn til Oslo for han overasket meg jo med NM billetter<3 


Athletic fitness! :D
De utøverne her er helt ville! De er så maskiner da.. Prøver og overtale Kim til å joine det neste år ;) Men han er litt mer beskjeden enn meg så vi får nå se ;) Han er i hvertfall mer enn godt nok trent :D


Hvis ikke dette er motivasjon til å squat´e så vet ikke jeg altså ;) 


De jentene her er helt rå og jeg blir så sinnsykt fascinert av å se på hvor flotte de er og hvor mye hardt arbeid, struktur og rutiner som lagt ned i det resultatet de har klart å oppnå. Man må ha stålkontroll for å fikse det der altså :)

Jeg synes det var sinnsykt inspirerende og veldig spennende å se det live og tenke at neste år på akkurat denne tiden så står jeg der selv hvis ting går som planlagt :D 
Jeg kjenner jeg gruer meg med tanke på t-walk. Som er en litt sånn struttete modell gåing for å vise seg fra alle sider og hvis personlighet. Det krever mye guts og en god porsjon selvtillit for å fikse det. Jeg eier jo ikke skrupler så det skal jeg nok fikse etter mye øving med koreografi. Men tanker på det er litt skummel.

Men.. man får til akkurat det man vil med rette tankegang! #Nevergiveup #Ifyoucandreamityoucandoit

 

//Christine ;)

Overaskelse fra kjærsten og MEGA måltid!

 • 25.09.2015 kl. 00:04

I dag jobbet jeg overtid, skulle egentlig jobbe 08:30-15:30, men dro hjem kl. 20:45 ca. Jeg var rimelig sulten og sliten da jeg skreiv meld med kjærsten på vei hjem. Og siden han er så sinnsykt herlig så fikk jeg da denne på meld: 


Han har tatt seg bryet med å lage et skattekart til meg <3<3<3 Med en overaskelse under madrassen :D 

Er det mulig å være så fantastisk eller? :D Jeg ble jo selvfølgelig døds gira og super ivrig og skjønte ingenting! Jeg har jo en time å kjøre hjem fra jobb, så gjett om det kribla i nysgjerrigheten ;) 

Jeg kom hjem og løp inn og stakk hånda langt under overmadrassen og fant dette: 


YEEEEEEEY!!! <3 Det hadde jeg ALDRI gjettet! Billetter til NM i fitness nå på Lørdag :D 

Jeg nevnte for litt siden at det hadde vært skikkelig kult å vært der! Også er han bare så herlig og husker det og kjøper billetter til oss! Loooove u! :D

Og ironien i det hele er at det er jo HAN som har bursdag på Lørdag :O Også får JEG gave ;) 

Men frykt ikke.. Jeg har noen triks opp i ermet jeg også :* Hehe..

Og nå.. tid for mat :D

Jeg hadde kun med meg mellom måltid og lunsj på jobb. Tiden har gått drit fort i dag så det resulterte til at jeg hadde MASSE kalorier jeg skulle ha i meg som jeg hadde misset gjennom dagen.. Soooom resulterte i dette! 


1167 kalorier med HERLIGHET!! :D 

Gains say what? 

//Christine ;)

Quadzilla!

 • 23.09.2015 kl. 21:27

Åh.. i dag hadde jeg skikkelig godfølelse med squats´a mine! Aaah.. de dagene altså! <3

Jeg har jo lenge vært litt usikker på knebøy teknikk, men etter mye hjelp fra kjærsten som er super maskin og terping og terping ooooog terping. Så tror jeg og håper at den endelig sitter! :) I dag kjørte jeg oppvarming 1 sett med 20 kg. Også 3 sett med 47,5 kg, 8 reps pr sett. Planen er å øke til 50 på fredag så kryss fingrene for meg :D

Jeg har lent meg litt for langt fremover når det blir litt for tungt på de siste reps´a og da blir jeg drit forbanna på meg selv :P Jeg har en tendens til å være så sykt streng med meg selv. Men hei.. alle er vel sånn innimellom ;)


<3PROGRESS<3

Jeg husker før så synes jeg quads ikke var nooooe fint, og det ville jeg ikke ha osv osv. Nå er jeg besatt av dem :P haha.. Jeg vil ha velformede feminine bein med definisjon. Jeg synes det er sykt fint når man ser musklene i bena for da ser man rett og slett gjennomtrent ut :)


Forklaring på quads/quadriceps. Er jo ikke godt å vite alltid.. jeg visste ikke hva det var for typ 6 mnd siden :P hehe.. Det er godt man lærer litt hver dag ;)

Det er ganske rart hvordan man får en liten oppvåkning noen ganger og livet skifter i en rettning man absolutt ikke kunne forestilt seg. Jeg er veldig glad i at jeg har funnet så mye glede og utløp i styrketrening! Det er virkelig balsam for sjela. Når man kommer inn på gymmen så er det avkobling og full fokus på treningen som gjelder. (Og litt skøy innimellom da :P ) 

Gikk også en tur i skogen etter økta med min søteste Hanne og hunden hennes :)  Det var sykt deilig for de mørbanka beina mine! Hun er min faste partner in crime på trening når min kjære ikke er tilgjengelig og en super god venninne her på Rena. Det er så kult å ha funnet ei jente her som har de samme interessene som meg når det kommer til trening og vi har masse til felles og vi har det rett og slett drit gøy :D hehe.. Hun teller makroer så vi går etter navnene "Makro Laila og Bole Ragnhild" Jeg dævver! haha..

Man får det ikke mer gøy enn man gjør det til sjæl ;) 

 

//Christine :*

Supersunn granola <3

 • 20.09.2015 kl. 16:09

Tenkte jeg skulle dele denne oppskriften :) 

Denne granolaen er suuuper god og jeg bruker den ofte på kesam eller youghurt. 

Kesam, frukt og granola er en uslåelig kombo!

Du trenger: 

- 100 g. Havregryn
- 60 g. Sukrin gold
- 3-5 dråper vanilje stevia dråper (kan sløyfes eller evt bruke annen søtning med vanilje smak, sukkerfri)
- 0,5 - 1 spiseskje kanel (avhengig av hva du liker)
- 1/10 del teskje kardemomme (biiiittelitt)
- En luft tett beholder til oppbevaring
1. Sett stekepannen på middels varme og ha i surkin gold
2. Tilsett krydderet go bland alt sammen til det er smeltet og ser ut som sirup


3. Hell i havregrynene go bland godt til all havregrynen er fuktet av sukrinblandingen


4. Avkjøl på bakepapir på rist


5. Når avkjølt hell i beholderen


Jeg lagde 3 x denne oppskriften for å fylle en beholder.


Klar for å bli hekta? ;)

Enjoy ;) 

Uken som har gått :)

 • 20.09.2015 kl. 13:14

Denne uken har gått i 100 og siden jeg er litt ny på denne bloggingen så har jeg jo ikke tenkt på å få lagt ut noe. Shame on me. Her kommer en liten ukes update :)

Har jo hatt ukas treningsøkter og hadde spesielt en SUPER økt på onsdag hvor jeg klarte 4,5, så 3,5, 3,5 3,5 (!!!) pullups! Jeg kjører 4 sett. Det er så gøy og jeg er drit stolt faktisk :D Man føler seg bare så sykt sterk ;)

Mitt mål er 10 pullups!


Jeg har også økt på knebøy så på onsdag og fredag kjørte jeg 45 kg 3 x 8 :D Og på mandag er planen å øke igjen og da har jeg min kjære som skal passe på at teknikken er innafor. Jeg nekter å lære meg feil. <3 Kryss fingrene for meg! ;)

Mitt mål er 70 kg squats!

How low can you go?! ;P Her terpes det teknikk gjennom hver rep hvert sett! 

OOOOOOOOOG....

I går var det cheatday igjen og jeg sier bare: 


Dette var ikke det eneste jeg dytta i trynet for å si det sånn :O Hehe.. NAM!

Jeg er bare nødt til å påpeke at jeg er sååå avhengig av cheatdays´a mine for å klare å være SÅ strukturert og flink ellers. Jeg koser meg jo med maten jeg spiser på hverdagene, men det er noe eget med godisen og snacksen. Når man jobber så hardt mot et mål som jeg føler at jeg gjør så fortjener man jaggu en (les: MANGE) belønning i ny og ne ;) Så lenge man kommer seg tilbake til start når man har avsluttet en sånn dag og ikke begynner å spise rester osv. 

Et lite tips hvis du ikke klarer å gi deg mens leken fortsatt er god. 

1: Kjøp kun den mengden du tillater deg og spise. For når det er tomt.. Ja, da er det tomt da ;)
2: Er det litt igjen når du skal gå og legge deg.. Kast det! For hvis du vet at fristelsen blir for stor så er det ikke verdt de 50 kr du kaster faktisk. 

Det er en hårfin grense på det og ha en cheatday og kose seg litt og faktisk la det gå flere dager med spising av sukker og annet dritt. Fristelsen er for lett noen ganger. Man tenker.. "Jaja, det gjør jo ikke noe om jeg spiser en sjokoladebit" som blir til 2 og 3 stk for det er jo bare bittelitt. Og kanskje et sukkertøy og en gummiflaggermus (som er min favoritt). Også går du kanskje og små nufser i skåla litt jevn og trutt utover dagen og vips så har du spist 500 kcal du ikke skulle hatt i deg :O Jeg har måttet kaste ting flere ganger når jeg merker at cravingsa kommer på morgnen dagen etter for å si det mildt!

Jeg har tilogmed måtte strø salt over det i søplekassa i frykt for å faktisk plukke det opp igjen og spise det! Hahaha.. Det var når venninna mi hadde laget cupcakes til bursdagen min og det var igjen typ 10 stk dagen etter.. Jeg spiste sikkert 4 stk før jeg bestemte meg for at noe drastisk måtte skje så jeg kasta dem og strødde en shitload med salt oppå! Desperate needs calls for desperate measures :P Spiste ikke fler da nei..

Resten av dagen i dag skal gå til å lage hjemmelaget granola som er perfekt til youghurt blandt annet. Oppskrift kommer senere. Også skal jeg forske litt på å lage suppe. For har litt vondt i halsen i dag. Så mulig det kommer en liten oppskrift der å gitt;)

//Christine :* 

Selvkontroll = 0 !!? :P

 • 13.09.2015 kl. 20:17

Som skrevet i går så drikker jeg veldig sjeldent lenger :O jeg har kanskje drukket 4-5 ganger siden jul. 

Det var kjempe koslig å se gamle kjente i går og jeg storkoste meg! Antrekket ble som planlagt og jeg var i knallform! ;)


Instabilde :) @christinesunivers

Jeg hadde jo med meg måltider og var kjempeflink til å preppe det og spise det der, men jo senere det blei, jeg ble mer og mer beautiFULL ble selvkontrollen relativt svekket..

Det resulterte i dette: 


Ehm.. ja.. Kakeeee!! <3 Omnomnomnom! Dytta rett og slett ansiktet nedi og tok verdens største bit! 

Da var grensene brutt, så det gikk rett og slett til helvette etter det :P haha! Min kjære kom og plukket meg opp etter kveldens kavalkader og vi kjørte hjem til Rena. Little did he know at det er jo en døgnåpen mc donalds på gardermoen :O Så jeg skulle jo seff ha mc nuggets! Haha.. Som den snille gutten han er og fordi han vet at det er livsfarlig og stå mellom meg og mat så kjørte han jo seff direkte dit. 
Jeg fikk dyttet sånn ca 2 og en halv nuggets i trynet før jeg sovnet med den siste halve biten i munn ;D haha.. Sov hele veien hjem. Stakkars Kim som var stuptrøtt han å. 

Reiv med meg mc`ern posen når jeg bråvåknet hjemme som da resulterte i mc`ern til frokost i dag! :O Uuuups! Og ikke nok med det! Har jo skallebank og er relativt sliten og da er det jo veldig synd på meg.. så jeg har jo spist godis og masse annet IKKE diett mat i dag. 

SHIT HAPPENS! Det er godt det er lenge til neste gang ;D ;P hehe.. Men hei.. Jeg er bare menneske.. Spist er spist.. 

Jeg GLEDER meg til å våkne opp i morgen tilbake til mine sunne rutiner, og jeg GLEDER meg til morgendagens treningsøkt. For den BØR bli bra med så stappfulle glukoselager som jeg ikke har hatt siden steinaldern føles det som ;) 

Nå skal det slappes av enda mer her i stua før det er senga og ny uke med nye muligheter :) 

 

//Christine :* 

 

Rapport dag og fest :P

 • 12.09.2015 kl. 12:00


I dag har jeg ukesrapport som skal sendes til min coach Line Celius hos Strongbody.no. I denne rapporten så sender jeg inn alle ukens treningsøker, detaljert, med hvor mange kg/reps osv. Rapporterer også om jeg har hatt spisedag, åssen formen har vært i forhold til energi og form. Jeg sender også inn målene mine i cm. 

Her er dagens mål:

MIDJE: 66 CM 
MAGE BREDEST (NEDERST): 76 CM
BEIN: VENSTRE - NEDERST (RETT OVER KNE) 38 CM, ØVERST (UNDER RUMPA) - 55 CM
BEIN: HØYRE - NEDERST (RETT OVER KNE) 37 CM, ØVERST (UNDER RUMPA) 55 CM

Jeg er veldig fornøyd med dette fordi jeg er allerede ganske lav på fett % så jeg kan ikke forvente å miste mange cm. 

Totalt siden start (4 uker siden) har jeg mistet: 
Midje: -2,5 cm
Mage bredest: - 2 cm 
Lår øverst: - 5 cm (på begge bein tilsammen)
Lår nederst: - 4 cm (På begge bein tilsammen)

Målet mitt er jo også å bygge muskler, så det er jo ikke naturlig at jeg mister så mange cm i beina sånn over tid. 

Nå sitter jeg og skal planlegge måltidene mine for dagen for jeg skal bort senere. 

Bor jo på Rena og har nettopp flyttet hit, så jeg skal på 25 års jubileum´et til tattoo studio til min beste venninne <3 Så da må ting planlegges. Jeg skal jo ha i meg nok mat og næringstoffer selvom jeg skal på fest. Jeg har velig blanda følelser til det og drikke i dag mtp at jeg veit hva det gjør med kroppen min, men det er jo bare snakk om et par/tre dager med kjip form også henter kroppen seg inn igjen. 

But still! Jeg har liksom ikke noe behov for å drikke fordi jeg er så sykt energisk og happy go lucky uansett så jeg henger med på fest edru. Men jeg vet Tine setter pris på at jeg er med å feirer 110% så jeg tar en for bestis laget <3 Hehe.. Det blir en episk kveld! :D


Dagens antrekk (hvis jeg ikke ombestemmer meg 100 ganger som det er stor fare for at jeg gjør ) ;) Bilde kommer senere.. Hoho :P Jeg er veldig fan av sort, grått og hvitt.

//Christine :* 

Middags gjest og lav kallori dessert tips ;)

 • 11.09.2015 kl. 00:25

I dag har jeg hatt søteste Hanne på middag :) Det var bare super koslig! Jeg diska opp med diett mat selvfølgelig og det blei SUPER suksess :D Jeg ville jo lage noe fresht og morsomt så jeg ble inspirert av ei annen som har coaching hos strongbody.no. Det er så sinnsykt digg å kunne spise god mat på diett. Det er ikkeno problem å følge dette opplegget. Helt fantastisk! Love it! 

Taco: 

Spelt lomper
Kyllingfilet
Kidney bønner
Løk 
Tomat
Is salat
Taco saus
Mager kesam
Chili krydder
Spiskummen
Paprika krydder
Hvitløkspulver
Salt og pepper

Stek kylling, bønner og løk sammen og krydre med alle krydderne. Lag en salat av tomat, løk og is salat. Krydre speltlompene med hvitløkspulver og chili krydder og heng de over en rist slik at de får form som et taco skjell og stek de i ovner på 180 grader til de er stive og gyldne. Ca 8-10 minutter. Ta de så ut og fyll med kyllingblandingen og salaten og topp med mager kesam og taco saus. NAM! 

Hjemmelagd gele: (2-4 pors) (60 kcal)

10 plater gelatin (en pk) 
4 dl kallori fri saft (Jeg brukte zero med granateple & blåbær. Super digg!)
6 dl vann. 

Legg gelatinplatene i en skål med vann til de er myke. Hell saften i en kjele og varm opp (ikke kok) ha i gelatinen rør til oppløst og ha så i vannet og rør godt. Ha i skål og la stå kjølig i 5-6 timer. 

Vaniljesaus: (1-2 porsj) (ca 100 kcal)

1 egg
Sukrin, sukrin gold og sukrin melis (målte ikke opp, men ca 1 spiseskje av hver. Muligens 1 ekstra med sukrinmelis. Du ser det når den blir tykkere.
35 g Mager kesam

Ha egg i en kjøkkenmaskin/håndmikser sammen med sukrinen. La den mikse til den blir kremete og tykk. Ha så i mager kesam og rør inn. La stå i kjøleskap i ca 15-30 min.

Det ble kjempe godt og det er MINIMALT med kallorier i dette. Så her kan du kose deg maks! :D

Nå er kvelden over og jeg har inntatt kveldsmaten som blei sjokolade protein pannekaker med sukkerfritt bringebær syltetøy! Jeg får bare ikke nok av det søte altså :O 


Siatt og koste meg på kjøkkenbenken med en kopp te (SEFF) Og raggsokka så klart ;) Livet er herlig dere :P hehe.. Kan ikke klage :D

Blir dere like glade som meg av egge glassene med bart? :P haha..

Natta :*

 

Dagens økt :D

 • 09.09.2015 kl. 14:13

I dag var det skikkelig go´dag! <3 :D Alt stemte, energien var på topp og jeg var så klar og virkelig gledet meg! 
 

Jeg klarte hele 3 og en halv pull ups!! Milepæææl <3

video:img3885

Haha, dette er video av sett nr 2 :P Så der sleit jg med den tredje pullupen :) Tenkte jo faktisk at "Nei, jeg klarte bare 2 og en halv på mandag så da er det ikke vits  i å filme nå" Idiot! Men men.. sett nr 2 teller det å :)
Knebøyen gikk også smud i dag. 40 kg x 8 - 3 sett :) Neste gang øker jeg, for jeg har fått beskjed av coach Line at teknikken min er bra og da blir jeg mye tryggere på det jeg driver med så nå går det kun en vei og det er OPP :DAss to the grass! <3


Fikk også tøysa litt etter økta

Instagram bilde --> @christinesunivers ;)
Jeg har sååå lyst til å kunne ta sit ups på boxe sekken! Skoene mine var glatte så jeg fikk ikke låst beina. Men dette skal jeg klare! ;)
#Nevergiveup //Christine 
(Mulig det er noe gærnt her nå, for innlegget ble veldig rart.. ser ikke sånn ut når jeg lager det :O

Booty time ;)

 • 08.09.2015 kl. 21:13

I dag har jeg hviledag og det er relativt kjedelig :P Men det er en grunn til det.. Kroppen må jo få restituert seg mellom slagene :)

Men selvom så tar jeg rumpe aktiveringsøvelsene mine ;) Du tenker kanskje.. wtf.. hva er det? Joda, det er 5 øvelser jeg gjør før hver treningsøkt for å få bedre kontakt med rumpe og ben. Fordelen med dette er at når man da skal ta f.eks knebøy, så er de musklene aktivert og du bruker riktige muskler for å gjennomføre øvelsen. Så det er noe jeg virkelig anbefaler. Det tar kun et par minutter så er du ferdig. 


Kickback (1 av øvelsene)

Keen på å prøve du også? Sjekk ut denne videoen: https://www.youtube.com/watch?v=zc1qXQu3GYk 

Dette funker! :D

Happy hump day ;)

//Christine

 

 

Bacon og styrkeøkt

 • 08.09.2015 kl. 00:52

Haha.. fæææb overskrift da ;) Dagens styrkeøkt var helt konge! :D Fortsatt kun 2 2/3 pull ups, men vet at ting tar tid så jeg gidder ikke henge meg opp i det! Jeg har hatt litt issues med knebøyen min, da jeg føler jeg har litt feil teknikk. Jeg var oppe i 50 kg, men følte jeg løftet for mye med ryggen, altså bøyde meg for langt frem. Så når jeg begynte med coaching for 3 uker siden bestemte jeg meg for å begynne på scratch og virkelig terpe teknikk! Jeg starta på 30 kg og bestemte meg for å sakte men sikkert jobbemeg derfra. I dag kjørte jeg 37 kg x 8 - 3 sett og det føltes innafor. Jeg filmet det og sendte det til min kjære coach Line på strongbody og hun sa teknikken var dritgod, men at jeg må fokusere på å løfte ryggen mer opp når det begynner å bli tungt! PHEW!
Da er det liksom bekreftet at det er ok teknikk og jeg kjenner jeg er trygg på å legge på mer vekter! :D

Den rumenske markløften var også helt konge i dag! 67,5 kg x 9 - 3 sett. Den kjenner mann for å si det sånn! Hehe.. Men det føles heeelt sykt digg! Magen fikk kjørt seg med beinhev. Så yey for super økt! 


Fremgang <3 

Husk at uansett hvor mye du trener magen så vil de ikke synes med mindre du har en god diett :) Abs are made in the kitchen ;)

Speakin´of the kitchen.. 


Gode guuuuud!

Etter trening drakk jeg selvfølgelig en protein shake med sjokolade smak og spiste noen riskaker, mens jeg lagde i stand kveldsmaten som endte opp med å bli fullkorn brød, egg og kalkun bacon med litt rødløk på toppen :D Det er så sinnsykt godt! 

Et lite tips! Bytt ut vanlig bacon med kalkun bacon ;) Minimalt med fett og MASSE proteiner! Du få kjøpt det i sverige blandt annet. Tulip har også kalkun variant.

Jeg fant også diet cherry coke på butikken i dag! Jeg har aldri smakt det før, men siden jeg er så godtegris så kjøpte jeg en i lunsjen og det var halleluja øyeblikk for å si det mildt! Det anbefales! Og det beste er null kalorier ;)

Nei, nå blei det sent.. Natta!

Fett % måling for første gang :O

 • 07.09.2015 kl. 20:53

Uæææh! Ja, der var det gjort gitt :P Har aldri målt fett % min før, og det var litt skummelt samtidig som jeg visste jo at den var lav så det var jo ikke akkurat som om det kom noe banebrytende info ut av det, men akkurat det tallet er litt skummelt. 
Jeg vil jo veldig gjerne stå på bikini fitness scenen i 2016 og har jo gjort meg opp noen tanker om fett % og hvordan man skal se ut on/off season. Mine tanker ang. fett % er jo at det er to helt forskjellige former man har on/off season, men samtidig så vil jeg jo se så definert og fit ut off season også. :P Men jeg har kanskje en tendens til å tenke at jeg må mer ned i fett % for at musklene skal synes i stedet for å tenke "å, jeg må BYGGE muskler så jeg blir mer definert og får en fin form".. Well.. here it goes ;)


Ondskapen sjæl :P
 

MINE TALL MÅLT MED FETTKLYPE:

Bryst: 3,5 mm
Mage 1: 7,8 mm
Mage 2: 5 mm
Lår: 22 mm (Det er her mesteparten av mitt fett ligger)
Triceps: 9 mm
Rygg: 8,6 mm
Ribbein (øvre side): 6 mm

Kg. i fett på kroppen: 8,62 
Total vekt: 61,2
Kg i muskler: 47,3 (Målt med annen maskin)
BMI: 21,9

Disse tallene er jo veldig lave og jeg havnet derfor på en fett % på 14,09 % med fettklype. Man må hvertfall tenke at selvom det ser veldig fint ut å være i konkuranse form så er ikke det sunt for kroppen over lengre tid og det er viktig å ha en stabil og fin helårsform som tillater deg og bygge muskler og gjøre deg sterkere samtidig leve et normalt liv hvor man kan ta seg en fest innimellom eller stikke på peppes en lørdag. 
Mitt mål per dags dato er og bygge muskler slik at jeg kan stå på senen en dag, det er nr en prioritet for meg. Jeg skjønner at jeg er "lean" nok, nå må jeg bare bruke tiden og ha tålmodighet og forbedre meg selv hver dag som går og kose meg med at jeg er i den beste formen som jeg noen gang har vært. Jeg trenger ikke stresse for mitt mål er veldig langsiktig og jeg kan kose meg med prosessen og lære masse om meg selv og mine prestasjoner på godt og vondt og prøve og feile litt på veien. Jeg tror det er viktig å være realistisk når det kommer til en sånn prosess og tenke at TING TAR TID! Rom ble ikke bygget på en dag.. Er det ikke det dem sier.. Vel, det er ikke drømmekroppen heller ;) :P 

En ting er hvertfall sikkert! Failure is not an option!

Og jeg vil også slenge på at alle er forskjellige! :) Det er ikke noe fasitt svar på at det er dette som er "the shit". Det viktigste er å trives i sitt eget skinn uavhenigig form og størrelse, for da får man en utstråling som ikke kan måles i fett % for å si det sånn :P <-- Klein skrevet.. jaja, men you get it ;)

Nuh er det tid for trening <3 Går for 3 pullups i dag! Hihi..Tror du jeg klarer det? :D

//Christine 

Søndags frokost<3

 • 06.09.2015 kl. 12:34

Aaaaah.. Det er søndag, ukens treningsøkter er gjort, det er sol og det er slaraffendag nr 1 :) 
Jeg har fått helt dilla på te og drikker syke mengder hver dag! Haha.. Det er liksom mitt lille godis. Hvis jeg får litt søtsug så tar jeg meg en kopp te med masse suketter i. Og i og med at jeg er en godte gris i utgangspunktet.. Ja, da blir det en del kopper om dagen da :P 


Sol ute, sol inne, sol i hjertet, sol i sinnet :P Teeee <3

Dagens frokost! 

Fikk et tips av moren min om en super frokost som hun har fått heeelt dilla på! :D Og det skjønner jeg for fy f.. så GODT! <3


Mager kesam med Lerums sukkerfrie blåbær syltetøy og valnøtter til <3 Bare å blande alt til en super god youghurt!

 

Det er så viktig å ha sunt fett i kostholdet og nøtter er en av de viktige kildene til sunt fett. Også er det jo sinnsykt godt!

Noen av fordelene med valnøtter: 

- Inneholder sjeldne og viktige anti oksidanter

- Gunstig for hjerte og sirkulasjons systemet 

- Inneholder omega 3

Man må bare passé på å få i seg riktig mengde og ikke spise opp hele boksen for det er jo så godt! Jeg elsker alt sånn knask :) 

Ha en super søndag :D

//Christine

 

 

Pull ups :D

 • 04.09.2015 kl. 11:15

Du vet når du skikkelig vil noe, men det er fysisk umulig? #Denfølelsen

Vel.. Endelig løsna det litt med pull ups´en! Har klar 1 1/2 leeenge, men med snart 3 ukers coaching fra Strongbody.no så klarer jeg neeeesten 3 :D Det høres kanskje lite ut, men det er en sykt tung øvelse som krever en del teknikk og jeg er super fornøyd med fremgangen! :) Det er så kult å kunne løfte seg selv på den måten og jeg føler meg super sterk når jeg får det til. Målet mitt er 10 stykker og ingenting kan stoppe meg nå ;)

FILM KOMMER! Men sjekk gjerne ut instagram kontoen min, for der ligger filmen. Sliter litt med å laste den opp her. @christinesunivers ;)

 

 Jeg sliter litt med den høyre skulderen min, det er en skade/skjevhet som gjør at den svikter litt og kan låse seg. Prøver sågodt jeg kan og korrigere deg når jeg tar negative på siste repetisjon hvert sett. Kjører 4 sett totalt. Bare å fortsette å terpe på! :D

 

Husk at all fremgng tross alt er fremgang! Uansett hvor lite eller tregt det måtte føles.

Ha en super dag <3

The key to success!

 • 02.09.2015 kl. 21:05

Jeg mener noe av det viktigste med å lykkes på diett er å være forberedt. Alltid planlegge neste måltid, gjerne hele dagen. Og ha så mye som mulig klart slik at når du blir sulten så er ting gjort på 1-2-3. Hvis man ikke er like flink til det så er det kjapt å ta enkle løsninger eller i verste fall åpne skapet og munche innpå alt mulig drit bare fordi blodsukkeret skriker etter hjelp! :P For meg er det FARLIG å gå å handle når jeg er sulten for å si det sånn.. For da er det ingen grenser og alt mulig drit havner i kurven. 

Jeg jobbet sent i går så før jeg begynte planla jeg all mat jeg skulle spise resten av den dagen og plusset sammen antall gram av hvert typ grønnsaker, byggris og kyllingfilet. Delte dette opp i to og lagde meg to relativt store måltider samt at jeg veide opp bær klart til å mumse og hadde med meg skyr og questbar til bilturen hjem. Kjører tross alt en time hver vei til jobb. 


Først så gjorde jeg klart alt sammen jeg trengte. Så var det bare å begynne å måle opp. Rakk til og med å skrive ned noen punkter til personalmøtet etter jobb :) Woho!


Og mens bygg risen kokte gjorde jeg klart kjøtt og grønnsaker.


Multitasking på høyt nivå :P 


Ferdig resultat og ett stykk fornøyd Christine :D hihih! Ikke no fare for å gå på butikken å kjøpe sjokkis med all denne digge maten <3 Red bull zero calories redder meg innimellom for å si det mildt ;)

 

//Christine

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no