hits

Dagen min time for time..

 • 31.08.2017 kl. 12:56

Jeg lever ikke noe A4 liv og min hverdag og mine rutiner er kanskje ikke helt som alle andre sine. Og siden jeg fikk en litt "semi-krass" kommentar her om dagen om at det ikke er noe synd på meg på diett siden jeg "kun jobber 1 time om dagen eller no" som det så fint ble skrevet så fikk jeg inspo til dette innlegget her. Min hverdag er først og fremst anderledes fordi jeg har en fulltidsjobb ++ som gjøres fra Mac´ene hjemme og rundt omkring om jeg er er utenfor hjemmet. For jobben  min er på den stasjonære mac´en hjemme, den bærbare macén jeg alltid drasser på, ipaden min og iphone´n min.

Det vil si jeg er på jobb 24/7 rett og slett. Så når noen sier jeg ikke jobber så kjenner jeg at jeg koker litt, for faktum er at jeg ALDRI legger fra meg jobben. Nei, det er ikke den mest fysisk krevende jobben, men jeg jobber mye mer enn en vanlig fulltidsjobb, det skal jeg love dere. Men jeg elsker det og kunne ikke hatt det bedre♥ Jeg er så stolt av jentene jeg coacher og det gir meg ufattelig mye glede i hverdagen å se andre lykkes med trening og kosthold♥ Anyway.. 

Dagen min starter alt mellom 07:00-09:00 ish, alt avhengig av hvor sent jeg JOBBET kvelden/natten før. Da starter jeg som regel med å svare på noen mail. Noen ganger fikser jeg meg med en gang, andre ganger kan jeg sitte med gammal mascara og bryn til alle kanter (les: de brynene jeg ikke har, men tegnerester fra kvelden før) til klokken 12 før jeg gidder å gjøre noe med det. Jeg bruker ikke foundation hver dag. Men dette kommer an på om det er mye å gjøre jobbmessig. For noen ganger blir jeg stuck ved macen og derfor ser jeg ut som et troll frem til klokken slår rundt 12:00 haha... Story of my life!

Siden jeg glemte all sminken min på palmesus og fikk det tilbake for noen uker siden bare så har jeg brukt en tynn bronzer gele i hele ansiktet fra shiseido for å få bittelitt glød, det gir vel mer en psykisk effekt for den er så tynn. Haha, men den + mascara, concealer rundt øya (som jeg er avhengig av siden jeg har så mørke ringer rundt øya at fy faen) og bryn så er jeg good 2 go. Men nå som konkurransene nærmer seg føler jeg meg litt blass og da kjører jeg på med foundation, solpudder, highlight og leppestift for å få opp holdningen. For ja, sminke gir meg selvtillit. Enkelt og greit ;)

Når jeg er ferdig med sminken min så gjør jeg klar til frokost, vann jeg skal drikke og saltmengden jeg skal ha i meg hver dag. Jeg spiser frokost veldig sent som mange av dere vet og det er fordi jeg som regel har såpass mye jobb på morningen at jeg blir opphengt i det og timene flyr mens jeg holder på og vips så er klokken rundt 12-13 når magen rumler. Det funker fett som faen for meg, for jeg er en person som liker å spise mye på kvelden. Nattmenneske DELUX! 

Jeg drikker 2,5 liter vann pr dag nå og spiser 6 gram salt. Dvs 5 imsdal flasker som jeg går rundt og konstant drikker på (blæh og æsj) og 6 gram salt i en liten boks som jeg var så heldig å få av Lena. Så salter jeg maten min med denne boksen i løpet av dagen. Grunnen til dette er for å opprettholde væskebalansen i kroppen frem til konkurransen på Søndag. 

Jeg gjør også klar til frokost og av en merkelig grunn så liker jeg å la havregrynene ligge i vann med litt salt en stund før det kokes opp. Så jeg måler opp alt jeg skal ha i frokost (som du finner HER!) også lar jeg grynen stå i kjelen i typ 1-2 timer avhengig av når magen rumler. Jeg føler grøten blir bedre på konsistens av det, men det kan bare være hjernen min. Også jobber jeg i noen timer♥ Da er det mere mail og ukesrapporter som skal svares på, bloggen oppdateres gjerne og noen bilder til insta/blogg taes.


På dette bildet holdt jeg på å glemme å gjøre fitnessbikinien min svart/hvitt! OMG! The crisis ;) Hemli´litt til da♥ Can you spot it?

Sånn ca rundt disse tider i 12-13 tiden begynner magen å rumle og jeg setter på havregrøten og lar den småkoke lenge for å sørge for at grynene er skikkelig soaked med vann og stå store som mulig = mer mat nemlig. Hehe.. Jeg har også en relativt utvannet havregrøt for å få en "større" porsjon volummessig. Selvom den mengden jeg spiser ikke er liten altså. Den er faktisk ganske normal kalorimessig når det kommer til frokost pga peanøttsmøret♥

Mens den koker så finner jeg frem treningsantrekk og da er/blir det kaos. Og hvorfor er det alltid sånn at de plaggene jeg har sett meg ut har rømt landet? WHY?? Jeg finner aldri ting da. haha.. Og jeg er jo et surrehue så da tråkker jeg sikkert 500 skritt rundt omkring her i jakt på den ene toppen jeg mangler eller gensern. Also.. Story of my life! Så sengen min ser alltid slik ut når jeg forlater åstedet.. Og jeg fikser det ikke inn i skapet igjen før jeg skal legge meg eller om jeg får besøk, haha.. Og det spørs hvem som kommer, for det er ikke alltid jeg gidder å ta fatt på det da heller :P

Jeg tvinger meg selv til å spise frokost i sofaen, for som sagt så sitter jeg MYE foran mac´en og jobber og jeg har seriøst nesten ikke brukt sofaen. Så for å få et avbrekk så spiser jeg der. Ryggen min blir også totalt fucktard av å sitte for mye foran mac´en og det går utover posering, trening og holdning desverre. Når jeg har spist så prøver jeg å komme meg ut av huset så fort som mulig mht at jeg vil ha den gode energien i magen når jeg trener styrkeøktene mine. Det føler jeg er viktig for meg nå på fitness diett.

Out & about!! Gyyyymtime!

Jeg er på trening rundt 14-15 tiden som regel og trives godt med det. Da er det minimalt med folk der og jeg får trent i fred effektiv, snappet, filmet treningsvideoer til instagram og noen ganger hatt en liten fotoshoot. Hihi.. 

Jeg bruker ca 1,5 time på trening med bilder og film når det er overkroppsøkter og 2 timer når det er beinøkter og det er en del av gamet og jeg elsker det. Jeg kunne bodd på gymmen for jeg trives så godt i det miljøet♥

Når jeg kommer hjem så spiser jeg måltid nr 2 og da kan jeg være ganske hangry på vei hjem, men det er ingen krise. Og jeg vil påpeke at jeg ikke spiser frokost så sent og måltid nr 2 etter trening for å sulte meg eller noe, det er bare slik min rutine er og jeg stortrives med det. Det kommer nok ikke til å endre seg når jeg er ferdig på diett (kun mengdemessig, hehe). Jeg er et nattmenneske som sagt og jeg elsker å ha matbonanza utover kvelden med masse mat så jeg kan kose meg skikkelig når jeg er i mitt rette element.

I går fikk jeg besøk av lena også for vi skulle øve på posering så rett etter trening når hun kom så gikk vi en powerwalk på litt over 1 time før det ble denne herligheten. Issalat, gulrot, kyllingfilet og stekt sopp. Nam!! DRIT enkelt og mega raskt. Hakk opp issalat og gulrot, stek kylling i små biter sammen med sopp og viola ;) En gigantisk skål med glede!

Denne salaten spiser jeg x 2 i løpet av en dag!

Etter vi hadde spist så svarte jeg på noen mail igjen og vi skravla og koste oss. Det er godt å ha andre fitnessjenter og sosialisere seg med og Lena og jeg stilte jo sammen i fjor + at vår reise har vært omtrent helt identisk og kroppene våre er også ganske like, så vi har de samme utfordringene, gledene og sorgene. Hehe.. 

Kvelden kom og jeg postet instagram bilde + video med kort mellomrom også var det på tide med litt mer mat! Stua mi ser litt kaotisk ut fordi jeg pakker til Sandefjord i mellom slagene. Hehe.. Så litt etter litt kommer jeg på ting og putter i bag og koffert. Det er faktisk ikke så mye som skal med, men det er noen viktige ting seff ;) Som den grå bikinien som ligger på kjøkkenbordet.. Krem kremt! ;P Høhø.. #Nørd

Et av mine nye favorittmåltider er riskaker med egg og kyllingpålegg. Da steker jeg 2 egg i egopanna mi, som er en liten stekepanne også deler jeg de 2 eggene i 4 og salter som fæææn! Mmm! ELSK på salt. Det er ingen som liker min skål med mat eller det jeg selv lager fordi det svir i kjeften pga saltmengden. Så på den måten får jeg maten for meg sjæl.. WIN! 

Rundt klokken 22:00 så setter jeg meg til med dette måltidet og da flytter jeg jobben fra pulten min på mac´en til sofaen med pledd og laptop, for å få et avbrekk og en annen sittestilling. Da svarer jeg på mail og lager planer til langt utpå kvelden. Hihi..

Jeg har også et siste måltid som jeg glemte å ta bilde av og det er mer havregrøt med kasein proteinpulver i (les mer om kostilskuddene mine i forrige innlegg om du lurer på hva det er). NAM!! Det cookies and cream pulveret er så søtt så det er som å spise kake! I går spiste jeg det 01:00 ca og da koser jeg med som faen  i fred! For da legger jeg bort alt av sosiale medier, mail, tlf og ser en halvtime på tv og "kobler av" før jeg skal sove før det er på´n igjen!

SÅ! Til de av dere som måtte tro at jeg går rundt å surrer og ikke jobber YOU ARE WRONG! Hehe.. For selvom jeg ikke har en A4 jobb hvor jeg kan gå på jobb uten bukse så jobber jeg MYE ;) Det å coache mange jenter og må følge opp så de får suksess og fremgang med det de driver med legger jeg sjelen min i.  I tillegg må jeg selv trene og ta vare på meg selv og de rundt meg som jeg elsker, holde sosiale medier i gang midt i en hektisk fitnessoppkjøring med matprepping og poseringstrening tar tid. Jeg skulle gitt mye for å ha et døgn som var 48 timer ;) Jeg klager ikke for jeg ELSKER jobben min og det jeg driver med på en daglig basis♥

Nå putrer havregrøten min og jeg skal finne noe å ha på meg til dagens trening som er rygg, biceps og mage, etter det blir det cardio, frisør klokken 17 også må jeg jobbe, pakke ferdig til Sandefjord, handle rødvin og sengetøy, og handle inn evt mat jeg skal preppe i morgen for helgen. Så jadda. Det går unna!

Ha en nydelig dag og takk for at du tok deg tid til å titte gjennom dette sjukt lange innlegget♥
Legg meg til på snap om du vil være med meg i hverdagen: CHRISUNIVERS 

Mat og mine kosttilskudd..

 • 30.08.2017 kl. 14:07

//Sponset Innhold//

God Onsdag fra pusesokkeland! Er det bare meg eller har faen meg høsten kommet allerede?! Bah! Helt sinnsykt. Hvor var sommern? Var den noen gang her? Jaja, høsten betyr 1 ting og det er konkurranser. Haha.. Hele September går jo med på fitness og jeg gleder meg herved til ordentlig høst i Oktober, med avslappende kvelder i skumringen, valpekos og den beste strikken. Høsten er faktisk min favorittårstid♥ Men før jeg kan drømme videre om fårikål og høst så må jeg komme meg gjennom Sandefjord Open og NM, går det bra på NM blir det en tredje konkurranse i Barcelona. Så tvi tvi.. 

Jeg har fått en del spørsmål om åssen kosttilskudd jeg bruker i det siste så derfor lager jeg likesågodt et innlegg om hvilke jeg bruker. For det er jo et hav av kostilskudd der ute som forteller deg at om du drikker den og den kaffen så går du ned i vekt osv. Vel.. Det er SYKT MYE bullshit kostilskudd der ute. Husk jenter, dersom noe virker for godt til å være sant. IT IS! Ingen kaffe gjør deg slank. Og en kaffe skal heller ikke erstatte et måltid for å gjøre deg slank. Gud bedre så mye crap som selges. Jeg trur jeg spyr..

Man trenger minimalt med tilskudd, med mindre legen sier noe annet. Også er det noen man trenger som man velger selv, som proteinpulver og kreatine for eksempel. Hihi.. Men den beste oppskriften på å komme i form er å spise "riktig", dvs husmannskost + en spisekveld i uken hvor man nyter litt godsaker *blunk blunk* og trene styrketrening spør du meg. Ikke noe pulver vil gi deg de resultatene. De må man faktisk jobbe for. Så kan heller noen kostilskudd hjelpe bittelitt med å komme nærmere mål..

De kosttilskuddene jeg bruker er: 

Proteinpulver whey(HER!): Elsker å ha det i havregrøten for å få en mer proteinrik frokost! M-m! Favorittsmaken er chokolate & banana! GOD DAMN!!!♥ Det som er bra med nutramino sine er at man kan bestille testpakker med 1 dose så man slipper å drite seg ut og kjpe 1 kg med noe man ikke liker. Been there, done that! Hehe..

Proteinpulver kasein(HER!): Forskjell på whey og kasein er at proteinet taes opp treigere og i små doser gjennom en lengre periode. Derfor liker jeg å ha det i havregrøten min på kvelden før jeg legger meg så kroppen min drar nytte av det gjennom natten. Mange gjør dette. Altså whey om dagen og kasein om kvelden. Favorittsmaker er cookies & cream og vanilla! Vaniljen er HELT VILL!

Kreatine(HER!): Gir litt ekstra eksplosiv styrke på trening og bidrar til muskelvekst. Noen drar nytte av det, andre ikke. Jeg tar 5 gram blandet i saft hver gang etter jeg har trent bortsett fra nå i peakweek for da vil jeg at ting skal være så "cleant" som mulig. Pluss at kreatine kan binde litt vann.

Fish oil-omega 3(HER!): Dette burde ALLE ta! Dette er essensielle fettsyrer, dvs kroppen vår lager minimalt av det selv og vi må ha det inn via kost/tilskudd. Man kan spise laks/ørret og annen fet fisk også for å få det, men spiser du lite fisk så anbefaler jeg virkelig å ta det. Hjelper på forbrenning, hud, hår, hjernen, årene våre osv osv. Masse fordeler ved å ta dette!

ZMA(HER!): Zink, magnesium og vitamin B12 blant annet. Sliter du med søvn burde du teste dette! Fy som man sovner hardt! Det bidrar til økt restitusjon, metabolismen og bygging av muskelmasse.

Calsium + Magnesium-her får jeg dobbel dose fra ZMA´en også av Magnesium(kjøpte på Kaliber gym): Dette tar jeg for å unngå kramper på scenen for eksempel. Viktig for skjelettet og beinbygningen vår. Drikker du mye melk og spiser kornprodukter får du i deg dette hver dag, men jeg ønsker å ta tilskudd av det .

Multivitamin(HER!): Vel.. ikke så mye å forklare enn at det er alt man trenger og jeg tenker at nå på diett er det bedre med litt for mye enn litt for lite. Hihi.. 

Så, her er mine daglige doser! Hehe.. Jeg tar tablettene før jeg legger meg på kvelden som fast rutine og jeg føler virkelig blant annet ZMA´en har hjulpet meg med å sove bedre. For jeg har faktisk slitt mye med søvn noen noen av dere vet. Og kreatinet og Caslium+Magnesium og multivitamin har jeg kjøpt selv, så det er ikke noe sponset ihjæl innlegg.

Ja, jeg er ekstremt heldig som får det jeg trenger fra www.x-life.no , men det betyr ikke at jeg ikke hadde kjøpt det sjæl uansett, for det hadde jeg. Proteinpulver, ZMA, fish oil og kreatine blant annet er et MUST i skapet mitt. Og jeg gleder meg allerede til jeg kan lage proteinpannekaker og vafler når fitnessdiett er over! For jeg elsker faktisk det sunne kostholdet mitt utenom diett. Det er bare mengdene jeg savner, hehe.. Vil ha større mengde med verdens diggeste havregrøt til frokost med prottispulveret mitt. Nammm! Oppskrift på frokosten min HER! i tillegg til 2 supre mageøvelser.

Ha en strålende dag gullgjengen min! Stort smask fra Sokke Per!!♥


//Sponset Innhold//

Keep it simple..

 • 29.08.2017 kl. 15:00

//Sponset Innhold//

I dag hadde jeg jo min lille kosedag, sett bort ifra at frisørtimen min ble flyttet.. Jeg kjenner at jeg bare vil bo i chill klær hele denne uken så derfor ble faktisk høstens første strikk dratt frem igjen. Det er jo skikkelig møkkavær ute så det passet perf. Jeg fikk fikset neglene mine og jeg er så sinnsykt fornøyd. Jeg føler at scenelook´en blir mye mer meg enn i det den var i fjor for jeg er så sikker på hvordan jeg vil se ut. Da var jeg sykt usikker og spurte alt og alle rundt meg og fulgte ikke min egen magefølelse.

Og når jeg gikk på scenen så følte jeg meg ikke helt som meg selv. Håret mitt endte opp i kaos og siden jeg ikke sminket meg selv var det bare noe som føltes feil. Jeg hadde jo en makeup artist/hårstylist som fikset meg som er griseflink, og det ble jo kjempe fint, men det føltes ikke riktig. Håret mitt ble gigantisk så jeg så bitteliten ut i forhold til håret så det endte opp med at jeg gredde ut alle krøllene backstage så håret mitt endte opp med å se HELT jævli ut. Og jeg er veldig sær på sminke så jeg gjorde om den litt backstage også for at jeg skulle føle meg mer som MEG, men det ble litt krise..

Jeg quoter coach Line når hun skulle forklare meg åssen jeg så ut i fjor for en mnd siden: "crazy hair med fyllegange på scenen" NOT COOL! Så i år så har jeg bestemt meg for å sminke meg selv så jeg vet jeg føler meg fin innvendig for det har mye å si på scenen og utstrålingen man sender ut. Håret mitt skal være helt rett, ingen krøller, nada nothing! I´m keeping it simple AF i årets konkurranser. 

Jeg var jo å fikset neglene mine i dag og jeg gikk for en rosa ombre. Jeg tittet litt på bling osv, men nei.. SIMPLE!! Jeg føler meg mye bedre jo mindre glam det er rett og slett. Cleant og fint vil jeg ha det i år. Jeg skal komme ut på den scenen og se ut som en annen person enn i fjor. En litt fyldigere versjon enn i fjor å siden jeg ikke helt treffer formen. Haha, men dog! Jeg gjør mitt beste♥

Jeg fikk også shoppet med meg litt ting jeg trengte og hentet trillekofferten min + sminkekofferten min i boden i kjellern så nå kan jeg begynne å pakke smått og gjøre klart♥ Ah.. Deilig å slippe stress og ta ting i eget tempo fordi jeg har vært flink å planlagt. Yey me!!

Jeg skal til Frisøren på Torsdag i stedet for i dag så nå skal jeg straks stikke å gjennomføre ukens første og siste beinøkt♥ Så alt i alt en gooood dag! I går hadde jeg crappy energi. Helt ærlig jeg følte meg som en søplesekk i et vindkast. Tragisk! Jeg sov drit dårlig natt til mandag fordi jeg lå med magekramper fra helvette mest sansynlig fordi jeg brukte hvitløkspepper fremfor pepper på kveldsmaten min Søndag og jeg reagerer veldig på løk/hvitløk desverre. Jeg ELSKER det jo, så det er balls.. 

Nå skal jeg komme meg avgårde på trening! Håper dere får en superfint dag alle sammen♥ Jeg fikk også en del spørsmål om hvor jeansen min var fra på IG pga snap og instastory og den er desverre fra i fjor. Den er fra ONLY og strikken er fra VILA♥

Topp HER! // Tights HER! //Sneakers URBAN


//Sponset Innhold//

Monday = PeakWeek!

 • 28.08.2017 kl. 14:00

YES giiiiirls! Shit! Denne helgen som var nå ass.. Kommer fortsatt ikke over hvor bra den var så den skal jeg leve på hele uken♥ Håper neste helg blir like bra! Nå er det Mandag! Den første dagen i ny uke og ikke hvilkensomhelst uke. Det er PEAKWEEK! Og hva er egentlig peakweek, jo.. Det er den siste uken før en fitnesskonkurranse. I peakweek endres gamet littegrann og det er egentlig en mer "chill" uke for min del. Den første konkurransen min i år er jo nå på Søndag i Sandefjord og frem til da er det en del ting som skal fikses og ordnes samt at trening og mat rutiner endres også. Jeg fikk jo også hentet bikinien min i går og jeg DØDE! Den er så vakker at hjælp!♥ Jeg avslører fargen etterhvert!♥

X: Noen som vil prøve å gjette fargen?♥

Ting jeg må fikse denne uken før jeg drar til Sandefjord på Fredag er: 

- Frisørtime i morgen kl. 12:00 for å klippe håret litt kortere og eventuelt feste extensions til toppen av huet igjen. Hihi..
- Negltime i morgen klokken 10:00 for å støpe acryl negler
- Kjøpe kjølebag til matpreppen? (må først sende mail til hotellet å høre om det er kjøleskap på rommet)
- Kjøpe leppestift?
- Kjøpe barberskum så jeg får barbert hele kroppen (jesus christ, ja det må gjøres for at spraytan skal bli fin og man ikke har dun på kroppen i scenelys) 
Kjøpe skrubb til kroppen for å gjøre klar til spraytan etter barbering
- Kjøpe inn all maten så jeg kan mealpreppe så mat til Fredag + Lørdag er klart til Fredag når jeg drar

Stor bag til Sandefjord opphold, for det blir jo hotell fra Fredag til Søndag, siden innveiingen til konkurransen er på Fredag:

- Bikini + sko (2 par) + smykker
- Rettetang + hårprodukter
- Toalettsaker + sminkepung + sminkekoster
- Koseklær + kosesokker
- Mat må preppes og taes med + kosttilskudd
- Rødvin og usalta riskaker til kvelden før konk
- Astma medisin og paracet o.l.
- IFBB kortet mitt
- Sengetøy og håndkler så jeg ikke fucker opp hele hotellsenga med spraytan for det kan bli dyrt. Haha. 
- Bankkort, leg, og cash til konk


Trillekofferten min til backstage trenger jeg:

- Bikini + sko + smykker 
- Usalta riskaker
- Kyllingpålegg naturell (det kjøper jeg på Lørdagen)
- Små saltposer fra mc donalds ved behov (salt binder vann)
- Toalettmappe med scenesminken jeg fikser på hotellrommet + sminkespeil + hårspray evt rettetang + hårstrikker
- Vaselin
- Pledd, liggeunderlag, pute? 
- Treningstrikker til oppvarming
- Musikk, mac´en min fullladet + lader til mobil evt mac, 
- Teamdrakten, morgenkåpe i silke, kosesokker 
- Vannflaske, pepsi max/monster energy boks
- Barebells proteinbar som snack og evt. annet kos,
- Havregrøt med proteinpulver og peanøttsmør som et måltid evt. 

Det er en del småting som skal huskes og det er helt sikkert noe annet enn dette jeg må huske også. Hehe.. Men dette er den foreløpige listen min så denne uken blir det å få alt dette i orden i fokus samt trene det jeg skal, spise riktig og gå turene mine. 

Treningen og maten ser som sagt anderledes ut i peakweek. På Torsdag så er det 1 dag oppkarbing med masse mer havregryn/søtpotet osv så da blir det masse mat! :D YEY!! Torsdag blir uten tvil favorittdagen denne uken. Hehe.. Jeg har HELDIGVIS ingen waterloading i år og det takker jeg høyere makter for, eller.. Coach Line.. For hun er mine høyere makter nå. Hihi... For 8 liter pr dag i fjor var IKKE kult for jeg hater faktisk vann tro det eller ei. Det eneste jeg skal påse nå er at jeg drikker samme mengden vann og salt hver dag. Så nå drikker jeg 2,5 liter vann og får i meg 6 gram tilsatt salt hver dag. Det er for å opprettholde væskebalansen i kroppen. Og jeg har kuttet alle kunstige søtninger, brus, saft osv! IKKE NO! Jeg krydrer kun maten min med salt og pepper.

Treningsplanen min ser slik ut: 

Mandag: Vanlig dag! Overkropp.
Tirsdag: Beindag med 80% av belastning og typ 3 x 8-12 reps - Cardio 45 min
Onsdag: Overkropp bryst, skuldre, triceps med 80% av belastning og 3 x 8-12 reps - Cardio: 30 min
Torsdag: Overkropp rygg, biceps og mage med 80% av belastning og 3 x 8-12 reps - Cardio 20 min
Fredag: Lett sirkeltrening på overkropp en økt på ca 30-45 minutter - Cardio - 0
Lørdag: 0 Trening og så mye avslapping som mulig
Søndag: SHOWTIME!! 

Jeg har vanlig diett alle dager denne uken bortsett fra Torsdag hvor det er oppkarbing og Søndag på konk dagen for da er det riskaker og kjøttpålegg som gjelder backstage med salt ved behov og så lite vann som mulig. Så denne uken skal gå kjempefint. Og dere kan TRO jeg gleder meg til å trøkke i meg den barebells proteinbar´en etter showet!! Wiiiii!♥ Det er seriøst de beste proteinbar´ene i verden! Du får de HER!  Mine favorittsmaker er cookies & cream og caramel cashew og begge skal i kofferten min!♥

Og vit at selvom min peakweek ser slik ut som dette så er det ikke sånn for alle. Folk har forskjellige dietter og oppkjøringer mot konkurranse så dette er ganske personlig og individuelt mht behov osv. Formen min er ikke 100% helt på plass ennå for jeg er for "soft". Det vil si at jeg har en "for høy" fett% som sceneform ennå. Bah..

Det er ikke sikkert jeg rekker å komme i sceneform til årets konkurranser, men tvi tvi.. Det er bare å gå all in nå og krysse fingrene på at kroppen samarbeider og at resultatet blir bra. Og hvis jeg ikke kommer helt i den formen som ønskes så er jeg faen meg fornøyd med insatsen forde og skal prøve å ikke gå helt i kjellern av den grunn♥ Jeg gir ikke opp ennå! KJEMPE PÅ!!

Så.. Monday!! LET´S GO!! Ha en nydelig dag vakringer!

Trondheim leverte!

 • 27.08.2017 kl. 15:09

FOR en helg!! Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei hjem igjen til Oslo/Lørenskog med Lena og mimrer allerede over en konge helg fylt med et TONN av energi og godt humør. Man skulle ikke tro at vi er på fitness diett og skal stå på scenen om kun 7 dager. Det er topp stemning, sprudlende latter og vi har bare fjasa rundt som 2 fjortiser. Herregud! Bedre helg skal man lete lenge etter, det skal sies♥

Vi var i Trondheim rundt 23:30 på Fredagen og da kastet vi i oss kveldsmat og la oss. Lørdagen føler jeg varte i 48 timer for vi fikk så sykt mye gjort atte FY. Vi sov ut og stod opp rundt 09:00, jeg jobbet frem til 11-12 tiden før jeg kastet på meg trynet også satt vi og chilla og koste oss med kaffe, skravlet i et par timer før vi kom oss ut døra og dro på Kaliber. Vi poserte før vi kom i gang med treningen så vi ikke skulle være slitne etter treningen. For det er ikke noe sjakktrekk å stå å posere når bein og skuldre er helt pumpet opp og stive for å si det sånn. 

Vi trente rumpe og skuldre og den økten var drit god! Etter det ble det en liten skamløs fotoshoot på Kaliber. Hihi.. Også var vi i så godt humør at vi dro på IKEA av alle ting. Og IKEA og diett er vel 2 ting som funker greit dårlig sammen egentlig, for når jeg er hangry så er FOLK det siste jeg trenger. Haha.. Men det var bare kos og jeg fikk hamstret med med flere matbokser og noen fake planter siden jeg obviously ikke klarer å holde de levende i livet i mer enn en uke. Haha! Så veldig nøyd! 

Vi dro hjem og mealpreppet mat til i dag og lagde middag samtidig så det var et stort matbonanza på kjøkkenet og da er det greit lett å gå i surr skal du tru. Dævver.. Hoderegning er ikke min sterke side og når man skal lage 4 like måltider og skal måle opp salat, gulrot, squash og kylling så er det viktig å holde tunga rett i munn. Hehe.. "Hvor mange gram gulrot var det egentlig?!" Ørten ganger da! Men vi naila det så jævli og vi var ferdig med alt helt på likt så snakk om teamwork. 


Dette bildet er fra mealpreppen på Fredag før jeg dro, men det er jo samme maten! Hihi!

Vi bestemte oss for å se "Burlesque" med Christina Aguilera for å få litt sassy stemning til poseringstreningen i dag og det funka litt det altså. Det skal sies! Og når den var ferdig hadde vi fortsatt et tonn med energi så vi satt i gang et sminkeprosjekt hvor vi prøvesminka scenesminke. Og det er rimelig lurt. For Lena endte først opp med å se ut som en ompa lompa og jeg var livredd for å se ut som en feier som hadde vært i en skorstein med flekker og skjolder over alt. Hehe... The struggle is real! For Scenesminke er ikke som vanlig sminke. Det skal være mye mer dramatisk og mye mer heavy, samt highlighter on point. Jeg føler jeg naila det og er super fornøyd med resultatet, så sminken er jeg trygg på takk gud. Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha helt rett hår så det er digg å ha noe å slippe å tenke på!

Så klokken 03:00 var disse frøknene i seng og dagen var episk bra! At vi rakk å gjøre alt vi gjorde var jo helt insane.. Opp igjen klokken 09:00 i dag for posering på Kaliber 11:00. Vi føler oss litt som supermennesker her vi sitter og smiler og ler av helgens gale sprell, men det var much needed midt oppi diett tåka hvor man er ganske oppslukt i det man driver med hver dag og blir selvopptatt som fy. Så det var deilig å bare ha en skikkelig avslappa jentehelg med good vibes only og NULL stress♥

Nå er jeg straks tom for strøm så nå må jeg bare trykke publiser! Håper helgen deres har vært magsik babes! Kanskje det kommer et bildedryss fra helgen etterhvert! Nyt Søndagen!! 

Grow your booty! Killer rumpe øvelser!

 • 26.08.2017 kl. 12:07

//Sponset Innhold//

Den siste bein og rumpeøkten min var EPISK god! Fy faen det er lenger siden jeg har hatt så sinnsykt muskelpump i rumpa og det var bare så bra! Min favorittmuskel å trene er jo selvsagt vår kjære gluteus aka dat booty og jeg prøver alltid å finne nye vrier for å få skikkelig god muskelkontakt da jeg har slitt litt med dette pga svai i korsryggen og lange bein. Det er ikke bare bare, nei.. Hehe.. Men da tar professor Christine McRæv på seg rumpebrillene og forsker litt på forskjellige ting på trening og når jeg finner opp rumpekruttet så må jeg selvfølgelig dele det med dere jentene mine♥ For slike ting er for bra til å holde for seg selv.. Share it with the people!!! 

Beinøkten så slik ut: 

- Utfall bakover 3 x 10 pr bein
- Knebøy 3 x 10
- Rumensk markløft/strakmark med hantler 3 x 15
- Leg extensions  3 x 12
- Liggende leg curl 3 x 12
- Bootybuilder maskin/hip thrust om gymmen din ikke har BB
- Christines Ball Kombo med strikk ( ↓ Video og info lenger ned ↓ )

Og la meg bare si det sånn jenter at den avsluttende øvelsen som heter så flott som "Christines Strikk Kombo" er VILL! Den satte fyr på ræva mi og det var så sinnsykt bra sammensettning av øvelser. Med den får du trent alle 3 delene av rumpa. For rumpa vår er jo faktisk delt inn i 3 muskler og la meg bare si det sånn.. Ingen av de skal føle seg utelatt ;) Let´s build dat booty! 

 Video i bunn av innlegget! → Christines Strikk Kombo:

- Reverse hyper med ball 10-15 reps
- Kick backs 10-15 reps
- Stående hip Abductions 10-15 reps
- Squats med kroppsvekt 10-15 reps
- Hip abductions sittende på huk 10-15 reps

Her bruker jeg mine elskede treningstrikker som jeg ikke klarer å leve uten. Hihi..

Kjør all øvelsene i ET stort sett. Null pause før du er gjennom alle og da tar du 60-90 sekunders pause før du gyver på neste runde. Kjør totalt 3 sett. Jeg sier bare FEEL THE BURN! Dere er nødt til å teste den♥ Legg den eventuelt inn som avsluttende øvelse hver gang dere trener bein/rumpe for en skikkelig. Vær forberedt på en rumpepumpende svettefest ;) Hehe.. Og gi meg gjerne tilbakemelding om du tester økten eller strikk komboen min♥

Forrige Lørdag hadde jeg også rumpetreningsøvelser og rumpetips på bloggen.. Kanskje det skal bli sånn fast innslag? Booty-Lørdag ;) Haha.. Yey or Ney?

Ha en nydelig dag gullgjengen min! Jeg skal straks få på meg trynet, spise frokost også blir det poseringstrening og en rumpe/skulderøkt på aliber Gym for å avslutte ukens styrketrening♥ Yey!! Today will be a good day!

Treningstrikker HER! // Headphones HER! // Tights HER! // Sportsbh HER! // Sneakers Utsolgt // Hoodie BikBok // Caps URBAN

BYQMgq5B5yu
//Sponset Innhold//

Ukens NO FILTER - "Hun har forandret seg!"

 • 25.08.2017 kl. 12:26

I dag tar jeg oppgjør med folk som ikke takler å se andre utvikle seg og vokse som mennesker. For noe av det værste jeg hører er den setningen "Hun/han har forandret seg". med en sånn negativ spydig tone... Hva mener folk med dette egentlig? Er det sånn at man skal være 18 år i huet for alltid? Er det ikke lov til å utvikle seg som menneske og finne nye veier i livet? Nye hobbyer og nye interesser? Kanskje noen velger å få barn og gifte seg? Ja, er det rart å forandre seg? NEI!! Ettersom årene går og man opplever livets ups & downs så bli man formet litt etter litt og man er i konstant endring. Man finner kanskje ut at man liker trening over gjennomsnittlig mye (kremt kremt) eller kanskje man selger alt man har å stikker på jorden rundt opplevelser. Eller stifter familie. Who the fuck cares! La folk være folk! La folk gjøre det som gjør de lykkelig og la de følge drømmene sine♥ Unn de det!

Vi er forskjellige så ikke hat på folks reise gjennom livet. Ikke snakk ned om det å forandre seg som om det er noe negativt. Det er fantastisk vakkert å se mennesker utfolde seg når de har det godt og gjøre store og små endringer i livene sine som gjør at de har det bra og vokser som personer.

For det er jo det vi vil? Vi vil jo ha det bra? Vi endrer oss jo ikke i en rettning fordi vi vil ha det dritt? Det er jo som regel noe positivt som skjer når noen endrer seg. Positivt for dem da. Og kan man ikke respektere det? Kan ikke folk bli flinkere til å synes at det er kult at noen har baller til å satse, fremfor å kritisere og hate? Må folk ha noe negativt å si om absolutt ALT? Er det så vanskelig å bare si "jeg synes det er kult jeg, la hu/han være seg sjæl og holde på med sitt"!

Jesus christ.. Folk skal ha en mening om alt og alle. Noen ganger er det best å bare holde kjeft og ikke snakke shit om andre HELE tiden.. Fokuser på noe positivt! Gjør en endring i ditt liv da hvis det er så forbanna lite spennende at du må snakke om andre hele tiden. Nei, vettu hva. Jeg er ferdig med fjortis perioden hvor det var drittslenging fra høyre og til venstre. Nå får man da være voksen nok til å ikke snakke piss og ønske folk rundt seg godt uansett hva de driver med eller hvilke valg de tar i livet. Ikke vær den idioten som sitter stuck i ditt eget liv dag inn, dag ut og snakker dritt om andre kanskje fordi du selv nettopp er redd for å gjøre noen endringer for deg selv.. Just don´t! Ikke vær så smålig...

Jeg kjenner også jeg blir forbanna når noen prøver å "selge meg bullshit" om andre. JEG gjør meg opp en mening selv om jeg liker noen og hvis noen prøver å snakke svada dritt om andre til meg så stopper jeg de med en gang. Jeg skyyyr også drama etter mye drama når jeg var litt yngre. Så er det noe jeg har lært meg i mine "eldre" dager er at "see no evil, hear no evil, speak no evil" PREACH!! Hvis noen prøver å komme med sladder til meg om folk jeg vet hvem er eller kjenner så stopper jeg de med en gang. Jeg sier rett ut "NEI! Dette gidder jeg ikke høre på, jeg vil ikke vite det". I shit you not! For jeg orker det bare ikke.

Jeg trenger ikke den negative energien og jeg trenger ikke å vite hva slags drama som foregår i andre sine liv for det angår ikke meg. Og hva godt gjør det meg å vite det da? Jeg har nok med meg selv og min hverdag til at jeg skal kaste bort tid på å høre på og sladre om andre. Det jeg ikke vet har jeg ikke vondt av og hvorfor skal jeg la noen fylle hodet mitt med sladder og vås så jeg kan risikere å gå rundt å tenke på det. Nei, vettu hva.. Can´t deal! 

Så hvis for eksempel folk snakker om meg og at jeg har "forandret meg" så spør jeg tilbake... Vel, har jeg blitt et rasshøl? Har jeg blitt et dårlig menneske som skader andre ved å være slem, ufin, kald, ond osv, snakker jeg dritt og spyr ut negativt bullshit om andre? Svaret er selvfølgelig NEI! Og da tenker jeg.. Hvorfor i helvette skal det at jeg har forandret meg bli snakket om som noe negativt da? Kan ikke folk være glad på mine vegne? Er det så jævla mye å be om? Jeg kjenner jeg er så lei av smålige mennesker som sitter som sånne kaffekjærringer og sladrer om svada som er total bullshit.

Spør deg selv.. Føler du deg som et godt medmenneske når du holder på sånn? Gir det deg noe positivt i din hverdag? Skulle det være at jeg plager dritten ut av deg så blokk meg da. Ikke oppsøk det jeg driver med. Gjør meg usynlig i din verden så slipper jeg å være et negativt moment for deg. For det er helt greit å ikke like meg.. Men det går an å spare seg for shitsnakket..

Så til alle dere der ute som pusher på og gjør deres greie og utvikler dere! YOU ROCK! Ikke la noen stoppe dere fra å følge deres drømmer uansett hva de er! For hvis man skulle blitt påvirket av folk som hater så hadde vi ikke kommet noen steder! BE STRONG, BE YOU, BE BEAUTIFUL!

- Dette innlegget ble mye lengre enn jeg trodde, men fingrene bare klikka på tastaturet her! Det er nok noen skrivefeil, da det gjerne skjer når jeg blir ivrig på tastene.. Hihi! Nå er det tid for MAT også må jeg pakke til Trondheim og komme meg avgårde!!♥ Følg med på snap om du vil være med på tur: CHRISUNIVERS

Kjøpte jeg godteri? Jeg har hatt et problem! Langt personlig innlegg..

 • 24.08.2017 kl. 12:11

Harry handelen i går var much needed! Jeg fikk kjøpt mer kyllingfilet og de insane gode kalkunstrimlene som jeg bruker i salater. Jeg kjøpte faktisk 8 pakker av det salatkjøttet for det er vanvittig godt og nå som jeg er litt utålmodig og ikke gidder eller orker å lage så innmari fancy mat så er gull for det er bare å lage en skjære en salat og kaste oppå litt kjøtt siden det er helt ferdig. Ellers enn det kjøpte jeg en kg med peanøttsmør og litt andre småting. Haha.. De peanøttsmørglassene er jo svindyre her hjemme for det koster vel rundt 60 kr for 1 glass og det er 300g typ. Og den kiloen kostet 80 så da er ikke jeg vondt å be. Det har jo sykt lang holdbarhet og siden jeg bruker det på havregrøten min og kommer til å fortsette med det måltidet etter konk enten til frokost eller kvelds så har jeg så jeg klarer meg. Hehe..Så til det store godterispørsmålet dere kanskje lurer på..

KJØPTE JEG GODTERI TIL ETTER KONK?!

Svaret er NEI! Jeg gjorde faktisk ikke det. For jeg husker hvor hard den smellen jeg gikk på i fjor var og det er IKKE bra for hverken kropp eller hodet. I fjor kjøpte jeg mange mange kilo smågodt på svensketur 1-2 uker før konk i tillegg til masse annet godt som sjokoladeplater, cheese doodles osv. Og fra det sekundet jeg gikk av scenen så spiste jeg av det godteriet, for jeg hadde jo seff med meg en stor boks med et utvalg i kofferten jeg hadde backstage. Og jeg puttet til og med masse i lomma mi så jeg gikk å spiste på vei fra Oslo konsert hus og til den restauranten vi skulle spise etter konk.

I tillegg til at søteste lillesøster Angelica hadde bakt Oreo sjokoladekake til meg som hun visste jeg ville ha som jeg ikke delte med en kjeft for å si det sånn. Haha.. Spiste opp hele kaka på veien også. Og sånn fortsatte det i mange mange uker og mnd. Jeg føler faktisk om jeg skal være ærlig med dere at jeg såvidt klarte å skjerpe meg i Februar. Og da snakker vi 5 mnd med sukkersjokk i tillegg til sunn mat da selvsagt. For jeg har alltid spist mat så jeg skal bygge muskler, men gud bedre alt i tillegg da for svarte faen.. Ukene etter konk så spiste jeg så mye godteri at jeg spøy hver kveld, noen ganger våkner jeg opp av at jeg måtte kaste opp og hang over doen midt på natten. Det er ikke noe jeg er stolt av å skrive, men ærlighet er viktig. Det er også ekstremt viktig for meg å presisere at jeg ikke kastet opp med vilje, men rett og slett fordi jeg hadde overspist så mye at kroppen min reagerte med å ville ha det ut. 

Inni hodet mitt ble det for stor fokus på det at jeg skulle spise meg ihjæl på det jeg hadde savnet i fjor. Så det var det eneste som satt i hodet mitt når jeg gikk av den scenen. Jeg skjønte jo ikke at jeg var i finalen en gang så med en gang jeg gikk av scenen og gikk mot Coach Line så var det første jeg skreik ut var "KAN JEG SPISE NÅ?" ..."Nei, jente er du gal, du er i finalen!"  .. Haha, jeg husker det så godt. Og det syke var at jeg med en gang fikk en spontan skuffa følelse fordi jeg ikke fikk spise godisen i bagen min, men det ble raskt erstattet av ekstasen av å være i finalen for det var verdens sykeste følelse♥ Jeg vil ikke ha den samme desperate trøkke ting i trynet følelsen denne gangen og prøver å jobbe litt med meg selv på det punktet.

Og det er HELT innafor å spise godteri og kose seg, leve litt, være sosial og nyte alkohol eller snacks selvom man driver med fitness og ikke er på diett, men i fjor så var jeg mentalt forberedt på at "bare kom deg gjennom dietten så kan du spise alt igjen" og det gjorde jeg da, ALT jeg kom over og hadde lyst på i nesten et halv år. NM i fjor var min første konkurranse og jeg var ikke forberedt i det hele tatt på hva som ventet meg når det hele var over selvom Coach Line hadde gitt meg masse info og snakket med meg.

Jeg trodde ikke at jeg skulle fråtse så sykt som det jeg gjorde selvom jeg alltid har hatt et "binge-eat" problem og jeg trodde ALDRI i livet at det skulle være så vanskelig å slutte å fråtse heller. Man føler seg jo så tynn og skrøpelig og man skal jo opp i vekt igjen så det er nesten så man føler at man får det "gratis".. Misforstå meg rett, men hjernen min fungerte slik at "jeg skal jo legge på meg til normalvekt igjen uansett så jeg kan likesågodt ete all den driten her og kose meg".. Jeg følte meg ikke bra og jeg begynte å mislike det jeg så i speilet og jeg var så lei meg for at jeg selv ikke hadde kontrollen nok til å gjøre noe med det som faktisk kun var mitt eget problem. Jeg følte meg så hjelpesløs og liten og jeg mistet den følelsen jeg hadde av at jeg noen gang kunne inspirere noen når jeg ikke selv hadde kontroll på mine egne problemer.

Jeg lærte veldig av det i fjor og jeg kjenner at samme feil skal IKKE gjøres i år. Og det er ikke fordi jeg skal være streng med meg selv etter konk for å beholde sceneformen, men ved å fråtse sånn etter en konk så ødelegger du kroppen noe så sykt og ikke bare kroppen, men psyken får en real smell. Du tuller med hormoner, metabolismen i kroppen din blir helt idiot og noen sliter faktisk med å noen gang komme i form igjen fordi de lar det gå for lagt og kroppen nekter å samarbeide.

Så selvom jeg sliter på å komme i "tipp topp" form i år så er jeg evig takknemlig for at kroppen min samarbeider med meg og lar meg gå gjennom dette en gang til. Grunnen til at jeg sliter med å komme i form er jo fordi jeg startet for sent på diett og i tillegg dro på palmesus og festet en hel helg. Noe som satt en liten brems på prosessen. Men det er kun min feil. Det har ingenting med metabolismen eller at kroppen er "ødelagt" etter forrige konkurranse heldigvis.

I år har jeg en annen strategi. Jeg er mye sterkere både fysisk og psykisk og jeg vet hva jeg ikke skal gjøre for å gå i den samme fella håper jeg. I stedet for å fokusere INSANE mye på det jeg skal spise etter konkurranse i år så skal jeg heller fokusere på å få en sunn og sterk kropp igjen så jeg kan begynne å bygge muskler igjen. Det er viktig for meg♥ Jeg skal følge min reverse diett og kose meg på veien. Så jeg skal å ha spisekveld/cheatday på Lørdager som jeg hadde før jeg startet i fjor og være flink ellers i uken. Det var den type balanse jeg trivdes kjempe godt med, men ikke klarte å komme tilbake til i fjor uansett hver mye jeg ville. Det var så hardt ieg jeg hadde NULL selvkontroll. Sjanseløs og jeg ble faktisk skikkelig deprimert av det. 

Det er litt medaljens bakside og det er mange utøvere som ikke snakker om den tunge tiden etter en konkurranse. Og det er en viktig del av det. Jeg håper og tror at siden jeg har et helt annet mindset i år kontra i fjor så kommer jeg til å klare meg mye bedre etter konkurransene i år. Jeg har trua og det føles ikke like "desperat" det sukkersuget jeg har og selvom jeg gleder meg til å spise doughnuts og kaker og mat i Barcelona (for ja, jeg har en liste med hva jeg har lyst på, hihi) så vet jeg at jeg skal begrense meg litt mer enn jeg gjorde i fjor og fokusere på en sunn og balansert hverdag som er best for meg♥

Så derfor kjøpte jeg ikke noe godteri i Sverige i går, for har jeg det liggende så spiser jeg det og da er det ikke særlig smart å ha 5 kg og shitloads med pottis og sjokkis. Jeg vil ikke at det skal være noen sånn akutt "nå har jeg gått av scenen så nå skal jeg dytte trynet fullt" jeg vil ha en naturlig "lørdagskos" feeling og skal prøve å heller legge inn de vanene etter konk fremfor å spise godteri hver dag i flere uker, for den vanen er vanskelig å bli kvitt. Sukker er som dop og er ekstremt avhengighetskapende. Og jeg kommer ikke til å være HELT gærn streng med meg selv heller, såpass kjenner dere meg. Men det å finne tilbake til en sunn hverdag med kalorioverskudd i sunn mat slik at jeg har kvalitetstreningsøkter og bygger muskler er ekstremt viktig for meg i år♥ Og det blir nok en doughnut i ukedagene i ny og ne forde, men ikke hver dag, opp til flere ganger om dagen ;) 

HJELP! Godteri og dagens økt!

 • 23.08.2017 kl. 13:45

Denne dagen startet med at jeg forsov meg og det er bare det værste jeg vet, for da blir det jo et evig stress å starte dagen. Jeg satt jo klokken på grytidlig med intensjoner om å få en hel haug av ting gjort før jeg hadde naprapat time klokken 11:30. Jeg hadde de planene. Jadda, jeg skulle jobbe litt, mealpreppe til Sverige tur etterpå med jentene mine, trene styrke og legge klart det jeg skulle ha på meg etter trening. Well.. That did NOT happen. Jeg bråvåknet i panikk klokken 10:00 ca og var helt i ørska. Hvem planet er jeg på nå og kan noen ringe mamma. HJELP! Den følelsen typ. Jeg fikk stresset inn på badet, kastet vann i ansiktet og rushet av gårde på trening. For det er viktigst siden jeg ikke får lov å trene overkropp etter naprapat timen siden han setter strøm i rygg og nakke. Det er viktig at musklene får hvile etter det. 

Jeg kom meg på trening og hadde 45 minutter på meg til å kjøre gjennom økten og det var tidenes økt! Det var SÅ digg å trene, energien var på topp og jeg var så forbanna happy av en eller annen grunn. Sikkert fordi jeg var skikkelig uthvilt. Så det var en opptur jeg ikke var forberedt på. Hehe.. Jeg fikk så sykt skulderpump og knallgod kontakt med muskulaturen. Kanskje det har noe med naprapat behandlingene. Who knows..

Dagens rygg/skulderøkt så slik ut:

1. Nedtrekk bredt grep - 3 x 10
2. Sittende roing nøytralt grep - 3 x 10
3. Lat push down - 3 x 12
4. Sittende skulderpress med hantler - 3 x 10
5. Facepulls - 3 x 15
6. Coach Line sin skulderburnout - 3 x 12 ( video HER! )

På den videoen av øvelse 6 så kan dere se at fett% min har dalt veldig ja, jeg fikk faktisk litt sjokk når jeg så den selv nå. Haha.. Man blir jo så blind på seg selv og jeg er alt for kritisk til meg selv som alle andre jenter der ute. Så babes.. Ikke glem å fortell dere selv at dere er flinke og gi dere selv litt kreds innimellom. Vi er så strenge med oss selv noen ganger atte hjelp. Og man må virkelig begynne å se verdien i egen innsats og i seg selv uansett hvor i livet man er♥

Nå skal jeg kaste meg rundt her og ordne litt mat til harrytur til Sverige. Jeg skal ikke ha så mye, men jeg river med meg litt kyllingfilet hvertfall. Det er jo for å være sosial med frøknene også da. Også driver jeg skikkelig å vurderer å kjøpe med meg godis som jeg kan ha etter konkurranse som jeg gjorde i fjor. Men i fjor kjøpte jeg jo mange mange kg og resultatet ble at jeg spiste opp alt på 2 uker så det er jo kanskje ikke så lurt eeegentlig. Les fjorårets godisinnkjøp innlegg HER! Det blir jo litt sånn at jo mer man har jo mer spiser man :P Hvertfall jeg. Men vi får se.. Litt kanskje.. Hvis det er noe som heter "litt" i mitt univers.. Hehe...

X: Hva tror dere? Burde jeg kjøpe med meg noe godis?

Uredigerte bilder! Målinger og noen tanker..

 • 22.08.2017 kl. 12:41

I dag har jeg veid meg og målt meg. Jeg skal ærlig innrømme at jeg begynner å bli sliten. Hjernen min trenger mer karbohydrater for jeg føler meg seriøst stokk dum. Når det er på det værste så føler jeg at verden går i slow motion. At jeg oppfatter ting så jævli tregt og jeg henger ikke med hele tiden. Soner liksom helt ut og blir litt fraværende. For ikke å glemme lunta mi som er ikke eksisterende at the moment. Jeg glefser for hver minste ting og har sykt liten tålmodighet så det er godt jeg er alene her hjemme.

I går fikk jeg tidenes kjipeste nyhet slengt i trynet også. Jeg fikk beskjed av coach Line om  å kutte pepsi max og ALL kunstig søtning. Det vil si at det ikke er noe mer søtning i kaffe/te, eller stevia dråper i havregrøten osv. Og det er bare tortur for meg ass! Jeg er så avhengig av pepsi max at det gjør nesten vondt i kroppen å ikke drikke det. KILL ME NOW! Jeg har drukket sikkert 5 liter +/- den siste mnd og det er liksom den som har fått meg gjennom dagene. Det samme med kaffekoppen min om morningen med sjokoladestevia dråper i. M-m.. Det har vært min lille kos♥ Men nå skal avfallstoffer og grums ut av kroppen så det er bare å kutte ja. :O Det skulle jo kuttes til Mandag alikevel for da starter peakweek, men det var jeg mentalt forberedt på. 

Jeg er også ganske bekymret for om jeg i det hele tatt "kommer i form".. Åh, og det er så drøyt å si også for jeg er jo for faen meg i form. Misforstå meg rett dere :( Hver gang jeg nevner det til noen så får jeg liksom "HÆ?? IKKE KOMME I FORM! DU ER I FORM!" Ja, jo, nei, ikke helt. Fitness is all about details og alt skal jo være on fleek til en viss standard hvertfall. Og pr nå så har jeg fortsatt litt for "mye" fett på bein og rundt rumpa som jeg faktisk ikke vet om jeg klarer å kvitte meg med frem mot konkurransene i September. Og bare det i seg selv gir jo en liten "fuck it" følelse i kroppen som jobber imot den andre følelsen som sier "dette går bra! all in nå" Så det er jo et konstant huekjør og det er slitsomt nok bare det.

For er det noe man gjør mye av i løpet av denne prosessen så er det å tenke.. Og overtenke og analysere. Den ene dagen kan være tipp topp og man føler seg som et supermenneske og at man kommer til å klare det, dagen etter kan man sitte med følelsen av å ha mislykkes og ikke trives i sitt eget skinn. Det her er ekstremsport uten fjelltopper, helikopter, snowboard og faren for nakkebrudd for å si det sånn. Det er viktig å ha hodet på plass når man går inn i en slik prosess og jobber seg mot et fitnessmål. For selv de jentene som er super sterke mentalt får knekker og det er normalt. Det handler om hvordan vi bearbeider og sorterer de dårlige tankene og hvor mye vi lar det påvirke oss. Ikke alle er like flinke til det og det er lett å gå på en smell eller to. 


Haha! Jeg dør! Det ser ut som jeg har en kvist ut av ræva pga planta i bakgrunnen!

Jeg elsker sporten min, men jeg hater den noen ganger også. For hvorfor gjør jeg det her? Hva er vits? Jo, fordi det er en lidenskap. Det er det jeg brenner for og det gir meg en mestringsfølelse jeg aldri har kjent på før. Det å pushe meg selv så sykt langt utenfor komfortsonen gir en følelse av å være udødelig nesten. Haha.. Høres jo helt insane ut. Men det å trene så hardt for så å faktisk se hva man har jobbet for og nå delmål ved å vise selvkontroll og dedikasjon mot sceneformen er rimelig magisk. Det er en prosess som er morsom, crazy, tung, utfordrende, slitsom, spennende, interessant og trist. Man jobber med og mot seg selv hele veien og man lærer så mye om seg selv og ingenting føles bedre enn å stå backstage og tenke "I FUCKING MADE IT!"  Den stoltheten skal man lete lenge etter. 

Men dagens boost var hvertfall disse resultatene når jeg målte meg i dag tidlig: 

Midje: -2 cm
Rumpe/Hofte bredest: -1,5 cm
Øvre lår: -1 cm
Over kne: -0,5 cm

Det gir et lite håp om at det fortsatt kan skje en del de neste 12 dagene. Tenk det er bare 12 dager til Sandefjord Open. Holy shit!! Det får gå som det går. Jeg har hvertfall lagt sjela mi i treningen min. Jeg elsker det jeg driver med og livsstilen min. Det er enda 4 uker til NM og mye kan skje på de 4 ukene hvertfall. Så det er litt tid igjen til å få formen 100% på plass♥ Tvi tvi♥

Nå er frokosten inntatt. Som jeg forøvrig drev å lagde mens jeg holdt på med disse bildene. Hehe.. Derfor ble det noen kjøkkenbilder pluss at det blir så sykt dårlig kvalitet på selvutløseren på badet og jeg er ikke den beste når det kommer til kamerainnstillinger. Hihi.. Straks skal jeg hoppe i treningstøyet og utnytte frokostenergien så jeg får inn ukens første beinøkt og etter det blir det en powerwalk♥

Ha en nydelig Tirsdag alle sammen og takk for at dere titter innom♥


//Uredigerte bilder//

Frokosten min og 2 mageøvelser!

 • 21.08.2017 kl. 12:03

//Sponset Innhold//

God Mandag sportygjengen min♥ Ah.. Fy faen så digg å være ferdig med dagens styrkeøkt klokken 10:00 i dag. DET må jeg virkelig prøve å gjøre en vane ut av. Stod opp, vasket ansiktet og kastet på litt concealer, mascara og bryn og før jeg visste ordet av det så var jeg på gymmen! POW! Litt sånn.. Hva skjedde liksom? Var jeg i det hele tatt hjemme i går? "Did i ever leave?" Drømmen er et hus med eget gym en gang ja! Hehe.. Hvor awesome hadde ikke det vært da! 

Dagens økt var bryst, biceps, triceps og mage og etterhvert som magerutene mine har kommet ut av vinterdvalen sin så har jeg fått spørsmål om jeg kan legge ut noen mageøvelser jeg liker så jeg tenkte å dele 2 gode med dere i dag. Og jeg glemte kameraet mitt på fest på Lørdag, selvom jeg var edru. Haha.. Så jeg måtte bruke mobilen i dag. Så litt kjipere kvalitet, men hold ut. Kameraet hentes etterpå♥

Kabel crunch: Denne kan være ganske tung, men det er viktig at det hele tiden er spenn i magemusklene. Tenk at du skal presse haken mot brystet under hele øvelsen og jobb i sit-ups bevegelse. Kjør 3 x 15 reps så river den godt ja!

Ab plate press: Plate press blir jo litt feil siden jeg bruker en hantel, men shit samma ;) Hehe.. Vekt er vekt. Her har jeg en 6 kg vekt hantel som jeg fra bunn posisjon fokuserer på å dytte opp i taket mens jeg tar en "sit up/crunch". Husk å hele tiden holde magen/kjernen stram. Press haken mot brystet når du jobber for å holde kroppen i "crunch" stilling. Det er også viktig at du finner et sted å skyve føttene dine under. Haha.. Jeg er sjanseløs hvis jeg ikke gjør det. Er ikke helt Arnold i magen heller! Kjør 3 x maks reps og feel the burn ;) Denne er tung, så prøv deg frem vektmessig hva som passer deg. For det er ikke tyngden på vekten som har noe å si, det er om du får skikkelig kontakt med magemusklene og klarer å jobbe med riktig teknikk!


Headset HER! // Tights HER! (på salg) // Sportsbh Utsolgt // Sneakers XXL (barneavdeling) 

Det kunne ikke blitt en bedre start på ny uke etter forrige uke som var relativt kjip innimellom slagene. Jeg er i superhumør og det som står i hodet mitt nå det er bebisen min! Det er så uvirkelig å tenke på at om bare noen uker så får jeg den lille border collie jenta mi hjem.! Jeg faller mer og mer for navnet Nova, og jeg føler at det er riktig♥ Tusen takk for alle forslagene dere kom med både her og på IG. Dere er så søte♥ Siden dere er med meg hver dag så føler jeg jo at Nova blir litt deres også. Hihi.. 

Dagens frokost blir den nye storfavoritten. Havregryn med proteinpulver og peanøttsmør. Det er seriøst godteri! Og det er ene og alene pga det digge proteinpulveret fra nutramino med smaken sjokolade og banan. Yup! That´s right. Det er så sjukt godt at jeg nesten ikke tror det. Dette er siste uken jeg kan spise deg før peakweek neste uke så jeg skal nyte det hver dag. Det kommer jeg til å fortsette å spise selv etter konkurranse for det er så nam!

For å lage denne skåla trenger du: 40g lettkokte havregryn, 25g proteinpulver og en liten kladd peanøttsmør på toppen. M-m!! Kok opp havregrynene med vann og kalorifri stevia vanilje/karamell/naturell søtning, la den være litt mer vannete enn vanlig. Når det er kokt opp så tar du den av plata og blander godt inn proteinpulveret og topper med peanøttsmøret♥ Du kommer til å ELSKE det hvis du liker sjokolade, banan, peanøt smak. Det er litt sånn banoffee pie smak hvis dere vet hva det er. Hihi.. Håper dere har hatt en super start på uken hittils også! NU KJØR VI!!

Proteinpulverer får du i forskjellige størrelser og smaker HER! Det går til og med an å kjøpe smaksprøver til 20,-♥ Det er gull for å slippe bomkjøp! Og stevie søtning får du HER! 

//Sponset Innhold//

Avgjørelsen er tatt!

 • 20.08.2017 kl. 13:51

Herregud jeg er så vanskelig noen ganger. Jeg har så store problemer med å ta avgjørelser at det nesten er flaut. Bare det å velge mellom 2 grønnsaker på butikken er jo helt krise. Og i går skulle vi jo tross alt velge valp! Og tror dere det var vanskelig eller? Jeg sleit noe så sinnsykt og jeg skulle jo velge mellom 2 guttebebiser og jeg trodde faktisk jeg hadde bestemt meg før jeg kom.. Helt til.. 

This one!!!♥

Denne lille jenta la jeg merke til første gang jeg var på besøk, men hun var så og si valgt. For hun som har mammaen til valpene skal beholde en valp selv og det stod mellom denne jenta og ei annen. Så da tenkte jeg liksom ikke noe mer på det siden jeg fikk inntrykk av at hun hadde falt veldig for denne bebisen her. Men så kom vi på besøk i går og jeg ble helfrelst! Og da klarte jeg ikke dy meg og måtte spørre om det var noen sjans for å få henne♥ Hun hadde ikke bestemt seg helt ennå for tispe så hun skulle tenke litt på det og i dag fikk jeg telefon om at denne vakre skapningen skal til meg!

Nå er jeg bare så gira! En evig lykkerus som føles så riktig. Det var jo egentlig planlagt å kjøpe valp neste år vår/sommer, men skjebnen førte meg til denne vakre bebisen her og jeg føler det er ment 2 be♥ Etter konkurransene i September kommer ting til å bli så rolig etter en hektisk sommer og hva passer vel bedre enn å lande inn i en ny hverdag med en valp som gjør at man smiler fra morgen til kveld♥ Jeg håper September går fort for hun er egentlig leveringsklar i midten av mnd, men pga konkurransene så får jeg ikke hentet henne før den siste helgen. Men jeg regner med at September blir en CRAZY hektisk mnd så den er nok over før jeg skjønner det.

Er hun ikke helt nydelig? Det er ikke noe navn på henne ennå, men hele familien er i tankeboksen og jeg liker Nova veldig godt! Lille Super Nova♥ Men som sagt er jeg tidenes vinglepetter og jeg har allerede en liste med 15 navn og det blir flere! 

X: Har dere noen forslag til navn? - Jeg liker godt navn som betyr noe Nova = Stjerne, eller disney navn, eller noe som har med mat og godis å gjøre siden jeg er et evig matvrak! Hehe.. Jeg har tenkt Freia, Cookie, Cocoa, Candy osv også, men det er jo ikke så kult for Kim å rope Candy utover nabolaget. Hehe.. Og hvis du ser på familiebildet under her så har hun litt sånn "the joker" linjer i halve ansiktet. Så kult å finne et navn som passer til det også. Tenke Quinn som i Harley Quinn & The joker fra Suicide Squad Hihi.. Men det må klinge da♥

På bildet under er lillegull, lillebror Kompis som er 5 mnd og valpen på gresset er mamma og de sin lille Tia.
For de skal jo ha en fra dette kullet de også♥ Så vi får søstre fra samme kull♥

5 irriterende ting som er MIN skyld!

 • 19.08.2017 kl. 10:53

5 ting som irriterer meg grenseløst i hverdagen som KUN er min egen feil!

1. Når jeg er tom for skjeer til frokost og det kun er fordi jeg ikke satt på oppvaskmaskinen kvelden før. Dette gjelder forsåvidt sokker og truser også når det kommer til å vaske klær. Haha.. Må leite i sokkeskoffen som om det var en skattekiste og blir evig lykkelig når jeg finner et matchende sokkepar.

2. Når bilen er tom for bensin og jeg må fylle.. Ehh hello.. Thats life! The circle of K.. Kjør, fyll, kjør.. Haha.. Tok dere den? Circle K, bensinstasjonen! Dør av meg selv og min uendelig dårlige humor!

3. Når maten blir for salt!! Meeeen det er jo jeg som har krydret det ihjæl. Sitter der bitter og jævli mens jeg trøkker det i meg for jeg kaster det jo ikke!

4. Når det er for varmt på badet og jeg svetter ihjæl når jeg skal sminke meg eller fikse håret. Og det er jo tross alt jeg som har satt de på varme som tilsvarer helvettesilden fordi jeg frøys ihjæl noen timer før. Schizo??

5. Når jeg ikke finner ting fordi jeg har lagt ting på... wait for iiiit! "Et lurt sted". Jadda.. Det gjør jeg hele tiden og jeg blir gal av det. Jeg burde egentlig ha et ark hvor jeg skriver ned hvor jeg legger ting. Hvor de "lure stedene" mine er.. Haha.. Det var en lur ide ;)

Noen som kjenner seg igjen? Haha! ;P

Og dere! Tusen tusen tuuuusen takk for ALL støtten de siste 2 dagene som har vært tøffe for meg♥ Hver eneste melding og kommentar varmer så sinnsykt i hjertet at jeg får bare ikke sagt det! Dere er unike hele gjengen og den støtten dere gir meg er helt sinnsyk♥ Det er ikke hver dag er like god hos meg og det å vite at dere er der både i de gode dagene og de kjipe dagene er helt nydelig. Livet mitt er langt fra perfekt, jeg er ikke en perfekt persjon og jeg har ups & downs som alle andre! Og det å ha en så nydelig gjeng rundt meg når jeg føler at verden raser er en fantastisk følelse♥ Dere er priceless for meg, det skal dere virkelig vite♥

I dag våknet jeg i sinnsykt godt humør for i dag skal det velges valp og jeg er tidenes vinglepetter så dette blir så vanskelig!! Denne dagen har ikke annet enn å bli tipp topp! Senere skal jeg møte vennene for det er litt festligheter rett borti gata her så da tusler jeg bort å sier hei. Det blir koslig! Jeg trenger det nå kjenner jeg♥ Så jeg får renska huet skikkelig og får en ny og fresh start på uken som kommer! For det er siste uke før peakweek! Dvs.. 2 uker til årets første fitnesskonkurranse! Omg.. 

Bli med på valpebesøk! Legg meg til på snap→ CHRISUNIVERS og ellers kan du følge meg på instagram HER! 

Ha en nydelig Lørdag vakringene mine♥

Ukens NO FILTER - Gårsdagen var kjip!

 • 18.08.2017 kl. 10:31

Dagen i går startet veldig bra og jeg brukte morningene som jeg pleier og jobbet, blogget, la ut innlegg på instagram, spiste frokost og gjorde meg klar til beinøkten jeg skulle ha og som jeg gledet meg til. Det er jo kun 2,5 uke til første konkurranse og alle økter teller. Så fikk jeg en tlf som vippet meg helt av pinnen og jeg gikk helt i kjellern. Når man er så nære en konkurranse og dietten begynner å gå inn på en så er man ekstremt følsom og jeg brøt helt sammen etter denne tlf samtalen og klarte ikke å tenke klart og jeg skjønte egentlig ingenting for jeg har jo vært inne i diett og fitnessbobla mi de siste ukene og månedene og når ting dukker opp utenfor den så blir det litt sånn "å ja, stemmer det.. verden rundt meg fortsetter jo" Det er ganske sært, men man havner veldig i en boble av fokus og får et tunellsyn uten like. Jeg velger å ikke dele mer detaljert da det er rimelig komplisert og privat på et annet nivå enn fitness, trening, jobben min, meg privat, kropp osv. Det er noe som er beyond alt dette. 

Jeg knakk helt sammen og gråt i sikkert en halvtime fordi tankene og hodet mitt var helt kaotisk og det som stod veldig klart fremfor meg ble bare kaos. Se for dere at man har organisert en skuff full av verktøy også blir den dratt ut og snudd på hodet og ligger strødd utover gulvet. Sånn var hodet mitt. Fokuset forsvant og endret retning og var litt all over the place. Ting føltes håpløst og jeg fikk helt panikk. Men heldigvis har jeg Natalia på besøk som hjalp meg med å samle tankene etter tidenes utbrudd og hun klarte å hjelpe meg med å finne roen. 

Jeg klarte ikke å ta meg såpass sammen at jeg kom meg på trening for verden raste litt for meg så jeg var så ustabil i tankene og humøret og jeg ville bare legge meg under dyna og ligge der resten av kvelden. Jeg fikk også et akutt behov for å spise! Det var sånn jeg reagerte på den store stressfaktoren. MAT, jeg vil ha MAT! For når man er på et kaloriunderskudd så er det ikke mye motgang som skal til før man tenker at man vil bryte diett og bare ete seg god og mett. Jeg vet ikke om det er noe som ligger latent i kroppen fordi man trenger maten og det er litt sånn "survival mode" For man trenger faktisk karbohydrater for å tenke og være oppegående i hodet. Så det kan jo være et instinkt hvor kroppen sier "spis, få hjernen tilbake også løser vi dette" Men jeg klarte å kun drikke 1 kopp kaffe ekstra med 0,5 dl skummetmelk i. Så det var ikke akkurat noen smell! Det kunne vært fråtsning på et helt annet nivå.

Og hvis jeg ikke hadde vært på diett og så nære konkurranse så hadde jeg absolutt ikke blitt SÅ vippet av pinnen etter denne tlf samtalen. Da hadde jeg forhåpentligvis klart å tenke litt mer fornuftig og løsningsorientert og jeg hadde brukt hodet i før jeg krisemaksimerte situasjonen. Men et dietthode er ikke som et vanlig hodet. Man har veldig lav terskel for uforventede situasjoner som ikke inngår i daglige rutiner mot fitnesskonkurransen og "motgang". Og det er som jeg nevnte tidligere pga tunellsyn og et fokus hvor man glemmer resten av verden litt. 

Jeg ble superstresset og stress er min største fiende nå mot konk. For om jeg sover dårlig og bærer på indre stress jeg ikke klarer å legge fra meg så kan kroppen min begynne å jobbe imot meg og jeg kan risikere å ikke komme i den sceneformen jeg skal fordi jeg ikke klarer å miste de siste kiloene som skal av. Kroppen er smart og hvis man bærer på mye stress + lite søvn så vil den ikke slippe fett, men heller tviholde på det fordi den havner i nødmodus og stresshormonet kortisol slippes ut i kroppen. NOT GOOD! Så gårsdagen brukte jeg egentlig på å sortere og finne løsninger og jeg jobbet virkelig med hodet. Jeg skal prøve å senke skuldrene og beholde fokus, men jeg kjenner at det ligger stress inni meg og ruger. Jeg må fortsette å jobbe skikkelig med hodet nå og sortere ting og tenke at ting ordner seg. Dette SKAL jeg få til! Dette SKAL bli bra! Både når det gjelder konkurransene og den telefonsamtalen♥

Grunnen til at jeg ville dele dette er fordi jeg var totalt gone på snapchat i går og jeg følte jeg skyldte dere en forklaring på det. Jeg tenkte at nå tror de sikkert jeg sitter å muncher sjokolade og eter mc´ern for alle penga, men nei.. Det var ikke en sånn breakdown jeg hadde. Hehe.. Og hvis jeg hadde sprukket på den måten..Tro meg dere hadde vært de første som hadde vist det for jeg har lovet å ta dere med på både oppturer og nedturer denne reisen♥ 

I dag er en ny dag og nye muligheter til å trene, spise riktig og gjøre ting etter planen og jeg våknet med ild i sjelen og pågangsmot! 

Jeg ønsker dere alle en nydelig dag og en god helg♥ Superglad jeg har dere godgjengen min♥

Motivasjon - Min Egen Reise!

 • 17.08.2017 kl. 11:22

//Reklame for meg som PT//

Som noen av dere vet startet min treningsreise pga dyp kjærlighetssorg. Jeg var forlovet og jeg ble brutalt dumpet pga utroskap. Det er min histore og ingen kan ta det ifra meg selvom det er lenge siden. Grunnen til at jeg nevner det når jeg skriver om min reise er fordi det er en viktig del av den og jeg tror det er noe alle jenter (og kanskje gutter?) kan kjenne seg igjen i. For hvem har vel ikke hatt det slik da? Blir dumpa og begynner å trene for å føle seg bedre og se bedre ut. Jeg tror det er en sånn "greie" kanskje? 

Jeg var så langt nede at jeg ikke klarte å spise. Jeg var dritsulten, men når jeg puttet mat i munnen min så bare vokse det og jeg klarte ikke fysisk å svelge det. Jeg har helt ærlig aldri opplevd liknende. Jeg har ALDRI slitt med noe form for spiseforstyrrelser (bortsett fra at jeg er en binge-eater ;P) så dette var helt ukjent for meg. Jeg har alltid vært glad i mat, men 2-3 uker etter det skjedde så levde jeg på røyk, pepsi max og 2 (!!!) skyr. Jeg raste ned i vekt og jeg ble et skjelett. Folk rundt meg ble DRIT bekymret og gjorde alt for at jeg skulle spise, lagde favorittmaten min, prøvde å ta meg med ut å spise, men jeg ville bare være hjemme og aldri gå ut døra ever. Jeg gråt meg ihjæl og hadde helt ærlig ikke lyst til å leve lenger. Jeg har aldri noensinne vært så deprimert noen gang. Jeg var beyond kjellern for å si det sånn.

Men så begynte jeg å trene etter snakk med ei god venninne og mamma dro meg med for å få meg ut av huset. Det startet med body pump timer på fresh fitness også møtte jeg Kim som faktisk er en barndomsvenn av meg og vi begynte å trene styrke sammen og han hjalp meg veldig mye med styrketreningen og jeg digga det mer og mer. Jeg tenkte til slutt at jeg skulle ta kontakt med strongbody.no for å få profesjonell hjelp så jeg slapp å "kaste bort" tiden på trening uten å få resultatene jeg ville ha, for jeg VILLE noe. Jeg visste ikke helt hva, men jeg ville bli sterk, vokse og utvikle meg. Så begynte tanken om bikinifitness og poppe opp så jeg og Kim dro på NM for jeg ville se. 

Jeg husker jeg ble så fascinert av kroppene på scenen og jeg synes det var SÅ kult med jenter som hadde muskler og så "hardcore" ut. For selvom bikinifitness jentene er de "minste" når det kommer til fitness så var de så "store" i mine små øyne. Anyway.. Jeg husker jeg sa "JEG KAN ALDRI BLI SOM DE" det var bare absolutt ikke mulig i mine øyne for de var så "uvirkelige" og for meg som alltid egentlig hadde vært en sofagris som likte å kose meg med godis og god mat hver dag i tillegg til at det ble en del alkohol i helgene så var det så langt ifra virkeligheten som overhode mulig. De var "umenneskelige" i mine øyne. En annen liga med jenter hvor jeg absolutt ikke hørte hjemme og aldri kunne ta en del av.

Så fikk jeg strongbody planen min og fikk bygget opp grunnstyrken min. Jeg gikk fra å trene 5-6 ganger med "godt og blanda" i uken til 3 fullkroppsøkter og det gav meg bedre resultater enn jeg hadde fått selv på et halvt år. Hehe.. Så noen ganger er less, more så lenge det er riktig oppskrift. Jeg trente det programmet i 3 mnd ca før jeg stagnerte gikk over på noe nytt jeg selv hadde satt sammen ut ifra det jeg hadde lært og lest om på nett. For jeg husker Coach Line sa til meg når jeg nevnte bikinifitness at mitt fokus videre skulle være å spise sunt og bygge mer muskler. Jeg ble en målrettet jævel! Fordi jeg så fremgangen jeg hadde med strongbody planen min hadde jeg tro på at min kropp også kunne forandre seg. 

Jeg trente HARDT, TUNGT og 5 ganger i uken fra det stadiet og det gav meg da kjempe resultater fordi jeg hadde blitt mer "gjennomtrent" med det første programmet mitt. Så nå kunne jeg trene mer detaljert og jeg koste meg skikkelig på trening! Jeg hadde progresjon og ble sterkere. Jeg så endringer på kroppen min. Ikke hver uke, hver mnd, men jevnt over. Jeg tok progresjonsbilder og brukte instagram som motivasjon og for å dokumentere litt det jeg drev med i tillegg til bloggen da♥ Også møtte jeg etterhvert Coach Line og Maria og de godkjente meg som fitnessutøver for Kaliber FKK. Jeg bestemte meg fra starten av jeg SKULLE inn i Kaliber for det er eliten. Noe annet var ikke noe alternativ.

Det at jeg nå er en av de jentene som jeg så på scenen som jeg "aldri kunne bli" betyr kun 1 ting! ALDRi→Slutt å drømme! ALDRI→Slutt å kjemp for det du vil ha! ALDRI→Gi opp og ALDRI→La noen eller deg selv sette grenser for hva DU kan får til med ditt liv! Ikke vær redd for å følge drømmen, selvom det virker urealistisk, uoppnåelig eller umulig så er det faktisk ikke det. Du må bare være villig til å satse og være målrettet, viljesterk og tåle både medgang og motgang. For så lenge du ikke gir deg. Så kommer du akkurat hvor langt du vil med dine drømmer♥

Og når jeg ser tilbake på denne syke reisen jeg har hatt på denne korte tiden så er det helt sinnsykt. Trening er bedre enn lykkepiller♥ Jeg er et nytt menneske og jeg er sterkere både psykisk og fysisk. Jeg er trygg på meg selv fordi jeg gjør det jeg elsker og brenner for hver eneste dag og ingenting gir meg mer mestringsfølelse enn det. Jeg er så takknemlig for alle dere der ute som støtter meg og det jeg driver med hver dag♥ Og ikke minst takknemlig for at jeg har mulighet til å jobbe fulltid som Coach hos Strongbody.no og at jeg nå kan være med å forandre andre sine liv på samme måte som mitt eget ble forandret og det er mye takket være dere♥

→ Hvis du ble du nysgjerrig på coaching så send meg gjerne en uforpliktende mail på→ christine@strongbody.no Du trenger kun å skrive "jeg er nysgjerrig" så sender jeg info om hvordan det er lagt opp. Det er ikke skummelt i det hele tatt, jeg biter ikke jeg lover. Og det er vanlig husmannskost og ikke noe ekstremt vi driver med når det kommer til matplaner og man skal heller ikke løpe seg ihjæl hver dag eller trene 6 ganger i uken for å få resultater bare så det er sagt♥ Planen tilpasses deg, dine mål, ønsker og kapasitet♥

Instagram: HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS


//Reklame for megselv som PT//

1 Øvelse som trener ALT!

 • 16.08.2017 kl. 15:01

Jeg må bare tipse dere om denne sinnsykt gode øvelsen jeg avsluttet fullkroppsøkten min med på Mandag! Jeg har en sånn liten sadist i meg som liker å velge meg ut enten et supersett med mange repetisjoner innenfor den muskelgruppen jeg trener eller 1 øvelse som en "burnout" øvelse.  

Et supersett er når du tar 2 øvelser og kjører rett etter hverandre uten pause i mellom. For eksempel 10 repetisjoner med knebøy og 10 repetisjoner med markløft. Bare for å sette to øvelser de fleste har hørt om som eksempel. Da er det ikke pause før begge øvelsene er gjennomført. 

Og hva er en burnout øvelse? Jo, se for deg at du har trent en beinøkt med rumpefokus og når du er ferdig med øvelsene på programmet så finner du en god øvelse du er glad i å gjør den for eksempel 3 x maks repetisjoner. Her handler det ikke om å trene så tungt som mulig, men muskelkontakt og få tappet de siste kreftene ut av muskelen du har trent. Jeg liker godt å bruke blant annet strikkøvelser eller fullkroppøvelse

 .


Og siden jeg kjørte en fullkroppsøkt på Mandag så avsluttet jeg med øvelsen over her.

Gående utfall med vektskive over hodet! Jeg brukte en 15 kg vektskive og la meg bare si det sånn.. Det er tungt! Her er det bare å gå til du ikke klarer mer. Hehe.. Denne øvelsen krever en del skulderstyrke OG skulderstabilitet så hvis du er i en startfase med treningen din vil jeg anbefale deg vanlig gående utfall med hantler i hendene eller at du holder vekten foran deg som om du sitter i bilen og holder rattet. Haha, var det forståelig? For det kan fort bli tungt når skuldrene statisk skal holde vektskiven over hodet. 

Her får du brukt hele kroppen! Bein, rumpe, kjernemuskulatur, skuldre og armer hjelper til og denne øvelsen er GULL å avslutte en økt med for å si det mildt ;) Så jeg håper dere vil teste den. Gi meg gjerne tilbakemelding om dere liker den♥ 

Vi trener jo hardt fordi vi elsker å pushe grenser og bli sterkere på forskjellige type måter sant? Det handler ikke alltid om å bare pushe knebøy og markløft, men å finne litt morsomme vrier som gjør trening mer gøy og utfordrende på andre plan. Derfor liker jeg å mikse opp litt med øvelser som dette♥

I dag var jeg oppe tidlig og dro å trente overkropp før jeg stakk til naprapaten igjen og i dag fikk jeg faen meg strøm i RÆVMUSKELEN! Lord allmighty sier jeg bare. Det var rimelig spess. For han satt nålene i 2 forskjellige områder i øvre rumpemuskel også graver han litt inni muskelen for å virkelig få den effekten som ønskes også setter han strøm på de. Strømmen er ikke vond bare rart, så ikke vær redd om du noen gang skal ha naprapat time!

Resten av dagen skal brukes på jobb, en lang powerwalk, den bleike ræva mi må ta litt mer sol også blir det posering senere i kveld♥ 2,5 uke igjen så ehm.. ja! På tide å få poseringsgamet på plass!! Fyyyy tiden flyr.. Blir klam jeg.. Let´s do this!

Nyt Onsdagen babes♥ Masse smask på alle sammen♥

Fett% og mat..

 • 15.08.2017 kl. 13:04

Jeg tenkte jeg måtte gi dere en liten update på DXA scan jeg var å gjorde på NIH i dag! Det er jo sinnsykt spennende å se forskjellen fra den første testen jeg tok i starten av Juni og til nå. Jeg hadde faktisk ikke trodd det var så stor forskjell, men noen mnd på diett og litt palmesus i mellom did me good. Haha.. Første måling hadde jeg 25% i fett% og i dag hadde jeg 15%. Testen må fortsatt gåes ordentlig gjennom, men etter hun hadde scannet kroppen min var det de umiddelbare resultatene. Og det er jo sinnsykt gøy og ikke minst motiverende til tusen for å kjøre på de siste ukene som gjelder nå. Jeg hadde ikke trodd at det skulle være så stor forskjell og det er også en hel del andre tall jeg skal dele med dere, men de vil jeg spare til testen er 110% ferdig evaluert og tallene stemmer helt. For jeg har hatt en syk endring i forhold til testene foreløpig, men jeg vil se om dette stemmer før jeg går ut med det. Haha! For plutselig endrer tallene seg litt. 

Det er jo ikke slik at dette bestemmer min lykke eller what not, men jeg kjenner jo jeg blir sykt motivert når det er fremgang som er såpass god nå frem mot sceneformen. For det viser at hard work, pays of og det at jeg er så dedikert som jeg er det gir resultatater. For jeg elsker denne livsstilen og jeg kunne virkelig ikke tenkt tanken på å gjøre noe annet. Det å trene, utvikle seg, pushe egne grenser både fysisk og psykisk, mestringsfølelsen man får, og det å brenne for noe gir meg så mye energi og glede i livet at fy faen. Jeg er så glad for at jeg ble "treningsfrelst" for 2,5 år siden. Haha.. Om man skal kalle det noe. Og man har dårlige dager, dårlige uker og kanskje til og med dårlige mnd, men det handler om å aldri gi seg og være målrettet♥ 

Og gjett om jeg storkoste meg med kaffe og frokost når jeg kom hjem for jeg måtte jo faste fra klokken 24 i går kveld og helst ikke drikke en slurk med vann en gang før disse testene og jeg drikker jo vanligvis 1,5 liter med pepsi max på morningen før jeg har kommet til meg selv for å si det sånn. Haha.. Matvanene mine er jo litt spesielle da jeg spiser frokost ganske sent og jeg har fått mye spørsmål angående mat den siste tiden..

Jeg kan slenge noen av de med i dette innlegget: 

Kan du spise sukkerfri ketchup, tyggis, sukkerfri pastiller?: Ja og nei.. Hehe.. De sukkerfrie varene er det fortsatt kalorier i selvom det kanskje ikke er så mye, hvertfall ikke i ketchupen, men det er ikke noe jeg prioriterer å bruke kalorier på. Så ja, jeg kan spise det hvis jeg vil, men da spiser jeg heller litt ekstra tomat. Tyggis kan jeg tygge ubegrenset men det har jeg sluttet med for jeg får så SYKT vondt i magen og insane mye luft i magen og det orker jeg ikke lenger.

Er det sånn at du ikke kan spise karbohydrater på kvelden og bare tidlig eller spiller ikke dette noen rolle? : Når jeg spiser måltidene mine har ingenting å si, det har heller ikke så mye å si for noen. For det er hva man får i seg i løpet av en dag, uke, mnd som vil ha noe å si for resultatene vi får. MEN.. Jeg sørger for å dele opp proteinene mine i fornuftige puljer så jeg får jevnt inntak dagen gjennom. Så jeg liker å holde meg til minimum 4 måltider med høyt proteininnhold hver dag. Snack kommer i tillegg, men det gjelder ikke nå så tett mot konk. 

Kan du "blande" makroer i måltider? typ at fett, protein, karb sammen? Jeg skjønte ikke helt dette spørsmålet. Jeg spiser 5 måltider hver dag nå og alle har et høyt innhold av protein, et minimums innhold av anbefalinger når det kommer til fett og resten i karbohydrater. Jeg kunne spist mer fett enn karbohydrat om jeg ville, men jeg liker best karbohydrater så tett mot konk så jeg holder meg til det. Karbs for liiiiife!♥

Hva er favorittmåltidet ditt i løpet av dagen?: Akkurat nå har jeg oppheng på havregryn med proteinopulver og peanøttsmør på toppen. Det er det største måltidet mitt kalorimessig og jeg STORKOSER meg med dette som det siste måltidet mitt hver kveld. Jeg elsker det og det føles ut som godteri for meg faktisk. Så det kommer jeg til å fortsette å spise når diett er over for det er er kongemåltid når det kommer til protein, fett og karbohydrater. Superbra!

X: Skulle vi hatt en Q&A jeg kan vlogge gjengen?♥

Jeg driver forresten å redigerer den jeg lagde med hva jeg spiser i løpet av en dag, så hold ut da det ikke er min sterkeste side. Haha.. Nå skal jeg kaste på meg turskoene for Natalia har kommet back og blir hos meg denne uka, så nå skal vi ut å traske den lange skogsturen før regnet kommer! Kryss fingrene for fint vær a.. Orker bare ikke regn nå! Haha.. Hvem gjør vel det da? Nyt Tirsdagen♥

Jeg var litt ivrig med å smake på frokosten forresten så jeg har mat rundt munnen om dere ser nøye. Haha! Snakk om å være glupsk.. Men er det så nøye da? ;)

Diettbitching og weekend update..

 • 14.08.2017 kl. 12:47

Oh LORD! Endelig hjemme fra Trondheim! I går satt vi i kø i typ 1 time pluss at det ble masse andre forsinkelser på vei hjem så jeg var ikke hjemme før typ klokken 23. Det var rimelig sent og alt jeg skulle gjøre i går kveld falt bort og ble utsatt til i dag. Men i dag er jeg så SYKT klar for ny uke for jeg våknet opp i kanonform og energien er GOD.. Halleluja! 

Denne helgen så dro jeg, Lena og Fredrikke til Trondheim sammen og jeg har STORKOST meg som en liten unge. For det er så deilig å ikke være "alene" om å være på diett og i konkurranse oppkjøring. Man kan lufte tanker, frustrasjoner og følelser som de rundt meg som ikke skal konkurrere eller driver med fitness IKKE trenger høre for å si det sånn. For man blir litt smårar og det er ting jeg snakker med mine team mates om som jeg aldri ville luftet til noen andre rett og slett fordi det er problemstillinger ingen kan sette seg inn i med mindre de er i samme båt. Så det å ha et godt team i ryggen er alpha omega. For slike tanker  og følelser må ut. Og team Kaliber er GULL! Jeg er så stolt og glad i jentene mine og teamet mitt♥ #GoodVibesOnly

Det skal sies at 3 dietthuer på tur har vært både litt utfordrende, hysterisk morsomt og super koslig. For ja, det har vært litt bitching og krasse kommentarer, men vi tåler det. Hehe.. Vi har ulike rutiner på ting og det å få alt til å klaffe er ikke alltid like lett. For man får litt sånn "først megsjæl så megsjæl" så nære konkurranse. Det går jo litt i "min mat, min trening, min prestasjon og min kropp" for de fleste. Jeg prøver å ikke være for selvopptatt i nærheten av andre og ha samtaler som ikke bare handler om meg og min reise men heller være interessert i hva de andre tenker, mener og hvordan de har det. Vi har vært flinke til å løfte hverandre opp fremfor å rive hverandre ned♥ Så denne helgen har vært balsam for sjelen, selv med noen bitchy utfordringer. 

Siden formen var on point i dag tidlig så måtte jeg bare veie meg selvom jeg har måledag i morgen. Jeg veier eller måler meg egentlig ALDRI før måledagen min på Tirsdager rett og slett fordi målene mine kan ha forandret seg til i morgen. Hehe.. Plutselig kan jeg ha gått opp igjen til i morgen fordi kroppen ikke alltid er like logisk, og det er en kjip nedtur å få, men i dag klarte jeg bare ikke dy meg og jeg har faen meg mistet 1,3 kg siden forrige Tirsdag! Det er beyond happiness og noe jeg trengte nå som det har stagnert litt hos meg de siste ukene føler jeg. Og jeg har kjent litt på den å ikke ha nok tid til å komme i sceneform. NB! HUSK JENTER!!! Jeg er på en konkurranse diett og dette er ikke noe man skal hige etter "in real life". Og mye av vekten er jo vann. Det er ikke 1,3 kg fett altså! 

Jeg hadde også formsjekk i går med både Gunnar og Line som begge er sjefene mine og kollegaene mine♥ Line er jo Coachen min og Gunnar er Coach han også. Jeg var ganske redd for å møte Gunnar når det kom til formsjekken nettopp fordi jeg har vært nervøs for at jeg ikke rekker å bli i 110% form til konk, men jeg fikk supre tilbakemeldinger så nå kan jeg senke skuldrene og nye prosessen de neste ukene før 1 konkurranse i Sandefjord første helg i September. 

Jeg har også fått et kalorikutt og jeg har nå gått litt lavere på matmengden enn det jeg var i fjor mot NM. Men det er ene og alene min egen skyld siden jeg var så treg med å starte på diett i år, kontra i fjor. Så shame on me. Haha.. Men jeg spiser fortsatt ikke lite synes jeg så jeg koser meg foreløpig uten å føle meg sulten♥

Dette er en del av gamet og en del av reisen mot scenen og hver dag er spennende og morsom fordi formen min sakte men sikkert spisser seg. Det er så spennende å gå gjennom denne prosessen en gang til og jeg er mega spent på årets sluttresultat i år kontra i fjor. Og det er tross alt kun 2 uker til "peak week" (uken før konk) hvor rutiner og ting endres IGJEN for å få siste finish på formen så dette fikser jeg. Jeg elsker denne livsstilen og dette er virkelig noe som gjør meg glad og gir meg mestringsfølelse på et helt sinnsykt nivå! Les forresten mer om fjorårets peakweek i eget innlegg HER! 

I dag er det en fullkroppsøkt som står på menyen og kardio! For nå må jeg steppe up kardiogamet for å få siste finish bra! Har gått turer ca annenhver dag de siste ukene, men jeg må nå få gjort det hver dag. Så wish me luck. Kun noen få uker igjen til Sandefjord Open 2017! (Og når jeg skulle skrive 2017 nå så måtte jeg faktisk spørre om det var 2017 eller 2018 såeeeeh.. Brain = gone? Hahaha) 

Anyway! GOD MANDAG alle sammen♥ Jeg håper dere får en nydelig start på uken og en fantastisk dag♥

Selvskading og turtur..

 • 13.08.2017 kl. 09:06

//Sponset Innhold//

Som dere alle vet har jo jeg en en rimelig stor greie med mat, kaker og godteri. Jeg må ærlig innrømme at jeg er ganske slem mot meg selv i disse diett tider. Haha.. For det er ikke slik at jeg ikke liker maten jeg spiser i dag og min matplan er absolutt ikke kjip og jeg spiser heller ikke lite. Jeg koser meg med maten min og nyter reisen mot scenen dag for dag da det stadig skjer endringer med kroppen.

For det er som vi snakket opp på gymmen i går at fitness handler ikke om maten man IKKE kan spise. Fitness er så sykt mye mer enn det. Det er ALL treningen man gjør for å bygge en fysikk, spise god og sunn mat for å få resultater. Bygge og forme kroppen sin slik man ønsker. Det å pushe seg selv så hardt og gi alt for å få resultater. Det å ha en passion for trening og kroppsbygging rett og slett♥ For så å kutte slik at man sakte men sikkert kommer i en sceneform for å se den pakken man har jobbet beinhardt for over gjerne flere år. Det er en utrolig spennende prosess og man går beyond det som er "normalt" for å oppnå et visst resultat. Man må være sterk i hodet og det gir utrolig mestringsfølelse og komme i mål. Det er en livstil, det er en passion og jeg elsker det♥

Men for det matvraket jeg er så klarer ikke å la være å snoke på sånne sexy matkontoer på instagram. Haha.. Jeg må innrømme at det er litt tortur og jeg føler det er en form for selvskading å sitte å sikle på smeltende sjokoladefilmer, kakefilmer, pizzaer og smeltet ost i milevis pluss alt annet mums, men I LOVE IT. Det gir meg en helt syk indre glede å sitte å se på dette. Det er nesten en seksuell opplevelse. Haha! Matvrak much? Neiiiida! 

Så jeg tenkte jeg skulle dele mine topp 3 sinnsykt perverse matkontoer jeg følger:

↓ NR 1 - BUZZFEEDTASTY: 

BXgmunyH8CX
BVn9r1dhs6j
BFe1wP0HlRd
 
Og alt dette sitter jeg å ser på daglig og får nye favoritter og jeg gleder meg helt sykt til å kunne mumse på slik mat etter konkurransene i September og det å kunne kose seg på en Lørdag med mine beloved cheatdays. For ikke bare gir det meg STOR motivasjon til å trene hardt igjennom uken. Jeg elsker mat og det er en viktig del av mitt liv. Dere kan tro jeg skal raide Barcelona i slutten av September etter alle mulige spennende restauranter og dessertsjapper. Oh yes! Hvis jeg skal stille i konkurranse der nede blir jo halve ferien diett og halve uten og da skal de siste dagene nytes etter en GOD innsats denne sessongen♥ 
 
I can´t wait♥ Men først er det 110% fokus på å komme i en god konkurranseform og gjøre mitt beste på scenen! I dag er det poseringstrening på Kaliber med teamet, poseringstrener og coacher. Jeg skal få en formsjekk jeg kjenner jeg gruer meg litt til så wish me good luck♥
 
Tights HER! // Sportsbh HER! 

//Sponsett Innhold//

How 2 get the the famous.. BUBBLE BUT!

 • 12.08.2017 kl. 13:00

//Sponset Innhold//

God Lørdag alle sammen♥ Etter alt for mange timer i bil i går fra Oslo til Trondheim så landet vi her rundt 01:30 i natt. Og da var det bare å kvelde med en gang for jeg var så trøtt. Når jeg våknet i dag så visste jeg seriøst ikke hvor jeg var. Haha.. Helt desorientert, holde på å tisse på meg og jeg husket såvidt hvor doen i huset var for vi bor hos foreldrene til Lena i teamet. Men etter å ha vasket det hovne trynet mitt, vært på butikken og handlet litt mat er jeg klar for en ny dag og i dag er det uken siste treningsøkt som gjelder og da står det rumpe og skuldre på planen. Min favorittøkt i løpet av uken. I tillegg er det bonus poseringstrening etter trening!

Jeg ELSKER å trene rumpe og jeg gjør alt jeg kan for at den skal gro seg stor og sterk. Haha.. En liten obsession ja, men altså.. Blir man besatt av noe så går man all in! Så i dag tenkte jeg å dele 2 supergode rumpe øvelser som vil gi deg den berømte "bubble but". Med disse øvelsene trener du øvre/ytre del av rumpa for rumpa er jo faktisk delt inn i 3 muskler og alle tre må få litt juling på hver sin måte ;)

SIDE UTFALL:

Denne øvelsen er hard! Den er ganske tung så du kan starte med kun kroppsvekt til du får jobbet inn teknikken også begynne med å legge til et par hantler og jobbe deg oppover vektmessig. Denne kan jo også gjøres hjemme med 2 vannflasker/brusflasker som vekt eller om du tar på deg en ryggsekk og legger mer og mer vekt i sekken. Alt er mulig og kun kreativiteten setter grenser ;) 

Legg trykk på hælen på det beinet du tråkker ut med og ha en stram kjerne/mage hele veien. Dytt rumpa bakover mens du går ut i sideutfall og dytt med hælen på vei opp igjen. Kjør en vekt du klarer 3 x 10-12 med for å få en skikkelig burn.

HIP ABDUCTION:

Denne er super elsk! Den kan også gjøres med treningstrikker. Da kan du enten ha strikkene rundt anklene eller over knærne. Finn din favoritt. Når du gjør denne i kabel så lønner det seg å bruke den laveste vekten for det er supertungt. Og den muskelen vi trener her er ikke den største, men den utgjør mye for helheten på rumpa og en liten muskel er ikke den sterkeste så her gjelder det å jobbe med muskelkontakt og virkelig påse at teknikken er god så du kjenner at det er den lille muskelen som jobber, fremfor alt annet rundt om det blir for tungt.

Når du sparker utover så press hælen ut til siden mens du strammer/spenner øvre delen av rumpa. Jeg liker å gjøre denne i høyrepetisjon så jeg gjør 3 x 15 pr bein. Og her er det bare å holde ut for den river og det brenner, men bit tennene sammen og få belønningen senere i form av en rundere og strammere rumpe♥

Andre rumpeøvelser som er favoritter for tiden er: Hip thrust/bootybuilder maskin, Bulgarsk utfall i smithmaskin, Rumensk markløft med stang og hantler, Goblet squats, Kickback i kabel♥ Håper dere fikk litt inspo til rævtreningen som jeg liker å kalle det♥ Let´s get bootylicious girls♥

I dag så skal jeg jo trene ræv og skuldre også blir det poseringstrening etter det. Posering er 1 pri nå om dagen og det må bare bli bra! Jeg tror mensen tikker inn i dag og det er jo DRITSTAS når man skal stå i undertøy å posere både i dag og i morgen på et gym foran andre OG få formsjekk av coach. Herlig ass.. Vi stikker hvertfall til Kaliber Gym litt senere, jeg må bare jobbe litt først♥ Bli med på snap da vel: CHRISUNIVERS

Tights HER! // Sneakers Utsolgt // Sportsbh HER! // Topp gammel // Caps URBAN

//Sponset Innhold//

Ukens NO filter - Gjesteinnlegg: Christine the fucktard!

 • 11.08.2017 kl. 09:10

Endelig helg og denne Fredagen har Fredrikke fått frie tøyler i ukens no filter innlegg. Haha! Jeg DØR, ler og gråter litt for jeg blir jo rørt da som den sippete personen jeg faktisk er♥ Her er det HELT KLART no filter og jeg har ikke redigert eller gjort noe med teksten hun har skrevet, jeg har heller ikke bedt henne om å skrive noe/ikke skrive noe så here you go:

→ "Christine, Christinesunivers, fucktard eller frøken freakshow. Dama gir seg selv stadig nye navn. Hvorvidt de to siste stemmer for være opp til dere å vurdere. Jeg har fått lov til å dele litt om mitt syn på Christine. Veldig stas, så hold dere fast. For hey, jeg ble jo som mange av dere også først ?kjent? med Christine først på sosiale medier. Det har seg riktignok sånn at vi lever i en verden hvor sosiale medier og virkeligheten kan være vidt forskjellig. Personer kan fremstå på en helt annen måte på sosiale medier enn hva virkeligheten tilsier. For er det egentlig så rart å ville skjule sine dårlige sider for å fremme de bedre? Nei! Vi er mennesker og de fleste av oss ønsker å vise seg fra sin beste side.

Etter å ha fulgt Christines reise mot scenen noen måneder på sosiale medier, skulle vi endelig møtes på NM. Må legge ved at de første møtene våre har vært i jobbsammenheng. På NM rakk jeg ikke å få et skikkelig inntrykk, ettersom det var full rulle. Senere da vi hadde en fotoshoot sammen fikk jeg endelig dannet meg et bilde. Ja, jeg er forresten foto- og ambassadøransvarlig i X-life, men hey, det var ikke meg vi skulle snakke om nå. Vi hadde snakket lenge sammen på forhånd. Jeg hadde til og med fått julegave av Christine. Da felte jeg forresten noen tårer! For hvor snilt er ikke det?!

Vi klaffet jo godt på sosiale medier, sendte en del mails og meldinger til hverandre, men likevel. Jeg var derfor ekstra spent på om vi ville klaffe like godt når vi hadde litt tid sammen etter fotoshooten. Resultatet sier vel seg selv. En ny friend match var alert! Det sa pang og vi ble sittende å prate i flere timer etter at de andre deltagerne på shooten hadde reist. For vet dere, Christine er like søt, inkluderende og sprudlende i virkeligheten som på sosiale medier. Hun er et omsorgsmenneske og unner andre lykke og suksess. Likevel er det alltid noen morsomheter som fester seg. Vi har tilbragt en del mer tid sammen i det siste, da vi er i samme team, Kaliber FKK. Fyrer derfor løs med noen åpenbare, men også kanskje nye funfacts om Christine! 

 • Jeg har ALDRI, nei selv ikke du mamma, møtt noen som ELSKER mat like høyt som Christine. Det er helt vilt og må oppleves. Hvem SNIFFER?! på smågodt og kaker i butikken PÅ diett? Det kaller jeg selvpining til de grader. 

 • Christine bruker MYE tid på å se på matfilmer. Kake, sjokolade og doughnuts. No words needed. Det klikker helt! Ofte avsluttes en setning i denne sammenhengen med ?oh, det er så digg at jeg kunne tatt tiss mot tiss med den kaka?.  Jepp, helt ville tilstander.

 • Når vi er inne på mat. Ikke møtt et menneske som promper like mye. Gassmaske anbefales som accessoirers dersom dere skal bruke mye tid i lag.

 • Christine drikker ikke vann?! Hallo... Vi snakker shitloads med Pepsi Max, Cola Zero og kaffe. Det er vel hennes måte å overleve på. Ganske sært spør du meg, og jeg er en ekte Pepsi Max elsker.

 • Hun synes selv at hun er ganske morsom, og det er i seg selv ganske morsomt. Hun ler seg skakk ihjel av ting hun sier og gjør. Ganske sjarmerende spør du meg! Når brillene kommer på, da er det forresten bare å søke dekning dersom du er hårsår eller ikke klarer et høyt lydnivå. Det k-l-i-k-k-e-r! Jeg digger det! 

 • Christine er egentlig et kaosmenneske, MEN leiligheten er on fleek. SHIT, der har hun stålkontroll. Når vi forresten er inne på kaos ellers i hverdagen, hun har skjerpet seg etter å ha fått en lynkurs i organisering av meg. Vi er litt som jing og jang, ganske ulike på mye, men likevel klaffer vi veldig godt. 

 • Hun elsker jobben sin så høyt at jeg er sikker på at hun kunne barbert bort alt håret dersom det stod mellom det og ikke kunne jobbe som coach. Det er inspirerende. For lite er vel kulere enn mennesker som brenner for noe. Christine BRENNER for å hjelpe andre og det rocker!

 • Ja, hun er like ærlig i virkeligheten som på sosiale medier. Du vet ALLTID hvor du har henne, det er priceless og vanvittig deilig. Her kommer ingen kompliment dersom hun ikke kan stå inne for det. Det er deilig, for da setter man ekstra pris på de komplimentene som kommer. 

 • Hun spør ALLE som hun vet har sett henne på sosiale medier når de møtes in real life om hun er lik i virkeligheten kun etter at de har pratet noen få minutter. Det er nemlig viktig for henne! Enda ikke hørt at du har møtt noen som ikke synes det, så du leverer det real deal både på blogg, Instagram og Snapchat Christine. 

Vil runde av med at jeg er stolt og takknemlig over å ha en så morsom, rå, hjelpsom, inkluderende, omsorgsfull, snill, ærlig og treningsglad venninne som Christine. Hun er unik og jeg liker henne selv om hun gasser meg med i sitt nærvær." ←

X: Noe du ikke allerede visste? Haha!

Altsååå.. Er det rart jeg blir rørt da?♥ Tusen takk Fredrikke for at du tok deg tid til å lage dette koslige, ekte og morsomme innlegget. Du er så herlig og jeg er så glad jeg har deg i livet mitt. Min sirkel er ikke stor og du er helt innerst og der skal du få være så lenge du vil♥ PS! Og den gassen er pga jeg spiser så mye syk søtningsmiddel mat på diett for å si det mildt, så jeg unnskylder meg selv litt der. Haha.. But still.. Det er sannheten!

I dag setter jeg, Fredrikke og Lena fra Team Kaliber snuta opp mot Trondheim for poseringstrening og formsjekk nest siste gang før første konkurranse! Før den tid må jeg trene overkropp, jobbe litt til, rette håret for jeg vaska det i går og jeg ser ut som et reir på huet, lage med meg dagens måltider OG pakke. Phew.. Siste liten? Neida.. Kaos? Jada.. Hehe..That´s me ;) Dere er vel med på snapchat? Hvis ikke legg meg til: CHRISUNIVERS

♥ Gooood Fredag fineste gjengen min ♥

Rumpa mi er syk..

 • 10.08.2017 kl. 11:29

//Sponset Innhold//

Kaosdagen i går da! Jeg fikk jo akutt innfall på at jeg skulle lage min første vlog og filmet frokost, på vei til trening osv. Og plutselig kommer jeg på at jeg hadde naprapat time klokken 13 fremfor 14 så jeg rakk 2 oppvarminger og pullups før jeg måtte løpe. Heldigvis er det i samme bygg da! Men det er så typisk meg og surrehuet mitt. Men jeg fortsatte vlog´en med hva jeg spiser i løpet av en dag da jeg fikk beskjed om at jeg skulle la musklene hvile etter behandling. Så jeg håper det blir bra og jeg skal begynne å redigere og gå over det jeg har filmet så fort jeg har tid♥

Jeg har aldri vært til hverken fysio, naprapat eller noe som helst av slike type behandlinger før noen gang så jeg visste ikke hva jeg skulle forvente. Det er det sykeste jeg har vært med på! Egentlig var jeg jo livredd for folk har sagt ting som "åh, det er så vondt, men det er godt etterpå da" så jeg gikk inn der og var forberedt på et smertehelvette med muskler i klem til høyre og venstre for ikke å glemme om knasing og knekking i ledd og skjellet. 

Men herregud.. Det gikk helt fint. Det var ikke en skummel opplevelse i det hele tatt og Naprapaten som tok meg imot var superchill og veldig flink. Han var ung og vi snakket samme språk, noe som er deilig for da var det rom for å kødde litt. Hehe.. Jeg hadde jo med meg Natalia som fikk tatt litt bilder så gudene veit hva han tenker om oss som fnisa og skravla innimellom knekkingen. Og måten jeg reagerte på knekking og knasing på var latter. Så jeg lo så tårene trilla for det var så sykt.

Grunnen til at jeg tok kontakt med Naprapat er fordi jeg har slitt med skuldre, lats og venstre rumpeballe. Haha.. Skuldrene og lats´en min er veldig anspente og jeg går ofte med hevet skuldre uten at jeg tenker på det. Det gjør at når jeg trener overkropp så tar nakken over mye av showet og når jeg da skal øve fitness poseringen min så ser jeg også anspent ut fordi jeg naturlig hever skuldrene. 

Når det kommer til den venstre rumpeballen min så får jeg dårlig kontakt med akkurat den fremfor høyre, og det hadde noe med ryggraden min å gjøre og alt dette hang sammen selvsagt, for det er venstre skulder og lats som også er trøblete. Når jeg trener bein/rumpe så får jeg alltid mye mer pump i høyresiden og jeg må jobbe så SYKT hardt med teknikk og konsentrere meg helt vilt for å få optimal kontakt med venstre så det skal fikses opp nå fremover da jeg skal til Tord som har het en gang i uken frem mot konkurranse også fortsetter jeg etter det også.

Jeg spurte om det var asymmetri på rumpemusklene og om den ene var større enn den andre, men det var det heldigvis ikke! Phew!! For symmetri er viktig i fitness! Så i går knakk han meg skikkelig opp i rygg, nakke, skuldre og tøyde ut rumpemuskelen min godt så jeg er spent på dagens bein/rumpeøkt♥

Og sjekk det nederste bildet! Haha! Jeg døøør! Jeg lo jo så jeg grein og ble klam i trynet mens han holdt på så ansiktet mitt satt igjen på den papirtingen man har ansiktet i. Jeg døde når jeg så det da. Og jeg fiksa meg ikke etter det så jeg så jo helt weird ut når jeg skulle fortsette vlog´ing når jeg kom hjem. Dør av meg selv. Det blir en veldig lite selvhøytidelig vlog med lite pynt på fasaden for å si det sånn♥

Nå skal jeg få i meg noe mat også blir det å jobbe litt før jeg gjør meg klar til dagens beinøkt! Skal dere trene i dag?

Tights HER! // Sportsbh HER!


//Sponset Innhold//

Treningsøkt - Fokus rumpe og skuldre!

 • 09.08.2017 kl. 10:36

//Sponset Innhold//

Gårsdagen var så sinnsykt digg! Jeg stod opp og fikk unna en del jobb før jeg fikk 2 venninner på besøk for vi hadde avtalt å gå en tur♥ Det var digg vær og akkurat passe varmt. Vi spiste lunsj først og som dere kanskje så på snap så klarte Natalia å søle ut halve proteinpulverboksen min på gulvet her. Jeg døde. Jeg var på do da jeg hørte jentene hyle ut "Å nei!!" også lo de seg skakk ihjæl og ropte inn til meg "Christine, ikke kom ut hit ennå!" Haha.. Og jeg bareee... Wtf!

Trodde noen hadde knust et glass med blåbærsyltetøy eller noe jeg for det er jo krise, men så kommer jeg ut på kjøkkenet og ser at det er proteinpulver utover hele gulvet mitt og jeg ler meg jo ihjæl. No harm done liksom.. Jesus, det er mer der det kommer fra! Vi kom oss hvertfall ut på tur og det var sykt koslig med kvalitetstid til jentene mine nå i disse travle dager. Vi gikk i 3 timer og det var helt perfekt!

Jeg har jo treningsfri på Tirsdager fordi jeg har en fullkroppsøkt hver Mandag i tillegg til de 4 andre styrkeøktene mine. Og denne Mandagen satt jeg sammen min egen økt og den var god for å si det sånn! Sweet jesus jeg er støl i ræva! Og da må jeg jo selvfølgelig dele økten med dere... 

FULLKROPP - FOKUS BEIN / RUMPE / SKULDRE:

- Bakover utfall med stang på ryggen - 3 x 10 pr bein (her kan man bruke hantler om stang blir for tungt)
- Step up på kasse med hantler - 3 x 12
- Cable squats med bred beinstilling - 3 x 15
- Hantelroing - 3 x 12
- Arnold skulderpress - 3 x 10
- Upright row med hantler - 3 x 10
- Bicepcurl i kabel - 3 x 10
- Tricep pushdown I kabel - 3 x 12
- Kabelcrunch for mage eller en annen mageøvelse du liker 3 x maks

Dette økten MÅ dere bare teste for den var god! En perfekt fullkroppsøkt spør du meg og jeg var rimelig svett når jeg var ferdig, for ikke å snakke om pumpende muskler og en god følelse av å ha kjørt gjennom hele kroppen skikkelig. I dag er det overkroppsøkt på planen også skal jeg til Naprapat for første gang for å løsne opp i litt skulder/nakke problemer. Jeg gruer meg for smerteterskelen min er ganske lav. Haha.. 

Ha en super dag dere! Stort smask!♥

Instagram HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Sports bh HER! // Tights HER! // Genser bikbok // Sneakers gamle Nike Air

  


//Sponset Innhold//

Formsjekk og tyggis rehab

 • 08.08.2017 kl. 14:34


Uredigerte bilder i dette innlegget!

Den siste uken har jeg følt meg skikkelig DRITT, men YES! Jeg har gått ned i cm siden forrige uke og det føles SYKT digg! Jeg har egentlig følt at formen ikke har vært på plass og jeg hadde faktisk trodd jeg hadde gått OPP i vekt og cm til denne uken. Selvom man er på en fitness diett så kan det være uker man faktisk går opp i vekt uten at man har spist noe mer. Da er det gjerne en naturlig forklaring som hormoner i form av mensen, stress, lite søvn, mageproblemer osv, men jeg hadde ventet meg en sånn uke nå siden jeg har følt meg helt jævli for å si det rett ut.

Jeg er oppblåst som F, har vann i kroppen og er veldig "flat" i formen som det heter i fitnessverden. Det betyr at musklene ikke popper. Musklene er liksom gått tom for luft da. Haha.. Som et punga bildekk. Det er vel den enkleste måten jeg kan forklare det på. Og det er pga lengre tid med lavere karbohydratinntak. Karbo = muskelpump. Så når man trener er karbohydrater din beste venn♥ Aaah.. Karbs!!! Love them!

Jeg målte meg i dag med verdens største klump i magen for det er jo ikke lenge til første konkurranse. Men målene var overraskende gode og jeg er så sinnsykt glad, for jeg var forberedt på en liten breakdown og krisemail til Coach Line. Men det slapp jeg heldigvis. Hihi! Siden forrige uke har jeg mistet 1 cm i midjen, 1 cm på øvre lår og 0,5 cm rett over knærne. Og som Line sa i forrige rapport at det å miste så "mye" når man er i god form er veldig bra og det er  jo betryggende å høre, for man tenker jo "0,5 cm..hva er det for noe piss!", men når det begynner å bli lite å ta av så er det gode resultater. Og jeg hadde jo aldri vært misfornøyd med 0,5 cm om jeg ikke hadde en deadline på å nå en viss form..

Den siste uken har vært en utfordring for å si det mildt. Jeg har hatt så sinnsykt søtsug at jeg har gått på veggen og jeg har tygget tyggis til den store gullmedaljen og i natt lå jeg med SÅ sinnsykt vondt i magen at jeg trodde jeg skulle dø pga tyggis og andre søtningstoffer jeg får i meg. Det blir overkill for systemet når jeg bruker så mye kalorifrie produkter for det som er i de er noe kroppen min tydeligvis IKKE vil ha, for den reagerer med å få ballongmage som er sykt vond, kramper og masse luft som seriøst er døden sjøl for å si det rett ut. Sånn FYI liksom.. Haha! Men det er sant og hvis noen av dere har opplevd liknende og dere ikke skjønner hvorfor så prøv å kutt ut sukkerfritt, sukketter, sukrin osv. Jeg lover du merker forskjell! 

Så nå har jeg et mål om å klare å slutte å tygge så mye tyggegummi og kutte ned på kunstig søtning. Det blir IKKE kult for jeg er rimelig avhengig, men jeg må bare prøve for jeg kan ikke gå rundt å ha det sånn her. I går ble nesten treningsøkten min ødelagt fordi jeg hadde så problemer med magen. Det er IKKE kult å gjøre cable squats med ballongmage med masse luft for å si det sånn.. Bah.. Life! Så jeg satser på å føle meg bedre den kommende uken hvis jeg er flink å ikke tygger tyggis og holder søtningen litt under kontroll. 

I dag skal jeg ut å traske i skogen med med 2 venninner også blir det middag med de senere♥ Jeg har fri fra styrketreningen i dag etter fullkroppsøkten jeg kjørte i går og DEN gav meg støl ræv for å si det sånn, så den skal jeg dele med dere babes♥

Sportsbh´en i dette innlegget finner dere HER og den er sømløs og SYKT digg!

//Sponset Innhold//

PuppyLove

 • 07.08.2017 kl. 14:51

Herregud så dere de skjønne nurkene jeg spammet dere med på snapchat i går eller? JEG DØR! Ja, det er vel ingen hemmelighet at jeg driver å vurderer å kjøpe meg valp. Og i går så dro jeg med mamma, stefaren min og den ene lillesøstra mi for å titte på valp i Fredrikstad siden de skal ha en valp til. Jeg har blitt helt forelsket i den lille bordercollie valpen mamma og de har som nå er 5 mnd♥ 

Så når mamma fant ut at det var 2 ledige små gutter i det kullet de skal ha en tispe fra så måtte jeg bare bli med og hilse på de. Og jeg hadde jo sett noen bilder fra før av av de og hadde lagt en elsk på en av guttene før jeg kom og det var han jeg ville ha om jeg bestemte meg for å kjøpe valp. Men når jeg kom dit så falt jeg så sinnsykt for den andre gutten og hjertet mitt ble revet i 2. Den ene er fargen blue merle og den andre er red merle om det sier dere noe og jeg klarer bare IKKE VELGE! 

Den valpen som er mørkester han jeg hadde sett meg ut på forhånd om jeg skal ha valp, men så stabbet denne lille sjarmøren mot meg og hoppet opp på kassa for å få oppmerksomhet og da knuste han hjertet mitt da.. Så nå sliter jeg skikkelig! Jeg har heldigvis fått førstevalget på disse 2 om jeg ønsker valp♥

Det er ikke sikkert at jeg skal ha valp ennå. Jeg er sånn 80% sikker. De er leveringsklare rett rundt når jeg er ferdige med alle konkurranser og Barcelona så det klaffer jo veldig bra, men samtidig så er det et stort ansvar og en stor avgjørelse å ta. Så jeg skal tenke meg ihjæl på det før jeg reiser ned og besøker de en gang til om noen uker. Og hvis jeg skal ha valp så bestemmer jeg meg for hvilken av de jeg skal ha på neste besøk.

Jeg blir jo alene mye fremover og det å ha en hund som selskap etter fitnesskaoset nå i sommer tror jeg blir veldig godt, for jeg husker hvor tom jeg følte meg i fjor når jeg gikk helt i kjellern etter NM. Og hvor herlig er det ikke å ha en valp som kan få meg ut av huset og være godt selskap. Jeg vil også sosialisere og lære hunden masse for bordecollie´s trenger hjernetrim så det er jo en sykt morsom og skarp hunderase som er super intelligente♥ Så jeg er i en skikkelig tankeboks med meg selv nå. Og det hjalp jo ikke akkurat å dra å hilse på de når de var 3 uker gamle heller da..

I dag skal jeg sette sammen en ny fullkroppsøkt for den jeg fikk på programmet mitt begynner å bli i tyngste laget da det var få reps og fette tunge vekter, så jeg trenger litt mer høyrepetisjon og lavere vekter for nå kjenner jeg energien er litt laber. Jeg er så tung i kroppen og det er liksom ikke noe futt på den tunge økten. Om økten blir bra så deler jeg den selvfølgelig med dere♥

Slenger med noen flere bilder av bebisene! Er de ikke skjønne?!

Mindfuck..

 • 06.08.2017 kl. 12:40

Gårsdagen har jeg litt blanda følelser for.. For det er jo ikke sånn at man føler seg som verdens kuleste når man kommer på fest med en egen veske til maten sin og er edru hele kvelden. Hehe.. Men heldigvis så var det jo bursdagen til kusina mi og det var kjentfolk der og de forstår så jeg slipper å holde foredrag om det jeg driver med og jeg slipper å høre på foredrag om "hvor farlig og usunt det er"..

De respekterer det jeg driver med og jeg slipper å høre gnål som "Du kan ikke spise det du!" "Åh, er det ikke kjipt å være edru på fest, hvorfor gidder du!?" "Det hadde jeg ALDRI klart for jeg elsker mat!"  Og tror du ikke jeg elsker mat? Tror du jeg liker å være på diett fordi jeg ikke har noe behov for å kose meg. Eh, nei.. Det er ikke noe enklere for meg enn andre. Det er snakk om passion for det man driver med og viljestyrken til å gjennomføre!

Jeg lagde med meg den berømte overnight oats´en min! M-m! Den finner dere HER! Også lagde jeg en stor salat med søtpotet og kyllingkjøtt som topping. Jeg hadde med meg slender chef dressing som er "kalorifri", grillkrydder og tyggis. Jeg kan bare ikke få sagt hvor høyt jeg elsker den slender chef dressingen som heter spicy garlic. Når jeg spurte om søstra mi ville smake så sa hu bare "Jeg trenger ikke smake jeg for jeg lukter at den er insane god!" Hehe.. Så den er en favoritt. Dere finner den HER!

Det som er det værste med å dra på fest eller sosiale sammenkomster når man er midt i en fitnessdiett er faktisk det å måtte se alt det andre folk dytter i trynet. Ah! Jeg blir så JELLY! Jeg går å lukter å snuser på ting, men that´s it liksom. For ja, jeg er litt rar sånn.

Jeg liker å lukte på ting jeg ikke kan spise. Selv ting i butikken som er vakumpakka og ikke lukter noen ting snuser jeg på. Dytter ting langt oppi trynet og håper på å få en liten dunst med for eksempel sjokolademuffinslukt når jeg er i butikken. Er jo supernørd vett! Men for en matjunkie som meg så er det evig mindfuck å være blandt mat og godis jeg ikke kan spise..

Men det var jo koslig og jeg kjente at det var deilig å være litt sosial igjen med noen som ikke driver med fitness også, for da kan jeg liksom koble av litt og bare høre litt på folk rundt meg og hvordan det går med de. For man blir jo rimelig selvopptatt når det nærmer seg konkurranse og det å "slippe unna" litt er digg. Selvom det første kusina mi sier når jeg kommer er "få se på magemusklene dine!?" "få se på ryggen din!" Haha.. Så må jeg stå å flashe i stua foran alle. Heisann harrytass.no! Jaja, jeg er faktisk litt harry ;)

Og jeg elsket antrekket i går! Jeg er ikke den type jente som er all about the glam. Så når jeg skal noe så liker jeg å holde det litt chill samtidig som at det er fint, for jeg liker at ting er digg å ha på og den sporty look´en til hverdags og fest er ALL ME! Jeg kan fint finne på å blande treningsgarderoben med hverdags/fest garderoben. Og jeg fikk mange spørsmål om jakka på IG og den er kjøpt på H&M nå nylig. Skoene er også fra H&M, topp og smykker fra bikbok og shorts fra ONLY. 

I dag skal jeg faktisk dra å se på valp dere!!!♥ Det blir ikke før senere på ettermidagen, men jeg gleder meg helt ENORMT mye og hvem vet.. Kanskje jeg får en liten hårete baby i slutten av September?♥ Håper helgen deres har vært superfin og at dere er ladet opp og klare for en ny uke! Stort smask fra meg!

X: Hadde dere klart å holde dere unna potetgull, sjokkis, snacks osv på fest?

GirlPower!

 • 05.08.2017 kl. 11:27

I går hadde jeg en blinddate med posering og trening med ei som heter Anastasia (hun i midten) på 24 fitness i Karl Johan. Vi følger hverandre på instagram og snap og har aldri møttes før bortsett fra SoMe. Vi har jo skravlet litt på snap og skrevet meldinger på IG til hverandre siden vi begge driver med bikini fitness. Hun har ferie nå og spurte meg litt random over snap om vi skulle kjøre en poseringstrening sammen en dag i Oslo siden jeg nå har flyttet hjem. Og vanligvis ville jeg sagt nei fordi det hadde vært litt "skummelt". Drive å dra inn til Oslo å møte folk man ikke har møtt før. Nei, farlig! Men siden jeg faktisk ikke kjenner en kjeft i det miljøet her bortsett fra i Trondheim så tenkte jeg. "Nå skal det tråkkes big time utenfor komfortsonen" så jeg bareee.. "JA, det hadde vært super hyggelig!" 

OMG! Christine gone CRAY! 

Det er jo ikke det at jeg ikke har sosiale antenner og ikke kan bli kjent med nye mennesker.. Tvert imot, men det er bare det at det fitnessmiljøet skremmer meg litt. Jeg føler meg ikke som en del av det på samme måte som andre fitnessfolk av en merkelig grunn. Selvom jeg lever og ånder for det jeg driver med og det er min store passion så føler jeg fortsatt at andre fitnessjenter der ute kanskje ikke "godtar" meg som en av de siden jeg kom inn i gamet i fjor. At de snakker om meg siden jeg er på instagram og blogger om trening osv.

Ja, jeg vet jo at jeg hele tiden sier "drit i hva andre tenker om deg" og det står jeg for, men jeg er jo bare menneske og jeg kjenner på disse følelsene jeg også. Men jeg er flink til å sortere og rydde de bort. Jeg har stadig "diskusjoner" med meg selv når det kommer til mine frykter og jeg argumenter for hvorfor jeg ikke skal la de fryktene ta over reaksjoner, følelser eller mindset. Jeg er litt rar sånn, men det er min mentale trening og det er viktig for meg at JEG bestemmer hva som skremmer meg, sårer meg osv. Det er ikke alt jeg kan styre, men jeg jobber mye med de. Jeg er veldig spontan følelsesmessig også♥

På NM i fjor møtte jeg MANGE jenter som var super arrogante og jeg tenkte "hva om hun er en sånn". Og det er viktig å få med at jeg møtte noen koslige jenter på NM i fjor å altså. Men anyway.. Men jeg var ekstremt redd for å møte en skikkelig bitch i går, for selvom man tror noe om noen ut ifra hva slags inntrykk man har fått i SoMe så kan det være STIKK MOTSATT. Jeg vet om flere som virker som freakin´motivasjons og girlpower engler på IG, men som trashtalker andre jenter noe så inn i helvette ellers og DE vil jeg IKKE ha inn i min hverdag for de skal ikke få påvirke min energi. Og dette er store profiler folkens såeeeeh.. Ja, ikke kjøp alt! Jeg derimot er en engel da.. Som sprer alvestøv og lykke hvorhenn jeg går. Neida.. Jeg kan være drittkjærring jeg å, men å snakke bullshit svada om andre driver jeg ikke med. 

Men når jeg møtte Anastasia så ble jeg møtt med en søt og sprudlende jente som ikke tok seg selv selvhøytidelig i det hele tatt and i love it! Jeg kjente at skuldrene mine senket seg og jeg tenkte "okei, her er jeg trygg" og det var en helt amazeballs følelse å få i en situasjon hvor jeg følte meg skikkelig underdog. Vi skravlet som om vi hadde kjent hverandre lenge og det var så god stemning og energi. Vi klikket skikkelig og jeg storkoste meg! Etterhvert kom Heidrun og hun var jo faen meg like søt og hyggelig. Og jeg kjente det boblet over inni hjertet mitt av glede for all den frykten jeg hadde hatt for å møte på fitness diva queens som har vært i gamet lenger enn meg var ikke bittelitt tilstede en gang. Jeg er så takknemlig for at de tok meg så godt imot♥ Så tusen takk for tidenes dag jenter. Jeg kjente jeg trengte det skikkelig og jeg gleder meg til neste gang vi sees. Jeg DIGGER når jenter heier på jenter og det er noe alle jenter burde gå inn i seg selv å tenke etter. "Heier jeg på søstrene mine?" "unner jeg andre jenter suksess?" For det skulle bare mangle at vi ikke skulle gjøre det!♥

Vi poserte og pirket på hverandre. Jeg fikk se ryggen min ordentlig i en backpose siden de har sånn smart speil der hvor man ser seg selv bakfra når man poserer pluss at hun gav meg noen pinpoints som hjalp noe helt sykt så BIG THANKS! Bare se bildet under her! Det er jo helt vilt. Det er ikke sikkert dere ser forskjell, men for oss detalje besatte fitnessutøvere er det stor forskjell. Hihi..


Jeg glemte å flexe ræva på det nederste bilde da, så her ser dere faktisk hvor mye forskjell det utgjør også  ↑

Det å posere I fitness er ikke bare bare altså! det må jeg bare si! Det er bittesmå detaljer som skal være on fleek og alt det man har jobbet på skal komme frem på en presentabel og fin måte. Enkelt forklart, ALT skal flexes, men man skal se avslappet ut. Haha! Drit lett sant ;) Etter gårsdagens opptur så gleder jeg meg faktisk til åøve videre på poseringen min og det var så deilig å være rundt 2 jenter som er i samme båt som meg. Vi fikk klemt inn en rask overkroppsøkt også og sjekk bildet under her.. Årefest da eller! Ingen tvil om at fett% går i riktig retning. Sjekk "fy faen det er tungt!" trynet i bildet under her! Haha, dør.. Man blir litt rar av å drive med det her vett! But i LOVE IT!♥

I dag er det ukens siste økt og det er booty og skuldre! YEY! Favorittøkta i løpet av uken og jeg gleder meg SYKT♥ I kveld skal jeg i bursdagsfest til kusinen min. Jeg kommer med mealprep og energidrikken min jeg ;) Hehe.. Jeg gleder meg faktisk til å være litt sosial, for det er ingen tvil om at når det nærmer seg konkurranse som nå hvor det bare er 4 uker og 2 dager igjen så havner man i en boble og den bobla er ikke så veldig sosial.

Shit, det innlegget her ble mye lengre enn jeg hadde sett for meg, men jeg fikk skriveånden da. Dere finner forresten Anastasia på IG HER! og Heidrun HER! Og meg HER! da om noen ikke har tittet innom meg allerede♥

X: Hva skal dere denne digge Lørdagen? :D

Ukens NO FILTER - Jævler i kø..

 • 04.08.2017 kl. 09:12

Etterhvert som denne dietten synker inn og jeg blir mer og mer diettbitch så merker jeg de irritasjonsmomentene fra i fjor komme tilbake. Ting som når folk ikke rydder opp etter seg på gymmet, dobbeltparkerer, hvis jeg er tom for matvarer jeg trenger (noe som forøvrig kun er min egen skyld da), eller hvis jeg er ute i den store verden og møter på uforskammede mennesker. 

Jeg er en person som tar hensyn.. Jeg respekterer de rundt meg og er faktisk ganske ydmyk når jeg er ute blant folk. Hyggelig er jeg å da jeg har jobbet alt for mange år i butikk og jobbet med mennesker og kundeservice, så jeg smiler til random folk som sikkert ser på meg som et smilende freakshow og lurer på hva faen jeg gliser for. Det er bare sånn jeg er! Men hvis noe pisses me of fordi folk ikke oppfører seg høflig eller med respekt så blir jeg raging bitchface..

Og nå så er det våre kjære medmennesker på butikken som tar livet av humøret mitt! For jeg får bare ikke sagt nok hvor irritert jeg blir når jeg står i køen på Rema1000 og det kun er 1 åpen kasse og køen er milelang. Jeg står i køen og tenker "er det her jeg skal dø? er det her jeg skal legge meg ned og sulte ihjæl? is this it?" for vi vet jo alle hvordan det er å dra på matbutikken sulten? NOT COOL! Og når jeg da ikke har mulighet til å spontan kjøpe meg noe digg som jeg vanligvis ville gjort for å dempe my "hangryness" så føler jeg at jeg blir som en tikkende bombe.  

Og mens jeg står i den milelange køen med folk både foran og bak meg, tenker over livets gang og ber til høyere makter om at det skal gå litt fortere så hører jeg i det fjerne "ÅPEN KASSE HER!"  og jeg kjenner at sjelen min bare lysner igjen og "the darkness" begynner å fade´e. HELT TIL.. En jævel som står helt bakerst løøøper frem og kaster varene sine på disken. Og jæveln foran han løper etter.. og jæveln foran han igjen etter der! GOD DAMNIT! Hvor i helvette er folkeskikken deres da? Har ikke foreldrene deres lært dere køsystem og kømentalitet. Det er IKKE sånn det fungerer ditt rasshøl! Det er ikke bare du som har lyst til å komme deg raskt hjem og spise tacoen din på en fredag, nei.. alle som står i den køen vil hjem. Og da er det vel fair at de som har stått der lengst går først? 

Here´s how it works: Lang kø + 1 kasse åpen som blir til lang kø + 2 kasser åpne = FLETTESYSTEM! Det er vel ikke komplisert? Som vi gjør når vi kjører bil også dere? Selvom de samme jævlene som sniker i kassa på Rema1000 helt sikkert er de samme som sniker i bilkøene og ikke forstår flettesystemet der heller. Bah.. Hvertfall!

Flettesystemet fungerer slik: Annenhver person folkens! Den som har stått lengst går først over i den nye kassen, mens den som står bak den igjen blir stående, neste flytter seg over til den nye kassen and so it goes. La oss samarbeide litt her. Så i håp om at en og annen køjævel leser dette håper jeg vi i fremtiden kan få til dette så jeg slipper å kjefte på folk i butikken, for oh yes. I do that! Jeg sier klart ifra at "EY, kø eller?" og er det noe koslig da? Er det ikke mer hyggelig om vi bare alle kan get along? Jeg har trua på at vi skal få til dette sammen! Let´s do it! 

X: Flere som blir irritert over dette? Eller er det bare diettbitch´en i meg?

Adidas settet kjøpte jeg på sportshoppen i Sverige ;)

Du vet du er på fitnessdiett når...

 • 03.08.2017 kl. 11:46

//Sponset Innhold//

1. Du nesten bruker mobilen til å tørke med du har vært på do fordi hjernen begynner å bli litt ute av drift pga mindre mat...Og gjør andre sjuke ting som å trykke på bilnøkkelen for å åpne inngangsdøra og står der i et minutt og lurer på hvorfor i helvette du ikke kommer inn.. Dævver!

2. Når havregrøten blir til havresuppe fordi du vanner den ut så sykt for å få mer volum og mer mat.. 

3. Når folk blir slitsomt.. Køer, trege folk i trafikken, generelt folk som hindrer meg i å komme fra a til b. Hehe.. 

4. Du konstant har 3-4 tyggis i munn for å dekke søtsuget..Altså, jeg har vondt i kjeven! Og er SYKT oppblåst til tider for tyggis = ballongmage pga all søtning og rare stoffer som er i den.

5. Når du ikke har spist opp et måltid før du tenker på at du gleder deg til neste.. #FoodIsLyfe

6. Når det lukter Mexico av prompene dine fordi du krydrer maten IHJÆL! Altså.. jeg døøør. Det lukter Taco Bell i leiligheten min typ..

7. Når man vurderer å legge seg tidligere for man gleder seg til frokost. 

8. Når du sitter å driver med selvpining i form av sjuke matvideoer på instagram og skriver liste på alt du skal dytte i trynet når dietten er over..Mmm.. Doughnuuuts, det er første pri!

9. Når kjøleskapet ditt består av typ maks 10 ingredienser og variasjon er å bytte fra søtpotet terninger til søtpotet skiver..

10. Når du alt for ofte ser deg selv i speilet for å se om du oppdager noen nye synlige muskler. Mye endringer skjer på kort tid! Selvopptatt? Neiiiida! Haha... 

11. Når man ofte har en diskusjon oppi huet om hvorfor man gjør dette fordi sjokolade ER faktisk diggere. Eh, fuck off brain! Jeg gjør dette med eller uten deg ;P

Tights HER! // Sneakers HER! // Sportsbh gammel // Caps Urban
//Sponset Innhold//

Dropbox drama!!

 • 02.08.2017 kl. 13:34

//Sponset Innhold//

Gårsdagen startet drit bra med frisørtime hos fineste Siri hos La Bonita ♥ Jeg er så glad jeg har funnet en frisør som bare vet akkurat hva jeg vil ha. Hun bestile jo hair extensions til meg forrige uke og jeg trengte ikke bestemme farge en gang, Jeg sa bare jeg ville ha mørkt og en farge som kler meg. Og det kunne ikke vært en bedre farge! Jeg er helt i ekstase over å få tilbake "håret mitt". Jeg har jo alltid hatt langt hår typ ned mot rumpa, men jeg måtte klippe meg kort nå sist fordi håret mitt var så slitt etter all retting og at jeg har tatt dårlig vare på det :( 

Men siden jeg var der og klippet meg kort så fikk jeg med en sykt god shampo, balsam/hårkur, leave in kur og varmebeskyttende spray og når jeg kom i går så spurte jeg hvordan håret mitt var nå og det hadde faktisk blitt bedre♥ (Produktene jeg har brukt i dette innlegget) Da ble jeg syk glad for håret mitt er så tykt og frizzete at dere aner ikke. Jeg ser egentlig ut som en hulder på huet og er avhengig av å rette det ut hver dag og det har håret mitt for svi for bokstavelig talt! Haha, gud jeg har dårlig humor at det er skammelig..

Anyway så kom jeg jo til Siri med medbrakt havregrøt og vi skravla og kosa oss. Vips 1 1/2 time senere hadde jeg så mye hår på huet at hjelp. Det var som om jeg fikk tilbake swag´en min om dere skjønner? For når jeg klippet meg "kort" nå i vår så føltes det som jeg mistet litt av personligheten min om det er lov å si? Men i går kom den tilbake og jeg er så sjukt fornøyd! Det som blir kult er at sånn jeg kommer til å se ut på scenen kommer til å være stikk motsatt fra i fjor. 

I fjor var jeg litt sånn søt, blond og uskyldig med lyseblå bikini og i år er det raging bitchface med langt mørkt hår og mørkere bikini. Hihi! Så det blir sykt kontrast og jeg er så sjukt spent på hvordan det går i år og hvordan jeg føler meg på scenen. For det handler om å gå inn i en karrakter og nå som jeg fikk på åhår er jeg meg selv igjen. Det eneste som er drit vanskelig er at nå må jeg øve å flytte på håret i posering og det er ikke bare, bare for håret skal ikke dekke for mye av muskler og rygg blant annet. Det skal klippes litt kortere, men jeg vil ha det sykt langt i noen uker for å bli vandt til det også kan jeg ta en avgjørelse på hvor mye kortere det blir til scenen. Tenker det går rundt 5-10 cm jeg.

Og dere skal vite at håret betalte jeg for selv! Siri sponser meg med farge, klipp og jobben med å ta inn ut/extensions. Og produktene som tar vare på håret snill som hun er♥ Det har hun gjort det siste året og jeg ville ikke gått til noen andre uansett! Jeg har vært fast kunde hos Siri de siste 6 årene ca og hun er min frisørsjelevenn♥ She gets me!! Så tusen takk for at du gjør meg sceneklar i år også Siri♥

Senere på dagen så rullet det bare inn dårlige nyheter som perler på snor for å si det sånn og jeg KLIKKA når jeg var inne på nettbanken og fant ut at dropbox har trukket et stort beløp fra kontoen min! Fy faen i svarte helvette!!!! Om jeg beskjedent kan si det. Jeg skjønte ikke hvorfor i all verden det hadde gått over 10 000,- kr ut av kontoen uten noe annen info på hva det var så jeg ringte til kundesupporten i banken min og de sa at det var dropbox som hadde trukket det og banksupport kunne ikke hjelpe meg. Jeg måtte ringe rådgiveren min dagen etter. Jeg fikk gått meg en kveldstur for å roe sjela litt og det var jo relativt digg, selvom det kokte i sjelen min..

Jeg har lenge brukt dropbox for å flytte filer fra mac til tlf osv, men jeg har alltid hatt gratis versjonen. Men for en mnd tilbake så bestilte jeg en prøveperiode på 30 dager med business versjonen for å få større lagringsplass. Og da måtte jeg føre inn bankkort infoen min og alt mulig rart så jeg gjorde jo det, for jeg skulle jo kun ha 30 dager gratis for å teste om jeg hadde behov for det først. Og tror dere ikke de har trukket over 1100 euro fra kontoen min da?? DET ER JO HELT SJUKT!! Og det værste er jo at det er umulig å få tak i dem. Det er ikke som om jeg bare kan ringe de å spørre. Jeg har sendt mail på 3 forskjellige adresser til dropbox, snakket med rådgiveren min i banken tidligere i dag i håp om å få stoppet den transaksjonen, men det er ikke mulig så jeg har nå sperret kortet mitt og fikk tilsendt et skjema som jeg må fylle ut slik at de kan ta kontakt med dropbox videre.

En liten collage fra en dag som gikk fra å være superbra til å bli SHIT!

HELDIGVIS!! Så fikk jeg akkurat mail fra dropbox om at jeg må bekrefte at jeg vil avbryte dette kjøpet og få pengene tilbakebetalt! PHEW! For det hadde vært helt sinnsykt om det bare ikke gikk eller var noe skikkelig svindel! Så nå ble jeg seriøst 10 kg lettere og en byrde bare forsvant fra skuldren mine når jeg så den mailen! Så det var hvertfall rask og god service både fra banken min og dropbox. Jeg aner ikke hvilken feil som hadde skjedd, men det viktigste er at det løste seg! Jeg har vært drit fornøyd med dropbox hele veien så når jeg så det der ble jeg livredd for at jeg hadde blitt svindlet herfra til helvette. Men det gikk fint!

X: Har dere opplevd noe liknende og hva synes dere om håret? :D

//Sponset Innhold//

Så jævla tragisk!

 • 01.08.2017 kl. 08:04

Fy faen for en drittdag jeg hadde i går! Bah.. Jeg er så sykt glad den dagen er over at jeg får ikke sagt det en gang! Jeg var så sykt motivert når jeg våknet og gledet meg som en liten unge til å dra på trening og når jeg kom på trening så bare kræsjet hele systemet da. Shit! Jeg startet og varme opp med knebøy og det føltes superbra helt til jeg skulle begynne å kjøre tungt. 75 kg 4 sett 6 reps gikk som en drøm forrige uke, men i går så føltes det som om jeg hadde hele verden på skuldrene. Jeg var så sjanseløs. Jeg tok første sett og måtte gi meg etter 4 reps for det var bare ikke noe krutt i meg. Energien bare forsvant på vei til gymmen eller no og jeg endte opp med å hate meg gjennom økten fra start til slutt. En evig treningsøkt full av mindfuck. "Du orker ikke dette, dra hjem, ikke gjør det, HJELP" Altså.. Evig huekjør med gnål om at jeg burde gi meg. Men jeg fullførte og selvom det ikke var den beste økta så var det en økt hvertfall ;)

Grunnen er nok fordi jeg spiser frokost ganske sent på formiddagen. Jeg er ikke noe frokost menneske så jehg liker å spise frokost rundt 12:00 ish og dra på trening ganske kort etter det, men i går så dro jeg litt sent og klokken ble over 15:00 når jeg var på trening og når jeg spiser en liten pingleskål med havregrøt klokken 12 da så er det ikke mye krutt i denne skrotten da for å si det mildt. Note to self! Spis et måltid innen en time før trening! For jeg trener jo gjerne i 1 1/2 time og det betyr neste måltid rundt 18:00 og det er jo bare STUPIDASS! Og jeg spiser ikke lite heller så jeg har got med mat å fordele utover kvelden, men jeg bare tyner det så jævli tidligere påd agen fordi jeg vil ikke ende opp med å sitte på kvelden å være fysen for da ryker jeg fort på en smell. Men det går jo bare ikke å drøye så lenge mellom frokost og neste måltid så jeg må omrokkere måltidene mine litt mer optimalt nå. 

Mat er viktig for trening og resultater! Husk det jenter! 

Det som gir meg treningsglede er jo å bli sterkere å bygge muskler, noe man gjør svært lite av på en fitness diett med kaloriunderskudd på vei mot scenen. Kroppen trenger mat for å fungere OG for å vokse. Da er faktisk mat den viktigste faktoren. Så jeg koste meg med den største salatbollen ever når jeg kom hjem etter den drittøkta og DET var priceless for å si det sånn♥

Jeg kjenner jeg begynner å bli ganske skrapa nå mht fett% som synker og det er ikke like mye å ta av. MYE har skjedd de 2-3 siste ukene med tanke på formen. Fett er jo energi, så jo lavere man kommer i % jo mindre energi har man jo å "ta av" om dere skjønner. Jeg husker jo i fjor når jeg endte opp de siste ukene før konk å ha drittøkter fordi alt var så sykt tungt og jeg hadde så lav energi. Det sugde heftig. Og da forsvant mye av treningsgleden min. Så jeg håper jeg kan kose meg på trening i noen uke til♥ Ca 4-5 uker til første konkurranse så det er bare å bite tenna sammen og jobbe på. Jeg har ikke kommet så langt for å la litt motgang vippe meg av pinnen. 

Nei, nå må jeg hoppe i dusjen for jeg skal straks til frisøren for å sette på hair extensions og DET gleder jeg meg så sykt til. Så jeg håper og regner med at denne dagen blir 1000 ganger bedre enn i går. Ikke bare er det ny dag, men ny mnd så jeg legger Juli bak meg og er fornøyd med innsatsen så langt♥ Jeg har treningsfri i dag siden jeg trener fullkropp på mandager så jeg må gå meg en tur for jeg skal ærlig si at jeg hadde så mye jobb i går kveld og med det dritthumøret mitt og sprutregn ute så skjedde bare ikke noe kardio da. Bah! #OnlyHuman 

Ha en super dag vakringene mine♥ Stort smask!!♥

Link til antrekket finner dere i forrige blogginnlegg! Det var noen som spurte om størrelser på IG i går og jeg har XS i tights og S i sportsbh♥

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no