Oppskrift - Diettvennlige enchilladas + Ny favoritt tights!

 • 31.08.2016 kl. 19:34

//Sponset Innhold//

Taco Onsdag anyone? Oh yes! I går spiste jeg dette til middag og selvom det er mega simpelt så deler jeg for litt inspo forde. Hihi.. 

Vanlige taco lomper har latterlig mye kalorier. Selv fullkornsvarianten. Og det er ikke noen krise sånn på fredager når hele Norge sitter rundt bordet og spiser taco, men for meg på diett så blir det ikke optimalt desverre. Og jeg elsker taco lomper! Sånn.. Virkelig elsker! Jeg kan spise typ 2-3 lomper uten noenting på som dessert etter at jeg har spist 2 gigantiske lomper MED kjøtt, ost og salat. Jeg elsker som sagt karbs og jeg kan gå å snackse på sånne lomper all day, any day! Men ikke nuh. Så derfor lagde jeg en enchilada variant med spelt lomper og det var kjempe godt. Så for en enda sunnere variant enn vanlig taco fullkorn lomper så kan dere teste dette:

1 Porsjon: 
2-3 speltlomper
150 gram karbonadedeig
Ost  
(Jeg bruker en liten neve synnøve ekstra lett ost. Den er super god og redder meg på diett nå)
1/2 løk (halvparten stekes med kjøttdeigen og resten til salat)
Salat, tomat, agurk, løk, mais og jalapenos hvis du liker
Mager kesam som "rømme"
Taco saus uten sukker
Salt, pepper, cumin og paprika pulver.

Sett ovnen på 200 grader. Stek karbonadedeigen sammen med løk og krydre etter ønske. Jeg bruker ikke taco krydde for det er det faktisk sukker i. Cumin er en av hovedingrediansene i taco krydder så hvis du bruker masse av det sammen med paprika pulver salt og pepper så smaker det likt synes jeg. Bruk mer salt enn du tror forresten, men smak til. Pensle den ildfaste formen din med bittelitt olje så lompene ikke sitter fast. Leg en og en lompe fylt med kjøttblandingen i og topp det hele med ost. Jeg liker å krydre med litt cumin og salt før jeg smeller den inn i ovnen til osten er smeltet og er som du liker den. Lag en kjapp salat imens og topp med mager kesam og taco saus. NAM!! Jeg lagde 3 stykker, men det hadde fint holdt med 2 stk som 1 porsjon. Det er bare jeg som er et atvrak og veldig grådig. Haha.. Jeg er bare SÅ gira nå da! For i dag er første treningsøkt på over 1 1/2 uke! Og når jeg våknet i dag hadde jeg over 20 000 følgere på instagram! WHAT! Ja, fy søren! Jeg er så takknemmelig!!! Jeg er ennå ikke helt frisk, men jeg prøver meg på en legday i dag for jeg er så motivert nå at jeg bobler over. Jeg savner faktisk gangsperre tro det eller ei. Haha! Også fikk jeg jo en pakke fra www.xlife.no i stad med 2 freshe tightser og nye mini bands. De mini bandsene skal få kjørt seg etterpå for å si det mildt! Jeg har en liten ide om en super øvelse jeg skal dele med dere på instagram senere om jeg får det til. Dere så kanskje pakken jeg fikk på snap og har sett den nye favoritten allerede? CHRISUNIVERS om du ikke har lagt meg til. Jeg er HELT forelsket i denne tightsen fra icaniwill. Den er limited edition og finnes kun i 300 eksemplarer laget spesielt for dere xlife jenter♥ Og sånt elsker jeg! Limited edition freak! Så denne må dere kapre raskt om dere liker den like mye som meg. Jeg har den jo i grå også, men jeg elsker måten det blå popper sammen med mønsteret på denne nye. Akkurat det som skulle til for å sprite den opp litt uten at det blir helt overkill!♥ Så nå har jeg akkurat kastet i meg pre workout som ble karamell propud med banan. En kongelig kombo om du spør meg! Super søtt og godt♥  Straks skal beina ødelegges og det skal bli så deilig.

Jeg fikk forresten film av Frøydis med bikinien min nesten ferdig blinget i dag og jeg sier bare OMG! One of a kind og jeg gleder meg stort til å vise dere når det nærmer seg NM i bikinifitness 2016 ← Måtte bare si det! Helt sykt at jeg skal stille♥ Ha en super kveld videre fininger..

Instagram HER! 
Facebook HER! 

Du får icaniwill tightsen HER!  // Propud HER! 

//Sponset Innhold//

VIDEO - 3 Tricep øvelser og treningstips..

 • 30.08.2016 kl. 17:22

//Sponset Innhold//

Babes! Nå savner jeg gymmen fælt, men jeg er på bedringens vei så jeg ser for meg at jeg får trent i morgen. WOHO! Jeg savner virkelig gymmen. Det er liksom mitt andre hjem og jeg bare blir i mega godt humør av å være der♥ Kjenner det bobler inni meg bare av tanken på at jeg mest sansynlig kommer meg på trening i morgen!

Vel.. Nok syting om det for det jeg ville dele i dag er nemlig 3 super gode tricep øvelser. Noen tenker kanskje: tricep, hva er det og hvor er den? For det visste ikke jeg hva var heller når jeg startet å trene styrke. For meg så var det armer, rygg og bein. Haha! Nå er det litt mer detaljert og komplisert enn det. Du kan tenke deg at når du trener tricep så jobber du med grevinneheng forebygging. Hehe.. Det er baksiden av overarmen din.  Armen vår har jo 2 hovedmuskler som er tricep og bicep og for å få stramme definerte armer er det veldig viktig å trene tricep i tillegg til "the gun" for å si det slik. For tricep er faktisk en større muskel enn bicep. Bare prøv å flex og kjenn på undersiden av armen din så kjenner du den fiskebolla du har på undersiden av armen. Der ern! Og den er viktig å ikke glemme.

Det spørs jo litt hvordan dere trener, men sleng på 1-2 tricep øvelser de dagene du trener biceps/skuldre så er du covret♥ Trener du 5 ganger i uken ville jeg kjørt 1 øvelse pr armdag hvis du har flere dager med fokus på armer. Og trener du 3 økter med fullkropp f.eks så ville jeg slengt på 2 øvelser på armdagen. Dette er veldig enkelt og ikke optimalt for alle fordi vi trener så forskjellig, men dere skjønner kanskje poenget.

Jeg har laget en treningsvideo (I BUNN AV INNLEGGET) her også i tillegg til instagram. (Jeg sa jo jeg skulle prøve å bli flinkere på det♥ Hihi. Håper dere liker det) I denne videoen ser dere 3 øvelser som går på triceps. Det er viktig å ha riktig teknikk så se nøye på hvordan armene er plassert og hvordan jeg jobber kontrollert. Husk når du trener: DU eier vektene, vektene eier IKKE deg. Vær bestemt og ta kontrollen.

TEKNIKK: Press albuene mot hverandre. Tenk at det er en usynlig tråd imellom de som gjør at albuene dine IKKE havner for langt fra hverandre. Havner de for langt fra hverandre så har du mest sansynlig for tunge vekter. (Men det skal sies at de siste repetisjonene er det OK med avvik slik at du får pushet deg selv litt ekstra) I Øvelsen som heter tricep kickback så sørg for at den delen fra skulderen og ned til albuen er inntill kroppen og at den holder seg i samme posisjon. Jobb med å bevege armen slik at du virkelig kjenner at det syrer seg skikkelig til å tricep. Mind to muscle! Tenk på den musklen du trener!

Føsh og vekk med grevinnehenget her nå frøkner! Eller hva? Hihi.. Håper dere liker øvelsene!

Håper ikke belfien på snapchat i dag tidlig var litt for mye av det gode! Haha.. Brøyt en bitteliten barriere der nå, men det er liksom en del av gamet. Det blir nok mer av det nå som jeg nærmer meg bikinifitness scenen. Så er dere forberedt! Hihi.. Håper dere følger veien min mot scenen videre♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

OVERHEAD EXTENSION M/ HANTEL:

Sportsbh HER! // Tights HER! 
(Tightsen er tom i grå desverre, men de har 3 andre super fine farger som er nye for høsten)

FRANSKPRESS M/ HANTLER:TRICEP KICKBACK M/ HANTEL:

VIDEO: 

HFI8tRkUNto

//Sponset Innhold//

Bikinifitness Liste - Frisør og makeup artist CHECK!

 • 29.08.2016 kl. 15:58

Åh, guuuud nå er jeg lettet babes! Da er make up artist og frisør i boks. Et par ting å kryssa av listen for alt som skal være klart til NM 8 Oktober. Jeg er jo utdannet make up artist selv, men det er noe med det å bare slippe ansvaret over på noen andre og være prinsesse for en dag akkurat den dagen jeg skal stille. Det er nok å tenke på den dagen. Jeg gikk ut med toppkarater som MUA, men akkurat scenesminke er ikke min greie. For det er noe HELT annet enn party/film makeup for å si det mildt. Og hun som skal sminke meg er en familievenn som gikk på makeup artist skolen med min kjære mamma og hun har jobbet på store forestillinger så er det noen som kan scenemakeup er det henne. WOHO! Hun er også frisør så hun tar både hår og sminke. Moren min ordner neglene mine siden hun er negldesigner i tillegg til et sett med ekstra øyne på selve look´en siden hun også er makeup artist. Jeg er perfeksjonist så alt skal bare være ON FLEEK for å si det mildt! 

Andre ting jeg må ordne som har med utseende å gjøre er: 

♥ Frisørtime: Farge ettervekst, friske opp fargen og klippe tupper.
♥ Smykker: Øredobber, armbånd og evt en ring eller to. 
♥ Shaving/Voksing: Jeg må vokses over alt eller barberes. Mulig jeg slipper siden jeg er relativt hårløs. Haha! Trimme barten bare :P 
♥ Kroppskrubb: Må bookes typ noen dager før konk fargen påføres.
♥ Konkurranse farge: Booke så det er ordnet. 

Jeg vet ikke helt hvordan jeg har lyst til å se ut ennå mtp hår og sminke, men jeg har noen ideer og tanker som jeg holder litt tett til brystet ennå. Det er jo tross alt en konkurranse og man vil jo skille seg ut. Hihi..Så da er det dumt å fortelle om alle tanker og ideer jeg har. Men det kommer til å bli awesome! Jeg er veldig i tvil om jeg skal kjøre rett hår eller krøller for jeg har ekstremt tykt hår og hvis jeg krøller det blir det veldig stort og tungt. Og for mye kan faktisk ta vekk oppmerksomheten fra det som faktisk står i fokus. Og det er selvsagtt kropp og posering. Det er rimelig skremmende å skal stå på en scene foran masse folk som skriker og hyler. Og ikke minst foran dommere som skal se hver minste lille detalj av kroppen min. Jesus christ hvorfor utsetter man seg for slikt? Det er jo helt drøyt. Men FOR et mål for en som meg å nå. Så uansett hvordan dette utspiller seg så vil jeg være sinnsykt stolt over å være en del av Team Kaliber BikiniFitness Team 2016! Det er det ingen tvil om. Og bare det å stå på den scenen blir en seier i seg selv. 

Jeg har funnet noen gamle bilder av meg selv som jeg GRUGLEDER meg til å dele med dere. Om hva slags form jeg har vært i tidligere. Men jeg vil vente til scenedebuten så jeg virkelig kan lage et heftig innlegg på prosess, progress, kropp og mine tanker rundt det hele. Dere kommer nok til å bli veldig overrasket og jeg gleder meg til å vise en mindre fit versjon av meg selv bare for å vise at det faktisk er mulig om man bare vil nok♥ Og jeg er vedig stolt av hvordan jeg har vokst som person fra den tiden og til nå, både mentalt og fysisk. 

Nå må jeg bare gjøre alt jeg kan for å bli frisk for jeg er F meg syk ENDA! Jeg blir helt gal snart. Og jeg får ikke lov til å trene før jeg er bedre. For da ender det opp med at man går og hangler i 4 uker i stedet for å være dårlig i 2. Så her må jeg holde meg skikkelig i nakkeskinnet for å ikke gå på for tidlig med trening og risikere å måtte trene med 50% innsats frem til Oktober pga jeg aldri rakk å bli helt frisk. Mistenker bihulebetennelse da hodet mitt faktisk snart eksploderer og det er så vondt i både kjeve, tenner og bak øynene. Så jeg skal til legen i morgen og KREVE antibiotika for å få denne dritten vekk. Makan!

Jeg gleder meg så sinnsykt til å trene igjen dere aner virkelig ikke! Det klør i fingrene etter å komme seg på gymmen og jeg er bare så klar for å gi ALT de siste 6 ukene så kryss fingrene for at jeg blir fort frisk!

Det kommer en liste til med alt jeg må ha klart og pakke med meg til hotellet. Hehe.. Shit, mye og holde styr på. Overnatter på hotell i Oslo sammen med de andre jentene for en siste team kveld før det braker løs. ÆÆÆH! Nå er det bare 6 uker igjen♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Bildedryss - Første poseringstrening alene..

 • 28.08.2016 kl. 19:31

//Sponset Innhold//

Her kommer et lite bildedryss fra dagens poseringstrening. Det her er jo som sagt første (!!) posering jeg har alene. Og Posering nr 2 i det hele tatt. Ups, burde kanskje vært flinkere. Men nå har jeg liksom brutt barrieren littegrann så nå er det ikke kleint lenger. Og etter MYE stuk så ble jeg fornøyd alikevel. Jeg fikk øvd på kvartvendingene mine og overgangene. Det ligger en bitteliten filmsnutt på snap som dere kanskje har sett? Det er faktisk MYE vanskeligere enn man tror og ha kroppskontroll. Det er SÅ anstrengt, men det skal se så flytende og avslappa ut. Men heldigvis har jeg en video av Fitness Sandra som jeg har fått av beste coach Line Celius, så jeg kommer til å øve HVER eneste dag frem til 8 Oktober. PUNKTUM! Det er fortsatt ikke så kult å bo i denne syke oppblåste kroppen så jeg følte meg ikke sånn drit fresh i dag, men jeg fikk gjort det hvertfall. Jeg dro med meg en TRUE boks for litt ekstra energi. 

Jeg følte meg som en fucked up askepott på crack med glass sko på halvt hold, med tank på formen min, men job well done ;) Jeg har bestemt meg for at dette skal jeg bare fikse og jeg skal bli god i det!

Det værste var når jeg kom hjem så fikk jeg den sykeste hodepinen og nå føler jeg meg helt sinnsykt slapp igjen. Så det var den lille anstrengelsen kroppen min orket. Batteriene er brukt opp for dagen. Hodepinen er så ille at jeg har vondt i kjeven og bare jeg reiser meg opp så lyner til bak øynene mine. Så nå er det full avslapping resten av kvelden med te og paracet! 

Her kommer noen flere bilder fra poseringen♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

//Sponset Innhold//

Lørdagsbildedryss med familien <3

 • 28.08.2016 kl. 12:24

God Søndag vakringer! 

I går så dro jeg til mamma for å få litt kjærlighet siden jeg er døende. Og jeg måtte hente mer propud. For guds skyld. Jeg har vært tom i over en uke og det har vært døden faktisk. Så nå er jeg happy camper igjen!

Jeg prøvde å få ut et innlegg i går, men bloggen oppførte seg ikke og jeg fikk ikke lagt ut bilder og da blir det litt kjedelig. Så her kommer et lite etterslep.

Det var så koslig å komme til mamma i går for bestemor og bestefar var der også så de hadde planlagt at vi skulle ut og spise. Så etter litt fjas med lillesøster og på med godgensern så jeg ikke skulle fryse ihjæl dro vi ut og spiste. Jeg ble jo litt usikker mht diett osv, men det var ikke noe problem i det hele tatt. Men det var null stress. Jeg ba pent om x antall gram kjøtt, x antall gram potet og x antall gram grønnsaker og at det ikke skulle være noe olje etter smør. Og det fikk jeg. Selvom han kelneren gliste godt. Og når jeg spurte om pledd litt senere så spurte han meg hvor mange gram pledd jeg ville ha! Da døde jeg litt. Men god service var det hvertfall og kjempe god mat. Det ble biffsnadder med bakt potet. Uten bernaise og kryddersmør da selvsagt. Gleder meg maks til jeg kan putte så mye kryddersmør i poteten min at det renner utover hele tallerken. For jeg er egentlig den som putter oppi en ny skje kryddersmør når jeg har tatt 3 skjeer av toppen. Hehe..

Og jeg skulle mer enn gjerne tatt hele forretten til lillesøss som var et insane hvitløksbrød! Eller.. En pizzabuinn med masse hvitløk og ost! Sweet baby jesus. Det er skikkelig Christine mat for å si det mildt. Og jeg hadde lett byttet ut biffsnadderen jeg spiste med pizzaen til stefaren min også. Da hadde kvelden vært komplett. En god Lørdag vil jeg si. Haha.. Men jeg klager ikke da, maten min smakte super godt og jeg var storfornøyd. Jeg bare savner den "junk food´en". Dere fikk sikkert med dere det på snap? Haha.. 

I dag skal jeg faktisk øve posering på fresh selvom formen fortsatt er ræva. Det er noe jeg mangler på Rena faktisk. En gruppetime sal som jeg kan boltre meg løs i. Så nå når jeg er her må jeg bare benytte meg av sjansen for jeg har faktisk ikke øvd posering siden første poseringstrening i Trondheim  Det MÅ prioriteres! Som nevnt tidligere kan man ha en helt syk fysikk, men pga dårlig posering og scenefremføring når man ikke topp 6 en gang. Så her gjelder det og jobbe jobbe jobbe! Jeg skal ærlig innrømme at jeg synes det hele er litt kleint. Hvertfall nå som jeg er syk. mensete og oppblåst. Jeg føler meg bare ikke fresh da for å si det mildt. Haha, men sånn er det bare. Man har gode dager og dårlige dager og kroppen er kompis, også er den rasshøl. For å si det rett ut. 

Når man er syk så holder kroppen mye vann så det irriterer vettet av meg akkurat nå, og det hjelper ikke at jeg drikker 10-15 (ikke tull) kopper te om dagen og spiser sikkert en boks med sukketer annenhver dag. Men jeg vet jo at det vannet forsvinner så fort jeg blir frisk. Det er bare overfladisk tull oppi hodet mitt. Skjerpings!

Nyt søndagen videre fininger! Skal kaste i meg litt mat og komme meg avgårde etterhvert, dere er jo med meg på snap er dere ikke? ♥ Hihi..

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

 

Hell week! Nå synes jeg sykt synd på meg selv..

 • 26.08.2016 kl. 16:47

God fredag fra pest stua!
Jeg er fortsatt skikkelig syk og fortvilelsen min begynner å bli stor og stresset og presset om at konkuransen snart nærmer seg tar overhånd når jeg er fanget hjemme og ikke får trent! Så nå må jeg bare få ut litt damp..

Tights HER! // Sportsbh HER! 

Jeg må bare spy ut litt frustrasjon... For nå er jeg så dritt lei av å være en skrøpelig syk faen. Jeg blir gærn for jeg blir jo ikke bedre! Jeg blir helt stressa i sjela. Det er ikke lenge igjen av denne bikinifitness oppkjøringen nå og at jeg skal bli syk nå er bare helt latterlig. Også SÅ forbanna syk da. Kunne jeg ikke bare hatt diare i 3 dager da og konstant hengt over doen også ferdig med det. Neiiiiida, her skal man hoste og harke, skallebank fra helvette, snørr til alle kanter og en sliten kropp som ikke likner grisen akkurat nå føler jeg fordi jeg har vært så velsignet å fått mensen i tillegg, med oppblåst ALT og magevondt som fy. Gud som jeg synes synd på meg selv faktisk. Jeg blir litt kvalm av meg selv for at jeg klager over det her nå. Haha.. Men jeg er jo aldri syk så at dette skulle skje nå plager meg skikkelig. 

Bildet over er fra sist treningsøkt som var forrige Lørdag (!!!) og jeg føler IKKE jeg ser slik ut nå..
Hoodie VOLT // Sweat pants ONLY

Ja, det er jo idiotisk å irritere seg over noe jeg ikke får gjort noe med, men det er det som er den verste delen. Det er ingen medisin som kan hjelpe meg. Kun tiden. Og tid har jeg ikke! Jeg skulle vært på gymmen jeg nå og gitt ALT! Ikke ligget her og sett ut som en alkoholisert uteligger med håret til alle kanter og sminke fra gud veit når sist jeg puttet denne mascaraen på. Ikke noe glam over denne sjelen her nå nei.. 

Jeg er stressa for at kroppen min ikke samarbeider med meg når den har gjort det HELE veien. Kjære kroppen min, du har jo spilt på lag fra dag 1. Lett og ha med å gjøre, tilpasningsdyktig og robust. Du har tålt alt mulig dritt jeg har påført deg i form av hard trening, sukkerbomber og diett. Og nå! usle 6 uker før NM i bikinifitness så skal du stikke kjepper i dine egne hjul. God damnit! SKJERP DEG! 

Jeg har lyst til å begynne å grine for denne uken har faktisk mye å si når man er i en oppkjøring mot en slik konkurranse. Jeg har jo fulgt diett til punkt og prikke, men jeg drikker jo sykt mye te og vann for å bli frisk (væske er viktig) så kroppen min har jo bundet mye av den væsken så vekten har stagnert. Og siden jeg har fått tante rød på besøk også så føler jeg meg bare så dritt! Både pga hormoner og destruktive tanker. Og det er så kjipt. Jeg har jo faktisk følt meg veldig bra og tenkt at dette kan jeg faktisk naile! Jeg har sett for meg hvor bra det blir, men pga dette så blir jeg helt deppa. Nå føles det som om det er kjepper i hjulene mine og alt bare raser sammen. Hvertfall siden legen sa at virus kan sitte i kroppen lenge. EH! Hvor lenge da? For jeg kan ikke gå syk i 3 uker som mange andre rundt meg gjør nå. Please give me a break og bare la meg gjøre det her. Nå sitter jeg her med tårer i øynene fordi jeg er så irritert og fortvilet over det pisset her! 

Beklager klagingen her nå, men jeg bare måtte få det ut! Håper dere forstår frustrasjonen..

Hvis jeg skal skrive en positiv ting i dette kjipe innlegget så er det dette:
♥Jeg klarte prøve nr 2 på PT studiet mitt i dag ♥ Under temaet muskelfysiologi! Det er jeg stolt av♥ Neste tema er skjelletlære så wish me luck♥ YEY! Noe positivt kan man jo alltids klare å få frem..

Så får jeg bare fortsette å knaske c vitamin, paracet og lade opp batteriene. Nettshoppe litt! Drikke te på høykant og be til høyere makter om at jeg skal bli frisk! For dette skal bare gå over. Failure is not an option! Jeg har ikke jobbet så forbanna lenge for å bli vippet av pinnen pga et idiotisk virus. Det nekter jeg å være med på. Jeg er så misunnelig på alle dere heldige som får trent. Tenk så heldige dere er! God helg fine jenter. Takk som tittet innom meg og gadd å lese all sutringen min♥

Instagram HER! 
Facebook HER!  

Oppskrift - Proteinrik Blomkål Suppe..

 • 25.08.2016 kl. 17:43

God Torsdag fininger! I går lagde jeg en super god og veldig enkel blomkål suppe til lunsj. Det tok ikke lang tid og smakte kjempe godt♥ Og da må jeg selvfølgelig dele den med dere. Jeg er seriøst fortsatt syk og blir faktisk ikke bedre så det var perfekt med suppe i går. Skal lage flere supper fremover.

Du trenger:

→ 1/2 Blomkål (ca 200 g)
→ 1 dl helmelk
→ 1/4 del løk ( 50 gram)
→ 1 Hønsebuljong terning
→ 4 dl vann (evt 1-2 ss mager kesam for å få suppen litt tykkere)
→ Salt og pepper
→ Bacon/Kalkunbacon og vårløk til topping
→ Godt brød ved siden av

Kok opp vann, buljong, løk og melk. Kapp blomkålen i små biter og hiv oppi kjelen og kok til blomkålen er mør. Når den er mør så ha alt oppi en plastikkbolle og bruk en stavmikser til å gjøre en klumpfri suppe. Ha suppen oppi kjelen igjen og smak til med salt og pepper. Stek opp finhakket bacon og sett ovnen din på varmluft med grill element på ganske høy varme og strø salt og pepper på en grov brødskive og kast inn. Dette tar IKKE lang tid så følg med. Snu den etter typ 1 min (kanskje ikke det en gang) eller bruk en brødrister. Skjær i strimler, strø stekt bacon og finhakket vårløk på toppen og bon apetitt! 

Og grunnen til at denne oppskriften er proteinrik er pga kalkunbacon´et! Bare så det er sagt. Hihi.. Det er jo litt i blomkål også faktisk, men kalkunbacon er supert alternativ til vanlig da det inneholder veldig lite fett. Jeg kjøper det i sverige, men det er og få tak i i store butikker som meny osv.

Og ja, denne oppskriften har helmelk. Men når det er snakk om 1 dl så er det ikke mye kalorier det er snakk om. Man kan gjerne gjøre den enda magrere med skummet melk men da sparer man kun ca 33 kalorier. Ikke vær redd for den dl er dere snille♥ Nå skal jeg fortsette å sitte her å synes synd på meg selv og straks begynne med middag. Jeg blir psykotisk snart hvis ikke dette går over og jeg får trent igjen! Også har jeg fått tante rød på besøk å. Så det er virkelig helvettesuka på gang her nå! Oppblåst, syk og ikke får trent. Dør snart! Haha.. Tenk på meg når dere trener da jenter! Ta en rep ekstra for meg! ♥ Håper dere liker oppskriften! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS


 

VIDEO - 3 Øvelser som aktiverer rumpa og tips til rumpetrening!

 • 24.08.2016 kl. 18:56

Hey babes! Siden vi alle vil ha mest mulig ut at rumpetreningen vår så er det veldig essensielt å skrive litt om minibands og aktivering av rumpemuskelen tenkte jeg. For disse øvelsene vil ikke utgjøre mye alene, men sammen med en kickass beinøkt vil de være prikken over i´en. For som jeg har nevnt tidligere er det ikke vits i å legge opp 3 beinøkter i uken med kun strikk øvelser, for kroppen trenger faktisk mer utfordring enn det altså. Men om du derimot skal på ferie i 2 uker kan du gjøre dette for å holde ved like og kanskje få bittelitt bootygains. Hehe.. Sånt sett er det genialt!

Men det jeg skal skrive litt om nå er å varme opp musklene og aktivere de FØR trening. Jeg synes denne typen oppvarming er bedre en å gå 10 min på mølla for da dør jeg jo av kjedsomhet. Haha.. Ingen mølle fan her nei. Jeg fysisk faller sammen og dør! Det føles sånn hvertfall.

Cluet med å bruke disse strikkene er at du får blodsirkulasjonen i gang i den aktuelle muskelen som nå er rumpe og det vil hjelpe deg å få bedre kontakt med den når du kjører de 3-4-5 settene du skal i en bein/rumpe øvelse. For når du er varmet opp med strikkene så vil du få en annen feeling med ræva! Hihi.. Du vil kjenne hva jeg mener. Og når du får ekstra god kontakt med den muskelen du jobber med. Jo, da får du gains. Og hva er gains. Jo! Det er bra ♥ For du vil jo at den muskelen du trener faktisk er 110% tilstedet right? 

Det er det denne oppvarming er til for. I stedet for at på sett 1 er 40 % av musklene aktive.  Sett 2 - 60% aktive og sett 3 - 80% aktive. Så kan du heller kjøre på med oppvarming å være 100% aktivert når du starter første sett. Make sense? ♥ Dette er ikke et reelt regnestykke som er bevist ved forskning her altså. Dette er bare en måte for meg å forklare dere på så dere skjønner♥

Her er 3 øvelser jeg varmer opp med FØR jeg kjører beinøkt (VIDEO LENGER NED):

→ Donkey Kicks m/ strikk 1x 25 (pr bein)
→ Hip Adbuctors m/ dobbel strikk 1 x 25
→ Glute briddge m/ dobbel strikk 1 x 25Verdens beste thights HER! 

VIDEO:

G-jn_mxbeQU

Det som er gull med disse 3 øvelsene er at de tar rumpa fra alle vinkler. Rumpemuskelen består faktisk av 3 deler: Gluteus maximus, medius og minimus. Hihi.. Og alt du trenger å gjøre for å pumpe disse opp til en god bein/rumpe økt er disse 3 enkle øvelsene. Det eneste du trenger er en strikker og det får du HER!  Strikker er en gull investering til treningsbagen din! 

Tips til å få bedre kontakt med rumpa generelt:

→ Legg trykk på hælene og løft gjerne fremre del av foten hvis det hjelper deg med å virkelig få riktig trykk.
→ Ha stram kjerne
→ Ikke svai ryggen for mye (der sliter jeg VELDIG for jeg har så naturlig svai)
→ Legg haken på brystet og se på knærne dine når du tar hip thrust/glute bridge (her er det om å gjøre å ha dobbelthake.. Hihi) Dette hjelper holdningen din og du må naturlig stramme magen.
→ Skvis rumpa som en sviske når du holder på (den skal ikke alltid se fin ut mens du trener)
→ Ha en gjyngende bevegelse uten å slippe vekten på bakken (hip thust)
→ MIND TO MUSCLE jenter! Vær fokusert på at det er den muskelen dere skal kjenne jobbe. Dette er viktig, selvom det høres totalt weird ut.

Og som jeg har nevnt før! Når dere er ferdig med beinøkta anbefaler jeg å avslutte med en runde Sandra Jokic glute finisher som dere finner HER! 

Jeg lagde jo et blogginnlegg med forslag på beinøkt her om dagen som jeg har fått kjempe god tilbakemelding på. Hvis du ikke fikk det med deg kan du sjekke ut innlegget HER!  Der finner du også video av 3 gode bein/rumpeøvelser. 


Thights HER! // Sportsbh HER! 

Bildene og videoen i dette innlegget er gamle desverre (bortsett fra de med den grå thightsen da) for jeg er fortsatt MEGA syk! Altså.. Det er helt vilt. Jeg er værre i dag enn jeg var i går :( Skjønner ingenting. Og siden det er virus så finnes det ikke noe medisiner jeg kan ta annet enn hvile og paracet for å dempe feber. Jeg ble sykemeldt ut uken av legen så jeg håper virkelig jeg er frisk i løpet av helgen og kan kjøre på igjen fra mandag. For hun sa at virus bruker å sitte i systemet en stund. Det er så uflaks å bli så latterlig sjuk nå i bikinifitness oppkjøringen. MEN! Jeg gir meg jo ikke! Kommer sterkere tilbake og da er det faen meg no mercy! Da skal det trenes til tårene triller og formen skal bli helt syk innen scenetiden kommer. 

Håper dette innlegget var nyttig hvertfall og at dere er klare for å bli bootylicious hele gjengen♥ I dag lagde jeg en sykt god blomkålsuppe som kommer på bloggen i morgen. Dere så den kanskje på snap? CHRISUNIVERS hvis du vil følge meg der♥ Selvom det er svært lite spennende der nå som jeg ligger her med feber da. 

Instagram HER! 
Facebook HER! 

 

La os snakke litt om #Spons dere! Ærlig mening..

 • 23.08.2016 kl. 18:04

Nå har dette innlegget ligget og ruget i utkast i mange uker så her kommer det! 

Jeg hadde lyst til å lage et innlegg om akkurat dette rundt sponsede produkter. For jeg føler at folk er helt desperate for å reklamere og vise frem hva som helst BARE FORDI det er sponset og at det er så sinnsykt viktig. Det virker som at folk gir F så lenge de bare kan si at de er ambassadører eller har fått det sponset. "Ååååh, se her hva jeg fikk ♥♥♥ En hundebæsj! I love it! #Spons " ← Det er selvfølgelig å sette det helt på spissen, men da skjønner dere hva jeg mener sant? Og det er greit nok det, folk må jo selvsagt få lov til å reklamere for akkurat det de vil og ta imot det de ønsker. Det er jo opp til hver enkelte.


Men..

Jeg er av den typen som ikke vil fronte noe jeg ikke stod for, eller som jeg faktisk ville ha og jeg kunne kjøpt meg selv. Eller noe jeg hadde ønske om å teste. Jeg ville aldri hatt på meg en treningsthights jeg egentlig synes så helt grusom ut "bare fordi" den var sponset. Og jeg ville aldri skrevet noe fint om noe jeg ikke likte. "Å, denne thightsen sitter super bra, perfekt stretch" også klarer du nesten ikke vente med å få den av fordi den er helt jævli å ha på. Eller du har fått en te eller en annen slags drikk du skryter av hvor god og bra er også liker du det ikke en gang. Nei.. Spar meg! Spar meg så jævli! Unnskyld meg her nå altså. Det er så falskt og det synes jeg absolutt INGENTING om! Jeg er en jente som er brutalt ærlig, (og det er ikke alltid til min fordel) og av meg får man the real deal. 

Og jeg vil at hvis jeg ser noen "reklamere" eller "tipse" om noe så skal det være ekte da hvertfall! Det skal være noe man stolt kan stå for og det skal være noe man faktisk liker eller har hatt lyst til å prøve.

Som TRUE Transparancy for eksempel. Jeg er avhengig av de energiboksene og jeg elsker smaken på de. De er med meg på HVER eneste treningsøkt, og jeg blir nesten furt når jeg har drukket den opp, skulle ønske de kom i litersbokser. Jeg hadde da aldri ville frontet de om jeg faktisk ikke likte de for eksempel. Hva er poenget? Bare fordi da ser man litt kul ut fordi det er så rått å være sponset? Nah, synes det blir billig faktisk og falskt. 

Og www.xlife.no som jeg også er stolt ambassadør for. Der velger jeg selv hva jeg vil bestille akkurat som om jeg skulle shoppet det selv. Med untak av noen ekstra overraskelser som dukker opp i posten, men min kjære Fredrikke hos X-Life vet hva jeg liker så det er bare super gøy med surprises! Og hvis det skulle være noe jeg ikke synes var fresht så er det inget problem for meg å bytte. Og da blir det så anderledes. For da kan jeg med hånden på hjertet vise frem det jeg synes er fresht og det som er MEG. En ting som har vært viktig for meg rundt dette temaet er at jeg ikke vil selge sjelen min og det er det som er poenget mitt her. Jeg er meg, og jeg har min stil, smak og mine meninger. Og det vil aldri forandre seg♥

Og slike ting som det her: 


Jeg fikk en DM på instagram før jeg dro på ferie i sommer en gang. En svensk fitness jente som hadde NESTEN 100 tusen følgere på instagram som ville gjør en SFS med meg. Som dere ser så visste jeg ikke hva det var en gang. Haha.. Men det var visst nok slik at jeg postet et bilde av henne og gav henne en shout også skulle hun gjøre det samme med meg. Jeg har sensurert navnet og bildet hennes med en liten sticker så hun er Anonym forresten. For jeg gidder ikke henge ut folk. Det er bare for å vise dere. 

Og konseptet er helt greit! Hvis det hadde vært noen som faktisk inspirerte meg veldig masse og som jeg fulgte fra før kunne jeg fint ha shout´et den jenta for å tipse andre om super inspirasjonskilde. Men å gjøre det med en random jente som bare er ute etter følgere. EH, nei.. Spar meg! (Igjen) For jeg gidder ikke å utsette mine følgere som jeg er evig takknemmelig for å ha og som jeg er så glad i for sånt tull. De er ikke interessert i å se en eller annen random dame som bare ikke har noen naturlig plass i min instagram med mindre det hadde vært en genuin anbefaling. Og ja, jeg kunne faket det. Og skrevet noe sånt som "Åååå, hun her er helt rå! Min store inspirasjon! Følg henne dere også" Men inni meg ville jeg vist hvor fake det hadde vært og jeg har faktisk ikke samvittighet til å holde folk for narr på den måten for egen vinning. Det er mulig jeg overdriver litt her nå, men det er faktisk slik jeg føler det.

Jeg har fått mange forespørsler nå som følgertallene på instagram går oppover. Snart 18800 følgere er utrolig gøy! ♥

Jeg har fått en del tilbud gjennom instagram og på mail jeg har takket nei til når det kommer til sponsing og samarbeid nettopp pga jeg ikke vil ta imot hva som helst BARE FORDI. Skjønner dere hva jeg mener? Jeg har også takket ja til for eksempel thightser fra icaniwill fordi det faktisk har blitt en av mine favoritt merker i treningstøy. Jeg har fått tilbud om å teste tannbleking som jeg har takket ja til for det har jeg faktisk aldri prøvd før og nå som jeg driver å drikker seriøst 10 store kopper med te om dagen pga søtsug på diett så blir tennene mine veldig stygge av det over lengre tid så hvorfor ikke gi det et forsøk. Og jeg har takket ja til en bikini som jeg kommer til å bruke som poseringsbikini. Dette er ting jeg ønsker å teste og bruke og da er det kjempe gøy♥ Men det føler jeg blir noe annet enn å bare si ja til alt bare fordi man får det uavhengig hva det faktisk er og om man har noen genuin interesse av det.

Fikk jeg frem poenget mitt med det innlegget her nå? Følte det ble litt rotete jeg, men jeg mener bare godt hvertfall. Hihi.. For jeg må innrømme at når jeg besøker blogger som er reklame på reklame på reklame så blir det litt mye. Det er liksom ikke noe budskap i innleggene utenom reklame. Og det er greit innimellom om det er noe bra man vil dele, men hvert eneste blir jo litt heavy da. Og derfor vil jeg hvertfall være en av de som viser noe jeg står for og ikke bli en reklame kanal. Jeg gjør det jeg gjør fordi jeg ELSKER å spre treningsglede.

Jeg synes det er så gøy å dele min treningsreise frem mot bikinifitness scenen Oktober og jeg hadde aldri tro jeg skulle bli så offentlig mot målet mitt. Og jeg setter så stor pris på heiagjengen jeg har rundt meg i form av dere lesere og følgere på insta. Dere motiverer meg så sykt mye! Jeg synes det er latterlig kult å legge ut treningsvideoer på instagram når jeg får tilbakemeldinger av dere jenter som tester de og er støle som bare fy og ber om mer. DET driver meg til å synes dette er fantastisk gøy! Ikke en thights eller to. Det er en bonus ved siden av det som er og har blitt min passion♥

Nå er det nok serious shit! Jeg håper dere misforstod meg rett♥ Nyt Tirsdagen jenter!♥ 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

//Sponset Innhold//

 

Oppskrift - Paprika Skåler. Ny tvist på dietten krever litt kreativitet!

 • 22.08.2016 kl. 16:58

Hey babes! Jeg er fortsatt døende desverre (det føles hvertfall sånn) og ligger flatt ut på sofaen med vond hals og feber. Også fikk jeg ikke legetime før i morgen. Så her er det bare å ta det med ro og vente på at kroppen reparerer seg selv for dette har jeg bare ikke tid til! 

Jeg har jo fått litt anderledes opplegg på dietten min og styrer alt selv så lenge jeg får i meg riktige mengder av de forskjellige næringsstoffene protein, karbohydrat og fett som jeg nevnte i går. Det er HELT supert! Men det ble en endring til jeg ikke helt var klar for. Det ble et bittelite kutt (som ikke har så veldig mye å si) MEN.. Jeg skal spise mer proteiner og mindre karbohydrater. Dvs mer skyr, cottage cheese, kjøtt, hvit fisk, propud, proteinpulver om det trengs, eggehvitter osv. Og det er jo greit nok det, men da betyr det at jeg får mindre karbohydrater, noe jeg gråter innvendig av. For er det noe jeg elsker så er det karbohydrater. Jeg bare ELSKER brød, potet, pasta, ris osv. Altså.. Jeg kan spise pizza med pommerfrittes på toppen liksom.. Hehe.. (Det skal på 2 eat listen min til etter konk faktisk). Så det blir en ny og utfordrende endring i diett. Men alt handler om å være kreativ. Så i dag lagde jeg dette som mellis (mellommåltid)...

Paprika skåler med nam: 
1 1/2  paprika
Salat
Hamburgerrygg
Ost (jeg testet den nye til synnøve som heter ekstra lett)

Her er det bare å skjære paprikaen inn i skåler Det gikk med 1 hel paprika for 2 skåler. Finhakk salat og fyll. Rull ost og skinke sammen topp med et dryss av favoritt krydderet ditt eller bare salt/pepper og voila! NAM! Kjempe godt, super enkelt mellommåltid eller en sunn snack hvis du er litt fysen og bare har lyst på noe godt. Og her er det jo et hav av muligheter for hva du kan gjøre. Bruk forskjellig pålegg, ha på litt mais eller annet godt. Kanskje du vil ha litt majones på toppen. Mm! Her er det bare kreativiteten som setter grenser. Du kan jo selvsagt kjøre den i ovnen så osten smelter eller kjøpe større paprikaer og fylle med karbonadedeig å lage middag ut av ideen♥

Så nå skal jeg bare sitte her joggebuksa mi, udusja og fæl å håpe på å bli bedre ASAP! For det er ingen tid å miste frem mot NM! 

Noen som har noe tips til hva jeg burde gjøre for å bli fortere frisk? Kjærringråd taes imot med stort smil! :D

Instagram HER! 
Facebook HER!  

Pannekake Oppskift og Superdigg kosesett..

 • 21.08.2016 kl. 19:51

Å jeg er bare så sinnsykt lykkelig nå! For i går sendte jeg mail til min kjære coach Line Celius og spurte hun om jeg kunne få begynne med makrotelling på dietten. Makrotelling er noe jeg har gjort frem til konkurranse diett og det går ut på å telle antall gram protein, karbohydrat og fett man får i seg i løpet av en dag. Jeg var ikke sånn veldig streng når jeg holdt på. For det viktigste for meg var at jeg fikk i meg nok proteiner så jeg fikk mest mulig ut av treningen min♥ Jeg spiste alltid "mer" enn jeg skulle, men det gav jeg f i så lenge jeg fikk prottisen jeg skulle ha. Hihi.. 

Også fikk jeg til svar "næmen, har du ikke gjort det hele tiden du som er sånn makro dame da?" Og da tenkte jeg jo.. God damnit, har jeg gått glipp av å kunne styre denne skuta her selv i snart 2 mnd. Men jeg ble jo helt ekstatisk. FOR! Det betyr at jeg kan mikse matvarer som jeg selv vil. Det skal jo selvsagt være matvarer brukt i dietten og sunn fornuft når det kommer til andre ting. Det er jo ikke som om jeg bytter ut poteter med sjokolade fordi begge er karbohydratkilde. Nei, det er ikke slik det fungerer. Men det betyr at jeg faktisk kan mikse egne oppskrifter! Og det er himmel på jord. For da kan jeg lage mine egne protein pannekaker og middagene og generelt måltidene kan bli litt mer spennende♥

Så i dag lagde jeg protein pannekaker. Og den oppskriften tenkte jeg og dele med dere for den var så god! Dette er en veldig enkel og liten porsjon, men fin som frokost, lunsj eller mellom måltid. 

1 porsjon:
1 egg
3 eggehvitter
50 gram mager kesam
40 gram havremel
4 dråper vaniljestevia dråper eller ønsket mendge sukrin
1/2 teskje bakepulver
1 dl vann ish til det blir litt tykkere enn vanlig pannekakerøre.

Bland alt sammen og la det hvile i 15 minutter så bakepulveret gjør at det sveller litt. Stek på middels varme i en veldig god teflon panne. Hvis du ikke har en god teflonpanne så smelt 1/2 teskje med smør og miks inn i røren. For på denne måten har du kontroll på mengde smør i røren i stedet for å smelle oppi en kladd pr runde med pannekaker. For det kan plutselig bli mye mer smør og bortkastet kalorier enn man tror. Spis med sukkerfritt syltetøy fra lerum eller med friske bær. Eller annen ønsket topping da. 

Min teflonpanne har plutselig tatt kvelden så derfor ser den øvelse pannekaken litt anderledes ut. Damn you møkkapanne!! Blir rasende når ting setter seg fast så til uken får jeg handle ny panne. Så slipper jeg unødvendig raseri utbrudd. Hehe.. 

Jeg hadde også en SUPER overkroppsøkt i dag. FY så bra det var. Sjekk snapchat for noen få glimt. CHRISUNIVERS. Men det som er så merkelig er at selvom økten var latterlig bra så var jeg kvalm og uvell mens jeg holdt på uten at det gikk utover styrken min. For jeg hadde økninger i flere tunge øvelser. Og når jeg var ferdig og satt meg i bilen så følte jeg meg ikke bra i det hele tatt. Jeg våknet jo med vond hals i dag, men tenkte det bare var sånn morgen grums. Men så kjente jeg jo at jeg er på vei til å bli syk IGJEN! Jeg har jo nettopp vært drit dårlig. Så i morgen tidlig er det legen ASAP for å få noe medisiner for jeg er rimelig sikker på at det er streptokokker. Og DET har jeg ikke tid til nå. Faen heller! Mens jeg har sittet her å skrevet dette innlegget har jeg faktisk fått feber. Det er herlig da folkens! Krysser fingrene for at det er forbipasserende.

Jeg må også tipse dere om at www.xlife.no har tilbud på dette sinnsykt deilig craft settet nå og kjører 30% ut kvelden og mye mer! Du finner alt fra craft HER! Det kan du trene med eller bruke under yttertøy utover på høsten. Eller rett og slett bare sitte i sofaen en søndag med ullsokkene og te koppen♥ Dette settet har jeg kjøpt selv for en stund tilbake bare så det er sagt. Hihi.. De har også masse tilbud på icaniwill som er favoritt merket mitt for tiden. Det finner du HER! 

Instagram HER! 
Facebook HER! 

 

Mine favoritter - Bik Bok Balance innkjøp..

 • 21.08.2016 kl. 13:54

Når jeg kommer inn på Bik Bok på senteret jeg jobber så sier de bare "Der kommer Balance dronninga jo, vi har holdt av masse til deg". Det sier litt om hvor mye jeg elsker disse plaggene. Det som er deilig er at med en gang de fikk inn nyhetene i den nye kolleksjonen så har de holdt av varene i min størrelse. Så når jeg titter innom så henger det klart til meg. DET er god service det! Søte jentene♥ 

Altså.. Jeg ELSKER bik bok sin nye balance kolleksjon er bare helt fantastisk deilig. For dere som ikke vet hva Balance serien går ut på så er det sporty, deilige hverdagsplagg som har helt nydelig kvalitet. Det er veldig basic og det er akkurat sånn jeg liker det. Det er mye hvitt, grått og sort, men i denne høst kolleksjonen har de tatt med en farge jeg har forelsket meg helt i! En iskald rosa farge som kan minne om en blåbær youghurt. Hihi.. Den er bare helt fantastisk! Og de tightsene med de 2 stripene (kendall tights) kan fint brukes på trening for de er ikke gjennomsiktige! Også er de bare så mye og stretchy♥

Og siden jeg klikka helt på bik bok denne uken, så ville jeg vise dere alt det fine jeg fikk med meg hjem♥ Hoodien med tank armer er også balance♥ Og jeg har ikke laget noen linker pr plagg, men en full link til hele serien. For jeg føler jeg har kjøpt alt nå. Haha! Det er ikke alle bik bok´ene som fører det, men dere finner en liste i linken!

Nå skal det trenes overkropp også blir det en liten tur ut etter det å tusle. Senere kommer et innlegg med en super simpel proteinpannekake oppskrift dere ikke vil misse.♥

Og jenter! TUSEN TAKK for all feedbacken på gårsdagens blogginnlegg og instagram! Dere er gull verdt for meg å ha på denne bikinifitness reisen og dere motiverer meg så utrolig mye! Det er usle 7 uker igjen til jeg står på scenen i Oslo på NM og jeg skal gi ALT! Jeg skal ikke skuffe dere♥

 Dere finner alle styles fra balance HER!  // You will find the whole Bik Bok balance series HERE! ♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS (
Så dere baby flaggermusen som satt på veggen i går kveld? Man kunne ta på den for den sov rett i hodehøyden. Den var så søt der den satt klistra til veggen som en hårball♥) 

Only Human - Denne uken har vært tøff for meg mentalt..

 • 20.08.2016 kl. 15:46

God Lørdag vakringer!


Topp HER! // Thights HER! // Genser i samme sett HER! 

Jeg vil bare si jeg har hatt en skikkelig dritt uke. For å være helt ærlig. Den startet bra, men så gikk det bare nedover. Jeg fikk en låsning i skulderen som ikke er helt bra ennå. Den gjorde overkroppsøktene mine kjipe. Jeg kjenner jeg er lei av restriksjonene mine mht bikinifitness diett, jeg føler jeg går glipp av å bygge mer muskler fordi jeg er på underskudd kalorimessig. Det er ingen hemmelighet at man bygger bedre på overskudd i kostholdet. SPIS MATEN DERES JENTER! Hvertfall hvis det er bootybuilding dere driver med og muskler dere vil ha ut av treningen deres. Og for ikke å tenke på at jeg savner å leve normalt. Jeg savner å kunne ete meg ihjæl på is og potetgull på Lørdagene som normale mennesker gjør. Jeg kjenner jeg er litt nedstemt pga PT studiene også. Det er så tungt stoff og selvom jeg skjønner det nogenlunde så føles det bare som om jeg har tatt meg vann over hodet akkurat nå. Jeg burde blitt ferdig med bikinifitness debuten min SÅ startet med studiene. For nå er det så mye som skjer. Og jeg går konstant rundt å tenker på hva jeg BURDE ha gjort. Og jeg går rundt med dårlig samvittighet hele tiden.

"Jeg burde studert mer"
"Jeg burde ryddet mer hjemme" 
"Jeg burde øvd på posering"
"Jeg burde vært i Trondheim på poseringstrening" 
"Jeg burde vært en bedre kjæreste" 
"Jeg burde vært en bedre blogger og satt av mer tid her"
"Jeg burde besøkt venner oftere"
"Jeg burde vært strengere med matplanen"


Burde burde burde!!!

Vel, hvis jeg bare bytter ut U med en Y så blir det mer riktig. For det å ha alle disse tankene som konstant krangler i hodet mitt blir en BYRDE! Det blir mye som henger på skuldrene mine og jeg gjør det bare værre for meg selv ved å hele tiden tenke at jeg ikke er bra nok, smart nok eller flink nok. Det blir veldig slitsomt og alltid møte meg selv i døra å stresse over ting som jeg selv kan gjøre noe med, men som jeg bare ikke får til som jeg vil akkurat nå. Det er issues i forholdet som også gjør ting enda værre. For stemning og humør blir anderledes og jeg kjenner at energien min tappes veldig og jeg sliter med å fokusere på det jeg BURDE fokusere på og det er scenen om 7 usle uker. Etter de 7 ukene og scenedebuten er overstått så kan jeg tenke på alt det andre. Jeg kan ikke miste fokus nå! 

Jeg prøver så godt jeg kan å få til alle disse tingene å være positiv. Jeg prøver å tenke "FAEN, jeg er bare menneske" Det er normalt og ikke være rå i alt. Det er ikke alltid man har overskudd og det er ikke noen failure å innrømme det heller. For jeg er DRIT stolt over hvor langt jeg har kommet og jeg gir meg jo selvsagt ikke. Jeg må bare prioritere og fokusere på det som er viktig akkurat nå og det er trening, diett og posering! Det er første gang i livet mitt jeg noen gang har gjort noe så sinnsykt for meg selv. Jeg har brukt mye av livet mitt på å sørge for at alle andre rundt meg har det godt. Nå er det MEG tid. Jeg har aldri vært i så god form NOEN gang og jeg hadde ALDRI trodd at jeg skulle være der jeg er i dag. Jeg kan bare ikke la meg påvirke av at jeg burde vasket sokkene mine liksom. Om den forbanna sokken ligger der i 7 uker til så fuck it! Orker ikke ha dårlig samvittighet pga sokker. Jeg vasker sokkene når jeg går tom i skuffen, okei? Haha.. Det er jo ikke sokkene som er poenget, men dere skjønner hva jeg vil frem til. 

Det blir grillings senere i kveld og det blir koslig! Litt avkobling. Med medbrakt mat seff, hihi. Men jeg har bestemt meg for å få til noe awesome ved å trikse litt med matplanen min. Det skal sies at jeg ble bedt på mat tilrettelagt dietten altså, men jeg fikser det selv jeg. Bli med meg på snapchat da vel? CHRISUNIVERS hvis du ikke allerede har lagt meg til. 

Vel, nå ble jo faktisk dette planlagte innkjøpsinnlegget til et mer personlig innlegg, men det er deilig å få det ut. Jeg vil også dele med dere når jeg har kjipe perioder. For dette er ingen lek og jeg vil vise de dårlige tidene også. Og tusen takk for at dere titter innom treningsbloggen min, som jeg føler har blitt en mer livstilsblogg for å være ærlig. Jeg synes det er koslig å dele alt mulig rart med dere og jeg synes det er så koslig at dere vil følge meg på snapchat også for da blir dere ekstra godt kjent med meg og min personlighet♥ 

Jeg skal prøve å få ut et innlegg i løpet av morgendagen med alt det fine jeg har kjøpt på bik bok!♥ Er ikke dette settet bare helt nydelig! Og det er så mykt og deilig! ♥ Også fargen da! 

Instagram HER! 
Facebook HER! Oppskrift - Overnight Oats med Propud!

 • 18.08.2016 kl. 19:53

Jeg bare må dele denne sinnsykt gode oppskriften med dere! Den var bare så fantastisk god!♥ Og latterlig enkel. Og det liker vi jo. 

I give youuuu.. Overnight Oats med Propud! Altsåååå,, Det var bare latterlig godt. Kunne spist trippel mengde. Og det eneste du trenger er havregryn, propud og 3 små dråper stevia søtningsdråper (evt sukrin). Men man kan godt skippe søtningen også. Bland ønsket mengde havregryn og propud i en skål på kvelden og gjør den lufttett med plastfole. La den stå til morningen og vips! Verdens sunneste diggeste frokost. Topp med favorittbærene dine. Jeg synes bringebær er godt med sjokolade og den komboen jeg lagde var virkelig helt vilt god.

 Oppskrift:

40 gram havregryn
70 gram vaniljepropud
100 gram sjokolade propud 
3 dråper vaniljestevia dråper

Du kan fint bare bruke 1 type propud, men jeg hadde på meg crazy pant´sen og da mikset jeg begge typene :) 

Men jenter! Det her er bare så godt så dere må virkelig teste det hvis dere har propud i kjøleskapet. Har du ikke det får du kjøpt propud HER! 
NB! Avhengighetsskapende! Hihi..

Jeg er så glad for at propud finnes nå i disse diett dager. For det er virkelig himmel på jord for meg nå. Dere er kanskje lei av å høre om det, men det er som om jeg har funnet opp hjulet her altså! #DenFølelsen 

I dag blir det sen treningsøkt. Det blir bein rundt klokken 22, men jeg har aldri hatt noe imot å trene sent så det er null stress. Jeg har fri i morgen og det er bare så deilig å tenke på. Jeg har gått litt crazy på bik bok de siste dagene og skal vise dere noen super deilige favoritter i eget innlegg i løpet av morgendagen♥

Ha en super kveld alle sammen. Håper dere tester denne herligheten av en frokost/lunsj/mellis♥

Instagram: HER!  (Legger ut en super god treningsvideo av ryggøvelser senere i kveld!) 
Facebook: HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Video - 3 gode bein/rumpeøvelser og forslag til bein/rumpe økt..

 • 17.08.2016 kl. 15:21


Thights HER! // Sportsbh HER! 

Hei fine jenter! Let´s talk about bootybuilding! Det er jo ingen tvil om at det er full fokus på det å trene rumpe og bein i disse dager. Hihi.. Og siden det er min spesialitet så skal jeg dele disse godbitene med dere. Jeg får så mange spørsmål om beintreningen min så jeg har laget en video på 3 øvelser jeg virkelig anbefaler og øvelser alle kan kjøre uansett treningserfaring! Jeg skal prøve så godt jeg kan å bli flinkere til å legge ut videoene mine her og ikke bare på instagram. Med disse 3 øvelsene får du trent beina og rumpa fra alle vinkler for å si det sånn. Disse er alfa omega! Det som er bra med disse 3 er at de er perfekte å kjøre supersett med!♥

Hva er et supersett og hvorfor trene det? 
Et supersett er når du kjører en øvelse kombinert med en annen gjerne i samme muskelgruppe. Du kjører for eksempel 3 sett med øvelse A og 3 sett med øvelse B annenhver gang uten pause. Fordelen med supersett er at det øker fettforbrenningen din og du sparer faktisk tid på gymmen. For ikke å glemme en helt latterlig stor pump i muskulaturen. 

I denne treningsvideoen er disse 3 øvelsene: 

Sumo squats m/ hantler på skuldrene - Alt som har med sumo og gjøre tar ekstra på rumpe og innside lår. Sumo = Bred beinstilling. Hold overkroppen stabil og virkelig fokuser på å heve og senke deg ved å gå i en rett strek opp og ned. Tærne peker ut til siden og knærne skal i føttenes retning. Kjenn at innside lår og rumpe jobber for å kontrollere bevegelsen. 

Markløft m/ hantler - Her har du samme bevegelse som i øvelsen over, men med smal beinstilling og føttene peker rett frem. Tenk at du skal sette deg ned på en stol og dytt rumpa litt bakover uten å svaie ryggen for mye. Kjenn at du setter deg dypt nok til at du kjenner at rumpemuskelen strekker seg i bunn. Denne er tyngre enn den virker, men knallgod på fremside lår og rumpe. 

Strakmark m/ hantler - Denne går på bakside lår og rumpe. Ha så rette/strake bein som mulig med naturlig knekk i knærne. Før hantlene inntil bena kontrollert nedover og kjenn at det virkelig strekker på hele baksiden.

jM0jI53Bm2o

Det som er viktig når du trener bein og rumpe er MIND TO MUSCLE! Jeg får bare ikke sagt det ofte nok. Og stram kjernen. TENK på den muskelen du trener. Vær så konsentrert på at du kjenner at det faktisk er rumpa som jobber. Vær i et med kroppen din og vær TILSTEDET. Glem hva du skal ha til middag, glem at kjærsten din aldri legger skittentøyet i kurven, glem alt. Fokuser på det du driver med. Det er faktisk viktig. Og ikke stress deg gjennom øvelsene. Kjør kontrollerte bevegelser. Du eier kroppen din, den eier ikke deg. Hehe.. Det høres sikkert veldig rart ut, men disse tingene er viktig for å ha muskelkontakt og få mest mulig ut av økten. Og du vil jo ha 110% utbytte når du trener vil du ikke? ♥ Jeg har laget forslag til en beinøkt her:

Sinnsyk bein/rumpe økt basert på disse 3 øvelsene:

♥ Oppvarming 10-15 minutter hurtig gange på tredemøllen eller velg 3 av strikkøvelsene i glute finisher.

♥ Knebøy 3 x 8 (bruk smithmaskin hvis du om det føles tryggere)
♥ Beinpress bred beinstilling 3 x 15

♥ Gående utfall 3 x 10 skritt pr bein
♥ Hip thrust 4 x 15

♥ Supersett - markløft med hantler + strakmark med hantler 3 x 15 
♥ Sumo squats med hantler på skuldrene 3 x max av det du orker for å avslutte med et brak! 


Også kjører du 1 runde helt til sist med Fitness Sandra sin glute finisher som du finner HER!  

Lykke til! You´ll need it ;) Hihi..Gi meg gjerne tilbakemelding om du tester økten og husk å få i deg en ettertreningsmåltid som for eksempel 0,5 liter styrk sjokolademelk eller proteinshake og banan. Let´s build that booty girls!♥

Følg meg gjerne på instagram HER! 
Og lik gjerne facebook siden min HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Oppskrifter - Fettfrie Dressinger..

 • 16.08.2016 kl. 17:58

Nå skal jeg endelig dele de gode dressingene jeg lager til maten min som mange har spurt om. Jeg spiser jo både kylling, kjøtt og fisk så her kommer det noen gode som passer til alt. Dette er 1 porsjon så hvis du skal lage til fler så bare dobler/tripler du♥

Hamburger Dressing
2 ss mager kesam
1 ss sukkerfri ketchup
dill
salt og pepper og et lite dryss paprika pulver hvis du ønsker
Bittelitt sukrin hvis du vil ha den søtere

Tzatziki 
2 ss mager kesam
1 hvitløksfedd
ønsket mengde revet agurk
salt og pepper

Grill dressing
2 ss mager kesam
1 ss barbeque dressing fra heinz
hvitløkspulver
chili pulver
salt og pepper

Salat dressing
2 ss mager kesam
paprika pulver
1 ss finhakket løk
1 ss finhakket paprika
salt og pepper

Til fisk - Laks
2 ss mager kesam
ferskpresset sitron
salt og pepper (evt dill hvis du liker det godt) 

Til Fisk - Torsk og hvit fisk
(denne er det litt mer fett i pga pestoen,
men absolutt innafor fordi torsk er så mager fisk og det er såpass liten mengde pesto) 

2 ss Mager kesam
1 ss grønn pesto 
Salt og pepper

Her er det bare å blande til alle ingrediensene og piske det godt sammen. Det lønner seg å lage de før du starter på middagen så det får stått litt. Da synes jeg smaken blir best. 

Slenger med noen enkle mattips: 
Laks HER! 
Speltlompe lasagne HER! 
Overnights oats HER!

Oppskrift på kalorifri gele med protein vaniljesaus HER! 
Og et innlegg med mer av hva jeg spiser og 3 oppskrifter jeg ikke klarer å leve uten HER! 

 

Jeg skal også prøve å bli flinkere til å dele mat tips med dere, men det er ikke så spennende akkurat nå pga dietten. Bare vent til dette bikinifitness prosjektet er over og jeg velger selv hva jeg spiser. Da kommer kreativiteten tilbake og jeg har masse godt og by på♥ Et lite tips som dere ser på bildene er å skjære et havrepolarbrød i 2 for å lage et slags pitabrød. NAM! Det er så godt og mye sunnere enn pitabrød. Selv de grove pitabrødene. Du får 2 polarbrød for 1 pitabrød♥

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra varetelling og baksiden av skulderen min har låst seg litt faktisk, så det blir spennende å se hvordan dagens økt blir! Skal legge meg på tennisballen og rulle litt og se om jeg får løst det opp. Men først er det middag! I dag blir det laks med salat! (Det øverste bildet).

Ha en nydelig Tirsdag vakringer♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

 

Mandagsmotivasjon til ukens trening! TIPS - Ikke havn i komfortzonen..

 • 15.08.2016 kl. 17:28

God mandag alle sammen♥


Calvin klein bh HER! // Bik bok tights HER! 

Ååååh, i dag har jeg hatt tidenes lateste morgen og det har vært så deilig. Jeg har fri i dag og jeg har sovet skikkelig ut. Startet dagen med favoritt frokosten min for tiden som er grovt brød med ost og skinke (faktisk ikke havrepolarbrød i dag), propud og en gigantisk kopp med te. Har dere smakt propud ennå? Spiste det til lunsj og jeg gitt. Den sjokolade varianten er himmelsk med banan. Dere er NØDT til å teste de ut. Husk at det har samme næringsinnhold som mager kesam som er mega sunt. Propud får du HER! Herregud så godt det er og det er en av de største grunnene til at jeg kommer til å overleve denne bikinifitnessdietten som varer i hele 53 dager til. Det er helt sykt så fort tiden går. Det er jo faktisk ingenting. Plutselig så står jeg der. 

Tenk nå har jeg usle 53 dager til å forbedre formen på! Det er jo helt vilt. At om under 2 mnd så står jeg på scenen i en alt for dyr bikini med en haug av bling på og skal vise frem alt det jeg har jobbet så hardt for. Jesus christ! Det er ganske skremmende. For hvorfor kunne det ikke bare holdt med vanlig treningsglede? Hadde det ikke vært nok og trene for å trives med seg selv. Neida, her skal vi gå all in. Gyver på tidenes muskelprosjekt og eksponerer meg selv i det vide og det brede. Haha.. Men vet dere hva? I love it!♥ Jeg elsker denne livstilen (sett bort ifra diett, haha) Jeg stortrives med treningen min og jeg elsker å vise frem øvelser og blogge om hvordan jeg har det i denne prosessen. Det gir meg så masse! Så det er mye takket være dere at jeg har hatt så mye motivasjon♥ I går hadde jeg over 1000 lesere på denne treningsbloggen for første gang. Og det var en sinnsyk følelse♥ TUSEN TAKK! Takk for at jeg får være en del av deres hverdag og takk for at dere vil være med inn i min♥

Nå er det ingen tid å miste, jeg skal gjøre alt for å holde motivasjonen på topp og jeg skal følge dietten til punkt og prikke, håper jeg. Kremt! Jeg skal ha full fokus på mållinjen og vite at når jeg står på den scenen så har det vært 110% hele veien. Alle treningsøkter skal det ytes maks på og de dagene jeg føler meg sliten så skal jeg pushe meg selv til et nytt nivå. Jeg leker ikke butikk her! Nå er det ALL IN! Jeg har ikke kommet så langt for ingenting så nå er det bare og fortsette! Nei skal bli "JA", orker ikke skal bli "jeg tar en til", jeg gir opp skal bli "IKKE FAEN".

For det er ingen hemmelighet at dette er tungt og at jeg må krangle med meg selv hver eneste økt. Jeg jobber konstant med å forbedre meg selv og jeg er veldig fokusert på å IKKE havne i komfortzonen på trening. For det er der man stagnerer og kanskje ikke får de resultatene man ønsker. 

Tips til hvordan man unngår å bli stuck i komfortzonen:

♥ Ha en plan! Både på ukesbasis og hver dag. Dette er viktig. Så man ikke bare går å surrer på trening. Bruk et treningsprogram og en treningsdagbok og noter øvelsene du skal ha før du drar på trening slik at du vet hva du skal når du kommer dit. Bam, bam, bam! Get shit done! Treningsdagbok får du kjøpt til halv pris HER!  

Utfordre deg selv! Tenk konstant på at du vil øke i vekter eller antall repetisjoner. Føles noe lett så ta 2 reps ekstra for eksempel også noterer du at du skal øke neste gang, eller at du øker på neste sett. Legg på en kg ekstra. Det skader ikke å prøve. Det værste som kan skje er at du tar den av igjen og da skal du ha for innsatsen og kan klappe deg på skuldren, men jeg vedder på at du klarer det og får en positiv overaskelse. 

Ta tiden! Ikke ta for lange pauser mellom settene. Det og skal sjekke facebook mellom sett kan faktisk ta unødvendig mye tid og gjøre det mindre intensivt fordi du får for lang pause i mellom. Det du kan bruke mobilen til er og ta tiden! Sett på stoppeklokke og gi deg selv 30 sekunder til 1 1/2 minutts pause. Ha så korte som mulig. Men jo tyngre du løfter (eksempel knebøy, markløft og militærpress. Tunge baseøvelser) jo mer pause trenger du. Men er det kabel øvelser for rumpa f.eks så prøv å kjør 30 sek. Jeg lover du får mye mer burn og rumpepump av det! 

Tren med noen som pusher og motiverer deg! Jeg trener med min kjære og han sørger for at jeg ikke får slappet av hvertfall. Haha.. Army style! Trener du med en venninne så sørg bare for at det ikke blir for lange pauser igjen da. Hehe, men.. Jeg har vært på trening i 3 timer jeg altså pga skravling. Ikke alltid like effektivt, men noen ganger trenger man sånne kose økter også. Så det er helt innafor noen ganger så lenge det ikke skjer hver gang. Kjør f.eks annenhvert sett hvis dere kjører like øvelser. Det gir ca nok hvile før man er klar igjen. 

- If it doesn't challenge you, It doesn't change you - 

Let´s do THIS! I dag er det ukens første legday og jeg er klar som et egg! Den thightsen jeg har labbet rundt i dag er så digg at jeg vurderer å teste den på trening faktisk. Skal lage meg middag også komme meg av gårde. Følg meg på snapchat hvis du vil: CHRISUNIVERS

Og ikke glem at jeg har masse treningvideoer HER! Hvis du trenger litt treningsinspirasjon og vil teste noen gode øvelser. 
Følg meg gjerne på instagram HER! 
Og lik veldig gjerne facebook siden min HER! hvis du synes det jeg driver med her er bra♥
 

Dietten min og noen kloke ord! Dypt innlegg om mat..

 • 14.08.2016 kl. 15:46

God søndag♥

Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om dietten min og litt rundt mat siden det er så utrolig mange som spør meg om dette akkurat nå. Og det er jo ikke rart for nå føler jeg meg helt skrapa. Fett prosenten min er ganske så lav og jeg begynner å bli veldig definert i overkroppen spesielt, men det er fordi mitt fett ligger på lårene mine og det er der det vil forsvinne sist. Jeg er VELDIG glad for at det ikke er omvendt, det skal sies. Fordi vil jeg kommer til å beholde mine feminine former selvom fett % blir veldig lav. Det skal også sies at jeg IKKE har noe behov for å gå mer ned i fett % nå for min egen del. Jeg trives veldig i min off season shape. Så jeg gruer meg til å miste enda mer faktisk, for det er faktisk 8 uker igjen på diett og MYE skjer i løpet av disse 8 ukene. Selvom det er spennende å se muskler som blir mer synlige og definerte. Det må jeg innrømme. For jeg har jo ALDRI vært i denne formen før i hele mitt liv. Jeg har aldri hatt synlige magemuskler, aldri hatt en eneste definisjon noe sted. Så dette er jo et litt spennende prosjekt også. Det er veldig gøy å gjennomføre dette for meg som har vært verdens største junkfood spisende sofagris. Så dette blir en mestringsfølelse uten like og jeg går en spennende og krevende tid i møte. Jeg kjenner jeg bare er så klar for at det skal være over. Haha.. 

Jeg har en veldig enkel diett. Jeg har en meny med flere kategorier og alternativer. Frokost, lunsj x 2, middag og kveldsmat. Jeg spiser 5 måltider pr dag, men jeg kan også slå sammen f.eks en lunsj og en middag for å få større porsjon og da spiser jeg 4 måltider i løpet av en dag. Det er meny på alt annet enn middagen. Der velger jeg selv så lenge jeg holder meg til x antall gram kjøtt, karbohydratkilde (potet, pasta, ris osv) og x antall gram grønnsaker. Og dere skal vite at jeg har en veldig god diett fordi jeg allerede er såpass lav på fett % så er det ikke nødvendig med noen ekstreme tiltak så jeg koser meg uten å gå for mye i kaloriunderskudd. Jeg har ikke fått noe mindre energi elelr blitt påvirket av dietten på noe negativ måte. Sett bortifra søtsuget som kommer da. Da blir jeg mannevond. Hehe.. Men jeg hadde ikke regnet med noe annet. For mat og godteri er min største glede♥ Det blir som å brenne alle julegavene til ungene foran øynene dems på juleaften. Typ samme følelse vil jeg tro. Haha.. So close, no matter how far! 

Jeg spiser helt vanlige matvarer som grovt brød, ost (både lett og vanlig), kjøttpålegg, frukt, bær og grønnsaker, skyr/propud/mager kesam/cottage cheese, egg, kalkunbacon, pasta, potet, ris (fullkornsvarianter), rent kjøtt til middag som svin/okse indrefilet, kyllingfilet, torsk, laks og annet magert rent kjøtt. Jeg vil si at jeg rett og slett spiser vanlig husmannskost. Hehe.. 

MEN.. Til alle dere herlige jenter som spør hvor mange kalorier jeg spiser i løpet av en dag på diett. Jeg vil ikke dele denne informasjonen desverre. Jeg håper virkelig dere forstår hvorfor. ♥ Og grunnen til dette er fordi jeg er livredd for at noen skal bruke den infoen på feil måte. Jeg vil ikke være en av fitnessjentene som påvirker unge jenter i feil rettning. Et ord jeg er livredd for å bli satt i samme bås som er spiseforstyrrelser. DET ønsker jeg ikke ha på meg. Jeg ønsker på ingen måte bidra til at noen der ute skal "slanke" seg på feil måte pga meg. Jeg vil være et sunt forbilde for jenter som ønsker å starte med styrketrening. Jeg vil bidra til sunne og sterke tanker. Jeg vil inspirere til å ha et avslappet forhold til mat og at man faktisk kan ha en balansert livstil som jeg selv har hatt før denne bikini dietten. Det skal jeg bare si med en gang. Med en gang jeg er ferdig på diett og har stilt i bikinifitness helgen 8 Oktober. Så er det tilbake til godterilørdag/cheatday som jeg alltid har hatt så fort som mulig. For det er en så stor belønning for meg og noe jeg gleder meg så mye til hver uke fordi jeg har vært så flink og trent mine 5 dager. Det er ikke normalt å ikke få lov til å kose seg. Og hvis man skal prøve å leve fitnessdiett livet hele året så er det for det første ikke så veldig sunt for kroppen, pluss at det er urealistisk å nekte seg det man faktisk har lyst på innimellom. Kroppen dør ikke av litt sukker. Og så lenge man er flink i ukedagene så har ikke Lørdagene noe å si i det store bildet. Dette har jeg jo skrevet så mange ganger. Haha.. Men jeg vil virkelig at dere skal forstå. Vi lever bare en gang!

Jeg har skrevet et langt og utdypet innlegg om mat HER! som jeg anbefaler alle å lese. 

Håper dette var til nytte for dere som lurer♥ Nyt søndagen videre vakringer!

Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Og lik gjerne facebook siden min HER! 

15000 følgere på instagram! Wait WHAT?

 • 12.08.2016 kl. 20:26

Hey babes! Nå har jeg typ akkurat kommet hjem døra fra jobb og skal kaste meg på trening! I dag så er det overkropp + 1 legg øvelse som står på menyen. Øvelser som blant annet upright row med hantler, skulderpress, tricep pushdown og bicep curl venter på meg. Hihi.. Gårsdagen var helt sinnsykt! Jeg rundet 15000 følgere når jeg var ferdig på jobb rundt 18:00. Helt insane! Og tilbakemeldingene deres rørte meg så fælt! TUSEN TAKK fine gjengen min♥ Dere er fanden meg helt rå hele gjengen! Makan til lykkepille har jeg ikke vært borti. Det er så gøy å få lov til å inspirere dere og jeg ELSKER motivasjonen dere gir meg♥ 

Derfor er denne overkroppsøkten dedikert til dere og jeg skal GI ALT. Jeg skal være sprengt og lilla i ansiktet når jeg er ferdig! Hehe.. Nå skal det pumpes! Det kommer bedre og mer utfyllende innlegg i løpet av helgen. Jeg har så mye på hjertet! Og det er så mange ønsker om hva jeg skal skrive om. Så bare hold ut! Dere er IKKE glemt! 

Jeg har forresten helt syke cravings på junkfood i dag! Jeg er helt tørr i munn fordi jeg sikkert har brukt opp alt siklet mitt når jeg har gått forbi bakeren blant annet. My GOD! Jeg gleder meg til Oktober. Da skal det feires med en megafest og matbonanza fra frokost til kvelds. Hihi.. Jeg tror faktisk jeg skal skrive en liste over hva jeg skal spise. Så jeg ikke glemmer noe viktig! Haha.. Matvrak.no

Hadde jeg vunnet i lotto skulle jeg bydd alle dere som har motivert meg på en fest dere sent skulle glemme. Med doughnuts, nutella og cava! Hihi.. Det hadde vært noe det! Alle kan komme i pysj! ♥ Haha, nå høres jeg helt gal ut, men det er jeg jo forsåvidt da. Det har dere kanskje merket på snap? Er ikke alltid like seriøs. Men hei, det er sånn jeg er♥ 

Hvis dere vil være med meg på trening i dag så legg meg til å snap: CHRISUNIVERS og til dere som ikke følger meg på instagram kan gjøre det HER! Lik gjerne facebook siden min HER! 

Nå må jeg løpe! Stor suss på alle dere herlige! God helg♥ 

Overkroppsøkt..

 • 11.08.2016 kl. 10:20

God Torsdag fininger! Beklager at det ikke kom noe innlegg i går, men jeg testet ut en ny gym og ble stående og skravle litt her og der. Vips så var det jo døds sent. Det er ikke alltid like lønnsomt å a konstant munndiare å være oversosial. Hihi! Men det ble hvertfall tatt litt bilder i går. Woho. Det er ikke like lett for meg og ta bilder på trening fordi jeg trener i en militærleir. Og det treningsrommet er stappfullt typ hele tiden. Med unntak av kl. 10 på kvelden. Det hender jeg trener så sent også, men det er veldig deilig å være ferdig tidligere som i det siste. Og jeg får meg ikke til å ta ørten bilder når jeg står som sild i tønne med ørten militærgutter som pumper jern. Så skamløs er jeg ikke helt ennå. En ting er 2-3 stk, men når man føler seg i en tetris spill og må gå sikksakk mellom folk så blir det veldig kleint. Men, i går testet jeg ut gymmen i sentrum her og den er relativt rolig. Så jeg vurderer å melde meg inn der for da kan jeg trene på dagtid! Det må jo være super gunstig og stå opp tidlig, lese på PT studie i 2-3 timer, trene også lese 2-3 timer til. For da får man litt pause i lesingen♥


Sportsbh fra ny HM kolleksjon // Thights HER (nå med 30%) // Hoodie fra BikBok // Caps fra URBAN

Økten i går var god og det var godt med energi. Jeg fikk kommentarer på ryggen min og at jeg begynner å bli rimelig shredda (lav fett%) så det var jo godt og høre. For jeg blir så blind på meg selv og sliter noen ganger med å se "hvor fit jeg er". Noen ganger føler jeg meg bare som hvemsomhelst annen som ikke trener. Jeg føler meg rett og slett som den "gamle Christine". Så det er godt å høre hvor langt man faktisk har kommet av de rundt deg som ser endringer på en annen måte enn det jeg gjør. Jeg trente overkropp i går og et sett med legger. Viktig og ikke glemme leggene jenter! Hihi.. Det så dere sikkert en påminnelse om på snap: CHRISUNIVERS 

Det er så merkelig at jeg har blitt så "out there" som jeg har blitt nå. Det hadde jeg ALDRI trodd for bare 1 år siden. Og jeg elsker alle de gode tilbakemeldingene jeg får av dere♥ Det er en ære å få lov til å motivere dere så masse og det driver meg skikkelig. Hvis jeg litt demotivert en dag så tenker jeg faktisk "Nei, faen! Jeg skal ikke skuffe jentene mine" så dere er en viktig del av min hverdag og min motivasjon! Min insta og blogg familie. Hihi.. Jeg gleder meg stort til den dagen jeg er ferdig utdannet PT og kost og ernæringsveileder så jeg kan coache de som ønsker det♥ 

Nå skal jeg straks komme meg ut og gå meg en morgentur! Det er knallvær ute så det blir deilig. På med headsettet og la tankene fly rundt omkring før jeg skal på jobb.

Og dere!! Sjekk ut thightsen jeg har linket til. Det er den jeg skryter NON STOP av og nå er den på 30%. Så hvis du har vurdert den er det nå du virkelig skal slå til. Den er normal i str. Jeg har xs/s. Det er den beste thightsen i verden og jeg bruker den HELE tiden♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 

Første PT-Studie test bestått! #Motivert..

 • 09.08.2016 kl. 17:50

//Sponset Innhold//

I dag bestod jeg den første testen min hos AFPT! Innenfor temaet basal anatomi og fysiologi. YAS!! Et skritt nærmere personlig trener tittelen♥ Det gav masse motivasjon til å gyve på neste emne som er  mer spesifisert, nemlig muskelfysiologi. Det er et veldig komplisert emne med MYE store og ukjente så jeg vil ikke akkurat si det er lett stoff. Jeg gleder meg veldig til å komme til treningslære og de tingene jeg kjenner litt bedre. For akkurat nå så virker det hele litt gresk. Men det er jo derfor man studerer. FOR Å LÆRE! Det må jeg konstant minne meg på når jeg ikke skjønner noen ting. "Hallo, du leser dette fordi du ikke kan det, du skal lære dette nå". For noen ganger tenker jeg jo at dette er noe jeg burde skjønne og kunne, men de tankene må jeg bare legge fra meg og innse at jeg er i læringsprossesen og en dag så er jeg ferdig studert og kan alle disse vanskelige tingene. Men rom ble ikke bygget på en dag. Et skritt av gangen! Jeg må være realistisk, noe som kan være vanskelig for en utålmodig sjel som meg.

Det er veldig deilig og sitte inne å lese når det er så kjipt vær ute da. Jeg koser meg med ørten tekopper og pleddet mitt. Sånt sett er nettstudier helt perfekt. Man må være strukturert og ikke la seg distrahere. Noen av tiltakene jeg har gjort for å ikke bli distrahert er blant annet å sette mobilen på ikke forstyrr. For da får jeg ingen varsler. Alt er stille og jeg må selv gå inn og sjekke om jeg har fått sms osv. Svart skjerm hele tiden. For det er lett å la seg bli distrahert når vennene mine tagger meg i alt mulig rart, mail med høstens nyheter fra xlife popper opp eller likes på instagram. Så enkelt og greit satt jeg bare på stille. Så gir jeg meg litt sånn friminutt hvor jeg sjekker tilstandene der ute i verden. Haha.. Jeg har også ikke på tv hele tiden. Og hvis den er på er det uten lyd. Så hvis jeg bare fortsetter slik som dette er jeg all good! ♥

Nå er jeg kjempe motivert og jeg gleder meg så sinnsykt til den dagen jeg kan stå der og si jeg er personlig trener og at jeg kan hjelpe dere med å oppnå deres beste resultater!Jeg tok meg hvertfall en liten windowshopping pause mens jeg ventet på nytt tevann. Og jeg klikket meg hjem disse fine thightsene fra www.xlife.no og jeg gleder meg SÅ mye til å få de! Jeg er jo super fan av icaniwill så jeg måtte selvsagt ha denne varianten som er en super soft sømløs variant. Jeg elsker grå thightser (les: elsker grått everything) det er jo ingen hemmelighet så jeg klikket meg hjem denne fine fra better bodies også med kule mesh (netting) detaljer på anklene. Gleder meg til å svette i disse allerede! Haha..

 

 


Thights 1. HER! // Thights 2. HER!

I dag er vi bedt på Taco Tirsdag hos et vennepar så det blir super koslig! Skal kaste på meg treningsklærne for en kjapp overkroppsøkt nå. Dere er vel med meg på snap dere? CHRISUNIVERS

Følg meg gjerne på Instagram HER! 
Og lik gjerne Facebook siden min HER! 

//Sponset Innhold//

 

Oppskrift - Kyllingfilet m/ gulrotstuing og sopp..

 • 08.08.2016 kl. 19:40

Her kommer et kjempe godt, enkelt og sunt middagstips til dere♥ Jeg er litt lei av å bare spise en salat eller kokte grønnsaker for det har jeg gjort en stund nå. Også har jeg masse gulrot i kjøleskapet pga min lidenskap for laksesalaten jeg har laget i det siste. Oppskrift på den HER! 

Siden jeg labber rundt i ullsokkene mine og er syk så har jeg litt sånn høstfølelse. Plutselig fikk jeg lyst på lam liksom. Haha.. Vel.. Det kan jeg bare drite i for å si det rett ut. Etter bikinifitness scenen om kun 8 uker(!!) skal jeg ha fårikål fest. Hihi.. Men jeg har alltid vært kjempe glad i gulrotstuing så hvorfor ikke lage en sunnere utgave av det da? Her er det du trenger til 1 porsjon.

Til denne middagen trenger du: 

→ 1 Kyllingfilet
→ 350 g gulrot
→ 40 gram mager kesam (2 ss ish)
→ Champignon
→ Salt og pepper

Skjær gulrøttene i mindre biter så de koker fortere. Kok til de er møre. Putt de i en bolle og tilsett kesamen og miks med en stavmikser eller en gaffel. Smak til med salt og pepper. Stek soppen mens gulrøttene koker. Ikke tilsett smør, men 3-4 ss vann, sett på lokk og la soppen dampe litt. Her krydrer du også med salt og pepper eller annet ønsket krydder. Spis med potet ved siden av eller noe annet godt du liker. Du kan også koke opp søtpotet og blande i så du får en søtpotet/gulrotstuing. 

Super enkel rett som er kjempe god og VELDIG sunn! Håper dere tester den ut♥Som sagt er jeg fortsatt helt ødelagt i halsen og pusten. Jeg har ikke feber og føler ikke at jeg blir ordentlig dausjuk så jeg skal prøve meg på ukens første beinøkt i dag alikevel. Kanskje det blir super. Det hadde vært en oppkvikker. For i dag har jeg sittet med studiene og jeg leser om fysiologi. Skal ærlig si at jeg ikke skjønner en dritt enda, men det løsner vel tenker jeg♥ Jeg har ligget å duppet og vært super slapp så nå må jeg bare komme meg ut å røre litt på skrotten før jeg blir gal. Så får jeg bare hoste meg ihjæl på trening. Men satser på at det går bra!

Ha en fin mandagskveld alle sammen! Håper dere har hatt en knall start på uken♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Balsam for sjelen - Søndagstur i skogen..

 • 07.08.2016 kl. 19:08

God søndag vakringer. Det har vært så deilig i dag. Stod opp når vi våknet av oss selv, spiste frokost som dere kanskje så på snap. Det går jo i polarbrød og propud da. Huff! Vanedyr delux. Men keep it simple! Etter at vi hadde sittet i koseklærne våres så bestemte vi oss for å komme oss ut før det ble dårlig vær så vi hoppet i treningstøyet og kom oss ut i skogen. Det er bare å gå rett ut døra her så er du i skogen på 5 minutter. Det er så fantastisk deilig. Gud som jeg savner denne leiligheten og være i umiddelbar nærhet til vennene mine♥ Det er ikke lett å bare flytte vekk fra alle man er glad i. 

Det ble masse skravling, knebøy med stokk og løping i regnet, for det startet selvfølgelig og sprutregne når vi var 30 minutter unna hjemme. Filmen av knebøy med stokk ligger på snapchat. CHRISUNIVERS hvis du ikke har addet meg ennå♥

Det er så god restitusjon å gå tur. Og man får rensket hjernen. Kroppen og hodet blir klar for ny uke. Jeg har veldig mye å tenke på om dagen så det er godt å få litt ro i sjelen. Jeg er fortsatt i dårlig form. Hoster som en sjøulk og er litt slapp, men jeg satser på å starte uken med en pangstart av en legday og gyve på nye utfordringer på gymmen, mer studier og full fokus på bikinifitness scenen om bare 10 uker(!!!) Poseringstrening må også prioriteres den kommende uken. Jeg holder dere oppdattert. Hihi..

Instagram HER! 
Facebook HER! 

Også denne gutten her da! Stjålet hjertet mitt hele helgen. Fineste Santo♥ Jeg har så lyst på hund at det gjør vondt!Genser HER! // Shorts HER! // Sportsbh HER! // Hoodie fra VOLT (herremodel)

Hårfarge on FLEEK! Lørdag morgen..

 • 06.08.2016 kl. 12:08

God Lørdag vakringer! Det ble dårlig med update i går for det var så mye som skjedde i løpet av dagen. Jeg rakk å dra til frisøren da! Halleluja! Det var sårt trengt. Og nå er jeg på Lørenskog (som ligger rettt på grensen til Oslo) hos venninnen min som bor i leiligheten min faktisk. Åh, som jeg savner denne leiligheten. den er bare SÅ fin! Jeg skal snap´e den etterpå: CHRISUNIVERS hvis du vil se♥ Jeg er så sykt fornøyd med håret mitt. Endelig ble gulskjæret borte og nå er det faktisk grått. Og da mener jeg vrieklig gråblått. Dere så det sikkert på snap i går♥ Hva synes dere? Og hva skjer med instagram stories? Skjønte ingenting av det jeg før jeg faktisk skjønte at det var som snapchat. Haha.. Måtte trykka på den nyeste storien så bare kom det på rekke alle jeg følger. Måtte trykke et par ganger før jeg skjønte greia. Så nå bruker jeg den også da. Huff! Hvor skal det ende. Men jeg liker å dele små glimt av hverdagen min, selvom jeg kanskje ikke har det mest spennende livet.Men da kan dere bli bedre kjent med meg som person. Som i går. Så la jeg ut et bilde av meg selv på instastory uten et gram med smiinke og uten filter, just because. Rett og slett just because. Så kan folk se at jeg er mer enn bare en instagram bimbo. Hihi..

Planene i dag var egentlig å trene og jeg gledet meg skikkelig til denne økten sammen med Natalia, men jeg er ikke noe bedre i halsen og det er ikke noen tvil om at det er et halsvirus jeg har fått for å si det mildt. Energinivået er egentlig ok selvom jeg er syk, så jeg kunne sikkert orket en økt, selvom det hadde vært tungt og jeg hadde hostet meg ihjæl, men jeg tenker at hvis jeg skal trene med sånn laber form så blir jeg enda værre og jeg blir bare mer syk eller jeg bruker lengre tid på å bli frisk. Og dere kjenner meg såpass nå at jeg er ikke den som skulken gymmen for morroskyld siden det er min lekeplass. Men nå tror jeg at det er lurt å lytte til kroppen å bli ordentlig frisk. 

Det er så typisk at jeg blir dårlig når jeg skal være en hel helg her. Skikkelig uflaks. en vi skal klare å ha det gøy forde vi. Vi tenker å dra inn Oslo i løpet av formiddag og bare titte litt rundt å lunsje på et koslig sted. Jeg hadde også skikkelig lyst til å dra ut og danse i dag egentlig, men det vet jeg faktisk ikke om jeg orker ennå, så mulig det blir skam maraton i kveld for jeg har faktisk IKKE SETT SKAM! Hæ.. Det er jo skammelig da! Hahah.. Klein dame ass! 

Dagens frokost ble havrepolarbrød med ost og skinke, en skål vaniljepropud med jordbær og en gigantisk kopp med te til halsen min. Endelig har jeg min elskede propud tilbake.

Følg meg på instagram HER! 
Lik gjerne facebook siden min HER! 

Nå skal vi straks komme oss ut en liten tur. Bli med meg på snap om du vil: CHRISUNIVERS ♥ Jeg har også begynt å bruke instagram storyen min og legger ut litt ymse div der også♥ 

Her kommer flere bilder fra denne morgnen. Jeg elsker Santo da! Verdens herligste hund. Bare syne jeg er mega allergisk, men det blåser jeg litt i da. Haha! Jeg bare MÅ kose på han forde. Jeg er av den typen som er mer glad i dyr enn mennesker typ. Hihi! 

​Ingen redigerte bilder i dette innlegget!Frokostmaking...


 

Hvordan min treningsuke ser ut!

 • 04.08.2016 kl. 18:33

//Sponset Innhold//

Det er så mange som spør meg om hvordan min treningsuke er lagt opp så jeg tenkte jeg skulle dele litt mer med dere hvordan en normal uke ser ut for meg. Jeg kan desverre ikke spesifikt dele mitt fulle treningsprogram da det "tilhører" Team Kaliber og er ment kun for meg. Men dere som følger meg på instagram får masse tips til øvelser jeg anbefaler for ulike deler av kroppen når jeg legger ut treningsvideoene mine. Spesielt rumpe og bein. Jeg elsker å vise gode bein og rumpeøvelser. Det er noe av det jeg prioriterer mest nettopp fordi det er det område jeg vil forbedre mest selv. Følger du meg ikke på IG kan du gjøre det HER! Jeg har også en egen hashtag med treningsvideoene mine #ChristinesGymVideos. Trykk HER! å komme direkte til videoene. 


En av favoritt thightsene mine fra X-Life får du HER! 

Jeg trener 5 dager i uken og er strålende fornøyd med det. Det er lagt opp til trening mandag-fredag og hvile i helgene. Da skal musklene hvile og restituere. Restitusjon kan du lese mer om i et litt eldre innlegg HER! Noen ganger hvis jeg ikke er helt i form eller jeg må jobbe overtid så hopper jeg over en dag og forskyver uken slik at jeg f.eks har treningsfri en onsdag (som i går) også trener jeg på Lørdag da jeg egentlig skal hvile. Det er helt innafor så lenge jeg får hvilt søndagen og er klar for ny uke på mandag igjen. 

Jeg trener bein/rumpe 3 ganger i uken. Mandag, Onsdag og Fredag og på disse dagene så har jeg også utvalgte ryggøvelser og en bryst øvelse på to av dagene før jeg starter ordentlig på beinhelvette for å si det rett ut. For det er vel ingen hemmelighet at jeg hater å trene bein fordi det er så vondt og tungt, men det er litt sånn elsk/hat forhold da. For når man er ferdig og ser ut som shrek etter økten, rumpe/bein pumper og man ser resultatene som ukene går.. Ja så er det all worth it! 

Jeg trener biceps, triceps og skuldre 2 dager i uken. Tirsdager og Torsdager og da trener jeg også legger og mage men kun 1 øvelse på de to sistnevnte. 

Hver økt så har jeg 7 øvelser totalt + Sandra Jokic sin glute finisher på slutten. Beinøktene tar 1 1/2 time ca og overkroppsøktene tar 1 time. Men jeg er gjerne på gymmen en halvtime ekstra noen ganger for å filme øvelser eller ta bilder. Som regel så klarer jeg å filme å ta bilder innimellom pauser og sett så jeg slipper å bruke noe ekstra tid på det. 

Jeg kjører Sandra sin glute finisher etter HVER eneste økt. 2 runder etter beinøktene og 1 runde etter overkroppsøktene. Dette er for å få ekstra fokus på rumpe og samt etter beinøktene virkelig få pushet rumpemusklene til det maksimale og "bruke de opp". For disse øvelsene stresser musklene pga det er høyrepetisjon og syrefest så de vil ha en annen effekt på muskelen enn tung beinpress for eksempel. Ikke tro at du bygger en stor rumpe KUN ved å jobbe med strikk øvelser. Det er liksom en form for prikk over i´en. Rosinen i pølsa om du vil ;) Video på glute finisher ligger HER! Jeg varmer også opp rumpa med en egen sammensettning av strikk øvelser noe i likhet med glute finisher. 

I dag er jeg fortsatt litt uggen i halsen og hoster, men skal prøve meg på gårsdagens legday anyway. Får isåfall kjøre lettere vekter eller bare dra hjem hvis formen ikke spiller på lag. Det er verdt et forsøk hvertfall

Hvis du er nysgjerrig på hva jeg spiser om dagen så legg meg gjerne til på snap: CHRISUNIVERS men vær forberedt på litt annen galskap også. Hihi! Og lik gjerne siden min på facebook HER! om du vil få med deg nye blogginnlegg og andre ting fra mitt lille univers♥

//Sponset Innhold//

 

Middagstips og innkjøp..

 • 03.08.2016 kl. 23:25

I dag er jeg skikkelig sliten fordi jeg ikke er i form og har jobbet livet av meg de 3 siste dagene så når vi spontant ble invitert på kino så var det en super ide akkurat i kveld. Vi så "Lights On" og den var helt grusom forresten. Jeg tåler ikke skrekkfilmer lenger! Jeg har fortsatt vondt i halsen og er ganske tett så jeg har utsatt legday til i morgen etter jeg har hvilt godt ut. I morgen og fredag har jeg fri. Jeg har også jobbet så sykt intenst disse 3 dagene med overtid fordi butikken skal gjøres klar til høsten med masse nyheter. Så jeg har ommøblert hele butikken og det vil si og rive ned alle varer vegg for vegg for å bygge det opp igjen. 

Så det passer bra og hvile litt ekstra etter jobb. Noen ganger hvis ting kommer i veien eller formen er litt laber så tar jeg en dag fri og forskyver treningsuken med en dag, det er en luksus jeg styrer selv. Alt etter dagsform. Og noen ganger trenger jeg en dag midt i uken fri. 

I dag så fikk jeg hvertfall fisket med meg et par godsaker hjem. Det så dere kanskje på snap: CHRISUNIVERS ♥ Jeg har lett nettet rundt etter akkurat disse 3 styles lenge og ENDELIG fant jeg de ♥ Adidas hoodie og t-shirt er kjøpt på VOLT (herremodeller) og capsen får du på URBAN! Jeg nevnte kanskje noe om sparing i forrige innlegg, men hei.. Jeg er syk.. Jeg fortjener det da♥ 

Middag lenger ned♥

Dagens middag for andre dag på rad ble min egen lille crispy laks med mager kesam og salat.

Det her er bare så himla godt at jeg nesten dør av glede. Jeg kunne spist trippelt så mye og vel så det. Jeg synes noen ganger at ovnsbakt laks kan bli litt bleikt  og kjedelig så her er min fargerike freshe laksemiddag.

Jeg bruker kun salatmix den som heter romano, agurk og revet gulrot i denne salaten. Så strør jeg salt, pepper OG sitronpepper oppå (selve salaten) samt klemmer sitron over. Og når det kommer til laksen. Åh, så god den er! Noen vil vel si at jeg steker den ihjæl og ødelegger den kanskje, men what the hell. Det er sånn jeg liker den best. Jeg krydrer den litt (les: MYE) med sitronpepper på begge eller alle sider hvis den er helt firkanta. Noen er jo helt flate som den i dag. Så lar jeg den ligge lenge i panna før jeg snur den. Den ser nesten svidd ut, men den er ikke det. Det er bare krydderet som får den til å se slik ut. Jeg steker den godt på alle sider til den ser sånn cripsy og får en liten skorpe på seg. Så bare klasker jeg den oppå salaten og tar på en liten kladd med mager kesam. Voila! Drømmemiddag nr 1 og veldig veldig sunn. 

Jeg bruker ikke smør eller olje i pannen fordi jeg har en god teflon panne og laks er en så fet fisk at den slipper olje i panna når den har ligget lenge nok så den ikke sitter fast. Stek på middels varme. 

For mer av maten jeg spiser legg meg gjerne til på snapchat: CHRISUNIVERS og ikke glem å følge meg på instagram HER! og lik gjerne facebook siden min HER! Så håper jeg at halsen er bedre til i morgen og at jeg får en kick ass legday! God natt vakringer!
 

Sneaker Heaven..

 • 02.08.2016 kl. 21:34

Åh, det er så mye jeg har lyst på om dagen! Høstnyhetene ruller inn i butikkene og alt skal "byttes ut" mot andre farger og nye styles. Farger jeg har oppheng på nå er burgunder rød, flaskegrønn og fortsatt nude/lyserosa♥ Og jeg har så latterlig lyst på en par heftige vinrøde sneakers som bare popper på bilder! Sjekk de under her♥ De nude er også så fine og delikate i fargene og fint i kombinasjon med sort så det myker opp litt. Spørs vel om det ikke blir 1 par sko eller 2 i postkassen snart. Selvom jeg egentlig skal være flink å spare! Uff. Ikke lett å spare når man har lyst på ALT!

Dagens treningsøkt var DØDS bra selvom jeg egentlig begynner å bli syk og har mega vondt i halsen så var det bare helt killer! Og jeg som holdt på og skippe denne økten fordi formen er så lusen. Så der kan du se. Jeg kjenner har jeg har megavondt i brystet og i halsen så jeg håper og ber om at formen er bedre til beinøkten i morgen. Kryss fingrene for meg!

Straks kommer det video av 3 sinnsykt gode mageøvelser på instagram HER! 
Lik gjerne siden min på facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

 

NR. 1 HER! // NR. 2 HER! // NR. 3 HER! // NR. 4 HER! 

 


NR 1. HER! // NR. 2 HER! // NR. 3 HER! // NR. 4 HER!

Hva synes dere? Er de ikke fine alle sammen♥ 
Ha en super Tirsdag vakringer!

Video - Rumpeøvelse du MÅ prøve..

 • 01.08.2016 kl. 17:02

//Sponset Innhold//

God mandag fininger!

Dagens økt er gjennomført som dere kanskje fikk med dere på snap? <3 Det var en kjempe god økt og jeg testet et par nye øvelser. Denne her er inspirert av Hanna Öberg. Følg henne på instagram for treningsinpso HER! Hun er en av mine mange inspirasjonskilder <3 

Denne øvelsen er aboslutt verdt et forsøk. Jeg kjørte mine originale hip thrust med dobbel strikk (som dere så på snap) Grisetungt og høyrepetisjon. Også tok jeg et bonus sett (ekstra sett utenom planen) med denne varianten her. Da lempet jeg av mange kg og kjørte et sett høyrepetisjon med this one and it was goooood!

Hip thrust med strikkpump. Den heter sikkert noe fancy, men navnet blåser jeg i for det er øvelsen jeg skal vise frem nuh. Hihi.. 

Teknikk: Løft stangen opp og legg vekten på hælene for ekstra god kontakt med vår kjære gluteus. Stram magemusklene så bekkenet ditt tilter forover og stram rumpaballene på toppen. Hold stangen på toppen og skyt knærne ut som dere ser på bilde og video. Hvis du vil teste den skikkelig så vil jeg anbefale å kjøre 3-4 sett med 15-20 repetisjoner for å virkelig få rumpepump! 

Når du bruker strikken på denne måten så jobber rumpa ekstra mye og du får jobbet med alle 3 rumpemusklene. For tro det eller ei.. Det er ikke bare 1 stor! Hihi.. Video lenger ned!_NqLNG-g1ds
Det var det jeg rakk i dag før jeg måtte løpe på jobb! I dag er det jo første dag i ny jobb! Og jeg sitter jeg på bakrommet i lunsjen og blogger ferdig. Hihi.. 
Ha en nydelig dag alle sammen <3
Instagram HER!
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS
  
//Sponset Innhold//
Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no