Dagens form!

  • 27.08.2015 kl. 12:49

Nå har jeg gått på diett og tilpasset treningsprogram fra strongbody.no i 1 uke og 4 dager når denne dagen er omme! Jeg føler det er heeelt gull og super optimalt for å finspisse formen litt. Jeg har slitt litt med knebøy da jeg har en tendens til å bøye meg litt for langt frem når det blir for tungt, ellers går alle øvelsene i programmet kjempe bra. 

Noen av øvelsene i mitt program er: Knebøy, rumenske markløft, negative pullups/pullups og hip thrust! :D

Her er mine resultater så langt siden jeg begynte å trene seriøs styrke siden Januar 2015 ca. 

 


Føler meg som quadzilla! :D haha.. På en god måte da ;)

Nå er det bare å fortsette og jobbe hardt og terpe teknikker og følge mat planen så blir dette helt tipp topp! 

<3 Strongbody! <3

//Christine

Diett sa du?

  • 22.08.2015 kl. 20:25

Jeg begynte på diett for nøyaktig en uke siden i dag og stor trives. Det er god mat og gode oppskrifter, samt variert og fresh mat. Det er mat som både metter, er kjapp og enkel, dekker søtbehovet og er lett å raske med seg på matbutikken hvis man har dårlig tid eller har glemt igjen matboksen din hjemme. Det er helt GULL for en surrete sjel som meg :) Så kort og gidt.. Jeg digger det! Det er en enkel matplan som det står akkurat hva jeg skal spise pr dag ned til minste gram.

MEN... Jeg har nettopp vært i Danmark men jobben på kick off sammen med typ 14 andre butikksjefer og da ble jeg møtt med mange undrende øyne. Jeg fikk mange positive tilbakemeldinger (blandt annet ei som synes "jeg synes det var noe fitness aktig med deg ja". For et kompliment! :) ), men fikk også noen skjeve blikk. Jeg hadde jo med meg vekta mi og kjøttpålegg, lomper, proteinpulver og ost osv og jeg målte opp alle måltidene mine. Jeg prøvde å forklare at jeg går på diett for å bli sterk. IKKE tynn! Og forklare litt hva det gikk ut på og hva jeg spiste. Forklarte å at jeg spiser helt vanlige matvarer, men akkurat det jeg trenger for at kroppen min skal bli sterkere. 


Lunsjtid!

Men dette føles ikke som en diett nettopp pga det :) Det er så insane mye god mat og som sagt.. helt vanlige matvarer! Hvorfor skal ordet diett være så negativt ladet? Det er jo faktisk bare bare god, næringsrik, sunn mat. Diett trenger ikke være et drøyt kallori underskudd eller ikke spise ditt ikke spise datt. 


Et lite utvalg fra min "diett" ;) Enda dette kun er en brøkdel av menyen.


Som man ser her er det både pannekaker, smoothie og egg og bacon. Så jeg klager ikke! Tenk og få spise all denne digge maten og samtidig holde fett % lav og bygge muskler! <3 Woho! 

Diett..?! Nei, vettu hva :D 

 

//Christine

PS. Nysgjerrig på verdens beste coaching? Gå inn på www.strongbody.no (Eh, nei.. ikke sponset :P ) 

 

 

 

Super thighs!

  • 19.08.2015 kl. 00:20

Jeg er bare nødt til tipse om disse tightsene jeg kjøpte i Charlottenberg når vi var på harryhandel for å kjøpe inn kjøtt og andre herligheter. 

Fant sinnsykt gode thights som kan brukes både til trening og sammen med en god genser i sofakroken. 

 
Sinnsykt myk og stretchy! 

Det beste med den er prisen!! 99,- kr pr stk! Er det mulig sier bare jeg:) 

Så løp og kjøp på Charlottenberg shopping senter, den innerste store sportsbutikken på høyre side.

//Christine

Nå er det mye som skjer!

  • 16.08.2015 kl. 23:47

Okei.. Hvor skal jeg begynne.. puh..Først og fremst så har jeg akkurat begynt på diett fra #Strongbody med mål å stille i bikini fitness 2016! :O :D

Nå har nettopp denne søndagen gått på høygir! Våknet, tidlig (til meg å være! Noter. B menneske!) kl 09. og fikk ikke sove, stod opp og spiste frokost mens jeg gikk gjennom Strong body skjemaet mitt for ørtende gang og blir like happy hver gang! Det er så sykt mye god mat på dietten min! <3 Å lykke! Ryddet litt i heimen som så ut som et bombe nedslag etter hektisk flytting og start i ny jobb. Jeg har nettopp flyttet fra Lørenskog til.. Rena.. av alle steder. Hehe.. Å hvorfor flytter man fra Lørenskog til Rena? Jo, selvfølgelig kjærligheten, hehe.. Og at jeg trengte et lite avbrekk!

Vi bestemte oss i går for at vi skulle gå en tur opp til Hemmel fjellet i dag. Det er 4 km hver vei.. altså rett opp også ned igjen så fikk jo puls så det holdt :) Deilig! Det var sykt fint vær og sånne dager kastes ikke bort inne. 


      Det klassiske hoppe på fjellet bilde ;)

Resten av ettermiddagen/kvelden har gått med på og rydde i garderoben min slik at treningsklærne har fått et eget skap.. HALLELUJA! Og gjort klar mat og snack til flere dager for jeg skal nemlig til Danmark med jobben fra Tirsdag morgen til Onsdag kveld. Så nå er det målt opp både nøtter og proteinpulver, lagd middag til i morgen for jeg overnatter hos mamma og må ha mat på veien. Nå skal jeg bare få i meg siste kvelds gains´a også må jeg pakke ferdig antrekkene mine for de neste dagene (treningsbagen er ferdig pakket seff, det handler om prioriteringer her :P) Kjøkkenvekt er pakket ned og ekstra batterier just in case, for det hadde vært typisk at den kutta akkurat når jeg står i kantina som en gærning og veien opp havregrynen min :P 

Kvelds gains <3

Brødskiver med ost, hamburger rygg og egg sammen med litt te var balsam for sjela nå gitt:) Til og med tallerken smiler!

*Nattinatt*

 

 

 

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no