Vær en ulv, ikke en sau!

 • 31.07.2017 kl. 11:41

//Sponset Innhold//

Når mange spør meg hvor jeg får all motivasjonen min ifra så er det ikke hver dag jeg er like motivert og det en haug av dager jeg har lyst til å bare gi totalt faen og ligge på sofaen og spise ben&jerry´s. Det er ikke slik at hver person blir født med en mengde motivasjon og passion og noen får mer enn andre. Man må sparke seg sjæl i ræva ekstra hardt noen ganger for å get shit done. For til ende og sist så er det ingen andre som bestemmer hvordan våre liv blir enn oss selv. VI har kontroll over VÅR egen skjebne og våre actions eller mangel på actions blir et resultat av hvor vi ender opp. Jeg ble ikke den utgaven av meg selv som jeg er nå over natta. Det har tatt tid, oppturer og nedturer, breakdowns, mestringsfølelser, stolthet, progresjon OG regresjon som er det motsatte, men det som har holdt meg gående er den drømmen om å nå et mål og flere delmål på veien.

Det er ikke enkelt, men det viktigste av alt. BESTEM DEG! Bestem deg for at NÅ (ikke i morgen, ikke på mandag eller etter ferien) er det tid for endring. For som jeg skrev i dette innlegget så vet ikke kroppen din hvilken dag det er. Og ikke la andre definere hva som er lykke for deg. Finn din indre glede og tør å gjør ting som gjør akkurat DEG lykkelig. Om det er å strikke eller trene så er det et fett så lenge du har det bra♥

Jeg vet ikke med dere? Men for å få ting gjort må jeg ha en plan. Uten en plan er jeg fucked! Det er ikke alltid den planen er skrevet ned på papir eller i stein, men jeg må ha en plan i hodet og vite hva jeg skal og hva som skjer. Så når jeg våkner på Mandagene så liker jeg å visualisere og se for meg den kommende uken også legger jeg opp en slagplan på det hele. Jeg har jo treningsprogrammet mitt som jeg følger og det er 5 styrkeøkter i uken så det er jo good. Uten en treningsplan er jeg også fucked. Da går jeg bare å surrer litt meningsløst på trening og gjør litt her og der. Og det gir ikke resultater for å si det sånn. Hehe..

TIPS FOR Å KOMME I GANG:

- Ha en plan og sett deg realistiske mål! Hehe.. Really? ;) Ja, ha for eksempel en treningsplan som passer til deg, dine mål og din kapasitet! Ikke tving deg selv gjennom 5-6 økter i uken om du ikke har tid og bare hater. Det du får til er mer enn bra nok og vil gi deg mestringsfølelse, så start med en realistisk mengde du klarer å gjennomføre♥ Gi deg selv kred for innsatsen du gjør. Vær stolt av deg selv!

- Skriv ned alt du vil ha gjort i løpet av en dag eller uke og sorter etter prioriteringer. Og prioriter DEGSELV også, mange glemmer seg selv i en hektisk hverdag.

- Stå opp tidligere! Utnytt tiden din. Du venner deg raskt til deg og jeg har ikke vært så fornøyd på lenge som nå når jeg står opp tidlig og får mer ut av dagen min. Og det kommer fra tidenes drøyeste B-menneske! Hehe.. Kan jeg, kan du!

- Gjør klar treningsbagen din og lag avtaler med deg selv på når du skal trene. Eller med en gymbuddy♥

- Ta et overblikk i kjøleskapet ditt hver Søndag og skriv en liste over ting du mangler så du har handlelista klar til Mandag. Planlegg hva du skal spise og lag med deg lunsj på jobb, det er mye enklere å spise sunt når du gjør det og kan unngå spontane usunne valg i lunsjen din fordi du dævver av sult og vil ha noe raskt. Og da skal det gjerne være søtt også. Trust me, i know!

- Bestem deg og take action! Det du tenker på at du vil ha gjort. GJØR DET! Ikke tenk, bare gjør det. Til slutt blir de endringene du har gjort til rutiner og ting går på autopilot. Da blir det en naturlig del av din hverdag på vei mot dine delmål og mål♥ 

- Vær fryktløs og tør å satse! Tør å ta litt sinnsyke avgjørelser og følg drømmene dine uansett hva det er♥ Og det trenger ikke være at du skal stille i fitness, bli treningsnarkoman eller hoppe i fallskjerm. For noen kan det være "ekstremt" å bytte jobb for eksempel. Mange har en jobb de ikke trives med, men er redde for å si opp. Men hvis det gjør det ulykkelig så tør å gjøre endringer. Ikke vær et sted bare fordi det er "trygt". Ut av komfortsonen og følg magefølelsen selvom den er litt ubestemmlig noen ganger♥ Sofaen er trygg, men er ikke den ganske kjedelig i lengden å a?

- Ikke la andres tvil og meninger om dine valg gå for mye inn på deg. Om vi skulle latt andres tanker om hva vi driver med påvirke oss for mye hadde vi vært kjipe A4 mennesker hele gjengen uten personlighet. Som en saueflokk.. Nei.. "A wolf does not loose sleep over the opinions of sheep" ← This i like!! 


 


 

Jeg vet ikke med dere, men jeg er klar for å sette i gang denne Mandagen hvertfall! Jeg har en del jobb jeg må gjennom før jeg kommer meg på trening også blir det kyllingsalat når jeg kommer hjem også må jeg ut å gå en times tur. Jeg tenkte å gjøre litt poseringstrening i kveld også, for det er bare vanvittig viktig fremover. Man blir ikke god på noe med mindre man gjør det mye. Hehe.. Det gjelder alt! 

X: Har dere noen planer for dagen? Klare for ny uke?! :D

Tights HER!  // Sports Bh HER!  // Sneakers Utsolgt  // Genser BikBok

//Sponset Innhold//

Gave til dere! <3

 • 30.07.2017 kl. 12:18

//Sponset Innhold//

God Søndag fingjengen min♥ I dag har jeg en gave til dere alle sammen♥ For jeg er så uendelig glad i dere alle så jeg spurte x-life om jeg kunne få lov til å gi dere en gave og så snille som de er så sa de selvsagt JA! Jeg vil bare takke for all den støtten jeg har fått av dere hele veien mot fitnessdrømmmen min og spesielt de siste ukene hvor dere har vært en stor motivasjonsfaktor for meg og dere gir meg så mye at dere virkelig ikke aner det en gang! Jeg er så takknemlig for hver og en av dere som klikker dere inn hos meg, liker og kommenterer både her og på instagram. Og til dere som følger meg på snap og holder ut med noe av det idiotiske sprellet og dårlige humoren min der♥ Tusen takk for at dere lar meg være meg og tar meg for den jeg er♥ I love you guys!!

→  Ut dagen i dag får dere -25% hos www.x-life.no på ALLE ordinære varer (ALT utenom 2XU) ved bruk av rabattkoden: CHRISTINELOVE  ←

Jeg tenkte å vise dere mine favoritter som jeg bestilte fra x-life I går kveld♥ Det er kanskje ikke så fargerikt at det gjør noe, men GUD så happy jeg er med denne bestillingen. Can´t freakin wait til jeg får det! Jeg er jo så sykt basic og jeg liker å holde meg til sort, hvitt og grått også får jeg litt sånne innfall hvor jeg bruker nude, gammelrosa, militærgrønt og noen få ganger blått. Men sjekk dette da babes♥ DØR!!!


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! // 5. HER! // 6. HER! // 7. HER! // 8. HER! 

Tights nr 1 er min ABSOLUTTE favoritt! Det var til og med ei frøken som følger meg og som jeg har coachet som kom bort til meg på toget til Kristiansand når jeg skulle til palmesus og takket meg blant annet for at jeg hadde anbefalt den, for hun har aldri hatt en så god tights♥ Så hvis det er 1 tights du skal unne deg så er det absolutt den. Jeg har den i 3 farger fra før! Den lysegrå er den jeg har på bildene nå. Tightsen har en sykt god stretch, er passe høy i livet uten at den strammer i livet og er IKKE gjennomsiktig. Det er vel egentlig den tightsen jeg har brukt mest av alle jeg har. Så med hånda på hjertet går jeg god for den♥ Jeg har størrelse small.

De andre plaggene er bare INSANE freshe og sklir rett inn i min treningsgarderobe. Jeg klarte faktisk ikke bestemme meg for svart eller hvit i adidas jakke så jeg tok begge. De er jo så basic og kan enkelt kastes over hvilken som helst treningsantrekk jeg har. Den ene sportsbh´en og begge tightsene er sømløse og jeg tror jeg må være verdens største sømløs fan? Hvem er ikke det da? Hvis du ikke har prøvd sømløst treningstøy før så har du gått glipp av noe for det er som å ha på seg en sky. Hihi.. 

Jeg bestilte også dressingene som jeg ikke klarer å leve uten:


Du finner alle slender chef sausene og dressingene HER! 

Spicy garlic og thousand island spiste jeg opp på 1 uke så derfor har jeg bestilt 2 av hver av disse. Jeg bruker spicy garlic til alt av kjøtt, thousand island på salatene mine og sweet chili tenkte jeg å bruke til wokgrønnsakene jeg kjøpte i Sverige i helgen sammen med scampi♥ Disse dressingene er så og si helt kalorifrie og en hel flaske har ca 25 kalorier, så disse dynker jeg maten min med og det med god samvittighet. Det får da være måte på hvor kjip en fitness diett skal være! Hihi..

I dag skal jeg jobbe da jeg har en del å gjøre, øve posering sammen med Fredrikke og Lena i Teamet og innimellom det skal det lades opp til ny uke og en tung fullkroppsøkt i morgen. Det er 5 uker til årets første fitness konkurranse i Sandefjord og jeg må bare gi ALT jeg har nå den siste tiden for å komme i den formen jeg vil virkelig og KNUSE fjorårets form. Med pågangsmot, blod svette og sikkert noen tårer så SKAL jeg klare det!♥ Igjen.. TUSEN TUSEN takk for all støtten dere gir meg! You rock my world babes og dere er helt RÅ♥ Stort smask på dere alle!

Instagram HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Sportsbh HER! // Tights HER! // Sneakers HER! 


//Sponset Innhold//

Fitness diett på Harryhandel..

 • 29.07.2017 kl. 11:49

I går så var jeg litt som en manisk depressiv når jeg og Fredrikke var på Harryhandel i Sverige. Det ene sekundet så var jeg drit glad fordi det var billig kyllingfilet og det andre sekundet så føltes det som om noen reiv ut sjelen min når jeg gikk forbi favorittgodteriet mitt, ben&jerrys og ferske doughnuts til 5 for 35 kr. Weakness overload og det føltes som om jeg døde! Før dietten hadde jeg glætt kjøpt 5 stk, som jeg forøvrig ikke hadde delt med en kjeft og mumset selv på bilturen hjem. Men nå var det bare å bite diettkjeften sammen og holde fokus. Vi var sykt flinke og hadde med oss medbrakt diettlunsj og spiste den i bilen mellom shopping slaga. Hehe.. Lunsjen jeg spiste var denne du finner HER! Min nye favoritt!

I fjor så kjøpte jeg jo inn syke mengder godteri når vi var i Sverige en uke før NM og den feilen skal jeg ikke gjøre i år, for det endte opp med at jeg spiste nesten 10 kg smågodt på noen få uker og jeg klarte ikke stoppe. Jeg spiste til jeg kastet opp som jeg fortalte dere om i fjor. Og ikke fordi jeg ville, men fordi jeg hadde overspist så mye at kroppen bareee "FUCK YOU, det er ikke plass til mer!" Så.. Lesson learned♥ 1-0 til meg! Men i går ble det diettmat også klarte jeg ikke styre unna litt nytt fresh til treningsgarderoben..

Mat jeg handlet inn:

- 4 pakker kyllingfilet (8 kg for det er det jeg har plass til haha)
- 4 pakker kalkunstrimler/salatkjøtt 
- Røkt kalkunpålegg
- Wok blanding som heter spicy zanju (finnes ikke hjemme)
- Grønnsaker for de neste dagene som søtpotet, squash, shitloads med aubergien siden det er min nye matcrush, avokado, sopp
- 4 stk funlight safter somjeg kan lage saftis av
- 2 Propud is
- Masse krydder, blandt annet en tacokrydder blanding som er uten salt og sukker. 
- Syke mengder tyggis og tannkrem
- Kaffe og litt andre småting. 

Kostilskudd:

- Fish oil (omega)
- Multivitamin
- Slender chef kanelsirup - fåes HER! (smakte OK)
- Walden farms søtning med vaniljesmak til kaffen (DRIT GOD!)

Sykt happy med all kyllingfileten jeg fikk hamstret inn og hvis dere tar dere en tur over grensa selv hvis dere bor i nærheten så MÅ dere teste det kalkunstrimmelkjøttet fra tulig. Døds bra næringsinnhold, saftig og perfekt om du skal kaste sammen en rask salat♥ Vi orket ikke lage noe fancy når vi kom hjem i går og det ble 2 gigantiske salatboller på oss og vi storkoste oss! Og til kveldsmat ble det propud is, for jeg har jo propud på planen min og jeg fikk den isen til å passe inn og den var HIMMELSK god! My god! Både sjokoladen og vaniljen smakte helt nydelig og konsistensen på isen var så fløyelsmyk at hjælp! Så alt i alt en superkosedag♥

I dag blir det en fullkroppsøkt med Fredrikke siden jeg ikke har trent på et par dager pga tattoveringen min måtte gro, så NÅ kjenner jeg at jeg er sykt klar for å trene styrke. Hello squats og utfall♥

X: Hva skal dere i dag?♥

Ukens NO FILTER - Prøver du å bli gravid?

 • 28.07.2017 kl. 10:55

Fy faen jeg blir så forbanna! Jeg får virkelig ikke beskrevet hvor irritert jeg blir av det her, det bobler i blodet. Jeg sitter å koser meg med youtube og prøver å finne litt inspo til hva jeg kan gjøre ut av min egen youtube kanal nå som jeg skal starte opp den og hver jævla reklame mellom filmer eller hvis jeg klikker meg inn på en ny video er "Prøver du å bli gravid?" FAEN! NEI, det gjør jeg absolutt ikke, jeg ingen planer om å bli gravid i nærmeste fremtid.. Hell.. Jeg ikke planer om å bli gravid noen gang. Sånn føler jeg det faktisk akkurat her jeg er i livet nå og da er det så sykt irriterende at youtube skal dytte trynet mitt fullt av babyer, bleier, barnelatter og eggløsningstester. Haha, høres jeg ikke ond ut! Jeg lover, jeg er ikke ond ;)

Ikke bare det. Neida, både "Prøver du å bli gravid?" Og "Vil du finne ut om du er gravid tidlig? Bla bla bla gir deg resultat kun 4 uker etter du har hatt deg" Okei, den siste der sier dem jo selvfølgelig ikke, men gud bedre jeg er så lei for det er nesten HVER eneste reklame. Det og en rettskrivningsapp innimellom. Så tydeligvis tror det store internettet at jeg er en analfabet som vil ha barn. Ja, jeg har noen skrivefeil her og der ass, men jeg skal ikke ha barn. Ikke akkurat nå hvertfall, kanskje senere om det føles riktig da, men akkurat nå vet jeg faktisk ikke om jeg er av den typen som blir mamma, det føles ikke sånn og det må være lov.

Bare fordi jeg snart nærmer meg 30 (Ja, jeg innrømmer det i´m getting old AF) så har det blitt laget en profil på meg og mine "behov" i den store cloud´en der ute som tydeligvis synes det er drit smart for meg å få barn snart. "Hurry up, du begynner å gå ut på dato sier dem" Driver å presser på meg baby merch til den store gullmedaljen. Jesus christ da, jeg er aldri inne på noe som har med barn og gjøre, det er bare treningsrelatert det jeg surfer på i 80% av gangene. Kan de ikke plukke opp det da? Reklamer for treningsklær eller treningsapper så er jeg solgt med en gang. Da kunne de jo tjent penger på meg!

Hundebaby = YAY, menneskebaby = NAY. For jeg er jo super omsorgsfull og elsker å ta vare på de rundt meg, men nå er jeg i en fase i livet hvor det er uaktuelt med barn jeg er for opptatt med å drive med det jeg elsker og jeg følger drømmen min og der passer desverre et barn ikke inn i min hverdag. Hvis man sier det høyt er man jo gærn! Og super egoistisk. For alle jenter vil vel gifte seg, få et stort hus, en SUV og 3 barn? Jeg kan gjerne ta huset og suv´en, men det andre har jeg ikke noe stort behov for faktisk. 

Og hvis jeg en gang føler at jeg er klar for å få barn og vil bli gravid, for man vet jo aldri. Så skal jeg hvertfall lover dere at jeg IKKE skal bruke det merket som presser babyreklamene sin opp i trynet mitt på youtube annenhver video. HELL NO! Det blir å demonstrativt lete etter noe annet om så jeg må reise halve jordkloden rundt for å få tak i et annet merke. Så sta og jævli er jeg faktisk. Hehe.. Og det er sikkert noen mødre som tenker at jeg er en drittkjærring nå, men det er ikke deres barn jeg ikke liker. Jeg liker ikke babyreklamene som presses på MEG.. La meg være i fred og slutt å gnål om at jeg bør bli gravid!

X: Har dere noen reklamer på tv/nett som gjøre dere GALE?! ⊗

Sleeve complete!

 • 27.07.2017 kl. 12:17I går ble jeg endelig ferdig med tattoo sleeve´en min hos Notorious Ink i Oslo. Woho! Eller.. half sleeve da. For det er fra albuen og ned. Jeg grua meg sinnsykt mye for jeg visste at det kom til å bli pain siden det var mye som manglet rundt albuen og det er IKKE kult å tattovere for å si det sånn. Nå skal det sies at jeg er ganske pysete og ikke har verdens høyeste smerteterskel da. Hehe.. Superpingla! Ligger og puster å peser som en døende person innimellom der. Hehe.. Heldigvis ble jo kusina mi Marita med meg og holdt meg med selskap. Jeg har jo vært der alene alle de andre gangene så nå var det koslig med selskap.

Jeg har jo lyst på "underboob" tattovering også. Altså på ribbeina som går rett under puppene og det skal vistnok være superpain. Også har jeg lyst på en på hofta og en liten skrift på kragebeinet. Så det er bare å lære seg å like smerten. Man blir jo hekta! Men det blir etter bikinifitness´en i September evt.Jeg er drit fornøyd og artisten Pedro fikk frie tøyler og før jeg startet så viste jeg han litt diverse inspo i starten også tegnet han noe ut ifra sin egen visjon og dette ble resultatet. Jeg skal få tatt ordentlig bilder av hele underarmen så dere får sett hele. Fredrikke kan sikkert hjelpe meg med det i helgen♥ Det føles som om den alltid har vært der og jeg føler den er skikkelig MEG! Det betyr ingenting, for jeg er ikke den personen som tenker at tattoveringer MÅ bety noe, Det er jo selvfølgelig kult om de har en dypere mening, men jeg ville ha en tattoo på underarmen rett og slett fordi jeg er spontan som faen og jeg synes det er kult. Det tok ca 1 uke før jeg satt i stolen etter jeg sa jeg ville ta tattovering så jadda.. Sånn kan det gå♥

Det som er litt fuckballs nå er at det er treningsforbud i 2-3 dager (det vil si 2 dager.. kremt!). Det er pga huden ikke skal stresses, strekkes, vris og bakterier på gymmen. Så jadda.. Det var jo rimelig kjipt! Men Sånn er det bare. Jeg skal hvertfall få gått meg turer disse dagene så jeg overlever nok♥ Men når man er avhengig av styrketrening fordi det gjør noe med humør og hverdagsglede så er det kjipt å få sånn tvungen fri. En ting er når man er syk liksom. Dette ble et innlegg med mye armen over huet ser jeg, men sånn er det! Bildene ble tatt litt i farta så i´m sorry! Hihi..

X: Har dere noen tattoveringer? Isåfall hvor og hva?!♥

Adidas topp URBAN // Hoodie BikBok // Genser H&M // Shorts BikBok // Sneakers H&MProtein lunsjen min!

 • 26.07.2017 kl. 08:09Endelig kommer oppskriften på den!! Jeg har fått så sykt mye spørsmål på instagram om oppskrift når jeg har snappet dette måltidet her, så nå må jeg dele den! Denne lunsjen har blitt en av mine favoritter på den nye dietten min. Det er egentlig et måltid bestående av propud og andre ting, men jeg har byttet litt på ingrediensene og når jeg bytter bort propud da er det godt for å si det sånn. Hehe.. For propud is life på diett! Men denne her er skikkelig sommerlig og jeg elsker smaken på den. Den holder meg mett lenge, er proteinrik og superfrisk. Også tar den 2 min og smelle sammen. Easy peasy as i like it!

Du trenger:

- Double 0% Kokkos (det store nye begeret. Du får den hos Rema100 bla.)
- Havregryn → lettkokt
- Fryste knuste bringebær
- 2 - 3 dråper vaniljestevia dråper (kan sløyfes, bare jeg som liker det søtere)

Først så må du slakte bringebærene inni den fryste posen når du tar den ut av fryseren. Hehe.. Jeg liker når bringebærene er helt knust og i bittesmå biter så jeg klasker den en del ganger i kjøkkenbenken. Det jeg liker å gjøre er at jeg blander alt og lar den stå i lufttett boks i noen timer. Gjerne fra kvelden før så det blir overnight oats. Da får havregrynene sugd til seg youghurt og det blir mye mer fyldig. M-m det er latterlig digg! Topp med noen knuste fryste bringebær♥

Enjoy babes!♥ Senere er det tid for tattoo time, bare jobbe litt først! Vi snappes→ CHRISUNIVERS

Tenk som en vinner!

 • 25.07.2017 kl. 12:49

//Sponset Innhold//

I dag våknet jeg 06:30 og var lys våken og det var så sinnsykt digg. Jeg er tidenes B-menneske og kan ligge å dra meg til langt utpå formiddagen. Jeg er så B-menneske at jeg faktisk kan bli grinete om klokken min ringer 09:30 for å si det sånn. Haha.. Det sier litt. Så nå jeg våkner av meg selv grytidlig så blir jeg superhappy og i stedet for å ligge å dra meg til jeg sovner igjen så står jeg opp relativt rask. En liten runde på sosiale medier og mail så komme jeg meg ut av senga og føler meg som et supermenneske. Jeg vet ikke med dere, men jeg føler meg super sprek når jeg står opp tidlig. Hihi! Og det er jo en digg følelse eller hva? 

I dag var det måledag og det gikk dritt. Jeg har "kun" mistet 0,5 cm på nedre lår og ble i grunn overrasket over det siden jeg ser og føler at ting er strammere, men nå er jeg nettopp ferdig med mensen og jeg trente tung dag i går og slike ting kan påvirke målinger så jeg lar meg ikke vippe helt av pinnen av den grunn.  Jeg ble motivert til å røre litt på meg da. Så jeg bestemte meg raskt for at jeg måtte "get shit done" så jeg svarte på noen mail mens jeg drakk den første kaffe´n min for uten den så fungerer jeg bare ikke. Også tenkte jeg at jeg måtte utnytte dagen og finværet og gå med en cardio runde. Og hvis man ikke føler seg som er forbanna supermenneske når man står opp tidlig så gjør man det hvertfall når man får gått en time tur før frokost♥Og det hadde vært så lett å skulke unna. Jeg er ikke noe supermenneske som elsker å traske gatelangs dag inn og dag ut, jeg må sparke megsjæl i ræva jeg også som alle andre, men det handler om å ikke la hjernen bestemme. For den er lat. Lat som fyyy! Hvertfall min.. Bare tenk dere hvor ofte man får en ide om at "nå skal det skje noe, nå skal jeg gjøre det!" enten det er å gå en tur, stikke å trene, rydde ut av oppvaskmaskinen eller henge opp klær. Hvor ofte prøver ikke hjernen vår å overtale oss til å drite i det? Late hjernejævel! Sånn er det for meg hvertfall.

Jeg prøver å finne unnskyldninger for hvorfor jeg ikke skal gjøre det. Til og med på trening er det sånn. Hjernen bareeee.. "Er du sikker på at du skal kjøre så tung knebøy i dag, det er jo slitsomt og du er jo litt redd for at det ikke skal gå da?!" → "Skakke safe´n i dag a? Kjøre en rolig økt, du har jo trent så hardt og tungt i det siste" NEI!!! Det skal jeg da på ingen måte gjøre. Det er jo ikke sånn det funker. Og jeg sier ikke at man skal pushe beyond sunn fornuft så man går helt i kjellern her altså, men det må det pushes, ut av komfortsonen og man må gjøre ting som ikke alltid er kult eller ting man ikke har lyst til. Tror du toppidrettsutøvere tenker sånn? HELL NO! Slike ting må jeg stadig si til meg selv..

De har garantert tøffe dager hvor de skulle ønske de kunne ligget i senga hele dagen, men skal man bli god så er det ikke sånn det funker. Det kalles mental trening og det er minst like viktig som det å fysisk trene og røre på seg. Man må trene opp tankemønsteret til å ville snakke forbi den lille satanen som sitter på skuldrene dine og sier du ikke kan, ikke orker, ikke har tid, eller hva nå enn den idioten sier. Det er så viktig å ikke høre på den negative stemmen inni oss som av en eller annen grunn ikke har trua på oss. For det er sånn jeg føler det. Det er den lille stemmen som ikke har trua på meg og ikke F om den skal få vinne, for lar jeg den vinne så taper jeg. Det å gjøre tanker om til handling og drømmer om til mål er det som driver meg♥

"Tenk som en vinner, så har du allerede vunnet!"

Og dere kan tenke dere hvor fornøyd jeg var når jeg satt på kjøkkenbenken og spiste frokost når jeg kom inn igjen! Tidenes diggeste følelse♥ Og legg merke til det gigantiske hullet i sokken min. Jeg dør! Så det ikke før jeg var ferdig med å spise. Og er det så farlig da? ;) 

Ha en super dag dere, nå skal det jobbes! Supersmask fra meg!!♥

Adidas tights HER! // Adidas zip jakke HER! // "kalorifri" karamellsaus jeg anbefaler HER!  // Sneakers utsolgt //
Sportsbh sort HER! // Sportsbh nude Bikbok


//Sponset Innhold//

Denne uken skjer det ting!

 • 24.07.2017 kl. 12:11

//Inneholder Reklame//

Mandag.. IGJEN! Dietten går som bare faen og tiden går så sykt fort og ukene mot September flyr. Hele September blir jo bare en stor mnd med konkurranser da det forhåpentligvis blir 3 stk av dem. Så ALT skjer den mnd. Så jeg må bare nyte Juli og August så godt jeg kan for etter den mnd blir det hardkjør og ting kommer til å gå så sykt fort.

I morgen skal jeg måle meg igjen og jeg er så spent på resultatene. Jeg ser jo at jeg blir mer og mer markert, spesielt i overkroppen der jeg lagrer minst fett. Dere skal se når jeg trener overkropp. Helt sykt mye årer og definisjoner. Jeg husker i fjor når det nærmet seg konk så trente jeg med langermet genser for jeg synes det så helt jævli ut for å være ærlig. Husker også kollegaen til Kim kommenterte "Ey, Christine.. Nå må du begynne å spise mer bacon".. Ja takk, gjerne tenkte jeg. Haha.. 

Kim skal reise i dag og han blir borte en stund uten at jeg kan si noe mer om det. Så diettmonsteret må klare seg sjæl fremover nå. Det tror jeg egentlig han bare er glad for. Så litt senere kjører jeg han til flyplassen og etter det venter ukens første økt. I dag har jeg fullkropp på planen og det er en tung dag som venter. Kjenner jeg gruer meg litt faktisk, men it shall be done! Jeg har 5 styrketreningsøkter denne uken og jeg skal ha inn 4+ gåturer på over 1 time. 

Denne uken er det mye morsomt som skjer da! Jeg skal fullføre tattoveringen min på Onsdag. Endelig blir underarmen ferdig og da skal jeg lage et blogginnlegg så dere får se hele greia, da det er noen som har lurt på det. Jeg skal også filme til den første vloggen denne uken, kanskje filme litt av tattoo timen?! Det blir nok litt godt & blanda i starten med vloggingen til jeg får en rutine inn i det. YEY! Kjenner jeg grugleder meg. Det blir nok ikke så proft i starten, men det blir ekte da♥

Jeg får besøk av Fredrikke på Fredag og hun skal være hos meg til Søndag så vi skal ha slumberparty i diettversjon da. Vi stikker til Sverige og shopper litt diettmat i løpet av helgen. Og på Søndag kommer også ei frøken til fra teamet og vi skal ha poseringstrening i stua. Kanskje jeg skal lage en vlog om det å? Hihi.. Vlog for alle penga. Haha!

Jeg er så SYKT fornøyd med den mørke hårfargen Siri gav meg! SHIT så mye bedre jeg trives med mørkt hår. Og jeg gleder meg SÅ til å dra tilbake for å sette på extensions. Det blir 55cm langt og det blir stas å få langt hår igjen. Hvis du bor i Oslo/Lillestrøm området og vil ha verdens beste frisør så gå til Siri hos La Bonita, jeg får bare ikke anbefalt henne nok og jeg har seriøst gått til henne i 6-7 år nå♥ Sjekk ut https://www.labonita.no på hvordan du kan booke time om du skal freshe opp manken.

Nå skal jeg spise havregrøten min som jeg bare elsker over alt på hele jord plutselig! Takket være den karamellsausen jeg har på toppen! Hihi! (Sjekk forrige innlegg om du lurer på hva det er for noe) Det er sykt hvor mye sånne små gleder betyr på en diett og den løfter hele havregrøt opplevelsen for å si det sånn. Hehe.. Ah.. Diettlivet..

→ Er dere klare for en ny uke babes?! :D DET er jeg! Let´s do this!
//Inneholder Reklame//

Fy faen! #Stolt!

 • 23.07.2017 kl. 09:40

I dag våknet jeg med et stort smil om munnen for i går klarte jeg å IKKE spise noe av det godteriet Kim kjøpte! DET er insane..For jeg er sånn som ALLTID må "smake" noen biter. Jeg klarer bare ikke ligge unna. Og det gjelder alle måltidene hans også. Jeg MÅ ha bare 1 bit uansett hva han spiser bare fordi det ser så godt ut. For det er jo sånn at andres mat ser mye bedre ut en sin egen right. Sånn er det på restaurant også. Jeg er jo tidenes vinglepetter og jeg sitter å gnur med menyen til folk får hetta. Så panikkbestiller jeg noe supersafe, men sikler på alle sin mat når vi får den. Slår aldri feil! 

Men i går så klarte jeg faktisk å ikke ta en jævla bit. Selvom jeg tenkte sikkert 100 ganger i løpet av kvelden "1 bit gjør jo faktisk ingenting, du ligger jo i kaloriunderskudd. Du har vært flink og gått turer denne uken også. OG mistet cm på siste måling, du har råd til eeeeen bit" hjernen min prøvde å fuck me over SÅ mange ganger, dere aner virkelig ikke. Og det var noen av mine favoritter i smågodtposen! Marsipanhvaler. OMG Har du smakt de? DON´T! Da blir du hekta. Hehe..Og de mini brownies´ene var så syyykt ferske da. Jeg måtte jo klemme litt og lukte på de som det gale diettfreakshowet jeg er. Og jeg kunne LETT spist hele boksen om jeg ikke var på diett. I tillegg til alt det andre. Dere vet jo at jeg er bunnløs!

Så jeg er sinnsykt stolt av meg selv! For nei, 1 bit hadde ikke drept meg.. Ikke to eller 10 heller. Men det handler om prinsipp og at jeg nå går på den litt strengere dietten jeg har fått av coach Line. Og hva hadde egentlig 1 eller 2 biter gitt meg? INGENTING! Gleden hadde vært over på 1 minutt også hadde jeg sittet resten av kvelden sur fordi jeg ville ha mer. Så jeg er super happy for at jeg kunne stå opp i dag med god samvittighet og fortsatt være ON TRACK! Milepæl for det godistrynet her..

Det var litt tortur, men jeg avledet meg selv litt ved å rydde og vaske kjøkkenet, jeg gikk gjennom kjøleskapet og skjærte opp grønnsaker og la i 100 grams poser i fryseren så jeg slapp å kaste det også tok jeg meg en dusj. Haha.. Så når jeg kom ut da så var det tid for det siste måltidet mitt og det er jo proteinisen jeg snappet i går kveld så da var alt godt. Hihi.. Jeg fikk mange spørsmål på IG om hva den isen er laget av og det kommer på bloggen i løpet av nærmeste fremtid! Det har blitt en ny favoritt og jeg er avhengig av det allerede og bare den alene skal få meg gjennom denne dietten fordi den dekker søtsuget mitt.

Nå skal jeg kose meg med en annen favoritt som jeg har blitt sykt glad i til min store overraskelse. Haha.. Havregrøt laget på vann, salt og vanilje stevia søtning med kalorifri karamel sirup på toppen! M-m! Den sirupen gjør ALT! Jeg bruker walden farms som jeg har kjøpt i Sverige fordi jeg hadde en uåpnet i skapet som jeg fant når vi flytta, men jeg synes faktisk karamel sirupen fra slender chef smaker bedre♥ Dere har sikkert sett på snap at jeg bruker slender chef til middag også og de er SINNSYKT gode å ha på diett! Og ellers egentlig...

Dere finner alle slender chef sauser og siruper HER! Og mine favoritter er: Spicy garlic (det var den jeg spiste opp på 3 dager), barbeque, thousand island, sweet chili, sjokolade sirup og karamel sirup. Jeg er sykt keen på å smake kanel sirupen og en jordbær eller tranebær sirup så hvis noen har smakt de så skrik ut om de anbefales♥ Neste innkjøp blir også stevia søtning med karamellsmak. M-m! Jeg bruker sjokoladestevia dråper i kaffe´n min og det er superdigg sammen med melk! Stevia søtning i forskjellige smaker finner du HER! 

I dag skal jeg og Kim besøke mamma og dem en tur og hilse på Lillebror, som er en liten bordercollie valp som heter Kompis, jeg er jo greit valpesjuk selv så jeg må bare dekke det syke behovet jeg har for babyhund♥ Ha en super Søndag alle sammen♥

SNAPCHAT: CHRISUNIVERS
INSTAGRAM: HER!6 TING SOM GJØR MEG UBESKRIVELIG GLAD

 • 22.07.2017 kl. 11:26

//Sponset Innhold//

6. TING SOM GJØR MEG UBESKRIVELIG GLAD: 

 

1. SKOHORN!! Jeg elsker skohornet mitt. Jesus christ det er en drøm å ta av og på seg sko og jeg slipper å knyte lisser EVER! "Funfact": Hvis jeg drar på besøk til noen som ikke har skohorn blir jeg litt furt når jeg skal ta på skoene mine. Haha! Så stefaren min kjøpte et skohorn etter x antall ganger med syting fra meg på hvorfor de ikke hadde det.

2. Når jeg skal veie noe og treffer spot on med en "sleiv" eller skje. Man blir rimelig god på øyemål når man driver med fitness, men ingenting slår det å treffe 100% på det du skal veie bare ved å helle i en liten skvulp liksom. Da står jeg som en stolt unge og roper bort til de rundt meg om det er noen der da. "Se her a!! Hæ, hæ? Rimelig bra sant?" #Miljøskada

3. Ny personlig rekord (PR) i knebøy eller annen øvelse. Ingenting slår den følelsen jeg får når jeg blir sterkere eller mestrer på trening! Det er helt magisk og da blir stemningen rundt meg elektrisk føler jeg og jeg får lyst til å gå rundt å high five´e fremmede rundt meg. Så om jeg har en PR eller latterlig god treningsøkt når jeg er alene så bobler det nesten over for meg innvendig for jeg har ingen å utagere med. Haha.. Happy much?

4. Når folk gir av seg selv og er åpne. Jeg liker å skravle og er alltid blid når jeg er rundt folk. (kanskje ikke alltid i matbutikken nå på diett da, beware. Haha) men det at folk gidder å snakke med meg, bli kjent med meg og har god energi å gi i en samtale eller i et rom får meg superglad. 

5. Å se et gammelt ektepar♥ Det får meg til å tenke at kjærlighet fortsatt finnes i den syke verden vi lever i nå. Da glemmer jeg også den drøye tinder generasjonen i 1 minutt og tenker at det faktisk går an for 2 personer og holde sammen. Tenk hvor mye de har delt sammen og at de faktisk har hverandre den dag i dag! #Goals ♥

6. Baby animaaaals! Altså.. Hvem elsker ikke baby dyr da? Jeg er mer glad i dyr enn mennesker faktisk. Haha!♥

X: Hva gjør dere glade?

Tights HER! // Sneakers HER! // Sportsbh H&M

//Sponset Innhold//

 

Ukens NO FILTER - Råtten frukt og bær i butikken

 • 21.07.2017 kl. 10:22

Bah.. Hvor faen skal jeg begynne da! Jeg blir så irritert!!! De siste ukene har jeg jo hatt ny diett og er det noe jeg liker å kose meg med på diett så er det frukt og bær blant annet. Det er begrenset mengde jeg har av det på planen min, men det lille jeg kan spise nå om dagen det liker jeg å kose meg med. Putte litt på havregrøten eller i den greske youghurten min. Og når det koster 59,90 (!!!!) for en liten kurv med norske bringebær så burde den strengt talt vært grodd i en eng av magisk gress i landet Narnia og håndplukket av jomfrufeer spør du meg som fraktet det med enhjørninger til kiwi og rema1000. For det er jo HYSTERISK DYRT!!!

Er du klar over hvor mye sjokolade jeg kunne kjøpt for 60 kr!! Haha..

Men det som gjør meg så sykt irritert er jo at selvom man betaler latterlig mye for frukt og grønt så kommer man hjem også er halvparten råttent. DA blir det raging bitchface her hjemme. Jeg har opplevd så mange ganger nå å måtte kaste typ halvparten av frukten jeg kjøper og det er penger rett i søpla og jeg liker ikke sløse. Jeg hadde egentlig aldri i livet brukt 60 kr på en ussel bringebær kurv, men når jeg er på diett så unner jeg meg det jeg har lyst på når jeg har et begrenset utvalg å velge i av matvarer jeg spiser. Avokado også. Som er drit dyrt! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har skjært den opp også er den brun og jævli inni. Rett i søpla! Raaaage!

Og ja, jeg ser nøye på det jeg kjøper, men det ligger så mye dritt i bunn og innimellom! Det er sikkert en grunn til at noen jordbærkurver er så dype. Det er for å gjemme alt det råtne nederst så intetanende uskyldige kunder ser de superfreshe bærene på toppen og kommer hjem med skjegget i muggpostkassa. "Muhaha!" tenker butikkene da! "Vi tjente penger OG slapp å kaste!" Istedet sender de kundene hjem med det som faktisk er DERES søppel.. 

Og noe av det værste jeg ser når jeg kommer inn på butikken er når det ligger råtten eller muggen frukt og grønt ute i butikk, det er jo som regel det første som møter oss. Da tenker jeg bare.. Er det noen som jobber her eller? Tenker dere ikke over hvor nasty det er og komme å handle i butikken deres når dere har presentert frukt og grønt på denne måten? Det tar sikkert 15 minutter åog gå over frukt og grønt avdelingen så det ser innbydende og fresht ut. Men neida, alt for ofte finner jeg råtten mat. "Åh, jeg skal ha brokkoli i dag jeg, men jeg tar den som ligger øverst i venstre hjørnet fordi den som ligger nederst har en liten sivilisasjon av mugg og sikkert et eget økosystem inni pakka si" Jesus christ! RYDD OPP! Ikke la nasty-ass frukt ligge ute i butikken.

Så nå har jeg kjøpt frosne grønnsaker og bær. Fuck it! Jeg er lei.. Jeg gidder ikke mer. Frosne bær koster 10-15 kr og varer i en evighet da jeg skal ha såpass lite av det uansett og det funker fett som fy. No more waste! Jeg kjøper fresht av det jeg vet holder seg som aubergine, squash, løk, salat, tomat og agurk og så har jeg kjøpt brokkoliblandinger og gudene veit av andre ting som ligger i fryseren. Frosne skogsbær, blåbær, bringebær og jordbær om jeg får lyst på det og det beste er at det varer sikkert til jeg er ferdig med diett. Fremfor råtne bringebær til 60,- kr som ikke varer en halv dag en gang..

Penger spart + Null muggen frukt & grønt = HAPPPY Christine! 

X: Opplever dere ofte at det er dårlig frukt og grønt rundt omkring? Og blir dere like gretten som jeg blir? 

Foodprep = Key to success!

 • 20.07.2017 kl. 07:42

Her om dagen så ble jeg og Kim bedt på spontan grillings og jeg bareeeee.. "Shit, let´s go!" For selvom jeg er på en fitnessdiett så betyr det ikke at jeg er helt låst og ikke kan være kreativ med maten min. Selvom jeg har spist det samme hver dag siden Tirsdag forrige uke. Haha! Men det er fordi det smaker så SYKT DIGG DA. Jeg kan jo bytte ut kjøttkildene mine og litt div, men nå føler jeg at jeg har funnet en perfekt dag mht måltider for meg. Anyway nå sporer jeg av igjen vettu..! Klarer jeg noen gang å fatte meg i korthet? Nah.. Sorry babes!

Fail to plan = Plan to fail!

Dette sier jeg til alle jentene mine også. Planlegg måltidene dine slik at du kommer inn i gode rutiner helt fra starten av. Gårsdagens middag var jo allerede planlagt og det eneste jeg trengte å gjøre før vi løp ut døra og dro på grillings var å pakke det i bokser. Jeg skjærte kyllingen jeg skulle ha og krydret den ihjæl som jeg pleier og puttet den i en frysepose, hakket salat og aubergine og hadde i en boks og søtpotetene mine kastet jeg i ovnen i 15-20 minutter og la i en liten boks. Så reiv jeg med meg den nye favorittdressingen min fra slender chef som du finner HER! Den dressingen fikk jeg av Fredrikke på Søndag og den er tom! Jeg brukte det siste i stad :( Skjønner dere den var digg eller. Haha! 

Når man er på diett så er det absolutt en fordel å planlegge ting og jeg merker jeg blir mer og mer glad jo mer jeg har på stell. Det føles digg og ha kontroll og det føles digg å vite at det jeg trenger ligger klart å venter på meg. Jeg har jo 2 måltider som er helt like og da lager jeg likesågodt begge 2 i samme sleng så er jeg ferdig med det. Så slipper jeg å bli helt raging psyko bitch når jeg er sulten på kvelden. Det er nok Kim superglad for. Haha.. For jeg merker smått at diettbitch´en fra i fjor bobler i sjela mi og hun kommer sakte men sikkert tilbake. Så ser du meg i butikken så løp og gjem deg! Hvertfall så ble det en vellykket grillings med familien! 

I dag er det photoshoot med x-life igjen også blir det beinøkt senere i dag! Jeg er KLAR! Og speaking of matprepping så har jeg laget med meg mat siden shoot´en er i Skien. 2 timer kjøring typ. Så her er det både frokost, mellommåltid og lunsj med på tur. Yey me! 1-0 til meg og nye rutiner! Jeg som egentlig er den mest urutinerte jenta ever ;) Ha en fin dag a dere♥

Kroppen din vet ikke hvilken dag det er!

 • 19.07.2017 kl. 10:37

//Reklame for jobben min som PT og Coach//

"Jeg starter på Mandag!" Det er en typisk frase vi alle har hørt, har brukt og kjenner godt til. Og hva er det med denne mandagen som er så forbanna magisk egentlig? Hvorfor er det viktigere å starte på en Mandag enn å faktisk bare starte hvis det allikevel er noe man vil komme i gang med? Hvorfor utsetter vi så fælt? "Nei, jeg tar det i morgen jeg", "tar det til helga". Jeg har selv vært sånn og jeg har jobbet hardt med meg selv for å forbedre meg på det punktet. Jeg var ofte sånn med regningene mine når jeg var yngre. "Jeg åpner posten og betaler regningene mine i morgen jeg" skjedde det i morgen tror du? Nei.. Skjedde det dagen etter? Nei.. Også endte det med purring eller enda værre inkassovarsel og et ekstra gebyr som var totalt idiotisk fordi jeg skulle jo betale det uansett. Slap in my face! Vi utsetter og utsetter og det blir til slutt så tiltak at vi glemmer eller gir faen.

Jeg jobber med mennesker som har lyst på endring! De har lyst til å trene, spise sunnere og få resultater deretter. Noen vil ha en fin helårskropp, andre vil stramme opp etter graviditet, noen har aldri trent styrke før og vil komme i gang, mens andre vil bli "fit" og føler de ikke får resultatene de ønsker på egenhånd. En ting alle jentene mine har til felles er at de har et mål og de har tatt en avgjørelse for å nå det målet♥

Kroppen din vet ikke hvilken dag det er! Hvis du har et ønske om å komme i bedre form og starte med treningen så er ikke noe bedre tidspunkt å starte på enn NÅ. Hvis du først har tenkt at du vil, så take action og GJØR! Sett ord til handling, det er mest sannsynlig den beste avgjørelsen du kan ta. For hvis man skal tenke ting ihjæl så ender det ofte med å falle bort i tankespinn og man begynner å tvile på seg selv. Man finner så mange unnskyldninger for å "slippe unna" og fortsette å kose seg i komfortsonen sin. Og er det noe som ikke skjer i komfortsonen så er det positiv endring. Det er en evig repeat med ting som hverken utfordrer deg eller gir deg noe særlig fordi man som regel går på autopilot.

Kroppen din vet heller ikke hvilken mnd det er. "Jeg starter i Januar", "Jeg starter etter sommeren". Det trenger ikke være så svart hvitt, men det er liksom en "sånn alt eller ingenting" mentalitet. Som at når man først skal starte så er det all in som en topp idrettsutøver. Det skal ikke spises noe godis EVER AGAIN, gjerne sukkerfri mnd for å komme i gang, det skal trenes 5-6 ganger i uken og det skal være helomvending av livsstil på 1 dag. Det er jo ikke realistisk og hvor lenge orker man det da? Man sprekker etter 1 uke fordi det er helt insane å starte på den måten og det blir veldig overveldende. → Få en riktig start tilpasset deg og din kapasitet! Man må ikke trene seg ihjæl, slutte å spise godis og bare spise torsk og brokkoli for å få resultater. Det trenger ikke være ekstremt!

Og vi kjenner oss selv såpass godt at vi kan være ærlige med oss sjæl å si at "ja, det er riktig". Er det bare jeg som sitter her å tenker "guilty" .. Been there, done that! Hihi.. Vi er alle litt sånn og tankemønsteret er der hos de fleste. 

Mange tenker at de har planer i sommer så de må vente til etter det med å starte. De skal i bryllup, de skal på ferie, de skal på hytta, i dåp osv. Bare fordi man skal disse tingene så kan man jo komme i gang med en sunnere livsstil forde. For det kalles "livet" og hvis livet skal bli en hindring så kommer man aldri i gang for det er alltid noe som skjer i livene våre. Hvis du skal dvele og vente tenk hvor mye resultater du går glipp av! Om du tenker "jeg starter etter sommeren" fordi du skal 1 uke på ferie eller i bryllup, tenk så mye som kunne skjedd de 6 andre ukene og resultatene du kunne fått på de♥ Det handler om balansen. Om du er flink og trener og spiser sunt i ukedagene, selvsagt skal du dra i bryllup og kose deg da. Uten at det trenger å sette bom stopp for resultatene på trening, det hjernevasker jeg mine jenter litt med. For man skal ikke få dårlig samvittighet for å leve og være sosial innimellom.

Med meg som coach vil du lære deg denne gode balanse som gir deg fremgangen du ønsker selvom du lever litt, kose deg uten dårlig samvittighet og klare å beholde motivasjonen til å fortsette i mer enn bare 1 uke. Du får også inn gode rutiner og lærer en hel del om kosthold som hjelper deg til å ta ubeviste sunnere valg i hverdagen... Du får resultater!♥

Og noen ganger så må man bare tørre å satse. For en drøm uten en plan er bare et ønske!

→ Hvis du er nysgjerrig på hva en målrettet treningsplan og tilpasset kostholdsplan kan gjøre for deg og dine resultater så send meg gjerne en uforpliktende mail på→ christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon♥ Du trenger skrive "Jeg er nysgjerrig" så  sender deg info om hvordan coachingen er lagt opp og hvordan det hele fungerer. Det er ikke farlig♥

//Reklame for jobben min som PT og Coach//

Nye målinger med ny diett!

 • 18.07.2017 kl. 12:20

Åh gud i natt har jeg sovet så sykt dårlig. For det første så la jeg meg alt for sent og når jeg lå der så ble jeg bare liggende å stirre ut i det blå. Om drømmer, ambisjoner, stå på vilje og alt som får et menneske til å ville fortsette å pushe fremover egentlig. Og når man driver med blant annet bikinifitness så må man ha en shitload av motivasjon og man må brenne for det. Ellers er det sinnsykt vanskelig å komme seg gjennom dietten og levere et godt sluttprodukt på scenen. Det er en altoppslukende sport og man blir veldig selvsentrert og fokusert på eget arbeid. Det er tidkrevende og man forsvinner inn i en liten boble som jeg nevnte i går. Alt med kroppen går i detaljer og man er så sykt kritisk til seg selv og egen fremgang. Jeg har vært litt småstressa siden målene mine ikke har rikket seg siden palmesus og det har tært litt på meg rett og slett. 

Men så må jeg ikke glemme at i løpet av palmesus helgen var det 2 dagers fylla, 2 x mac donalds (og da snakker vi "jeg tar en av alt takk"), og litt godis utskeiing på Søndagen når jeg kom hjem. På mandagen etter palmesus så begynte vi jo å pakke smått til flyttingen og jeg gikk gjennom alt av klær og ryddet skikkelig og begynte å pakke mot fredagen som vi flyttet. Det var en uke med stress, mas, kaos og lite søvn noe som igjen fører til at kroppen min holder på vann og gjerne nekter å slippe fett. Jeg har vært livredd for å ikke rekke å komme i form til September pga det rett og slett.

Stress = vår værste fiende! 

Men så fikk vi flyttet, jeg kom hjem, skuldrene mine senket seg og jeg kjente jo så sykt på trivselen av å være her igjen og en indre ro. Jeg fikk ny diett og har fulgt den, gått meg noen turer og trente 4 styrkeøkter forrige uke så resultatene i dag viser:

På en uke har dette skjedd: 

Midje: Den samme (Jeg er smal der uansett så det er begrenset hvor mye som forsvinner derfra fremover)
Problemområde 1 - Hofter/ræv: -3 cm
Problemområde 2 - Øvre lår: -1,5 cm
Over kne: -0,5 cm

Og dere aner virkelig ikke hvor lykkelig jeg er for å se 4,5 cm borte fra problemområdet mitt. Og når jeg sier "problemområde" så er jo det et negativt ord, men det jeg mener er at det er der min kropp lagrer fett så det er der jeg må miste mest rett og slett. Så bare vent å se, rumpa blir flat som en pannekake. Haha. For der er det en del som skal av og det er super fælt å si, for slik som jeg er nå trives jeg veldig godt. Jeg har jo ikke som "normal" person eller off-season athlet noe behov for å miste noe mer nå, men siden jeg driver med fitness så må man bare forbi den "normal" grensa og fortsette å shredde til man er i en sceneform. 

Og jeg er så forbanna klar! Jeg har bestilt meg frisørtime hos La Bonita og skal farge håret enda mørkere. Og jeg vil ha extensions etterhvert siden jeg måtte klippe av meg halve hodet sist jeg var hos Siri. For jeg vil ha laaangt mørkt hår på scenen i år. I fjor var jeg litt barbie med blå bikini og blondt hår, i år så skal jeg finne min indre "Sasha Fierce" og det blir litt mer attitude og en litt tøffere look ;) For det handler jo litt om å gå inn i en karakter når man er på scenen også. Og i fjor følte jeg meg ikke helt som meg selv. Men i år er det GAME ON! 

I dag har jeg treningsfri siden jeg trente fullkropp i går og gjett om jeg er ødelagt i kroppen da, men jeg skal sette av litt tid til å kjøre litt mageøvelser her hjemme siden jeg har en lei tendens til å skulke det når jeg er på gymmen.. Lenge leve den indre latskapen right ;) Hehe, but it shall be done! 

Ha en super dag babes!♥ Puss Puss!

#trening #fitness #treningsblogg #helse #kosthold #diett #lykke

Monday I'm coming for you!

 • 17.07.2017 kl. 12:23

YES! Ny uke, nye muligheter og barcelona tur er bestilt! Uansett hvor klisje det høres ut så er det jo sant og når man jobber seg mot en sceneform så er det uke for uke som gjelder! Jeg er drit spent på hvordan morgendagens målinger går og jeg håper og tror det har skjedd mye siden forrige uke! Jeg har fått nytt treningsprogram av Coach Line og la meg bare si det sånn.. I LOVE IT!

Nå er det tilbake til 5 dager med styrketrening i uken og jeg starter uken min med 1 fullkroppsøkt som baserer seg på styrke og 1 hviledag dagen etter før det er 4 økter med volum trening. 2 x overkropp og 2 x underkropp :D ELSK! Dette er en ny vri og det blir sykt spennende. Motivasjonen er på topp!  

I går var det poseringstrening som stod på menyen og det skal gjøre hver søndag og litt innimellom frem mot konkurranse. Jeg føler at fysikken har forandret seg stor siden i fjor! Jeg har fått tilbakemelding fra Coach Line at jeg har bygd godt med skuldre, bein og rumpe siden i fjor så jeg føler meg mye tryggere på det jeg driver med denne sesongen. Magefølelsen er god og det gir en indre ro så nå håper jeg kroppen samarbeider med meg hver uke frem mot første konkurranse i starten av September.


Det er nye frontposeringer i år, derfor står jeg ikke likt på bildene. Og jeg ELSKER den nye frontposeringen! 

Etter poseringstrening kom Fredrikke og det var så koslig å bare senke skuldrene, skravle og le. Hun er jo så søt og tok med tidenes innflyttningsgave til meg. Et brett med nocco, masse "kalorifrie" dressinger og den FINESTE sportsbh´en i verden som jeg også har i rød. Du finner den HER! Det var den jeg siklet på og snappet dere her om dagen. Den dama der ass. Og ikke bare det. Jeg fikk et helt fantastisk kort med nydelige ord som betyr veldig masse for meg, jeg ble så rørt♥ Vi gikk også en times tur i sola før jeg måtte jobbe litt på kvelden.I dag har jeg bestilt reise til Barcelona og det blir HELT nydelig! Målet er jo å stille i Arnold Classic som er en fitnesskonkurranse der nede 22-24 September, men for å kvalifisere meg til det så må jeg komme i finalen i NM 15-17 September. Så jeg vet faktisk ikke om jeg får stille der før NM er over. Jeg kom jo til finalen i fjor så jeg håper jo og krysser fingrene for at jeg kommer til finalen i år med litt bedre fysikk, tryggere scene fremføring og totalpakke. Man vet aldri så jeg tar ingenting for gitt da det er sykt mange gode bikinifitness jenter der ute og det er knallhard konkurranse!

Men om jeg ikke kvalifiserer meg så blir det hvertfall 1 uke ferie i en stor villa med mange fra Kaliber Fitness Team. Det blir en opplevelse for livet og jeg gleder meg ufattelig. Og hvor digg er det ikke å dra til Barcelona rett etter NM med mange mnd på diett da? Jeg skal runne alle digge restauranter og doughnutsjapper som finnes der nede da ;) Hehe.. Om jeg skal stille så er jeg på diett halve ferien og Søndagen etter Arnolds blir det etegilde herfra til månen for å si det sånn.

Jeg er så spent på hva denne sesongen bringer det er så latterlig mye som skjer hver uke. Tiden flyr! Jeg har masse jobb og skal ta godt vare på alle jentene mine, i tillegg skal jeg 2 helger til opp til Trondheim, trening og diett er selvsagt i fokus pluss at jeg må sørge for å få nok hvile og restitusjon og faktisk ha tid til mine nærmeste oppi denne oppkjøringen mot NM!♥ Man havner veldig i fitnessbobla og får litt tunellsyn, men det er viktig å ikke glemme de viktige i hverdagen også..

Ønsker dere alle en NYDELIG start på uken og håper Mandagen blir like fin som du er! ♥

Snapchat: CHRISUNIVERS 
Instagram: HER! 

Uken som gikk!

 • 16.07.2017 kl. 12:18

Denne uken har vær GULL, dietten går strålende ting er på plass i leiligheten ish og jeg har kommet i gang med styrketreningen der jeg har meldt meg inn og jeg har fått gått noen turer for å få opp hverdagsaktiviteten og jeg kan SE at jeg har grodd quads og godt siden i fjor. Det har vært et stort fokus for meg siden jeg synes beina mine var litt "stusselige" i fjor. YAS! Åh, jeg er bare så freakin´ happy nå! Jeg blir nesten litt kvalm av meg selv! 

Jeg er spesielt fornøyd med at jeg har klart å følge dietten min til punkt og prikke, det har gitt sinnsyke resultater på kort tid faktisk og jeg gleder meg til målinger og på Tirsdag. Da skal dere få en update på hvordan jeg ligger an og hvor mange cm jeg har mistet. Det at jeg byttet diett har gitt sinnsykt utslag og har gjort en mye større forskjell enn jeg trodde♥ For vekt og cm har stått stille siden palmesus og jeg har rett og slett ikke tid til dårlige målinger da det kun er 7 uker igjen ca til første konkurranse. Herregud! Insane at jeg skal gjøre det her igjen! Man blir jo litt bitt av basillen når man først havner i denne livsstilen og det er noe helt spesielt. Er det mulig å komme ut av den liksom? Hihi.. Fitness forever?

Jeg har også funnet ut en oppskrift på verdens beste protein soft-ice og den kommer på bloggen så bare gled dere! Jeg spiser den hver kveld og jeg storkoser meg! Det er bedre enn vanlig is og jeg lyver ikke litt en gang. Haha..

Treningen min har gått kjempefint og jeg STORTRIVES på den gymmen jeg trener på. Dere aner virkelig ikke. Det er ikke mange som trener der, alt utstyr er tipp topp og jeg får lov til å filme og styre litt med det som er "min greie" får det blitt bedre?! Jeg har super lyst til å lage en vlog av både 1 hel dag med beinøkt og 1 hel dag med overkroppsøkt. Jeg har masse ideer♥ Jeg er forresten SYKT støl etter beinøkta på fredag, enda værre i dag enn i går. Jeg klarer ikke leve.. Så test den ut, du finner hele økta i forrige innlegg♥

Jeg har bedt Coach Line om et nytt treningsprogram med ønsker til visse fokus områder da jeg er rimelig "mett" på det jeg har nå og motivasjonen til å trene det er ikke så stor. Jeg har brukt det i ca 3-4 mnd og hatt en ENORM progresjon styrkemessig med det og det gleder hjertet mitt veldig. Jeg har gått fra 55 kg i knebøy til 75 kg i knebøy og det føles helt sinnsykt så jeg er storfornøyd med hva det programmet har gitt meg. Men nå kjenner jeg at jeg har stagnert litt og må ha noe nytt. 

Formiddagen i dag skal jeg øve på posering her hjemme og etter det får jeg besøk av Fredrikke♥ Det er utrolig viktig for meg å være trygg på det jeg gjør på scenen mht hvor nervøs jeg var i fjor og holdt på å gå på snørra, stressa og vingla rundt. Bah.. Jaja, fikk 4 plass i NM med "fyllegange og crazy hair" (og der quoter jeg Coach Line faktisk, for det var det hun sa. Haha, digger den dama der da!) Så vi får satse på at det blir bedre i år♥ Formen sniker seg hvertfall sakte men sikkert på og jeg er mega motivert..

Ha en digg Søndag alle sammen♥

Trene rumpe? Denne økten brenner!

 • 15.07.2017 kl. 11:02

//Sponset Innhold//

Gårsdagens beinøkt var HELT VILL og jeg er så støl i rumpe og bakside lår at jeg tror jeg stryker med! Når jeg skulle stå opp i dag så er jeg rimelig sikker på at jeg så ut som en gammel tante på 80 år da jeg krøklet meg ut av senga. Og når jeg skulle på do så var det et lite prosjekt å faktisk klare å sette meg ned! Så derfor MÅ jeg jo dele gårsdagens rumpetrening med dere! Prepare to feel the burn ;)

Det som var litt funny var at jeg var drit gira, kommer på gymmen og starter med oppvarmingen og tar første repetisjon med knebøy også kjente jeg bare at "HELL NO". 5 x 8 i knebøy skjedde bare ikke. Jeg hadde ikke sjans! Når jeg stod med 72 kg med vekt på ryggen så føltes det som 100kg, men på Tirsdag føltes 75 kg "lett" ut. Noen dager er bare crap og gårsdagen var en av dem. Men da er det ikke som at jeg hater verden og pakker sammen tingene mine og går. Okei, jeg hater verden litt da, men så skjerper jeg meg og kommer ut av trassen min og finner raskt en alternativ økt. Det er ikke alltid det er en "logisk" forklaring på hvorfor man har sånne dårlige treningsdager innimellom. Det kan skyldes dårlig søvn, stress, hormoner i kroppen, dårlig kost eller så er det bare det at du bare har en litt laber dag. Og det er viktig å ikke gå i kjellern av den grunn. Det er lov å ha slike dager! Kan ikke alltid være på topp. Heldigvis har jeg Kim som gir meg motivasjonen jeg trenger til å kicke ass uansett.

Og for dere som har lurt på om det er slutt mellom meg og Kim. Nei, det er det ikke! Hehe.. Jeg skal forklare nærmere i et eget innlegg litt rundt flyttingen osv. Bare vær litt tålmodige, for det er litt komplisert akkurat nå, ikke mellom oss men jobbmessig for Kim siden han jobber i forsvaret, men jeg kan ikke si noe om det♥

Anyway.. Når jeg skulle sette opp min alternative økt så tenkte jeg på 3 muskelgruppen selvsagt siden det var en beinøkt. Fremside lår, bakside lår og rumpe i fokus! Så økten så slik ut:

1. Bakover utfall - 4 x 8 pr bein
2. Strake markløft m/ hantler og bred beinstilling - 4 x 12 (video av denne nederst i innlegget sammen med den siste øvelsen)
3. Liggende leg curl - 4 x 10
4. Leg extension - 4 x 10
5. Pull through - 4 x 12
6. Cable hip abduction - 3 x 15 pr bein
7. Rumpekillerkombo - 3 x 10-12 pr bein - Som var en kombinasjon av utfall fra lav kasse og strake markløft (video av denne nederst i innlegget)

Kjør 60-90 sekunders pause mellom hvert sett og feel the burn. Etter denne økten så var det rumpepump fra helvette, beina skalv og jeg var svett som fy! Så den må dere bare teste om dere vil ha litt bootygains♥ I dag skal det trenes overkropp også får jeg satse på å komme meg litt ut i sola♥

X: Hva skal du i dag? :D Ha en super dag hvertfall! Puss puss***

Tights HER! // Sportsbh gammel fra H&M // Sneakers Adidas NMD

 TRENINGSVIDEO : STRAKE MARKLØFT + RUMPEKILLERKOMBO 

BWibvCSBUMG
//Sponset Innhold//

Lykken er å være hjemme!

 • 14.07.2017 kl. 12:16

//Sponset Innhold//

Har dere noen gang kjent skikkelig på følelsen av å trives der du er? Følelsen av å være superhappy uten at du egentlig ikke tenker over eller vet hvorfor du faktisk er det eller hvor det kommer fra? At energien rundt deg bare forandrer seg fordi du er på riktig sted og alt føles så mye lettere. Det har jeg gjort denne uken. Jeg hadde aldri trodd hvor stor innvirkning på humør og sinnstilstand det skulle være å flytte hjem igjen. Jeg har bodd på Rena i 2 år nå og jeg flyttet dit fordi jeg virkelig trengte å komme meg bort da det var veldig tøft for meg å bo her på den tiden så det passet bra at Kim bodde der for å si det sånn. Det var en klok avgjørelse der og da, men jeg kjenner nå at det er her jeg hører hjemme og jeg er bare så sinnsykt glad om dagen for at jeg er hjemme igjen. Dere aner ikke hvor godt humør jeg er i og hvor mye energi jeg har! Jeg bor bare 10 minutter utenfor Oslo Sentrum med bil, men om jeg går ut døra mi så er jeg i østmarka på 3 minutter og hvor fantastisk er ikke det! Jeg har aldri vært noen by jente så dette passer meg perfekt og jeg kan komme meg vekk fra stress i en hektisk hverdag og med noen få skritt så er jeg ute i nydelig natur uten noe trafikk i nærheten, men samtidig så har jeg alt jeg trenger rundt meg når det kommer til butikker, venner, familie osv. Finnes det noe bedre enn det? Jeg er bare så EVIG takknemlig for at jeg bor der jeg bor og jeg elsker virkelig denne leiligheten. Tenk at det går an å trives så godt et sted. Jeg storkoser meg her hjemme og jeg går og gnikker og gnukker på ting hele tiden♥ Jeg skal ta ordentlige bilder av leiligheten så dere får se hvordan det har blitt her, men jeg mangler stuebord og et par ting før jeg vil vise dere alt sammen♥ Gleder meg sååå til å høre hva dere synes! Dere har jo sett litt på snap da, hihi!

Jeg har jo startet med litt "kardio" nå i tillegg til den nye dietten min for å få litt fart på ting og det er ikke så mye som skal til. Siden jeg har hjemmekontor så må jeg bevege meg mer så de siste dagene har vi vært ute og gått en times tur i de nydelige områdene som bare er rett utenfor døra♥ Målet er å få inn 1 time hurtig gange hver dag for å gjøre litt opp for stillesittingen her hjemme foran mac´en. Det er vanskelig å planlegge tidspunkter å gå på da jeg plutselig blir sittende lenger med jobb enn det jeg trodde og noen dager jobber jeg morgen og andre dager kveld, men så lenge det skjer i løpet av dagen er jeg happy og da er det ekstra godt at det bare er å tusle rett ut i villmarka for det er 10 ganger bedre enn en kjip tredemølle! 

Nå skal jeg spise litt så er det straks klar for ukens andre og siste beinøkt! Jeg er KLAR! Og dere!? God helg a!♥

Tights HER! // Hoodie HER! // Genser HER! // Sneakers Reebok - utsolgt!
Alle plaggene er sømløse og helt NYDELIG å ha på! #SømløstErLivet


//Sponset Innhold//

Søtpotet - En glemt skatt!

 • 13.07.2017 kl. 11:56

Det var en periode jeg spiste sinnsykt mye søtpotet fremfor vanlig potet. Jeg er den type person som får oppheng på en spesiell type mat eller ingrediens også spiser jeg meg ihjæl på det og blir skikkelig lei. Og på den nye dietten min så er det søtpotet og når jeg tok den første biten i går etter å ikke ha smakt det på så lenge så ble det.. Party in my mouuuuth! Jeg hadde glemt hvor godt jeg liker det og det var så kos å spise det igjen. Skikkelig matglede og det er ikke til å forakte på en fitness diett. Liker dere søtpotet?

Grunnen til at søtpotet er så sunt er fordi: De inneholder mye fiber, noe som holder deg mett lenger i tillegg til at de inneholder stoffer som regulerer blodsukkeret som igjen gjør det litt enklere å holde søtsuget i sjakk. Det passer meg perfekt som er verdens største sukkerfreak! Det er masse næring i en søtpotet som vitamin C, kalium og antioksidanter. Det er også betakaroten i de som hjelper til litt på brunfargen i sommer ;) Smaken er litt søt og kan minne litt som en blanding mellom vanlig potet og gulrot, men bare 10 ganger bedre! Hvis du ikke har prøvd å anbefaler jeg at du gjør det asap med hele mitt søtpotethjerte.

Og ikke la dere lure. Etter mye opphausing i treningsblogger, helseblogger og artikler fra magasiner så er faktisk ikke søtpotet noe "sunnere" en vanlig potet.  Det ble bare veldig trendy å spise det en periode siden halve norges befolkning tror at potet er farlig og at man blir tjukk av det. Potet og søtpotet har ca samme kalorimengde pr 100g (søtpotet har faktisk litt mer kalorier enn potet for de som lurer) og de har gode egenskaper og er næringsrike begge to. Mange tror at søtpotet er mye sunnere enn potet og at man spise det i frie mengder kontra potet, men det går som likt for likt ca♥ Don´t fear carbs!♥

Jeg liker å gjøre 3 ting med min kjære søtpotet:

1. Bakt søtpotet: Stikk hull i søtpoteten med gaffel jevnt over, legg den på en skål som tåler mikro og kjør den på høy varme i 6-8 minutter (avhengig av størrelsen på den). For å sjekke at den er klar så stikk inn gaffel eller noe annet tynt og spist. Den skal være supermyk og god. Sett på stekeovnen før du lager den i mikroen også for det er super godt om du skjærer den opp og åpner den litt og fyller med litt løk, skinke/bacon, ost og mais for eksempel. Inn i ovnen til osten har smeltet som du liker den. Topp med mager kesam for litt rømmefeeling og ekstra protein. M-m! Latterlig godt!

2. Søtpotetmos: Skrell og skjær søtpoteten i store terninger og kok i saltet vann til bitene er møre og mosbare. Ha i en bolle og tilsett litt skummet melk, matfløte eller hva du liker best og miks med gaffel eller stavmikser. Krydre til med salt, pepper og evt bittelitt muskatnøtt. Du kan også blande inn kokt gulrot, pepperrot eller kålrot så det blir en slags rotmos. Det er kjempegodt og passer til alt av kjøtt, spesielt salt kjøtt.

3. Ovnsbakte: Skjær i ca 0,5-1 cm tykke og la stå i ovnen på over og undervarme i ca 20 minutter på 220 grader. Krydre med favorittkrydderet ditt. Kan også skjære i pommes frittes biter så du får søtpotet fries. Det går også an å pensle de med eggehvitte før de skal inn i ovnen så de blir litt mer crispy. Jeg skreller den ikke når jeg gjør dette men det er jo smaksak.

X: Har dere noen gode søtpotet tips til meg?♥

Ny diett = FML!

 • 12.07.2017 kl. 09:42

//Sponset Innhold//

Oh lord! Så dere på snap i går at jeg har fått ny diett av coach Line? Det her blir nok noe jeg vil kalle en av mine største utfordringer noensinne. Dette kan man kan kalle en fitnessdiett for å si det sånn. Jeg ba jo om det selv og Line skrev til og med at hun nølte og var skeptisk til å gi meg en sånn type diett fordi hun kjenner meg såpass godt. Hun er jo som et familiemedlem for meg den dama der. Kjenner meg så alt for godt. Hehe.. Grunnen til at dette blir en så stor utfordring er fordi jeg aldri har gjort det før. 

Ja, jeg stilte jo fjor for første gang på NM, men da bestemte jeg selv hva jeg skulle spise. Jeg fulgte strongbody prinsippet når det kommer til matvarer også justerte jeg ettersom det var noe jeg hadde ekstra lyst på. Menneh.. That´s NOT how the cookie crumbles nå da for å si det sånn. Den dietten jeg fikk tilsendt i går var rimelig strikt og det var ikke så mye ekstra der for å si det sånn. Ikke noe philadelphia sjokoladepålegg, ikke noe proteinbarer eller annet som kan dekke søtsuget mitt. Og dette er for at jeg skal få i meg de næringstoffene jeg skal ha frem mot scenen. Kvalitetsmatvarer. Når jeg ordner mye selv så gjør jeg iblant litt dårligere valg som ikke er optimale så nå var jeg klar for å slippe å tenke sjæl og bare gjøre som jeg blir fortalt. 

Heldigvis drikker jeg så mye pepsi max og cola zero jeg vil og det kommer det til å bli en hel del av da. Hehe.. Jeg har noen ingredienser hver dag og forholde meg til så jeg skal prøve å gjøre det beste ut av hvert måltid. Det er mulig å gjøre noen små bytter så lenge de er ekstremt fornuftige hehe. Som å bytte mager cottage cheese mot propud for eksempel. Er det noe man blir så er det kreativ med maten når man er på diett for å si det sånn! Haha.. Og det skal sies at det er dietter som er strengere enn denne altså, så jeg skal ikke klage! Jeg er super happy med propud, monster energidrikk og melk til kaffen min♥ Må være takknemlig for de små tingene i hverdagen!

Ingredienser jeg kommer til å bruke fremover er:


- Avokado
- Søtpotet/potet
- Banan
- Gelatinpulver for å lage kalorifri gele
- Grønnsaker
- Havregryn
- Kyllingfilet eller annet rent kjøtt
- Monster zero energidrikk får jeg 1 av om dagen og den går til trening for å si det mildt! Trenger det energiboostet lett!
- Søtpotet
- Propud proteinpudding
- Proteinpulver
- Syltetøy uten tilsatt sukker
- Skummet melk - En liten skvulp i kaffen

Det er 8 uker igjen til første konkurranse og det er på tide å skifte gir og kjøre på. For jeg har fortsatt mye å miste så det må til. Det er ikke sikkert jeg rekker å komme i form til Sandefjord Open en gang. Så det kan hende jeg går rett på NM igjen. Men siden jeg fikk så sykt sceneskrekk i fjor i finalerunden hvor jeg havnet på den bittre 4 plassen så hadde det ikke vært dumt med en "warm up" konkurranse i Sandefjord i år. Men.. It shall be done og nå er det faen meg all in. Selvom det kommer til å bli en del syting fremover tror jeg. Haha.. Så jeg håper dere takler det ;) Veit ikke om jeg kommer til å takle meg sjæl en gang :P

Har dere trua?? Dere kjenner meg jo såpass godt nå og dere vet jo alle at mat, kaker og godteri er min store lidenskap. Det at JEG skal kjøre på med en slik diett føles helt sykt, men det blir spennende å se hvor sterkt hodet er og om jeg klarer det. Failure is NOT an option og hvis man vil noe hardt nok så får man det til uansett hvor vanskelig det kan føles og er. Og la oss være ærlige. Jeg har jo valgt dette selv. Haha.. Det er jo ingen som tvinger meg.. Let´s DO this! 

Tights HER! // Sportsbh´en er gammel 
Jeg fikk spørsmål på IG i går om denne tightsen er så god som den ser ut som og svaret er JA!
Insane god stretch, ikke gjennomsiktig og høy i livet. Amen sisters!♥ Min nye favoritt!


//Sponset Innhold//

Ukens NO FILTER - Redigering av kropp i SOME

 • 11.07.2017 kl. 14:03

Jeg må bare lire av meg litt ærlighet her nå for jeg kjenner det bobler en liten satan inni meg! Jeg sitter å scroller gjennom instagrammen min. Jeg synes det er så koslig at det er så mangfold av folk og så mange forskjellige inspirasjonskilder der ute når det kommer til trening og motivasjon. Forskjellige personligheter og kroppsfasonger som alle er der for et felles mål: Motivasjon og inspirasjon enten man ønsker å bidra med det eller trenger det!♥ Jeg bruker instagram til begge deler og det gir meg så mye glede i hverdagen♥

Men det som får blodet mitt til å bruse er når jeg kommer over folk som redigerer kroppene sine. Smalere midje, større rumpe osv. HVA FAEN! Hva for et slags forbilde er du da? Når du ikke klarer å legge ut bilder av deg selv fordi du ikke synes du selv ser bra nok ut som du er? Hvorfor i helvette skal du gi noen et urealistisk syn på hva du er og hvordan du ser ut? Er ikke verden overfladisk nok som den er? Skal man ikke være stolt av den kroppen man har og faktisk stå for den uansett om rumpa er stor eller liten? Tenker ikke folk over hva slags signaler som sendes ut? Andre jenter som påvirkes av det du legger ut. Vi trenger mangfoldet. Vi trenger at noen har store rumper, at noen har små, vi trenger at noen liker å løpe og andre trener styrke. Vi trenger at folk er EKTE og er seg selv uansett hva slags kropp de har. Tenk hvordan det hadde vært om alle gikk rundt å var "redigerte" hele tiden. En verden med feilfri folk med superkropper. Nei, vettu hva! 

Og det er rimelig enkelt å se at folk redigerer. Alle vet vel nå at man kan zoome på instagram eller? Hehe.. Det er bare å zoome på samme måte som du gjør på et bilde du har tatt med vanlig mobilkamera så får du tittet ganske nøye på ting som ser litt fishy ut på instagram. Og når man ser et bilde hvor rette linjer i bakgrunnen plutselig blir bulkete eller strukturen i et tregulv plutselig ikke henger på greip så er det jo ingen tvil om hva som har blitt gjort og da blir jeg bare sånn "really?... REALLY?!!" Jeg trenger ikke zoome for å se slike ting for det er så åpentlyst. Det er sånn man blir litt god på å spotte når man driver med sosiale medier and it pisses me of & shame on you!Det er jo ikke rart folk får urealistisk syn på kropp når det "reklameres" for falske kropper her og der. Jeg synes jeg hører reklamen på radio: "Bygg rumpe med photoshop! Du trenger ikke trene en gang! Bare get fæb med photoshop og aldri gå ut døra så folk ikke fatter mistanke! Og samtidig kan du drikke tonnevis av skinny tea som vil gi deg flat mage, men funker ikke den så ordner photoshop det for deg å. Photoshop got you back bokstavelig talt!" Haha, sorry ass! Jeg bare må.. verden ass! 

Jeg kjenner selv litt på det med at jeg kanskje bidrar til å skape kroppspress og noen ganger får jeg dårlig samvittighet faktisk. Jeg driver med trening, fitness og kroppsbygging og det er jo helt klart kropp i fokus i min hverdag når det kommer til treningen min, men jeg jobber HARDT for å lykkes med det jeg elsker og jeg jobber HARDT for resultatene jeg får. Jeg er langt ifra perfekt og min kropp er ikke "flawless" på noen måte. Jeg har cellulitter, strekkmerker og er oppblåst som en gravid støtt og stadig. Jeg føler jeg er flink til å vise dette på bloggen og på snapchat til dere som kjenner meg litt bedre og grunnen til at jeg gjør det er for at det er helt normalt. Jeg ønsker ikke noen glansbilde effekt på noe av det jeg driver med i det hele tatt. Jeg er ærlig og meg sjæl all the way og det håper jeg virkelig dere kjenner på også. Jeg ville ikke gjort noe for å føre noen bak lyset når det kommer til å forandre på mitt eget utseende i photoshop. Jeg synes IKKE det er greit. 

Jeg nevnte jo til dere at det var mange som kom bort til meg på palmesus og sa de fulgte meg på instagram. Og jeg ble jo super glad og egentlig super flau for jeg er bare Christine, men jeg klarte ikke dy meg så jeg måtte spørre "Helt ærlig! Ser jeg ut som jeg gjør på bilder her jeg står å snakker med deg nå?" Og alle sa JA! Det kan jo være fordi de var høflige og egentlig tenkte "what the fuck", men jeg håper inderlig ikke det. Haha! Det er viktig for meg at jeg er meg både på instagram, blogg og på rema1000♥Ting jeg gjør for å forbedre mine bilder er at jeg legger på et filter på de så fargene popper mer og kontrasten blir større. Så bildene ikke blir så blasse, men litt mer stemning. Programmet jeg bruker til bildene mine heter photoscape og det er ikke så fryktelig avansert for å si det sånn. Fredrikke kommenterte faktisk nå i helgen "du gjør jo nesten ingenting med bildene dine du!" Haha.. For jeg er faktisk teknisk tilbakestående så hvis det blir for fancy så skjønner jeg ingenting og jeg har seriøst ikke tålmodighet til å sette meg inn i det heller. Tålmodighet er noe jeg generelt ikke har. Men vit at jeg aldri har fjernet en kvise en gang, det er bare ikke sånt jeg gjør. Jeg er meg med både kviser, cellulitter og en liten valk her og der. Sånn er kroppen min og kroppene våre. Vi har alle hud har vi ikke? Og når vi bøyer oss frem vil ikke den huden brette seg da? JO.. Come on! Let´s be real & let´s be proud! 

X: Hva synes dere om å redigere kroppene sine "bedre"?!

Og takk for at dere leste gjennom min irritasjon og frustrasjon. Jeg kommer nok til å ha ukentlige innlegg med "Ukens No filter" for er det noe jeg er god på så er det å si akkurat det jeg mener. Hihi.. Titt gjerne innom instagrammen min HER! Og følg meg gjerne på snapchat for mer uten filter: CHRISUNIVERS

Ny uke og nytt opplegg!

 • 10.07.2017 kl. 11:24

//Sponset Innhold//

Okei babes! Jeg skrev jo kort i går litt om at jeg får et nytt opplegg å følge frem mot konkurransene om kun 8 uker. Siden jeg har vært såpass slapp med dietten min mht at jeg kom i gang alt for sent rett og slett fordi jeg ikke var mentalt klar for å starte på noen diett så ligger jeg litt i grenseland på tiden jeg har å komme i form på. Og spesielt med et lite steg tilbake forrige helg pga palmesus og 2 dagers fyll med mc donalds klikk så må det endringer til i dietten min. Jeg kunne hatt det like "chill" som i fjor om jeg hadde vært like aktiv i hverdagen som i fjor og hatt like lav fett% når jeg startet på diett i fjor. 

Nå har jeg fått et lite kalorikutt og jeg får en plan som er mer "clean". Dette er for at jeg ikke skal skeie like mye ut og få kvalitetsmatvarer. Jeg ba vel mer eller mindre coach Line om å gi meg en streng plan jeg kan følge å gå på autopilot. Så hun sa "send meg en liste på det du ikke klarer å leve uten" så skulle hun sette sammen en strammere diett, dette så jeg ikke spiser proteinbars i stedet for kvalitetsproteiner fra kjøtt for eksempel og gode karbohydrater fra pasta, ris, potet osv. For jeg har nok tweak´a planen min litt vel og ikke alltid tatt like fornuftige matvalg. Nå må kroppen min fungere 110% frem mot konk og da er det viktig at jeg får i meg kvalitetsmatvarer. Så det her blir DRIT spennende! Jeg har aldri hatt noen streng diett før og nå kommer den store styrkeprøven for min del. For jeg har jo sagt tidligere at jeg mest sansynlig ikke hadde klart å gå på en typisk "fitness diett", men nå får vi se hva jeg får da. Hehe.. 

Matvarene jeg sa jeg ikke kunne leve uten var: nutramino proteinpulver, banan, 1 dl melk til kaffen på morningen, riskaker med kjøttpålegg, propud, brød, ost, avokado, mandler, egg, monster zero energidrikk, cottage cheese med bær blant annet. 

Jeg må også begynne å legge opp til med hverdagsaktivitet siden jeg sitter på ræva å jobber på mac´en hele dagen. Det er så stor kontrast til da jeg var butikksjef i fjor hvor jeg ommøblerte butikken, kledde av og på mannekenger, pakket opp varer, ryddet lager osv. Jeg forbrant MYE mer kalorier pr dag i fjor når jeg var så aktiv i jobb enn når jeg er veldig stillesittende nå. Så jeg skal gjøre mitt aller beste for å ta meg en lang pause midt på dagen å gå 1 time tur med hurtig gange. Jeg vil også prøve å få inn en HIIT økt i løpet av uken. Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal legge det opp ennå siden jeg må melde meg inn i den nye gymmen og se hvordan treningsrutinene der blir først også må jeg lage meg en fast ukesplan. Jeg skal fortsatt trene 4 dager styrketrening i uken med 2 beinøkter og 2 overkroppsøkter. 

Så dette blir spennende! Jeg er så klar for å komme inn i rutinene mine her i leiligheten. Jeg mangler stuebord, nye gardiner, et nytt skrivebord, møbler til balkongen og noen andre småting så er jeg på plass. Akkurat nå ligger fortsatt over halvparten av alle klærne mine strødd utover gulvet så det må også sorteres og ordnes inn i skapene. Tenk at jeg har gitt bort typ 10 søplesekker med klær til lillesøster også er det fortsatt så mye igjen. Shame ass! Haha.. 

Nå skal jeg kose meg videre med frokosten min for jeg være i Drammen klokken 12 for en fotoshoot med x-life.no ! Superstas! Dagens frokost ble havregrøt kokt opp med vann og litt salt, en boks med propud sjokolade, mandler og jordbær. Det er en INSANE god kombo og det er dere nødt til å teste hvis dere liker det søtt som jeg gjør♥ Masse proteiner, vitaminer og sunne næringstoffer!

Nyt Mandagen vakringer! Håper dere får en pangstart på uken♥ Stort smask!

Antrekk fra xlife og du finner det her om du vil: 
Tights HER! // Sportsbh HER! // Sneakers utsolgt!//Sponset Innhold//

Posering på Kalibergym!

 • 09.07.2017 kl. 20:06

Dagens poseringstrening gikk superbra og jeg er så klar for å øve, øve, øve! Poseringene mine er fine, det eneste jeg må tenke litt på er at jeg blir litt anspent i nakken og må slappe litt av der. Det problemet hadde jeg i fjor også og jeg burde absolutt komme meg til en som kan gi meg en behandling på det. En naprapat eller en fysio. Det jeg også må øve på er balanse. Jeg er NØDT til å legge inn balansetrening noen ganger i uken så jeg ikke tipper nr jeg snur meg, noe jeg gjorde i finalerunden i fjor. Det var så jævla shame da! Så det nekter jeg å la skje i år. God damnit!

En annen ting er at nå er det game on og det blir en skikkelig diett på meg. OMG! Jadda, coach Line skula bort på meg når jeg kjøpte meg en proteinbar på Kaliber og sa "spiser du bars ennå? Så tett opp mot konk?" Og jeg bareeee... "Ehm.. Nei?! Eh, jo!" Haha.. Så hun sa klart ifra at nå er det no mercy og siden jeg er i dårligere form enn det jeg var i fjor på denne tiden så får jeg en strengere diett. Jeg bare "BRING IT ON!" Så nå blir det hardkjør fremover! Er jeg virkelig klar for det her? Hehe.. Dette er første gangen jeg får en streng diett og det er ene og alene min egen feil fordi jeg kom i gang med dietten min så sent i år og at jeg dro todagersfylla forrige helg på palmesus. My burn, men sånn er det! Jeg SKAL komme i form koste hva det koste vil. Nå må jeg bare skjerpe doughnut trynet mitt!

Jeg skal også begynne å bevege meg mer å få inn cardio. Bah! Jeg skal lage et eget innlegg om forandringene som er gjort i konkurranse oppkjøringen min nå så dere ser hvordan timeplanen min blir lagt opp fremover. Sykt digg å ha kommet på plass på Lørenskog nå og få orden på hverdagen. Jeg mangler noen få møbler og få klærne mine på plass i skapene, men når det er gjort så kan jeg senke skuldrene! 

Slenger med noen få bilder tatt i dag.. Og ja.. Sveisen ser helt ballestein ut! Hehe.. Some days da ;)Flyttekaos!

 • 08.07.2017 kl. 22:03

Holy fuckballs! Nå er det et stk sliiiiten jente som sitter her på hotellrommet i Trondheim og stuker sammen med Fredrikke. Jeg er helt svett bare av tanken på all fartingen de siste dagene. I går dro vi nedover med et giga flyttelass til leiligheten og fikk pakket ut av bilen før vi rushet til IKEA for å kjøpe sofa og diverse andre ting. Skulle egentlig ikke ha noe annet enn det, men endte opp med å kjøpe en hel haug. Dere vet hvordan det er. Haha! Bildene over var det jeg rakk å knipse fra i går kveld, men sofaen ble skrudd opp og ting kom på plass. Det ble sååå fint! Drit fornøyd med den gigantiske hvite lampen jeg kjøpte også. Passet perfekt inn. Jeg har jo også kjøpt en gigantisk mac som jeg trodde jeg skulle ha på en pult på soverommet, men den er så stor at jeg må faktisk gjøre litt om i stua og ha et skrivebord der i stedet og det kommer til å bli sååå fint. Må en tur til på ikea, men det får bare være. Lager et eget innlegg med litt bilder av leiligheten når den er ferdig for når jeg skulle stresse til Trondheim i dag tidlig så endte jeg opp med å snu en haug av søplesekker på hodet for å finne det jeg trengte så nå er det klær seriøst over alt! Jeg er tidenes rotemenneske, just sayin´! Men nå blir det anderledes når jeg kommer meg på plass! Bah.. Jeg la meg klokken 03:30 i natt og stod opp klokken 07:00 så nå ser jeg ut som en sliten vaskefille føler jeg. Haha, sånn er det!

I morgen er det poseringstrening på Kaliber og jeg gleder meg masse. Og gruer meg litt. For coach Line kommer jo og tar en titt på skrotten. Så wish me luck♥ God Lørdag babes! Og jeg lover at når jeg kommer meg skikkelig på plass nå så er det GAME ON med blogg, instagram, youtube osv. Det blir helt sinnsykt morsomt å komme i gang skikkelig! Min favorittfrokost gjennom alle tider!

 • 06.07.2017 kl. 13:44

Er det noe jeg alltid har vært sinnsykt glad i til frokost fra før jeg begynte å trene mot bikinifitness og til nå så er det BRØDSKIVER! Jaddaaaa.. Brød is lyfe! Jeg kan spise et halvt brød. No joke! Før spiste jeg 5-6 brødskiver med pålegg hver dag jeg kom hjem fra skolen. Det beste jeg visste var fersk kneip med masse smør, servelat og iskald pepsi max. Da var jeg i himmelen! Hehe.. Vel.. Servelat spiser jeg ikke lenger, nå går det i litt renere kjøttpålegg. Hvertfall på diett. Men brød spiser jeg.

Til frokost spiser jeg gjerne 2 brødskiver med noe godt pålegg og favorittpålegget mitt er egg med skinke, ost, spekeskinke, magre smøreoster og philadelphia smøreoster blant annet. Jeg sørger alltid for at det er mye kjøttpålegg på for å få en skikkelig dose med protein på dagens brødskiver er det 5 skiver kokt skinke på den ene skiven (under er det et sinnsykt tykt lag med mager bacon ost) og på den andre er det 5 skiver med supersalami. Jeg er også veldig glad i ostesmørbrød med skinke. Ost er en utmerket protein og fettkilde i kosten. Et par brødskiver med proteinrikt pålegg er også gull rett etter trening♥

Kanskje dere klikket seg inn her nå og tenkte det skulle komme en sykt fancy frokost med shitloads av ingredienser og mega superinsane sunn, men det enkle er ofte det beste♥ 

Nå er jo så trendy med smoothiebowls som gjerne er laget på frukt og bær som er gjødslet med bæsj fra en magisk enhjørning og grodd i en eng så økologisk at selv blomster Finn hadde fått bakoversveis. Catch my drift? Hva skjedde med at det enkle ofte er det beste? Hehe.. Det skal være så forbanna fancy atte hjælp. Og jeg elsker smoothiebowls så det er ikke det jeg hater på. Haha, men jeg synes det er synd at brød har blitt helt tabu og at det å spise sunt forbindes med å kutte ut brød sammen med andre gode karbohydratkilder som fullkornpasta, ris og potet. Uansett hvilken treningsblogg eller helseblogg man tryner innom så er det ikke noe brød og gjerne minimalt med pasta, ris og potet og jeg synes det er helt tragisk. Folk er jo livredd for brød og karbohydrater. Jeg elsker karbohydrater og kunne aldri levd på noe lavkarbo for å si det sånn. 

Så kos deg med brødskivene dine om du vil det♥ Grovt brød er en kjempe god kilde til karbohydrat, fiber og vitaminer og mineraler. NO MORE BREADSHAME! Hehe..

X: Hva liker dere å ha på brødskivene deres? Noe godt pålegg jeg har gått glipp av? :D

5 Spørsmål jeg ofte får!

 • 05.07.2017 kl. 18:24

//Sponset Innhold//

1. Hvor mange kalorier spiser du i løpet av en dag?

Helt sinnsykt mange som spør om dette. Dette svarer jeg desverre ikke på. Og jeg håper dere forstår. Jeg vil ikke være den fitnessutøveren som kaster kalorier og makroer rundt meg. For meg så er kalorier noe helt personlig og jeg kan ikke se hvordan noen kan dra nytte av hvor mye eller lite jeg spiser med mindre de vil bruke den infoen feil. Jeg er livredd for at den infoen skal komme ut til feil personer også blir den misbrukt slik at noen velger å sette seg på en konkurranse diett uten å ha snøring på noe som har med kosthold å gjøre. Min diett er personlig og den er tilpasset meg, min hverdagsaktivitet, muskelmasse, høyde, vekt og alder. Det er ikke bare bare for en annen å kaste seg på min diett og tenke at man automatisk får mine resultater når det kommer til det å gå ned i fett%. Jeg kan nesten vedde på at jeg fortsatt spiser mer enn mange av dere der ute ennå jeg er på diett. And that makes me so sad! Det er så mange som trener seg ihjæl og ikke får resultatene de ønsker og dette ligger som regel i for lite mat til at kroppen klarer å enten bygge muskler eller gå ned i fett%. MEN.. Jeg diskuterer gjerne kosthold, ernæring, diett osv med andre fitnessutøvere for de er i samme båt. 

↓ Sneakers HER! // Sportsbh BikBok 
2. Hva er din favoritt rumpe øvelse?

Omg! There is so many! Hehe.. Neida, men hvis jeg må si hvilken rumpeøvelse jeg personlig synes er den beste så er det faktisk hip thrust. Men den har jeg faktisk ikke trent på flere mnd for jeg ble så drittlei. Ja, jeg vet.. Shaaaame! Hehe.. Så pr i dag så er min favorittrumpeøvelse kickback med kabel på benk denne kjører jeg som regel 4 x 12 pr bein med 7,5 kg. Lav vekt for å sørge for TOPP kontakt med rumpemuskel og ikke alt annet som begynner å jobbe om det er for tungt, dette gjelder alle etbeins rumpeøvelser i kabel. Min andre favoritt som er av den tyngre typen er rumensk markløft med stang. Den kjører jeg 3 x 8 med 90 kg.

↓ Sportsbh HER! // Tights fra x-life.no (utsolgt) ↓

3. Hvilken er din favoritt tights?

Okei.. Dere vet jo at jeg elsker de sømløse right? Jeg kunne seriøst ikke levd uten de. Huge love! Noen av tingene jeg ser etter når jeg skal bestille tightser er om det er sømløst, stretch og om de er høye nok i livet til å kunne gå med crop topper til. Haha.. Det er liksom main. Også er jeg sykt sær på mønster og farger. Jeg vil ikke ha for mye kaos eller farger, men har smått innsett nå at litt farge har aldri drept noen og det er drit fresht nå på sommern. Men anyway.. favoritt tightsene mine er denne modellen i innlegget her. Craft seamless. Jeg har alle 3 fargene og jeg ELSKER den. Skulle virkelig ønske den kom i sort og mørkegrå også. Hun som kom bort til meg på toget på vei til Kristiansand takket meg faktisk for at jeg hadde anbefalt den fordi det er hennes store favoritt. Det gjelder resten av venninnene mine som har kjøpt den. Hihi.. Så fra ei jente til ei annen. STOR anbefaling! Den er ikke gjennomsiktig, sitter dritbra, høy i livet, stretch men fortsatt hold i den også er den cellulitt vennlig. Hehe.. 

↓ Craft seamless finner du i alle farger HER! (normal i størrelsen) // Sneakers HER! // Topp H&M ↓

4. Hvor mye koster det å stille i bikinifitness?

Det er en del jenter som følger meg som har lyst til å stille i fitness. Og jeg får ofte dette spørsmålet. Det er skammelig dyrt å drive med denne sporten  og det tror jeg nok ingen sier imot og bare bikinien er jo alt fra 5000 - 10000. Man kan jo kjøpe brukt også, men de fleste ender opp med å kjøpe ny. De brukte koster gjennomsnittlig alt fra 3000-5000 ca. Også er det klubbavgift på flere 1000 til klubben man stiller for, innmelding til norges fitnessforbund på 500,-, 2 skopar for man bruker jo det ene paret til å posere ihjæl også vil man ha nye freshe på scenen. Skoene koster 800,- pr par, så er det smykker til noen hundrelapper, hår, negler, sminke, spraytan og andre skjønnhetsting. Hvis man ikke bor veldig i nærheten av Oslo så må man også ha hotell den helgen det er konkurranse og man konkurrerer jo gjerne 2 ganger pr sessong og da blir det hotell x 2. Og det er sikkert noe jeg har glemt også. Så ja, det koster ganske mye. Så har du en drøm så lønner det seg å spare litt♥

5. Hvor ofte trener du og gjør du kardio?

Jeg trener 4 økter i uken. 2 overkroppsøkter og 2 underkroppsøkter. 1 i hver kategori jobber jeg med styrken min og 1 i hver kategori jobber med hypertrofi (muskelvekst). Jeg har tidligere trent 5 dager i uken, men jeg føler faktisk nå med dette programmet at jeg har sinnsykt stor fremgang, så det er ikke alltid det er om å gjøre å trene mest mulig. Finn det som funker for deg, din hverdag og din lykke♥ Mange misforstår og tror at det er om å gjøre å trene styrke 5 dager i uken med 100 øvelser pr dag og være på gymmen i 2,5 time. Det er ikke nødvendig! På den ene beindagen min så har jeg kun 4 øvelser. Så tren fornuftig og effektivt.

Pr dags dato gjør jeg ingen kardio og har ikke gjort det ever. Haha.. Så jeg dør jo når jeg kjører repetisjonsantall 12-15 i beinøvelser for kondisen min er så ræva. Jeg burde absolutt gjøre noe med det, men jeg bare.. Bah! Jeg er ikke kardio fan da for å si det mildt. Jeg vil heller spise grus enn å løpe 4 x 4 intervaller på mølla. Shame, men sånn er det. Kan ikke være sporty i alle kanter. Driver ikke med crossfit liksom. Haha! Men som jeg skrev i går så er jeg nødt til å begynne å gå meg noen lange turer når jeg flytter hjem denne helgen. Få opp hverdagsaktiviteten min siden jeg bare sitter på ræva å jobber på mac´en dagen lang. Så det er planen min hvertfall. 


//Sponset Innhold//

Blanda følelser!

 • 04.07.2017 kl. 19:44

Okei, det er konkurransetid om ca 9 uker. Det er faktisk ikke lenge. Og jeg føler at jeg henger etter med formen. Jeg burde ha vært lavere på fett% enn det jeg er pr nå. Og det hjalp jo ikke akkurat å dra på med palmesus i helgen for å si det sånn. Selvom utfallet ikke var så aller værst med tanke på hva det kunne vært.  Nå har jeg en liten indre uro på om jeg i det hele tatt kommer i sceneform i år. For selvom det kanskje ikke ser sånn ut så er det mye som skal av denne skrotten. Det er ganske sykt å tenke på og det er skremmende med tanke på hvor jeg er nå og hvor jeg skal. Jeg skal ned mange kg og det er ganske tyngdende å ha det konstant i bakhodet. 

Når man driver med fitness så blir man litt gal i hodet og ikke minst rimelig selvopptatt. Tanker som "hvordan ser jeg ut nå, har jeg mistet noe her, er jeg oppblåst, er jeg smal, har jeg nok muskler" Oooosv opptar hodet så og si til enhver tid. Og jo nærmere konkurranse man kommer jo mer insane blir tankene når det kommer til egen kropp. Og det er så viktig for meg å ikke vippe helt av pinnen og bli helt forstyrra i huet. Det er en evig liten struggle for når man tenker på hvor mye man skal rekke å gå ned i vekt på en viss antall uker når man faktisk ikke "har det behovet" fordi man ikke er overvektig så mister man noen ganger fornuften rett og slett fordi all fornuft blir borte når man tråkker over den grensa. Når man fortsetter å shredde, fortsetter å kutte i kalorier og fortsetter den evige jakten på den beste sceneformen. 

Jeg sa det til Kim i stad at neste sommer så skal jeg faen ikke være på fitnessdiett ass! Og all ære til han som holder ut med meg på diett 1 år til. Hihi.. Jeg vil kunne nyte sommeren og det som følger med. Jeg går jo ikke glipp av så utrolig mye, men jeg kjenner at det hadde jo vært digg å kunne dratt ut å spist en soft-is for eksempel. Og nå så er jeg såpass i tidsklemma at det er no room for mistakes mer. I fjor så cruisa jeg gjennom dietten som ingenting. Jeg spiste aldri veldig lite i forhold til mange andre og jeg hadde det ikke strengt i det hele tatt. Jeg gjorde ikke noe kardio og slapp unna masse som andre hatet seg gjennom. Jeg cheat´a hele tiden og spiste masse jeg ikke skulle ha i meg. Senest 3 uker før konkurranse hvor jeg angrep godteri og kake avdelingen på butikken da jeg ble syk. Men jeg var i rute da at det var ikke noe problem.


Men i år blir det ikke like lett for meg siden jeg startet sent med diett OG har hjemmekontor. Det at jeg jobber hjemmefra alle dager i uken gjør at min hverdagsforbrenning har dalt veldig kontra når jeg stod og gikk hele dagen på jobb i fjor. Det utgjør faktisk en god forskjell. Når jeg får flyttet hjem til Lørenskog nå så er jeg nødt til å legge en liten kardio plan og bevege meg litt utenom styrketreningen siden jeg sitter hjemme å jobber hele dagen ellers. Må hvertfall få inn en gåtur om dagen.

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, men det er liksom litt blanda følelser akkurat nå. Litt sånn.. Kommer jeg til å rekke det? Er det vits? Blir det bra? Ja, det blir konge! Nå skal det kjøres på som F! Snakk om å være schizofren. Hehe, men det er rett og slett sånn det er når man først sitter i det og alt i hverdagen handler om å komme i en viss form. Alle valg man tar matmessig, treningsmessig osv. Ting man føler man burde gjort og ting man faktisk gjør. Bah.. Litt kaos innlegg, men litt frustrasjon som måtte luftes! Jeg har jo tro på at dette blir drit bra, men det kommer alltid litt sånne kjipe følelser innimellom hvor jeg mister litt trua alikevel. Som en evig liten berg og dalbane med opp og nedturer. 

Jeg takker hvertfall dere som er med meg i både motgang og medgang♥ Stoooort smask til dere finingene mine♥

#Palmesus

 • 03.07.2017 kl. 16:36

Denne helgen da! Herregud så gøy det var! Bildedryss lenger ned i innlegget.. 

Så latterlig mange glade mennesker samlet på et sted, bra musikk og sinnsykt god stemning. Jeg tror ikke jeg så et surt tryne under hele Palmesus faktisk og sånt gjør meg glad. Hehe.. Været ble strålende og vi storkoste oss. Jeg og Ida møtte kusina mi og noen av hennes venner og det ble egentlig til at vi hang med de begge dagene :) I går var det ganske tungt å komme i starte dagen for jeg er ikke vant til å drikke og hvertfall ikke 2 dager på rad. Det er jo egentlig helt ufattelig at jeg fikk det til. Jeg var i toppform begge dagene og dro den ikke for langt for å si det sånn, for jeg er litt for gammel til å fly rundt ukontrollert synes jeg så det var bare godt humør og litt sprell. Jeg er jo oversosial og synes det er så koslig å skravle med de rundt meg.

Og det kom også flere bort til meg både på palmesus og på byen og sa de fulgte meg på blogg/insta og FY så koslig det var! Tusen takk for alt det fine dere sa til meg♥ Dere er så skjønne! Til og med på toget kom det ei frøken bort som følger og ei jeg har coachet. Hun hadde sett på snap at jeg satt på samme tog som hun og kom og sa hei. Jeg blir jo helt satt ut og ganske rørt. For det er veldig koslig♥ 

En ting jeg ikke klarte å kontrollere i helgen det var matinntaket. Haha! Jeg var drit flink og spiste etter diett på fredag og lørdag kveld, meeeen.. På lørdag så var jeg så sulten når byen stengte så da ble det junkfood. Jeg klarte bare ikke dy meg. Hehe.. Og ikke nok med det. Neida! Det ble mc´ donalds på vei hjem fra Kristiansand i går også med diverse tilbehør som chilli cheese balls og mc flurry med smash og ja.. You name it! Jeg spiste det da. M-m! Samvittigheten er sånn halveis god for jeg ville jo ikke dratt på palmesus med en matboks med cottage cheese alikevel liksom så jeg synes utfallet kunne vært værre, Jeg kunne jo spist junk fra fredag til søndag. Dere kjenner meg såpass!

Nå er jeg drit spent på hvordan det blir til helga når jeg drar til Trondheim for poseringstrening på Kaliber. Hva sier coach Line om dette? Hehe.. Jeg håper vel egentlig ikke hun leser det her i det hele tatt. For jeg skulle jo i utgangspunktet være flink å ikke spise drittmat, menneh.. Shit happens! Jeg skal lage et innlegg med en ny formsjekk asap med litt info om hvordan jeg ligger an blant annet så dere får en update på det. Jeg henger nok litt etter og det blir nok et lite helvette å komme i form i år kontra i fjor. Men.. ALL IN nå altså! Palmesus var min siste fest og jeg skal ha minimalt med cheats frem til scenen nå♥ Prøve hvertfall! Lover ingenting :P Haha..

Denne uken er det jo latterlig mye som skjer! Jeg må jo pakke alt jeg har for jeg flytter jo på Fredag. Så alle disse dagene blir det å pakke ned og gjøre klart alt sammen for å kjøre et stort lass nedover Fredag formiddag. Så må det lempes inn i leiligheten også må jeg på IKEA og kjøpe sofa blant annet og noen andre ting jeg trenger. Så går hele fredagen til å få på plass møbler osv før det blir Trondheim drit tidlig på Lørdag morgen og der blir jeg over og kommer hjem Søndag kveld. Woah! Neste uke skal jeg senke skuldrene og finne litt nye rutiner hjemme. Jeg må jo finne et treningsenter jeg skal melde meg inn på og få generelt hverdagen til å gå opp :) 

Her kommer det et lite bildedryss fra helgen♥ Det er ikke så mye for jeg glemmer å ta bilder når det er mye som skjer og når jeg er med venner♥MINE TOPP 3 CHEAT TREATS

 • 01.07.2017 kl. 12:26

1.

Bakst! Bakst og baaaaakst! Okei.. Dere som kjenner meg godt nå vet at jeg hadde solgt sjelen min for en doughnut eller cronut for den saks skyld. Eller egentlig det meste av bakevarer. Jeg ELSKER fersk bakst og jeg kan lett spise 10 croissanter på rappen for eksempel♥ Hvor glade blir dere ikke når dere går inn på en baker og det ligger rykende varme croissanter, doughnuts, kanelsnurrer, berlinerboller osv i disken og det lukter helt magisk. Jeg får helt frysninger bare å av å tenke på det jeg. Lord!♥

2.

Når det kommer til mat jeg liker å spise på cheat days så skal det helst ha shitloads med ost på  seg og ha være med noen form for hvitt brød/loff og gjerne noe fritert ved siden av. Omg jeg elsker mat! Hadde det bare vært den usunne jeg elsket så høyt, men nei.. Det er den evige junkfood´en og jeg er sikker på at hvis jeg hadde bodd i statene så hadde jeg sikkert vært en sånn dame som måtte bli henta med heisekran ut av leiligheten sin fordi jeg ikke kom ut døra. Haha.. Jeg har et sykt forhold til mat som dere vet. Noe av favorittmaten jeg spiser på en cheatday er burger med alt tilbehør ved siden av. Cheese balls, mozarellasticks, løkringer.. You name it! Alt som kan fåes ved siden av... ILL TAKE IT! Jeg har klart å bruke nesten 400,- på macdonalds en gang til bare meg selv fordi jeg skal ha alt. Mcflurry, milkshake osv så ja.. En av alt takk. Pizza er også en stor favoritt! Mmm.. Ooooost!

3.

Også er det sjokoladen da. Jesus christ! Er det mulig å gifte seg med sjokolade? Jeg har et erotisk forhold til sjokolade for det får meg til å føle meg so gooood! Haha.. True story! Jeg kan lett spise opp en stor plate med sjokolade på typ 10 minutter. For når jeg først setter i gang så er det uten stopp hånden frem, hente en bit, spise, hånden frem, hente en bit og spise! Mine favorittsjokolader er firkløver, kinder maxi, hval sjokoladene i smågodtetavdelingen og smash! Åh, gud nå har jeg lyst på sjokolade her jeg sitter og er litt klein fra palmesus i går. Haha, men jeg har vært flink å spist cottage cheese og jordbær til frokost så det er en god start!

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no