Oppskrift - Kalorifri gele med propud..

 • 31.07.2016 kl. 16:54

Kalorifri gele oppskift! Du kan unne deg akkurat så mye du vil av denne herligheten. Den er bare døds god! Jeg har lagt den ut tidligere også, men det er så lenge siden så det er helt greit med reprise.Du trenger:
10 gelatinplater
3-4 dl zeroh saft med ønsket smak
6-7 dl vann avhengig av hvor mye saft du bruker (Det skal være 10 liter totalt)

Vanilje propud som vaniljesaus

Legg gelatinplatene i vann mens du koker opp saftblandingen. Når gelatinen i vannet er helt myk så klemmer du ut vannet av den og har i saften. Rør rundt til det er oppløst. Hell i beholdere og sett kaldt. Jeg anbefaler og sette det ut en time før kjøleskapet. Varme ting skal jo ikke inn i kjøleskapet for da kan maten der inne bli litt uggen siden temperaturen vil forandre seg. Klar om 4-6 timer. Du kan også putte frukt oppi saftblandingen hvis du ønsker frukt i gelen din. 

Propud er like sunt som mager kesam så jeg har SELVFØLGELIG vaniljepropud over og friske jordbær i bunn på denne desserten! Altså, jeg som går på bikinifitness diett kan spise propud og det smaker som tidenes dessert sammen med kalorifri gele! Den vaniljepropuden er helt nydelig i konsistensen og den smaker ekte vanilje. Ikke som andre sunnere matvarer som smaker rart slik som det ofte faktisk gjør. Jeg har blitt helt avhengig av propud og jeg klarer faktisk ikke å leve uten. Når du smaker det så kommer du til å skjønne hva jeg snakker om og du kommer IKKE til å tro at det er sunt. Jeg synes faktisk sjokoladen smaker som freia sjokoladepudding på kartong!

Propud finner du i både vanilje og sjokolade HER! 

Også må jeg bare tipse dere om at x-life kjører 30% på craft seamless thights. Dere har vel hørt meg skryte av denne thightsen jeg har på bildet under alt for mange ganger? Så nå kan den bli din med rabatt! Jeg har faktisk fått tilbakemeldinger av jenter som har sett at jeg har skrevet om den og kjøpt den. De er skryter den like mye opp i skyene de å♥ Pluss at jeg har flere venninner som har kjøpt etter de har sett den på meg. Så det er en GULL thights. Den er helt svart og basic, men det er noe av det beste man kan ha noen ganger for det passer til alt.

Du finner craft seamless thights HER! Magisk god♥

Følg meg gjerne på Instagram for treningsinspirasjon HER
Lik gjerne siden min på Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

Takk for at du tittet innom min treningsblogg ♥

Lørdags bildedryss og enkel proteinrik middagsoppskrift..

 • 31.07.2016 kl. 15:02

God Søndag♥


- Uovervinnelig i ullsokkene mine -

Dere lurer kanskje på hvordan gårsdagens middagsdilemma ble og om det ble cheat meal?! Vel.. Jeg kan si såpass at jeg fulgte ikke matplanen min nei. Hehe.. Har jeg dårlig samvittighet. EH, nei! Det var mitt eget valg og et bevist valg. Det var en semi planlagt utskeielse og noe jeg unte meg. Jeg koste meg med gode venner, nydelig mat, godis OG is med bær. Oh to the yes, i did it good! Jeg gidder ikke skrive en avhandling med forklaring på hvorfor jeg unte meg det. For man skal jo ikke unnskylde seg og lage en stor greie ut av noe som faktisk i realiteten er HELT NORMALT♥ Eller hva? Er dere enige? 

Her kommer litt flere bilder og litt lenger ned oppskrift på speltlompe lasagnen som er verdt å teste ut. Oppskrift på kalorifri gele kommer etterpå♥

Var du med meg på snapchat i går? → CHRISUNIVERS
Instagram HER! 
Facebook HER!♥Oppskrift (4 persjoner)♥

♦ 2 pk karbonadedeig
♦ 1 Pk speltlomper (Du trenger kun 4 stk) - Kan også bruke squash eller
aubergine for med low card variant fikk jeg tips om i går av venninna mi.
♦ 1 boks mager cottage cheese
♦ 1 1/2 glass dolmio smooth pastasaus
♦ Ost (Lett eller vanlig)
♦ En boks med champignon (Eller 4-5 store)
♦ 1/2 løk
♦ 1/2 paprika
♦ Salt, pepper, oregano og kikkoman
♦ Lag en salat ved siden av med tomat, agurk og løk. Strø fetaost over (ikke den som ligger i olje, men den firkantede pappkartongen fra apetina), skvis noen dråper sitron og topp med salt og pepper. Sitron, salt og pepper er sånn jeg får salatene mine litt mer interesante på smak når jeg ikke bruker dressing. Hihi.. 

Start med å sette ovnen på 220 grader så den er varm nok til du er ferdig. Grovhakk og stek grønnsakene med 1-2 spiseskjeer kikkoman og legg i egen bolle. Stek en og en karbonadedeig og ha sammen med grønnsaksblandingen. Når alt er stekt så putt det oppi panna igjen sammen med pastasausen og la det putre. Krydre til med salt, pepper og oregano. Eller annet ønsket krydder. Legg så lag for lag i en ildfast form. Start med kjøttblanding, 2 speltlomper og spre cottage cheese utover (2-3 spiseskjeer) også gjenta. Bare sørg for å ikke avslutte med lomper. For det er best å når osten oppå ligger over kjøttblanding. Strø ønsket mengde ost på toppen og krydre med oregano og pepper. Inn i ovnen til osten er gylden (15-20 min ish). Det er kjempe enkelt og supert og bruke restene som lunsj dagen etter.

Gårsdagen var super vellykket og jeg var i super humør! Følte meg som Super Woman med denim skjorten min så jeg tok en liten spinn i stua til og med!


 

Lørdagsbesøk og oppskrift på fettfri protein youghurt..

 • 30.07.2016 kl. 13:20

God Lørdag♥

Tenkte jeg skulle dele denne super gode simple hjemmelagde proteinyoughurten med dere! Den er bare så utrolig god og er laget på 1 minutt. Sunnere enn vanlig youghurt samt bedre og fyldigere på smaken.

Du trenger: 

♥ Mager kesam
♥ Lerum sukkerfritt syltetøy (Jeg synes bringebær er super godt/Eller Zeroh saft 1-2 SS)
♥ Vanilje stevie dråper (eller annen søting)
♥ 4-5 av favoritt nøttene dine/Et par spiseskjeer havregryn (Jeg bruker valnøtter)

Bland alle ingrediensene godt og topp med knuste/hakkede nøtter/havregryn. Du kan også mose friske bær og blande i eller hva på toppen selvsagt. Fordelen med å bruke mager kesam er at den er sukkerfri, fettfri og det er MASSE proteiner i den. Det er også kjempelett å lage med seg som etter treningsmåltid hvis du topper den med banan fremfor nøtter for eksempel. Og det er også super godt å bruke på proteinvafler i stedet for rømme/lett rømme. Jeg har rett og slett byttet ut alt jeg trenger rømme til med mager kesam. På taco til og med. Prøv det. Du blir ikkke skuffet!Apropo taco. I dag får vi middagsgjester og det å skulle be noen på middag en Lørdagskveld når man er på en bikinifitness diett byr på visse utfordringer. Why you ask? Vel.. Når jeg tenker middagsgjester på en Lørdag så popper mine tidligere Lørdagsmiddager opp: Nachos i ovnen, Hjemmelaget pizza, lasagne med Christine style hvitløksbrød, Tapas.. Ja, dere skjønner kanskje problemstillingen. Hehe.. Dette er ikke akkurat diettmat. 

Og selvom jeg synes jeg kan gjøre alt mulig spennende med min diett hvis jeg legger litt sjel i det så er den gleder jeg får over litt fancy diettmat kanskje ikke noe andre synes er like Lørdagsvennlig. For vi er vel alle enige om at på Lørdager så spiser man jo noe ekstra godt. 

Nå jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre og hva jeg skal lage egentlig.. For jeg kan mikse og trikse litt med dietten min og skulke litt karbohydrater til kvelden uten å utdype det for mye. Eller så kan jeg servere mine kjære gjester nachos f.eks så kan jeg sitte å gråte innvendig mens jeg spiser diettmaten min. Jeg vurderer sterkt å tillate meg selv sånn halveis å ha et lite cheatmeal (uten å ta helt av som jeg pleier da selvsagt) For jeg er i såpass god form nå og såpass "nærme" mål mht fett% og mål så jeg har jo "råd til" å ikke følge planen en kveld. Men så er det jo selvfølgelig stabeistet i meg som sier "fy skam deg, følg planen" så vi får se hva jeg gjør. 

Dere får selvsagt update i morgen♥

Nå skal jeg lage kalorifri gele! (Oppskrift kommer i morgen) Og etterpå blir det vel en liten tur ut og handle litt inn til i kveld. Og hvis jeg rekker. Litt trening kanskje? Selvom jeg eeegentlig er ferdig med ukens økter. Ha en nydelig Lørdag videre vakringer og husk at dere kan følge hverdagen min på snapchat hvis dere vil: CHRISUNIVERS

Instagram HER! 
Facebook HER! 

 

13 000 følgere på instagram og ny etterlengtet hverdag fra August..

 • 29.07.2016 kl. 16:14

Først og fremst så vil jeg takke alle dere som klikker dere inn på min treningsblogg, instagram og titter på hvor idiotisk jeg er på snapchat innimellom. TUSEN TAKK! Dere aner ikke hvor gøy det er for meg å holde på med det jeg gjør når jeg har en så fantastisk heiagjeng med meg hver eneste dag! Og TUSEN takk for alle meldingene dere sender meg. Takk for at jeg får lov til å være så heldig å motivere dere♥


Dere trykker liker, kommenterer, sender meldinger og er så positive at jeg nesten dør av glede. Fy så herlig! Og dere skal vite at alle kommentarene deres gir meg helt sinnsykt motivasjon og en driv jeg aldri har kjent på i hele mitt liv før. Tenk dere det! Tenk så positivt dere alle påvirker meg og at jeg tilbake får lov til å påvirke dere. Alt i en positiv boble fylt med godt humør, litt galskap og MASSE treningsglede og et par skamløse selfies. Hihi.. Hver gang jeg legger ut et bilde eller en video så er jeg like spent på om dere liker det♥ 

Jeg har vokst veldig på det å blogge og instagramme de siste mnd og jeg kommer mer og mer ut av skallet og får mer selvtillit på det jeg driver med. Det har vært en fantastisk utvikling for meg og jeg storkoser meg på veien. Jeg har så mye tanker og ideer om hva jeg vil vise frem og skrive om at det nesten bobler over så jeg har en bok jeg noterer alt så det ikke skal forsvinne. Og det er mange som har spurt om jeg kan skrive om forskjellige ting. Det kommer! You are on my list hele gjengen♥ Hihi.. Jeg har valgt å vise både mine sterke og svake sider for jeg vil ikke fremstå som noe glansbilde, men jeg vil at alle skal kunne kjenne seg litt igjen i meg og mine tanker og følelser uansett hvordan du er selv som person. Jeg er meg selv 100% og dere har fått bli ordentlig kjent med meg på snapchat den siste tiden. Kanskje jeg ikke var helt som dere trodde? 

Og det er så deilig nå.. Nå er det helg og jeg hadde min siste dag som fulltid butikksjef i dag! For på Mandag starter jeg som assisterende butikksjef deltid for å starte for alvor på PT studiene mine. For jeg skal være ærlig å si at med over 2 timer pendling hver dag og annenhver Lørdag med jobb, trening mot bikinifitness NM som nå er kun 10 usle uker unna, blogg og instagram så har det ikke vært nok tid til å sette igang med studiene slik jeg så for meg. MEN NÅ! Fra mandag av så kan jeg ha hovedfokus på min største lidenskap og det er trening, kosthold og bikinifitness. Og innimellom alt det så faller jo instagram og blogg også selvsagt. Jeg er så gira og dette SKAL bare bli så bra! Jeg kjenner jeg har en helt ny følelse i kroppen og det er så deilig. Det føles som om jeg har tatt av meg en super tung sekk som har sinket meg og at jeg nå kan bevege meg fremover igjen. Mot studier og NM! 

Igjen! Tusen takk fine gjengen min♥ Jeg gleder meg masse til tiden fremover og jeg håper dere vil fortsette å dele den med meg♥

Nå er det tid for ukens siste legday and i will KILL IT! 

Instagram HER!
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Godtesyk på diett og en liten mening rundt ordet balanse i kosten..

 • 28.07.2016 kl. 15:10

Åh, nå kjenner jeg at jeg har skikkelig godtesug! Jeg har lyst på alt mulig rart, og Lørdagen nærmer seg! Men ingen cheat day... Guuud som jeg savner Lørdagene mine! Og når jeg har så mye cravings allerede er det ganske fælt og tenke på at det er 10 uker igjen av denne oppkjøringen. 10 uker jeg ikke kan fråtse på! Også kan man jo faktisk ikke klikke helt i godis avdelingen når man har stilt heller, kroppen må sakte men sikkert tilpasse seg et "normalt" liv igjen. Men selvsagt blir det jo et festmåltid samme kveld som NM er over. Men burgere og is og det man måtte ønske. Og DEN belønningen da! Den gleder jeg meg til allerede. 

Jeg tenker sånn.. Fridays kanskje.. Eller Hard Rock Cafe! Hvor man kan få sånne syke amerikanske retter som er beyond! Typ burger med ost, bacon, nachochips, rømmedressing i 3 etasjer med tilbehør som mozarella sticks, løkringer OG pommes frites. Og for å toppe det hele en BIG ASS oreo dreamcake til dessert. DET hadde vært noe det! Det er godt jeg bor på landet og ikke har sånt i nærheten. Haha! 

Dere kjenner meg vel såpass godt nå at dere vet at jeg er et matvrak! Så for guds skyld jenter! Unn dere Lørdagene med god samvittighet hvis dere er flinke og trener i ukendagene. La det være en belønning fordi dere er så flinke. Fordi det går ikke an og tro at man skal leve "fitness livet" året rundt. Det er helt normal og spise smågodt mens man ser film på Lørdagene eller unne seg en burger på Fridays hvis man skal ut med venninene dine. Så lenge du er flink og holder det til en dag i uken så kjør på sier nå jeg. Det er veldig mange forskjellige meninger rundt dette. For det finnes en "alt med måte" også. Og jeg synes noen går frem som bedre eksempler enn andre der ute, men det viktigste er hvordan du selv føler det. Hvis du blir en heks fordi du har bestemt deg for å ikke spise sukker på en mnd. Er det ikke da bedre at du kutter alt sukker alle andre dagene enn Lørdag? Det er jo mer realistisk å få til. 

Jeg skjønner ikke dette behovet ved at man skal kutte ut ALT eller ingenting med mindre man skal stille i fitness da selvsagt. Hehe... Det finnes balanse som alle så fancy snakker om for tiden. Men hva er balanse? Det er faktisk forskjellig fra person til person. Balanse i kostholdet er noe som skal gi deg godfølelsen! Du er flink når du skal og du gir deg selv en "gulrot" (les: kake) fordi du faktisk har holdt ditt lille løfte til deg selv og trent samt holder godisen i skapet til Lørdag. Og vist faen fortjener du den godisen da! Jesus christ! Det er 30 dager i en mnd. 4 av di dagene skal du selvsagt få kose deg litt ekstra. Cheatmeals skal være det motivasjonsboost´et som gjør at du gir ALT uken etter og belønning for at du var så flink uken før. Sånn var det for meg hvertfall og det er jo selvsagt ikke alle som føler seg sånn. 

Det jeg synes er dobbeltmoralsk er å kalle å spise godteri hver dag for "balanse". Da mister du meg! Det er ikke noen balanse, det kaller jeg å utnytte systemet. Selvfølgelig, hvis du vil ha en bolle på en Tirsdag så kjør på! Men kjøper du bolle hver dag i 15 uker så blir det plutselig ikke balanse lenger. 

Bare bruk sunn fornuft og unn deg godis i helgene hvis du vil ha det! Jeg misunner deg! Hihi♥ Vi lever bare en gang og mat er faktisk en viktig del av livet. Vi koser oss når vi spiser god mat. 

Nå må jeg løpe på jobb! Jeg har varetelling i dag og jobber sent! Mye å gjøre denne uken, men neste uke blir en DRØM! Mer om det i eget innlegg!♥

Tidenes drittdag men en god treningsøkt! Schizofren much?

 • 27.07.2016 kl. 19:00

//Sponset Innhold//

Fy faen.. dagen i dag har vært alt annet enn kul! Jeg våknet opp med en svart sky over hodet og jeg bare kjente at humøret ikke var helt på topp. Jeg mistenker at sharkweek (takk til rebeccmi for navnet) er på vei. Hormonene mine er ustabile AF! Du vet den følelsen når du ser deg i speilet og bare føler deg fæl og stygg? Når du bare vil krype tilbake under den steinen du føler du kom fra? #DenFølelsen 

Jeg klarte å "shake it of" møkkafølelsen nogenlunde og fikk spist en god frokost, fikset meg og dro på trening. Gledet meg jo til å trene for det gjør meg alltid glad og gymmen er jo mitt andre hjem og jeg blir i drit godt humør av å henge der. Jeg kan tulle rundt der og prøve masse forskjellige øvelser eller ta noen ekstra sett bare fordi jeg trives og koser meg rett og slett. Men når jeg satt i gang med første sett sittende roing så kjente jeg bare at "å nei, det ER virkelig en SÅNN dag" Det føltes drit tungt! Herregud, jeg følte meg så svak. Jeg kjørte det samme som sist og det er jo møkkatungt for jeg har nettopp hatt økninger på så og si alt, men det bare kjentes ENDA tyngre ut i dag. Ikkenoe flyt, ikke noen godfølelse bare en evig svart sky med tordenvær over hodet mitt!

Jeg hadde flere økninger, men alt var bare HELT jævli og jeg syntes så synd på meg selv. Jeg hatet hvert sekund når jeg hadde kommet ca halveis inn i økten. Sakte men sikkert var jeg på vei til å bli min egen værste fiende. Det var en EVIG krig inni hodet mitt om at jeg var for sliten, jeg orket ikke, det er synd på meg fordi andre ting i livet mitt påvirker humøret, og at jeg rett og slett var verdens største offer. Jada.. Stakkars lille meg! Hva har jeg gjort for å fortjene dette! Igjen #DenFølelsen . Når jeg lempet av sett nr 2 på strake markløft så pælmet jeg faktisk den tomme True boksen min veggimellom (ja, vi var alene på gymmen..Og ja, jeg har et attitude problem) Stakkars True boks. Hva hadde den gjort for å smake min vrede. Absolutt ingenting. Det var heksa sjæl som dukket opp og var en millimeter unna og rage quit´e hele forbanna økta. Jeg begynte å pakke sakene mine og var klar til å gi F og gå hjem å spise sjokolade eller no annet usunt! (Ikke noen tvil om at tante rød er på vei) Men... Jeg gikk meg en liten runde rundt på gymmen. Pustet godt og samlet hodet mitt, fokuserte det sinnet og kjøre sett nr 3 OG 4 med strake markløft etter litt godt mot fra min kjære venninne Rebecca (@rebeccmi). Hun sa og jeg quoter "Bruk aggresjonen til å bygge en deilig kropp". Da måtte jeg jo smile. Noe jeg vil tro så litt halvpsykopatisk ut in the moment med alt raseriet jeg hadde. Og jeg fortsatte med økten. Jeg kjørte 1 sett med beinpress (noe jeg elsk/hater, men i dag bare hatet jeg) og etter det første settet kom breakdown´en. Da kom tårene.. De sprengte i trynet mitt og jeg måtte gå å hente papir. Hadde lyst til å hyle og hulke, men klarte å samle meg der også. Og sta som en manisk depressiv okse fullførte jeg jaggu 2 sett til med beinpress og 2 x strikkøvelser for rumpe på slutten. Jeg klarte å overtale hodet mitt til å ikke gi opp! Og det er jeg utrolig glad for nå, når det hele er over. Hehe..Jeg vant over hodet mitt i dag. Det er ikke alltid man gjør det heller. Men det handler om å ikke gi seg så langt det er mulig. Det er drit tungt å trene mot bikinifitness scenen og jeg er stolt over hvor langt jeg har kommet. Og jeg lar meg ikke vippe av pinnen pga et mensete humør! Denne treningsbloggen skal være ærlig. Ikke bare økter med sukkerspinn, regnbuer enhjørninger og rumpepump! I dag gråt jeg på trening. Punktum!

Jeg kom meg levende gjennom treningsøkten ja, jeg døde ikke selvom det føltes sånn. Og det er viktig å tillate seg selv og ha slike breakdowns hvis det er nødvendig. Vi er bare mennesker og noen ganger blir det bare for mye for oss og da skjer sånt som dette. Det er HELT greit å ikke være på topp hele tiden. Det er HELT greit å ikke være verdensmester hver jævla dag. Selvom vi er generasjon suksess og alt vi vil er å få det til så er det faktisk noen dager man må innse at man ikke er den råeste utgaven av seg selv. Jeg har store planer om å gå på morgendagens økt med godt mot og kjempe humør så det er jo ikke som om jeg gir opp og ikke gidder mer. Nei nei, det var dagen i dag som var problemet. Og den økten er over og den er jeg ferdig med. Takk faens gud for å si det rett ut. Ja, beklager. Jeg banner veldig mye. 

Her er et utdrag av snap fra i dag hvor dere får se litt mer Christine og bli kjent med meg på en litt anderledes måte enn blogg og instagram. CHRISUNIVERS hvis du vil legge meg til. Jeg fikk også filmet et veldig godt supersett for overkropp med fokus triceps (grevinneheng) som kommer på instagram i kveld så noe godt kom det ut av økten i tillegg til pump i musklene.

Ja, jeg fikk hvertfall en god pump i lårene og rumpa i dag da. Det skal sies. Jeg økte i flere øvelser og kjøre 1 ekstra sett på 3 av øvelsene bare fordi jeg vil ha gains. Haha.. Gains = muskler! Så jeg er jo fornøyd med økten i seg selv. Jeg er bare ikke fornøyd med humøret, følelsen i kroppen og tankene når jeg så meg selv i speilet. Slenger med noen bilder jeg fikk tatt før det værste utbruddet skjedde på gymmen. For etter det var det bare tordenskyer all over the place! Hehe..

Uredigerte bilder! 


Thights HER! // Sko HER! // Hoodie HER! 

Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Og lik gjerne facebook siden min HER! 


 

//Sponset Innhold//

Video av favoritt bein/rumpeøvelsene mine..

 • 25.07.2016 kl. 22:00

//Sponset Innhold//

Dagen økt var super vond! Og det vil jo si BRA! Hehe.. Kan det ha noe å gjøre med det heftige settet fra icaniwill? I think so! Jeg elsker det, men det er jo meg i et nøtteskal med grått da. Men er jo kos med innslag av litt farge for å friske opp litt. Tusen takk til icaniwill!♥
Thights HER! // Genser HER!

Denne øvelsen fortjener litt ekstra oppmerksomhet i tillegg til film på instagram. For det er jo på instagram jeg legger ut mest filmer, selvom jeg prøver å få lagt det ut her også. Dette er en øvelse jeg anbefaler ALLE å ha på beindagene sine fordi du får "mye for pengene". I give you..

Bulgarsk utfall i smithmaskin! Det er ikke så mye hokkus pokkus her, men grunnen til at jeg vil dele den er fordi den gir så sinnsykt god kontakt med rumpemuskelen for meg som har veldig svai rygg og har en tendens til å lene meg mer forover enn jeg vil på ordninære bulgarske utfall. Pluss at her kan jeg lempe på vekter så det blir skikkelig tungt og jeg virkelig må sparke ifra ordentlig med hælen. og når vi skal ha kontakt med rumpemuskelen så gjelder det og legge trykket på riktig sted i foten. Hælen! Bare prøv å ta et vanlig utfall hvor du legger alt trykk på hælen (hev foten foran så du kun står på den) også tar du et vanlig utfall med normal fot. (Haha.. Er jo super rå på å forklare å da). Husk å ha mind to muscle jenter. Virkelig tenk og fokuser på rumpa å kjenn at det er den muskelen som får belastning. 

Det som er genialt med å ta utfall i smithmaskinen er at du har full kontroll på bevegelsen din. Jeg synes denne er MYE bedre enn ordninære og det har blitt en elsk/hat øvelse fordi den tar knallgodt og er hard og vond som fy. Og det er elsk/hat øvelsene som gir deg gains. Hihi.. Det skal ikke være behagelig, du skal kjenne at du har jobbet livet av deg og beina skal skjelve når du er ferdig. DET liker jeg! Og denne gjør meg ildrød i fjeset og helt blank i skallen. 

eIXdLObqueA

Teknikk:

→ 90 grader på fremste fot og la det være relativt god avstand fra foten på benken og rumpa di. Prøv et par ganger uten vekter for å finne din riktige posisjon, for alle er forskjellige og selvom jeg står sånn kan det være mer optimalt for deg å stå litt annerledes.
→ Sørg for å "strekke" rumpa i bunn. Kjenn at du går dypt nok at muskelen strekker seg ut. Akkurat som om du presser hånden inn i en hanske. Haha.. Jeg dør av forklaringene mine. Men da kanskje dere skjønner hvor jeg vil hen.
→ Ha stram kjerne og pust riktig. Inn på toppen og stram. Gå ned og opp. Pust evt ut hvis det blir tungt når du er halveis på vei opp igjen ca. 
→ La den fremste foten være den som jobber. Den på benken skal være "død". Jo mer du klarer det, jo mer vil rumpe og bein jobbe riktig på det fremste beinet. Da river det godt i det fremste beinet altså! 

For å step up the game -Bokstavelig Talt- så kan du bygge opp det fremste beinet på en stepkasse som på bildet under her (og et par obligatoriske speil selfies seff, blir litt kvalm av meg selv). Da blir det ekstra vanskelig fordi du da har muligheter til å gå enda dypere ned i utfall. Bare test begge deler så kjenner du forskjell. Prøv først uten vekter så får du feeling på det. 

Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Lik gjerne facebook siden min HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

//Sponset innhold//

 

BikiniFitness - Poseringstrening update..

 • 24.07.2016 kl. 19:38

Å herregud, nå er den første poseringstreningen overstått og gud som jeg har mye å lære og øve på. Jeg har jo hatt poseringskoene mine en stund nå, men jeg har ikke prøvd å øve alene rett og slett fordi jeg ville ha den første inputen min fra de som kan sakene sine. Jeg ville ikke gjøre det hjemme og "lære" meg noe også viser det seg at det var feil. For da sitter det "feile" i kroppen og det er vanskelig å glemme innlærte feil.

Jeg kom på Strongbody/Kaliber kontoret og møtte noen super søte jenter. Teamet mitt er så herlig og det skal være en ære å stå på scenen med så fine jenter. Det var god stemning og alle var debutanter utenom 2 så det var godt å kunne føle seg noob med resten, selvom det var mange av jentene som var finke på posering og kvartvendinger allerede. Så nå skal jeg hjem og øve øve øve! For posering og utstråling har faktsk veldig mye å si! Man kan ha fysikken, men har man en dårlig posering så vil man ikke nå topp 6. Brutalt, men that´s the game. Så posering er noe skal absolutt skal prioritere fremover. 

Poseringen min var ok, mye rom for forbedring, men et godt utgangspunkt. Frontpose og backpose var ikke så vanskelig, men når kvartvendingene kom kløna jeg veldig. Og skuldrene mine var ganske anstrengt sa Veronica så de skal jeg virkelig fokusere på. Ryggen ble anstrengt den også så overkroppen generelt skal gjennomgåes nøye. Men jeg føler virkelig at jeg kan bli god på det. Jeg må bare jobbe jobbe jobbe. Og det og stå der og posere er faktisk mye tyngre enn man skulle tro. For man skal se helt avslappet ut, selvom man poserer og har en superfin holdning 110%.

Disse bildene er tatt i litt hurry så de er ikke så gode, men det er bedre enn ingenting. Og jeg skal få tatt noen litt bedre bilder til dere av formen min og poseringen min. Jeg fikk hvertfall spurt noen av jentene om de kunne ta et par bilder av meg så noe har jeg til dere. 

Jeg storkoste meg med verdens beste coach Line Coach Veronica og resten av jentene♥ Hvis du har ønsker om å stille i bikinifitness eller vil ha hjelp med kosthold og ernæring så kan dere ta kontakt med coach Line på line@strongbody.no . Jeg bestile veiledning der for snart et år siden og jeg angrer ikke en dag på det. For MAKAN og de kan det de driver med. Og en dag! Skal JEG henge på Kaliber wall of fame! Watch me do it♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 
 

Formen min og tanker om poseringstrening i Tr. Heim for første gang..

 • 23.07.2016 kl. 18:34

Nå sitter jeg i bilen på vei til Trondheim for poseringstrening på Kaliber Gym i morgen. Takk gud for delt internett sier bare jeg. Aaaah 2016♥  Det jeg ikke takker gud for akkurat nå er at kjærsten sitter rett ved siden av meg med potetgull og sjokoladeboller. Oh, the life! Diettliv er IKKE for meg. For skulle jeg ikke stilt hadde jeg hatt en bolle i hånden as we speak.. 


Thights med super digg stretch fra xlife HER! // Sportsbh fra XXL

Jeg er så spent på i morgendagen at jeg nesten dør. Jeg har gjort meg opp noen tanker om hvordan det blir, men det blir jo som regel aldri som man forventer så man kan jo liksågodt være blank. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal forvente fordi alt er liksom litt uvirkelig ennå. Det er helt merkelig, men noen ganger så føles det som om jeg ikke driver med det jeg faktisk gjør. Planen om å stille i bikinifitness til høsten er fortsatt så fjernt. Hvordan skal jeg klare å innse at jeg faktisk lever det livet jeg gjør nå? Når skal det kicke inn at jeg faktisk har forandret livstil totalt. Merkelig greier. Det er som jeg har nevnt tidligere. At sofagrisen inni meg sitter så dypt. Haha. At jeg bare har en liten indre sofagris fortsatt. 

Men hvertfall så gleder jeg meg utrolig masse til å møte de andre jentene OG gruer meg. For dette er teamet mitt. Hvordan ser de ut. Er vi alle like godt trent, er det store forskjeller og ikke minst. Hvordan er JEG i forhold til de andre. For nei, jeg sammenlikner meg aldri med andre som trener rundt meg eller venninner for eksempel, men dette er faktisk snakk om mine kommende konkurrenter. Jeg er så redd for å reise fra Trondheim med følelsen av å være dårligere trent enn de andre. Det er ikke som om jeg har behov for å være størst eller noe, men bare det at jeg føler meg som en del av teamet på en god måte fordi vi er er bra team rett og slett. 

Noen som forstår tankegangen min? Tenk hvis du skulle vært i en kakebake konkurranse. Alle skal samles for å smake på hverandres kaker. Du har gitt ditt alt og er i grunn veldig fornøyd, men så møter du de andre og kakene deres er sykt mye råere enn din enda du har gjort det beste du kan. #DenFølelsen Det er IKKE den følelsen jeg vil sitte igjen med. Jeg føler at jeg er i god form og jeg har virkelig trua på meg selv. Men jeg har aldri møtt en annen bikinifitness utøver før. Jeg har ikke levd denne livstilen før så det er vanskelig å se for seg hvordan det blir å møte de andre.

Heldigvis så er det en blandning av debutanter og jenter som har stilt tidligere. Så jeg gleder meg masse til å dele tips og triks. Få inspirasjon og motivasjon. Og selvsagt til å møte disse flotte jentene som er i Team Kaliber. Uansett utfall som vil jeg være en erfaring rikere og litt nærmere mitt mål til Høsten. Nå er det faktisk kun 11 uker igjen! OG det er sykt! 11 uker på og gi ALT, 11 uker på å omstille hodet og 11 uker å blir klar. 

Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Lik gjerne facebook siden min HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Her er noen UREDIGERTE bilder jeg tok i går på trening.. Jeg redigerer veldig lite ellers, men jeg liker å legge på et filter for å få litt klarer bilder så disse er litt blassere enn vanlig, men her får dere raw bilder av meg og hvordan formen min ser ut just nu..

Dagstur til Hafjell! Bildedryss fra i dag..

 • 21.07.2016 kl. 22:18

//Sponset Innhold//

Kjapt innom for å dele dagen min med dere♥ Dro til Hafjell tidligere i dag og gikk en fin tur etter å ha tatt gondolen til toppen. Deilig, vær og god restitusjon for kroppen med slike turer. Koste oss med en capuccino på toppen med super utsikt. Etter det var det rekelag for alle utenom meg. Jeg kan jo hverken spise loff eller majones så da ble det en deilig sommersalat med biff i stedet. Hvem sier nei til biff på en Torsdag? Ikke jeg hvertfall. Haha.. Dro innom butikken kjapt og handlet med meg diettvennlig mat. Tok også med propud som dere kanskje fikk med dere på snap. De er bare geniale siden de tåler romteperatur. Så enkelt å drasse med seg en boks så har jeg dekket lunsj 1 og lunsj 2 behovet mitt. Er det noe jeg er fan av så er det enkle løsninger på blant annet slike ting.

I morgen er det tilbake på gymmen og på Lørdag drar jeg til Trondheim på poseringstrening på Kaliber Gym på søndag så det blir sinnsykt spennende. Grugleder meg skikkelig! Dere får selvsagt være med meg på snap: CHRISUNIVERS

Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Og lik gjerne facebook siden min HER!


Genser HER! // Shorts HER! // SportsBH HER! //Sponset Innhold//


 

Bildedryss! Dagens rygg/Beinøkt! Killed it..

 • 20.07.2016 kl. 18:20

//Sponset Innhold//

Dagens treningsøkt var awesome! Dere så kanskje snap av nedtrekk og hip thrust som drepte meg? Det var bra med energi og jeg våknet faktisk av meg selv kl. 08:00 i dag og stod opp like etter. Så denne dagen har vært super mys. Koste meg med kaffe og solskinn på morningen mens jeg surfet litt rundt og slappet av. Gud, så deilig det er med ferie. 

Frokost i dag ble selvsagt et polarbrød med ost og kalkun pålegg samt en skål med propud. Sorry propud spam på snapchat. Altså.. Jeg har blitt avhengig! Det er helt sykt. Jeg får bare ikke nok. Skulle ønske jeg kunne levd på propud toppet med bær i evig tid. Anywho.. Tid for trening i nye freshe klær! Klar for å bygge muskler.


Thights fra X-Life HER! // Sko fra X-Life HER! // Sportsbh fra H&M

I dag har vært tidenes juleaften med fine pakker i postkassen fra både www.icaniwill.se og www.xlife.no ! Bare se så kul den thightsen jeg hadde på meg i dag er! Den er høy og god i livet, har den perfekte gråfargen, super stretch OG kul detalj på leggene med gjennomsiktig mesh. ELSK! Akkurat min stil! Jeg er så utrolig heldig og ekstremt takknemlig for alt det fine jeg får♥ Og veldig glad jeg får velge ut alt selv! Mer bilder kommer♥ Her er en liten sneakpeak..

Det er jo ingen hemmelighet at jeg er besatt av grått. Så fargene det går i om dagen på treningstøyet mitt er grått, hvitt og sort med litt innslag av rosa og nude♥  For man får jo lyst på litt farger på sommeren da♥ Etter kjapp prøving av klærne var det bare å komme seg avgårde på gymmen! I dag stod rygg, bryst og bein på planen og jeg er så sår i bena fra mandags beinøkta og powerwalk´en / joggerunden jeg tok på Tirsdag så jeg tenkte dette blir en utfordring! Litt seigt i starten, men så går det seg alltid til. Ingen unnskyldninger. Her er det bare å gi alt all day, any day! Her er endelig litt bilder fra en av øktene mine. Hører vel hjemme på en treningsblogg. Jeg synes det er koslig å dele litt andre ting enn bare øktene mine å, men hvis dere ønsker mer bilder fra trening så let me know. Eller om det er noe annet dere savner♥

Den øvelsen over her anbefaler jeg så inderlig! Step up på kasse i smith maskin. Den går på bein og rumpe selvsagt♥ Finn en høy kasse eller benk. Slik at beinet ditt blir i 90 grader eller litt mer. Tråkk opp og fokuser på å legge vekten på hælen og dytt det fremste benet litt foran deg på toppen mens du strammer rumpa. Kjør 10-15 repetisjoner pr bein uten pause og 3 sett. Bare bytt bein å fortsett å kjør annenhvert bein til du er ferdig. Da brenner det godt og gangsperren er en garanti. 

Det er ingen tvil om at det er PAIN å trene bein! Her går det til svetten renner, tårene presser på og til det prikker foran øynene mine noen ganger. Og det er sånn jeg liker det. Eller.. Jeg hater det! Men samtidig elsker det når jeg ser resultater. Jeg missliker virkelig å trene bein, men det er KUN fordi det er så forbanna tungt og vondt. Og på bildet over ser dere mitt "fy faen jeg dør" ansikt som dukket opp under beinpress 3x20 repetisjoner. Fra rep 10 og opp til 20 hater jeg livet skikkelig. For de som tror at jenter som trener til bikinifitness bare leker på gymmen tar så grådig feil! Vi jenter kan trene intenst vi også. Jentetrening for life! Haha..  Ja, jeg liker veldig godt å se fresh ut når jeg drar på trening, men ca etter et kvarter ser jeg sånn her ut... Svettefest! → #NOFILTER ↓ Super uflatterende bilde, men what the hell..Lever ikke i en rosa sky med blomster og enhjørninger hele tiden. Noen ganger er man bare fugly!Etter en SUPER økt var det hjemover for å kaste i seg mat og i dag ble det 1 boks yoplait double 0 blandet med mager kesam og zeroh saft med smak av hvit te og lichi toppet med friske deilige bær. Ikke noe revolusjonerende, men litt anderledes enn jeg bruker å spise pga yoplait´en. Jeg må prøve å ikke spise propud HELE tiden. Haha.. Perfekt ettertreningsmåltid, mellommåltid eller om du bare er litt fysen. Jeg synes den med mango og pasjonsfrukt er kjempe god av yoplait´ene.

Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Lik gjerne facebook siden min HER! 
Snap: CHRISUNIVERS
 

//Sponset Innhold//

Fitness Bikini Fitting! Jeg har bestemt meg..

 • 19.07.2016 kl. 18:44

Å herregud for en dag! Jeg har valgt ut og bestilt fitness bikinien min og jeg er så sinnsykt fornøyd! Det gikk over all forventning og jeg gleder meg så utrolig vært til å se sluttresultatet. For den blir skreddersydd og det er mye som skal tilføyes for at den skal være custom made 100% til meg.

Vi ankom hotellet i Oslo og fikk nøkkelkort opp til rommet til Frøydis. Bikini Paradis! Det som møtte øynene våre når vi åpnet døra var dette..Altså! Det var fantastisk! Et hav av vakre farger og nydelige bikinier. De var så fine.. Og det og skulle velge en her var ikke lett at all! Dere har kanskje vært med meg på snap i dag?↔CHRISUNIVERS. Der er det også film av den med bevegelse så du ser blingen skikkelig. Men det er ikke slik den vil se ut. Dette er bare fargevalg. Mye justeringer som skal tilføyes! Masse mer bling og border rundt, samt mer bling i en litt annen farge. Jeg sier bare WOW, den blir sinnsyk

Det som var så sinnsykt kult var at Frøydis sa at hun hadde en i tankene til meg og at ingen i Norge har hatt den fargen før og at jeg kommer til å eie den fordi den passer perfekt til håret mitt og hudtonen min. DET er rimelig heftig. Hun skulle gjemme den så ingen andre får bestilt den sammen fargen og hvor fantastisk er ikke det da?♥ Da følte jeg meg skikkelig VIP. Hun gav meg også masse komplimenter for fysikken min og sa jeg hadde gode bein, rumpe og smal midje og sa at jeg kom til å gjøre det veldig bra fordi jeg har "The Body" til akkurat dette. Så etter denne dagen er jeg så motivert som aldri før!♥ Bikini som så smashing ut og masse komplimenter fra The Queen av fitness bikinier. Hun har sydd bikinier til fitness pro jenter verden rundt så komplimenter fra henne er magisk. Hun sa også hun var super gira og bare ville komme i gang å lage den fordi den kommer til å bli heftig.

Jeg prøvde et par forskjellige passformer, men det var ingen tvil om at "The One" var fargen på den unike ingen har hatt før. Og det var i blå tonene jeg fant den. Mamma så den med en gang. Frøydis startet å måle etter at jeg hadde prøvd hvilke styles jeg ville gå for og tok mål av ribbein, hofter og rumpe. Vi var alle 3 enige om hva jeg måtte ha som satt finest. Jeg måtte velge passform på trusen og toppen, samt hva slags fester jeg ville ha og hva slags type bling som holder det hele sammen. Jeg måtte også velge hva slags perler, border rundt og farger stenene skulle ha og om jeg ville ha en slags innramming med perler rundt eller en tykk bord med masse akkurat i utringningen. Og akkuratt disse detaljene vil jeg holde litt hemmelig. For jeg vil overraske dere når den er ferdig♥ Hihi.. 

Og JA, jeg er lat så derfor er både sko og sokker på. Haha.. Pluss at det var kaldt! Ser fresht ut da? ;) Flere bilder lenger ned..

Jeg var i så latterlig godt humør etter denne fittingen at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg! Nå er jeg så snnsykt motivert til å gi 110% videre og nå er det GAME ON! Det skal jobbes helt sykt mot Oktober og jeg skal spisse formen min noe så heftig. Gleder meg masse til å se det endelige resultatet på scenen. Det skal være verdt alt det godteriet og kakene jeg går glipp av da for å si det milt. Haha..→ Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
→ Og lik gjerne facebook siden min HER! 

Slenger også med et super awesome bilde av meg selv som 4 år.. Allerede som kid hadde jeg et attitude problem!

LET´S DO THIS! ↓

Oslotur - Bikini Fitting Med Frøydis

 • 19.07.2016 kl. 12:36

Titter kjapt innom for å vræle ut at jeg er på vei til Oslo for å møte Frøydis som er fitness svar på Coco Chanel 🙌 Sånn enkelt forklart! Hun skreddersyr bikinier og i dag skal jeg møte hun for en første fitting. Jeg skal se på forskjellige styles, farger og passformer samt detaljer som stropper og hvilke lås man vil ha. For det er ganske mye mer komplisert enn man tror.

Og siden jeg er verdens største vinglepetter har jeg tatt med min kjære mamma💖 Som kan styre meg inn på riktige valg om jeg blir helt gal og ikke klarer å velge. Hehe..

Full update på dagen kommer senere😘 Følg meg på snap hvis du vil ha sneak peek's: CHRISUNIVERS

Ha en nydelig dag fininger😍

#blogg #hverdag #tirsdag #juli #trening #antrekk #outfit #casual

Gode Tips Til Mat Økonomi! Hvordan Spare Mest Mulig Ved Å Gjøre Noen Enkle Tiltak..

 • 18.07.2016 kl. 19:15

Noe av det værste jeg vet er å kaste bort penger på unødvendige ting som mat man ikke spiser for eksempel. Mat man ender opp med å kaste. Derfor vil jeg dele med dere mine triks for å spare penger å være mer økonomisk. For det er ingen hemmelighet at man kaster store mengder mat.

I går dro vi til Sverige for å handle inn kjøtt. Vi ryddet fryseren for alt vi ikke trengte og ting som hadde ligget der i en evighet. Altså.. Det lå en skinkestek der som gikk ut i 2014. ER DET MULIG? Ja, det er faktisk det. Man kjøper inn mat bare fordi det er billig eller på tilbud også ligger det der da..Og råtner, akkurat som den toppen du kjøpte på salg hos bikbok baaaare fordi den var billig. Den ligger bakerst i skapet med prislappen på til du gir den bort til lillesøster 3 år senere når du har et "moment" og faktisk rydder skapet skikkelig i dybden. Am i right? Hihi.. Snakker av egen erfaring her. 

Vel.. Vi gikk i dybden i går! Kastet masse i fryseren. Som pølser blant annet. Jesus så mye pølser vi hadde. Why? Vi spiser jo ikke pølser en gang så de har ligget der lenge for å si det mildt. PÆLM! Rett i søpla. Gikk ut på dato for et århundre siden. Fryseren var rensket og det var nå plass til masse kjøtt som vi faktisk spiser. Vi dro til sverige med et mål og det var KJØTT, vi skulle ha kjøtt. Og diverse andre ting som har lang holdbarhet.

Dette var det vi kjøpte: 

→ 24 liter pepsi max
→ 12 liter med propud DVS 24 stk på 500gram. 12 stk sjokolade og 12 stk vanilje.
(Disse har LANG holdbarhet og kan stå i romtemp. Halleluja!)
→ 7,2 kg biff
→ 1,7 kg svin indrefilet 
→ 1 kg kalkun bacon 
→ 7,5 kg kyllingfilet

I tillegg kjøpte vi 3 pakker fullkornspasta/spaghetti, 2 store pakker med fullkornsris, peanøttsmør, gigantisk grillkrydder boks samt pepperboks og litt andre småting. Hva har alle disse tingene til felles? Jo, det er frysevarer og varer med lang holdbarhet. For det nytter ikke å handle masse mat i Sverige bare fordi det er billig også går det ut på dato i kjøleskapet ditt og du ender med å kaste det. Da er hele poenget borte. Så selvom du sparer 3 kr på en aiolipakke i Sverige og du kjøper den bare fordi den er billigere, så sparer du ingenting hvis den går ut på dato og du ender opp med å kaste den. 

Så her er mine tips til dere: 

Rydd fryseren! Kast alt du innerst inne vet du ikke kommer til å spise. Come on! Let it go! Ikke ha følelsessmessig tilknyttning til skinkesteken du kjøpte for 2 år siden. For jeg vet du tenker "Joda, den spiser jeg nok en dag" Nja, mest sannsynlig ikke hvis den har ligget der i 2 år allerede. Og da har den jo tatt opp plassen til mat du faktisk kanskje hadde spist som kyllingfilet, biff og koteletter. Så da er det billigere å kjøpe en ny om du skulle ha familiemiddag en Søndag i nærmeste fremtid for å heller hamstre inn hverdagsmat.

→ Lag en liste over alt du har i fryseren etter at du har ryddet i den. På denne måten så vet du alltid hva du har og det er lettere og planlegge middager. For hvor mange ganger kjøper man ikke kyllingfilet selvom man har 1 kg i frysern da? EH mange! Snakker også av egen erfaring her. For hver gang du bruke noe så bare fjerner du det fra listen. Slik vil det være mye enklere å planlegge middagene også når du står i butikken og klør deg i hodet fordi du lurer på hva du har i fryseren. Min liste ser slik ut og øverste er ikke fylt inn fordi den var helt tom klar til nytt påfyll: 

→ Dra til Sverige med et godt budsjett til å bruke på mat du enten kan fryse ned, er tørrvare eller mat som har lang holdbarhetsdato. Styr unna ferskvare du mest sansynlig kaster. 

→ Bruk 30 minutter på å skjære opp evt. svineindrefileter eller andre ting i 200 grams porsjoner. (Dette er en normal kjøtt porsjon til voksne) Med mindre du bodybuilder eller fitnessmenneske selv, men da vet du antall gram du skal ha uansett så da vet du hva du skal dele porsjonene dine i. Hvis du kjøper pakker med biff som vi gjorde og det er 5 i pakka så legg 1 og 1 biff i en frysepose så det er lettere å ta opp til middag. Da sparer du både plass og penger. For hvor ofte skjer det ikke at du tar opp noe av fryseren med noe som er dobbelt så mye som du egentlig skal lage og ender opp med å kaste halvparten. 

Kjøp også store påleggspakker og porsjoner opp. Legg 100-150 gram i tupperware bokser i kjøleskapet (avhengig om du er familie, par eller singel). Del opp resten i 100-150 gram og frys ned i porsjonsfryseposer. Når du er tom tar du bare opp 100-150 nye gram. Easy peasy.

Kjøp også store krydderbokser. Her er det MYE penger og spare hvis du er glad i krydder. For du får en gigantisk krydderbøsse til nesten samme prisen her hjemme for en liten en. 

→ Planlegg middagene dine på morgenen eller skriv en liste for hele uken hver Søndag. Ta opp kjøttet av fryseren om morgenen og legg det til tining i kjøleskapet. Så skal det være klart til middagstider. 

Jeg håper det var noen nyttige tips her og at dere likte de. Så kan du bruke pengene på noe gøy i stedet for mat du kaster. 

Ikke glem å følge meg på instagram for treningsinspirasjon HER! 
Lik gjerne facebooksidenn min HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Del gjerne innlegget på facebook om du vil tipse vennene dine
 

Update etter ferien! Diett på ferie..Hvordan gikk det?

 • 17.07.2016 kl. 14:59

Okei jenter! Vil dere har en liten update med diett som gikk lettere til helvette på ferien? 

Først og fremst! Beklager så masse for dårlig blogging i ferien, men det er ikke så lett når det er super dårlig nett og man konstant er utendørs. Men dere har jo vært med meg uansett dere.. På snap♥ Tusen takk til alle som har lagt meg til♥ CHRISUNIVERS om du ikke har gjort det ennå.

Var jeg som dere trodde jeg skulle være? Hehe.. For på snap har det vært null filter og 100% Christine. Jeg har vært sminkeløs, ikke posert 24/7 og vist både gode sider og mindre gode. Håper ikke jeg skremte dere bort med de hysteriske latterkulene mine når jeg mobber Kim stakkars. Når jeg er syk så blir jeg så tett pga jeg har astma og da høres jeg sånn ut når jeg ler. Høres jo helt sinnsyk ut!

Men hvertfall! Ferien har vært helt super. 9 gærninger samlet på et fint hotell på Mallorca. Og med gærninger så mener jeg familien min. En nydelig gjeng! Alle forskjellige på hver sin snåle måte og sammen er vi dynamite. Masse humor og kos. Blitt skammelig tan også..

Når det kommer til diett på ferie så er jeg både stolt og skuffet over meg selv. For jeg hadde veldig høye tanker om at jeg skulle klare det og at jeg skulle klare å holde meg unna fristelser. Jeg var drit flink den første uken. Bare en liten smaksprøve her og der. Og med det mener jeg at hvis Kim spiste dessert f.eks så smakte jeg 1 skje. Eller forrett hvor alle satt og spiste brød og aioli så smakte jeg en bit. Og det er noe det beste jeg vet. Karbs! GI MEG KARBS! Elsker brød! Særlig loff da! Men det var liksom greit. En liten bit her og en liten bit der. 

Men de 3 siste dagene så ble den ene biten til en hel baguett eller 2 med tykt lag aioli. UPS! Den ene skjeen med is ble til en hel egen dessert. Salat til lunsj ble byttet ut med pizza hut og is til dessert. Og det var da jeg falt av helt. Da dro jeg på med 3 retters til middag og gav veldig F. For jeg ble nesten litt sånn opprørsk. Rebellen i meg klikka litt. "Nei, faen! Det er ferie! Det skal være kos og jeg må få lov til å nyte livet litt her ass" så da gjorde jeg det. Jeg har ikke dårlig samvittighet, men jeg skal innrømme jeg var redd for å gå på vekten i dag tidlig. Jeg hadde regnet med og gå opp et par kg i vann og litt fett, men så viser det seg at jeg veier akkurat det samme! som før jeg dro WTF? Da har jeg vært flinkere enn det jeg selv har trodd. Jeg har jo stålkontroll på hvordan kroppen min reagerer på mat, men nå er jeg overrasket over meg selv for jeg forventet noe annet. Det var en positiv overrraskelse. Jeg har en god og høy forbrenning og takk gud for det så det blir mindre å hente inn igjen nå som jeg er hjemme. Vekten skulle jo i utgangspunktet vært bittelitt lavere i og med at jeg går på diett, men det henter jeg glætt inn igjen. Jeg har store treningsplaner for den kommende uken og jeg gleder meg så fælt. Det er også masse annet spennende som skjer så følg med♥

Men jeg skal innrømme at jeg er litt stolt også. For jeg kunne skeiet MYE mer ut. Det er ikke lett og være på ferie med hele familien hvor jeg er den eneste med restriksjoner. Alle koser ser og spiser is, dessert og snack til enhver tid fordi det er jo det som er narmalt. Mamma var veldig flink hun også, det skal sies. Men det er noe med det å være blant de som ikke lever fitness livet på ferie. Det ble en liten struggle.

For å si det mildt! JEG SKAL ALDRI PÅ DIETT FERIE EVER AGAIN! Nei, vettu hva. Tenke så mye på hva man skal spise og kverne hodet sitt på det neste måltidet. Ikke ha matvarene sine tilgjengelig og ikke ha noen erstattninger til det man er vant til. Det er hvertfall den følelsen jeg sitter igjen med nå. Det var så kjedelig og trått. Nei, takke meg til en balansert livstil hvor man faktisk kan skeie ut på ferie og komme hjem med litt ekstra i bagasjen. Fordi for MEG så er ferie forbundet med god mat, desserter og is. Det er kos å ha litt kjeks og potetgull på stranden. JEG liker det. Det er sånn matvrak Christine liker å ha det på ferie. Fordi så lenge man kommer tilbake til en sunn hverdag når man kommer hjem så er den lykkefølelsen i de 14 dagene verdt det altså. Det synes jeg. Man skal få kose seg på ferie om man vil. Og det er ingen tvil om at jeg VIL det. Så som sagt! Aldri mer om jeg drar på sydentur når jeg går på diett igjen. For det var kjedelig akkurat det altså. 

 Processed with VSCO with j1 preset

Jeg kjenner jeg allerede savner cheat day´s på Lørdagene og at jeg likte veldig godt den trenings og mat bobla jeg var i før jeg startet på diett, men dette bikinifitness prosjektet krever endringer jeg ikke nødvendigvis har super lyst til å gjøre. Det er krevende å skulle forandre på noe man i utgangspunktet ikke ar noe behov for å endre. Som trening, mat og kropp. Men det er gøy å kunne gjennomføre bikinifitness drømmen. Det er noe jeg skal være super stolt av å ha på cv´en for å si det sånn. Så gjennomføres skal det uten tvil. 

Nå er vi på vei til Sverige for å kjøpe masse kjøtt og andre godsaker. Fryseren er ryddet og mat er kastet så nå skal det hamstres prottis i store mengder. Hihi..

Nyt søndagen videre finingene mine♥

Ikke glem å følge meg på instagram HER!
Og lik gjerne facebook siden min HER! 

Gårsdagen! Kjærestedate i gamlebyen..

 • 13.07.2016 kl. 17:30

I går storkoste vi oss som verdens verste kjærstepar i gamleda´r! Strandkos på dagen, trening også dro vi på tapasdate i gamlebyen og det var så romantisk og koslig. På kvelden er det en helt magisk stemning der og det er virkelig noe helt eget. Det var jo cheatday nr 2 (selvom jeg skal være ærlig å si at det har blitt en liten smaksprøve av diversen desserter og iser innimellom også) Vi startet cheat day med lunsjdate på pizza hut som jeg hadde siklet på helt siden jeg var der sist og spiste en kjip salat mens de andre spiste pizza og koste seg. Det så dere vel på snap tenker jeg. Hehe.. Jeg koste meg glugg ihjæl da jeg fikk smake pizza hut jeg også og det var så verdt det. Selvom jeg ENDA har foodbaby fra i går så gir jeg F! Hihi.. Det går over.

Vi dro hjem etter stranden og tok en treningsøkt. Økten var super god og jeg er 100% sikker på at det er pga pizza hut som pre workout meal. Kan vi hvertfall late som. Det var energi og jeg fikk super god kontakt med musklene jeg jobbet med. Så var det dusj og ordnings før vi dro opp til gamlebyen. Dere spyr sikkert av gamlebyen prat på snap og her, men jeg elsker slike steder med så nydelig energi i luften. 

Vi bestilte et LASS med mat, noe dere sikkert på på snap også. Kelneren sa når vi ramset opp alt vi skulle ha: "A lot of food!" Vi bare.. "Yeyeh, perfect!" Haha.. Men ærlig talt. Vi hadde IKKE trodd at vi skulle få så mye, men vi fråtset det i oss og det lå bare et par kjøttboller igjen nå vi var ferdig. Det stoppet ikke der og dessert skulle man jo ha så da ble det banoffee pie med vaniljeis til dessert sammen med en nydelig capuccino. For dere som ikke vet hva banoffee er så er det banan og karamell (toffee). Og det er bare latterlig godt sammen med vanlije. Sweet baby jesus noe så godt♥ Jeg sovnet i stabilt sideleie som jeg alltid gjør etter en cheatday og når jeg våknet i dag var jeg fortsatt stinn for å si det mildt.

Hvis du vil få med deg mer av hva som skjer i min lille verden så ad med på snap: CHRISUNIVERS
Og jeg er rimelig uhøytidelig på snap om du lurer! Haha.. Dør av meg selv!

Også må jeg skyte inn at jeg gleder meg noe helt vilt til å komme hjem til rutinene mine og gymmen min♥ Er så motivert atte FY, hvertfall med cannoli spising og tapasfråtsing som ligger innabords. Også får jeg noen pakker i posten som jeg gleder meg MAKS til å åpne. Hint: ICANIWILL ville sende meg nye styles fra ny kolleksjon♥ Og en pakke fra X-Life med en ordre jeg har lagt inn på noen favoritter! Livet smiler dere♥ Det er så gøy!

Her kommer et lite bildedryss fra gårsdagen til dere.

Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Facebook HER! 


 

Feriemodus x 100! Bildedryss..

 • 11.07.2016 kl. 20:28

Hey babes! Nå er det dårlig med oppdatteringer her inne altså! Men instagram skjer det ting daglig! OG det er derfor jeg har gitt dere full tilgang på behind the scenes ved å åpne snapchat for dere. Så er dere nysgjerrige på hva jeg holder på med her i latskapens land så ad meg gjerne: CHRISUNIVERS

Tro meg.. Denne treningsbloggen kommer sterkere tilbake neste uke når det er back to basics og ingen cannoli´s i nærheten!
Haha.. De kommer jeg aldri til å glemme. Skal tilbake hit uten noen form for mat restriksjoner for å si det mildt og da skal jeg kjøpe en kg!! For det solgte de nemlig. En hel kg. Og jeg skal glefse til de som tør å spørre meg om å smake. Muhaha!

Vi koser oss kjempe masse! Har hatt treningsfri i helgen og det har vært deilig, for dere.. Det frister ikke så mye å trene inne når det er så nydelig vær. Og ikke bare det. Det er jo helvettes varmt. Sweet baby jesus! Jeg tror jeg skal få illebefinnende jeg altså. Men det går jo greit. Litt selvlagde treningsprogrammer disse 2 ukene men jeg koser meg med det. Litt avvik fra den originale gjør ingenting så lenge øktene er like intense. 

Her kommer et lite bildedryss fra gårsdagen da vi var på marked i gamlebyen. Som jeg forresten forelsket meg helt i. Altså. Jeg vil bo inni et lite townhouse der inne. Og de menneskene som jobbet og bodde der. Helt nydelige! Snakk om sjel og sjarm♥ My kind of peeps♥ Det var så koslig at vi gikk morgencardio dit i dag tidlig og drakk en deilig cappucino også skal jeg jaggu tilbake i morgen også for jeg fikk ikke med meg hele markedet i går, men heldigvis er det åpent flere dager. Vi skal også på date og spise tapas der nå straks så nå må jeg løpe..

Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Og lik gjerne facebook siden min HER! 
 

Gårsdagens utflukt og utskeielse..

 • 09.07.2016 kl. 09:53

Jeg må si jeg gleder meg litt til å komme tilbake til rutinene mine hjemme med både mat og trening. For det er faktisk ikke lett med maten her nede. Alt drypper av olje og når man spør om de kan grille kjøttet uten olje og uten saus så gidder de ikke prøve å være litt kreative en gang. De bare kaster litt salat i en bolle og strør noen tørre kyllingbiter over. Og da er det så dritt å sitte å glane på alle rundt meg som spiser saftig og fresh mat. Jeg har vært veldig flink hittils, det må jeg si. Men jeg drar ALDRI på ferie på diett igjen. Ikke fordi det ikke går an, men fordi jeg personlig ikke vil. Jeg vil kunne kose meg på ferie og trøkke trynet fullt av doughnuts og lays potetgull uten og ofre det en tanke. Hvis man skulle legge på seg en kilo eller 2 så går det seg til når man kommer hjem alikevel. Who the fuck cares? Jeg er ikke noe hysterisk menneske på akkurat det der. Men nå så MÅ jeg jo være det. Og jeg er ikke fan. Men jeg skal være 100% ærlig å si at i går røyk jeg på en tapas smell! Og det var så godt! Gud bedre♥  Spist er spist og jeg gidder ikke å ha noen form for dårlig samvittighet når jeg er såpass flink ellers. Jeg har jo stålkontroll på hvordan kroppen min  fungerer. Og hvordan den reagerer på mat etter lang tid med makrotelling at det vil ikke utgjøre noe i det store bildet. 

Det har også vært noen spørsmål om jeg kan lage et innlegg og den store oppblåste skilpaddemagen min jeg la ut på snapchat fra jeg hadde cheatday og det kommer :) Følger du meg ikke på snap? CHRISUNIVERS så finner du meg♥  Det er på snap du får se hvem jeg egentlig er. Haha.. 

I går leide vi bil og kjørte litt rundt her på Mallorca. 9 stk i en 9 seter med dårlig aircondition og uten noe særlig mål for turen ble en utfordring, men det ble hvertfall noen fine bilder og vi besøkte et helt nydelig sted. Her kommer et lite bildedryss til dere..


Topp og shorts fra H&M // Sko fra Eurosko // Caps fra URBAN

I dag er det stranda som gjelder også skal jeg innom gymmen etter sol og bading for å kjøre ukens siste beinøkt når jeg er ferdig svidd for dagen. Jeg har laget mitt eget bein program her nede da det mangler litt utrstyr på gymmen til å kjøre det jeg skal. Tenkte jeg skulle dele det med dere i et eget innlegg. Da har jeg rett og slett tatt mine favorittøvelser for bein og satt de sammen med noen av øvelsene på bikinifitness programmet mitt til en heftig miks. Deilig å kunne trene noe av det JEG liker best og ikke bare et program jeg slavisk følger. Så jeg får nyte alle mulig utskeielser mens jeg kan disse 2 ukene på ferie. Enten det er avvik fra matplan eller treningsprogram. Hihi.. Når jeg kommer hjem er det gameface ON! 

Og dere! TUSEN takk for de herlige kommentarene deres både her og på instagram♥ Jeg må bare få sagt det! Det er så utrolig koslig. Dere gjør dette så gøy og jeg storkoser meg om dagen. FOR en heiagjeng! Over 11 tusen følgere på instagram. Også synes jeg det er ekstra gøy at dere vil være med meg rundt på snap også♥

Nå skal ansiktet smøres med faktor 30 og bikinien skal på. Vi sees på snap♥

Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Og lik gjerne facebook siden min HER!

1 mil morgencardio på stranden..

 • 07.07.2016 kl. 19:54

//Sponset Innhold//

For en morgen♥ Dere har kanskje vært med meg på tur allerede ved å titte på snapchat? CHRISUNIVERS hvis du ikke har lagt meg til ennå og vil bli med meg rundt. Der finner du en mer uhøytidelig Christine for å si det mildt? For dere fikk vel med dere tidenes foodbaby i går kveld? Jeg trodde seriøst jeg skulle stryke med. Når jeg la meg så var det stabilt sideleie for å si det mildt. Også de blodårene da gitt! Grøss! Anywho..

Vi satt klokken på 06:30 i går og jeg gruet meg allerede da. For er det noe jeg ikke er så er det A menneske. Jeg kunne gitt høyrearmen min for å være det, men nei. Det går jo ikke. Har jo jobbet hardt for å få en bicep på den armen. Da sover jeg heller litt lenge.. 

Vi hoppet opp, for det går ikke ann å ligge å dra seg. Da blir man fanget av den onde senga som vil at jeg skal være lat. For det er jo bare senga sin feil siden den er så god. Ondskapen sjæl! Vi smørte oss med solkrem og kom oss ut døren på 10 minutter! Ikke noe nøling. Så kroppen og hjernen ikke skjønner hvor tidlig det er.

Fordelene med å gå en tur på morningen før man har spist er at man kickstarten forbrenningen og man bruker av gårsdagens energilager. Noe som var veldig greit i forhold til min cheatday. Haha! Nok og ta av der for å si det mildt. Hvis du vil teste det så anbefaler jeg og spise et måltid som inneholder karbohydrater og protein når du er ferdig og evt. FØR en styrkeøkt hvis det kommer rett etter turen. Så du har energi på gymmen og byggesteiner for kroppen. 

Når vi var i gang så var det utrolig deilig. Det var så rolig. Bortsett fra noen andre som jogget og gikk tur, men stranden var tom og ingen hadde kommet ennå. Helt fantastisk. Vi gikk akkurat 1 mil. Se selv..Måtte bare ha med dette bildet pga bein og rumpe. Her er det ingen posering eller noe! Bare snur med for å spørre Kim om det var ok lys og ta bilde i. Her ser jeg deffinitivt at det har skjedd mye med bein og rumpe den siste tiden♥ Hihi! Happy beach camper!

Stoppet på vei tilbake for en ferskpresset juice. Dumme som vi var så valgte vi sitron. Det smakte helt forferdelig! Sur som f. Det burde vi vel egentlig skjønt, men hei.. Det var tidlig, hjernen hang ikke helt med..
Skoene mine er fra X-Life HER! // Sportsbh H&M // Shorts kjøpt på Mallorca♥ (Og ja den er ekte, ikke kjøpt i en strandbutikk! Haha)

Takk for at du tittet innom min lille treningsblogg ♥ 

Ikke glem og følge meg på instagram HER! 
Og lik gjerne facebook siden min HER! 

//Sponset Innhold//

Body balance i drømmehagen..

 • 05.07.2016 kl. 20:48

//Sponset Innhold//

Jeg er så heldig som har en så sporty mamma! Hu er helt fantastisk! Hun er nettopp nyutdannet body balance instruktør blant mange andre ting og hun har tatt med musikk og ordnet så vi kan gjør body balance her på Mallorca. Hvis du ikke har fått med deg hvor sporty mammaen min er så kan du sjekke instagrammen hennes HER! For masse inspirasjon. 

Hagene rundt hotell området er bare helt nydelig så det var jo klart vi fant en nydelig liten plass og holde på♥

Body balance er en blanding mellom yoga, banse og styrke samtidig som at det er god stretching/restitusjon for musklene. Veldig genialt når man kun pumper jern og fokuserer på styrketrening ellers. Total avkobling og man bruker kroppen på en helt annen måte enn når man løfter tungt. Body balance er KNALL tungt det også, men mye fordi du bruker kjernemuskulatur, støttemuskulatur og det er veldig statiske øvelser. Kjempe gøy og veldig utfordrende.

Her kommer et lite bildedryss til dere av øvelser vi gjorde..

Super deilig sett fra X-Life. Sitter knallbra og shortsen har bra lengde og er høy på livet. 
Shorts HER! // Sportsbh HER! 

Anbefaler alle og teste det. Diverse treningstudioer kjører dette som gruppetimer. Hvertfall Fresh Fitness blant annet.

Nå skal vi ut og spise middag. Det meste skjer på snapchat om dagen så følg meg gjerne der: CHRISUNIVERS
Ikke glem og følge meg på instagram HER! 
Og lik gjerne facebook siden min HER! 

 

//Sponset Innhold//
 

Ferie! Bilder fra den første dagen..

 • 04.07.2016 kl. 11:11

//Sponset Innhold//

Håper dere holder følge på snap for det er der det skjer. Hehe.. Andre hele dagen her i dag og i går var det hviledag. Full avslapping på stranden og super chill! I dag blir det å teste gymmen her og jeg er så spent. Jeg er veldig spent på hvoprdan det blir å trene i denne varmen for jeg er egentlig en person som takler varme dårlig. Så det blir spennende å se om jeg svimer av lilla i trynet med en svettepøl rundt meg. Ser det for meg. Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdattert og få tatt noen bilder til bloggen av økten. Ser for meg et stk hummerfarget Christine i gjennomsvett treningstøy. Gymmen åpner relativt sent så det blir ettermiddagsøkt. Det er bein på menyen i dag blant annet så stay tuned♥

Aaaahhh.. Ferie.. Her kommer noen bilder♥

Her kommer et lite bildedryss fra vi dro. Jeg kjeda meg ihjæl på flyet som dere ser. Gud bedre.. I Tillegg til at jeg har flyskrekk og kjærsten sov nesten hele turen liksom..

Jeg fikk mail fra Miiego før jeg dro på ferie og de lurte på om jeg ville ha et headsett til trening min. Men så var jeg jo så heldig og fikk et fra X-Life! De er trådløse og sitter døds godt på! Du får de på salg med 25% rabatt HER! ♥ Hvor digg er det ikke å slippe krøllete ledninger?! Jeg kan bli ustabil av å sitte å knyte opp sånt jeg ass. Så da sparer jeg meg selv for mye aggresjon. Haha!
Og ja dietten går.. Bra.. Selvom.. Jeg er litt bitter! Haha.. Jeg skulle så ha dyttet trynet fullt av is og desserter og bare kost meg uten å tenke en eneste kallori! Det skal sies.. Såpass ærlig skal jeg være. Gidder ikke sånn "Å, det går så fint. Livet er fantastisk" Ja, livet er fantastisk, men det går sånn semi fint. Hehe.. Jeg svaner virkelig den ferie overspisingen for det er ikke noe som plager meg egentlig. Det var null stress for meg og komme hjem fra ferie i fjor med litt ekstra bagasje hvis dere skjønner. For mye av det er vann og resten går seg til etter noen uker med rutiner igjen. Men jeg koser meg! Jeg fant til og med en isbar som solgte sukkerfri sjokolade, vanilje og youghurt med bær is. Så jeg skal ærlig innrømme at jeg unte meg en liten kule av den :) Hihi.. Og den smakte DØDS godt.

Jeg driver og mikser og trikser litt med måltidene, men jeg får i meg de proteinene jeg skal og kabalen går opp. Heldigvis er det ferskt grovbrød rett ved siden av oss hver morgen og masse sunt pålegg på supern. I tillegg har vi kjøpt egg så her er det no worries, jeg overlever! Frokosten har vært grovt brød med ost og kalkunpålegg, lunsj salat med kjøtt, middagene spiser jeg jo rent kjøtt med salat og litt potet også spiste jeg laks med salat den dagen vi kom. Til kvelds har jeg kun tatt meg en proteinshake og litt frukt♥ 

Jeg planlegger cheat day. Haha! Som det matvraket jeg er. Men jeg har ikke bestemt meg for når jeg skal ha de ennå. Tenker kanskje Onsdag/torsdag ish♥ Jeg skal speide meg ut de beste stedene og cheat´e på først. Mihihi! Jeg sikler på blant annet crepes med nutella, krem og jordbær, en haug av iskremdesserter selvsagt og oreokake. Men samtidig så vil jeg ha en kingsize middag også. Så vi får se hva det blir til!

Jeg må også si tusen takk for all den fine responsen jeg har fått på instagram de siste dagene♥ Dere er awesome og gjør dette fitnessprosjektet så utrolig gøy! #Motivasjon ♥


Følg meg på snap hvis du vil være med på resten av ferien min: CHRISUNIVERS

Og ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Og lik gjerne facebook siden min HER! 

//Sponset Innhold//
 

Feirer 10 000 følgere på instagram! Rabattkode til dere hos X-Life!

 • 02.07.2016 kl. 12:01

//Sponset Innhold//

God Lørdag vakringer! Herregud i går rundet jeg 10 000 følgere på instagram og det skal selvsagt feires! Og siden jeg er X-Life ambassadør skal dere få 25% på ALLE ordinære varer hos www.xlife.no ved og bruke koden: CHRISTINE25 når dere kommer til kassen. Koden varer ut Søndag 3/7 (ut morgendagen) Hvor fantastisk er ikke det da!♥ Så jeg vil vise dere noen av mine wanties som dukker opp i min postkasse når jeg kommer hjem fra ferie♥ Det er så mye fræsht at jeg dør! Og man får faktisk ikke for mye treningstøy. Den som sier noe annet juger! Haha.. Eller er kjærsten din som prøver å få deg til å spare pengene (snakker av egen erfaring..Kremt)

Jeg vil nok en gang takke dere alle som kommenterer og leser min treningsblogg samt følger meg på instagram♥ Dere gir meg en helt syk motivasjon og det gir meg så utrolig mye treningsglede at dere aner ikke. Jeg elsker å planlegge (noen ganger ta på sparket) innlegg jeg skal skrive og øvelser jeg vil vise dere♥ Og da er det ekstra morsomt med all den fine responsen jeg får♥ Anywho! Føler jeg har sagt dette så mye i det siste så jeg håper dere forstår hvor mye det betyr for meg♥

Sjekk ut disse herlighetene..

Love love love! Døds fresh thighs med sporty look HER! 

Knallfin tank topp som passer til alt HER! Min absolutte favoritt! Denne thightsen gleder jeg meg til kommer i postkassen. 1. Thights HER! // 2. Topp HER! // 3. Hoodie HER! 

Elsk på dette settet! 1. Bukse HER! // 2. Topp HER! 


Denne thightsen er sort og hvit, bare litt dårlig lys! Den er hvertfall døds fin! 1. Thights HER! // 2. Topp HER! 

Også er det dette settet her da! Elsk og ELSK! 1. Thights HER! // 2. Topp HER! // 3. Sportsbh HER! Finnes også i shorts HER!

Fargen er bare himmelsk! 1. Thights HER! // 2. Genser HER! // 3. Sportsbh HER! // 4. Zip jakke HER! 

Edgy go kult antrekk! 1. Thights HER! // 2. Tank top HER!

VERDENS BESTE THIGHTS! Som gir deg verdens fineste rumpe. Super god hold og den beste mykeste stretchen du kan tenke deg♥ 
Hvis du skal unne deg en ting og du vil ha noe som går til alt så trykk denne hjem.
 1. Sort HER! // Bringebærfarge HER! 

Tusen takk for at du tittet innom bloggen i dag. Håper du fikk litt inspirasjon. Happy shopping! Husk å bruk rabattkoden: CHRISTINE25 når du handler hos www.xlife.no til og med morgendagen!

Ikke glem og følge meg på instagram HER! 
Lik gjerne facebook siden min HER! 

Snapchat: CHRISUNIVERS hvis du vil være med i min hverdag og akkurat nå er det ferie!♥ LET´S GO!♥VAYCAY TIME! 

//Sponset Innhold//


 

 

Diett på Ferie.. Offfff...

 • 01.07.2016 kl. 10:50

//Sponset Innhold//

Shit, jeg gruer meg litt til den biten av ferien! Å ikke kunne hive innpå med lays potetgull på stranden og strawberry daquiry til forrett hver dag. Hehe.. Siden jeg er et mega matvrak og hjernen min fungerer sånn her: kos = mat så er det naturlig for meg og ha snacks tilgjengelig non stop på ferie. I fjor så kjøpte jeg en sånn giga pose med M på vei TIL og den var vel borte før vi ankom hotellet hvis jeg ikke husker feil. Haha.. Også ELSKER jeg brødet man får servert med en gang man setter seg ned på en cafe/restaurant. Gjerne med et tonn aioli til. Jeg er av den typen som spør om mer enn det de kommer med. For det er jo som regel 1-2 små loffskiver pr person. Og siden jeg er et matvrak som ikke eier skam spør jeg om en runde til. På ferie er jeg vant til å spise sikkert 4 is om dagen fra supern, i tillegg til dessert etter hvert måltid og drinker i ulike slush versjoner for å kjøle ned kroppen min som egentlig ikke tåler noe særlig varme. Potetgull og annet snacks er innenfor rekkevidde til enhver tid og det er snack time anytime da for å si det mildt. Dere kjenner meg kanskje såpass nå♥

Så hvordan blir det i år? Når jeg skal gå på diett på ferie. Her testes viljestyrken hardt, det blir en mental struggle. Det er jo helt sjukt. Her har man betalt shitload for å dra på tur så skal man sitte å spise mager kesam liksom. Haha.. Det føles spesielt. Men dette er selvvalgt og av egen fri vilje. Jeg kan gi meg når jeg vil, og det er jo ca like stor sjanse for at jeg gir meg som at det begynner å snø i helvette. Men hvis man snur det så sier jeg heller: Jeg har jobbet beinhardt med trening mot bikinifitness i snart 1 år også skal jeg kaste det bort pga noe pottis på stranda og is til frokost? Nah, ikke i år! I år er målet mitt så soleklart at noen gamle ferievaner skal ikke komme i veien for det. Så hvordan skal jeg få det til? 

Jeg kommer til å spise mye av det samme hver dag tenker jeg for å gjøre det så enkelt som mulig for meg selv. Bortsett fra middag for da har jeg valg mellom alt rent kjøtt og karbohydratkilder så det skal gå fint.

♦ Måltidene utenom middag blir nok noe som dette ♦
Grovt brød med kjøttpålegg/ost, egg/omelett, salat med kjøtt, havregrøt med proteinpulver, quest bars, mager kesam/cottage cheese med zeroh saft og friske bær, proteinshake, riskaker, riskaker og masse frukt og bær.

Dette er for å gjøre det super simpelt. Finner jeg noe annet og mer spennende går jeg selvfølgelig for det. Men dette er utgangspunktet. Heldigvis har vi fullt kjøkken i leiligheten så det skal ikke være noe problem å følge denne planen da disse matvarene får man på hvilket som helst supermarked. Jeg vet jeg kommer til å drikke syke mengder med kalorifri brus som pepsi max, coke cherry og 7 up light samt spise frukt som jordbær og melon til snacks. Og tyggis! Tyggis redder dagen. Spiser seriøst 3 extra pakker bare på jobb! Burde få noe slags klippekort eller noe faktisk.

Matvarer jeg tar med meg hjemmeifra er: 
Zeroh saft med smak av hvit te og lichi (den er bare latterlig god i mager kesam), stevia søtning, quest bars og proteinpulver. 

Siden vi reiser med familien og mamma og dem er der nede allerede så har snilleste mamma allerede funnet ut at de har kesam og andre matvarer jeg skal spise på matplanen min i umiddelbar nærhet. I love you mamma! Så det senker skuldrene mine litt. Det er jo ikke alltid like lett å komme til et annet land og skulle gå i matbutikken og fikse mat som om du bor der liksom. En ting er et engelsktalende land, men Mallorca.. Habla es protein? Haha..Da er det godt mamma har gjort research´en for meg og speida ut godsakene. 

Også MÅ jeg bare si som jeg nesten alltid gjør føler jeg. Hadde jeg ikke skulle stilt i bikinifitness i Oktober så hadde jeg som alle andre dratt på ferie og kost meg med akkurat det jeg ville og spist is dagen lang. Som jeg gjorde i fjor! Dette er IKKE en spiseforstyrrelse, det er et mål og en drøm og da innebærer det visse restriksjoner i perioder som konkurranse oppkjøring. For man får desverre ikke en bikinifitness kropp uten å ha et kontrollert kosthold, selvom jeg skulle veldig gjerne ønske at ben&jerrys gav meg muskelmasse! Haha! DA, hadde jeg sittet non stop med snuta i boksen LETT!

Som dere skjønner så er det veldig veldig viktig for meg og få frem at jeg ikke fremmer kalorikutt og diettliv! Det er en del av prosessen jeg må gjennom som er i denne bikinifitness pakka. Det er ikke noe jeg ønsker at dere skal få inspirasjon til å gjøre. Jeg vil få frem en sunn og balansert livstil (selvom det ikke er så lett med diett) og jeg vil ikke snakke unødvendig mye om kalorier ditt og kalorier datt. Min treningsblogg skal være noe for alle og jeg ønsker at uansett om du er super sporty eller om du kanskje ikke har trent så mye i ditt liv blir inspirert til en litt sunnere og kanskje litt mer aktiv og balansert livstil. Trening skal være gøy og sunn mat skal være enkelt♥

Nå skal jeg fortsette inni denne pakke galskapen min. Herregud jeg overpakker noe så sinnsykt! Jeg har lyst til å ha med meg 5 par sneakers liksom. Det går jo bare ikke :O

Følg meg gjerne på snap: CHRISUNIVERS hvis du vil bli med meg på ferie. Der er det litt mindre høytidelige bilder av meg selv, trening og annet fra hverdagen min♥ Bli kjent med meg utenom bilder på insta og blogg♥

Ikke glem instagram HER! Helt uvirkelig at jeg snart har 10 000 følgere og helt SINNSYKT gøy! Tusen takk dere <3 Jeg har også en overraskelse til dere når jeg runder 10 K så titt følg med♥
Og lik gjerne ​Facebook siden min HER! 

Slenger med bilde fra gårsdagens økt hvor jeg hadde ny rekord i ordentlige pullups! Hele 5 stk! WOHO! (Det ligger film av det på instagram)
 


Thights fra X-Life HER! // Sportsbh fra H&M

//Sponset innhold//

 

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no