Palmesus!

 • 30.06.2017 kl. 19:29

Okei babes! En kjpp oppdatering nå for jeg er på vei ut døra. Nå er det palmesus som gjelder for resten av kvelden og bli med meg på snap om dere vil det! CHRISUNIVERS! Dagen har gått i ett og vi var oppe klokken 08:00 i dag og vært og hentet båndene våre, shoppet og kost oss i sentrum. Nå er det på tide å pelle rumpa si ut og jeg gleder meg enormt mye! Jeg har vært superflink med diett i dag og er så stolt over at jeg har klart å ikke spise masse rart og nå skal jeg kose meg med noen drinker ;) 

Jeg har laget en palmesus spilleliste dere kan sjekke ut HER! Nyt fredagen og helg babes!! Love you!!♥Galskap!

 • 29.06.2017 kl. 19:22

Okei, pakkegalskapen ankom Christine Village i dag tidlig. I have officially done it again. Jeg var oppe ganske tidlig i dag og fått unna en del jobb nå på morningen. Heldigvis er det ikke langt fra kontoret og hjem til pakkekaos. #HjemmeKontorRocks! Dagens gigantiske kaffekopp nr 2 gikk raskt ned på høykant og jeg klør meg i bustehuet mens jeg tenker over hva jeg må ha med meg til Kristiansand. Er det mulig å bare teleportere alt jeg har ned dit for 2 dager? Haha... Jeg klarer ikke pakke fornuftig jeg. Jeg er den personen som må ha med alt. For "HVA OM?" Jesus christ det ser ut som jeg skal være borte i 2 uker! Og skoene da!! Jeg skal helst ha med meg alle sneakersene mine. Er dere klar over hvor vanskelig det er å bare velge noen? Det er som å velge bort 1 av barna dine. <-- Ja, sikker en realistisk sammenlikning. Haha.. Men dere skjønner hva jeg mener sant?Det er ikke akkurat lett å pakke heller da når det er spådd relativt kjipt vær også går man å håper på sol alikevel. Så jeg pakket jo egentlig som om det er 30 varmegrader og steiksol, men innerst inne vet jeg at jeg kommer til å fryse ihjæl om jeg ikke tar med noe mer. Ah, the paiiiin! Kunne det ikke bare blitt knallvær da? Måtte jo pakke til både sommer og høst føler jeg. Og det er så dritt.

Og veit dere hva? Joda, siden jeg egentlig er en liten gjerrigknark så fant jeg jo endelig til slutt ut at jeg skulle ta tog fordi det er så dyrt å fly. Men siden jeg er så treig og ikke skulle bestille togbilletten før i dag så er ikke NSB minipris tilgjengelig lenger og jeg måtte betale like mye som en forbanna flybillett omtrent. Jadda! 1-0 til idioten som ikke bare kan gjøre ting hun burde og skal. Der fikk jeg den i trynet :P Lesson learned, vær tidlig ute når du skal gjøre det uansett :P Fucktard ass!

Etter å ha parkert bilen min på Lørenskog og tatt en heseblesende busstur inn til Oslo og endelig sitter på toget så gleder jeg meg greit til å komme frem til Kr. Sand og ikke minst en sinnsyk helg med palmesus og god stemning! Jeg må si jeg har litt klump i magen angående det å dra på 2 dagersfylla midt i en diett jeg i utgangspunktet startet alt for sent med så jeg har liksom ikke "råd" til å fucke det opp. Det er ikke innafor i det heletatt! Shame on me! Men altså.. Livet! Livet skjer og noen ganger trenger man en pause i galskapen for å klare og holde ut frem til mål. Jeg har ikke en sykt streng diett som mange andre og jeg tror og håper jeg skal komme i knallform selvom jeg kanskje ikke gjør ting helt etter boka. Det gir hvertfall masse motivasjon til å fortsette fremover da. 

For mer av hverdagen og palmesus legg meg til på snap da vel: CHRISUNIVERS (Og til dere som allerede følger: Jeg får desverre forresten ikke snappet noe fra trening på jobben til Kim mer. Det har blitt SYKT strengt på jobben til Kim nå og jeg kan ikke tøye den strikken noe lenger desverre :( Får vurdere å trene på det andre stedet på Rena neste uke. Bah! Hold ut! Flytter neste uke :D )

10 ting jeg ikke kan leve uten!

 • 28.06.2017 kl. 19:00

//Sponset Innhold//

1. Cheat days og spesielt sjokolade! Altså.. Hallo!♥♥♥

2. Pepsi Max!! Hell no H2O. Haha!

3. Sømløse highwaist tightser! Finnes det noe bedre egentlig? 

4. Et treningstudio som passer inn på instagrammen min! Haha, ja.. Its true!

5. Tlf, mac, ipad, kamera oooosv! Ganske obvious da..

6. Banneord! Off, banner som en sjømann vett..

7. Foundation og concealer til de svarte hullene jeg har rundt øya.. Baaah...

8. Sneakers!!! Jeg får aldri nok.. Har faktisk et par som venter på meg hos posten as we speak :O Det er en sykdom!

9. Bilen min! For jeg er faktisk sykt lat. Kunne kjørt til postkassa typ.. 

10. Rettetanga mi! Har dere sett på snap åssen håret mitt egentlig ser ut? BAH! ​

→ Hva med dere? Har dere noe dere ALDRI kunne levd uten? 

Tights HER! // Topp HER! // Sportsbh HER!  
Alt fra x-life.no - Og i dag får du 30% på valgfri vare ved bruk av koden → XLIFE10ÅR ← fordi det er bursdag!
//Sponset Innhold//

Diett + grilling = sant

 • 27.06.2017 kl. 11:26

Sommeren er den beste tiden å være på fitnessdiett på. Ikke det at jeg har prøvd å være på diett ellers på året, men på sommeren så er det så mye gode frukter og bær i butikken, man får lyst på friske salater og man griller typ annenhver dag. Og når det kommer til grillmat så er jo det faktisk kjempe sunt. For man lager jo som regel en salat eller griller noen grønnsaker, spiser poteter eller ris og kjøttet man griller er jo som regel rent og den beste kilden til protein. Så akkurat når det kommer til grilling så føler jeg meg som en av gjengen og tenker ikke over at jeg er på diett i det hele tatt. I går så lagde jeg en superdigg maiskrem som jeg spiste med grillspydene mine. Den var dødsgod!! Og det er kun 2 enkle ingredienser og er det noe jeg digger så er det enkel mat som smaker godt.

Maiskrem stor porsjon:
- 1/3 ish boks mager kesam (se litt ann hva slags tykkelse du liker)
- 2 bokser mais
- Salt, pepper, chilikrydder

Miks alt i en blender så den blir ganske smooth og la stå i kjøleskap til den er iskald. Noen liker varm maiskrem, men jeg synes det er godt når det er kaldt. Litt som hummus egentlig. Hihi.. Og det var supergodt med grillspyd. Det ble den sykeste maisfesten i går da siden jeg hadde mais på grillspydene mine også, men jeg eeelsker mais så det er helt innafor. Jeg lagde en digg salat med spinat, rødløk, tomat og agurk og hadde til og det var magisk godt! Og jeg glemte til og med å bruke dressing på salaten. Dyppet alt i maiskremen. Hihi! 

På grillspydene har jeg:
- Kyllingfilet skåret i store terninger
- Paprika
- Rødløk
- 1 Maiskolbe skåret i 5 deler. 
- Krydder fra alle kanter. Hihi!

Det trenger ikke være så komplisert. Dette tok 10 min også var det på grillen. Og jeg ble stappmett! Så grill med god samvittighet! Ikke legg så mye i det og kos dere. Kjøtt smaker jo 10 ganger bedre når det er grillet også. Am i right? 

I dag så har jeg en del på planen! Jeg skal trene overkropp, lage planer til noen av de nye jentene mine, fortsette å pakke til palmesus, gå gjennom klesskapet mitt og se om det er noe jeg kan gi til lillesøster eller frelsesarmeen og gå gjennom bod nr 2 med tanke på at jeg faktisk flytter neste uke. SHIT! Dette blir 2 hektiske uker og jeg håper jeg får gjort jeg skal hvis jeg organiserer ting riktig♥ 

Ønsker dere alle en nydelig Tirsdag, her skinner sola! Hvor i landet er du og har du sol? ♥♥♥Booty mandag - 5 Hanteløvelser for rumpa!

 • 26.06.2017 kl. 16:43

//Sponset Innhold//

Mandag for min del betyr 1 ting... LEGDAY med rumpefokus! Oh yes.. Siden jeg stod opp i dag har jeg gruet meg til dagens økt fordi før de syrete rumpeøvelsene mine så har jeg tung knebøy og markløft. Og jeg gruet meg helt VILT! Inni hodet mitt i dag har det vært en evig kamp "klarer jeg å øke eller klarer jeg ikke? JO! Jeg SKAL klare det" Også gikk det faen meg! Herlig♥ Da snakker vi pangstart på uken! For jeg får ikke sagt det nok jenter. Hvis man vil bli sterk og bygge muskler så må man ikke være redd for å ta i et tak og man må stadig utfordre seg med tyngre vekter slik at man har progresjon i treningsprogrammet sitt. Det er jo der mye av motivasjonen ligger. I det å bli sterkere og bedre enn man kanskje var forrige uke♥ Ah.. Trening ass! Gjør meg så forbanna glad da! 

MEN! Nå skal jeg slutte å preke om det da for i dag tenkte jeg å dele 5 supergode hanteløvelser for rumpa. Alle disse øvelsene (utenom rumensk markløft) kan også gjøres med kroppsvekt om og da kan de gjøres hjemme eller på ferie. Med for eksempel treningstrikker rundt knærne som vil gi litt ekstra motstand og rumpekontakt i noen av øvelsene.

↑ GOBLET SQUAT: Dette er en knebøy variant som er veldig god! Hvis man er helt i startfasen og ny på trening er dette en knallbra øvelse å starte med for å få inn knebøy i programmet og bli kjent med knebøy bevegelsen til man blir trygg og sterk nok til å kjøre knebøy med stang. Men det er også en øvelse som er fin å ha med i et beinprogram ellers også. Man kan også supersette øvelsen med en av de andre øvelsene i dette innlegget.

→ Stram kjernen/magen.
→ Når du skal sette deg ned så press lår og knær ut mot siden. 
→ Press knærne ut på vei opp og stram rumpa hele veien opp.

↑ RUMENSK MARKLØFT: Huuuge favorite! Min ultimate booty favoritt når det kommer til tunge løft er rumensk markløft med stang. Og heldigvis er det utallige måter å gjøre den på. Som med hantler for eksempel. I denne øvelsen er det hofteleddet som skal jobbe. Det blir kun en naturlig knekk i knærne ikke noe særlig knebevegelse. Husk også å ikke se i taket eller opp når du jobber for da blir du veldig anstrengt i nakken. Tenk at nakken skal være en naturlig forlenging av ryggraden.

→ Før hantlene nærme kroppen på vei opp/ned mens du bøyer deg ved at du dytter rumpa bakover.  
→ Kjenn at det strekker i bekside lår og dytt rumpa mot hantlene på vei opp. Tenk at armene bare skal dingle nærme kroppen. 

↑ UTFALL: Dette er jo både en elsk/hat øvelse. Hehe.. Her handler det om god teknikk for å kjenne det på de rette stedene. Les gjerne innlegget om hvordan man får bedre kontakt med rumpa i utfall HER! 

↑ SIDE UTFALL: Denne er MEGA heavy! En tung øvelse da det er en veldig uvant bevegelse for de fleste, så test den gjerne ut uten noe form for vekt. Den vil gi deg den "bubble but"´en folk snakker om nå om dagen. Den jeg evig jakter på. Hehe.. 

→ Still deg opp med bred beinstilling. Husk stram kjerne.
→ Når du beveger deg mot den ene siden så dytt rumpa bakover. Tenk litt som en skøyteløper egentlig :) 
→ Dytt i fra med hælen når du skal opp igjen. 

↑ ETBEINS HIP THRUST: Dette er en øvelse jeg gjerne gjør helt på slutten av en beinøkt som en finish eller i starten for å varme opp og få knallkontakt med rumpemuskelen i en beinøkt. Denne er også fette tung så hvis du ikke får den til teknikkmessig og føler at du ikke kjenner at det er rumpa som jobber så gjør den med kroppsvekt. Jeg har akkurat økt til 4 kg hantel og har kjørt den med kroppsvekt til nå. Det er ikke alltid det handler om å løfte tyngst. I slike øvelser som det her er det utrolig viktig å ha mind to muscle kontakt og kjenne at riktig muskel jobber.

→ Ryggen skal være rett gjennom hele bevegelsen!! Mange gjør en feil ved å la ryggen ligge på benken og jobbe med hoften ved å svaie ryggen opp og ned (inkludert meg selv tidligere) Men da kobler du faktisk UT rumpa. Og det vil vi jo ikke.
→ Så stram magen skikkelig og tenk at du skal gjøre en situps/crunch aktig bevegelse i mage/rygg. 
→ Dytt fra med hælen når du skal fra bunn til topp og tenk at hoften skal presses mot taket→ skvis rumpa og IKKE korsryggen!

Feel the burn babes & let´s get bootylicious!! Hehe.. Det er syrete øvelser og jeg liker å kjøre mange repetisjoner på de. Gjerne 15-20 reps. Noen ganger  gjør jeg 10- 12. Det kommer litt an på hvilke andre øvelser jeg gjør den dagen eller om jeg kjører noen av de i supersett eller avsluttende finisher øvelser også kalt burnout´s. Om dere vil kjører de som finishers/burnøuts så gjør gjerne 3  maks. Da blir du greit skjelven i beina. Jeg dør forresten også av tegningene på tavla på bildene. God stemning! Jeg kommer aldri til å bli voksen da.. Hehe..

Jeg håper dere alle har hatt en super start på uka og at dere tester ut noen av favorittøvelsene mine med hantler. 

♥Sleng gjerne inn en kommentar om dette er type blogginnlegg dere liker og om dere har noen ønsker til treningsrelaterte innlegg♥

Sports BH HER! // Tights utsolgt hos x-life.no // Treningsdagbok HER! // Sneakers utsolgt hos zalando.no 
//Sponset Innhold//

Den perfekte denim shortsen!

 • 25.06.2017 kl. 14:24

Er det bare jeg som KLIKKER noen ganger når jeg prøver klær? Sånn.. Really? Skal det ikke gå an å ha litt legs her i verden? Jeg hadde skjønt det om jeg var en broiler av en dame med like store muskler som Arnold, men come oooon! At det ikke skal kunne gå an å kjøpe seg en jeans eller shorts uten at det er enten eller? Og da mener jeg dette: Enten sitter det bra i rumpe og lår, men er drit stort i midjen eller så får jeg det ikke over hoftene og hvis jeg mot formodning gjør det etter en evig struggle i prøverommet hvor det til slutt ser ut som jeg har løpt intervaller der inne når jeg har fått faenskapen på. Da jeg faktisk har et indre håp om at den skal sitte bra i rumpa, nei da klemmer den jo alt flatt og glidelåsen ser ut som den har lyst til å gi opp livet og ikke nok med det så har den tatt kvælertak på lårene mine også. Og da er det bare å mentalt forberede seg på å få den av igjen og krysse fingrene for at den ikke kapitulerer på vei av. BAH! Lages det ikke klær til jenter med litt former? Hvor er stretchen? Stretch is bae!!På shopping forrige uke var jeg på utkikk etter noen freshe shortser til palmesus neste helg og la meg bare si det sånn... I STRIKED GOLD! Endelig fant jeg den ultimate shortsen som sitter fint i midjen, passer over den tydeligvis for brede rumpa mi og de for store lårene i følge mange andre butikker, og ikke bare det! Halve ræva mi datt faktisk ikke ut! WOHO! 1-0 til meg. Jeg er døds fornøyd!! Denne modellen er bare helt gull til oss jenter som liker å trene bein eller bare har naturlige fine store lår og litt ekstra booty. Jeg ble så glad at jeg kjøpte den i både lys og mørk og jeg må bare tipse dere om den. Den er highwaist, stretchy og passe lang for min del. Den tar heller ikke kvælertak på lårene så hvis man sitter så strammer det ikke til ubehagelig. AMEN! 

Den er fra cubus og det er egentlig det siste stedet jeg handler bukser eller shortser for de fleste gangene jeg har prøvd det har det ikke funka for meg, men nu jævlar! Jeg vil også anbefale dere å sjekke ut jeans´ene fra bikbok som heter superflex. De er også ræv og lår vennlige, sånn når vi er inne på det♥ 

Har dere noen favoritt jeans/shortser dere sverger til? LET ME KNOW!

PS! Kan dere forresten spotte smilehullet på låret mitt? Hihi..

Shorts HER! // Tee HER! // Solbriller HER! // Belte gammelt fra bik bok // Sneakers Adidas NMD (Utsolgt)
Fitness Diett - Hva jeg spiser på en dag!

 • 24.06.2017 kl. 11:23

Fitness mat og diett trenger absolutt ikke være kjedelig. Det at jeg skal stille i bikinifitness om knappe 3 mnd kan ikke synes på maten min vil jeg si. Jeg spiser helt vanlig sunn mat og ingen mat er nei mat rett og slett. Jeg bruker litt sunn fornuft og har noen "regler" for hver måltid som jeg liker å følge for at jeg skal få en viss standard på måltidene mine. For jeg vil jo spise kvalitetsmat med kvalitets proteiner, karbohydrater og sunt fett. Noen ganger tweaker jeg litt "reglene" så jeg kan kose meg litt ekstra, men det gjør jeg ikke så alt for ofte. Jeg følger strongbody prinsippet når det kommer til matvarer og måltider. Bruker ofte oppskriftene vi har også justerer jeg de litt etter egen smak og hva jeg har lyst på♥

Jeg spiser både brød, ost, dressinger, sukker, smør, ris, pasta osv. Mat som veldig mange "frykter" litt fordi det står så mye om det i artikler som "BRØD GJØR DEG TJUKK" Ehm.. Nei.. brød gjør oss like tjukke som all annen mat gjør om vi spiser for mye av det. Det handler om mengder pr dag/uke/mnd osv. Og det gjelder all mat. Så vær så snill og ikke frykt brød og andre gode karbohydratkilder. Karbohydrater er en viktig energikilde for kroppen og hjernen vår er faktisk avhengig av en viss mengde karbohydrat om dagen for å fungere som den skal så ikke skipp brød, pasta, ris og potet! 

Noen av mine favorittmåltider er: 

Frokost:
- Havregrøt med SUKKER(!), kanel og smør. (Da drikker jeg også en proteinshake ved siden av siden det er et måltid med mindre protein enn det jeg ønsker)
- Ostesmørbrød
- Knekkebrød/brød med skinke og kokt egg

Lunsj/etter trening: 
- Propud/mager kesam/cottage cheese med bær nøtter og havregryn
- Pizza med rugpolarbunn
- Riskaker med ost og skinke (dette synes jeg faktisk er drit godt!)

Middag:
- Sykt oppheng på salat med pasta og kylling for tiden! Får bare ikke nok!
- Taco i alle varianter
- Biff med stekte grønnsaker og ris/brød ved siden av

Kveldsmat: 
- Proteinpannekaker (når jeg gidder å lage)
- Havregrøt med sukker, kanel og smør + proteinshake (fått litt dilla på det også ja)
- Mager cottage cheese/mager kesam med nøtter, bær og ganola.

Når jeg sier at jeg har "regler" for måltidene mine så er ikke det noen superstrenge regler, men bare noen pinponts for at måltidet skal være godt sammensatt. Det skal helst være rundt 30g protein pr måltid og både karbohydrater og fett. Middagen blir alltid anderledes og mye mer proteinrik da jeg er glad i et godt stykke kjøtt i middagsmåltidet. Hehe.. Jeg spiser også alltid et måltid ganske raskt etter trening, selvom forskning faktisk viser at det ikke er et must for å få best mulig resultater av treningen da det metabolske vinduet i kroppen som tar opp den næringen er åpent lenger enn man tidligere trodde. Før så var det sånn "Du må spise innen 30 min for da lukker det metabolske vinduet seg" Nei.. Dette er feil! Jeg må spise etter trening for å ikke bli helt monster. Hehe..

Og når jeg spiser brød med kjøttpålegg og egg eller ostesmørbrød så bruker jeg seriøst en halv pålegg pakke. Det er fordi det er ikke nok protein hvis jeg kun skal ha 1 skive på brødskive :P

Jeg spiser 4 hovedmåltider pr dag og jeg liker å dele det inn slik. På denne måten får jeg jevne doser proteiner gjennom dagen og jeg anbefaler ikke noe mindre enn 4 måltider. Dette er en personlig anbefaling. Jeg spiser snack ved siden av disse måltidene. For eksempel noen riskaker med philadelphia freia pålegg, frukt og bær osv. Jeg spiser også alltid en eller to skjeer fra Kim sin gigantiske rømmegrøt skål som han spiser hver eneste kveld. Stakkars.. Han får seriøst aldri ha maten sin i fred! Men dere skal se den rømmegrøt skålen da. Det er et lass med sukker, smør og kanel og det lukter insane digg! Så jeg bare må smake ;) Hehe..

Jeg har også fått en del spørsmål om det er EKTE sukker jeg bruker på havregrøten min eller om det er sukrin og jeg kan med hånda på hjertet si at det er 100% ekte rent hvitt sukker. Litt sukker er ikke farlig. Alt med måte og litt er lov. Og hvor mye diggere smaker ikke havregrøten med sukker og smør da enn med proteinpulver og stevia dråper? Haha! Let´s be real! Alt må ikke være så "hysterisk sunt" hele tiden. Ja, sukker er tomme kalorier som gir deg så og si nada, bortsett fra et lite boost som raskt går over, men for guds skyld. Har du lyst på litt sukker på havregrøten så spiser du litt sukker på havregrøten♥ Det er slike ting som gjør at jeg ikke klikker i godis hylla for eksempel. Så det lille sukkerboost´e gjør at jeg kan holde diett enklere :) Vi har alle våre metoder!

Det ser ikke ut som det er mye sukker her, men mesteparten har smeltet fordi kamera spiser før meg! Haha.. 

Ha en nydelig Lørdag og takk for at du tittet innom meg i dag♥

Tips - Få bedre kontakt med rumpa når du tar utfall!

 • 23.06.2017 kl. 16:47

//Sponset Innhold//

God Fredag vakringer! I dag stod jeg opp senere en planlagt og selvom det var deilig så skal jeg innrømme at jeg blir irritert på meg selv for at jeg bare ikke kan pelle meg opp når alarmen ringer. Neida, skal bare sjekke mail, snapchat, instagram, vg men jeg ligger i senga og vips så ligger jeg å sikler i dvale igjen. Bah! Evig B-menneske. Jeg tror jeg aldri har våknet tidlig og faktisk følt meg uthvilt. Haha.. Har alltid lyst til å sove mer og lenger. Elsker å ligge i senga til drit langt utpå dagen. Men da får man jo ikke shit done så det er bare å ta seg i nakkeskinnet og starte dagen og OM det ble en bra start da! 

I dag har jeg trent bein og jeg sier bare FY FAEN! Etter 5 sett x 8 repetisjoner i knebøy med 69 kg (woho!!) måtte jeg faktisk legge meg ned på gulvet fordi jeg begynte å hyperventilere for jeg var så ferdig da. Jeg holdt på å gå i bakken. Nå skal det sies at kondisen min = crap, men la oss ikke snakke om den da ;P Kim bare "det går bra eller?" og jeg pusta og pesa som en gal. Full fokus på å puste med magen og slappe av. Det som har skjedd før når jeg ikke klarer å roe meg å komme ut av det er at jeg har jeg fått små hysterisk anfall og begynt å grine faktisk. Haha... Huff! Skal ikke si noe på innsatsen da. Jeg tror litt av grunnen er at jeg har ikke noe eksplosiv knebøy. Jeg går sakte ned og sakte opp og det føles jo som om det tar en time før jeg kommer fra bunn posisjon til topp posisjon og da er jeg sliten for å si det mildt og 8 reps = døden. Men jeg overlevde i dag og er DRIT fornøyd med økning! 

Anyway! Jeg må bare tips dere om en sinnsykt bra rumpeøvelse! Dere har kanskje sett på snap den øvelsen jeg kaller "dritt utfall" i treningsdagboka mi. Haha.. Den er helt grusom på slutten av en tung beinøkt. My god! Men den skal gjøres for den er jo så bra. Jeg anbefaler dere å teste den og hvis dere gjør det så er det et par tips jeg har til dere. 

For det første så heter øvelsen deficit reverse lunges altså utfall bakover fra stepkasse. Og den ser så søt, enkel og fin ut også bare river den sjelen ut av kroppen din og du ønsker å dø sånn ca 5 ganger pr sett. Hehe.. Men det er jo slike øvelser man vil ha eller hva? Hjelper ikke å bar kjøre noen fjasete strikkøvelser for å bygge bein og rumpe. Nope. Det må desverre være litt tungt og gjøre litt vondt i tillegg til det ;) 
- Jeg kjører 4 sett med 12 repetisjoner pr bein. Jeg gjør meg ferdig med venstre bein før jeg går over til høyre bein. -

På bilde til venstre ser dere at det er kortere avstand fra det bakerste kneet mitt og til kassen enn på høyre bilde hvor jeg har tråkket lengre bakover. Ved å tråkke relativt kort bakover vil du aktivere rumpa mer fordi den får mer strekk enn når man tar et lengre steg. Når man tråkker lengre er det hamstring (muskelen på bakside lår) som strekkes mest og jobber med i øvelsen. Husk at du skal gå dypt nok med det bakre kneet for ellers blir det litt poengløst å stå på kasse. Når du skal opp igjen fra bunnposisjon så sørg for at du presser den hælen din godt ned i kassa og kjenner at det er pga det beinet du kommer deg opp igjen.

Hvis det blir slik at du må sparke veldig mye ifra med det bakerste beinet så ville jeg gått litt ned på tyngden og heller jobbet med å virkelig få muskelkontakt med den muskelen du jobber med. Nemlig rumpa ;) Og dette gjelder alle type utfall. Dette er små ting man gjerne ikke tenker over og som har mye å si på om rumpa de vokser eller ikke ;) Hihi.. Og er det noe jeg er opptatt av (les: besatt av) så er det faktisk det å bygge booty. Yey til rumpetrening! Hihi.. Og hvis det blir for tungt med stang kan dere bruke vekthantler i hver hånd. Eller gjøre det med kroppsvekt for å bli vant til bevegelsen og øvelsen♥

Let´s grow that booty babes!

I dag har vært en super dag hittils! Ukens siste beinøkt er gjennomført og det blir vel litt grillings senere også tenker jeg. M-m! Sommern ass♥ Hva synes dere om tightsen forresten? Drit god stretch og knebøy vennlig. Ikke gjennomsiktig og bra høyde på livet. I like så denne går jeg god for! Endelig litt farger i garderoben igjen. Jeg har jo bare vært svart, grå og hvit, men nå bestilte jeg meg faktisk en del rosa. Det er jo så fresht på nå som sola endelig har kommet. 

Jeg ønsker dere en super Fredag og en latterlig god helg♥

Tights HER!  // Topp fra i fjor // Sko utsolgt
Jeg har str S i tightsen og jeg vil si den er normal/stor i størrelsen. Er du i tvil gå ned en størrelse♥


//Sponset Innhold//

La oss snakke litt om mensen og kropp! Et lengre innlegg alle jenter burde lese!

 • 22.06.2017 kl. 13:24

Boys, get the hell out. Girltime!

Først kjære medsøstre så vil jeg bare starte med å si. I feel you.. Really, i do! Du er en sterk kvinne og 1 gang i mnd kommer mensen over deg som en orkan med følelser som kanskje gir deg fet hud og kramper i fra helvette. Kramper så ille at du får angst om du møter en bekjent på butikken som vil slå av en prat når du baner deg vei mot tamponghylla i en blanding av rage og panikk. For mensen kommer jo ikke akkurat som planlagt og det er jo typisk at den skulle komme den ene dagen man har på seg hvit bukse, noe man forøvrig ikke har brukt på 10 år pga vedvarende cellulitt problemer. 

Mens du hører på vedkommende skravle i vei om barn, bleier og livet så har du en liten mental breakdown innvendig for gud forby at du vil være frekk å avbryte stakkaren som er rusa på familielivet og skal vise deg bilder av en bunch med unger du ikke skjønner at de har tid til å produsere en gang. Så du står der som en idiot og smiler med en liten twitch i øye og lettere skjærende tenner og begynner å tenke tanken om at det å bli gravid kanskje ikke er så ille. Da slipper man mensen hvertfall. Hadde det bare ikke vært for alt det andre sjuke som skjer med kroppen så. All respekt! 

Omsider klarer du hvertfall å avslutte den ellers hyggelige seansen og får fatt på merch´en du trenger og da synes du også såpass synd på deg selv at du river med deg en stor sjokkis i tillegg. For DET fortjener man hvertfall nå. Man kommer hjem, ser seg i speilet å føler seg helt jævli så da er det bare å legge seg i stabilt sideleie på sofaen, med den oppblåste magen som ser 4 mnd gravid ut, sjokkis innen rekkevidde og sex & singelliv på netflix resten av kvelden mens man er et ustabilt hormonmonster og ikke ønsker noe menneskelig kontakt før det værst er over. Vi har alle vært der right? Jeg vet jeg har hvertfall! Haha!

Vel, poenget jeg prøver å komme til er vel egentlig at vi jenter er så slemme mot oss selv når vi har mensen. Nå har jeg coachet utrolig mange jenter gjennom de siste mnd og dette slår ALDRI feil. Jeg får ukesrapporter hver uke med hvordan ukene deres har gått i form av vektnedgang, hvor mange cm de har mistet, hvordan de er energimessig, progresjon på trening osv osv. Og nesten hver eneste gang noen har mensen så skriver de som regel "jeg skjønner ikke hva jeg har gjort feil, jeg har ikke gått ned så mye denne uken og jeg føler meg ikke bra" og dette i motsettning til ukene før som har vært supre med nedgang på vekt, cm og topp humør. BÆM! Kræsjlanding og misnøye. Og da spør jeg alltid. "Hvor er du i syklusen din. Når hadde du mensen sist?" Svar jeg ofte får da er "jeg har mensen nå!"

Og det er ikke så rart da mine kjære medsøstre! Kroppene våre er litt forskjellige hver dag. Det kommer an på væskebalansen i kroppen, hva du har spist, om du har spist sukker, raske karbohydrater, trege karbohydrater, fiber, proteiner, fett, drukket mye/lite vann, kunstig søtning, hormoner osv osv. Og da snakker jeg ikke om for mye eller for lite mat, men sammensettningen vi putter i oss hver dag påvirker kroppen vår på hverdagsbasis. Det er derfor man IKKE SKAL VEIE SEG HVER DAG! Da blir du gal. Jeg kan veie 1 kg mer en dag bare fordi jeg ikke har vært på do eller bare fordi jeg spiste brød til kveldsmat fremfor en omelett. Men alt dette jevner seg ut og selvom man føler seg oppblåst og "tjukk" en dag så er det ikke sånn det faktisk er. Det går seg som regel til. For på samme måte som at man ikke blir fit av å spise kyllingfilet og brokkolig 1 dag, så blir man ikke "tjukk" av å spise noe usunt 1 dag heller.

Det er hva vi gjør over tid i et bestemt mønster som avgjør hvordan vi endrer oss kroppsmessig!

Og spesielt når vi har mensen så forandrer kroppen seg. Man blir oppblåst, går opp i vekt og blir veldig vannete i kroppen fordi kroppen binder mye vann rundt disse tider i syklusen. Hormonene påvirker oss og det er helt normal. Husk for guds skyld at det går over! Det er ikke vedvarende og det er sånn det er å være kvinne. Du trenger ikke tenke at du skal spise mindre, slanke deg eller holde tilbake på maten fordi du føler deg "tjukk" fordi du har mensen. NOOOO! Don´t do it. Respekter kvinnekroppen din, vær stolt av at du har et system som funker og ikke heng deg opp i det at kroppen forandrer seg i noen dager.

Og det mange ikke vet eller tenker over er at vi har jo eggløsning 14 dager etter 1 mensdag ca (dette er ikke fasit) og tror du ikke kroppen blir sånn da å du da? Jooooda! Hormoner bruser over fordi kroppen synes det er lurt at du blir gravid da om du ønsker det og setter i gang prosessen for at eggene skal bli befruktet. Og du kan bli oppblåst, få vonde kramper og bli like bitchy som du var når du hadde mensen. Og de fleste tenker da "hva faen!! jeg hadde jo mensen for en uke siden!" Det har jeg gjort et par ganger hvertfall og jeg får ikke sagt det nok. Det er helt normalt.

Jeg går opp 2-3 kg når jeg har mensen/eggløsning og jeg ser faktisk 4 mnd gravid ut. Det er jo ikke fett man går opp men vann og vann forsvinner igjen på 1-2-3. Jeg får insane menssmerter som gjør at jeg blir en aggresiv bitch jeg ikke unner noen å være rundt. Stakkars Kim. Kan dere tenke dere diettmonster + mensentryne (som han kaller det). Lord have mercy on us all!


- En vakker collage med diverse mensen tryner -

Og husker noen disse bildene under her fra i fjor? Det er kun 4 (!!!!) dager mellom disse bildene. Venstre bilde er fra morgningen etter NM i bikinifitness og høyre bilde er 4 dager senere hvor jeg KONSTANT hadde fråtset kake, mat, godis, burger, pizza. Samme med bildene under der igjen. Her er et eksempel på hvor fort kroppen kan forandre seg! Og om jeg hadde begynt å spise sunt igjen etter de fire dagene hadde kroppen sakte men sikker (3-4 dager) vært tilbake til "normalen" igjen. Det er også derfor vi føler oss så oppblåst etter en cheatday. Frykt ikke! Det går over! Og ikke hat deg selv i disse periodene for du er ikke alene om å ha det slik. Prøv å ikke vær så slemme mot dere selv om dere blir litt oppblåst eller puffy en dag eller to. Det er nok en grunn og kroppen jobber med det. Det blir stabilt igjen♥

Del gjerne om du har en medsøster som burde lese dette♥Oppskrift - Diett Pizza

 • 21.06.2017 kl. 12:14

//Sponset Innhold//

Jeg lagde den diggeste proteinpakka pizzaen etter trening i går! Som regel når jeg kommer hjem fra gymmen så har jeg lyst til angripe all mat jeg kommer over og jeg får lyst på ALT. Da gjelder det å være litt kreativ. Jeg elsker sunnmat som smaker usunt. Makes sense? Haha.. Som denne pizzaen. Stappfull med proteiner og andre næringstoffer som passer perfekt etter trening. Og denne kan du jo fint spise til lunsj uavhengig om du har trent eller ikke. 

Det du trenger er: 

- 1 stk Tynnbrød med rug (samme produsent som polarbrød så du finner det i nærheten av hverandre)
- 2 SS Pizzasaus (jeg brukte den fra pizzabakeriet som het 100% naturlig)
- Kokt skinke (en god del for å få godt med protein)
- Norvegia gulost
- Champignon og rødløk
- Toppet med alfaalfa spirer

Sett ovnen på 200 grader. Smør pizzasaus på brødet og topp med alt du liker. Topp gjerne med salt, pepper eller grillkrydder. Du trenger jo ikke nødvendigvis bruke det jeg har brukt som fyll. Hva med paprika, tomat, kyllingfilet, mozarella? Det er jo et hav av muligheter. Jeg bare elsket at den porsjonen var perfekt som lunsj / ettertreningsmåltid. M-m! Loves me some food! PS! Det er alltid viktig å ha en stor flaske med pepsi max innen rekkevidde så det ikke blir noe bitchflip i heimen. Addicted much. Oh yes! Noen flere pepsi max eller cola zeroh avhengige der ute? Haha.. Diett er et veldig negativt ladet ord. Mange forbinder det ofte med torsk og brokkoli, proteinshake og havregrøt. Og ja, selvsagt så er det en del av mange dietter, men det trenger ikke være så strengt og kjedelig. Det handler om å bruke næringstoffene på en fornuftig måte så kan man faktisk spise litt av alt og det er derfor jeg elsker jobben min blant annet. For de matplanene vi lager er ikke kjipe. Det er vanlig husmannskost ++. Hvorfor skal man lide seg gjennom kjip mat om man ikke må når man fortsatt kommer i mål ved å spise godt, sunt og variert♥ Jeg er 90% sikker på at hvis jeg hadde hatt en veldig streng diett så hadde jeg ikke kommet meg på scenen. Jeg hadde ikke klart det rett og slett. Mat er viktig for meg som dere har skjønt og det å ta bort en så stor glede hadde gjort at jeg hadde mistet gnisten tror jeg.

Derfor så har jeg planer om å få ut flere oppskrifter og mat tips på bloggen fremover også. Så jeg kan dele litt sunn matglede og vise at diett ikke kjip mat. For av en eller annen merkelig grunn så blir jeg mye mer kreativ når jeg er på diett. Da går jeg liksom all in for å få til noe spennende med maten min fordi det er så viktig for meg å kose meg med mat.

→ → → Om det er noe dere ønsker at jeg skal lage eller skrive om når det kommer til mat, kosthold og diett så legg gjerne igjen en kommentar ♥

Sportsbh HER! (litt liten i str) // Verdens diggeste sømløse thights HER!  
(jeg har tightsen i begge farger for den er så god!)


//Sponset Innhold//

Formsjekk - 11 uker til NM!

 • 20.06.2017 kl. 18:33

Først og fremst må jeg si TUSEN TUSEN takk for alle meldinger, kommentarer og nydelige tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg♥ Dere aner virkelig ikke hvor mye det betyr for meg og jeg er uendelig takknemlig for at dere er der for meg både i oppturer og i nedturer♥

Jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere litt med en formsjekk i dag babes. Hver Tirsdag så måler jeg meg på 4 forskjellige punkter og veier meg for å sørge for at jeg har den progresjonen jeg har mot sceneformen. For det er slik at jeg må miste en viss % hver uke for at det skal bli realistisk å komme i sceneform. Med en gang jeg står opp før mat og etter jeg har vært på do hver Tirsdag så måler jeg meg og veier meg. For det kan faktisk utgjøre en stor forskjell det om jeg har vært på do eller ikke. Haha..Just sayin´.. 

Men hvertfall! På disse 4 ukene så har jeg faktisk kommet langt på vei og mye har skjedd. Jeg har vært flink med dietten min nå i en mnd og jeg er super stolt, for før jeg begynte på diett så visste jeg ikke om jeg hadde viljestyrke eller motivasjon til å gjennomføre bikinifitness i år for å være helt ærlig. Mye av det var jo som jeg nevnte i går at jeg mistet troen på meg selv veldig. Det gjorde faktisk at jeg kom i gang litt for sent med dietten i tillegg. Men så bestemte jeg meg bare og jeg har til og med klart å kun ha 1 cheatday på disse 4 ukene. DET er faen meg en milepæl for meg altså. Jeg har tatt en smågodtbit av Kim et par helger, men ikke sånn crazy banana Christine fråts som jeg skrev om i forrige innlegg blant annet. Jeg er veldig stolt av at jeg klarte å omstille hodet mitt og fikk viljestyrken jeg virkelig manglet. Nå har jeg alle mulig drømmer om NM som gir meg ufattelig motivasjon!

Jeg skal også nevne at alle bildene i dette innlegget er uredigert! Jeg har kun gjort bildene skarpere!


Det flexes på begge disse bildene. Just sayin´

På 4 uker har jeg fått disse resultatene:

- Vekt: -3,2 kg
- Midje: -5 cm
- Hofte bredest: -5 cm
- Øvre lår: -2,5 cm
- Over kne: -1 cm 

Og det skal sies at jeg ikke spiser lite. Jeg er ikke på noen ekstrem diett og jeg koser meg. Det ser dere jo på snapchat eller hva?♥ Men det her er det som skjer når jeg ikke spiser godteri eller kaker sånn ca hver dag. For jeg spiser de samme matvarene som jeg alltid har gjort, men i normale mengder. Og det her føles godt igjen. Nå koser jeg meg med mat og trening og jeg har masse energi. Nå kjenner jeg at jeg ser lyset i enden av tunellen. Det var en periode jeg ikke trodde jeg kom til å rekke å komme i sceneform til september, men nu jævlar!!

Når jeg var i Trondheim i helgen fikk jeg knallfine tilbakemeldinger av Coach Line og jeg har så trua på at jeg skal stå på scenen i år med en mye bedre fysikk enn det jeg hadde i fjor. Etter denne helgen og dagens rapport så gleder jeg meg til å se hva slags sceneform jeg får i år. For jeg føler virkelig jeg har fått bygget en del mer masse i bein og rumpe siden i fjor. Jeg har trent hardt som F og gitt alt så jeg håper og tror at det har paid of! Ingenting kommer gratis og nå er det ikke lenge til det skal cashes inn ;) Haha.. Jeg har jobbet så latterlig hardt for å bygge bein og jeg gleder meg faktisk til å se hva jeg har jobbet for og om det er så bra som jeg håper det er. Det er bare å fortsette å legge ned hardt arbeid på trening og være flink med kostholdet.

Målet nå er soleklart og jeg skal faen meg slå fjorårets form som gav meg 4 plass i NM ♥

Følg meg gjerne på snapchat: CHRISUNIVERSPersonlig - Jeg har vært deprimert..

 • 19.06.2017 kl. 20:20

//Sponset Innhold//

Okei jenter, jeg har en confession to make... 

De siste mnd så har det vært tøft for meg. Litt overload i tanker, følelser og selvfølelse og jeg skal med hånda på hjertet si at jeg har slitt litt. Ting har vært tøft og jeg har ikke følt meg helt bra. Det er ikke det at jeg ikke har fått gjort det jeg skal ansvarsmessig med tanke på jobb osv, men følelsen jeg har hatt innvendig har vært ganske kjip. Siden jeg tråkket av scenen i fjor så vet dere jo alle at jeg ikke har vært noe flink med kostholdet. Treningen har jeg ikke skippet mer enn at jeg har hatt noen uker med dårlig energi hvor jeg skippet en økt eller to. Så treningen har vært ganske spot on. Og det er jo fordi jeg elsker styrketrening. Men siden jeg har slitt så fælt med å få kostholdet på plass igjen så har det vært en byrde hengende over meg og det resulterte jo til at jeg gikk mer opp i vekt enn trivselen ville. Og siden jeg er såpass påpasselig med hva jeg deler når det kommer til negative tanker om kropp så har det blitt til at jeg har holdt det inne for det er ikke noe jeg vil fronte. Jeg har også hele veien overtalt meg selv med at "du skal trives i ditt eget skinn uansett form" Og det står jeg for den dag i dag, men jeg hjernevasket meg selv til å tenke at det var greit å gi totalt faen fordi man skal være glad i seg selv uansett. Dette mener jeg fortsatt, selvsagt. Men.. Det er et lite men for min del..

Det hjelper ikke at jeg har hjernevasket meg selv til at "spis hva du vil, du elsker godis og glad i deg sjæl skal du værra uansett" Ja, det er jævli lett å si, men hjernen min har jo ikke vært fornøyd fordi jeg ikke har følt meg bra. Jeg spiste meg litt ut av mitt gode skinn ukontrollerbart. Og jeg sier ikke at det var noen krise så missforstå meg rett. Men for min egen del så gikk jeg faktisk litt i kjellern med hvor langt jeg dro meg ut av komfortsonen min når jeg så meg i speilet og det må være lov til å si. Jeg kjenner nå som jeg har vært flink med kostholdet så føler jeg meg mye bedre og kroppen min samarbeider med meg. Jeg går ikke rundt konstant oppblåst og stinn og det føles så utrolig deilig. Det er ikke store forskjellen som har vært disse 3 ukene hvor jeg har vært flink med kostholdet, men bare den lille forskjellen gjør faktisk at jeg føler meg som meg selv igjen. 

Det er ikke lett å ha et problem med overspising og fråtsing for det er faktisk en type sykdom det også, men det prates kanskje ikke like mye om. Og hver gang jeg har skrevet om det så blir det jo til at jeg ler av det fordi jeg er så ekstrem. Og etter en snakk med Fredrikke nå i helgen på vei til Trondheim så skjønte jeg faktisk hvor ekstrem jeg er. Det er drit vanskelig å konstant gå rundt meg sinnsyke cravings på alt som er usunt. Og det hadde vært 1 ting om det kun var der det lå og at jeg hadde blitt fornøyd med en liten sjokolade, men nei. Jeg må uten stopp dytte noe i trynet. Jeg kan spise noe usunt hele tiden og jeg spiser til det er tomt. Og da kan jeg faktisk dra ut å kjøpe mer. Kjøper jeg 5 berlinerboller, ja da spiser jeg alle 5 berlinerbollene rett etter hverandre. Det er ikke noe som heter "å spare" i min verden. Og når jeg drar på butikken så kjøper jeg alt jeg kommer over og jeg spiser til jeg får vondt og ikke klarer å røre på meg. Og jeg synes det er greit å gjøre dette på en cheat day for eksempel, altså innimellom på en Lørdag for eksempel. Men jeg har dratt den wayyyy lengre enn det.

Siden rundt juletidene så begynte jeg å miste litt troen på meg selv. Jeg følte meg ikke inspirerende eller motiverende og jeg synes ikke jeg var noe godt forbilde. For hvorfor i helvette skulle noen ville følge meg? Hva var så spesielt med meg. Ingenting... "WHO DO YOU THINK YOU ARE?" Janteloven smalt meg rett i trynet og den har jeg jo gitt faen i tidligere. Jeg sleit med å ville gjøre noe i sosiale medier fordi jeg følte meg så uvel og jævli. Jeg følte meg ikke fin og jeg ville bare begrave meg selv under jorden og ikke dukke opp igjen. Jeg var så sykt i kjellern. Jeg følte meg som en bløff og som en falsk jævel som frontet trening og kosthold, mens jeg var så på "sukkerkjøret" selv. Jeg var jo flink i også og spiste den sunne maten jeg skulle ha i meg, men alt annet i tillegg da. Jeg har vært deprimert rett og slett og mange dager så gikk jeg bare rundt hjemme og hatet tanken på å gå ut døra. Jeg kunne plutselig begynne å gråte og få en liten breakdown fordi jeg følte meg misslykket som menneske. Og det er litt andre ting som har vært grunnen til det også. Som at jeg og Kim har hatt kjipe perioder eller at jeg ikke føler meg som en i gjengen blant de få bekjente jeg har her på Rena. Fryst ut. Jeg har rett og slett gått rundt og hatt det vondt og jeg har i tillegg følt meg ensom og som et jævla selvopptatt freakshow. Så det er en blanding av det hele. En skikkelig dritt coctail som jeg ikke har klart å slippe unna og det har gjort meg så lei meg for jeg er faktisk ikke noe dårlig menneske..

Men etter denne helgen hvor jeg fikk sortert litt oppi hjernen med Fredrikke etter lange samtaler opp og ned til Trondheim så har jeg fått pågangsmotet og selvtilliten min tilbake. Jeg føler meg bra og hun gav meg tidenes selvtillitsboost. Hun har jo vært med meg siden starten omtrent. Hun er ambassadør ansvarlig hos X-Life og hun hjalp meg med å få troen tilbake på meg selv og etter denne helgen sitter jeg igjen med den "Erobre verden" følelsen. Den jeg faktisk hadde som jeg mistet for en liten stund da jeg hadde det værst. Det har ikke vært like ille i det siste, men det henger jo igjen og det kommer plutselig en bølge over meg i ny og ne. Skikkelig manisk. Den ene dagen er jeg på topp og dagen etter føler jeg meg helt jævli igjen. Jeg er bare menneske og derfor vil jeg virkelig dele dette med dere. Det er ikke bare "hei og hopp, nå er det trening med superglis i mitt liv" Ja, det er det også, men det er også andre ting i mitt liv som skjer og jeg føler at jeg ikke vil holde noen fasade på det. 

Jeg vil takke Fredrikke som fikk banket litt vett inn i hodet mitt i helgen og løftet meg skikkelig! TAKK BABE! Much needed. Motivasjonen min er på topp etter et super team meet i Trondheim med gode tilbakemeldinger fra Coach Line og at Fredrikke vekket noe i meg igjen. Nå er det mye spennende som skjer fremover og når jeg flytter hjem om knappe 2 uker så skal jeg organisere alt på en helt annen måte og jeg skal prioritere blogg og sosiale medier. Jeg skal være mer fryktløs. Jeg elsker det jeg driver med og jeg er så takknemmelig for alle dere som titter innom bloggen og legger igjen kommentarer. Alle dere som liker instagram bilder og ler av OG med meg på snapchat. Dere skjønner meg og jeg elsker at dere gir meg så fine tilbakemeldinger på hvordan jeg er som person på blant annet snapchat♥ Og jeg gleder meg til å sette i gang youtube kanalen min når jeg kommer hjem så vi virkelig kan get down with business og bli kjent♥ Jeg tror og føler jeg er flinkere til å utrykke meg med kjeften enn med fingrene på tastaturet også. Hehe.. 

Tusen takk til dere som har vært med meg gjennom tider med dårlig blogging blant annet. Denne helgen var en game changer og nå er flammen som brenner i sjelen min blitt fyrt opp som bare faen! Tusen takk for all støtte og for at dere er med meg videre mot nye mål og i min snart nye hverdag på Lørenskog! I LOVE YOU♥ Dere betyr så ufattelig mye alle sammen♥

Tights HER! // Topp HER! // Sneakers fra x-life.no men utsolgt nå. Kommer inn igjen! 

//Sponset Innhold//

Mat - Sommersalat tips!

 • 17.06.2017 kl. 13:48

De siste dagene har jeg fått skikkelig salat oppheng! Jeg får jo oppheng på mat også spiser jeg det samme typ hver dag i 3 uker før jeg blir dritt lei og finner noe annet å få oppheng på ;) Men nå er jeg gaaal etter salater. Gigantiske salater som renner over på tallerken. Hehe.. Jeg lager en slags "base" salat også putter jeg på det jeg har lyst på. Må bare tipse dere om å teste den ut. Salater er jo så friskt nå på sommeren♥

Salatbase: 

- Spinatblader
- Tomat
- Agurk
- Rødløk

Så topper jeg bare denne baseblandingen med no skikkelig digg. Som for eksempel grillet kyllingfilet med smeltet mozarella og pinjekjerner eller kun kyllingfilet med avokado. M-m! Love it. Det er så raskt, sunt og enkelt. Jeg bruker thousand island dressing med maks 3% fett. For den kan jeg dynke salaten med uten at det vil utgjøre noen særlig stor forskjell. For mange dressinger har insane mange kalorier som man ikke tenker over en gang. Men det er godt det finnes litt lettere alternativer.  Så kan man jo spice opp salaten alt man vil. Med annet type kjøtt.

Noen topping tips: 

- Laks og mango
- Biffstrimler med mais og asparges
- Svinestrimler og kokt egg
- Kylling og pasta med en skje med pesto over
- Stekt torsk med bacon og pinjekjerner

Håper dere finner dere noen favoritter i sommervarmen♥ Håper solen varer og at dere får en nydelig helg! Jeg er straks klar for avreise til Trondheim. Jeg er sååå klar og gleder meg som en liten unge. Sees på snap! ;)

Jeans og genser fra bik bok♥ Og ja! Den er cellulitt proof! ;)


Fit Friday

 • 16.06.2017 kl. 17:47

//Sponset Innhold//

Endelig fredag og ukens siste treningsøkt er i boks! YAS! Megafornøyd med denne ukens økter og gleder meg helt latterlig til neste ukes trening allerede siden denne uken har bydd på masse oppturer! Det er nesten så det er litt for bra til å være sant og jeg venter litt på en eller annen nedtur. Haha, neida. Stay positive! Oh.. Forresten.. Jeg begynner å crave cheatdays også nå folkens. Jeg kjenner behovet for å dytte trynet fullt av sjokkis, smågodt og doughnuts begynner å bli stort, så jadda.. Men.. Det er så mye som skjer fremover så jeg håper jeg klarer å holde meg i skinnet og distrahert. Bring it! Jeg er klar.

I morgen så drar jeg og Fredrikke som jobber hos x-life.no til Trondheim. Roadtriiiip! Hun plukker meg opp her på Rena klokken 13:00 så farter vi oppover. Vi skal ta bilder av nyheter som har kommet inn i nettbutikken og kose oss litt. Her blir man tatt godt vare på! #DreamTeam! Mulig det blir en liten bonus rumpeøkt på Kaliber Gym. Isåfall så skal jeg dele økten med dere! Vi overnatter til Søndagen for da er det tid for årets første poseringstrening for min del. Sweet jesus jeg gruer meg. Posering er ikke min sterke side og noe jeg virkelig må jobbe med frem mot høstens konkurranse! Jeg er også sykt spent på tilbakemeldingen jeg får av Coach Line på formen min og hvordan jeg ligger an mot NM. Jeg føler meg hvertfall sterk på trening og har masse å gi energimessig og stor progresjon. DET er digg. Det er jo det som er det beste med å trene. Drit i six pack´en. Jeg vil bli sterk og bygge muskler jeg..

Det er heller ikke lenge til Palmesus! Ikke neste helg, men helgen etter. Oh! 2 små uker og det skal bli så gøyyy! Jeg har enda ikke bestemt meg for om jeg skal fly eller kjøre ned til Kristiansand, men jeg drar Torsdag 29 Juni hvertfall. Litt i tenkeboksen på den ennå, men det finner jeg ut av. Heldigvis så har jeg og Ida tatt over huset til moren hennes den helgen så vi slipper hotell. Jeg har fått shoppet inn et par super fine denim shortser, men jeg mangler et par ting som jeg må fikse til uken eventuelt. Viser dere når det nærmer seg! Krysser fingrene for sooool den helgen for å si det mildt. Ellers går jeg i shorts på trass!

Jeg må også begynne å pakke litt mer av vinterklær og andre glemte ting som er på boden for uken etter palmesus så flyttes det til Lørenskog!♥ Den sommeren her altså. Den skal bare bli bra og jeg er så takknemmelig for at dere henger med meg i kaoset. Anyway! Jeg er super happy camper etter en knallfin uke. Jeg håper uken deres har vært sweet. Hvis du ikke har lagt meg til på snap ennå så finner du meg på CHRISUNIVERS. Så får du være med meg og Fredrikke på Trondheimstur♥

God helg alle sammen♥♥♥

Topp HER! // Tights HER! // Sneakers HER! 

//Sponset Innhold//

Ikke glem hvor du kom fra!

 • 15.06.2017 kl. 15:35

//Reklame for jobben min som PT//

Herregud! Jeg satt å så på gamle bilder her om dagen og kom over et bilde fra da jeg nettopps hadde begynt å trene. Er det muuuulig! Det er når man plutselig kommer over de bildene man skjønner at man faktisk har kommet langt! For noen ganger blir jeg jo utålmodig også. Jeg er bare menneske. Selvom jeg et at det tar lang tid å bygge muskler og styrke så har jeg et lite monster inni meg som blir irritert hvis ikke jeg føler at jeg har progresjonen jeg ønsker. Og en stor del av min progresjon har vært knebøy. Jeg har alltid hatt et mål om å bli sterk i knebøy. Hva "sterk" i knebøy er for meg kan være noe annet for andre, men jeg har hatt som et drømmemål å kjøre 70 kg i knebøy siden jeg startet å trene for 2,5 år siden. Med delmål på veien selvsagt, men et langsiktig mål som lå laaangt der fremme var 70 kg i knebøy. Og gud som jeg har jobbet mot det målet. Og jeg har prøvd, feilet og grått mange ganger på trening. Fått helt breakdown og følt at jeg aldri kom til å få det til. Grini sjelen min ut midt i knebøy økta. 

Men så ser jeg jo på dette bildet under her og tenker. Skam deg! Se hva du har fått til da! Hvor langt du har kommet og hvor mye lenger du skal komme. 

Jeg husker i starten så synes jeg 10 kg knebøy var umenneskelig tungt. Og når jeg så på bilder av jenter som kjørt knebøy med den store olympia stanga OG store vektskiver så ble jeg helt blown away! "Woooow, jeg vil være sterk som den jenta der" husker jeg at jeg tenkte. Jeg har nevnt det før, men jeg har slitt SÅ mye med å få en god teknikk i knebøy. Det har vært HELT jævli. Og jeg er veldig sta og jeg gir meg ikke lett om det først er noe jeg virkelig vil. Og er det noe jeg virkelig ville og fortsatt vil så er det å bli "sterk" i knebøy. Det var en periode tidligere hvor jeg jobbet meg opp til 50 kg. Kunne ikke øke mer fordi teknikken min var SHIT og jeg kollapset helt når jeg gjorde øvelsen. Tok av vekter og startet på scratch med lavere vekter og fokus på teknikk. Kom opp til 50 kg og samme regla igjen. Dere aner ikke hvor mye jeg gråt da. Jeg var så lei meg og tenkte at "dette kommer jeg ALDRI til å få til så fuck it" Men jeg er ikke typen til å gi opp så  når jeg fikk roet meg ned til neste beinøkt igjen så måtte jeg jo bare prøve litt til. 

Sjekk det bildet over her. Det er for litt over 1 år siden. Jeg DÆVVER! Dette bildet har det flotte navnet: "Dritt teknikk". Yup. Ingenting å legge skjul på her. Dette er IKKE bra. Og det så værre ut i virkeligheten. Just sayin´hihi. Jeg var så forbanna den økten der atte FY og ikke minst lei meg. For når jeg så det bildet der så var det total breakdown, for jeg trodde jeg klarte å ha en innafor teknikk, men det klarte jeg ikke. Men heldigvis så gikk det over og jeg fortsatte å prøve. Hehe.. Og nå endelig løsner knebøyen min. I dag klarte jeg 5 sett med 8 repetisjoner på 67 kg! Det hadde jeg ALDRI trodd.

Så jeg tenkte jeg skulle dele de tipsene som har hjulpet meg i det siste:

- Buktrykk, buktrykk, buktrykk! Dette høres rart ut, men det er så viktig å ha kontroll på kjernen i baseøvelser som knebøy, markløft, militærpress osv. Jeg løfter av stangen og tar noen skritt bakover så fokuserer jeg på å presse bekkenet fremover og stramme rumpa litt samtidig som jeg dytter nederste del av ribbeina inn i magen. Tenk at ribbein og bekken skal presses mot hverandre. Så trekk inn masse luft og hold det inne uten å slippe det spennet. Da er du klar for å sette den ned. 

- Når du setter deg ned så ikke nødvendigvis sett deg bakover. Dytt knærne/press lårene ut mot siden. Litt som en ballerina om det makes sense? 

- Stopp når rumpa er rett under knærne og press med hælene/utsiden av foten for å komme deg opp igjen samtidig som du fortsetter å presse lår og knær utover.  Og tenk at rumpa skal raskt under stanga igjen så dytt bekken fremover. Tenk også at du skal presse ryggen mot stangen og holde brystet oppover.

- Når det blir tungt halveis på vei opp igjen så slipp pusten ut for å få litt ekstra trøkk for å komme deg opp. Når du er på toppen av repetisjonen igjen så starter du med å sette kjernen/buktrykk igjen som i det første punktet.

Jeg håper noen av disse pinpoints kan hjelpe deg med din knebøy. Ikke glem at ingen knebøy er like, så selvom du føler du ikke ser ut som noe du selv tror er fasit så trenger det ikke være feil. Jeg har lange lår og må bøye meg ekstra fremover så jeg får balansen jeg skal, mens noen som er kortere trenger ikke det. Noen står bredt med beina og andre står smalt. Finn din stil. Det er viktig å passe på korsryggen og at den ikke er for svai så du får ubehag. En annen ting å tenke på er egoet ditt. Ikke la egoet vinne over teknikk og fornuft. Ikke tenk at det å løfte 50 kg i knebøy er grisekult om du faktisk ikke er sterk nok. Vi vil unngå skader♥

Ikke vær redd for å sette i gang med treningen! Et sted må du starte og alle har vært en nybegynner. Det viktigste er bare å ta avgjørelsen om å komme i gang så vil du bli bitt av basillen om du holder på lenge nok til å føle progresjon styrkemessig :) I starten så får man også resultater raskt da kroppen responderer veldig bra på treningen kontra det å ha trent over lengre tid :)

Og hvis du vil ha hjelp til å komme i gang og er nysgjerrig på coaching så kan du sende meg mail på christine@strongbody.no Det eneste du trenger å skrive er "jeg er nysgjerrig" så sender jeg deg informasjon uforpliktet tilbake :) Ikke farlig♥ Uansett om målet ditt er å gå ned i vekt, bli sterkere, bygge muskler eller stille i bikinifitness så er jeg her for deg. Jeg lager målrettet treningsprogram og tilpasset kostholdsplan mht til dine mål og følger deg opp i 4 uker i første omgang for å sørge for progresjonen og fremgangen din♥ 

Let´s get strong babes!


//Reklame for jobben min som PT//

Kaos i livet mitt..

 • 13.06.2017 kl. 20:56

Det føles sånn akkurat nå. det er 2-3 uker til jeg flytter og jeg har en million ting å ordne. Jeg skal jo på palmesus rett før jeg skal flytte så det er en del ting jeg vil ha ordnet før det. Heldigvis så jobber jeg jo hjemmefra så jeg kan jo legge opp dagen min som jeg vil. 

I dag så trente jeg med Ida rundt 11 tiden og når jeg kom hjem så jobbet jeg i noen timer før jeg satte i gang med operasjon "rydd i klærne man ikke har sett på over 1 år". Altså.. Er det mulig å ha så mye DRIT! Jeg blir så oppgitt og jeg kjenner jeg gleder meg til å flytte for da skal jeg bli kvitt så mye DRIT. Terskelen er lav på hva som skal bli med på flyttelasset og bare i dag så har jeg kastet 4 søplesekker med klær og sko + at jeg har 4 søplesekker med klær som skal gies bort til lillesøster. Det lillesøster ikke vil ha får fretex! Nå har jeg bare gjort grovarbeidet, men det skal gåes gjennom en gang til og da ryker det nok en søplesekk eller 2 til tenker jeg. For jeg nekter å ha en haug av shit som bare ligger å støver ned. "kanskje jeg bruker den om 3 år hvis jeg skal på karneval" NEI! Skamme seg. Nå skal det kastet. Og det føles som en byrde som forsvinner fra skuldrene mine når jeg pælmer det til helvette ned i søplesekkene. Noen som har hatt skikkelig vårrengjøring og kjent den følelsen. Som om man kvitter seg med en sykdom. 

I går var jeg og Ida og shoppet litt klær til palmesus også stakk vi innom IKEA som dere kanskje så på snap. Jeg fant meg en sofa og nå mangler jeg kontorstol, utemøbler, stuebord og litt sånn små ting så er jeg på G. GUUUUD som jeg gleder meg. Har jeg nevnt det? Haha.. Jeg har funnet ut hvordan jeg sånn ca skal innrede leiligheten og det kommer til å bli så sinnsykt fiiiint! Møblene  på bildene er Natalia sine som bor der nå, men da får dere sett hvordan det ser ut. Jeg har jo en stor kjærlighet for grått så det blir grå sofa, mest sanynlig og mye hvit og svart. Spriter det opp med litt gull/bronsje detaljer. Dette blir så bra! Og jeg håper dere har litt ekstra tålmodighet med meg frem til jeg har fått flyttet. For som sagt så er det insane mye som skjer om dagen og mye som skal ordnes. 

Puss puss fra meg til dere herlige som titter innom meg♥


 

Bring it!

 • 11.06.2017 kl. 21:23

Jeg er så klar for ny uke nå! Denne søndagen har vært drit kjedelig og jeg klør i fingrene etter å starte hele flytteprosessen. Ikke lenge igjen så jeg får holde ut litt til. Jeg ble stående å prøve ut noen nye poseringer i stad for det er endret litt hva man skal gjøre på scenen i år. Så min rutine fra i fjor er utdatert. Så da er det bare å vrenge kroppen inn i nye stillinger å få inn en ny rutine. Jeg skal til Trondheim neste helg og blir der fra Lørdag til Søndag. Da blir det poseringstrening på Søndagen på Kaliber Gym og jeg er super spent på tilbakemelding fra coach Line når det kommer til formen min og progresjonen min frem mot September. Da blir det nok en grundig formsjekk for å sjekke status på skrotten.

Jeg føler at mye har skjedd siden jeg kom ordentlig i gang med dietten min og det vet jeg jo at det har. Jeg gleder meg til målinger på Tirsdag for å se denne ukens progresjon. Jeg ser jo at magerutene begynner å dukke opp igjen og jeg merker på klærne at ting forsvinner. Og det er super gøy, samtidig som det er super skummelt. For jeg håper virkelig jeg har pakket på meg mer muskler siden i fjor for den store frykten er å være veldig tynn og beinete. Så det er litt blanda følelser akkurat nå angående det å komme i sceneform igjen. For ikke å nevne at ræva mi forsvinner. Yup! Det er liksom drawback´et med det hele. Kurvene forsvinner, men det er en del av gamet! 

Denne helgen har jeg faktisk klart å ikke ha cheatday IGJEN! 2 helger på rad. Hvem hadde trodd? Okei da, jeg spiste et par sjokkisbiter fra skåla til Kim i går og kjøpte meg sukkerfri is som jeg fikk inn i kaloriene mine så det var absolutt innafor. Og med tanke på hvor psycho jeg har klikket på cheatday´s tidligere så er dette en sinnsyk forskjell. Jeg er stolt av meg selv, men samtidig så vet jeg at det er ikke lenge før cheat monsteret dukker opp igjen så jeg får nyte det nå som jeg faktisk ikke har noe sånn veldig behov eller lyst til å spise meg ihjæl på sjokkis og smågodt. Hihi.. Nå er jeg målrettet AF og jeg kjenner at det skal mye til for å bryte den gode flyten jeg er i nå så jeg får nyte det mens det varer, for det varer ikke evig. Hehe..

Håper dere har hatt en super helg og er klare for å naile denne uken! Let´s do this!!  

Så sykt bra humør!

 • 10.06.2017 kl. 17:32

Noen dager så bare våkner man opp og føler seg så sinnsykt bra. Der kjenner følelsen right? Energien er på plass, humøret er med og du er bare klar for å carpe that fucking diem for å si det mildt! Hehe.. Aaah. I dag våknet jeg med den følelsen og det var digg. Har ikke kjent den på en stund, men nå var humøret tipp topp. Jeg har fått trent ukens siste økt og det var en latterlig god overkroppsøkt. Det kommer film på instagram etterpå med 3 gode skulder øvelser fra dagens økt. Jeg har jobbet ferdig i dag og legger herved fra meg Mac´en for resten av kvelden. Kanskje.. Jeg har jo et lite problem akkurat med det. Når man jobber hjemmefra så er man liksom på jobb 24/7 og jeg er ikke flink til å ta meg fri for å si det sånn. Så i dag skal jeg faktisk prøve på det. Vi tenkte kanskje å dra på kino etterpå og se mumien. Jeg elsker jo eventyrfilmer så jeg er super gira på å se den. Og med ukens siste økt i boks og jobb ferdig så må man jo finne på noe. 

Anyway! Dette er min nr 1 girl power sang! ALLE jenter der ute burde ha denne på spillelisten sin og hvis man har en dårlig dag høre på den! Eller hvis man bare er i drit godt humør fordi det er en god dag selvsagt. Den gir et skikkelig boost! Dette er jo live versjonen, men det er hvertfall beyonce og nicki minaj med flawless (remix) I looove it!♥

56qgO0C82vY

BTW! Jeg kjenner også at jeg ikke har det syke godterisuget som jeg pleier å ha hver Lørdag så jeg tror faktisk jeg skal gi faen i spisekvelden min i dag og prøve meg på andre helg på rad uten å dytte trynet fullt av doughnuts og sjokolade. Det er ikke det at jeg nekter meg selv, men jeg kjenner at det ikke frister så mye som det pleier og da gidder jeg ikke presse det på baaare fordi det er Lørdag. Så jeg er litt stolt av akkurat det. For det er ikke lett for meg å skippe de Lørdagene altså. Men hvorfor ha spisekveld hvis det ikke er noe man har lyst på? Pluss at jeg merker jo hvor digg det er å se at dietten funker og siden det har gitt meg masse motivasjon så er jeg redd for å miste den motivasjonen hvis jeg fortsetter i disse gamle rutinene mine med å spise meg ihjæl hver helg. Så nå føler jeg at jeg er inne i en god flyt og NM formen kommer snikende som en liten skjult drage, snikende skinnybitch!

Ha en super Lørdag babes!♥

En liten investering til meg selv!

 • 09.06.2017 kl. 20:39

Da er det fredag dere! ENDELIG! Hehe.. Sier jeg som jobber hjemmeifra og i utgangspunktet har fredag hver dag. Yes! I dag fikk jeg tatt førstehjelpskurset jeg manglet. Woho! Bare "litt" kjipt å kjøre 4 timer i bil for å være på skolen i nøyaktig 1 time for så å få beskjed om at jeg kunne gå for da var det godkjent. Bah.. The pain! Men, nå er det gjort og it had to be done. Jeg fikk også muligheten til å stikke innom mamma og hilse på lillebror´en min som er en liten bordercollie valp som er så søt som sukker. Herregud så herlig han er! Jeg sier det sikkert for hundrede gang. JEG VIL HA HUND! Bah.. Savner det å ha hund innmari, men nå som jeg flytter hjem til Lørenskog så kanskje det skjer når jeg har kommet meg til rette. Jeg må se hvor mye tid jeg har til overs først også blir det isåfall etter NM. 

Jeg er også SUPER happy for i dag har jeg kjøpt meg en big ass splitter ny Mac som jeg skal jobbe fra når jeg flytter hjem til Lørenskog. Can´t wait. For jeg skal innrømme at denne MacBook Air´en jeg har nå er litt vond å bruke når jeg sitter så sinnsykt mange timer foran den om dagen å jobber. Pluss at den nye Mac´en har en 27 tommer stor skjerm som passer utmerket til både strongbody jobbing, blogging og youtube video redigering så YEY for en liten investering til min egen arbeidsplass. Jeg merker jo jeg blir helt gåen i overkroppen av å bruke MacBook Air. Vonde skuldre og rygg + jeg blir ekstremt fremoverlent i holdningen. Laptopen er jo genial. Jeg elsker den for den er så enkel å ha med seg overalt, det er virkelig min lille baby, men når jeg er hjemme så kommer jeg hovedsaklig til å jobbe fra den store Mac´en og bruke laptopen om jeg er på farta eller skal ut av leiliheten. For vi jobber via et slags intranett så jeg har full tilgang fra alle kanter. Så jeg skal få laget meg et lite kontorhjørne i leiligheten min når den tid kommer♥ Herreguuuud jeg gleder meg helt vilt!

I dag ble det treningsfri siden jeg dro til Oslo, men i morgen venter ukens siste økt. Jeg er SÅ støl i lår og ræv fra i går så det er godt å kunne kose seg i sofakroken resten av kvelden♥ Nå må jeg spise litt for jeg kjenner the hangryness vokser i meg og da blir jeg ikke kul å ha med å gjøre. Hihi! 

Nyt fredagen alle sammen ♥♥♥

Treningsglede!

 • 08.06.2017 kl. 19:24

//Sponset Innhold//

For meg handler treningsglede om så mye mer enn bare de resultatene man får kroppsmessig av å trene. For ja, selvfølgelig så er det et motivasjonsboost å se resultater fysisk, men trening er så utrolig mye mer enn det! Det å se forandringer fysisk tar lang tid og hvis det er den eneste motivasjonen man har for å trene så er det lett å gi opp fordi man fort blir utålmodig på de fysiske endringene. Og det å bygge muskler TAR TID! Som regel så får man et boost helt i starten og ting skjer veldig fort fordi kroppen responderer raskt og bra på treningen, men etterhvert så vil det flate litt ut. Hva gjør man da om man kun blir motivert av ytre faktorer? 

Det som motiverer meg aller mest er det å bli sterkere og ha progresjon styrkemessig. Den mestringsfølelsen man får av å knuse delmål man setter seg uke for uke og mnd for mnd er viktigere enn alt, for det er de som keeps me going! Ingenting gjør meg mer glad enn å klare en økning og kjenne at jeg føler meg sterk. I dag hadde jeg den beste beinøkta jeg har hatt på lenge og jeg økte i alle øvelser og hadde god teknikk. For det er jo litt viktig det å. Når man øker så skal man sørge for at teknikken fortsatt er innafor. Og i dag var shit on fleek for å si det sånn! BÆM! Alt satt der det skulle!Jeg holdt på å begynne å grine av glede i dag når jeg hadde fullført 5 x 8 i knebøy med 65 kg! Sånn seriøst. Jeg kjente bare tårene presset på for jeg var så stolt av meg selv! Jeg hadde aldri trodd at JEG skulle klare å kjøre så tung knebøy. Og for MEG så er det grisetungt da jeg alltid har hatt problemer med knebøyen min og har lange lår. Etter jeg fikk tips om å teste et av programmene til Gunnar i Strongbody så har jeg hatt en sinnsyk progresjon styremessig og det føles fucking awesome!! Jeg økte også til 90 kg i rumensk mark i dag og det gikk som en drøm. 3 x 8 reps. Dette er fremgang og dette gir meg så sinnsykt mye motivasjon til å fortsette å pushe på! Jeg har så mange ganger holdt på å gi opp knebøy fordi det har vært et helvette å få en ok teknikk jeg kan bygge styrken videre på, men nå føles det som om alt er mulig og mitt første mål nå er å kjøre 5 x 8 med 70 kg! BAM! Jeg gleder meg til dagen jeg klarer det, for det SKAL skje! 

Nå er jeg bare mega motivert til å trene videre og jeg gleder meg til tiden fremover! Kroppen har respondert knallbra på diett og jeg kjenner og ser at ting skjer. Det føles bra. For jeg skal være ærlig. Bare for et par mnd siden så hata jeg så jævli. Motivasjonen sugde, jeg følte meg helt jævli og syntes ikke jeg var noe flink i det hele tatt. Så jeg trengte dette lille løftet. Man går gjennom gode perioder og dårlige perioder, men det viktigste er å ikke gi opp, man må bare se på hindrene som kommer som en utfordring. For ingenting kommer gratis og man må jobbe for det både i medvind og motvind. Det gjelder alt♥

Aldri slutt å ha trua på deg selv og at du kan klare det♥ Mindset is key!!

Tights HER! // Sneakers Zalando // Crop top H&M // Oransj crop hoodie BikBok

//Sponset Innhold//

Oppskrift - Proteinrik Thai Suppe

 • 07.06.2017 kl. 19:12

Dere så kanskje på snap i går at jeg lagde hjemmelaget thai suppe til middag. Noen ganger så får jeg så sinnsykt lyst på suppe og det er jo så enkelt å lage sin egen, så hvorfor i all verden skal man kjøpe posesuppe? Når du lager din egen så har du stålkontroll på ingrediensene som er i den og kan lage den akkurat som du vil med det du liker. I går så lagde jeg en thai kyllingsuppe som var næringsrik både på protein og vitaminer. Den er super simpel og lage.

Det du trenger til 1 1/2 porsjon er: 

- 1 Kyllingfilet
- 1 Hønsebuljong 
- 1-2 dl vann
- 3 dl kokkosmelk
- 2 ts rød karripasta (currypaste fra santa maria. du finner den i hyllen hvor alt fra santamaria er)
- 1/4 blomkål
- 1 stor gulrot
- 1/2 løk
- 1 stor håndfull champignon
- Smak til med mer salt, paprika krydder, karri og gurkemeie ;) 

Kok opp 1-2 dl vann sammen med hønsebuljong, finhakket løk og noen dryss med salt. Skjær opp kyllingfileten i ganske små terninger og hiv oppi vannet rå. De kokes jo så slapp av. Null salmonella ;) Haha.. Skjær opp gulrøtter i tynne korte staver eller terninger og champignon og blomkål i suppevennlige biter og ha oppi vannet. Tilsett så kokkosmelk og karripasta. La alt sammen koke til det er litt redusert og tykkelsen på suppen er god. Grønnsakene skal jo være myke også. Min kokte vel i 20 minutter før jeg begynte å bli hangry og bare måtte spise. Hihi.. Og hvis der er noen andre grønnsaker du liker som for eksempel paprika så er det bare å bruke det du måtte ønske :) Babusskudd er også godt å hive oppi♥

Håper dere tester den ut for den var MEGA god! 

A good day!

 • 06.06.2017 kl. 19:21

Bare frøken schizo som titter innom! Hehe.. Etter tidenes nedtur dag på Søndag og en relativt nedstemt dag i går så har denne dagen vært superbra og jeg hadde en sinnsykt god beinøkt med økning i knebøy til 67 kg og markløft så gikk jaggu 97 kg opp! Så nå er det ikke lenge før jeg treffer 100 kg som arbeidsvekt i markløft og 70 kg i knebøy! :D WOHO! Snakk om milepæl på knebøyen da! Sånt blir det bein og styrke av. Så hvis noen lurer på hva jeg anbefaler av trening. Jo.. Lift heavy shit! Ikke vær redd for å ta i litt jenter! Man bygger ikke rumpe med kun strikker. Hadde det bare vært så enkelt! Hehe.. Jeg elsker å trene med tunge vekter og det gir meg en liten sånn beastmode klikk oppi hodet og den bad ass følelsen er gull verdt for meg og min motivasjon på å dra meg til gymmet for å si det sånn. Hihi! Lady in the streets and a beast in the gym. Det er det jeg vil være hvertfall. For jeg er jo ikke den sterkeste jenta der ute, men jeg er sterk til å være MEG. Og det er det som teller♥ 

Jeg hadde også en positiv formsjekk i dag igjen og jeg mister både cm og kg og det er så godt at jeg er på ei i riktig rettning. Jeg er SUPER motivert!! Jeg klarer liksom å se for meg at jeg kommer ordentlig i sceneform og at jeg kan rocke den scenen. Det er ca 12 uker igjen til NM nå så det er bare å jobbe på og stick to the plan. Og nå har jeg skikkelig godfølelse med knebøy. Det føles godt og ikke minst er tidenes motivasjonsboost. For når man legger kropp og sjel treningen sin så er det så gøy når ting først løsner og føles bra. Det har vært en evig rollercoaster med knebøyen, og etter 2 år med prøving og feiling, for det er en viktig del av prosessen det å. Så begynner jeg endelig å føle meg sterk i denne øvelsen. Det viktigste er å ALDRI gi opp! Vær sta ;) 

Nå har jeg laget en insane god hjemmelaget thai kyllingsuppe som jeg deler med dere i morgen! My god det er så godt at jeg nesten dør! Så nå skal det koses big time♥ Resten av kvelden brukes på jobb♥ Håper dagen deres har vært super!

Sportsbh fra H&M // Tights fra Bik Bok // Sneakers fra zalando


 

  

 

Frustrert..

 • 05.06.2017 kl. 17:40

Endelig er dene helgen over. Siste skolehelg. Det skal bli super digg å slippe å pendle til Oslo annenhver helg. Eller.. Altså.. Nå skal jeg jo flytte hjem til Lørenskog anyway da så da er det jo null stress, men det er godt å få helgene tilbake. 

I går hadde jeg er DRIT dårlig dag. Du vet de dagene du bare føler deg sliten, slapp, dårlig energi, fæl og jævli. Yup! Den dagen da. Så meg i speilet og tenkte bare "ah, hell no".. Også ble det ikke noe bedre av at jeg fikk en parkeringsbot fordi jeg hadde glemt å betale via appen på tlf min fordi jeg var så stressa på morningen. Bah.. Jesus christ! Jeg fikk også vite at siden jeg kom for sent på fredagen fordi jeg hadde glemt at vi begynte 10 fremfor 17 som vi gjør hver fredag. Hvor det var obligatorisk førstehjelp så må jeg ta den dagen om igjen eller så får jeg ikke tatt eksamen + at siden jeg har jobbet livet av meg de siste mnd så har jeg helt glemt å ta noen av de obligatoriske online testene jeg skal gjennom. Tiden har rett og slett bare løpt fra meg. Jeg har ikke hatt sjans til å gjøre alt og jeg skal innrømme at jobb har vært førsteprioritet.. Det viktigste har vært jentene mine å følge de opp hele veien♥ 

Så når jeg kjørte hjem i går så var jeg i litt sånn breakdown mode. Jeg følte meg bare ikke flink nok og tenkte "faen, nå fucka jeg opp det her også" Men jeg er ikke noen superwoman og jeg kan ikke få til alt og det er begrenset med tid jeg har. Men tårene presset på og jeg hadde lyst til å bare skrike ut. Jeg fikk jo samlet meg og kom hjem til Natalia og snakket litt med henne og det hjalp. Etterhvert så kom jeg meg på avsluttningsklassefesten og det var jo super koslig. Og en god avkobling for et innvendig stress. Det er jo ikke som at hele verden raser sammen for det blir jo kun å flytte noen datoer, men den følelsen av å ikke gjøre ting etter plan og skjema gjør meg skuffet over meg selv og litt små forbanna. 

Nå må jeg bare fokusere på det som er positivt og nå er det at jeg har vært kjempe flink med dietten min siden siste måling så i morgen gleder jeg meg faktisk til formsjekk igjen! Denne helgen har jeg ikke hatt noen spisedag rett og slett fordi det har vært så mye som har skjedd og tiden har flydd. Jeg har liksom glemt det. Og jeg er super stolt av det, for dere kjenner jo meg såpass nå at er det noe jeg lever for så er det sjokolade og doughnuts! Haha.. 

Jeg flytter om ikke lenge og kommer hjem igjen! Gleder meg umenneskelig mye og jeg har masse jobb å gjøre fremover! Det nytter ikke å gå og gnu på ting man ikke får gjort noe med, men heller fokusere på det positive og morsomme. Det er så mye som skjer de kommende mnd og jeg må holde fokuset. Eye on the price! Jeg kan ikke la meg vippe av pinnen. Lots of positive things ahead!

Håper dere har hatt en super start på uken og en fin pinse♥

No filter sashimi!

 • 03.06.2017 kl. 21:56

Du trenger kun noen få ingrediensen for å lage den diggeste sashimien hjemme: 

- Salma laks
- Mango
- Avokado
Spinatblader
- Purreløk
Soyasaus med lime og chili

Nyt Lørdagen babes! 


 

Russian Style

 • 02.06.2017 kl. 23:28

Et sent innlegg her, men bedre enn ingenting right? Jeg startet dagen i dag med stress fra helvette da jeg fant ut at jeg skulle vært på skolen klokken 12 og fikk melding av 2 i klassen og de lurte på hvor jeg var. Jeg bare "WTF!" Åh, jo, seff... Kløna sjæl hadde jo glemt at det var obligatorisk førstehjelp i dag! Balle.. Men jeg kastet meg rundt og kom meg på skolen og dagen ble bra forde. Men bah... For et innvendig stress! Anywhooo.. Jeg tenkte jeg skulle dele bikinifittingen min fra i går med dere for jeg fant DRØMMEBIKINIEN min.

Omg! Huge love!! Sånn seriøst, den bikinien jeg valgte å bestille er helt magisk fin! Jeg skulle jo egentlig ikke kjøpe meg ny bikini fordi jeg synes det er litt forkastelig at jeg kjøpte min i fjor til 6000 kr og den er kun brukt 1 konkurranse. Det er jo helt høl i huet. MEN.. Det er en ny trend som har tatt over scenen.. Og det er et design som heter russian style. Og min bikini er jo ikke i russian style og jeg vil jo ha det som er mest poppis og det dommerne liker samt at det er et bedre design om jeg skal konkurrere utenlands også. Så jeg bestemte meg spontant i går for å sende Frøydis THE bikini designer en melding siden hun hadde fitting i Oslo i går. Og spurte om hun hadde sjans til å ta meg inn og det hadde hun jo så jeg dro med meg Natalia. 


Til venstre: Russian Style - Til Høyre: vanlig bikini

Da vi kom til hotellrommet hennes lå det alle mulige skjønnheter plassert rundt omkring på sengen og det er ikke lett å gjøre et valg for å si det sånn! Herreguuuud og jeg vinglet mellom 2 farger. For jeg hadde bestemt meg for en farge fra før, men det ble faktisk en annen med innspill fra Natalia og Frøydis. Og det er THE one! Jeg er sååå forelsket i den fargen og den kommer til å bli så sinnsykt awesome når Frøydis har laget den ferdig og pimpet den opp med masse stener og bling! Jeg gleder meg sykt mye til å vise dere♥ Jeg kommer til å holde fargen litt hemmelig fremover og hvem vet. Kanskje jeg gjør som i fjor og holder det hemmelig til kvelden før konkurranse! ;) Og jeg som suuuuger på å holde på mine egne hemmeligheter! Nå er det bare å jobbe på for å få tilbake bikini kroppen å. Hehe.. 

Noen som vil gjette hvilken farge jeg gikk for?♥ Og ikke sant russian style er WAY mye finere enn vanlig?♥Frokost Favoritt

 • 01.06.2017 kl. 12:21

Etter å ha fastet siden i går kveld skal jeg love dere denne frokosten var latterlig god! Proteinyoughurt med mandler og gigantiske bjørnebær slår aldri feil. 

I dag har jeg vært på Norges Idrettshøyskole og målt hvileforbrenningen min og tatt en DXA. En kroppscanning som måler alt fra fett %, bentetthet, muskelmasse osv. Og pga dette måtte jeg faste siden i går kveld. Jeg skal jo være med på det forskningsprosjektet som omhandler helse innen fitness. Eget innlegg om prosjektet og mitt syn på helse HER!  Jeg fikk jo ikke sove i natt (heller!!) Jeg sliter mye med søvn for tiden og jeg blir gal! Sovnet ikke før litt over 04:00 og opp igjen 06:30 er ikke kult! Hvertfall ikke når jeg er tidenes B-menneske fra før av heller. Hehe.. Så nå sitter jeg her med 2 søplesekker under øya og føler meg litt lang i maska for å si det mildt. Men jeg skal love dere det hjalp med en god frokost når jeg var tidlbake igjen. Jeg var så latterlig sulten da. Så jeg dro på coop for de selger de villeste bjørnebærene nå. De er så store og sinnsykt gode! Også lagde jeg det berømte protein youghurten min. En av mine favorittfrokoster og en veldig sunn frokost også. 

Proteinyughurten er ikke noe hokkus pokkus og det er sånn jeg liker det. Raskt og enkelt! Jeg bruker alltid mager kesam som en base i oppskriftene også putter jeg oppi ymse div av det jeg har lyst på. Om du bare vil ha litt smak så finn en kalorifri saft (zeroh eller fun light) og bland inn 2-4 ss eller mer av saft konsentrat sammen med mager kesam. Og dere tenker kanskje ÆSJ! Saft og meieriprodukter. Bah! Og det tenkte jeg å, men fy så godt det er og det er sunnere enn vanlig youghurt og billig når det kommer til et proteinrikt måltid. Me likes the moneysavers! Hvis du vil tweake opp youghurtbasen litt så kan du ha i moste friske bær eller sukkerfritt syltetøy. Da får du en youghurt med klumper. Noe jeg regner med de aller fleste har vokst fra å ikke like? Det også det å skrape alt fyllet av grandisen og kun spise bunn. Eller var det bare jeg som gjorde det når jeg var kid? Haha..

Anywho.. Topp youghurten din med hva som helst! Ja, anything! Alle dine favoritter. Mine favoritter er: Alle typer bær, havregryn, musli, nøtter, eller en liten nøttebar f.eks, revet kokkos, frø, sukkerfri eller mørk sjokolade, kalorifrie sauser fra for eksempel slender chef ( fåes HER! både i middags sauser og dessertsauser ) 

Mager kesam er en kjempe god proteinkilde og den kan brukes til så masse. Jeg har erstattet rømme med den, så uansett hva man har rømme på så bruker jeg mager kesam. Og trust me, det går 2 ganger så tenker du ikke over forskjellen en gang for det smaker så likt. Jeg bruker også mager kesam som base i smoothies og smoothiebowls samt i proteinpannekaker eller vafler. Mulighetene er uendelig så det er bare å være kreative ;)

Nå skal jeg jobbe litt til også blir det å karre seg på trening for å ødelegge disse beina igjen da. 5 x 8 i knebøy blir spenstig med 2 timer søvn. Mulig jeg dupper av en time eller to før trening om jeg er helt zombie. Nyt dagen! Her er det sooool!♥

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no