Onsdagsbildedryss og Proteinsmoothie oppskrift..

 • 29.06.2016 kl. 20:30

//Sponset Innhold//

Heisann jenter! Nå begynner jeg å bli litt stresset med pakking til ferien, samt det siste som skal ordnes på jobb før jeg drar og generelt om jeg husker alt jeg skal ha gjort i løpet av de neste dagene. Jeg er litt av et surrehue så det er som regel alltid noe jeg glemmer. I dag så jobber jeg sent. 16:00-21:00. Innen den tid så skulle jeg pakket meg så ferdig som det bare går, trene, spise mat, lage mat så jeg kan ha med meg på jobb (mealpreppe) og blogge da selvsagt.


Så da tenkte jeg og gjøre det enkelt for meg selv. Kaffe kom først! For guds skyld. (Sånn ser forresten håret mitt ut når jeg ikke har rettet det :O )

Maten jeg spiser i dag:

Frokost: Ostesmørbrød
Etter trening: Proteinsmoothie (oppskrift lenger ned. NAM)
Mellom måltid: Hjemmelaget protein youghurt.
Middag: Laks med salat, mager kesam og en dæsj med skviset sitron
Kveldsmat: Sjokolademousse ;) mmmmhm! Mulig det blir en liten snap´ers av den ja :) 

Så var det mealprep tid! The key to success! Siden jeg jobber sent i dag så må jeg ha med meg mer mat på jobb enn normalt. Jeg spiser jo som regel alltid middag hjemme. Jeg har fått litt oppheng på laks i det siste og det tar meg 5 min å lage. Med en romanosalatmix litt agurk og tomat så er jeg i mål. Steker laksen uten olje eller smør fordi det er en fet fisk som slipper mye fett så det trengs ikke. OVERKRYDRER med sitronpepper og steker laksen på alle sider ekstra lenge for å få den crispy. NAM! En dæsj med mager kesam på toppen samt en liten skvis sitron så er jeg i food heaven. Og mellommåltid blirjo selvsagt jordbær youghurten jeg skrev oppskrift på tidligere. Denne gangen med litt bringebær i tillegg, HUSK zeroh saften med lichi og hvit te da jenter! DEN ER SÅ GOD! Da er det bare å sette i gang med prosjekt muskelmat..

Dro jo på trening og dere var jo med♥ Vet liksom ikke helt hva som er naturlig og snappe ennå, men det kommer seg. Blir nok mer og mer komfortabel der å.
Smeller med et bilde av rumpepumpen etter beinøkt og avsluttende strikkøvelser som dere så et bilde av på snap. Følger du meg ikke på snap så finner du meg på: CHRISUNIVERS

Dagens ettertreningsmåltid ble jo en proteinsmoothie med banan, jordbær og mango. Den var SINNSYKT GOD! Og denne porsjonen er perfekt etter trening. Akkurat nok til å holde deg glad i et par timer. Og mengden passet perfekt i smoothie glasset mitt. Lykke!

SMOOTHIE OPPSKRIFT:

1 Beger yoplait double 0 (null fett) med smak av jordbær
100 gram mager kesam
20 gram FAST-1 vaniljeproteinpulver (på supertilbud HER!
50 gram banan (godt moden for da er den søtest) 
4-5 frosne jordbær
4-5 frosne mangobiter (jeg plukker ut av smoothie mix´en jeg kjøper på kiwi)

Hell alt i en bolle og miz med stavmikser eller i en blender♥ Du kommer til å ELSKE den, får ratt dilla på den også vel.
Her har du 25 gram protein som er perfekt etter trening og ca 250 kcal.
Sportsbh fra X-Life HER! 

Takk for at du tittet innom meg i dag♥

Og jeg er så glad for at så mange ville bli med meg på ferie og la meg til på snap. Super stas altså! Og det er bare og komme med ønsker om det er noe spesielt på trening dere ønsker å se♥ 

Ikke glem meg på instagram HER!
Og lik gjerne facebook siden min HER! 

//Sponset Innhold//

Vil dere være med meg på ferie? Snapchat..

 • 28.06.2016 kl. 17:49

Først og fremst vil jeg takke dere nydlige jenter for så herlige tilbakemeldinger på innleggene de siste dagene både her, instagram og facebook! Jeg ble så rørt og så utrolig takknemmelig for de fine kommentarene og feedbacken jeg fikk i går. Jeg var på trening da kommentarene kom og jeg stod der med tårer i øynene og ble litt emosjonell over all støtte og gode ord. Dere sier jeg motiverer dere, neinei.. DERE motiverer meg! Gud så gøy det er for meg og holde på med treningsblogg og instagram når jeg får så mye positive vibber tilbake fra dere♥ Jeg ble faktisk så motivert at jeg kjørte et EKSTRA sett med bulgarske utfall! Say what!??! Ja, det er helt sant. Og DET er ikke noe man gjør for morro skyld for å si det mildt. Så det siste settet med slit var for dere (og rumpa mi da, jeg er glad i dere begge ♥ )Hihi..


En liten klein collage fra i dag tidlig med all slags rot rundt meg. Sitter på puten på gulvet hver morgen og fikser meg med kaffekoppen min♥ 
Puss puss og tusen takk nok en gang for alle fine tilbakemeldinger!♥

Ja, vil dere bli med meg på ferie da? Jeg synes jeg har verdens søteste følgere og lesere så nå vil jeg slippe dere litt mer inn i mitt hverdags univers. Jeg har laget en snapchat til bloggen og instagram for de som ønsker å bli bedre kjent med meg og ønsker å være en liten del av min hverdag både på trening og privaten. Egentlig så tenkte jeg at det og åpne snapchat var noe jeg ikke kom til å gjøre, men som sagt så synes jeg det er koslig om dere får blitt bedre kjent med personligheten min. Jeg ser kanskje ut som en bitchy bimbo, men det er jeg absolutt ikke! ;)

Jeg vil dele treningen min, mat, litt humor innimellom slagene og rett og slett mer av min personlighet både i gode og onde dager. For ja, jeg har kjipe dager jeg å som alle andre. Haha.. Og jeg er ikke den som tar tusen selfies med rosa filter og blomsterkrans for å sende ut 10 ganger om dagen just saying. Hehe, selvom jeg ikke har noe imot folk som gjør det heller for den saks skyld :) 

♦ Så, hvis du vil bli bedre kjent med meg så finner du meg på snap: CHRISUNIVERS ♦

Jeg starter å bruke snap´en i løpet av de kommende dagene så det er bare å følge med om du vil♥
NB! Jeg kommer ikke til å legge til noen.

Nå er det middagstid og dagens blir kylling med potet og salat. Enkelt og greit for det er mye som skal fikses før vi setter snuta mot Jessheim på Torsdag og Gardermoen Lørdag morgen. Skal starte å pakke etterpå så jeg får skrevet en liste over ting jeg evt mangler. Jeg er så ferieklar nå at herregud!! Men først er det tid for trening og i dag er det skuldre, triceps og biceps på treningsprogrammet og tror dere jeg er gira eller! JA! Motivasjon på TOPP♥

Et mål jeg har før jeg drar på ferie forresten er å bli ferdig med vlog innlegget! Det er ikke så mye som gjenstår. Så stay tuned♥
Ha en super Tirsdag fininger og tusen takk for at dere titter innom meg♥

Instagram HER! 
Facebook
HER! 

 

Før og etter bilder - Trening..

 • 27.06.2016 kl. 18:18

Nå er det så lenge siden jeg har hatt et lite før og etter seriøs trenings update! 

Her er meg nå.. Men jeg har ikke alltid vært denne jenta..

Først vil jeg begynne med den vendingen i livet mitt som fikk meg til å begynne å trene. Har nevnt det er par ganger før, men det er viktig for meg og få med historien så here it goes..

Rett før juletiden for 1 1/2 år siden så var jeg gjennom et brutalt brudd etter flere år sammen. Jeg var forlovet så det var seriøst. Det var utroskap og jeg ble byttet ut kort fortalt. På en uke gikk livet mitt fra et trygt og godt liv med drømmemannen til at jeg bodde på sofaen til mamma og ikke ville møte verden noen gang igjen. Aldri har jeg vært så langt nede før i hele mitt liv. Jeg spiste 1 banan og 1 skyr på 2 uker (ja, seriøst), og stressrøyket som en svamp mens jeg  overlevde på pepsi max. Jeg gikk ned i vekt som fy og for første gang siden barneskolen så jeg ribbeina mine GODT og hadde tidenes værste thight gap. Ei venninne sa det meg at jeg måtte finne på noe å gjøre for å distrahere hjernen min til å kjøre seg selv enda mer ned og hun sa "begynn å tren". And little did i know.. Der var det første frøet sådd. TUSEN TAKK I! ♥ 

Jeg fikk kjøpt meg en leilighet og tusen tusen takk for det!!!♥ Jeg bestemte meg for å starte et sunnere friskere liv og bygge meg selv opp både fysisk og psykisk. Jeg ble dratt på trening av mamma som er gruppetime instruktør hos Fresh Fitness. Jeg dro på body pump timer og det var kjempe gøy. I den timen det var body pump var hjernen min 110% tilstede hos meg selv. Fokuserte kun på det jeg drev med akkurat da og jeg elsket det, det var en flukt fra virkelighetens helvette. Det ble en slags terapi.

Mamma er helt rå på sunn mat og gode oppskrifter. Bare sjekk IG´en hennes HER! Så jeg ble inspirert av henne til å lage god sunn mat og leste masse blogger og surfet nettet rundt etter inspirasjon. Og jeg startet og trene styrke for meg selv i tillegg til bodypump timene. Mamma er en stor inspirasjon på mange mange måter! Sterk og rå dame med bein nok i nesa så halvparten kunne holdt.

I fjor Sommer så var det breaking point. Da bestemte jeg meg for at jeg ville stille i bikinifitness bare fordi jeg vil bevise for meg selv hva jeg kan få til om jeg først går inn for det pluss at det er en bragd for en som meg. Og med det mener jeg ei som aldri har trent før og vært tidenes godteri sofagris.

Jeg har aldri vært sterkere fysisk og psykisk som det jeg er nå takker være treningen som har fått meg til å ta vare på meg selv og rett og slett invistere i meg selv og min egen kropp og sjel.

Så dette er hva jeg har fått til så langt og jeg jobber knallhardt hver dag for å bli i bedre og bedre form. Det er ingen redigerte bilder i dette innlegget også har jeg prøvd å stille inn så det er lik avstand fra kameraet på alle sammen. Så det blir lettere og se. For noen er dette kanskje ikke mye, men for meg er det en mestring og utvikling jeg aldri hadde trodd jeg kunne ha.


Dette bildet er 1 år og 2 mnd mellomrom. Flexer selvsagt alt jeg kan på det øverste bildet også. 
Dette er jeg stolt av! Utrolig gøy og se så stor forskjell. 
Sportsbh fra X-Life HER! Litt under 1 års forskjell.
På begge disse bildene flexer jeg lårene mine og her er det en vesentlig forskjell, det ser kanskje ikke ut som jeg flexer på venstre bilde, men tro meg flekser for harde livet! Det er synd jeg ikke har bedre bilder. Hahaha.. Også måtte jeg bare putte en K der. Vi skjønner vel alle hva den står for? Tenkte å spare dere for den. Tenkte jo ikke på det når jeg skulle dra shortsen litt opp for å få frem lårene. 
Shorts HER! // Knestrømper HER! 


1 år og 2 mnd mellomrom.
Minifiskebolla da! Som henger litt etter og ikke vil gro like lett som andre muskler, men nå begynner den faktisk å komme seg så jeg er fornøyd med den nå! Etter LANG tid. Litt dårlig lys på nederste bilde med skygger, men men..

Så.. Slik er formen min nå.. Jeg trives så godt i mitt nye skinn og jeg kommer aldri til å slutte å jobbe for å bli i enda bedre form. Dette er en livstil og en av de beste avgjørelsene jeg har tatt noen sinne. Og tusen takk til alle som var der for meg når jeg var på bunn. Uten dere hadde jeg bare vært et skall av meg selv. 

Nå er jeg en sunn og sterk jente som fokuserer på de riktige tingene her i livet. Jeg elsker å spre treningsglede og motivere andre til og yte sitt maks. Hjelpe og veilede. Jeg gir mye av meg selv til andre og deler gladelig mine opp og nedturer. Dette er også noen av grunnene til at jeg utdanner med som PT og vet jeg kommer til å bli en god en.

Tusen takk for at du tittet innom min treningsblogg i dag♥ Håper du vil følge min treningsreise videre! Nå skal jeg komme meg på trening♥

Ikke glem meg på instagram HER! 
Og lik gjerne facebook siden min HER! 
 

Diett - Hva jeg spiser om dagen.. (Langt innlegg med mye matinspo)

 • 26.06.2016 kl. 16:11

Det er så mange som har spurt om kostholdet mitt at her kommer et matinnlegg til dere♥ Skulle bare mangle på en treningsblogg :)

Nå har jeg gått på diett i 1 mnd ca og mange tror kanskje at det er no hardcore greier med kun ris, kylling og brokkoli, men det er det absolutt ikke. Kanskje det blir sånn etter hvert, men ikke enda. Jeg spiser variert og jeg har mange alternativer og velge i. Enkelte av valgene mine er "dessert" aktige så jeg får dekket søtbehovet mitt. Noe som redder meg veldig! Det er både "sorbet" is, sjokoladepudding og pannekaker/vafler hvis jeg ønsker det. Og det beste er at det smaker kjempe godt. For jeg skal være ærlig. Det er mange oppskrifter jeg har prøvd som har vært "sunne muffins" "sunnere sjokoladekake" "sukkerfri fudge" osv som smaker dritt for å være ærlig. Da blir jeg irritert. Da burde det stå under oppskriften "NB! Smaker litt dritt, men det er sunnere hvertfall da" Da hadde jeg vært klar over det. Haha.. Men det skal sies at jeg har prøvd masse som har vært godt også da. 

Jeg spiser 4-5 måltider om dagen frokost, 2 x lunsj, middag og kveldsmat. Noen ganger slår jeg sammen 1 lunsj med middag for å få en stor porsjon med mat. Det er litt dagsformen og hvor sulten jeg er som avgjør det. Men det er veldig greit og ha muligheten. Middagsporsjonen min er som regel inndelt i 1/4 del kjøtt, 1/4 del karbohydratkilde og 2/4 deler salat/grønnsaker.

Dagens frokost ble ostesmørbrød og en proteinkaffe♥
Bruker steviadråper til å søte kaffen med og styrk melk for å få litt latte feeling. Det er lett ost så derfor ser den litt rar ut smeltet. Jeg bruker noen ganger lett og noen ganger vanlig norvegia. (Mest vanlig ost)

Matvarer jeg hyppig bruker er blant annet:Frokost/mellom/kvelds: 

Havre polarbrød (klarer faktisk ikke leve uten. Jeg har tilogmed fått flere av venninner rundt meg til å bli like avhengig av de som meg. Haha), knekkebrød, Sukkerfritt syltetøy fra Lerum, Egg, Ost, Magert kjøttpålegg, Tomat, agurk, paprika og løk, og romano salatmix (Den er DRIT god og det er så enkelt), Havregryn, havremel, Proteinpulver - Nå har X-Life tilbud på 1 kg HER! ), Friske og fryste bær, Cottage cheese (bruker MYE), Mager kesam (bruker MYE), nøtter, sukkerfri sukrin sjokolade (Oh yes), double 0 youghurt, rosiner, pepsi max (haha), zeroh safter, speltlomper, røkt laks, philadelphia light, avokado, styrk sjokolademelk, bananer, druer, riskaker, kalkunbacon, quest bars.

Middag: 

Magert kjøtt som kyllingfilet, svinekjøtt, biff, karbonadedeig (ikke for ofte, men innimellom ok), fisk som er kalorifattig og proteinrik som torsk, reker, scampi også spiser jeg laks. Karbokilder jeg bruker er: Polarbrød (brukes som burgerbrød, bunn eller brød til salat, ris, byggris pasta, potet, søtpotet, mais. (Fullkornsvarianter selvsagt), salat eller grønnsaker ved siden av. Jeg lager som regel også alltid en dressing/saus av mager kesam.


 

Mye godt hæ? Mmm.. Jeg ser jo nå at jeg har glemt å ta bilde av en haug av greier da. Trodde jeg hadde et skred med forskjellige ting, men flere bilder kommer fremover uansett♥ Noen sunne oppskrifter OG proteinrike lenger ned i innlegget.

Jeg er jo fan av å spise store porsjoner. Noen triks jeg gjør for å lure hjernen min til å tro at jeg spiser mer enn jeg gjør er å dele 1 polarbrød i 2. Ja, det går du må bare være litt forsiktig. For når jeg deler et polarbrød i to så får jeg to "brødskiver" fremfor en. Som dagens frokost med ostesmørbrød for eksempel. Da er jeg veldig fornøyd. Også spiser jeg de sakte og nyter de skikkelig. Jeg deler de også i to for å lage en type pita variant med burger av karbonadedeig inni eller strimlet kjøtt og kylling. Det er helt sykt godt! Så har jeg hjemmelaget dressing med mager kesam og diverse krydder jeg liker over. Kan lage et eget innlegg med forskjellige dressinger jeg liker best♥

Vil du være med inn i kjøleskapet mitt? Dette er som regel sånn kjøleskapet ser ut til enhver tid. Det bruker å være mange flere TRUE bokser der inne, men jeg er straks tom til min store fortvilelse. Så jeg har 1 boks igjen til morgendagens økt! ÆÆÆH! Krise! Jeg er ikke alltid like rutinert, så jeg bestilte mer litt for sent, men får ny levering til uken heldigvis . For de er jeg virkelig avhengig av. De gir meg det boost´et jeg trenger for å komme igang med øktene mine. Det første jeg gjør når jeg kommer på trening er og knerte boksen og ta et par slurker mens jeg skribler økten min inn i treningsdagboken min. Super rutine. 

Jeg elsker og holde på å ordne og styre på kjøkkenet. Eksprimentere og leke meg med maten. Jeg har jo som sagt en matplan jeg følger hvor jeg har mange valg. Og der er det oppskrifter på f.eks pannekaker. Men da tenker jeg litt utenfor boksen og bruker de samme ingrediensene til å lage noe annet. Som frokostpizza for eksempel. 

Oppskrifter på mine sunne favoritter: 

Frokostpizza: 
40 gram havremel (evt lettkokt havregryn)
1 egg + 2 eggehvitte
20 gram vaniljeproteinpulver ( Tilbud hos X-Life HER! )
1/3 bakepulver og evt litt vaniljesøtning
Vann til passe tykk røre (litt tykkere enn pannekakerøre)
Bland alt og la stå i 5 min.

Smør ut på bakepapir i en sirkel (ikke for tynn med ca tallerken størrelse) Stek på 200 grader i 10-15 min. Bruk sukkerfritt syltetøy som "tomatsaus" og frukt som topping. Hihi.. Det er super luksus! Du vil elske det. Også lurer du hjernen din til at du spiser noe usunt for det smaker dessert. 

Sorbet is:
300 gram valgfrie fryste bær (jeg bruker jordbær, skogsbær og bringebær. banan har mye karbo så det bruker jeg ikke)
200 gram mager kesam/cottage cheese eller 50/50 av begge
2 biter sukrin sjokolade med havsalt og mandler
5 mandler
Stevia vaniljedråper (Diverse søtning fåes kjøpt HER!

Tin bærene bittelitt så de kan moses med stavmikser (de skal fortsatt være fryste og iskalde, men litt mykere bare) bland kesam/cottage cheese med bærene og ha i søtning. Smak til hvor søtt du vil ha det. Jeg er en søtums så jeg bruker sikkert 10 dråper, men det er MYE! Men siden bærene er ganske sure så blir det godt med ekstra søtning. Finhakk nøtter og sjokolade og strø som topping for litt crunch. Altså! HERREGUD det her er godt! Jeg lover dere oppheng, Og dette redder lørdagene mine når jeg egentlig er vant til å spise meg ihjæl på sjokkis og pottis. Søtsuget dekkes 110%.

Verdens sunneste beste jordbæryoughurt: 

200 gram mager kesam/cottage cheese
Noen spiseskjeer med den nye zeroh saften hvit te og lichi (NAM) 
Så mye friske jordbær du ønsker. 
Evt en liten neve nøtter/granola/banan som topping for ekstra karbohydrater til deg som ikke er på diett.

Skjær jordbæren i biter og mos med en gaffel (hvis du ønsker), bland inn i den magre kesamen sammen med saften og bland godt. Det her er også latterlig godt og smaker som bløtkake krem. Når du putter saften oppi kesamen så vil den søte kesamen veldig. Så kesamen finnes ikke sur i det hele tatt om du frykter det. BØR testes. Supert og lage med sm lunsj på jobb i en matboks eller hvis du skal ha en kjapt mellommåltid. Har du ikke friske jordbær tilgjengelig så er det kjempegodt og bare blande kesam med saft også. Husk å smak deg til.

♦ ♦ ♦ ♦ ♦

Håper dere ble inspirert til å prøve ut noen av mine sunne og gode oppskrifter eller teste ut litt nye middager♥ Nå skal jeg lage meg en lunsj og da blir det selvsagt verdens sunneste beste jordbæryoughurt jeg velger. Jeg får bare ikke nok av det altså. Mmmm.. 

Nyt søndagen videre vakringer. Skulle muligens ut en tur, men det er litt semi kjipt vær så mulig det bare blir koseklærne og sofakrok resten av dagen her. Hvis jeg har ro i sjela nok da..

Ikke glem og følge meg på instagram HER! 
Og lik gjerne facebook siden min HER! 


 

Kongeøkt og 2 x Treningsvideoer - Mage + Skuldre..

 • 25.06.2016 kl. 16:30

//Sponset Innhold//

God lørdag vakringer!

Sportsbh fra X-Life HER! // Thights fra X-Life HER! // Sko - Eurosko 

I går hadde jeg som sagt en killer økt og det var så deilig! Det er min favorittøkt blant dem alle. Skuldre, triceps, biceps og 1 legg øvelse helt på slutten♥ Grunnen til at dette er min favoritt dag er fordi det er øvelser jeg er veldig glad i og øvelser jeg mestrer godt og har utviklet med veldig på. Samt, det er ikke bein. Haha.. #NotFanOfLegDays ! ← Det er jo kun fordi legdays er så vondt! (På en bra måte selvfølgelig) 

OG SE! Minifiskebolla mi er på vei til å bli en biiiiiiitteliten bul! Oh sweet joy! Det betyr så mye for meg for jeg har seriøst underutviklet biceps. Jeg tror mye av grunnen til det er fordi skuldrene mine dominerer veldig i overkroppsøvelser, pluss at jeg har ganske store skuldre og da vil automatisk biceps se mindre ut. Akkurat som at biceps vil se større ut hvis man har mindre skuldre :) Vi er alle forskjellige♥

I går klarte jeg jaggu å øke på skulderpress med hantler og gjennomførte 12 kg 3x8. Sittende uten ryggstøtte. Og det er jeg så utrolig glad for siden jeg har slitt SÅ mye med senebetennelse og rusk i skuldrene. Endelig er de sterke og rubuste nok til å tåle litt utfordringer. Og det skal de få da for å si det mildt, jeg elsker å trene skuldre og rygg. Det er favorittene uten tvil. 

Jeg fikk hvertfall pump i skuldrene. Herregud.. Ser jo helt vilt ut. Det var etter 3x8 sittende hantelpress uten ryggstøtte. Årene popper langt nedover armen. Grunnen til at jeg lett får synlige årer på armene og overkroppen er fordi det er der jeg har lavest fett %. Så alt kommer synligere frem. Jeg har alt mitt junk in the trunk. Så det er bein og rumpe fettet mitt ligger/legger seg på. Noe jeg i grunn er veldig fornøyd med :) Jeg har en såkalt pære fassong. Eller.. Etter jeg gjorde et visst inngrep ble det vel heller timeglass da. Haha.. 

Må bare slenge med dette bildet en gang til. Her ser jeg at ryggen begynner å bli bred og fin! YAS! X-Shape here i come. Det er den formen bikinifitness jenter jobber hardt for å få. Mye skuldre og mye rumpe/bein samt smal midje = X-Shape♥ I´m getting there. Sakte men sikkert forbedres formen min og jeg er så motivert om dagen og nå skal jeg bare jobbe knallhardt for å stå på den scenen i den beste formen jeg noen gang har hatt.

Sjekker meg selv ut i speilet.. Kremt kremt! Er det noe gains og spotte tro? Hihi.. Man blir jo latterlig selvopptatt og ser på seg selv med lupe konstant. Til og med når jeg står opp for å tisse om natten ser jeg på rumpa mi. "Har den blitt noe større nå tro?" "Hvordan ligger disse lårene an" Man blir litt smågal. 

Så over til kreativiteten sjøl.. Der jeg trener er det ikke maskin til å gjøre sittende tåhev så da må man lage seg en. Skulle du mangle det på din gym så gjør som meg her og bruk smithmaskinen med en stepkasse f.eks til å ha føttene på. Smell en benk foran med matte på knærne så ikke stanga dreper deg i prossessen for jeg prøvde først uten matte. Det var PAIN! Og husk og hold litt på toppen for å gjøre det ekstra syrete og fælt. Kjør gjerne høyrep som meg. 15 repetisjoner du svir bort leggene dine, det er helt grusomt bra!

Så kommer vi til treningsvideoene med øvelser dere må teste. Spesielt denne for mage og kjernemuskulatur. Jeeeez, den tok godt! Ab killer!

Teknikk: Stram kjerne, dytt stangen opp ved at du reiser deg opp og bruker magen/kjernen til å dytte deg oppover. Anbefaler 3 x maks repetisjoner. Denne får magemusklene til å brenne! Samt at du får litt bonus jobbing i skuldrene som holder stangen statisk og et lite dupp i bånn. Se video under bildet!

DJvf7I62ctk
Også til en veldig god øvelse for skuldre og øvre rygg. Denne var veldig god for det ble veldig effektivt synes jeg. Her får du med deg en stor del av overkropp i et. Men vær litt forsiktig. Denne øvelsen er ikke for alle. Prøv deg frem med bare stangen. Noen kan få vondt i skuldre av å føre stangen bak hodet på denne måten. Men får du ikke det er du all good. Den var super! Video under bildet. Og der har jeg også fått med at jeg drar thightsen godt oppi rumpa ser jeg. Haha! Er ikke helt rå på videoredigering enda gitt. Men, det blir jeg litt bedre på for hver gang. 
 
Teknikk:   Bredt grep, senk armene til albuene er ca 90 grader og skyv opp. Ikke gå for lavt! Se Video.

JbfYD7pKbag

Nå har jeg akkurat kommet innenfor døra etter å ha vært på jobb. Så nå er det bare og hoppe i treningstøyet og kjøre ukens siste treningsøkt♥ Det er blant annet bein på menyen, så this will be a good one. Skal avslutte uken med gangsperre og tårer i øynene. Det blir bra tenker jeg! Herlige bulgarske utfall som venter på meg blant annet. Etter det skal det inntaes burger tror jeg, hvis ikkevinglepetter sjøl ombestemmer seg 10 ganger innen den tid. Hehe.. Er ikke lett å leve med meg skal du vite. 

Også har jeg et spørsmål til dere! Liker dere treningsvideo i innlegg eller holder det med instagram? Jeg legger ut treningsvideoer på instagram hele tiden, men så glemmer jeg bloggen litt. Skal jeg fokusere mer på video her inne å? Undrer veldig..

I morgen kommer et innlegg om hva jeg spiser om dagen og litt kosthold og mat tips, så titt innom for litt matinspirasjon♥

Ikke glem og følge meg på instagram! Herregud, bikket 9000 følgere nå og det er HELT vilt! Tuuuusen takk til dere fine følgere og lesere som motiverer meg så sinnsykt og heier meg mot målet mitt! U ROCK! ♥ Instagrammen min finner du HER! 

Og lik gjerne siden min på facebook så du får med deg nye innlegg og annet morro ♥ Facebook finner du HER! 

Nyt Lørdagen videre nå skal jeg straks komme meg ut døren♥

//Sponset Innhold// 
 

Knalløkt i dag!

 • 24.06.2016 kl. 20:48

//Sponset Innhold//

Åh, i dag var det en himmelsk bra økt! Økninger her og der og SUPER kontakt med muskelgruppene jeg jobbet med. Halleluja♥ Slike dager kan man leve lenge på. Hihi.. Er bare kjapt innom for å vise at jeg lever. Det kommer innlegg om økten i morgen med 2 øvelser som er KNALL gode. En til mage/kjernemuskulatur samt en til lats/øvre rygg og skuldre ♥ De må ikke misses! Spesielt ikke mageøvelsen. Den var helt RÅ! 

Nå begynner det å skje mye med kroppen på alle mulige måter, muskler popper ut her og der, jeg føler at jeg smått kan se hvordan kroppen min kan se ut på scenen. Nå føler jeg meg faktisk som en bikinifitness jente. Så hodet omstiller seg mer og mer as we go og det er veldig deilig. For jeg har hatt veldig vanskelig for å se på meg selv som en bikinifitness athlet nettopp fordi jeg alltid at vært en sofagirs som aldri har trent. Så inni hodet mitt er jeg fortsatt en sofagris hvis dere skjønner. Men nå begynner hodet og henge med! ♥ Woho! Det føles riktig. 

Antrekket er jo bare to die for og jeg har fått helt oppheng på dette printet. Og jeg er så glad jeg har shorts i samme sett! ♥ Icaniwill har høyt liv og sitter knallbra på. I like!

Thights HER! // Sports BH HER! // Shorts HER! 

Titt innom i morgen vakringer! Nå er fredagsbiffen inntatt og jeg skal ligge flat på sofaen resten av kvelden. Mihihi... Og ikke glem Instagram HER!  ♥

//Sponset Innhold//

Bryst og En Gladnyhet..

 • 23.06.2016 kl. 23:13

God kveld vakringer..

I går rakk jeg rett og slett ikke og skrible noe til dere desverre.. Og det er så vidt jeg rakk og gjøre det nå. Kom akkurat hjem fra varetelling, men nå bare måtte jeg skrive litt♥ Det er så mye som må gjøres og ordnes om dagen så det gikk bare ikke. Jeg gleder meg så mye til August da jeg kommer til å jobbe deltid og studere. For da blir det mer tid til det jeg virkelig brenner for, nemmelig trening og da får jeg blogget bedre også. Det blir så bra så hold ut. Denne treningsbloggen skal bare bli bedre og bedre. Hihi..

Jeg er snart ferdig med min første vlog også. Den er noe klønete, men der har jeg mye å lære og det er aboslutt ikke siste gangen jeg gjør det for det var så gøy. Her kommer hvertfall noen bilder fra Tirsdagen.. 

Elsk på treningsantrekket♥


Antrekket er selvfølgelig fra www.xlife.no 
Topp HER! // Thights HER! (kun med rosa detaljer igjen) // Knestrømper HER!Vi jenter glemmer som regel og trene bryst inkludert meg selv før, men nå har jeg det fast i treningsprogrammet så nå slipper jeg ikke unna. Jeg trente litt benkpress før og noen andre brystøvelser, men ikke noe fast. Denne øvelsen her er hvertfall knallgod for her får du med armer og skuldre også. Du får mye i en øvelse. 

TIPS: Teknikkmessig så skan du ha så rette armer som mulig. Tenk at du skal gi noen en stiv klem. Eller sånn man danser roligdans på barneskolen. Haha! Jeg dør av tanken tilbake på det faktisk. Snakk om kleine greier. Anyway. Cluet her er å bruke brystmuskelen til å klemme håndtakene sammen. Og TRO meg. Du kjenner det i brystet når du får det til. Det sprenger noe så sinnsykt. Man ser det ikke på bildet her, men det var blodårer og pump oppover hele halsen. Jeg ser også en stor utvikling på skuldre og armer på disse bildene og det er så gøy og se! #Motivasjon 

Også til dagens gladnyhet! 

JEG FÅR LOV TIL Å HA 2 CHEATDAYS PÅ FERIE! Woho.. Det fortjente capslock all the way altså. Det synes jeg.. Pluss at jeg får lov til å slå sammen 2 av mine måltider til 1 så jeg har 4 måltider om dagen i stedet for 5 ergo 1 måltid med større porsjon fremfor 2 små. Jeg er veldig fan av mannfolk størrelser på maten min så det er lykkens dag i dag♥ Jeg kommer ikke til å ta helt av på ferie, men kanskje spise en god middag uten å tenke på å måtte si ifra til servitøren "Ikke smør, ikke saus, x antall gram kjøtt, x antall gram potet" For det blir virkelig en utfordring. Som nevn tidligere har jo vi leilighet med egen kjøkken så alle måltider utenom middag blir spist der. Og jeg kommer til å spise mye frukt som melon og jordbær som snacks, samt drikke MYE kalorifri brus med fersk sitron oppi. Bare det er halve gleden for meg på ferie. Pepsi max/Cola zero med sitron. Mmm!

Jeg ble bare så lykkelig av den gladnyheten og måtte selvsagt dele den med dere. 

Dagens frokost, som ble en skål med cottag cheese blandet med mager kesam og zeroh saften med smak av hvit te og lichi (NAM!), en liten kladd sukkerfritt syltetøy toppet med knuste valnøtter og friske norske jordbær. Mmmm. Fitness mat♥ Det er faktisk super godt! Det kommer et eget innlegg om hva jeg spiser om dagen i løpet av denne uken med bilder til inspirasjon. ♥ Men denne frokosten har jeg megaoppheng på om dagen♥


 

Ikke glem og følg meg på instagram for treningstips eller litt treningsmotivasjon HER! Ikke glem hashtaggen min #ChristinesGymVideos som du finner alle mine treningsvideoer på instagram. Trykk HER! For å komme direkte til taggen♥

Håper alle har hatt en nydelig dag!
 

Jeg savner karbs..

 • 21.06.2016 kl. 18:51Hei fininger, i dag når jeg var på jobb så gikk det opp fo meg hvor mye jeg savner karbs♥

Jeg har jo gått på diett i 3 uker nå og jeg koser meg. Jeg hadde en mild hodepine den første uken, men det tror jeg bare var pga mangel på karbo, men nå er kroppen litt mer vant til det. Det er god mat jeg kan mikse og trikse litt med for å få det så spennende som jeg vil og det er enkelt. Frokost x antal valg, lunsj x antall valg, middag x antal gram kjøtt, grønnsaker og karbohydrater og kvelds x antall valg. Og det er supert! MEN! 

Guuud som jeg savner store mengder brød, pasta, ris og potet. Før oppstart på konkurranse diett så telte jeg jo mine egne makroer. Dvs jeg bestemte selv hva jeg spiste og når. Så hvis jeg aboslutt ville kunne jeg planlegge et festmåltid på 1500 kalorier å fråtse i det så lenge jeg da fordelte de resterende 750 kaloriene rundt på dagen. Det er ikke noe jeg vil anbefale, men det var digg å ha muligheten til et sånt festmåltid innimellom. 

Nå spiser jeg 5 måltider hver dag og de er fordelt så jeg skal få litt energipåfyll hele tiden og så kroppen skal klare og ta det opp på best mulig måte. For kroppen klarer faktisk å kun ta opp en viss mengde protein pr måltid f.eks. Det sies at kroppen tar opp mellom 30-50 gram pr måltid så det er fair enough at måltidene skal fordeles, men gud som jeg savner mannfolk størrelse på porsjonene mine. Jeg savner å være stappmett. For jeg er jo et matvrak uten like og da er det kjipt og spise akkurat "nok" hvert måltid og sitte igjen med følelsen "jeg vil ha mer" hver gang. 

Jeg kjenner jeg ALLEREDE gleder meg vilt mye til å fråtse igjen. Og jeg har nettopp startet. Dere skal tro jeg fikk en "Dette klarer jeg ikke gjennomføre" følelse i kroppen da ja, men så ser jeg jo hvor langt jeg har kommet og jeg skal jo ikke gi meg nå. Men tenk.. Allerede så merker jeg et stort matsavn og et savn på å spise store porsjoner. Også er det så mange mnd igjen! Det er jo helt vilt. Haha.. Jeg må bare gjøre noe med de tankene eller så kommer denne oppkjøringsfasen til å virke EVIG lang og bli veldig tung både fysisk og psykisk. Jeg må prøve å bare glemme at jeg har hatt det så fritt. Hehe.. For nå føler jeg meg som en fugl i bur nesten. 

Det er ikke noen lek dette fitnessprosjektet og det og bli klar til å stå på den bikinifitness scenen er ingen dans på roser. Det er en evig kamp mellom hodet, kropp og fornuft og det kan være litt slitsomt og konstant holde seg i tøylene mht maten. Og nå høres det jo ut som om jeg har gått på diett i 3 år og er veldig dramatisk. Hehe.. Men for meg som har spist hva jeg ville, så lenge det er sunt blir det en stor forandring. 

Men jeg ser jo at det har gjort store utslag for kroppen min og at formen har spisset seg bare på de usle ukene, så bare det i seg selv er jo selvfølgelig motivasjon til å fortsette. Jeg håper det er lenge til neste kalorikutt siden jeg har mistet såpass mye vann og fett allerede. Jeg har tilogmed fått synlige blodårer på magen. Det er jo ikke det lekreste som finnes med det er en del av gamet.

Nå skal jeg pakke treningsbagen, trene også ta sol. Det er kun 1 1/2 uke til vi drar til Mallorca så det er greit å ikke være helt gjennomsiktig når man kommer dit. Gud jeg gleder meg til ferie. Jeg trenger det så sinnsykt nå! 

Ha en nydelig kveld videre♥

Redd for å bli for tynn..

 • 20.06.2016 kl. 17:31

En av mine største frykter akkurat nå, når det kommer til å stille i bikinifitness så er det at jeg er livredd for å bli for tynn! Ja, det høres kanskje merkelig ut for noen, men nå som jeg har begynt å kutte på kaloriene mine og jeg skal deffe meg mot scenen til høsten så er jeg litt bekymret. Jeg er bekymret for om jeg har bygget nok muskler til å se fit ut når jeg er deffa og har lav fett %. Og det er noe jeg ikke ser før "det er for sent" for å si det sånn. For det skal kilo av i alle kriker og kroker på kroppen min og de krikene har mye å si for at jeg skal se sunn og sterk ut. 

For jeg skal være helt ærlig når jeg sier dette. Jeg har vært tilstede på 2 fitness show. NM i fjor og Oslo Grand Prix i år. Og det er ufattelig mange forskjellige former som står på den scenen. Og jeg blir skremt når jeg ser de tynneste jentene som åpentlyst har for lite muskelmasse og hadde jeg vært coach så hadde jeg aldri latt noen stå på scenen med en slik form. Det ser helt sykt ut. Det ser faktisk anorektisk ut. Jeg får helt vondt i sjela mi når jeg ser hun stakkars jenta som ser utsultet og skrøpelig ut stå der med slørete blikk og vinglette posering fordi hun er helt på bunn og totalt uten enrgi. Det er skremmende. Og det er det som fyrer frykten i meg. Kommer jeg til å være hun stakkars jenta? Kommer jeg til å se syk ut der jeg står? For når det kommer til bikinifitness så er det en hårfin grense på det å se fit ut og det å se syk ut. Det er ikke mye som skiller, men en essensiell faktor er jo absolutt at man har et godt muskel grunnlag så man ikke blir et skjellett når man deffer. 

Det virker som at mange tror at hvem som helst kan stille i bikini klassen. Det er bare å deffe så er du der. Men det blir så feil for meg altså. Da blir det anorektisk. Det å stille i bikinifitness og bygge en bikinikropp er HARDT arbeid. Jeg kan skrive under på det! Jeg trener 5 dager i uken og jeg trener tungt! Det er ikke noe puselus trening det her. Det skal hele tiden utfordres og hele tiden pushes så man kan øke i vekter å bli sterkere. Ikke noe chill greier hvor man tar hip thrust 3x8 og skravler med gymbuddy´en din i 5 minutter mellom hvert sett. Neinei.. Jobbe jobbe jobbe. Og da tenker jeg på disse skjellett jentene. Er det ingen som sier at de ikke er klare? Hvor er coach´en? Noen må ta ansvar! 

Jeg vet at min coach hadde sagt ifra dersom jeg ikke var klar. Jeg vet at hun hadde vært 100% ærlig med meg uansett om det var god feedback og dårlig feedback. Det er det jeg mener kjennetegner en god og dårlig coach. Så hvis du vurderer å begi deg utpå et fitnessprosjekt så omgåes folk som kan det de driver med og kan hjelpe deg til å bli den beste utgaven av deg selv. En som kan støtte deg i gode dager og i onde dager. (høres dramatisk ut, men det blir hardt og man knekker noen ganger.) Jeg har fått breakdown på trening selv jeg fordi jeg føler jeg ikke får til eller fordi det er for tungt. Jeg har pushet meg så hardt at beina svikter og jeg går på trynet. Og da er det viktig og ha de riktige menneskene rundt seg! 

Det jeg vil frem til her da. Det er at de jentene..! De skulle hatt gode folk rundt seg. De skulle hatt en coach som sa de ikke var klare og gav dem et supert treningsprogram og guidet de videre. Og selvom jeg vet at min kjære coach Line (som er verdens beste forresten) aldri hadde latt meg gå på scenen og se syk ut. Men så er det mitt eget hode da. Kommer jeg til å like min deffa bikinikropp? Det er så mange som snakker om dette å være fitnessforstyrra. At de kommer i sceneform og ikke vil tilbake til ikke sceneform fordi de føler seg "tykke" og likte bedre å ha blodårer og muskeldefinisjon over alt. Jeg er litt redd for motsatt jeg. At jeg ikke skal trives som deffa (fordi jeg er redd jeg ikke har nok muskler, er det nok muskler er det jo greit for da ser man fit ut) Jeg er redd jeg skal mistrives og føle meg tynn, jeg er redd for å bli beglodd når jeg trener fordi jeg ser syk ut. Jeg er redd for å bli for tynn rett og slett. 

Jeg trives veldig godt med den kroppen jeg har nå. Ja jeg har noen cellulitter på rumpa og helt øverst på lårene som jeg irriterer meg som F over noen ganger, men sånn er det. Det er alltid noe man vil fikse på. Og jeg lar meg ikke henge opp i små tulledetaljer som cellulitter. De betyr squat da! Nada.. For når jeg ser på hele "pakka mi" Haha.. Så er jeg fornøyd nå. Jeg ser sunn og sterk ut uten å være for ribba og dette er en fin helårsform vil jeg si og da får det bare være litt cellulitter altså. 

Jeg håper jeg endrer mening underveis og føler meg mer komfortabel med tanken på å være superdeffa. Jeg måtte bare få det her ut, for jeg har tenkt så mye på det i det siste. 

Jeg har på 2 uker med diett gått ned 1 kg og det er mye på "lille meg" på 1,67 cm over havet. Jeg veier nå 61,3 og jeg ser at den kiloen jeg har mistet er vann og litt fett. Jeg har blitt mer definert rundt hoftepartiet, quads (lårmuskler) er litt mer synlige og magerutene kommer mer og mer frem.Topp BIKBOK // Shorts fra X-Life HER! // Knestrømper fra X-Life HER!

Det store spørsmålet som går på repeat i hodet mitt er..

Kommer jeg til å se fit eller syk ut..?

 

Lørdagsbeinøkt og Tips..

 • 19.06.2016 kl. 12:04

//Sponset Innhold//

I går var det ukens siste økt og det var legday! Den var knallgod og det var smooth sailing all the way. Jeg sov lenge, spiste god frokost og hoppet i treningsklærne. 

Jeg bare elsker gymtøyet går. Virkelig! Følte meg super fresh. Og den adidas toppen er bare døds kul. Skulle ønske den kom i flere farger, for den er faktisk like kul til hverdags som til trening. Perfekt kombo! 

♥Lørdagens treningsantrekk så slik ut: Topp HER! // Thightser fra ICANIWILL HER! (Den jeg har på er utsolgt, men finnes med rosa detaljer å♥)
Husk og bruke koden SOMMER hos www.xlife.no så får du 25% på HELE kjøpet. (Gjelder ikke betterbodies eller gasp) 

TIPS! Okei, denne rumpeøvelsen.. Uff.. Denne er farlig god! På en vond måte. Etbeins hip thrust. La det ene beinet hvile over det andre som dere ser jeg gjør her og kjør høyrepetisjon som FY. Jeg kjører 25 repetisjoner. Høyrep = booty! Den svir og den brenner, jeg svetter og peser, men den er verdt det♥

Jeg kjørte også bulgarske utfall og denne er så tung. Det holder i massevis med 20 kg stang på ryggen for meg her. Men jeg skal jaggu jobbe hardt for å øke i denne å! Den dagen jeg kan kjøre 40 kg skal jeg glise. Haha.. Men.. Jeg dro en liten vri på den til slutt og la vekk stanga og kjørte hoppende utfall med kroppsvekt og det var en KNALL god (Les: vond) avsluttning på den vanlige. Da får man jobbet litt eksplosivt også. Det er video på instagram. Trykk HER! For å komme til min IG. 

TIPS! Jeg avslutter hver eneste økt med FitnessSandra sin glutefinisher. Den finner du HER!  Den er HELT gull! Virkelig! Den brenner noe så innmari at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Det blir bare så intenst. Skal love deg jeg lager mye rare ansiktsutrykk. Men her får du også virkelig brukt opp det siste du har i rumpe. Kjør høyrep her også. Du får kjøpt strikker HER! hvis du ikke har di fra før. Disse er et MUST i treningsbagen. Rett og slett.

Slik så jeg ut når jeg var ferdig. Litt roser i kinna, svett i hele fjeset og et ansiktsutrykk som tilsier at økta, den er FERDIG. Det er da jeg har jobbet for å si det mildt. Da var det bare og sluke proteinshaken og komme seg hjem og grille. Nam! Det går helt fint å spise digg grillmat på diett! Grillspyd med indrefilet, søtpotet miniputt terninger, salat og hjemmelaget dressing av mager kesam, salt, pepper, chilipulver og bittelitt spisskummin smakte helt nydelig. Det blir nok litt grillings i dag også tenker jeg! Jeg kommer til å lage et eget innlegg om hva jeg spiser om dagen forresten. Så følg med.

Jeg merker kalorikuttet mitt noe helt enormt og fett % min har gått mye ned allerede. Veldig fascinerende, men også skremmende som jeg har nevnt tidligere. Heldigvis har ikke rumpa mi forsvunnet. Hihi.. Også en stor frykt. Jeg har mistet en del rundt hofter og rumpe, men ser at det er muskler uder der så ingen fare for å bli flat som en pannekake.

Nyt Søndagen videre fininger! Takk for at du tittet innom min treningsblogg ♥

//Sponset Innhold//

Lørdag..

 • 18.06.2016 kl. 22:14

//Sponset Innhold//

Hadde en knallgod beinøkt i dag! Innlegg kommer i morgen tidlig♥ Ha en nydelig Lørdag videre vakringer! //Sponset Innhold//

 

Torsdagsøkt i nye klær <3 #ELSK!

 • 17.06.2016 kl. 19:21

//Sponset Innhold// 

Jeg må bare starte med å si OMG! Jeg fikk pakken fra X-Life i går og jeg døde! Alt satt som et skudd og jeg gleder meg så fælt til å få brukt alt, det var bare drit fresht ♥ Icaniwill er uten tvil det nye favorittmerket og jeg elsker at de er så høye på livet og sitter så godt på! Trykk HER! Om du vil se utvalget x-life har av icaniwill. 

Dette ble gårsdagens dagens treningsantrekk♥♥♥ Jeg bare ELSKER denne thightsen. Thights HER! // Sports Bh HER! // Adidas skoene er utsolgt, men også fra www.xlife.no selvsagt♥
Husk å bruk kode SOMMER så får du 25% på HELE kjøpet! Gjelder alle varer untatt betterbodies og gasp.


Let´s GO!

Det ble en heseblesende økt som gjorde så det så ut som jeg hadde vært på gråten når jeg var ferdig. Følte meg helt hoven i ansiktet! Denne øvelsen for lats/øvre rygg (vingene kommer på instagram litt senere :) Trykk HER! for å komme til instagrammen min og følg meg gjerne om du trenger treningsinspirasjon. 

Også måtte jeg jo selvfølgelig flexe litt i de nye fine klærne mine♥ Jeg ser virkelig at rygg og armer utvikler seg og vokser og det er helt fantastisk å se. For nå er fett % min på vei ned og det er godt å se at det er en del masse "under der". Jeg er faktisk livredd for å bli for tynn når jeg skal deffe. Mer om det i eget innlegg kommer etter hvert.

Når du kjører pullups så kjør saaaakte ned på siste repetisjon hvert sett du kjører om du kjører med strikk eller ikke. Da vil du få full effekt av øvelsen og ryggen jobber på en helt annen måte på vei ned når du holder igjen. Så det vil hjelpe deg med å bli sterkere i rygg og generelt pullups. Også kalt og ta negative pullups. 

Det er så utrolig deilig å føle på kroppen at den er sterk og tar imot kalorikuttet med glans. Jeg har ikke merket noe til det og jeg føler meg ikke noe utmattet på trening eller i hverdagen. Fortsatt mye å gi og det håper jeg varer og varer. Jeg stortrives om dagen. Egentlig har jeg ikke noe behov for å deffe, for det her er helårskroppen min og den er jeg fornøyd med. Litt ekstra på ræva og litt cellulitter på lårene tar jeg imot. Jeg føler meg sterk og kompakt. Jeg ser også en super utvikling på skuldrene mine. 

Når jeg var ferdig med denne økta så jeg slik ut..Helt ferdig! Følte meg nesten fyllesjuk. Helt fjern i øynene. Haha..


Peace out..

Da var det bare å kaste i seg proteinshake´n og komme seg hjem. Det ble en ganske sen økt, men jeg liker de sene øktene best jeg faktisk. Selvom det blir vanskelig å dele med dere da samme dag. Så da blir det litt etterslep. Men 

Nå har jeg nettopp spist middag og er super mett. Hvile den ferdig også komme meg på trening. Kjenner jeg er kjempe trøtt, mulig jeg dupper en liten halvtime før jeg kommer meg avgårde. 

Nå er det helg dere!! ♥ Nyyyyyt♥

//Sponset Innhold//

Gym Outfit On Fleek..

 • 15.06.2016 kl. 21:06

//Sponset Innhold//

I dag hadde jeg en super økt! Det var Skuldre, triceps og biceps som stod på planen sammen med en legg øvelse helt på slutten. Jeg hadde masse energi og ryggen føles litt bedre, selvom det fortsatt er noe som plager meg..

Spiste en super digg frokost i dag som ser noe spesiell ut..

Se på dette takraset her. Haha.. Jeg vil kalle den "Skål av hjemmelaget brød fylt med kesam jordbær saus". Fin og lett frokost. Når den var inni ovnen så blåste den seg opp som en ballong. DRIT stor. Også tok jeg den ut og var super gira på å spise den ballongen. Så bare.. Pffffff... Sank den sammen til en skrukkete pannekake. Men.. Skal ikke dømme den etter utseende. Den var god!

Dagens treningsantrekk så slik ut..Thightsen får du hos X-Life HER! Jeg har størrelse XS, er 167 høy og veier 62,5 kg :) Hvis det skulle hjelpe mht størrelsesvalg. Icaniwill er super gode i stretch og har høyt liv så de sitter godt. Elsker dem! Gleder meg til å få shorts og sportsbh i samme print♥ HUSK Å BRUKE RABATTKODEN SOMMER SÅ FÅR DU 25% PÅ ALLE VARER! (Utenom better bodies og gasp)

Har utstyret i orden ja. Treningsdagbok, minibands, papir til det svette trynet mitt og en TRUE boks så jeg overlever økten selvfølgelig. Jeg kjører nå sandra sin glute finisher etter HVER økt jeg har så derfor bruker jeg disse minibands. Du får kjøpt de HER! Og treningsdagbok HER! (Den er på 50% så nå lønner det seg og kapre den hvis du ikke har en fra før, jeg klarer ikke å leve uten!)

Økten i dag var super god. Jeg fikk kjempe bra kontakt med musklene jeg jobbet med og jeg elsker vikelig det nye bikinifitness treningsprogrammet mitt. Det er nye øvelser og det gir motivasjon. Forandring fryder sånn ca hver 3 mnd. Haha.. Jeg kjenner at kroppen min kan bli litt lei rundt da. Jeg merker at jeg ikke har like god progresjon og fremgang og jeg føler meg slapp og lei. Da vet jeg at jeg må bytte rutiner på trening og sprite opp med nytt program/nye øvelser. Og vips så er gleden og styrken tilbake. Så hvis du har en sånn periode. Prøv å bytt program så skal du se piffen kommer tilbake i skrotten♥ 

Jeg har desverre ikke noe bilder av øvelsene, men jeg legger ut en film på instagram i kveld fra dagens økt. Så titt innom meg på IG HER! 

Det quest proteinpulveret med vanilje smakte himmelsk forresten! Namnamnam!!! Terningkast 6! ♥ Let´s get fit!

//Sponset Innhold//

Jeg har blitt X-Life Ambassadør! Rabattkode til dere..

 • 14.06.2016 kl. 18:59

//Sponset Innhold//

Det er helt vilt! Jeg er en del av Team X-Life ♥ Det er pretty damn big altså.. Jeg er så stolt av å få muligheten til å fronte de! Det er tross alt en av Norges største nettbutikker for oss sporty sjeler og de har ALT man trenger. Det er jo ingen hemmelighet at jeg er en "liten" shopaholic og X-Life er selvfølgelig den butikken jeg titter mest innom når jeg er på jakt etter de nyeste treningsklærne så det å få være et X-Life ansikt er veldig stort for meg som dere kanskje skjønner. Hihi.. Litt gira bare! 

Og hvertfall med tanke på at jeg for 1 1/2 år siden var en sofagris som spiste sjokolade og junkfood HVER eneste dag uten unntak! Sånn helt seriøst! Så og gå fra super lat og aldri trent ordentlig i hele sitt liv til å stille i bikinifitness for selveste Team Kaliber FKK og bli X-Life Ambassadør er enormt! Det beviser bare at man får til akkurat det man vil så lenge man er sulten nok (ikke på sjokkis da.. Hihi, selvom det er ikke kriminelt å spise det i helgene med god samvittighet heller) Jeg bare elsker den nye livstilen min og dette er ikke noe forbipasserende. Jeg har endelig funnet noe jeg brenner for og noe jeg aldri får nok av. Jeg har lenge følt på den "hva er meningen med min hverdag? Hva skal jeg gjøre som jeg gleder meg til å gjøre hver dag?" Jeg var nesten redd for å "kjede" meg resten av livet og ikke ha den "lykkerusen" av å trives 110% i hverdagen" Men nå har jeg funnet "megselv" føler jeg. Etter hele 28 år vet jeg hva min passion er og det føles så godt! Jeg ER trening! Og trening ER meg. Jeg elsker å spre treningsglede og motivere andre. Fy F så godt det er å gjøre noe man gleder seg til og at man lærer noe innenfor dette feltet hver dag. Det er evige utfordringer og jeg gir ALDRI opp uansett motgang for jeg vet at in the end så vil det hele være verdt det og mestringsfølelsen er ENORM! ♥ 

Og hvor rått er det ikke å kunne fronte en nettbutikk som har samme passion for trening som megselv! ♥ 

Dere finner linker under hvert bilde til hver style hvis dere får lyst på noe av det jeg har valgt ut til megselv for nå kjører nemlig X-Life 25% på alle varer (utenom BetterBodies og GASP) til og med 20 Juni ved bruk av rabattkoden: SOMMMER 
Så go bananas på www.xlife.no hvis du trenger litt motivasjon til å komme deg på trening. Her kommer det jeg klikket hjem:

1. HER! // 2. HER! // 3. HER! 

1. HER! // 2. HER! // 3. HER! 


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER!

1. HER! // 2. HER! 

 

1. HER! // 2. HER!

1. HER! // 2. HER! 

Hva synes dere? Er det ikke fiiiint! 110% min stil. Jeg bare digger begge short/sportsbh settene fra ICANIWILL, de blir lett med til syden om et par ukers tid. Og hvor kult er det ikke med knestrømper til shorts da? ♥ Icaniwill thightsene er super gode og har høyt liv så de måtte jeg bare klikke hjem for de holder seg på plass om man hopper, squat´er, løper eller bare sitter å ser fin ut i sofaen hjemme som man også gjør med gym tøyet noen ganger. Hihi.. Jeg bor i treningstøyet mitt, men det er jeg vel ikke alene om? Det jeg liker med det jeg har valgt meg ut nå er at ALT passer sammen. Mix and match 100% ♥

Og det er det som er det beste. Jeg får velge alt selv og det er alfa omega! Det er viktig for meg. At jeg selv velger hva slags klær jeg bestiller slik at det blir min stil. Det er ikke som at man tar imot noe man ikke liker bare fordi det er spons. Eller.. Noen gjør jo det, men så billig hadde jeg ikke solgt meg, for da mister man jo personligheten og stilen sin føler jeg. Og det er flere som har ville samarbeide med meg som jeg har takket pent nei til. Men X-Life er selveste creme de la creme♥

Disse freshe treningsklærne gir meg hvertfall 100% motivasjon og jeg gleder meg til å svette i dem allerede. Hihi..

Regner med at dere finner noe dere liker dere også ♥ Nå skal jeg straks pakke treningsbagen og komme meg avgårde til gymmen etterhvert. Ryggen min er fortsatt kjip, men jeg skal gi det et forsøk hvertfall også drar jeg evt. til lege i morgen og får fysio henvisning om det ikke er noe bedre til da. Takk for at du tittet innom min treningsblogg ♥ Ikke glem å titt innom min instagram HER!  

//Sponset Innhold//

LyseBlå Mandag..

 • 13.06.2016 kl. 20:59

I dag er det litt blåmandag faktisk, men jeg har valgt og kalle den lyseblå da, for det er jo ikke så ille at jeg dør her liksom, men i går når jeg filmet til vlog så skjedde det noe med ryggen min når jeg kjørte knebøy så nå har jeg latterlig vondt i ryggen så jeg har bestemt meg for å ta en ekstra "søndag" og starte mandagen min i morgen. Viktig å lytte til kroppen og akkurat nå sier kroppen min ÆVV. Haha! Mulig jeg faktisk må til legen i morgen om det ikke gir seg og få en henvisning til fysio for dette er beyond vanlig pain. Kan hende jeg trenger noen nåler eller en liten oppknekker. Det er hvertfall så vondt at jeg har slitt litt på jobb i dag siden jeg står i 7 timer uten sjans til å sette meg ned. Blir ikke kult for ryggen. Men nå har jeg tatt noe voltaren og ser an formen til i morgen. Det er hvertfall noe jeg nekter og gå lenge med så da blir det lege og fysio asap om jeg merker at det ikke blir noe bedre. Går man med sånt for lenge kan man få langvarige konsekvenser og det vil vi ikke ♥ 

Jeg har forresten også overlevd første uken på diett uten å klikke helt i smågodt avdelingen på butikken. #StayStrong ! Stolt stoltesen.. Hehe.. Jeg har holdt meg til planen og hatt knallgode treningsøkter, så nå er det bare og fortsette så kjapt ryggen samarbeider igjen. Jeg ser endringer allerede. Skal dele med dere også etterhvert.Og en liten quad flex i verdens beste thights! Jepp, dette er en treningsthights! Som jeg har sagt før! 

"Never let anybody tell you that your leggings are`nt pants, You don't need that negativity in your life" Mmm.. Thats right! Hihi.. Jeg bruker den som bukse all day, any day. Du finner den hos X-Life HER!  Nå har også X-Life sommerkampanje som gir deg 25% på valgfri vare så det er nå du burde kapre den. Som jeg skrev i går er det faktisk den beste thightsen jeg noen gang har hatt♥
Og den er IKKE spons. Kjøpt sjæl for ærlig tjente penger! ;)

Nå skal denne krøpledama lage seg litt proteinyoughurt! Nammmm.. Den er filmet til vlog´en så stay tuned for mye morro fremover♥ Også gleder jeg meg til å dele supernyheten min med dere. Selvom det kanskje er ganske obvious egentlig. Hihi.. Ikke glem å titte innom instagram HER! Og følg meg gjerne.Bildedryss fra Vlog treningsdag..

 • 12.06.2016 kl. 21:58

//Sponset Innhold//

Dagen i dag har vært helt super! Jeg har hatt det så gøy, vært både flau og glad om hverandre. Jeg har trent med Rebecca og hun har filmet alt jeg har holdt på med fordi jeg har så lyst til å lage et vlog innlegg så dere kan bli bedre kjent med meg♥ Her kommer det noen bilder fra dagen i dag! Og den startet superchill med en god frokost og kaffe..Genser HER! Joggebukse HER! 

Byttet øredobber til hullene mine også.. Super fornøyd! ♥ Vel.. Litt treningsbilder da!Thights fra X-Life HER! (Verdens beste sømløse thights EVER, skulle ønske den kom i alle regnbuens farger) Sportsbh fra X-Life HER! 

Jeg skal være så flink jeg kan til å prøve og få laget dette vlog innlegget, men jeg er ikke noe datageni så hold ut! Det kommer asap♥ Og TUSEN TUSEN takk til Rebecca som holdt ut med meg og filmet i dag♥

Og denne uken skal jeg dele noe sykt gøy med dere så titt innom♥ Det finnes en video på instagrammen min fra dagens økt. Trykk HER for å komme til min IG. Den er jeg faktisk litt stolt av altså.. Hihi..

Ha en nydelig helg videre og takk for at nettopp du tittet innom min treningsblogg!

//Sponset Innhold//

Besøk hos Mamma og Innkjøp..

 • 11.06.2016 kl. 20:57

Det er så deilig og være hos mamma.. Hvorfor you ask? Jo, fordi her blir man vartet opp og kan kreve service! Superkos! Vi har vært og tuslet litt på senteret og jeg fikk rasket med meg litt herligheter selvfølgelig. Klarer jo ikke å reke rundt på senteret uten å raske med meg et par ting. Men jeg fant noe litt genialt. Se her..ELSK på Levi´s t-shirt´en! Den blir bare megafresh med en denim shorts og converse! Yey til chill mode.. Også fant jeg disse geniale quest proteinpulver i små porsjonspakker. Det er 1 porsjons i hver og 3 forskjellige smaker. Jeg kjøpte alle 3 så jeg får smakt på de. Kanskje jeg får en ny favoritt? Jeg er jo straks tom for det jeg har fra proteinfabrikken og det har jeg brukt i 1 år nå og begynner å bli rimelig lei for å si det mildt, men i frykt for å bruke 500 kr på et jeg kanskje ikke liker en gang er nok til at jeg ikke har byttet det ut, men med disse geniale sakene får man prøvd melken før man kjøper kua for å si det sånn. Gleder meg masse til å smake! Skal holde dere oppdattert på om de er noen høydare. Men med tanke på hvordan forpakningen ser ut bør de smake regnbuer og ponnier på et hav av marshmellows. Hehe.. Jeg kjøpte også Sukrin sjokolade med mandel og havsalt. Det er en sukkerfri melkesjokolade som jeg faktisk har noen gram av på matplanen min hvis jeg ønsker det♥ Luksus hæ? Du får kjøpt dette hos Life helsekost forresten. De porsjonspakkene med proteinpulver kosta latterlig mye. 59 kr stk, noe jeg synes egentlig er forkastelig. Så hadde det ikke vært for nysgjerrigheten min og at jeg er et menneske som lar meg lure av slike innbydende forpakninger så hadde jeg heller kjøpt meg en styrk melk med smak hvis det var proteiner jeg trengte kjapt etter trening. 

Men før vi stakk på senteret måtte jeg kaste i meg et mellommåltid, og når vi snakker om styrk sjokomelk så ble det mitt mellom. Namnam! Og nøye målt opp. Og når jeg først måler opp og gjør litersmålet "skittent". Ja, da bruker jeg likesågodt det som glass jeg altså. Hvorfor lage mer oppvask  enn man trenger. Også måtte jeg jo snoke litt i sunne skapet til mamma. Kanskje jeg kan snike med meg noe hjem. For mamma er jo supersunn og trener masse hun å. Folk tror som regel hun er søstra mi. Over 9000 følgere på instagram inspirerer hun mange med de fine bildene sine. Sjekk henne ut HER! hvis du vil♥

Gooood helg fininger! I morgen skal jeg prøve å lage min første vlog. Gleder/Gruer meg skikkelig. For en ting er å filme treningen. Da ser jeg jo bare i veggen og fokuserer på det jeg driver med. Noe annet er når jeg skal snakke til dere. Kommer til å få prestasjonsangst! Tenk om dere ikke liker meg da. Haha.. Neida, men det er litt skummelt å skulle eksponere seg så masse da. Det blir kjempegøy og veldig morsomt vil jeg nok tro. 

Nyt Lørdagen videre og ikke glem og titte innom instagrammen min HER! 

Torsdagsøkt og fresht treningsantrekk..

 • 10.06.2016 kl. 23:17

//Sponset Innhold//


I går hadde jeg en knalløkt og jeg elsker det nye programmet mitt♥ Det var super motivasjonsboost og få nye øvelser og en helt annen rekkefølge og splitt på hvordan kroppen skal trenes. Nå er det mye fokus på bein mandag, onsdag og fredag, og innimellom der alt det andre :) Hehe..

Gårsdagens sinnsykt freshe treningsantrekk var det her:

Altsåååå.. ELSK da eller! ♥ Kastet på en tank top også da.. Hihi, men jeg tenkte jeg skulle vise dere denne sportsbh´en! Den er bare så sinnsykt fin for det første! Jeg digger glidelåsen. Jeg digger den så hardt at jeg faktisk kommer til å bruke den sammen med highwaist skjørt og sneakers til en casual kveld med jentene f.eks. Loooves my sport fashion ♥ Thightsen snakker jo for seg selv♥ Høy i livet og god stretch. Amen! Den forandrer seg litt i lyset synes jeg, for noen ganger ser den nesten lilla ut, andre ganger hvit og grå. 

Og thighsten får du HER!  Sportsbh´en er desverre utsolgt, men vi får håpe den dukker opp igjen hos www.xlife.no , men det finnes faktisk matchende sportsbh til thightsen som du finner HER! Den er på vei hjem til meg as we speak! Døds kult sett! Hihi.. 

Vel.. Tid for trening.. Er dere klare? Med TRUE boksen i umiddelbar nærhet for energi påfyll var jeg fit for fight. Tricep push down med tau! En av storfavorittene når det kommer til å forebygge grevinneheng om 10 år. Hihi..

Franskpress med hantler♥ Den var sykt god! Jeg har vanligvis kjørt den med stang, men fikk mye bedre kontakt med hantler. Så det er en ny favoritt uten tvil! Den går også på triceps som vil si at den også er forebyggende mot grevinneheng. 


"Look Into The Mirror, That´s Your Competition"

Og her kom hovedattraksjonen som bare var himmelsk bra! Uprightrow med hantler. Her jobber du med skuldre og øve rygg. FY så god den var! Jeg har alltid brukt stang på denne, men hantler var en kjempe god vri. Tok helt anderledes og super kontakt med muskelen jeg vil jobbe med. Er det noe man trenge i bikinifitness så er det godt med skuldre. Heldigvis fikk jeg beskjed om at skuldrene mine var veldig gode! Men selvfølgelig skal de bli så gode de bare kan! Ligger ikke på latsiden for det. Litt mørke bilder her, men jeg står jo klint oppi speilet noen ganger for å sjekke tilstanden her. Hehe.. Eye on the price!Og YES! For en killer økt og ny storfavoritt for skuldrene. Da er det bare og notere i treningsboken og dra en liten random flex med minifiskebolla mi. Er det noe jeg virkelig anbefaler så er det treningsdagbok. Da holder du styr på øktene dine og kan utfordre seg selv til nye høyder hele tiden. Du ser lett om du stagnerer og har vært i komfortsonen for lenge ved å bla noen sider tilbake og du vil mest sansynlig øke styrkemessig hvis du bruker det. Har du ikke så får du kjøpt en HER! Nå til nedsatt pris også, så hvis du har vært i tvil før. Kapre den mens den er super billig.

Det var et lite utdrag fra gårsdagens superøkt. I morgen jobber jeg også drar jeg en tur til mamma etter det for på Søndag skal jeg møte Rebecca også skal hun hjelpe meg og lage min første vlog! Så vi får se da, etter jeg har stuket 5 uker i videoredigeringsprogrammet mitt om det blir et vlog innlegg dere kan se. Tanken er hvertfall at dere skal få bli litt bedre kjent med meg og personligheten min♥

Ikke glem og følg meg på instagram HER♥ 

Ha en super helg alle sammen og tusen takk for at nettopp du titter innom min treningsblogg ♥

//Sponset Innhold//

Forandring i Hverdagen! Ny jobb..

 • 09.06.2016 kl. 20:50

Å jeg er så glad! Jeg jobber jo nå som butikksjef og det er jo en fulltidsjobb med mye ansvar. Og siden jeg jobber fulltid og pendler over 2 timer hver dag så forsvinner mye av tiden min. For jeg skal jo komme meg hjem, spise middag pakke treningsbagen og komme meg på trening. Treningen tar jo et rundt 1 timer og 30 minutter også tar det jo litt tid og komme seg til og fra der også. Også skal jeg hjem, spise kveldsmat også er liksom kvelden over. I tillegg så er det bloggen som jeg må sette av tid til også. Skulle ønske døgnet hadde 48 timer.

Jeg har faktisk nesten ikke fått startet på PT studiene mine og det gjør meg så utrolig trist! For det er noe jeg virkelig vil komme i gang ordentlig med. Så nå har jeg tatt grep. Forrige uke så ringte jeg til Landsjefen i firmaet vårt og spurte om å bli flyttet som deltid til den andre butikken vår som ligger i samme by. Og jeg fikk en super tilbakemelding og fikk stilling der som assisterende butikksjef 60%. da de hadde behov. JEG ER SÅ LYKKELIG! Endelig kan jeg fokusere på studiene og trening, mens jeg samtidig har en inntekt og får betalt regningene mine. Siden jeg går fra fulltid til 60% så blir det jo mindre lønn, men det får bare være så lenge det dekker faste utgifter og jeg kan gjøre det jeg brenner for. Nemmelig TRENING ♥ Det skal bli så deilig og kunne bruke hele dager til å studere på og virkelig komme i gang! 

Så fra 1 August så starter jeg som 60% assisterende butikksjef. Og hvor perfekt er ikke det da. Jeg drar 2 uker til Mallorca 2 Juli og har ferie 1 uke etter det igjen, så er det bare en liten uke før det blir studietid. Det er så deilig når ting løser seg sånn uventet og uanstrengt. Akkurat som om bitene bare faller på plass! ♥ 

Og siden vi er inne på det så er jeg bare super klar for ferie. Den får bare ikke kommet fort nok! Sårt trengt! Vil dere se hvor vi skal? 

Og det beste er!!!!

Det er en ordentlig gym der! ♥ Ah.. Lykke! Så jeg kommer til å trene som vanlig. Mandag til Fredag. Hihi.. 

Nå skal jeg straks komme meg på trening! I dag så er det skuldre, triceps, biceps og mage. Dette er jo det nye treningsprogrammet mitt så det blir første gang jeg kjører denne dagen med disse øvelsene. Det blir så spennende! Wiiiii! Skal prøve å få tatt noen bilder til dere fra økten♥

Og jeg har også noen supre nyheter og dele med dere!! Men kan ikke få alt på en gang da. Hihi.. Stay tuned og ha en nydelig kveld fininger ♥

Nytt treningsprogram og giveaway på Adidas joggebukse..

 • 08.06.2016 kl. 21:00

Først må jeg bare si at jeg har så latterlig vondt i ræva. Jepp.. Stemmer det! Jeg er så støl i rumpe og bein fra Mandagsøkta at jeg nesten dør. Hvert eneste lille muskelfiber på kryss og tvers fra livet og ned verker. Jeg sliter med å sette meg. Jeg ser ut som en gravid kvinne i 9´ende mnd som skal lene seg bakover for å ta seg imot med armene før hun setter seg ned. Noen som skjønner hva jeg mener? Oh! It hurts! 

Siden jeg jobber sent i dag så har jeg tatt livet med ro på morgenen og kost meg med en god frokost i kosebuksa mi som jeg var så heldig og få av www.familiebutikken.no ♥ Direktelink til buksen HER! Og nå er den på 40%! NB! Den er litt stor i størrelsen så er du i tvil gå en størrelse ned.
Jeg kommer til å kjøre en giveaway på denne så følg med på instagrammen min i dag for å være med! Link til instagrammen min HER! Frokost tiiiiid.. I dag ble det omelett med ost og skinke♥ Mmmm..

Og i dag har jeg hatt tidenes bein/rygg økt MED disse stølene trestokkene av noen bein. Det er jo tortur! Heldigvis så blir det alltid bedre når man får varmet ordentlig opp og kroppen kommer i gang. Men det var såååå pain da! Dere fatter ikke. Tenk dere å hvor fælt det er å bare eksistere når man er støl. Så skal man jaggu prestere å. Haha! Men økten var helt sinnsykt god selv med de sykeste ansiktsutrykkene jeg kom med. Folk trodde kanskje jeg hadde en slags sykdom, men i don´t care! Because it´s all about the gains. Hehe.. 

Jeg har nå fått et splitter nytt treningsprogram og første økt med det var i går hvor jeg kjørte skuldre, triceps, biceps og legger. Økten var knallgod og jeg hadde masse energi! Dagens økt bestod av bein, rumpe og rygg. Jeg har allerede på 2 dager fått elsk/hat favoritter så følg med fremover både på blogg og IG for nå blir det gøy. Med ny diett og nytt treningsprogram er jeg så latterlig motivert at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Jeg skal komme meg i mitt livs beste form! Det er en tung tid som kommer, kroppen kommer til og forandre seg for hver uke og jeg skal være flink til å oppdattere dere på formen min underveis. Jeg fikk også poseringskoene mine tilsendt i posten i dag! WOHO! Så nå er det bare å strutte i vei når man støvsuger eller vasker gulv. Haha!  

Mageøkt (VIDEO) og Rabattkode til Dere..

 • 07.06.2016 kl. 18:09

//Sponset Innhold//

Hey fininger♥ I forrige uke så kjørte jeg en ren mageøkt og den vil jeg dele med dere for den var så god! Noen ganger er det deilig og bare fokusere på et område om gangen og virkelig tyne alt av muskler. Når jeg trener mange mageøvelser på en økt så blir det så intenst at jeg noen ganger blir kvalm. Men det er sånt det blir muskler av. Hihi.. Go hard or go home! Og i min super freshe adidas genser så var jeg klar for trening. Jeg har gleden av å gi dere 20% på alle ordinære varer hos www.familiebutikken.no som genseren er fra. Bruk koden CHRISTINE20 i kassen så sparer du litt på det nye freshe treningstøyet du velger å bestille, de har super mye kult fra Adidas forresten og jeg kommer til å kjøre giveaway på en fresh sweatpant i morgen så titt innom meg da også♥ Selve genseren får du HER! Den er kjempe deilig og lett i stoffet. En skikkelig sommervariant som er litt melert (spettete) i fargen. Passer perfekt til kveldsturer for eksempel. Eller en mageøkt da, som kommer her..

Noen ting det er viktig å tenke på når du trener mage er: Alltid stram kjernen (selvfølgelig), fokuser på pusten for å holde magen stram og prøv å ha så lite svai i korsyggen som mulig når det kommer til øvelser i sit up posisjon. Kjenn at det virkelig brenner i magemusklene når du kommer opp i 8-10 repetisjoner.

Treningsprogram for Mage:

→ Vertical plate press 90 degrees
→ Mountainclimbers med hende på stepkasse
→ Russian Twist med strikk (evt kabelmaskin hvis du ikke har strikk)
→ Bench Jumps 
→ Oblique Pulls (En type russian twist denne også)

♦ Kjør 4x15 av hver øvelse og avslutt økten med å kjøre planken 2 x max så har du fått kjørt en skikkelig mage/core økt.

Jeg har desverre ikke noen video av den første øvelsen som heter vertical plate press, men trykk HER! for å komme direkte til en film jeg har på instagram med akkurat den øvelsen og følg meg gjerne.

Super fornøyd frøken som har trent med livet som innsats! Det rant av meg. Så da var det bare å få fatt på styrk sjokolademelken og komme seg ut for å få litt luft! Jeg blir helt sprengt noen ganger når jeg jobber hardt.

En liten ab flex på slutten for å feire syrefesten. Hehe.. Er ikke genseren bare dødsfin?! ♥
Thightsen er fra X-Life og du får den HER! Og det er faktisk den beste treningsthightsen jeg har hatt. Den er helt sort, helt enkel også er den sømløs så det er som å ha på seg luft. Genial høyde på livet og den sitter bare så fint. Har fått så mye skryt av den. Og når man har så mye freshe topper med masse farger så er et faktisk gull og ha en helt sort enkel thights man kan bruke til alt. 

Anywho! Her kommer en video med 4 av mageøvelsene. Håper dere liker de og vil teste de ut:

uw-veFi_yuk

//Sponset Innhold//
 

Oppkjøringen starter NÅ! Første dag på diett..

 • 06.06.2016 kl. 21:15

Jeg trodde jeg skulle være så heldig og få telle makroene (telle kalorier) mine frem mot konkurranse, men så heldig var jeg ikke. Det kan nok hende at min kjære Coach Line gjorde det slik fordi jeg sa på Torsdag forrige uke at jeg er mye flinkere til å holde megastrikt kosthold når jeg blir fortalt hva jeg skal spise og får lagt frem alternativer. Slik som jeg har nå. For når jeg teller kaloriene selv så blir det så innmari lett og ta en liten slump her og droppe en liten slump der. Plutselig så har man fått i seg mer/mindre enn man tror. Så nå har jeg fått et strikt kosthold jeg skal følge. Alt skal gå på grammet, men jeg er heldig og har 100 frie kalorier jeg kan bruke på hva jeg vil hver dag. Og tro det eller ei. Det er ganske så luksus! Hihi.. 

I dag er det første dag i oppkjøringen mot bikinifitness scenen og jeg er så gira. Jeg har bestilt meg poseringsko og jeg gleder meg til de kommer så jeg kan begynne å øve foran speilet og gå med de hjemme. Nå starter det! Jeg fikk beskjed om å gå med de så mye som mulig. Typ vaske huset, støvsuge og rydde i poseringsko. Hihi.. Jeg kommer til å følge matplanen min til punkt og prikke og kutte cheat days som dere kanskje har fått med dere i innleggene fra helgen. Hehe.. Jeg spiste greit mye i helgen da. Måtte liksom fylle kvoten for flere måneder følte jeg. Så nå har jeg super masse energi til dagens beinøkt som kommer til å bli super hard. 

Matvarer jeg kommer til å spise mye av er: rent kjøtt, fisk, ris, pasta (alt fullkorn selvfølgelig) potet, mager kesam, cottage cheese, havregryn, proteinpulver, knekkebrød, magert kjøttpålegg. Jeg kommer til å spise 5 måltider om dagen med protein fordelt utover i porsjoner fordi kroppen ikke klarer å ta opp så mye protein om gangen og alt er lagt opp i måltider så jeg faktisk slipper og tenke selv en gang. Det er rimelig luksus da. Jeg tror nok kroppen min kommer til å forandre seg mye på denne dietten og ganske så raskt. Så stay tuned! Jeg skal holde dere oppdattert.

Ønsk meg lykke til jenter♥ Nå er det straks tid for trening! Blir en sen økt, men bedre sent enn aldri♥


 

Årets Første Bad og Ute Trening (VIDEO)

 • 05.06.2016 kl. 20:03

For et knallvær det har vært i dag! Vi bestemte oss for å ta en tur opp til et badevann i skogen her oppe, uten noen spesifikk plan om å bade egentlig, men klarte jo ikke dy oss når solen steika så godt. Det ble også litt trening innimellom og det har vært så gøy!Det var faktisk ikke så alt for kaldt når jeg først fikk dyppet kroppen, men frem til jeg turte det (noe som er en liten evighet) så var det frysninger all over. Feirer årets første bad med å slå hjul. Super grasiøst om jeg for si det selv.

Drit fornøyd! Hehe.. Og som den kreative sjelen jeg er så måtte jeg selvfølgelig teste ut trening på lekeplassen bak meg! For man taver det man haver. Så mye gøy. Og med disse øvelsene (video lenger ned) så får du trent hele kroppen og utfordret både balanse og stabilitet.

Hadde selvfølgelig med en TRUE boks. Går ikke en dag uten! #Avhengig 

Her kommer video av en rekke øvelser dere kan teste ut på en lekeplass blant annet. Hihi..Det handler om å være kreativ og ha det gøy! 

2Eh7kmRApxk

Jeg har til og med klart å legge på litt musikk på filmen i dag også. Ikke den beste klippingen på det, men hei.. Det er en start! ♥ Jeg har hvertfall hatt en super dag i solen og brukt søndagen for alt den er verdt. Nå skal vi straks fyre opp grillen og nyte den videre. Jeg er SÅ klar for en skikkelig heftig treningsøkt i morgen. FY F! Har også en video med mageøvelser jeg skal vise dere så titt innom i løpet av uken.

Ha en super kveld fininger♥
 

Min siste cheat helg..

 • 05.06.2016 kl. 13:03

Denne helgen har jeg kost meg masse og jeg har ikke vært så aktiv på instagram eller blogg siden jeg fikk verdens beste tilbakemelding på Torsdag av Coach Line og ble en del av Team Kaliber. Noen fridager før nytt treningsprogram og en justering i matplanen. For jeg kommer fortsatt til å telle makroene mine, den eneste forskjellen er at jeg nå kutter cheatdays. Grøss og gru! Jeg hadde uansett tenk til å kjøre sukkerfri Juni, men nå når jeg fikk beskjed om å kutte det, ble det veldig virkelig. Som en liten klapp i trynet rett og slett. Hehe.. Men jeg er så klar! Hvertfall etter en siste helg med uskeielser. Fredagen startet med å være ferdig på jobb og rushe hjem for å kaste seg i dusjen også var det fest på jobben til min kjære. 

Jeg storkoste meg på Fredag. Det var deilig vær, sommer og verdens beste cider var iskald og fresh! Det ble en skikkelig heisatur og når jeg stod opp i går så var jeg rimelig ødelagt! Og da tenker man selvføgelig "jeg skal aldri gjøre dette igjen" Og nå skal jeg faktisk ikke drikke på mange mange mnd og det er faktisk godt å tenke på for jeg er ikke fan av å drikke for ofte fordi jeg vet at det ikke er gunstig for hverken kroppen min eller treningen min. Men en fest i ny og ne er jo selvfølgelig lov. 

Siden jeg var så stakkarslig i går så var det ut og kjøpe soft is i solen for å reparere kroppen. Sommerens første og siste soft is. Ja, jeg synes litt synd på meg selv, men det er 110% selvvalgt at jeg skal stille i bikinifitness så det er bare sånn det er. Og etter soft isen så dro vi selvfølgelig innom butikken og kjøpte litt snop. Den siste cheat helgen skulle utnyttes til det maksimale!

Jeg lover at det blir bedre blogging enn det har vært denne uken, men jeg har vært barnevakt 2 dager også var det jo Torsdagen som gikk bort til formsjekk også har helgen gått i et. Så det har ikke vært så mye tid rett og slett. Men nå! I morgen er det Mandag, trening og full fokus fremover. Jeg skal holde dere oppdattert på trening og form. Og jeg kommer også til å starte med formsjekker og vise litt mer fremgangsbilder av meg selv for det har jeg ikke vært så flink til. Jeg har en del planer og ideer jeg skal dele med dere så titt innom! 

Nå skal resten av dagen nytes ute i finværet. Ha en nydelig søndag alle sammen og ikke glem å følge meg på instagram HER!

Og min mor har opprettet et arrangement på facebook som heter "21 dager uten sukker og junk food" hvis du vil være med så trykk HER! 
 

Kaliber FKK Update..

 • 03.06.2016 kl. 19:59

Gårsdagen var bare så uvirkelig for meg at jeg må spørre meg selv om jeg bare drømte.. Har det faktisk skjedd eller var det en drøm? Er det her fakta faen!? 

OG JA! Det er det. Som jeg kjapt skrev i går så ble jeg godkjent som utøver for Team Kaliber FKK og det er det første målet jeg satt meg når jeg bestemte meg for at jeg ville trene mot bikinifitness scenen. Team Kaliber er eliten i Norge og de har de beste utøverne uten tvil. Bare se på Sandra Jokic og Linn Tovås som de fleste vet hvem er. Å kunne kalle meg en del av toppen er helt latterlig motiverende og det gir meg enda mer driv til å komme i mål med tidenes form!

I går startet dagen med et stk trøtt tryne selvfølgelig, for jeg er det stikk motsatte av A menneske. Jeg er som en bjørn i dvale hver morgen. Dagen gikk jo selvfølgelig ekstra treigt på jobb da jeg visste at når arbeidsdagen var over så var det og sette snuta mot Kløfta for å møte Coach Line og Coach Maria. De to herligste jentene du kan tenke deg. De er bare så åpne, gode og ikke minst morsomme! 

Vi kjørte til mamma som bor på Jessheim og hadde god tid for flyet deres tilbake til Trondheim gikk ikke før rundt 18:30. Da ble det litt løs snakk om alt og ingenting for mamma har jo hatt Line som coach via Strongbody så skravla gikk, mens jeg egentlig stod der med sånn nervøs "må jeg tisse igjen?" mage. Skikkelig kribling. Så smalt det bare fra coach Line "Nei, skal vi bare få det overstått da?" Og da var øyeblikket der. Jeg skulle kle av meg til undertøy foran 2 coacher som har med fitnessutøvere i verdensklassen å gjøre. Følte meg ganske liten, men jeg fikk omtrent ikke kledd av meg før jeg fikk et JA! 

Jeg stod med front posering også påpekte hun at jeg hadde veldig gode skuldre. Noe som er viktig i bikinifitness. Hun ber meg snu meg med poseringen og jeg hadde ikke fått snudd meg ferdig en gang før hun sa "ja, ja og JA" Mens hun pekte på skuldre, bein og rumpe. "Her er det bare å finne frem kontrakten" Og vet dere hva! I det øyeblikket føltes det som jeg vant i lotto! Det var ikke langt unna tårer og jeg ble helt satt ut. Jeg måtte si rimelig mange ganger "Er det sant? Er jeg i Team Kaliber nå" 

Jeg hadde jo tusen spørsmål og det viktigste var jo selvølgelig "Hva med rumpa?" For jeg har jo slitt med å få kontakt med rumpa TRODDE jeg, men ble pent forklart at jeg har MYE rumpe og at en eller annen kontakt MÅ jeg ha hatt! WOHO! Hun forklarte meg også at man kan ha full muskelkontakt uten å "kjenne" det. Man får ikke alltid syre og pump selvom man har full muskelkontakt og det var godt og høre! Så ikke tenk at syre og muskelpump definerer en god økt dere. For det er jo ingen tvil om at rumpemuskelen har vokst. Det ser jeg og kjenner selv♥ 

Hun var så gira og glad og begynte å snakke om hvilken farge på bikinien jeg burde ha og at det blå hadde vært sinnsykt bra til meg og det var både mamma og Maria enig i også. Og da blir jeg så gira selv også. FOR en stemning det var i går. Så da ser det ut som det blir blå/turkis bikini på meg. For jeg tar jo selvsagt imot råd fra de som er i gamet. Hun skal nå gå gjennom den planen jeg har nå også får jeg nytt program og skal muligens gjøre et lite kutt på kalori inntaket, men det kunne hende at jeg slapp det og kunne kose meg på 2000kcal litt til hvis jeg bare kutter ut spisedagene mine, for det hjelper mye til. Hvis jeg fordeler spisedagene mine på ukedagene så blir nok gjennomsnittet 2400 kcal pr dag vil jeg tro. Så bare å stoppe den Lørdagsfråtsingen vil gjøre mye med formen min. Men det hadde jeg jo forsåvidt bestemt meg for på eget initiativ uansett så det kom ikke som noe sjokk. Det er alltid greit og være one step ahead så man slipper å få overraskelser slengt i trynet. Så langt det lar seg gjøre. Men akkurat den forutså jeg jo. Dere skal vite alle sammen at hadde jeg ikke skulle stilt i bikinifitness så hadde jeg ALDRI kuttet ut Lørdagene mine. Så hvis du ikke skal stille selv, unn deg Lørdagsgodt! ♥

Vi skravlet løst og lett om alt og ingenting og vi glemte faktisk tiden så fælt at det plutselig bare var en halvtime til flyet gikk så vi måtte kaste på oss skoene og kjøre til Gardermoen og de rakk akkurat flyet heldigvis. Og på vei ti flyplassen så sa hun at hun hadde stor tro på meg før hun kom og at hun aldri hadde kommet hjem til noen og møtt noen på den måten hvis hun ikke hadde hatt trua. Så det var sinnsykt koslig å høre! Jeg ville bare bli med de opp til Trondheim og trene på Kaliber med de herlige folkene der! 

Og i dag er det fest på jobben til min kjære og dit skal jeg og nyte den siste helgen som "normal" så i dag skal det drikkes cava for alle pengene og jeg skal feire inni megselv en stor seier både fysisk og psykisk. Jeg vant over meg selv, jeg gav ikke opp og pushet hele tiden for å bli bedre. Dette var den første ordentlige "belønningen" og nå fortsetter jeg videre mot neste steg med flere utfordringer.

Gooood Fredag fininger! Nå knertes cideren! ♥

I FUCKING DID IT!

 • 02.06.2016 kl. 23:30

//Sponset Innhold//

Jeg er så stolt og lykkelig nå at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg! Det er bare helt sinnsykt! En stor drøm og et hårete mål er nådd!!!!!

Jeg er utøver i norges elitefitness Team Kaliber FKK! Det er bare FOR vilt! insane! Jeg hadde ALDRI trodd dette for 1 år siden. 

Her ble det masse utropstegn og skriking, men det er sånn jeg føler det. Det føles som om jeg har vunnet i lotto og en milepæl er nådd! Et eget innlegg kommer i morgen, men nå er jeg helt skutt etter en stressende innholdrik dag. Dere får full update i morgen.

Her står jeg med kontrakten min♥ Ikke glem å følge meg på instagram HER! Verdens beste sømløse thights fra X-Life HER! (Det er den beste thightsen jeg har hatt, ville hatt den i alle regnbuensfarger)
// Sportsbh fra X-Life HER! 

//Sponset//
 

Drit nervøs for i morgen..

 • 01.06.2016 kl. 21:08

Jeg klarer liksom ikke helt å slappe av. I morgen så skal noen faktisk se meg i undertøy og si om jeg er bra nok etter deres mål når det kommer til bikinifitness. Hvor SYKT er egentlig ikke det? For i morgen er det på en måte eksamen til kroppen min. Jeg føler meg så utrolig sårbar, selvom jeg vet at jeg takler et nei om det er det som skjer. Jeg prøver og forberede meg på at det kan gå begge veier, selvom jeg dypt og inderlig ønsker at de skal si "FY FAEN SÅ RÅ DU SER UT! YOUR IN!" Hehe.. Drømme settning da! Men jeg er realistisk og vet at det er tøffe krav og stor konkurranse så for å få være med må man skille seg ut og være blant eliten. Kaliber FFK er kjent for å ha de beste utøverne og bare det og bli tatt inn i teamet deres er en seier i seg selv for meg og vil gi en ENORM motivasjon til å fortsette å gi 110%.

Jeg lurer så fælt på hva de kommer til å kommentere både på godt og vondt og jeg skal suge til meg all infoen de kommer med og bruke det til min egen fordel. For den erfaringen kan faktisk kun gjøre meg rikere uansett utfall. Og skulle det ble et nei så skal jeg være stolt av meg selv uansett. Jeg gleder meg vilt til å få feedback på både godt og vondt og håper jeg får noen aha opplevelser. Jeg vet at beina mine har grodd mye, men det spørs om de holder mål? Er rumpa stor nok, er symmetrien min god, har jeg den X-shape´n jeg jobber så hardt for? En million spørsmål surrer i hodet mitt. Hva vil de legge mest vekt på, vil de gi meg en sjans om jeg er 90% og tenke at de resterende 10% kommer frem til høsten eller er det blankt nei hvis jeg ikke er som de ønsker nå. Ser de potensialet mitt? Kryss fingrene for meg jenter! I morgen er det dommedag bokstavelig talt..Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no