Positiv Reality Check

 • 31.05.2017 kl. 16:18

I går skulle jeg gå på vekten for å kjøre en ukesrapport på meg selv. Hvor mye vekt jeg har gått ned og hvor mange cm jeg har mistet siden første ordentlige måling Tirsdag forrige uke. Jeg gruet meg skikkelig for jeg føler meg så IKKE i form om dagen at det nesten er latterlig. Misforstå meg rett for jeg føler meg i form når det kommer til det å ha en sunn og sterk kropp som fungerer i hverdagen, men akkurat det å se for meg at denne kroppen skal i sceneform er litt vanskelig for meg i disse dager. Det å drive med fitness for min del er litt schizofrent fordi jeg vil jo ikke snakke om at jeg ikke er "i form" som om jeg ikke føler meg bra til hverdags. Det er 2 helt forskjellige ting å være i form mot scenen og i hverdagen. Så jeg håper ingen tenker at jeg går rundt å hater på min off season form altså. 

Grunnen til at jeg i det siste har følt at det er så vanskelig og begynne å jobbe meg mot sceneform er jo ene og alene fordi jeg har spist som en gal siden jeg tråkket av den scenen i fjor høst. Altså jeg mener.. Jeg hadde med meg godteri i bagen min som lå backstage og spiste det på vei mot restauranten vi skulle spise på etter konkurransen. Jeg har ikke telt kalorier, men spist på intuisjon og kost meg masse. ALT for masse. Jeg har spist både alt det sunne jeg skal for å bygge muskler, men så er det alt jeg har spist i tillegg da. Hehe.. Sjokolade, bakst, is, godis.. Ja, alt som er forbeholdt Lørdager for å si det sånn. Jeg har ikke klart å være helt sunn i ukedagene og har som regel spist noe usunt hver dag omtrent. Noe som har resultert til at vekten har økt over 12 kg siden NM i fjor. Det er ganske sykt å tenke på. For det er jo ingen dårlig hverdagsform for meg å ha nå og jeg har bygget muskler siden NM. Men det som er sykt å tenke på er hvor liten var jeg da. Når jeg ser tilbake på bildene fra i fjor så var jeg jo så tynn. Og jeg håper virkelig jeg har pakket på meg litt så jeg ikke ser like smal ut i år. Jeg har trent bein som en gal og håper jeg ser en god forskjell på lårene mine i år kontra i fjor. 

Men jeg fikk en ekstremt positiv overraskelse når jeg kjørte målinger og veiing i går. På 1 uke så har jeg mistet 2 kg og mange cm fordelt rundt omkring på kroppen. Og det til og med med tanke på at jeg dro på fest forrige Onsdag og drakk masse cider og drinker + en haug med grillmat. Trodde jeg skulle ha foodbaby i evig tid. Og før dere tenker OMG WTF! Så vit at mye at dette er vann som går nå i starten, men det gav meg et STORT boost og motivasjon til å holde meg på diett og fortsette. Og det trengte jeg virkelig nå!!

Så nå er det bare å fortsette å i samme flyten fremover så skal jeg nok komme meg på den scenen i år også♥ Jeg tok forresten dette bildet etter jeg hadde målt og veid meg i går. Trøtt som en dupp med sovesveis og verdens mest møkkete speil. Hehe.. Ingen flexing eller posering, men den definisjonen på magen min er en fin indikasjon på at jeg sakte men sikkert er på vei i form mot scenen igjen. Jeg fikk forresten uka i dag og var litt oppblåst pga det også. Ah.. Sweet karma.. Nå har jeg jo ikke særlig lyst på sjokolade heller! Men NEI! Stick to the plan! Hehe.. 

Styrke VS. Muskler og resultater av trening!

 • 30.05.2017 kl. 16:57

//Reklame For Jobben Min//

De siste dagene har vi diskutert litt på trening dette med å være sterk, men ikke ha synlige muskler blant annet. For alt for mange tenker det at når man har masse synlige muskler så er man sterk. Det er faktisk ingen fasit. Hvis man putter en person som har masse synlige store muskler ved siden av en "normalt" trent person så vil 90% tenke at den personen som SER bedre trent ut pga synlige muskler ER den som er sterkest. Men det trenger ikke være riktig. Vi blir liksom litt visuelt lurt av musklene. De som ofte er sterkest er ikke de som ser mest brutale ut tro det eller ei. Det er ikke sånn at den med størst biceps løfter tyngst markløft. Man kan være kjempe sterk og godt trent uten å ha masse synlige muskler nemlig.

Mye av det har med kosthold å gjøre. For vi har en tendens til å tenke at de med lav fett% som dermed har synligere muskler er de råeste på styrkerommet, men dette er også feil. Det er jo selvsagt veldig individuelt dette også, for man kan jo være sterk OG ha synlige muskler. Hehe.. Men alt avhenger av hva man trener. Hva er fokuset ditt og hva jobber du med i din treningsrutine. Hva er målet ditt og hva synes du er gøy?

Et godt eksempel er meg og Silje på bildene her. Silje tar en haug med chins og pullups, og løfter 70 kg i markløft. Jeg klarer 1 ussen pullup/chin med egen kroppsvekt at the moment, men løfter 95 kg markløft. Og dette er jo fordi på trening så har vi to helt forskjellige fokus området. Silje har stilt i athletic fitness og har trent ekstremt mye pullups, roing og dips i sitt program tidligere og gjør det ennå. Det har gjort at hun har utviklet en stor styrke i rygg og lats som har gjort at hun klarer så mange pullups. Dette er fokusområder.. Silje er sterkere enn meg i pullups og jeg er sterkere enn Silje i markløft. 

Jeg derimot har veldig liten interesse for pullups mht det jeg driver med og har prioritert andre ting. Jeg har heller prioritert øvelser som markløft og rumensk markløft og en hel del andre øvelser for å forme min kropp så den passer inn i den kategorien jeg skal inn i. Nemlig bikinifitness. Jeg sier ikke at jeg ikke hadde dratt nytte av pullups altså, for det er en sinnsykt god øvelse for å bygge rygg å bli sterk, men jeg har rett og slett ikke hatt noe som helst fokus på det. Ergo. Jeg er ikke god på det. Fordi for å bli god på noe må du gjøre det mye. Vil du bli god i knebøy, ja så bør du prioritere å trene knebøy flere ganger i uken, vil du bli god i pullups så gjør du det ofte. Vil du bli sterk i markløft så lager du en slagplan for å få det til og har et økt fokus der. Vil du løpe 1 mil på kortest mulig tid må du legge opp treningen deretter.

Og jeg tenker litt sånn.. Man har begrenset tid og kroppen tåler en viss mengde påkjenning / juling i form av trening pr dag, pr uke, mnd osv. Og det går ikke alltid å være god i alt. Og det er helt greit! Ikke bli deppa om noen tar 10 pullups easy peasy og du ikke får til en, for det er helt sikkert noe annet du er kjempe god i eller en annen øvelse du er sterk i. Og hvis du har lyst til å bli god i for eksempel pullups så må du legge inn arbeid og ha fokus på å bli god i det. For ingenting kommer gratis. Trening handler om repetisjon, kontinuitet og det å stadig utfordre seg selv. For hvis du ikke gjør det vanskeligere for deg selv over tid vil du heller ikke få noe særlig utbytte eller resultater. For du må stadig utfordre kroppen med tyngre vekter, antall reps og sett osv. Ingenting skjer i komfortsonen og det er viktig at vi lærer tidlig i treningen vår at progresjon og fremgang er viktig! Også må vi vite hva vil skal gjøre for å bli sterkere og nå målene våre. Mange trener forgjeves og trener seg ihjæl uten å få store resultatene og da må det gå av en varselsbjelle. Noe er ikke optimalt...

Mine tips for å lykkes er: 

- Sett deg noen mål! Det hjelper deg med å holde fokus! Men ikke vær urealistisk å tenk at du skal bli god i alt fra a-å for da kan du fort brenne deg ut og bli drita lei. Restitusjon er en del av gamet, så dette må også planlegges inn i treningsplanen din.

- Før en treningsdagbok så du hele tiden har kontroll på progresjonen og fremgangen din. Komfortsonen er digg, men det skjer veldig lite der. 

- Utfordre deg selv! Tørr å øke vektene i øvelser. Det værste som kan skje er at du må ta av vekten igjen, men da har du prøvd. Og hvor gøy er det ikke når det faktisk går da. For som regel er man sterkere enn man tror. 

- Ha en målrettet treningsprogram som har fokus på det DU vil jobbe med og det DU vil bli god i. Ikke bruk venninna di sitt program bare fordi hu synes det er bra. For alle er forskjellige og selvom noe funker for en betyr nødvendigvis ikke at det funker for en annen.

- Ha trua på deg selv og at du får det til. Mindset is everything og alt begynner med at du gir deg selv tillitt og trua på at du får til ALT du ønsker å oppnå.

- Ha tålmodighet, ting skjer ikke over natten! Og noen bygger muskler raskere enn andre. Det er avhengig av gener, kroppstype, kosthold osv. Så ikke sammenlikn deg med andre. 

Og husk at om du trenger hjelp med treningsplan og kostholdsplan for å nå dine mål enten det er å bli sterkere, bygge muskler, gå ned i fett% så kan du sende meg en mail på → christine@strongbody.no så sender jeg deg mail med informasjon om hvordan coachingen er lagt opp. Da får du også 4 ukers oppfølging av meg for å sikre progresjon og fremgang. Det eneste du trenger å skrive er "Jeg er nysgjerrig" så får du en PDF med info tilbake :) Ikke farlig i det hele tatt♥ Hvorfor kaste bort så mye tid på trening uten å få resultatene du ønsker om det er tilfelle? ♥

I dag hadde jeg en supergod overkroppsøkt med topp stemning! Det hjelper år man har så herlig jenter med seg på trening♥ Girlpower! Nå skal jeg jobbe litt for det er mange planer som skal ut. Jeg har sikkert sagt det 100 ganger, men om jeg kunne fått 1 ønske så hadde det vært flere timer i døgnet. Hehe.. Humøret er på maks for jeg hadde en måling i dag og jeg fikk en positiv overraskelse. Det har skjedd litt med kroppen siden forrige uke så nå føler jeg det er lys i enden av tunellen når det kommer til og oppnå sceneformen igjen ;) Hehe.. Mer om det i et eget innlegg i morgen♥


//Reklame For Jobben Min//

"Bedre Trent" PodCast Ute NÅ!

 • 29.05.2017 kl. 18:10

Herregud så kleint, men sinnsykt morsomt det er å høre meg selv skravle ivei som en spedalsk på podkasten til Silje og Susanne! My god så gøy det var og jeg får jo lyst til å lage min egen podkast siden jeg lider av ukurerbar munndiare til tider. Hehe.. Jeg var egentlig litt nervøs siden jeg aldri har vært med på noe sånt før, men jeg synes jeg klarte meg bra! Nervene tok ikke overhånd der nei! Jeg håper virkelig dere som lytter på den liker den. Det var både personlig snakk med en del meninger og masse humor!

Dere finner podkasten på soundcloud her: https://soundcloud.com/user-77317396/bedretrent-podcast-episode-13 Den kommer også ut på iTunes! Dette er jo en super måte for meg å forberede meg litt på når det kommer til youtube kanalen min som skal opp å gå om ikke alt for lenge! Jeg håper dere vil sjekke ut podkasten og gi meg gjerne tilbakemelding på hva dere synes og om det er noen temaer dere vil jeg skal kjøre i gang på youtube. Noen ønsker til hva dere vil ha på min kanal. Og det MÅ ikke bare være treningsrelatert. Anything goes og blir tatt imot med åpent sinn :) Jeg er jo veldig i tankeboksen på hva den første youtube filmen skal være, så skrik ut!

Anyway! På podkasten snakket vi blant annet om kroppspress som bekjempes med kropp, kostholdsmyter ++. Jeg delte jo litt personlig også. Jeg begynte faktisk å gråte :O Jeg er jo så lettrørt atte fy! Så flaut da, men det er bare sånn jeg er. Hihi.. Jeg snakket om instagram og vi var innom det å faktisk være en person i sosiale medier. Jeg fikk blant annet spørsmål om jeg har fått noen haters. Hehe.. Og jeg svarte ærlig som alltid! ;) Så alt i alt er jeg drit fornøyd med innholdet og hva vi fikk snakket om. Vi kom forresten også frem til at jeg burde starte en instagram konto som skal hete @FitnessPumba . Jeg døøøør! Dere må bare høre det.. Haha! Og no judgement! ;) 

Tusen takk til Silje Bjørnstad og Susanne Soydan som tok meg varmt imot og tok så godt vare på meg! Gulljenter♥ Jeg gleder meg til neste gang! 

Hår og flytting! Im comming home!

 • 28.05.2017 kl. 18:07

//Sponset Innhold//

Noen ganger får jeg litt sånn innfall... Indre uro i kroppen. Jeg vet aldri når det kommer og det er veldig spontant. Som en kløe som plutselig dukker opp og gjør meg gal. Når det skjer så får jeg et behov for forandring. Det kan komme som en tanke og før jeg vet ordet av det så vil jeg gjøre det. Tattoveringen min for eksempel. Det var jo greit sponant. Jeg tenkte jo litt på å ta tattovering i fjor, men det var ikke noe jeg planla. Men noe jeg hadde lyst til. Men nå så var det litt sånn.. BAM! "Jeg skal ta tattis, jeg vil ha sleeve" Tanken dukket opp ut av det blå og et par uker senere satt jeg i tattoo stolen. Jeg er veldig easy going for jeg hadde ikke noe spesifikt i tankene, men lot artisten være kreativ for å gjøre noe original. That´s me..

Et annet eksempel er å forandre på hårfargen min. Noe helt nytt og fresht som gir meg litt ny glød rett og slett. Fungerer på akkurat samme måte. "NÅ er det nok" også fikser jeg meg frisørtime asap. Og for å si det sånn. Håret mitt var så ødelagt at dere aner ikke en gang. Så nå innså jeg at jeg måtte klippe av meg halvparten for det var helt krise. Heldigvis har jeg verdens beste frisør som alltid ordner håret mitt sinnsykt bra. Jeg hadde jo sett for meg brunt hår og jeg føler selv jeg er finest med det og hun fikk til en amazing farge! Og ikke nok med det så sendte hun med meg en haug av gode produkter som skal reparere det slitne håret mitt. 

Jeg fikk streng beskjed om å bruke disse produktene siden håret mitt er så latterlig ødelagt, men jeg trenger noe raskt og enkelt. Ikke noe: tørke håret, kure det, inn i dusjen igjen, snurr fem ganger rundt en enhjørning, host litt tryllestøv også poff får du fint hår 3 dager etter. Haha.. Skjønner dere hva jeg mener? Keep it short and simple. Snille frisøren min Siri sendte til og med en håndskrevet bruksanvisning med info på de forskjellige produktene. Hihi! Jeg fikk med shampoo og hårkur som jeg skal bruke som balsam til tørt og skadet hår. En cream leave in kur med masse næring som skal i etter dusj i håndkletørt hår, et magic serum som er som en primer til håret etter jeg har stylet det. Det roer ned frizz´en og den er magisk for håret mitt rett og slett + en varmebeskyttende spray siden jeg retter ihjæl håret mitt. Jeg har ikke vært flink til å ta vare på håret i det hele tatt. Så nå er jeg nødt til å bli flinkere! Jeg kjøpte også med en foundation og fuktighetsmaske som jeg er driiiit fornøyd med! 

Så hvis dere vil ha en frisør som kan sakene sine så er det Siri hos La Bonita dere skal gå til. Salongen ligger 10-15 minutter sentralt i Strømmen rett utenfor Oslo♥ Sjekk de ut her: www.labonita.no og nettbutikken deres her: http://www.labonitashop.no/startside​ ♥


1. Kjøpt hos La Bonita Frisør Salong 2. HER! 3. HER! (ny forpakning) 4. HER! 5. HER! 6. HER! 


LOVE IT! 

Også til MY BIG NEWS! Altså, det er kanskje urelevevant for dere, men for meg er det en veldig big deal!

JEG FLYTTER HJEM TIL LØRENSKOG!!!! Yay! Omg jeg gleder meg helt sinnsykt mye og jeg er så klar for å komme hjem til leiligheten min. Jeg gruer meg også litt da det er mye som har skjedd siden sist. Jeg flyttet jo for ca 2 år siden. Det har ikke vært bare bare å flytte 2 timer unna alle vennene mine. Jeg har savnet de helt sinnsykt mye og det er så mye som har skjedd i mitt liv siden sist jeg så de. Jeg har mistet venner og jeg har fortsatt hjertestenene mine hjemme♥ Kim blir med, men ikke på fulltid. Jeg kan ikke si så mye om det akkurat nå, men deler mer med dere senere. 

Jeg er så gira og jeg flytter etter palmesus helgen. Altså den første uken i Juli! :D Jeg har så mange planer til jeg har kommet meg hjem igjen og fått ting på plass så jeg håper dere er tålmodige med meg. Da skal youtube opp blant annet! Nå føler jeg at jeg lever litt i limbo for jeg får ikke gjort det jeg vil her med hensyn til at det er mye snakk om at jeg filmer på treningrommet på jobben til Kim osv. Så egentlig er jeg litt smådeppa og demotivert for tiden pga det, men nå er det en bare en ussel mnd igjen så blir det andre boller. Jeg skal finne et superbra treningstudio som tillater at jeg gjør det jeg liker å gjøre best og har allerede et i kikkerten. DET blir bra det. Gleder meg til vlogging og treningsglede!

Jeg kommer til å fortsette å jobbe fulltid som online coach i Strongbody.no for det tar opp all min fritid og jeg er så takknemmelig for at jeg er så heldig å få ha verdens beste jobb♥ Heldigvis så er arbeidsplassen min hvor som helst da jeg kun trenger mac´en for å jobbe♥ 

Jeg håper dere blir med meg på flyttelasset! Nå stikker jeg på trening, ukens siste overkroppsøkt venter på meg og jeg har sløvet litt for lenge i dag!♥


//Sponset Innhold//

Eksplosjon!

 • 27.05.2017 kl. 19:08

Helvette satan! Du vet når du har skrevet et innlegg også var det nesten ferdig, men så har du en slags fucked up OCD så du bestemmer deg for å "rydde" i alle fanene du har oppe sånn ut av det blå. Jadda! FML! Da krysset jeg jo selvsagt vekk den fanen med innlegget jeg hadde skrevet ferdig og gratulerer med dagen Christine, du mista hele driten. Jeeeesus! Bah.. Jeg prøver igjen! ;)

Det har ikke vært noen oppdateringer de siste dagene fordi tiden har rent fra meg rett og slett. Torsdagen gikk med til å ligge langflat på sofaen. Ikke pga jobbfesten til Kim på Onsdag, men fordi jeg har tidenes pollen reaksjon og jeg er helt ødelagt om dagen. Det føles som om jeg har influensa og er fyllesjuk på en gang. Jeg kom meg på trening i går og fikk gjennomført en overkroppsøkt og etter trening gikk vi 14 km tur i skogen. Eller.. Vi marsjet 14 km. Kim er jo soldat han, så det er ikke alltid turer med han er å lukte på blommorna for å si det sånn. Neida, her skal det tråkkes halvt ihjel og jeg hang etter som et heseblesende slips. Det er jo super effektivt da og man får mye igjen for det i form av fettforbrenning og kondisjonstrening. Det passer jo nå i shredde dager. Ikke det at jeg har shredda så mye siden jeg ikke har vært mest flink med diett :O Kommer jeg i det hele tatt i mål til høsten typ.. #DenFølelsen

I dag var det beinøkt på menyen og jeg gruet meg til det helt fra jeg stod opp. Hehe.. Jeg får jo ikke puste for jeg har jo astma i tillegg til å ha pollenallergi fra helvette så knebøy 5 x 8 med 62,5 kg fristet lite, men jeg kom meg jo på trening da og etter første settet begynte jeg å lage alle mulige unnskyldninger på hvorfor jeg IKKE skulle gjennomføre resten av settene. Men siden jeg er et stabeist av en jente så kom jeg meg gjennom. Det var et puste og pese bononza, men it was done! Det er jeg drit fornøyd med! YAS! Etter trening var det bare å rushe hjem for å svare på dagens mail og lage ferdig 2 planer som jeg manglet siste finishen på. Det føles deilig å være ferdig med alt av jobb så tidlig på en Lørdag for jeg har en tendens til å bli sittende utpå kvelden. Rett og slett fordi det har blitt en vane og jeg er mer effektiv på kveldstid føler jeg. Men jeg prøver å snu litt om på rutinene mine. Jeg har til og med rukket å rydde leiligheten og støvsuge! Woho! Nøyd! 

I morgen skal jeg fortelle dere noe som jeg har valgt å ikke dele helt ennå, men det er noe stort som skjer om ikke så veldig lenge. Det er også en forklaring til hvorfor bloggingen ikke har vært helt optimal og jeg håper dere viser forståelse når jeg forteller dere whats up i morgen♥ 

Til da må dere nye Lørdagen vakre sjeler! Grunnen til at bildene er så røde er fordi det var en helt sinnsyk solnedgang♥

Viking!

 • 23.05.2017 kl. 20:22

Endelig er jeg på bedringens vei og halsen er ikke like vond lenger! Woho! Stemmen min er fortsatt litt weird siden halsen er hoven, men jeg føler meg freshere enn det jeg gjorde i helgen for å si det sånn. Og WOHO for det siden det er 15 års jubilet på jobben til Kim og det betyr fest! :D Jeg er ikke en av de som drikker så ofte, men denne festen vil man ikke gå glipp av da for å si det sånn. På dagen så er det kappestrid hvor gutta skal gjennom øvelser som sleggeholding, mjødpress, farmers walk, tømmerkasting og øksekasting blant annet. Kim jobber jo i forsvaret så det blir god stemning når alle gutta setter i gang med konkurransene. Alle går i maks beastmode  og det er sinnsykt kult å se på. Stemning type TOPP! På ettermiddagen er det grilling og fest utover kvelden. En skikkelig vikingfest! Det er 800 påmeldte så det kommer til å bli helt vilt! Så til i morgen skal jeg bli frisk og finne min indre viking ;)

Frem mot konkurransene i September så kommer jeg til å feste og drikke 3 ganger. I morgen er en av de. Også er det avsluttningsfest med klassen den 4 Juni også er det Palmesus i Kristiansand første helgen i Juli. Utover dette så skal jeg ikke feste noe, men jeg tillater meg å leve litt innimellom diett, trening og poseringstrening som hverdagen fremover kommer til å bestå av. 

Alkohol er en fiende når man trener. For når du trener er musklenes evne til å ta i bruk energi helt essensielt for hva du klarer å prestere. En viktig energikilde for kroppen under trening er glukose, som vi får omdannet fra karbohydrater. Alkohol kan bidra til å redusere kroppens tilgang til energi, fordi alkohol hemmer nydannelse av glukose. Dette kan videre føre til lavt blodsukker. Man restituerer også dårligere ved alkoholinntak. Jeg sier ikke at man skal være avholds, men når man trener så hardt og spiser så riktig så vil man jo ikke ødelegge det vet å drikke hver helg :) 

Sett fra better bodies dinner dere HER! 

Okkupert og syk..

 • 22.05.2017 kl. 14:39

Sorry for tidiness dårligste blogging denne helgen, men det har vært en sykt hektisk skolehelg med MASSE å gjøre med liten tid til overs for noe som hels pluss at jeg har blitt sykt. Jeg var jo hos frisøren min Siri på Fredag og la meg bare si det sånn! FY så deilig det var å bli kvitt det slitte blonde håret. Føler meg finere med mørkt hår. Det eneste jeg savner er lengden, men det vokser ut igjen. Det måtte til. Jeg skal ta bedre bilder av håret så dere får se ordentlig, men det som har vært denne helgen å er at jeg ble drit sjuk. Fredag kveld så fikk jeg så vondt i halsen og halsen min så mørbanka ut. 2 gigantiske hovne kjøttboller i svelget og det var som å svelge nåler. YEY! Det var digg. NOT! Jeg tok noen paracet og la meg relativt tidlig for natt til Fredag sov jeg kanskje 1 time til sammen. Jeg sliter så med søvnen om dagen at jeg tror jeg blir gal.

Jeg satt på skolen på Fredagen og duppa som F fordi jeg bare klarte ikke å unngå det. Anywho.. Når jeg våknet Lørdag morgen så var jeg helt ødelagt og halsen var ikke bedre. Men jeg kom meg på skolen og selvom jeg hadde planlagt å ikke trene med de andre så gjorde jeg jo selvsagt det. Hvem klarer å unngå å løfte baseløft (knebøy, frontbøy, benkpress, militærpress, markløft osv) med den supre gjengen jeg går i klasse med. Så jeg fikk en energiboost av de og ble med på masse trening den dagen. Jeg fikk også bekreftet at det ikker er noe galt med knebøy teknikken min! WOHO! Det resulterte jo til at jeg kræsjlanda når jeg kom hjem. Hehe.. Da var jeg helt zombie og jeg fikk skikkelig feberfeeling i kroppen. Spiste middag, jobbet og la meg. Søndagen bestemte jeg meg også for å ikke trene fordi formen var drit, men det skjedde jo heller ikke som dere så på snap. Er det mulig. Men det var gøy da! Men det også gjorde at jeg var kake når jeg kom hjem Søndag. 

Det som var superstas på Søndag var podkast´en jeg var med på! Herregud så morsomt! Podkasten heter BedreTrent og lages av Silje Bjørnstad og Susane Soydan. 2 herlige jenter! Vi var en fin trio og jeg må si jeg ble kjempe fornøyd med resultatet, så jeg gleder meg til den er ute og dere kan høre den! Det var både humor med latterfulle tårer og litt rørte tårer. Dere kjenner vel meg såpass nå. Jeg er så lettrørt atte fy! 

Planen for dagen i dag var litt anderledes enn utfallet. I natt så har jeg hostet meg ihjæl så jeg stjal en klunk med sterk hostesaft av Natalia. Sånn med rød trekant på og jeg tror den klunken var litt stor for jeg våknet seriøst i dag og det føltes som jeg var på skikkelig fyllekule i går. Kvalm som et uvær, svimmel og slapp i kroppen. Jeg skulle jo egentlig på NIH i dag for å måle hvileforbrenningen min mht det forskningsprosjektet jeg skal være med på, men jeg ville gi beskjed om at jeg har vært syk og fortsatt var det så ble dagene booket om så jeg får ny innkalling da det ikke var spå gunstig å være sjuk.

Jeg har IKKE tid til å være i dårlig form for i dag er det legday og jeg har planlagt økning i knebøy og på Onsdag så er det årsfest med jobben til Kim. Nå sitter jeg bare å venter på at kvalmen skal gi seg så jeg kan begynne å kjøre hjemover. Jeg har ikke spist noe i dag fordi jeg er så uvel. Det sier litt. Når JEG ikke spiser. Da er det noe galt! Men, det går over. Jeg håper bare det går over fort! 

Håper dere er klare for en ny uke og at helgen deres har vær fin!♥17 Mai

 • 18.05.2017 kl. 17:19

17 Mai er over og jeg er fortsatt mett! Jeg tuller ikke når jeg sier jeg spiste halve pavlovaen aleine. I tillegg til softis, sjokoladekake og et lass med grillmat. Når jeg la meg i går var det stabilt sideleie for å si det sånn. Akkurat som det skal være. Dagen startet med overskyet vær og lite håp om som, men etterhvert som formiddagen gikk så ble været bedre og bedre og takk gud for det. For det finnes ikke noe kjipere enn å tusle rundt på 17 Mai i hæler og fryse ihjæl. Etter en raskt tur ute blant siviliasjonen så var det hjem igjen og lage sjokoladekaken mens Kim fyrte opp grillen. Pavlovaen ble bekremet og pyntet med bær. Jeg orket å ha på meg finstasen i sånn ca 3 minutter etter middagen var spist og etter det gikk det bare nedover da. Haha.. Da hoppet jeg i joggebuksa så det ikke var noe som skulle stramme mens jeg slukte kake. Hehe.. Alt i alt var det en superfin dag med masse kos akkurat som 17 Mai skal være.

I dag så skal jeg nedover til Mamma for denne helgen er det skolehelg i tillegg til at jeg skal til frisøren i morgen kl.09:00. Etterlengtet! Gud bedre jeg er så lei håret mitt nå at jeg dør. Det er så slitt og det har blitt så gult, pluss at en frisør som klipper meg for 2 år siden fucket opp håret mitt helt ved å klippe 1 rad DRIT kort, så nå som håret har vokst ut ser det ut som jeg har extensions. Noe jeg IKKE har. Bah! Hu skulle mistet jobben da! Note to self! Aldri test en ny frisør etter at du flytter langt unna. Kjør heller 2 timer for å være i trygge hender. Men i morgen skal jeg til den faste frisøren min så er jeg safe♥ Så planen er å klippe av sikkert 15 cm og bli brunette. Jeg føler meg mye finere med mørkt hår, spørsmålet er bare hvor mørskt jeg skal gå. Hihi! 

But first! LEGDAY! Jeg har en date med 5 sett med knebøy blant annet. Håper dere hadde en super 17 Mai alle sammen♥Trening - Skulderøvelse som river!

 • 16.05.2017 kl. 15:49

Det var så digg å få dagens overkroppsøkt unnagjort tidlig i dag! Woh! Jeg er jo tidenes B-menneske og det er sjeldent jeg kommer meg på trening noe særlig tidligere enn 14 tiden ish. Det er fordi jeg surrer så mye hjemme før jeg kommer ordentlig i gang. Jobber litt, spiser, surrer, jobber mer osv. Men i dag så fikk jeg melding av Ida i halv 9 tiden og hun lurte på om jeg var up for trening. Og hjernen min sa "nah.. tar det seinere" fordi jeg tror seriøst ikke hjernen min er på plass før etter klokken 12:00 på formiddagen, men så tenkte jeg at det bare er greit å bli ferdig med det også siden det er 17 Mai i morgen og ting som skal ordnes. Så jaggu ble det ikke opp og ut på frøkna! Og det var en sinnsykt god økt med benkpress på 40 kg og militærpress på 30 kg. Super fornøyd for DET er fremgang. Jeg kjørte jo 40 kg benk for en stund siden, men så har jeg ikke trent særlig mye benkpress siden det og styrke er ferskvare så man må opprettholde det man jobber for. Men 40 kg gikk og det var jeg så glad for. Man må ALLTID være sulten på fremgang, ellers så kommer man ingen vei. Det er svært lite som skjer i komfortsonen og man må pushe seg hver økt og ikke være redd for å legge på litt tyngre. Det værste som kan skje er at man må ta vektene av igjen, men det er mer vondt for egoet enn noe annet så det overlever man ;) For hva om du klarer det da? Hehe.. Jeg trodde ikke jeg skulle klare 30 kg militærpress i dag for det er en tung øvelse, men når jeg løftet den av kjentes det lett ut! Så noen ganger får man positive overraskelser å♥

Jeg må bare dele den siste øvelsen jeg kjørte i dag! Landminepress. Den er supergod å avslutte overkroppsøkten med for her jobber alt, men den tar  ekstra godt på skuldre og bryst. Jeg kjørte både enarms og med begge armer (film kommer på instagram senere) Og det er bare å pushe på til du ikke klarer mer helt på slutten av økten ;) Feel the burn! 

Resten av dagen skal brukes på å ordne i stand til i morgen. Det må ryddes litt, jeg må finne ut hva jeg skal ha på meg. For en gangs skyld har jeg ikke kjøpt meg noe nytt bare fordi det er så tullete å stresse ut å svi av masse penger på noe jeg sikkert bruker 1 gang når kleskapet mitt flyter over av klær som nesten ikke er brukt. #FornuftigPoints ! Og jeg må lage pavlova bunn. M-m! Blir ikke sukkerfri den for å si det mildt. Jeg synes det er så tåpelig uansett. Sukkerfrie kaker.. En ting er om man har søtsug i hverdagen eller er på diett, men på 17 Mai må det da for F kunne gå an å kose seg uten å tenke kalorier eller sukkerhysteri? Og selvom noe er sukkerfritt så betyr det ikke at det er kalorifritt heller. De fleste sukkerfrie kaker har shitloads med kalorier uansett. Når det er noe som skal feires så er det lov til å kose seg. Man skal ikke gå rundt med dårlig samvittighet fordi man spiser kaker 1 dag. Det er hva du gjør de 6 andre dagene i uken som teller♥ 

Så nyyyyt 17 Mai alle sammen♥

Tightsen fra icaniwill finner dere HER! 

Confessions..

 • 15.05.2017 kl. 18:56

Jadda.. En aldri så liten blåmandag her i gården i dag. For det første.. FUCK! Jeg spiste meg ihjæl i helgen og fråtset litt for mye som vanlig. Bah! Kim kom jo hjem fra 10 dager i Nederland så vi bestemte oss kjapt for at Fredagen skulle være cheatday og vi skulle kose oss med alskens nam! Jadda.. Vi lagde lasagne og kjøpte inn insane mye godis og potetgull. Det blei selvfølgelig rester på Lørdagen så da mumsa jeg litt smågodt på morningen før trening og tenkte ikke noe særlig over det. Så dro vi jo inn for å sjekke ut briller til meg etter trening og da ble det kjøpt inn Ben&Jerrys og annet nam på Lørdagen å. Argh! At det er så vanskelig å holde seg unna! Det var jo selvfølgelig rester i går IGJEN så jadda.. Mumsa litt på dem også gitt. Hvor skal det ende liksom? Hehe.. Så nå sitter jeg her da og tenker over alt jeg har dytta i meg i helgen som vil sinke fremgangen min litt diettmessig og jeg blir jo så forbanna på meg selv for jeg VET jo at jeg er avhengig av å begrense meg litt nå som den seriøse dietten starter snart, men siden jeg fortsatt er på litt sånn kose diett så er jeg flink til å utnytte det litt for godt synes jeg. Og det er jo bare tull! Det er ikke som om jeg har frikort på godteri frem til den heftige dietten starter. Nei.. Det må jo forbrennes det jeg dytter i trynet nå også. Det er ikke gratis kalorier liksom.. Haha! Jeg er jo ikke hysterisk på det, og det er jo kanskje det som er litt dumt egentlig. For hadde jeg vært litt mer hysterisk så hadde jeg klart å være streng med meg selv. Men siden mat er en såpass stor glede for meg så er det faktisk verdt det å kose seg litt ekstra og ikke hige så fælt etter å komme "i form" igjen. Jeg kjenner jeg gruer meg som F til å starte på den litt strengere dietten for da blir jeg jo omtrent mannevond fordi jeg blir "fratatt" mine små gleder her i livet. Hehe.. 

Det her er jo valgfritt, men jeg skal da for faen vise at jeg har mer selvkontroll enn dette. Det er jo ikke som at jeg kan la sjokoladen styre livet mitt. Haha.. "Hei, jeg heter Christine og jeg kunne ikke konkurrere i bikinifitness i år fordi jeg klarte ikke slutte å spise sjokolade og ben&jerrys" Nei.. Nå må jeg grave frem min indre viljestyrke uansett hvor godt begravet i off season gains den ligger så MÅ den bare dukke opp igjen. Jeg trenger den sårt nå for tiden går alt for fort og jeg må komme meg i rute så jeg ikke blir hengende etter! Eventuelt kjøpe meg en viljestyrke.. Går det an? Noen som har en viljestyrke å selge? Jeg betaler godt!! 

Nok er nok.. Time to get shreddicated! Hehe.. 

Pannekake crush!

 • 14.05.2017 kl. 19:49

God Søndag babes! Dagen i dag har gått til bare jobb hittils. Jeg ble litt fysen og begynte å rote i skapene for å finne ut av hva jeg ville ha. Jeg lagde de diggeste proteinpannekakene jeg har spist på leeenge! Det er ikke noen revolusjon av en oppskrift, men det ble bare helt konge med tilbehøret og det hele! M-m!

Om dere vil teste den så trenger dere: 

- 1 egg
- 2 ss mager kesam
- 2 ss mandelmel
- 1 scoop vaniljeproteinpulver fra nutramino
- 2/4 ts fiberhusk (kan sløyfes) 
- 0,5 ts bakepulver
- 0,5 - 1 dl skummetmelk (for å få riktig tykkelse på pannekakerøren)

Bland alt og la det hvile i 10 minutter og stek i vei! Jeg synes det blir en mye bedre smak på pannekakene om man bruker mandelmel fremfor havremel. Mandelmelet er søtere og det blir nesten som en slags bløtkakebunn i smaken. Så perfekt for meg som er et evig kakemonster! ;) Og ikke nok med at pannekakene smakte kake, neida.. Jeg toppet de med sjokoladepropud, sukkerfri vaniljesaus fra piano og jordbær! Hallo dessert hver dag! Jeeeesus så godt!

Et lite tips om dere vil teste ut forskjellige smaker på proteinpulver er å bestille porsjonspakker til bare 20 kr! Sjekk ut disse HER!  Du får kjøpt stor dunk HER!  Jeg tok med noen av de små for jeg har ikke smakt de før og det er så kjipt å gjøre bomkjøp på en stor dunk og kaste bort så mye penger! Jeg er en liten sparegris så sånt flyr ikke i min verden.

Nå skal det lades opp til legday i morgen ;) Mulig det blir en liten tur før solen forsvinner! Nyt søndagen♥Gamla med briller..

 • 13.05.2017 kl. 20:48

Hey babes! Popper raskt innom for å si hei♥ Jeg har vært litt offline siden Kim kom hjem i går. Jeg har jo ikke sett han på 10 dager så han fortjener litt oppmerksomhet. Jeg jobbet jo også sinnsykt mye rett før han dro så vi fikk ikke så mye tid sammen, så derfor har jeg vært offline i går kveld og frem til nå. Jeg var tvungen til å jobbe en time i stad, men det er helt greit. Det er jo sånn jobben min er. Jobber jeg hjemmeifra så blir det til at jeg sjekker mailen relativt ofte fordi jeg vil jo svare jentene mine raskt♥ 

Vi sov kjempe lenge i dag og spiste en rask frokost før vi dro å trente. Jeg hadde ukens siste overkroppsøkt igjen og den var knallbra! Vi trente jo med et vennepar og da er det alltid topp humør. Så dere så kanskje på snap at Ida markløfta meg. Hehe! Man har det ikke mer morro enn man gjør det til sjøl for å si det sånn. Så det var en perfekt Lørdagsøkt med innslag av masse god stemning og bicepspumping. Akkurat som jeg liker det. Jeg er rimelig lite seriøs også er jeg såpass sosial. Så jeg tenker alltid jo flere jo bedre♥

Etter trening dro vi en tur og shoppet litt for jeg er serøst nødt til å skaffe meg briller og linser nå. HEEEELT seriøst! Jeg ser ingenting og jeg har så mye vondt i hodet og ikke minst er masse svimmel og anspent i nakke fordi jeg ikke ser noen ting. Jeg hadde dårlig syn for 4 år siden liksom så har jeg bare gått uten briller hele den tiden så jeg håper ikke det er så alt for ille. Men jeg fant hvertfall et par jeg likte kjempe godt fra YSL. Det blir nok super uvant å gå med briller og jeg må ha linser som jeg kan bruke når jeg trener i tillegg, men jeg synes briller er fint så jeg vil egentlig bruke det mesteparten av tiden♥ 

Nyt Lørdagen alle sammen! Hva synes dere om brillene? 


 

Hva er god helse?

 • 12.05.2017 kl. 15:42

Når det kommer til god helse så kan man diskutere opp og ned i evigheter hva man burde gjøre og ikke burde gjøre. Det er veldig mange "NEI, det er IKKE sunt" og "Du MÅ spise DET, men IKKE det" og "du SKAL helst trene akkurat SÅNN" for å få visse resultater. Men mye av dette har jo ikke med generell helse å gjøre. Mye av det er jo bare synsing og mange er veldig opptatt av at god helse skal synes. I form av muskler, det å være slank, sterk, se fit ut osv. Men i mine øyne så er ikke det grunnlaget for en god helse. En god helse kommer i mange former og det er ingen fasitt på hva en god helse er for det er faktisk opp til hver enkelt individ å avgjøre. Noen ser på god helse som det å kunne sykle Trondheim - Oslo, mens noen ser på god helse som det å være frisk (ingen sykdom) og ha overskudd og energi i hverdagen. 

Men alt for ofte så sammenlikner folk god helse med hvor fit og gjerne hvor tynn man er og der er jeg ikke helt enig. For selvom man har en lav fett%, har muskler og trener hardt så trenger ikke helsen din å være på topp for det. Det er ikke sånn at ei som er slank nødvendigvis har en god helse. Man glemmer også at det er mer enn kun det ytre som avgjør helsen vår. Det er så mye mer man ikke ser. Som inni kroppen vår. Fungerer alt som det skal? Gir vi kroppen nok næring, magler vi noe, kunne ting vært bedre, hvordan er skjelletet vårt, organene våre? Det man også glemmer er den psykiske helsen. Hvordan er den? For man kan se kjempe sunn ut, men slite med hodet eller ha psykiske problemer også. Og det er en stor del av helsen vår det også.

Når det kommer til fitness så er det mange som tenker at det er en "drømmekropp". BAH! Jeg hater det ordet. Rundt konkurransetidene når jeg hadde relativt lav fett% så fikk jeg så mange kommentarer med akkurat det ordet. Det høres skikkelig pompøst ut og arrogant ut, men mange sa til meg at jeg hadde "drømmekroppen" og mange ville gjerne ha "oppskriften" på den.Men jeg har også fått kommentarer her på bloggen på at lårene mine er for store blant annet så min kropp er ingen drømmekroppfasitt for alle. Men hva er en drømmekropp da? Ingen fasitt på det heller. Og til de som mener en drømmekropp er en fitnesskropp så vil jeg fortelle at den formen holder man som regel kun en kort periode. Det er ingen helårskropp. Og en fitnesskropp har heller ingenting med helse å gjøre. For det er jo en stor påkjenning for kroppen å komme i sceneform og det er ikke sunt i lengden. Og det er nettopp derfor jeg skal være med på et forskningsprosjekt som foregår på NIH i Oslo. Jeg fikk tips forskningsprosjektet av ei av leserne mine! Tusen takk for tips♥ Jeg er drit spent! Det er et prosjekt som går ut på dette med "fitnesshelse"

Her er et utdrag om hva det går ut på: 

"I dette forskningsprosjektet er hensikten å kartlegge fysisk og psykisk helsetilstand hos et utvalg aktive, kvinnelige fitnessutøvere i den typiske grunn-treningsperiode, samt gjennom en periode med konkurranseforberedelser (normalt 3-4 mnd. før en konkurranse). Formålet er å øke kunnskap om hvordan en slik livsstil, med de trenings og kostholds regimer som benyttes, påvirker de kvinnelige utøvernes helsetilstand. Vi vet for lite om effekten av slik idealisert, sunn livsstil på fysisk og psykisk helse. Det finnes ingen objektive data som forteller hvordan utøverne faktisk har det.
Svar og resultater som fremkommer fra denne undersøkelsen vil bli sammenlignet med en gruppe ikke-konkurrerende, men fysisk aktive kvinner i samme aldersgruppe (kontroll personer). Prosjektet gjennomføres som en mastergrad ved Norges Idrettshøyskole, og veiledes av prosessor Jorunn Sundgot-Borgen og doktorgradsstipendiat Therese Fostervold Mathisen
."

Noen av de tingene jeg skal gjennom er blant annet en DXA som er en slags røntgen som måler beintettheten min, fett % min og hvor stor andel muskelmasse jeg har. Og dette er ikke noen bullshit test som man får av en maskin man har kjøpt på nett til 5000,- kr eller ta på et random treningstudio. Dette er the real deal! Jeg skal også inn i slutten av Mai for å måle hvileforbrenningen min spot on i en test som heter Indirekte Kalorimetri. Da får jeg vite hvordan forbrenningen min er og hvor mange kalorier jeg forbrenner av meg selv. Bare ved å leve om dere skjønner.

Det jeg er ekstremt spent på er hvordan kroppen min responderer og blir påvirket av diett og konkurranse oppkjøring. Hvor sunt / usunt er det egentlig for meg og hva slags konsekvenser får kroppen min av å være gjennom den prosessen. Hvor mye muskelmasse vil jeg miste på diett, påvirker det skjellettet mitt og hvordan påvirker det forbrenningen min ++ For jeg må inn og testes nå som jeg er helt i oppstarten av diett, når jeg er nære konkurranse og en siste gang en liten stund etter konkurransen. Dette er viktig informasjon om min helse som er dyrebar for meg som jobber med det jeg gjør, driver med fitness og har en stor interesse. Jeg kommer til å lære så mye om min egen kropp og ikke minst får jeg vite hvor stor eller liten påkjenning det er å stille i fitness når det kommer til helsen min. For den største rikdommen man har er faktisk helsen♥

Jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert på alt sammen om jeg får lov, men sluttresultatet skal absolutt deles! 

Treningsglede!

 • 11.05.2017 kl. 18:51

//Sponset Innhold//

La meg bare starte dette innlegget med å si at jeg vrengte kroppen så mye at jeg endte opp med vondt i ryggen for å stå i den stillingen der. Haha! Så det er IKKE sånn det ser ut om jeg trasker bortover gata for å si det sånn. Hehe! Posering er er kunst. Just sayin´! Og det tar tid å lære. Så fortvil ikke om dere skulle prøvd dere på en "angle pose"  uten å få det til. Det tok meg over et år. Haha! Et viktig poeng for at ikke folk skal få et urealistisk syn på en kropp. Jeg kan se ut som spongebob squarepants om jeg vil å liksom.. 

Jeg fikk også masse spørsmål på hvilken tights jeg hadde på i dag og det er jo seff den nye favoritten fra casall som jeg også har i grå! Sømløs highwaist som er latterlig digg å ha på! Du finner den HER! Og reebok t-shirten HER! 

I dag hadde jeg ukens siste beinøkt og det var et helvette det. Jada! 5 sett med knebøy, utfall fra stepkasse bakover og alskens jævlige øvelser. Men.. Det er ikke så gærnt at det ikke er godt for noe. For det gir jo resultater og hard work pays off! Men nå er jeg skikkelig kompis med knebøy og det føles bra. Jeg har alltid hatet knebøy og det har vært en av mine erkefiender siden jeg startet å trene. Jeg har felt så mange tårer fordi jeg har slitt så mye med teknikk og jeg følte at jeg aldri ble sterkere og det er bare klønete for kroppen min å kjøre knebøy rett og slett. Hovedårsakene til problemet mitt med knebøy er at jeg har lange lår og jeg har slitt med å få spenn i kjernen og buktrykk som det heter. Men nå så begynner jeg endelig å få ordentlig kontroll på kjernen og jeg gleder meg faktisk til å ta knebøy om dagen og det har aldri skjedd før for å si det sånn. For jeg vet jo alt man skal / ikke skal gjøre når man kjører knebøy, men kroppen har bare ikke samarbeidet ordentlig. Det har vært gode perioder ja, men når økningene blir for store stopper det. Og beina mine er sterke nok, det er bare resten av en keitete kroppen som ikke klarer å oppføre seg. Det føles også godt å øke i rumensk mark og 85 kg er jeg super fornøyd med! ♥ Neste gang blir det 87,5! 

Jeg trente med Ida i dag og det er så god stemning når vi trener sammen. Vi løfter hverandre opp og pusher hverandre til tusen.  Hun er virkelig ei å ha med seg i krigen for å si det mildt! Bortsett fra Kim som har vært min støttestein siden jeg startet å trene og basicly lært meg omtrent alt jeg trengte å lære om trening, baseløft og styrke er Ida den jeg trener mest med. Og Kim er priceless for meg og uten han hadde jeg ikke vært der jeg er i dag uten tvil så jeg er heldig som har så fine folk rundt meg!♥ #GoodVibesOnly ♥ Både Ida og kjærsten hennes Espen er så sinnsykt gode mennesker og jeg er veldig glad de er i livet mitt♥

Og tusen takk til frøkna på det siste bildet som tok et bilde av meg og Ida! Hun var så søt da! Her om dagen så kom hun bort og sa hun hadde fulgt meg siden før jeg stilte i fjor. Blir så glad og jeg synes det er kjempe hyggelig når jentene mine kommer bort♥ Det har skjedd så ofte i det siste! Det er sikkert fordi jeg trener på det "offentige" gymmet nå fremfor på jobben til Kim som er innenfor militærgjerdet. Så det er en positiv ting med det da :) 

Nå skal det jobbes videre med planene som skal ut før helgen og senere skal jeg unne meg en soltime for nå begynner jeg å bli snøhvit igjen! 
//Sponset Innhold//

Trening - En favoritt for rumpe og bakside lår!

 • 10.05.2017 kl. 17:48

//Sponset Innhold//

Har dere prøvd etbeins rygghev jenter? Isåfall så har dere gått glipp av noe bra. Vondt.. Men bra! Hehe.. Denne lille herligheten er så effektiv at dere nesten ikke tror det en gang og når man øker med strikkmotstand så blir den ganske seig. Og seig er bra. Vi liker seig. Haha! Når man kjører etbeins eller enarmsøvelser så vil man få en annen intensitet på ting og hvis man har en svak side så får ikke den sterke siden hjulpet til og man slipper at den sterke siden tar over showet. For er man svak i den ene siden så kan det lønne seg å kjøre kun et bein/arm om gangen så man får jobbet konsentrert. 

Etbeinsrygghev er en gammel favoritt og jeg liker å kjøre 10-15 reps 3 sett på denne øvelsen. Man kan gjøre den uten strikk dersom det blir litt heavy, men den lille ekstra motstanden man får av strikken skaper et ekstra spenn som er verdt å ha med seg. Det er viktig å tenke "mind to muscle" med denne øvelsen slik at det faktisk er rumpe og bakside lår som tar seg av jobbingen i tillegg til korsryggen. Ligg så hoften er fremfor puten og når du senker deg ned så stram rumpa og hele baksiden allerede da. Når du skal opp igjen så er det viktig at du strammer kjernemuskulaturen i tillegg til bein og rumpe. Du kan også tenke at det skal være som en omvendt sit up. Ha en litt krum rygg og press haken mot brystet så skal jeg love deg du får kontakt på de rette stedene. For det lille ekstra så fester du strikken på best mulig måte slik at du kan holde i den. Da kan du selv justere motstanden mht hvor stram strikken blir. I går var en hektisk dag med masse jobbing og jeg ble sittende og svare på mail og lage planer hele dagen. Dagene går så fort for tiden og jeg henger så vidt med. Hihi! Med det nye programmet mitt har jeg treningsfri på onsdager og det kjennes deilig akkurat nå som ting er hektisk. Jeg skal bruke resten av dagen på å jobbe med strongbody planer også skal jeg prøve å få ryddet litt i klesskapet mitt i kottet. For der er det helt sykt! Jeg får se hva jeg rekker. Førstepri er jentene mine♥ 

I morgen er det legday igjen og jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig! Er super fornøyd med det nye programmet mitt! Og det å gå fra å trene 5 dager til å trene 4 betyr ikke at man mister progresjon og resultater. Nah! Hehe.. Det er der mange tar feil. For det handler om riktig mengde av øvelser, frekvens og intensitet. Og når man trener hardt er det viktig med restitusjon♥

Nyt Onsdagen vakringer! Håper dagen deres har vært magisk så langt. 

Cropped hoodie BikBok // Tights og sneakers fra x-life.no 

//Sponset Innhold//

Tanker..

 • 08.05.2017 kl. 22:10

Den siste tiden har jeg vært veldig betenkt. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skulle ordlagt meg, men det føles som om jeg er litt stuck. Jeg sitter fast. Jeg er ukomfortabel og jeg sitter fast? Makes sense? Noen ganger føler jeg meg helt manisk. Et sekund så er jeg supergira og overlykkelig et ennet sekund kan det føles som om verden min raser sammen for ingen grunn. Det er kanskje derfor jeg har vært litt fraværende på bloggen i det siste og ikke vært like kreativ. Det som også har skjedd er at der jeg har trent tidligere på jobben til Kim har det nå blitt et medieforbud fordi noen tydeligvis har blitt mega brydd for at jeg filmer til instagram der. Enda jeg aldri er i veien for noen, er super ydmyk og filmer aldri hvis det er stappfullt. Jeg spør alltid pent de rundt meg om det går greit at jeg holder til borti hjørnet for meg selv og om jeg ser noen titter litt spørrende på meg så spør jeg alltid om jeg er i veien for de og om de trenger det utstyret jeg driver meg. Altså.. Humble AF da for å si det mildt. For selvom jeg kanskje virker veldig utagerende på snap, insta osv så viser jeg alltid folk rundt meg stor respekt og er ydmyk. Hvertfall når jeg får lov til å trene der som er "dems" treningsrom om dere skjønner. Vel.. Neida! Mulig noen ikke tåler trynet mitt og har klagd og det er ganske kjipt. Medieforbud vil da si at jeg hverken får lov til å ta bilder eller filme fra trening der og det er kinda frustrerende. 

Her om dagen kom ei til meg å sa at jeg blir omtalt som "hu med den store rumpa på treningsrommet" haha.. Så det er jo positivt da. For meg hvertfall! Mulig de sier det med negativitet i tonefallet, men trust me. The bigger the better. Haha! Grow booty grow! Men jeg håper ikke det er for mye shitsnakk. Alle er forskjelige og folk må få ha forskjellige meninger, hobbyer og interesser. Ja det er sikkert sært å drive å filme at jeg trener. I get it! Men ikke gjør noe big deal ut av det da. 

Jeg skal ikke si at ting bare er kjipt altså for det er mange av kollegaene til Kim som er super kule og jeg har det kjempe gøy når jeg trener der. De kødder, viser meg øvelser, lar meg være en del av gjengen og finner på mye sprell. Gullfolk! Og de kommer bort å spør åssen det går osv så det er bare koslig og jeg trivdes så godt på det treningsrommet. Så jeg er ganske lei meg for at jeg ikke får trent der så mye som før. 

Jeg vet ikke hvorfor jeg skriver det her egentlig, men jeg bare følte for det på en måte.. Håper dere forstår♥ Det er noen endringer som skjer fremover og om et par mnd så blir ting mye bedre :) Så hold ut med meg! 

Helgen!

 • 07.05.2017 kl. 21:49

Denne helgen her da! For det første så har den gått så sykt fort. Og for det andre så har det vært så gøy! I går var jeg jo i Trondheim på uttak til Team Kaliber og det var en så morsom og lærerik opplevelse. Vi var 8 coacher som satt i garderoben på Kaliber og en etter en kom det inn jenter og gutter som har trent hardt og ønsker å stille i fitness. Det som det gikk mest i var bikinifitness og mens physique. Mens physique er på en måte gutteversjonen av bikinifitness. Selvom det er litt shame og si for det synes ikke gutta er noe kult å høre. Men poseringene er jo litt like. 

Det var utrolig gøy å sitte å se på alle de kommende stjernene og la meg bare si det sånn FY søren så flinke folk er. Og ikke minst målrettet og engasjert. De kom inn og ikke bare viste sinnsyke fysikker. Det var noen av guttene som bare bare 19-20 år som var helt insane godt trent og mødre på over 30 med de flotteste kroppene. Så Kaliber Gym fikk noen nye stjerner uten tvil. Jeg blir så imponert og motivert av å være rundt mennesker som jobber hardt for drømmene sine og virkelig vil steder.

Jeg sov kun 4-5 timer natt til mandag og kjørte 4 timer til Trondheim og var der rett før 12. Satt å vurderte utøvere til rundt kl. 19:00 og etter det var det min tur til å få en formsjekk og jeg er fortsatt godkjent utøver for Kaliber Gym. Hehe.. Woho! Når formsjekken min var ferdig holdt jeg på å sulte ihjæl så da dro jeg og Coach Line på Mc Donalds. Haha.. Det var jo cheat day da. Hehe.. Super gode eksempler :P Men som Line sa, det er viktig å kose seg litt før den skikkelige dietten starter. Off. Jeg kan ikke si jeg gleder meg altså, det skal sies! Jeg og Line satt og skravlet til klokken 22:30 og jeg kom meg ikke avgårde før rundt 23:00 fra Trondheim. Da hadde jeg over 4 timer å kjøre hjem og jeg var hjemme på Rena klokken 03:00. Og jeg var så trøtt på vei hjem. Livredd for å sovne og jeg vurderte å bare parkere bilen på en rasteplass og sove, men jeg har sett på ALT for mange skrekkfilmer til å gjøre det. Tenkte bare "Nah, da blir jeg drept, partert og ingen hører fra meg igjen" Haha! Skada! Men det var hvertfall motivasjon til å fortsette å kjøre hjemover da. Jeg holdt jo nesten på å kjøre på 2 rådyr som stod å speida midt i veien, pluss en hare som løp over veien. Også så jeg en rev som trasket langs gresset ved siden av veien. Jeg elsker jo dyr og synes det er så spennende å se de, men hadde jeg kolidert med de hadde jeg heller ønske å brekke et bein selv enn å skade dem stakkar. Når jeg kom hjem så var jeg helt ødelagt trøtt og jeg sov til rundt 11 før jeg kom meg opp av senga. Jobbet også sovnet jeg på sofaen igjen. 

Jeg skulle jo trene overkropp i dag, men siden jeg bor midt ute i skauen så stengte gymmen 18:00 i dag. Det tenkte jo ikke jeg på da jeg vanligvis har treningsfri på Søndager og jeg ble så rasende at jeg rage´a ned på shell 7/11 og kjøpte meg godteri. Way to go Christine. Dritbra! Hehe.. Så nå sitter jeg her og er kvalm som F og kjenner jeg gleder meg til morgendagens beinøkt! Nå skal det jobbes videre med planer! Masse spente jenter som venter på meg. Hihi!

Håper helgen deres har vært super♥

Fitness Coach Christine? Oh yes!

 • 04.05.2017 kl. 16:23

I går hadde jeg den første økten min med det nye programmet mitt. Det var anderledes, men gøy! Noen ganger må man forandre litt på rutinene for å få litt motivasjon og nytt giv. Så nå er jeg all in og klar for å kjøre på hardt fremover! Jeg har holdt meg til dietten og nå begynner rutinene å sette seg. For det er bare snakk om et par uker før rutinene sitter i systemet og da blir det noe helt annet. Da blir ikke ting like tvungent og hverdagen går litt på autopilot. Men en ting skal sies. Jeg fikk uka mi i dag. Og la meg bare si det sånn. Jeg har et helt sykt stort behov for å dytte alt mulig søtt jeg kan se i trynet så the struggle is real for å si det mildt, men! Jeg skal være flink! Jeg vet at om jeg begynner å fråtse så klarer jeg ikke stoppe og da kommer jeg aldri i mål. Jeg kjenner jeg er så klar for hva de neste månedene byr på og jeg skal jobbe knallhardt for å komme i en bedre sceneform enn i fjor. Jeg klarer å se for meg at dette blir superbra, selvom jeg også innerst inne er ganske redd for å faile. Men det er jo bare slik livet er. Det går i oppturer og nedturer. 

Denne helgen er det jo egentlig skole, MEN! Jeg har fått en sjanse jeg ikke vil la gå fra meg som jeg vurderer STERKT å gjøre i stedet. For nå er det nemlig snakk om at jeg skal bli fitness coach etter en snakk med Gunnar. Gunnar er han som startet og eier Strongbody.no . Det at jeg skal utdanne/opplæres som fitness coach betyr nemlig at jeg skal coache utøvere i Kaliber Fitness Team i tillegg til de jentene jeg nå coacher. Det er mye mer komplekst å coache noen frem mot en konkurranse både når det kommer til trening, kosthold/konkurranse diett/deffing og den mentale støtten. Jeg har ALL tro i verden på at jeg hadde blitt en kjempe god fitness coach og jeg er så stolt av å kunne fortelle dere om dette. Så derfor har jeg fått muligheten til å dra til Trondheim i helgen å være med på uttaket til Kaliber Gym for å spotte ut nye stjerner på laget som skal stille i høst♥ Og DET er noe jeg ikke vil gå glipp av. Neste uttak er ikke før nærmere vinteren og det blir veldig lenge å vente for en utålmodig sjel som meg. Men jeg er veldig spontan så jeg finner nok ut av hva jeg gjør i morgen. Hehe..

Jeg er så gira og jeg kan nesten ikke vente på hva resten av dette året bringer! Mye som skjer og jeg gleder meg utrolig masse♥


 

Trening - Blind på min egen progresjon!

 • 02.05.2017 kl. 19:37

//Reklame for jobben min som coach//

Den siste tiden har jeg slitt litt med motivasjonen når det kommer til Trening. Jeg har liksom ikke vært helt fornøyd og egentlig ikke klart å sette fingeren på hva som plager meg. Jeg har progresjon i treningen min og jeg blir sterkere og sterkere, men jeg har vært litt "lei" på en måte. Litt sånn. "Skal det ikke skje noe  mer snart?" Jeg føler jeg ikke ser endringer på kroppen min lenger slik som jeg gjorde før og jeg har tenkt et par ganger "Kommer jeg liksom ikke lenger nå" "Stopper det her?", men jeg vet jo at disse tankene bare er bullshit. Og jeg prøver å drite i de idiotiske tankene, men det er ikke alltid lett. Man er jo sin egen værste fiende noen ganger og det hele er en prosess. Ting skjer ikke over natten, men jeg vet at så lenge jeg putter ned jobben på gymmen så kommer resultatene. Og det tar lang tid å bygge muskler så det handler bare om å ikke gi opp. 

Jeg tittet på noen gamle bilder i stad og jeg må jo si jeg blir sjokkert når jeg ser hvor tynn jeg var i forhold til nå. Jeg var så deprimert og langt nede at jeg hverken spiste eller sov. Raste ned i vekt og det værste av alt. Jeg likte det. Jeg likte det å bli så tynn. Det er jo ganske skremmende å tenke på. Og hovedfokuset mitt på trening i starten var å være tynn. Jeg husker til og med jeg sa til mamma når hun spurte om jeg skulle være med å trene "At jeg ville ikke trene for mye bein for jeg ville ikke ha ståre lår" EH, HALLO! Nå så er det jo stikk motsatt. Jeg trener jo bein som fy for at lår og rumpe skal vokse. So things change for å si det mildt. Hvem hadde trodd at den tynne jenta på bildet der skulle stille i bikinifitness 2,5 år senere? Det er ganske sinnsykt å tenke på bare det. Så ikke vær redd for å drømme stort jenter♥

Jeg starter på et nytt treningsprogram nå som går over 4 dager i uken hvor det fordelt 2 overkroppsøkter og 2 beinøkter. Det er 2 dager på hvert område med fokus på styrke og 2 dager på hvert område med fokus på hypertrofi (muskelvekst). Det gleder jeg meg masse til. Jeg startet så vidt på et nytt program for ikke så lenge siden, men etter en prat med "The Man" himself. Grunnleggeren av Strongbody.no så kom han med det forslaget og lagde et super program til meg ut ifra det jeg vil jobbe med. Så det gleder jeg meg til. Jeg går nå fra å trene 5 økter i uken med 3 beinøkter til 4 økter i uken med 2 beinøkter. Det er ikke om å gjøre å trene mest hele tiden, det handler om å ha den riktige sammensettningen og treningsfrekvensen. Veldig mange misforstår og trener alt for mye og feil og ja, man kan bli sterkere av det, men resultatene uteblir i form av muskelvekst fordi kroppen ikke får hentet seg inn eller restituert samt at det ofte også er for mange øvelser pr økt og fordelt over 1 uke og en 1 mnd osv da så blir det for høy frekvens. Det er ikke nødvendig å "trene seg ihjæl". Man må bare trene smart og riktig ;) 

Jeg er så spent på hvor det programmet tar meg hen og wtf skal jeg gjøre den dagen jeg har treningsfri nå? Haha! Det blir Onsdager som blir planlagt hviledag så da blir det nok litt restitusjonsturer eller bare avslapping hjemme.

Håper dagen deres har vært fin babes! Nå er det ikke lenge til sommern! Tenk at vi er i Mai allerede. God damn altså, tiden flyr! Jeg gleder meg så til denne sommeren at jeg ikke får sagt det en gang. Og dere får snart vite hvorfor ;)

Husk at hvis du er nysgjerrig på hva en målrettet treningsplan og en tilrettelagt kostholdsplan kan gjøre for deg mail meg på christine@strongbody.no så sender jeg deg gjerne mer info helt uforpliktende♥ Du trenger bare skrive "Jeg er nysgjerrig" så hører du fra meg♥


//Reklame for jobben min som coach//

Tattoo finish!

 • 01.05.2017 kl. 14:17

I dag er det tatto tid igjen og jeg er i Oslo hos Notorious Ink igjen! Begynner å bli fast inventar her nå. Hehe..  Jeg er bare super gira for jeg krysser fingrene for at vi blir ferdig i dag. Det er usikkert fordi tattoveringen er jo laget til meg og det betyr at den justeres og finpusses på hver gang jeg kommer. Det er liksom ingen fasitt stensil han legger på. Men han tegner opp og gjør siste finish når jeg kommer. Dette er perfekt for meg for da vet jeg at ingen noen gang kommer til å ha lik♥ Alt som er unikt er gull! 

Jeg holder dere oppdatert på resultatet selvsagt. Også blir det jo oppdateringer på snap utover dagen. De siste dagene har jeg jo vært helt snap´oholic. Hva skjer liksom? Hehe.. Dere får bare unnskylde de rare påfunnene, men hey, that´s me ;) 

Bildene er fra Lørdag. I dag ser jeg ut som et troll på huet for jeg forsov meg jo og rakk ikke å fikse håret etter jeg vasket det. Bah! Ser ut som jeg har fått støt. Haha! Jejeh, alt kan ikke være "on fleek" hele tiden. På kjøreturen ned til Oslo så var det jo sinnsykt mange motorsykler. Det er sånn 1 Mai greie. Mjøsa rundt eller no. Troooor dere jeg savner motorsykkelen nå eller. Det er en helt nydelig følelse å kjøre motorsykkel og jeg kjenner det kiler i magen hver gang våren kommer. Kanskje jeg får kjøpt meg en motorsykkel neste år. Får bare spare som en gal!♥

Ha en strålende 1 Mai alle sammen. Håper dere nyter finværet maks! NÅ er det vår.

Sneakers HER! // T-shirt VOLT // Jeans BikBok // Trench ONLY
Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no