Knallgod Rumpeøvelse (VIDEO)

 • 31.05.2016 kl. 18:38

I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere en super rumpeøvelse jeg testet forrige uke. Jeg har laget en liten treningsvideo så dere får se. Booty booty booty! Det er jo det vi vil ha sant. Jeg har jo så svai i ryggen at jeg ofte "knekker" ryggen for mye på rumpeøvelser og ender opp med å få syre i korsryggen i stedet for rumpa. Noe som gjør meg så forbanna at dere aner virkelig ikke. Vi snakker bitchflip fra helvette altså. Når jeg trener rumpe er det virkelig mind to muscle som gjelder for meg. Hver neste repetisjon tenker jeg "skvis den, kjenn den og bruk den!" Denne øvelsen var veldig god. Den gikk akkurat der jeg ville ha den og den tok godt. 

Denne øvelsen er ikke noe mer avansert enn en vanlig kickback i kabel som ser slik ut, den har dere kanskje testet?:

Forskjellen er at man ligger med magen på en ball slik at mat unngår for mye knekk i korsryggen og øvelsen blir bittelitt mer isolert, syntes nå jeg hvertfall. Denne likte jeg! Jeg prøvde både 15 og 20 repetisjoner og fant fort ut at her er det bare og kjøre på og kjøre super høyrep med 20 reps. Jeg vil anbefale dere og kjøre denne 4x20. Til det skikkelig syrer seg i rumpemuskelen. Du kan bruke ankle cuff´s som du finner på de fleste gym eller du kan lage den et improvisorisk ankelbånn til å feste kroken i ved hjelp av slynge tilbehør/trx tilbehør)

Teknikk:  Når du skal sparke opp så velg og sparke med hælen. Press hælen mot taket og stram rumpeballen godt hele veien. Kjenn at rumpa jobber. Dere ser jeg har puttet en liten step kasse så det hvilende benet mitt har noe å presse seg imot. Det anbefales for stabilitetens skyld. Og her er det ikke noe vits i å gønne på med tunge vekter. For da mister du muligens kontaken med muskelen og overkompanserer med rygg og alt mulig annet. Kontrollerte bevegelser and feel the burn!

v2RltIPbxsM

Gi meg gjerne tilbakemelding hvis du tester den♥ God bootybuilding jenter! ♥

BikiniFitness Update.. Nå skjer det ting!

 • 30.05.2016 kl. 18:18

Woooh jenter! Jeg skal møte coach Line og Coach Maria fra Kaliber FFK på Torsdag for en formsjekk. Nå har jeg jo gått ned fra 2250 kcal fra 2000 for å få et lite kutt på inntaket for å miste bittelitt fett før formsjekken. Jeg er så nervøs nå, spesielt fordi jeg har spist latterlig mye kake denne helgen pga konfirmasjonen, og det har ikke noe å si i det lange løp, men det kan faktisk gjøre så jeg er oppblåst på Torsdag + at jeg fikk uken min i dag noe som HVERTFALL gjør meg oppblåst og jeg får alltid en del vann i kroppen. Kroppen min blir helt anderledes. Så la oss håpe de ser forbi det og ser musklene mine som ligger på lur.

Jeg har smått begynt å titte på bikini og jeg vil ha den modellen som er i collage´n her. Det er mange forskjellige modeller. Noen med færre stener, stener som er anderledes plassert, forskjellig passformer, hvor "avanserte" de er osv. Jeg synes denne er super fin og det er en av de litt mer avanserte, men jeg vil føle meg fin på scenen. Jeg vil føle meg classy. Ikke trashy! Mhm.. Jeg ønsker å se strigla ut. Hvis dere skjønner hva jeg mener. 

Jeg er så spent på når det neste kalorikuttet mitt er og hvordan opplegget blir fremover. Og jeg er super spent på hvordan det blir å dra på ferie på diett. Det tror jeg blir et helvette for å være ærlig. Alle ligger å drikker iskald øl i sola og spiser is typ hele tiden, koser seg med masse god mat og ikke tenker over noen ting. Mens jeg sitter og har full kontroll på de sunne matvarene. Men.. That´s a part of the game så det er bare å gjennomføre!

Jeg aner ikke hva slags farge jeg vil ha på bikinien ennå. Det er så vanskelig. For jeg er egentlig så innmari nøytral om dagen at jeg synes det er vanskelig å like en spesiell farge. Jeg kommer helt sikkert til å beholde den hårfargen jeg har nå. Mulig den blir litt mer hvit/grå neste runde, men det blir granny look uansett. Og da tenker jeg det kunne vært kult å kjørt en bikini i hvit/sølv. En helt lys en. For med en syk brunfarge på kroppen, hvitt/sølv hår og hvit/sølv bikini må jo kroppen "poppe" skikkelig tenker jeg. Så jeg leker litt med tanken om å kjøre en "kjedelig farge" fordi jeg ikke nødvendigvis føler for noe fargesprakende, men det må jeg ha litt mer inside info av Coach´ene på om jeg blir tatt inn som en del av Team Kaliber. For det kan jo hende at det er mer attraktivt for dommerene med en bikini i en fresh farge. Hvis det er tilfelle kunne en fresh fersken farge vært tingen. 

Det som er helt sykt er at jeg spurte Coach Line om ca hvor mye utgifter jeg må regne med for å stille. Og bare bikinien på bildet koster over 500 euro og det er ikke dyrt en gang i forhold til mange andre. For man får bikinier til 15000 kr og det synes jeg er helt forkastelig! Skoene koster 800 kr og smykkene koster jo litt de å. Jeg må ha 2 par sko. Et par og øve i og de kommer til å bli utgått innen konkurranse tid så der er det dobbel utgift. Så er det 3000 kr i medlemsavgift til Kaliber evt. (dette gjelder uansett klubb) og 500 kr for å melde seg opp til konkurranser. Og en avgift på 600 kr for å melde seg inn i forbundet. Og mange andre små ting. Så hun sa at for en sessong så må man regne med å bruke 15-20 tusen kr. + at jeg må på formsjekker til Trondheim og poseringstrening så det blir reise utgifter og muligens overnattingsutgifter der å. Jeg kjente jeg ble HELT kvalm når jeg leste det. Jeg har jo visst at det kostet mye, men jeg hadde ikke regnet med så drøy sum. 

Jeg skal faktisk ærlig innrømme at jeg har vurdert å droppe hele bikinifitnessprosjektet mitt fordi jeg synes det blir for dyrt. Jeg synes faktisk det er HØL i huet og bruke så mye penger på noe "sånt". Jeg kunne heller spart de eller reist og opplevd ting. Men så tenker jeg også. FAEN.. Det er dette jeg har jobbet så sinnsykt hardt for og noe jeg virkelig vil gjennomføre. Jeg kan ikke la meg stoppe av "fornuften" her nå. Nå må jeg bare være litt gærn og "sløse" disse pengene fordi dette blir et minne for livet og en bragd for meg å ha gjennomført. Og det er faktisk en opplevelse det her også. Et minne å ha resten av livet♥ Så nå er jeg all in her altså. Nå blir det formsjekk med forhåpentligvis et positivt utfall og da er det bare og kjøre på. Første prioritet er å gå til innkjøp av sko og starte å posere! Og det skal dere få se mer av. Tiden fremover nå blir så sinnsykt spennende og jeg gleder meg/gruer meg til å se alle endringene som kommer til å skje med kroppen min mot konkurranseform.

Hva tror dere? Har dere trua på meg? ♥

Og ikke glem og meg på instagram HER!  Og takk for at dere titter innom min lille treningsblogg. Eller treningsdagbok. Hihi! ♥

Bildedryss fra Lørdagen i noe annet enn treningsklær..

 • 29.05.2016 kl. 14:49

I går var det lillesøster sin konfirmasjon og jeg både gledet meg og gruet meg. Jeg bare visste at jeg kommer til å gråte non stop og det var jo nesten ikke vits i å sminke seg fordi det kommer bare til å se helt forferdelig ut etter 5 minutter. Altså.. Jeg har tårer i øynene mine når jeg skriver nå bare fordi jeg tenker på det. Og for å toppe det hele leste jeg et nydelig dikt til henne også.

Morgenen startet med frokost som var en supergod kyllingsalat med jordbær. Jeg elsker sommersalater og jordbær frisker opp en kjedelig salat any day.

Antrekket var ganske enkelt og et typisk Christine antrekk. Jeg kjenner jeg har fått litt oppheng på nudes nå og litt sånn pastell fersken farge så da passet dette skjørtet så godt til alt det sorte for en litt mykere look.

Topp HER! // Skjørt HER! // Veske HER! // Skoene er "gamle"

Og for å si det sånn, med et hus fullt av jenter så er det ikke alltid bad som er ledige og når man stresser som hodeløse kyllinger så blir det ofte kjappe løsninger og da endte jeg opp her! Haha.. Sånn er det, vi har alle vært der right..

Så, etter en liten kattevask var jeg klar til avgang.. Sånn er det når varmtvannet blir tomt mens man står med hårkur. Grøss!Fine familien min. Hvertfall en liten del av den. Mamma, stefar og Lille fine konfirmanten♥

Og her har jeg mesket meg med 3 typer kaker og kleenex til å tørke tårene. Og det var sikkert porsjon nr 3. Altså, jeg var grenseløs i går. Helt brutal! Jeg storkoste meg og spiste meg så mett på kake at jeg la meg med en overveldene kvalm følelse i kroppen blandet med en fornøyd følelse i tillegg. Hehe.. 

Jeg leste som sagt et dikt til min kjære lillesøster og det synes jeg passer bra uansett om du har konfirmasjon eller til hvem som helst. Det er så fantastisk fint og disse få ordene får frem så utrolig mye. Ville dele det med dere♥

VÅG Å VÆRE: 

"Våg og være ærlig, våg og være fri
Våg og føle det du gjør, si det du vil si
Kanskje de som holder munn er reddere enn deg
Der hvor alt er gått i lås, må noen åpne vei

Våg og være sårbar, ingen er av stein
Våg og vise hvor du står, stå på egne bein
Sterk er den som ser seg om og velger veien selv
Kanskje de som gjør deg vondt er svakest like vel

Våg og være nykter, Våg og leve nå
Syng om det er det du vil, gråt litt om du må
Tiden er for kort til flukt, bruk den mens du kan
Noen trenger alt du er og at du er sann

Du er verdifull."


-Hans Olav Mørk
Etter en super følelsesladdet dag var det godt og komme hjem til joggebuksa og bare nyte kvelden med familien videre.Nå lader jeg opp til ny uke fylt med mye skøy! Jeg har nemmelig inngått en liten avtale med meg selv og det blir litt av en utfordring for å si det mildt. Mer om det i eget innlegg. Det er også så mye annet spennende som skjer! Jeg skal muligens en tur til Kaliber Gym i Trondheim for å få vurdering til team Kaliber. OMG! Super gira! Jeg fikk en fin tilbakemelding på mail, så det blir spennende og se hva resultatet blir. 

Jeg kommer også til å kjøre giveaway den kommende uken på en super fresh sweatpant fra adidas i samarbeid med www.familiebutikken.no! Du kan se den HER! Gleder meg så masse til å få den i postkassen! 

Ikke glem og følg meg på instagram HER! ♥ Nyt søndagen videre fininger..

 

Lillesøster sin Konfirmasjonsdag..

 • 28.05.2016 kl. 22:06

Jeg har ikke dødd, men lillesøster har hatt konfirmasjon denne helgen og da har det vært litt hektisk. I dag har jeg grått så mye.. Jeg er helt hoven i ansiktet! Jeg er så lettrørt at jeg nesten ikke kan skjønne at det er mulig. Også skulle jeg lese et dikt i tillegg. Jesus.. Nå er jeg super sliten og helt paff i sjela etter en dag i 110! Og gårsdag for den saks skyld. Satt og lagde bordkort til kl. 02:30 også måtte jeg jaggu dusje midt på svarte natta. Så det ble ikke akkurat en natt med mest søvn. Men dagen i dag har vært helt perfekt og lillesøster skinte som en stjerne nydelig som hun var i bunaden sin♥ Nå skal jeg fortsette å trykke trynet fullt av kake og nyte den siste helgen min med heftige utskeielser, for jeg har satt meg et lite Juni mål jeg skal fortelle mer om de kommende dagene. Fullt innlegg om dagen i dag kommer i morgen med Christine i finstasen og greier. 

God Lørdagskveld vakringene!♥
 

Sang på Hjernen - Får bare ikke nok av denne låten..

 • 27.05.2016 kl. 13:00

Altså.. Har dere hørt den P3 remixen av "Attitude Problem" fra Karpe Diem? Den er bare så latterlig kul og den gir meg skikkelig godfølelse! I starten synes jeg ikke noe om den, men siden jeg pendler 2,5 timer hver dag og denne går på P3 så må jeg liksom høre den og den har vokst på meg da, for å si det mildt! Jeg synes den blir best når Stella Mwangi kommer inn. Sykt fresh beat. En skikkelig girlpower sang og jeg bare får ikke nok av den. Så da ville jeg dele den med dere selvfølgelig♥

03-8exSu6jg

#FRIYAY ♥

Grevinne Heng Be Gone - 3 Gode Tricep Øvelser (VIDEO)

 • 26.05.2016 kl. 17:46

Hei jenter♥ Har lyst til å dele 3 tricep øvelser jeg har i mitt treningsprogram som er knallgode. 

Triceps er bakre del av armen. Den utgjør 2/3 av selve overarmen og hvis du vil ha fastere armer eller "større" armer er triceps veldig viktig å trene. For å si det på en enkel måte så alle forstår. Vi trener triceps for å unngå å få grevinneheng på armen! NB! "Fy F det er tungt tryne på slutten av den første filmen" Hehe.. 

Her er mine 3 favoritter:

sBXrYXfhOVs

ZkGEeeupiuw

bZ2-Z0xYAco

Teknikk når det kommer til triceps: Når vi trener triceps er det et par ting vi må huske på. Albuene skal holdes godt inntil kroppen. Har du de for langt ut mister du plutselig mye kontakt med triceps og trener øvre rygg i stedet. Tenk at armene dine skal være i ca 90 grader bevegelse under utførelse. Husk å trekk vektene eller dytt vektene såpass at du strammer tricep på toppen/bunnen avhengig av øvelse, men hvertfall der det er tyngst. Og ikke glem! Mind to muscle! Tenk på triceps når du trener den og kjenn at den jobber hver repetisjon og hvert sett. Hvis du føler du ikke fåt god nok kontakt og albuene dine trekkes vekk fra kroppen din så har du mest sansynlig for tunge vekter. Selvfølgelig kan teknikk avvike noe på slutten av et sett (hvertfall med høyrepetisjon) Så hvis du får pushet deg ekstra og fortsatt har god kontakt så er det "innafor" med bittelitt teknikk svikt i form av albuer f.eks. Dette kjenner du best selv.

Nå skal jeg stikke og trene bein og rumpe og jeg er så megastøl fra mandagsøkten så dette blir interessant. Jeg gråter allerede! 

Håper dere likte øvelsene? Ha en nydelig dag alle sammen♥

 

Innkjøp og Ny Hårfarge... Lykke!

 • 25.05.2016 kl. 17:47

Jeg hadde jo store planer om å få lagt ut dette i løpet av helgen, men det skjedde jo ikke. Tiden flyr og det er så mye jeg vil dele med dere. Noen ganger blir det overload. Jeg rasket med meg litt freshe klær fra Bik Bok på Torsdag forrige uke og nå må jeg bare vise de frem. Jeg fikk også lagt inn en bitteliten ordre hos Nelly i starten av forrige uke på en armygrønn thights! Gud som jeg elsker den fargen! ♥

Jeg bare elsker balance serien til Bik Bok. Fy for en deilig kolleksjon! Akkurat min type stil, da jeg aldri kommer til å komme over crop topper eller gensere. Jeg har en million fra før, men får man noen gang nok. Eh, nei! Det er en skade det der. Det er hvertfall sånn min stil er så uansett om det blir "ukult" så gir jeg aldri slipp på disse korte herlighetene.

Fargene jeg tok med hjem var selvsagt grått, men jeg tok også må en lys fersken farge for den var bare å utrolig fin. Armygrønt og nude er bare en storfavoritt så thightsen var super fin med den crop genseren. Jeg har egentlig vært litt obs på at jeg ikke helt kler de lyseste nude fargene, men nå har jeg tatt litt sol og har mørk bunnfarge på håret mot ansiktet. Så nå har det bare og funke. Jeg nekter å se ut som et lik i disse fine klærne! 

 

Altså.. ELSK! ♥ Som dere skjønner så liker jeg comfy! Comfy er gooood..Jeg er bare så utrolig fornøyd med hårfargen min! Virkelig.. Deilig å få det oransje vekk og bli helt lys altså! Trodde ikke det skulle gå med det utgangspunktet jeg hadde, men heldigvis var det ingen sak når man har god frisør! Tusen takk til Maren som eier Belleza Frisør på Flisa av alle steder. Man drar langt for en god frisør. De er verdt det!♥

I dag så jobber jeg sent og har allerede vært og trent. Siden jeg er helt forelsket i den olivengrønne thightsen fra Nelly så ble den selvsagt en del av dagens treningsantrekk på dagens økt som var skuldre og triceps♥

Alt av topper/gensere finner du på Bik Bok HER! // Thights fra Nelly HER! // Den grønne shortsen fra H&M HER! // Tank toppen fra H&M
// Nike Sko kjøpt på Eurosko. Fant desverre ingen nettsider som hadde de grå. Navn på style er: Nike Kaishi.

Dagens økt så slik ut:

→ Hantelpress sittende
→ Omvendt Flies
→ Sidehev
→ Tricep push down
→ Franskpress
→ Tricep Kickback

Jeg testet også ut en rumpeøvelse som var supergod i dag. Den deler jeg i løpet av uken♥ Og ikke glem og følg meg på instagram HER!  Det blir forresten snart giveaway på en døds kul lysegrå Adidas sweatpants i samarbeid med www.familiebutikken.no så titt innom for det vil dere ikke gå glipp av. Elsk på Adidas right? ♥

Ha en super dag i solen vakringer♥

Good Mornings Med Strikk (VIDEO)

 • 24.05.2016 kl. 23:52

Nå er jeg egentlig skikkelig gretten fordi jeg lagde ferdig en film i det flotte redigeringsprogrammet mitt som jeg skrøyt så fælt at jeg endelig skjønte på Søndag da jeg lagde den trening av rumpe med strikk filmen (som du finner i dette innlegget HER! ) og tror dere jeg får lastet den opp på youtube der da? Neiiiida! Står "Mislykkes fordi fil ikke finnes" Og når jeg ser på den med mine egne øyne og den clearly finnes. Da freser jeg når det ikke går for å si det mildt! Haha.. Jeg har veldig kort lunte! Hvertfall til data problemer. Men.. Fortvil ikke for jeg har en annen løsning så its all good! 

Dette innlegget skal jeg snakke litt om en SUPER god øvelse for rumpe og bakside lår (også kalt hamstrings aka skinkestrenger) hehe.. Det jeg gjerne vil fortelle er jo det at for å få fine bein og en spretten rumpe så må vi trene bakside lår også. Jeg har mitt store problemområde akkurat der. For selvom jeg har veldig godt utviklet hamstrings så blir jeg aldri kvitt mine fantastiske cellulitter som jeg hver og en elsker. NOT! Men altså, det kunne vært værre. Jeg kunne vært et fattig gatebarn i Peru, så jeg klager ikke så alt for høyt om det. Cellulitter er liksom ikke verdens undergang selvom det selvfølgelig føles slik noen ganger. Jeg må bare lære meg og drite 110% i det. Nå er jeg vel på rundt 40% tenker jeg. 

Det som er godt med denne øvelsen er at du bruker mye kjernemuskulatur i tillegg til at du får med korsryggen sammen med rumpe og hammies selvfølgelig. 

-jO-5oHUdag

Teknikk: Litt bredere beinstilling enn hoftebredde, for hvis du skal bruke strikk så må jo den være stram. Når du bøyer deg nedover så sørg for å ha stram kjernemuskulatur og pust riktig. Sug inn luft på toppen og stram magen og hold pusten til du er halveis på vei opp igjen så puster du ut siste del på toppen hvis det blir tungt. Og her er det viktig at du ikke overdriver med vekten i starten for da kan du ødelegge ryggen din! Det som også er MEGA viktig er at når du går ned så skal du skyte rumpa bakover og tenke at du skal spre rumpeballlene. Ja, det høres rart ut, men da får du strekt hamstrings maks og oppnår super kontakt. Når du får god kontakt med en muskel så får du optimal trening. Du skal også på vei opp sørge for at strikken er stram og at du fokuserer på å presse knærne litt ut mot hver side samtidig som du skviser rumpe muskelen sammen og kniper på toppen. Hold gjerne i et lite sekund på toppen. PASS PÅ: Og ikke legg stangen på nakken slik at du overanstrenger den. La stangen ligge helt på toppen av ryggen.

Du kan enten kjøre lette vekter med 4 x 15 - 20 repetisjoner eller litt tyngre 4 x 10 . Hvis du er ny i gamet så start med lette og høyrep. Da er det 110% stølhetsgaranti og du kan få litt problemer med å sette deg ned de neste dagene. Mulig det blir et mareritt å gå på do, men hva ofrer vi ikke for en stram stuss hæ? Hihi.. Det er flere ganger jeg har måtte ta meg for som en gravid dame når jeg skal på do. Må putte hendene på dosetet og senke meg sakte ned til rumpa såvidt treffer også blir det verdens værste grimaser fordi det er så pain. Også skal man F meg opp igjen også. Hehe.. Men det er en del av gamet!

Slenger med litt bildespam av min lille før trening shoot. Ville ha noen bilder med den nye hårfargen♥ Elsker den! Ble litt fleksing av en ikke eksisterende fiskebolle også gitt, du kan se hvor hardt jeg prøver å skvise den frem! Haha.. Ikke særlig bra biceps gener! Men har heldigvis masse gode bein gener og tricepsgener så får være fornøyd med det. Kan ikke få alt i pose og sekk.Det skal sies at Jeg ikke så like fresh ut ETTER dagens beinøkt som var latterlig god! #Nofilter ! Haha.. Jeg dør! Kan ikke bare være glitter og glamour hele tiden. Viktig å vise at man faktisk trener hardt som F og ser brukt ut når man er ferdig. Noen ganger har jeg sånn afterburn så jeg svetter lenge etter økten er ferdig. Da har man gitt alt. 

Natta fininger! Og tusen takk for at dere titter innom. Beklager at dette innlegget kom litt senere enn jeg ville, men bedre sent enn aldri♥

Ikke glem og følge meg på instagram HER! 

6000 følgere på IG + Treningsvideoer - #ChristinesGymVideos

 • 24.05.2016 kl. 18:03

Hei jenter (og gutter?) ♥ Først og fremst må jeg takke for hele 6000 følgere på instagram og et stort hopp på antall besøkende på bloggen den siste tiden. Herregud som jeg koser meg om dagen! Det er bare så utrolig gøy Og jeg har kun dere og takke! Jeg har så mye jeg har lyst til å skrive om og vise dere så bare følg med fremover. For jeg har masse spennende på gang.

Har dere alle fått med dere hastaggen jeg startet på instagram for litt siden som heter #ChristinesGymVideos. Jeg bruker den til å tagge alle treningsvideoene mine med på instagram så det skal bli lettere for dere å ha et type register hvis dere trenger tips til øvelser eller litt inspirasjon. Tenkte det var litt lurt for for på den måten får jeg samlet alt på en side og tag. Da blir det super enkelt for dere å finne alt på en gang så slipper dere å lete dere gjennom selfies og doughnut spising. Hehe..

TRYKK HER! FOR Å KOMME TIL ALLE CHRISTINESGYMVIDEOS TRENINGSVIDEOENE

Og trykk HER for å komme direkte til min instagram profil.  Følg meg gjerne♥

Jeg blir så utrolig glad av å få lov til å inspirere dere med treningen min og litt galskap innimellom det. Jeg håper dere vil fortsette å følge meg på min treningsreise og heie meg inn i mitt mål som er bikinifitness scenen allerede nå til Høsten! Jeg skal ikke skuffe dere fininger og på veien skal jeg pøse ut tips og inspirasjon til deres egen trening så godt jeg kan♥ Let´s do this together!

Nå skal jeg straks komme meg på gymmen. Det er bein som står på menyen i dag og denne beinøkta er KNALL hard! Elsk/Hat forhold til den. Titt innom senere i dag også for jeg tenkte å legge ut en super rumpe og bakside lår øvelse etter jeg har kommet hjem fra trening♥ Den vil dere ikke misse. Jeg var jo også hos frisøren i går og her en en liten sneakpeak av den nye fargen min! Jeg kommer til å legge ut mer bilder av håret i morgen sammen med alt det jeg handlet meg før helgen som jeg ikke har rukket og få ut på bloggen ennå. Jeg gikk helt crazy på bik bok! Her er hvertfall håret. #GrannyLook going strong og jeg ELSKER det!♥
X: Hva synes dere? 

Hvordan få Sommerkroppen.. (Langt innlegg)

 • 23.05.2016 kl. 15:30

Kjære alle jenter der ute som tenker at sommerkroppen 2016 er et prosjekt som går fra 1 Januar til årets første solskinnsdag og du skal ha på deg bikini for første gang siden i fjor. Dere trodde kanskje at jeg skulle skrive noe sånn som "Tren dette, spis dette" fordi dette er en treningsblogg, men så lett er det faktisk ikke.

I WISH!

Hver eneste vår så kommer diverse magasiner og blader ut med artikler på artikler med "Flat mage på 4 uker" "Sixpack til sommeren" "Få rumpa klar til bikinien på 8 uker" og JA! Det er ikke tvil om at MYE kan skje på 8 uker. For det kan det faktisk. Man kan oppnå fantastiske resultater på 8 uker med et godt treningsprogram og kostplan fra en PT eller livstilsveileder uten tvil. Men det er mest på vektnedgangsfronten for det er faktisk begrenset hvor mye muskler du kan bygge på 8 uker. Hvertfall vi jenter! Det er noe dritt at det skal være så mye vanskeligere for oss å rett og slett urettferdig, vi ble jo liksom skapt for å være hjemme og produsere babyer og lage mat. Ikke pumpe jern. Men TIMES HAS CHANGED! Og nå er det så mange flotte jenter der ute som trener for og bygge muskler og faktisk jobber knallhardt for og bli sterke. Poenget mitt her er at du blir ikke Paige Hathaway på 8 uker. (Klikk på navnet hennes hvis du ikke vet hvem henne er) 

Man hører så ofte jenter si. "Nei, jeg vil ikke løfte tungt for da blir jeg manndig" Vel.. Jeg har løftet heavy as fuck i 1 år nå og trent 5-6 dager i uken. Pluss at jeg har spist riktig i forhold til det å bygge muskler og hatt et godt og variert kosthold (Med utskeielser selvfølgelig, litt sjokolade har vel aldri drept noen.. Hihi!) Er jeg manndig i kroppen? Nei, jeg er ikke det vil jeg si. Jeg skulle gitt mye for å vært "større". Jeg jobber knallhardt for å bygge muskler og det tar TID! Det er ikke noe som er gjort over natta. La meg si det sånn at sommerkroppen er ikke noe du jobber med fra mars til juni. 

Vi trener jo selvfølgelig for å se bra ut og føle oss bra. Men har du tenk på at det faktisk er store helsemessige fordeler også? Haha.. Og at når du trener regelmessig så vil du ikke bare se friskere og yngre ut når du bli eldre, du vil FØLE deg yngre og friskere også. Jeg kjenner en sinnsykt inspirerende mann på 71 år som er det sprekeste mennesket jeg noen gang har møtt. Han har vært aktiv hele livet og da snakker jeg ordentlig treningsnarkoman altså og han er det ennå. Han har gått sydpolen og syklet Trondheim-Oslo, han kan plutselig finne på og sykle til hytta en helg og det i en alder av 71. Jeg tar av meg hatten! Og vet dere hva.. Han SER ikke ut som 71 og har ikke kroppen til en 71 åring. Du ser en godt trent og frisk kropp som har vært i aktivitet hele livet. Og hvis ikke det er treningsmotivasjon i seg selv så vet ikke jeg!

"Summer Bodies Are Made In The Winter"

Ja, det er det noen som sier. Men jeg tenker. Sommerkroppen er den kroppen du har hatt hele livet, det er den kroppen du har spist ribbe med til jul, det er den kroppen du har spist salat til middag hver dag 4 uker før du drar på ferie for å føle deg fin. Sommerkroppen er DEG og et resultat av dine valg over lengre tid. Det er den kroppen du både elsker og hater. Det er den kroppen du en snill med og slem med. Det er den kroppen du skal bære resten av livet ditt. Så hvorfor skal du kun ta vare på den noen måneder før du skal til Spania for å se fresh ut i bikini? Jo, jeg forstår jo at man gir litt ekstra på trening og kanskje spiser litt "cleant" før man skal reise for å spisse formen. Men hvorfor kan man ikke bare ha den innstillingen hele veien året rundt? Hvorfor skal man strebe så hardt noen måneder før avreise for så og gi F når bikini sessongen er over? For let´s face it! La oss være helt ærlige. Det er jo det som skjer for de fleste. Man gir blanke når september kommer og høstparkasen skal på eller hva?

Jeg har vært en av de jentene. Og det er ikke lenge siden heller. Jeg husker jeg var på Tjøme for sommeren 2 år siden var det vel og da hadde jeg ligget og fleska meg i sola og kost meg MAKS med kake til kaffen på formiddagen (jada, gammel til sinns), jeg spiste sikkert 5 is om dagen, drakk en corona i solen eller 2 og nøyt livet maks med grillmat og snacks dag inn og dag ut. Jeg hadde konstant noe å dytte i trynet i umiddelbar nærhet. Jeg følte meg ikke sånn super kul i bikini, men ikke plaget nok til at jeg gadd å gjøre noe med det heller. For dere vet at det er en hårfin grense der. Når du plutselig ikke synes det er noe kult og bo i kroppen din lenger SÅ starter du treningen. Vel jeg var ikke der. Jeg koste meg. Men.. en dag følte jeg meg relativt oppblåst og jævli for å si det rett ut og da tok jeg på meg joggeskoene og jogget meg en tur. "NÅ skal jeg jaggu skjerpe meg, nå er det nok" Vel, det ble med den ene joggeturen da for å si det sånn. Haha.. Så jeg skjønner at det ikke er lett og kjøre helomvending på livstilen. I get it!

Men.. Hvis du heller ser på sommerkroppen som et helårsprosjekt. Derav helårskroppen som det har blitt en hype og kalle det. Så blir det ikke så stress når sommeren heller kommer. Og her kommer mine tips til hvordan du kan forandre livstilen din til det litt bedre slik som jeg gjorde og ikke har angret en dag siden..

MAT

Les og utforsk!! Kunskap er makt! For det er SÅ mange som gjør feil og spiser for lite! Eller spiser feil. Det trenger ikke være så avansert og spise sunt. Tenk litt sånn.. Alt med måte. Fløte og ost er ikke usunt, ost er blant annet en knallgod kilde til proteiner som hjelper deg med å bygge muskler. I RIKTIGE MENGDER! Dette gjelder også pasta, ris, poteter. Det er gode karbohydrat kilder som kroppen din trenger for å få energi som du trenger til trening f.eks. Så det er viktig å lese litt om dette så du skjønner at det trenger hverken være dyrt eller avansert og endre kostholdet til et sunnere et. "Du må tygge for å bygge!" - Fitness Sandra Quote. Og selvom du kanskje har en familie som du ikke vil "påtvinge" sunnheten din så kan man fortsatt spise det samme, men som sagt. Mengder er viktig. Og kanskje dropp sausen som er full av smør f.eks. Selvom smør er også en god kilde til fett kroppen trenger. I kontrollerte mengder. Let på nettet for gode oppskrifter så gjør du det også lettere for deg selv. Jeg skrev ned mye av det jeg fant på nett så jeg har min egen lille personlige koke bok. (Print for all del ut hvis du eier en printer. Haha..)

TRENING

Finn noe som du liker til å starte med. Noe som gir deg gleder og noe du føler du mestrer. For meg så var dette body pump gruppe trening som de fleste treningsentre har. Jeg gikk på body pump alt fra 3-6 ganger i uka og så kjempe resultater, følte meg sterk og hadde stor progress med styrken jeg bygde opp der. Da fikk jeg gradvis mer selvtillit til å trene styrke for meg selv i tillegg og til slutt driste meg inn på frivektsrommet der de store gutta holder på. Nå driter jeg i hvem som er der så lenge jeg får gjort det jeg skal. Så man vokser mye og utvikler en selvtillitt som er helt suverent god. 

RUTINER

Lag deg en ukesrutine på Søndagene og gjerne en middagsmeny og matplan for andre måltider. F.eks: Mandag: Body pump kl. 19:00 Middag rett etter jobb kl. 17:00, Kylling med ris og brokkoli (det høres veldig fitness aktig ut og veldig kjedelig og det jeg kom på sånn på sparket, og det er ABSOLUTT ikke bare det man må spise når man trener eller skal være litt sunnere) Men når du lager deg den planen så blir du ikke minst drit fornøyd med deg selv fordi du faktisk har en plan, men du vil også mest sannsynlig fullføre den fordi du har jo på en måte laget en avtale med deg selv og du vil jo ikke skuffe deg selv vil du det? Man må lure hjernen noen ganger. 

FORVENTNINGER TIL DEG SELV

Ikke vær urelistisk.. Jeg husker November for 1 år siden så sa jeg til meg selv "Innen jul skal jeg ha markerte magemuskler" Hahahaha.. Har du høøøørt noe så fjernt å si? For det første så må man ha en lav fett % for å få synlige mageruter for alle har i utgangspunktet det. Ellers hadde vi ikke klart å stå. Det kommer bare ann på hvor "deffa" man er når det kommer til synligheten. Og seff om man er veldig trent så vil de jo også være større. Altså bule mer.. Større volum. Så da vil de jo også synes mer. Men muskler tar som sagt lang tid å bygge. LANG tid. Så vær realistisk og litt tåmlodig. Så lenge du putter inn arbeidet så kommer resultatene uansett. 

MÅL

Litt som det over her. Ha realistiske mål. Det er selvfølgelig lov å drømme så stort du bare vil! Olympia pallen 2017 oh YES! ;) Men sett deg del mål slik at du får en godfølelse når du klarer de og motivasjonsboost når du nailer mål etter mål. F.eks. Jeg vil klare 60 kg knebøy 15 repetisjoner og 4 sett. Mine forrige mål jeg satt meg har jeg klart og det var 5 pullups og 100 kg markløft! Og fy så stolt jeg var når jeg klarte det. Følte meg som en superstjerne på gymmen. Verdens beste følelse er den følelsen du får når DU har gjort noe for DEG som har vært en utfordring på lang sikt. 

Og ikke tenk at sommerkroppen 2016 blir INSANE fordi du leste i et blad "hvordan få six pack på 4 uker" i Mai når du fortsatt har marsipanen du hamstra når påsken var over fordi den var på halv pris i butikken liggende i skapet enda. Og hvorfor skriver jeg dette? JO FORDI JEG HAR VÆRT HUN JENTA. Haha.. Hun som alltid så etter kjappe løsninger og ikke skjønte hvor mye tid og hardt arbeid det faktisk ligger bak en veltrent kropp. Men nå, etter snart 1 1/2 år med hard trening og planer om å stille i bikinifitness til høsten, personlig trener og kosthold og ernæringveileder studier på gang så føler jeg at jeg har lært ekstremt masse. Jeg har prøvd og jeg har feilet, jeg har vært sprudlende glad fordi jeg har fått til ting og jeg har strigrått på treningsenteret fordi jeg har feilet, men jeg har hvertfall IKKE GITT OPP! Dette kommer det et eget innlegg om også. Og det er der forskjellen ligger. Ikke vær en av de som gir opp! Ikke skuff deg selv. Unn deg selv den "sommerkroppen" hele året og gjør det for helsen din, humøret ditt og selvfølelsen din og ikke minst helsen din♥ 

Hvis det er noe annet jeg kunne nevnt så ikke vær redd for å legge igjen en kommentar♥ Og ikke glem å følge meg på instagram for treningsinspirasjon HER! //Thights, topp og hoodie fra BikBok HER! //
Jeg bare elsker balance serien til BikBok♥

Tren Rumpa Hjemme Med Strikk..

 • 22.05.2016 kl. 17:01

Hei frøkner♥

Jeg har laget en treningsvideo til dere med fokus på rumpe som kan kjøres hjemme, på ferie, på hytten eller hos mormor for den saks skyld. Vi er vel alle enige om at de fleste jenter er ute etter å trene en muskel litt ekstra enn de andre. Og det er jo vår kjære gluteus maximus. Jeg har satt sammen noen øvelser til dere som dere kan gjøre hjemme eller ute for den saks skyld. Det eneste du trenger er deg selv, treningsmotivasjon og en strikk. Du må faktisk strengt talt ikke ha strikken heller, men den hjelper til MYE med å få god kontakt med rumpe muskelen så det er verdt investeringen. 

Stor strikk HER!  Små strikker HER! 

Jeg får ikke sagt hvor glad jeg er i strikkene mine så er det noe du burde ha i treningsbagen din så er det disse. Dette kan du gjøre på ferie også og det er faktisk ganske gøy og knall god trening. Ingen tvil om at disse blir med til Mallorca i Juli. Du kan enten kjøre 4 x 20 på alle øvelsene eller kjøre sirkeltrening og sette opp programmet som du ønsker og kjøre 1 x 20 pr øvelse og kjøre 4 runder. Som en type sirkeltrening. Så uansett om du er hjemme med barn eller på besøk hos bestemor en helg så kan du gjøre disse øvelsene og det tar ikke lang tid.

Dagens øvelser:

→ Knebøy med motstand
→ Utfall med motstand
→ Kickback
→ Hoppende knebøy
→ Pulserende Kickback

Jeg har endelig lært meg redigeringsprogrammet jeg lastet ned for en evighet siden så her kommer en ordentlig film med alle 5 øvelser. Jeg har til og med puttet på litt harry trance musikk bare for å få litt stemning her. Haha.. Jeg hadde jo planlagt og gjøre dette ute i dag i strålende sol, men den kom ikke helt som bestilt så da ble det på verandaen i stedet. Her er videoen og jeg håper virkelig dere liker den. Det blir absolutt flere slike treningsvideoer i fremtiden nå som jeg endelig har skjønt meg på videoredigering. Nå snakker vi treningsblogg her dere. Litt mer avansert for hver dag som går♥

04TN6-tiivo
 
Grunnen til at vi bruker strikker er fordi det gir en motstand som gjør at du MÅ aktivere og spenne muskelen du jobber med. I dette tilfelle: Rumpa! Det jeg også liker med strikken er jo at det blir tyngre der du med trenger det. Så du får en ekstra motstand når du er på det tyngste. Noe du ikke får med en kabelmaskin for eksempel. Du kan også holde et par sekunder på toppen for å virkelig skvise muskelen så du får skikkelig syre. Tenk også kontrollerte bevegelser. Du eier strikken, strikken eier ikke deg. Husk også mind to muscle!! Nå jobber vi med rumpa (og selvfølgelig beina) men prøv å tenk hele tiden, hver eneste repetisjon at du skal kjenne rumpemuskelen jobbe og at du strammer den. Ikke tenk på hva du skal ha til middag eller at du har papirarbeid liggende. VÆR TIL STEDE! Det er faktisk forsket på at dette har mye å si. 
 
 


 
 
Jeg håper virkelig dere liker den og at dere tester ut øvelsene. Og husk. Du kan bruke kun kroppsvekt også. Gi meg gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet om det er noe annet jeg kan bidra med♥ Og forresten ELSK på de nye fantastisk freshe nike skoene mine♥ Jeg har jo lenge skrevet at jeg har vært på jakt etter de perfekte grå sneakers. Well.. I found them ♥♥♥
Ikke glem og følge meg på instagram HER! 
Eller like Facebook side min HER! Så du får med deg når det kommer nye blogginnlegg♥
Nyt søndagen videre. Nå skal jeg hoppe i koseklærne!
 
//C

Lørdagsgodt - Jordbær dyppet i sjokolade..

 • 21.05.2016 kl. 10:00

Nå skal jeg endelig dele disse herlighetene her med dere! Det er så fantastisk godt og jeg bare elsker kombinasjon jordbær/sjokolade. Eller.. Jeg elsker sjokolade i til alt. Er det noe jeg ikke kunne levd uten så er det sjokolade! Gud..Det er min store synd. Who´s with me? Absolutt innafor med litt sjokolade på en treningsblogg. Hehe..

Du trenger følgende:

→ Favorittsjokoladen din + evt hvit sjokolade også
→ Jordbær
→ Nøtter av diverse slag (Jeg brukte mandlet og valnøtter)
→ Kokkos

Smelt sjokoladen i et vannbad som jeg har gjort her. Jeg har puttet sjokoladen i en liten skål over dørslaget. Sett vannet til koking og når sjokoladen er ca halveis smeltet så skrur du av platen. (Sjokolade skal ikke over varmes) Vannet og dampen pluss den sjokoladen som er smeltet vil hjelpe resten og smelte. Når det er smeltet er det bare å dyppe bærene i sjokoladen. NB! Legg klart en fjøl med bakepapir på som du legger jordbærene på når de er dekt med sjokolade. 

TIPS! Hvis du har et fondue sett så bruk en av de små "spydene" til å dyppe jordbærene i sjokoladen som jeg har gjort her. Da blir det ikke så mye søl også slipper bladene og ryke og du slipper og evt miste jordbæren i sjokoladen. Bare stikk inn spydet i midten så kan du bare rulle den langst skålen til den er dekt med sjokolade. Mmmm..! Da er det bare å dyppe den i ønsket topping. Nesten som soft is. Hihi.. Jeg valgte kokkos, hvit sjokolade, mandler og valnløtter. Jeg finhakket dette klart så det bare var å dyppe i vei♥Så er det bare og gjøre det samme med hvit sjokolade. Og de komboene jeg anbefaler er vanlig sjokolade og valnøtter og hvit sjokolade og kokkos♥ Når du er ferdig så er det bare å sette de inn i kjøleskapet til de er stive. Det tar ikke lang til. Typ 15 minutter. Dette er den ultimate Lørdagskosen og noe og servere kjærsten med som en liten overraskelse kanskje? Og du velger selv kombinasjonene og hvor "sunn" sjokolade du vil ha. Om du vil ha melkesjokolade eller sukrin sjokolade som er sukkerfri er helt opp til deg og vil du droppe kalorier så skipp toppingen og kun kjør  jordbær og sjokolade. Sukrin sjokolade får du kjøpt hos X-Life. Med mandler HER! Eller vanlig melkesjokolade HER! 

Håper dere tester det ut. Dere kommer ikke til å angre♥ Ha en nydelig Lørdag dere, her skal det jobbes først også er det tid for ukens siste legday. Wish me luck!

♥ Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Eller like Facebook siden min HER! ♥

//C

Concrete Jungle - På de store guttas lekeplass..

 • 20.05.2016 kl. 17:43

//Sponset Innhold//


Jeg elsker og finne på litt sprell og her om dagen var vi på hinderløypen som tilhører militærleieren her vi bor på lille Rena. Dette er betong utgaven for det finnes en i skogen også som jeg "erobret" i fjor. Jeg synes det er så utrolig gøy å være aktiv på den måten og ikke bare lift heavy shit. Det å bevege kroppen på en litt annen måte gjør mye med humøret. Her er det utfordringer både fysisk og psykisk for man må pushe seg ganske mye og kanskje overvinne noen små frykter man har. En av mine er at jeg ikke liker å hoppe fra over normale høyder. Men bortsett fra det er disse hinderbanene helt sinnsykt morsomme! Og med dette freshe antrekket var jeg fit for fight...Thights fra X-Life HER! // Sportsbh fra URBAN 
(Thightsen er på 50% og koster kun 300,- så ikke vent for lenge, den er straks utsolgt)Det var en super dag og det skal absolutt gjentaes! Det ble masse kule bilder derfra også så dette blir den faste photoshoot plassen. Hehe.. Det ble både litt tull, poseringer og krabbing i sand. En perfekt dag i solen med andre ord.

Nå skal jeg lage meg litt middag også skal jeg dra og kjøre en rygg og bicep økt litt senere. 

Jeg har forresten vært helt vill på shopping i dag.. Gleder meg masse til å dele med dere alt det fine jeg har kjøpt i løpet av helgen♥ Jeg driver og vurderer å kjøre shoppestopp i Juni for nå har det vært brutalt! Hehe.. Noen som kjenner seg igjen? 

Ha en super fredag fininger!♥

//Sponset Innhold//

 

Do it Granny Style..

 • 19.05.2016 kl. 18:34

På mandag har jeg min etterlengtede frisørtime og jeg gleder meg helt vilt! Tenkte jeg skulle dele min inspirasjon med dere.

Jeg elsker granny look´en og i stedet for å gå for en blond ombre med mørkebrun bunn så har jeg bestemt meg for å gå for denne i stedet. Litt mer edgy og rocka, noe som passer meg perfekt. Jeg har laget en liten collage med min inspo..

X: Hva synes dere? 

Ikke glem å følge meg på instagram HER! ♥

//C

Trening og Kos - 17 Mai Bildedryss..

 • 17.05.2016 kl. 20:49

//Sponset Innhold//

Startet 17 Mai med en deilig frokost i solen før vi dro og trente. Noen har champagne frokost, jeg har TRUE frokost på gymmen. Hehe.. For selvom det er selveste 17 Mai, så er det fortsatt Tirsdag og Tirsdag betyr skuldre, triceps og mage. Så økten ble kjapt unnagjort før vi gikk en tur opp i hoppbakken som kronen på verket og da måtte vi selvfølgelig ha med det norske flagget. Sporty nordmenn altså. Etter det kom vi hjem og gikk fra Sporty Spice til Posh Spice. Eller Ginger Spice som jeg føler for øyeblikket. Frisørtime skal fikses ASAP når disse røde dagene er over for nå er jeg rimelig lei av og være på en mellomstasjon mot blondt. Håret mitt ser ikke ut! Anywho.. Vi dro ut og spiste middag og koste oss med en god dessert mens vi satt og skravlet i solsteika. Gud så deilig vær det har vært i dag! Håper det varer. Lettere mat fjern kom vi oss hjem og nå ligger jeg som et slakt på sofaen i joggebuksen og skal bruke resten av kvelden på Netflix. I morgen er det legday igjen og jeg er så støl fra mandagen. Wish me luck♥ 

Håper dere alle har hatt en fantastisk fin 17 Mai og at dere er klare for hverdagen igjen i morgen fininger..//C

//Sponset Innhold//

 

#Stolt - Knebøy bragd..

 • 16.05.2016 kl. 20:11

//Sponset Innhold//

I dag hadde jeg den beste beinøkta! Det var så deilig. Jeg fikk super kontakt med musklene jeg jobbet med og kjente hver rep og var tilstede hvert sett. Jeg har også funnet et nytt grep på pull though som dere ser litt lenger ned har jeg laget en collage av det. Jeg anbefaler dere alle og teste dette grepet da du slipper og holde i det grusomme tauet som blir kjempe vondt pluss at du kan bruke all fokus på å jobbe med rumpa. Mind to muscle! Du finner som regel de små  tau håndtakene i nærheten av en slynge da de hører til en redcord slynge (TRX Slynge). Det blir nesten som å bruke løftestropper. Samme type effekt. Nå skal rumpa formes og NÅ er det hardkjør frem til September da jeg står på scenen i min glitrende bikini! 

Dagens økt så slik ut:

Pull Through -  5 x 15
Beinpress -  5 x 20
Hoppende utfall - 5 x 30 (15 pr bein)
Knebøy - 4 x 15
Gående utfall - 4 x 20 (10 skritt pr bein) 
Ingen tvil om at jeg trener på en militærleir for å si det mildt når man ser på bildet over meg her. Haha.. #Motivasjon!

Jeg er så utrolig stolt over dagens økt for jeg klarte faen meg og kjøre 4 sett med knebøy 50 kg 15 repetisjoner pr sett! Og det ETTER alle de andre tunge øvelsene som gjør beina mine til gele. Det er helt fantastisk deilig og komme over 50 tallet når det kommer til høyrepetisjon. Nå er jeg skikkelig stolt av meg selv. For knebøy har vært noe jeg har vurdert å gi totalt F i mange mange ganger fordi jeg har hatt feil teknkikk og ikke kommet noe videre med den. Og nå ENDELIG sitter den 100%. Halleluja moment up in here! Jeg måtte strekke litt i mellom settene fordi jeg blir litt anstrengt i ryggen pga spennet, men bortsett fra det så er teknikk og øvelsen knirkefri. 

La oss for guds skyld håper det holder seg slik og at jeg kan fortsette å øke til målet mitt som er 60 kg 4 x 15! Den dagen jeg treffer den så er jeg i himmelen! Milepæl nr 1..

Thightsen er fra www.xlife.no og den er på salg på med 50% så nå koster den kun 300! Det er faktisk en av de diggeste thightsene jeg har hatt. Jeg har str xs. Du finner thightsen HER!  Den er forresten mer grå enn på bildene! Ikke så blå som den ser ut som. X-Life har også salg på masse andre freshe thightser så det er verdt og ta turen innom uansett.

Ikke glem å følge meg på instagram HER! 

Nå skal jeg gjøre klart 17 Mai antrekk og gjøre alt klart til i morgen også blir det og ta litt sol. Man føler seg bare så mye freshere når man ikke ser ut som et laken. Haha.. Og selvom det er 17 Mai blir det jaggu en treningsøkt på morgnen forde. Hurra for å ha tilgang på gym døgnet rundt ♥ Da kan jeg også spise litt kake med ekstra god samvittighet. Hihi..
 

//C

//Sponset Innhold//

 

Treningsantrekk og Bootybuilding..

 • 15.05.2016 kl. 14:48

//Sponset Innhold//

God søndag fininger! Jeg lovte dere jo mer fra gårsdagen, så her kommer det med både treningsantrekk og noen rumpeøvelser♥ 

Thightsen er fra www.myactivestyle.no / Sportsbh og topp fra H&M.

Cable squats er en helt vill god øvelse for rumpa. Man må bare ha riktig teknikk. Denne gangen brukte jeg strikk for å få ekstra god kontakt med vår kjære gluteus. For når du gjør en rumpe øvelse så skal det kjennes i rumpa. Ikke alle andre steder. Strikken gjør at man må ha et lite spenn i knærne ved å dytte de utover og dermed får man automatisk bedre kontakt med rumpa. 

Teknikk: Bred beinstilling (ikkenoe smalere enn hoftebredde hvertfall), stram kjerne og spenn i kroppen, sett deg rett ned og ha all vekt på hælene når du går opp og ned. Ikke vær redd for å kjøre tungt. Det skal være mye motstand. Tenk at du skal sette deg rett ned og fokuser på å presse knærne utover når du skal opp og skvis rumpa som en rosin på toppen! Husk, rumpa er ikke alltid pen når vi trener den, men fy så fin den blir!Goblet squats er også en super øvelse for rumpa og den er TUNG! Det ser dere kanskje. Haha... Du får virkelig trent core også. Her skal du ha veldig brede bein, tærne peker godt utover, stram kjerne. Her skal du virkelig bruke setemuskulaturen til å komme deg opp og ned. Og hvis du lener deg for mye fremover og ikke får det til så er vekten antagelig for tung. Her skal du gå rett opp og rett ned. Og som alltid: SKVIS RUMPA PÅ TOPPEN! Kjenn at den tar der den skal. Her en en video av øvelsen:

                               kFJ4ky8ICd0
 
Nå skal jeg straks pakke gym bagen og opp og kjøre rygg og biceps. Go hard or go home! Ha en nydelig søndag alle sammen. 
 
//C

//Sponset Innhold//

 

Lørdag og cronuts!

 • 14.05.2016 kl. 21:05

//Sponset Innhold//

I dag sov jeg skikkelig lenge! Ups! hihi.. Men det var sinnsykt deilig og jeg kjente at jeg trengte det. Det er faktisk sinnsykt viktig med søvn når man trener så mye som det jeg gjør for søvn er den beste restitusjonen. 

Jeg tenkte jeg skulle dele bittelitt av dagen med dere. Bare et kjapt innlegg før jeg starter å steke biffen og slenger meg på sofaen. 

Måtte en tur ut i dag for å handle selvfølgelig. For siden butikkene er stengt i noen dager så er det jo dommedag. Det er bare å hamstre inn alt man trenger. Herregud, det er jo helt latterlig hvor mye mer man kjøper enn det man egentlig trenger. Bare for "sikkerhetsskyld" Og det vil si hva? At butikken brenner ned og det ikke vil komme forsyninger på en måned? Haha.. Folk altså! Er sånn selv så skal ikke si så mye. 

Jeg fikk jo selvfølgelig rasket med meg litt til meg selv også.. How about this tee though? ♥ Liker!

Jeg er jo helt svart, hvit og grå om dagen. Kjempe spennende sant? Men hei.. Det er sånn jeg er. Har vært der lenge. Til og med interiøret i leiligheten går i samme farger som klærne mine. Snakk om å være fanget i en boble. Men jeg har jo noen fargerike klær som spriter opp hverdagen litt også da. Som denne thightsen f.eks? Jeg var så heldig og ble kontaktet av www.myactivestyle.no og de lurte på om jeg ville plukke meg ut noen thightser og da var denne en av de jeg gikk for. Den er jo helt crazy fresh! Sommer feeling deluxe..

Den var bare sinnsykt fresh med den sorte toppen♥ Også var det deilig stretch og bra høyde på livet. Det er lett kompresjon som også gjør at den sitter veldig godt på. Også elsker jeg kontrast detaljene med de sorte knærne. Sport meets Fashion = ELSK! Jeg har størrelse small. Trykk HER for å komme direkte til thightsen hvis du fikk lyst på en selv♥

Mer bilder av highsten og innlegg om treningsøkten kommer i morgen. Nå skal jeg kose meg videre med denne deilige lille saken for den har jeg virkelig fortjent! 

Mmmmm!!! De er så hysterisk gode! 

Har dere smakt de ennå? Anbefales! Og ser dere på kjøkkenbenken? Mine trofaske sjokoskruer ♥ Ah, lykke!

Nå må jeg avslutte her. Titt innom i morgen for tips om en super rumpeøvelse! ♥ Nyt Lørdagen videre fininger!

//Sponset Innhold//

Fredag..

 • 13.05.2016 kl. 21:43

I dag har det gått i 100 og jeg har hatt et tonn av ting og gjøre på jobb som følger av pinsehelg og 17 mai. Sånn er det når man jobber som butikksjef i klesbutikk🌸 Løp fra jobb bittelitt senere enn forventet, men all good.

Det er så sinnsykt deilig med vår og snart sommer. Jeg får ikke sagt hvor lykkerus det er at solen skinner og man faktisk kan la de tykke jakkene ligge.

Og hva er vel bedre enn litt is når det er supervær?

Den var jo da ikke min.. Synd, trist, leit og alt det der, men jeg koste meg så masse med denne saken:

Skal jo innrømme at jeg tok et par skjeer av den youghurt isen å, men altså! Det var jo tross alt sol😳☀

Nå er vi på vei hjem og jeg mobilblogger litt her mens jeg sitter og smådupper. Sliten.no! Skal straks kåre vinneren av giveaway'en jeg kjører💖 Hvem blir den heldige som vinner et brett? Følg med på instagram! 😊 Trykk HER! for å komme til min instagram og følg meg gjerne.

Og tusen takk for alle fine tilbakemeldinger både på instagram, blogg og direkte etter gårsdagens blogginnlegg! Dere er alle helt fantastiske og det er dere som holder denne treningsbloggen i live! Jeg er så utrolig glad for å ha en så awesome heiagjeng med meg på min treningsreise mot bikinifitness scenen! 💖 Så tusen takk til min insta og blogg familie. YOU ROCK MY WORLD! 💪👑

#sommer #sol #jobb #blogg #hverdag #treningsblogg #bikikifitness #instagram #familie #støtte #glad #positiv #is #questbar #proteinrik #nam #mat #dessert #snack #mellommåltid #sunn #sunnere #helse #mai #helg #fredag #langhelg #woho

Thightsen som fikk meg til å miste trua på meg selv..

 • 12.05.2016 kl. 20:12

Tidenes møkkadag!

I dag har jeg en skikkelig kjip dag. Alt er dårlig. Jeg føler meg ikke i form, humøret mitt like svingende som en hormonell ku og jeg føler meg ikke klar for noe bikinifitness til høsten i det hele tatt. Og det var ene og alene pga en dum thights jeg prøvde på G-Max som satt helt jævli. Sømmene var helt grusomt plassert, lyset i prøverommet fremhevet alle mine fantastiske feil og hver eneste lille pore var synlig (les: cellulitt!)! Det var grusomt. Jeg fikk helt panikk. ER DET SÅNN HER JEG SER UT?!?! Har jeg trent så hardt så lenge for "DET HER?" Ikke kult. Kjøpte ikke den thightsen da for å si det mildt. Burde faen meg sendt skriflig klage til produsenten!

Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg skal være så slem med meg selv noen ganger? Det er så stygt. Å kjøre seg så ned i søla atte fy. Av en idiotisk liten ting som en kjip thights og dårlig lys i et prøverom. I stedet for å tenke at "Å fy, denne skal jeg ikke ha, og den idioten som står for inventaret her har ikke hatt lyst til å selge en damn shit hvertfall" og gå derfra og heller tenke "Jaja, da sparte jeg de pengene". Klarer jeg det? Neiiida. Jeg ramser opp inni hodet mitt alt jeg ikke liker med meg selv fordi jeg føler jeg fikk det "bekreftet" i prøverommet. Skjønner dere hva jeg mener? Jeg begynner å tvile på meg selv på alle mulige måter fordi hvis jeg ser "sånn" ut som jeg gjorde inni der så kan jeg jo bare legge opp hele driten. Off! Der var jeg i dag da! Helt grusomt. Og jeg er der enda. Jeg fikk faktisk tårer i øynene i bilen på vei hjem. For jeg var så skuffet over meg selv og min egen kropp. Pga hva da?!?! EN THIGHTS! Skammelig..

Jeg er verdens mest positive løsningsorienterte menneske, men jeg er min egen fiende! Og hvis jeg først faller. Så faller jeg hardt. Jeg kan gå fra 100 til null på et knips. Og det gjelder kun meg selv ikke andre. Med meg selv er jeg en berg og dalbane med følelser. Et øyeblikk stolt, et annet flau. Det er ting jeg sjeldent deler med andre og forteller om fordi jeg ikke liker å spre negativ energi. Jeg vil ikke være noen energityv! Men jeg lovte meg selv at denne bloggen skulle være ærlig med både oppturer og nedturer. Ikke bare en treningsblogg med rumpepump og flexing av ræv. Fordi trening er så mye mer enn det. Det er mye mentalt også. Og i dag så sviktet jeg meg selv ved å la noe så simpelt som en dårlig thights i et dårlig lys knekke meg og troen på det jeg har fått til hittils og det jeg kommer til å få til fremover. 

Jeg er bare menneske. Og noen ganger mister man trua på seg selv. Jeg vet jo innerst inne at tankene mine bare er resultatet av en sulten Christine som rett og slett hadde en dårlig dag og var i feil prøverom til feil tid. (Med DEFINITIVT feil thights!) Så jeg må bare snap out of it og innse at den kjærringa som sitter å hater på skuldern min kan bare fordufte!

X: Noen som vet hvordan jeg har det? 

Proteinrike overnights oats med styrk sjokoladesmak..

 • 11.05.2016 kl. 16:58

Overnight oats har blitt en storfavoritt her hos meg nå og jeg har funnet tidenes kombinasjon! Så her kommer et frokost tips. Denne var så god at den smakte dessert. Jeg synes faktisk den smakte som den DUO youghurten. Vet dere hvem jeg snakker om? Den er jo kjempe god. Husker jeg spiste den hele tiden på ungdomskolen.. Den er riktig nok ikke så sunn så prøv denne varianten i stedet:

Jeg bare elsket kombinasjonen med jordbær, valnøtter og sjokoladeoats. Ja, du hørte riktig. Sjokolade! Hihi. Bare se så godt!OPPSKRIFT: 

→ 1 dl (100g) styrk melk med sjokoladesmak
→ 1 dl (100g) synnøve gresk youghurt med vaniljesmak
→ 50 gram lettkokte havregryn
→ 1/4 del teskje med økologisk kakakopulver (det er veldig bittert, så du trenger veldig lite!)
→ 5-8 dråper steviadråper med sjokoladesmak
→ 5 dråper med vanilje essens

Hvis du trenger søtning får du kjøpt det HER! 


Bland alt sammen i en tupperwareboks og la stå i kjøleskapet til morgenen etter. Eller kun 2 timer hvis du vil ha det til lunsj eller kvelds.
Lettkokte havregryn trekker jo til seg veske med en gang så det tar ikke lange tiden før det er klart.

Topp med friske jordbær og en liten neve med favorittnøttene dine så har du et proteinrikt måltid med sunt fett og karbohydrater. Den perfekte blandingen♥ Den er også fin å spise før trening hvis det er lenge siden du har spist og du føler magen er litt tom før økten. 

Jeg ble hvertfall helt forelsket i denne frokosten og det var bare så utrolig godt. Også liker jeg at det dekker søtsuget også. For hva er vel bedre enn noe som er skikkelig sunt som smaker usunt? Det er luksus i min verden! Hihi.. Også er det super lett og ha med som lunsj på skole/jobb for det er bare å ta med boksen rett ut av kjøleskapet og lage klar en annen liten boks med nøtter og bær og ha i når det er lunsj tid ♥

Ha en nydelig dag i solen fininger og takk for at du tittet innom min treningsblogg ♥

En av mine favorittøvelser for bakside lår og rumpe. Med video..

 • 10.05.2016 kl. 21:25

//Sponset Innhold//

Jeg har fått en ny favoritt for bakside lår og rumpe!

Rumenske markløft i kabel / strakmark i kabel. FY og denne river i baksiden. Den treffer akkurat der den skal. 

Hvis du skal teste denne så husk et par ting: Du må ha kasser og stå på så ikke vektene treffer bunn når du er helt fremoverbøyd, hoftebredde avstand på bena, kjør TUNGT vekten skal gi kroppen motvekt så du i utgangspunktet skal kunne lene deg tilbake uten å falle, svai rygg med spenn i kjernen (hold deg stram, men ikke glem å puste), og når du bøyer deg ned er det SUPER viktig at du faktisk sprer skinka. Haha, det høres helt merkelig ut, men du skal tenke at du virkelig skal vise noen som står bak deg alt du har der nede. FORDI.. Da får du strekt bakside lår (hamstrings) ordentlig ut og du vil oppnå maks kontakt med den muskelen du jobber med! Hvis du bare bøyer deg opp og ned så vil du plutselig kjenne det i korsryggen og det blir feil. Ha strake bein og stram rumpa på toppen. Denne MÅ testes! Jeg anbefaler dere å kjøre 4x15 for å få skikkelig utbytte. 

Her kommer en film om hvordan teknikken skal være: 

 hg4EIH3O1TE

Håper dere vil teste den ut. Dere kommer IKKE til å angre! Gi meg gjerne tilbakemlding i kommentarfeltet på den♥

Ha en herlig kveld videre!

//Sponset Innhold//

 

Utetrening fra helgen med en morsom film..

 • 10.05.2016 kl. 14:54

//Sponset Innhold//

Siden det var knallvær så måtte man jo komme seg ut! Kan ikke sitte inne når solen titter frem for første gang siden 1993 føles det som Så vi bestemte kjapt at hoppbakken skulle erobres til min store forvilelse. Haha.. Jeg har jo ikke kjørt kardio siden i fjor sommer. Som jeg har nevnt tidligere så var jeg RAM på trappeintervaller i hoppbakker frem til jeg var med på tough viking og etter det var det liksom ikke like viktig. Da var det pumpe jern som ble gøy! Men vi kom oss ut vi etter en nydelig frokost på terassen med grove proteinpannekaker og friske bær♥

Det var bare helt nydelig å sitte ute og spise frokost! Endelig kommer sommeren♥ Bare se så fornøyd! Men munnen full av pannekake og et superglis!

Ser jo litt gal ut, men de gale har det godt. Og kniv og gaffel.. Hva skal man med det da? 
Så var det opp og UT, må jo ha litt utendørs bilder på denne treningsbloggen å? 

Etter trapp nr 1 som er MEGA lang ble det en bitteliten pit stop for å ta dette bildet her! Så var det bare og fortsette til trapp nr 2 ↓

 Jeg var jo lettere ambisiøs så jeg begynte jo med doble steg oppover og da ble det fort tungt. Det blir jo faktisk gående utfall i oppoverbakke. Så det føltes som om beina mine skulle sprenge på et tidspunkt. Men.. Jeg overlevde. Var bare å skru av hjernen som sa "stopp nå dør du" og fortsette og tråkke. Og etter heseblesende trappetråkking og syre i beina fra helvette for å si det rett ut så kom man omsider opp og da var det velfortjent med en liten pause i sola.

Man kan fint kjøre i gang en liten utegym når man har sånne trapper i nærheten. En liten mageøvelse i mellom slagene er jo ikke å forakte

wfI1x0snrqw
 
Det er synd det blir så dårlig kvalitet på youtube filmene. Du kan se den på instagrammen min HER! Hvor jeg synes kvaliteten er bedre. Jeg må bare dele denne andre filmen også! Haha, huff jeg dør! Denne filmen ble filmet før den over her: 
 
KHzrltStO-Y
 
Stakkars snille kjæresten min som alltid stiller opp for meg og bildenen mine. De fleste treningsvideoene filmer jeg selv, men bildene skal han ha æren for de fleste gangene. Nå går ting ganske raskt og jeg er ikke like pirkete som før, men du er gull du gutten min som gidder! ♥ X: Noen flere som har snille kameramenn/venninner? ♥
 
Jeg hadde jo selvfølgelig med meg en boks TRUE på denne lille ekspedisjonen! Og selvfølgelig måtte jeg gå for den boksen som matchet antrekket ;) Hehe.. Blåbær/Acai er super fresh og smaker sommer all the way. Får ikke blitt bedre enn det!
 
 
 
Så nå er det bare og ønske sommeren velkommen og nyte disse solfylte dagene med en tur ut! 
Thightsen får du selvfølgelig hos X-Life! Trykk HER! for å komme direkte til den♥

  
Ha en nydelig dag fininger! 

//Sponset Innhold//

Bonus økt med gode øvelser og godterilørdag..

 • 09.05.2016 kl. 18:16

På Lørdagen ble det en liten bonus økt på meg med noen øvelser jeg har savnet. Til og med på hviledager har man lyst til å trene. Jeg vil kalle det et luksus problem. Noen må tvinge seg på trening 2-3 dager i uken, andre synes ikke 5 dager med trening er nok. Haha.. Høres jo helt gal ut. Ikke noe liv, kun trening!

Det ble litt forskjellige øvelser. Men en av de jeg har savnet veldig er stående roing med stang! For som dere vet så har jeg jo fått et bikinifitness treningsprogram nå som jeg følger hver uke. Der er det mye fokus på bein og rumpe selvfølgelig, og jevnt fordelte øvelser som går på resten av kroppen også. Men det er ganske mange øvelser jeg savner skikkelig fra mitt eget suksessprogram som jeg satt sammen helt selv som gav meg så sinnsyk fremgang! Hele treningsprogrammet finner du HER!

 

Kjørte litt stepup på kasse også da den begynner å bli en skikkelig favoritt! Her snakker vi bein og rumpe trening for å si det mildt! Jeg er faktisk ikke like gad i isolerende øvelser for bein / rumpe. Jeg liker heller å gjør en stor øvelse som denne og få MYE utbytte av den. For i stedet for å kjøre en øvelse på rumpe, en på fremside lår og en på bakside lår så får jeg alle 3 i 1 her. Og det liker jeg! Husk på step up at du ikke skal tråkke helt ned på det beinet du ikke står oppå kassen med. Du skal bare touch´e kassen for balanse også skal du ned igjen. Det er det ene beinet som jobber om gangen.

Kjørte også sumo squats med kettlebells som er kjempe bra for rumpe. Den er også kjempe fin for innside lår. Prøv den og kjør 4x15 og jeg lover deg du kjenner den dagen etter. Husk: Stram kjerne, så rett rygg du klarer og dytt fra med hælene. Her ser du godt at denne thightsen er som jeg liker å kalle det → Squat Proof! Den er ikke gjennomsiktig og det gjør meg sykt lykkelig.

Jeg kjørte også denne varianten av stående roing. Jeg er super fan av hantelroing, men ville teste en litt annen vri og denne var super for her får du motstand hele veien fra kabelen. Sørg for å stå såpass langt unna at du ikke klasker vektene i bunn. Du skal ikke ha noe "hvile" ved at vektene stopper. Trekk den mot deg og la albuen gå rett bakover og tenk at du skal presse den litt inn mot ryggen, da merker du at du får super kontakt med øvre rygg og lats.

Et lite "å fy så faens tungt det er nå utrykk". Det er da jeg må hente krefter fra "a dark place" for å få inn de siste repetisjonene. Haha.. Dere kjenner til den eller?

Thightsen er fra X-Life og du får kjøpt den HER! 
Jeg har størrelse S er 168 høy og veier 62 kg.

Etter økten så dro vi og kjøpte is og godteri for det var jo tross alt Lørdag og knallvær! 

Jeg testet denne isen som faktisk var super fresh! Uten tilsatt sukker og søtet med stevia. Kun 36 kcal som kommer fra bringebær. Så uten at jeg er noe fan av selveste så smakte denne kjempe godt. (Ikke det at jeg ikke er fan heller altså. Haha) Men hvertfall veldig bra og ha noen sunnere alternativer uten sukker til oss "treningsfrelste" eller til alle som er på en slags diett. For sommer = is! ♥

Noe av Lørdagens godteinnkjøp. Mmm.. Jeg klarer virkelig ikke å leve uten de sjokoskruene fra Rema 1000. Hvis dere ikke har smakt de ennå så er dere nødt til å putte de på Lørdags handlelisten. Fy så gode! Jeg spiser en hel pose alene på typ en halvtime. Jeg snakker non stop hånd i posen, til munn, til posen, til munn. osv til det er tomt. Det er brutalt! Men jeg er en sucker for salt blandet med søtt eller kjeks blandet med sjokolade og disse er bare perfekte!

Jeg var faktisk veldig flink denne Lørdagen. Ser dere noe som mangler? Vi kjøper jo alltid smågodt til 150,- kr typ. Altså vi snakker mega stor pose. Og ALT blir som regel borte. Men smågodtet ble sløyfet på Lørdag og det var en milepæl! For det er ingen hemmelighet at jeg må begynne å skjerpe meg på spisedagene mine med hensyn til konkurranse form. Og jeg vil gjøre det litt gradvis. For jeg er et vanedyr. Så hvis jeg skal gå fra ALT til INGENTING på et knips så blir jeg deprimert. Så jeg skal begynne å bli smått strengere for hver helg. Høres ikke det lurt ut? 

Jeg klarte også og IKKE lage brownies! Å jada, det stemmer. #Stolt ! Vi kjøpte jo brownies og sukkerfri is som jeg hadde tenkt til å bake etter middagen, men så tenkte jeg at jeg skulle prøve å være fornøyd med skruene mine og potetgullet. Kokkos sjokoladen er ikke "min" selvom alt deles selvfølgelig (bortsett fra skruene, de er hellige og de er mine!) Og jeg tok jo et par biter av kokkosen. Det skal jeg innrømme. Og den mørke sjokoladen med havsalt og pekan brukte jeg til dette:

Og jeg sier bare herregud så godt! Jeg skal dele fremgangsmåten og hva jeg har gjort i et eget innlegg som kommer snarlig. Og bare GLED dere♥

Ha en nydelig Mandag videre fininger husk og følg meg på instagram HER! 

Ikke glem giveaway´en på et helt brett med True Transparancy Energi drikker jeg kjører nå! 
Sjekk ut dette innlegget HER! 

 

Giveaway - Et brett med true transparency bcaa energi drikk

 • 08.05.2016 kl. 18:32

God søndag fininger! 

Som stolt ambassadør for True Transparancy Norge har jeg fått gleden av å gi bort et HELT brett med favorittsmaken min jordbær og gojibær! Jeg bare elsker den. Den smaker godteri. Det som er bra med True Transparancy Bcaa energidrikker er at de er sukkerfrie, naturlig farge og smak fra superbær som gojibær og acaiibær, naturlig koffein fra grønne kaffebønner og de inneholder vitaminer.

BCAA er aminosyrer som er en stor fordel og få i seg under trening. Det øker proteinsyntesen og kan fremme muskelvekst samt at den forhindrer nedbryting av muskler. Så denne lille boksen er en super treningspartner, for ikke bare får du litt koffein som et energiboost, den gjør nytte i form av at den tar vre på musklene dine også. (Men slapp av, den er helt lovlig og du blir ikke hulken av å drikke den, kan fint drikkes av de som ikke trener også. Hehe)

For å vinne scroll nedover ♥Jeg er så glad for å kunne gi noe tilbake til dere fine leserne mine og følgerne mine. Dere motiverer meg så masse så dere fortjener en gave!♥

Hele dette brettet kan bli ditt ved å gjøre følgende:

1. Følg meg og True Transparancy Norge på Instagram.
Trykk HER for å komme til meg og trykk HER for å komme til TrueTransparancy_Norge
2. Tag 3 venner i kommentarfeltet i giveaway bildet på min instagram. 
Trykk HER for å komme direkte til giveaway bildet. 


Voila! Da er du med i trekningen og vinneren trekkes fredag 13/5.

Ha en herlig søndag videre alle sammen og husk! 

#StayTrue ♥

Beinøkt med rumpe treningstips..

 • 07.05.2016 kl. 12:57

//Sponset innhold//

God Lørdag vakringer!

Jeg hadde en SUPER beinøkt i går og jeg har noen gode rumpeøvelser jeg vil dele med dere. Jeg merker godt det lille kuttet jeg har gjort på kalorier opp mot konkuranseform så det er så gøy å se at kroppen forandrer seg uke for uke. Litt mer definert og plutselig dukker det opp markerte muskler hvor jeg minst venter det. Lårene mine har startet og "poppe" litt mer både foran og bak og det gir så mye motivasjon, dere aner virkelig ikke! Og faktisk SE det man har jobbet så hardt for gir en uendelig glede som er vanskelig å beskrive. Jeg har vært kjempe redd for å miste rumpa mi nå som jeg skal ned i fettprosent og jeg trives egentlig veldig godt med kroppen min som den er nå. Jeg har ikke noe behov for å gå ned i fettprosent heller, men fordi jeg har satt meg som mål og stille i bikinifitness så er det en del av gamet. Heldigvis så er rumpa fortsatt juicy selvom fettprosenten har gått ned og det tyder kun på 1 ting og det er bootygains! Rumpemuskelen har vokst. Og takk gud for det! 

Og dere.. I går så brøyt jeg en liten barriere! Jeg trente faktisk med adidas toppen min, det hadde jeg aldri turt før så det var en liten milepæl! For man føler seg jo litt naken, men det er jo kun snakk om en liten flik på magen som synes og det var kjempe deilig.

X: Hva synes dere om treningsantrekket? Er det innafor med en sånn treningstopp? Ærlige meninger taes godt imot!♥

Jeg startet fredagens treningsøkt med 5 sett med skrå hantelpress for brystmusklen. Når man trener mye rygg må man også trene bryst for å få en fin balanse og symmetri på kroppen. Og 5 x 12 reps med 12 kg pr hantel er ganske heavy når jeg ikke har hatt bryst fast i programmet. Jeg har kjørt litt bryst innimellom alt det andre jeg har drevet med, men ingenting fast. Kjørte også sidehev etter det og der begynner jeg å bli mer kompakt føler jeg. For jeg har jo slitt med senebetennelse i skuldrene, men nå virker de stabile og sterke. 4 x 10 med 8 kg.

Og på det bildet er det et vaskeekte løftetryne! For selvom jeg liker å se fresh ut på trening når det kommer til treningsantrekk så er faktisk det, det siste jeg tenker på når jeg faktisk trener. Da er det full fokus på treningen og jeg svetter som en gris og ser ut om en gærning i ansiktet. Dette er en treningsblogg og da blir det litt beastmode her og der. Haha..

Jeg begynner å bli ganske lei rumenske markløft kjenner jeg. Jeg har hatt det i programmet i evig tid og det er liksom ikke like spennende lenger så i går var jeg lite motivert til å kjøre den. MEN! Jeg har laget meg en regel. Og den regel er: At når jeg er negativt innstilt til noe på trening og egentlig ikke har lyst. Ja får jeg en straff. Og den straffen er at jeg må øke tyngden på vektene. Hehe.. Dette er for å pushe meg selv utenfor komfortsonen og bestemme over mitt eget hode at kroppen er sterkere enn psyken og tankene. Og vet dere hva. Det funker! 

I går så økte jeg fra 75 kg til 77 kg i rumenske markløft og jeg kjørte fortsatt 3 x 10 med god teknikk og det føltes veldig bra! Det gav meg motivasjon til å pushe meg mot 80 kg Dette er en øvelse jeg føler jeg er veldig sterk i. Så det er kun snakk om å vinne over meg selv og tankene mine. Jeg nekter å la hodet bestemme. Kroppen sier når den ikke vil mer ved å kollapse. Haha..

Pump lunges er en øvelse som er kjempe bra for ben og spesielt fremside lår. Jeg kjører 5 sett og 12 repetisjoner PR bein uten pause mellom hvert bein. De siste månedene har jeg hatt STOR fokus på å ikke ha for lange pauser for da mister jeg effektiviteten på økta og jeg får ikke bra nok utbytte av økten. Og når man kjører 30 sekunder pause mellom hvert sett på denne. Ja, da får man syre og det sprenger i beina. Men fy så godt det er når du er ferdig og FY for en pump man får i musklene. 

Teknikk: Ca. 90 grader på beina, legg vekten på hælen når du går opp og ned, stolt holdning og rett rygg. 

Jeg slenger meg en film så dere ser teknikken bedre og hvordan den kjøres:

                                 -XRD-dUdjH8
Haha, og hør sånn ca midt i når jeg bytter bein! Jeg dør! Heldigvis trente vi med et vennepar hvoran venninnen min Hanne også blogger så hun forstår heldigvis hva jeg mener når jeg sier det jeg sier. Vi må drive å lete etter kameraene våre fra tid til annen så vi ikke havner mitt i en film av en øvelse. Jeg ler meg ihjæl. 2016 sier jeg bare! Hvor skal det ende?
 
Så var jeg klar for cable squats! Her kjører jeg også 5 sett med mange repetisjoner og maks 30 sekunders pause i mellom! Her snakker vi rumpepump. Ha på så mye vekt at du kan lene deg tilbake og få motvekt. Bred beinstilling og legg tyngden på hælen når du går opp og ned. Husk å ha stram kjerne og stram rumpa på toppen. Gå dypt!


 
Jeg har også en ny favoritt for bakside lår og rumpe! Rumenske markløft i kabel / strakmark i kabel. FY og denne river i baksiden. Den treffer akkurat der den skal. Hvis du skal teste denne så husk et par ting: Du må ha kasser og stå på så ikke vektene treffer bunn når du er helt fremoverbøyd, hoftebredde avstand på bena, svai rygg med spenn i kjernen (hold deg stram, men ikke glem å puste), og når du bøyer deg ned er det SUPER viktig at du faktisk sprer skinka. Haha, det høres helt merkelig ut, men du skal tenke at du virkelig skal vise noen som står bak deg alt du har der nede. FORDI.. Da får du strekt bakside lår (hamstrings) ordentlig ut og du vil oppnå maks kontakt med den muskelen du jobber med! Hvis du bare bøyer deg opp og ned så vil du plutselig kjenne det i korsryggen og det blir feil. Ha strake bein og stram rumpa på toppen. Denne MÅ testes. 
 

 
Så var det leggene sin tur og der økte jeg også i dag! Gud bedre og det river og svir. Får helt krampe!
 

 
Jeg får faktisk så syre i leggene at jeg ikke alltid orker å stå etter jeg er ferdig med et sett og da bare henger jeg sånn her. Haha.. Jeg dør! Men seriøst. Det er pain!
 
 
Det var gårsdagens super økt! Den var effektiv og super bra så jeg er storfornøyd med å avslutte treningsuken min sånn. Eller.. treningsuken min er ikke over helt ennå, for nå har min kjære overtalt meg til å bli med i hoppbakken for å gå i trapper. Men det er jo supert for bein og rumpe det også så jeg er med. Selvom jeg egentlig skal bruke helgene på restitusjon så er det lov med litt sånn innimellom. Bortsett fra søndager. Søndag er hellig hviledag! ♥
Ha en nydelig dag dere og ikke glem og følge meg på instagram HER! 
Og ikke glem og komme innom i morgen for da kjører jeg giveaway på et helt brett med TRUE Transparancy BCAA Energidrikker med min favorittsmak jordbær og gojibær♥
 
//Sponset Innhold//
 

Har jeg et problem? #Shopaholic..

 • 06.05.2016 kl. 12:41

God fredag i sola fininger! 

I det siste har jeg vært helt drøy. Jeg har bare ikke klart å holde meg selv i tøylene og selvkontrollen har vært på bunn. Jeg snakker om den evige kampen med det å være en shopaholic. Det var en periode jeg var kjempe flink. Flere måneder hvor jeg kun kjøpte ting jeg trengte og kanskje en liten ting i ny og ne, men nå som våren har kommet og sommer er på vei så klarer jeg bare ikke å stoppe meg selv lenger! 

Så jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av tingene jeg har kjøpt i det siste. Og jeg begynner med favoritten! Denne sports bh´en / toppen fra Adidas er helt rå! Jeg elsker den. Virkelig. Og den er utsolgt nettet rundt og jeg fikk tak i den på URBAN på Oslo City da jeg ba URBAN på Strømmen om å ringe rundt til de fant den i min str. Og det var lykkens dag når jeg fikk tak i den. For jeg kjøpte den i sort først fordi den var tom i hvit, men så likte jeg den sorte så godt at jeg bare måtte få tak i denne også! Det jeg liker med disse korte toppene er at de er så freshe til highwaist buksene / jeansene mine! Jeg elsker den type stil♥ Og jeg håper jeg aldri føler meg for gammel til å gå med det. Det finnes jo selvfølgelig en grense, men jeg håper det er mange år til! Hehe.. En annen skade jeg har er at hvis jeg først finner noe jeg liker så kjøper jeg samme tingen i forskjellige farger. Men jeg klarer bare ikke dy meg. Kanskje ikke så spennende, men hvis jeg først faller for noe så er det gjort

Sånn som denne. Den kjøpte jeg i lysegrå også for bare nien uker siden. Men det er jo ingen krise når den koster 149,- hvis jeg ikke husker feil. Du får den på BIK BOK. Bare tenk så fresh den er med denim short´s og hvite converse til sommeren♥ Jeg trenger sommer NÅ! 

Denne sorte lille saken er jeg også super fornøyd med. Elsker den sporty enkle stilen. Nesten litt cheerleader aktig. Super fin med et highwaist skinn skjørt med pencil shape for eksempel. 

Også denne da! Adidas obsession on point..

Også skulle jeg jo "bare innom" H&M for å kjøpe meg øyenbrynsskygge og jeg må jo alltid innom sportavdelingen og se om det er noe som frister. Jeg synes H&M har veldig gode treningstopper og sportsbh´er. Og siden jeg har fått så oppheng på disse sportsbh´ene som har kryss i ryggen så stod det mitt navn på denne herligheten. Den bare lyste mot meg og flaks som jeg hadde var det 1 stk igjen i strørrelse S. Woho! Noen ganger er det lov å ha litt flaks hæ?

Dere så kanskje gårsdagens første innlegg den nye digge adidas joggebuksen min. Jeg bare har så oppheng på hvit, grått og sort for tiden. Kanskje litt kjedelig, men jeg elsker det! 50 Shades of grey♥Nå skal jeg kose meg videre med lunsjen min♥ Som i dag ble omelett med potet! Perfekt blanding av proteiner, karbohydrater og fett. Og jeg elsker blanding av egg og potet. Herregud, jeg liker jo egentlig potet til alt! 


Oppskrift:
→ Noen kokte poteter fra gårsdagens middag
→ 1 Helt egg
→ 5 eggehvitter (har veldig lite kalorier og mye protein)
→ En halv løk / Purreløk
→ Salt og pepper


Skjær potetene i skiver og stek sammen med litt smør. Bland eggene sammen med løken og hell over potetene når de er gyldne. Stek på middels varme til ferdig. Du kan også finhakke paprikaen og steke sammen med egg og potet, men jeg synes paprika kan slippe litt vann så da synes jeg det blir litt lei konsistens. Pluss at jeg synes det er friskt med rå grønnsaker til. Du kan jo blande de til en mini salat og lage en hvitløksdressing av mager kesam og finhakket hvitløk til for litt ekstra smak også♥

I dag er det bein, bryst og skuldre som står på treningsplanen og jeg er bare så klar! Ikke lenge til treningsbagen pakkes og til jeg skal ut døra! 
Ha en herlig dag så lenge dere♥

Dagens ryggøkt..

 • 05.05.2016 kl. 20:54

Etter tidenes super morgen så fikk jeg hoppet i treningstøyet og avgårde til gymmen for å få unnagjort ukens ryggøkt som er min favorittøkt♥ Og jaggu rekker jeg og blogge om det i dag fordi min kjære er så maskin at han er ute og løper med tung sekk etter styrkeøkten. Og da kan jo jeg kose meg med en kopp te og litt blogging. For nå synes jeg det er så gøy og blogge! Fått helt bloggåndene her jeg sitter♥ Det har nok noe med at header´en min endelig er på plass og at designet er fint og ryddig. OG mest av alt selvfølgelig de fantastiske tilbakemeldingene jeg får av alle dere fininger der ute! Dere motiverer meg MAKS!♥ Hvem hadde trodd at det å skrive treningsblogg skulle være så gøy og givende!

Jeg begynner å elske de sportsbh´ene mine som er litt mer spesielle i ryggen med diverse kryssninger. De er bare så sinnsykt mye freshere enn de vanlige kjedelige typene! De merker jeg at jeg ikke gidder å bruke så mye lenger. Denne er fra X-Life og du finner link på både den og treningstoppen min i bunnen av innlegget. Den finnes også i forskjellige farger så det spørs om jeg ikke ryker på en smell til♥ Den er myk og stretchy, gnager ikke og sitter kjempe fint. Jeg har størrelse S og jeg er en 75C i vanlige bh´er.  

Fit for fight! Som dere kanskje skjønner har jeg en liten adidas obsession om dagen, som resten av verden. Selvom denne thightsen er rimelig gammel da. Detn var en gang sort, nå er den typ mørkegrå og litt sånn fuzzy. Noen som skjønner hvordan jeg mener? Haha.. Huff!

Noen av øvelsene som stod på treningsprogrammet i dag var:
→ Kabelroing 
→ Nedtrekk 
→ Facepulls
→ Lat pull down

Lateral pull down som den så fint heter er super for å bygge en bredere rygg. Den tar kjempe godt og er en enkel øvelse å gjennomføre. Kjør 4x12. Trekk kabelen mot ryggen og skvis albuene sammen i bunn og kjenn hvordan den tar i "vingene".

                                   B1f-UxDKFkg
En ny øvelse jeg testet ut i dag var denne varianten av roing med stang som min kjære viste meg. Den var KNALL god på øvre rygg og reiv skikkelig. Hvis du vil teste den ut, men synes det blir for tungt eller klønete med stang så kan du bruke hantler i stedet. Det er litt lettere og jobbe med på starten hvis man ikke har kjørt den før eller ikke har trent så lenge. Kjør 4 x 10 så får du godt utbytte. Ryggen ble helt utmattet. Som dere ser så var jeg sinnsykt fokusert.. Og svett!
Hello glowstick! 

Som dere ser så har jeg plassert benken mot et knebøy stativ for å ha noe å sette bena opp mot, det anbefaler jeg fordi det er stor sjans for at du kan skli til en dårlig plassering eller ikke få noe godt spenn i kroppen om du ikke har noe å ha bena imot. Så her ser dere hvordan jeg løste det. Som dere også ser så er det løftetryne på gang. For det var tungt og tungt = no pretty face! Er ikke noe glansbildeblogg det her altså. Selvom glansbilder er fint innimellom alle de svette treningsbildene. Haha!

Sittende kabelroing er en av mine favoritt ryggøvelser og jeg kjenner jeg begynner å bli ganske sterk i ryggen nå. Jeg har økt masse i det siste og det er kjempe motiverende og det gir meg skyv til og fortsette å pushe på. Jeg bruker her smalt nøytralt grep for å virkelig få fokus på øvre rygg og lats. 

Og husk at ryggtrening er viktig! Sitter du for eksempel mye foran PC og jobber vil du få en dårligere holdning og dette kan trenes vekk ved å trene ryggen sterk. For man får mye stoltere holdning med en sterk rygg. Face pulls anbefales absolutt for å gjøre bukt med dårlig holdning. Kjør 4x12 så er du all good. 

Topp HER! / Sports-Bh HER! 

Siden leiligheten er strøken og jeg er ferdig trent så er det bare å koke sammen noe godt å spise. 
I morgen er det bein som står på treningsplanen og jeg grugleder meg allerede! Så nå er det bare å hvile, lade opp og nyte denne røde fine himmelfarten for alt den er verdt. 

Ha en super kveld alle sammen♥

(Sponset Innhold)

Frokost tips og adidas..

 • 05.05.2016 kl. 16:27

Deilig med røde dager for da får man sovet lenge og slappet ekstra av. Det beste med de røde dagene er inneklemte dager i mellom de og helgen som i morgen som jeg også har fri. Woho! Sov super lenge i dag. Kroppen trengte det virkelig. Og det var så deilig og stå opp til fint vær og sol ute. Jeg har ryddet og vasket hele leiligheten og laget meg en super frokost. 

Jeg bare elsker de nyinnkjøpte adidas klærne mine og jeg kunne bodd i dem dag inn og dag ut! Bare se så freshe de er. Og finnes det noe mer behagelig å labbe rundt i? I don´t think so! Du får kjøpt både toppen og sweatpants på URBAN♥Vel.. I går bestemte jeg meg for å prøve overnights oats for første gang. Jeg har alltid tenkt at "Jaja, det ser jo så fancy og godt ut, men sånn om og men gidder jeg ikke" For jeg skal være ærlig å si at jeg liker det kjapt og enkelt. Men det er jo faktisk gjort på typ 2 minutter også er den klar når du står opp! 

Jeg blandet 100 gram (1dl) med den nye youghurten fra Tine. Den som heter fyldig med smaken pasjonsfrukt! EH NAM! Fy så god den er. Og ja, det er sukker i den, men når man kun bruker 1 dl så er det ingen krise for å si det mildt. Også er den ekstra proteinrik i forhold til andre youghurter. Og nydelig konsistens. 

For å lage dette trenger du så lite som:

→ 50 gram havregryn
→ 1 dl skummet melk
→ 1 dl av din favoritt youghurt 
→ Et par dråper stevia søtning naturell

Bland alt i en bolle og ta plastfolie over og la stå natten over. Det holder også med et par timer så hvis du får lyst på dette til lunsj er det ikke noe problem å lage det på morgnen f.eks. Havregryn sveller jo kjempe fort.
 

Det blir hvertfall super kremete og god konsistent på den og det smakte kjempe godt med den pasjonsfrukt youghurten. For da fikk man litt mer smak på den enn når man bare lager med melk. Så nå når jeg har gjort dette 1 gang så skal jeg eksprimentere litt med forskjellige ting. 

Så er det bare å finne favoritt frukten din og toppe den med. Jeg valgte jordbær, blåbær og plomme i dag. Og de plommene var bare så sinnsykt gode! Mmm.. Ingenting er bedre enn sol ute og frisk frukt. Lykkerus at sommeren er på vei!

Jeg strødde også over 15 gram valnøtter på toppen for å få med litt sunt fett i måltidet, pluss at jeg er en sucker for litt crunch.
Bare se så fornøyd..

Dere burde absolutt teste denne varianten havregrøt. Man blir jo så fort lei den vanlige utgaven og da er det greit og kunne variere litt.
I kamuflasje med sofaen og med vannmelon som snack fordi det tross alt snart er sommer fikk jeg jaggu blogget litt også før trening. I dag er det rygg og biceps som skal trenes. Min favorittøkt hele uken. Jeg gleder meg. Jeg har også noen bakside lår og rumpeøvelser jeg skal dele med dere de neste dagene så titt innom for supre treningstips. Gleder meg så til å dele for de var bare latterlige gode! ♥ Sharing is caring!

Vi snakkes fininger nå skal treningsbagen pakkes og jeg må komme meg ut av joggebuksa mi. Selvom det faktisk frister veldig og trene med den i dag!

Favoritt thightsen ATM..

 • 04.05.2016 kl. 19:19

Åh, etter en heftig møkkastart på dagen som var et helvette på jord føltes det som så er jeg endelig hjemme fra jobb (takk gud for at det er langhelg nå!) og det er endelig straks tid for trening. Ah.. Treningen er min terapi FOR SURE! Det er rart med det hvordan trening kan snu dagen totalt og gjøre ting godt igjen. 
Lykkerush og endrofiner på høyt nivå er sunt for kropp og sjel. 

Anywho.. Jeg legger denne møkkastarten på en dag bak meg for det var i stad! Nå skal jeg vise dere noe som får meg i godt humør igjen♥

Jeg må bare dedikere et eget innlegg om denne thightsen fra ICANIWILL som jeg var så heldig og fikk velge meg ut fra X-Life. 
Jeg bare elsker den♥ Den er så sinnsykt god på og høyden på livet er helt perfekt. Jeg er en sucker for highwaist når det kommer til det meste for det sitter så mye bedre på. Man kan bvege på seg og kjøre knebøy til syra tar deg og den sitter like godt på. Skal du unne deg en god thights å trene i som er fresh så gå for ICANIWILL. Anbefales absolutt. X-Life har også en godt utvalg på andre mønstre. Jeg har 2 andre i tillegg til denne. Ups! #Shopaholic #KjøptSjæl ;)

Er det noe jeg blir forbanna på så er det thightser som sklir ned! I curse you all to hell! #TrengerEnSatanSmily 

Den er IKKE gjennomsiktig! Halluja moment! Det er også rimelig kjipt. Liker IKKE og måtte gå og dra på meg thightsen etter hvert sett eller den følelsen du får når du kjenner at thightsen sklir ned så det ser ut som du har bæsjet på deg også har du 6 repetisjoner til. Not cool! Pluss at jeg synes at mønsteret fremhever rumpa noe jeg aldri takker nei til ;) Jeg liker også godt mønster på thightser fordi de ikke viser appelsin hud som noen andre ensfargede gjør. For ja.. Jeg som de fleste andre har det! Det skal jeg ikke legge skjul på♥  Only human!

Denne thightsen sitter som hånd i hanske.. 

Og fargene er helt magiske♥Er det bare jeg som blir glad av disse fargene? 

En liten onsdagsflex med mini fiskebolla mi :) Skal ikke skryte på meg at det er monster biceps her, men de vokser og gror. 
Bare ikke like fort som andre muskler. Men det er helt greit. Jeg ofrer lett litt biceps gains for litt rumpe gains. Haha.. U feel me? 

Thightsen får du selvfølgelig på  www.xlife.no ♥ Og du kommer direkte til den ved å trykke HER!  

Jeg blir alltid super motivert av nytt treningstøy og med denne thightsen er det ikke mangel på motivasjon her hvertfall! 
I dag er det legday. IGJEN.. Grøss og gru. Haha.. Jeg er så latterlig støl fra mandagen at jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg.
Må nok varme opp godt før jeg setter igang. Du kan lese mer om noe av min oppvarmingsrutiner i et eldre innlegg HER! Huff, jeg synes bloggingen min har blitt bedre altså♥ Håper dere synes det å.

Men nå er det straks ut døra og opp å pumpe rumpe. Haha.. Ønsk meg lykke til for denne økten er heller ingen dans på roser. 
Ikke glem å følge meg på instagram HER!  ♥ 

Ha en fin dag så lenge vakringer!(Sponset Innhold)

La oss snakke om mat dere! Langt innlegg om kosthold..

 • 03.05.2016 kl. 17:21

Jeg har fått en del spørsmål i det siste angående mat og trening så her kommer et eget innlegg om dette. Først og fremst vil jeg si at MAT ER VIKTIG! Det er ALT for mange som ikke spiser nok mtp hvordan de trener eller hvor mye de trener. Det er også veldig mange som tror at karbohydrater er livsfarlig, noe det clearly ikke er. Og trust me. I know. Jeg er en karb lover ♥ Jeg elsker alt av brød, pasta, potet, ris. Matvarer mange tror er NEI mat. Men i min verden så finnes det for det første ikke noe nei mat, men "alt med måte mat". Er det noe som også er viktig for treningen er det restitusjon og det har jeg skrevet et eget innlegg om HER! 

Jeg kommer nå til å skrive om mat som JEG spiser det! Og dette er ikke noe hysterisk fitness fanatiske greier, men et litt dypere nivå når det kommer til forståelse for mat og makronæringstoffer. For jeg vil gjerne forklare at f.eks karbohydrat og fett ikke er usunt, men et must for å bygge muskler f.eks.

Det som først og fremst er viktig å tenke på er at man kun trenger å bruke sunn fornuft. Du skal ha litt av alt. Dvs proteiner, fett og karbohydrater. Trener du mye 4-5 ganger i uken og vil øke muskelmassen din så anbefales det å spise omkring 2 gram protein pr kg kroppsvekt. Dvs. Veier du 60 kg skal du spise 120 gram protein. 120 gram protein er kun 480 kcal. Hehe.. Så da sier det seg selv at resten skal brukes på karbohydrater og fett. Det anbefales å spise 1 gram fett pr kg kroppsvekt. Så veier du 60 kg så spis 60 gram fett. 60 gram fett er 540 kcal. DET VIL SI! At resten skal bruker på karbohydrater. Så ikke vær redd for karbohydrater jenter. For si du skal ha i deg 2000 kcal om dagen. Det vil si du skal spise 245 gram karbohydrater om dagen som utgjør 980 kcal.. Dette regnestykket viser jeg KUN for å få frem et eksempel på hvor mye MER karbohydrat du skal spise enn proteiner og fett. Ser dere hvor stor forskjell det faktisk er? Så vær så snill jenter. Kan vi love hverandre å ikke kutte ut potet, ris, grovt brød og pasta? 

1 gram protein = 4 kcal
1 gram karbohydrat = 4 kcal
1 gram fett = 9 kcal
1 gram alkohol = 7 kcal

Men hvis du er overvektig så vil du nok kanskje kutte litt karbohydrater eller fett for å gå på et lite kaloriunderskudd, men du skal fortsatt spise det! Men kanskje mindre porsjoner. Noen velger å kutte litt på karbs for å "spisse formen" men de spiser fortsatt en sunn mengde. Og da gjelder det også å kutte raske karbohydrater. Og ALDRI gå under 35 gram fett pr dag! Da kan hormonene dine bli i ubalanse! Gjennom en normal kost så får du som regel i deg det i løpet av en dag og litt til. Og hormonene dine dør jo ikke om du har en hektisk dag og ikke får i deg det du skal, men over tid er det ikke bra!

Det er forskjell. Bruk sunn fornuft. Alltid velg det groveste, da vil du få mer energi, bedre kvalitet på energien og metthetsfølelsen varer lenger. For når jeg sier du skal spise 245 gram karbohydrat om dagen så betyr ikke det loff og boller. Hehe.. For sukker/fint mel er raske karbohydrater og det vil vi holde oss unna alle andre dager enn Lørdagene for å opprettholde en god form. Jeg sier ikke at du ikke kan spise en bolle i ny og ne altså. Alt med måte. Men bare for å få frem poenget mitt her.

Hvis dere vil få en bedre oversikt på hva dere spiser så anbefaler jeg absolutt å laste ned appen som heter My Fitness Pal for å holde styr på inntak. For noen spiser mer enn de trenger, og andre spiser for lite. Den gir en god indikasjon på hvordan du ligger ann. Den fører du opp måltider og du kan scanne matvarer så legger det seg rett inn. Men det er ikke nødvendig sånn i hverdagslivet. Den er veldig fin for utøvere som må være spot on med kalorier. For den er ikke ment for at en vanlig "mann" i gata skal klikke helt og veie alt dem spiser! Men et godt verktøy for å tracke og få oversikt. Så jeg håper ikke jeg skyter meg selv i foten her nå og får noen til å telle for å unngå og overspise. Det jeg prøver på her er motsatt! Du skal sørge for at du får i deg NOK! 
 

Proteiner Karbohydrater Fett        

Rent kjøtt, karbonadedeig, kylling,
fisk, skyr / kvarg, melk, ost, eggehvitter, bønner, proteinpulver.

Ris, byggris, pasta, poteter,
søtpotet (generelt rotgrønnsaker)
brød, havregryn, grønnsaker,
lomper, havre polarbrød, melk (ja, det er en god del mengde karbohydrat i melk i tillegg til protein) knekkebrød, frukt, 

Nøtter,avokado,meierismør,
peanøttsmør, ost, olivenolje, laks, makrell ørret, egg, kokkos, kokkosmelk, fiskeolje.


Under finner dere noen av mine måltider både sunne og usunne..

Det som også er viktig å tenke på er raske og treige karbohydrater. For som nevnt over vil du ha treige. Det vil si fullkorn og grove matvarer. 
Noen frukt er raske, som banan, rosiner og dadler f.eks. Disse vil du gjerne ha i deg rett etter trening sammen med en proteinshake eller en skyr. 
Jeg spiser ALLTID uten unntak 40 g proteinpulver og 1 liten eske rosiner etter trening. Dette er for å få blodsukker opp og fylle på energilagrene og du trenger de for å få mest mulig ut av treningsøkten din om du ønsker og bygge muskler. Det er faktisk forsket på at det ikke har noe å si om man får det i seg umiddelbart så lenge man trener ofte. For de som trener regelmessig som megselv så står det metabolske vinduet oppe så og si hele tiden. Opp til 24 timer etter en økt. Og når jeg trener mandag til fredag så har det jo ikke noe å si i utgangspunktet, men jeg har den tommelfingerregel på at jeg får det i meg så fort jeg kan. Jeg har det alltid med i bagen og klart. 

Hvis du ikke har proteinpulver så kan du drikke en halv liter med styrk melk med smak. Men da trenger du ikke spise banan eller rosiner for melken har jo karbohydrater så da holder det med en halvliter etter trening så får du både karbo og protein i ett.

En typisk mat dag for meg kan se slik ut: 

Frokost: 2 polarbrød og en kaffelatte / 50 g havregrøt med 2 d skummet melk og en kladd sukkerfritt syltetøy fra lerum eller kanel og et smørøye eller 2 brødskiver med pålegg.

Snack: 1 Frukt. Type appelsin eller eple med en liten neve nøtter.

Lunsj: Latte nr 2 (hehe..) et polarbrød og en skyr / questbar / 1 pose med protings.

Middag: 200 gram kjøtt/fisk/kjøtt/karbonadedeig), 70-100 g pasta/ 300 g potet/ 70 gram byggris eller fullkornsris.

Etter trening: 40 g proteinpulver og en banan / liten eske rosiner / riskaker

Kvelds: 2-3 brødskiver avhengig av mengden karbohydrat jeg har igjen, kjøttpålegg og ost / havregrøt / sunnere pannekaker OPPSKRIFT HER! / knekkebrød med avokado og kjøttpålegg.

Pålegg jeg spiser er: sukkerfritt syltetøy fra Lerum, ost (vanlig norvegia), rent kjøttpålegg som f.eks hamburgerrygg, roastbiff, kokt skinke, kylling og kalkun pålegg, tubeost, kokt egg, majones, philadelphia light, philadelphia med freia sjokoladesmak (det er døds godt og en bedre alternativ til nutella f.eks), 

Og jeg har alltid frukt i hus tilfelle jeg blir skikkelig fysen! Som appelsiner f.eks. Hvis jeg får skikkelig søtsug og kjempe lyst på noe å dytte i munn så er appelsinene mine en lifesaver. For heller en appelsin til 70 kcal enn en sjokkis til 400 kcal. Hehe.. For det er ikke alltid man har viljestyrken når man har en sjokolade i skapet og ingen andre alternativer. Been there done that! 

Her er en lite utvalg av mine sunne og usunne snacks.

Men ikke overtenk det. Tenk fornuftig. Nå som jeg har vært "off season" som det heter så har jeg heller spist for mye enn for lite hvis dere skjønner. For hvis jeg ikke får i meg nok mat så bygger jeg ikke muskler = MYE tung bortkastet trening for min del. Så spis sunt til hverdags, med en liten smule usunt ved behov. Typ en godterilørdag i helgene. Ikke vær for strenge med dere selv og HUSK! Det er ALLTID bedre og spise litt for mye enn litt for lite hvis du ønsker resultater ved styrketrening. 

Og husk også at hvis du "skeier" ut så er ikke det verdens undergang! Spist er spist og du dør ikke av det. Hvis du har klikka helt på smågodt en onsdag, ja da legger du det bak deg for det skjedde i fortid. I det øyeblikket du tenker at "Nei, fy.. Nå er det nok" Da er det bare og fortsette på den gode veien igjen. For hvis du skal fra Oslo til drammen og du kjører feil og kjører mot Ski så fortsetter du jo ikke bare mot Ski. Du snur og kjører tilbake! Akkurat som at du stopper utskeielsen og kommer deg back on track! (Det er ikke min quote, men jeg husker bare ikke hvor jeg har lest den så hvis du føler at jeg stjal quoten din så skrik!) 

Men min mening er hvertfall at hvis du har et fornuftig og sunt kosthold i ukedagene og skeier ut litt på Lørdagene så vil du oppnå supre resultater. 
Det har hvertfall jeg gjort. Jeg gikk lenge uten å hverken telle eller tracke. Brukte kun sunn fornuft og det fikk jeg kjempe progress med. 

For her går det både i pizza og kyllingfilet. Hverftall til nå da, for nå er det ikke lenge til jeg setter i gang en diett hvor det ikke blir like mye utskeielser.  Og det kommer til å bli den største utfordringen med dette bikinifitness prosjektet mitt. Jeg frykter jeg kommer til å bli en heks! Men time will show. 
Det er hvertfall kun midlertidig og ikke resten av livet. Jeg har kan hvertfall med hånden på hjertet si at jeg har kost meg til det punktet og nytt alle livets goder. 
Haha.. Som i mitt tilfelle er mat og søtsaker

Håper jeg kunne bidra med litt inside info her nå og at det ikke ble for uforståelig og lese!
For guds skyld legg igjen kommentar hvis det er noe jeg kan utdype eller om du har noen spørsmål♥
 

Feirer 5000 følgere på instagram ved å gi dere rabattkode på thights..

 • 02.05.2016 kl. 19:52

Hei alle skjønninger..

 Så sinnsykt morsomt og motiverende at jeg har rundet hele 5000 følgere på Instagram! Hvem hadde trodd at denne sofagrisen her skulle ha både treningsblogg og instagram som handlet om min egen trening mot bikinifitness? Hæ? Ikke jeg for 1 år siden hvertfall! Men nå.. Nå skjer det ting altså så det er bare og følge med. Jeg elsker det!

Jeg er straks klar for ukens første økt og det er jo legday. Ah, sweet jesus.. Denne blir hardt! Men jeg gleder meg forde. 

Jeg har vært så heldig og fått tilsendt en treningsthights fra XG Apparal! Jeg ble kontaktet og de lurte på om jeg ville velge meg ut en thights, noe jeg selvfølgelig ikke sa nei til. For de var jo super freshe! Altså, man kan aldri få nok treningstøy! Hihi.. Bare tenk så fin den er nå på våren og sommeren! Helt isblå. 

Hvis du fikk lyst på en selv kan du klikke deg inn på:


http://xgapparel.com 

Og bruke kodeordet CHRISTINEXG10 så får du 10% på hele kjøpet.


Jeg har str xs. (Kunne hatt en S, men stretchen er god) Den er ikke gjennomsiktig og det er god hold i den.

Nå skal jeg pakke treningsbagen og komme meg ut døren og ødelegge disse stakkars bena! 
Bikinikroppen kommer absolutt ikke gratis.

Og dere! Jeg kommer til å gi bort ET HELT BRETT med True Transparancy energidrikker om ikke lenge.
Det er favorittsmaken min som er Jordbær/Goji bær så den vil dere ikke gå glipp av. 

Så ikke glem og titte innom meg enten her eller følg meg på instagram ← Link!

 

Lørdagsgodtet! Tapas og brownies.. Får det blitt bedre?

 • 01.05.2016 kl. 16:48

Starter skjønne Mai med gårsdagens nam!

I går var jeg i mathimmel! Dere vet jo hvor mye jeg bare elsker mat og søtsaker.
Det ble bestemt at tapas skulle være Lørdagskosen i går og vi lagde hvitløks og chiliscampi, lomper med urtesmøreost og spekeskinke, hjemmelagde spanske kjøttboller, bruchetta med fersk mozarella og tomat salsa laget fra bunn, kyllingklubber og stekt chorizopølse. 

Ja, jeg er en meatfreak! Det ble diskutert om vi skulle ha noe bakte grønnsaker eller annen form for grønt, men ble kjapt nedstemt da vi begge er veldig glad i kjøtt. Det fikk holde med tomatsalaten til bruchettaen. Hehe..

Altså bare se så mye mat! Haha, vi lagde jo mat nok for 4-6 persjoner. Men som jeg liker å si, heller for mye enn for lite.
Det er kanskje ikke like delikat å se på som en frisk salat med kylling og avokado, men fy så godt det var. 

Man blir jo så matlei på det samme hele tiden og dette var virkelig et lite avbrekk fra den vanlige Lørdagskosten. 
På Lørdager når jeg har spisedag så spiser jeg vanligvis pizza, gratinerte nachos eller hjemmelagde burgere. Og ja, selvom det er kjemp godt og super luksus i forhold til supersunn ellers så blir man veldig mettet på det også. Så det var helt nydelig med tapas i går. Spicy og anderledes smaker enn det ganen er vandt til pluss at det er jo faktisk super luksus fordi man kan spise så mye forskjellig. 

Jeg elsker fingermat og masse utvalg. Foodheaven! ♥

Og etter middagen hadde sunket og et par episoder av American Horror Story på Lørdagskvelden (Fy for en sjuk serie forresten, har noen sett den?
Så var det tid for kakebaking. Jepp, du leste riktig! Ikke noe fancy for den brownie mixen fra Toro er mer enn bra nok for meg. Enkelt, kjapt og godt.

Det her.. Det var rett og slett bare latterlig godt! Varm seig brownies med vaniljeis og bær! 
Jeg kjøper sukkerfri is pga jeg elsker konsistensen på den også er den jo tross alt sukkerfri. Det får holde med alt det andre sukkeret man får i seg på en Lørdag. Noen sunnere alternativer er da fornuftig. 

Og jeg kan trygt si at selvom dette er en treningsblogg og jeg skal stille i bikinifitness til høsten at jeg IKKE har blitt "fitnessforstyrra" enda, og om jeg vil bli det. Time will show! Og til den tid og til jeg må kutte alt av cheat days og godterier så nyter jeg Lørdagene mine fullt ut som det matvraket jeg er!♥

Og siden vi er på maten her nå så kan jeg jo slenge med dagens frokost som var minimalt fancy men også super god.
For dere har jo også fått med dere min avhengighet av polarbrød? Som kan brukes til typ alt.

Så dagens frokost ble havre polarbrød med ost og opphakket jalapenos inn i ovnen på 200 grader til osten er smeltet til perfeksjon.Det er bare så innmari godt! Og super spicy. Hothot!Ost er en super god kilde til både sunt fett og protein så dette unner jeg meg med god samvittighet selvom det føles som en guilty pleasure! 

Nå skal jeg slappe MAX av og ikke gjøre noenting resten av dagen annet enn å lade opp kroppen for ny hard beinøkt i morgen. For i morgen er det jo den økten som setter meg helt ut av spill og ødelegger meg helt. Det er den økten jeg faktisk begynner å hyperventilere av og nesten får litt sånn panikkanfall. Ja, det hører kanskje helt sykt ut, men den er intens! Men gud som jeg får igjen for det på en bra måte. 

Den er verdt og lide for!

Nå skal jeg restituere videre her..
Nyt søndagen videre fininger♥ 

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no