Trening - Utendørs Terapi

 • 30.04.2017 kl. 21:19

//Sponset Innhold// 

Dagen i dag startet bra med god frokost, solen skinte, jeg var happy. Også.. Ble det krangling i heimen. Og hva er vel bedre enn å komme seg ut av huset og skru på den beste musikken sin og bare gå. Gå til krampa tar deg. Haha.. Ja, det er så sinnsykt terapi at jeg får ikke sagt det en gang. Jeg er sikker på at 7/10 ganger jeg er ute å går tur så er det fordi det er noe som plager meg og jeg må ut å "shake it off". Da får jeg liksom utløp for sinnet som rage´r oppi skallen eller om det er noe som gjør meg trist eller stressa. Så da tok jeg med meg kamera og begynte å gå. Det var jo så varmt og digg også så det var jo superkos. Jeg håper seriøst ikke det kommer noe mer snø nå for da blir jeg suicidal! 

Det som er bra med å komme seg ut å få litt utløp er at alt er bra når man kommer hjem igjen som regel. Her ventet det middag og greier. Selvom jeg kanskje ikke helt fortjente det da. Bah! Noen ganger kan jeg være ganske drittkjærring. PMS much? 

Jeg slenger med dagens instagram video hvor jeg filmet 4 øvelser man kan gjøre ute. Enten alene eller med en venn♥ Jeg synes det er digg å gjøre litt lettere plyo øvelser ute innimellom og det gir et lite avbrekk til all styrketreningen, men samtidig så bidrar det til metabolsk stress i muskulaturen, som igjen vil bidra til økt muskelvekst. Såeh.. Win win med andre ord♥ Jeg synes også det er superbra trening og flette plyo inn i styrketreningen i supersett eller droppsett for eksempel. Om man kjører utfall med vekt og går rett over på hoppende utfall for eksempel. Da får du greit pump i beina! 

BThMPW1h9uN
 
Plyo øvelsene er: 
 
- Hopende utfall annethvert bein - 3 x 20 totalt
- Hoppende utfall 1 og 1 bein - 3 x 10 pr bein
- Hoppende squats - 3 x maks
- Høye kneløft - 3 x maks
 
Jeg ble hvertfall god og svett for å si det sånn. Nå skal jeg lade opp til morgendagens tattoo time. Forhåpentligvis blir underarmen ferdig da. Please pretty please at vi rekker det. Hehe.. Nå begynner jeg å bli rimelig lei av å farte opp og ned Oslo annenhver helg OG masse ukedager i tillegg. Det er ikke så fett å kjøre 4 timer i løpet av en dag. Men hva gjør man ikke for å tattovere seg hos en kickass artist! BÆM! Det er verdt det :)  Håper dere har hatt en superfin Søndag i solen og at dere tester ut øvelsene sprekinger ;) 
 
Tights HER! // Genser HER! // Headphones HER! // Sneakers HER!  // Caps XXL
 

//Sponset Innhold//

Oppskift - Proteinrik Overnight Oats

 • 29.04.2017 kl. 19:26

//Sponset Innhold//

Her kommer oppskriften på den sinnsykt digge overnight oats´en jeg lagde i går kveld. Jeg var keen på en litt mer proteinrik frokost enn bare havregrøt så da ble det denne vrien♥ Det er så godt og super enkelt og raskt å lage, pluss at det smaker himmelsk godt! Det er laget på få ingredienser også kan man lett bytte ut de ulike smakene om man ønsker noe annet. Dette er en perfekt frokost med masse næring og vitaminer. Super før trening også! Muskelmaaaat!♥

Du trenger: 

- 1 dl havregryn ish
- 200 g Mager kesam med smak av pasjonsfrukt
- 1 dl Skummetmelk
- 3-4 dråper med vaniljestevia eller sukrin
- En pakke bringebær

Bland havregryn med kesam, melk og søtning. Mos en neve bringebær med en gaffel og bland i. Ha i en bolle og ha plast over. La den stå til morningen etter. Så er det bare å legge noen lag med oats og noen lag med friske bringebær om hverandre i et glass eller spise rett fra bollen♥ Easy peasy!

I dag hadde jeg en kickass beinøkt! Lord lord! Dere så det kanskje på snap? Energien var supergod og alt stemte. Halleluja for sånne dager. Jeg er også super stolt for jeg har faktisk gått en hel uke uten å ha spist godis, men holdt meg til dietten. 1-0 til meg! Hehe.. Så i dag skal jeg nyte cheatday. Vi skal på taco kveld til et vennepar og skravle å spille alt for drøye brettspill utover kvelden. Haha! Yey for grownup humor ;) 

Nyt Lørdagen vakringer! 

Superdigg tights på tilbud HER // Genser HER 

//Sponset Innhold//

Bilderedigering og instagram tips

 • 28.04.2017 kl. 16:42

Gårsdagens innlegg var med uredigerte bilder og fokus på det ekte så tenkte jeg i dag å vise dere hvordan jeg redigerer bildene mine på IG og noen instagram tips da det er så mange som har etterspurt et innlegg med det. Jeg vil også si TUSEN takk for all responsen på gårsdagens blogginnlegg og IG innlegg♥ Tilbakemeldingene deres betyr så masse og jeg er så glad jeg har så herlige jenter rundt meg som dere♥

Når jeg redigerer bildene mine bruker jeg VSCO sin app for den er kjempe bra! Der kan man redigere 1 bilde som du kan bruke som et utgangspunkt og "lime" den redigeringen over på bildene dine fremover til du er lei den type redigering. Jeg liker å gjøre bildene litt kalde og øke kontrasten blandt annet. Jeg gjør som regel alltid bildene skarpere i tillegg til å øke exposure/høylys. Da øker jeg den naturlige lyskilden i bildet. (Correct me if im wrong for jeg har ikke peiling på det her egentlig!) 

Det er super simpelt! Selv jeg skjønner det. Og det sier litt.

Steg 1. Last opp bilder fra kamerarullen din!
Steg 2. Velg et bilde du er fornøyd med redigeringen på
Steg 3. Velg copy edits

Etter det så merker du alle bildene som du vil skal ha samme redigering og trykker på steg 2 igjen og da vil det stå paste edits. Vips så har alle bildene samme redigering ;) Jeg bruker ikke photoshop og jeg fjerner aldri kviser/rynker/valker eller hva nå enn det skulle være som dukker opp på bildet sammen med meg. Det synes jeg ikke er noe vits. For vi er ikke polerte porselensdukker heller. Det er lov å ha litt porer og rynker ja. Hehe.. 

Jeg har også fått mange spørsmål om akkurat instagrammen min. Alt fra hvordan jeg redigerer bilder til hvordan jeg har fått følgere osv. Først og fremst:  Ikke 1 eneste en av de som følger meg er kjøpt eller jukset til. Det er jeg veldig stolt av faktisk for guuud veit hvor mange triks som finnes for å få følgere og likes. Så lenge man betaler er det et hav av muligheter og det er det sjokkerende mange som gjør. Tro det eller ei. Det finnes jo ingen fasitt på hva som er oppskriften på suksess med mindre man kjøper det da.. Haha, men det jeg føler er noen viktige pinpoints for hvertfall meg er dette: 

- Ha et tema.. Enten det er trening, mat, mote, sminke osv. Jeg sier ikke at alle postene dine må handle om hovedinteressen din, men ha en rød tråd i postene dine og vær deg selv og gi av deg selv :) 

- Ta fine bilder.. Legg litt i det. Lager du en skål med havregrøt og noe bær så legg det litt ekstra fint og finn et fint lys å ta bilde i. Ja, det er litt den glansbilde effekten for folk flest gidder jo ikke gjøre det hver dag. Det gjør ikke jeg hvertfall, men når jeg vil vise dere så tar jeg meg gjerne tid til å legge ting pent opp så dere skal få litt vann i munnen av å se det ;) Pluss.. Det er ikke så innbydende å se en random grøt med havregryn. Det ser jo faktisk ut som oppkast. Prøv å gjøre feed´en din litt mer delikat ved å bruke VSCO appen og gjøre bildene i litt samme sjatteringer for eksempel.

- Tørr mer.. Ut av komfortsonen! Be bold, be brave! Herregud! Det var når jeg turte å komme skikkelig ut av skallet mitt jeg begynte å få følgere. Så fuck janteloven. Du er noe! Og kanskje du til og med ER eller kan bli noen sin inspirasjon eller motivasjon?♥ Vi er noen ganger litt redde for å ta plass, men på sosiale medier som instagram så er man nødt til å tørre å gi av seg selv og fronte det man brenner for og synes er gøy.

- Gjør det helhjertet.. Bry deg om kontoen din og følgerne dine, tenk at du har et lite ansvar. Hvis jeg er litt demotivert til å pelle ræva mi på trening så tenker jeg fortsatt "nei, satan! Jeg må jo komme meg ut for jeg skal jo filme DEN beinøvelsen i dag og jeg gleder meg til å vise jentene mine" Så takk til dere som gir meg motivasjon også. 

- Post jevnlig, men IKKE spam folk.. Jeg legger som regel ut 2 poster hver dag. Helst et bilde og en treningsvideo av noen gode øvelser. Noen ganger, men veldig sjeldent poster jeg 3 ganger om jeg føler det er innafor. 

Og jeg sier ikke at min redigering eller at akkurat jeg er the shit, men jeg vil vise dere hva jeg gjør med bildene mine. Det fresher jo bildene greiiit mye opp når man får litt mer kontrast og liv eller hva? Og jeg er vel ikke for drøy heller? Hehe.. Litt pønt får værra lov!

Nå skal jeg svare på mails også blir det fredagspumpen. En overkroppsøkt! Denne helgen skal brukes på kvalitetstid med min kjære. Det har vært veldig skralt med dette i det siste da jeg har jobbet non-stop. Håper det blir fint vær så det går an å gå seg en tur i løpet av morgendagen, selvom jeg gjerne kan ligge en hel dag på sofaen som det late droget jeg egentlig er. Haha!

God Fredag alle sammen! Hope it treats you well!

Helårskroppen før diett mot NM!

 • 27.04.2017 kl. 16:48

UREDIGERTE BILDER!

Okei, let´s go! Dette har jeg gruet meg ganske mye til, men det er en del av gamet. Jeg tror jeg har gruet meg mest fordi det er så jævla mye kropp! Men dette er det jeg jobber med og dette er min livstil så da blir det bare sånn da gitt. I går når jeg postet på IG at jeg nå offisielt har satt i gang med diett mot bikinifitness NM 2017 så bestemte jeg meg for å legge ut et bilde av meg og min nåværende form også. Så ikke alt bare er shredda og stramt. For det er liksom ikke helt fair. Å være off season er en del av gamet og jeg har spist godt (bulket) for å bygge optimalt med muskler. Det har også medført trange tightser og sportsbh´er som gir meg valker på ryggen, cellulitter på ræva og en realitivt oppblåst mage. Det har vært en prosess for meg og akseptere dette, jeg er ikke imun mot kroppspress eller onde tanker om min egen kropp, men jeg har hele tiden bearbeidet det og jobbet mot den lille svarte engelen på skulderen min som prøver å påpeke "skavanker". 

Og jeg må igjen si! I dette innlegget er det UREDIGERTE bilder (jeg har KUN gjort de skarpere fordi når jeg bruker selvutløser så blir bildene bittelitt mer ufokusert) Jeg har tilogmed ikke ryddet så det ligger sokker på gulvet, oppvask på bordet og gud forby!! Det grå pusepleddet mitt er ikke brettet lekkert (men random) over sofakanten, men hallo. Who cares? Haha! Ingen glansbildeblogg her altså, da finnes det andre fruer å besøke ;)

Jeg vil nå vise dere min off season bulke form og det utgangspunktet jeg har som jeg skal shredde ifra. Hvorfor? Jo, fordi jeg vil vise at jeg ikke er stram og shredda hele året før jeg går inn i fitnessformen. Jeg vil vise jenter der ute at selvom jeg trener 5 ganger i uken og spiser sunt så forsvinner ikke cellulitter nødvendigvis forde og magen er ikke konstant flat med mageruter og det er helt greit. Jeg vil vise at  jeg ikke er den bikinifitness utøveren som bare har fokus "på å komme i form igjen" Jeg er glad i kroppen min uansett om det er en mnd før konkurranse eller sånn som den er nå og jeg er stolt av hvor langt jeg har kommet med min trening og mentale reise. Selvom dette innlegget kanskje taler litt imot det så er trening mer enn bare kropp. (Ironisk at det blir nevnt i det mest kroppete innlegget jeg har hatt, men dog!) Trening gir velvære, mestringsfølelse og for meg er det en måte og unnslippe hverdagen og stress. Når jeg er på trening så koser jeg meg selvom det er et blodslit. Gains i form av muskler er det jeg jobber for og det er en bonus når resultatene synes, men det er en så lang prosess at man kan ikke bli for opphengt i det, for da kan man faktisk miste motivasjonen veldig fort. Så jeg prøver å fokusere på treningsgleden i stedet♥ Anyway! Back to formsjekken..

Det kjipeste med å komme i sceneform er at rumpa blir mindre. Ja, det er muskler under der, menneh.. La oss være ærlig. Det er mest flesk ja. Og det er jeg bare glad for♥ Jeg vil jo at det skal legge seg der fremfor andre steder, så da får det bare bety litt cellulitter her og strekkmerker der. 

Nå veier jeg 67 kg og er 1,67 cm høy. Og det er RIMELIG skremmende å tenke på at fjorårets sceneform lå på 54/55 kg. Jeg har foråpentligvis bygget litt muskler siden sist så jeg håper ikke jeg skal så lavt på vekten i år. Men jeg kjenner at tanken på at jeg skal shredde så mye skremmer meg veldig og jeg hodet strider imot! NO! DON´T DO IT! Men, jeg har bestemt meg. Jeg skal gjøre dette en gang til for å ta hevn på den kjipe 4 plassen i fjorårets NM som debutant. Nå bør jeg å ikke bli så forbanna nervøs at jeg kaprer en pallplass! Det er målet hvertfall. Kryss fingrene for meg babes♥ 

Det er mye spennende som skjer fremover og jeg gleder meg til å dele det med dere. Det er et par ting jeg ikke kan nevne ennå, men det skjer store ting i livet mitt om dagen. Shit! Men nå er det game on og fokus på skjerpingsdietten. Jeg spiser godt og jeg klager ikke. Dere ser sikker på snap at det går i god mat om dagen. Det er rart med det, men jeg blir alltid så mye mer kreativ når jeg må forholde meg til en plan. Hihi! 

Og jeg kjenner jeg føler veldig på at jeg nå har lagt ut bilder av ræva mi på bloggen, men det er ikke noe anderledes enn andre som legger ut sydenbilder i bikini på facebook´en sin. Så jeg får prøve å roe meg ned med det. Pluss at dette innlegget har ikke noe med noe noe dirty å gjøre heller. Det er en formsjekk, intet mer, intet mindre!

Jeg håper dere vil følge meg frem mot scenen i 2017 også og tusen takk for at dere er med meg hver dag♥ Dere motiverer meg så sinnsykt mye hele gjengen♥ Jeg er heldig! ♥

Instagram HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Kosthold - Fitness - What 2 eat?

 • 26.04.2017 kl. 16:42

//Reklame for jobben min som coach//

Jeg tenkte jeg skulle et av ukens innkjøp med dere. Jeg får sinnsykt mange mail angående kosthold og jeg vil gjerne dele det jeg spiser og noen fornuftige tanker rundt dette med mat og kosthold. For jeg blir fortsatt sjokkert av hva slags forhold mange har til mat og jeg synes det er skremmende at det er så mye.. Tja, hva skal jeg kalle det. Matfrykt? Ja, det er et passende ord. MATFRYKT! Smak litt på det ordet. Og slapp av. Det er et kalorifritt ord. Haha, neida! #SvartHumor

Men det som frustrerer meg veldig er at veldig få tenker over at mat faktisk er energi. Mat er næring kroppene våre trenger for å fungere. Hjernen trenger blant annet karbohydrater for å fungere og det er også en kjempefin energikilde når man trener styrke for eksempel Vi trenger også karbohydrater for et godt fungerende tarmsystem og for å regulere blodsukkeret. Proteiner trenger vi for å bygge muskler og gjenopprette kroppens vev. Fett trenger vi blant annet for at cellene våre skal fungere. Så alt har en mening! Og vi trenger en god og riktig fordeling av disse næringstoffene for at kroppene våre skal fungere og for å få resultater på trening blant annet. 

Det som skremmer meg er at de fleste tror at fett og karbohydrater er noe man legger på seg av. Og bare der misforstår vi veldig. For det er ikke det som burde være hovedfokus. Du kan spise brød, du kan spise potet og vist pokker kan du spise ris. Alt avhenger om du spiser mer energi enn det du forbruker. Dette vil påvirke om du går opp i vekt eller ned i vekt. Men husk også at hvis du tror du burde kutte alt av karbohydrater og spise lite fett så kan kroppen bli veldig lite samarbeidsvillig. Den vil ikke gi slipp på den energien den har lagret (karbohydrater og fett) og dermed vil det ikke skje noen endringer hverken på treningsfronten eller vektfronter. Kroppen går i en slags nødmodus og nekter å samarbeide. Jeg coacher flere jenter som spiste ganske lite for å gå ned i vekt, men ingenting skjedde og med en ny, god og variert kostholdsplanmed MER mat fra meg så skjedde det ting. Det virker helt bakvendt sant? Men mat er viktig! 

En annen faktor er det at om du trener fordi du vil bli sterk og bygge muskler så er det en fordel å spise godt. For hvis ikke kroppen får nok næring så har den ikke noe å bygge seg sterkere med. Så vær så snill å gi kroppen det den trenger og ikke vær redd for mat! 

Når jeg handler mat så går hjernen i denne modusen her: Proteiner - Sunne fettkilder! - Sunne karbohydratkilder! Det er rart med det, men det er slik jeg ser maten. Når jeg ser Grovt knekkebrød så ser jeg en sunn karbohydratkilde, når jeg ser avokado ser jeg en sunn fettkilde og når jeg ser rent kjøtt ser jeg proteiner. Dette er sånt man lærer seg etterhvert om man har en interesse for sunt kosthold. Jeg lærte blant annet faktisk veldig mye når jeg hadde strongbody coaching for noen år siden. Men jeg vil dele det jeg ønsker å handle på ukesbasis. 

Proteiner: Rent kjøtt av svin og storfe, fisk, skalldyr (spiser det ganske sjeldent), kylling og kalkun. Til både middag og pålegg, kesam, cottage cheese, skyr, styrkmelk, ost, egg.

Karbohydratkilder: Grovt brød, havregryn, grove knekkebrød, melk, riskaker, frukt, grønnsaker, ris, potet, fullkornpasta, søtpotet, linser, bønner. 

Fettkilder: Fet fisk, egg, nøtter, frø, ost, kokkosolje/kokkos/kokkosmelk, nøttesmør, avokado, sukkerfri sjokolade, fløte. 

Jeg liker å ha 4 måltider om dagen med høyt proteininnhold i tilleg til karbohydrater og fett. 4 måltider som er godt sammensatt med næringstoffer. I tillegg til disse fire måltidene har jeg gjerne 1-2 snack måltider som gjerne består av fett og karbohydrater da dette er en del av den daglige energien som får meg gjennom dagen og gjør at jeg har gode treningsøkter. 

I helgene har jeg cheatday som dere vet. Hehe.. Og de nyter jeg så lenge de varer! For det kommer til et punkt frem mot konkurransen i høst at jeg må kutte cheatdays. Når jeg har cheatdays så sørger jeg for å få i meg proteinene mine! For det er alt for fort gjort å spise bare usunt og dermed miste lysten på sunn mat. Og da ender du kanskje opp med å omtrent ikke få i deg noen proteiner. Sånn er hvertfall jeg. Når jeg spiser mye sukker så blir jeg mett på alt annet enn sukker. Jeg orker ikke middag eller andre næringsrike måltider, men jeg kan spise sukker og dritt resten av kvelde. Bah! Sukker ass! Whyyy! Hvorfor skal det være så sykt godt! Sukker er min rus! Haha.. Men da hjelper det å ha litt søtere alternativer slik at det er enklere å holde seg unna det i hverdagen hvertfall. 

Husk at dere kan sende meg mail på christine@strongbody.no om dere er nysgjerrig på coaching. Coachingpakken er inkludert kostholdsplan, målrettet treningsprogram samt 4 ukers oppfølging av meg for å sikre resultater! Det eneste du trenger å skrive er "Jeg er nysgjerrig" så sender jeg deg informasjon helt uforpliktet. Med coaching slipper dere å tenke på dette med mat, for det kan være vanskelig. I got it covered og lager et kostholdsplan som får deg i mål uansett hva du ønsker å jobbe mot. Og det er veldig til hjelp for mange for det er lett å gå seg vill i kostholdsjungelen med blogger og artikler full av dårlig inspo. 

Jeg håper innlegget var til nytte ♥ 

//Reklame for jobben min som coach//

Trening - Morsom og krevende core øvelse

 • 25.04.2017 kl. 19:07

//Sponset Innhold//

trening, treningsglede, treningsmotivasjon, treningsinspirasjon, treningsblogg

Jeg har jo nevnt til dere tidligere at jeg har begynt å prioritere trening av kjernen for å styrke øvelser som blant annet knebøy. Når man kjører baseøvelser som knebøy så krever det kjerneaktivering og det er ikke alltid jeg får til det like godt og det går utover knebøy teknikken. Vanlig planke er jo relativt kjedelig, selvom det er super effektivt. Men jeg tenker, hvorfor ikke gjøre det litt gøy og utrolig krevende. Og denne oppfyller definitivt disse kravene. Så på dagens overkroppsøkt kjørte jeg en plankevariant. Økten i dag var insane god og jeg hadde supergod energi! Elsker sånne dager. Gårsdagen var også sånn. Halleluja for treningsglede. Det kan ha noe med gymbuddy Ida å gjøre♥

Anyway..

Dette er en plankeøvelse med liten medisinball. Poenget her er å flytte ballen med annenhver hånd. Du skal dyte ballen så langt foran deg du klarer og dra den til deg igjen enten med samme hånd eller motsatt hånd. Og mens du gjør dette skal du røre så lite som mulig på hoftene. De skal være stabile. Du skal vugge så lite som mulig fra side til side. Hele kroppen skal være statisk og stabil. Dytt gjerne rumpa litt opp mot taket. Du skal ikke henge i korsryggen. Kjenn at magen strammes. Tenk at noen skal kunne dytte deg i siden av magen uten at du mister balansen. Kjør 3 x maks så kjenner du at du blir dødens sliten! ;)

Lykke til babes, nå skal jeg jobbe videre! En haug av frøkner som venter på planene sine! Skulle ønske jeg hadde 6 armer og 3 mac´er ;) Haha!

Video kommer på instagram btw! Og instaen min finner du HER! 

Superdigg tights HER! // Sneakers HER! // Headphones HER! // Hoodie BikBokPlankeøvelse, strongbody.no, online coach, trening, mageøvelse

Plankeøvelse, strongbody.no, online coach, trening, mageøvelse

Plankeøvelse, strongbody.no, online coach, trening, mageøvelse

 

trening, treningsglede, treningsmotivasjon, treningsinspirasjon
//Sponset Innhold//

Ny uke!

 • 24.04.2017 kl. 15:49

God mandag alle sammen♥ Jeg har vært tidenes kjipeste blogger denne helgen og det har rett og slett vært fordi jeg har så liten tid når jeg har skolehelger for det er skole fra 17-21 på fredagene og 09-18 Lørdag og Søndag. Det går noen ganger, men denne helgen har vært sinnsykt hektisk. Fredagen var kaos faktisk for det var så mye jeg skulle rekke før skolen blant annet lunsj med mamma og på Lørdag så ble jeg med 2 venninner til Oslo rett etter skolen. Det eneste jeg rakk når jeg kom hjem var å svare på mail fra jentene mine, så var det å ta en kattevask og skifte. Vi dro på uruguayansk aften siden min kjære bestie er fra Argentina/Uruguay. Etter det så dro vi ut på Lavo. Det ble noen vinglass, men det sykeste var når vi skulle dra hjem. Plutselig klarte jeg nesten ikke å gå eller snakke. Jeg er så sikker på at jeg fikk i meg noe jeg ikke skulle, altså at noen puttet noe i glasset mitt typ. Jeg hadde ikke drukket så mye og var ved mine fulle 5 hele kvelden, men når vi dro fra Lavo så ble jeg sløv som F. Jeg klarte nesten ikke gå etterhvert og heller ikke snakke. Drit skummelt! Så jeg kom meg ikke på skolen i går og lå hele dagen i senga og det føltes som om noen hadde tatt all energien jeg hadde. Jeg var ikke oppegående før kl. 18-19 tiden og da hadde jeg en hel del jobb jeg måtte ordne. Frem til det så var kvelden bra, til tross for avsluttningen. Jeg koste meg med jentene mine, det er ikke så ofte vi er sammen siden vi bor så langt unna hverandre, så det er greit å utnytte tiden når jeg først er på besøk. 

Denne uken her har jeg masse strongbodyplaner som skal ut til spente jenter og jeg har 5 treningsøkter jeg skal gjennomføre. 3 bein og 2 overkropp. Jeg kjenner jeg grugleder meg litt fordi siden jeg var syk forrige uke og ikke fikk trent halve uken så må jeg grave litt ekstra dypt for å finne motivasjon denne uken for å komme ut av slappfiskboblen. Pluss at jeg regner med at jeg kommer til å bli latterlig støl siden jeg tross alt har hatt litt fri. Det var kardiodag på skolen på Lørdag og jeg er støl fra det. Haha, snakk om å ikke løpe noenting på fritiden da. Herregud! Nah, styrketrening for min del altså! Jeg tror nesten jeg er allergisk mot kardio. Jeg sa jo jeg skulle bli flinkere til å prioritere det og at når solen og våren kom så ble det mer utendørs kardio, menneh.. Nå er det full snøstorm litt så jeg får vente litt til :P Haha!

Håper dere har hatt en fin helg! Jeg begynner smått å bli klar for ny uke.. Litt treg start, men ellers bra! Let´s GO! 

Slenger med noen random bilder fra helgen♥Oppskrift - Sukkerfri Sjokoladespyd m/ topping

 • 20.04.2017 kl. 19:20

I dag har jeg sittet å jobbet med strongbody planer fra jeg stod opp og til nå og jeg er ikke ferdig, det blir jeg egentlig aldri♥ LOVE! Når jeg har mye å gjøre og sitter mye rolig så har jeg en tendens til å bli veldig fysen. Som om hjernen min trenger en liten break med noe søtt. Og jeg er jo ikke vond å be når kroppen ber om snacks for å si det mildt. Men siden jeg fråtset meg ihjæl i påsken og nå er på diett så må jeg være litt smart og ikke ete alt jeg kommer over, selvom jeg mer enn gjerne skulle gjort det. Hehe, men nå er det skjerpings så da blir det andre boller. Eller, det blir ingen boller at all faktisk. Oh no! Dårlig humor alert! Jeg hadde noen jordbær i kjøleskapet og bananer til overs og tenkte jeg måtte lage noe med det. I påsken kjøpte jeg sukkerfri sjokolade. Både hvit, vanlig melkesjokolade, med kokkossmak og mandler. Jeg elsker at det finnes så mange gode sukkerfrie alternativer der ut nå! Det er jo lett å lage litt sunnere varianter da. Den hvite sukkerfrie sjokoladen til cavalier er latterlig god og du får den på life blant annet sammen med de andre sukkerfrie variantene. 

Du trenger: 

- Tregrillspyd
- 1 banan
- Jordbær
- Sukkerfri sjokolade
- Revet kokkosmasse
- Finhakkede mandler

Skjær jordbærene i 2 og bananene i passe biter og tre på grillspydene. Smelt sjokoladen ved å sette på en kjele med vann, legg dørslag over og en skål med sjokoladebitene. Vær tålmodig og ikke la vannet koke ihjel sjokoladen. For selvom sjokoladen ligger i en egen skål over vannet og kun blir smeltet av dampen så kan den bli ødelagt og klumpe seg om det blir for varmt. (Jeg måtte gjøre det 2 ganger for jeg dreit meg ut) Det funka bra når jeg lot vannet koke opp til maks også tok det av den varmeplaten og satt den til siden også hadde oppi skålen med sjokolade. Når sjokoladen er smeltet så bruk en liten teskje å la det renne over frukten. Om du skal ha både hvit sjokolade og melkesjokolade så smelt i 2 forskjellige omganger og gjør deg ferdig med å drysse den ene på frukten før du begynner på den andre. Dryss til slutt over nøtte og kokkosblandingen og NYT! Namnamnaaaam! Det var så latterlig godt!!Dette er jo også perfekt helgekos om man vil ha en litt sunnere dessert eller får besøk. Apropo besøk. Denne helgen skal jeg til Oslo igjen og jeg skal sove hos min wifey Natalia♥ Vi er litt som et par, men venne versjon. Haha.. Går det an å si det sånn? Jeg dør! Det er hvertfall den jenta jeg kunne kastet meg foran et tog for eller gitt en nyre til. Hun har ALLTID ryggen min og støtter meg i alt jeg gjør uansett♥ Jeg er litt usikker på om jeg pakker i kveld og drar nedover til mamma eventuelt eller om jeg gjør alt klart og står opp tidlig i morgen. Jeg er jo verdens største B-menneske så jeg kjenner jeg ikke er så gira på å stå opp fette tidlig i morgen. For bilen min skal nemmelig på verksted på Jessheim 10:30 hos de søte som hjalp meg i påsken♥

Fortsatt ufrivillig treningsfri i dag pga nyrestein eller hva F det er som gir meg så vondt i siden. Jeg går på veggen snart. Fordelen er at jeg har masse tid til å jobbe med planene som skal ut♥ Håper og satser på at det her går fort over hvertfall <3 Ha en super Torsdag!

New In - Adidas NMD

 • 19.04.2017 kl. 19:17

//Sponset Innhold//

Har dere sett de nye Adidas NMD sneakers´a som har kommet? Det er en ny slipp med så latterlig freshe sneakers at jeg har lyst til å stryke med! Et par av alle takk! #DenFølelsen ! Right up my street for å si det mildt! ♥ Zalando har et kjempe utvalg av de og dere finner de HER! Men det blir jo drit fort utsolgt til min store fortvilelse!

Så jeg skulle bestille meg et par av de sorte, men jeg var litt treg så innen jeg var ferdig med bestillingen så var de gone. Jeg ble greit frustrert da kan du si! Don´t ever come between me and my sneakers sier bare jeg. Hehe.. Men det som er så bra med zalando er at man kan sette seg opp på en slags venteliste så får man mail når varen er tilbake på lager. Så jeg gjorde det med de svarte. Vips så fikk jeg mail om at de var inne igjen og da tenkte jeg "da bestiller jeg de når jeg kommer hjem" og tror dere F meg ikke når jeg kom hjem at det var tomt igjen da eller? Jeg tenkte bare "er dette en ondskapsfull spøk fra han der oppe eller hva er det her for noe piss". Så jeg satt meg på ventelisten en gang til da og når jeg omsider fikk mail et par dager etterpå så slapp jeg alt jeg hadde i henda og bestilte med en gang! Og i går så dukket de opp i postkassen min og det var love at first sight♥ Nå har jeg satt meg opp på venteliste på et par i beige også og krysser fingrene mine for at de kommer inn! De beige ser dere HER! Jeg bestilte også en superfin crop genser med mesh i ryggen fra nike i grå og den var så fin at jeg bestilte en til i sort i går. Den er jo på salg nå også så why not ;) 

Så var jeg også så heldig og fikk tidenes pakke fra xlife.no i dag og der lå denne sinnsykt digge sømløse tightsen! Den er perfekt highwaist og sinnsykt god og stretcy. Jeg får bare ikke nok av grå tights og jeg får hvertfall ikke nok av sømløst. Det finnes ikke noe bedre å ha på. Halleluja for at det har blitt så trendy. Tightsen finnes i sort også og den kommer jeg til å bestille neste gang!

Sneakers HER! //Genser HER! // Tights HER! Dagen i dag gikk ikke helt som planlagt da jeg fikk akutt vondt i ryggen i går kveld. Jeg trodde det var muskulært og at jeg bare harr løftet litt feil så jeg tenkte ikke på det. Så la jeg meg og smertene ble værre og værre og til slutt klarte jeg ikke snu meg i senga og uansett hvordan jeg lå var det hysterisk vondt. Det spredte seg på høyre siden i midjen min under ribbeina og jeg har aldri hatt så vondt før noen gang. Jeg fikk hjelp av Kim og kom meg opp av sengen for jeg klarte ikke ligge. Og etter sikkert 1 time med hysterisk gråt hvor jeg nesten ikke klarte å røre meg måtte vi ringe legevakten. Så klokken 05:00 var jeg hos legen og det endte medalle mulige prøver og til slutt fikk jeg en stor sprøyte rett inn i bootygainsa som var for smerte og betennelse. Det er mest sansynlig en nyrestein som driver å kuker rundt inni siden min og det blir jo spennende å se hvordan det utarter seg. Jeg har fortsatt vondt, men nå er det levelig. Jeg er drit bitter for jeg har gått glipp av legday i dag og har ikke gjort annet enn å sove og ligge å slappe av fordi alt annet har vært pain. 

Jeg håper formen min er bedre til i morgen og hvertfall til helgen for da er det Oslo igjen. Det er jo ingen som har tid til å være syke! Så waste! Håper dagen deres har vært bedre enn min babes♥


//Sponset Innhold//

Trening - Core øvelse som river!

 • 18.04.2017 kl. 16:52

//Sponset Innhold//

I dag våknet jeg ganske tidlig, fikk jobbet litt også sovnet jeg igjen. Lenge leve latskapen! Snakk om påskemodus! Omsider så kom jeg meg på trening og fikk kjørt overkroppsøkten jeg hadde planlagt for dagen. Den var selvkomponert så den kan jeg dele ;) Det var fokus på skuldre og triceps og økten så slik ut: 

1. Militærpress 3 x 8
2. Arnold press 3 x 10
3. En arms sidehev 3 x 12 (kjører en arm om gangen)
4. Fronthev 3 x 12
5. Smal benkpress for triceps 4 x 10
6. Franskpress 3 x 12
7. Tricep pushdown 3 x 12

Kjør 60-90 sekunders pause mellom hvert sett. Jeg liker å ha ca 60 sek. På slutten kjørte jeg divers mage og core øvelser. Jeg er svak i kjernen så jeg prøver å unngå å bare trene "six pack" muskelen for å si det sånn. Hehe.. Ja, den er fin å trene nå frem mot sommeren, men en sterk kjernemuskulatur hjelper til i så utrolig mange øvelser som for eksempel knebøy, frontbøy, markløft, militærpress osv. Så det er viktig å ikke glemme den. #NoteToSelf 

En av de mageøvelsene jeg kjørte var denne under her og la meg bare se det sånn.. Det er next level shit! (Ja, det utrykket har satt seg i hjernen min) Den er ganske hard, men test den ut og kjenn hvordan det føles. Her er det utrolig viktig å holde kjernen stram mens man jobber og virkelig a fokus på å ikke ha for svai rygg. Når du løfter rumpa skal du bevege beina frem og tilbake annenhver gang. Se bildene under. Jeg kjørte 3 x 10 pr bein så total pr runde ble det 20 spark. Strikken vil gi ekstra motstand slik at du virkelig må jobbe med å stabilisere og stramme kjernen. Absolutt verdt å teste om du vil prøve noe nytt ;)

Det kommer video av denne øvelsen blant annet på instagram senere så følg med. Instagrammen min finner du HER! Nå må jeg løpe! Ha en super dag babes!♥

Icaniwill tights HER! // T-Shirt Basic fra Only // Sneakers Urban // Hodetelefoner HER! (Disse er jeg drit fornøyd med!)
Nå har også xlife.no masse tilbud på icaniwill! Just sayin!

//Sponset Innhold//

 

  

Påske Rehab!

 • 17.04.2017 kl. 19:14

//Reklame For Jobben Min Som Coach//

Påsken er straks over og vi går tilbake til rutinen våre. Forhåpentligvis. For det er faktisk drit vanskelig å komme back on track om man har tillatt seg å skeie ekstra mye ut og sklidd vekk fra rutiner i hverdagen. Påsken er jo kos og for mange (inkludert megselv) så forbinder jeg kos med mat, kaker og godteri. Slik har jeg alltid vært. Når jeg skal kose meg ekstra så er det som regel mat jeg tenker på. Noen er jo faktisk sånn at de forbinder kos med velvære og kanskje unner seg en spa behandling eller går til negledama og støper nye negler. Jeg tenker automatisk på mat og søtsaker som det matvraket jeg er. Og det er faktisk latterlig vanskelig å slutte å være et matvrak. Haha! Trust me.. I know. Jeg prøver å si til meg selv nå som påsken er over at det er ikke så farlig å komme tilbake til rutinene for jeg MÅ jo ikke ha sukker. Weeeeell.. Så går det en halvtime da og jeg kjenner jeg får sånn panikkfølelse inni meg fordi det er så mye godterirester i skapet og jeg må gjennom en evig kamp av en mindfuck for å la vær å hive innpå all godis. Jesus christ! The struggle is real sier bare jeg.. Og jeg regner ikke med at jeg er den eneste som har det slik. 

Sukker er avhengighetskapende uten tvil. Faktisk like avhenighetskapende som kokain! Under her ser dere et bilde av en hjerne på sukker og en hjerne på kokain. Det går ikke an å unngå å se likheten og det er faktisk skremmende. For det er ikke rart vi sitter etter påsken og nesten rister av abstinenser når vi har spist ørten påskeegg og masse godis. Jeg snakker også her for meg selv for jeg har vært helt drøy. Jeg har et virkelig stort problem med å fråtse. Når man først setter i gang så har man en lei tendens til å bare fortsette fordi underbevistheten vår "trenger det". Skummel utvikling om man ikke klarer å stoppe det. 

Noen tips til å komme ut av sukkerrusen: 

- Spis proteinrik mat. Det metter lenger og man klarer kanskje å unngå å gå å fyse på noe hele tiden. 
- Spis mat som stabiliserer blodsukkeret som fiberrike grønnsaker, grovt brød og nøtter.
- Lag sukkerfrie alternativer
- Lag søte måltider som dekker søtsuget. Bruk sukkerfri youghurt, lag en god smoothie osv.
- Distraher deg selv dersom du konstant tenker på å spise det som ligger i skapet. Gå deg en tur, rydd i klesskapet, finn på noe ;)
- Kvitt deg med det som ligger igjen etter påsken eller fjern det fra kjøkkenskapene slik at du ser det hele tiden. Noen ganger har jeg ikke lyst på noe før jeg ser det. Haha.. Og da ender det opp med at jeg spiser det bare fordi jeg tilfeldigvis åpnet akkurat det skapet.

 

Jeg har tillatt meg selv å kose meg i påsken, men jeg vet at hvis jeg fortsetter med denne typen utskeielser og ikke får kontroll på fråtsingen min så vil jeg heller ikke klare å komme i mål med min form til bikinifitness NM. Sjanseløst faktisk. Så nå er det tilbake på planen min! Og det er det som er så rart som jeg har nevnt tidligere. Så lenge jeg har en plan å følge så klarer jeg faktisk å holde meg i nakkeskinnet. Da kommer jeg i mål og da klarer jeg å ikke gå bananas. Rart at en papirblekke med en matplan skal bestemme om jeg får suksess eller ikke, men så enkelt er det faktisk. Jeg har jo også bulket vinteren gjennom. Det vil si ligget i et stort kalorioverskudd for å bygge muskler. Så uansett om jeg skulle stilt til NM eller ikke ville jeg satt megselv på en matplan slik at jeg fikk shreddet litt til sommeren. For å spisse formen. For det er faktisk ikke kriminelt å ville gi den lille ekstra justeringen for å føle seg fresh i bikini. Sommerkroppen blir liksom snakket litt ned på, men for meg er det bare logisk at vi går litt all in før sommeren hvis vi føler vi har behov for det♥

På bildet under er min såkalte SK2016 og der var jeg fornøyd og hadde ikke noe behov for å shredde mer enn det frem mot NM i fjor. Når jeg ble lavere i fett% enn dette så begynte jeg å mistrives, men det kan jeg lage et eget innlegg om.


-SK 2016-

Let´s DO it! Hvis dere er klare for å komme i gang ordentlig etter påskens fråtserier og er nysgjerrig på hvordan min coaching fungerer så ikke nøl med å sende meg en mail på christine@strongbody.no ♥ Det er helt uforpliktende og det eneste dere trenger å skrive er "Jeg er nysgjerrig" så sender jeg dere informasjon om hvordan det hele er lagt opp♥ Coachingpakken er inkludert kostholdplan, treningsplan og 4 ukers oppfølging av meg for å sikre optimal progresjon og fremgang! Jeg vil også bare si at dette ikke er noe torsk og brokkoli matplan. Helt vanlige matvarer som man spiser ellers i hverdagen. Det kan enkelt kombineres med familielivet eller samboer♥

//ReklameForJobbenMinSomCoach//

Next level shit!

 • 16.04.2017 kl. 16:47

Det her er litt skummelt!! I går kveld så satt jeg å stuka med youtube kanalen min. Det er ikke noe særlig å skryte av nå og jeg er egentlig litt flau over hva som ligger der pr dags dato. Jeg prøvde jo å bruke youtube i starten av bloggingen min slik at jeg kunne legge ut treningsvideoer på bloggen, men jeg fikk det ikke særlig til for å si det mildt! Så det ble til at jeg ikke brukte den og egentlig dreit i hele kanalen. Ikke det at jeg noen gang satset på å få til noe bra der altså, just saying. Jeg la ikke sjela i det for å si det sånn. Haha! Men nå så har jeg veldig lyst til å gjøre mer VLOG fremover. I Løpet av sommeren er det sykt mye som skjer og hovedattraksjonen er jo selvsagt bikinifitness oppkjøringen mot NM i September og forhåpentligvis Arnold Classic som er en konkurranse i Barcelona uken etter NM. Det er også noe som skjer i mnd skifte Juni/Juli jeg ikke vil si helt ennå som jeg gleder meg hysterisk til! Og det er ikke palmesus for det vet dere jo om ;)

Grunnen til at jeg vil starte VLOG via youtube er fordi jeg føler jeg lettere kan få frem meg og min personlighet og samtidtig få frem mer ekte følelser. Glede, lykke, sorg, fortvilelse, stress osv. Jeg er en veldig følsom person og blir lett rørt. Om jeg er glad så viser jeg det i nesten en slitsom grad for noen og mye av dette er mer gøy å vise enn å skrive noen ganger tenker jeg da. Også går det ann å være litt mer kreativ når det kommer til innlegg :) Humor i hverdagen er driiiit viktig for meg og jeg vil ta dere med inn i mitt univers på ordentlig. Det høres jo sikkert skikkelig klisje ut da. Haha! Men jeg tror at mange har et inntrykk av meg som kanskje ikke helt stemmer. Jeg har alltid fått et litt sånt bitch bimbo stempel, men jeg er egentlig det stikk motsatte, selvom jeg kanskje ikke ser sånn ut. Det føler jeg også jeg kan få bedre frem via en youtube kanal. Pluss at jeg er ikke veldig flink til å ta bilder og gjøre ting fancy schmansy sånt sett, så da er det bedre for meg med video kanskje? Om jeg skjønner noe av det da, for jeg er teknisk tilbakestående. Hehe.. 

Jeg har vokst veldig sammen med instagrammen og bloggen min og jeg forstår nå at jeg faktisk bidrar litt til andres treningsglede og motivasjon. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle vise så mye av min egen hverdag, det jeg driver med og jeg hadde hvertfall ikke trodd at noen var interessert i det heller egentlig. Det høres sykt arrogant ut, men det er jo sånn det er. Og jeg er så evig takknemmelig for at jeg har dere som titter innom bloggen min og følger meg på instagram. Dere motivererer meg beyond det jeg noen gang trodde var mulig! Dere aner virkelig ikke♥ Jeg vil fortsette å spre den treningsgleden i gode og onde dager og vise mer av hvem jeg er. Det sitter ganske langt inne å skulle gjøre VLOG fordi man får jo litt sånn. "Hvem tror du at du er" følelse og jeg har opp gjennom livet alltid hatt veldig dårlig selvtillit, så mens jeg stadig utvikler meg og tør å vise mer av meg selv så må jeg tråkke mer og mer utenfor komfortsonen og tvinge meg selv til ting jeg ALDRI hadde turt for bare 2 år siden. Men dette er det jeg elsker å drive med så hvorfor ikke prøve å gjøre det enda mer gøy! Og det vil selvsagt alltid være folk som snakker om det jeg driver med på en ikke superkul måte, men om jeg skulle brydd meg om det kunne jeg ikke gjort det jeg elsker og heller ikke jobbet med det jeg brenner for så det får bare være♥ 

Så i går satt jeg og prøvde å lage en header til kanalen slik at den ser litt finere ut. Jeg forandret litt på navnet som tidligere var "Christine K.". Men jeg vet ikke om det nye "Christine Kamphaug" er registert/godkjent ennå for det var litt stuk.Time will show. Er det bare jeg som synes det er vanskelig å fikse sånt som dette? Haha.. Jeg må virkelig sette meg inn i det. Jeg måtte prøve 100 forskjellige ganger før den så bra ut på mobil. Det er ikke den mest proffe headeren, men jeg har laget den helt selv og er drit stolt. Haha! Store barn med tekniske utfordringer som mestrer = STOR glede! Men jeg liker så godt det bildet jeg har brukt at jeg faktisk vurderer å bytte header på bloggen og gjøre noe av det samme. Jeg ANER ikke hvordan jeg setter inn en ny header eventuelt, men det kan jeg kanskje forske meg frem til. Er litt flau over hvor lite flink jeg er til dette her. Det får meg til å føle meg urgammel, men fuck! Jeg skal da lære det en gang.

Jeg håper dere vil følge youtube kanalen min når jeg starter ordentlig. Things are in motion og jeg tror dette blir drit gøy! Jeg grugleder meg, men altså! Hvor farlig kan det være da. Og kom gjerne med forslag om det er noe dere ønsker jeg skal lage et VLOG innlegg om♥

Youtube kanalen min finner dere HER! Og det er IKKE lov til å mobbe de gamle videoene altså! Haha.. Dør litt av flauhet! Men stay tuned for nye videoer♥

Trening - Dropsett for bakside lår og rumpe!

 • 15.04.2017 kl. 21:23

Før vi farta avgårde mot Oslo i dag så var det en tur på gymmen. Jeg har spist heeeeelt latterlige mengder med bakst, godteri og is denne påsken og jeg klarer ikke slutte. Jeg som egentlig er på diett :O Stort UPS! Jeg tror jeg må på sukker rehab altså. Latterlig hvor mye jeg klarer å trøkke i meg. Når denne påsken er over så er jeg NØDT til å komme på riktig spor når det kommer til NM formen. For den må begynne å spisses nå for at det ikke skal bli for kjipt å komme i den formen. Jeg har noen planer fra og med uken som kommer angående NM formen også kalt SK2017. Haha.. Eget innlegg kommer ;) 

Et dropsett dere bare må teste for rumpe og bakside lår er dette! Etbeins strakmark med stang også gå direkte over på etbeins strakmark med vektskiver i hendene. God damnit den reiv i rumpe og bakside lår! Øvelsen blir litt ekstra hard når du setter det beinet som ikke jobber opp på en kasse for da blir det minimal belasting på det og det fremre benet må stå for mesteparten av arbeidet og det kjennes for å si det mildt. Jeeeez! Men, det er sånn vi liker det right? Hehe.. Feel the burn! Dropsett er når du kjører en øvelse med vanlig arbeidsvekt og når du har tatt alle repetisjonene i et sett så går du ned på vekten også kjører et nytt sett uten pause. Dropsett = dropp vekt mellom hvert sett uten pause mellom settene enkelt forklart :)

DROPSETT - ETBEINS STRAKMARK MED FOT PÅ KASSE:

TEKNIKK:

- Det fremste benet skal være nogenlunde rett med en naturlig knekk i kneet
- Stram kjernen/magen hele veien ned og opp, pust ut når det blir tungt på vei opp
- Senk stangen nedover inntil kroppen mens du skyver rumpa bakover
- Løft stangen hurtig, men kontrollert opp og skyv hoften frem mot stangen (Som et lite jukk.. Haha)

Jeg kjørte 3 x 10 pr bein. Det er video nederst i innlegget babes! Jeg håper dere tester den for det er en knalløvelse enten du gjør et dropsett eller kjører den alene. 

God Lørdag fininger!♥BS6qd52BM3X

Ikke som planlagt!

 • 14.04.2017 kl. 18:39

Endelig hjemme! Disse 2 dagene her ass.. Som dere kanskje fikk med dere på snap i går så skjedde det noe veldig rart med giret på bilen min. Jeg fikk jo hysterisk anfall og ble drit frustrert for jeg trodde at hele girkassen på bilen min hadde gått rett til helvette for å si det mildt. Så snapper jeg jo det og etter en halvtimes tid tikket det inn en melding fra ei søt jente som har bestilt coaching av meg hvor hun forteller meg at kjæresten hennes driver verksted på Jessheim og at du kan hjelpe meg. Altså! Finnes det slike mennesker liksom? Det er påske OG røde dager som F også er det faktisk noen som gidder å bruke tiden på å hjelpe meg. Jeg blir så utrolig glad da! Så i dag på formiddagen kom de å titta på det og jeg kjørte bilen på verksted. Han fikset problemet på 1-2-3 og byttet til og med lyspære for meg siden den hadde gått. Og igjen må jeg bare si! Finnes det slike mennesker, herregud så latterlig snilt. Jeg er evig takknemmelig og jeg kom meg hjem til Rena. De reddet resten av påsken min for å si det mildt. Nå kan jeg endelig gjøre noe av det jeg hadde planlagt i påsken og det skal bli deilig. Jeg har en del strongbody planer som skal lages, jeg skal trene og har noen innlegg jeg vil få ut. Nå kan jeg senke skuldrene og kose meg hjemme de neste fridagene♥ Jeg håper været er fint for jeg har lyst til å komme meg litt ut. Og de siste dagene har det blitt en del utskeielser for å si det mildt! Men hei! Det er påske da ;) Hehe.. 

Forresten sykt fornøyd med denne røde cropped adidas tank toppen jeg kjøpte på URBAN på Onsdagen. Hadde egentlig tenkt til å bruke den på trening, men den er jo like fin ellers♥ 

Ha en super langfredag alle sammen, håper påsken deres har vært fin så langt! ♥

Sneakers HER! Jeans BikBok // Topp URBAN // Hoodie H&M // Jakke ONLY
Gårsdagens killer rumpeøkt!

 • 12.04.2017 kl. 22:03

Her kommer den heftige bein og rumpe treningsøkten jeg kjørte i går. Holy fuckballs den var latterlig god (les: vondt) Det er litt sånn elsk/hat det der, men jeg vet at when it hurts, it grows.. Hehe! Jeg ville kombinere litt tunge øvelser med litt mer isolerte øvelser. Dette er en treningsøkt jeg virkelig anbefaler om det er fokus på bein og rumpe du vil ha. Programmet så slik ut: 

1. Dype knebøy/frontbøy med strikk over knærne 4 x 12 (film nederst i innlegg)
2. Beinpress 4 x 12
3. Leg extension 4 x 12
4. Bakover utfall 4 x 8 (Film nederst i innlegg) 
5. Utfall i kabel med fremre bein på boks 4 x 10 (Film på nederst i innlegg)
6. SS - Kabel squats med 3 x 10 (film nederst i innlegg)
- SS - Strakmark i kabel 3 x 10 (film nederst i innlegg)

Om du er litt ny i knebøy og du ikke er helt trygg i øvelsen kan du kjøre noe vi kaller goblet squats. Da holder du en kettlebell eller vekthantel i hendene foran brystet og setter deg rett ned. Husk å press knærne ut til siden på vei opp og ned. Et annet tips jeg vil anbefale er å kjøre beinpressen tung som fy, men ikke så tung at du må dytte ifra meg hendene på knærne osv. Hold gjerne hendene dine i toppen av setet du sitter i over hodet  Denne økten reiiiiv i rumpa og jeg er så støl i rumpe og bein atte FY! 

Sjekk ut filmene helt nederst i innlegget. 2 Stk med forskjellige øvelser♥

Lykke til superbabes. Let´s get bootylicious ;) Husk å følge meg på IG for flere treningsvideoer! IG HER! 

BSwfprNhFX5
 

Tattoo Time!

 • 12.04.2017 kl. 09:02

I dag drar jeg til Notorious Ink i Oslo for å bli ferdig med sleeve´n min. Jeg håper hvertfall vi blir ferdig!♥ Gleder meg noe helt enormt! Jeg har jo egentlig en haug med tattoo planer, men etter jeg fikk små "kjeft" av Coach Line så velger jeg å utsette disse til etter NM. Jeg hadde jo planer om å starte på neste prosjekt med en gang jeg var ferdig med armen og nemlig ta en såkalt "under-boob" Dere har sikkert sett det. Tattoveringer på ribbeina rett under puppene. Jeg vil at den skal strekke seg ut til sidene i litt samme stil som jeg har på armen. Men når Line sier det IKKE er gunstig med hensyn til en topp plassering i bikinifitness så må jeg være fornuftig å vente noen mnd desverre. Og det er jo nettopp det jeg går for. Pallplass! 1 ussel plassering bedre enn i fjor så blir det å konkurrere utenlands! Selvom hele meg skriker etter å tattovere under-boob´en så må jeg holde igjen. Det er den tattoveringen jeg gledet meg mest til. Og grunnen til at jeg faktisk valgte å kjøre sleeve´n på underarmen er jo nettopp det at det ikke ødelegger for konkurransen. Jeg ville ikke tattovere over skulder, biceps og triceps. Det høres jo helt høl i huet ut, men det er viktig for meg. Pluss at jeg synes underarmsleeve er drit kult da ;) 

Siden bikinifitness går mye på estetikk og skjønnhet så kan faktisk tattoveringer ha noe å si om man kjemper om en plassering med en annen for eksempel. Da kan hun uten tattovering ha en fordel. Det er derfor jeg skulle ønske jeg var stor og muskuløs nok til å konkurrere i body fitness. Det er jenter med mer muskler enn meg da for å si det sånn. Haha.. Hadde sett ut som en 10 åring ved siden av de, men en dag!! Kanskje om mange år så har jeg klart å bygge med en såpass stor pakke at jeg kan konkurrere i bodyfitness♥ Man må aldri slutte å drømme og det er ingenting som heter å drømme for stort! Husk det ;) Selvom det er et syyykt langsiktig mål så har jeg flere delmål på veien dit for å holde motivasjonen gående♥ Jeg tror jeg kan skimte lys i enden av tunnelen langt der borte. Hehe.. Det handler bare om å ikke bli påkjørt av toget på vei dit. Haha! Shit jeg har dårlig humor! 

Nå skal jeg pakke ned noen ting og huske å få med meg lader og greier. Det glemte jeg jo sist. Det var supert når jeg satt 4 timer og 3 av de var uten støm ish. Jeeez! Følg meg gjerne på snap om du vil være med på dagen♥ CHRISUNIVERS ♥ Senere i dag kommer gårsdagens bein/rumpe økt som var helt insane god! Den vil dere ikke misse. Jeg er helt gåen og super støl i ræv og lår. Hoho.. Sånn går det når man gjør litt andre ting enn vanlig. Nyt Onsdagen babes! Nå er det straks påskeferie♥

Musikk i mine ører!

 • 11.04.2017 kl. 17:49

//Sponset Innhold//

Tid for trening! Ah.. Deilig! Det er sol, påske og legday! Jeg har noen tanker om en god beinøkt jeg deler med dere om den blir så god som jeg tror, noe jeg regner med! Hehe.. Og jeg er litt ekstra motivert fordi jeg har vært så heldig å få et par sinnsyke trådløse headphones fra SUDIO og nye sneakers som poppet opp som en overraskelse fra x-life.no. Jeg har ønsket meg sånne type hodetelefoner drit lenge også fikk jeg disse så det er HELT GULL! De er jo så freshe i design at det blir som et kult tilbehør til treningsantrekket. Lord de er så sweet! Det spørs hvor lenge de er hvite da, med tanke på at jeg som regel har trynet fullt av foundation, men det får da være. (De finnes i sort også. Sånn, til dere fellow foundation sisters) Vanligvis så trener jeg uten musikk fordi det spilles på et stort anlegg på styrketreningsrommet i militærleiren der jeg trener, men med disse er det god nok kvalitet til at de stenger den andre musikken ute og jeg kun hører min egen sweet´e musikk! Ooooh jeg er gira! 

Det er veldig variert hva jeg hører på når jeg trener, men i dag kjenner jeg at jeg er i litt sånn rock/metal humør. Litt girlpower musikk gjør seg nok også. Oh yes! Hihi.. Det er noe med det å finne riktig musikk til riktig treningsøkt. For noen ganger føler man seg litt bad ass og andre ganger trenger man litt oppmuntring.  Jeg laget et innlegg om hva slags musikk jeg trener til og favorittsangene mine HER!  Sjekk gjerne ut om dere trenger inspo til nye sanger. Nå skal jeg komme meg opp og ut etter en hel dag med jobb skal det bli deilig å bevege kroppen litt♥ My kind of break! 

X: Hva slags musikk hører dere på når dere trener og har dere noen sinnsykt gode sanger jeg bare MÅ legge inn i spotify listen? Jeg liker ALL musikk så alt av tips taes imot♥

Sneakers HER! // Heaphones HER! // Tights HER! // Genser HER! // Sportsbh H&M // Caps XXL
//Sponset Innhold//

Treningsglede

 • 10.04.2017 kl. 19:44

Hvis jeg skal si det er en ting som er viktig for å få progresjen og fremgang med treningen sin så er det å finne treningsgleden. For hvor ble den av og har det noen gang vært der? Jeg føler at man kan miste litt fokus på akkurat det med treningsglede og faktisk ha det gøy på trening. Alt trenger ikke være perfekt hele veien og man har dager som er bedre enn andre. Det er ikke noe fasitt svar på at når man trener veldig mye så er det go hard or go home hele veien. Misforstå meg rett, for jeg elsker innstillingen. Jeg liker jo tanken på det å gå helt apeshit på gymmen og løfte tungt å være sterkere enn forrige økt, men sannheten er at vi har jo gode og dårlige dager og det merkes på trening. Det er viktig å ikke bli FOR besatt av å være så forbanna rå hele tiden. For noen ganger spiller ikke kroppen på lag og om det er fordi det er en psykisk underliggende faktor som stress eller at man er i en dårlig periode i et forhold eller om man bare har spist litt dårlig de siste dagene det har fuckall å si for poenget er at da er det viktig å lytte til kroppen og ikke miste motivasjonen fordi man kanskje ikke klarer å ha fokus på å yte maks. Det er jo ikke slik at "om du ikke går all in å er beastmode på gymmen hver økt så får du ikke resultater" Neiiii.. Resultater kommer over tid og med både gode og dårlige økter. Kontinuitet er key! Just keep going! #NeverGiveUp!

Jeg tror at om man blir for besatt av at man skal være 110% hver økt og resultatene skal komme etter hver økt og man forventer endringer hver dag så mister man fort motivasjon. For trening er noe man gjør for å føle seg bra. Den indre faktoren av velvære. Og jeg tror det er viktig og holde litt fast på denne og ikke bli for besatt av å se seg i speilet etter hver økt "har rumpa mi blitt litt større nå?" "har biceps blitt større da tru?". Akkurat når det kommer til endringen av kroppen så kan dette ta tid, så her gjelder det å være litt tålmodig. Noen får raskere resultater enn andre, men dette har med treningsprogram, kosthold, gener, treningsfrekvens også litt andre faktorer. Men på et basic nivå så er det viktig å fokusere på den gleden man får av å faktisk trene. Den innvendige gleden av å faktisk få ræva si på gymmen. For det er jo litt av en bragd egentlig når vi ser på hvor hektiske vi er i hverdagen hele gjengen. Folk jobber livet av seg, kanskje de har unger, pendler, lager middag til hele familien. Det er lett å sette seg i sofaen å bli der, så når man kommer seg ut skal man være litt stolt. 

Vi burde ha mer fokus på at vi trener for å trives, indre velvære. Ja, det er gøy å bli sterkere, det er gøy å pushe seg selv og resultatene kommer så lenge vi gjør dette til en vane og da er det viktig å ha det gøy på veien. Jeg tror nøkkelen til suksess er å finne treningsgleden. Hva enn det er for akkurat deg! Det er forskjellige hos alle. For vi blir motivert og inspirert av forskjellige ting. Tren det du synes er gøy. Gjør det for deg selv og elsk prosessen♥ Kjenn på den følelsen av at du gleder til deg å trene og at gymmen er er bra sted å være♥

Tren fordi du elsker kroppen din / Ikke fordi du hater den

En jævla fasade!

 • 09.04.2017 kl. 19:49

Når det kommer til kropp og utseende så er det mye man kan gjøre for å "pynte" på fasaden og 1 utgangspunkt kan se helt forskjellig ut bare ved å gjøre noen få endringer. Og det gjelder jo det meste. Vi pynter på så og si alt. Hjemmet vårt, livet vårt, utseende vårt, forholdet vårt, kroppen vår osv. Og det er jo ikke rart at noen ikke føler de strekker til når noen er flinkere til å "pynte" på fasaden enn andre. For mange legger veldig mye i nettopp dette med å få ting til å se perfekt ut. Man går inn på sosiale medier og ser at alle har det så fint. Alle er så blide. Alle er så lykkelige. Alle har magemuskler og elsker å trene. Alle har det perfekte forholdet, barnet og huset. Bilen er ny og det er en glansbildeeffekt uten like. De fleste gjør det, men noen legger sjelen sin i det og har oppegående blogger, instagrammer og facebook´er. Aldri noe rot i hjemmet, blide unger, blid sjæl og ikke minst et fantastisk forhold og livet på stell. Hjemmelaget mat hver dag og skittentøyskurv som aldri renner over. Kroppen er stram og alltid de "riktige" antrekkene. 

Jeg får jo litt vondt i sjelen av dette. Også tenker jeg meg litt om og jeg er jo med på det jeg å for faen! For jo.. Når jeg tar bilder av meg selv så drar jeg en posering som ser flatterende ut. Jeg vil jo være fornøyd med det jeg legger ut og jeg vil se fin ut, men så tenker jeg jo på sånn i ettertid at... Jeg ser jo ikke sånn ut hele tiden. Jeg har gode vinkler og ikke fullt så gode vinkler. 

Når jeg tar bilder så bruker jeg å dra en type "hip pop". Jeg skyver hoften ut slik at jeg får frem litt mer muskler i bena og jeg synes det ser fint ut, men jeg går jo ikke rundt å ser sånn ut. Hell 2 the no. Skulle jeg gått rundt med beinet sånn hadde jeg jo sett skada ut. Haha! Men det gjør seg jo veldig da. Men under her ser dere et vanlig bilde hvor jeg står fra siden og et "hip pop" posering. 


Ingen flex/stå helt normalt VS hip pop poseringen


Normal fra siden VS en god vinkel
Uredigerte bilder

Og jeg vil jo si at bildet til høyre er mye mer livlig og spennende å se på enn et rett opp og ned bilde, men da bidrar jeg kanskje til at jenter får et urealistisk syn på hvordan de skal se ut når de står i speilet å ser seg selv fra siden og det vil jeg jo ikke. Det å posere er en kunst. Tro meg! Vi bikinifitness jenter øver i flere timer over flere mnd før vi skal på scenen for å vrenge kroppen vår i de mest mulig flatterende poseringene for å få frem de trekkene vi ønsker å fokusere på. Og det å posere på scenen og øve posering er en treningsøkt i seg selv. 

Og jeg vil ikke si at jeg er super drøy på det, for en av mine største frykter er å møte noen som følger meg også skal de bli "skuffet" fordi jeg så mye bedre ut på instagram fordi jeg hadde vrengt kroppen inn i syke poseringer som gjorde at det så ut som rumpa mi var 3 ganger større, låret 3 ganger større og midjen 3 ganger smalere. Jeg har lagt meg til en vane å posere slik, rett og slett i mangel på fantasi til å gjøre noe annet. Jeg er egentlig (tro det eller ei) en jente som aldri har tatt særlig mye selfies eller bilder av seg selv. Rett og slett fordi jeg har hatt en ræva selvtillit hele livet, men etterhvert som instagrammen min vokste så turte jeg å slippe meg mer og mer løs og tråkke utenfor komfortsonen min. Det er jeg veldig glad for!

Så kjære jentene mine! Jeg beklager så masse om jeg noen gang har fått dere til å føle dere utilstrekkelige. Jeg er LANGT ifra perfekt. Jeg har både strekkmerker og en haug med cellulitter. Flasser i hodebunn gjør jeg å. Haha.. Jeg har det rotete hjemme og jeg er ikke alltid blid. Men jeg prøver det beste jeg kan og noen dager er det 110% og andre dager er det 50% og sånn er livet. Ingen er perfekte, ingen er feilfrie og i stedet for å henge oss opp i cellulitter og strekkmerker så kan vi heller være glade for de tingene vi er fornøyde med. Jeg blir også påvirket av reklamer og instagram når det kommer til kropp, Har ikke mennesker porer lenger liksom? Eller nupper på huden. Joda, men det er masse filter og photoshop. Og ja, jeg legger filter på bildene mine, men det er for å lage en viss stemning på instagram blant annet. Jeg legger på filter og justerer lys/skygge/dybde/skarphet, men jeg fjerner ikke rynker/poser under øya, Jeg gjør ikke ræva mi større/midjen min smalere, jeg fjerner ikke kviser eller justerer hvor i ansiktet øya mine sitter. Så langt har jeg ikke gått. Og ja, folk kan gjerne skyte meg for at jeg poserer på bildene mine, men tenk så kjedelig instagram hadde vært om jeg stod rett opp og ned da. Da velge jeg heller å lage et innlegg slik som dette innimellom♥ Jeg kan lage et eget innlegg om hvordan jeg redigerer bilder med litt før og etter redigering så dere får se hvis det hadde vært noe.


Cellulitter som synes gjennom tightsen har de fleste jenter og det er HELT GREIT! Det skal ikke være tabu å ha cellulitter for faen

Uredigert bilde

Jeg føler dere kjenner meg såpass godt nå og vet at jeg ikke er noen "phony balony". Jeg har delt mine ups and downs, vært ærlig og jeg har ikke prøvd å være noe annet enn det jeg er. For jeg er meg selv til enhver tid og er det noe jeg har lært opp igjennom så er det faktisk det at det å være meg. Det er helt greit! Jeg er bra nok og jeg er fornøyd. Jeg har helsen min og gode venner. Jeg har valg i livet som gir meg mulighet til å uvikle meg og vokse som menneske. Tenk på alle som har det jævli. Barn som sulter og narkomane som bor på gata. Det finnes større problemer i verden enn om jeg har cellulitter eller ikke. Og hvis noen ser de og tenker "driver ikke hu med fitness da, hu burde vel vært litt strammere" så får de bare tenke det. Ingen er perfekte og det skal vi ikke være heller. 

Vær takknemlig for det du har, de du har og hva du kan gjøre ut av ditt eget liv om du ønsker det♥ Du har evnen til å velge å lære og elske deg selv, være takknemlig og sette pris på det du har. Ikke la hverdagen din bestå av å finne feil i speilet. 

Jeg håper jeg kan bidra til å være et godt forbilde når det kommer til styrketrening og kosthold selvom jeg drar en liten hip pop på bildene mine i blant. (les: kanskje alt for ofte?!) Men jeg prøver ikke å være noe annet enn jeg er. Jeg som andre vil vise mine bedre sider og prøver å gjøre bilder litt mer spennende enn rett opp og ned. Men kanskje jeg skal bli flinkere til å vise noen dårlige sider også. Hehe.. 

Nyt resten av Søndagen deres. Kvelden min brukes på jobb. Mange planer som skal ut så bli sittende resten av kvelden med det♥

Sunnere snack som dekker søtsuget

 • 07.04.2017 kl. 13:40

Noe av det beste jeg vet å snackse på når jeg er på diett er dette! Riskaker med philadelphia med freia sjokoladesmak. Hvis dere ikke har smakt den philadelphiaen ennå så har dere gått glipp av noe♥ Jeg synes det smaker bedre enn nugatti. No joke! Også er den sånn ca 10 millioner ganger sunnere enn nutella/nugatti mht sukker innhold og kalorimengde. Så disse riskakene nytes med god samvittighet når søtsuget melder seg. Og det har det gjort de siste dagene. Jeg har fått shark week som bare aldri startet ordentlig så jeg har egentlig hatt en skikkelig kjip uke med masse magevondt. Og når jeg får uka mi så får jeg helt sinnsykt søtbehov. Da er disse veldig fine å kunne spise med god samvittighet som snack/mellommåltid. Det er også fine som en pre workout snack for litt ekstra energi på trening :) 

Denne helgen er jeg i Oslo igjen. Nå går det helt rundt for meg for jeg har så mye å holde på med. Jeg har jo en annen jobb ved siden av coaching og jeg har jobbet der 4 dager denne uken. Det har resultert til at jeg satt oppe til 02:30 og jobbet med planer i natt fordi det er en prioritet. Så jeg trenger virkelig flere timer i døgnet føler jeg, men det går seg til da det blir en liten justering på den andre jobben i form av at jeg skal være der maks 2 dager pr uke fremover. Det er nødt til å bli sånn Jeg trenger virkelig all min tid til coachingen da det har tatt helt av og jeg elsker det♥ Det finnes ingenting bedre enn å se jentene mine lykkes♥

Nå må jeg hoppe i dusjen for jeg skal dra om ca 1 times tid. Fortsatt ikke pakket og må rette ut håret. Hvordan i HELVETTE dette skal gå det får være en annen sak. Haha.. 

Nyt fredagen vakringer og GOD PÅSKE♥3 kostholdsmyter!

 • 06.04.2017 kl. 16:36

Påstand: Karbohydrater gjør deg tjukk! 

Nei! Karbohydrater gjør deg ikke overvektig. Karbohydrater gjør oss like overvektig som proteiner og fett. Jeg føler det er på tide at vi knuser disse mytene nå. For når skal vi skjønne at kalorier er kalorier uansett hvor det kommer fra. Ja, det finnes gode og dårlige kalorier. Og vi vil jo ha i oss havregryn som karbyhydratkilde fremfor sukker som karbohydratkilde for eksempel, men for å gjøre det enkelt så er det det daglige kaloriinntaket ditt som avgjør om du går opp i vekt, ned i vekt, bygger muskler, mister muskler osv. Og uansett hva målet ditt er så er det viktig å ha en riktig sammensettning av de forskjellige næringstoffene.

Karbohydrater binder litt vann, derfor kan man føle seg litt oppblåst, men det er helt normalt og gjelder for de fleste. 

Påstand: Du bør helst ikke spise karbohydrater sent på kvelden!

Nei! Hvorfor i all verden skal man ikke det da? Her kommer vi tilbake til dette med det totale kaloriinntaket. Du kan fordele maten din utover dagen som du selv ønsker og det er ikke sånn at du ikke bør spise mye før du legger deg eller etter klokken 8 for eksempel. Dette er gamle myter som gjerne stod i magasiner i "gamledager" som jeg ville kalt det. Jeg vil heller si det er et pluss å spise et kaloririkt måltid for da har kroppen godt med næring når den restitueres. Men noen kan synes det går utover nattesøvnen å spise mye før de legger seg, så dette er jo veldig individuelt.

Påstand: Proteinpulver gjør at du legger på deg! 

Nei! Nok en gang kommer vi tilbake til det daglige kaloriinntaket. Selvfølgelig finnes det noen proteinpulver med mer kalorier enn andre, men proteinpulver vil ikke gjøre deg overvektig med mindre du drikker 30 shakes om dagen. Akkurat på samme måte som at noen brødskiver om dagen ikke gjør at vekten din øker, men spiser du 20 brødskiver så kan det kanskje skje noe i form av vektøkning. Shakes er fint å ha i treningsbagen dersom du er på farta så du får i deg proteiner etter trening. Det og en banan er supert som ettertreningsmåltid. 

Som dere ser så handler det om det daglige kaloriinntaket. Faktisk kan man spise bare usunt å gå ned i vekt så lenge du ligger i kaloriunderskudd. Men dette er jo ikke noe vi ønsker. Og på samme måte kan du gå opp i vekt av å spise usunt. For det er noe som heter for mye av det gode også. For eksempel nøtter. Vi hører jo at nøtter er sunt og det er det ingen tvil om at det er. Men om man har en nøtteskål stående fremme er det fort gjort å spise halve dagsrasjonen din bare ved å spise nøttene fra skålen. Så alt med måte. Det gjelder absolutt alt. Man kan spise alt, så lenge det er riktige mengder mht hva målene våre er♥ Og det er absolutt ikke lett å finne ut av dette selv. For man skal ha en riktig fordelig når det kommer til næringstoffene også. Så man kan gå seg bort i kostholdsjungelen. Hvertfall med alle blogger, artikler, og synsing rundt omkring. Jeg opplever at veldig mange at jentene jeg coacher spiser ALT for lite og i tillegg feil fordelig på næringstoffene. Det er derfor de ikke får  progresjon i treningen sin. Mat er viktig når vi trener♥

Spis sunt og fornuftig. unn deg litt kos i helgene og nyt♥ Mat er glede og energi! 

 

 

Trening - 2 Skulderfavoritter

 • 05.04.2017 kl. 19:27

//Sponset Innhold//

Jeg blir så frustrert. I går fikk jeg ikke blogget og heller ingen film til instagram. Det er ikke kult for jeg har jo en rutine jeg følger, men noen ganger kommer det noen kjepper i hjulene som gjør at ting ikke blir like enkelt å få til. Beklager, jeg håper dere tilgir meg ;) Men i dag vakre sjeler har jeg fått til det jeg hadde planlagt og jeg har 2 knallgode skulderøvelser å dele med dere♥

Jeg har jo startet på den nye programmet mitt som jeg fikk av Coach Line. Min kollega og fitnesscoach♥ Hu sendte meg et syreprogram fra helvette og dag 2 er gjennomført. Jeg har kjørt gjennom hele overkroppen på disse to dagene også er det bein i morgen. Jeg kjenner jeg gruer meg maks til beinøkten. Hvor det er så høyrepetisjon at det er latterlig. Så latterlig at jeg nesten er redd folk på gymmen lurer på hva F jeg driver med. Haha! Men dette er et hardcore volum program. Jeg vil jo bygge muskler som en gærning og jeg har gjort mange forskjellige programmer frem til nå, men jeg har ikke prøvd et slags program som dette så jeg tenker at jeg drar nytte av det så det blir utrolig spennende fremover når jeg ser hvordan kroppen responderer. Hvem vet, kanskje det er det beste programmet jeg noen gang har hatt. Så selvom deg er anderledes så skal jeg ikke kimse av det.

Anyway! Let´s get down to shouldertalk! Skuldre er utrolig viktig i bikinifitness så jeg trener ganske mye skuldre. Alt fra skulderpress, arnoldpress, militærpress, fronthev, sidehev osv. Og i dag på det nye programmet så var det blant annet skuldre på menyen. Jeg hadde trent skuldre uansett om jeg drev med bikinifitness eller ikke for jeg synes det er nydelig med feminine former kombinert med fine skuldre og en sterk rygg. 

 

Sittende facepulls mot bryst: 

Her jobber du med bakside skulder, noe som er viktig om man sitter mye foran pc på jobb/fritid. For da kan man lett utvikle en dårlig holdning og skuldrene kan bli veldig forover roterte. Da er det viktig å styrke bakside skulder for å motvirke dette. Trekk albuene rett bakover og før håndtaket mot halsen/oversiden av brystet, Bare ikke vær for ivrig for jeg smalt den hardt i haka første repetisjonen. Haha.. Klønetryne!

Fronthev i kabel: 

I denne øvelsen jobber du med fremside skulder hovedsakelig, men også midtre skulder. Denne øvelsen er så god og SÅ tung! Prøv deg frem på det laveste og kjenn etter. For her er det viktig med strake armer hele veien. Teknikk fremfor tyngde sier jeg alltid til jentene jeg coacher♥ Kjør for eksempel 3 x 12.Håper dere tester de ut! Resten av kvelden bruker på strongbody planer! Jeg har masse jobb som venter på meg og det er så utrolig gøy! Tusen takk til dere jentene som ønsker meg som coach♥ Dere gjør hverdagen min helt fantastisk og det gir meg så mye å hjelpe dere på veien til suksess! Jeg sitter seriøst med tårer i øynene flere ukesrapporter og jeg er utrolig stolt av dere♥ Det skal dere bare vite! 

Nyt kvelden videre superbabes. Senere kommer det video på instagram av disse øvelsene så sjekk de gjerne ut om du er usikker på teknikken. Instagrammen min finner du HER! 

Tank topp HER! // Sneakers HER! // Tights fra x-life.no (Utsolgt) 

//Sponset Innhold//

Oppskrift - Kyllingspyd med lun salat

 • 03.04.2017 kl. 18:01

Det er mandag, vi går på en ny uke med nye utfordringer. Vi skal slå oss selv fra forrige uke og vi skal være enda råere enn vi var forrige uke. Are you with me! Hehe.. Jadda, det er alltid godt med litt pågangsmot på mandager. Den blir jo ikke bedre enn vi selv gjør den til så det er bare å gyve på med godt humør. Min mandag startet forøvrig med en stressende morgen og at jeg kjørte i grøfta fordi det var sporete, glatt og jeg satt meg fast. Er det da man sier kjærringer bak rattet? Nei, jeg skylder på værguden som gjør veien helt jævli å kjøre på. Meeeen, det gikk fint så jeg smiler enda. Ingen skader på bilen så da er det good. Hehe.. 

Anyways.. Jeg lagde en super god salat til middag i dag. Den må dere bare teste ut. Det tok ikke lang tid i det hele tatt og dette er perfekt å ha med som lunsj på jobb/skole. Proteinrik salat med masse smak og næring både i form av vitaminer, fett og karbohydrater i tillegg til protein. 

Du trenger: 

Spyd:
- 2 stk trespyd
- 1 liten kyllingfilet
- Kikkoman
- Siracha hot chili sauce

Salat: 

- Brokkoli
- Asparges topper
- Spinat
- Squash
- Gul paprika
- Champignon
- Tørket tranebær
- Pinjekjærner
- Gresskarkjerner

Skjær kyllingen i små terninger. Bland 2-3 ss kikkoman sammen med 1 ss siracha chilisaus som marinade på kyllingen. Tre kyllingen på spydene og pensle med marinade. La gjerne trekke i 5 minutter om du er tålmodig. Stek med lokk. Når spydene er ferdige legger du de til side. Ha i 3-5 ss vann i pannen og stek/damp brokkoli, spinat, squash, champignon og aspargestopper i 3-5 minutter under lokk. Ta av lokket og stek i 1-2 minutter til slik at noe av vannet damper vekk. Hell over brokkoli blandingen på tallerken og strø over gul paprika, tranebær og kjernene. Drypp litt frisk sitron over om du ønsker.

Nyyyyt♥ Ha en nydelig mandag videre! 

Bikinifitness - Planer og hva som skjer fremover!

 • 02.04.2017 kl. 17:34

//Reklame for egen jobb//

God søndag babes♥ Jeg koste meg på Oslo Grand Prix i går og jeg må si det var litt av et motivasjonsboost å se jentene på scenen. Det er faktisk helt vilt å tenke på at jeg stod der for bare 6 mnd siden. Og alle de følelsene i kroppen kom tilbake når jeg luktet den intense spraytan lukten som er rundt utøverne. Haha.. Det er en litt spesiell lukt, men det var minner og jeg kjente et lite savn. For det å være i "fitness bobla" er rimelig intenst og spesielt. 

Jeg fikk jo møtt Coach Line og hun har ikke sett meg siden NM for vi snakker jo bare på mail, snap og telefon siden hun holder til i Trondheim. Så nå var jeg jo så spent på hva hun synes om formen min og åssen jeg ser ut nå. Jeg fikk gode tilbakemeldinger og hun sa jeg hadde bygd bein så det er da enda godt! PHEW! Det er jo helt sinnsykt at jeg må "vise meg frem" til henne for å få en vurdering på formen. Men det er sånn fitness er og man blir vant til slike formsjekker. Det er viktig slik at veien mot scenevekten er fornuftig og så sunn som mulig for min del. 


To bilder fra gårsdagen!

Så nå er planene fremover som følgende: 

Diettstart denne uken:  Jeg har et kaloriantall å forholde meg til slik at jeg ikke klikker helt i godteriavdelingen hver dag slik som jeg har gjort typ siden NM. Line sa jo også at jeg kommer raskt i form så det er ikke snakk om noe super strengt nå, menn det viktigste er bare å få kontroll på næringen så jeg bygger muskler optimalt uten at jeg putter i meg alt sukkeret :) 

Spisedag: Det får jeg fortsatt ha. Jeg følger jo typ et strongbody opplegg nå og da har jeg en kveld i uken jeg koser meg med det jeg måtte ønske uansett om det er sjokkis eller is. Eller begge deler ;) Hehe.. 

Nytt treningsprogram: Fra og med i morgen har jeg fått et 6 dagers volum program av Line som er HELT vilt! Jeg hater det allerede og jeg har ikke kjørt det enda. Det kommer til å bli så vondt. Vi snakker 1 sett på 50 reps i visse øvelser. Bare så dere skal få en indikasjon på hvor syrete det er. Det er delt i 2 med 3 syredager og 3 vanlige dager. JESUS jeg tror det blir MYE banning, svette og ganske sikkert noen tårer også. Haha!

Palmesus: Jadda! Jeg skal på palmesus!! Hehe.. Jeg og Ida har VIP Weekendpass på palmesus takket være kjærsten hennes Espen så det er megastas! Dette blir siste festen før NM i September. Når palmesus helgen er over så går jeg over på "fitness dietten" hvor det kuttes litt mer om det er behov for det. 

Planlegging av bikini: Oh yes! Guuud så mange fine det var på scenen i går og jeg bare satt å spekulerte på hvilken farge jeg ville ha. Jeg har sykt lyst på vinrød/blodrød med litt lysere røde steiner, men vi får se hva det blir til. Jeg avtaler nok et møte med Frøydis som jeg gjorde i fjor så jeg får prøve litt forskjellige farger og modeller. 

Sandefjord Open og NM i september: Yes! Da skjer det og Line har store planer for meg. Hehe! Hun sier jeg skal ta pallplass så drar vi til Arnold Classic og stiller i Barcelona! Så målet mitt med NM2017 er å kvalifisere meg til Arnolds! Det er 1 plass bedre i fjor som må til og jeg er jo livredd, men det føles godt å ha et mål å jobbe mot. Jeg vil ikke skuffe Coach Line, meg selv eller dere så jeg skal jobbe knallhardt på trening og gjøre alt for å slå fjorårets 4 plass i NM. Denne ganger han jeg mer muskler og vet hva jeg går til så jeg har stor tro på at jeg klarer å være roligere og mer samlet. Jeg har lært av forrige gang og er nå klar for å virkelig jobbe med det jeg feilet litt på i NM. Jeg dreit meg jo ut på i-walken og snubla omtrent, snudde meg feil mot dommerne og var DRIT STRESSA! Nå skal jeg jobbe veldig med å finne en indre ro og gjennomføre sceneopptreden med litt mer grace om jeg kan si det sånn. Hehe.. 


...ON FLEEK

Jeg er så utrolig glad for at jeg har dere med meg på bikiniftness reise nr 2 og jeg skal være flinkere til å dele med dere enn forrige gang. Som sagt vil jeg få til en liten vlog på youtube hvor jeg tar opp alt mellom himmel og jord når det kommer til trening og fitness, kosthold, utsekeielser, opp og nedturer, morsomme ting og personlige ting. Slik at dere virkelig skal få bli bedre kjent med meg når jeg går fra vanlig treningsnarkoman til resting bitchface bikinifitness utøver. Haha.. Det er utrolig viktig for meg å vise dere hvor krevende det er og at dette ikke er for alle. Jeg vil dele hele prosessen slik at dere får et innblikk at veien til scenen er hard. 

En ting jeg kan si med en gang er: Jeg kommer IKKE til å opplyse om spesifikk diett, antall kalorier eller 110% hva jeg spiser mengdemessig i løpet av en dag. Dette er informasjon ingen har noe godt av å vite og jeg vil ikke at det skal bli brukt på noen som helst negativ måte. Diett skal rådføres med profesjonelle og jeg vil ikke bidra til noen form for spiseforstyrrelse fremming. Dette er det samme som jeg gjorde i fjor for noe av det folk er mest nysgjerrige på er "hvor mange kalorier spiser du hver dag" Det er personlig! Alle er forskjellige og om du hadde spist det så betyr ikke det nødvendigvis at du vil komme i sceneform eller ha noe som helst utbytte av det på noen måte.Jeg håper dere forstår dette♥

Og hvis dere er klare for å ta fatt i sommerkroppen 2017 eller bare vil komme i bedre form så send meg gjerne en mail på christine@strongbody.no så kan jeg sende deg mer informasjon om hvordan coachingen er lagt opp. Bare skriv "jeg er nysgjerrig" så sender jeg deg info helt uforpliktende. 

//Reklame for egen jobb//

5 Tips til cheat meal og tips til sunnere snacks

 • 01.04.2017 kl. 17:33

God Lørdag jenter! Jeg har jo startet på en skjerpings diett nå. En liten en bare for å kontrollere dagsinntaket så jeg ikke spiser kake hver dag, men jeg kommer fortsatt til å unne meg cheat day da det er vesentlig for meg slik at jeg beholder motivasjon så lenge jeg kan. Etterhvert kuttes jo denne også så jeg skal nyte det mens det varer! Det er noen ting vi må huske på når vi har cheat day som jeg synes er viktig, for hele poenget for min del er at det er en belønning fordi jeg har vært flink de andre 6 dagene i uken og da skal man kose seg uten dårlig samvittighet. De fleste sitter med en skamfull følelse etter de har unnet seg litt usunnheter og det er så feil for da er hele poenget borte. Vi er bare mennesker og vi har faktisk lov til å spise kaker og godteri så lenge vi er flinke å ikke gjør det hver dag :) 

5 Tips for et cheat meal: 

1. Ingen skyldfølelse! Det er ikke lov! ;) Nyt det, kos deg, dette har du fortjent. Hvis du får dårlig samvittighet så er poenget borte!

2. Planlegg spisedagen din. 

3. Ikke glem det du har lært om sunne valg og porsjonsstørrelser. Det burde ikke være fråtsing fra morgen til kveld som jeg har gjort alt for mange ganger.

4. Gi deg selv et spisevindu. Ikke klikk på alt du kommer over for hvis du prøver å komme i form så vil du kanskje ødelegge for deg selv. Spis for eksempel gode proteinrike måltider på dagen og spise godteriet/cheat meal på kvelden.

5. Spist er spist og vær fornøyd med det du unner deg, ikke la cheat day fortsette i 3 dager til. Kast gjerne godteriet du har igjen om du ikke klarer å la være å spise det dagen etter. 

Og hvis du føler du vil kose deg litt uten å spise masse usunt så er det noen tips under her for deg som vil ha noen søte sunne alternativer, for man må ja absolutt ikke spise stratos og ben & jerrys selvom det er mega digg! Hehe.. 

Tips til deg som vil ha en litt sunnere snack:

?  Oppskåret frukt og bær m/ vaniljepropud

?  Kalorifri gele med vaniljepropud ? Oppskrift gele: bløtlegg 10 gelatinplater i en skål og la ligge i 5 min, kok opp 6 dl vann og 4 dl saft. Ta kjelen av platen og klem forsiktig ut vannet av gelatinplatene og rør inn i saftblandingen til oppbløst. Avkjøl over natten

?  Sukkerfri vaniljeis m/ varme/friske bær (varm fryste bær i en kjele m/ stevia vaniljesøtning. Smak til så det blir søtt nok)

?  Proteinpannekaker m/ sukkerfri vaniljeis og bær

?  Popcorn (helst uten olje om det er å få tak i)

?  Grete rhoede sukkerfrie kokkosboller, generelt sukkerfritt godteri

?  Smelt sukrin sjokolade og dypp jorbær i. (Men husk at selvom sjokoladen er sukkerfri er den fortsatt kaloririk.)

?  Del opp ulike proteinbarer og putt i en skål som smågodt. 

Nå skal jeg straks fikse meg litt så blir det inn til Oslo og se jentene i teamet også blir det ut å spise cheat meal med hele gjengen etter OGP er ferdig♥ Kanskje vi sees? Isåfall så får du huke tak i meg å si hei ;) 

Ha en super Lørdag alle sammen!

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no