Lørdagsjobbing og cheat day..

 • 30.04.2016 kl. 11:16

Heisann,

I dag har jeg jobbe Lørdag og jeg skal jobbe 09-18:15. Det er ikke særlig gøy for å si det mildt. Hele Lørdagen går bort på jobb og 2 timer og 15 minutter pendling. Da blir helgen borte for å si det mildt. Man føler man kommer hjem også er hele Lørdagen over.

♥ Converse ♥ Et sikkert vårtegn! Selvom det er super uggent vær ute så er det offisielt vår når jeg begynner å bruke converse igjen.
Det hender jo jeg sniker til meg en dag på vinteren også, men da får jeg som regel lide for det vet at jeg fryser ihjæl.

Jeg har sørget for at jeg overlever dagen med disse nødproviantene. Og siden det tross alt er Lørdag så kjøpte jeg en new energy nøttebar. 
Den kom best ut i test av tv2 hjelper deg faktisk på næringsinnhold og sukkernivå av små bar´s i samme kategori. Det er sunt fett i den i form av nøtter også er det selvfølgelig litt sukker og sjokolade, men det er ikke det værste man kan ryke på hvis du får lyst på litt sjokolade.

Med en kvarg og en questbar så får jeg dekket litt av mitt daglige proteinbehov også sprer jeg disse to med mellomrom så jeg får et javnt påfyll.
Det er også proteiner i tillegg til karbohydrater i havrepolarbrødene som jeg skal spise ganske mange av. Og jeg må jo bare se at jeg gleder meg noe enormt til jeg kommer hjem fra jobb for da er det brownie baking for alle pengene! 
Det er jo spisedag i dag så jeg har store planer om å innta varme nybakte brownies med sukkerfri is toppet med bær. Det skal bli så sinnsykt godt.

Og til middag i dag så blir det tapas med all slags godt♥
Skikkelig kose Lørdag!

Jeg var forresten så fysen i går atte fy! Også var jeg ganske sulten før trening og måtte ha litt i magen. 
Og mens kjærsten klinte til med en wiener pølse som pre workout så var jeg flink og kjøpte meg en nutrilett bar som kun har 99 kcal. Haha!
Bare for å ha noe magen så er den et supert alternativ. Den gir jo ikke all mulig energi siden det kun er 99 kcal. For husk at kalorier ER faktisk energi. 
Men for å dempe den sulten litt så er den super for det er ikke kult og trene med hul mage eller hva? Og beinøkta i går var SUPER! Så den hjalp litt på spirit´en.Ikke glem og følg med på bloggen de neste dagene eller instagram for det kommer en giveaway i nærmeste fremtid. 
Instagrammen min kommer du til HER! 


Ha en nydelig Lørdag alle sammen♥

Trening, progress bilder av rygg og treningsvideo..

 • 29.04.2016 kl. 22:29

(sponset innhold)

Okei, gårsdagens treningsøkt var bare episk! Alt var bare riktig og jeg blir sterkere og sterkere for hver uke som går. For en skyv! 
Jeg både elsker og hater treningsprogrammet jeg holdet på med nå, for det er sykt hardt, men FY og jeg får igjen for det. 
Jeg har kun kjørt det i en mnd og jeg ser faktisk stor forskjell på meg selv kun etter en mnd. Så jeg fikk et lite progresjonshopp om man kan kalle det noe sånt.

 

Det ble selvfølgelig en skamløs photoshoot i selfie speilet før jeg dro hjemmefra, men det var av en spesiell grunn og det er nemmelig den nye toppen min.

Jeg har vært så utrolig heldig og fått lov til å plukke meg ut noen favoritter fra www.xlife.no og da klikket jeg hjem denne fantastiske saken blandt annet.
I LOVE IT! Rett og slett! ♥ Jeg har aldri vært så fornøyd med en treningstopp før. 

Den sitter knallbra, den er ikke for lang og den er helt rå i ryggen. Så man får vist frem hva man har jobbet så hardt for! 

Trykk HER for å komme direkte til toppen hvis du fikk lyst på en selv!♥ Og husk at X-Life kjører greenfriday frem til midnatt i dag så du får 20% på alle varer pluss av masse andre gode tilbud som 35% på alt fra craft! Jeg har bestilt meg en sømløs thights fra craft blant annet♥ 
(tilbudet gjelder ikke better bodies eller gasp)Er det rart jeg elsker den.. Ehm.. Nei!
Et par knips til (les: 30) så var det of til gymmen.I går så var det rygg på planen og er det noe jeg elsker så er det å trene rygg. 
Man ser fort fremgang og blir fort sterk!Nedtrekk med bredt grep. 

You got to earn your wings♥Her ser jeg godt utvikling på ryggen min. Det har blitt mer volum. Og det er noe jeg har følt at jeg har manglet. 
Volumet ser jeg har kommet på hele kroppen min og det er en stor stjerne i boka og gir MASSE motivasjon til å pushe på hver eneste økt!
Jeg driver ikke med unnasluntring eller halveis opplegg her nei!

Okei, så til dagens anbefaling! 

SITTENDE FACEPULLS:

Facepulls er en av mine favoritt skulder og øvre rygg øvelser! Den er så sinnsykt god og man får kjempe god kontakt med musklene.
Jeg har gjort den stående helt til nå. For det begynte å bli for tungt og stå og jeg brukte kroppen mer enn jeg ville når jeg skulle trekke den mot meg. 
Og det vil jeg ikke ha noe av.

Så.. Fordelen med sittende er da at det blir MYE mer isolert fordi du får et helt annet spenn i kroppen og som dere ser har jeg satt en kasse foran benken som jeg kan ha beina opp mot. Dette gjør også at kroppen er mye mer stabil. Kjør 4x12 så får du godt utbytte.Jeg følte jeg bevegde kun armene og hadde super kontakt med skuldre og rygg. 
Jeg har laget en treningsvideo til dere så dere får se teknikken ♥

 

                                               Ag2RGu2UOWw

Denne anbefaler jeg på det sterkeste! Gi meg gjerne tilbakemelding i kommentarfeltet om du prøver den ut.

Så.. Det var bildene fra Torsdagsøkten! Ukens siste legday kjørte jeg i stad. 

Og etter det var det selvfølgelig tid for fredagsburgere! Bacon er gains som går rett i rumpemusklen! Haha! Multitasking på kjøkkenet med blogging og matlaging. Superwoman sjæl..

God helg og takk for at du tittet innom min treningsblogg ♥


(sponset innhold)

På farta - True Transparancy smakstesting og Adidas obsession..

 • 28.04.2016 kl. 14:43

Titter innom fra mobilen kjapt, for nå er jeg på tur til Oslo og til True Transparancy sitt HK og skal teste noen nye smaker de driver å skal vurdere i forhold til nye lanseringer. Det er jo super spennende å få være en del av og jeg er så spent på hva slags smaker de kommer til å presentere👑

Men siden jeg er super fan av de 3 typene jeg har smakt til nå har jeg ingen tvil om at jeg vil gå derfra med noen nye favoritter💖

Jeg har jo en del kjøring til Oslo så jeg har tatt med meg noe godt å knaske på i bilen så ikke jeg møter opp der hangry for å si det sånn. Det er stemning type ikke god. Haha..

Jeg kjøpte også havrepolarbrød i tillegg til den naturlige nøttebar'en og en questbar. Da har jeg en fin blanding karbohydrat, proteiner og sunt fett. Bra næring på farta😊 Trenger ikke være noe mer komplisert enn det altså😉 Jeg spiser jo polarbrødene uten noe pålegg fordi jeg synes det smaker bolle, men det hender jeg kliner til å har på noe rent kjøttpålegg eller ost f.eks.

Også MÅ jeg bare innom Urban på Oslo City for å plukke oppe denne fantastiske saken!

Det er jo den jeg hadde på meg her om dagen i sort og jeg elsker den! Jeg har lett nettet rundt etter den hvite med sorte striper, men den er utsolgt OVERALT! Heldigvis var jeg jo i møte på Strømmen på Tirsdag og da var jeg innom urban og fikk de til å ringe rundt og sjekke om noen hadde den og jaggu hadde ikke Oslo City str. 34🙌 Halleluja øyeblikk!

Jeg er så spent på de nye smakene! Gleder meg masse😊 Dette er de tre jeg har smakt. Det finnes også med pære smak. Hva blir det nyeste tilskuddet i TRUE familien tro? 💖

#treningsblogg #hverdag #fitnessblogg #helse #antrekk #outfit #adidas #sporty #torsdag #blogg #april #spent #glad #morsomt #sponset #spons #urban #truetransparancy #lunsj #sunnmat #frokost #sunn #sunnere #proteinrik

Tirsdagstrening og tips..

 • 27.04.2016 kl. 11:35

Først er jeg bare nødt til å vise dere denne fine sportsbh´en jeg kjøpte før helgen♥ Er den ikke fin?
Du får den på H&M for kun 179,-


Så over til gårsdagens økt. 
Det var mage, skuldre og triceps som stod på treningsprogrammet i går og jeg gleder meg alltid til denne økten.

Jeg kjører blant annet disse øvelsene:

→ Skulderpress med hantler
→ Omvendt Flies
→ Tricep Push Downs
→ Tricep KickbackOg med min lille TRUE boks er jeg fit for fight. Aldri en økt uten!

↓ Tricep push down ↓​
En av favorittene.↓ Tricep kickback ↓Super fokusert på tricep kickback for å få den riktige kontakten med muskelen..
Her er det viktig og holde overarmen tett inntil kroppen og fokusere på å "flexe/stramme" tricep når du er helt på toppen.
Hold den gjerne i 1 sekund. Eller bare et lite stopp i toppen for å oppnå super kontakt.

Husk på alle tricep øvelser: Hold albuene tett mot kroppen! 

Og dere tenker kanskje.. Tricep.. Er det noe vits? Hvor er den henn da? Holder det ikke med biceps.
Og la meg bare si deg at NEI, det holder ikke med tricep.

Vi trener tricep fordi den faktisk utgjør 2/3 deler av armen vår. Den er større enn biceps og det er viktig og trene triceps for å få fine armer.
For vi vil jo ikke ha grevinneheng right? Naaah.. Tror ikke det. Og det kan du forhindre ved å trene triceps og stramme opp armen ved å få mer muskelmasse. Så hvis du ikke trener triceps i programmet ditt så ta med disse 2 øvelsene og kjør 4x15 på hver av de så dekker du det behovet.
Putt det inn sammen med overkroppsøktene dine eller de dagene du kjører skulder eller biceps.♥
Økten i går var knall god og effektiv! Jeg hadde korte pauser og fikk skikkelig pump. Jeg økte også på hantelpress skuldre og klarte 4x10 kg med super god muskelkontakt. Jeg begynner å se god utvikling på både bein, rumpe og armer. Hurra! ♥
Jeg kjenner at jeg har en jevn progress og det er så gøy å øke i noe hver økt og samtidig kjenne forskjell hver uke.

Nå må jeg bare være flink og følge opp på maten og fortsette kuttet mitt på 250 kcal så får ikke dette bli annet enn bra!Nå skal jeg straks komme meg til legen og få tatt allergi sprøyte. For nå er jeg i lusen form pga pollen. Blir helt slått ut.
Etter det er det trening. Det er legday IGJEN og jeg er fortsatt enormt støl fra mandag så det blir jo deilig. Haha..

No pain, no gain♥

Men jeg skal ha på meg den nye fine thightsen min fra xlife så motivasjonen er på topp!
Se så fin den er♥ ELSK! Den gjør enhver dårlig dag fin for å si det mildt. Happy colours♥Trykk HER for å komme direkte til thightsen hvis du fikk lyst på en selv♥ 

Ikke glem å følge meg på instagram for daglig treningsinspirasjon og treningstips!
Trykk HER for å komme til min IG♥


(Sponset innhold)

Outfit on fleek..

 • 26.04.2016 kl. 20:39

Jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker dette antrekket og som et lite avbrekk fra alle treningsinnleggene mine kommer nå et lite dagens antrekk innlegg.. Det må vel være innafor selv på en treningsblogg. Sporty spice for alle penga..

Nå er det tid for trening.. Innlegg om økten kommer i morgen♥

Knebøy fra helvette..

 • 26.04.2016 kl. 00:28

Ja, jeg har ikke andre ord enn helvette.De mandagsbeinøktene mine er bare helt sadistiske. Eller, la meg rette meg selv. ALLE 3 beinøktene mine er helvette. 
Haha! Men man må faktisk bare tvinge seg igjennom de og gjennomføre og vite at man har gitt 110%. For jeg svikter ingen andre enn meg selv om jeg ikke gjør det. Det er det som går igjen oppi hodet mitt når jeg konstant må overtale meg selv om å ikke gi meg. "kom, igjen du klarte det sist" "ikke faen om du gir deg nå" 
Helt schizofren men det fungerer. Tenkte jeg skulle dele en video av knebøyen min i dag. Jeg ser at teknikken min er vesentlig forbedret og det er en drøm! Nå har jeg faktisk kjørt de siste gangene uten belte bare for å teste og det har gått bra. Så beltet har automatisk forbedret teknikken min så kroppen er innlært på den riktige teknikken nå føler jeg. 

       kyt_k_coBNA

Jeg er kjempe fornøyd med utviklingen på knebøyen min og jeg kjenner at det går i riktig rettning. Jeg økte med hele 2 kg i dag så totalen var 44 kg. Og etter 5 sett med beinpress og hoppende utfall blant annet så synes jeg faktisk det er kjempe bra. For beina mine er så utmatta og ødelagte når jeg kommer til knebøy at jeg faktisk ikke tror jeg klarer å gjennomføre. Men det er bare masse kranglin i hodet mitt så går det alltid. Og takk f for det. For hvis jeg hadde vært en quitter så hadde jeg ikke kommet noen steder. Det handler om å alltid pushe seg og teste grenser. Øke 1 og 1 kg om så. For husk.. 


"Small progress, is STILL progress"Husk å aldri gi opp! For du klarer det du vil klare! Og ikke vær redd for å øke og teste grenser! 
Du klarer det nok! ♥

Jeg er gravid..

 • 24.04.2016 kl. 19:44

Det er ikke til å legge under en skuff.. Eller hva nå enn man sier nå til dags. At dette.. Dette er serious shit! Jeg føler meg et nr for lite og det kan dere kanskje skjønne..

I have a food baby! Dette er meg AKKURAT nå, kom nettopp hjem fra hyttetur og jeg har endevendt bagen min (som dere ser pga den henslengte genseren på gulvet) etter den mest behagelige treningsthightsen jeg har at the moment for nå skal jeg stikke opp og ta en ryggøkt. Takk gud for denne sømløse drømmen av en thights som jeg trenger sårt just nu. Jeg har spist meg fordervet i helgen. Jeg nekter å være en treningsblogg som kun viser perfekt kropp hele tiden. Så her.. Værsågod.. Check it out! Jeg orker ikke prøve å holde den inne en gang. Det er for mye jobb.
Og jeg overdriver ikke heller. Den står rett ut og er steinhard!

 

Jeg har så vondt og det er så sykt ubehagelig. Og det er ingen andre sin feil enn MEG!
For når man ikke har en sperre i hodet sitt på når man skal slutte å dytte ting inn i munn så blir det slik.
Det må være en sykdom.. Jeg evner ikke å begrense meg selv når det kommer til mat, kaker, godteri og andre søtsaker. 

Dette er det sukker karbohydrater gjør med meg! 

Jeg går fra dette (bildet er tatt for typ 4 dager siden):Til dette:Er det ikke brutalt? Det ser jo ikke ut som samme menneske en gang. 

Altså det er ingen krise, for kroppen er normal om 2-3 dager igjen så det har jo ikke så mye å si i det lange løp. 
Jeg ville bare vise dere at det er ikke alltid det er magemuskler og definisjoner her.
Ingen er perfekte og alle i hele verden blir oppblåst som en ballong innimellom.
Gravid eller ikke!

Men nå går jeg og magen min å trener så dere får nyte søndagen videre! ♥

Chill lørdag på hytta og cheat day..

 • 23.04.2016 kl. 19:17

For en lat og deilig morgen! Stod opp til familiefrokost og det var så kos. Hvor deilig er det ikke når mor disker opp med masse deilig og man slipper og gjøre noen ting. Hehe.. Siden det er Lørdag så måtte jeg jo starte dagen med nugatti! Zero da♥ Den er døds god og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg ikke smaker forskjell på zero og den med sukker. Så der er det ingen tvil om hvilken du burde velge neste gang du er i butikken. Og sammen med havrepolarbrødet mitt var det himmelsk godt!

Skyr med friske jordbær, mango og granola og litt vannmelon ved siden av så var frokosten komplett♥Etter frokost så var det selvfølgelig bare å komme seg ut i solveggen. Fy så deilig og kjenne sola steiker. Nå gleder jeg meg helt vilt til sommeren♥
Og til å farge håret mitt ferdig. For nå begynner jeg å bli lei av den oransj aktige fargen. Jeg skal heldigvis til frisøren om ikke så alt for lenge og da blir det sommerfresht. Typ litt mørkere i bunn og grå/hvitt resten♥Og med den oransje dotten på hodet og tekoppen i hånda var jeg i 100% chill modus! Love it!♥

Nydelig utsikt og deilig stillhet!Sofagris.no !Skulle egentlig ut en liten tur, men så kom det plutselig en snøstorm så da var det bare rett inn igjen og under pleddet. Hihi..
Jeg elsker å late meg på sofaen når man alikevel er på hyttetur og skal koble av. Men satser på at det blir en liten tur ut i morgen♥Gikk heller inn og spiste et lite mellommåltid..Nå skal jeg kose meg videre med denne lille saken.. Altså.. Bare se på den da! Den er jo helt magisk. Også er det sjokolade inni.
Sweet mother of namnam! Jeg kunne spist kun sånne resten av livet faktisk. Sammen med noen doughnuts og cronuts innimellom slagene. 
Kakegale kvinnfolk! Er bare bittelitt fornøyd da..

Nyt lørdagen videre fininger! ♥
Det skal jeg hvertfall. For jeg har 3 stk croissanter til.. Mihihihi...

Dagens antrekk og nytt fresht treningstøy fra X-Life..

 • 22.04.2016 kl. 21:45

#Weekendmode  Endelig helg, sola skinner og humøret er på topp. Bagen er pakket (alt for full selvfølgelig) antrekket er chill og nå er snuta vendt mot Norefjell for hyttetur med familien. Det skal bli så deilig og koble av litt.

Det ble desverre ikke noen økt i dagtidlig da jeg ikke enset at klokken ringte en gang. Den klokken var på en annen planet enn meg da for den var umulig å høre. Eller så var det bare hjernen min som valgte og ignorere den. Mye mulig. Men no harm done. Jeg skal ha en økt på søndag uansett så jeg stresser ikke med det. Jeg er bare menneske. Men jeg har tatt med diverse minibands så noe rumpetrening skal det bli ja. 
De er bare geniale å ha altså! Du får kjøpt de hos X-Life HER! 


Jeg har alltid vært fan av å ha masse snacks i bilen når jeg skal på roadtrip. Jeg er den som ikke får kjørt før det har gått 15 min flr jeg maser om stopp for de obligatoriske bollene og annet digg. Men i dag skal jeg være litt flinkere så jeg kjøpte havrepolarbrød (for det synes jeg faktisk smaker bolle), kalkunpålegg, nøtter, knaskerøtter og cola zero som den brusgærningen jeg er. Er det noe jeg burde kutte ned på så er det brusen. Men hei, den er jo hvertfall kalorifri da. Jeg må også bare vise dere hva som dukket opp i postkassen min! 
Jeg bare er SÅ forelsket i dette antrekket at jeg nesten dør! Noe så fresht skal du lete lenge etter og jeg er så fornøyd med at det nå tilhører meg! 
Nesten så jeg skulle ønske at jeg bare var hjemme i helgen så jeg kunne vært på trening istedet. Hvor motivert blir man ikke i nytt treningstøy da! 
Nesten som en adrenalin sprøyte. Haha.. Jeg blir hvertfall supergira! Jeg har hvertfall tatt det med meg så kanskje dere får se i løpet av helgen. Hihi..Alt kommer fra www.xlife.no ♥

Er det ikke heeeeelt fantastisk fint♥ Jeg ELSKER det!♥
Hvis du fikk lyst på antrekket så trykk på bildene så kommer du direkte inn på plaggene hos X-Life♥

Eller her..

Topp HER!
Sportsbh HER! 
Thights HER! 

Vinneren av trådløst sony headset er nå annonsert på instagram!! 
Trykk HER! For å komme til min IG. Er du den heldige? 


Nå skal jeg nyte kvelden videre med familien♥

Ha en nydelig fredag alle sammen.

Trening - Hvile og restitusjon er viktig!

 • 21.04.2016 kl. 18:12
Siden jeg blir nødt til å ta tvungen treningsfri og "hviledag" i dag fordi jeg har varetelling så tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om restitusjon og hvile i forhold til trening. For det er ingen tvil om at hvile og restitusjon er viktig for å oppnå optimale resultater når det kommer til trening og progress! Det er noen faktorer som spiller inn når det kommer til restitusjon og det er mat, drikke, søvn og hvile generelt.

Kroppen restituerer jo med en gang du er ferdig på trening. Det er derfor det er viktig og få i seg et ettertreningsmåltid blant annet. For at kroppen skal få i seg energi som du faktisk har brukt opp i løpet av økten din. Får du ikke i deg et godt måltid etter trening så blir kroppen din forbanna og reagerer ved at du blir i dårlig humør, sliten, trøtt og kanskje du får en hodepine. Få i deg ettertreningsmåltidet ditt innen 30 minutter etter trening, karbohydrater for å fylle opp glykoselageret ditt (energien) og proteiner for å reparere skadet muskelvev. Velg så sunt du kan, men det er bedre og få i seg en brødskive med sjokoladepålegg enn ingenting faktisk. FYLL OPP LAGRENE NÅR DU ER FERDIG! Jeg anbefaler 30-40 gram proteinpulver og en banan/liten eske rosiner eller riskaker. Du kan også drikke en halv liter styrk melk med valgri smak hvis du heller ønsker dette. Eller rett og slett smøre med deg en matpakke med 2 grove brødskiver med et rent kjøttpålegg på. (Legg på en del kjøttpålegg da dette er proteinene dine)

En annen viktig faktor er søvn. Det er der jeg sliter. Jeg er ikke noe flink i å få nok søvn. Jeg har dog blitt mye flinkere de siste måndene enn det jeg var før. For da kunne jeg sitte oppe til 02:00 noen ganger senere for så å stå opp 07:00. Og det er ikke kult. Da ble jeg et monster enkelte dager. Nå så kommer jeg meg som regel i seng før 24:00 hvertfall og det er jo 2 timer forbedring og det er jeg veldig fornøyd med! Hvis du ikke får nok søvn så vil du yte dårligere på trening, slite med og holde fokus og være tung i kroppen. Dette gjelder jo om du er på jobb, skole eller trening forsåvidt. Søvn har mye med hukommelse å gjøre også og innlærte rutiner som teknikk i forskjellige øvelser i trening kan svekkes ved dårlig søvn. Det skilles også ut anabole hormoner når du sover og studier viser at hvis du sover lite så vil det hindre muskelvekst. Det er også bevist at hvis man ikke får nok søvn så produserer kroppen mindre av et hormon som heter grelin, dette hormonet stimulerer appetiten. Sover du for lite vil du også produsere for lite av et hormon som heter leptin, dette hormonet demper appetiten. Så døvn er viktig med hensyn til vektkontroll. Kroppen trenger 7-10 timer søvn avhengig av alder, gener og hvor mye fysisk aktivitet man er i i løpet av en dag. 

Hvis du har trent mye over lang tid så anbefales det og ta en deload uke. Det vil si en uke med mindre intensitet og tyngde på trening. En såkalt "lett" uke. Har du trent 5 dager i uken i 8-10 uker så kan det lønne seg å kjøre en deload uke hvor du trener 3 dager og har lettere vekter for å la muskelen "slippe" litt unna det tyngste. Tanken med dette er at du skal la musklene få litt hvile i mellom slagene. Det blir en slags "opprettholdingstrening" om man kan kalle det noe sånt. Du kan også gjøre alternativ trening som f.eks trening uten vekter og gå vekk fra programmet ditt. Man kan kjøre kun kroppsvektsøvelser som sit-ups, push-ups, pull-ups, spenst hopp eller liknende. Du kan også gå turer. Lavintenstitetsgåturer er fin restitusjon for kroppen hvis man trener mye tung styrke blant annet. 

MEN...

Noen ganger så lønner det seg og ta HELT treningsfri en hel uke. Og ja, man føler at man mister alt man har jobbet for og mister livsgnisten. Man føler seg fortapt og at man ikke har noen mening i livet lenger. (det gjør hvertfall jeg.. Haha) Men det er så utrolig feil. For når man trener så "ødelegger" man kroppen. Man river opp musklene og ødelegger muskelfibrene og noen ganger så trenger de komplett hvile for å bygge seg helt opp igjen og bli 100% før du starter å ødelegge de på nytt. Det som ofte skjer når du tar en 100% hvileuke er at du kommer tilbake på trening og er sterkere fordi musklene dine er uthvilt, oppbygd og "reparert" De har grodd seg sterkere og tåler høyere intensitet og påkjenning igjen. Kanskje du også skal vurdere og stokke om på treningsprogrammet ditt eller bytte ut noen øvelser du har kjørt veldig lenge for litt ny input.

Tegn på at du kanskje trenger en hvileuke (og da snakker jeg fra egen erfaring, dette er ingen fasitt) :

→ Du klarer plutselig ikke å løfte det du vanligvis løfter. Du føler deg svakere i musklene og generelt kroppen.
→ Du har lite energi på trening, som skrevet over her. Du orker ikke.
→ Treningsøktene dine blir av dårligere kvalitet og du må kanskje til og med gå NED på tyngden når du skal løfte.
→ Du får mindre progress eller ingen progress hverken kroppsmessig eller styrkemessig. 
→ Du blir demotivert og i dårlig humør fordi du føler du har stagnert. 


Og fortvil ikke om du må ta deg en hvileuke, for det vil kun gagne deg i lengden. Ikke se på det som en nedtur, men en slags opptur. For du kan jo tenke at du virkelig har gitt ALT kroppen din har og pushet deg selv kjempe bra. Nå trenger den bare å hente seg inn igjen for neste skritt. En level UP kan vi jo kalle det. For hvis du går for lenge og ikke lytter til kropp eller fornuft og tar en hvileuke så ber du om å bli utbrent og dritt lei fordi du kanskje også mest sansynlig stagnerer.

Jeg anbefaler å ha en hvileuke etter ca 8-12 uker med trening eller rett og slett når kroppen selv sier ifra for det er veldig individuelt. For hvis du lytter til kroppen og du kjenner deg selv godt så merker du når du trenger den type restitusjon. Jeg merker det med en eneste gang. Det er som om jeg blir syk uten forkjølelse på en måte. Sånn hanglende følelse. Og da gir jeg meg mens leken er god. Og det har funka supert hver gang. Kommet tilbake sterkere og med masse motivasjon. Jeg har vel hatt 4 hvileuker i løpet av et år hvis jeg ikke husker helt feil. For selvom dette er en treningsblogg og jeg er treningsnarkoman føler det som så må jeg dra på "rehab" og koble av litt innimellom. Hehe.. 

♥ LEV MED PASSION - TREN MED PASSION  ♥Ikke glem giveaway´en min! Jeg skal jo gi bort et sony trådløst headset til en verdi av 1198,- og 2 TRUE bcaa bokser♥
Vinner trekkes i morgen! Trykk HER! for å komme til give away innlegget. 


Ikke nøl med å spørre meg om det er noe du lurer på eller om det var noe manglende info her. Jeg blir bare glad for tilbakemeldinger. Både gode og dårlige♥

Hvis du synes innlegget var bra så link meg gjerne hvis du skriver om noe av det samme eller trening♥

Trening og bein/core øvelse (video)

 • 20.04.2016 kl. 21:39

I dag jobbet jeg sent og da er det lat morning som gjelder for min del. Jeg bare elsker senga mi. Jeg kunne ligget og dagdrømt i mange timer. Bare kost meg under dyna og stirret i taket og forsvunnet ut i mitt eget fantasiland. Bare elsker det. Men.. Opp og stå måtte jeg for når jeg jobber sent må jo økta gjennomføres før jobb siden jeg er hjemme 22:30 på kvelden.  Jeg stod opp og var i super humør. Det ble et par selfier foran speilet da jeg la merke til at kalorikuttet mitt har bidratt til litt synligere mageruter. Så yey for at det går i riktig rettning. Sakte men sikkert.

Frokosten min ble havregryn med skummet melk toppet med friske jordbær og en liten neve valnøtter. Mer fancy eller komplisert enn det trenger det faktisk ikke være. Havregryn er det beste du kan starte dagen med uten tvil. Det gir god energi og metthetsfølelsen varer lenge. Pluss at man kan toppe den med alt mulig godt for å friske opp. Min favoritt topping er uten tvil bær og nøtter. For å få litt sødme kan det også være godt med litt rosiner i. 

I dag var det legday IGJEN! Puh, jeg var så latterlig støl fra mandag at jeg måtte knekke meg opp av senga. Altså, vi snakker krøpling mode altså. Stiv som en stokk. Så jeg var rimelig spent på hvordan økten skulle bli. Men.. Jeg var fit for fight!Og la meg bare si det sånn! Rumpa fikk gjennomgå i dag.

Etter 5x15 hip thrust på 85 kg så jeg slik ut: Altså.. Jeg må bare vrenge meg rundt og kaste meg over benken fordi hvis jeg sitter på rumpeballene så får jeg så krampe og det slipper bare ikke før jeg letter på trykket da. Det er helt grusomt faktisk! Men FY for en pump man får..Kjørte også leggene til svikt kan man si. 4x10 med 50 kg og et sekund stopp i toppen gjorde susen ja. Jeeeez! Mange glemmer og trene legger. Inkludert meg selv. Har ikke gjort det før nå faktisk. Jeg tok kanskje noen sett her og der før, men ingenting fast i programmet. Så ikke glem leggene jenter. De er viktige for å få fine bein. Så tåhev i smithmaskin er en favoritt.På slutten av det hele testet jeg denne herligheten. Her må du bruke bein, rumpe, core og skuldre. Det er rett og slett en fullkroppsøvelse. Den var super god og tok som F i bein og core. Ha bred beinstilling og fokuser på dybden. Husk å ha stram kjerne både opp og ned. Kjør 4x15 så er du rimelig gele i kroppen etterpå.
 

Qd0OECj-Tx0

I morgen har jeg varetelling igjen og er litt usikker på hvordan jeg gjør det med trening de to neste dagene for på fredag så blir det fjellet. Lurer på om jeg rett og slett må trene 22:30 i morgen også stå opp typ 06:00 på fredagen og kjøre ukens siste beinøkt før jobb. Bah.. Å jeg som er så B menneske. Men hva gjør man ikke for disse gains´a. Haha!

Ha en nydelig kveld videre fininger. Og ikke glem og sjekke ut giveaway´en jeg kjører. Skal gi bort et sone trådløst headsett og 2 True Transparancy bokser.
TRYKK HER! for å komme til giveaway innlegget. Lykke til og takk for at du tittet innom min treningsblogg i dag håper du kommer tilbake♥

(sponset innhold)

Oppkjøring mot bikinifitness - Me against me!

 • 19.04.2016 kl. 17:47

Okei, lets get down to business her. Nå skal jeg fortelle litt mer om den plutselige forandringen av treningsprogram og hva som skjer bikinifitness messig inni hodet mitt nå. Skal så godt jeg kan prøve å ordlegge meg så godt det lar seg gjøre.

For et par uker siden så sendte jeg mail til Coach Line Celius i Strongbody. Hun hadde jeg som coach i fjor August i 1 mnd. Jeg fikk treningsprogram for og bli sterk i baseøvelser. Jeg fikk også en diett som var veldig enkel å følge da det var en meny med frokost, lunsj, mellommåltid, middag og kveld. Flere alternativer under kategoriene så super enkelt å holde seg til. Ønsker du å forbedre fysikken eller gå ned i vekt anbefaler jeg www.strongbody.no på det sterkeste. 

Jeg skrev en mail til Coach Line hvor jeg spurte når Kaliber har uttak til team når det gjelder de som skal stille til høsten og fikk beskjed om at det var mest sannsynlig i Mai. Jeg har veldig lyst til å stille for Kaliber fordi jeg har vært innom strongbody og synes de jobber på en super måte og jeg synes de har de råeste utøverne i Norge uten tvil. Man vil jo være blant de beste right? JA! Man sikter høyest. Jeg fikk også beskjed om å sende formbilder av meg selv og da kjente jeg at det ble litt skummelt. Fordi det er som å gå opp til eksamen på en måte. Hvis du kan kjenne igjen den følelsen. Du skal få en vurdering på noe du har lagt hardt arbeid i og gjort med hele ditt hjerte også er det faktisk kroppen min i tillegg. Sammen med formbildene sendte jeg litt flere spørsmål blant annet når det er normalt å starte på diett. 

Og da kom det i retur.

"Jeg foreslår at vi starter NÅ!" 
Og da ble jeg litt lamslått! Både glad, redd, i ekstase og sjokkert på en gang. Jeg fikk beskjed om å kutte bittelitt på kaloriene bare for å spisse formen og fikk også tilsendt et splitter nytt bikinifitness program med fokus på bein og rumpe som går over 5 dager i uken. Måle meg hver uke så hun får se hvor mye muskelmasse jeg har når fett % blir litt mindre. Og jeg dør. For nå skjer det...

Altså.. Jeg føler rutinene mine ble snudd helt på hodet og shit just got real! Nå er vi i gang dere! Nå er jeg faktisk inni et nytt kapittel og jeg har startet den ordentlige reisen mot scenen føler jeg. Det ble liksom så ekte, mer enn en drøm. For nå føler jeg at jeg fikk en bekreftelse på at "NÅ ER VI GANG" og dette er første fase av en lang periode med justeringer på kropp, trening, mat og progress. Jeg fikk beskjed om at det treningsprogrammet jeg fikk er HARDT og en stor fysisk og psykisk påkjenning, men så lenge man får nok hvile i helgene, nok søvn og har fokus så kommer jeg til å bli i mitt livs form. Og bare der er jeg jo solgt! ♥ For jeg er den typen som kan trene til beina forsvinner under meg, til syra tar meg og tårene spruter. Jeg kan det å "knekke" meg selv. Dvs, pushe meg så langt utenfor komfortsonen at jeg selv blir overasket noen ganger. Og det er en egenskap jeg er utrolig glad jeg har. Jeg er også målrettet og målbevist og tenker HELE TIDEN på hva som er MITT fokus og MITT mål og hvordan jeg skal komme meg dit. Jeg tenker hele tiden på måter å forbedre min egen trening på, måter jeg kan forbedre psyken min, og måten jeg tenker på. For man utvikler seg hele tiden uten at man merker det. Og det handler om å utvikle seg i riktig rettning. I en positiv retning. Hele tiden tenke at små fremskritt er fremskritt det også. Noen ganger tar man store hopp, andre ganger mindre. Men så lenge man beveger seg i riktig rettning så gjør man det rette. Keep pushing forward! 

Jeg synes det er veldig skummelt å skal bli bedømt på den måten jeg kommer til å bli bedømt. Jeg føler vel egentlig at jeg må tenke at kroppen min ikke er Christine. At det er ikke JEG og min personlighet som blir dømt bra eller dårlig. For da tror jeg at jeg blir gal. Hvis jeg skal få tilbakemeldinger på hva som er bra og hva som er dårlig når det kommer til coaching mot konkurranse og hva som må forbedres og jobbes mer med mht kroppen min så kan jeg ikke ta meg nær av det. Ikke personlig. Jeg må se på det fra avstand og med et "profesjonelt" øye. For selvom jeg er fornøyd i mitt eget skinn i dag så er det en helt annen ting å skal bli bedømt i en fitness konkurranse. For der går de i detaljer. Fra hver minste lille muskel... Fysikken...Symmetrien... Om brunfargen er riktig... Bikinien... Sminken... Smilet... Poseringen... Håret... Utstrålingen... Man kan plutselig bli oppblåst osv. Det er så mye som skal klaffe. Og det er utrolig mange flotte athleter der ute så konkurransen er TØFF! Så selvom man har trent hardt og føler man har en godt utviklet kropp og har sjans til å gjøre det godt, så er det så sykt mange andre faktorer som spiller inn. 

Jeg kommer til å jobbe beinhardt (bokstavelig talt.. Hihi) og målrettet mot det som kommer til hittils å bli mitt livs store øyeblikk og stolthet. Og bare det å stå på den scenen kommer til å være en seier i seg selv. Men jeg kommer selvfølgelig til å være sulten på en pallplass og det er jo der innstinktet ligger! Man vil jo alltid gjøre det bra når man går så hardt inn for noe. Man nøyer seg jo ikke bare med "Det handler ikke om å vinne, men å delta" ... Neineinei.. Da har du misforstått! Det handler om å GI 100%! OG GJØRE DET BESTE DU KAN! Hvertfall for meg. Jeg skal vite når jeg står på den scenen at det jeg har gjort er det absolutt beste. Jeg har utnyttet all den tiden jeg har hatt og gjort ALT i min makt for å oppnå det beste resultatet mulig for meg og få på den tiden. Så får plasseringen komme deretter. 

Jeg har smått begynt å titte på bikini litt for morro skyld og jeg må bare si rett ut: FY FAEN FOR NOEN PRISER!!!! Hahaha.. Jeg visste de var dyre altså, men jesus! Jeg trodde kanskje rundt 2-3 tusen, men så så jeg bikinier opp til 10000 kr da tenkte jeg bare HELL NO! Det skjer ikke. Så jeg har meldt meg inn i en gruppe på facebook som selger brukte og feilbestilte. Og selv de er dyre. Det er jo ikke akkurat som det er brukt ihjæl. Det er snakk om kanskje under 1 konkurranse og vært på kroppen i hvada.. Et par timer. Så det er helt ok med gjenbruk der for min del. Men det er sykt vanskelig for de skal jo skreddersyes til den kroppen den skal være på. Så det er ikke bare bare heller. Så nå skal det begynne å spares kun til konkurransen og alt man må ha. Heldigvis så er både jeg og min bor OG min beste venninne make up artister så den utgiften sparer jeg og det er faktisk noen tusen spart :) Jeg er også rimelig sikker på at jeg fikser mitt eget hår eller får hjelp av mamma og besteveninnen min, samt at mamma er negldesigner så der også har jeg spart en utgift til. Halleluja, for det er mange kr spart.

Jeg skal lage et eget innlegg senere en gang med alle regler og alt man må ha for å stille i bikini fitness. For det er ikke bare bare. En haug av regler og ta hensyn til, og en haug av ting man trenger. For man kan ikke bare gå på scenen med hvilken som helst bikini eller hvilke som helst sko og heller ei hvilken som helst brunfarge. Neinei.. Det skal være godkjent mht reglene i Norge. Jeg er ikke noen regelrytter, men her er jeg ganske låst. Haha..

Men alt i alt så blir nok dette et minne for livet og om jeg kommer til å gjøre det flere ganger enn 1 det vet jeg ikke enda. Jeg vil hvertfall kunne si at jeg har gjort 1 konkurranse også får jeg se om det gir mersmak.

Så nå er det meg mot meg inntill det blir meg mot alle andre på scenen. 
Mitt fulle fokus er hele tiden å slå meg selv. Jeg skal være bedre enn det jeg var igår og sterkere for hver uke som kommer både mentalt og fysisk. Jeg skal utfordre meg selv på alle mulige måter for å pushe meg selv til det ytterste for å få fullt utbytte av hver eneste treningsøkt jeg har. Ingen unnskyldninger! Jeg skal kun se fremover og ikke bakover på tidligere feil jeg har gjort på trening (som feil knebøy teknikk f.eks) Her handler det om positiv holdning til det jeg driver med og positive tanker om hvor jeg skal. For en ting er sikkert! Dette SKAL skje og det er opp til meg og hvor dette ender. Så det er fullt fokus på meg selv og min trening. Ingenting skal få distrahere meg. Jeg er 110% dedikert til mitt lille fitnessprosjekt og nu jävlar skal jeg vise hva jeg er god for. Jeg skal bevise for meg selv at jeg kan klare ALT jeg målsetter meg. Jeg skal bli en bedre utgave av meg selv for hver eneste dag som går. Og om jeg skulle møte utfordringer så skal jeg ikke legge meg ned å dø av den grunn. Da er det bare å ikke gi opp. 
For det er ingen tvil om at det blir HARDT! 

"Look into the mirror, there´s your competition!"X: Hva motiverer dere? Hva får dere til å gi det lille ekstra?

Supersett for å bygge booty (video)

 • 18.04.2016 kl. 23:23

                             Dagens treningsøkt var TUNG SOM FY! Ikke tung fordi jeg var sliten, men tung pga diverse økninger og korte pauser.
Jeg prøver å fokusere på korte pauser om dagen. Typ 30 sekunder. Det er for å tyne musklene skikkelig og ikke bli kald i mellom settene. Man skal ikke ta så lange pauser at sett nr 4 eller 5 føles ut som sett nr 1 hvis dere skjønner. Det SKAL være litt mer jævli for hvert sett. Rett og slett. Hehe..

Så i dag var jeg super fokusert. Jeg trente alene så det ble ikke så mye bilder, men jeg fikk laget en film til dere av et supersett som er HELT genialt som avsluttende øvelser på leg day for å få ut siste energi av musklene. Her skal det ikke kjøres noen pauser i mellom settene. Du kjører 3x20 pr øvelse og kjører annenhver øvelse. Når du er ferdig med sumo squats med kettlebell så går du direkte over på glute bridge med strikk. 

          Q4wgumKbhw4

Jeg skal garantere deg rumpepump du aldri har hatt før. 
Husk å stå super bredt med bena på sumo squat og virkelig bruk rumpa når du går opp og ned. Stram til på toppen. Dette gjelder begge øvelser!

Ellers er jeg super fornøyd og elsker den nye thightsen som jeg fikk av min kjære mamma ♥ Jeg synes bomullsthightsene til Nike er så gode atte fy!
Så her er et lite bildespam av dagens treningsantrekk...
 
I morgen er jeg bare så glad det ikke er legday! Hurra! Nå ligger jeg her som et slakt på sofaen og det føles som om rumpa og beina fortsatt har pump.
De er rett og slett utmattet etter 5x20 med beinpress etterfulgt av 4x15 knebøy. Også var det faktisk 2 andre høyrep øvelser før de også og en avsluttende gærning som jeg trodde jeg skulle dø av! Jeg trodde faktisk jeg skulle kaste opp i stad for jeg pushet meg så latterlig hardt. Jeg er stolt over at jeg klarer å tvinge kroppen min gjennom sånne helvettes økter. For jeg gir meg ikke før jeg svimer av. Sta som et esel. Jesus christ! At man vil seg selv SÅ vondt.

Men.. Man må gi alt for å komme dit man vil! ♥

Natta fininger! 

IKKE GLEM Å SJEKKE UT DET TRÅDLØSE HEADSETTET FRA SONY TIL EN VERDI AV 1198,- SOM JEG GIR BORT SAMMEN MED 2 TRUE BOKSER! 
Klikk HER! For å komme til giveaway innlegget♥


 

Dagens økt og knallgod rumpe/beinøvelse (video)

 • 17.04.2016 kl. 21:55

Okei, nå er det noe revolusjonerende banebrytende som skjer her på bloggen og det er: Jeg har ENDELIG skjønt hvordan jeg legger ut film på youtube også linker det inn i bloggen! Halleluja moment up in here! Altså, jeg skjønner jo hvordan man linker, men jeg har ikke klart og få videoer ut på youtube for SÅ og linke. Nå mangler jeg bare header! (I´m working on it! Vær tålmodige med meg for jeg er teknisk tilbakestående)
Når jeg testa å få ut video så gikk det som bare F! Og dette er noe jeg har forsket på typ siden jeg startet og blogge så.. Ja, jeg er ikke direkte imponert over meg selv, men endelig gikk det. Jeg måtte gjøre det via mobilen da, men får bare gå. Litt ekstra arbeid, men ok!
Alt for dere♥ Videoen av beinøvelsen er lenger ned.

LET´S GO! Gym tid!

I dag hadde jeg en kanon økt og jeg ser og kjenner min egen progresjon knall bra! Det er ikke alltid like lett og ta bilder av det, men noe har jeg til dere. *
Facepulls er en skulder favoritt uten tvil! Jeg har brukt tau veldig lenge, men det er jeg rett og slett dritt lei av for det er ikke noe godt og holde i når det blir tungt.
Så jeg forsket litt på det og kom frem til at disse håndtakene er 1000 ganger bedre og bruke pluss at jeg faktisk fikk MYE bedre kontakt med bakside skulder når jeg brukte de. Og jeg kan se at her har det skjedd ting. For jeg har veldig lav fett % på overkropp (med unntak av midjen) så her ligger det et godt grunnlag med muskler. Og det er fantastisk morsomt å se! Det har blitt med muskelmasse uten tvil. Motivasjon.. Eh ja! Når alt det harde arbeidet vises på denne måten så er det juelaften altså! ♥

Så hvis du vil ha litt med V - shape på ryggen. Kjør facepulls! Putt det inn i programmet ditt med en gang ♥ Kjør 4x10 for godt utbytte.Nedtrekk med nøytralt grep er også blitt en stor favoritt! Dette bildet er jo tatt "in motion" men her ser jeg godt at skuldrene mine utvikler seg i riktig rettning. De har alltid samarbeidet med meg heldigvis, med noen unntak da jeg har fått betennelser, men de vokser og det er jo helt gull. Dere ser kanskje den lille grønne vektskiven jeg har puttet på vektene som er der fra før. 
Noen ganger så er det for tungt å øke fra et hakk til et annet, hvertfall på den mannfolk gymmen (les: militærleiren) jeg trener på. Så da er det supert og ha slike 1 kilos vektskiver man kan putte på for å ha litt progress når man ikke helt er klar for neste hakk. Tips fra meg til deg♥

Så til kremen her da dere. Denne beinøvelsen går på rumpe og bein, samtidig som du må bruke kjernemuskulaturen til å holde deg stabil. 
Prøv den helt til slutt når du har trent bein og kjør 3 x maks. Da blir du helt tømt i beina og sliter med og gå etterpå. Og sånt blir det bootygains av ♥Når jeg kom hjem var det tid for proteinshake for den glemte jeg faktisk hjemme! Oh my.. Nå sklir det helt ut her. Haha.. Neida, jeg er bare menneske.
Jeg drikker den fra proteinfabrikken og det smaker helt OK og ikke for kunstig. Kjøp den HER!  Det er på tilbud nå også faktisk! 
Jeg byttet faktisk t-shirt på gymmen og satt i flere strikker. Haha.. Håret mitt gjør jo at ingenting synes på bilder.
Skal jeg klippe meg kort kanskje? Naaah..

Føler disse to bildene sier mer enn 1000 ord akkurat nå. 

- P U R E    D E D I C A T I O N -

Jeg er så dedikert og engasjert når det kommer til min egen trening om dagen atte fy! Jeg er så gira og jeg elsker virkelig det jeg driver med her.
Jeg har stor tro på at jeg skal skinne på scenen og jeg føler faktisk at dette er min greie. Jeg elsker å blogge om det (selvom jeg ikke alltid har like god tid) og jeg må si igjen at jeg aldri trodde jeg skulle skrive en treningsblogg men jeg bare digger det å dele hverdagen min med dere både på bloggen og instagram. Det gir meg så mye å spre treningsglede og hjelpe og til og med kanskje motivere og inspirere dere♥

Jeg har fått så mye fine tilbakemeldinger i det siste at jeg blir helt rørt og tusen takk til dere som faktisk tar dere tid og skriver til meg♥Tusen takk for at dere er en del av min hverdag♥

Husk forresten og sjekk ut giveaway´en jeg kjører nå for jeg skal nemmelig gi bort et trådløst sony headset og 2 TRUE bokser! 
TRYKK HER for mere info! 

X: Hva synes dere om videoen? 


Nå skal søndagen nytes videre ♥

(Sponset Innhold)

give away - sony trådløst headset OG TRUE BCAA

 • 17.04.2016 kl. 14:53Jeg er så gira da! hihi.. Jeg har verdens beste følgere og jeg er så glad for at dere er så engasjerte og positive så nå synes jeg dere fortjener en aldri så liten treat..
Jeg har fått gleden av å dele ut et trådløst headset fra Sony som er helt genialt til blant annet trening og løping.
Det er super fresht og hvor deilig er det ikke å slippe alle disse ledningene her og der da? Dette er et must have til treningsøktene uansett hvordan du trener.
Om du liker å jogge, løfte vekter eller å sykle så trenger du et slikt headset! Jeg klarer ikke å leve uten mitt.

PRODUKT INFO:

DET ER VANNTETT
APPLE VENNLIG
TRÅDLØST VIA BLOOTOOTH
4 GB LAGRINGSPLASS SÅ DU KAN LAGRE FAVORITTSANGENE DINE
DET FØLGER MED EN BITTELITEN FJERNKONTROLL DU KAN HA RUNDT FINGEREN ELLER RUNDT KLOKKEN DIN. 


Les mer om headsettet HER! 

Headsettet har en verdi på 1198,- kr og er av fantastisk kvalitet! 

Og siden dere er verdens beste så slenger jeg selvfølgelig med 2 true bokser med koffein for et ekstra kick på trening!


Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er: 

FØLG MEG PÅ INSTAGRAM, LIK GIVEAWAY BILDET MITT OG TAG 3 VENNER I KOMMENTARFELTET PÅ BILDET ♥

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL MIN INSTAGRAM


For å doble vinnersjansene kan dere også følge @treningsliv på instagram for det dukker straks noe opp der å!Lykke til fininger! ♥♥♥​

Vinner trekkes Fredag 22 April. Altså førstkommende fredag! 
Så tag vennene deres og kryss alt som krysses kan! 

 

Innkjøp og giveaway av sony trådløst headset - perfekt til trening!

 • 16.04.2016 kl. 17:11

Hei mine kjære ♥

Treningsbloggen er back with the mac!

Endelig har jeg mac´en min trygt hjemme og kan dele litt mer med dere enn kun noen bilder og filmer på instagram. Jeg har følt meg helt desperat uten mac og nesten hatt abstinenser. Jeg skal aldri glemme den noen gang igjen. You know the feeling right? Den skal teipes til hofta! Vel.. Denne uken har det skjedd MASSE spennende. Jeg har jo hatt noen supre treningsøkter og jeg føler jeg virkelig er i en god flyt nå altså. Kroppen begynner å reagere på 250 kcal mindre enn vanlig så det blir litt strammere her og der om dagen og det er super gøy å se. Mer om det i et eget innlegg ♥ 

- PURE DEDICATION - 
Det er faktisk kun det som trengs for å komme akkurat dit du vil!Bildet er fra mandagsøkten min som var HELT rå. Jeg har ikke vært med på makan. Økte i alle øvelser, hadde korte pauser og fikk virkelig kjørt meg! 
Etter 5 sett med diverse beinøvelser høy repetisjon så kjørte jeg fortsatt 4 x 15 med 42,5 kg knebøy som en DRØM! Teknikken var perfekt og jeg kjente det som at  "nå...nå gjør jeg det helt riktig" Så det var veldig deilig! Gud vet hva jeg driver med her, men sliten var jeg hvertfall. Kanskje jeg drar ut thightsen av rumpa eller no? Haha.. 

Også må jeg bare vise dere litt nyheter til klesskapet!
Jeg har jo fortsatt EVIG obsession på sort, grått og hvitt, selvom instagrammen min tyder på noe annet. Veldig rosa der nå! Haha.. Men jeg synes at det er fresht å blande inn litt farger sammen med disse styles´ene her blandt annet♥Jeg er jo av den typen at jeg kjøper ting i alle farger det kommer i hvis jeg først finner noe jeg virkelig liker! Den nike t-shirten er cropped og jeg er jo en SUCKER for cropped topper uansett hva slags type det er. Om det er hverdags, party eller trening. 
I LOVE IT! 
Så da måtte jeg bare kapre disse to her, for de er like freshe til trening som til hverdags med bare en highwaist jeans og noen freshe sneakers ♥Elsk!

Og disse har jeg jo blitt avhengig av. Altså.. De er så latterlig gode. Thightsen er sponset av min kjære mamma (@treningsliv) Så søt som overrasket meg med den!
Tusen takk mamma♥

X: Hva synes dere om det nye innkjøpet ♥

Jeg har så mye morsomt å dele med dere for nå er det mye som skjer her i gården altså! 

MEN.. La meg først bare nevne at jeg kommer til å kjøre en giveaway i morgen ♥
For jeg er så heldig og få lov til å gi bort dette sinnsykt gode headsettet som er helt trådløst og PERFEKT og ha med på trening eller om du skal løpe eller gå deg en tur. 


Er det ikke lekkert? Mer om det i eget innlegg i morgen♥

Følg meg på instagram HER! Så får du det garantert med deg♥ 

Nå skal jeg slappe av litt med disse godsakene før jeg tar meg en treningsøkt. I dag er det rygg, biceps og mage som står på menyen.

Fortsatt så oppheng på appelsiner, men i tillegg til det har jo butikken fått inn så latterlig gode plommer ♥

I dag er det jo cheat day også og jeg skal lage meg et EPISK cheat måltid. Mulig jeg slenger ut et bilde om det senere. 
Trening først.. Godis etterpå!

Ha en super dag fininger ♥


 

Dagens økt

 • 13.04.2016 kl. 21:10

Dagens økt bestod av skuldre, triceps og mage.Økten var KNALL god og jeg hadde masse energi! 💪 Det ble økning på hantelpress og diverse andre øvelser.Dagens treningsantrekk så slik ut med en hvit tank top under for når jeg blir varm orker jeg ikke langermet lenger. Da får jeg helt klaus🙈

Startet med litt skuldre, både foran og bak. Ja, man trener skulderen fra forskjellige vinkler. Hihi.. Det er sånt man ikke vet når man starter å trene. Det gjorde hvertfall ikke jeg🙊 Sidehev og omvendte files er knallgode. Sidehev går mer på toppen av skulderen og omvendt files går på bakside. Det er ikke så stor forskjell, men se hvordan jeg står. På omvendt files er jeg mye mer foroverlent enn på sidehev. Og på sidehev fokuserer jeg på å ha mer stolt holdning. Brystkassen opp og frem.

Så over til triceps💁 Jeg er veldig glad i å trene triceps og det er nok fordi jeg har hatt god progress der. Jeg synes de har utviklet seg godt og de vokser raskt. Samme med skuldre også egentlig. Franskpress, tricep pushdown og tricep kickback er gode øvelser for triceps.

Også et par "fy faen det er tungt utrykk" 🙈

Tricep kickback er en øvelse jeg absolutt anbefaler! Den er knallgod. Cluet med den er å ikke overdrive med vektene, men hold den lav og fokuser på kontakten du får. Overarmen i 90 grader og dytt vekten bakover og stram triceps på toppen. Hold gjerne i et sekund om du klarer. Jeg kjører 4 kg og det er kjempe tungt. Hvertfall med 15 repetisjoner. Her handler det ikke om å gyve på å være maskin med tunge vekter! KONTAKT MED MUSKEL ER VIKTIGST! Det gjelder alle øvelser du gjør. Ei venninne av meg har trent fast i 2 år og kjørte 2 kg. Det er ikke tyngden som teller på denne. Virkelig ikke. Skvis også overarmen litt inntil kroppen for å få den gode kontakten vi vil ha💪

Fornøyd frøken etter endt super økt med maskin fôret sitt i hånda! 40 gram proteinpulver og en liten pakke rosiner som går ned på høykant.

Og som den klovnene jeg er så tenkte jeg å vise min versjon av human flag da..

Når man er litt mindre rå enn mange andre på dette feltet så var dette mitt bidrag når det gjelder human flag. Jupp.. Herlig sant? Skal ha for innsatsen da hvertfall? Nei.. Ikke? Haha.. Alltid gøy å ape litt rundt når man er ferdig. Jeg er jo så glad i mitt kjære gym at jeg har egentlig ikke now behov for å dra hjem når jeg er ferdig🙈💁I morgen får jeg hentet mac'en og det blir knallbra! 🙆 Det har vært et så stort savn! Jeg kjenner nesten jeg har litt hjertesorg.Jeg skal også på noe veldig morsomt i morgen som har med blogg og instagram.. Men mer om det senere😘Håper dere tilgir de klønete mobilblogg innleggene! Aner jo ikke hvordan de blir seende ut🙈#trening #treningsblogg #styrketrening #helse #onsdag #blogg #fitness #sk2016 #kropp #former #trent #trene #antrekk #april #mittliv #hverdag #rutiner #treningsprogram #treningstips #armtrening

4000 følgere på instagram💖

 • 12.04.2016 kl. 19:04

I dag våknet jeg av en så stor glede🙆 Over 4000 følgere på Instagram. Som jeg har nevnt tidligere så hadde jeg aldri trodd at det skulle skje. Og det er så sinnsykt motiverende og inspirerende at jeg får lov til å dele min treningsglede med andre treningsnarkomane og til de som måtte trenge litt ekstra motivasjon. 💪 Tusen takk til alle dere som følger meg👑💖Jeg klarte jo selvfølgelig å glemme Mac'en min hos min kjære mor på Søndag så dette innlegget kommer fra mobil. Men bedre enn ingenting sant?I dag er det leg day og jeg har akkurat spist middag. Nå ligger jeg langflat på sofaen og skal la maten synke litt før jeg pakker treningsbagen og drar opp på gymmen. Jeg kommer også til å legge ut en knall god bein øvelse på instagram senere så stay tuned💖Og etter trening er det solarium på menyen for jeg trenger og få litt farge på kroppen nå kjenner jeg. Og det er deilig å ha et lite grunnlag så når varmen kommer hopper jeg bare i shorts med en gang💁 For det er litt ålreit og ikke se ut som et lik og blende folk når den tid kommer. Tok 2 soltimer forrige uke og det er balsam for sjelen🙆

Ikke glem og følg meg på instagram! TRYKK HER! For å komme direkte til min IG profil 💖Håper dere også vil følge min treningsblogg videre!Ha en nydelig kveld videre alle sammen🙋#trening #treningsblogg #instagram #følgere #fitness #helse #hverdag #blogg #tirsdag #mars #fit #muskler #mote #stil #canon #mycalvins #calvinklein

Oslo performance center! Bildedryss fra drømmegym og litt dype tanker.

 • 10.04.2016 kl. 17:42

Da kommer innlegget om treningsøkten på Oslo Performance Center i går. Og jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne fordi jeg har så mye på hjertet. Jeg må først og fremst innrømme at jeg faktisk hadde sommerfugler i magen på vei inn til Oslo for jeg har jo sett bildene fra OPC på instagram og det ser bare helt latterlig fint ut der. Og ja, da mener jeg farger og design, men også at de faktisk har tipp topp utstyr og alt man kan ønske seg på en gym. 

Som jeg skrev i forrige innlegg som jeg kastet sammen i sent i går så startet dagen med et smil! Rett og slett fordi vi skulle inn til OPC. Jeg hadde mange forventninger om denne dagen. Og når du våkner med hjerter i øynen og et glis kun de gale har. Ja da blir det ikke annet enn bra! Jeg pakket bagen og var klar for avgang etter en liten knips av antrekket mitt som var så sykt fresht da.
RÅÅÅÅSA!

Lov med litt råsa vel ;) Men.. Jeg og Rebecca var FIT FOR FIGHT! 

Bare se her! Du vet det er bra gym når det er en lang gressmatte og prowler der for å si det mildt. Her får du testet både styrke, utholdenhet og eksplosivitet. Helt genialt. Hvis du aldri har prøvd det før så forbered deg på å bli helt ødelagt støl og GOD utbytte av treningen! Dette er verdt slitet. Du blir helt maskin av sånn type trening. 

Rimelig målbevist på veggen i andre enden. Det skal jeg love deg! Fy F så hardt det er. For man skal jo dytte å løpe alt man kan. Her er det snakk om å gi 100% helt til du er i andre enden. Det skal rett og slett være helt jævli. Hehe..Ingen tvil om at det ble en liten svettefest og høy puls! Se den drømmegymmen da dere ♥ Det er så ryddig og rent at jeg dør. Og bare se så åpent og luftig det er! Jeg skulle så ønske at dette var gymmen jeg trente på. Jeg stortrivdes! Her er litt bilder fra treningsøkten min, som var bryst, skuldre, bein/rumpe.  Økten var knall bra og jeg var helt utmatta i musklene i hele går. Det føltes ut som jeg hadde pump hele dagen! 

..F O C U S..
True boksen var selvfølgelig med. Litt ekstra energi sier jeg aldri neitakk til selvom jeg som regel har mer enn nok fra før selv. Og den boksen trengte jeg etter litt prowler arbeid for å si det mildt! Hehe.. Tortur!

Utfall da folkens! Jesus christ! Føler jeg har blitt en sånn utfall freak. Men det er en helt syk god øvese for bein og rumpe og den tar så godt. Man får så bra utbytte av det så man burde absolutt burde ha en form for utfall i treningsprogrammet sitt og det er utallige varianter. Jeg kan lage et eget innlegg til dere jeg med litt forskjellige varianter utfall. For det er et hav av muligheter. Men siden jeg har kjørt så mange typer så har jeg luket ut noen favoritter. 

Også synes jeg det var så kult og se det var en quote på veggen der inne som er typ lik min egen motivasjons quote "Passion Changes Everything" Jeg synes den er så fin. For hvis du virkelig er dedikert og har passion for det du driver med så klarer man HVA MAN VIL! Man har uendelige muligheter og kan oppnå sine villeste drømmer. Og det gjelder uansett. Om du driver med fotball, håndball, styrkeløft, golf.. Altså.. Alt! Og ikke bare sport heller. Hvis du vil bli den beste førskolelæreren og du har så lidenskap for det å lære bort så vil du automatisk få en utstråling og energi som ikke kan sammenliknes med noen annen. Og det er den vi vil jakte på. Den evige drømmefølelsen om at det vi gjør kribler i magen å føler 110% riktig!Så ikke glem å kjenn på den lykkefølelsen dere ♥ Stopp et lite sekund og føl på det at du faktisk nyter øyeblikket og elsker det du driver med!

Måtte jo ta litt pullups med denne råe graffiti bakgrunnen. Blir du like glad som meg? ♥

Hvis dere vil ta kontakt med de flotte personlige trenerne på Oslo Performance Center for å få mer informasjon så gå inn her www.opcgym.no .
Der får du kontakt med alle de forskjellige PT`ene som har sine forskjellige spesialfelt så du kan finne han eller hun som du føler kan hjelpe deg på best mulig måte med og nå dine personlige mål. Og di som jobber der kan virkelig det de driver med. Det er begrenset mengde medlemmer der slik at det ikke er stappfult og du kan slappe av i nydelige omgivelser med førsteklasses utstyr og PT´er. Så hvis du vil komme i form ikke nøl med og ta kontakt. Hvis du sliter med motivasjon og ikke vet hvor du skal starte, kan det ofte være en løsning og ta kontakt med en PT som kan hjelpe deg i gang og gi deg mer kunskap både med trening og kosthold. 

De har også satt i gang en jentetreningsgruppe som er helt genial.
Ta kontakt med eier Håvard om du ønsker mer informasjon om dette på: haavard.sundt@opcgym.no og husk at ingen spørsmål er dumme!
Vi er her for å hjelpe dere♥


Og forresten så ELSKER jeg dette ordtaket her! Altså.. Det er så spot on for å si det mildt!Så for å si det mildt! Jeg kommer ALDRI til å gi opp det jeg driver med for dette er min drøm. Min passion og min giv! Dette er det jeg elsker å gjøre og det gir meg mer glede enn noenting annet. Det gir meg energi og det tapper meg for energi. Det er evige utfordringer som gjør meg sterkere og bedre for HVER dag som går. En evig utvikling i riktig rettning som ikke har noen endestasjon. For dette er et "prosjekt" som ikke går ut på dato. Dette er MIN tid og jeg skal gjøre det beste ut av den. Jeg kommer til å le, jeg kommer til å gråte, men en ting er sikker. Jeg kommer ALDRI til å gi opp uansett! Så langt som jeg har kommet nå er for "den forrige meg" uoppnåelig. Og hvis jeg allerede har oppnådd noe jeg før trodde var "uoppnåelig" hvor er grensene da. DET ER INGEN! For det er kun jeg som selv kan bestemme og avgjøre hvor langt jeg vil komme og hvor stor forskjell jeg vil gjøre. 

Tusen takk for alle dere som følger meg og min treningsreise. Dere blir uendelig satt pris på og dere motiverer meg helt latterlig mye. Jeg møtte ei på OPC faktisk, som visste hvem jeg var og hun synes jeg var et godt og sunt forbilde og det varmet så i sjela! Jeg ble så glad of jeg ble så ydmyk, for jeg gjør faktisk en forskjell for noen. Og de "noen" er de jeg gjør det for i tillegg til meg selv ♥ Hun nevnte faktisk med en gang den doughnut videoen min og synes det var så sinnsykt morsomt at jeg la den ut så alle kunne se at "jeg er bare et menneske jeg å" og at jeg faktisk lever et normalt liv selvom jeg trener som en gal. Og bare det å høre at jeg er et godt og sunt forbilde var bare som å vinne en oscar for å si det mildt. For aldri i mitt liv hadde jeg trodd at min blogg og instagram skulle ha en effekt på folk på en god måte som det. Så takk kjære deg som kom bort og snakket med meg. For det er ikke bare bare det heller. Så ser du meg noen gang på trening så ikke nøl med å si hei kjære deg. Jeg er skravler og smiler med alle så meg er det ikke noen vits i å "frykte" haha.. Dere har kanskje skjønt at jeg er ganske "down to earth. Hun la også igjen en super koslig kommentar på bildet mitt HER! hvis dere vil se ♥ Jeg prøver liksom å vise personligheten min her på bloggen for det er ikke like lett alltid når man skriver.

Hvis du blé nysgjerrig og ikke har fått med deg doughnut filmen det er snakk om så TRYKK HER! så får du se den. Haha.. At den har fått over 750 likes og snart 15000 visninger er jo helt latterlig. Men det er 110% MEG! Og jeg prøver ikke å være noen brokkoli spisende fitness forstyrra jente. Som dere vet!

Følg meg gjerne på instagram♥


//Christine♥

Trening og pizza!

 • 10.04.2016 kl. 00:47

Dagen i dag startet knall bra. Klokken ringte og jeg var bare SÅ klar for en ny dag med masse morro og litt hard jobbing for vi skulle jo trene på Oslo Performance Center og jeg var bare MEGA gira! Men et awesome innlegg om det kommer i morgen. Hehe.. Kan ikke slenge ut alt med en gang. Så jeg tenkte å bare legge ut et bittelite bildedryss av dagen nå hvertfall. Men.. Dagen i dag har vært gull og jeg stod opp med et glis.Blid som ei lerke! Dagens treningsantrekk ♥ Jeg var så heldig og fikk låne denne super freshe thightsen av Natalia, for Rebecca bestemte seg for å stjele min nye aimn thights. 
Haha.. Jeg deler jo gladelig det jeg har så why not når jeg fikk låne en så fin en fra Natalia ♥

Og da var det of to OPC på Bryn for å kjøre ukens siste beinøkt. Som var drit bra forresten. 
Og jeg er faktisk forelsket i dette gymmet! Altså jeg har aldri vært på et freshere sted og eieren Håvard tok oss så godt imot og var så sinnsykt hyggelig.
Mer om det i morgen, men her er noen teaser´e..

"Passion trumps everything" 

Ja, det skal jeg love deg! Og etter dagen i dag så ble det intet ringere enn PEPPES PIZZA! Hahaha.. 
Det er jo spisedag dere.. Og den skal jeg ikke gå glipp av for å si det mildt!

Så jeg har med mitt fulle hjerte passion for denne pizza´en her.. Bare se selv! 

Altså.. Dere vet jo at jeg er tidenes matvrak og ser dere gleden i øynene mine? Oh to the YES! Jeg har ikke spist peppes på det jeg kan huske! 
Og jeg tok selvfølgelig sjefsavgjørelsen og sørget for å bestille 2 store pizzaer i frykt for å gå tom. Og vi er 3 jenter.. Haha! 
Livredd for å gå tom for mat vett. 

Vel.. Nå skal jeg skravle videre med jentene mine. Dette ble tidenes SENESTE innlegg, men det er hvertfall noe.

Det er ingen tvil om at jeg lever en "balansert" livstil foreløpig med både trening og pizza. 
Jeg har ikke blitt "fitnessforstyrra" enda og håper jeg kan drøye det så lenge som mulig. 

Jeg var jo også på Oslo Grand Prix i dag. Det kommer et innlegg om dette senere også. 
Men titt innom i morgen for da kommer innlegg om min nye crush, nemmelig Oslo Performance Center ♥ 
Vil tilbake NÅ! For en energi og stemning det var der og ikke minst FOR et lekkert lokale med fresht splitter nytt utstyr og alt man kan ønske seg på en treningssenter. Sjekk de ut på www.opcgym.no hvis du blir nysgjerrig på det. Det er rett og slett eyecandy!

Fredagsøkt med litt tull!

 • 08.04.2016 kl. 23:19Hola fra byen..

Endelig lannet i sivilisasjonen.. Også kalt Lørenskog. Hehe.. Super deilig og være på besøk i min egen leilighet som en av mine bestevenninner leier. Har allerede slengt fra meg trusene på badet så her føler jeg meg hjemme for å si det sånn. Vi har vært og trent og det var et HELVETTE! For å si det rett ut. Vi var å trente på fresh fitness og vet dere hva?! Det var IKKE kult! Jeg er så heldig og får trene der det faktisk er LITE folk! Jeg trener jo i en militærleir som det er dedikerte mennesker å trener som gir 100% typ hele tiden. I dag måtte jeg vente på noen fjortiser som bare fjasa og ikke hadde noe struktur på hva de drev med. Og det hadde jeg faktisk glemt.. Hvor sinnsykt frustrerende det kan være å nesten bli kald bare fordi noen er der på "tull". 

Så takk guuuud for at jeg faktisk kan trene på et sted det er minimalt med mennesker og jeg kan få en effektiv og god økt. For det må jeg sette mer pris på nå altså. For man vet ikke hva man har før man ikke har det lenger hvis dere skjønner. Haha.. 

Men vi storkoste oss og det ble en bra økt alikevel!Så med verdens styggeste dott på hodet var det tid for trening. Og i dag stod rygg, mage og biceps på menyen. Haha.. Se på den dotten da! Helt grusomt.. Men hei.. Noen ganger blir det sånn.Jeg dro selvfølgelig med meg en boks med flytende gull såklart! ♥ Og det var sårt trengt etter kjøreturen fra Hamar og hit var jeg greit trøtt.

Måtte jo klovne litt å når jeg først var i gang. Hvorfor ikke..

Man har ikke mer gøy enn man gjør det til selv. 

Og helgens høydepunkt er morgendagen selvfølgelig! Da skal vi trene på intet ringere enn Oslo Performance Center og ha beinøkt. Og det blir helt vilt bra for freshere gym skal du leite lenge etter. Hver gang jeg ser bildene på instagram poppe opp derfra tenker jeg "I need that gym in my life" Da hadde jeg blitt lykkelig. Og det som også er deilig der er at det er seriøse folk som trener og det er begrenset med medlemmer så man unngår stappfulle senter. JA TAKK! Det hadde jeg LETT betalt ekstra for hvis jeg hadde bodd her i den fine leiligheten min på Lørenskog. Ah, som jeg savner den! ♥ Jeg skal selvfølgelig overstimulere kameraet mitt i morgen så det blir et innlegg med bildedryss fra morgendagens økt. Vi har også et par triks i ermet som blir gøy og teste ut. For de har jo helt vanvittig mye utstyr og apparater der. Jeg har en date med blant annet Mr Prowler i morgen og det får jeg nok lide for på søndag og mandag tenker jeg. Hehe.. 

Og etter det så stikker vi videre til Oslo Konserthus for å sjekke ut Oslo Grand Prix. Fitness og bodybuilding. Og jeg gleder meg så sinnsykt mye til å se utøverne! Og kjenne på stemningen! Blir jo selvfølgelig bilder derfra også så stay tuned ♥ 

Nå skal jeg skravle videre med jentene mine! 

Ny kvelden videre fininger! 

Mageøvelse og rumpepump!

 • 07.04.2016 kl. 23:51

God kveld fininger!

I dag var det legday (IGJEN!!).. 3 i uka tar på altså. Man er fortsatt støl fra forrige når det er på´n igjen. Men det er bare å varme opp med litt strikk så går det seg til. Man må bare tåle vondten i et par sett så er det all good etter hvert. Men jeg skal innrømme jeg har psyket meg opp til dagens økt fra jeg stod opp. Haha.. Det er jo dette jeg vil og no pain.. NO GAIN! Og er det noe jeg skal så er det å gaine da! Muskler selvfølgelig. 

Klar for bootybuilding.

De øvelsene jeg kjørte i dag er så "kjedelige" at det ble ikke så mye bilder av selve øvelsene. 
5 øvelser på bein/rumpe og 1 mageøvelse. 

Men jeg fikk med meg denne mage killern da! Denne svir som fy og er knall god. Jeg har tidligere hatt litt problemer med den pga svai rygg, men bosu ballen reddet meg MAX! Og jeg fikk super utbytte av den. Så har du svai rygg så prøv denne varianten. Jeg har så svai i ryggen at jeg sliter med de fleste mageøvelser som går i sit ups posisjon desverre. Men nå blir nok dette ny favoritt! 


Jeg la også ut en INSANE god mageøvelse på instagram i går. 
TRYKK HER! For å komme til min instagram så du får sjekket den ut! Anbefales 110%. Følg meg gjerne.


For er det noe vi vil ha klart til bikini sessongen så er det jo rumpe og magemuskler. 
Selvfølgelig så har jo kostholdet typ 80% og si når det kommer til definerte magemuskler, men still.

Og når vi snakker rumpe da! Jesus christ i dag fikk jeg bare latterlig god kontakt og etter 5 (!!!) sett med hip thrust på 70 kg 15 reps pr sett med kort hvile i mellom så skal jeg se det brant godt i rumpa mi. Krampe.no! Godtvondt. For du vet det kommer noe veldig godt ut av den vondten. Så det er bare og suck it up buttercup og gi gjernet de usle sekundene et sett varer. Bit tennene sammen og lag det fæleste trynet så kommer du deg igjennom det. 

Det er så verdt det da! Kunne ikke bare rumpa vært sånn hele tiden? ♥

Please ass.. Just grow!! 

Men nå skal jeg hoppe i dusjen og pakke bagen min klar for helgen. I morgen skal jeg mot Oslo og overnatte hos noen venninner. Også skal vi selvølgelig på Oslo Grand Prix på Lørdag og se på alle de fine utøverne og heie på kjente fjes ♥
Ida Oline stiller athletic fitness så hvis du er der send gode tanker! ♥ Hun er HELT rå! Tok 2 plass i Sandefjor Open som debutant og det er bare vilt!

Regner med at det blir MAKS motivasjon på mandagsøkten etter å ha sett alle de flotte kroppene på scenen. 

Vurderer å legge ut snappen min så dere kan tune inn på alle morsomhetene i helgen. Vi får se! 
Hadde det vært noe? Hihi.. Da hadde dere nok få sett hvor freakshow jeg egentlig er. Hehe.. 

Natta♥

Nytt treningsantrekk og favoritt skulderøvelse!

 • 06.04.2016 kl. 23:15

(Sponset Innhold)

Først og fremst beklager for lite blogging altså! Tiden strekker bare ikke til og det er mega frustrerende, men vit hvertfall at jeg virkelig vil prioritere bloggen og at jeg hele tiden prøver å bli flinkere til å få hverdagen til å gå opp! For denne treningsbloggen har kommet for å bli! Så det er ikke sånn at jeg ikke vil eller liker det.

Det blir bare litt knapp tid innimellom. Hvertfall..

Endelig kom aimn settet mitt og jeg hadde min egen lille photoshoot i dag.
Bare se så nydelig det er! Det bare oser vår og sommer og jeg gleder meg til å få litt tæn så det popper enda mer! Må jo bare smile av disse fargene!X: Hva synes dere om antrekket? 

Vel.. Etter photoshooten min i selfie speilet mitt kom jeg meg på trening. Og det var en knall økt!
Jeg fikk super kontakt med muskler og det føltes godt! I dag så var det mage, skuldre og triceps på menyen.

En stor skulder favoritt er skulderpress med hantler:

Jeg hadde jo selvfølgelig med meg litt flytende magi. (Les. True T selvfølgelig)
Jeg er bare nødt til å knerte en sånn når jeg starter hver økt. Det er nesten så det er sånn at hvis jeg ikke har en boks med TRUE så blir det ingen bra økt. 
Si jeg glemmer den hjemme typ. Kommer på når jeg er på trening at den står på benken hjemme. Da blir jeg greit gretten må du vite. Skygg bane! 
Jeg er litt rar sånn, veldig overtroisk og lager sånne symboler for ting. Jeg kan sikkert utdype det i et innlegg en gang. Haha..
De gale har det godt!Jeg tok MASSE filmer i dag som havner på instagram i nær fremtid. 
En siste lille peace out ether en super økt!Da jeg kom hjem så rakk jeg akkurat og kaste i meg en appelsin. Jada.. Fortsatt oppheng på appelsiner. NAM! Rakk og titte innom de freshe folka jeg følger på instagram før jeg måtte løpe ut døra.
Det er både et nytt bilde og en video av en KNALL god mageøvelse der siden tidligere i dag. Måtte jo selvfølgelig poste dagens vår treningsantrekk.
Jeg ser jeg har fått noen nye følgere siden i dag tidlig å. Det er bare så koslig og motiverende at noen vil følge min lille fitnessreise! 

Hvis du liker det jeg driver med her og vil ha litt treningsinspirasjon samt videoer av gode øvelser så følg meg gjerne på instagram.
Jeg poster hver dag på instagram. 

Og dere er NØDT til å sjekke ut den mageøvelsen jeg kjørte i dag!


TRYKK HER FOR Å KOMME TIL MIN INSTAGRAM! 

Nå skal jeg kose meg med litt kveldsmat.

Natta dere♥

(Sponset Innhold)

Apples and oranges

 • 04.04.2016 kl. 21:24

Jeg har blitt besatt av appelsiner. Det er bare så fantastisk godt og fresht! Jeg spiser så mange om dagen at jeg får sikkert c-vitamin overdose.
Jeg blir så fysen og da er det bra og ha litt frukt liggende. For er det sjokolade i skapet er det ikke lett og holde fingrene unna.
Jeg er spesielt glad i appelsin, mango og nektariner. Typ citrus frukter. Og jeg synes appelsinen som er i butikkene nå smaker himmelsk godt! 10 Gode grunner til å spise mer appelsin: 


1. En stor appelsin dekker hele dagsbehovet for vitamin C
2. Inneholder også mye kalsium
3. Senker blodtrykket 
4. Øker jernopptaket
5. Beskytter mot sykdom
6. Bra for fordøyelsen pga fiberinnhold
7. Vitaminbombe
8. Masse antioksidanter
9. Kolesterolreduserende effekt
10. Smaker jo bare super godt!


Og visste du at appelsin betyr kinesisk eple? Og hva er vel mer kinesisk eple enn en MacBook eller iPhone 
Typ "made in"..Haha.. Min humor ass!Her har dere en super oppskrift på en vitaminbombe av en smoothieoppskrift!

Du trenger: 

→ 1 Appelsin (Seff..)
→ 1/2 Mango 
→ 1 Banan
→ ca 2 dl ferskpresset appelsinjuice (går med kjøpt også)
→ 2 dl skyr vanilje (kan bruke naturell også, men da ville jeg puttet oppi litt stevia dråper)

Bland alt og vips! Du har et supermåltid. Fint å innta 30-60 minutter før trening for å få energi og proteiner♥


Her er også en av super frokostene mine: For en start på dagen det blir da ♥I dag har jeg gitt meg selv treningsfri fordi jeg er litt tung i kroppen. Litt sånn mandagsfeeling + TRUE bootcamp på Lørdag (som du kan lese om i forrige innlegg) gjør at jeg hviler en ekstra dag og bare forskyver treningsuken en dag. Så i stedet for treningsfri på Lørdag så blir det en beinøkt.
Viktig og lytte til kroppen og i dag tror jeg kroppen ville at jeg skulle ta den avgjørelsen ♥ Så i morgen skal dere få et godt treningsinnlegg. Tross alt treningsblogg dette. Så det i seg selv er stor motivasjon!

Så nå skal jeg kose meg videre på sofaen her og lade opp til tidenes leg day i morgen! 

Takk for at du tittet innom ♥


(Sponset innhold)

Best day ever! True BOOTcamp bildedryss..

 • 03.04.2016 kl. 14:18

(Sponset innhold)

FOR EN DAG!!Gårsdagen startet egentlig på en helt tragisk måte, for hva er vel værre enn og forsove seg når man skal opp tidlig og ut å møte verden med et smil..
Jeg bråvåknet typ 20 minutter før jeg skulle bli hentet av min TRUE partner in crime Hanne . Vi bor jo 2 timer unna Oslo, så man har liksom ikke så mye tid å gå på når man først har planlagt noe. Heldigvis hadde jeg vært litt rutt ruttesen og lagt frem alt jeg skulle ha på, og pakket sakene mine klare. Phew. Takk gud for det! Jeg fikk kastet på meg litt ansikt og dratt håret i en semi grei hestehale og løp ut til Hanne som stod utenfor og ventet. Jeg var typ 3 min over den avtalte tiden. Så vi rakk det jo fint. Ca sånn her så jeg ut når jeg hadde kommet meg inn i bilen.. Ikke klar for å møte verden føltes det som. For du vet den følelsen du får når du fortsatt har pute avtrykk i ansiktet og du vet du må ut døra før det har gått bort. Vel.. #Thatfeeling ! Jeg var der da.. Hehe.. Men.. Det gikk fort over for jeg er jo en spurdlende sjel i utgangspunktet. Og etter å ha knerta den første av MANGE true bokser i går så var jeg både kvikkere, gira og spent på hva dagen måtte bringe.Og jeg må bare si igjen.. FOR EN DAG! 


Bildecred: Gotvision

Vi ble møtt av et rom fullt av sprudlende sjeler som var like gira og glade som oss. Både ambassadører og andre sporty folk som hadde vunnet billetter.
Alle smilte, var imøtekommende og super søte. Stemning type GOD! Det stod fremme en fantastisk frokost buffet med alt fra nysmurte baguetter, youghurt med masse godt tilbehør, fersk frukt, mini muffins og mini croissanter. Får det blitt bedre enn det? Dere kan jo kanskje gjette hva jeg endte opp med som det sukkertrynet jeg er. Jeg hadde allerede spist et polarbrød og en questbar i bilen på vei til Oslo. Så joda.. Det ble en minicroissant, minimuffins og en vannmelon på denne jenta. Og vannmelonen var bare for show så tallerken så litt bedre ut. Haha! Men den smakte den å da ;)

Så var det inn i BOOTCAMP området hvor det var rigget opp 3 stasjoner med disse herlige instruktørene. 


Bildecred: Gotvision

Du bare ser at det oser treningsglede hæ? ♥ Og litt sånn ondskap i form av "nå skal vi ødelegge dere alle mann"! 
For det er INGEN tvil om at det var helt sinnsykt heseblesende og tungt. Men FY så gøy! Og det er heller ingen tvil om at jeg må begynne å ta kardio litt mer seriøst for å si det mildt! Haha.. Jeg var jo så flink til det i fjor. Jogget ute og kjørt trappe intervaller. Men det har nok noe med at jeg trente til tough viking og var veldig målbevist der. Når det var over så dalte kardio interessen. Men nå som våren kommer skal jeg absolutt ut og jogge litt igjen for det er faktisk sykt deilig og bare blokke ut verden og høre på favoritt musikken mens man peser seg gjennom naturen. Og det er så deilig følelse når man har gjort det.

Det var også rigget opp med uendelig mange bokser med herlig energi og vitaminer! Så her skulle man ikke gå tom for futt nei! ♥
Og de var sårt trengt allerede etter første stasjon med funkygine!


Bildecred: GotvisionEn boks til med True så var vi FIT FOR FIGHT! 


Bildecred: Gotvision

Her var vi i full gang på Funkygine sin stasjon med masse egenvektstrening med partner og alene. Her kjører vi knees to jump og det klarte jeg faktisk!! 
Er litt stolt av det. Man må liksom gå litt inn med denne instillingen: "Å, det har jeg ikke prøvd før.. Det klarer jeg helt sikkert" For hvis man skal begynne å trile på seg selv så har man tapt allerede. Her er det bare og gå inn med åpent sinn og gi ALT! 

Og vet dere hva.. Jeg ble litt frelst i går! Faktisk.. Altså.. Jeg har aldri hatt noe særlig forhold til kettlebells. Jeg bruker det til å varme opp litt i forhold til sumo markløft eller kjøre litt mageøvelser, men jeg har liksom ikke trent kettlebell øvelser.Men vet dere hva? DET VAR FREAKIN AWESOME! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få smaken for det, men det var bare grisebra trening og veldig gøy.
Vi kjørte typ 3 øvelser, så jeg har jo ikke akkurat prøvd alt, men de øvelsene jeg testet var bare grisebra! Jeg fikk så syre i beina og så rumpepump atte herregud. 
Så jeg kommer faktisk til å flette inn litt kettlebell øvelser her og der bare for gøy egentlig. I tillegg til at det var kjempe god trening selvfølgelig. Jeg ble helt ekstatisk mens vi holdt på. Du vet litt sånn crazy engasjert! haha.. Meg i et nøtteskal vett. Klarer ikke å skjule humøret på noen måte. All in all day any day!

Stasjonen til Treningsfrue var også greit hard, der var det sirkeltrening med blant annet glutebridge med strikk, aktiv planke, spensthopp / burpees, kasting av medisinballer og partnerøvelser som roing med strikk og squat / dips med hverandre som "benk". Og da døde beina mine da. Etter å ha vært igjennom funkygine sitt opplegg som var heftig tungt så visna jeg helt når jeg skulle sitte i knebøy bunnposisjon og Hanne skulle bruke knærne mine som støtte for å ta dips. 
Jeg hadde bare en ting å si til treningsfrue og det var "Du dreper meeeeg". Hu lo godt og sa "Ja, det er værst for den som står bak" og ingen tvil om det.


Thights fra X-Life på salg HER! Spar 400 ,- 

Og dagens bragd var denne her selvfølgelig som Jørgine lærte oss! # Mestringsfølelse ! Jesus christ jeg skalv godt i beina. Men så kult å få til! Bare super trist for at jeg ikke kunne være flagget også, men når jeg er en del tyngre enn Hanne så blir det vanskelig for Hanne å ha meg i den stillingen. Vi fant kjapt ut at det hadde endt med nakkebrudd typ. Haha! Også var det så sykt mange som spurte Jørgine om å være flaggstang så jeg ville ikke være en av de som maste på henne stakkar. Men en dag dere! Wait and see..

Etter en svettefest av en treningsøkt var det tilbake der vi var og tid for lunsj og det var helt klart innafor. Bare se så fresht!En fantastisk god kyllingsalat med dressing lagd av en liten bit med himmel tror jeg. NAM! Kunne man ikke bare hatt det slik hver dag? Jeg ville ikke dra jeg. Satt og snakket på slutten der og det var så koslige. Vi var faktisk de siste som dro. Og det var nesten litt motvillig. Is it over already? Kan vi ikke bare kjøre en repeat på alt sammen en gang til? 

Alt i alt var det en magisk bra dag, jeg storkoste meg og gleder meg som FY til neste gang jeg får møte denne herlige spurdlende gjengen igjen.
Snakk om en samling BRA mennesker. Dere gjorde dagen min super awesome! Tusen takk ♥

Som jeg har skrevet mange ganger så er jeg så stolt av å være en del av Team True Transparancy Norge.
♥ For en fantastisk gjeng og ikke minst et awesome produkt og fronte! ♥


Hvis du vil lese mer om True Transparancy og hva BCAA er kan du trykke HER! SÅ STAY TRUE!Hashtagg bildene dine på instagram med:

#StayTrue ↔ #trueT ↔ #TrueTransparancy ↔ #TrueBCAA 

Tag også bildene med @TrueTransparancy_Norge så kanskje nettopp ditt bilde dukker opp på siden dems ♥

True Transparacy får du kjøpt på utvalgte COOP butikker, XXL og www.proteinfabrikken.no 
Direktelink til proteinfabrikken HER! De kjører også 33% avslag så nå får du et helt brett til kun 399,- ♥


♥ Og ikke glem å følg både @truetransparancy_norge eller meg @christinesunivers på instagram.

Det skal også sies at jeg er greit stiv i kroppen i dag! 


(Sponset innhold)

Vårfeeling og True Transparancy bootcamp på the thief!

 • 01.04.2016 kl. 22:10

(Sponset innhold)

Åh, nå er det vår altså. Det er så fantastisk deilig at snøen straks er borte. Så jeg slenger med dagens instagram bilde som jeg tok i påsken ♥
Ikke glem å følge meg på instagram HER! 

Husk også og sjekk ut www.xlife.no nå for de har opp til 60% på ALT fra reebok og da kan du kuppe denne supre thightsen her♥
Den er super myk og god, stretchen er deilig, bra høyde på livet og super fresht mønster og selvom den har lyse partier er den IKKE gjennomsiktig. Halleluja! Så skal du unne deg nytt treningstøy så titt innom X-Life! ♥ Dere vet jo kanskje at jeg er en bargain hunter, så jeg har vanskelig for å dy meg når det er tilbuder. Aiaiai! 

Direktelink til thightsen har du HER! 

Åh i morgen så er det True Transparancy BOOTCAMP på The Thief i Oslo. Det blir så sinnsykt spennende og ikke minst gøy og treffe alle de andre ambassadørene og en haug av andre treningsglade sjeler. Jeg mistenker det blir helt sinnsykt stemning og masse deilig energi blant alle deltagerne. 
Både Funkygine og Treningsfrue skal ha et treningsopplegg og det veldig morsomt å være med på. Da snakker vi gruppetrening på høyt nivå med så mange folk. Og det blir SÅ SYKT GØY!

Jeg elsker mine fargerike freshe energiboostende True T bokser ♥
X: Har dere smakt de? Jeg er så heldig som får være en del av True T Norge og jeg er også så heldig at jeg har en super god venninne som også skriver treningsblogg OG er sponset av true transparancy! Hæ? Hva er odsen? Så vi reiser sammen til Oslo selvsagt. Sjekk henne ut HER! Super flink og veldig inspirerende ♥

Jeg skal også mens jeg er i de siviliserte strøk. Ja, for når man bor litt på landet så blir det til at man kaller Oslo det. Den urbane betong jungelen av en by kan virke ganske skremmende for ei som har elgen som nærmeste nabo. Hehe. Neida, det er da ikke så ille. Jeg har jo bodd 15 min utenfor typ hele livet, så jeg er ikke helt hillbilly heller. Men det jeg skulle si var jo at.. Jeg skal innom min kjære venninne som er tattoo artist og studio hun har på Strømmen med sin kjære mor ♥ Og der skal jeg få utvidet hullene i ørene enda en gang! Woho! ♥ Gleder meg utrolig masse til morgendagen og tror det blir en super dag fylt med god stemning og annet sprell!

Jeg fikk jo mitt nye fantastiske Aim´n Sportswear treningstøy i posten i dag så heldig som jeg var. Hurra for at jeg fikk det før helgen! 
Det eneste jeg forbanner meg over er at jeg var tålmodig og ventet litt siden jeg bestilte direkte fra Aimn når de slapp det så måtte jeg jo tolle 400 kr ekstra for det. Og da blir det greit dyrt! At jeg ikke tenkte så langt! Argh! Men settet er helt nydelig så jeg kan vel si det var verdt det ♥ 

Jeg vurderer å ha det på i morgen, men samtidig så er det litt flashy. Så mulig det kun blir typ den nye 2XU thightsen min som har blitt en STOR favoritt og sammen med en enkel overdel. Vi får se hva slags humør jeg er i når jeg står opp.
Jeg skal opp typ kl. 06:00 så jeg er vel mest sansynlig gretten til hvertfall 06:30 ish ;) Hehe..
Skal ikke skryte på meg noen A menneske egenskaper nei. Det blir regn skjær løgn!

Den sinnsykt gode 2XU thightsen min får du også på X-Life med 400 kr avslag nå! 
Direktelink HER! 


Nå skal jeg slappe av litt og se en episode med breaking bad for den har jeg faktisk ikke fått med meg når den var ny. 
Og den serien er superbra! Jeg skal krysse fingrene for at formen min er bra til i morgen for jeg har vært sykt uggen de siste dagene.
Det er derfor det ikke har vært noen treningsupdates. Men jeg kommer sterkere tilbake! Men til da...


Kanskje vi sees i Oslo i morgen? ♥

(Sponset innhold)

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no