Mat - Fargerik kyllingsalat

 • 31.03.2017 kl. 14:09

God fredag! Jeg setter straks snuta mot Oslo og er SÅ klar for å være litt sosial♥ Jeg tenkte jeg skulle dele denne salaten med dere som jeg lagde til lunsj i dag. For jeg har jo blitt satt på "diett". Ikke noe big deal, men en skjerpings diett slik at jeg gradvis går over på dietten mot NM. Men mer om dette i et eget innlegg ;)

Det er rart med det. Så fort jeg er på "diett" blir jeg mye mer kreativ med maten og jeg får lyst til å lage meg digg mat. Sikkert fordi jeg er veldig instilt på at diett ikke skal være noe kjipt og ekkelt. Så i dag lagde jeg en slags restesalat med det jeg hadde i kjøleskapet. Denne her var veldig enkel og tok ikke lang tid pluss at den var full av smak og det liker vi. 

Du trenger: 

- 1 Kyllingfilet
- Grønnsakspasta med rødbeter (den nye rare pastaen som er blanda med veggies)
- Sellerirot
- Champignon
- Store hvite bønner
- Paprika, agurk og løk
- Krydder du liker

Jeg steker kyllingfileten, champignonen og de hvite bønnene sammen under lokk med litt vann i panna for da blir kyllingen saftig. Jeg bruker bare salt og pepper, men her er det bare å peise på med det du liker. Mens det steker kutter du opp alle grønnsaene og samler i en bolle. Når kyllingpanna er ferdig så tar jeg vekk lokket og tar ut champisen og bønnene og lar kyllingen brune seg litt på hver side. Eller så blir den fryktelig bleik og ser relativt kjip ut. Haha.. Og VOILA! BÆM! Du har en supergod lunsj/lett middag. 

Dette er også et perfekt ettertreningsmåltid og kaste i en liten plastboks og ha med deg i treningsbagen så du får i deg proteiner og fylt opp energilagrene dine ;) Tygg for å bygg!Nå må jeg løpe! Jeg skal dra om 30 min og jeg har fortsatt ikke skiftet eller pakket. Story of my life. Alltid 3 sek unna hjerteinfarkt på stressnivå. Haha.. Jeg er så spent på hva helgen bringer og jeg gleder meg så masse til å møte Coach Line på Oslo Grand Prix. Spent på hva hun sier om formen min. Jeg har jo ikke sett henne siden NM i fjor høst så jeg håper hun typ "OI, du har bygd godt jente" Haha.. Det er drømmescenario ;) Det er jo mye enklere å se forskjell når man ser folk sjeldent. Så jeg krysser fingrene for positiv feedback på skrotten :P

Nyt helgen vakringer og ha en nydelig dag!♥ Puss puss!♥

New in og Oslo here i come!

 • 30.03.2017 kl. 21:14

Du vet når du blir med venninna di på shopping og ikke skal ha noe men ender opp med å kjøpe 3 ganger så mye som hun? Yup.. Thats me! Og i går så dro jeg med meg alt fra treningstights til interiør så gud veit hva som skjedde. Haha! Jeg fant litt små dilldall som jeg fikk den "I need this in my life" og da er det gjort. Da klarer jeg sjeldent motså. Jeg har fått oppheng på nude igjen. Og det er nok fordi jeg har fått tatt noen soltimer og fått litt farge. Da føler jeg at jeg kan bruke de lyseste fargene igjen uten at jeg ser ut som et lik. Haha.. You know what i´m saying right? Nude og beige kan være livsfarlig for oss nordiske på vinterhalvåret altså. Snakker av egen erfaring. Men nå med litt glød i huden går det fint! Dette er noe av det jeg rasket med meg..


Litt av det kjøpte fra H&M


Tights fra g-sport

Åååh! Jeg gleder meg så til helgen igjen for da skal jeg til Oslo for det er skolehelg. Jeg har jo skole 09-18 på Lørdag, men etter det drar jeg inn til sentrum og får med meg det siste av Oslo Grand Prix. Jeg skal møte Coach Line og resten av Kaliber Fitness Team og se noen av jentene på scenen. Det bør gi meg motivasjon og inspirasjon til tusen! Jeg vil snoke litt på bikinifargene på scenen for jeg vet jo ikke helt hvilken farge jeg vil ha ennå heller. Jeg driver å fabler litt på vinrød eller rød,men lilla også kunne vært noe. Eller en pastellrosa kanskje? Det er jo et hav av muligheter og det er faktisk drit vanskelig å bestemme seg. Jeg elsket den blå jeg hadde i fjor, men jeg kjenner at jeg vil ha en ny en. Vurderer å selge den jeg hadde. Hvis jeg klarer da. Det er faktisk en del sentimental verdi i den der. Første gang noen sinne jeg har nådd et så stort mål! Vi får se.. 

Etter Oslo Grand Prix så blir jeg med hele gjengen ut å spiser et epic cheat meal. De fleste har jo vært på diett i mange mnd og jeg husker selv den følelsen av å fråtse i meg alt jeg ville når jeg satt der med brunfargen min og var shredda på Døgnvill på Tjuvholmen. FOR en følelse det er å være ferdig med konkurranse å gyve innpå alt man vil. Det er rimelig magisk! Hvertfall for et matvrak som meg. 

Jeg fikk også en super spennende mail i dag!! Ææh! Egentlig no som er riiiiimelig skummelt og jeg måtte faktisk gi meg selv 5 min før jeg kunne svare på den. Jeg gleder meg til å dele♥ Så utrolig mye gøy som skjer fremover at jeg dør! 

Nyt kvelden videre babes♥ 


 

Trening - En favoritt for bakside lår og rumpe!

 • 29.03.2017 kl. 19:41

Når det kommer til trening så er jeg glad i store øvelser som gir mye i form av å tvinge flere muskler til å jobbe sammen! Og det er ingen tvil om at rumensk markløft er en av de. Den trener både bakside lår og rumpe. Samtidig må du holde kjernen stram og du jobber jo med hele kroppen til en viss grad. Dette er en øvelse de fleste burde ha i sitt program om de ønsker å ha fine bein og en spretten rumpe ;) Og dette er inkludert gutter! Dette har vært en av mine favoritter siden jeg startet å trene for 2 år siden. Det er også denne øvelsen jeg er sterkest i og føler jeg mestrer. Så det er vel derfor jeg er glad i den. Haha..
Tights HER! // Sneakers HER! // Topp HER! // Caps URBAN

TEKNIKK: Husk at dette er en hoftedominant øvelse som det så flott heter. Her vil vi at hoften bestemmer mesteparten av bevegelsen og knærne er ganske nøytrale, men får en naturlig knekk bakover fordi rumpa dyttes bak. Husk strake bein! Før stangen tett inntil kroppen og stram kjernen godt på vei ned og på vei opp. Skyt hoften fremover på vei opp mot stangen og stram rumpa på toppen. Et tips fra meg til deg for å få mer kontakt mer rumpa er å la skuldrene være nøytrale. Nesten så de vipper innover mot brystkassen. For da vil ikke rygg/skuldre hjelpe for mye til på vei opp. Tenk at armene dine er litt "døde", sånn bortsett fra at du holder i stangen da. Hehe.. 

Du kan også kjøre øvelsen med en vekthantel i hver hånd. Eller stå på en kasse og holde en kettlebell med begge hendene. Kjør 3-4 sett med 8-10 repetisjoner ;) Kontrollert bevegelse ned, eksplosivt opp. Feel the burn! 

Har dere denne i programmet deres? Hvis dere ikke har det så går dere glipp av gode bootygains og det vil dere vel ikke? ;) Nå skal jeg skifte og gjøre meg klar til ukens legday nr 2♥ Jeg er egentlig ganske skutt, men det må bare gjøres. I dag er det blant annet knebøy og rumenske markløft som står på programmet ;)

Ha en fortsatt super Onsdag♥ Gotta run!

Dear spring - FU!

 • 28.03.2017 kl. 22:45

Shit dagen i dag gikk fort selvom den var sykt treig! Jeg kjenner skikkelig at våren er på vei og med det mener jeg pollen. Jadda.. Våkner opp i et snørrhelvette hver morgen og er helt ødelagt. Bruker jo et vondt år på å komme til meg selv igjen etter at jeg har blåst ut halve hjernen min. I shit you not altså, its bad! Jeg elsker våren, men hater den litt samtidig for akkurat da jeg får den der "wake up and smell the roses" følelsen så får jeg en bitchslap av naturen og da kjenner jeg at det ikke er like kult siden jeg er hyperallergisk mot alt. Jeg burde seriøst bo i en boble! Anywho..

Jeg skulle trene i 15 ish tiden, men jeg var så slapp og tett at jeg bare satt å så i veggen i sikkert en time. Surfa litt, så litt mer i veggen, drakk litt te, så litt mer i veggen, jobbet litt med planene jeg holder på med og til slutt tok jeg meg selv i nakkeskinnet og kom meg avgårde. MEN.. Jeg ringte bestevenninna mi Natalia og skravlet med hu i sikkert 1 1/5 time i bilen utenfor gymmen i tillegg så i dag var jeg i skikkelig slow motion mode. På disse dagene er det så viktig at jeg har hodet mitt med meg for det er utroooolig lett å lage seg unnskyldninger for hvorfor man blir hjemme. "Jeg er jo sliten da", "kanskje jeg brygger på no, det er jo snørr over alt her" "hvis jeg vasker klær i stedet er jeg flink". Hell no! Klesvaska er fortsatt toppet oppi kurven og jeg kom meg på trening og takk for det. Hehe.. Det var stappfullt som vanlig og jeg måtte omrokkere litt på programmet mitt, men det gikk heldigvis fint for økten var kjempe god forde. Og jeg er jo drit fornøyd når jeg er ferdig! Så 1 - 0 til meg! 

Det handler om å bare være et stabeist av et menneske! Hehe.. Og det er jeg rimelig god på ;) Nyt kvelden vakringer! ♥ Nå skal det lades opp til morgendagens beinøkt. Jeg har også masse spennende å dele med dere om fitness NM i høst og planer osv frem til da ;) ITS ON for å si det sånn :O  

Nå må det stoppe..

 • 27.03.2017 kl. 17:46

//Sponset Innhold//

Jeg blir så evig lykkelig av tanken på sommer at jeg nesten dør. Gylden hud, freshe sommerantrekk og en iskald corona en Lørdag i ny og ne. Eller vent.. Stemmer det. Skal jo på diett denne sommern OG jeg. Haha.. Jadda! Way to go Christine. Jeg har en liten klump i magen når det kommer til å stille igjen. Og hvertfall med tanke på diett. Jeg har kost meg sinnsykt mye siden NM i fjor høst og la oss si det sånn da dere.. Jeg har kost meg litt for mye. Haha.. Jeg har planer om å starte på en slags skjerpingsdiett allerede nå rundt disse tider. For jeg skal innrømme for dere at jeg har IKKE vært noe prakteksemplar når det kommer til kostholdet mitt. Altså, jeg har jo spist det jeg skal med hensyn til det å bygge muskler og proteinmengden jeg må ha, men alt det jeg har spist i tillegg som ikke har vært sunt er en annen ting. Offff! DET er mye det. Det har vært en form for godteri/snacks hver dag og det går bare ikke an. Det er IKKE bra. Jeg har et problem.

Jeg er en binge-eater. Det finnes faktisk. Jeg fråtser og jeg har STORE problemer med å stoppe. ALT går ned. Alt går til grisen og jeg er THE PIG for å si det sånn. Haha.. Til og med ting jeg ikke liker spiser jeg om jeg blir desperat nok. Og uansett hvor mange fornuftige tanker jeg har om at jeg ikke burde spise det så klarer jeg ikke la vær. Men det som er bra er at så lenge jeg har en plan å følge så klarer jeg faktisk å følge den. Er det ikke rart at det er det som skiller good from bad? Et ark med en plan? Sånn er det hvertfall for meg. Og så og si alle jeg coacher også. 

Det er nesten sånn at siden jeg tråkket av scenen i fjor høst så har jeg liksom aldri sluttet å ta igjen for det tapte jeg ikke kunne spise på diett mot NM. Jeg har spist noe form for godteri hver eneste dag omtrent og jeg kjenner jeg sliter skikkelig med å bryte ut av den vanen. Det er som om jeg konstant har behov for å dytte noe inn i kjeften. Jeg klarer liksom ikke beskrive helt hvorfor jeg ikke klarer å stoppe, men det er nok en blaning av å ikke "måtte" være i form og at jeg er så sinnsykt glad i mat. Men nå er jeg nødt til å snevre inn for hvis jeg vil ha det like "enkelt" på diett mot scenen som det jeg hadde i fjor så kan jeg ikke fortsette som nå. Jeg veide meg i går og jeg veier nå 69,4 kg og det er 4-5 kg MER enn det jeg gjorde i fjor på denne tiden Det er ikke slik at jeg dør av å veie det, men mht det å skal stille til høsten så må jeg få en mer strukturert "bikinifitness modus" i hodet igjen. Så i løpet av denne uken skal jeg ha lagt en slagplan for tiden frem mot sommeren. 

Jeg kjenner faktisk at jeg nesten gleder meg til å få orden på hverdagen igjen matmessig. Det er noe helt eget å faktisk være "in the zone" når man er i gang med oppkjøringen. Denne gangen skal jeg være enda flinkere til å dele reisen mot scenen med dere og hvis det er noe dere savnet forrige gang så let me know! Jeg har også lyst til å sette meg litt mer inn i youtube og kjøre noen vlog´innlegg hvor jeg snakker om ukene som går, formsjekker, oppturer, nedturer osv. Men jeg er ikke noen kløpper på videoredigering så jeg må sette meg litt mer inn i iMovie. Om noen har tips så skrik ut! 

Nyt solen babes! Nå er det ny uke og nye muligheter.. Jeg har ukens første økt i dag og det er selvsagt bein. Let´s kill it! 

Tights og sneakers fra www.x-life.no // Hoodie BikBok // Caps XXL

//Sponset Innhold//

Å se andre lykkes med sine mål..

 • 26.03.2017 kl. 14:24

//Reklame For Eget Arbeid//

Noe av det som gir meg mest glede i hverdagen er å se jentene jeg coacher lykkes! Hver ukesrapport jeg får er som en liten juleaften i seg selv for da får jeg sett hvordan progresjon de har hatt og jeg blir så stolt når de er så flinke, engasjerte og ikke minst stolte av seg selv. Det er en liten rød tråd på dette. Den første ukesrapporten er gjerne litt forsiktig og etter som tiden går så vokser jentene veldig og de sitter igjen med en helt unik følelse og pågangsmot. Og DET gjør at min jobb er verdens beste♥

Jeg tenkte jeg skulle dele en ukesrapport nr 4 med dere fra Janne♥ Ei jeg er utrolig stolt av og som jeg VET kommer til å lykkes med sine drømmer og mål!♥: 

"Hei kjære deg! 

Trist at den siste uken er ferdig, men fy søren såå gøy det har vært! Har virkelig begynt å elske styrketrening på en helt spesiell måte! heheh Fantastisk trening, og SÅ gøy å øke disse vektene og kjenne på at de 20 kg ekstra jeg ikke klarte for fire uker, er lette nå! Skal virkelig fortsette videre på denne veien, når jeg ser hva fire uker kan gjøre med kroppen, energinivået og humøret! Hatt fire rå bra uker, hvor jeg føler at jeg enda engang har funnet meg selv på ny. Det føles sååå deilig!! Virkelig funnet en ny glede i hverdagen gjennom trening og kosthold, takket være deg!  

Sitter å ser tilbake på bildene jeg sendte inn for fire uker siden, og med nye jeg har tatt idag. Forskjellen er der helt klart, og oppstrammingen. Trodde virkelig ikke det gikk at å oppnå så mye på så kort tid, men utrolig hvor mye kosthold har å si. Funnet nye favoritter jeg ikke klarer en dag uten, og jeg vil fremdeles følge planen, men kanskje ikke like mye til punkt og prikke. Finne min nye hverdag med trening og kosthold. 

Jeg kommer nok til å sende deg en mail om noen uker, for en ny runde med plan på trening og kosthold. Men først ønsker jeg å prøve meg litt frem før, for å se hvordan jeg klarer å stå i dette `alene` etter fire uker. Du har virkelig vært en god støttespiller. Disse ukesrapport mailene har gitt meg så mye motivasjon, og du får meg virkelig til å føle meg bra selv om jeg har hatt tunge dager. Sååå du gjør virkelig en fantastisk jobb!

Kommer til å savne disse ukesrapportene? :´( < 3 

SÅÅÅ, alt i alt! 
- 1,7 kg
- 36,6 cm tilsammen (!!!) 

Jeg er virkelig stolt av meg selv, og har endelig gleden av å gå i klesskapet uten at det er vanskelig å finne seg noe som ikke lenger sitter for stramt < 3 

Kan ikke få takket deg nok for denne vidunderplanen! Akkurat dette jeg trengte, føler meg som en ny person igjen og selvtilliten er på vei opp, med HØY stigning : D IGJEN, TUSEN TUSEN TAKKKK!!! Hadde ikke klart dette uten deg < 3 

- Janne"

Jeg synes det er så gøy å dele dette med dere for kanskje Janne kan bidra til at noen andre tør å komme i gang med sine drømmer og mål. Kanskje akkurat du får troen på at du kan få det til også♥ I min verden så er den største motivasjonen å se at andre lykkes. For det gir meg troa på at jeg også kan. Og det var slik jeg tenkte når jeg bestemte meg for å stille i bikinifitness. De klarer og da klarer faen meg jeg også. 

Hvis du er nysgjerrig på hvordan coachingen er lagt opp så send meg gjerne mail på christine@strongbody.no ♥ Det er helt uforpliktende og det eneste du trenger å skrive er "Jeg er nysgjerrig" ♥ Så sender jeg deg mer informasjon! 

Nyt søndagen babes! Her blir det en bonus treningsøkt fordi jeg ikke har ro i ræva! Bryst og mage here i come. Hehe..

"People Who Have Plans For Their Goals Succed, Because They Know Where They Are Going!"

//Reklame For Egen Jobb//

Trening - 3 Gode rumpeøvelser og forslag til killer rumpeøkt!

 • 25.03.2017 kl. 13:56

//Sponset Innhold//

Igår var ukens siste og femte treningsøkt og det var en KILLER rumpe/rygg økt! Herregud sier bare jeg altså. Hvis disse rumpemusklene ikke vokser nå så vet ikke jeg altså. Jeg er super fornøyd med denne treningsuken og jeg har økt i så og si alle beinøvelsene mine, noe jeg er veldig glad for♥ Progresjon! Knebøyen krangler litt, men jeg kjører knebøy til boks i tillegg til vanlig knebøy for å jobbe litt med teknikk og det å stramme kjernen skikkelig og det hjelper veldig. Jeg kjenner knebøy til boks gir meg så masse! Jeg kan lage et eget innlegg om det :) Anyway! I løpet av gårsdagens økt så kjørte jeg 3 øvelser som er super gode og som jeg virkelig anbefaler dere å teste ut.


- Landmine Utfall (Curtsy variant) - 


- Landmine markløft med sumo beinstilling (bred beinstilling) - 


- Kickback i kabel med strikk over knærne - 

Disse 3 øvelsene var en del av min rumpe session i går og jeg har laget en rumpeøkt til dere med alle sammen. Jeg har jo nevnt den siste (kickback i kabel) før, men det har absolutt blitt en skikkelig favoritt. Dette er ikke øvelser jeg legger hovedfokus på. Jeg kjører alltid tunge store øvelser før på en beinøkt. Som for eksempel hip thrust, knebøy, rumensk markløft osv. For man bygger ikke muskler ved kun å kjøre lett vekt høyrep i kabelmaskinene. Man må ha et godt sammensatt program med både tunge øvelser, mer isolerende øvelser, og noen øvelser man kjører høyrepetisjon med fokus på god muskelkontakt for å skape metabolsk stress i musklene. Metabolsk stress er når du kjenner det hoper seg opp med melkesyre i musklene og du får gjerne en pump i muskelen. Metabolsk stress vil bidra til muskelvekst sammen med andre faktorer når det kommer til styrketrening. Så her kommer en økt hvor du har alle 3 faktorer du trenger for å bygge en god rumpe: 

1. Knebøy - 3 x 8 reps
2. Rumensk Markløft - 3 x 8 reps
3. Hip Thrust m/ strikk over knærne - 4 x 15 reps
4. Kickback i kabel med strikk over knærne - 3 x 12 reps
5. Landmine markløft med sumo beinstilling - 4 x 10 reps (film)
6.  Landmine utfall - 4 x 10 reps pr bein (kjør annenhvert bein som på filmen fra IG)
7. Glutebridge med strikk over og under knærne 3 x maks reps (kun kroppsvekt og strikk som burnout øvelse)

Dette er en HEFTIG rumpeøkt uten like og hvis du ikke får rumpepump av denne så saksøk meg. Haha! Jeg håper dere tester den ut og gi meg gjerne tilbakemeldinger på om dere liker den! Film til video med 2 av øvelsene nederst i dette innlegget♥

Ikke glem å følge meg på instagram HER! Der er det masse treningsvideoer blant annet♥ Nyt Lørdagen vakringer. Hørte noe rykter om at det var den internasjonale vaffeldagen i dag så jeg må vel ut å jakte vaffel snart tenker jeg. Hehe.. 

Tights HER! // Sneakers URBAN // T-Shirt´en er gammel

BSCSEA3BQuj

//Sponset Innhold//
 

Trening - Musikken som får meg til å gi det lille ekstra

 • 24.03.2017 kl. 13:23

//Sponset Innhold//

Siden jeg trener i en militærleir og ikke en vanlig sats/elixia så er det litt anderledes med tanke på musikk. For på et vanlig treningsenter er det jo relativt lav musikk som surrer i bakgrunnen, om det er noe i det hele tatt. Folk går jo som regel rundt med hodetelefoner og ørepropper. Men det gjelder ikke der jeg trener. Hehe.. Der er det et stor anlegg hvor man bare kobler til sin egen musikk og spiller så høyt at du får følelsen av at du er på rave party àla 1994. Det spilles alt fra supertung rock/metal til syretrance. Men all over synes jeg det er super treningsmusikk. Jeg trener jo på treningsrommet i leiern til Kim så det er jo 90% gutter og 10% jenter så det er en type "no pain, no gain" mentalitet der og jeg trives veldig godt med det. Det gir meg ekstra treningsmotivasjon og vilja til å skru på min indre beastmode sammen med resten av den gærne gjengen der oppe. 

Noen ganger er det radioen som surrer og da kan det plutselig komme et radioprogram som heter "juntafil" som går på Torsdager på P3 hvor det er snakk om "sex, kropp og følelser". Sånne klassiske spørsmål "Kan man ha sex når man har mensen" osv snakker de om da. Og da ser man folk bare begynner å titte rundt seg med små kleine blikk. Det er ikke så kult å løfte heavy-ass markløft når det er snakk om mensen på radioen liksom. Hahah.. Da er det fort noen som skrur på musikken sin. Døør! 


Tights HER! // Sneakers HER! // Genser BikBik

Noen ganger setter jeg på min musikk og jeg tenkte jeg skulle dele med dere hva slags musikk jeg liker å høre på år jeg skal i treningsmodus. Det kommer jo litt an på humøret da, men jeg synes faktisk rock/metal er best å høre på når jeg trener. Men som regel liker jeg noe med litt trykk og tempo. Pantera og Monster magnet er 2 favorittband♥ Samtidig som at jeg kan høre på den værste syremusikken også så jeg liker egentlig alt..

5 PÅ TOPP ROCK/METAL: 

- Pantera - Walk (Denne er konge hvis du egentlig er litt forbanna, hehe! ELSKER denne sangen den er litt sånn "Don´t fuck with me")
- 3 Doors down - Superman
- Volbeat - Still Counting
- Monster Magnet - Powertrip
- Sepultura - Inner Self

5 PÅ TOPP RAP´ISH: 

- Juicy J - Shell Shocked
- A$AS Rocky - Wild For The Night 
- Jay Z - 99 Problems
- Eminem - Till i Collapse
- Dårlig Vane - Gikk I Bakken
 

5 PÅ TOPP GIRLPOWER: 

- Rihanna - Bitch Better Have My Money
- Nicki Minaj - Feelin´ Myself (insane bra jentevors sang også♥)
- Beyonce - Flawless
- Bendik - Attitude Problem P3 Remix
- Lady Gaga - Telephone

5 PÅ TOPP DIV FAVORITTER: 

- Ten Walls - Sparta
- AFSHeeN - Let Me Down Slow (All time favorite!! Gir meg så godfølelsen!♥)
- Jesper Jenset - High
- DJ Antoine - This Time
- The Weekend - The Hills

Dette er noen av mine favoritter! Sjekk de ut om dere trenger noe nytt på spillelisten deres♥ 

I dag står ukens siste treningsøkt på planen. 4 av 5 er gjennomført og jeg mangler den siste økten som er rumpe og rygg. Det er nesten litt trist. Hva i helvette skal jeg finne på i helgen liksom? Haha.. Mulig jeg tar en tur på gymmen anyway og kjører litt stretchingøvelser eller en rein mageøkt kanskje. Its sad right? Dere tenker kanskje "Dama har ikke liv" og det er forståvidt sant. Jeg bor på Rena da. Midt inni Hedmark skauen. This is me → Sleep, Eat, Work, Train, Work, Repeat. Haha! Lett å holde fokus da ;) Hehe.. Kanskje prøve å få dratt ut å shoppet litt imorgen. Vi får se♥

Nyt helgen babes! ♥ Og tusen takk for all responsen på gårsdagens innlegg både her, på instagram og meldinger♥ Dere er gull♥ My squad!


//Sponset Innhold//

Personlig - Alle kan ikke like alle

 • 23.03.2017 kl. 17:42

Når jeg var yngre så hadde jeg en tendens til å ville bli likt av alle. Jeg tror vi alle har vært der og noen er der hele livet. Jeg var en people pleaser som gjorde alt for at de rundt meg skulle ha det bra. Jeg har alltid delt det jeg har hatt og tenkte sjeldent på meg selv. Jeg gjorde alt for vennene mine for at de skulle være glade og hvis jeg ble kjent med noen nye var det viktig for meg å bli likt av de. At de skulle synes jeg var en ålreit og kul person. Jeg prioriterte sjeldent meg selv og egen lykke. Så lenge jeg var en del av vennegjengen og de hadde det bra så var jeg glad. Hvis noen skulle gi inntrykk for at de ikke likte meg så ville jeg gjerne jobbe litt ekstra for at den personen skulle få et godt inntrykk av meg. Som om jeg trengte en bekreftelse fra andre på at jeg var et bra menneske eller "kul nok" for jeg skal innrømme at jeg aldri har vært den "populære jenta i gjengen" jeg var aldri den som var penest, søtest, deiligst osv når jeg var yngre. Og når man er ung så betyr det alt for mye fordi man er så usikker på seg selv. Jeg var den jenta ingen ba på date, den jenta som gutta kom og spurte om råd for å hooke med venninnene mine, men så fort de hadde fått info eller hjelp til det var ikke jeg vits å snakke så mye med lenger. Så jeg har alltid hatt en usikkerhet i meg på om jeg er bra nok, kul nok, pen nok osv. 

Til litt senere i livet...

Jeg lagde instagrammen min for ca 2 år siden og jeg har vokst med den. Det skulle være en motivasjonskanal for meg og treningen min. I starten så var jeg kjempe beskjeden og brukte den ikke så mye. Det startet med et flexe bilde av meg når jeg var så tynn fordi jeg hadde vært i gjennom et helvettes brudd som ødela meg helt. Og når jeg var "ferdig" med å begrave meg i angst og depresjon bestemte jeg meg for å bygge meg selv opp. Og det var ikke før 1 1/2 år siden når jeg bestemte meg for å stille i bikinifitness jeg turte å bruke instagrammen min ordentlig. Jeg hadde vel rundt 300-400 følgere. Jeg ble tøffere og tøffere og turte å vise mer av meg selv og hvem jeg var. Jeg husker den første selfien jeg la ut! Herregud så nervepirrende. Alle tankene som løp gjennom hodet mitt. "Er jeg fin nok" "Ser det bra nok ut?" "kommer folk til å like det?" Fordi jeg var så usikker på meg selv fra tidligere, mitt eget utseende og litt angst som sikkert kommer til å henge igjen i evig tid. Jeg synes det var kleint å ta bilder av meg selv på trening og ellers. Jeg var redd for hva folk jeg kjente skulle tenke om meg og min instagram. Og jeg var redd for hva de rundt meg på trening skulle synes om jeg tok fram kamera eller telefon. 

Men nå! Over 38 000 følgere senere er instagrammen min er babyen min! Det høres kanskje dumt ut for noen. Men det gir meg så utrolig mye å kunne bidra med treningsglede, motivasjon og inspirasjon på min måte og jeg synes det er så gøy å holde på med. Jeg vil være med å utgjøre en positiv effekt i noen sin hverdag. I LOVE IT! Og hvis noen rynker på nesa over hva jeg driver med, enten det er kjentfolk eller fremmede på trening. WHO THE FUCK CARES! Jeg gjør dette fordi JEG synes det er gøy og så lenge jeg ikke skader noen så er det jo samma F hva folk mener? Jeg gir da faen i om noen synes jeg er teit som gjør det når det gir meg så mye glede. Da får du bare synes jeg er teit da. Jeg lar ikke det påvirke meg jeg. Jeg har endelig lært meg å gi totalt faen for å si det rett ut. Om du ikke liker det jeg driver med så er det helt greit for meg så lenge det ikke blir noe drittsnakk, for det synes jeg folk kan spare seg for. Det er helt ok å ikke synes det jeg driver med er noe kult for alle kan ikke ha felles interesser og det respekterer jeg. Men om du synes jeg er teit som tar selfies på trening og filmer treningen min. HVA SÅ? Skal jeg gå i skammekroken å ikke gjøre det som gjør meg glad da bare fordi en og annen rynker på nesa? Hell no sier jeg bare. Og det føles så godt... Alle kan ikke like alle og det er helt greit.

For det er sikkert nok av folk som ser på meg som en selvopptatt gærning, som elsker å ta bilde av meg selv, men jeg er så mye mer enn det! Folk får tenke hva de vil. Jeg kommer til å fortsette no matter what! Jeg har fine mennesker rundt meg som støtter det jeg driver med og som heier meg frem. Jeg er faktisk utrolig heldig og jeg setter så pris på hver og en av dere som gjør min hverdag fin♥ I love you guys! Jeg sier ydmykt takk!♥

Livet er for kort til å la seg hindre i å følge drømmene sine bare fordi man skal tenke på hva andre skal tro og mene. Hvis noen ikke støtter meg i det jeg gjør så er ikke de verdt å drasse på. Sorry to say it! Jeg klarer meg fint uten negativitet og drittslenging. Folk må akseptere at folk er forskjellige. Og hvorfor ikke unne andre lykke å se de vokse som mennesker i stedet for å ikke akseptere at folk faktisk forandrer seg og "blomstrer" om man skal bruke et litt kleint ord. 

Vær rundt de som vil se dere lykkes og de som har trua på dere. Det er så viktig! Slipp inn riktige mennesker i livene deres og hvis det er noe du har lyst til å gjøre i livet ditt.. Just do it! Fuck what they say! ♥ Jeg liker denne: 

- A WOLF DON´T LOOSE SLEEP OVER THE OPINIONS OF SHEEP - 

Drøm stort og vær en fryktløs ulv ;)

Trening - Mine favorittøvelser + Fullkroppsøkt

 • 22.03.2017 kl. 19:25

//Sponset Innhold//

Jeg har lyst til å dele favorittøvelsene mine med dere for det er noe jeg har tenkt på en stund :) Som dere vet er det rumpetrening som gjelder og er det noe jeg prioriterer så er det gode beinøkter. Jeg trener bein mandag, onsdag og fredag og trener overkroppen tirsdag og torsdag. Fredagsøkten er faktisk en blanding av bein og rygg. Beinøktene mine tar rundt 1 1/2 time og overkroppsøktene mine tar ca 1 time. Det er slik jeg har lagt opp treningen min over lengre tid. Jeg lager meg et treningsprogram jeg liker og som er godt sammensatt utifra det jeg vil jobbe med også trener jeg det frem til jeg ikke lenger har progresjon i det. Det kan ta alt fra 10-16 uker ish. Det er viktig å holde seg til programmet sitt slik at man kan jobbe med å bli sterkere i de øvelsene og bygge muskler. 

Så her er mine favorittøvelser: 

Bakside bein/hamstrings: Rumensk markløft! Dette er en KILLER øvelse ALLE burde ha i programmet sitt uten tvil. Suveren for både bakside lår og rumpe♥

Fremside lår/quadriceps: Knebøy eller beinpress med smal beinstilling! Leg extension maskinen er også en GULL øvelse for fremside lår. Det er en isolerende øvelse og er super i kombinasjon med knebøy og beinpress ;) 

Rumpe: Hip thrust uten tvil! Denne tar knallgodt, men en kabeløvelse jeg er veldig glad i nå er pull through og kickback i kabel med strikk. Looove! 


- Kickback i kabel med strikk -

Bryst: Benkpress og pecdec i kabel! Super gode. Og benkpressen er en erkefiende nå så den tynes hardt! Hehe..#VilBliSterkIBenk

Rygg øvre del: Nedtrekk med bredt grep.

Rygg midtre del: Stående roing med stang eller t-bar rows.


- Stående roing med stang -

Rygg nedre del: Rygghev med vekt i hendene.

Midtre Skuldre: Arnold press og militærpress! Guuuud som de er gode. Denne går både på fremside skuldre og midtre skuldre.


- Arnold press - 

Fremside Skulder: Frontpress med hantler.

Bakside skulder: Face pulls eller omvendt flies er knallgode! 

Triceps: Fransk press med EZ stang og tricep pushdown.

Biceps: Spider curls og hammer curls.

Core/Mage Planke og V - sit ups

Med disse øvelsene kan man fint lage en fullkroppsøkt og her et et eksempel på hvordan en fullkroppsøkt kan se ut: 

1. Knebøy 3 x 8
2. Hip thrust 3 x 15
3. Benkpress 3 x 8
4. Stående roing 3 x 8
5. Arnold press 3 x 10
6. Tricep pushdown 3 x 10
7. Hammer curls 3 x 10
8. Planken 3 x maks

60-90 sekunders pause mellom settene. Håper dere vil teste økten! ;) Gi meg gjerne en tilbakemelding om dere kjører den♥ 

I dag hadde jeg en helt insane bein/rumpe økt og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg sitter her i sofaen og har fysisk VONDT i ræva fordi den ble så sprengt. Det føles som om rumpa mi har hodepine. Er det mulig å ta paracet for ræv hodepine? Haha.. I wish! Ah.. 2 av 3 beinøkter ferdig for uken og puh sier jeg bare. Jeg er bare SÅ glad det er overkropp i morgen. Hihi.. Jeg er så mye mer fan av å trene overkropp enn bein, selvom det er jo beina jeg er mest opptatt av. Men det er bare så vooondt! Haha.. Derfor er jeg ikke fan. Men det er godtvondt da. Det skal jo ikke være behagelig å pushe grensene sine så man må jo bare elsk/hate seg gjennom det. Og man er jo så fornøyd når man har gjennomført og gitt alt♥

Håper dere har hatt en fin dag babes! Nyt kvelden videre♥

Antrekkene er fra xlife.no og noen av crop genserne får dere på bik bok ♥
Den tightsen under her får jeg bare ikk skrytt nok av da! Jeg skal seriøst begraves i denne. Haha.. Den finner dere HER! 


//Sponset Innhold//

Trening - Jakten på Fremgang..

 • 21.03.2017 kl. 18:37


- 2 ÅRS PROGRESJON -

Når det kommer til trening så er det 1 ting som er viktig for folk flest og det er progresjon. Fremgang på trening. Styrkemessig og for noen også kroppsmessig. Jeg tok meg selv i å tenke når jeg trente overkropp i stad at "Jeg blir aldri fornøyd". Og det høres jo litt dramatisk ut for hvorfor i all verden skal jeg ikke være fornøyd? Jeg har 10 fingre og 10 tær, helsen min er fin og jeg bor i et land med uendelige muligheter. Det er ikke på det planet jeg snakker om når jeg mener "å ikke være fornøyd". Med det mener jeg treningsmessig. Jeg blir faktisk aldri fornøyd. Og jeg vet det er så sinnsykt mye snakk om at man skal være fornøyd med seg selv og elske seg selv uansett hva. Og det er jeg helt enig i, MEN.. Det må da være lov til å ville forbedre seg. Bli flinkere og oppnå bedre resultater. Vi sier jo ikke på barneskolen at "Jaja, jeg kan jo pluss og minus, hvorfor skal jeg gidde å lære gangetabellen" eller når man begynner å jobbe. "Jaja, nå har jeg fått en jobb, jeg trenger jo ikke å stige i gradene" NEI! Det flyr ikke i min verden! Det er IKKE sånn det funker. Det er alltid rom for forbredring, man kan alltid lære mer og man vokser som menneske hver eneste dag. Why settle når du kan utvikle deg hele tiden? Jeg er selvsagt veldig opptatt av at man skal være fornøyd med egen innsats i hverdagen og at noen dager er bedre enn andre, men i det store bildet så er jeg alltid sulten på mer og bedre resultater. 

Så i stad på trening så tenkte jeg jo dette da "Jeg blir aldri fornøyd". Og det er fordi målene mine stadig endrer seg. Og det er jo fordi jeg når delmålene mine. Delmål er ekstremt viktig uansett hva man har satt seg som hovedmål. For om man skal starte å trene og aldri løftet en vekt før så er det veldig urealistisk å sette seg et mål på 100 kg i markløft om 8 uker. Med mindre du har ekstremt gode gener og er litt utenomjordisk. Hehe.. Det som skjer da er at du blir skuffet når du ikke klarer det og kanskje du til og med gir opp hele prosjektet. Det å sette delmål mot et større mål er alpha omega og avgjørende for at man ikke skal få den "gi opp" følelsen. Sett deg et delmål og jobb mot det, knus det og sett et nytt. The circle of progress. Hihi.. For eksempel 50 kg markløft. Når du klarer det så setter du nytt mål på 60 kg, så 70 kg osv. Kanskje et delmål kun kan være å ta 1 eller 2 repetisjoner ekstra. Det er faktisk mål du kan slå hver eneste treningsøkt og du har fokus på det. Og DET gir motivasjon og mersmak! 


- 1 ÅRS PROGRESJON -

Jeg har nå et mål på å kjøre 40 kg i benkpress som arbeidsvekt. Det vil si 3 fulle sett med 8 repetisjoner pr sett. Pr nå er jeg oppe i 37,5 og den er kjempe seig. I stad klarte jeg 8 reps på sett 1, 8 reps på sett 2 også 7 reps på sett 3. Og selvom jeg ble drit skuffa for at jeg ikke klarte den siste repetisjonen så ble jeg fortsatt glad fordi jeg klarte 1 repetisjon mer enn forrige treningsøkt på sett nr 2. Forrige uke så det slik ut: Sett 8 reps på sett 1, 7 reps på sett 2 og 3 reps på sett 3. Dette er progresjon. Uansett hvor "liten" progresjonen er så er det fortsatt fremgang! Jeg var sterkere i dag enn forrige økt. Og DET er motivasjon og gir meg pågangsmot til å pushe på videre! Jeg gleder meg allerede til benkpress neste uke for da SKAL jeg klare alle 3 sett med de forbanna 8 repetisjonene! 

Jeg har aldri trent særlig mye bryst, men siden målene mine har endret seg litt og jeg jobber mot en gjennomtrent og sterk kropp så vil jeg veldig gjerne jobbe med svakhetene mine som har blitt litt forsømt. Så det forrige målet mitt var å klare 35 kg i benkpress og det var stort fordi jeg synes 30 kg var DRIT tungt for bare en kort tid siden. Poenget mitt her er jo at jeg er fornøyd i ca 1 døgn for jeg setter meg et nytt mål med en gang. Neste økt øker jeg og jeg skal jobbe meg mot 40 kg! Og nå er jeg sååå gira for å klare det, men styrke kan ikke jukses. Det tar den tiden det tar for det må jobbes med. Det er derfor det heter trening. Hehe.. Tålmodighet er også en del av gamet, noe jeg ikke har egentlig. Men når jeg klarer 40 kg som er min "milepæl" så vil ikke det være bra nok i lengden heller. For da skal jeg jobbe meg mot 45 kg. Det her er slik hjernen min alltid har fungert når jeg trener. Jeg er konstant sulten på å øke og bli sterkere! Og noen ganger har jeg måtte ta meg i nakkeskinnet FOR det er en viktig faktor. Teknikk før tyngde! For det hjelper ikke om jeg tar 60 kg i knebøy om teknikken min er ræva og jeg ikke går dypt nok for eksempel. 


- 2 ÅRS PROGRESJON -

For å stadig vekk ha progresjon så er vi nødt til å trene smart og målrettet. Det hjelper ikke å trene seg ihjæl. Det er ikke slik at jo mer du trener og jo flere øvelser du har pr økt eller jo lengre øktene dine varer jo mer progresjon får du. Det er ikke sånn det funker desverre selvom veldig mange gjør dette som en klassisk nybegynnerfeil. For man vil gjerne gjøre alt på en gang så ofte som mulig fordi man er så gira. Man må ha et godt treningsprogram tilpasset treningserfaring og mål blant annet. Det er mange andre viktige faktorer. Men et stort tips til progresjon er: 

Jakt på økninger. IKKE havn i komfortsonen. Jeg liker denne: "The comfort zone is such a beautiful place, but nothing ever grows there" og det gjelder alt. Om det er karrieremessig, skolemessig eller treningsmessig. Vi må stadig utfordre oss selv for å ta ting til nye høyder. Så når du er på trening ha fokus på å pushe egne grenser og ønsk å være sterkere hver økt enten det bare er en repetisjon ekstra eller en økning i form av kg. 

Om du for eksempel skal kjøre knebøy på beindagen din. 4 sett med 8 repetisjoner. Du kjører på med 40 kg. Når du klarer alle 4 sett med 8 repetisjoner så er du klar for en liten økning. Ikke øk 5 og 5 kg, men 1 ekstra kg på hver side eller 1,25 pr side er innafor :) Hvis du da neste økt øker til 42,5 kg og klarer kun 8 reps, 7 reps, 6 reps og 5 reps så er dette tallene du skal slå økten etter der igjen helt til du kommer deg opp til 8 reps på alle 4 sett med 42,5 kg. Når du da har klart det er du klar for økning igjen. And so it goes! Det vil sørge for at kroppen din stadig får nye utfordringer og må jobbe med styrken. Og HUSK! Teknikk FØR tyngde! Ikke øk, med mindre du er trygg på teknikk. 

Make sense?

Og for å få utbytte av treningen er det viktig at kostholdet er på plass. Sørg for å få i deg minst 4 måltider pr dag med en god mengde proteiner i tillegg til fett og karbohydrater♥ Ikke vær redd for brød, potet, pasta osv! Dette er viktige energikilder og karbohydrater er IKKE farlig og det vil heller IKKE gjøre deg overvektig. Med mindre du spiser alt for mye av det og det gjelder alt. Det handler om en balanse på energi inn VS. energi ut. Altså: Energiforbruk VS. Energiinntak. For mat er energi og når du trener styrke er mat sinnsykt viktig for resultater! Jeg får bare ikke sagt det nok da. Beklager at jeg maser så mye på dette, men dere aner ikke hvor mange jenter jeg får mail av og som jeg coacher som har trent masse uten å spise nok. Og det er ikke bra. Så da gnåler jeg litt ekstra om denne maten, men det er kun fordi jeg vil deres beste♥

Let´s get strong babes♥


- 1 1/2 ÅRS PROGRESJON - 
 

10 Ting Du Ikke Visste Om Meg

 • 20.03.2017 kl. 15:20

 1. Jeg er mer glad i dyr enn mennesker for de er bare gode og elsker deg uansett. Men jeg er allergisk mot så og si alle dyr så det kinda sucks. Haha! Men jeg skal ha en hund når tiden er inne. Uansett om jeg kommer til å snørre meg ihjæl. Drømmehunden er Siberian Husky, men det er ikke noen leilighetshund så jeg har sett litt på Shiba Inu. De er skjønne og perfekt størrelse for en liten turvenn♥ Can´t wait! 
   
 2. Jeg er ganske aggressiv i trafikken og banner veldig mye og til og med vifter med henda av frustrasjon. Får helt sammenbrudd av folk som ikke vet hvor de skal eller kjører under fartsgrensen. Ikke en særlig god egenskap, men jeg stod ikke først i køen når tålmodighet ble delt ut. Offf! 
   
 3. Jeg er et rotehue. Jupp.. Men jeg har orden i mitt eget rot, det skal sies, men utenifra ser det sikkert lettere kaotisk ut noen ganger. Dere har jo sett kleshaugen på snapchat etter at jeg skal finne et treningsantrekk for eksempel. #StoryOfMyLife
   
 4. Jeg har alltid dårlig tid. Selv når jeg egentlig har god tid så ender jeg opp med å få dårlig tid. Dette er en forbannelse i familien min tror jeg, for alle jentene er sånn.
   
 5. Jeg er ekstremt lojal. Det er viktig i min verden. Man skal ta vare på vennene sine og respektere de ved å være lojal å verdt å stole på. 
   
 6. Jeg er 110% ærlig! Selvom det kanskje kan såre så får man et ærlig svar når man spør meg. Uansett hva det skulle være. Det kan være både en god og dårlig egenskap, men jeg har blitt for gammel til å gå rundt grøten og spør du meg om noe så får du helhjerta svar. 
   
 7. Jeg hater å bli behandlet urettferdig! Da freser jeg og sier klart ifra og føler jeg grunnlaget et stort nok så kan jeg gjerne starte en liten krig om jeg føler det er verdt å kjempe for. 
   
 8. Jeg har motorsykkellappen og kjørte faktisk Harley Davidson! Hvem hadde trodd? Hehe.. Ikke sånn gammel gubbemotorsykkel altså, men en som var fikset litt ekstra godt for å kle meg ;) Hehe.. Åh som jeg savner å kjøre motorsykkel! Og hvertfall nå som våren titter smått frem. Ingenting slår den følelsen når asfalten akkurat har blitt bar og man starter motorsykkelen for første gang og du kjenner lyden trommer i kroppen♥ Elsk! Ja, jeg er litt harry om du ikke har skjønt det før nå! Hehe..
   
 9. Jeg deler alt jeg har. Det som er mitt er ditt. Det er litt sånn policy jeg har. Hehe.. Jeg finnes ikke gjerrig og synes det er viktig å bidra litt til felleskapet♥
   
 10. Jeg elsker å få folk til å le og jeg ler mye selv. Og av meg selv. For noen ganger tror jeg at jeg er det mest morsomme mennesket i verden! Noe jeg ikke er. For da er det som regel bare jeg som ler og andre ser dumt på meg, men det gjør det nesten bare mer gøy. Jeg kan gapskratte grine le av meg selv. Hihi.. 

En liten søndags mageøkt

 • 19.03.2017 kl. 19:23

//Sponset Innhold//

I dag var det egentlig hviledag, men siden jeg har vært litt snik og skulket mageøvelsene mine i løpet av uken så tok jeg likesågodt en ren mageøkt for å gjøre opp for det tapte. Hehe.. Noen ganger så er jeg litt "slapp" på de mageøvelsene for jeg vet at jeg trener mange andre øvelse hvor magen er godt involvert så da tillater jeg meg å skulke litt innimellom. 

Men i dag så kjørte jeg en effektiv mageøkt med 4 øvelser. 

- Plate press i smith maskin - 4 x 12
- Mountain climbers på smith maskin x 4 x 30 (15 pr bein)
- En slags russian twist - 4 x 12
- V-sit ups - 4 x 12

Video kommer på insta!♥

Økten var kjempe god! Og dette er et godt eksempel på at man ikke trenger 15 øvelser i en treningsøkt for at den skal være god. Jeg har egentlig vært skikkelig slapp i dag og sov lenge, men selv etter masse søvn følte jeg meg helt ødelagt, men jeg er så glad jeg fikk ræva ut av huset. Ellers hadde jeg bare råtna i sofaen resten av kvelden. Det er deilig å røre på seg litt utenom og jeg kjenner jeg er så klar for at isen på bakken skal bli borte så det går an å være litt mer ute. For nå er det jo f meg så mye is på bakken at jeg går jo nesten på snørra for hvert 2 skritt. Bah.. Jeg trenger våren sårt! Men jeg skal ikke klage, denne helgen har det jo gått an å gå uten jakke og halleluja for det! Etter trening så ble det en protein smoothiebowl for å gi kroppen litt næring slik at den kan bygge seg større og sterkere♥ Jeg har fortsatt oppheng på disse bowls´ene og det er laget på 5 minutter. Oppskriften på denne typen finner du HER! 

Nå skal det lades opp til morgendagens beinøkt og jeg gruer meg til knebøy allerede. Haha. Jeg har også masse jobb som venter på meg så resten av kvelden går til det♥

Genser Bik Bok // Tights HER! // Sneakers HER! 
I dag kjører forresten xlife.no opp til 30 % på ALT fra reebok. Sjekk utvalget HER! //Sponset Innhold//

Personlig - Fredag og litt diett tanker..

 • 17.03.2017 kl. 21:03

//Reklame//

God Fredag babes! Endelig Helg! ♥ 4 av 5 treningsøkter denne uken er gjennomført og i dag var det overkropp på menyen! Hadde en skikkelig killerøkt i dag også og er evig taknemmelig for det man skal være glad for de gode dagene, ukene, månedene man har. For det vil være utfordringer hele veien, så det er viktig å nyte det når man er inne i en digg periode. Jeg merker så stor forskjell på kroppen min nå. Jeg er sterkere enn jeg noen gang har vært og jeg koser meg på trening. Fra jeg begynte å trene styrke for ca 2 år siden så har jeg hatt en jevn og fin progresjon hele veien og jeg er så glad for at kroppen spiller på lag og tar imot alle utfordringer. Jeg har vært flink og hatt fornuftig treningsfrekvens med gode programmer med riktig fokus, riktige øvelser for meg og bra antall reps og sett og lengde pr økt, riktig treningsmengde og hvile/restitusjon. Samt spist godt og sunn mat (med en hel deg doughnuts, sjokkis og utskeielser i tillegg da ;P ) Og dette har kroppen min respondert veldig godt på. Det føles godt å få resultater av treningen! Det er jo en viktig faktor. Vi vil jo trene optimalt og ikke forjeves. Når jeg startet for 2 år siden hadde jeg aldri trodd jeg skulle utvikle meg til å være den jeg er i dag. Det er utrolig hva trening gjør med kropp og sjel. 

Det er mange som har spurt meg når jeg skal på diett igjen og det blir en liten skjerpingsdiett i April en gang. Jeg er ikke så veldig motivert til å være på "diett" nå så dere skal tro jeg gruer meg. Når jeg sier skjerpings diett så mener jeg "ikke spise godis hver dag diett" Hehe.. For jeg kan ikke gå fra som jeg er nå og rett på konkurranse diett. Det tror jeg ikke jeg takler. Haha.. Jeg får også mange spørsmål om jeg teller kaloriene mine nå og svaret er NEI! Jeg koser meg veldig med mat og JA jeg har lagt på meg om noen lurer. Sånn er det. Jeg er bare menneske og konkurranse kropp er ikke sunt å ha året rundt. Og når man er SÅ glad i sjokolade, kaker og mat som det jeg er så er det faktisk så og si umulig å beholde en "shredda" form veldig lenge. Hehe.. Jeg har ikke telt en kalori siden jeg var ferdig med diett og stilte i bikinifitness NM i fjor. Jeg har rett og slett ikke klart fordi motivasjonen ikke har vært der. Hvorfor i all verden skal jeg gå rundt med en konkurranse diett når jeg ikke skal konkurrere før til høsten 2017 igjen. Og jeg vil jo bygge mer muskler til neste konkurranse og konkurranse diett og muskelbygging er ikke den beste komboen for å si det sånn. Man må tygge for å bygge for å bygg optimalt med muskler. 


Tights HER! // Sneakers HER! (På tilbud -20%) // Genser Bik Bok

Noen ganger føler jeg et lite press. Hvis jeg sier til noen at jeg jobber med trening og kosthold og er coach samt at jeg har stilt i bikinifitness og nevner at jeg fikk 4 plass i NM som debutant fordi de lurer så blir jeg målt opp og ned flere ganger. Seriøst. Akkurat som om jeg blir scannet. "Åh.. Er du fitness menneske?" "Er det noe magemuskler under der a?" "Men du har jo cellulitter, for jeg ser de gjennom thightsen din".. Weeeell.. Yes, jeg er som sagt bare menneske. Og jeg har cellulitter og magemusklene mine har for tiden gått i lettere dvale, men det definerer da ikke meg som person. Jeg er en knallgod coach og et relativt bra menneske om jeg får si det sjæl. Så hva så om jeg ikke er i konkurranse form. Må jeg bevise noe for deg? Nah.. Trokke det ass! Jeg kan komme i den formen hvis og når jeg ønsker. Og nå ønsker jeg å kose meg mens jeg er off season som vi kaller det. Hvertfall litt til. Hihi. Jeg kan jo ikke fortsette slik for alltid for da gjør jeg det jo værre for meg selv å komme i konkurranse form. 

Jeg har ALDRI hatt noe anstrengt forhold til mat. Heller overanstrengt på den måten at det er vanskelig å konstant ikke putte noe i kjeften til enhver tid. Haha.. Men jeg har ALDRI vært hysterisk på maten. Det er så viktig å ikke bikke helt over og bli helt gærn. Eller fitnessforstyrra som vi kaller det i treningsverden. Og når jeg ser jenter fronter slike forstyrrelser så blir jeg kvalm. Jeg synes de er så utrolig dårlige forbilder. Rett og slett! Og akkurat det vil jeg IKKE være en del av. Så når dere spør meg om jeg teller og holder på. Nei.. Jeg koser meg med maten og er ikke helt hysterisk om jeg går opp en kg. Jeg vet at all den maten jeg putter i meg gjør at jeg har knallgod kvalitet på treningsøktene mine pluss at hjernen min går ikke i konstant stress modus fordi det er matkaos der inne. For det er jo en påkjenning å være fitnessforstyrra. Evig indre stress på mat, på vekt, på resultater og muskler og hvorfor man kanskje ikke får de resultatene man ønsker. Man føler seg ikke bra nok osv osv. Stress er ikke bra for hverken kropp eller sjel. Når man stresser/har indre stress så har kroppen et stresshormon som heter kortisol og det er IKKE et hormon du vil ha i kroppen. Det er ingen god kombinasjon med blant annet styrketrening. 

Så for guds skyld jenter. Dette har jeg sagt mange ganger da, men jeg sier det igjen. Spis maten deres for å få resultater med treningen. Og hvis dere vil ned i fett% eller ha et treningsprogram som er optimalt for DEG så skaff profesjonell hjelp. For det er ikke bare bare å få alt dette til å gå opp for å få de beste resultatene. Man skal sitte på MYE kunskap, selvom det kanskje virker enkelt så er det ganske så kompleks. 

Er du nysgjerrig på coaching med målrettet treningsplan og tilpasset kostholdsplan så ikke vær redd for å sende meg en uforpliktende mail på christine@strongbody.no . Det eneste du trenger å skrive er "Jeg er nysgjerrig" så sender jeg deg info på hvordan det hele fungerer♥ Ikke noe farlig :) 

Dette innlegget ble litt lenger enn planlagt gitt. Fingrene bare gikk av seg selv! Nyt fredagen fininger♥

Jeg lovte jo å vise dere gårsdagens innkjøp. Så here it is! ♥ Sportsbh´er fra H&M og resten fra Bik Bok♥

//Reklame//

Trening - Video av supersett for bein

 • 16.03.2017 kl. 22:45

//Sponset Innhold// 

Okei babes! Nok en dag som har gått i 100! Hehe, jeg hadde en kick ass beinøkt i dag. Knebøy var litt dritt, men resten av økten var supersmooth og alt stemte som FY! Så screw you knebøy! Bedre lykke neste gang. Hihih.. Før kunne jeg gjerne la hele økten bli ødelagt om knebøyen min ikke føltes god, for det kommer mye an på dagsform og andre faktorer, men etter en god stund med trening har jeg lært meg at økten er ikke dårlig selvom 1 øvelse ikke er helt kompis. Neinei! Økta er ikke dårlig før du bestemmer deg for at den er det. Så hvis du har en øvelse du krangler litt med så kjør den så god du kan. Og GET OVER IT! Ikke heng deg opp og surmul resten av den økten fordi den var dust. Move on.. Gå på med nytt og sterkt mot neste øvelse ;) Det funker. Tro meg. Før kunne jeg rage quit´e en økt omtrent fordi 1 øvelse ikke følter "perfekt". Og hallo. Ingenting er perfekt. Noen dager er supergode og flawless og andre dager har noen fartsdumper. Det viktige er å ikke legge seg ned å dø. IKKE GI OPP! 

Her om dagen fikk jeg en ide når jeg var på skolen. BÆM! "Hva med å kombinere hoppende utfall med strake markløft!? Det må være helt jævli og effektivt som fy!" Jada.. Jeg skrev det ned på tlf, for ellers er det borte innen 5 minutter så mye som surrer inni hodet mitt om dagen. Og i dag testet jeg det. Selvsagt ETTER den tyngste beinøkta av dem alle så jeg var jo rimelig kaputt i beina, men jeg måtte bare. Så jeg kjørte 20 hoppende utfall og gikk deretter rett på strake markløft 10 repetisjoner. Strake markløft er en av de beste øvelsene for rumpa i tillegg til bakside lår. Så dette var en killer kombo dere virkelig må teste. Vanligvis kjører jeg 82,5 kg i rumensk markløft, men siden dette var en test så kjørte jeg 50 kg og det var heavy som F, men neste gang øker jeg. 

Jeg la ut video på instagram. Instagrammen min finner du HER! Eller så har jeg lagt ved videoen under her: 

BRtpF-fhM87
 
Etter trening så dro vi til Hamar. Jeg skulle egentlig bare kjøpe en bursdaggave og en mascara, menneh.. Ja. Det skjedde ikke da, eller. Jeg kjøpte jo det å! Hehe.. Men fant en sinnsykt fin jeans og noen topper på bikbok til meg selv jeg kan dele med dere i morgen da det er litt bedre lys å ta bilder i♥ Jeansen satt bare helt latterlig bra. Den var lagt for jenter med litt junk in the trunk. Haha.. Så dere den "baggy" jeansen jeg prøvde på snap? Altså! Jeg har lyst på en fresh loose fit jeans som er slitt. Noen som kan tipse meg om bra passformer her eller? Alt er jo super stramt på meg og sitter helt grusomt. Buhu! Jaja, skal være fornøyd med skinny jeansen jeg fant i stad, men dog. 
 
God natt babes! Nå skal jeg jobbe med planer, svare på mail også er det natta! Opp tidlig i morgen og søvn er den viktigste restitusjonen♥
 
Tights HER! // Sneakers HER! // Genser BikBok // Caps Urban

//Sponset Innhold//

New In - Crushing blue

 • 15.03.2017 kl. 12:10

//Sponset Innhold// 

Endelig titter solen frem og jeg kjenner langt inni sjela at det er håp om at våren kommer snart. Det er så sinnsykt deilig å kunne gå ut døra uten å fryse ihjæl. Og ikke minst herlig å slippe 4 lag med klær. Da jeg la inn ordre hos X-Life nå så tenkte jeg at det er på tide med litt med vårlig preg i treningsgarderoben. Altså.. Jeg har jo nesten bare svart og grått. No joke. Jeg skal få tatt bilder av treningsgarderoben jeg. Hihi.. Det er litt begravelsesaktig, men det er jo sånn jeg liker det da. Basic, basic og mer basic! Men denne gangen bestemte jeg meg for å tilføye litt blått og jeg er så fornøyd med det. Skikkelig spring feeling. Check it out! 


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! // 5. HER! // 6. HER! // 7. HER! // 8. HER! // 9. HER! 

Do you love it!? Det gjør hvertfall jeg!♥ Gleder meg til å få litt farge på huden og sprade rundt i disse freshe klærne mens solen varmer. Jeg tok jo 2 soltimer forrige uke for å få litt farge og jeg ble faktisk ganske brun. Fikk super skille. Etter jeg var på ferie i fjor og ble helt latterlig brun så virker det som om fargen min vekkes ganske raskt og det heeelt innafor. Kjenner jeg craver litt glød i huden nå. Men får ikke lov å ta sol med fersk tattovering så jeg må vente litt til før jeg fortsetter med sol♥ Typ 1 uke igjen så skal det grilles litt igjen. Jeg satser på å få ferdig tattoveringen i løpet av veldig kort tid også og det gleder jeg meg STORT til! Da er det over på neste prosjekt ;) For jeg har mer som skal ordnes ja! 

I dag tar jeg en hviledag for jeg er latterlig støl i bein og rumpe fra mandagsøkta, så dagens bein/rumpeøkt utsettes til i morgen. Pluss at Kim kommer hjem fra øvelse i Finnmark så kåken skal shines og det må handles inn litt god mat til stakkars fyren som bare har spist militærmat aka pappmat. Har også mange planer å jobbe med så jeg skal få dagens jobb unnagjort før kvelden kommer så ikke jeg sitter klint inni mac´en når han er hjemme igjen etter 10 dager borte stakkar. Jeg elsker jo å jobbe med det. Jeg kan jo sitte hele dagen til jeg legger meg med planene og svare på mail som tikker inn til enhver tid, jeg vil jo svare så fort jeg kan og være tilgjengelig♥ Havner i en skikkelig boble. En ego boble rett og slett. Prøver å bli bedre på det, men er det noe man brenner for så er det ikke så lett å legge det fra seg♥ Jentene mine er viktige de å♥

Nyt Onsdagen! Håper solen skinner der du er også vakring♥


//Sponset Innhold//

Trening - Skulderøvelse

 • 14.03.2017 kl. 20:43

//Sponset Innhold//

I dag hadde jeg en helt sinnsykt god overkroppsøkt! Sweet mother of jesus! Lever for slike dager♥ Økte i alle øvelser og jeg hadde så god energi. Et ord! Treningsglede. Og det hjelper jo på når man ser ei venninne man ikke har sett på lenge og hun sier at hun ser stoooor forskjell på meg siden sist♥ Silje så gains nemlig! Woho! Og spesielt i overkroppen! Hihi.. Treningsnerden i meg skriker av lykke for jeg har jo gjort om programmet mitt så jeg trener et mer body fitness program. Body fitness er klassen som er større en bikinifitness sånn kroppsmessig. Det er mer fokus på tyngre overkroppsøvelser og hard work pays of! Og mission accomplished so far! Det er så lett å se seg blind på seg selv og da er det så boost med komplimenter fra de som ikke ser deg hver dag. Og det er det som er så gøy med trening. Sitter man med litt kunskap kan man forme kroppen sin akkurat som man vil ved å sette sammen et optimalt treningsprogram med riktig treningsmengde, øvelser, restitusjon osv. Kombinert med sunn mat (og noen doughnuts) kommer man så langt man vil! 

Men anyways! I dag hadde jeg fokus på overkropp. Jeg trente rygg, skuldre, biceps og triceps med litt mage på slutten av økten. Og på slutten av økten kjørte jeg noen sett med skulderpress i smith maskin som avsluttende øvelse. Det er en supergod øvelse og skuldrene brenner sykt godt av den! Denne øvelsen er også kjempe fin hvis du synes militærpress med stang er tungt eller skummelt for her får du litt hjelp fra smithmaskinen når det kommer til stabilitet. Du fører stangen til ca rett under haken og pusher den helt opp. Kjør typ 4 x 8 -12 repetisjoner. Det er viktig å trene skuldrene. Kan ikke trene rumpa hver dag heller ;) Vi vil jo ha en god sammensatt pakke. Mitt mål er hvertfall å få den gjennomtrente kroppen. Selvom vi synes noe er mer gøy å trene betyr ikke at vi kan skippe de "kjipe" øktene heller. Let´s get strong babes!

Og dere! TUSEN TAKK for alle bursdagshilsner i går! Dere er best♥ Jeg var litt trist på sluttan av kvelden og når jeg la det ut på snap fikk jeg så mange fine meldinger på face, insta og mail♥ Dere er så herlige dere.. Skulle jeg gjort uten dere da? Stort smask på alle sammen! Slenger med et flexe bilde i farta! Haha.. Kan ikke være så seriøs hele tiden heller ;) Og takk for at du holder ut med meg på trening og gidder å ta bilder Ida!

Sjekk instagram for film av øvelsen litt senere HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Antrekk fra xlife.no 

//Sponset Innhold//

Christine 29 År

 • 13.03.2017 kl. 11:48

Ja, æsj, hør på det der da! Hva er det for slags ondskapsfullt tall egentlig? Vet dere hva det tallet der sier til meg i skjulte koder? "Lykke til inn i ditt siste år som under 30 da gamla" HOLY S!! Jeg har aldri brydd meg noe særlig om det å fylle år, men nå kjenner jeg virkelig et sug i magen. Neste år på denne tiden når jeg introduserer meg til nye mennesker og de spør hvor gammel jeg er så må jeg si 30! Noooooooo! Akk, sorgen sier jeg bare! Ikke bare det, neida.. Familien begynner å mase. "Når skal jeg bli bestemor da", "Skal ikke få barn snart da?" NEI! Neitakk.. Super hyggelig at dere spør altså, men nei. Men jeg vil ikke bli voksen helt enda. Er det lov til å si? Jeg har så mye jeg vil gjøre! Jeg har jo akkurat funnet det jeg brenner for og jeg har drømmejobben som jeg begraver meg i og storkoser meg med. Kunne jeg ikke bare startet på 20 igjen da? Gjort det all over, men med all erfaring og kunskap jeg har fått frem til nå. Og jobben min og alt. Det synes jeg hadde vært innafor. Det fortjener jeg. Men det er jo ikke slik det fungerer da uheldigvis. Så jeg må bare nyte den tiden jeg har fått tildelt. Gjøre det beste ut av hver eneste dag, følge drømmene mine, skape minner og bygge relasjoner slik at når jeg sitter å griner på 80 års dagen min på gamlehjemmet så har jeg så mange morsomme og lærerike øyeblikker å titte tilbake på. Med mindre jeg har alzheimer da, for da husker jeg jo ingenting alikevel :P Svart humor er innafor på sånne fæle bursdagstall som dette right.. Vel..

Positive ting med å fylle 29 år: 

- Jeg lever enda. Er jo en liten bragd bare det da.
- Tattoveringen min - Bursdaggaven fra meg selv til meg selv
- Jeg er hvertfall ikke 30 da. Enda!
- Jeg kan fortsatt si jeg er i 20 årene
- Jeg kan spise så mye kake jeg vil i dag

Jeg er hvertfall takknemmelig for alle de nydelige menneskene jeg har i livet mitt i dag. Dere er amazing hele gjengen♥ Og hvis du leser dette og er en av dem så vil jeg si at jeg er glad i deg♥ Jeg er takknemmelig for helsen min og at jeg kan gjøre alt jeg gjør. Jeg er takknemmelig for jobben min og mulighetene jeg har fått de siste årene. Takknemmelig for at jeg får lov til å hjelpe andre mennesker. Takknemmelig for alt jeg har lært og alt jeg lærer på veien. Takknemmelig for at jeg har et sted og bo og et sted å kalle hjem. Og ikke minst er jeg takknemmelig for at etter 29 år har jeg lært meg å si at jeg er glad i meg selv for det er ikke bestandig jeg har vært det. Jeg vil si jeg er som en fin vin og blir bedre med årene. Hihi..

Nyt dagen alle sammen, så skal jeg prøve å gjøre det samme! ;) 

Slenger med bilde av meg fra en annen bursdag jeg var drit fornøyd med. #SameMoodDifferentAge 

Jeg blir rørt!

 • 12.03.2017 kl. 13:50

//Reklame For Egen Jobb//

Jeg må bare dele dette med dere! Jeg fikk en helt fantastisk ukesrapport denne uken og jeg ble så rørt og glad. Og ikke minst STOLT av denne jenta! Dette er det som gjør min jobb helt fantastisk og det gir meg ufattelig mye glede når jeg får hjelpe til slik at noen får det godt. Penger kan ikke måles når det kommer til slike tilbakemeldinger. Denne jobben er mer for meg enn bare en månedlig lønn. For det er jo litt egoisme fra min side å se at de jeg hjelper lykkes på denne måten når de legger sjelen sin i det. Jeg er så glad for å få være en del av hverdagen deres jenter♥

Dette varmer så utrolig i coach hjertet mitt og jeg gleder meg til å følge denne jenta og de andre jentene videre! Jeg setter så stor pris på tilliten jeg får og vil gjøre alt for å backe de mot sine mål!

Her kommer ukesrapporten til Stine som har vært coachet av meg i 4 uker: 

"Heihei:) 

Da var den siste uka i diett over, er nesten litt "trist" dette. Men GUD så gøy dette har vært:) Har lært en hel haug, at det jeg ei gang trodde var kjip mat egentlig smaker kjempe godt. Å kunne spise pannekaker til kvelds en virkelig noe jeg kan leve med=)hehe. Gjør små enkle triks i det daglige slik at det blir enklere å spise sunnere:) Matprep er liksom blitt en del av hverdagen:):) Og Gud så enkelt det blir, digger alt som en enkelt å går raskt:)

Jeg har jo heller aldri gjort noe som dette før, hører jo mye rart og forskjellig om online-coaching, både bra og dårlig. Må si at jeg bare har hatt positive opplevelser med strongbody og med deg som min coatch. Du virker som en menneskekjenner. Skjønner at noen dager er verre/tyngre enn andre, men at det bare er å se framover, en positiv og flink coach vil jeg si. Som jeg virkelig kan anbefale til alle:):)

Så nå skal jeg bare stå på framover, spise sunt og trene:) er som de sier "hard work pays off":) og det er jo en helt fantastisk følelse når man har hatt en bra økt, og enda bedre når målene går i (-). Og på en sunn måte:) 

Vinterferien ble tilbringt på fjellet så fikk ikke trent(altså forrige helg) men det å stå på slalåm som ganske nybegynner er igrunnen trening i seg selv. Kjente det i lår og legger i dagesvis:)hehehe. Har jeg hvertfall brukt muskler:) 

Pakket jo også med meg en diettbag, slik at jeg fikk i meg noen fra matplanen:) og det var ikke noe jeg hadde gjort ever for før 4 uker siden:):) 

Den siste uka(siden sist Ukesrapport) har vært skikkelig CRAP. Har vært syk, ikke har noe energi eller treningslyst, what so EVER..!! Men nå er formen blitt bedre så i dag skal jeg prøve meg på ukas først økt. Legge denne siste uka bak meg, og tenke framover:) Sette meg nye mål og jobbe mot:) 

Nye mål:

- Vekt 63kg
- Mage-0,7
- Midje-0,5
- Øvre lår-0,5
- Nedre lår uforandret 

Nå reiser jeg jo på ferie i ei uke til neste tirsdag:) men jeg kunne VELDIG GJERNE tenke meg 4 nye uker med oppfølging når jeg kommer hjem, trenger jeg det nok mer enn noen gang;);)hihi. Syns jeg husker det fra når jeg registrere meg første gang at det var mulig:):) 

Men da kan jeg jo bare sende deg en Mail når jeg er kommet hjem igjen.!?:):):) 

Og igjen TUSEN TAKK for absolutt all hjelp, motivasjon, mat/og treningsplan:) Hadde aldri klart dette uten din hjelp:):) 

GLEDER MEG TIL FORTSETTELSEN:) 

Kjempefornøyd strongbody kunde:):):) Ha en super dag"

Er det rart jeg blir glad? Hvor fantastisk er ikke dette da! Jenta har mistet over 15 cm totalt på usle 4 uker og det til og med med en uke med sykdom. Magisk! Jeg er så takknemmelig over jobben jeg har og jeg elsker hver eneste dag! 

Hvis du er nysgjerrig på hvordan coachingen er lagt opp så send meg gjerne en uforpliktende mail på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp :) Det eneste du trenger å skrive er "jeg er nysgjerrig" ikke noe mer. Det er helt ufarlig. Da sender jeg deg en PDF med mer informasjon om hvordan det fungerer. 

//Reklame For Egen Jobb//

 

Mat - Proteinrik smoothiebowl

 • 11.03.2017 kl. 15:26

Denne smoothie bowlen er så sinnsykt god og dere må bare teste den! Den er laget på 5 minutter og smaker så fresht. Masse proteiner og næring♥ Jeg er så glad i disse raske smoothiebowlsene for de dekker så mye av søtsuget mitt og det synes jeg er så deilig. At jeg faktisk finner sunnere alternativer så jeg slipper å ty til sjokolade og andre søtsaker. Ikke det at jeg ikke spiser sjokolade altså. Hehe.. Jeg er jo en godtegris! Men sånn i hverdagen er dette en redning til tusen. 

Du trenger: 

- 2/3 liten boks mager kesam 
- 1 boks skyr med appelsin og mango
- 1-2 ss zeroh saft med villbringebær
- Smoothie blanding fra rema 1000 med drue, banan, eple og kirsebær
- Granateple, kokkosrasp og jordbær på toppen

Tin bærene 30 sekunder i mikroen slik at de kan mikses med stavmikser sammen med skyr og mager kesam. Tilsett saft og smak til :) Topp med frukt og kokkos! Voila! ferdig på 1-2-3! Den smakte dessert og var utrolig frisk. En liten vår bris♥

Nyt Lørdagen vakringer!
 

Tattoo - Til Christine - Fra Christine

 • 11.03.2017 kl. 02:08

Siden jeg har bursdag på Mandag så har jeg gitt meg selv en bursdaggave. Full sleeve på underarmen! Her kommer en liten update fra i dag og gårsdagen. Selvom dette er en treningsblogg så er det greit å få innslag av litt andre ting å sant? Etter 4 timer i tattoostolen ble vi omsider ferdig med første del av sleeven min! Det var ganske så vondt, men det kommer litt puljevis. Noen steder er det greit, andre steder ligger jeg i knyter meg fordi jeg ikke orker mer. Haha.. Jeg er skikkelig pysete nemlig, men jeg er jo sta som F også så det skal jo gjennomføres. Jeg er DRIT fornøyd og den blir bare latterlig fresh! Artisten var kjempe dyktig og linjene er så utrolig bra! Det er beyond! Jeg gleder meg til fortsettelsen for det er fortsatt mye som skal gjøres. Hele underarmen skal fylles og mer detaljer skal inn. YAS! So glad i did this!! 

Til de som lurer på artist så er det Pedro som har tattovert meg og han finner du på Notorious Ink i Oslo. Dere kan sjekke de ut HER! Studio var kjempe proft og jeg ble tatt kjempe godt imot. Sånt liker jeg, for man er jo alltid litt skeptisk til åssen folk man skal til og om de er gode på å lytte til hva man ønsker osv. Jeg fikk kjempe godt hjelp og Pedro skjønte med en gang hva jeg hadde i tankene når vi startet å snakke og jeg viste han bildene han kunne bruke som inspirasjon. Han brukte god tid på å tegne noe unikt kun til meg. DET liker jeg hvertfall. Ingen har lik og den er min. My precious! Jeg er jo litt weird, det skal jeg ha :P I dag har jeg sittet med planer frem til jeg dro inn til Oslo. Jeg har jo vært på skolen i dag til 21 og starter i morgen kl. 09 så nå må jeg faktisk lukke øynene og prøve å få litt søvn! Jeg kræsjer hos kusina mi i helgen og det er superkoslig for hun har jeg ikke sett siden jul :)

Håper dere har hatt en fin fredag og at dere er godt inn i helgen med good vibes only♥ 

Tattoo - Ink Day!

 • 09.03.2017 kl. 17:25

Okei babes! Shit is going down! Jeg er i Oslo nå for å start på tattoveringen min å jeg er så sinnsykt spent! Jeg var på jobb på Rena litt lenger enn planlagt så det ble rett hjem, kaste i meg noe mat, panikk pakke bagen og kaste seg i bilen. Med andre ord. Det usual! Jeg er nødt til å begynne å planlegge litt bedre merker jeg så jeg slipper å løpe heseblesende gjennom livet. Haha! Men men, jeg rakk det på håret så all good. Nå har jeg vært inne hos artisten og venter mens han tegner opp. Han sa det kom til å ta rundt 2 timer å tegne så det sier litt om hvor nøye han er og hvor seriøst dette studio er. Det er ikke noe som kommer ut av en kopimaskin det her for å si det sånn. Han tegnet på armen min for å se hvordan huden min beveget seg og og hvor huden strakk slik at resultatet blir pent. SHIT JEG ER SÅ SPENT! There.. I said it! Jeg har tatt med meg proviant siden jeg skal være her hele kvelden. Og en nød sjokkis dersom jeg skulle bli litt ør og lett i huet! Hehe.. 

Treningsfri i dag for jeg er her resten av kvelden på Notorious Ink i Oslo, men det er worth the sacrifice! Iiiiih! Nyt dagen alle vakre sjeler! Trening - Rumpeøvelse med balanse

 • 08.03.2017 kl. 14:37

//Sponset Innhold//

Her om dagen kjørte jeg en god bein og rumpeøvelse kombinert med balanse. Siden jeg har balanse som en krykke så er det jo greit å kombinere hverdagsøktene med litt balansefokus. Med denne øvelsen får du en del for penga for å si det sånn. Hehe.. Det er en kombinert step up / kick back med strikk da selvsagt. Makes sense? Kanskje ikke. Hihi.. La meg vise dere: Okei, jeg er offisielt hekta på strikkene igjen. Det var en periode jeg kun brukte de innimellom uten å være noe særlig kreativ med de, men nå! Nå bobler det over av strikk fantasi. For de gir faktisk det lille ekstra og den lille ekstra motstanden hvertfall jeg trenger med hensyn til dette å få kjempe god kontakt med rumpemuskelen. Min nye favoritt øvelse for rumpe i kabelapparat er kick back med strikk uten tvil. Shit så god den var og den gav meg akkurat det jeg trengte!  Den finner du i dette innlegger HER! Og beinøkten i det innlegget har jeg fått supergode tilbakemeldinger på! Derfor ville jeg prøve denne kombinasjonen for å se om jeg kunne tyne noe mer ut av den øvelsen og denne var kjempe god. 

Jeg brukte denne øvelsen som en finisher / burnout på mandagsbeinøkta. Jeg holdt i en 10 kg vektskive. Jeg anbefaler for eksempel 3 x maks pr bein. Og tro meg. Når du tråkker opp på en benk som har en relativt myk pute så får balansen seg en liten støkk så du må jobbe med hele kroppen når du sparker bakover (ikke velg en for myk benk, det kan bli for vanskelig) Og hvis du synes det er ubehagelig kan du alltids bruke en boks eller kasse for et mer stabilt underlag. Hvis det blir for hardt så kan du kjøre kun med kroppsvekt og sette benken i nærheten av noe du kan støtte deg opp mot på toppen når du skal sparke ifra. 

I dag er det klart for ukens 2 beinøkt og jeg er fit for fight. Etter det er det jobbings resten av kvelden♥ Jeg må også pakke og ordne til skolehelgen som kommer nå. Jeg drar til Oslo i morgen i stedet for Fredag fordi jeg har tattoo time kl. 15:00!!! YEY YEY og trippel YEY! Jeg måtte booke om timen min og da skjer det i morgen i stedet for neste helg. Det passer fint for en utålmodig sjel som meg! Det eneste drawbacket er at jeg må dra inn helt alene. Jeg som hadde lyst til å filme og lage et lite vlog innlegg om det. Dere er jo med meg på snap sant ;) Så jeg er ikke helt aleine. Haha.. Nå skal jeg lage meg en liten pre workout smoothiebowl tenkte jeg. M-m!

Jeg håper hvertfall dere tester ut øvelsen! Sjekk video av den + en annen rar øvelse jeg la ut på instagram lenger ned i dette innlegget! 

Instagram HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Tank top HER! // Tights HER! // Sneakers URBAN // Strikker HER! 

BRT2OP3hf8D
//Sponset Innhold//
 

Mat - Proteinrik Omelett

 • 07.03.2017 kl. 20:04

I dag lagde jeg en kjempe god og enkel omelett til lunsj jeg tenkte jeg skulle dere med dere♥ Jeg er fortsatt ganske lei brød, men nå har jeg jo spist meg halvt ihjæl på lomper også, så nå begynner det å bli litt kjedelig. Ah, the pain! Også hadde jeg noen rester i kjøleskapet som resulterte i denne omeletten. Den var kjempe god også er den proteinrik og stappfull av næring. Denne er også perfekt etter trening for å gi kroppen riktig næring slik at den bygger seg sterkere. 

Du trenger: 

- 3 egg (2 hele + 1 hvitte)
- Noen skiver spekeskinke
- Asparges
- Fersk Spinat
- Perletomater (eller vanlige)
- Champignon


Stek asparges og champignon med bittelitt vann og salt og pepper. Typ 2-3 ss vann. Rør eggene sammen og hell over når det har stekt i 5 minutter. Skru ned varmen på platen til lav og la det putre mens du skjærer opp Tomat, spekeskinke og spinat og har på toppen når omeletten er ferdig. M-m! Kjapt, enkelt og sunt! Egg er noe vi burde spise flere ganger i uken da det er stappfullt av næring og vitaminer. Plommen er også en kilde til sunt fett som kroppen trenger. Et sånt måltid er gull når det er muskler man vil ha. Husk! → Man må tygge for å bygge! ;)

I dag har jeg hatt overkroppsøkt med fokus rygg, skuldre, triceps og biceps og hvis dere vil se noen gode øvelser for grevinnehenget (triceps) så titt innom instagram litt senere♥ Nå skal resten av kvelden brukes på å lage planer og svare på dagens ukesrapporter! Flinke jentene mine! Love it♥ Og det ble forresten en liten endring i tattoo timen jeg hadde så det blir tattovering mye før! YEY!  Jeg gleder meg HELT sykt mye som dere sikkert har skjønt. Ha en super kveld alle sammen!

Instagram HER! Trening - Styrketrenings Tips

 • 06.03.2017 kl. 19:03

//Sponset Innhold//

I en verden full av treningsblogger, artikler, synsere på forum og andre input´s er det viktig å skille mellom god informasjon og mindre god informasjon. Og med det mener jeg ikke rett og galt, for så svarthvitt er det ikke. Det er ingen fasitt på hva som er bra trening og ikke bra trening,  fordi vi alle er så forskjellige med forskjellige utgangspunkt, MEN! Er du ny når det kommer til styrketrening så har jeg noen tips til deg om hva du burde fokusere på når det kommer til treningen for det er så mange som sier forskjellig og man kan jo bli helt svimmel! Vær litt kritiske til det dere leser♥ Noen skriver "Dette MÅ du gjøre for å få strammere rumpe" eller "Dette MÅ du gjøre for å få six pack" og la meg bare si det sånn.. God damnit så mye rart jeg har lest.. 

Her er mine tips til deg! 

- Ha et godt treningsprogram som er laget til deg og det du ønsker å oppnå med DIN trening. Hva er ditt fokus? Hva vil du forbedre eller jobbe med? Skriv ned noen punkter du vil jobbe med og ha dette som fokus.

- Spis godt med mat. Mat er like viktig som selve treningen. Eller, i mine øyne viktigere! For musklene trenger mat for å bli større. En riktig blanding av proteiner og fett/karbohydrater + andre næringstoffer. Hvis du trener styrke og ikke spiser nok mat vil du heller bli mer dvask, fremfor stram og definert. Fordi fett % din går ned og du får ikke strammet opp ved å bygge muskler, men kanskje du tilogmed heller mister muskelmasse. Det er jo det stikk motsatte av det vi holder på med når vi trener styrke å prøver å forme kroppen på den måten.

- Kontinuitet! Ikke bytt program hver 14´ende dag bare fordi du vil gjøre noe annet. Skaff deg et program som er målrettet deg og stick to it. For det er da du får progresjon i de øvelsene. Og du vil jo pushe deg selv og utfordre muskulaturen ved å stadig øke i øvelsene på programmet ditt. For.. Når du øker og utfordrer ved å legge på tyngre vekter blir du sterkere og når du blir sterkere vil det si at musklene dine vokser. Test heller nye øvelser på slutten av økten eller bruk burnout øvelser om du vil gjøre noe anderledes. 

- Ikke overtren!! Veldig mange går all in og trener 5-6 dager i uken og trener på måfå. Sørg for å få nok restitusjon slik at musklene faktisk har tid til å bygge seg opp igjen.  Ikke tren bein hver dag med samme øvelser bare fordi det er gode øvelser. Da vil du bryte ned, bryte ned, bryte ned fremfor å bryte ned, bygge opp, bryte ned, bygge opp. Det er den sistnevnte syklusen vi vil ha når det kommer til styrketrening. 

- Ikke ha førti øvelser pr treningsøkt for det er faktisk ikke nødvendig :) Du trenger ikke trene alle mulige små kriker og kroker som du ser jentene på instagram gjør. (Ja, jeg er jo en av de jentene kanskje da, menneh.. Hehe) Velg store tunge øvelser. Som knebøy, strakmark, militærpress, hip thrust, osv. I riktig kombinasjon da og gå nøye gjennom teknikker. Youtube er en fin kanal når det kommer til teknikkhjelp, bare finn de seriøse som har kunskap! Det å sette opp et treningsprogram er ikke bare bare. Det skal være gjennomtenkt og gjennomført fra alle vinkler. Poenget mitt er at du trenger ikke ta 5 bittesmå kabeløvelser for bein/rumpe når det holder med å ta bulgarsk utfall for eksempel ;) Gjør de mest effektive øvelsene ikke alt det som ser overfancy og spesielt ut. Et godt treningsprogram trenger for eksempel kun ha 5-6 øvelser pr dag og være mer effektiv enn et med dobbelt så mange. Less is actually more! Dette har noe med sett og reps å gjøre også. 4 x 8 - 12 er jeg veldig glad i. Men jeg kjører forskjellig sett og repetisjoner på de forskjellige øvelsene jeg bruker. 

- Ikke vær redd for å trene tungt! Så lenge teknikken er innafor skal ikke vi jenter være redde for å løfte tungt. Det er slik man bygger og det er slik man blir sterkere. Men husk! TEKNIKK FØR TYNGDE!

- Ikke bli for besatt av å se resultater hver dag eller hver økt. Det tar tid å bygge muskler, det tar tid å bli sterkere. Ikke gi opp! Jobb mot målet ditt og lær deg å nyte prosessen. For da går det lekende lett. Personlig erfaring er at i det jeg sluttet å jakte på resultater til enhver tid og bare koste med på trening og boblet over av treningsglede fordi jeg trives så godt på gymmen. Det var da alt ble smoothere. Og plutselig så man "Shit, den muskelen var ikke der før" eller. "hmm.. Har det blitt litt mindre cellulitter baki høgget her tru?" Da kommer det som sånne små overraskelser på veien og det er så gøy! Og jo bedre program du har og jo flinkere du er med maten, jo raskere kommer resultatene :) Så du får igjen det du legger i det♥

- Hold deg inna quick fix programmer som lover urealistiske ting. Det beste jeg ser hver sommer i magasiner er "Tren deg til six pack på 4 uker" Disse artiklene kommer gjerne i April/Mai. Rett før sommerferien da folk flest har lyst til å være i en god form å føle seg freshe i bikini. Og det er jo helt greit å ville spisse formen litt opp mot ferie, men fakta er at for å få six pack så må du faktisk spise deg til det i tillegg til trening. En sixpack kommer med en litt lavere fett %. Uansett hvor mange sit ups man tar i 4 uker før ferien så vil det ikke hjelpe noe særlig med mindre du spiser deretter. Da popper de litt mer frem. Og det er ganske så kynisk av magasinene å kjøre slike artikler HVER vår/sommer for de vet jo at det selger. Det er bare synd noe av det bare er bullshit! Og hvis du vil ha en synligere six pack og vil ned i fett % så rådfør deg med profesjonelle. For det hjelper ikke bare å kutte maten. NEI! FOR GUDS SKYLD! Skal du ned i fett % så skal du ha en kostholdsplan som dekker daglige næringsbehov og sørger for at du ikke mister muskelmassen i tillegg. For hvis du kun kutter noe mat så risikerer du å miste musklene du har bygget opp. Det er ganske kompleks altså dette med mat.

- Sist men ikke minst! Tren fordi du elsker kroppen din! Ikke fordi du hater den! ♥ Vær snill mot deg selv og tren fordi kroppen din fortjener det ikke fordi du straffer den. Trening skal være gøy, det skal være noe som gir energi og morsomme resultater som gir mersmak♥ Ha fokus på treningsgleden og den tjenesten du gjør deg selv ved å trene når det kommer til å investere i din egen fremtid♥

Håper tipsene blir tatt godt imot og kanskje noen har fått noen aha opplevelser ;) Jeg husker selv hvordan det var å være ny i gamet og man gjør de klassiske nybegynnerfeilene alle sammen. Så da kan jeg hvertfall dele mine i håp om at dere slipper unna noen av de♥

God Mandag alle sammen! Ikke glem å titte innom instagram senere for dagens treningsvideo. Det er jo selvsagt bein/rumpefokus da jeg hadde ukens første leg/booty økt i dag ;) ♥ Instagrammen min finner du HER! 

Tights HER! // Tank top HER! (På salg) // Sneakers URBAN

//Sponset Innhold//

Burger Heaven

 • 05.03.2017 kl. 14:22

Gårsdagen var så sinnsykt balsam for sjela da! Det var så godt å se jentene mine igjen og jeg savner de så sykt. Det er ikke bare bare å flytte 2 timer unna. Vi dro jo inn til Oslo for tattoo konsultasjon og jeg fikk pris og har booket time Lørdag 18 Mars. Tattoveringen kommer til å ta 6-7 timer og jeg blir ferdig med hele piecen på 1 session. Det er digg! Jeg gleder meg så SYKT mye. Det er nesten så jeg stryker med. Tiden får liksom ikke gått fort nok da. Så det blir min egen bursdagsgave til meg, fra meg♥ Fordi jeg fortjener det! Hehe.. Etter vi var ferdige der så dro vi til Østbanehallen å spiste og FY så fint det har blitt der. Når jeg vanket i Oslo når jeg var fjortis så var jo Østbanehallen bare en hall full av alkiser og kiosker. Men nå var det så fint! Vi spise på et sinnsykt bra sted som het Opland Burger & Steak og det var helt latterlig bra mat og helt innafor priser. Alle spiste Umami bbq burger og hvis dere er innom og vil kose dere litt ekstra så er dere nødt til å teste den. FY så god! Eksplosjon av digghet i munn. M-m! Spoken from a true foodie♥ Etter vi var ferdige spist og 2 rødvinsglass senere gikk vi for å kjøpe makroner som vi skulle kose oss med når vi kom hjem igjen. Jeg drikker jo så sjeldent at jeg ble litt fnisete av 2 glass vin mens vi spiste. Haha.. Er det mulig! Og når vi kom hjem ble det makroner og enda mer vin. Vi satt og skravlet til langt på natt og det gikk i jentesnakk og trening. Det er lenge siden jeg har ledd så masse! 

Det var så deilig å bare henge med jentene, ikke ha noen planer å ta det som det kom. Dagen og kvelden ble super koslig og det var akkurat det jeg trengte nå kjenner jeg♥ Det er så viktig å ikke glemme de rundt seg å sette av tid til de man er glad i. Hvertfall når jeg bor så langt unna. Ofte kan jeg begrave meg selv i mye arbeid og gå inn i en sånn "work zone" så gårsdagen var perfekt avkobling for å nullstille hjernen litt igjen. Nå er jeg så gira på å sette i gang med alle strongbody planene og starte morgendagen med en skikkelig beinøkt. Slike dager som dette gir et motivasjonsboost og et avbrekk man trenger noen ganger. I dag er jeg hos N til utpå kvelden så blir det tilbake til Rena igjen. Det er så kjipt at tiden går så fort når jeg er her, men sånn er det bare.

Fikk dere forresten med dere på snap at buksa mi ikke tålte ræv overload! Altså.. Jeg tok den jo på meg når jeg dra hjemmeifra og ja, det var en liten innsats som måtte til for å få den over rumpa. Og når jeg kom til N og skulle gå på do før vi skulle gå mot bussen så hadde vi dårlig tid og jeg skulle dra på meg buksa raskt. Vel.. Det gikk ikke da. Buksa sa fuck you og glidelåsen orket ikke mer. Jeg ler meg ihjæl! Det er jo en av favoritt jeansene mine da så jeg ble jo irritert! Og jeg hadde jo ikke tid til å bytte heller for vi måtte løpe ut døren. Jeg tenkte jeg skulle kjøpe en ny når vi kom til Oslo, men så tenkte jeg ikke noe mer over det og gikk rundt meg buksa sånn. Haha! Herregud.. Jaja, er ikke så fin på det seh..

Nyt Søndagen vakringer! Håper helgen deres har vært fin også♥

Trening - Rumpeøkt som brenner!

 • 04.03.2017 kl. 09:38

//Sponset Innhold//

Oh yes! I har kjørt en rumpeøkt jeg bare MÅ dele med dere. Si ifra om dere blir lei av ræv, ræv og atter ræv :P Skal bli flinkere til å dele gode øvelser fra andre områder av skrotten også, men jeg er liksom obsessed med rumpetrening så. Ja, det går jo mye i å teste ut litt nye ting her og der. Finne nye favoritter! Og når jeg kjører en økt som bare er mega god så må jeg dele. Jeg kjørte en skikkelig miniband økt! Jeg har fått tilsendt noen limited edition minimands fra bootybuilder som jeg tenkte jeg måtte prøvekjøre skikkelig! For å se om de tålte en trøkk for å si det sånn;) Hehe.. Og det gjorde de. Det bestod med glans. Gud som jeg elsker minibands! De gir liksom det lille ekstra når det kommer til kontakt med muskulatur i øvelser. Litt ekstra motstand♥ Styrketrening er den beste måten å forme kroppen med♥ Rumpa er en muskel og for å få en fastere evt større rumpe så må den trenes den også.

Effektiv rumpetrening one on one:

♥ Jeg varmet opp muskelen med øvelse 1 i dette innlegget HER!  DET er en stor favoritt! Jeg kjørte 2 x 15 pr bein

- Rumensk markløft med dobbel strikk motsand (se bilde) 4 x 12

- Sumo knebøy i smith maskin med strikk over knærne - 4 x 8

- Kickback i kabel med strikk over knærne i tillegg - 4 x 15 pr bein (den reiv!!)

- Pull through med strikk under knærne - 4 x 12 

- Etbeins benpress med strikk over knærne - 4 x 12 pr bein

- Avsluttende burnout øvelse = Statisk knebøy og hip abduction med strikk (se bilde) - 3 x maks (Jeg døde litt faktisk)

Det trenger faktisk ikke være mer komplisert enn dette før rumpa sprenger og man går litt rart når økten er over. Hihi.. I går kjente jeg at jeg ikke var helt i humør til den vanlige beinøkten min fordi energien min var så laber så jeg gjorde om til denne økten ut ifra gamle favoritter med litt nye vrier. For hvis jeg kjenner at treningslysten er litt på bånn, for det skjer innimellom ja. Jeg er jo bare menneske. Da liker jeg å kjøre favorittøvelser og utforske litt ved å putte på strikker eller andre nye vrier. Vips så er motivasjonen tilbake og det ender som regel opp med å bli en knalløkt! Og det er jo mye bedre enn å skippe økten. Så hvis du kommer på trening og hater fordi du kaster opp av tanken på å kjøre programmet ditt så gi deg selv en liten boost å sett opp en økt med favorittene dine♥ Da blir ting gøy på et blunk! Under finner dere bilder av øvelsene. Noen av de er klippet ut fra filmer så beklager om kvaliteten ikke er helt på topp. Det kommer film på instagram med noen av øvelsene litt senere♥


- Rumensk Markløft med dobbel band-


- Sumo knebøy i smithmaskin med bands over knærne -


- Kickback i kabelmaskin med miniband over knærne -


- Pull through i kabel (dette er en knestående variant da jeg ikke hadde sjans til bilde/film av den i dag, prinsippet er det samme, men stående og samme beinstilling og bevegelsesbane som den første øvelsen -> Rumensk markløft - 


- Etbeins beinpress med miniband over knærne - 


 - Avsluttende burnout øvelse = Statisk knebøy med hip abducion (presse knærne ut mot sidene) -

For en god økt dette var, selvom jeg hadde tidenes dårligste hairday så hadde jeg en god bootyday ;) Jeg håper dere vil teste den ut og at den faller i smak. Skrik gjerne ut om dere likte den ;) Noe jeg absolutt tror dere vil gjøre♥ Jeg blir så glad når jeg får tilbakemelding på øktene jeg legger ut. Litt senere setter jeg snuta mot Lørenskog og etterhvert Oslo for tattoo konsultasjon! Yey! Bli med på snap da vel? → CHRISUNIVERS og ikke glem å følge meg på instagram for treningsvideoer → @christinesunivers 

- Har dere noen ønsker om økter/øvelser jeg skal lage innlegg om så får dere bare skrive det i kommentarfeltet♥ Det er så godt å tenke på at jeg nå har bedre tid til blogging pga jobb situasjonen og en litt ny hverdag♥ Nu jävlar! Gooood Lørdag!

Minibands´a er fra xlife.no og du får tak i de HER! 
Som dere ser er det 3 styrker og en MEGA tykk i tillegg.


//Sponset Innhold//
 

Mat - Lomper med spekeskinke

 • 03.03.2017 kl. 14:49

De siste dagene har jeg spist meg ihjæl på lomper og spekeskinke. Så det er ikke rart fredagslunsjen ble dette. Det er så ufattelig godt og jeg klarer ikke stoppe! Spekeskinke er kjempe proteinrikt og en god og anderledes proteinkilde enn de man gjerne tenker på som kylling, fisk og litt mer vanlig kjøtt. Også elsker jeg den salte gode smaken. Og denne komboen her er så enkel og uslåelig! Perfekt lunsj! 

Du trenger: 

- Lomper
- Philadelphia med hvitløk og urter
- Spekeskinke (stranda skinke f.eks)
- Spinat
- Agurk og perletomater (evt vanlig)
- Salt og pepper

Det tar 5 minutter å lage, noe jeg setter pris på i en supertravel hverdag! Dette er også et knallfint ettertreningsmåltid da det er så proteinrikt! M-m! Håper dere tester denne varianten♥ Dere kommer ikke til å angre! Det enkle er ofte det beste og dette er noe alle får til. 

Jeg gleder meg så til denne helgen! Snuta settes mot Lørenskog. I morgen blir det venninnedate i Oslo og vi skal besøke tattoo studio for å avtale litt angående design og utrykk. Forhåpentligvis får jeg bestilt meg en time slik at en dato er satt. Jeg vil sette i gang før Mars er over, så det kommer egentlig bare an på om de tegner det fort eller om de trenger litt mer tid. Hvis du ikke har sett tattoo inspoen min kan du se det i dette innlegger HER! Nå er det tid for trening og det er bein/rumpe/mage som skal kjøres i dag, senere blir det noe taco middag og seriekos.

God helg vakringer!♥ Nyyyt finværet!

Trening og Kosthold - Ingen fasit!

 • 02.03.2017 kl. 20:09

//Reklame for egen jobb//

Når det kommer til trening, kosthold og resultater så er det faktisk ingen fasit som funker for alle. Alle kropper er forskjellige, alle har forskjellige gener, forskjellige hverdager og forskjellige utgangspunkt. Folk har forskjellig kapasitet og tid i hverdagen. Og ikke minst: Alle har forskjellige mål! Ikke alle har lik forbrenning og mat er en viktig del av å få resultater. Derfor er det viktig å få kartlagt behovet, ønsker og mål til hver enkelt coachingklient slik at de får en optimal plan ut ifra deres forutsetninger. Jeg trenger svar på en hel del spørsmål før jeg i det hele tatt kan starte på en treningsplan og kostholdsplan. Og jeg tenkte jeg skulle dele med dere hvordan jeg jobber når jeg jobber med strongbody planene. Jeg må ha svar på blant annet dette: 

- Alder, høyde og vekt + dette:

- Hva er målet ditt? Dette er så forskjellig fra person til person. Noen ønsker å gå ned i fett %, føle seg vel i bikini til sommeren, noen har som mål å stille i bikinifitness, noen ønsker å gå opp i vekt, bygge muskler, bli litt mer fit, få definerte muskler, noen vil inn på politihøgskolen eller trene seg opp mot hindeløp som tough viking for eksempel, noen vil forandre livstil pga sykdom osv eller rett og slett få en mer aktiv hverdag. Noen mål har en tidsfrist, andre mål er langsiktige og uten noen form for "deadline". 

- Hva slags treningserfaring har du? Har du trent styrketrening før? Har du trent kondisjon? Har du god kjennskap til treningstudioer og kjenner du apparater og vekter? Er du trygg i disse omgivelsene? Er du i startfasen og har fått smaken på trening og vil mer eller har du kanskje ikke startet ennå, men er klar for å sette i gang? Eller kanskje du har drevet med håndball tidligere? Er kondisjonen din god? Liker du å løpe? Liker du å trene styrke? 

- Hvor aktiv er du på fritiden og hva jobber du med? Går eller sykler du til jobb/skole? Svømmer du, går du mye turer, jogger du ellers i uken? Driver du med idrett som fotball, håndball, basket osv? Har du en fysisk krevende jobb med mange tunge løft og et høyt aktivitetsnivå? Sitter du mye på jobb eller kanskje du står hele dagen? Jobber du på kontor og sitter foran pc i mange timer? 

- Hvordan er ditt nåværende kosthold, hva spiser du i løpet av en dag? Hva spiser du? Spiser du mye usunt? Spiser du mye i løpet av en dag eller kanskje du kun spiser 2 måltider om dagen? Spiser du en god blanding av proteiner, karbohydrater og fett? Får du i deg vitaminer og næringstoffer? Er du flink å spiser variert eller holder du deg til det samme hver dag? Vet du om forbrenningen din er høy eller lav? Drikker du mye sukkerbrus? Har du noen dårlige matvaner jeg må vite om? 

- Har du noen matallergier eller mat du ønsker/ikke ønsker? Og har du noen ønsker til matplane? Har du gluten eller laktose allergi? Nøtteallergier? Noen annen mat du ikke tåler? Og er det noe du ikke liker/ønsker å spise? Og motsatt: Har du noen ønsker om hva som skal være på planen din? Favorittmatvarer, frukt du er ekstra glad i osv. 

- Har du noen skader jeg bør vite om eller sykdommer? Har du et dårlig kne? Vond rygg? Stive hofter? Kanskje du har en sykdom som gjør at du må trene på en spesifikk måte eller unngå å trene visse øvelser? 

- Har du noen ønsker om hvor mye du vil trene og hvis du har trent styrke før kjenner du din 5 RM? Dette vil jo også måles opp mot treningserfaring. Liker du høy intensitet? Lav intensitet? Vil du trene 3 dager eller ønsker du å trene 5? Hvis du har en lengre treningserfaring kjenner du din 5 RM som er hvor tungt klarer du å løfte for eksempel markløft/knebøy 5 ganger. Slik får jeg vite hvor du er styrkemessig og jeg kan jobbe ut ifra dette når det kommer til treningsmengde og intensitet i tillegg til målene dine.

- Er det noe annet jeg bør vite om deg eller noe du ønsker jeg skal ta hensyn til i planen din? Har du vært på dietter før? Tidligere erfaringer? Holder du lett motivasjonen oppe? Har du trua på deg selv? Hva som helst du føler jeg bør vite.

Alle disse punktene og mer vil gi meg informasjon slik at jeg på best mulig måte kan lage en treningsplan du får optimale resultater med. Jeg er nødt til å vite målet ditt så jeg kan jobbe med hva slags opplegg jeg skal lage for at du kommer dit raskest mulig. Om du vil ned i fett % må jeg tilrettelegge treningsmengden med et forsvarlig kaloriunderskudd. Ha optimale øvelser slik at du får mye ut av en treningsøkt for eksempel. Men skal du inn på politihøgskolen så vil jeg være med spesifikk på kondisjonstrening i kombinasjon med styrketreningen slik at du er godt forberedt når det kommer til styrke og kondisjonstester for opptaksprøven. Hvis du har en lengre treningserfaring vil jeg lage treningsprogrammet ditt etter erfaringen din og gjøre det mer utfordrende for deg med tanke på dine fokusområder. Hvis du for eksempel har trent lengre og har stagnert og føler du ikke får resultater eller blir sterkere vil jeg jobbe med et program for å løsne stagneringen og sørge for at progresjonen får en kickstart igjen ved å legge til litt andre måter å utfordre musklene på ved treningsmengde, oppsett på uken og mye mer.

Når det kommer til hvor aktiv du er på fritiden og hva du jobber med så er det viktig for meg å vite om du bruker kroppen mye eller lite. Og du får mye belastning i form av tunge løft. For dette vil påvirke treningen din og forbrenningen din. Det vil også gi meg mulighet til å jobbe med øvelser som vil styrke kroppen din utifra arbeidet. Som for eksempel om du sitter mye foran pc. Da blir man gjerne foroverlent i skulderne og det kan resultere i en dårligere holdning og smerter. Dette kan vi styrke ved hjelp av øvelser for bakside skuldre. Så mye av hverdagen din spiller en rolle når det kommer til treningen din. Om du spiller fotball, svømmer eller er aktiv på andre måter må vi også ta hensyn til dette og sørge for at treningsprogrammet passer inn i din livstil og andre aktiviteter du har :)

Kostholdet er komplisert. For utifra hva du forteller meg at du typisk spiser vil jeg kunne se hva som kanskje kan være et problem som hindrer progresjon i vektnedgang eller styrketrening. Jeg finner også kanskje ut om du har en litt dårligere forbrenning. For hvis du spiser 1-2 måltider om dagen så vil forbrenningen din mest sansynlig være lav og vi vil jo få den opp og må ta hensyn til det i planen. Kanskje du spiser for mye eller eller rett og slett mye usunne matvarer i feil mengde som påvirker energinivået og følelsen du har i kroppen. Om du føler deg daff, energifattig osv. Jeg vil også se om du får i deg nok proteiner med hensyn til styrketrening, sammen med et balansert nivå av karbohydrater og fett. For mat er faktisk mer viktig enn trening når det kommer til resultater, uavhengig av hva målet er. Vil du ned i fett% så MÅ kostholdet være på plass i tillegg til aktivitet i hverdagen, men maten spiller mest rolle. Vil du bygge muskler MÅ maten være på plass for å gi kroppen næring så den bygger seg opp etter styrketreningsøktene. FOOD IS THE KEY! 

Det er også veldig viktig at jeg får informasjon om skader, sykdommer osv. For hvis du har hatt en kneoperasjon eller er syk vil dette være noe jeg må ta hensyn til når jeg lager planer. Kanskje det er noen øvelser vi må unngå? Eller kanskje det er noen øvelser vi legger inn en mer rehabiliterende effekt for å bygge opp støttemuskulatur og muskler som kanskje har blitt påvirket av skaden. Eller om du har et annet personlig problem jeg burde vite om. 

Jeg følger deg opp hver uke ved at du sender meg en ukesrapport hvor du forklarer hvordan uken har gått, resultater på vektnedgang eller oppgang for de som ønsker det, styrkeøkninger, om du har hatt spisekveld (for du får det serru ;) ) hvordan energinivået ditt er. Alt dette for å se til at ting går riktig vei og at programmet er optimalt. Da har jeg også muligheten til å gjøre små justeringer om det skulle vært behov :)

Som dere ser så er det ikke bare å klaske sammen en plan og kjøre ut til hvem som helst. Det er viktig for meg at du får en plan til deg og det du ønsker å oppnå! ♥ Jeg vil se deg lykkes og oppnå det du ønsker. Uavhengig hva slags utgangspunkt du har. For alle har startet et sted og da er det hvertfall viktig å starte med et gjennomført opplegg som vil gi deg optimale resultater. For det er så kjedelig å "kaste bort" verdifull tid på å trene uten resultater om det er resultater du ønsker♥  Jeg har gjort det. Trente på måfå i starten. Det gir meg så mye glede å sitte med disse planene og få rapporter for hver uke og jentene er så stole av seg selv og resultatene de får! Det er så..Jeg mangler et norsk ord her men jeg vil bruke ordet: rewarding! Jeg elsker det. Og jeg setter så stor pris på tilliten jeg får. De forteller meg så mye personlig og jeg gjør alt jeg kan for å dele mine erfaringer og er like personlig tilbake slik at de forstår at de ikke er alene og at dette får vi til sammen♥ 

#JenterSomHeierPåJenter

Hvis du er nysgjerrig på hvordan coachingen fungerer ikke nøl med å sende meg en uforpliktende mail til: christine@strongbody.no så sender jeg deg mer informasjon om hvordan det er lagt opp♥ Det eneste du trenger å skrive er at du er nysgjerrig så får du info tilbake :) 

Jeg er her for at DU skal lykkes med DINE mål♥

//Reklame For Egen Jobb//

Februar -> Mars

 • 01.03.2017 kl. 19:27

Jeg er SÅ klar for ny mnd nå! Februar er overstått og jeg kjenner faktisk jeg er veldig glad for det. Ikke noe fan av den mnd uten at jeg helt vet hvorfor. Må være det at jeg føler at vinteren aldri går over og selvom det er en kort mnd føles den like lang som et vondt år. Februar var en litt heseblesende mnd med masse jobbing både i Hamar og Strongbody + skole annenhver helg. Og jeg ELSKER å jobbe med strongbody jentene mine så det er null stress, men pga pendlingen til Hamar så ble Februar en mnd som ikke gikk helt som den skulle pga mangel på tid.

Februar oppsummert: Misset faktisk en del treningsøkter fordi jeg hadde masse jobb etter jobben. Haha, høres rart ut, men når jeg var hjemme fra jobben i hamar som jeg er rundt 17:30 tiden så måtte jeg prioritere strongbody noen av dagene og min egen trening ble nedprioritert de mest hektiske dagene. Jeg vil jo at jentene mine skal få planene så fort som mulig selvom det faktisk tar tid å lage en plan da de er så omfattende. Kostholdet sklei også veldig ut i Februar. IKKE flink med andre ord. Spist masse usunt som har resultet til litt mer junk in the trunk, men det går fint. Sånn er det i perioder. Selvom jeg misset noen treningsøkter så går det helt fint for jeg har hatt noen KICK ASS treningsøkter! Starten av Februar var jo helt magisk bra treningsmessig. Nå håper jeg Mars gjør meg like godt ;) Jeg var jo også på en sinnsykt morsom photoshoot med X-Life.no i samarbeid med Bjørn Borg! Storkoste meg♥

Det er så mye som skjer i Mars og jeg gleder meg ufattelig mye! Det blir litt farting og venninne besøk, skole og jobbing. Det som er digg er at jeg hadde siste dagen på jobb i Hamar i går. Eller.. Jeg ligger fortsatt i systemet der og jeg har sagt at jeg kan stille opp ved kriser eller om butikken skal gjøre som. Sånn dere har sett på snap. Når jeg river ned hele butikken og bygger den opp igjen. Hihi.. Jeg har jo startet i en bitteliten deltidstilling her jeg bor og det er gull. Det er kun 10 timer i uken, men det er noe som er veldig givende da jeg jobber for at noen skal få en lettere, litt morsommere og bedre hverdag :) Jeg jobber som personlig assistent. Jeg hadde første dagen i dag og jeg var så spent! Utrolig nervøs da jeg aldri har jobbet med mennesker på den måten før, men første dagen gikk kjempe fint følte jeg. Så nå er det bare å se frem til resten av uken og mnd. 

Ting jeg gleder meg til i Mars: Først og fremst så må jeg jo bare si TATTOO!!! Jesus jeg får liksom ikke gjort det fort nok da. Hehe.. Nå til helgen stikker jeg til bestevenninna mi på Lørenskog. Vi drar inn til Oslo på Lørdag og skal til tattoo studio og begynne å planlegge the piece. Oh my god jeg er så gira! Jeg er ikke for gammel eller? Haha.. Jeg fyller jo 29 år den 13 Mars så kanskje det er noe sånn "før 30 års krisa" opplegg. Let me stay young!! Hvem vet. Jeg vet hvertfall at det skal skje! Jeg vet ikke helt om jeg gleder meg til bursdagen min siden jeg begynner å dra på åra, men det blir koslig uansett. Den skal også feires på Lørenskog♥ Jeg har jo skolehelg den helgen, men det gleder jeg meg bare til så det går helt fint. Jeg ser så frem til denne hva Mars bringer både på trening og ellers♥


 

MÅL I FEBRUAR:

- Jobbe på så jentene jeg coacher er motivert, får den støtten de trenger og får resultater!♥ Dvs fortsette i samme stil som i Januar og Februar! Mål: Være den beste coachen ever!♥ Hihi..

- Bli enda flinkere til å spise sunt selv også da. Slutte å angripe kaker og bakst. For februar did me good for å si det sånn. Phew.. Satt litt spor også! #TrangeJeans Haha.. 

- Få inn alle ukens treningsøkter nå som jeg har sykt mye bedre tid

- Fokus på bedre teknikk i knebøy

- Blogge bedre! Det vil også bli enklere nå som jeg har mye bedre tid

- Pugge på forelesningene hjemme. 

- Lage en vlog (tenkte faktisk å prøve å lage en vlog ut av helgen jeg tattoverer meg så dere får blitt med på det!) Men jeg lover ingenting ettersom jeg suger på videoredigering og generelt filming utenom treningsøvelsene jeg legger ut på instagram da. Hehe..

- Rydde i klesskap nr 2 og kvitte meg med MINST 50% av det som er der. Altså.. Jeg har så mye jeg ikke bruker. Det går til lillesøster på 16 og det hun ikke vil ha går til frelsesarmeen

- Kose meg på trening og nyte hver dag jeg er frisk og rask♥ Det er ikke alle som er like heldige og er det♥

Nå skal jeg komme meg på trening å kjøre overkropp. Benkpress here i come! Og siden jeg skal trene alene så får dere krysse fingrene for at jeg ikke får den i tryne ;) Håper dere har hatt en fin dag og takk for at dere titter innom♥

Puss puss♥

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no