Trening - Rumpe/bein øvelse

 • 28.02.2017 kl. 19:21

//Sponset Innhold//

Jeg må bare tipse dere om denne rumpe/bein øvelsen her. Shit den var god! Forrige uke avsluttet jeg en av beinøktene mine med denne og det var midt i blinken for å si det mildt! Dette er en kombinasjon av forover utfall og bakover utfall på samme bein i en øvelse. Wait, what? Ja.. Haha.. det er vanskelig å vise bilder, men du går direkte fra et forover utfall til et bakover utfall i samme bevegelse og kjører maks repetisjoner av det pr bein 2-3 ganger :) Da går du skjelvende ut av gymmen etterpå for å si det sånn. 

Du kan også kjøre den i en hjemmeøkt og for ekstra utfordring kan du ta på deg en sekk og legge en flaske med vann oppi for litt ekstra motvekt for å gjøre det hakket hardere. Kjør 4 x 15 pr bein ;) Burn baby burn! Blir som kardio vett. Haha! Hvertfall for meg som har kondis som en stein! Det var det å. Skulle jo liksom prøve å komme litt i gang med det jeg, men kjenner motivasjonen er litt fraværende nå. Den kommer nok når snøen smelter og det er digg å være utendørs igjen. Jeg er ikke noe vintermenneske egentlig. Hihi..


Antrekk fra xlife.no - Tights HER! // Sportsbh HER! 

Den var så bra at jeg har tenkt til å kjøre den som avsluttende øvelse på dagens beinøkt også. Jeg elsker jo disse syrete øvelsene helt på slutten for å sette kroppen litt ut. Hihi.. Jeg er sånn semi klar for tung beindag i dag. Sitter å dupper, men det må gjøres. Som regel så er det de øktene som blir de beste. De man føler blir litt crappy fordi man er litt sliten eller trøtt. Så takke seg til å vinne over hjernen som sier "nei la oss chillen i dag a, tar det i morgen (eh never)" For da hadde jeg sikkert ikke fått inn 1/4 del av øktene mine. Haha.. 

Jeg grugleder meg til dagens økt for det er tung knebøy på planen sammen med bulgarsk utfall og andre snasne øvelser som fucker meg helt opp for å si det rett ut. Men det er sånn jeg liker det. Så innerst inne er det vel mer glede enn gru og det skal jo være tungt og litt pain ;) No pain no gain. Haha.. Jada, en liten harry settning som det setter fart på treningsgleden vett ;) Nyt kvelden alle sammen♥

Jeg tenkte forresten jeg skulle prøve å få filmet denne øvelsen i dag slik at dere kan se utførelsen om det var litt uklart med bildene og forklaringen. Filmen blir isåfall lagt ut på instagrammen min. Den finner du HER! om du lurer♥

Trening - Søvn er viktig for resultater

 • 27.02.2017 kl. 20:03

Den siste tiden har jeg slitt utrolig med søvnen min. Jeg bruker lang tid på å sovne etter at jeg har lagt meg i sengen og når jeg sovner så våkner jeg gjerne innen 1 time. Sovner igjen også våkner jeg. Sånn går det natten gjennom og det er helt sinnsykt frustrerende. For er det noe man blir gal av så er det å ha en dårlig natts søvn. Det er en grunn til at det er brukt som tortur liksom. Hehe.. Men natt til Lørdag tok det kaka. Jeg lå og vrei meg natten gjennom og ble jo mer og mer stressa fordi jeg skulle på skolen og tross alt være der fra 09:00-18:00. Også hadde jeg restless legs i tillegg, trodde jeg skulle flippe! En lang skoledag med andre ord. Klokken ble mer og mer og sist jeg så på klokken var den rundt 06:45 og jeg hadde alarmen på 07:30. FML! Ikke innafor. Og du kan tro jeg sovnet godt. Det reiv i sjela mi når den klokken ringte for å si det mildt. Jeg overlevde skoledagen og det var nok takket være praktisk undervisning. Halleluja, for om jeg skulle sittet å lyttet på en lærer i 8 timer (vi har 1 time lunsj) så hadde jeg mest sansynlig sovnet uten at jeg hadde skjønt det en gang. Typ snorka høyt og sikla på pulten min. Been there done that for å si det sånn. Jeg er litt mer learning by doing enn learning by listening. Hihi.. Når jeg kom hjem til mamma på kvelden så sovnet jeg rett opp og ned i sofaen med mac´en på fanget. Så faceplanta jeg sidelengst og sloknet i en time. Jeg klarte seriøst ikke snakke med de når jeg kom inn døra for jeg var så lobotomert sliten. Haha..

Men denne helgen har vært preget av veldig dårlig søvn. Natt til Søndag var litt bedre og natt til i dag, men fortsatt ikke noe å skryte av. Jeg våknet jo i dag og var forskjøla i tillegg så det føltes litt ekstra tungt. Så i dag så blir det treningsfri. For jeg kjenner at etter den helgen med dårlig søvn osv så har jeg ikke lagt noe sørlig godt grunnlag for en kjempe økt nei. Jeg er så sliten i kroppen og hodet. Søvn er utrolig viktig for å få gode resultater med treningen sin og fungere i hverdagen. Søvn er den beste restitusjonen vår og det er da kroppen bygger seg sterkere for det er i dyp søvn kroppen produserer veksthormoner.

For lite søvn kan blant annet gi:

- Økt matlyst/sukkerkravings 
- Økt stress i kroppen som kan gjøre at kroppen lagrer mer fett
- Dårligere prestasjon på trening
- Dårligere evne til å restituere etter trening, som vil si at kroppen ikke klarer å reparere muskelskadene du har påført den under trening og den vil ikke klare å bygge seg sterkere. (Det går utover muskelveksten delux)

Så med hensyn til treningen din sørg for å få nok søvn! Det er ufattelig viktig. Det er når du sover the magic happens. Det er da du blir sterkere, bygger muskler, glatter ut rynker, motarbeider aldringsprossesser og kvitter deg med avfallsstoffer i kroppen. Så resten av kvelden skal brukes på å lage planer da det er mange spente jenter som venter♥ Det koser jeg meg veldig med. Litt sånn avslappende å jobbe med det. Så håper jeg på at jeg får en god nattesøvn til i morgen og kan knuse morgendagens beinøkt! 


 

Trening - 2 Gode Ryggøvelser

 • 26.02.2017 kl. 14:04

//Sponset Innhold//

God Søndag babes! Tenkte jeg skulle dele 2 rygg favoritter. 1 tyngre øvelse og en medium øvelse. Som jeg har nevnt tidligere liker jeg å dele opp øvelsene mine i 3 kategorier. Vi snakket om det på skolen i dag også faktisk så det var litt gøy. Når jeg setter opp en økt til meg selv så kjører jeg som regel 2-3 av de tyngste øvelsene som for eksempel knebøy, markløft, utfall, rumensk markløft, stående roing, militærpress osv. 2-3 medium øvelser som er isolerende øvelser eller kabel øvelser også 1 til 2 burnout (avsluttende) øvelser. Det har alltid funket superbra for meg og jeg føler jeg får mye igjen av å legge opp øktene mine på denne måten. Da får jeg kjørt musklene med forskjellige øvelser, forskjellige vinkler og repetisjoner. 

Den første jeg vil anbefale er stående roing med stang! Dette har vært en favoritt siden jeg startet å trene styrke. MY GOD denne tar så utrolig godt på ryggen og du må jobbe knallhardt under denne øvelsen! Prøv deg frem med stangen når du først skal teste den (stangen veier 20 kg som regel) Skyv albuene rett bakover og stangen skal inn mot nederste del av magen men du skal du ha fokus på å skvise ryggen sammen på toppen som om du skulle hold en pen mellom skulderbladene når du er i topp posisjon. Det er viktig å holde kjernen stram slik at ryggen er stabil. Kjør gjerne 1 sett med 15-20 repetisjoner som oppvarming med mindre vekt slik at du får aktivert og vekket musklen. Da vil du også kjenne at det brenner på riktig sted så når du lemper på litt tyngre vekt har du teknikken litt inne. Som dere ser på måten jeg holder hendene på stangen bruker jeg overhåndsgrep. Dere kan også bruke underhåndsgrep (omvendt) men da vil biceps hjelpe til mer på øvelsen. Jeg kjører 4 sett x 8 repetisjoner.

Øvelse nr 2 er litt anderledes. Det er også en stående roing, men med en vri som setter fyr på beina i tillegg. Hehe.. For vi liker jo ikke gjøre det lett hæ? Det skal være litt utfordrende på forskjellige plan. Her står du statisk i knebøy posisjon og bruker rumpe + bein som et slags lodd for å holde igjen litt av vekten. Tro meg, etterhvert så er lårene og rumpa i fyr! Test den så skjønner dere hva jeg mener. Stolt holdning, stram kjerne og trekk albuene rett bakover slik at håndtaket draes mot magen. Her gjelder også skvise regelen for ryggen ;) Denne kjører jeg 4 sett x 12 repetisjoner på. 

Håper dere tester ut øvelsene! Nå er lunsjen på skolen over og det er back to learning♥ Loving thiiiiis♥ Etter skolen er det til mamma og spise fastelavensboller og jobbe med en haug av strongbody planer:D Storkoser meg skikkelig for tiden! 

Antrekk fra x-life.no 

//Sponset Innhold//

Skoledagen

 • 25.02.2017 kl. 19:44

Jadda! Dagens skole er over og jeg er hos mamma igjen og har stappet meg full av tandorii chicken. Nå er jeg så trøtt at jeg nesten ler meg ihjæl. Øynene mine klarer så vidt å holde seg våkne med tanke på 30 minutter søvn i natt. Jadda, det er ikke like greit å sove på sofaen til a mor. Jeg var våken i hele natt og bare lå og vrei meg. Fikk ikke sove uansett hva jeg gjorde. Sovnet omsider kl. 07:00 ish også ringte vekkerklokken 07:30. Jo-freakin-ho! Jeg var så trøtt og dagen i dag har vært preget av litt laber energi, men ikke noe supermerkbart før jeg nå kræsjlandet i sofaen til a mor. Vi har kært en helt del på skolen i dag og jeg gleder meg til i morgen Jeg har jo egentlig lyst til å finne på noe sprell i dag, men da det er begrenset hva som skjer rundt omkring så blir jeg heller her i zombiemodus. Lillesøster har bakt sjokoladekake så nå skal det koses resten av kvelden♥ Her kommer det et bildedryss fra skolen i dag♥

I morgen kommer blogginnlegg med 2 superrgode rygggøvelenr! :D 

Let´s Go

 • 25.02.2017 kl. 01:22

//Sponset Innhold//

Time for school! Jadda, i dag kom jeg meg omsider nedover mot Oslo etter mye stuk hjemme. Jeg har sittet på mailen siden i går kveld for det var en helg sinnsyk respons på gårsdagens IG post med før/etter coaching bilde. Så utrolig koslig! Setter så stor pris på alle dere jenter som tar kontakt♥ Men som vanlig blir jeg litt oppslukt i det jeg driver med og tiden løper fra meg. Så det endte jo med megastress før jeg skulle dra nedover mot Oslo. Jeg pakket jo bagen min 15 minutter før avreise som vanlig jeg vettu. Og jeg pakker jo som om jeg skulle vært borte i 14 dager. Typiiiisk meg! Jeg tror jeg alltid kommer til å være sånn jeg. Det er en Kamphaug curse. Alle jentene i familien min er noen svimehuer som alltid har dårlig tid. Jeg rekker jo 9 av 10 ganger alltid det jeg skal, men det er liksom et lite heseblesende maraton hver gang. Jeg dør. At det ikke bare går an å faktisk gjøre klar ting litt før da? Jesus christ! Det er noe jeg må prøve å finne en liten løsning på så jeg ikke driver meg selv til vanvid til slutt. Men jeg rakk jo selvsagt skolen da♥ 

Jeg er hos mamma denne helgen så jeg må opp ganske tidlig da hun bor utenfor Oslo. Men det skal gå fint selvom B-mennesket i meg hater litt. Er alt for glad i late morninger i helgene. Men, det er all good når jeg først kommer på skolen. Hehe.. I morgen starter vi med praktisk undervisning og det gleder jeg meg så sinnsykt til! Jeg skal prøve å få klemt inn en fullkroppsøkt i morgen etter skolen også, men jeg ser an hvor sent vi er ferdig og når jeg er tilbake. Men jeg tror jeg får litt abstinenser om jeg ikke får inn den økta. Jeg har hvertfall lyst til å finne på noe etter skolen og ikke sitte å stuke hos mamma hele kvelden selvom det er koslig det også, for all del. Hihi.. 

Vi får se hva dagen bringer ;P Natta fininger! ♥

BH HER! // Genser H&M // Sneakers Grensen Sko // Jeans ONLY // Choker/Hårbånd BikBok

//Sponset Innhold//

SnackTime

 • 23.02.2017 kl. 11:52

Nå om dagen er jeg sykt lei av brød så jeg prøver å finne andre alternativer når det kommer til frokost/mellom/kvelds. Ja, tenk.. JEG lei av brød. Jeg trodde jeg aldri skulle si det jeg som er brødfreak, men joda. Jeg har spist meg lei som fy! Grovt brød er jo kjempe sunt, så ikke tro noe annet, men jeg er bare så trøtt på det. Og som et alternativ har jeg begynt å spise mer lomper igjen. Nei, ikke speltlomper. Vanlig lomper. For det er svært lite forskjell på næringsinnholdet og jeg bryr meg ikke om den lille forskjellen. Pluss at speltlomper koster typ 4 ganger så mye som vanlige lomper. 

Jeg har fått litt oppheng på denne kombinasjonen på lomper og det er så godt. Det er rett og slett philadelphia smøreost med hvitløk og urter, min kjære romano miks salat, cherry tomater, avokado (har blitt min nye lidenskap, haha) og kalkunpålegg. Sammen med en stor kopp te med ørten suketter og melk i. Easy peasy :) Et perfekt mellommåltid. Hvis jeg skulle spist det etter trening så hadde jeg brukt dobbelt så mye kalkunpålegg for å få en høyere dose protein i måltidet. For vi må tygge for å bygge♥ Sunn mat er viktig for å få resultater med styrketreningen♥

I går ble det ikke noe innlegg for dagen gikk i 100 og når jeg kom hjem så sovnet jeg på sofaen i litt over 1 time siden jeg kun sov 4-5 timer i går natt. Det er ikke bra! Jeg prøver så godt jeg kan å få inn minimum 8 timer søvn mht til restitusjon. Søvn er den beste restitusjonen og for å få gode resultater når det kommer til trening er god søvn alpha omega. Om natten reparerer og bygger kroppen seg sterkere etter at den er brutt ned med trening. Så sørg for å få nok søvn folkens♥

Men dere kan jo tenke dere den følelsen når man våkner opp i zombiemodus etter en lang arbeidsdag også skal man begynne å røre på seg for å komme seg på trening. Bah, jeg hadde så lite lyst som bare fy, men det var jo bein dag da og det er jo mitt hovedfokus, så det skulker jeg helst ikke. Hehe.. Uansett hvor mye det fristet. Og det er jeg veldig glad for! Hadde en DRIT god økt og senere i dag kommer det film på instagram av et supersett jeg kjørte etter økten i går. FY F det var så bra det. Skikkelig rumpe supersett som brant som fy. Perfekt å avslutte en blytung beindag med. Det verket i beina mine resten av kvelden og jeg kjenner jeg er helt utmattet i beina. DIGG! Jeg spiste jo en vaffel med brunost som pre workout måltid og jeg tror den vaffelen gjorde susen jeg. Hehe.. Den bør legge seg rett på rumpa da. Hehe.. 

I dag så har jeg et møte kl. 14 også er det trening med overkropp i fokus og etter det skal det jobbes på strongbody planer. Er så gira om dagen for det er så gøy å se resultatene jentene leverer. Det er litt ego, men JEG får en godfølelse av det. Hihi! Så må jeg vel begynne smått å pakke. Til helgen er det skole igjen. SHIT jeg gleder meg som en liten unge. Synes det er for lenge med 2 ukers mellomrom. Storkoser meg når jeg er på skolen♥ 

Nyt Torsdagen vakringer! 

Ikke glem å følge meg på instagram for masse treningsvideoer HER!  
Jeg har også en egen hastag på IG som heter #ChristinesGymVideos som samler alle treningsvideoene. Den finner du HER!
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Aktivering av Rumpemuskelen

 • 21.02.2017 kl. 19:08

Siden jeg er over middels interessert i å trene rumpe så tenkte jeg å dele en personlig favoritt når det kommer til det å aktivere rumpemuskelen for å oppnå en bedre kontakt under de tyngre øvelsene som knebøy, rumenske markløft, hip thrust, beinpress, utfall osv. Noen av de viktige bein/rumpe øvelsene jeg kjører. Denne øvelsen er super god å starte beinøkten med for å "vekke" muskelen slik at den er klar for tyngre øvelser og du oppnår som sagt god muskelkontakt. Her kjører jeg lav vekt slik at det faktisk er rumpemuskelen som jobber og ikke alt annet. Kjør 1-2 sett med 15-20 repetisjoner. Feel the burn ;) 

HOFTE ABDUKSJON I KABEL: Man kan også bruke den som en avsluttende burnout øvelse helt til slutt på beinøktene for å tyne ut siste rest av musklene. Da også høy rep/lav vekt. Dere har kanskje lagt merke til at jeg legger ut en del burnout øvelser på instagram. Det er fordi jeg liker veldig godt å avslutte øktene mine med en høy rep/lav vekt øvelse for å virkelig bli helt utkjørt. Jeg synes det gir meg det lille ekstra og jeg går skjelvende ut av gymmen. Hehe.. Vi leker jo ikke butikk. Vi går jo all in når vi først er der sant. Når jeg kjører en burnout øvelse så har jeg ikke noe repetisjons antall jeg skal nå. Jeg kjører til jeg ikke klarer mer rett og slett. Ofte så klarer man så mye mer enn de repetisjonene man har satt seg, hvertfall på lav vekt. Så derfor vil jeg ikke bli for opphengt på for eksempel 15 reps. For jeg vil dra den maks og om det er med 16 eller 27 repetisjoner så er det bedre enn å stoppe på 15 bare fordi det er et tall man har satt seg i hodet. Så det blir som regel 3 x maks på disse helt til slutt. En annen god burnout øvelse er denne: 

SIDE UTFALL I KABEL

Denne er knallgod! Neste gang skal jeg kjøre tyngre for det vil nok gi bedre utbytte en den lille vekten jeg kjørte i går. Jeg synes personlig det er en litt teknisk vanskelig øvelse for man må ha god mobilitet i bland annet hoften. Og balansen! Og jeg har jo balanse som en krykke så eeeh, ja. Utfordring! Det er viktig å ha en stram kjerne hele veien og ha fokus på å tråkke bestemt ut til siden, senke rumpa og skyve den litt bakover også sparke ifra med hælen når du er i bunnposisjon og skal opp igjen. Du skal kjenne at rumpa jobber på vei opp etterhvert. Husk at det tar noen repetisjoner før du kjenner dette. Ikke bli oppgitt om du ikke få syre på repetisjon 5 liksom. Vent til du nærmer deg slutten så kan vi snakke;) Du kan også kjøre kun kroppsvekt i starten selvsagt også avansere med å holde en vektskive i foran deg med begge hender, eller dra på stortromma og legge stang på ryggen. #AssGains ..Hehe..

Og ikke blant muskelaktivering og muskelkontakt. For det er ikke det samme. Muskelaktivering gjør vi i form av øvelser for å varme opp muskelen vi skal trene den økten. Man kan gjøre det med mini band strikker, uttøying, kroppsvektsøvelser, dynamisk oppvarming osv. Dette vil gjøre at man får lettere muskelkontakt som da er at riktig muskel jobber i øvelsen du utfører. Og husk! Det er ikke alle som kjenner muskelkontakten. Jeg kjenner det EKSTREMT sjeldent. Jeg kjenner det når jeg kjører høyrepetisjonsøvelser som regel. Så ikke bli oppgitt om du ikke kjenner noe når du kjører knebøy 4 x 8 for eksempel. Det er helt normalt å ikke "kjenne" det. Det betyr ikke at du ikke får resultater forde. Mer om akkurat dette i et eget innlegg♥

Her er en video av disse to øvelsene som jeg la ut på instagram i går kveld♥

BQv01T9BJxc
 
Jeg må også tipse dere om at xlife.no kjører 25% på hele nettbutikken i dag og i morgen! (unntak: better bodies, gasp og 2xu) De beste varene blir latterlig fort utsolgt, så hvis du ønsker deg noe nytt treningstøy så titt innom♥ Det er masse nye vår varer i butikken og jeg sikler meg ihjæl på så masse. Jeg har forresten innsett at jeg kanskje må investere i noen farger i treningsgarderoben fremover. Det ser jo ut som jeg skal i begravelse når jeg skal trene. Haha! Jeg er så basic da. Dør. På tide å freshe opp litt. Crusher jo fortsatt på militærgrønt og vinrødt og det har kommet noen skins nyheter jeg funderer på å teste ut. 
 
Nå skal jeg komme meg tilbake til varetelling på jobb. Det er super gøy. Så gøy at jeg har lyst til å hoppe foran et tog! Haha.. Snakkes babes♥ 
   

Ja eller Nei menneske?

 • 20.02.2017 kl. 17:45

//Sponset Innhold//

Noen ganger møter man på de såkalte "nei" menneskene. De som alltid klarer å finne noe negativt i enhver setting. De som klarer å dra humøret ditt ned ved å ha en litt sånn gnålete innstilling til ting selvom det nødvendigvis ikke er noen grunn til det. Og har dere lagt merke til at disse "nei" menneskene alltid er rimelig kjapt ute med å komme med negative innstillinger til de som ønsker å forandre livstil? De som kanskje har lyst til å bli mer aktive, de som ønsker å bli mer beviste på hva de spiser, de som vil opp/ned i vekt og de som kanskje har et hårete mål de ønsker å nå. 

Jeg snakker av egen erfaring. For jeg husker selv når jeg startet å trene. Noe jeg gjorde som en slags terapi i en vond tid for 2 år siden. Hele tiden fikk jeg høre disse ordene "Nå må du ikke ta helt av da", "Herregud, du trenger ikke bli noe tynnere nå" og "Pass på så du ikke blir for tynn da" osv. Og jeg tenkte jo ikke noe særlig over det da, men nå så tenker jeg...  Jeg bestemmer vel om jeg tar helt av eller ikke? Og om jeg velger å ta av. Hva gjør det da? Får jeg ikke lov til å bli oppslukt av en ny interesse? Og jeg trener da ikke for å bli tynn? Nei, jeg trener fordi jeg ønsker å bli sterk! Jeg er glad i deg, men, pass på deg sjæl. Og akkurat det tror jeg vi må bli flinkere til å si. "Pass på deg sjæl" 

I løpet av min tid som coach hos strongbody så har jeg fått utallige mails fra jenter som ikke har det bra med seg selv på forskjellige plan, om det er fordi de er overvektige, undervektige eller pga de har aldri vært aktive og vil røre mer på kroppen osv. Noe har som regel disse jentene til felles. De har mennesker rundt dem som gjør at de mister troen på seg selv. "Du klarer ikke gå ned i vekt du som er så glad i sjokolade vettu", "Du har jo aldri trent før i hele ditt liv, så skal du plutselig bli fit?" "Hvordan skal du unngå å falle av? Du må jo tilbake til normal livet etter hvert" "Kan du være med på fest eller? Det er jo litt hysterisk da!" Og jeg kjenner jeg blir så lei meg på vegne av disse jentene. For det er ikke alle som er "sterke" nok til å si imot eller argumentere for det de selv tror og håper de kan oppnå. Så det ender opp med at de "kjøper" det de blir fortalt. "Jaja, da får jeg jo bare fortsette å spise sjokkis da, det er jo sant det de sier. Jeg er jo sjokoholiker, klarer ikke dette jeg vel" Og det skjer faktisk det da! Ikke bare har de tatt livet av en liten gnist av motivasjon den personen hadde til å tørre å satse på noe, men de har faktisk bidratt til det motsatte. Og jeg blir så arg! Det er så jævla poengløst! Hva med å bare si "YES, dette får du til!" "Så stolt jeg er av deg som tar det skrittet" "Åh det blir spennende å se hva slags resultater du får!" "Du er tøff og jeg heier på deg". Dette vil jeg si er en god venn. Et godt menneske som ønsker å se deg lykkes. Den andre negative personen hadde jeg fjernet. For sånne mennesker trenger man ikke rundt seg. Energityver. Omgi deg med mennesker som har trua på deg og det du ønsker. De som drives av dine ambisjoner og omvendt. De som løfter deg opp fremfor å dra deg ned♥ 


Antrekk fra xlife.no 

Du bestemmer om du lykkes! Du er sjefen over ditt eget liv! Og du tar avgjørelsene. Ikke la deg påvirke av noen som ikke tror du kan, la deg påvirke av de som vet du kan og heier deg frem. De som støtter deg uansett om du plutselig en dag vil bli verdensmester i strikking eller om du vil stille i fitness. Det er de menneskene du trenger på vei mot mål og det er de menneskene som ubetinget kommer til å være der i gode og vanskelige tider mot målet ditt og være positive uansett. For de vil ikke si "Det var det jeg visste, det var for mye for deg. Kom la oss spise sjokkis" de vil si "en fartsdump er bare en utfordring så det ikke skal bli for lett for deg vettu *blunk blunk*" Og er det noe jeg virkelig kan skrive under på så er det at uansett hva målet ditt er får du det til så lenge du ønsker det hardt nok. 

Husk.. Jeg var en sofagris som aldri hadde trent før. Hehe.. Jeg fikk jo 4 plass i bikinifitness NM i fjor. Det tok 2 år. 2 år med knallhard jobbing på treningsenteret hvor jeg var livredd for å være i starten, 2 år med et godt kosthold (med en del kos på si, hehe for det går an å elske sjokkis å bli litt mer fit forde), 2 år med fokus på målet mitt hver eneste dag uten unntak. Jeg hadde venner som hadde trua på meg, jeg mistet venner på veien, men er det en ting jeg har lært av dette så er det faktisk at jeg er sjef over egen skjebne og enten er du med meg eller så er du ikke. Og det er helt greit. Jeg forstår at ikke alle synes det jeg driver med er like kult og det er OK, bare ikke snakk negativt om noe som gjør meg glad. For hvorfor kan man ikke bare unne hverandre lykke uansett om lykke er å få 10 unger eller bli treningsnarkoman. Hehe.. Kan man ikke respektere hverandres forskjeller og heie på hverandre forde? Jeg drives av å se jentene jeg coacher lykkes. Og jeg blir så stolt når jeg får mail hvor DE selv er stolte over hva de har oppnådd fordi de egentlig aldri hadde trodd det. Det gir meg ufattelig med glede å se de rundt meg få til ting uansett hva det er. 

Så ikke la energityver hindre deg uansett hva du ønsker å gjøre♥ DU FÅR DET TIL! Jeg har trua på deg♥ Og hvis du er nysgjerrig på hvordan coachingen er lagt opp send meg gjerne en mail på christine@strongbody.no . Og ikke vær redd for å stille spørsmål♥ Ingen spørsmål er dumme♥ Ikke glem å følge meg på instagram HER om du vil ha litt treningsinspo♥

Jeg slenger med et lekkert bilde av meg selv som ei venninne la ut på facebook her om dagen. Og jeg sier bare en ting jeg.. Outfit on point! Hahaha.. Jeg dør! Seiljakke og leopard skjerf med rød genser inni. Jesus christ. Jeg vil si jeg er som en vin og blir bedre med åra altså. Det må jeg få lov til. Stryker jo med her jeg sitter! Men altså.. Only human! Poenget er at det ER faktisk mulig å gjøre en helomvending..


//Sponset Innhold//

Min Tattoo Inspo

 • 19.02.2017 kl. 15:13

Du vet når du bestemmer deg for noe så vil du gjerne at det skal skje med en gang? Jeg er veldig der da. Det gjelder alt egentlig. Sinnsykt dårlig tålmodighet! Kjenner jeg bare dør etter å sette i gang med dette tattoo prosjektet nå. Jeg setter i gang i Mars med underarmen. Det er den som ryker først. Men altså se på inspoen da. Det er bare så sinnsykt fint. Feminint uten å være over the top. I LOVE IT! Jeg gleder meg bare så latterlig masse. Jeg og bestevenninna mi Natalia skal inn til Oslo om et par helger slik at vi får snakket med de som skal gjøre det. Er bare så gira da eller! 

Jeg nevnte jo i forrige innlegg at jeg ikke bare er keen på underarmen, men driver å sikler på litt mer. Jadda.. Her skal ikke noe gjøres halveis. Haha! Det er bare litt sånn drømming da, men jeg har fått ganske oppheng på å tattovere meg noen andre steder også. Jeg er helt obsessed på tanken på tattovering på hoften min. Og på ribbeina under "the girls", samt låret. Det er så sinnsykt fint og som sagt feminint. 

Ah.. Nei.. Nå må jeg slutte å drømme meg bort og få ræva på trening. Jeg skal ta en rygg og mage økt i dag. Litt usikker på øvelsene enda, men jeg deler økten med dere om den blir så bra som jeg tror den blir. Jeg elsker å trene rygg. Det er favorittøktene mine. Den siste tiden har treningsøktene mine vært sinnsykt gode og det har nok noe med at jeg spiser som et mannfolk å gjøre. Jeg har faktisk gått opp over 10 kg siden scenevekten i NM i Oktober og det er jo helt sinnsykt å tenke på. I dag veide jeg meg for første gang siden Oktober og det var helt sjukt. Jeg har lenge ungått badevekten rett og slett fordi den ikke skal definere meg som person eller bestemme om jeg skal føle meg vel eller ikke i min egen kropp. Men i dag gjorde jeg det for gøy for å se hvor stor forskjellen faktisk er. Og den var stor. Jeg tenkte å lage et eget innlegg på akkurat det. 

Nå må jeg komme meg ut døra før dagen er over her. Hehe.. Jeg har store planer om å rydde i det kaotiske klesskapet mitt i løpet av kvelden også. Jeg skal gi bort hvertfall 2-3 søppelsekker med klær. Jeg gav jo bort 3 søppelsekker for noen mnd siden, men jeg har fortsatt så sykt mye jeg ikke bruker så nå får det være nok da. Lillesøster får det og det hun ikke vil ha går til UFF♥ Nyt Søndagen så lenge babes! Supersmask♥


Antrekk info i forrige innlegg♥

Out & about og Tatto planer!

 • 18.02.2017 kl. 15:28

I dag er det opp og ut! Sivilisasjonen skal besøkes. Det er bursdagselskap IGJEN! Jesus christ, som om jeg ikke spiste nok kake forrige helg med bursdag x 2, neida. Mer kake i dag. Hehe.. Og jeg har allerede varmet opp med 1 doughnut og en halv berlinerbolle i bilen på vei til Oslo for det er jo tross alt Lørdag eller hva? Jeg må jo ha en eller annen skade? Jaja, de gale har det godt. Eller no.. Jeg bare har et sykt stort søtsug og kakebehov. Jeg trener for å kunne spise masse kake typ. Hihi.. Stod opp rundt 11 i dag. Ble litt sent i går ja med vin og irish coffee. Våknet med hjelm på huet, men etter et lite kvarter var jeg meg selv igjen, så det var jo good. For barnebursdag med en usynlig trang hjelm på huet er ikke kult da. Hehe.. Men jeg overlever etter et lite sukkerkick. Blir så koslig så. 
Bukse og bomber jacket ONLY // Topp URBAN // Sneakers URBAN // Smykker Bik bok 

Jeg har også bestemt meg for å gi meg selv en liten bursdagsgave! Æææh! Jeg er så gira! Jeg skal tattovere meg♥ Jeg har hatt lyst på tattovering siden i fjor sommer ca, men pga fitness oppkjøringen og alt som skjedde rundt det ble det ikke prioritert. Tror ikke akkurat smerteterskelen min var høyest før/rett etter diett heller for å si det sånn. Puh, glad jeg er ferdig med den perioden. Vel.. Hvertfall for nå. Hehe.. Blir jo på igjen til sommeren, men nok om det! Jeg har lenge hatt lyst på half sleeve. Sleeve fra albuen og ned til håndleddet og nå har jeg endelig fått ræva i gir og bestemt meg for at det skal skje i løpet av våren. Jeg har jo bursdag om en mnd så da blir det en liten: Til Christine, Fra Christine gave. Hihi.. Jeg har masse inspo jeg kan vise dere i et eget innlegg, men slenger med et av bildene her så dere kan se hva jeg tenker ;) SHIT jeg gleder meg noe helt vilt mye! 

Noe sier meg at halv sleeve´en vil utvikle seg til en hel sleeve etterhvert, men jeg starter med underarmen så får vi se. Man blir jo alltid bitt av basillen da og mye vil ha mer, så jeg tviler ikke. Jeg har noen andre planer om blekk også, men de deler jeg senere. For det blir ikke bare med armen nei. Hehe! Går all in her ;) 

HA EN SUPER LØRDAG♥

Fredag i 110!

 • 17.02.2017 kl. 19:45

Hey babes! Stikker kjapt innom for å ønske dere en god Fredag! Når jeg var ferdig på jobb i dag var det bare å rushe hjem for å rekke en kjapp overkroppsøkt også hjem og fikse meg for i dag skal man ut en liten tur å lufte seg. Hehe.. En litt forsinket valentines middag♥ Treningsøkten var helt konge og sinnsykt effektiv. Veldig lite pause, noe som resulterte i en pump uten like. Økten tok vel 45 minutter og det var skuldre og triceps som fikk kjørt seg + litt core på slutten! Nå er det straks på med skoene og ut av døren som gjelder! 

Så dere forresten bein/rumpe killeren jeg postet på IG i går? Sjekk den ut og test den for den reiv som FY!? Legger ved videoen under her. Etter 4 sett med tung knebøy og megatung rumensk markløft i tillegg til masse andre beinhelvettesøvelser så var denne midt i blinken for å avslutte bein bonanza og tyne ut siste rest. Hehe.. For an skal gjerne gå fra gymmen med knekk i knæra og helst ha en rullestol. Kjør 3 x maks og feel the burn ;)

NYT helgen fininger! Supersmask♥

BQlnOhmhMOW

 

Matinnkjøp og smoothiebowl oppskrift

 • 16.02.2017 kl. 11:30

Noen ting jeg ikke klarer å leve uten er blant annet frosne bær. Det har jeg alltid i fryseren. Jordbær, bringebær, blåbær, skogsbær og all slags smoothieblandinger. Jeg synes det er så deilig å lage en smoothiebowl som ettertreningsmåltid eller en digg lunsj. På Tirsdag så dro jeg i butikken og jeg handlet mye av "the usual" og med det mener jeg visse ting jeg ikke klarer å leve uten når det kommer til matvarer utenom middagsmat. Disse matvarene er: 

- Mager cottage cheese / Mager kesam
Skummet melk
Havrepolarbrød og lomper
Røkt kalkunpålegg eller annet kjøttpålegg
Philadelphia hvitløk og urter
Romano salatblanding, tomat og agurk
Avokado
Sukkerfritt syltetøy fra lerum
Zeroh saft i diverse smaker (pineaple og villbringebær er god i smoothier)
Fryste smoothieblandinger 
Youplait double 0%
Fersk frukt som banan, jordbær, bringebær og mango. Oppheng på mango om dagen!

Lompene smører jeg philadelphia ost på, kjøttpålegg, litt salat også ruller jeg de sammen og snackser ivei. Og jeg gidder ikke kaste bort penger på å kjøpe speltlomper da næringsinnholdet nesten er det samme. For meg har det ingenting å si. Vanlige lomper koster 5-6 kr og speltlomper over 20. Høl i hue. Også har jeg jo fått oppheng på kyllingfilet med avokado og mango til middag. Jeg får bare ikke sagt hvor godt det er. Det tar 10 minutter å lage. Trenger kun å salte kyllingfileten og steke den. Mens du steker så skjærer du opp avokado og mango i terninger og voila. noen minutter senere har du en mega sunn og god middag. Jeg lager alle slags proteinsmoothier med mager kesam, youplait youghurt, zeroh saft og fryste + ferske bær. Og her om dagen lagde jeg en sinnsykt god en. Den må deles. Mine oppskrifter er ikke superfancy, her snakker vi kjapt, sunt, godt og enkelt. Jeg trenger ikke så mye hokkus pokkus ;) DU TRENGER: 

- 1/2 pose smoothieblanding fra rema1000 m/ drue,banan, eple og kirsebær (SUPERGOD)
1/2 banan
1/2 stor boks mager kesam
1-2 ss zeroh saft med smaken villbringebær (smak til)
5-6 dråper vaniljestevia søtning eller sukrin (smak til)
Topp med favorittene dine. For eks. granola, frukt, frø, korn.

Easy peasy! :) Varm den frosne smoothieblandingen ca 20-30 sekunder i mikroen slik at den kan moses med stavmikser. Ikke så lenge at det blir helt tint. Ha så i alle ingrediensene og miks til alt er blandet. M-m! Denne er så god! Topp med favorittene dine. Jeg toppet med Jordbær, bringebær, kokkosrasp og sukkerfri havregranola fra axa, de er kjempe gode. Jeg kjøpte de på OBS, men jeg har sett de andre steder å. Denne smoothiebowlen er laget på 1-2-3 og jeg synes porsjonstørrelsen er perfekt. Den er helt gull rett etter trening for mager kesam er en super proteinkilde i tillegg til at du får karbohydrater fra frukt, bær og granola og en liten fettkilde i form av kokkosrasp! Næringsrik som fy♥ Funker jo selvsagt som frokost, lunsj, mellommåltid og kvelds også så her er det bare å hive innpå♥

Nå er det slettede innlegget fra bjørn borg photoshooten oppe igjen også! Sjekk ut innlegget HER! Nå skal jeg jobbe litt videre med planene til jentene mine før jeg setter snuta hjem mot Rena. For jeg dro jo til mamma på Jessheim i går for å hente mac laderen. Jesus christ jeg skjønner ikke at det skal være mulig å glemme den? Jeg er så fjern noen ganger. Det er typ det viktigste jeg har nå. All jobbingen foregår på mac´en og uten den er det helt krise. Og siden jeg bor på Rena og kjenner et fåtall mennesker der er det ikke bare å ringe en venn for å si det sånn. Det er jo ikke alle som har mac heller. Men nå har jeg den så life goes on ;) Senere blir det ukens andre beinøkt og jeg er jo helt ødelagt fra mandagen så det kan bli spennende. Dagens økt er mega tungt så bare å psyke seg opp, hehe.. It shall be done! No excuses! Jeg kjenner faktisk jeg gleder meg til knebøy i dag nå som jeg har byttet til low bar. Jeg kan lage et innlegg om hva forskjellen er så kanskje noen andre får noen aha opplevelser♥ 

Vi blogges fininger. Håper dere får en nydelig dag!♥ Nå ligger det forresten video av etbeins rumensk markløft på instagram. IG´en min finner du HER! 

Trening - Rumpe/bakside lår favoritt!

 • 14.02.2017 kl. 17:48

Siden det er så mange som spør etter gode øvelser MÅ jeg bare dele denne med dere♥ Den siste tiden så har jeg blitt litt pysete når det kommer til å ta bilder på gymmen. Jeg bor på et lite sted og jeg vil ikke gjøre så mye ut av meg alltid. Spesielt når jeg trener på jobben til Kim. Der er det nesten bare gutter og mange av kollegaene hans. Da er det ikke alltid like kult å be han stå å ta bilder av meg mens kollegaene lurer på hva i H vi driver med. Hehe.. Sånn av respekt for at han skal slippe å få tyn av kollegaene sine pga "dama hans leketrener", for jeg føler det ofte er det folk tror når jeg setter i gang med bilder og videoer. Men jeg tror jeg bare må hoppe i det igjen selvom det føles litt teit. For hva er vel en treningsblogg uten bilder av gode øvelser? Hihi! I dag trente jeg med Ida og jeg drister meg til å spørre om hun kan ta et par bilder av meg og hun sier jo selvsagt ja, søt som hun er. Så da fikk jeg tatt bilder av denne herligheten! OMG! LOVE THIS!

ETBEINS RUMENSK MARKLØFT:

Teknikk: Løft opp stangen som om du skal løfte vanlig markløft. Når du er i topp posisjon så setter du det ene beinet bak det andre og hviler det. All vekten skal ligge på det fremste benet. Det bakerste skal være ute av spill. Brukes kun til å opprettholde balansen. Stram kjernen godt slik at du ikke blir krum i ryggen og senk stangen kontrollert tett nedover det fremste benet rett til før du treffer gulvet. Se ned i gulvet på vei opp og ned så du ikke anspenner nakken din. Ha fokus på at det er bakside lår og rumpe på det fremste benet som jobber. Mind to muscle er alltid viktig, men spesielt i etbeinsøvelser. Synes jeg hvertfall personlig! Når du skal løfte stangen fra bunnposisjon skal det være mer eksplosivt. Mens du fører stangen opp skyv hoften frem mot stangen slik at du presser rumpa mot den i toppen. Kjør for eksempel 4 x 10 pr bein!

I denne øvelsen er muskelkontakt viktig. Så før du lemper på blytunge vekter test ut litt forskjellig. Start med bare stangen 1 sett og kjenn litt hvordan det føles. blir det for tungt med 20 kg stang kan du bruke vekthantler. 5 kg pr hånd for eksempel. Øvelsen tar godt uavhengig om du kjører stang eller hantler. Jeg kjørte 40 kg totalt og det reiv noe så salig i skinka! Hele baksiden og rumpa måtte jobbe godt. Så denne er en favoritt uten tvil!

Sjekk ut instagram senere for video av øvelsen! Instagrammen min finner du HER!  


Tights HER! // Tank top HER! // Sneakers HER! 

Dagens økt var knallbra og jeg økte faktisk i alle øvelser og det føltes veldig godt! Det rant av meg når jeg var ferdig! Kanskje det var den nye favoritt tightsen fra reebok! FY Den er digg!♥ Jeg har endelig klart å komme meg opp til 35 kg benkpress, noe som i dag føltes overraskende lett så neste gang blir det økning for alle penga! Mitt første benkpressmål er 40 kg! Jeg har aldri vært sterk i benkpress, og det er jo rett og slett fordi jeg har trent veldig lite bryst, men nå har jeg litt annet fokus på gymmen en det jeg hadde for et år siden. Jeg vil være gjennomtrent og sterk! Og da må man trene bryst også. Benkpress er faktisk på vei til å bli en favoritt nettopp fordi det er en svakhet og jeg elsker å jobbe med svakhetene mine. Den dagen jeg klarer 40 kg 3 x 8 blir en liten milepæl og jeg gleder meg. For det er ikke snakk om HVIS, det er snakk om NÅR! Hehe.. Sånn liker jeg å tenke♥ Jeg økte til 27,5 i militærpress i dag og det var også et lite halleluja moment når det faktisk gikk! For der stagnerte jeg lenge på 22,5 kg! Men det har endelig løsnet! YAS! ♥ Nå er vi inne i en god flyt babes! Det føles godt! Det har nok noe med mengden karbohydrater som ligger å ruger i kroppen etter helgens sukkerbonanza ;) Hehe.. Er ikke dumt å skeie litt ut innimellom. Liker hvertfall å tenke at det gir litt ekstra krutt på gymmen! 

Nå skal resten av kvelden brukes på å pleie kjærleiken♥ Med biffkos og bestilling av ferie kanskje. Valentinesgavene her blir å finne ferie og forhåpentligvis bestille hvis vi finner noe vi begge liker. Jeg gjorde det veldig klart at jeg ikke ville ha noen gave! Jeg synes det er litt bortkastet å kjøpe noe bare fordi verden sier at det er 14 februar. Vi har det vi trenger og kjøper oss ting støtt. Vi har vært sammen i 2 år i dag da så jeg fikk kjempefine roser og det er mer enn nok♥ Noen som har noen ferietips så sleng inn kommentar! ALLE tips taes imot da jeg ikke akkurat er noen globetrotter for å si det mildt.

Happy valentines day babes! Nyt kvelden♥ Slenger med dette lekre svette bildet her! ;) Håper dere tester øvelsen. Dere kommer ikke til å angre! #Bootygains


//Sponset Innhold//

Core er viktig!

 • 13.02.2017 kl. 19:42

//Sponset Innhold//

God mandag fininger! Nå har jeg gått litt inn i meg selv her og tenker at jeg må skjerpe meg litt med bloggen! Jeg må bli flinkere til å dele treningstips og favoritt øvelser her. Det er stor pri denne uken blandt annet. Er jo tross alt en treningsblogg da! For nå i det siste har det blitt mye meg og hva jeg har drevet med. Det er også fordi jeg ikke har hatt like mye mulighet til å ta bilder på trening i det siste. Buhu! Og jeg vil jo bruke egne bilder. Men jeg skal prøve å bli flinkere til det fremover! I dag er det ukens første treningsøkt og det er bein som står på menyen! Jeg gleder meg MASSE for jeg har vært så usunn hele helgen så jeg kjenner det skal bli godt å få ut litt energi på trening. Herregud jeg var ikke noe flink med kostholdet forrige uke i det hele tatt. Så det blir det mer fokus på denne uken ja. Jeg tror jeg spiste 8 boller med melis og kokkos og uendelig mange kakestykker Lørdag og Søndag. Åh, jeg sliter i nærheten av bakst altså! Grenseløs. Men men.. Nuh er det mandag og ny sjans på å rocke uken. 

Etter denne skolehelgen har jeg blitt litt bitt av core basillen kjenner jeg. Å trene core er sinnsykt viktig for stabilitet i store øvelser som knebøy, markløft, militærpress osv. Dette er jo øvelser jeg kjører og øvelser jeg ELSKER! Men jeg merker jo at jeg har punkter jeg vil jobbe med når det kommer til teknikk i øvelser, Og mye av det å ha en god teknikk i for eksempel knebøy er en sterk kjernemuskulatur så derfor har jeg valgt å bytte ut noen av mine "six pack" mageøvelser med core øvelser. For det er faktisk forskjell. Hehe.. Et eksempel er jo planken som er en sinnsykt god core øvelse kontra sit ups som er mer six pack rettet. Jeg kommer til å kjøre litt godt og blandet da;) Men nå skal jeg bli finkere til å kjøre kjernemuskulaturen oftere og mer variert slik at dette kan styrke knebøyen min og stabilitet eller i treningen. 

3 knallgode kjerneøvelser:

♥ Pallof Press m/ 3 sekunders stopp - 4 x 10
♥ Etbeins planke - 3 x max
♥ Sideplanke - 3 x maks

Jeg har desverre ikke noe bilder av disse øvelsene, men det er bare å google så får dere opp bilder. Håper dere tester de ut for de river for å si det mildt! Er dere klare for ny uke? DET er jeg hvertfall! Selvom jeg kjenner jeg bare vil tilbake på skolebenken da. Hehe.. Trodde aldri jeg skulle bli noen "lesehest" men når man studerer noe man virkelig brenner for å interesserer seg for blir det straks litt anderledes enn å sitte å male en vase abstrakt når jeg var 16-17 år. Haha.. Er det rart jeg droppet ut av ungdomskolen? Jeg har jo ikke ro i ræva til å sitte å male en vase i 4 timer. Hehe.. 

Nå skal jeg kaste i meg et lett pre workout måltid så blir det trening om ikke så alt for lenge. Let´s do this ;)

Tank top HER! // Sportsbh HER! // Tights HER! // Sko HER! 


//Sponset Innhold//

12.02.2017

 • 12.02.2017 kl. 20:17

//Sponset Innhold//

Helgen har gått så sinnsykt fort. IGJEN.. Jeg føler som jeg sikkert har sagt en million ganger at tiden går så fort. Men jeg har stokost meg på STERK trening på Løren sammen med klassen min. Det var så gøy å møte de igjen. Sist helg så fikk vi ikke så god tid til å bli kjent. Også er det jo alltid litt stivt i starten når man skal møte nye mennesker. Hvertfall i en skoleklasse. Men denne helgen følte jeg at jeg fikk snakket litt mer med de rundt meg og det har vært så gøy. Hvertfall for meg. Haha.. Jeg skravler jo non stop så det kan jo hende noen synes det blir litt for mye av det gode også, men det er nok en liten blanding av at jeg er litt sjenert. Det høres kanskje merkelig ut, men min "forsvarsmekanisme" når jeg blir satt i slike situasjoner er å skravle. Hehe.. Så jeg har ledd masse og sikkert sagt mye rart, men jeg er hvertfall meg sjæl for å si det sånn :) Og jeg synes det er så stas med gruppearbeid og litt småsnakk med de rundt i pausene. De jeg har snakket med i helgen har hvertfall vært så koslige og ikke minst morsomme. Min type humor for å si det sånn :) I like! Vi har lært om muskler og muskelfester og gud så mange navn det er å få inn i hodet. Ikke bare navn på bittesmå muskler som ligger under de musklene jeg faktisk vet hva er, men hvor muskelen er festet i skjellettet og hvor den har utspring. Woah! Dette må pugges for å si det sånn. Det er flere av de rundt meg som spyr ut svar på de sykeste musklene med helt insane navn. Jeg blir så sinnsykt imponert! For ja, jeg vet jo hva de musklene jeg trener heter, men GUD så mye mer komplisert det er enn bare biceps og triceps for å si det sånn. Så jeg må virkelig gå skikkelig inn for å få disse navnene inn i hodet. Kanskje skaffe meg en sånn ekstralærer. Hehe... Jeg skal nok få det inn! Men ingenting kommer gratis, så bare å putte på seg puggehatten. 

Jeg kjenner jeg GLEDER meg maks til beintrening i morgen. Jesus! Denne helgen har jeg spist så latterlig mye usunt for det har jo tross alt vært 2 bursdagsfeiringer og jeg eier jo ikke skam så her snakker vi støvsuger effekt på kakefatet. Sjekk det nederste bildet da. Altså, NAM! Men det skal da være lov å kose seg litt ;) Hehe.. Noen koser seg kanskje ekstremt mye i forhold til andre (kremt! #guilty) men det er enda en liten stund til fitnessdiett så jeg får nyte det mens jeg kan. That´s what they all say ;) Nå er det straks sushitid med familien for jeg har kravet sushi siden i går. Så den klarte jeg ikke legge fra meg. Hihi.. Får ikke akkurat fresh sushi på Rena for å si den mildt. Bah, savner jo sivilisasjonen noen ganger da :) Også har jeg masse ukesrapporter å jobbe meg igjennom og en del planer som skal jobbes videre med. 

Håper helgen deres har vært fin babes!♥ Lader opp til ny uke vi skal knuse right! ;) Slenger med noen bilder fra helgen.

Tights HER! // Genser HER! // Sko HER! (Finnes også i hvite)
ELSK på dette antrekket!
//Sponset Innhold//

Gårsdagens innlegg slettet!

 • 10.02.2017 kl. 13:57

Heisann babes! Nå setter jeg straks snuta mot Oslo for skolehelg! Gleder meg masse til å se klassen igjen♥ Dagen i dag har gått til å svare på mail, pakke og rydde kåken før jeg stikker. Så jeg rekker faktisk ikke noen trening i dag! Sånn er det. Det er ikke alltid ting går som planlagt. Men that´s life ;) Tar en økt i skolelunsjen i morgen på den fine gymmen vi har skole på♥ Eeeeer det så farlig da? Neida :)

Jeg måtte forresten slette gårsdagens innlegg fordi høstkolleksjonen fra bjørn borg holdes foreløpig hemmelig mht til det x-life.no har kjøpt inn! :O Det tenkte jo ikke jeg på og spøy ut alskens bilder. Hehe.. Pluss at klærne vi hadde på heller ikke har kommet i nettbutikken ennå. Så da ble hele innlegget likesågodt slettet. Det ligger bare skjult, så når det passer seg så åpnes det igjen. Beklager så utrolig masse! Håper dere forstår♥

Gotta run! God helg alle sammen♥

Bildedryss fra gårsdagens shoot..

 • 09.02.2017 kl. 18:03

//Sponset Innhold//

Tights HER! // Tank top HER! // Sportsbh HER!

Her kommer det innlegget jeg måtte fjerne! Nå er nyhetene i nettbutikken og jeg får vise frem godsakene ;) //

Få søren så gøy det var i går! Jeg koste meg så sinnsykt mye og det var ikke skummelt i det hele tatt. Jeg hadde jo selvsagt bygd opp en skikkelig greie på forhånd også ble det jo selvfølgelig ikke sånn. Vi kom til Bjørn Borg og fikk velge oss et antrekk fra kolleksjonen også dro vi på Sats/Elixia Nydalen og tok bilder. Det var så god stemning og FOR noen jenter da. Vi var 4 x-life ambassadører som først tok bilder 1 og 1 også alle sammen på slutten. Jeg kunne gjort det om igjen uten å blunke! Jeg fikk smake på noen helt SYKT gode proteinbars fra barebells. MY GOD! Mine favoritter ble kjpt cookies & cream og caramel & cashew. MM! Konsistensen på de var helt ville og de smakte magisk. Jeg hadde jo også med med snacks så jeg ikke skulle bli hangry midt oppi det hele. Haha, men det slapp jeg for vi ble så godt vare på! Når shooten var ferdig gikk vi til et spisested og tok en "liten" matbit. Jeg og Fredrikke fra x-life.no ble sittende lenge og skravle. Det var bare så kos! 

Jeg var vel hjemme i 19 tiden og da var det bare å skifte å komme seg på gymmen for å kjøre ukens første overkroppsøkt! Phew! Jeg var helt skutt når jeg kom hjem etter trening og da ble jeg sittende å skravle med mamma om dagen. Super koslig! Nå er jeg hjemme på Rena igjen og skal tilbringe til kvalitetstid med Kim for han har vært på øvelse hele uken. Stakkars gutt har vært ute i skogen i 18 minus siden mandag. I morgen er det innover til Oslo igjen for skolehelg! Shit tiden flyr. Ja, veit jeg sier det hele tiden, men altså.. Det er så sinnsykt! 

Nyt kvelden fininger! Her skal det koses max. Straks helg nå så hold ut ;) 

Supersmask♥

//Og hvis dere vil sjekke ut alle de freste nyhetene fra bjørn borg hos xlife så finner dere de HER!  
Jeg synes BB har veldig fine priser også♥

//Sponset Innhold//

Fotoshoot..

 • 08.02.2017 kl. 08:05

Nå sitter jeg på espresso house i parkveien og har en halvtime ish til jeg skal være på Bjørn Borg kontoret som ligger så og si rett ved siden av og jeg skal ærlig innrømme at det kiler godt i magen! Jeg er jo kjempe nervøs for hvordan opplegget blir, men mest av alt er jeg så usikker på meg selv og min egen form. For selvom jeg har vent meg til min "off season" kropp og har knanngode treningsøkter i min lille bulkeverden så er det faktisk noe inni meg som synes det er veldig skummelt å skal stille opp på fotoshoot med treningstøy i fokus. Jeg tenker jo "Er jeg i god nok form", "er jeg litt for off season", "burde jeg vært mer -fit-". Og jeg vet jo selv at det bare er tull å tenke slik, men alikevel så er det en viss frykt inni meg. Jeg er liksom så redd for at noen skal tenke "Hva faen gjør hun der her?" Ser jo ikke sporty ut i det hele tatt. Haha.. Det er å sette det litt på spissen, men jeg kjenner skikkelig på nervene mht disse tankene som surrer. 

Jeg er jo bare menneske, jeg har cellulitter som de fleste andre, strekkmerker på ræva og i dag føler jeg meg faktisk ganske oppblåst også da jeg mistenker shark week is about to go down. Også spør jeg meg selv. Er det lov å være "menneske" i den bransjen? Eller skal man bare gå rundt som et perfekt eksempel på et menneske hele tiden? Skal man alltid være i form? Er det fokuset fremfor å være sunn med en viss balanse. Ok å tillate seg å spise litt godis på Lørdagene og ende opp med litt ekstra godflesk på rumpa. Hihi.. For det er jo meg som menneske. Og sånn jeg har valgt å være akkurat nå. Er det bra nok for andre? Ja, det er nok det. Men fortsatt så ruger jeg på en liten bekymring til hva som forventes av meg. Man er gjerne sin værste fiende noen ganger så jeg skal prøve å riste av meg disse tankene mens jeg tusler bortover til Bjørn Borg kontoret♥ Jeg regner jo med de tar meg imot for den jeg er og hvordan jeg ser ut og at det bare er jeg som er litt dust mot meg selv. 

Vi starter med frokost hos Bjørn Borg med team X-Life, så blir det en taxi tur til en gym for å ta bilder. Dette blir sinnsykt spennende. Utrolig takknemmelig for at jeg får denne muligheten gjennom x-life.no ♥

Ønsk meg lykke til babes♥ 

Uken som kommer..

 • 06.02.2017 kl. 21:42

Woah! Nå løper tiden fra meg og jeg henger etter som et slips. Hehe.. Jeg digger det, men fy f så mange baller i luften på en gang er utfordrende også. Jeg har derfor lagt opp uken min slik: 

Mandag - Hviledag + Strongbody jobbing - Svare på ukesrapportene til de flinke jentene mine og lage kosthold og treningsplaner. Jeg tror faktisk at mandag må bli fast hviledag for det er så mange ukesrapporter som må svares på. Så når jeg kommer hjem fra jobb så sitter jeg til ganske sent. Og det er første pri uten tvil♥

Tirsdag - Bein/Skulder økt på Jessheim sammen med mammaen min etter jobb, så skal jeg sove der til dagen etter pga fotohoot Onsdag♥ 

Onsdag - Bjørn Borg fotoshoot fra morningen av i Oslo. Jeg er så sinnsykt spent! Gleder meg masse selvsagt! Når jeg er ferdig med det så er det opp igjen til Jessheim og spise litt middag også blir det vel en kveldsøkt med mamma igjen. Da skal hele overkroppen kjøres til rubbel og bit. Ohlala! Gleder meg allerede! Blir vel og overnatte hos mamma til Torsdag.

Torsdag - Hjem til Rena. Bein og mage skal trenes ihjæl i løpet av dagen. Puh, det er en grisetung økt! Men det var den økten jeg var mest fornøyd med forrige uke. 

Fredag - Trene, også blir det å sette snuta mot Oslo igjen for å dra på skolen 17-21 på fredagen. Så blir jeg hos mamma hele helgen igjen for da er det ikke så langt til skolen. Typ 30 min med bil.

Lørdag - Skole 09-18. Trene i lunsjen i løpet av skoledagen. Da er det bein/rumpe og rygg + litt mage på slutten om jeg rekker. Så tenker jeg at jeg at fortjent litt godis, så da blir det familiekos resten av kvelden med fæmmen.

Søndag - Skole 09 - 18. Hviledag og hjem til mamma for å feire lillesøster sin bursdag. Blir vel litt kake da også for å si det sånn! Hehe.. Også hjem til Rena på kvelden.

Innimellom alt dette er det jo selvsagt blogging og masse strongbody jobbing. Både med laging av planer, ukesrapporter og svar på spørsmål! Og pugging og lesing slik at jeg kommer litt forberedt til skole på fredag. Alt er notert i boka mi og jeg er KLAR!

Jeg har på følelsen at dette halvåret kommer til å gå så fort at jeg ikke en gang skjønner hvor det ble av. For jo mer som skjer, jo fortere går jo tiden. Det er jo ikke mange månedene til jeg starter på konkurranse diett en gang. DET finnes jeg faktisk ikke klar for. Hehe, men blir man noen gang klar for det? Nah.. Jeg får tviholde på utskeielsene mine frem til det og nyte øyeblikkene jeg kan på veien mot neste konkurranse. 

Er dere klare for ny uke babes!? 

Ønsker dere en tipp topp uke med dette bildet fra Lørdagsøkta! Hihi.. Ekte treningsglede♥

Gjør jeg noe annet enn å trene?

 • 05.02.2017 kl. 20:11

Noen ganger så tenker jeg litt sånn.. "Gjør jeg noe annet enn å trene?". Det føles sånn i visse tider. Det er jo hobbyen min og det jeg driver med. Men så tenker jeg jo også på resten av livet da! Det er så viktig å ikke la hobbyen komme i veien for familie og venner. Jeg må faktisk også sette av tid til de menneskene i livet mitt som står meg nærmest. For jeg har en tendens til å bli fanget i min egen lille boble hvor det går i trening, kosthold og personlig utvikling. Jeg blir veldig oppslukt av det jeg driver med nettopp fordi jeg elsker det! Det er min passion! Det er det som gleder meg og det gir meg så masse energi. Jeg kan sitte i flere timer hver dag og jobbe med strongbody planer fordi det er noe jeg digger å jobbe med. Jeg kan sitte å lete etter tips og triks på nettet, bli litt ekstra lenge på gymmen for å filme eller ta bilder, selvom det ikke har skjedd så mye i det siste. Blogge, instagram.. You name it! Dette har blitt min hverdag og mitt driv...

Så denne helgen satt jeg av tid til mine kjære♥ I går ettermiddag kom min lillesøster som bare er et par år yngre enn med på besøk helt ifra Oslo og vi spiste en god biffmiddag. Vi hadde også et vennepar på besøk og kvelden gikk med på å spille diverse spill og det var så gøy! Alle holdt på å le seg ihjæl. Det er så godt å kunne bare fokusere på det som skjer akkurat nå for det er man ikke flink nok til. Jeg må bli flinkere til å ikke tenke på det jeg burde gjøre, fremfor å bare nyte det øyeblikket jeg selv har valgt å ta del av her og nå. Som i går med besøk og kvalitetstid med familie og venner. Jeg må slutte å la hjernen min være opptatt med det jeg skal gjøre de neste kommende dagene. x antall strongbody planer som skal startes på, treningsøktene mine.. Blir de bra, kosthold.. klarer jeg å følge planen denne uken? oooosv! Det har ingenting å si akkurat der og da for det er jo struktur på alt sammen. Jeg har jo en plan for det og det blir bra! Så i stedet med å sitte å tenke på de kommende oppgavene de kommende dagene så drit nå i det. Jeg må være litt mer tilstede og nyte de små øyeblikkene jeg har. For de får man aldri tilbake♥ Problemet mitt er at jeg vil at alt skal være så sinnsykt strøkent! Alt skal være tipp topp. Og plutselig kan jeg sitte å tenke på en plan jeg skal lage til ei som har de og de ønskene, de og de målene. Også driver jeg å brainstormer for meg selv også detter jeg helt ut av samtalen rundt bordet. Hehe.. 

Jeg storkoste meg i går og det var så sinnsykt kos! Jeg er så glad jeg har så herlige venner og en så fin familie som det jeg har. Og det beste er humoren og gleden som er tilstede. Energien er så god! Skikkelig good vibes♥

Er dere flinke til å ta vare på de små øyeblikkene, eller lar dere hjernen bli okkupert av jobb, trening, fremtid, skole, planer, drømmer litt for ofte?

Slenger med et bilde av meg og søstern når vi var små! Jeg DØR av utrykket til lillesøss! Og ett så dere får se hvor søt hun faktisk var♥


 

Treningsbagen min..

 • 03.02.2017 kl. 18:07

God fredag! Det er noen ting jeg er avhenigig av å ha i treningsbagen min. Typ som jeg ikke kunne klart å leve uten...

Ja, en av de tingene jeg er mest avhengig av er faktisk astma medisinen min. Haha, hvis jeg ikke får en dose med den så kan jeg kysse beinøktene mine buh bye. Jeg har også alltid småting som paracet, vaselin til leppene (eller lipgloss), tamponger, noe å drikke på. Andre ting som ligger i min fine gymbag er: 

 • Løftebelte - Dette bruker jeg til knebøy, markløft, rumensk markløft og noen ganger utfall faktisk. (HER!)
 • Løftestropper - Disse har jeg rundt håndleddene mine når jeg kjører rumensk markløft. Nå som jeg har økt er jeg ikke sterk nok i grepet til å holde i den 8 repetisjoner. Da hjelper løftestroppene meg. Man har de rundt håndleddet også surrer man de rundt stangen så stroppene låses i stanga.  Genialt! I går økte jeg til 82,5 kg i rumensk mark! WOHO! (HER!)
 • Mini bands - Altså! Hallo, disse må alle ha i gymbagen sin. Hihi.. 4 forskjellige motstander. Den sorte er insane hard forrresten! :O (HER!)
 • Treningsdagbok - ET MUST! Jeg må holde orden på progresjonen min og uansett om du trener for mosjon eller for å bygge! Ha en god treningsplan og hold track med treningsdagboken din. Hvis jeg skulle velge 1 ting av alle disse så måtte det vært dagboken! (HER!)
 • Miiego headset - Jeg bruker ikke disse så ofte fordi vi trener på en militærgym og der spilles det grisehøy musikk av alle slag. Bra treningsmusikk med andre ord. Så jeg har ikke noe behov for egen musikk, men innimellom er det gull å ha om jeg trener alene eller går tur ute for eksempel. (HER!)
 • Hoppetau - Ja, det er faktisk god kondisjonstrening! (HER!)
 • Koffeindrikk - Jeg må ha noen form for koffeindrikk når jeg starter økten min. Det er nesten et ritual. enten TRUE eller redbull zero. Liker den lille boosten. Selvom det sikkert bare er psykisk. Jeg er som regel så gira av meg selv at jeg ikke merker koffein. Hehe..

Jeg har også alltid med meg kamera selvsagt, og et lite kamerastativ så jeg får satt opp kamera når jeg filmer øvelser og flytende kalk som jeg ser ikke ble med på bildet. Den ligger som regel i Kim sin bag. Hihi..Jeg smører flytende kalk på hendene før jeg skal løfte tungt slik at jeg får bedre grep. Da sklir ikke stanga ut av hendene mine.Dagens økt er gjennomført og det var en knallgod overkroppsøkt. Jeg begynner endelig å se resultater av overkroppsøktene og det er deilig. Jeg bygger lettere skuldre og triceps enn det jeg gjør biceps og det har vært litt irriterende, men nå se jeg faktisk ganske stor forskjell på armene mine i forhold til hvordan de var før. Det føles veldig godt. Nå er ikke akkurat biceps det vi bikinifitness jentene trener mest, men jeg vil se athletisk ut. Gjennomtrent. Jeg vil ha full pakke! Hehe.. Og da må man jevnt trene hele kroppen. Jeg har jo selvsagt mye mer fokus på bein/rumpe enn jeg har biceps, men det handler om å ha et perfekt sammensatt treningsprogram som gir den ønskede progresjonen ut ifra hva man ønsker å jobbe med og se forbedringer på♥

Nyt kvelden babes♥

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Topp HER! // Tights HER! 

//Sponset Innhold//

Ut av komfortsonen..

 • 02.02.2017 kl. 19:41

//Sponset Innhold//

I dag hadde jeg en sinnsykt god beinøkt sammen med partner in crime Ida! Og det var så deilig! Hvertfall etter mandagens drittøkt. Å trene er nesten som å være manisk noen ganger. Øktene kan variere fra dag til dag avhenigig av matinntak, søvn, hvor i syklusen vi jenter er. Så hvis dere har en dritt økt eller en litt kjip periode så vit at det går over♥ Dagen startet super bra med en heftig god frokost! Jeg gleder meg allerede til å spise det til frokost i morgen. Haha.. Jeg er litt rar sånn. Får så oppheng på mat i perioder at jeg spiser meg ihjæl på det. Hihi, så går jeg lei og finner noe annet å få oppheng på. Circle of life! Dagens frokost ble hjemmelaget protein havrebrød. NAM! Altså.. Jeg kunne sikkert spist 4 ganger oppskriften. Dette er en strongbody oppskrift♥ Jeg tenker faktisk at jeg skal lage litt sånn "cheat meal" ut av den på Lørdag. Og toppe den med sukkerfri vaniljeis og friskebær. M-m! Kanskje tilogmed pøse på litt sjokoladesaus. En fin balanse mellom sunt og usunt. Haha! Sunt for sjela da og det er viktig ;)So far so good med å stick to my plan! Baby steps til å ikke spise masse sjokkis og kaker i hverdagen går overraskende bra når jeg har denne matplanen. Hvis jeg skal beskrive hvorfor jeg synes det er så til hjelp så må jeg nesten sammenlikne det med dette: Å gå på gymmen uten treningsprogram. Har dere vært der? At dere har super lyst til å trene, men dere har ikke en ordentlig plan eller et opplegg så dere møter opp og gjør litt av hvert. Litt hummer og kanari for å si det sånn. Det er ganske demotiverende og det føles faktisk ganske meningsløst, hvertfall for min del. Det vil mest sansynlig ikke gi de beste resutatene heller. Mens.. Om du har en god treningsplan så kommer du på gymmen med beastmode og du har psyket deg opp til økten hele dagen og kanskje planlagt økinger, du er klar, du er effektiv og du får igjen for det i form av resultater. Jeg merker hvertfall veldig stor forskjell. Etter NM tok det noen uker før jeg startet med treningsprogram igjen. Jeg bare gikk på gymmen og kjørte favorittøvelsene. Og da får man liksom ikke utviklet seg og jobbet med å bli sterkere i visse øvelser. Det er rimelig bortkastet og sånt driver vi ikke med right ;)

Også må jeg bare fortelle! Jeg skal på fotoshoot neste uke!! ÆÆÆH! Jeg gruer meg veldig! Det er photoshoot med Bjørn Borg i sammarbeid med xlife.no ♥ Jeg føler meg så heldig som ble spurt om å få være med på det! Men fy så skummelt. En ting er å dra noen poseringer med Kim eller ei venninne. En annen er å stå foran et profesjonelt team med fotografer og stylister. Men det er en sjelden sjanse så jeg kunne jo ikke si nei. Det blir super spennende og en erfaring rikerer. Det regner jo selvfølgelig litt på dere vakre sjeler som titter innom bloggen min så stay tuned for litt overraskelser♥ 

Det er litt dårlig med bilder om dagen, men det er fordi jeg trener på en annen gym innimellom nå også har jeg liksom ikke funnet meg helt til rette med bilder og filming. Pluss at det kan være veldig folksomt der og da blir det spesielt vanskelig å filme øvelser. Det er så fælt når man merker folk begynner å snakke om det du driver med. Som regel så er folk bare smilende og positive, men det er alltids noen som vil ha noe negativt å si. Og det er helt greit. Men da setter det litt grenser i meg. Noe jeg synes er veldig kjipt. For det ser kanskje litt rart ut det jeg holder på med, men jeg er jo ikke i veien for noen og jeg smiler til alle rundt meg. Men jeg finner nok ut av det etterhvert♥ 

Gleder meg skikkelig til helg nå♥ Har dere noen planer for helgen? Jeg har en overkroppsøkt i morgen og beindag på Lørdag. Vurderer å kjøre til Sverige for å hamstre propud. Haha.. Vi får se hva det blir til. Håper dagen deres har vært super og at dere har hatt knalløkter hele gjengen♥ Nå er det straks middagstid også trenings/kostholds planer som må jobbes videre på, så blir det vel en time eller kanskje to til netflix! Hehe.. 

Har dere noen serier å anbefale meg? Mine topp 3 serier er: Hannibal, Shameless og Gotham. Snakk om forskjellige serier da. Hihi.. 

Topp HER! // Tights HER! (Denne har MANGE spurt om og nå er den endelig på lager igjen!)

//Sponset Innhold//

Ny mnd, nytt treningsprogram!

 • 01.02.2017 kl. 18:58

//Sponset Innhold//

Som dere kanskje fikk med dere i går så valgte jeg å avslutte Januar med en bedriten beinøkt. Jadda, gårsdagens beinøkt var så ræva at jeg faktisk gav F! Og det er ikke likt meg, men etter knebøy gikk rett vest og jeg måtte kjøre 3 av 5 sett med boksbøy så ble jeg rimelig frustrert kan du si. Etter det var det bulgarsk utfall og der kjørte jeg 2 av 4 sett før jeg rett og slett "rage quit´a" Haha.. Alt var off. Teknikk, balanse og energi. Pluss at jeg glemte astma medisinen min hjemme og da blir jeg litt tett. Er det mulig! FOR en drittøkt! Det trenger ikke være noen spesiell forklaring, for det er det bare ikke alltid. Noen dager er gode, andre suger. That´s life og sånn er det med trening å. Rett og slett. Jeg tror det er viktig at jeg deler slikt som dette også, for jeg orker ikke noe glansbilde blogg hvor alt er så perfekt hele tiden. Sånt blir jeg bare oppgitt av. Haha.. Livet mitt er langt ifra perfekt. Hehe.. Ikke det at det er helt gærnt altså. 

Det som var positivt med gårsdagens økt var IDA! OMG! Jenta hadde en helt RÅ økt og økte i alle øvelser og jeg pushet litt ekstra på henne så det var veldig gøy. Det er ingen tvil om at man er mye sterkere enn man tror. Så man skal tørre å utfordre seg selv. Og jeg skal også nevne at siden Ida hadde en knalløkt var det viktig for meg og ikke syte for mye høylydt. Jeg merket at jeg hadde en møkkaøkt relativt fort og Ida merket motsatt og da vil ikke jeg gå rundt å være forbanna og oppgitt, sukke høylydt å lage dårlig stemning som kanskje påvirker Ida sin gode energi. Tenk på det når dere trener sammen med noen. Humøret ditt og energien din kan smitte veldig over på treningspartneren din og for guds skyld påvirk positivt! fremfor negativt Ikke dra noen ned med deg om du har en kjip dag♥ Prøv heller å få god energi av den som faktisk koser seg på trening den dagen.


♥Link til antrekk i forrige innlegg♥

Jeg har bestemt meg for å bytte ut treningsprogrammet mitt siden jeg har kjørt det samme programmet i over 3 mnd. Ish.. Jeg tror kanskje det kan hjelpe litt på humøret. Det er ikke så anderledes enn det jeg har kjørt nå, fortsatt 3 bein/rumpe dager og 2 overkropp, men anderledes satt opp og noen andre øvelser i tillegg til noen fra dette programmet. Så jeg går inn i dagens treningsøkt med masse mot og jeg satser på at dagens økten blir bedre enn i går♥ Jeg har også en super gladnyhet å dele med dere! JEG HAR FÅTT NY JOBB! Det føles veldig godt og det er noe helt nytt jeg ikke kjenner til, men jeg tar utfordringer på strak arm og har en positiv innstilling♥ Jeg kommer garantert til å trives. Jeg skal jobbe i helse og omsorgstjenesten. Mer enn det kan jeg ikke si♥ Så nå slipper jeg å pendle til Hamar for en 60 % stilling.

Jeg kommer selvsagt til å fortsette å jobbe som coach hos strongbody.no Så fortsett å send mail om dere er nysgjerrige på hvordan det fungerer. Det er det beste jeg noen gang har holdt på med gjennom mine 28 år. Det er så givende atte fy! Takk til dere fine jenter som har valgt meg som coach og gjør min hverdag så fantastisk♥ Forresten så har jeg selv vært super flink (heeelt siden i går. Haha) med å følge kostholdsplanen jeg gav megselv som gave i håp om å kutte kaker og sjokkis i hverdagen. Null utskeielser i går og dagen i dag går supert så langt ja ;) Hehe.. Baby steps for en sjokoholiker som meg. Så dere forresten middagen i går? Den ligger fortsatt på snap. Det må dere prøve. Det var så enkelt som mango i biter, avokado i biter og kyllingfilet. Det var så friskt og godt♥ Jeg skal prøve å eksperimentere med litt andre matvarer enn jeg tidligere har spist for å kanskje oppdage noen nye smaker. Så i dag har jeg kjøpt ferske rødbeter. Gud veit hva jeg skal med de, men det finner jeg ut av. Haha.. For i dag blir det hvertfall samme middag som i går for det var så godt. Det trenger ikke være så fancy og komplisert for min del, så lenge det er sunt, godt og gjerne raskt.

Nyt kvelden fininger! Nuh skal jeg lage middag, komme meg på trening også blir det å fortsette å jobbe på strongbody planer♥ Sånn går no dagan ;) Hihi.. 

Instagram HER! 
Facebook  HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 


//Sponset Innhold//

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no