Søndagsøkt med økninger og ny rumpekiller dere er nødt til å teste! Langt innlegg med bildedryss! :P

 • 28.02.2016 kl. 20:02

Endelig er formen bedre og ukens siste treningsøkt stod for tur.Så nå er vi tilbake som treningsblogg her folkens. Haha! Jeg har hatt så treningsabsinenser at jeg har trodd jeg skulle gå på veggen her hjemme så i dag var det super deilig og komme seg ut og bruke kroppen litt. 
 

Fineste været i fineste thightsen! 

Jeg kjørte jo selvfølgelig fullkropp i dag også og det stod noen nye øvelser på skjemaet i dag :) Jeg har hatt lyst til å teste de en liten stund nå og i dag var det tid og lite mennesker der så det var lett å boltre seg løs på trening :) Jeg var stappfull av energi og det kilte under huden når vi kjørt opp mot gymmen. Med superhumør og positive tanker så måtte dette bare bli en konge økt! Og det ble det.. Woah! Det skal jeg love deg!

  

En boks med favoritt smaken til True Transparancy og jeg var good to go! Den er bare så sinnsykt god! Strawberry/Goji berry! Så sykt fresh. Bør smakes! Jeg må si det er helt supert og ha en energidrikk med BCAA for da slipper jeg å tenke noe på å huske og blande pulver i vann eller ta tabletter. For jeg er litt distre så det er ikke alltid det er lett å huske alt sammen noen ganger. Og med TRUE så trenger jeg bare raske med meg en boks så er det all good. LOVE IT! ♥

Jeg økte i knebøy til 52,5 kg og kjørte fortsatt 4x8. Det kjentes bra ut så jeg skal absolutt øke neste uke igjen! Endelig løsner knebøyen min. Jeg er så glad for det at jeg nesten får tårer i øynene. Det har vært en så sykt struggle at herrgud! Halvparten hadde vært nok. Føles som om jeg er i en voldelig forhold med knebøyen min. Elsk/hat all the way og kjærlighet den ene dagen og hat den andre. Men nå ser det ut som vi ble venner til slutt og enda godtt var det for det var like før jeg dro min vei og aldri kom tilbake til den. Haha.. Sånn seriøst! Jeg har vært så nære å rage quit´e hele knebøy øvelsen opp til flere ganger, men takker være stahet og vije så har jeg jo aldri gitt meg fordi det er noe jeg virkelig vil få til. Og man kan ikke være proff i alt med en gang! Det tar TID og bygge styrke og muskler og knebøy som er en så teknisk vanskelig øvelse det er ikke bare knips så sitter den for alle. Så hvis du er en av de som er frustrert og hater på den! Ikke gi opp! Du får det til tilslutt. Jeg brukte 1 år (!!!) ← Ja.. Du leste riktig. Haha!


Det er tungt da om du lurer.. Haha! Økte i stående roing i dag å til 32,5 kg 4x12. Denne er så latterlig god for øvre rygg, men også på biceps da man bruker den som støttemuskulatur for å utføre øvelsen med underhåndsgrep. Så her får du både en ryggøvelse og bicep øvelse i et.  Veldig viktig og skviiiise skulderbladene sammen på vei opp av denne og da er det fullstendig lov å lage grimaser. Hehe..

En annen SUPER ryggøvelse jeg kjørte i dag er denne: 

Fy EFF og den tok godt i øvre rygg og lats! Jeg kjørte 4x12 og bøe helt utmattet i ryggen. Gode gud den var super! Anbefaler absolutt. Det blir jo en litt ny utgave av lateral pull down egentlig. 

Her er det viktig å ha relativt rette armer på vei ned og kjenne at du bruker øvre rygg / lats (vingene) til å trekke vekten helt ned og inntil deg.
Ikke la armene gå for høyt opp heller :) 

Sist helg så økte jeg jo vekten i bicep curls. Økte til 20 kg og da kjørte jeg 12 - 12 - 10 - 10 og var DRIT stolt av det. For meg som føler jeg har en kropp som ikke har biceps fordi de er så usynlige så er jeg kjempe stolt av det. Jeg har vanligvis brukt EZ stanga (du vet den lille med sikksakk form? ) og lagt på vekter, men i dag så tenkte jeg at det er jo ikke akkurat så mye vits i å rote så fælt med disse vektskivene når olympia stanga veier 20 kg pluss at jeg kjenner jeg har brukt EZ grepet litt for lenge nå og da kommer senebetennelsen snikende. Jeg merker at hvis venstre armen min blir "lei" av en bicep øvelse så gir den meg senebetennelse :P Make sense? Kanskje ikke, men hvis jeg kjører en og samme for lenge så blir armen lei å ha med å gjøre altså.

Selvom jeg må si det føles litt klein og kjøre biceps i den store tingen der, men men. Det er bare hjernen min som har bestemt seg for det. Det betyr jo ikke at det er sånn det er ;) Haha.. MEN FY for en pump jeg fikk i armene i dag! Jeg klarte 12 x 4 og de siste repetisjonene var seiiiie, men det gikk. Her ser jeg også litt forbedringer i form av at X fasongen min blir bedre og bedre. Rumpe og lår + smal midje + skuldre og lats = ELSK! Noe sier meg at jeg gjør noe riktig her nå altså, for jeg ser en super utvikling på meg selv og det er super deilig! Jeg må bare få kostholdet litt mer på plass nå så blir det bra. For jeg skal innrømme jeg har skeiet greit ut! Det er ikke det at jeg ikke får i meg den viktige næringen jeg skal ha i meg, det er bare det at jeg spiser så mye dritt utenom det i tillegg. Haha.. Men det blir bare et par kg opp og det gjør meg i utgangspunktet ingenting for jeg bygger muskler like bra :) 

Løftetryne fra en annen verden. Og da blir jeg glad! Haha.. Det betyr gains♥

Også til øktens kronjuvel!! Dette er en rumpeøvelse dere er NØDT til å prøve! Altså.. Jeg ble stiv og "støl" mens jeg holdt på og jeg trodde rumpa mi skulle revne. Denne var så god at jeg nesten ikke trodde på det. Når man kjører etbeins øvelser så får du mye mer konsentrert effekt i form av at du bruker den ene musklen til å jobbe og det gir også utfordringer på andre nivåer som balanse f.eks. Da får man også godt utbytte av støttemusklene.
Denne var bare så god fordi den gikk så akkurat der jeg ville den skulle gå og det ble så konsentrert som jeg ikke har opplevd før.

Jeg gir dere: Etbeins good mornings - 4x12 pr bein og den reiv!

Denne er sinnsykt mye tyngre enn den ser ut. Så det ser kanskje lett ut med 20 kg stanga. Så hvis dere er litt ferske eller ikke er så innkjørt på trening så test ut med vektskive på 5 kg f.eks. Bare putt hendene over hodet og legg skiven på øvre rygg og hold på hver side :) Da blir armene i litt sånn sit up stilling. Skjønner dere hva jeg mener? Er ikke alltid like god på og forklare også glemte jeg å ta bilde.Det ligger film av denne øvelsen på min instagram @christinesunivers. 
TRYKK HER for å komme til min IG profil. Følg meg gjerne♥Her er det viktig å la det benet på benken ligge "dødt" det skal brukes minst mulig. Ha svai rygg og senk deg ned som om du kjører strakmark / rumensk markløft og skyt rumpa bakover. Når du skal opp igjen så fokuser på å tråkke ifra med hælen din. Du skal virkelig kjenne det svir i rumpe/bakside lår fra bunn og opp. Stram rumpa på toppen :) En beinøvelse som må prøves!

Er SUPER fornøyd med icaniwill thightsen min og du får de hos www.xlife.no hvis du trykker HER kommer du direkte til alle icaniwill typene. Jeg tror de er utsolgt for den akkurat nå, men de har super mange andre fine også!
Super god stretch og høy i livet. Perfect!
Så dagens treningsprogram så slik ut: 

♦ Knebøy
♦ Etbeins good mornings
♦ Stående roing
♦ Lateral pull down (Ny utgave)
♦ Hantelpress skulder 
♦ Bicep curls
♦ Tricep push down


Det kommer også filmer av noen disse øvelsene etter hvert, det er bare jeg som ikke er så datakyndig enda, men jeg driver å jobber med en youtube konto som jeg kanskje kan se for meg at jeg kan få dreisen på etterhvert. Haha.. Føler meg som en 80 åring som tar på en iphone for første gang noen ganger altså når det kommer til dette mac/data/blogg greiene. Men som jeg har sagt før. Jeg lærer litt for hver dag som går hvertfall :)  Men det er hvertfall ganske mange filmer av øvelsene på instagram så sjekk meg gjerne ut der så kanskje jeg kan gi deg litt treningsinspirasjon.

Jeg er hvertfall kjempe fornøyd med dagens økt og jeg hadde fremgang i alle øvelser noe som er kjempe deilig etter mange dager sengeliggende og syk. I morgen er det ny uke med nye muligheter og selvfølgelig nye mål som skal knuses og jeg er så klar! 

Håper dere har hatt en nydelig søndag alle sammen! ♥ Og takk for at dere titter innom♥

(Sponset Innhold)​

 

Dette MÅ dere bare smake ASAP!

 • 27.02.2016 kl. 21:00

Først og fremst må jeg beklage for dårlige bilder, men her har jeg tydd til mobilen :)
Og akkurat nå vet jeg ikke om dette er en treningsblogg eller en kakeblogg, men hei.. Dere begynner vel å kjenne meg såpass nå? Hihi..

I dag har man vært på klikk handel på obs og kjøpt med seg så mye søtsaker at jeg tror jeg ler meg ihjæl :O 
IGJEN har jeg gått i fella for mitt eget sinn og plukket med øya i stedet for hjernen. Jeg tror faktisk jeg la hjernen min hjemme når vi dro i butikken i dag. Fullt mulig det. Det virker sånn hvertfall. Når jeg ikke har vært ute av døra siden Tirsdag så er det fort gjort å glemme ting hjemme når man først skal ut igjen og møte verden. Noen glemmer lommeboka, noen glemmer lipgloss, jeg glemmer da hjernen. #Truestory Jeg bare kjente jeg måtte ut av huset i dag for jeg orker ikke være inne å råtne lenger.. Who´s with me? Det ble jo ingen trening i dag heller fordi jeg fortsatt har vært syk og hatt dårlig pust. Siden jeg har astma så blir jeg så innmari tett når jeg blir syk og jeg føler meg som en kols pasient. Da er det lite vits i å prøve å løfte tunge ting og anstrenge seg for mye. Men i morgen! I MORGEN er dagen! Da skal jeg trene om kroppen er klar eller ikke! Da SKAL den bare være klar for jeg fikser ikke å ikke trene lenger! 

 

Og ikke nok med at man kjøpte et tonn med smågodt! Neida.. Bakst står vist også på menyen i dag ja. 
Har dere smakt cronuts? OMG!!!! Hvis dere ikke har det så har dere gått glipp av noe helt syk. Jeg fikk nesten en #utavmegsjælopplevelse for det er det villeste jeg har smakt noen gang! Det er da en eller annen crazy-ass baker som har parret en doughnut og en croissant og dermed har det blitt en baby cronut ut av det! Hjertet mitt gråt når jeg tok den første biten fordi det var så godt at jeg ble så trist for at jeg ikke har smakt det før nå :P Haha..
Ikke nok med det.. Den var også fylt med vaniljekrem som var så tykk og kremete at jeg ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg. Se pån.. Er´n ikke søt! Hihi..Så vakker atte! Ja, det ligger også en sjokolade doughnut i posen der ja. Fordi jeg var redd jeg ikke skulle få en fullstendig doughnut opplevelse med cronut´en så måtte jeg faktisk ha den i backup. Men.. Da ble det jo dobbel smell for å si det mildt. 
Og ja.. Jeg har et veldig lidenskapelig forhold til mat, søtsaker og kaker det er derfor jeg blir litt revet med når jeg skriver om dette og skriver så poetisk føler jeg. Haha.. Jeg snakker enda værre om mat. Da blir jeg helt fjollete. Som om jeg er i transe. "Ja, og pannekaker med nutella, med jordbær og krem oppå. Og et dyss karamelsaus på toppen. Nammmm, også kan man strø sjokoladeflak oppå å for å virkelig dra på. Eller hva med å putte den i ovnen og la sjokoladen smelte inn i pannekaken" Ja. Jeg kunne snakket og forsket på sånt for alltid. 

Men disse cronut´ene var så gode da.. ...De var faktisk så gode at vi måtte snu når vi hadde spist de opp og kjøpe 2 til! Hahaha. Da er man gærne altså.. For det var jo bil snacks. Også angret vi så hardt på at vi bare kjøpte 1 til hver at vi var nødt til å snu. For det var igjen 2 stk etter at vi hadde plukket. Så vi ba til høyrere makter om at de ikke var tatt.
Og det var dem ikke! Woho.. Så jadda.. Jeg er evig kakemonster. For jeg har jo flere innrømmelser på hjertet her. Jeg fikk så lyst på Marsipankake når jeg så de hos bakern også. Så det er 2 store stykker marsipan kake i kjøleskapet også! :O Herrefaensgud! Men jeg har jo bursdag om 2 uker.. Så da er det vel innafor sant? 

Så i morgen blir det en KONGE treningsøkt med alle disse sukkerbombene innabords og jeg er FIT FOR FIGHT! ;) Hehe.. 

Men først.. Lørdagskos! God Lørdag dere!♥

Har dere smakt cronuts? Og likte dere dem? :D

 

Breakfast for champions - Og progress bilde av ben

 • 26.02.2016 kl. 13:28

Jeg har egentlig aldri vært noe frokost menneske. Jeg husker før så kunne jeg gå en hel morgen, arbeidsdag uten mat og spise mitt første måltid når jeg kom hjem kl. 17 typ og da var det middagstid. Da spiste jeg selvfølgelig en umenneskelig stor porsjon og endte med å ligge stappmett og forderva på sofaen til neste måltid som var kveldsmat før jeg la meg. Også ble det jo selvfølgelig litt snacks i mellom de to måltidene som kunne bestå av.. Tja.. Litt sjokolade kanskje? Hehe.. Jeg er jo sjokolade elsker nr 1! Det er jo ingen hemmelighet. 

Men.. Nå er jo rutinene litt anderledes. Nå spiser jeg frokost hver morgen selvfølgelig. Som regel så går det i 50 gram havregrøt laget med vann og MASSE vaniljestevia søtning, kanel og en klatt meierismør. Dette tror jeg aldri jeg blir lei av for det er bare så godt. Jeg skal ærlig innrømme at før jeg fant steviadråper så synes jeg havregrøt smake helt forferdelig. Tørt, usmakelig og lim konsistens. Men alt dette forsvant med stevia søtningsdråper. Takk og pris! For havregryn er jo noe av det sunneste du kan spise for det er jo fullt av vitaminer, fiber og proteiner. Kroppens byggesteiner.Noen ganger kan jeg friske opp havregrynsbollen litt og putte litt frukt og nøtter oppi for å få litt mer smak. Det er kjempegodt med både banan og jordbær. Du kan jo også putte oppi finkuttet eple og drysse kanel på toppen og putte i ovnen og servere med en kladd mager vanilje kesam over.
Da blir det nesten som eple kake. Mmmm.. 

I dag valgte jeg å starte dagen med denne skålen over her.. Nam nam og atter nam!
Et lite dryss med fibersirup for å få litt ekstra sødme gjorde susen!

Det geniale med stevia søtning er at det er uten kalorier og kommer fra naturen! Så det er ikke laget på 100 forskjellige kjemikalier som kroppen din ikke vet hva er. Det var en god periode jeg brukte sukrin også, men jeg foretrekker stevia dråpene i havregrøten min. Sukrin er supert til bakst osv, men til og med da tilsetter jeg gjerne noen dråper med stevia for å gi litt mer smak. For man får de jo i mange forskjellige smaker :) 

STEVIA OG SUKRIN FÅR DU KJØPT HOS X-LIFE HER! 

Hvis man bytter ut sukker med stevia og sukrin så har du spart deg for MANGE tomme kalorier og får litt ekstra god samvittighet :) 

Noen ganger så kliner jeg jo til å kjører på med skikkelig luksus frokost eller luksus lunsj som dette.. Hæ? Lunsjtips nr 1! Mmmmm.. Club sandwich med kyllingfilet og ost med grovt brød. Dette er sånn helgfrokost type kosemat og er jo supert når man har lange late morninger.

Jeg må også innrømme at jeg har blitt rimelig avhengig av disse TRUE T boksene♥ For det første så smaker de latterlig godt, for det andre så er det koffein i 2 av de som gjør at jeg kvikkes opp litt på morningen :P Hehe.. Jeg som er B menneske delux drar nytte av litt koffein for å si det mildt. Hehe.. Så beklager Redbull. Dere mister nå en del av deres inntekt da dere har blitt byttet ut. Jeg fikk også lett vondt i magen av redbull og det får jeg ikke av TRUE og det er et stort pluss. 
Magen min er litt følsom for kunstig søtning så det er ikke alle typer jeg tåler like godt da jeg blir oppblåst som en ballong og får mageknip. Det er for eksempel ikke alle type suketter jeg tåler. Noen ganger tenker jeg at jeg bare burde bo i en boble for det er så mye jeg ikke tåler. Av både dyr og natur! Haha.. Men men.. Det kunne vært værre. Heldigvis har jeg ikke så mye mat allergier TAKK GUD! Det hadde vært drepen for et matvrak som meg. 

Tenkte jeg skulle legge ved et lite bilde av meg selv også. Jeg merker godt progress på bein og rumpe om dagen og jeg vil dele det med dere! Så jeg slenger ved gårsdagens instagram bilde: Hvis du vil følge min treningsreise i bilder så følg meg gjerne på instagram♥
Trykk på bildet for å komme direkte til min IG profil♥

Jeg blir så motivert av å se fremgang på bena atte herregud! Så nå sitter jeg her og spiser appelsinen min og gjør alt jeg kan for å bli frisk igjen så jeg får kommet meg på trening ASAP! For det skal jobbes mye mer og jeg skal bygge mer muskler ♥ Nå begynner jeg faktisk å føle at dette er en fitnessblogg jeg driver å skriver på! Hihi..Takk for at DU følger min treningsreise ♥

God helg!

(Sponset innhold)

Du vet du er treningsnarkoman når..

 • 25.02.2016 kl. 14:57.....Du tenker på trening typ hele tiden og du blir bare super glad av å tenke på det.

.....Du hele tiden tenker på nye måter å forbedre din egen trening

.....Du vet egentlig ikke hvem dag det er.. Du vet bare at det er legday.

.....Du får abstinenser og blir forbanna hvis noe kommer i veien for treningsuken din. (Eks. Sykdom, møter, kurs, varetelling)

.....Når du får en lykkerus alà sommerfugler i magen når du er på vei til gymmen.

.....Når du faktisk ikke vil dra derfra når du er ferdig fordi du koser deg så fælt.

.....Når du begynner å bli glad i løftetrynet ditt.

.....Når du kjøper mer nye treningsklær enn vanlige klær.

.....Når du skulle ønske du kunne gå i de fine thightsene dine 24/7.

.....Når du gleder deg til du kommer hjem fra jobb for å skrive dagens treningsprogram og pakke bagen.

.....Når du har flere joggesko enn hæler. (50/50 hvertfall ;) )

.....Når du blir superglad når du hører noen snakker om trening og ender opp med å ta over hele samtalen fordi du blir så gira.

.....Når du får lyst til å løpe rundt og frelse folk som en type "gym verdenens jehovas vitne" for å få folk til å elske trening like mye som du gjør.

.....Når 90% av det i livet ditt dreier seg om trening, treningsøvelser, treningsinspirasjon, treningsklær, gains og muskelmat.

.....Når du teller makroer fordi du er livredd for å få i deg FOR LITE mat. Og dermed ikke bygge muskler like "fort".

.....Når du våkner opp om natten for å tisse og du blir stående foran speilet for å sjekke om det plutselig har dukket opp noen gains.Ja.. Det er vel ingen hemmelighet at jeg har blitt en treningsnarkoman som klikker når jeg ikke får "dopet" mitt. Haha.. Men veitu hva.. Jeg elsker det! 
Jeg ville ikke hatt det på noen annen måte noen gang. Stortrivel med denne livstilen og selvom jeg kanskje ikke alltid er like "strikt" på kostholdet mitt så nyter jeg min treningsreise fullt ut. Jeg putter inn det arbeidet jeg skal hver uke (bortsett fra denne uken som jeg er syk da :( ), jeg spiser det jeg trenger av riktig næringstoffer hver dag + litt bonus gains som jeg liker å kalle det, haha.. Ingen har vel dødd av litt sjokolade? 

Så fra meg til gymmen:
↓ ♥ I LOVE YOU! ♥ ↓
◊     ◊     ◊     ◊     ◊     

Også må jeg bare vise dere.. Jeg er jo i skikkelig lusen form, og jeg synes sååå synd på meg selv. Så når min kjære var en kjapp tur ute i går kveld så kom han hjem med dette til den sjuke ungen som jeg oppfører meg som. For ja.. Jeg har syntes ekstra synd på meg selv nå siden det ikke er lenge siden jeg var syk! Så jeg synes ikke jeg fortjener å bli syk nå. Men det er det jo ingen som gjør. Men se her da dere.. Jeg er så heldig! :DOg det stoppet ikke der! Is til den vonde halsen min♥ Jada.. Det er coco pops frokostblanding på toppen.. Du ser riktig! ;)
Haha.. NAM! Det er lett is da.. Kremt.. Ikke det at det har en dritt å si :P


Men ikke nok med det! Han lagde jaggu middag til meg også tidligere på kvelden! 
Verdens snilleste altså! Han er bare så god. Hjelper meg med treningen min, teknikk trening, masse treningtips, spotter meg når jeg skal løfte tungt, tar bilder av meg. Takk for at du holder ut kjærsten♥
Wok med fullkornsnudler, kyllingfilet, kokkosmelk og sambal oelek (chili paste)
Det var bare så utrolig godt! 

Oppskrift 2 porsjoner:

♦ 2 stk kyllingfilet
♦ 1 boks kokkosmelk
♦ 2-4 ts sambal oelek chili paste (smak til hvor sterkt du vil ha det)
♦ 2 plater med fullkornsnudler (eller ønsket mengde)
♦ 1 pose fryste wok grønnsaker classic
♦ Paprika krydder, karri, salt og pepper.


Stek kyllingfileene med ønsket mengde krydder og sambal oelek, tilsett grønnsakene og kokkosmelk og la det putre til det har blitt litt tykkere og grønnsakene er kokt opp. Kok opp nudler mens kylling blandingen putrer og tilsett nudlene til kylling og kokkosmelk blandingen. 

Du trenger en veldig dyp stekepanne for å få begge porsjonene oppi, så hvis du ikke har det så bruk heller en kjele til å samle alt oppi til slutt :) 
Det smakte KJEMPE godt og gir en liten frisk trøkk til en tett nese med chilien. 

Så nå er det bare å fortsette å ikke gjøre noenting i håp om å bli frisk så jeg kan komme meg på jobb og trening! For det er riiiiimelig kjedelig og bare sitte her å være ubrukelig altså! Det må jeg si.. Jeg går på veggen snart. 


Noen andre treningsnarkomane der ute som kjenner seg igjen her forresten? 

(sponset innhold)

Enough with the bullshit! Let´s do this!

 • 24.02.2016 kl. 17:24

Okei.. Seriøst! Nå er jeg drittlei av min egne manglende evne til å se at jeg faktisk er mye sterkere enn jeg tror. Hva skjer med det?

Et godt eksempel på dette er: 

Forrige uke når jeg skulle ta hantelroing / benkroing som jeg liker å kalle det :P Så var 12,5 opptatt. Så jeg tenkte da.." Oi shit, jeg har jo nettopp økt! 15 blir for tungt! Faen" ...... Men.. Det ble jo ikke det! Kjørte 4 x 12 som vanlig. God damnit! Tenker liksom hvor mye gains jeg har gått glipp av her da og blir drit forbanna på meg selv for at jeg ikke har vært flinkere nok til å øke og utfordre meg selv. Nå er det full skjerpings! Ikke noe mere kose gym her altså! Nå er det nok tull.. Skal grine etter hver økt fra nå av. Haha.. Hvertfall ha brukt 100% da! Jeg skal ha max ut av HVER eneste treningsøkt og bruke treningsdagboken min bedre i form av å se om jeg stagnerer på noe. Jeg har en lei tendens til å bare sjekke hva jeg hadde forrige gang i samme øvelse... Og plutselig så har jeg kjørt det samme for lenge. Og det er uaktuelt her nå altså! 

I går økte jeg på sumo markløft igjen.. Og det gikk jo fint det. Makan.. 75 kg 4 sett 12 reps som brant heftig godt i rompa! 
Neste gang er planen å øke til 80. Jeg burde jo gjort det i går når jeg innså hvor "lett" 75 kg var. For jeg forventet at det skulle være mye tyngre.I CAN, I WILL.....
......AND I DID!!!! Jeg har jo vært ganske klar på at Februar er min challenge måned hvor jeg skal øke og teste meg selv samt pushe meg til max. 
Og det er tydeligvis noe jeg virkelig må fokusere mer på. Så fra nå av der det bare å kjøre på.
Er ikke værre enn å teste det, blir det for tungt. Gå ned på reps.


Mål: 

Og se ut som et troll når jeg trener! Det skal være løftetryner herfra til helvette og ødelagte lemmer!
Huff.. Høres grusomt ut, men hei! Nå må jeg bare gå all in altså! 

Jeg trodde jo jeg gjorde det, men tydeligvis ikke.. 

Altså jeg har ikke vært en fjott på trening heller, men jeg har trodd at det har vært grisetungt, når jeg i realiteten kunne lagt på litt til.

WELL! This stops now! 


Dagens treningstips fra meg til deg:

Prøv! For du vet ikke hvor sterk du faktisk er før du prøver ;)

Thightsen er fra icaniwill og du får den hos www.xlife.no og er utsolgt for øyeblikket, men du får den i vanlig LEO PRINT HER og ROSA LEO PRINT HER! 
Jeg kjenner jeg er så sugen på den rosa! Men nå får det være shoppestopp litt her å gården altså! :P 
De er super gode i passform og høye i livet med snøring. Jeg har XS.

I dag er jeg hjemme fra jobb for etter gårsdagens økt så ble jeg plutselig i drit dårlig form.. Hadde vært hjemme i en time så begynte eg å merke på halsen at den ikke føltes bra. Så ble jeg bare tettere og tettere i trynet. Sov sinnsykt dårlig i natt og våknet opp drit sjuk :( Så i dag har jeg tatt det helt med ro, spist paracet og har ikke planer om å gjøre noenting :( Og jeg som hadde gledet meg så masse til å trene i dag! Onsdager er min favoritt dag for da trener jeg på dagtid og det er så herlig. Drar alltid på jobb med masse energi og føler jeg får så mye ut av dagen. Men men.. Det finnes flere onsdager! :) Det viktigste nå er og bli frisk. Og smøre nesa mi med eight hour balm så den ikke detter av. Vi snakker rudolf delux her! Gjør alt jeg kan for å ikke flasse meg ihjæl når dette snørrhelvette er over.

Lagde meg forresten en sykt god lunsj i dag siden jeg tross alt er syk og takker være mannen i huset som dro i butikken så fikk jeg litt fersk frukt!

Dagens lunsj ble club sandwich med kyllingfilet rester fra i går, frisk frukt og en True Transparancy boks med sitrus! 
Vitaminsjokk.no for å få bakteriene på flukt i denne skrotten her! Instagram bilde: @christinesunivers ← Trykk her for å komme til min IG profil. Følg meg gjerne♥

Nå skal jeg slappe av litt for hodepinen føles som en hjelm rundt hodet mitt.

Håper dere har en fantastisk fin dag vakringer! 

(Sponset innhold)

 

Rumpeøvelse tips og dagens treningsprogram!

 • 22.02.2016 kl. 20:38


Hei fininger.. 

Titter egentlig bare litt kjapt innom for å anbefale dere en super baseøvelse som går på balanse, stabilitet, core og egentlig hele kroppen som jeg kjørte i går. 
Her forbedrer du knebøy teknikken din også i form av at du ikke får bøyd deg for mye fremover (som er alpha omega for meg hvertfall!) 

Overhead squat med vektskive:

Klikk deg inn på min instagram for å se film av øvelsen! 
Trykk HER! for å komme dit :) 

knebøy, overhead squat, knebøyteknikk, fullkropp

Enkelt og greit. Trenger ikke være noe mer fancy enn det her for å bli helt ødelagt i kroppen dagen etter! 
Stell deg nogenlunde tett inntil veggen og senk deg ned så rett i ryggen du klarer, kontrollert opp igjen og SKVIS rumpa på toppen og hold et sekund. Det er mulig vekskiven bikker litt bakover og det er akkurat det som er KNALL med denne øvelsen. Du må hele tiden bruke støtte muskulatur for å holde den igjen over hodet ditt. Det her var faktisk en knall god skulderøvelse om jeg får si det selv! For jeg har ikke vært så støl i skuldrene siden tidenes morgen! Helt vilt! Jeg skjønte ingenting når jeg våknet i dag tidlig og nærmest var handikappa og manglet evner til å løfte noe over hodet. Det var en utfordring å ta på seg genser faktisk. Who knew.. Positivt overasket! Kan si det var en bonus jeg ikke forventa.

Men den er altså knall god for hele kroppen. Så bruk den som en avsluttende beinøvelse til slutt på en leg day f.eks. 4 x max og du er helt gele i hele kroppen.
Du spenner hele kjernen og må bruke hele kroppen for å jobbe deg opp og ned. Er jo i teorien en baseøvelse så det sier seg selv :) 

Test den ut.. Du vil ikke bli skuffet! 
Gi meg gjerne tilbakemelding om du liker den :) Eller om du hater den.. Haha.. 

Nå har jeg egentlig akkurat spist middag og kommet meg hjem fra jobb.
Sprøstekt laks med en god klatt mager kesam på toppen <3 Husmannskost.no Nå har maten sunket og nå blir det trening. Jeg har planer om å øke i frontsquat i dag og det er jeg veldig spent på med tanke på hvor ødelagt jeg er i kroppen fra i går! Hehe.. Men.. Shit.. Jeg må bare prøve!

Dagens program ser slik ut: 

♦ Frontbøy
♦ Leg Extension 
♦ T-bar row
♦ Stående roing med stang
♦ Facepulls
♦ Kabel bicep curl
♦ Benk dips
♦ Mage


En fin blanding med øvelser for hele skrotten! :) Det trengs etter denne godis helga her for å si det mildt. 

Nuh er det opp og hopp før jeg bare dævver på sofaen her.. For dørstokkmila blir bare lengre og lengre når man sitter mett under et varmt pledd. 
AKK mandag.. Du tar livet av meg noen ganger :P 

Men.. #NeverSkipAMonday
Det er i dag jeg setter grunnlaget for uken så det er bare å suck it up buttercup og få fart på sakene. 

Noen flere som har en treg mandag? 

(Sponset innhold)

Tanker om megselv, kropp og bikinifitness. (Obs! Langt og dypere innlegg)

 • 21.02.2016 kl. 16:32

Jeg tenkte jeg skulle dele mine tanker bak bikinifitness debuten min med dere. Noen tanker om meg selv, og noen tanker om kropp generelt.
Knerta en True Strawberry/Goji med koffein (NAM) og her kommer en "liten" personlig novelle til dere..Here it goes...

Jeg har jo aldri vært den jenta som har trent, vært aktiv eller noe særlig sunn. Opp gjennom min ungom så var jeg den jenta som festet masse og ikke tok skolen så seriøst. Jeg vanket med feil folk og siden jeg hadde dårlig selvtillit og var veldig usikker på meg selv både utseende messig og kroppsmessig så var jeg veldig lett og lede og jeg lot meg lede av disse "feil folka". Jeg gjemte meg bak en "klovne fasade" og brukte humor til å spøke vekk min egen usikkerhet. Den klassiske klassens klovn. Jeg var guttejenta i gjengen og var aldri en av de "pene jentene" som var populære og som guttene likte. 

Jeg likte ikke hvordan jeg så ut og jeg synes jeg var stygg og jeg skjønte hvorfor ingen av guttene var interessert i meg og det var helt greit. For det gjorde at jeg slapp unna mye av dette "sexpresset" eller hva man kan kalle det. Og det var veldig greit! Jeg synes kroppen min så helt jævli ut. Ikke tjukk, ikke tynn, ingen pupper, for stor rumpe i forhold til overkroppen. Jeg synes jeg så ut som en pære!


 
Haha.. Jeg må bare dele dette bildet! Fra konfirmasjonen min! Jesus christ Jeg hadde en liten emo periode.. Eller goth som det het på den tiden da! Herregud så flaut! Men må jo ofre litt av seg selv når man blogger vel. Ikke noe glansbilde blogg dette! Dette var en mørk periode jeg ikke helt visste hvem jeg var og skjulte meg bak en mørk fasade.

Så opp gjennom så har jeg alltid vært usikker på meg selv og mitt eget utseende. Jeg har aldri helt følt meg bra nok og har hatt dårlig selvtillit skjult bak en sprudlende happy go lucky fasade som kanskje for noen kan oppfattes som en god selvtillit. Men jeg har aldri vært glad i å vise svakhet eller vise at jeg har det vond. Jeg har holdt det for meg selv og taklet det på min egen måte.

Jeg begynte jo å trene for å distrahere meg selv fra noe som knuste meg helt for 1 1/2 år siden. Jeg trengte noe som fikk hodet mitt til å tenke på noe annet og jeg trengte noe som fikk meg ut av døra så jeg ikke bare råtnet inne for alltid. Trening funket veldig bra og det gav meg så mye! For etter å ha følt meg så svak og ødelagt så begynte jeg sakte men sikkert å føle meg sterkere og bedre og det føltes utrolig deilig. For når man tror man aldri skal bli seg selv igjen og det ender opp med at man finner ut at man fornyer seg og utvikler seg som person og får nye interesser, da ser man hvor langt man har kommet bare av det. Jeg trodde virkelig aldri jeg skulle bli meg selv igjen og jeg trodde at jeg aldri kom til å være glad igjen noen gang. Jeg trodde faktisk jeg kom til å leve resten av livet ulykkelig. 

But little did i know...

Jeg fant en sterkere, sunnere, friere utgave av meg selv som jeg lot vokse litt og litt for hver dag som gikk og har nå kommet til den jeg er i dag. Jeg har funnet ut at jeg ELSKER trening og den livstilen jeg har nå kommer jeg alltid til å ha til jeg stryker med! Jeg er en sunn jente med sunne interessert som tillater meg en liten porsjon usunt innimellom. Og jeg trives veldig godt med det. Jeg har funnet ut at det er de små gledene i hverdagen som betyr noe og jeg har funnet ut at trening gir meg en helt fantastsik energi og mestringsfølelse. For når jeg trener så er det meg selv og mine utfordringer som gjelder. Pushing av grenser med både seier og tap og dette gjør at jeg blir sterkere og sterkere for hver dag som går både mentalt og fysisk. Jeg har funnet ut at trening har vært som en stor anti depresiv tablett for meg. Og jeg elsker at min trening er som terapi noen ganger. Jeg trener fordi det er gøy, fordi det er hardt, fordi det er utfordrende, fordi det er noe jeg kan utvikle meg i til det uendelige og selvfølgelig for å få en ass kicking kropp! Det er jo bonusen av å elske å trene. Du får faktisk noe helt rått tilbake i form av resultater.

Jeg hadde jo aldri trodd jeg skule lage en treningsblogg! Eller instagram konto.. Jeg trodde jo egentlig aldri jeg skulle bli så "offentlig" som det jeg har tillatt meg selv å bli. For det hadde vært uhørt for en stund tilbake. Men det er noe med det og føle at man kanskje kan inspirere andre og motivere andre! Det gjør at jeg deler så mye om meg selv og min trening. Generelt mitt liv føler jeg. Jeg må jo noen ganger innrømme at jeg tviler på det jeg driver meg. Som bloggen f.eks. Noen dager tenker jeg jo.. Er det noen som i det hele tatt bryr seg om hva som skjer her. Er jeg så spennende liksom. Hva er det som er så spesielt med meg da. Men så får jeg jo gode tilbakemeldinger og jeg ser jo at det besøkende her og da blir jeg super gira igjen. 

Dette med å stadig se progress på kroppen og merke at man blir sterkere gir også så mye motivasjon til å fortsette! 
Og selvom man stagnerer og velge og IKKE gi opp fordi du VET at det løsner en eller annen gang man må bare ikke gi seg er også noe man lærer veldig mye av og vokser på som person. Alle disse utfordringene og justeringene man må gjøre underveis er bare små fartsdumper som er der for å minne deg på at man ikke skal ta noe for gitt og at man har kommet så langt allerede og at det vil være utfordringer hele veien. 


"Det blir ikke lettere, DU blir sterkere"

Vi må bli flinkere til å si til oss selv "Fy F, se hva jeg har fått til" og gi oss selv et klapp på skulderen og faktisk sette pris på hvor man kom fra og hva man har lært på veien og hvor stor forskjell det faktisk er. For vi henger oss for mye opp i små detaljer som de små cellulittene akkurat under rumpeballen i stedet for å se det hele bildet og tenke at "FY! det er jo mye mindre cellulitter enn det jeg hadde før jeg startet min treningsreise!" Vi henger oss opp i våre feil som vi synes blir større og større når vi ser forandringer på kroppen og det faktisk blir en så stor forandring at vi faktisk glemmer litt hvor vi kom fra. 

Dette prøver jeg og si til meg selv hele tiden. For jeg kan henge meg opp i småting også minner jeg meg på at "Hei.. Husker du før eller? Hæ? Da var det mange flere cellulitter på et mye større område" Også blir jeg liksom enig med meg selv om at jeg har rett også ser jeg HELE meg selv i stedet for å zoome inn på den bittelille ubetydelige tingen som irriterer meg. 

Et lite tips fra meg til deg er.. Når du ser deg selv i speilet og du bare ser feilene dine og zoomer inn på dem. Ta et steg tilbake og MYS! 
Mys inn i speilet til det blir bittelitt blurry også ser du på deg selv som et helt menneske. Ikke som en bulk i huden. Det bruker jeg å gjøre hvis krigen i hodet går for langt. For da ser jeg ikke det jeg henger meg opp i og jeg skjønner at den lille tingen er ubetydelig. Jeg ser derfor meg selv som et helt menneske. Ikke som en feil jeg har funnet opp i hodet mitt.

Og da kommer vi til fitness biten...

Dette med bikinifitness skremmer meg veldig. På både gode og dårlige måter. 

Jeg er skremt på en god måte i forhold til at det kommer til å være et sinnsykt reise å være med på og en bragd og kunne ha på "cv´en" Det er noe som kommer til å gi meg en helt sinnsyk mestringsfølelse og jeg kan være så stolt av alt det harde arbeidet som ligger bak et slik resultat og utfordring. Bare det å ha pushet seg så hardt mot et mål og faktisk stå på en scene blant likesinnede må være helt enormt. 

Det som skremmer meg på en negativ måte er dette med selvfølelsen min. Jeg føler meg ikke bra nok. Fordi jeg fortsatt er såpass ny i "gamet" så føles det som om jeg ikke kan putte meg selv i samme bås som de andre bikinifitness debut jentene der ute. Jeg vet ikke helt hva det er eller hvordan jeg skal forklare det, men det føles som om jeg er en wannabe. Enkelt forklart. Det føles som om jeg prøver å være noe jeg ikke er fordi jeg ikke har vært sånn hele livet. 
Er det noen som forstår hva jeg mener? Jeg er livredd for at jeg skal tenke for stort om meg selv og sammenlikne meg med noen som er i en helt annen klasse enn meg og jeg er redd jeg kommer til å se ut som en spøk ved siden av de andre flotte jentene på den scenen. Og noen ganger tenkerjeg rett og slett "pøh.. Du er ikke rå nok"

Jeg er redd for at jeg skal føle meg latterliggjort og liten. Og jeg er redd for å skuffe meg selv mht hva jeg klarer og oppnå frem til høsten. Jeg er redd for at jeg ikke har bygget nok muskler og at jeg kommer til å se ut som et skjellet når jeg har deffet. Det er vel egentlig det jeg er mest redd for. For det er katastrofe! For jeg vet jo faktisk ikke resultatet av min trening før jeg er helt shredded. Det er jo da jeg ser det virkelige resultatet av det jeg har jobbet mot hele veien. Og det er en skremmende tanke å kanskje ikke føle seg trygg/fornøyd før det er rett før! 

Men samtidig så tenker jeg jo. Se hvor langt du har kommet da for faen! Se hvor mye hardt arbeid du har lagt bak deg! Og hvor mange timer du har tilbrakt på gymmen for å stå på den scenen! Det er så rart. Til tider føler jeg meg helt manisk.. For i det ene øyeblikket har jeg all tro i hele verden på at jeg kommer til å stå på den scenen og skinne, men det andre sekundet kan jeg tenke at jeg kommer til å være en fail og en joke der oppe. Heldigvis har jeg gode venner og en støttende kjæreste rundt meg som jeg snakker med i disse stunder som kan få meg tilbake på den riktige tanken og det er at "DETTE NAILER DU" og takk gud for disse menneskene i livet mitt. Jeg får meldinger av venninner hvor det står at de er stolte av meg og at de gleder seg til å heie på meg på scenen og det gir bare så mye motivasjon og glede. 

For man blir jo litt redd for hva folk som kjenner meg både før og etter denne reisen tenker.. Folk kan være så slemme.. Og spesielt jenter! Jenter kan være noen udyr noen ganger. Unnskyld meg, men det er sant. Det er så mye konkurranse og bitching at fy F! Det er så mye sjalusi og misunnelse ute å går at noen ganger skulle man jo bare ønske man var gutt! Noen kan si så mye positivt til deg, men så vet du at bak ryggen din er det noe annet som gjelder. Og det er derfor jeg er så glad jeg har mine som jeg stoler 100% på og som jeg vet backer meg uansett. 

Så til ende og sist så tenker jeg at.. Jeg ER bra nok! Så lenge jeg fortsetter og putte inn hardt arbeid og spiser riktig så får jeg resultatene jeg ønsker. 
Så dere får bare krysse fingrene for at jeg klarer å bygge nok til høsten kommer og får et godt resultat som vil gi meg fordeler på scenen! Jeg kommer til å være den jeg er hele veien uansett. Og innerst inne i alt dette kroppsfokuset så er hun usikre 14 år gamle jenta der og minner meg på at jeg har kommet langt allerede....

Takk for at dere motiverer meg og tar dere tid til å lese min blogg!


Stay True To YourselfJeg er også på utkikk etter noen å stille for. 
Ta gjerne kontakt med på: ichristinesunivers@gmail.com om du ser for deg meg som en del av ditt team.

Takk for at DU tittet innom meg i dag og leste novellen min..
Jeg håper du kommer tilbake <3


(Sponset innhold)

True story.. Overraskelsen avsløres!

 • 20.02.2016 kl. 20:02

Jeg har blitt ambassadør for True Transparancy BCAA drikker!!! :D Jeg er bare så utrolig stolt og glad for at jeg var en av de som ble valgt ut. Jeg hadde aldri i mitt liv trodd at noe sånt skulle skje når jeg startet min trenings instagram for litt over et år siden. Men så trodde jeg vel aldri at jeg skulle bli en treningsnarkoman eller stille i bikinifitness og lage fitnessblogg i samme slengen heller så yey for at vanskelige uventede vendinger i livet og nye veier ender opp i positiv gleder.
Jeg føler meg så beæret rett og slett og dette gir meg masse motivasjon og forteller meg at jeg bidrar med noe positivt på min reise og det er en fantastisk følelse sitte med når man legger så mye energi i alt man gjør enten det er egentrening, studier, blogg eller instagram.

Og jeg setter også utrolig stor pris på dere som klikker dere inn på min blogg for å se et glimt av min trening og progress på min vei. 
Jeg setter pris på hver og en av dere og dere gir meg utrolig masse motivasjon og inspirasjon dere også! Det skal dere vite! <3
Jeg fikk en mail for ca en mnd siden og fikk beskjed om at jeg var valgt ut og fikk spørsmål om å være ambassadør. 
Noe jeg selvfølgelig ville for hvor kult er ikke det da!
Og representere True Transparancy som kommer på markedet nå i Februar og som kommer til å ta Norge med storm er en drøm og få være en del av!

De er allerede store i andre land som Sverige f.eks så nå står Norge for tur og det er så sinnsykt kult å kunne få lov til å være med på den reisen og representere de i oppstartsfasen og fremme budskapet.

Det som er genialt med disse boksene er at det er energi drikk med et stort pluss og det er jo selvfølgelig BCAA. 

Jeg tar BCAA i tablett og pulver form før trening eller mens jeg trener til vanlig fordi det gir meg fordeler under trening. 
Jeg har jo vært storforbruker av redbull uten sukker som jeg drikker under trening i tillegg til at jeg da har tatt BCAA tablettene mine før jeg drar på trening. 

Jeg har fått 3 forskjellige typer og de smaker SUPER godt hele gjengen! 

Jordbær/Goji Bær: 
Blåbær/Acai:Sitrus: Litt om hva de faktisk inneholder: 

► Naturlig koffein fra grønne kaffebønner
► Naturlige smaker fra noen av verdens superfrukter som Acaii bær, Goji bær og sitrus.
► Naturlige farger fra bær og grønnsaker
► BCAA og 4 vitaminer
► SUKKERFRI 
► Lett kullsyre

Fordeler med acaii bær: Masse anti oksidanter og vitaminer, fremmer vekttap, øker energi og utholdenhet, bekjemper hjertesykdommer, diabetes og kreft, øker imunforsvaret, forbedrer fordøyelses systemet, reduserer effekten i aldring, forbedrer visjon. 

Fordeler med goji bær: Gir utholdenhet, styrke og energi, anti betennelses effekt, bidrar til å senke kolesterolet, beskytter leveren og forbedrer nyrefunksjonen, vedlikeholder blodsukker og blodtrykk, fremmer muskelvekst og beskytter skjelettet, reduserer sukkersug. 

Med disse boksene så får du alt du trenger i en boks. Så enkelt, så godt!

Vil du lese mer kan du sjekke ut nettsiden dems HER! 

Og instagram HER! 
Som jeg har skrevet i tidligere innlegg så er fordelene med BCAA disse: 

► Riktig bruk av bcaa booster kroppens proteinsyntese
► Stimulerer muskelvekst
► Beskytter musklene under diett
► Økt energi 
► Muskelpump og bedre fokus
► BCAA forlenger også protein nedbrytningen
► Kan redusere stølhet 
► Fremmer testosteron/kortisol-ratio (Noe som er viktig for muskelvekst, fettforbrenning og restitusjon)
► Forhindrer nedfall av testosteron etter trening

Hva er egentlig BCAA? 

BCAA er kort fort branched-chained amino acids og er aminosyrer som heter L-leucine, L-valin og L-isoleucine. Disse aminosyrene fremmer proteinsyntesen og muskelcellene benytter det som energi. De forhindrer da muskelnedbryting. 

Så ganske enkelt og greit.. Trener du regelmessig så burde du ha BCAA som et daglig kostilskudd. 
Og kjapt å enkelt kan du bare rive med deg en boks True T så har du dekket behovet ditt, pluss at du får et skikkelig boost under trening som smaker super fresht <3 Perfekt :D

Jeg har alltid vært super fan av å ha en energidrikk mens jeg trener for jeg føler det gir det lille ekstra man trenger etter en arbeidsdag for eksempel.

Dagens treningsøkt var KNALL god med masse god energi. Det var nok en blanding av en super god frokost og True BCAA<3 
50 kg knebøy gikk som en drøm og jeg er klar til å øke neste økt kjenner jeg! 4 x 8 ble kjørt i dag!Økte i pendlay rows også gitt! 35 kg 4 x 12! POW!!

Økte også i benpress. 110 kg 3x12. Tjuhu!

Så ble det litt klovneri med disse true boksene da! Hihi.. Hentet de på vei til trening så da tok jeg de med inn på gymmen.
Christine gjør ting hun ikke kan.. Kan vel ikke skryte på meg at jeg er noe balanse dronning akkurat. 

Men denne fikk jeg bra til syntes jeg:


Hæ?? Ikke dårlig! Fikk greiiiit vondt i henda etterpå da.. Har det ennå faktisk. Haha.. Men det var for en god sak da ;) 

Også for en ekstra challenge! 
Planke ish med brett på ryggen. Haha.. Er det mulig. For noe fjas! Men veldig gøy da! Vi lo godt <3
True Love! <3
Er ikke jeg heldig?! 

Og jeg vil også bare si det at jeg er ambassadør med hele mitt hjerte!
For jeg ville IKKE representert noe jeg ikke trodde på eller syntes var bra. 
Det er rett og slett ikke verdt det!

Så jeg er med hele mitt hjerte super stolt av å være en del av True teamet <3
Så neste gang du er i butikken og du ser disse fargerike freshe boksene så prøv en da vel.. 
Du vil ikke bli skuffet!Ha en fantastisk lørdag videre alle sammen håper dagen deres har vært super <3 

(Sponset innlegg)

Lørdags Frokost <3 Arme riddere the real deal!

 • 20.02.2016 kl. 14:21

Denne morgnen fikk jeg lyst på noe litt anderledes til frokost. Noe man ikke spiser hver dag og som er litt ekstra kos. 
Selvom dette er en treningsblogg / fitnessblogg så er det lov med litt usunne oppskrifter også hæ?
Arme riddere poppet opp i hodet mitt og det er en liten stund siden sist jeg spiste det.
Jeg begynte å tenke "Grovbrød, ekstralett melk og 1 egg jepp. Det har man!" 

Men så tenker jeg.. "Nei faen..Det er jo Lørdag!!" Hehe..

Så da ble det ut i butikken og handle helmelk og LOFF(!!!!) omg! Loff er jo noe jeg aldri spiser og det er jo noe av det beste jeg vet.

Her kommer oppskriften på disse herlighetene:

Arme riddere for 2:

♦ 2 Egg
♦ 2 Dl helmelk (Skummetmelk)
♦ 2 SS sukker (Sukrin)
♦ 1/2 ts kanel
♦ 1/2 ts 
♦ Bittelitt salt
♦ Loff (Grovbrød)


Bland alle ingrediensene i en ildfast form og lett loff skivene i den og vend de til de er gjennombløte med eggblandingen. 
Stek i smør på middels varme.Server med alt du måtte ønske. 
Her ble det nutella og syltetøy og det var helt sinnsykt godt! Nå skal frokosten få synke også skal noen pakker hentes på posten også er det trening som står på menyen! :D 
Gleder meg til å dele min glade nyhet med dere! :D 

Slenger med denne morningens snap..
Ha en fin dag så lenge vakringer! 

FriYAY, flere økninger og fredagsmiddag!

 • 19.02.2016 kl. 19:55

Endelig er det helg og jeg er ferdig med dagens treningsøkt og det føles bare så himmelsk å ha hele kvelden til å bare ta livet med ro og slappe av. 
Jeg hadde jo varetelling i går og ettertelling i dag. Ettertellingen gikk smertefritt og jeg kunne tillate meg selv å dra tidligere fra jobb så jeg kom hjem, skiftet til treningstøy og opp og ut! 

Shubidu!I dag var det økning i strakmark som stod i bakhodet mitt. Det er jo min egen lille februar challenge som dere vet. Som går ut på å pushe pushe pushe! Ikke noe komfort sone og øke øke øke! Så lenge det er forsvarlig da selvfølgelig. Og i dag føltes det godt! Jeg følte meg sterk og kompakt som jeg nevner titt og ofte. 
Når jeg skriver kompakt så mener jeg liksom at det føles som det er mer trøkk i meg da for å si det på en annen måte. Lastet opp 70 kg! Klar til avgang. Jeg varmer opp meg kun stanga (20 kg) og kjører 15 dyyype reps for å strekke litt på hamstrings (muskler bakside lår)
Rumenske markløft / Strakmark er en KNALL god øvelse for bakside lår <3 
Hamstring = Skinkestrenger.. Haha.. Bare se på bildet under så skjønner du hvilken muskel jeg snakker om for det er ikke så lett å forestille seg. Og man ser som regel kun hamstringsene når man bøyer seg veldig ned og strekker bakside lår. 
Men jeg er heeelt forelsket i hamstrings og synes det bare ser insane fint ut! 
Heldigvis så har jeg godt med hamstrings og jeg føler jeg bygger det "lett". Det kommer bilde av det etterhvert ;)Det jeg også vil poengtere med dette bildet her er at hun til venstre har sinnsykt lav fett% og er i konkuranseform mest sansynlig så det er jo ikke slik man ser ut hele tiden, men jeg ville ha det med fordi da ser man de så sinnsykt godt! Jeg liker veldig godt det lille bildet øverst til høyre. Det er for meg perfekt! #Goals !

Det som er viktig er å tenke på med rumenske markløft er:

► Så strake bein som du overhode klarer. (Men alltid ha den lille knekken i knærne)
► Rett rygg, med lett svai gjerne, men blir det veldig tungt så er det innafor med rett, men så fort du merker at du blir krum i ryggen så er det STOPP! 
► Før stangen relativt tett inntill kroppen.
► Ha aktive skuldre. DVS. når du kommer opp på toppen igjen så trekk skuldrene bakover og skyt brystkassen frem. Slik får du også trent skuldre og holdning.
► Ca hoftebredde avstand på bena. 
► Løft med hælene. Altså stram til med bena og legg trykk på hæler.
► Pusteteknikk. Du skal ha stram kjerne på vei ned og opp. Så litt samme utgangspunkt som markløft.
► Bruk gjerne låsegrep på hendene rundt stanga. Se på bildet hvordan jeg holder rundt. Når det blir for tungt med vanlig grep så bytt til dette så kan du plutselig øke!

Slik ser min strakmark ut:

Jeg kjørte i dag 70 kg 4 sett 12 reps pr sett! WOHO!!!
Gikk som en krykke etterpå for å si det mildt..Det er greit tungt ja.. sett nr 3 av 4!Opp opp opp!Ja, se på trynet.. Vi leker ikke treningsfreak her altså. Det der er et vaskeekte løftetryne. Eller.. Utpust tryne :P Hehe..Kall det hva du vil.. It ain´t pretty!

Jeg brukte sko i dag, men noen ganger kjører jeg i sokkelesten, men jeg synes ikke det er så stor forskjell faktisk. 

Film av strakmark ligger på instagram: TRYKK HER FOR Å KOMME TIL MIN IG PROFIL!
Følg meg gjerne<3 

Også over til beindreper nr 2 da! 

Altså.. Jeg klarte jo så vidt å gå riktig etter strakmarken i dag. Fikk sånn tømmerstokk bein og blodsmak i munnen. Men siden det er no mercy så tenkte jeg å øke igjen på bakover utfallene mine. De er jo så syrete og fæle atte fy! Men i dag så gjorde jeg den litt værre om mulig? 
Jeg satte 2 plater oppå hverandre slik at det fremste benet alltid var høyere opp enn bak benet. Det gjorde at jeg kunne ta dypere utfall og det ble jo hardere for å si det mildt. 

Jeg kjørte 35 kg 4 sett 30 reps. (Annenhvert ben så det blir 15 reps pr ben pr sett)
Jeg svetter ihjæl og blir så andpusten atte herregud! 
Kanskje på tide å kjøre litt cardio igjen :P 

Her er også en av mine nye favoritter! 
Nedtrekk med nøytralt grep og stopp i bunn.
Denne er det bare og trekke ned til brystkassa og holde den der i et par sekunder. Da kjenner du at det river greit i "lats" for å si det mildt. Og det er jo det vi vil right? Dette er da "vingene" bak på ryggen :) Hvis du er usikker på hvor lats er så test denne øvelsen. Etter du har prøvd f.eks 4x12 er det ingen tvil om at du vet hvor lætsen er :DOgså en liten anbefaling til dere som sliter med militærpress eller bare vil ha en forandring.
Test ut militærpress i smith maskin. Den blir enda mer konsentrert i skulderne og du får kjempe utbytte.

Økten i dag så da altså slik ut:

♦ Rumensk markløft / Strakmark
♦ Bakover utfall i smith maskin
♦ Nedtrekk med nøytralt grep
♦ Lateral push down
♦ Militærpress
♦ Hantelpress (Her økte jeg også i dag! 8 kg 4 sett 12 reps)
♦ Tricep pushdown (Økte til 17,5)


Også ble det litt skøy på slutten da selvfølgelig! :P Er jo ikke mer gøy enn man gjør det til sjæl! Haha.. Ikke så flatterende bilde med en thights full av kalk og rævsprekk, men hei.. Det var gøy!
Helt til jeg holdt på å gå på snørra da... Haha.. Er det mulig! 
Etter denne økta var jeg heeeeelt ferdig! Var nesten kvalm. Jeg glemte jo seff proteinpulver og rosiner. Say what?!?! Glemme gains?! 
Ja! Im only human. Glemmer selv de viktigste tingene.

Så da var det bare å rushe inn på butikken og kjøpe styrk med kakaosmak. Ah.. Styrkmelk reddet meg heftig.
Da var det bare å snappe ut til de 10 menneskene jeg har på snap! Haha.. Er ikke verdens mest aktive der altså.
Har kun familie og bestevenner der :)

Dagens middag ble intet mindre enn enchiladas som den spennende nordmannen jeg er.. Hvertfall litt anderledes enn vanlig taco da! :P 
Grov liten taco lompe og mager kesam fremfor rømme så er det ikke så gærnt måltid altså. Og det der er kun 1 av 2 lomper.. Mmmm!
Nå er det sofasitting resten av kvelden og i morgen gleder jeg meg så fælt til å sove lenge :D 
Skal også dele en veldig morsom nyhet med dere i morgen ;) Husker dere jeg skrev for typ 1 mnd siden at jeg hadde en spennende nyhet.

Well.. Stay tuned!


Takk for at du tittet innom min treningsblogg / fitnessblogg i dag! 
Håper du kommer tilbake <3

Kake cravings på en torsdag! :O

 • 18.02.2016 kl. 17:53


I dag har jeg varetelling på jobb og er derfor på jobb fra 08:30-22:30. Ingen trening og ikke noe særlig tid til noe annet enn å sitte å scanne vare for vare til man til slutt blir hypnotisert og forsvinner inn i seg selv og blir helt zombie. 

Jeg skulle så innmari ha trent i dag, men jeg forskyver bare uken min litt så det blir trening i helgen da jeg egentlig har hviledag og i helgen har jeg fri fra jobb også så det er jo helt fantastisk! Jeg gleder meg stort! Det skal bli så deilig å bare sove til jeg våkner.. Som blir lenge.. I asure you! Jeg kjenner jeg bare er så trøtt om dagen. Kroppen min higer etter mer søvn! 

Det skal koses på lørdag og jeg vurderer å bake noe usunt! Hehe.. Ben&Jerrys blir det selvfølgelig! Men vil også ha noe kake aktig til kjenner jeg. 
For ofte så kjøper man jo bare masse godteri og glemmer at det finnes så sykt mye digg bakst man kan kose seg med på spisedager også.

Bare tenk.. Berlinerboller.. Ah! Doughnuts! ELSK! Brioche kake.. Vafler.. Pannekaker.. 
Åh! Alt som har hvetemel i seg egentlig.. Haha.. Eller bløtkake med marsipan kanskje? Det er jo en eller annen som har bursdag et eller annet sted right? 
Det må jo selsagt feires! 

Bare se på de herlighene her! Haha.. Så skrev jeg nettopp her om dagen at jeg må skjerpe meg med spisedagene mine.. Er det mulig! Jeg er bare mat, godteri og kakevrak nr en! Ingen tvil! 
Dette skal liksom være en treningsblogg.. Eller.. Fitnessblogg! Haha.. Også er det masse godis og kaker over alt! 

Jaja.. Jeg er hvertfall ærlig da! Dere får et innblikk i mitt hode når jeg forteller om sånne kaketanker som jeg har nå. Hihi.. Og tankene mine ser ut som de bildene over her! Om resultatet i helgen blir som det..? Neppe.. Men det skal smake hvertfall!

Også gleder jeg meg sååå fælt til xlife bestillingen min kommer! Jeg er faktisk så positiv i tankene at jeg krysser fingrene for at det kanskje dukker opp i morgen allerede! *VærSåSnillMedSukkerPå* Eller doughnuts om du vil! ;)

Bare se så fresh den er!! Elsk elsk og atter elsk!


Du får icaniwill gear HER! 

Look and weep! Hihi.. Eller bare unn deg noe nytt ;) 

Som jeg liker å si..

Jeg lever bare en gang.. Og da skal jeg F meg se fresh ut å! <-- Det er slik jeg overbeviser meg selv om å kjøpe en ny thights i ny og ne;) 

Det funker! Hehe..

Nå er det tilbake på jobb og telle mer varer.. 

Onsdagsøkt og xlife.no shopping med rabatt!

 • 17.02.2016 kl. 20:37

Altså.. Det er skadelig for meg å surfe rundt og følge f.eks www.xlife.no instagram.. For hva skjer når de publiserer at de kjører 25 % på hele butikken. Jo.. Da skriiiiker sjela mi etter å bestille noe nytt selvfølgelig! Og når man har så sykt mye på ønskelista så er det ikke mye som holder meg igjen når det kommer et sånt tilbud.

Så i dag klikket jeg hjem disse vakrene sakene: Altså.. Er det flere enn meg som dør litt innvendig? De er jo bare så utrolig freshe og jeg gleder meg helt VILT til å få de i posten tiden får liksom ikke gått fort nok kjenner jeg. For man er jo litt sånn.. Hvis man først vil ha noe så vil man ha det NÅ. Who´s with me ;) Hihi.. Utålmodig sjel altså! Også var jeg så heldig og fikk den ene av mammaen min i tidlig bursdag gave! Mammaen min altså <3 

Så hurry hurry!! De kjører 25 % på ALT (OG på allerede nedsatte varer) ut dagen! 
Så klikk deg hjem litt treningsmotivasjon du også! 

www.xlife.no


(Nei ikke spons! Bare et stykk gira shopoholic) 

Også over til dagens økt da! Må si jeg følte meg fresh i dag..(Er det lov å si? ;) ) 
Det må være de røde conversene hæ? Candy time! ELSK! Gode sko å løfte tungt i å.. For det var det som sto på planen i dag! 
Økning i sumo markløft! Håh! Tror du jeg klarte det? 

(Det som ikke er så fresht da det er det møkkete speilet mitt.. Haha, man ser det ikke før sola skinner på det så da blir det glemt vett. Hårspray.no)

Jaddaaaa! Score!! <-- Den følelsen!
Hihi.. Det gikk jo som bare det! Må slutte å tro jeg er så mye svakere enn det jeg er for jeg kjørte jo 4 x 12 reps jeg som jeg skulle. Makan! Neste gang øker jeg igjen gitt.. Ikke noe "slacking" her altså! Livet er for kort til å ikke gi alt sant? 
(Løftebeltet mitt er forresten også fra xlife!) 

Kjørte også sumo knebøy i smith maskin og den er greit ufin altså.. Den river så fælt! Midt i.. Ja.. You know. 
Men det er veldig fin og styrker bekken og innside lår som igjen hjelper deg til vanlig knebøy.Gud veit hva jeg driver med på det bildet her for å si det mildt! Haha.. Er det mulig. Driver vel å kvinner meg opp til dette beistet som ser så uskyldig og snilt ut da, men som river og ødelegger deg helt! Men hva gjør man ikke for tha bootey ;)Er vel ikke akkurat noe glansbilde dette bildet her heller.. Ser ut som ansiktet mitt er på vei til å smelte! Hehe.. 
Det er det som er med bilder tatt når man gjør selve øvelsen.. Da blir det bevegelse og det er ikke alltid man ser tipp topp ut, men jeg synes det kan være litt av sjarmen innimellom.. Et random løftetryne innimellom alt det andre er jo helt innafor. Jeg synes det er mye bedre å gjøre det slik hvertfall. Ikke bare sånne poseringsbilder. Jeg tar mesteparten av bildene mine når jeg faktisk JOBBER. Fordelen med det er jo at man kan korrigere teknikk også, hvis man legger merke til noe som kunne vært bedre :) Sånn som denne øvelsen f.eks. ser jeg at jeg skal stå et par cm lenger frem neste gang. Bare biiiittelitt!
Jeg bare elsker at vektene matcher mine freshe nye converse forresten ;) My god så teit hæ? 
Her bruker jeg stolpene til smith maskin som check point for hvor bredt jeg skal ha beina, for man skal stå super bredt. Og når man gjør det på den måten så slipper man og tenke og det er jo litt ålreit innimellom. Omvendte flies in action! Fin vinkel.. Ser ut som jeg har 50 cm lange bein og 3 meter overkropp! 
Jeg dør av latter.. Haha! Men øvelsen er KNALL for bakside skulder/øvre rygg. I like!

Jeg har også økt i fronthev denne uken og det er så gøy!! 
Kjørte 42,5 kg - 4 x 8! Woho! Stolt sjel.Funky freeeesh!
Også den lille krøllete sokken på høyre siden da som jeg bruker som kamera etui fordi jeg ikke har somlet meg til å kjøpe et ennå. 
Hahaha... Huff! Det er hvertfall sånn fluffy sokk da! Så jeg ofret en god en for kameraet sin del. Så det lider ikke ;) 

Takk for at du tittet innom meg i dag!
Håper du kommer tilbake <3 


Mitt første treningsmål! Tough Viking 2015!

 • 16.02.2016 kl. 23:43

Kort etter jeg begynte å trene vinteren 2015 så var det første målet jeg satt meg å gjennomføre tough viking. For dere som lurer på hva tough viking er så er sjekk ut denne linken HER!  Det er et helt rått hinderløp bestående av alt fra vann, flammer og strøm. 5 km langt og i veldig ulent terreng. Jeg bestemte meg vel for å melde meg på rundt nyttår og selve løpet var 30 Mai. Da hadde jeg over 5 mnd på å trene meg opp til å komme meg gjennom uten å dø! Haha.. For det her var helt crazy i mine øyne! HELT crazy.. 

Jeg trente styrke 5-6 ganger i uken og cardio gjennomsnittlig 3 ganger i uken. Jeg kjørte cardio mandag, onsdag og fredag.

Da kjørte jeg trappe intervaller i slalombakken på mandager, rolig jogging på onsdager og mølleintervaller på fredager. Noen ganger ble det selvfølgelig byttet på og noen uker var jeg flinkere enn andre! Det skal sies.. Hehe.. Jeg drakk vel alkohol 3 ganger i løpet av den tidsperioden (Og kvelden jeg hadde gjennomført det var 1 av de.. Haha!)

Jeg spiste sunt og var veldig målrettet og målbevist i hverdagen. Full fokus på tough viking og selve løpet. For jeg som har hatt astma siden jeg ble født og aldri løpt i hele mitt liv synes det var overveldende å bare tenke på å gjennomføre 5 km. Også er det en insane hinderløype i tillegg?! God damnit! Det var super skremmende og jeg var så sinnsykt redd for å skuffe meg selv så derfor jobbet jeg nesten enda hardere for å komme til startstreken til tough viking oslo.

Jeg kjørte hviledager 3 dager før løpet for å være ordentlig uthvilt og selve løpsdagen så spiste jeg en god frokost og hadde god tid på morgnen. Jeg måtte liksom "sone inn" og stille inn hodet på hva jeg skulle gjennom. Og ja, du tenker kanskje.. "Pøh.. Er da vel ikke så hardt" Jo.. For meg var det det. For meg var dette den store styrkeprøven, ildprøven om du vil :P For det her var det som skulle "definere" meg og hvor godt trent jeg hadde klart å bli på mitt halvår og hvor sterk psykisk og fysisk.Dagen kom og dette ble frokosten i tillegg til 2 hardkokte egg. Her skulle man ikke mangle næring nei! Været var HELT forjævelig med regn, tåke, kaldt og vind. Jeg var redd heiagjengen min ikke skulle komme for å se på meg fordi været var så dårlig og jeg trengte de 100% for å si det mildt. Jeg var så "redd" og begynte å tvile på meg selv og mine egne evner til å faktisk klare dette. Men heiagjengen min dukket selvsagt opp som de fantastiske vennene de er. Dere vet hvem dere er vakringer! ♥

Ankom tryvann og hentet løps nr mitt og kjente sommerfuglene var på lykkerus i magen.

Altså.. Bare SE på været! Går det an å være mer uheldig?!?!
Men.. Det finnes ikke dårlig vær.. Bare dårlig klær.. Høh! Veit ikke helt jeg ;P 
Med min sukkerfrie redbull var jeg klar til å erobre verden! 

Løpet startet med å løpe gjennom et lag med amerikanske fotballspillere i en lett oppoverbakke. Bare det skremte jo dritten ut av meg :O Jeg tissa sikkert 5 ganger fra vi kom til tryvann og jeg tror kanskje jeg tissa litt på meg under løpet å. Haha... Who knows.. Var jo inn og ut av vann og klissbløt etter 15 min. Men for et adrenalin å løpe (les: jogge) gjennom den løypa og løpe gjennom masse flammer, svømme i iskaldt vann, klatre i tau, bære tømmerstokker, krabbe under netting, monkey bars, løpe gjennom 10 000 volt og MYE mer. Det var en helt rå følelse og jeg hadde aldri kjent en slik indre tilfredstillelse av å gjennomføre noe på denne måten! Det var helt unikt og jeg følte meg udødelig når jeg løp gjennom mål. 

Se på hu a.. Som en lykkelig liten gladfis som spretter inn i mål! Yey me!Så sinnsykt stolt! ♥ Hu late, utrente sjokkis jenta som gjennomførte dette!Den dagen så hadde jeg så mye endorfiner at jeg er sikker på jeg kunne hoppet fra balkongen og flydd.

Haha.. 

Kom hjem og spanderte sushi på ei av mine venninner som backet meg under hele oppkjøringen og var der og støttet meg samt stod i regnet i over 1 time og ventet på at jeg kom i mål! Takk!! Mmmm.. Ikke feil! Vi avtalte at dette MÅ feires så vi dro med oss ei venninne til og inviterte på hjemmelagd pizza (senere på kvelden da) og vin etter en gooood og varm dusj.Så dro vi jaggu på byen å gitt! Og for en kveld det ble! :D Kan ikke være seriøs hele tiden.

Jeg er så utrolig stolt over å ha gjennomført et av mine treningsmål og jeg vet nå at jeg har det som trengs for å omstille hodet, tankegang og målsettning til neste mål som dere alle vet er:

Bikini Fitness Scenen Høsten 2016.

Det er et helt sinnsykt skremmende mål, jeg dør litt innvendig faktisk, men jeg er FAST bestemt på å gjennomføre det koste hva det koste vil! 

Jeg må jo selvfølgelig finne en klubb å stille for da :P Så det er jo ikke bare opp til meg, men dette er noe jeg må gå litt mer aktivt inn for. 

Noen tanker om bikinifitness og min treningsreise kommer i et senere innlegg denne uken. 
Et innlegg om foventninger til meg selv, mine tanker om meg selv og mine største frykter. 

Følg min fitness reise i bilder på instagram følge meg: @christinesunivers 

Og lik gjerne min side på facebook♥ TRYKK HER for å komme dit.Takk for at du tittet innom og jeg håper du vil komme tilbake igjen♥
 

Helgens usunnheter!

 • 15.02.2016 kl. 19:13

Som jeg skrev tidligere endte Lørdagen med stabilt sideleie og jeg var så sinnsykt mett at herregud! 

Middagen ble nachos i ovnen og det var jo helt magisk godt! Skikkelig øl og fotball mat spør du meg, men fy så godt det var. Det var faktisk så godt at det ble repeat i går selvom det ikke var lørdag for å si det sånn. Ups!

Det eneste du trenger er:

♦ 1 pk karbonadedeig
♦ 1 boks kidneybønner
♦ Taco krydder
♦ Nachos
♦ Ost
♦ Jalapenos

Stek karbonadedeigen, tacokrydder og kidneybønner. Legg nacchos på et stekebrett og strø kjøttblandingen over. Også ost og evt jalapenos hvis du liker. 

Inn i ovnen på 200 grader til osten er som du liker. ♥

Du kan jo gjerne hakke løk, paprika og annet du liker og ha oppi også, men jeg er ikke så veldig opptatt av sånt på lørdagene desverre.

Du trenger kun mager kesam og taco saus ved siden av så er det klart til å nytes.


Å herregud så godt det var! NAM! 

Godterier ble det jo også selvfølgelig!

Jeg bare elsker ben&jerrys is! Jeg skulle ønske jeg aldri hadde smakt de for da hadde jeg aldri blitt avhengig av det hver lørdag! :O 

Det er jo helt vilt at man spiser en hel sånn alene. Når man vet at det er typ 1500 kcal hvis jeg ikke tar feil. Men jeg får nyte "off season" så lenge jeg kan for en vakker dag blir alt dette tatt fra meg på brutalt vis! 

Men altså.. Jeg må innrømme! Jeg må gå dypt inn i meg selv og begynne å sette bånd på meg og min trang til å dytte noe inn i munnen non stop i helgene. For det er INGEN tvil om at det blir ALT for mye! Virkelig! ALT FOR MYE! 

Det som er så dumt for min del når jeg spiser så mye sukker og godteri er at jeg mister lysten på vanlig mat fordi jeg egentlig konstant går rundt og er stappmett selvom jeg småspiser på noe crap hele tiden. 

Så problemet da blir jo at jeg får ikke i meg den mengden proteiner jeg vil alltid og jeg får i ikke i meg så veldig mange sunne karbohydrater og dermed veldig lite fiber. Det er jo ikke bra i lengden. 

Jeg sier jo selvfølgelig at man skal unne seg, men jeg må begynne å sette grenser for meg selv. For hadde dere visst så hadde dere blitt sjokkert! :P Jeg lover! Hehe..

Er det flere enn meg som er sukker avhengig?

Cheat day, økninger og fornuftige ord!

 • 13.02.2016 kl. 20:06

Endelig er dagen her.. Dagen over alle dager..Alle dagers mor! Det er LØRDAG! Halleluja! Og hva betyr lørdag? Sånn bortsett fra at jeg hadde jobb lørdag nå da og ikke treningsfri. Joda.. Spisedag eller cheatday om du vil. Jobb Christine ;)
Noen ganger orker man bare ikke ha noe særlig mer kompliserte klær enn dette på seg altså..
Jo, sett bortifra jobb så er det jo selvfølgelig CHEAT DAY!! Og det er bare så fantastisk herlig. Jeg blir så lykkelig i sjela mi bare av tanken på alt det usunne jeg skal dytte i trynet i kveld. Jeg vet at kvelden ender med et smertefullt stabilt sideleie og food baby a là 7 mnd på vei. Og hver lørdag da jeg ligger der og har det vondt pga mitt eget fråtseri så sier jeg til meg selv UTEN UNNTAK! HVER lørdag altså dere.. "Åh, neste lørdag orker jeg ikke spise sånn her. Kanskje det bare holder med en ben & jerrys". Men tenk å ha så lite selvinnsikt at jeg faktisk tror på meg selv i det sekundet de tankene kommer. For jeg vet jo innerst inne at  når lørdag først kommer og jeg skal i butikken.. Ja, da rakner det for a. Da klikker det jo. Klarer jo ikke kontrollere meg selv i det hele tatt. har lyst på ALT! Og hva skjer når Christine har lyst på alt.. Jo, da kjøper hu litt av alt da. Potetgull, sjokolade, smågodt, kjeks, is osv. Jeg liker å kalle det.. Kjærlighet uten grenser! Ja.. For det er grenseløs kjærlighet jeg har til søtsaker og godteri. Rett og slett. Og første steg er og innrømme det. Og vet dere hva. Jeg er stolt av det. Jeg er stolt av at jeg ikke er en sånn fitness gærning som ikke unner seg noen ting og kun lever på luft og prottis shake. Jeg er stolt av at jeg er et godt forbilde (synes jeg selv da hvertfall) til unge jenter der ute som kanskje har lyst til å begynne sin egen fitness reise og ser at man ikke trenger og bli helt fanatisk når man begynner å trene. For ja, det er sunt å begynne å trene, det er sunt og spise ren mat, men vet dere hva. Det er sunt å være litt usunn også. Sunt for hodet rett og slett. Det er en fin balanse og kunne unne seg akkurat det man har lyst på 1 dag i uken (eller 2 hvis man heter Christine) for det gir deg litt nytt pågangsmot og godt humør til mandagsøkta og ny uke med nye utfordringer. Så jeg håper dere gjør som meg kjære jenter. Unn dere en spisedag hvor dere kobler litt ut det som har med #eatclean #cleaneating #purefood osv å gjøre. Og spis litt sjokolade hvaler eller flaggermus jenter. 

Jeg må også bare si at jeg er DRIT fornøyd med øktene denne uken! Og jeg er helt forelska i det nye programmet mitt! Gud bedre. Jeg har ikke økt så mye som jeg har gjort de siste ukene på det jeg kan huske! Markløft i går økte jeg til 77 kg og kjørte fortsatt 4 sett med 10 repetisjoner. WOHO!! Følte meg sterk som en okse. Hehe.. 

Knebøy økte jeg også i dag! :D Yeeeey! Endelig ser det ut til å løsne. Jeg jobber fortsatt med teknikken min og er veldig bevist på hva jeg gjør og hvordan jeg gjør det. Jeg økte til 50 kg (for ørtende gang.. haha.. ) men nå føler jeg teknikken sitter bedre så nå fortsetter jeg bare å øke til jeg kollapser under der. Haha.. Kjørte 4 sett med 8 reps og er veldig fornøyd med det! Jeg må bare infinne meg med at jeg kommer til å være litt mer foroverlent enn jeg vil pga jeg har så lange lårbein. Men jeg synes teknikken ser fin ut så da er det good for alle penga. Hva synes dere? Ser det greit ut? 

Og som den ærlige sjelen jeg er så må jeg jo innrømme at dagens lørdags pre workout ble dette..Kanskje derfor det ble så knall god økt! :D Litt luksus på lørdagene selv før trening er vel greit? ;)

Bilder av dagens super middag og fråtserier kommer i morgen ;) Hehe.. Kan jo ikke bare slenge ut alt hele tiden! 

Gårsdagens super økt.. Det handler om å vinne over hodet!

 • 12.02.2016 kl. 22:21

Ah.. Døgnet er alt for kort! Jeg ville så veldig fått ut dette innlegget mye før! Men så jobber man litt overtid da, og bruker den timen på å kjøre hjem også kaste i seg noe PWO og komme seg på gymmen. Hadde en LATTERLIG bra økt i dag å forresten. Blir nesten kvalm av meg sjæl når jeg sier det typ hver gang, men nå har jeg skikkelig bra skyv altså! Og det føles bare så bra da. Jeg ser progress, blir sterkere.. Hva mer kan jeg ønske meg? :D

Dagens økt også.. HELT VILL! Økte i markløft og kjørte like mange reps som forrige gang, men mer om det i morgen ;)


Gårsdagens treningsøkt så slik ut:

♦ Strakmark / Rumensk markløft 65 kg 4x12
♦ Utfall bakover 32,5 kg 4x30 (annenhvertbein pr sett)
♦ Lateral push down 4x15
♦ Sittende nedtrekk (Med ny vri)
♦ Militærpress
♦ Pullups med underhåndsgrep (går mer på biceps)
♦ Tricep pushdown
♦ Mageøvelse: V-sit

Å herregud for en konge økt.. Jeg må bare nevne det jeg skrev i forrige innlegg. Jeg trodde at økten skulle bli skikkelig dritt fordi jeg sovnet på sofaen etter middagen i går. Jeg lå da i superundertøy, stor hettegenser og ullsokker med pledd og det var såååå godt for å si det mildt. Jeg sov vel i godt 2 timer før jeg våknet opp og var så desorientert og ør at jeg trodde jeg var fyllesjuk. Haha.. Du vet når du er tung i kroppen, smålig trykk i hodet og du vil egentlig bare drukne deg selv i senga og aldri stå opp.. Jepp! #Denfølelsen 

Men.. Så tenkte jeg jo.. Blir ikke fit av å ligge her gitt! Og drassa meg inn i skapet for å finne frem treningsklær og fylte drikkeflasken og tok min BCAA. Gjorde klar proteinshake og var good to go. Still.. Drit tung i kroppen og.. Tja.. Vil vel egentlig si negativt innstilt til å i det hele tatt bevege meg utenfor døra. Jeg tenkte med en gang jeg satte foten inn på gymmen at dette.. Dette blir en drittøkt. Sånn er det bare. Noen økter er bedre enn andre. Nå har jeg hatt så mange gode økter at "nå har jeg lov" til å ha en drittøkt. Du vet med litt sånn half ass holdning, ikke gidde å pushe seg max, gi seg for fort dag fordi du bare ikke orker tanken på å gi alt. JA, vi har ALLE vært der. Hehe.. 
En dag man har lite energi rett og slett.

Men så begynte jeg på strakmarken min da og kjente jo at ja, det var tungt som fy og jeg måtte kjempe en EVIG kamp med stemmen i hodet mitt som sa "neiiiii, stopp... Dette orker du ikke nå! Du er sliten og vil hjem og sove" Jeg ignorerte den og en repetisjon etter den andre gikk som bare fy. Så jeg fullførte strakmark med glans og fikk DRIT god kontakt med bakside lår (noe jeg kjenner GREIT i dag for å si det mildt) Halleluja følelse... Hadde fortsatt en mørk sky over huet da jeg gikk til smith maskinen for å kjøre utfall bakover og tenkte "kanskje øke litt i dag da.. får vel gidde det.. Bare for å prøve" Så jeg slang på 2,5 kg som utgjorde 32,5 kg. Dette er en latterlig tung øvelse så 2,5 kg er nok å øke for å si det slik. Hehe.. MEN.. Selvom den hatske personen i hodet mitt var et rasshøl og prøvde å kjøre meg til grunne og få meg til å gi meg så bare ignorerte jeg den som man ignorerer en gråtende unge i matbutikken når du er sliten og vil hjem fra jobb. Hehe.. Helblokkering! Og jeg gjennomførte mine 4 sett med 30 reps annenhvert bein. YAAAASSSS! :DBakover utfall er F meg pain in the ass bostavelig talt altså! Klarer nesten ikke å gå etterpå! 

Reltativt fornøyd med økten så langt, men må innrømme at jeg ikke var helt ferdig med å hate. Hehe.. Lateral pushdown gikk som en drøm og jeg økte på nedtrekken til 10 kg pr hånd og den river da!! Lateral push down er bare SÅ god! Da kjenner man det brenner som bare det i "vingene" 

Sittende nedtrekk i en litt annen versjon enn den vanlige. Denne er SUPER god og hvis du ikke har prøvd den så anbefaler jeg den absolutt! 
Den også river skikkelig godt i vingene. Husk å strekk armene helt ut og jobb med å trekke albuene mot hverandre på vei nedover igjen litt bak ryggen på en måte :)Så over til militærpress som jeg plutselig ut av det blå tok 12 reps første settet med 20 kg! What? Hva skjedde med den kjipe skuldern? 
Enda jeg var ødelagt i skuldern fra dagen før. Magi?? I believe so..Så til pullups da. Min evige kamp.. Det er ikke lett det der altså! Jesus christ!
Jeg kjørte "biceps" grepet i går. Altså underhåndsgrep :)Denne er en jeg virkelig må jobbe hardt med. For den har jeg aldri gjort noe særlig. Så er ikke min sterkeste øvelse, men dog!
Øvelse gjør mester, jeg kan kun bli bedre og sterkere!

Kjørte 3 sett med hjelp fra megabands. 
Du får kjøpt de på www.xlife.no kjørte 3 x max som var 10 - 8 - 8 :)

Så over til tricep push down som er super god! Får kjempe god kontakt med triceps og blir helt stiv i armene når jeg er ferdig! Også til gull mageøvelsen :D
V-sit! Jeg synes denne er knall god på nedre del av magen.. Hell! Den er god på hele magen. Haha.. 
Sjekk "the face" på toppen her.. Haha.. Konse konse. Det er jo møkkatungt da!

Og ser dere på lårene mine!! Definisjon! Quads! ♥ YEY!! #Progress ! #stolt
Håper dere ser det å? :O haha.. Så det ikke bare er ønsketenkning!Så.. Det var gårsdagens drittøkt som ble til en super økt ene og alene fordi jeg klarte og vinne over meg selv og mitt mørke sinn. Hehe..
Det ligger i hodet! Ingen tvil. Og hvis du klarer å bryte den "negative innstillingen" ved å bare peise på. Eller om du klarer å ta de 1-2-3-4-5 repsa ekstra selvom det gjør vondt som F!! Vet du hva.. Da er det ingenting som kan stoppe deg! Da har du brutt en grense som veldig mange slutter ved og du skal være SUPER stolt av deg selv og gå hjem fra gymmen med GOD samvittighet og vite at du har gitt alt! 

Husk.. Det er når det begynne å bli ubehagelig og gjøre vondt du settet starter! ;) Jeg hadde virkelig gjort meg fortjent til sjokolade proteinshake og mine usle 3 riskaker som er mitt ettertreningsmåltid ♥

Takk for at du tittet innom kjære leser. Håper du liker min treningsblogg / fitnessblogg og at jeg kan bidra med litt treningsmotivasjon! 

Avslutter det med dette vakre bildet her som ble tatt i V-sit pausen..

Freaky friday!Ha en SUPER helg♥

Drømme kveldsøkt

 • 12.02.2016 kl. 00:29

Fyyyy F!! For en treningsøkt i dag! ♥Kom hjem fra jobb, spiste middag og sovnet hardt på sofaen i dag.


Middagen i dag ble laks, hvit ris (oioi, gærn i dag) og agurk i eddikvann med en klatt mager kesam oppå♥
Kokte forresten ihjæl risen så kan vel heller kalle det laks med grøt tenker jeg :P


Trodde det skulle bli en skikkelig drittøkt siden jeg sovnet på sofaen og var typ i koma når jeg våknet og visste egentlig ikke hvilken planet jeg var på :O Men.. Så fant jeg ut at jeg var på planeten jorden, i min egen stue kledd i ullsokker, superundertøy og en stooor hettegenser.

Fristet ikke så innmari å skifte til gymklær og dra opp og løfte heavy shit da, men altså.. Det handler om å bare tvinge seg selv rett og slett.  Du må ta på deg "mamma skoene" og tuppe deg selv i rumpa og ut døra. Og med "mamma skoene" så mener jeg typ.. Du vet den når du går på ungdomskolen og moren din vekker deg på morgenen? Ja.. Say no more. Du skjønner hva jeg mener sant? Moren min var brutal hvertfall. Eller så var det bare jeg som var et lat svin da. Er vel heller der det ligger tenker jeg :P 

Men jeg kom meg på trening og det var da enda godt for det ble en heftig økt med økning og greier! 
Denne treningsøkten blir det gains ut av! Oh yessss.. Men any who.. 

Dette er bare et kjapt innlegg før jeg hopper til køys, kommer et mer omfattende innlegg om hele økten og alle øvelsene i morgen så stay tuned ;) Masse gode øvelser og tips! Håper du titter innom meg i morgen♥

God natt fininger!

Progress bilde og onsdagsøkt!

 • 10.02.2016 kl. 21:35

Først og fremst må jeg bare spørre dere.. 

Har dere smakt denne? Jeg må innrømme at jeg begynner å bli småååålig lei av questbars. Okei.. chocolate chip cookie dough er jeg ikke lei da, men de andre ish. Det er vel egentlig mest konsistensen jeg er lei for alle har samme konsistens og egentlig relativt lik smak. 

Men denne!! 

Den hadde et lag utenpå som var litt sånn crunchy aktig. Også var det litt søtt. Den var bare SUPER god! Så denne skal kjøpes mer. Det er bare synd den er limited. Men tommel opp for questbar pumpkin pie!

Og så til denne morgenen da..

Frokost ble noe så enkelt som brødskiver med norvegia ost og en kopp te!
En god blanding av karbohydrater, proteiner og fett. (Og nei.. Dette er ikke noen lett ost! Ost inneholder masse proteiner og sunt fett så her brukes det ikke no lett) Fint før trening.Jeg bare elsker å ligge å dra meg i senga så det tok litt tid før jeg stod opp. Jeg lå i over en time bare i sånn halv vake før jeg bestemte meg for å stå opp. Noe som egentlig var litt tortur for jeg kunne LETT ligget der en time til og stirret i taket mens jeg fløyt inn og ut av lett søvn. Men kom meg opp tidlig alikevel. Tommel OPP!Så glad i mine nike pro tank topper! Har de i sort, mørke grå og lilla foreløpig, og flere blir det gitt. Makan til digg topp og trene i! ♥Var klar for dagens treningsøkt før jeg drar og jobber senvakten min.Kjøpte det kari traa settet for en stund siden også har jeg liksom bare latt det ligge av en merklig grunn. Brukte genseren nå i helgen på hyttetur også tenkte jeg at det er jo så fresht at hvorfor ikke bruke underdelen som treningsthights? Funka som bare rakkern! Det skal sier at det ikke er noe særlig hold i den da, men det funka så da brukte jeg den jeg altså. Må være lov det vel? :)

I dag var det rumpe på menyen i de 2 beinøvelsene i fullkroppsprogrammet mitt. Kjører jo 2 bein øvelser hver økt. Treningsøkten i dag så slik ut:

Oppvarming

♦ Sumo markløft 
♦ Sumo knebøy i smithmaskin
♦ Dumbbell rows ( Hantelroing på benk )
♦ Omvendt flies
♦ Sidehev
♦ Hammercurl
♦ Dips

Det her velger jeg og kalle "VÆR SÅ SNILL" tryne mitt.. Haha.. Når den siste reppen tar livet av deg sakte men sikkert på vei opp. Og det går sååååå sakte da! Tortur!Phew på toppen.. Ser du hvor takknemmelig jeg er for at jeg i det hele tatt kom meg opp på den siste reppen? Hihi..

Økten var knall god! Det ligger film av sumo markløft på instagram. 
Trykk HER for å komme til instagram profilen min.

Har også satt i gang en hashtag som heter #styrkejentene på instagram! Tag dine trening og motivasjonsbilder!
Håper du vil være med å bruke den♥
Bruk den gjerne her å så jeg kan se deg om du har en treningsblogg du også f.eks!

♥Sammen er vi sterkere♥


Jeg hadde masse energi og god skyv i dag så det var supert. Det eneste jeg har å klage på er at denne skulderen min krangla litt på siste settet med sidehev :( Økte en ekstra kg i dag og det gikk fint til 5-6 repetisjonen på det fjerde settet. Da smalt det til og gjorde relativt vondt. Ble øm og kjente at det var noe irritert inni der så da gav jeg F i de resterende 6 repetisjonene. "Klapp på skuldern" Bra jobbet.. Haha.. Har jo vanligvis ikke vett nok til det. Så nå var jeg flink og lyttet til kroppen. 

Jeg unte meg en liten ekstra luksus etter treningsbar i dag. Post workout heaven!BIG100 fra www.proteinfabrikken.no NAM! Peanøtt, karamell og sjokolade! SAY WHAT? Oh yes! 
Jeg glemte å spise den i helgen så da må jeg jo bare spise den på en onsdag da. Kan jo ikke vente helt til Lørdag igjen? Nah! Det går ikke desverre.
Du skjønner.. Jeg har ikke den evnen til å spare mat/godis. Jeg kan ikke ha noe liggende i frykt for å spise det opp når blodsukker monsteret dukker opp.
Det monsteret dukker opp relativt ofte så da er det bedre å være føre var :P

Også må jeg dele dette...

Jeg synes det er så gøy å se at progressen kommer og det gir meg motivasjon til å fortsette! 
Må bare dele gårsdagens instagram bilde med dere :) Her ser jeg masse forandringer på kroppen min og det er så utrolig bra! For noen ganger så tenker man jo at "nah.. Det skjer ingenting" og man blir utålmodig og kan derfor bli litt demotivert. Da er det veldig bra med denne typen "bekreftelser" på at det man gjør er riktig og at man for all del ikke skal stoppe! 

Tenk at jeg har klart å gå fra dette:Det skal sies at den stanga klarte jeg ikke få en repetisjon med en gang! Hehe.. Fikk hjelp til å få den opp der for å se om jeg fikk et morsomt bilde av ryggen.
Vil ikke si det var så veldig vellykket men det er veldig gøy å ha i ettertid! :) 

Jeg vet ikke om dere ser så stor forskjell jeg, men det gjør jeg hvertfall og det er bare så sinnsykt!
Jeg som var en lat sofagris som spiste junk food OFTE og godteri hver dag så og ikke trent ordentlig noen gang.

Jeg skal hvertfall ikke gi meg nå! :D Ser jeg må komme meg til frisøren igjen gitt! :O Dukket opp over natten den grå etterveksten der :P


Håper du har hatt en super dag! 

Har du trent i dag? ♥

Ryggtrening:

 • 09.02.2016 kl. 21:03

Jeg ELSKER å trene rygg! Det har jeg sagt før.. Sikkert opp til flere ganger. Jeg bare synes det er fantastisk å føle seg sterk i ryggen og man ser resultater fort pga lav fett %.

Det finnes jo et hav av ryggøvelser og roing er en type av mange gode!

Jeg kom jo på at jeg lagde disse collage´ne for en liten stund siden, men har ikke fått somlet meg til å legge de ut. 

Her tenkte jeg å vise dere noen varianter av sittende roing:
For det første må jeg bare si beklager på forhånd her. Hva i all verden har skjedd med redigeringen? Haha.. Det ser HELT grusomt ut. Jeg redigerer typ aldri bildene mine her på bloggen, det skal sies Men jeg prøvde å få bildene litt skarpere med litt mer kontrast nå jeg lagde de. 
Sånn kan det gå når man får photoscape på mac for første gang og skal prøve å forske litt:P 
Note to self: No more forsking! 

NO MORE! 

Nok om det..

Sittende roing er knall fin øvelse for ryggen og den er enkel og utføre teknisk. Det finnes forskjellige grep på sittende roing sett som på bildene over her.
Underhåndsgrep gir litt mer biceps trening også, mens bredt overhåndsgrep gir mer på lats. (Vingene) 

Husk stolt holdning! Brystkassen ut og skuldre bakover.


Fordelen med så mange øvelser er jo at man kan bytte på litt uten å bli lei. Pluss at kroppen får bittelitt variasjon.

Min favoritt nå til dags er den varianten med nøytralt grep. 
Den synes jeg tar knall godt! Ryggøkt er viktg! ♥

Det er både skadeforebyggende (om det gjøres riktig da selvfølgelig) 
Og det gir en bedre holdning.

Hvilken er din favoritt? Og har du noen favoritt ryggøvelse?

Balsam for sjela og økning!

 • 08.02.2016 kl. 20:48

Heisann fininger! 

Helgen er over og jeg storkoste meg på hytten til Hanne. Trengte virkelig et lite avbrekk for å få jobb og kaos i hodet litt på avstand, da det kan bli litt mye noen ganger.
Masse kos, usunnheter og avslapping ble det denne helgen og det var bare så deilig. Jeg er sikker på jeg har spist mer denne helgen enn jeg gjorde i jula! Haha.. 
Jeg har gitt TOTALT faen for å si det rett ut, i hva jeg har puttet i meg og jeg har nytt hvert eneste minutt med "frihet" hehe.. Jeg kjenner greit på kroppen at jeg har gitt F også, men det henter jeg inn i løpet av uka uansett. Når jeg sier henter inn så vil ikke det si at jeg kutter kalorier  for å "nulle ut" eller no, men kroppen kommer til seg selv igjen med noen dager trening og ikke sukkersjokk hvert kvarter :)Vi ble helt snødd inne så vi storkoste oss med innekos ved peisen! 

Og hva gjør man når man ikke kan grille pølser i bålpanna ute? Joda.. Da griller man pølser inne selvfølgelig!
Man taver det man haver.
Stemning.. 

Ikke fullt så god stemning på bildet under her.. 
Effekten av sukker karbo = food baby.. Så vel ut som jeg skulle føde i løpet av en mnd tid. 
Herregud.. Det var jo helt latterlig. Klarte jo ikke ligge ordentlig i senga fordi jeg var så mett. Jeg føler ikke at bildet rettferdig gjør det heller for det ser MYE større ut i virkeligheten. Det må jeg bare si! Men om det var verdt det? 
ABSOLUTT!


◊     ◊     ◊     ◊     ◊

Vel.. Kom hjem på ettermidagen i dag, da var det bare og gjøre klar treningsbagen og komme seg opp på gymmen! Jeg hadde nemmelig lagt store planer for meg selv i dag og det var ØKNING! Jeg hadde bestemt at jeg skulle øke til 40 kg i frontbøy. Og det var egentlig en grise skummel tanke og jeg prøvde å lage unnskyldninger for hvorfor jeg eventuelt ikke skulle gjøre det! Men så kom treningsmotivasjonen min for fullt og jeg tittet litt på instagram for treningsinspirasjon og da kom plutselig motet tilbake.
Planen var å kjøre 5x5 med 40 kg. 

Jeg hadde en KNALL økt i dag selvom kroppen føltes litt tung og jeg måtte overtale meg selv litt sånn innimellom til å ta de siste repetisjonen. Det er jo rett og slett fordi man har ligget flat hele helgen og spist sukker fra frokost til kvelds. Men det resulterer jo som regel da i knall økt fordi glykose lagerene våre er STAPP fulle av energi som kroppen lengter etter å bruke opp. Og det fikk den i dag da! 

Kjørte frontbøy 4 x 8 for når jeg kom til 5 var jeg liksom ikke helt ferdig følte jeg. Jeg hadde mer å gi. Så da gøyv jeg på 3 ekstra reps og 4 sett i stedet for 5x5.
Teknikken var god, jeg hadde god flyt. Bøyen var dyp og jeg var gjennomsvett. Haha.. Det er ganske så varmt der inne pluss at jeg har på meg hettegenser fordi det er mye mer behagelig å hvile stanga på skuldrene når jeg har genser på meg. Med singlett så blir jeg varm så sklir stanga på huden og det er max hat. Da blir jeg så sykt irritert.Med styrkeløft belte fra www.xlife.no så var jeg fit for fight! How low can you go! 
Ass to the gras!

Veldig VELDIG fornøyd med dagens økt og dagens økning i frontbøy. Jeg har jo hatt mine utfordringer med vanlig knebøy så det er en deilig følelse å mestre frontbøy så langt. 

Å så forbanna tung den siste repetisjonen på vei opp! Her gjelder det å bare skvise til og stramme alt man har! Converse er knall gode løftesko for de er helt flate. Så det vil si at det er så og si det samme som om du skulle stått i sokkelesten noe jeg ikke liker å gjøre i utgangspunktet.

Husk å ha hoftebredde avstånd på bena (eller bittelitt smalare) Husk at frontbøy har annen beinstilling enn knebøy. Man kan jo stå bredere hvis man ønsker selvfølgelig.


Dagens treningsprogram så slik ut:

♦ Frontbøy
♦ Leg extension 
♦ Nedtrekk smalt nøytralt grep
♦ Sittende roing smalt nøytralt grep
♦ Hantelpress (skuldre)
♦ Kabel bicepcurl
♦ Smale pushups 
♦ V-sit mageøvelse

Jeg synes fortsatt det er helt supert med fullkroppsprogram og kommer til å fortsette med det treningsprogrammet jeg har nå fremover.
Var heeeelt kaputt etter denne økten for å si det mildt! 

Så nå skal jeg lage meg en sen middag og nyte resten av kvelden før det er jobb igjen i morgen med mulig overtid.

Har dere hatt en fin helg? ♥Lørdagsmorgen på Hytta

 • 06.02.2016 kl. 17:32

God dag fininger♥

Åh, det var så utrolig deilig å sove lenge i dag og stå opp til snø og fjell rundt omkring. Fantastiske Gålå! 
Vinter delux.

Snø så langt øye ser, sol og gode venner. 
Hva mer kan man be om? God morgen i stuggu! Deilig med en goooood og stor ullgenser og loffe rundt i.
Max avslapping og avkobling fra hverdagens stress.Startet dagen i dag med te og en cookie til frokost!

 


Deilig.. 

Sneik jo selvfølgelig til meg litt sjokolade også innimellom..

Sjekk forresten mengden godteri i bakgrunnen her.. Altså.. Er det mulig?
Og det værste.. Det der er ikke alt! Det er jo faktisk et skap også.
Men hei.. Er det hyttetur og helg så er det lov med ekstra kos! Måtte jo bare få tatt noen fine bilder med en fine thightsen min her i vinter landskapet! Det er jo helt fantastisk her på fjellet når man er heldig med været. Og mine treningsklær kommer jo ekstra godt frem med spreke farger i disse omgivelsene!Flekka av meg fleece´n og fikk takk noen freshe bilder. 
Og det er fler.. Jada.. 
Min signatur pose som jeg føler jeg slenger ut i høyre og venstre.Treningsthights får du selvfølgelig på www.getinspired.no og det er de BESTE du finner! 
Fantastisk gode i passform og stretchen er helt unik! Som å ha på seg silke. Pluss at de er høye i livet!
En absolutt anbefaling hvis du skal ha deg ny treningsthights. 

Vel.. Nå er rødvinen åpnet og kosen fortsetter. 

Bare tittet innom for å dele disse fargerike bildene :) 

Håper dere har en fantastisk Lørdag så langt♥

Har dere vært ute i finværet i dag? 

A-menneske og hyttetur!

 • 05.02.2016 kl. 16:17

I dag var dagen..
Jeg stod opp 05:20 og var på trening rundt 06:00. Jeg føler meg som et supermenneske faktisk! Helt fantastisk. Det var selvfølgelig SUPER tungt og stå opp, men våknet jo i løpet av 15 min etter en kopp te og en kvarg til frokost. Det føler SÅ deilig og være ferdig med treningsøkta mi for dagen og vite at dagen går med til ALT mulig annet jeg har lyst til.Sånn.. Da hadde jeg akkurat vasket ansiktet mitt.. Sminkeløs og håret til alle kanter! 

Det føles som om jeg har blitt en del av en annen liga, vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men jeg har alltid sett opp til folk som trener før andre i det hele tatt tenker på å stå opp. Beundret og respektert at noen er så strukturerte og seriøse. Og nå er jeg det jaggu meg sjæl! Helt sinnsykt. Hadde jeg aldri trodd. Haha.. Virkelig.. ALDRI! Det å stå opp om morgnen "på feil side av klokka" dvs før kl. 06, for det er da det er offisielt morgen og ikke natta lenger i min verden. Selvom 06:00 er jo tortur og stå opp det å! 
Jeg tror egentlig det var så tidlig at kroppen min ikke fikk med seg at jeg i det hele tatt hadde sovet :P Hehe.. Nedtrekk for alle penga! Knall øvelse for lats altså! Føler x-shape´n min begynner å titte veldig frem nå og det føles FANTASTISK! Det er så deilig å se at hard work pays of og at alt det arbeidet man har puttet inn og alle de timene man har brukt virkelig har noe å si. Og det er sånt som gir deg motivasjon til å virkelig GYVE på og fortsette. 

Jeg tror det har hjulpet veldig at jeg har økt matinntaket med 250 kcal (selvom det kun er for 2 uker side så merker jeg det på energien) også er det riktig kombinasjon nav riktige øvelser Man trenger ikke gjøre det så komplisert! Keep it simple.
Lift heavy shit ;) 


Det føles jo helt absurd at jeg kom hjem fra trening klokken 22:30 i går kveld og var på trening igjen kl. 06. Det skal sies at det ikke ble mye søvn da jeg la meg 00:30 og det er IKKE bra. Men siden vi skal på hyttetur så måtte jeg pakke bag osv så tiden fløy litt fra meg i går. Planen er jo å legge seg mye tidligere om jeg skal kune fortsette med dette. Eller så går jeg på en smell.

I går hadde jeg også en super økt! 

Fikk også litt pump i årene! :P Hihi.. Hvem hadde trodd at jeg skulle synes blodårer var kult liksom. Høres jo helt absurd ut!Rumpepump :D Yey! Det er det man jobber hardest for føler jeg. Det er godt det kommer resulateter hvertfall!
Skulle ønske rumpa hadde evig pump.


◊     ◊     ◊     ◊     ◊

Nå er vi på vei til Gålå for hyttetur med gode venner og det blir bare så deilig! Kjenner jeg trenger et lite avbrekk fra jobb nå så det skal bli helt fantastisk.
Kom hjem fra jobb og skiftet, bagen var klar. Så det gikk fra:

Litt hverdagsklær:I min kakemonster jakke og Adidas Superstar erobrer jeg verden! Hehe.. Love it altså! 
Ser ut som et kostyme fra sesam stasjon. Kanskje noen slakta typen til Alfa eller no for at jeg skulle få denne jakken?
Jeg må si jeg er en effektiv sjel noen ganger.. 

For nå sitter jeg i bilen og holder på med bloggen ;) Skulle jo gjerne delt et innlegg med dere i går, men da gikk det i 100 så da blir det litt sånn ymse div her nå ;) Takk gud for Mac og delt internett med iPhone ;) Hehe.. Også er det jo tross alt fredag så jeg måtte unne meg til snacks på turen ♥Ha en fantastisk helg godtfolk! 

Har dere noen morsomme planer? ♥


Protein Pannekaker m/ mager cottage cheese <3

 • 03.02.2016 kl. 18:30

Blir aldri lei av pannekaker til frokost! Om det er sunne, mindre sunne, med sukker på eller med sukkerfritt syltetøy.
Altså.. Det er bare DIGG! Dessert til frokost. Hvem sier nei takk til det? Ikke jeg hvertfall.Deilig start på dagen i dag.
Fikk sovet godt ut, våknet støl fra økten i går kveld! AIAIAI! Og er litt støl fra Mandagens økt.
Lagde disse gode herlighetene og gjorde klart treningsprogrammet mitt i treningsdagboka mi. 


Dagens økt så slik ut:

♦ Oppvarming med mine 5 øvelser som du finner HER!

♦ Rumenske markløft/Strakmark
♦ Utfall bakover
♦ Lateral push down
♦ Sittende nedtrekk med mega bredt grep
♦ Militærpress
♦ Scott curl (biceps)
♦ Tricep push down
♦ Sit ups

♦ Og glute finisher fra Fitness Sandra. Video HER! 

Den er bare GENIAL for å få siste rest ut av rumpemusklene. 
#KrampeirævaØkten i dag gikk kjempe bra så da er det jo ikke noe stress. Hadde litt utfordring med militærpress pga den nerven jeg har i klem i ryggen, men klarte fortsatt 22,5 kg men kun 8 - 6 - 6 før jeg gav meg da det begynte å bli i overkant ubehagelig. Flink Christine! 

Fikk jo lagt ut innlegg tidliger også før trening og det var veldig digg, for noen ganger føler jeg at jeg har så mye jeg vil dele med dere også er det ikke alltid like god tid.

Disse snasne sakene lagde jeg til frokost i dag.

Lettete brunost og sukkerfritt bringebær syltetøy er en favoritt!
Eller sjokolade philadelphia som jeg faktisk synes er bedre enn vanlig sjokkispålegg♥

 

Det du trenger er:

♦ 1 egg
♦ 30 gram havremel
♦ 15 gram mandelmel (eller annen tørrvare)
♦ 100 g mager cottage cheese
♦ Stevia dråper til søtning Vanilje, evt sukrin gold, sukrin. (Mye søtning)
♦ 0,5 ts bakepulver
♦ 5 gram smeltet smør i røra
♦ 0,5 - 1 dl vann til riktig tykkelse

Miks alt sammen med en stavmikser for å få en klumpfri røre. La stå i 15 min og stek i vei. Pga de usle 5 grammene med smeltet smør så trenger du ikke noe form for fett i panna når du steker. Så her kontrollerer du selv mengden fett i måltidet :)

Næringsinnhold

415 Kcal fordelt på:

Protein: 35 g
Karbohydrater: 21 g
Fett: 19,9 g

Vil du ha litt mindre fett og kalorier kan du fint skippe eggeplommen og heller ta 2 hvitter.

Passer perfekt som frokost, kvelds, før/etter trening eller rett og slett bare hvis du er litt fysen.


Enjoy♥Har dere treningsdagbok til å holde orden på øktene? 

Ha en fortsatt nydelig dag fininger!

Hva har jeg i treningsbagen? Vil du se?

 • 03.02.2016 kl. 11:17

Jeg er en bag lady..
Jeg må bare innrømme det! Det er farlig for meg å ha for store vesker fordi det samler seg så mye drit i dem og ting bare forsvinner fra meg!
 Det er litt som Mary Poppins sin veske føler jeg.. Den er bare bunnløs! 

Vi har vel alle vært der når man bare skal rask dra opp bilnøklene fra veska også ender man opp med å tømme hele driten og det siste man finner..DET er bilnøklene da. Bah.. Da blir jeg greit frustrert!

Men nok om det :P

Treningsbagen min er relativt ryddig, med unntak av noen tomme tyggis pakker innimellom :PSå her en det jeg har i min treningsbag hver gang uten unntak:


♦ Løftebelte fre better bodies (Du får kjøpt den type HER!
♦ Pulsbelte til min suverene Polar M400 klokke
♦ Kamera og sånn mini tripod sak som jeg kan sette den på

♦ En flaske med BCAA/Saft
♦ Shaker med proteinpulver og karbogains (riskaker, rosiner eller banan)/Styrk sjokomelk
♦ Flytende kalk til tunge løft som markløft
♦ Minibands til oppvarming/glute finisher
♦ Treningsdagbok og pen
♦ Tampong og truseinnlegg (You never know!)
♦ Tyggis (Jeg er litt gærn og overtroisk serru)
♦ Så slenger jeg jo lommeboken min oppi der å da
♦ Jeg må også ha med min astma medisin siden jeg er velsignet med lunger som en 60 åring


Løftebelte har gjort så mye for meg med tanke på knebøy at halleluja! Jeg gråter hvis det blir borte. Pulsbelte ligger med selvom jeg ikke er like flink til å bruke det som før. Kamera må jeg jo ha av naturlige årsaker. Jeg er ikke noe flink til å drikke vann.. Det er en byrde jeg har. Jeg skulle så gjerne vært en av de som drikker 3 liter om dagen, men nei.. Det er jeg da ikke. Så jeg har zero saft eller BCAA i vannet mitt. Nå er jeg tom for BCAA men har bestil så håper jeg får det veldig snart! Den smaker mango og er DRIT god! Du får kjøpt den hos www.maxraptor.no . Gains er jo viktig så jeg drar ALDRI på trening uten at det er proteinpulver og karbohydrater i bagen for jeg er så avhengig av å få i meg det rett etter trening :P Flytende kalk er GENIALT og bruke til tunge løft. Ikke mye søl og MYE bedre grep uten å bli svett i hendene så alt sklir. Takk til min kjære som introduserte meg for dette! Du får kjøpt flytende kalk på XXL blant annet (www.xxl.no) Minibandsene snakker jo for seg selv. Oppvarmingsrutinene mine finner du HER!  Treningsdagboken er også SUPER viktig. Jeg er jo så glemsk at jeg har ikke sjans tll å huske hvor mange kg jeg hadde i blant annet kabel øvelsene fra dag til dag. Da bare flekker jeg opp i boka og får oversikt så jeg ikke tar noe lettere hvertfall! Også er det jo selvfølgelig lurt å ha litt jenteting i bagen å, for plutselig kan kroppen slå seg vrang og det er greit kjipt å måtte dra fra trening fori tante rød kom på besøk! Og tyggis.. Ja.. Jeg er så overtroisk da! haha.. Det er latterlig! Jeg hadde en helt insane økt en gang og da hadde jeg tyggis i munn hele økta. Så jeg liker å ha tyggis når jeg trener for jeg føler at da blir det en bra økt vett siden det var sånn den gangen. Jeg liker å kalle det styrketyggis! Hahaha... Jeg dør av meg sjæl når jeg leser dette. Men hei.. Hvis det får meg til å ta den siste reppen så helt greit! Placebo all the way! Eight hour lip balm er et must! Den er bare SÅ god selvom den smaker hest! 

◊     ◊     ◊     ◊     ◊     Slenger med gårsdagens instabilde før jeg dro på trening :) 
Elsk på aim´n thightsen min ♥ Instaen min finner du HER!  Følg meg gjerne! ♥

OG IKKE GLEM Å TAGGE TRENINGSBILDER OG ANDRE INSPIRERENDE BILDER PÅ INSTAGRAM PÅ TAGEN #STYRKEJENTENE

--Da blir jeg bare så glad♥ Sammen er vi sterkere..

Økten i går kveld var HELT vill! Fikk super kontakt med alle muskler i alle øvelser, føler nesten det er for godt til å være sant! Jeg var alene og det var super mye folk der så det ble ingen bilder bortsett fra dette når jeg sneik meg ut derfra. Drit fornøyd da vett.. Min belønning for dagens svettefest! Jeg økte til 65 kg i sumo markløft og kjørte 2 x 15 og 2 x 12. Jeg trodde jeg skulle dø!
Kjørte også sumo knebøy i smith maskin og da kjørte jeg 30 kg 4 x 15. Rumpepump ja! Det skal jeg love DEG! 

Økte også i hantelroing da jeg tenkte på det jeg skrev i går om komfortsonen og at jeg skal gyve på litt tyngre ting. 
Sist brukte jeg 12 kg hantler. I går brukte jeg 15 kg hantler! Og det gikk!! Det ble litt færre reps utover settene, men det ble fortsatt 15 - 12 - 12 - 10 så er drit fornøyd! Økte på sidehev og hammercurls så nå går det veien dere! ♥Nå skal jeg komme meg på trening før jeg skal på jobb! 
Senvakt er superdigg mtp at jeg får gjort litt ting på dagtid <3
Har som regel alltid de beste øktene mine på onsdager :)

Gymmen er min lekeplass <3

 • 02.02.2016 kl. 16:30

Er det flere der ute som trives så godt på trening at du bare aldri vil dra?

Du vil bare være der blant de hard arbeidende sjelene som deler samme lidenskap som deg og kjenne på den gode energien som er der hvor hardarbeidende mennesker gir sitt ALT! 
Aaaah.. Føles som en ungdomskilde! Haha..

Jeg synes det er kjempe gøy og klovne litt rundt og gjøre mye rart så i går så fikk jeg meg en liten snurr på boksesekken.
Storkoser meg når jeg kan være litt apekatt!


Det skulle jo liksom være et forsøk på å ta situps på den, men jeg stoler IKKE på meg selv når det kommer til om jeg klarer og låse beina mine rundt den og faktisk ta en sit up.
Det er liksom noe inni hjärnan min som sier "Naaaah, Christine.. Ikke gjør det der a! Det går til helvette veit du vel!"
Og jeg er relativt glad jeg lytter til den stemmen, for det hadde mest sansynlig endt opp med faceplant og noe knekt i kroppen ser jeg for meg.

MEN EN DAG!!! Skal jeg klare det! Hehe.. 
Gårsdagens økt var en god en.. Kjenner jeg fortsatt digger det nye opplegget med programmet mitt.
Altså fullkropp 5 dager i uken!

Super sweet! Jeg har overskudd og jeg øker på så det er fryd og gammen så langt ja!

Økta så slik ut:

♦ Frontbøy
♦ Leg extension
♦ Good mornings
♦ Rygghev med vektskive
♦ Hantelpress
♦ Bicep kabel curl
♦ Smale pushups
♦ V-sit mage øvelse

I går så økte jeg til 32,5 kg på frontbøy så det er jo faktisk 2,5 kg mer enn forrige uke. #Progress !

Jeg kjørte 5 x 10 og det gikk veldig bra.

Så nå skal jeg pushe meg såpass mye at jeg skal øke 2,5 kg pr økt så lenge teknikken er innafor.
Tenker det er et realistisk mål.

Føler også det er mye lettere for meg og ha god teknikk på frontbøy kontra vanlig knebøy fordi jeg har så lange lår.
Haha.. Det høres jo helt rart ut, men det har faktisk noe å si altså!

Med frontbøy har man smalere benstilling og man får vekten fordelt på fremsiden så det er mye lettere å sette seg rett ned og reise seg rett opp igjen.

Skulle SÅ ønske jeg hadde samme formen på frontbøy på vanlig knebøy, men det er bare å jobbe jobbe jobbe så kommer det!

Er det noe jeg jobber med kontinuerlig så er det disse bøyene så det blir bedre og bedre for hver gang heldigvis.Leopard og nye freshe converse.. Altså.. Kan det bli noe bedre? ;P 
I går var det 50 shades of grey look på meg som dere ser. 
Det er godt minibandsene har litt farge da hvertfall.

Det ble ikke noen særlig flere bilder fra denne økta for det var så sinnsykt mange i frivekts område og det er jo der jeg henger :P Haha..

◊     ◊     ◊     ◊     ◊

Dagens økt ser slik ut:

Sumo markløft
Sumo knebøy
Hantelroing
Omvendt flies
Sidehev
Hammercurl
Dips
Mageøvelse jeg ikke har bestemt ennå ;) 


Jeg har også bestemt meg for at Februr skal være min PUSHE grenser mnd! Jeg skal tråkke så forbanna mye utenfor komfortsonen min atte FY! For det er faktisk den eneste måten man kan bi råere på! 
Jeg skal være flink og øke og jeg skal virkelig sørge for at kroppen min får max ut av hver økt! 
Jeg skal ha evig løftetryne og jeg skal lære meg å elske det! Haha..
Jeg føler noen ganger at hjerne setter en sånn sperre på "Dette takler jeg". Så holder man seg rundt den grensen og tør ikke helt å prøve å sprenge den fordi du allerede har sagt til deg selv at "Nei, det går ikke" 
Så nå skal jeg bare gi F i å tenke at jeg ikke klarer og heller prøve.
Noe får jeg nok til og andre ting feiler jeg på.
Men man lærer av det og blir utfordret på en annen måte som bare er sunt.

Man er MYE sterkere både fysisk og psykisk enn man tror. 
Man må bare rett og slett tørre og kjøre på og ikke la seg gå helt i kjellern om det ikke skulle gå.
Da har man faktisk prøvd. Og det kommer nok mye godt ut av det.
Tenk så fornøyd man blir når man faktisk klarer det..
..For det er kun spørsmål om tid før du gjør det!

Det er en grunn til at det heter TRENING! 
Man trener for å bli bedre og man blir litt bedre hver økt! 
Så dagens utfordring til meg selv:
Øke både i sumo markløft og i sumo knebøy! 

Denne økten blir rett og slett BRA! ♥Min oppvarmingsrutine og Rumpe aktivering m/ Minibands

 • 01.02.2016 kl. 12:02


Jeg har jo nevnt mange ganger at det er utrolig viktig å få kontakt med den muskelen du jobber med. 
Som rumpa f.eks. 
Det er veldig lett å la korsryggen ta over for mye eller beinet generelt.

Kjenner du det der du skal når du gjør en øvelse? 
Tenk litt på det :)

Så da tenkte jeg skulle dele min oppvarming med dere.

Rumpa er jo delt inn i 3 muskler.

Gluteus: Maximus, medius og minimus. (Minimus.. Hahaha) 
Og vi vil jo sette i gang alle 3 og få hele kadonken til å jobbe når vi først setter i gang eller hva?Jeg gjør 5 øvelser før jeg går i gang med trening. 
Det tar ikke mer enn 5-10 min ekstra og det er verdt det i lengden.
Det er både skadeforebyggende og vil gjøre hjelpe det med å få bedre kontakt med musklene dine og få bedre utbytte av økta di.

Yoga plex

Den er god for hele skrotten!
Det strekker både her og der og man får utfordret balansen litt også.
Her fokuserer jeg også på etter hvert som jeg blir varmere og gå lenger ned mot gulvet med bekken og presser så det strekker skikkelig i lysk og hofter.
Jeg kjører 4-5 stk på hvert bein og holder posituren i kanskje 20 sekunder ish. 
Føles som jeg står der i en liten evighet hvertfall :P Haha..Squat to Stand:

Denne er knall god for mobilitet og hoftebevegelser, samt du får strekt heftig ut på bakside lår.
På slutten som dere ser på det nederste bilde til høyre så putter jeg armene mellom bena og dytter knærne vekk fra hverandre for å virkelig strekke godt til i lysk og hofter.
Kjører 5-8 stk og står noen sekunder i bunn og topp posisjon for å mygjøre skikkelig.
Tips! Hold fast i skoene dine held veien for å sørge for at du får strekt skikkelig på toppen.Glute bridge med dobble strikker:

Aiaiai!! Denne brenner godt! Her får du dobbel motstand og må jobbe HARDT for å holde knærne fra hverandre.

Blir det for tungt med 2 strikker så kjør med en. Blir det for tungt med 1 kjør uten :) 
Den gjør nytten sin uten strikk også for å si det mildt!
HUSK å skviiiiiise rumpa opp mot taket på toppen og hold gjerne i et par sekunder.

Her kjører jeg 1 sett med 20 reps.Kickback m/ Strikk Motstand:

Her også får du GREIT brennende følelse i glutes!
Beinet opp i 90 grader.
Får du ikke til med strikk så kjør uten. 
Fokuser på å virkelig stramme rumpa på toppen og hold gjerne i et par sekunder for å virkelig sette fyr på ting!Sittende Hip Abductor:

Denne er knall god for hoften og hofte mobiliteten.
Her kjører jeg også 1 sett med 20 reps.
Sørg for å ha hælene dine godt nedi gulvet og på samme sted gjennom øvelsen.
Bruk knærne til å skyve strikken fra hverandre.Dette var mine oppvarmingøvelser! 

Håper du vil teste de ut om du ikke allerede kjører de eller noe liknende.

Det som også er genialt med disse strikk øvelsene er at om du har de hjemme kan du kjøre en type "sirkeltrening" med de forskjellige øvelsene og få en super god rumpe økt hjemme uten og måtte forlate joggisen med flekker på og tenke på og ta ut hårdotten du har på toppen av hodet som ser ut som et kråkereir.
(Nå bare tenker jeg på hvordan jeg selv ser ut noen ganger.. Haha) 


Eller om du kanskje er nybakt mamma og ikke kommer deg på trening så lett.

Forslag til Sirketrening hjemme med fokus bein rumpe:

♦ Glutebridge m/strikk
♦ Kickback m/strikk
♦ Sittende Hip Abductor
♦ Utfall Bakover
♦ Knebøy

Hvis du tar 1 sett av hver øvelse før du går over på neste og kjører totalt 4 sett f.eks så har du en KNALL god bein/rumpe økt right there i din egen stue :) 

For ekstra utfordring på slutten kan du jo legge på 1 sett med MAX burpees f.eks.
Som en sånn liten bonus fra helvette. 
Haha..

Men så "lett" kan det være altså.
Trenger ikke være så komplisert i det hele tatt.

STRIKKER FÅR DU KJØPT HER HOS X-LIFE! 

Disse strikkene er en SUPER invistering! 
Tenk til sommeren og du skal på ferie. 
Pakk de med deg og kjør en økt i solen mens du får farge♥

Og jeg må absolutt kredde min kjære Rebecca som har tipset meg med noen av disse øvelsene. 
Hun er knall god på rumpe trening og har plukket opp masse tips fra den dama der.
Helt RÅ!


Så! Ha en fantastisk dag alle sammen.
Det er Mandag, ny uke.. NY MÅNED!

Ingenting kan stoppe deg..


Har du satt deg noen mål for Februar? 

Christine Kamphaug - Treningsblogg

4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Online coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente. Nysgjerrig på coaching? Mail meg uforpliktende på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan det hele er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no