Jeg har satt meg selv på diett..

 • 31.01.2017 kl. 20:08

//Sponset Innhold//

Ja, jeg fått nok! Jeg må innrømme at jeg har et stort problem! Jeg har faktisk ikke klart å slutte å spise etter dietten frem mot NM. Etter NM så skrev jeg jo at jeg spiste meg ihjæl. Faktisk så ille at jeg våknet opp om natten fordi jeg måtte spy pga overspising. Les mer i et eldre innlegg HER! Det er noe som har skjedd med hjernen min etter NM som jeg ikke klarer å komme helt ut av. Misforstå meg rett, men nå er det nok, Jeg kan faktisk ikke fortsette å spise som jeg har gjort til nå. I helgen har jeg kost meg maks med masse mat og godsaker, og det er helt greit for det er helg, men på søndag sa jeg til meg selv at "i morgen skal jeg være flink igjen" Jaddaaa.. Kom hjem fra jobb da, og så 2 wienerbrød på benken etter Kim hadde hatt besøk i helgen av et vennepar. Tror du ikke jeg slukte begge 2 uten å tenke over det en gang. Altså.. Smakte jeg i det hele tatt på de? Jeg bare støvsuger det rett nd. Det må være en eller annen koblingsfeil i systemet mitt når det kommer til mat og søtsaker. Men ikke nok med det. Neida.. Jeg saumfarte kjøkkenskapene for alksens drit. Jeg hadde spist godis jeg ikke hadde likt en gang bare fordi jeg hadde lyst på, men det slapp jeg for jeg fant jo selvsagt sjokolade. Og jeg spiste ikke bare litt. Neida. Jeg spiste MYE! Så mye at jeg faktisk gjemte det ene sjokoladepapiret litt sånn i skam bak sofaputa mens Kim var i dusjen så han ikke skulle se det. Hallo! Hvem er det jeg prøver å lure. Jeg dør av meg selv. Lurer jo bare meg selv. Og hva skjedde når jeg hadde spist alt det godteriet og kakene, jo.. Jeg ender opp med å ikke spise middag fordi jeg er "mett" og middag frister ikke. Ergo jeg mister et super næringsrikt måltid fullt av proteiner. Og sånn har det vært i flere mnd. Og jeg ser det jo.. På kroppen min. Det er ingen krise, men det utvikler seg jo i en rettning jeg ikke vil. For hvis jeg ikke stopper nå hvor skal det ende da? Jeg kjenner jo her jeg sitter nå i skrivende stund at jeg bare kløøøør etter å spise mer sjokolade. Og jeg VET det ligger i skapet. Bah! Tough life. 

For poenget er ikke at jeg ikke skal få lov til å spise godis, for det elsker jeg jo.. Obvisouly! Men det får da for faen være grenser da. Hvor er selvkontrollen? Jeg har jo klare og tydelige mål og dit skal jeg, men trenger jeg å gjøre det vanskeligere for meg selv på veien ved å legge på meg masse bare fordi jeg spiser godteri og kaker hver dag. Nei, det er faktisk ikke innafor. Det er ikke slikt kosthold jeg vil ha! Jeg vil gi kroppen min sunn næring som bidrar til god energi og gode treningsøkter og selvom sukker er godt så er det en fiende! Sukker er avhengighetskapende (no shit) og når man spiser sukker så trigges et belønningssystem i hjerne som gjør at du får lyst på mer. Det er faktisk det samme belønningsystemet i hjernen som treffes av herion og annet dop. Hello fun facts from hell! 

Så nå har jeg laget meg en strongbody kostholdsplan♥ Ikke fordi jeg skal ned i vekt akkurat nå. Neinei.. Rett og slett fordi at det er mye lettere og stick to the plan når man faktisk har en plan å følge. Med den så slipper jeg å tenke. Jeg har en stor meny med en haug av oppskrifter og måltidsvalg. Så for å gjøre det uhyre enkelt for meg selv så gjør jeg det faktisk på den måten. For da vil jeg bygge muskler optimalt uten å få i meg alt det usunne sukkeret i ukedagene. Jeg vil holde vekten min stabil og føle meg mye mindre oppblåst og vel. For det er det det handler om. Å føle seg vel.. Og jeg føler meg ikke vel med foodbaby fra helvette hver dag. Foodbaby i helgene derimot. Da snakker vi ;) Hehe.. For dere kjenner meg jo såpass nå. Jeg er jo avhengig av sukker, men jeg KAN bare ikke trøkke det i meg hver dag som jeg har gjort i flere mnd nå. Det er greit at jeg bulker altså, menneh.. Det er faktisk forskjell på å fråtse og bulke. Sånn ish.. Hehe.. Og det som er fint er at jeg kan bare smått kutte kaloriene når det nærmer seg sommer mht konkurranse diett. Easy peasy! Men jeg håper det går veldig lang tid til det da ;) Hehe.. Off.. kjenner jeg gruer meg til å kjøre på med fitness diett igjen .Fatter ikke at jeg klarte å gjennomføre det en gang sist jeg med de spisevanene jeg har nå. Nå skal jeg prøve å legge om tankegangen min litt. For man kommer ikke til topps ved å sluntre unna. Og i min verden så blir unnasluntring å ikke følge opp et godt kosthold så kroppen min har det bra♥

Nå skal jeg løpe til gymmen for ukens første beinøkt! OMG jeg gleder meg! :D 

Hvis du er nysgjerrig på hva en målrettet treningsplan og kostholdsplan kan gjøre for deg, enten det er å bygge muskler, stramme opp eller gå ned i vekt send meg gjerne en mail på christine@strongbody.no ♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Tank top fra www.x-life.no (utsolgt) // Tights HER! 


//Sponset Innhold//

#trening #kosthold #treningsblogg #fitness #sunn #helse #januar

Helgen..

 • 30.01.2017 kl. 19:50

Helgen gikk så sinnsykt fort og jeg storkoste meg hos Natalia og med første studiehelg! Natalia er GULL! Hun er jo super A menneske og jeg er mega B menneske, så på morningen når klokken min ringte 07:30 på en Lørdag (noe som er litt brutalt i min verden), så stod Natalia opp før meg og satt på kaffe og kom på senga med kaffe til meg. Herregud! FOR en venninne da eller? På Lørdag så koste vi oss med pizza og det var så sinnsykt godt. Det var fortjent. Det er lenge siden jeg har vært så sliten i hodet etter noe, for det er ganske omfattende dette med fysiologi og anatomi når det er snakk om celler og kjemi. Det føles sinnsykt godt å være i gang og nå skal det jobbes. Alle de bittesmå detaljene skal pugges og så det sitter. Jeg gleder meg til litt senere i studiet for da er det det jeg driver med til daglig så der vil jeg være mer på hugget :) Det blir så bra!

Vi har klasserom på STERK i Oslo. Et superfint gym med tipp topp utstyr. Og det beste er at vi har 1 times lunsj Lørdager og Søndager og da kan vi trene om vi vil♥ Hvor digg er ikke det da! Og jeg satte standerden på Fredagen når det hadde gått typ 2 timer inn i første foreslesning. Vi fikk utdelt proteinbars blant annet. Og jeg glemte jo mat så jeg høvla i meg min ganske raskt. Når det var pause litt senere spurte jeg sidemannen om jeg kunne kjøpe proteinbar´en hans for 50 kr for jeg holdt på å sulte ihjæl. Haha! Jeg dør ligg av meg selv, men hei.. Sånn er jeg da :P

Denne uken skal 5 treningsøkter gjennomføres. 3 bein og 2 overkropp. Jeg har diverse nye øvelser jeg skal teste ut og som jeg gleder meg til å dele med dere og jeg har planlagt økninger i diverse øvelser så jeg er veldig spent. For vil man bli bedre og sterkere må man konstant pushe seg selv. Jeg er topp motivert og jeg føler at livet smiler nå. Det har vært en periode som har vært litt tung det siste halvåret pga jobbsituasjon og pendlingen blandt annet. Men nå er jeg utrolig glad og ting løsner. Det føles nydelig! Keep pushing forward, for selvom det kan være tunge perioder så kommer man seg alltid gjennom de. Uansett hvor vanskelig de kan virke. Nå gleder jeg meg til hva som venter og jeg er klar for alle utfordringer som bli kastet min vei. Det føles hvertfall slik! 

Jeg har fått heeelt dilla på nutramino proteinbars forresten! GUD så gode de er. Kokkosen er insane, den smaker bounty. M-m! Du får kjøpt de HER! (jeg kjøpte mine med helt egne penger på gymmen, ikke spons. Hihi)

Det er så mye som skjer fremover nå som jeg gleder meg til å dele med dere! Jeg håper dere storkoste dere i helgen og er klare for ny uke! Tusen takk for at dere er med på morroa fininger og takk for alle lykke til hilsningene på forrige innlegg! 

Har dere noen mål for 2017?
 

I dag skjer det!!

 • 27.01.2017 kl. 13:17

//Sponset Innhold//

Å HERREGUD!!! Ja, nå er dagen her. Jeg setter straks nesa mot Oslo for min første skoledag! Jeg har ganske sommerfugler i magen for det er ikke bare bare å starte på skolen som 28 år gammel. Offfh! Liker ikke så si det der så høyt egentlig, men hey.. It is what it is. Er ikke noen ungdom lenger. Hehe. Men noen ganger så føles det litt vanskeligere å hoppe inn i slike situasjoner når man er litt eldre. Jeg oppfører meg jo ikke som en gammel tante, heller tvert imot. Så jeg skal ærlig innrømme at jeg har en liten frykt inni meg. For jeg er veldig utadvent, har masse energi og er en glisende gladbombe (okei, jeg har selvfølgelig dårlige dager også) men jeg kan nok virke litt fjollete. Jeg byr på meg selv og liker å få folk rundt meg til å le. Og jeg er jo litt redd for at jeg kan være "litt mye" til tider. Men jeg skjønner jo at jeg ikke kan være alle sin "cup of tea", men still.. Jeg er jo ikke helt apekatt med en gang, men etterhvert som jeg blir kjent med folk slipper jeg løs villdyret. Haha! Neida, men det er en skummel følelse og begynne i en klasse med så mye forskjellige mennesker. Trening er jo såpass bredt også, så selvom målet vårt er felles er utgangspunktene våre og interessene våre for trening forskjellige. Noen er kanskje løpere, andre kommer fra idrett, noen er kanskje styrkeløftere osv. Så det blir spennende å se om jeg har noe til felles med klassekameratene mine når det kommer til fitnessbiten. 

Det jeg også synes er litt vanskelig er at bikinifitness blir ofte snakket ned på og latterliggjort fordi mange mener det er en anoreksia sport og jentene ikke har muskler osv. Så jeg er jo litt småbekymret for om jeg får noe slengt i trynet i den rettningen. Avheningig av hvor frempå folk er. Jeg er jo faktisk litt enig i akkurat dette med bikinifitness og jeg synes det er mange av de jentene som ikke har noe på en scene å gjøre mht at de bare er utsulta skjelletter, men det er ikke noe jeg får kontrollert, så hvorfor skrike høyt om det. Jeg vet hvertfall at jeg har verdens beste coach i ryggen og jeg er i det beste fitness teamet ever. 

Jeg er også små bekymret for om noen har sett meg på instagram og gjort seg opp en mening om meg der. For jeg kan virke som en hjernedød bimbo ut ifra bildene mine kanskje, men jeg er så mye mer enn det for å si det mildt. Jeg har alltid fått slengt i trynet at folk har trodd at jeg har vært "sånn og sånn", men så ender det opp med at de sier at jeg absolutt ikke var som de trodde og at jeg faktisk var hyggelig. Haha.. Har jeg resting bitchface hele tiden kanskje uten at jeg tenker på det? Jeg prøver å si til meg selv at hvis det er tilfelle så får de kanskje en positiv overraskelse. 

Jeg er bekymret for om jeg har hjernekapasitet nok til å lære alt dette jeg skal igjennom for det er så intensivt og jeg har 100 andre ting som surrer i hodet mitt fra før om dagen så jeg håper jeg klarer å holde fokuset der det skal for å gjennomføre dette studie med glans. Nå hørtes jeg hvertfall ut som en hjernedød bimbo "jeg er bekymret for om jeg har hjernekapasitet nok" Haha, årets kommentar! Men dere skjønner kanskje hva jeg mener. 

Men jeg er så motivert til å gjøre dette bra og målene mine det kommende året er soleklare! Og de SKAL gjennomføres. Jeg har og har hatt mange drømmer, alle ble nådd i 2016 så nå er det på tide og ace´e målene for 2017. Det føles så godt å være "på riktig" vei her i livet og jeg er klar for å dra til meg så mye informasjon som mulig og kunskap slik at jeg kan bli best i det jeg driver med. Jeg er så klar for å lære og lære bort. Jeg gleder meg så masse til å dele med dere alt jeg lærer og tonse ut masse treningsmotivasjon og inspirasjon. 

Jeg håper dere blir med meg i 2017 mot målene mine, slik dere var i 2016! Dere har vært tidenes heiagjeng og det er helt fantastisk hva dere har gjort for meg motivasjonsmessig her og på instagram. Fy søren! Tusen takk babes´a mine! Wish me luck♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Antrekk fra xlife.no - Topp HER! // Shorts HER!

//Sponset Innhold//

Nå går det i 100!

 • 25.01.2017 kl. 22:26

//Sponset Innhold//

Denne uken har det vært så mye å gjøre over alt så jeg har løpt gjennom dagene føler jeg. Bare på jobb i dag på senteret gikk jeg over 22000 skritt. Det er drøyt. Og da har jeg bare vært inne i butikken, med unntak av 2 kaffekjøp. Hehe.. Uten kaffe hadde jeg faktisk dødd tror jeg. Stryki rett med. Også har jeg jo over 1 times kjøring hjem og når jeg har jobbet litt overtid i tillegg er det ikke mye igjen av kvelden når jeg slutter 17-18 tiden ++. Så hjem og spise og sitte med strongbody planer og mails til jentene mine♥ Og det ELSKER jeg jo, så det er bare kos♥ Problemet mitt er virkelig den lange pendle veien som spiser opp over 2 timer av hverdagen min. Det er 2 timer jeg kunne brukt på trening for eksempel. Det er 2 timer jeg sitter på ræva i bilen og huekjører meg selv med alt jeg kunne gjort! Det er så lite effektivt da. Men jeg er avhengig av den jobben på Hamar. Men jeg kjenner jeg blir deppa av å tenke på hvor mye tid jeg mister hver dag. Jeg lever bare en gang og vil ikke sitte så mye i bilen da :P

Siden denne uken har vært på busy har jeg rett og slett valgt å ta noen hviledager fra trening som restitusjon. For nå har jeg trent et hardt og tungt program i 9-10 uker hvis jeg ikke tar feil, så det er bare bra for kroppen med litt ekstra restitusjon nå :) Det er hvertfall det jeg forteller samvittigheten min når den plager meg med at jeg burde komme meg på trening. For man føler jo at musklene visner vekk ved noen fridager, men det som faktisk kan skje er at man kommer tilbake sterkere fordi man er fullt restituert og musklene har reparert seg etter mnd med "skade". For man river jo opp muskelfibre når man trener og disse trenger restitusjon for å bygge seg sterkere og større♥

Jeg gruer meg helt sykt til å starte på skolen på Fredag. Det er skole Fredag, lørdag og søndag i 10 helger frem mot Juni. Jeg har så mange tanker og følelser som svinger i meg! Tenk om folk ikke liker meg, tenk om jeg føler meg utenfor, tenk om noen har sett meg på insta og synes jeg er en tosk. Haha, man vet jo aldri og alle disse tankene surrer oppi hodet mitt hele tiden. Det er ikke bare bare å skulle begynne på skolen når man er 28 år! Jeg skal utdype disse følelsene litt i et eget innlegg før helgen♥ 

Men hold ut! Jeg skal ikke glemme bloggingen, jeg har masse å vise dere, men jeg har bare vært fullpakka denne uken. Håper dagene deres har vært supre og at dere er i full gang med treningsuken og nailer målene deres en etter en♥ Nå skal jeg fortsette med mat og treningsplaner litt til før det er kveldsmat og senga! 

Puss puss♥

Jakke HER! // Tights HER!  (Begge to på supertilbud)

//Sponset Innhold//

TUSEN takk!

 • 23.01.2017 kl. 22:02

Tusen takk for at dere er dere! Rett og slett! Det er en ubeskrivelig god følelse jeg får når jeg får slike tilbakemeldinger som jeg fikk på gårsdagens innlegg. For det er litt tøft å skulle dele slike ting. Alle har jo lyst til å være så forbanna perfekte og feilfrie hele tiden og det er et litt tungt skritt å ta når det kommer til å bryte litt ut av den perfekte A4 boblen. Jeg har aldri hatt noe behov for å være perfekt for det vet jeg at jeg ikke er, men jeg har aldri likt å se på meg selv som svak eller la andre tro at jeg er det. Derfor har jeg alltid puttet på en fasade som om jeg er litt "unbreakable" når jeg egentlig ikke er det. Jeg har alltid vært litt tøff i trynet rett og slett. Og det å faktisk slippe guarden ned og vise både kjente og ukjente at man har utfordringer og man kommer gjennom det føles skummelt, men når jeg får så fine tilbakemeldinger på dere som har vært der med meg gjennom denne fitness reisen for eksempel så føles det utrolig bra. Og at jeg i tillegg kan hjelpe andre med å se at selvom ting føles helt jævli og man er på bunn, så kommer man seg opp igjen og det er uendelig hvor man kan ende opp. Alle sliter, alle har det vondt, alle har hatt kjærlighetssorg og alle har feilet. Men det betyr ikke at vi gir opp forde. Det betyr bare at man må ta så hardt tak i seg selv og gjøre hva man kan for å finne tilbake til seg selv og få gnisten tilbake. Og alle har den gnisten, det handler bare om å grave dypt nok. For ikke F om man legger seg ned og gir opp. Når jeg startet denne bloggen så var aldri min intensjon å bli noen glansbilde blogger med perfekte bilder og perfekt liv. Det er bare ikke meg. Jeg ville vise mine utfordringer ved å blant annet gå gjennom fitnessdietten og tanker, følelser om det å stå på scenen. Jeg ville vise dere hvem jeg var (via snapchat for eksempel, DØR av dagens da!) For selvom jeg kan virke "sånn og sånn" på instagram for eksempel så er det mer bak meg enn bare rumpebilder. og videoer av rumpeøvelser. Haha.. 

Tusen takk for at dere har vært her for meg gjennom min lille reise og jeg gleder meg masse til tiden fremover for det er så mye spennende som skjer!  Til helgen starter jeg på skolen og jeg har masse tanker og følelser om det. Deler i et innlegg i løpet av uken! For det er faktisk drit skummelt å begynne på skolen som 28 år gammel. Jeeez, jeg begynner å dra på nå. Hihi.. Også skal jeg på fotoshoot om 3 uker. DET gruer jeg meg hvertfall til. Hvertfall siden jeg har badet i sjokolade siden Oktober. Haha♥ #Livet ... Gotta love it! 

Dagen i dag har gått sinnsykt fort siden jeg ikke var hjemme fra jobb før 18:30 og jeg har et lass med mails å svare på, så dagens beinøkt utsettes til i morgen. Nå skal jeg fortsette å svare på ukesrapportene til jentene mine. De er så flinke og jeg er så STOLT av de! Fy søren så mye viljestyrke de har ♥ Det er så gøy å være med på deres treningsreise♥ Sammen er vi dynamite♥ Nyt kvelden bestegjengen min! 

Mwah!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Personlig - Treningen min og litt fortid. Før/Etter bilder..

 • 22.01.2017 kl. 18:30

//Sponset Innhold//

For litt over 2 år siden skjedde det noe i livet mitt som gjorde meg til den jeg er i dag. Jeg var forlovet, men ble byttet ut med ei annen og plutselig var alt jeg trodde var trygt og godt revet fra meg og livet mitt ble snudd på hodet. Det var som et mareritt jeg håpet jeg skulle våkne fra. Aldri før har jeg vært så langt nede og så deprimert. Jeg ville ikke leve lenger og alt falt i grus. Jeg hadde gjort meg så avhengig av dette mennesket at livet uten han virket helt meningsløst. Og da mener jeg mentalt avhengig. Jeg isolerte meg helt fra verden. Jeg spiste ikke på 2 uker og raste ned i vekt. For første gang ever hadde jeg thigh gap, kunne se ribbeina mine godt og kragebeinet og skuldrene mine poppet ut. Jeg så ut som et skjellett i forhold til hva jeg var vant til. Det eneste jeg overlevde på var nikotin og pepsi max. IKKE BRA! 


Halloween fest. Her var jeg veldig tynn. Det er kanskje ikke så lett å se, men se så stort hodet mitt er i forhold til skuldrene for eksempel.
Smiler utad og har det helt jævli innvendig.

Etterhvert måtte jeg komme meg ut av min egen depresjon og ut av mitt eget hode og etter oppfordring av ei venninne som hjalp meg gjennom den tunge tiden og var der for meg gjennom hele forholdet startet jeg å trene. Hun sa "Tren for å tvinge hodet ditt til å tenke på noe annet" og det funka! Jeg begynte å gå lange turer ute med favoritt musikken min på ørene og ble med på body pump gruppetimene til mamma. Jogget til og med. Det var min reddning. Når jeg var på trening så unnslapp jeg mine egne destruktive tanker om hvorfor jeg ikke var bra nok, hva som var galt med meg, hva jeg hadde gjort galt, hvorfor jeg fortjente det osv" Dette gikk på repeat hvis jeg ikke okkuperte min egne hjerne med noe annet. Jeg fikk ikke sove på natten fordi jeg lå og hatet meg selv fordi det tross alt var meg det var noe galt med. Jeg gledet meg til trening hver dag for da fikk jeg "fri". 

Så ble jeg mer og mer tøff å turte å trene styrke inne på styrkerommet. Men jeg skal ærlig si at det gikk noen mnd før jeg turte det. Jeg hadde jo aldri trent før i hele mitt liv! Så jeg følte meg absolutt ikke hjemme der! Sånn i det hele tatt! Men jeg måtte bare tvinge meg ut av komfortsonen fordi det var jo dette jeg ville og det hadde blitt min nye interesse og livstil. Kim var STOR hjelp for meg da. Han har jo trent hele livet så han hjalp meg masse med øvelser, teknikk osv. Jeg trente ikke noe typisk jenteøvelser. Det var ikke noe strikkøvelser eller kabeløvelser for rumpa nei, jeg trente tunge baseøvelser og det gjorde jeg lenge. En stor mestringsfølelse å løfte markløft og militærpress blant annet. Kim og jeg er barndomsvenner så vi startet og snakke om alt og ingenting også ble det etter en stund oss to. Så han har vært en viktig del av min treningsreise. 

Jeg er så sinnsykt glad for at jeg får lov til å motivere og coache andre jenter (og gutter) der ute og vit at jeg forstår hvordan det føles "å starte", men jeg lover dere. Hvis dere først kommer i gang er det den beste avgjørelsen dere noen gang kan ta! Man vokser så mye på det som person og man blir selvstendig og føler seg sterk både mentalt og fysisk. Den jenta jeg var på de gamle bildene er en jente jeg ikke unner noen å være. Det er det tyngste jeg noen gang har fått igjennom og mye av det sitter fortsatt igjen inni meg. Arr som aldri blir borte, men jeg er en helt annen nå. En målrettet, sterk og uavhengig jente som ikke lar seg kødde med lenger. En jente jeg nå respekterer og er glad i. En jente jeg nå tar vare på og som jeg prioriterer. Trening har gitt meg selvtilliten tilbake og nå føler jeg at jeg kan mestre hva enn som blir kastet i min vei. 

Det er både gøy og litt vondt å se tilbake på bilder, for det glemmer jeg ofte å gjøre mht treningsprogresjon fordi jeg ikke liker å minnes på den tiden, men det gir meg en viss styrke også. For hvis jeg overlevde det der så overlever jeg alt. Det er slik det føles! Trening er den beste lykkepillen som finnes og man burde absolutt unne seg den lykken. Og husk at hvis du vil komme igang med treningen selv så kan du maile meg på christine@strongbody.no om du er interessert i coaching fra meg. Ikke vær redd for å ta skrittet i riktig retning. Du kan vokse så sinnsykt på det. Det har hvertfall jeg gjort♥ Sjekk ut dette innlegget HER for å se før/etter bilder av jenter som har blitt coachet♥

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS 


Denne måtte jeg ha hjelp for å løfte opp BTW. Haha.. 


Tank top HER! // Tights HER!  - Nå på 40%
Genser HER! // Tights UTSOLGT // Sko URBAN
//Sponset Innhold//

20.01.2017

 • 20.01.2017 kl. 21:07

Titter bare kjapt innom for å ønske dere en superduper god helg♥ Her har det gått i et hele dag med jobb, så en knallgod overkroppsøkt, en rask tur i butikken og nå blir det straks tandoori chicken til middag med nan brød! Mmm! Etter middagen skal jeg jobbe litt med strongbody planer så blir det filmkos med Kim♥ Skulle virkelig ønske døgnet hadde flere timer♥ Vil bare jobbe jobbe jobbe! Men det er viktig å ta litt vare på de rundt seg også da :)

Jeg skulle forresten ønske jeg kunne filmet, tatt masse bilder og snappet fra gymmen i dag, og det trodde jeg kom til å gå siden det er fredagsettermiddag/kveld, men det var STAPPFULLT! Og siden jeg trener i en militærleir på gymmen der hvor Kim jobber og jeg nesten alltid er den eneste jenta når jeg trener så sparer jeg meg for selfies osv. Det er greit hvis det er et par stykker der, men når alle stasjoner er opptatt og det står flere sammen og hjelper hverandre løfte hardcore tungt, da vil ikke jeg fly rundt der som en fjåsete blogg kjærring. Hihi, håper dere skjønner! Må vise gutta respekt på gymmen dems :)

Nyyyyyr Fredagen babes! ♥

 

En Uplanlagt Hviledag

 • 19.01.2017 kl. 20:33

//Sponset Innhold//

I dag har jeg sittet med kosthold og treningsplaner hele dagen og det har vært så kos. Jeg elsker virkelig å lage disse planene og tilbakemeldingene jeg får av jentene mine gir meg så mye motivasjon, stolthet og glede. Jeg føler meg litt som en proud mommy når jeg får disse tilbakemeldingene. De jobber knallhardt mot målene sine, blir sterkere, utvikler seg og de elsker det. For en gjeng♥ Den største gleden jeg kan få er den gleden jeg får av å hjelpe andre eller bidra til at andre lykkes! Så jeg kunne ikke bedt om bedre team å være en del av enn strongbody♥ Husk at du ikke må nøle om du er nysgjerrig på coaching. Send meg gjerne mail på christine@strongbody.no ♥ Det er aldri for sent og komme i gang!

Jeg velger å utsette min egen treningsøkt i dag siden jeg har sittet med planene og jeg ern så mensentryne at jeg nesten dør. Jeg har alltid vært sykt plaget med smerter når jeg har uken min og jeg kjenner det blir deilig å ikke trene bein i dag ja. For det verker fra hoftene å ned. Føles som om beina mine skal dette av. Men kjenner jeg kroppen godt nok så er jeg klar for en HEFTIG beinøkt på Lørdag og overkroppsøkt i morgen ;) Hehe.. Det blir en egenkomponert bein/rumpe økt på Lørdag så jeg deler den selvsagt med dere om den blir like god som de jeg har delt tidligere. Noe jeg absolutt vil tro den blir♥ Håper dere har hatt en fin dag. Snart er det helg dere♥

→ Titt innom instagram for en KILLER mageøvelse♥ 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Antrekk fra xlife.no - Adidas Topp HER! // Adidas Thights HER! // Sko URBAN

//Sponset Innhold//

Gårsdagens Helvette!

 • 18.01.2017 kl. 19:44

//Sponset Innhold//

Gårsdagens beinøkt var en skikkelig tøff en. Den var tung og brutal. Jeg klarte å øke knebøy til 64 kg - 5 sett med 8 reps pr sett! Og det føles GODT! Det er første gang jeg er over 60 tallet i arbeidsvekt og det har jeg brukt over 1 år på! Så ikke fortvil om du føler ting går tregt. Hihi, noen ting tar lenger tid enn andre og knebøy er min erkefiende, bare ALDRI gi opp! NEVER! Failure is not an option. Så jeg føler pågangsmotet mitt har vært der og da er det ekstra gøy når det endelig løsner og ting går riktig vei. Jeg klarte også å øke i bulgarsk utfall til 30 kg og rumensk markløft 80 kg. Og etter det døde jeg litt. Det så dere kanskje på snap? Jeg fikk helt panikk etter det siste settet med rumensk markløft. Jeg måtte sette meg ned og jeg fikk seriøst ikke puste ordentlig pga jeg hyperventilerte som f. Og det har skjedd noen ganger før når jeg drar på skikkelig på beindagene. Det skjedde spesielt før når jeg kjørte knebøy med 15 repetisjoner. Det går jo fint. Jeg må bare sette meg ned og virkelig gå inn i meg selv og fokusere på å puste ordentlig og slappe av så går det over. Jeg har jo astma så det kan jo være noe som gjør pusten lite samarbeidsvillig noen ganger...Jeg har nå trent bodyfitness progammet i 8 uker allerede, shit så fort tiden går! HELT VILT! Jeg tenker jeg fortsetter med det til progresjonen stopper eller kroppen slutter å samarbeide for jeg liker det veldig godt selvom det er et veldig tungt program♥ Jeg liker godt å trene tungt som fy og det er faktisk det man må gjøre når man vil bygge muskler. Et riktig sammensatt treningsprogram med de beste øvelsene for mine mål og ulike måter og utfordre musklene på♥ Nå skal jeg straks skifte for å gjøre meg klar til ukens første overkroppsøkt. Jeg har fått mensen fra helvette for å si det rett ut og har så vondt i magen at jeg har lyst til å grine. Proppet meg mer paracet og håper det hjelper med litt tung løfting. Hihi.. Jeg gleder meg til økten hvertfall! Jeg har blitt så glad i å trene overkropp. Kanskje fordi jeg endelig ser progresjon på biceps. Noe som skjer sånn 1 gang i året. Haha.. 

Sjekk ut instagram litt senere for en treningsvideo fra i går! Avsluttet beinøkten med en skikkelig syrete jævel i smithmaskinen dere burde teste ;) Hihi.. Hoodien jeg har på videoen er forresten HER!  Håper dere har hatt en super dag vakringene♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Antrekk fra xlife.no = Tights HER! // TankTop HER! // Jakke HER! // Adidas Sneakers fra URBAN//Sponset Innhold// 

Bikini Fitness Igjen? - Pluss og Minus

 • 17.01.2017 kl. 16:51

//Sponset Innhold//

Kommer jeg til å stille i bikinifitness igjen..? Det er så mange pro´s & con´s på akkurat det spørsmålet der, men jeg kjenner innvendig at JA! Til høsten er det game on igjen mest sansynlig! Grunnen til at jeg ikke valgte å stille allerede i vår er fordi jeg personlig synes det er ALT for kort tid å forbedre fysikken på pluss at det blir fort kort mellom dietter. Jeg vil gi kroppen min lenger til på å bygge seg opp igjen og ha gode treningsøkter med masse energi som også vil gi meg en bedre pakke på scenen til høsten. For jeg kunne jo hoppet på en diett nå og vært klar til våren, men det vil jeg ikke utsette kroppen min for. Stakkars Kim trenger lenger pause fra diett bitchen også. Huff! 

Pro´s med bikinifitness: 

 • Mestringsfølelse å nå mål
 • Gøy og jobbe mot mål
 • Sulten på å gjøre det bra (hvertfall bedre enn forrige gangs 4 plass i NM)
 • Teambuilding med fitnessteamet og coach
 • Stemningen backstage på selve dagen var magisk
 • Alle forberedelsene med å velge bikini og farge, hår og sminke
 • Morsom prosess å gå på diett for å se hva som skjer med kroppen og se det man faktisk jobber for
 • Veldig gøy å ha vært i en slik form
 • En opplevelse for livet
 • Lærerikt
 • Mental utfordring like mye som fysisk

Con´s med bikinifitness

 • Sykt selvopptatt, med fokus på kropp og detaljer innen fitness som andre driter i
 • Humørsvingninger pga diett - Manisk som faen!
 • Ikke like lett å være sosial med venner pga kosthold så jeg følte jeg etterhvert unngikk sosiale sammenhenger
 • Usunt i lengden for kropp og sinn
 • Lite energi i hverdagen
 • Dårlig kvalitet på treningsøktene jo nærmere konkurranse man kommer pga diett
 • Bygger ikke godt med muskler frem mot konkurransen
 • Man blir blind på egen vekt og ser ikke hvor smal man er og fortsetter og bli
 • Veldig vanskelig med kosthold etter en slik streng diett. Spiste jo bare dritt i en mnd etterpå
 • Dyrt som faen! Bare bikinien min kostet jo 6000, noe som er høl i huet! Men det må man jo ha da.. Hehe
 • Man får litt rart kroppsyn etter diett som tar litt tid å venne seg til

Jeg føler at det er så mye gøy som gjør at jeg har lyst til å kjøre på en runde til. Jeg føler meg liksom ikke helt ferdig med drømmen om en god plassering etter NM. Den 4 plassen er litt bitter, selvom jeg kun var debutant så er jeg SÅ forbanna for at jeg lot meg stresse opp som F under finalen og kanskje det ødela for en pallplass. Den tanken slipper liksom ikke. Så jeg er sulten på hevn! Hehe.. Et års forbedring med knallhard trening, kunskap og som gjør at jeg ikke føler meg like noob der kan kanskje gi meg bedre plassering? Hvem vet, men jeg er hvertfall keen på å finne ut av det. 

Det skal også sies jenter! Hvis dere drømmer om bikinifitness så vit at du skal være sinnsykt sterk psykisk! Det er ikke for allt. Det er ikke bare kropp kropp kropp, mye skjer inni hodet og man skal være sterk for å klare å overbevise seg om at visse tanker ikke er sunne eller bra, for jeg kunne si til meg selv bare 3 uker etter konkurranse "Åh, nei, nå har jeg lagt på meg for mye" og ikke føle meg vel. Men jeg VET jo at det bare er BS, men når man blir vant til å være shredda så blir man sinnsykt fort vant til den formen, men det er ingen sunn form å være i så man MÅ gå opp i vekt og ikke alle takler det like godt og det er lett å utvikle spiseforstyrrelser. Og er det noe jeg IKKE fronter så er det hverken spiseforstyrrelser eller spisevegring! Mat er GLEDE! Husk for guds skyld det. Mat må du ha for å bygge muskler og ha energi i hverdagen♥

Nå skal jeg jobbe litt videre med kosthold og treningsplaner så blir det ukens første legday senere i kveld. Oh yes! Husk at du kan sende meg mail på christine@strongbody.no om du er nysgjerrig på hvor min coaching coaching kan ta deg♥ Nyt Tirsdagen videre vakringer!

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS 

SportsBh HER! // Tights HER! 

Her var jeg super shredda og det var vel kanskje 1 mnd til konkurranse? Veldig lite energi på trening og kroppen var veldig sliten.

//Sponset Innhold//

Hverdagslige Valg

 • 16.01.2017 kl. 19:49

//Sponset Innhold//

Det er Mandag, ukens første dag og jeg håper dagen din har vært fin. Gjennom denne dagen har du tatt en del valg. Enten det er hvordan du tenker, hva du skal spise, eller hvordan du skal møte verden. Har du tatt de riktige valgene for denne Mandagen? Har du valgt å ha en god start på uken? Vi er jo sjef for egen lykke og ved å ta små valg i hverdagen vil du kunne skape din egen lykke ganske enkelt.

Når du stod opp i dag hva la du vekt på? Hvor jævli det er å stå opp om morgnen og at du hater livet  (sånn frem til du våkner ordentlig hvertfall, som for meg er etter x antall kopper kaffe) Eller valgte du å titte ut av vinduet og se solen på vei opp og tenkte at "Mandag, BRING IT ON!" med et sultent smil. Det er der det starter! Og jeg sier ikke at hvis du er litt hatsk det første kvarteret du våkner at hele dagen er ødelagt, det er fortsatt nok igjen av dagen å snu humøret på ;) Du skal så spise frokost. Du har igjen valg. Skal du spise litt av godterirestene fra helgen og skippe frokost selvom du vet du får dårlig samvittighet fordi du allerede høvla over godisbollen både fredag, lørdag og søndag og du vil ha en litt sunnere livstil. Eller skal du spise en god sunn frokost som gir deg masse energi og næring som kroppen din vil ha godt av utover i din travle hverdag? Så skal du ut og møte verden. Det er trafikk på vei til jobb, en som er ute og øvelseskjører og du velger å bli gretten og jævli. Så når du kommer på jobb er du drit irritert pga den "idioten" i trafikken og drar med deg en svart sky av dårlig stemning rundt dine kollegaer som påvirker de uten at du kanskje tenker over det en gang. Eller skal du tenke "Åh, stakkars. Jeg husker den følelsen. Det var så stress å øvelseskjøre, jeg trenger jo ikke å ligge oppi ræva på´n og stresse han eller henne ennå mer. Vi har alle vært der" Så er du ferdig på jobb og skal handle middag. Du er sliten og orker ikke tenke på noe annet enn en grandis du kan kaste inn i ovnen så du rasker med deg den, igjen med den dårlige samvittigheten smått hengende over hodet ditt fordi du vet du kanskje burde spist noe litt sunnere. Eller skulle du kanskje tenkt ut litt tidligere på dagen en rask og sunn middag som ikke er så alt for komplisert. Etter du har spist grandisen så vet du at du burde kommet deg på trening, men etter mye om og men bestemmer du deg for å ikke dra fordi du er så sliten og har hatt en drittdag, du startet jo dagen med godteri og den idioten i trafikken forpestet jo humøret ditt og ikke var middagen noe sunn heller. Nei, fy, siden dette har vært tidenes drittdag så kan jeg likesågodt spise opp resten av den godteskåla også! Eller du kunne ha kommet deg over dørstokkmila, tenkt at uansett hva som har skjedd tidligere på dagen skal du nå trene og får en enorm godfølelse av det som gjør dagen litt mindre crap og godisen du spiste til frokost og den usunne middagen føles ikke så ille å hengende på skuldrene og du legger deg for kvelden glad fordi du kom deg på trening ikke sur fordi du har hatt en drittdag.

Hva velger du å være? Er du optimisten eller pesimisten? Jeg sier ikke at jeg alltid er optimisten, for jeg kan våkne på morgnen å frese med klørne ute. Hehe, men jeg prøver å være bevist på hva slags valg jeg tar gjennom dagen for å skape min egen lykke og gjøre ting bra for meg selv og de rundt meg for den saks skyld. For mye av hverdagen vår er bassert på hvordan vi tenker og oppfører oss. Hva slags adferd vi har og hvordan vi velger å møte dagen og menneskene rundt oss. Og husk at hvis du har hatt en drittdag frem til du kommer på jobb, så er det ikke for sent å gjøre noe med det. DU bestemmer når DU er ferdig med å være stressa, sur, forbanna osv. Det minuttet du faktisk innser at det ikke er noe problem og at det var teit å bli fly forbanna på en stakkars ungdom som øvelseskjørte er det minuttet du har selvinnsikt nok til å skjønne at du selv overreagerte og det ikke er noen grunn til å la det ødelegge dagen. Du har valget til å bli glad igjen og fokusere på de gode tingene rundt deg og ting du gleder deg til resten av dagen, som for eksempel en god sunn middag etterfulgt av en kanon treningsøkt! 

I stedet for å bli forbanna for at du må ut med hunden i regnet, gled deg heller til å komme inn igjen♥ Skjønner dere hva jeg mener? Vær litt bevist på hvordan du tenker og hvordan det påvirker resten av dagen og de rundt deg, plutselig får du noen aha opplevelser♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Adidas Jakke HER! // Tights fra xlife.no (utsolgt, men finnes i andre farger som lilla, kongeblå og rosa♥) // Sneakers Olivias Verden (Gamle)

//Sponset Innhold//

Rumpeøkt 2.0

 • 15.01.2017 kl. 12:27

//Sponset Innhold//

Hadde TIDENES bein / rumpeøkt i går babes! Gud som det hjelper å spise ekstra mat for å ha energi og styrke på gymmen! Den var nesten lik som den jeg kjørte forrige helg, men med noen små endringer! Hvis ikke det blir bootygains nå så vet ikke jeg altså! Mistenker jeg kommer til å bli lettere ødelagt de kommende dagene, det blir jeg alltid når jeg kjører nye vrier. Det blir spennende med legday på mandag igjen. Hihi! Ah, denne livstilen alså! ELSKER DET! Det er ingen følelse som slår den godfølelsen man får av en god treningsøkt. Learn to love the pain sier jeg bare ;) 

↓ Good Mornings m/ Strikk ↓

Gårsdagens økt så slik ut: 

 • Curtsy lunges - 4 x 10 pr bein (eller vanlige bakover utfall om curtsy blir vanskelig)
   
 • Good Mornings m strikk - 4 x 10 
  - Supersettes med kickback m/ strikk over knærne - 25 reps pr bein. Dette supersettet ligger på snapchat og instastory!

   
 • Pull Through - 5 x 15 
   
 • En arms sumo markløft m/ hantel 4 x 15. (Da legger du en kettlebell eller hantel på gulvet rett under rumpa, bena dine skal være veldig brede så setter du deg ned med rumpa for å plukke opp hantelen/kettlebellen, bytt arm for hver runde så du ikke sliter ut den ene armen og husk å stramme kjernen og vær rett i ryggen. Denne brenner som F på innside lår og rumpe!
   
 • Etbeins beinpress 4 x 12 pr bein (ELSKER DENNE!) 
   
 • En skikkelig rumpefinisher som brant rumpa mi ihjæl! Video på IG!

Ha fokus på korte pauser! Dette skal være intens og du skal ha full fokus på god muskelkontakt og du skal kjenne ræva brenner♥ Hihi..

Happy humping fininger♥

Instagram HER!
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS 
 

Tights HER! // Hoodie HER! // Tank Top HER!  // Sneakers URBAN//Sponset Innhold//

Treningsoutfit On Fleek

 • 14.01.2017 kl. 19:21

//Sponset Innhold//

ELSK på dagens treningsantrekk! Herregud så fint! Jeg er egentlig ikke så veldig blå av meg, men dette antrekket var ON FLEEK! Antrekket er selvsagt fra xlife.no . Topp, hoodie og tights fra Adidas, sportsbh fra Reebok og sko fra Nike♥ Denne komboen! Og alt er så mykt og deilig. Dette er også perfekt som hverdags antrekk hvis man er av den sporty typen♥ Og det beste er at det koster ikke uforskammet mye heller. Jeg hadde en knallbra rumpe/beinøkt i dag som jeg skal dele med dere i morgen♥ Nå er det hjemmelaget pizza som skal lages og en banankake som venter på meg! M-M! Følg med på snap: CHRISUNIVERS 

Nyt Lørdagskvelden babes´a mine!

Tights HER! // Hoodie HER! // Tank Top HER!  // SportsBh HER! // Sko URBAN


Tights HER! // Hoodie HER! // Tank Top HER!  // SportsBh HER! // Sneakers URBAN

//Sponset Innhold//

Favoritt Tights og Nye Sneakers

 • 13.01.2017 kl. 19:38

Jeg må bare dele sko kuppene jeg tok med meg hjem i går :D Im in LOVE! Nå trenger jeg virkelig at våren kommer asap! Hihi.. Jeg hadde jo et gavekort på URBAN siden jeg fikk en sykt fin vinrød hettgenser av Kim til jul, men jeg trodde det var unisex/dame modell, men det var herre og da så den helt merkelig ut på meg så måtte desverre bytte den inn. (Den vinrøde hoodien jeg snappet før jul) Så hvis noen vil tipse meg om en fresh vinrød hoodie skrik ut! Jeg har jo masse gensere i herremodell, men den jeg fikk var sykt brei i passformen så jeg måtte bytte den inn i disse bebisene..

Men det gjorde jo ingenting når jeg fant disse skoparene. Altså.. JEG DØR! Også var de på 50% i tillegg♥ Jeg elsker når jeg slipper å betale fullpris for noe, jeg er en skikkelig kupp jeger. Så det ble lykkedag når disse var i min størrelse. Du finner skoene på URBAN♥ Og hvor godt passer ikke disse skoene inn med den nyeste delen av treningsgarderoben min da! Se garderobenyhetene HER! 

Jeg må også tipse dere! Det er et spørsmål som går igjen og det er "Hvilken Tights Er Din Favoritt", Jeg har jo mange, men som veldig mange av dere allerede vet er det denne fra craft som virkelig er best på stretch og mykhet. Den heter seamless touch og er så fantastisk myk og deilig samtidig som at den sitter så sinnsykt bra på. Det er den tightsen jeg føler meg mest vel i selvom det bare er en kjedelig sort tights. Dette er en tights ALLE burde ha i sin treningsgarderobe for den er så basic og passer til alle topper og sko. Og nå kjører xlife.no 30% på ALT fra craft og det er nå dere burde kuppe den ;)  Gensern er også fra craft♥ Se det fulle utvalget fra craft HER! 

Nå skal kvelden nytes videre, det ble faktisk ingen bein/rumpeøkt i dag, den kjøres i morgen, men jeg fikk gått en totimers tur og når jeg kom tilbake holdt jeg på å fryse ihjæl så nå ligger jeg under pleddet med kari traa fra topp til tå og drikker te♥ Kim har vært borte hele uken pga jobb så nå er han endelig hjemme igjen og vi kan kose oss. Så i stedet for gymmen blir det fredag 13 med skrekkfilm kveld. Det er vel lov når jeg har vært så flink hele uken ;) 4/5 styrkeøkter gjennomført og jeg gleder meg til i morgen. Hihi.. Nå er det taco tid! ♥ Nyyyyyt kvelden vakre sjeler!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Craft Tights HER! // Craft Genser HER! 


Og nei, jeg har ikke hår i rumpa som stikker ut av rumpa mi gjennom tightsen. Har rettet håret så da ligger det igjen typ en katt på gulvet når jeg er ferdig og dette skjer etter jeg har sittet på gulvet og tatt bilder. Haha.. #Life
//Sponset Innhold//

Kasein Banan Pannekaker

 • 13.01.2017 kl. 14:05

//Sponset Innhold//

I går kveld etter trening lagde jeg noen sykt gode pannekaker som dere sikkert så på snap og jeg lovte jo å dele om de ble gode. Og OM de ble da! M-m.. Jeg er jo som sagt matlei. Så da prøver jeg iherdig å finne noen gode alternativer til det jeg er super lei. Så når jeg egentlig stod å vrei meg på kjøkkenet i går og ikke visste om jeg gadd å lage disse herlighetene tok jeg meg selv i nakkeskinnet. "Det tar hvada, maks 15 min å lage, skjerpings" Så da ble det pannekaker og det var jeg greit glad for når jeg kastet de innpå et kvarter senere ;)

Oppskrift:

 • 1 Scoop kasein protein pulver - Jeg brukte DENNE! og det smakte kjempe godt!
 • 2 ss Havremel/Havregryn
 • 1 ss mager kesam
 • 1 eggehvitte
 • 1/2 moden banan (moses til grøt)
 • 1/2 ts bakepulver
 • Et lite dryss kanel
 • 1 dl vann ca (til så får en passe tykk pannekakerøre)

Bland de tørre ingrediensene med de våte og la stå i 5 minutter så røren sveller litt. Mulig du kan ha i 1-2 ss vann etter den har stått litt :) Smelt en ts smør og ha i røren, rør godt og stek på middels varme. Ferdig på 1-2-3. Håper det smaker babes! Og husk at hvis du ikke har kasein kan du bruke vanlig protein. 

Jeg er så gira på at jeg endelig har bestilt meg casein og at det faktisk smakte godt for det er viktig! WOH! Kasein har en litt anderledes opptakstid enn for eksempel whey (myse) protein. Kasein er perfekt å spise som kveldsmåltid enten du lager pannekaker, blander det inn i havregryn eller tar en shake. Man kan også blande den med vann og sette den kald for å få en proteinpudding aktig mousse fordi det er tykkere enn vanlig whey protein. Det gir også fyldigere pannekaker av den grunn. Men hovedgrunnen til å spise kssein protein på kvelden er fordi det tar lenger tid for det å jobbe seg inn i muskulaturen. Det gir en forlenget effekt ved at det sendes proteiner til muskulaturen over lengre tid. Noe som er perfekt på natten♥ Så yey til gains mens jeg sover! Hihi.. 

Etterpå tenkte jeg å vise dere de freshe sneakars´ene jeg dro med meg hjem i går så titt innom litt senere også. Shiiiit jeg er så fornøyd! Også var de på 50% å og hva er vel bedre enn det♥ Dagen i dag har gått med på å shine leiligheten og jobbe med mat og treningsplaner, nå skal jeg straks gjøre meg klar til en liten gåtur før det er ukens siste beinøkt med fokus rumpe! Jeg har fått så sykt gode tilbakemeldinger på denne økten HER! Så mulig jeg kjører den i dag. Jeg har egentlig noen tanker om en annen heftig økt, så vi får se. Rumpepump blir det hvertfall ;) 

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Nyt fredagen babes og ikke glem 5 viktige daglige påminnelser du må si til deg selv hver morgen! Don´t let anybody steal your glow!♥

//Sponset Innhold//      

Trening og Kosthold

 • 12.01.2017 kl. 19:43

//Sponset Innhold//

Jeg får så sinnsykt mange mail på akkurat dette med trening og kosthold. "Hvor mye skal jeg spise for å få resultater, hva skal jeg spise, hvor ofte skal jeg trene osv." Og det er faktisk ingen fasitt på det. Alle er forskjellige og alle kropper reagerer forskjellig på trening og kosthold. Alder, høyde, vekt, gener, hverdagsaktivitet utenom trening, jobbsituasjon osv. Alt dette har en innvirkning på hvordan kroppen din reagerer på trening og mat. Så når jeg får mails så er det ikke bare bare å skulle svare på alt alltid, for det er så omfattende. Det er mye informasjon jeg må ha av dere for å kunne virkelig sette meg inn i deres trening, progress og resultater. 

Men jeg har jo selvsagt noen tips og triks jeg kan dele med dere♥ 

Først vil jeg bare si at jeg ikke teller kaloriene mine lenger. Jeg gjorde det før NM i oktober når jeg var på diett og før det. Men nå har jeg fått et litt annet syn på mat. Nå spiser jeg når jeg føler for det. Kroppen min er veldig rutinert på maten at det er enkelt for meg å få i meg mat når det trengs. Jeg synes det er mer fornuftig. Og jeg spiser godt nå. Jeg gidder ikke være hysterisk på det. Og JA, jeg har blitt vesentlig rundere i kantene. Hihi.. Skal få tatt noen bilder jeg så dere ser forskjell. Som jeg har nevnt så er det et lite minibulkeprosjekt for at jeg skal bygge bra med muskler frem mot neste konkurranse. For man bygger optimalt med muskler når man spiser litt mer enn det man forbruker hver dag. Jeg ofrer lett shredda mage med six pack for å bygge optimalt med muskler. Det er jo derfor jeg trener. Men her er folk forskjellige også :) 

Mange spør hvor mye protein de skal ha i seg i løpet av en dag og det er som sagt individuelt. Men det jeg liker å ha som en slags hovedregel for meg selv er at jeg skal ha 4 måltider pr dag med høyt proteininnhold. Det betyr IKKE at jeg kun spiser proteiner, men 4 av mine måltider er næringsrike på den måten at det er rikelig med protein i tillegg til karbohydrater og fett. Utenom disse 4 måltidene spiser jeg mellommåltider. Det kan være frukt, druer, riskaker, nøtter. Altså.. Ting jeg går og småspiser på sånn innimellom de større måltidene :) Sjokolade også! Haha!

Husk at kroppen trenger karbohydrater for å vokse, ikke bare proteiner. Karbohydrater er kroppens energikilde og vi trenger de for å fungere. Uten karbohydrater så fungerer faktisk ikke hjernen heller. Sånn helt seriøst. Hvis du vil oppnå godt med resultater på gymmen så nytter det ikke å BARE spise proteiner. 

Gode proteinkilder: Kjøtt, kylling/kalkun, svin, fisk, scampi, kalkunbacon, kjøttpålegg, mager kesam, cottage cheese, skyr, melk, ost, egg, proteinpulver osv.

Gode karbohydratkilder: Potet/søtpotet, pasta, byggryn/ris, brød, havregryn, grønnsaker, frukt, bær, bønner, riskaker, speltlomper osv.

Gode fettkilder: Laks/Fisk, nøtter, avokado, ost/brunost, peanøttsmør/nøttesmør, kokkos/kokkosolje, egg (plomme), linfrøolje osv. 

Alt dette skal man ha i seg i fornuftige mengder hver dag avhengig av hva slags mål man har. Om det er vektnedgang, vektoppgang, muskelbygging osv :) Og det er ikke alltid like lett å vite hvor mye av hva eller hvor ofte man skal spise. Et viktig budskap fra meg til dere her er: SPIS MAT! Hehe.. Og ikke vær redd for karbohydrater vær så snill. Jeg får så mange mails av jenter som har trent og trent i opp til et år uten å få resultater og det er IKKE bra. På et år skal man få fantastiske resultater med riktig trening og mat. Virkelig. Jeg får bare ikke sagt det nok. Husk at trening er 30% og mat er 70% når det kommer til resultater på trening! NO JOKE! 

Og jeg skjønner at det ikke er lett i et hav av forskjellige meninger om mat og kosthold. Ditt er farlig, datt er farlig, ditt går du opp i vekt av, datt er kreftfremkallende. Jesus christ så mye BS info det er å finne rundt omkring, og det som er mest skummelt med det er at unge jenter sitter og tar dette inn og tror det er en slags fasit. At potet og brød blir man tjukk av, melk er kreftfremkallende og liknende. Da blir jeg så trist! Jeg vil ikke være med å fremme matfrykt eller et anstrengt forhold til mat. Mat er energi og mat er godt!♥ Spis fornuftig i ukedagene og unn deg litt ekstra kos i helgene, vi er bare mennesker♥

Og husk at hvis du vil ha en mat og treningsplan tilpasset DEG og DINE mål så send meg mail på christine@strongbody.no for mer informasjon♥  (Delbetaling er nå mulig)

Nå må jeg skifte å komme meg på gymmen! Det er overkropp i dag med Ida og jeg gleder meg så SYKT mye! :D #TreningsGlede all the way♥ Må bare klare å finne ut av hva jeg skal ha på meg først. Hihi..

Let´s get strong babes!♥ 

Instagram HER!
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

Antrekk fra - www.xlife.no - Tank top HER! // Tights HER! (nå på 40% til 359,-)//Sponset Innhold//

Gymbuddy som gir deg energi..

 • 11.01.2017 kl. 20:22

Ahhh, den uken her har vært så BRA hittils! Alle ukens økter er gjennomført og min gode vennine Ida skal ha mye av den æren, for denne uken har jeg liksom vært i litt sånn "Tar det i morgen" humør. Ække så farlig liksom. Så når mandagen kom hadde jeg jo gitt meg selv en ekstra hviledag pga stølhet, men Ida dro meg ut av sofaen og jeg hadde jo en HELL of a legday. Gårsdagen kom og vi kjørte overkropp sammen, og i dag hadde jeg også tenkt til å snike meg unna. Haha.. Tenkte jeg skulle utsette dagens beinøkt til i morgen siden jeg måtte levere bilen på verktsted osv. Ida sender melding og jeg ender opp på gymmen. Haha.. Så TAKK Ida, for at du har dratt meg litt ut av mitt gode sofaskinn denne uken, for fy så deilig det er å ha gjennomført 3 av 5 økter denne uken :D Dagens beinøkt var også helt SUPER og jeg økte i sumomarkløft, beinpress og leg curl. Woho! Jeg har så sykt gode økter om dagen og jeg storkoser meg på trening! Håper det nye året har startet slik for dere også. Og håper det varer for evig. Hihi.. 

Og denne uken kan jeg virkelig si at den gode stemningen på treningen med Ida har gitt så mye treningsglede. For vi er effektive og målrettet begge to, men det er så bra humor og stemning mellom settene. Også pusher vi hverandre og spotter hverandre på tunge øvelser. Skikkelig radarpar. Og av og til er det godt og ha noen som kan pushe deg, tvinge deg til å øke, litt sånn intern venninne konkurranse! Vi får hverandre til å pushe det lille ekstra og vips så er vi sterkere enn vi tror. Som Ida sier: "Your Vibe Attracts Your Tribe" Heng rundt mennesker som gir deg positiv energi! Det gir deg så masse. Smil, le og skap god stemning i hverdagen enten det er på trening eller ellers. 

Har dere en gymbuddy som får deg til å gi det lille ekstra?  

Nyt kvelden babes! Jeg har nettopp trøkt i meg en giga stor tandori chicken på senteret. Haha.. Varetelling så jobber til ganske sent. Da blir det litt ekstra lunsj kos♥

Spring Fling - New In

 • 10.01.2017 kl. 12:51

//Sponset Innhold//

Nå som våren forhåpentligvis er på vei snart så har jeg bestilt en haug av freshe styles fra www.xlife.no ♥Jeg er jo veldig basic sånn mesteparten av tiden, men så kan jeg kline til en mønstrete tights her og der, eller komplimentere med litt armygrønt, vinrødt eller rosa innimellom for å få det litt mer fargerikt. Men jeg DØDE når jeg gikk inn på X-Life etter jul nå og så hvor mye fint det var for våren 17. MY GOD jeg gikk bananas og jeg deler jo selvsagt favorittene mine med dere. Og det som er gull er jo at toppene kan fint brukes med en slitt denim shorts mot sommeren, eller jeans, skjørt whatever. Basic is key!

Og ja, jeg er X-Life ambassadør, en super stolt en å♥ Så dette er sponset, men jeg velger ut alt selv så dette er noe jeg selv ville kjøpt uansett♥ Jeg føler det er STOR forskjell på det å være sponset med valgfrihet enn å få noe man ikke egentlig synes er fresht som man MÅ vise frem BARE fordi man har fått det. Nono.. Sånn er ikke jeg. Du ser ikke meg vise frem noe jeg ikke selv digger♥ Dere kjenner meg vel såpass nå♥ Dere kan lese et eget litt sarkastisk innlegg om hva jeg synes om #spons HER! Hihi.. Dette har jeg bestilt nå and i loves it!♥ Dette bare lyser Christine! Og jeg er rimelig sikker på at det ikke bare er jeg som døøøør av disse styles♥ 
 


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! // 5. HER! // 6. HER!


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! 

Hva synes dere? Jeg blir hvertfall sykt motivert til å komme meg på gymmen! Nytt gymtøy = Topp motivasjon♥ Og er dere klare for våren babes? I know i am! 

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

//Sponset Innhold//

Tropisk mandag!

 • 09.01.2017 kl. 20:02

Jeg er så sinnsykt matlei nå at jeg nesten spyr. Jeg som er matvraket over alle matvrak har faktisk ikke lyst på noenting. Og da mener jeg virkelig ingenting. Ikke noe usunt en gang. Jeg bare er så lei av å konstant spise da. Haha. Det høres kanskje rart ut, men når man trener såpass mye så skal man jo spise godt for å få optimale resultater med muskelbyggingen. Så mat er en stor del av hverdagen min. Sunn mat! Og før var jeg veldig på det å lage masse sunne alternativer og koste meg på kjøkkenet, men nå.. NEH! Giddalaus som fy! Jeg grøsser av tanken på at jeg må starte med middag snart bare fordi jeg ikke har lyst på og det er veldig kjedelig å stå å lage.

Så nå har jeg gjort tiltak for å få matgleden tilbake igjen. Jeg kan jo ikke være sånn her i evig tid, jeg må gjøre en forandring for å få gløden tilbake igjen. Et av tiltakene er at jeg har fått en aldri så liten smoothie obsession. Det er sååå godt og så næringsrikt. Det er jo bare å mose sammen alt man vil ha av næringstoffer og smaker også er det fiks ferdig på veldig kort tid og det er jo helt fantastisk godt. Så jeg laget en tropisk variant i dag som smakte HELT sinnsykt digg! Her er det pina colada feels all over da ;) Selvom det kanskje ikke ser slik ut på fargen. Hihi.. Men den smaker skikkelig ananas og da var det perfekt med kokkos på toppen.

Ingredienser du trenger for å lage denne er: 

 • 2/3 Smoothie blanding tropisk (Jeg brukte den fra rema 1000 m/ grønnkål, ananas, mango og banan
 • 2/3 av en stor boks mager kesam
 • 2-3 SS Zeroh saft med ananas smak
 • 2 Dråper stevia vaniljesøtning
 • Banan
 • Kiwi
 • Kokkosrasp

Tin smoothieblandingen litt i mikroen så den er enklere å mikse med stavmikser sammen med kesam, saft og søtning. Pga grønnkålen blir smoothien helt grønn og det ser sykt ut, men bare vent til dere smaker. Topp med ønsket topping. Jeg synes det passet veldig bra med kokkos, banan og kiwi. Hvertfall kokkos! Skikkelig pina colada smak altså. Mmmm.. Og Supersunn! Masse vitaminer, proteiner og karbohydrater. Samt litt fett fra kokkosflakene. Perfekt kombo! Funker som frokost, lunsj, kvelds og etter trening når du trenger påfyll med proteiner og karbohydrater. 

I dag har vært en ganske slow dag egentlig og jeg hadde bestemt meg fra morgenen av å ha en hviledag og jobbe med strongbody planer fordi jeg er så hysterisk støl i bakside lår og rumpe fra Lørdagsøkta at jeg nesten ler meg ihjæl. Herregud! Sånn er det når man kjører et nytt opplegg. For jeg følger jo et body fitness program nå som går over 4 dager. 2 beindager og 2 overkroppsdager, men siden jeg liker å trene 5 dager i uken så har jeg gitt meg selv en tredje beinøkt med fokus på rumpe. Haha, og jeg som hater å trene bein. Yey me! Highfiver meg selv for den. #NOT Men joda, det er jo bein og rumpe jeg vil gro mest av alt så da må jeg legge inn innsatsen akkurat der. Så da får jeg lide meg gjennom beinøktene mine. Jeg er jo selvfølgelig sykt lykkelig og fornøyd når de er gjennomført og eneste grunnen til at jeg ikke digger å trene bein er rett og slett fordi det er så forbanna tungt og vondt. Så det er bare tull fra min side. Hihi.. 

MEN.. Så får jeg sms fra Ida som er en supergod venninne av meg her på Rena. Hun spurte om jeg skulle være med å trene. Og jeg var litt sånn slow i starten. "Naaah.. Tror jeg står over, Er så støl at jeg orker ikke leve", og hun sier "come ooon" så jeg spør hvor langt hun har kommet i økta og hun har nettopp startet på knebøy. Og før jeg vet ordet av det så hadde jeg skiftet og var på vei til gymmen. WHAT THE HELL!? Ida overtalte meg! Og jeg var sååå forberedt på en kjip beinøkt siden ræva mi var helt gåen støl, men veit dere.. 

Den beinøkten jeg hadde i dag var den beste på lenge! Med økning i både knebøy, bulgarske utfall og strake markløft. Det var et heseblesende maraton fra ende til annen og YEY for det! Jeg trodde ikke det skulle være mulig what so ever, men OM jeg er glad for at Ida reiv meg ut av mitt gode skinn her i sofaen og ukens første beinøkt er gjennomført. Så denne økten dedikeres til Ida. Uten deg hadde jeg fortsatt ligget klistra på sofaen. Hihi.. What are friends for sier bare jeg♥

Og husk at om du er nysgjerrig på coaching så send meg mail på christine@strongbody.no (Les mer i eget innlegg HER! hvis du ikke har fått det med deg♥) Nå må jeg ha noe middag før jeg dør her jeg sitter. Bah.. Får håper denne matleie perioden går fort over♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Hoodie fra URBAN 

 

Jeg deler en killer rumpeøkt!

 • 08.01.2017 kl. 16:59

//Sponset Innhold// 

God Søndag fineste folket! Shit, i går hadde jeg en heftig bein/rumpeøkt som ble laget litt sånn på tampen. Det eneste jeg tenkte på var at rumpe og bakside lår skulle myrdes. Hehe.. Så da kjørte jeg noen favoritter og gjorde øvelser jeg vet jeg får super kontakt med rumpemuskelen samtidig som jeg kjørte et par supersett for å virkelig få en burn. Økten var DRIT bra og en perfekt kombinasjon av øvelser etter min smak. For her får du virkelig kjørt deg og musklene pumper! Jeg ble så svett at fy!

Gårsdagens beinøkt / rumpeøkt så slik ut: 

-Curtsy Lunges - 4 x 10 pr bein (video HER!)
 

- Good mornings - 4 x 10 med strikk rett over knærne (Video kommer på IG i løpet av kvelden) 
+ Supersettes med kickback m/ strikk - 20 reps pr bein mellom hvert sett med good mornings (null pause rett fra den ene øvelsen til den andre)

 

- Pull through 5 x 15 
 

- Goblet squats 4 x 15 (øvelsenr 2 i video HER!)
+ Supersettes med knebøy med kroppsvekt og strikk over knærne 15 reps

 

- Etbeins beinpress 4 x 12 (video HER! + på snap
 

- Hip thrust med pump på toppen (video ligger på snap) som finisher 4 x 15

Jeg gjorde de 2 siste øvelsene omvendt, men til dere anbefaler jeg denne rekkefølgen. Kjør maks 1 1/2 minutts pause mellom setterne (bortsett fra supersettee der man går direkte fra den ene øvelsen til den andre) Denne økten var helt sinnsykt god og jeg var helt kake i bei/rumpe etterpå. Helt utmattet i musklene og jeg ble bare stivere og stivere etter økten var ferdig. Herregud er det mulig! Det blir spennende å se hvordan morgendagens knebøy skal gå, eller om jeg trenger en hviledag ekstra.

Etbeins beinpress:
Good Mornings:

Good mornings er en super god øvelse for bakside lår, rumpe og nedre rygg. Man må også jobbe sinnsykt med mage/kjerne for å holde stangen stabil. Her starter du som om du skal ta knebøy, men du bøyer deg fremover til ryggen er rett ca. Dytt rumpa bakover og når du skal opp igjen så push rumpa under overkroppen eksplosivt (raskt). Det strekker godt på bakside lår og du skal kjenne det river! Men jeg ser på bildet her at jeg gjør en liten feil. For du skal se mer ned i gulvet for å ha en nøytral nakke og forlengelse av ryggraden. Nakken skal ikke overanstrenges :) Her lønner det seg å starte med en lettere vekt og heller jobbe med teknikk før man gyver på det tunge. 

Dere er hvertfall nødt til å teste denne økten! Den var bare HELT insane god og jeg lover deg rumpepump. Hehe.. Det ble en sen økt, men bedre sent enn aldri. Vi var vel ferdige rundt 21:30 og etter det dro vi hjem for en rask kattevask før vi dro til venneparet vi gymmet med og spiste taco og spilte et spill som heter ryktet går. Jeg holdt på å DØ av latter. FY så morsomt. Jesus christ! 

Jeg fikk mange spørsmål om tightsen jeg hadde på i går og jeg ser jo nå at den er utsolgt allerede! Er det mulig da? Den er hvertfall fra www.xlife.no selvsagt og nå har det kommet latterlig mye nytt og fresh som er vårens kolleksjon, og siden det er januar så blir ting SYKT fort utsolgt så ikke nøl hvis det er noe du sikler på. Jeg la inn en super ordre rett før helgen som jeg tenkte å dele med dere♥ GUD som jeg gleder meg til å få det! Hihi.. Nytt treningstøy = Motivasjon! Am i right? 

Nyt Søndagen videre flotteste gjengen! Her blir det jobbing med strongbody planer resten av kvelden♥ I love my job!♥ Og husk at du kan sende meg mail på christine@strongbody.no om du er nysgjerrig på coaching! Ikke nøl med å ta kontakt♥ Og ikke glem å skrik ut hvis dere tester ut økten! Sykt spent på om dere liker den ;) 

Instagram HER!
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

//Sponset Innhold//

Min Favoritt Skulderøvelse

 • 07.01.2017 kl. 13:37

//Sponset Innhold//

I et hav av øvelser og anbefalinger tenkte jeg å vise dere en øvelse som er min absolutt favoritt når det kommer til skuldre. For husk at når vi trener styrke så trener vi for å få symmetri og en velproposjonert kropp. Selvom vi synes det er mer gøy å trene rumpe for eksempel så må vi ikke glemme resten av kroppen. Og for å få en fin fysikk er skuldre en veldig viktig del å trene og denne øvelsen got you covered ;) Jeg snakker om intet mindre en selveste ArnoldPress. Jada, det høres brutalt ut, det gjør det, menneh.. Selvom vi er jenter så skal vi jaggu bli sterke vi også eller hva? Hehe.. Grunnen til at jeg liker denne så godt er fordi den utfordrer musklene på en litt annen måte enn vanlig skulderpress. Fordelen med å kjøre arnoldpress er at du får trent alle 3 skulder muskler. For ja.. det er ikke "bare" å trene skuldre. Du har front, siden og bak. Så det finner 3 forskjellige måter og angripe skulderen på og med arnoldpress så får du med alle 3. Så det er en veldig effektiv øvelse. 

Teknikk: Start posisjon er som i toppen av en biceps øvelse som dere ser på bilde 1, så åpner dere opp brystet og fører hantlene bakover som vist på bildet 2, så over til skulderpress. Jeg kjører den med 10 kg pr hånd - 4 sett med 10 repetisjoner. Men her er det viktig å prøve seg frem først og få en god teknikk før man gyver på drit tung, for dette er en øvelse man skal gjøe kontrollert :) Eksplosivt opp og sakte og kontrollert ned igjen. 

Se video under bildet!

INSTAGRAM VIDEO: 

BO7xD_lhVc6
 
Jeg anbefaler alle å teste denne øvelsen og putte den inn i overkroppsøkten sin for å få skuldergains. Hihi.. Og husk babes! Styrketrening gjør deg IKKE mandig! Jeg har trent superhardt i 2 år å og spist riktig hele veien. Jeg vil ikke kalle meg et mannemonster jeg. Så ikke vær redd for å tråkke inn på styrkerommet å ta litt plass. Med styrketrening kan du forme kroppen din på en helt unik måte, det gjør deg strammere og mestringsfølelsen er unik♥ Ja, det er kanskje litt kleint i starten når man er fersk, men det går over så fort du har en rutine. Og husk, ALLE har vært der. Jeg var så livredd for styrkerommet selv, og det gikk fort over. Ingen er noe bedre enn andre eller har noe mer rett på styrketreningsrommet. Og hvis du er sjenert og er litt redd for gymmen så skal jeg love deg at de som trener der er så opptatt av hva de selv holder på med at de enser ikke andre i mer enn et par sekunder ;) Ikke la din egen frykt hindre deg i å få resultatene du ønsker! Tørr å ta litt plass♥
 
I dag skal jeg få inn en aldri så liten selvkomponert rumpe/beinøkt og hvis den blir så bra som jeg tror så deler jeg den selvsagt med dere fellow sisters (& brothers?) etter det så blir det mer jobbing på strongbody planer som skal ut til noen gira jenter! Hihi.. Nyt Lørdagen fininger!♥ Jeg har også en insane nyhet å dele med dere, men jeg må vente bittelitt tror jeg! :D ÆÆH! #UtAvMinKomfortSone 
 
Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS
 
Digg tights med god stretch HER! (På tilbud til kun 359,-) // Tank top HER! // Adidas Sko og Adidas hoodie URBAN //Sponset Innhold//

Protein Iskrem

 • 06.01.2017 kl. 15:18

//Sponset Innhold//

Når søtsuget melder seg så er jeg nødt til å ha noe godt som føles og smaker litt usunt så ikke jeg angriper sjokoladen i skapet eller spiser et halv brød med nutella på. Og nå kjenner jeg at jeg er på en slags "avrusing" fra sukker og godteri etter julen så jeg tenkte å dele denne supre oppskriften med dere. Dette er en strongbody.no oppskrift og jeg brukte den spesielt mye i konkurranse oppkjøringen mot NM i høst. Den reddet meg mange ganger og den er så god og ikke minst næringsrik og sunn.

Denne oppskriften er kjempe enkel å lage og det eneste du trenger er:

 • Cottage Cheese
 • Mager kesam
 • Fryste bær du liker best
 • Søtning (Diverse typer fåes kjøpt HER!
 • Topping du liker best

Ha ca en halv pose ++ (smak til etterhvert) bær i en bolle og tin i mikroen til de kan mikses med stavikseren. Ha så 2 store spiseskjeer cottage cheese og mager kesam i bollen med bær, tilsett søtning (jeg bruker en god del vanilje stevia dråper siden bærene er såpass syrlige) og bruk stavmikseren til å få en smooth grøt av herlighet. M-m! I min skål er det en blanding av skogsbær og jordbær og som topping er det fryste blåbær som min søte lillesøster Angelica plukket i Trysil, kokkosrasp og hakkede mandler♥ Det er også veldig godt med banan på toppen, men var jeg tom for desverre.

Enkel, godt måltid med en fin blanding proteiner, fett og karbohydrater. Perfekt til å slukke søtsuget og funker som både frokost, lunsj og kvelds. Det er også et perfekt ettertreningsmåltid siden proteininnholdet er såpass høyt♥ 

I dag har jeg hatt tidenes lateste morgen. Hihi.. Det er så deilig å sove lenge og bare labbe rundt i koseklær med god samvittighet, for nå er det straks klart for ukens siste overkroppsøkt og det gleder jeg meg til. Denne uken har vært ganske tøff treningsmessig, men det er nok bare pga nyttårsfeiring, mye å gjøre på jobb og et par andre faktorer. Jeg har fått inn ukens økter og er fornøyd med det selvom beinøktene ikke ble som planlagt. Jeg satser og håper på at neste er energien på topp igjen. Det er sånn at motivasjon går i berg og dalbane noen ganger og det er så viktig å ikke la det ødelegge hele tankegangen, det er helt normalt og alle har det slik. Til og med en treningsnarkoman som meg selv. Hihi.. Nå får jeg kaste meg rundt og komme meg på gymmen! Regner med gymmen er relativt tom, så jeg skal prøve å få snappet litt ;)

God helg alle sammen♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 

Supermyk joggis fra reebok får du HER! // Sportsbh fra H&M

//Sponset Innhold//

Rumpeløft på 4 uker..

 • 05.01.2017 kl. 18:09

//Reklame For Egen Jobb//

Med riktig kostholds og treningsprogram er det sinnsykt mye som kan skje både på kort tid og langsiktig. Det er ingen tvil om at så lenge man har den "riktige oppskriften" så kan man komme akkurat dit man vil så lenge man legger ned arbeidet og har en målrettet plan. Ja, overskriften her er kanskje av den drøye typen for det høres jo kanskje helt crazy ut, men hvis dere titter på bildene under her så er 4 forskjellige jenter bevis for at MYE kan skje på kort tid med riktig oppskrift! Det første bildet er 6 mnd med målrettet plan mot bikinifitness og de resterende 3 bildene er det kun 4 uker som skiller fra bilde 1 og 2. Disse jentene hadde som mål og gå ned i fett % og stramme opp kroppen.

UREDIGERTE BILDER!Med kosthold og treningsplan fra strongbody vil du kunne ta treningen og resultatene dine til nye høyder. Det er du som bestemmer treningsmengden, avhengig av hva du har tid til og hvor avansert du har trent tidligere. Det er en styrkebasert treningsplan med valgfri cardio og matplanen er som en meny og super enkel å følge. Dvs du har X antall frokost, lunsj, mellommåltid og kveldsmat alternativer og middagen har du veldig stor valgfrihet på så lenge det er rent kjøtt og en viss mengde karbohydratkilde (potet, ris, pasta osv), og grønnsaker. Man "slipper å tenke" for alt du trenger står på planene for å oppnå de resultatene du ønsker. Har du matallergier eller det er visse matvarer du ikke liker tar vi selvsagt hensyn til det♥

Planene vi lager er ikke kun rettet mot de som for eksempel ønsker å stille i fitness. Vi skreddersyr planen til deg som vil bli sterkere, miste baby kiloene, gå ned i fett% generelt, bli litt mer fit eller til deg som vil starte med styrketrening uten å ha noen form for erfaring. Uansett hva slags mål du har så hjelper vi deg med å nå de. 

Matvarer jeg bruker når jeg lager matplaner er: Rene kjøttkilder, kjøttpålegg, grønnsaker, frukt, brød, egg, havregryn, propud, potet, ris, pasta, speltlomper, laks, fisk, ingredienser til proteinpannekaker, questbars, sukkerfritt syltetøy, puffet hvete/havre, diverse sauser og dressinger. Og masse annet nam! ♥ Rett og slett husmannskost :) Det er godt, variert, enkelt og noe hele familien kan spise. Dette er ingen kylling og brokkoli diett. NO! Masse god mat man kan være kreativ med.

Prisen for en coachingpakke med 4 uker oppfølging er 4500,- kr. Husk at delbetaling er mulig. Du kan betale helt ned i 205,- kr i mnd om du ønsker det :)

Ønsker du mer info om hvordan coachingen er lagt opp så send meg gjerne en mail på christine@strongbody.no . Så hva venter du på? Start nå! Vi lever bare en gang og da skal vi jaggu unne oss å føle oss tipp topp!♥ Er det noe dere skulle lure på er det bare å slenge igjen spørsmål i kommentarfeltet, men ikke nøl med å sende mail♥ Titt gjerne innom strongbody.no eller strongbody sin instagram eller facebook for mer før/etter bilder og annen info♥

Instagram: MINSTRONGBODY SIN
Facebook: MINSTRONGBODY SIN
Snapchat: CHRISUNIVERS

Også må jeg jo selvsagt slenge med min egen lille transformasjon igjen da. Det er lov til å være stolt av hvor langt man har kommet. Og alt er mulig! 

- A Goal Without A Plan, Is Just A Wish -//Reklame For Egen Jobb//
 

Cardio Tips og Motivasjon..

 • 04.01.2017 kl. 20:00

//Sponset Innhold//

Et av mine mål for 2017 er jo som sagt å jobbe med utholdenhet. Kondisen min. For jeg skal ikke legge skjul på at jeg ikke har prioritert cardio på alt for lenge siden, jeg har blitt så forelsket i styrketrening og resultatene det gir i form av muskelbygging. Og styrketrening kommer absolutt til å være min hovedpri, men jeg er faktisk sugen på å forbedre kondisen min, så jeg ikke høres ut som en pesende hund når pulsen stiger. Hehe.. For det gjør jeg virkelig. Blir blå i trynet og svett som gal. Også når jeg trener styrke. Jeg vil prøve å veksle litt på cardio´en for å holde det "gøy" og ikke gå lei. Og jeg kommer også til å kjøre eksplosiv kardio og ikke noe maraton løping. NOPE! Ingen langkjøring på denne frøkna. Rett og slett fordi det kan redusere noe av resultatene mine når det kommer til styrketreningen. Men noen av de forskjellige typene jeg vil kjøre og mine tips til dere er:

 1. Trappeløp i hoppbakken:
  A1: Om å gjøre og komme raskest opp til toppen også gå hurtig ned igjen. Bakken på Rena er insane lang så jeg dør virkelig på vei opp der og beina skjelver som FY. Vi snakker gangsperre i flere dager noen ganger. Blir spennende å se hvordan det går med beinøktene som fucker meg nok fra før. Vel vel.. Ingen har dødd av det før. Or have they?
  A2: Bruke kun den første (lange) trappen å spurte opp, småjogge ned igjen. Pause også pån igjen. Typ 8 runder for eksempel. 

   
 2. Prowler/Slede:
  Dette er utendørs og snøen må forsvinne før det kan skje, men jeg kjørte det litt i fjor og det var helvette på jord. Hehe.. Da fester jeg en slede/prowler rundt meg og løper alt jeg kan over kortsiden på en fotballbane(ca 20 sek). Hviler i 40 sekunder også spurter tilbake. 1 runde m/ pause skal vare i 1 minutt. Da skal jeg love deg pulsen sprenger ut av hodet ditt, men FY så effektivt. For eksempel 10 runder. Det høres lite ut med "bare" 10 runder.. Menneh.. Snakkes da ;)

   
 3. 4 x 4 intervall på mølle eller løpebane så fort våren kommer. Da løper du i 4 minutter så du når pulssone 4-5 også har du "pause" i 2 minutter. I "pausen" så skal du gå hurtig/jogge lett for at pulsen ikke skal gå under sone 3. Havner du for lavt på pulssonen i pausen så vil du ikke få nok tid i sone 4-5 siden det tar 1-2 minutter å komme seg dit når du løper. Dvs du får ikke det utbytte du skal ha av 4 x 4 intervaller. 

Når jeg trener cardio så kommer jeg til å trene en del etter pulssoner (les mer om pulsonene under). Jeg skal opp til sone 4-5 (dvs dø litt) og pulsen skal ikke lavere enn sone 3 for når den treffer sone 3 er pausen over og på´n igjen med full aktivitet! For å kontrollere det bruker jeg pulsklokke. Jeg har lenge hatt en jeg har brukt, men nå har jeg vært så innmari heldig! For denne pulsklokken fra TomTom dukket opp i postkassen min! Just in time for mitt lille kardio prosjekt 2017. Snakk om motivasjonsboost til tusen. Jeg gleder meg så til å teste den og jeg gruer meg til å se hvor "dårlig" kondisen faktisk er. Hehe.. 

PULSSONER OG EFFEKTER
SONE 1 Veldig lett 50-60%  - Veldig lett
 - Pratetempo
 - Godt for restitusjon
SONE 2 Lett 60%  - Føles lett
 - Lite belastning på muskulatur
 - Fettforbrennende
 - Bygger grunnnivå
SONE 3 Moderat 70-80 % - Føles komfortabelt
- Litt svetting, grei puls
 - God forbedring av utholdenhet 
 - Liten opphoping av melkesyre
SONE 4 Hardt 90%  - Tungt
 - Tretthet i muskulatur
 - Kortpustet
 -Forbedrer prestasjonsevne
 - Øker hjertets pumpekapasitet og musklenes evne til å utnytte oksygenet
SONE 5 Maksimal 90-100 %  - Veldig tungt
 - Andpusten
 - Følelse av utmattelse i muskulatur

 - Trener musklenes evne til å trene hardt uten tilstrekkelig oksygen 
 - Anaerobt (dvs mangel på oksygen og du får melkesyre)
 - Konkurransetrening

Det er ikke bare, bare. Hehe.. Men dette er en viktig del av å trene cardio og god informasjon og sitte på. Og med en pulsklokke vil du få all den infoen du trenger for å holde track på treningen din enten det er langkjøring, intervaller, gåtur eller styrketrening. Du vil vite hvor mye du forbrenner og til og med om du får kvalitetssøvn for restitusjon. Hell-O 2017 sier nå bare jeg. Det som er bra med denne klokken er at den tåler vann så du kan faktisk bade med den så den tracker svømming også om du svømmer for trening samt at du kan lagre opp til 3 GB musikk direkte inn på den. Genialt! Det er også en app hvor du ser din egen helseinfo samt kart for det er jo tross alt GPS på den også og annen morsom informasjon om aktivitetsnivået ditt. Mer info om GPS Pulsklokken fra TomTom HER! 

Så er vi klare for å løpe litt i 2017 nå da? I think so! YEY for et aktivt 2017 med masse god energi og deilig selvfølelse. Trening er den beste lykkepilla du får så hva venter du på? Bli med da vel♥ Og du? Husk at litt er bedre enn ingenting ;)

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS


//Sponset Innhold//

Ikke gi opp selvom økta er dritt!

 • 03.01.2017 kl. 23:03

Nå er det jo tross alt nytt år og nye muligheter! Vi har alle lyst til å forbedre oss og gjerne bli sunnere, sterkere og raskere. Noen vil også gjerne bli flinke til andre ting som å strikke og sy, men det har desverre jeg null peiling på så der kan jeg ikke bidra til stort, men noe jeg kan bidra med er treningsgleden. Og hva er egentlig treningsglede og hvordan får vi den? Vel.. Når man slutter å se på trening som en plikt så blir det straks mer gøy. For det er så stor forskjell på det å like trening og gjøre det fordi man føler man MÅ. I dag hadde jeg min første beinøkt i 2017 og vet dere hva? It kinda sucked. Jeg vet ikke hvorfor, jeg kan jo skylde på dårlig kosthold gjennom hele julen, alkoholen som føles som en evig hangover fra nyttårsaften osv, men jeg velger heller å ikke henge meg opp i det som gikk til helvette og tilpasse økten til en noe energifattig kropp. Og dermed så ble økten drit god alikevel og gjennomført med glans og en pumpende rumpe. Haha..

Jeg hadde jo tung knebøy på menyen i dag og det gikk overaskende greit, men jeg ble helt skakkjørt av det. Jeg trodde jeg skulle spy. No joke. Jeg drev og gulpa fra repetisjon 5 og opp til 8. Og ble drit kvalm. NOT COOL! Og det samme med bulgarske utfall. Jesus christ så forbanna jeg ble. Altså hva FAEN! Men.. Etter det så skjønte jeg at jeg kunne bare drite i neste øvelse som er tung som bly for jeg var sikker på jeg kom til å fysisk kaste opp av den. Så i stedet for å hate meg gjennom den økta og tvinge meg til øvelser som bydde meg direkte imot så forandret jeg på programmet mitt i stedet. Og vet dere hva? DET var lurt det. Hehe.. For da fikk jeg straks motet tilbake, selvom kvalmen var der ennå så ble det psykisk noe helt annet. Jeg gjorde noe jeg likte og noe som var "gøy" (les: morsomme øvelser, men pain som F) Jeg kjørte blant annet etbeins beinpress og trodde rumpa mi skulle dette av for den brenner godt! Jeg skal ta bilder av den så dere får se ordentlig for den må dere teste.

Øvelser jeg uplanlagt flettet inn i dagens beinøkt var:

 • Etbeins beinpress - 3 x 10 + 1 sett med 20 repetisjoner på slutten
 • Strakmark med hantler - 4 x 15
 • Kickback i kabel - 3 x 15
 • Bulgarsk utfall på gymskateboard (aner ikke hva det heter. Haha. Sjekk dagens treningsvideo på instagram så ser dere) Den var DRIT god som avsluttende øvelse.
 • Og en øvelse for kjerne, rumpe, hamstrings og bein jeg er litt usikker på hva heter, men også film på insta. Hihi.. 

 

Poenget mitt er vel egentlig dette. Ikke hat deg gjennom økt på økt bare fordi du tror at du kun kan gjøre akkurat det for å få resultatene du ønsker. Tørr å vike litt fra planen og test nye ting så blir det straks gøy igjen. For det er ikke noe fasitt svar på at du må gjøre den ene øvelsen for å få resultater, NEI! Trening er så sinnsykt bredt og man har et hav av muligheter. Så i stedet for å hate, finn et godt alternativ du synes er gøy/spennende så kanskje du får motet tilbake du også. Trening skal være gøy (les: gøy å hate, for tungt skal det være) Hvis du trenger inspo til øvelser du kan prøve så sjekk ut taggen min #ChristinesGymVideos ← Link! på instagram så er det masse gode treningsøvelser, spesielt til bein/rumpe for det er der mitt fokus ligger i min trening.

God natt vakringer! Håper dere har hatt en super start på 2017 så langt ;)

Instagram HER! 
Facebook HER!
Snapchat: CHRISUNIVERS

Klar for 2017..

 • 02.01.2017 kl. 20:00

Godt nyttår babes! Nå har jeg vært tidenes kjipeste blogger den siste uken og her kommer en liten oppdattering! Vi planla jo å reise til Kristiansand Fredag forrige uke, men så ble det veldig spontant til at vi dro med en gang jeg var ferdig på jobb på Torsdag. Vi tenkte at siden vi først skulle dra så langt at vi kunne dra en dag før så vi fikk litt bedre tid der nede. Så vi var i Kristiansand typ klokken 02 på natten. Men da fikk vi hele Fredagen sammen med E og I til å kose oss på. Og gjett om jeg koste meg. FY så koslig. Vi spiste en supergod frokost også dro vi på noe som heter escape room og det var så sinnsykt gøy. Det er litt sånn fangene på fortet aktig hvos man blir låst inn i et rom og må løse gåter og koder for å få nøkler til å komme seg videre. Google it. Det var sykt gøy! Vårt scenario var at vi var i kjelleren på et mentalsykehus hvor en lege hadde drept alle og nå var ute etter oss og vi hadde 1 time på å komme oss ut i live. JESUS så redd jeg var, men med teamwork og samarbeid løste vi alle gåtene og kom oss gjennom alle 4 rommene og til slutt ut med kun 9 minutter igjen på klokken. Det er noe av det mest skremmende morsomme jeg har gjort! Det finnes escape room i Oslo også til dere som vil teste ut. Etter det dro vi ut og spiste også handlet vi litt, så var det hjem og drikke noen glass med rødvin og spille "cards against humanity". Har dere spilt? Herreguuuuud så gøy. Jeg vant! Hihi.. 

På nyttårsaften så gikk hele dagen bort i skravling og kos før vi måtte rushe inn i dusjen og komme oss i middag. Herregud så fort tiden går. Det var kalkun og masse i glasset så nyttårsaften gikk unna for å si det mildt. Med både smil og tårer.. Jeg var så kaputt i går at fy. Det var ikke særlig gøy å sitte 6-7 timer i bil da altså. Jeg var i zombie modus! Rett og slett. Var hjemme rundt 21:30 i går og da tok det ikke lang tid før jeg sloknet. For så å panikkvåkne i dag i frykt av at jeg hadde forsovet meg. Haha! Det gikk heldigvis fint. Men den følelsen da. 

Så beklager dårlige oppdatteringer, men jeg ville virkelig utnytte tiden i Kristiansand når vi først var på besøk, men nå er det andre boller!

IM BACK ON TRACK! Og jeg er SYKT gira på å komme i gang med 2017. Jeg er SÅ glad for at Januar endelig er her for nå er det slutt på marsipangriser til lunsj og urutinerte treningsuker. Det skal bli så deilig å komme inn i hverdagsrutinene igjen for å bygge en sterkere kropp og ikke minst begynne på skolen. Jeg skrev jo tidligere noen tips til å realisere nyttårsforsetter og jeg har et par av de selv. 
 

 • Jeg vil jobbe for å få en bedre kondis: Jeg vil kjøre mer eksplosiv cardio som geriljacardio, intervaller, løping i hoppbakken, plyo osv. Jeg er IKKE noe cardio fan, men hei.. Noen ganger må man gjøre ting som ikke er mega gøy. Kanskje jeg kan lære seg å like det? 
   
 • Jeg vil ha en mer strukturert hverdag med mer oversikt: Jeg har skaffet meg en 7 sans for 2017 og der skal ALT skrives ned så jeg ikke glemmer det. Blogginnlegg, ideer, deadlines, planer, mål, timeplan, ukesplan, mail jeg må svare på osv. Jeg har MYE å holde styr på og jeg trenger  bedre oversikt og planlegging!
   
 • Jeg vil bli en bedre blogger: Jeg VET jeg kan bidra med masse treningsglede, tips og triks, men jeg er bare nødt til å fikse den "strukturerte" delen av meg først. Hehe.. Jeg må rett og slett ha en plan. Og bruke timene i døgnet effektivt. Jeg har ikke vært noe flink de siste mnd til å planlegge innleggene mine blant annet og har derfor falt litt av. Jeg er litt skuffet over meg selv akkurat der, men jeg er ikke superkvinnen og det har vært mye annet som har måtte prioriteres den siste tiden. Men nå er det nytt år med nye muligheter så nå vil jeg virkelig få timeplanen til å gå opp for det er jo så gøy!
   
 • Jeg vil prøve mer nye ting: Jeg vil utfordre meg selv på flere plan! Teste nye ting! Noe crossfit kanskje? Klatring? Whatever.. Bare litt ut av komfortsonen for å få flere erfaringer og gjøre noe gøy. Kom gjerne med forslag om det er noe jeg burde teste!

Jeg håper dere vil dele det kommende året med meg og tusen tusen takk for at dere har tittet innom hittils! ♥ Dere har motivert meg, vist meg medfølelse og heiet meg frem mot scenen og jeg hadde ikke klart det uten dere. For en positiv faktor dere har vært for meg. Det er helt sinnsykt hva en slik heiagjeng kan gjøre med pågangsmotet og hvor mye positivitet har å si for evnen til å gjennomføre mål. Jeg gleder meg MAKS til å knuse nye mål i 2017 og se hva jeg får til og hvor mye jeg kan få til i løpet av det kommende året. Er det noe jeg har lært i løpet av 2016 så er det at jeg får til det jeg vil så lenge jeg brenner for det!♥ 

→ Har dere noen nyttårsforsetter og er dere klare for 2017? 

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Slenger med bilder av min største bragd i løpet av 2016! 4 Plass i NM var helt sykt! 
Og hvis du har en fitnessdrøm eller vil komme i en bedre hverdagsform, bli raskere, sterkere eller litt mer fit. Send meg mail på christine@strongbody.no så skreddersyr jeg kosthold og treningsplan til deg og ditt mål! ♥Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no