hits

For mye bein..

 • 13.04.2018 kl. 15:55

Reklame | www.x-life.no

God fredag babes! Jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten update på treningsfronten, for det føler jeg det har blitt litt lite av det i det siste. Etter at jeg var i Oslo forrige helg på konkurranse så fikk jeg en "formsjekk" av Coach Line og Coach Gunnar. En formsjekk er rett og slett en tilbakemelding på fysikken sin. Alt fra muskelmasse, proposjoner, fett% osv. Alt egentlig. Jeg fikk beskjed om at jeg har "nok bein og rumpe" og det tenker jo jeg er superbra, men når det blir for mye bein og rumpe i forhold til overkropp så blir det uproposjonert når det kommer til fitness. Det er jo noe jeg driter i når det kommer til kroppen min om jeg ser bort ifra fitness. Jeg tenker jo at det ALDRI blir NOK bein og rumpe. Hehe.. 

Jeg har jo hatt lyst til å stille i Wellness Fitness neste vår. Jeg har jo alltid hatt fokus på å bygge bein og rumpe, men Wellness klassen er virkelig muskuløs der så jeg har hatt ENDA mer fokus svakhetene mine siden jeg stilte i fjor og jobbet ekstra med fremside lår. Det jeg har glemt litt er overkroppen for å si det sånn. Jeg har godt med skuldre, men armer og fremsiden er det ikke like mye. Det skal ikke være en hel del heller, men jeg må få opp volumet spesielt i armene så ikke de ser ut som fliser når jeg kommer i konkurranseform. 

Så nå må jeg legge inn mer fokus på overkroppen og jeg skal faktisk ofre en beinøkt i uken -SAY WHAT- for å få mer fokus der jeg har mangler. Jeg tror også at beina mine trenger en liten pause etter 3 år med 3 beinøkter i uken og jeg tror det kan være positivt å dele det opp til 2 beinøkter, Det blir ikke noe særlig mindre beintrening, men det blir fordelt på 2 dager fremfor 3 og dermed mer restitusjon mellom de harde øktene.

Jeg er dirt spent på å se hvordan det her blir for meg og hvordan kroppen kommer til å respondere ved å gjøre en slik endring. Jeg vil prøve det fremover for å se, så får jeg heller vurdere om jeg synes jeg har gjort en god nok forbedring for å føle at jeg kan stille i Wellness våren 2019. Jeg går ikke opp på den senen uten å ha det som skal til for å være en verdig deltaker. Det er sånn jeg føler på det. 
 

Sneakers HER! // Tights HER! // Genser HER! 

Ei litta formsjekk..

 • 14.01.2018 kl. 16:18

Jeg har jo lenge snakket om at jeg skal ta en formsjekk, men den siste tiden har jeg bare ikke likt å bli tatt bilde av eller ta bilde av meg selv. Men i dag tok jeg tak i meg sjæl og fikk det gjort. Det er jo ca et halv år siden jeg var i konkurranseform for min siste konkurranse i 2017 sesongen som var Arnold Classic i Barcelona. Jeg var veldig opptatt av at jeg skulle komme meg på en reverse diett og ikke gjøre samme feil som i 2016 når jeg var ferdig med konkurranse. Da var jeg ikke noe flink med kostholdet, spiste bare crap i tillegg til proteinene og den vanlige maten jeg skulle ha i meg for å få resultater på trening. Det skulle jeg IKKE gjøre denne gangen.

Weeeell.. Jeg kom hjem fra Barcelona og fra jeg landet ble det en tøff hverdag og komme tilbake til med Bestefar som gikk bort og en familie i sorg. Det siste jeg ville gjøre da var å tenke over hva jeg spiste og veie mat og fortsette på diett. For det er det en reverse diett er. Man plusser gradvis på kalorier fra konkurransedietten. Og jeg er en person som tyr til mat, kaker og godteri om jeg er lei meg, stressa, deppa, forbanna. Og egentlig glad. Jeg er et matvrak og når det var lett for meg å gi totalt F når jeg kom hjem fra Barcelona og ty til alt annet enn det jeg burde spise. Jeg gidder ikke dvele ved det nå for det er ikke noe jeg får gjort noe med. 

Jeg kom meg etterhvert back on track og da mener jeg typ 2-3 mnd etterpå. Da klarte jeg gradvis å kutte ut kaker, godis og fast food i ukedagene og spiste det kun i helger. Det vil si Fredag-Søndag. Hehe.. Men det var fremskritt. Nå de siste 2 mnd ca så har jeg klart å ha cheatday 1 dag i uken.. Noen ganger 2 og det er helt greit. For jeg trener 5 dager i uken og jobber ræva av meg på gymmen. Har jeg lyst på en bolle, ja da eter jeg faen meg en bolle. 

Men oppi det hele er det viktig for meg å ha en form jeg trives i. En kropp jeg føler meg fin i. Det er ingen spesiell vekt eller noe tall jeg higer etter. Det handler om følelsen jeg har i kroppen når jeg ser meg i speilet. Derfor kan jeg ikke spise sjokolade og fast food hver dag, for da er ikke jeg lykkelig. Ja, jeg er mega lykkelig "in the moment" når jeg sitter å fråtser i meg all slags digg, men den lykken er kortvarig. Jeg blir tung i kroppen, oppblåst og etterhvert så går jeg jo opp i vekt på en måte jeg ikke vil. Jeg vil jo gå opp i vekt når det kommer til muskelmasse, men det er begrenset hvor mye fett jeg ønsker å ha på kroppen min gjennom året. 

Jeg vil ha en sunn, velfungerende kropp som gir meg energi i hverdagen. Og jeg vil kunne kose meg med en kinodate med godis, ut på restaurant og en fest i ny og ne. Og der jeg er nå er min helårsform føler jeg. Ish.. Noen dager har jeg masse vann i kroppen og er oppblåst, og andre dager ser jeg strammere ut, men det har med hormoner og syklus å gjøre. Og hva jeg spiser har en del å si. Spiser jeg masse løk for eksempel så blir jeg sjukt oppblåst for jeg tåler faktisk ikke løk. Så kroppen er ulik hver dag. Og det er derfor jeg ikke anbefaler NOEN å veie seg hver dag. Det er det dummeste du gjør. Snakk om å mindfucke seg selv noe så sykt. Det er viktig å gi faen i den vekta noen ganger altså! 

Jeg kan ikke huske sist jeg veide meg så jeg vet ikke hva jeg veier nå og jeg bryr meg ikke om det heller. Jeg er 1,67 høy, trener styrke 5 dager i uken, ingen kondisjonstrening og jeg spiser ca 2000-2300 kalorier hver dag. Jeg spiser noen ganger fra Strongbody Planen min og noen ganger intuitivt. Noen ganger overspiser jeg og andre ganger ikke. Haha..

Det viktigste er å ha det bra innvendig. Og så lenge man har det bra i egen kropp er det samme om man veier 60 eller 90 kg♥ Jeg ser at det har skjedd en del med beina mine den siste tiden og det gir masse motivasjon til å fortsette å pushe på med treningen og jobbe mot målene mine! Jeg er SÅ klar for at det blir Mandag i morgen! 

Livet handler om mer enn synlige blodårer og deff!

 • 18.10.2017 kl. 16:44

Jeg skal være helt ærlig med dere når jeg sier at jeg har vært litt i limbo de siste ukene. Jeg har ikke vist helt hvordan jeg har hatt det og humøret har vært som en evig berg og dalbane. Den ene dagen har jeg følt meg bra og den neste har jeg følt meg som søppel.. Det er rett og slett fordi jeg falt ut av rutinene mine kostholds og treningsmessig.

Jeg har følt meg helt jævli slapp og ikke minst oppblåst fordi jeg har dyttet i meg så mye usunt og spist veldig lite sunt. Skuffet over meg selv for at jeg ikke klarte å komme inn i en reverse diett før nå 3 uker etter konk..

Men i går så fikk jeg en heftig AHA opplevelse... 

Jeg trente overkropp i går og midt i økten så var det som og hjernen min våknet litt for fy faen så digg det er å trene på kalorioverskudd. Det er så deilig å kjenne at kroppen orker å gi 110% og det er gøy å pushe til det lille ekstra. Det er jo det her jeg elsker!

Og i går så kjente jeg på følelsen av at det er faktisk betyr mer for meg å kunne trene med masse energi og bygge muskler fremfor å være helt skrapa, full av synlige muskler og ha minimal progresjon treningsmessig. Det var så deilig å ha all den energien og komme hjem på kvelden å spise et stort godt måltid så jeg vet jeg får utbytte av den gode økten!


Tank top HER! // Sneakers og tights fra www.x-life.no (utsolgt desverre)

Ja, selvfølgelig er det mega stas og gå gjennom en kokurransediett med tanke på at det skjer ting med kroppen hver dag omtrent og man klarer å komme i mål. Det er rart hvordan jeg har følt meg bedre trent når jeg har hatt lav fett% for da synes det liksom.. Alt jeg har jobbet for. Og det er det som er så lett å bli "fanget" i.. Den tankegangen. For jeg blir jo ikke bedre trent. Jeg vedlikeholder jo bare det jeg har bygget.

Jeg følte jeg fikk tilbake treningsgleden min i går og det føles freakin´awesome!! Det handler om så mye mer enn drit synlige magemuskler! Det handler om å ha den gleden til trening som gjør at jeg vil pushe seg hver økt, bli sterkere og virkelig utvikle seg både fysisk og mentalt.

Det at jeg kan kose meg med sjokkis og berlinerboller 4 dager på rad på hytta uten å ødelegge "formen" som det så fint heter når man er på konkdiett. Ta en fest eller gå ut å spise med venner uten å ha med matboks. Å ha et helt normalt liv med en sunn balanse i forhold til hva som får meg til å ha det bra i hverdagen. Og da går noen ganger magemusklene litt i dvale da.. Det er normalt FFS!

Og jeg ofrer litt synlige magemuskler for det. Jeg orker ikke kjempe den evige kampen med å "beholde formen" som mange gjør. Man blir så "forelsket" i den formen man får mot scenen at det nesten er skummelt. Man føler seg bare helt insane og det er vanskelig å beskrive eksakt hvordan man føler seg, men det er en god følelse kroppsmessig om jeg får si det. 

Jeg må nå stadig jobbe med hodet og faktisk minne meg selv på at jeg IKKE er tjukk. Ganske tragisk, men sånn er det etter man har vært i sceneform for man blir vant til tankegangen bak det å komme lavere og lavere i fett% så det blir normalen. Å gå tilbake da er ekstremt tøft og mange går på en skikkelig smell.

Men jeg jobber hver dag med å gi megselv litt "slack" og faktisk innse at livet handler ikke om blodårer og definisjoner. Noe av det viktigste i min hverdag er det å ha kvalitetstid på trening og det å kunne kose meg. Jeg vil ha en sunn balanse med rom for å kose meg.

Det handler om å trives, kose seg og nyte hver dag man har på denne jorda og ta ansvar for egne valg å stå for de. Jeg har fått treningsgleden tilbake og nå skal hodet jobbes på plass, for ikke faen om jeg skal tillate meg selv å slenge dritt til megsjæl i speilet bare fordi jeg er oppblåst fordi JEG selv har valgt å dytte 20 berlinerboller i trynet i løpet av 4 dager. Hehe.. Det får da være grenser for hvor dust jeg skal være mot megselv.

Livet skal nytes både med hard styrketrening, muskelbygging og berlinerboller!

Tidenes sjokkvekt!

 • 11.09.2017 kl. 13:47

Etter forrige uke´s cheat på dietten og en rimelig dritt feeling angående det fikk jeg meg en super overraskelse i dag. Jeg har mål meg for første gang på 3 uker og resultatene var sjokkerende! Jeg ble faktisk helt satt ut babes...

Grunnen til at det er så lenge siden jeg har veid og målt meg er fordi at jeg har vært redd for dårlige tall og at motivasjonen skal falle. For jeg vil heller se i speilet at ting skjer uke for uke og kjenne på kroppen at den strammes inn enn å være besatt av vekt og tall på et målebånd. Så jeg har en tendens til å kun veie og måle meg på dager jeg føler meg bra.

De dagene jeg føler at kroppen er i skikkelig god form da og hodet spiller på lag, måler jeg meg. Jeg kjenner det på magefølelsenog tar det veldig intuitivt. Det funker som faen for meg. For det er så lett å bli litt gal av denne sporten og jeg prøver hele tiden å finne mine egne måter å gjøre ting på som hjelper meg med å ikke miste det helt. 

Når jeg startet på diett i år så ble jeg anbefalt å vente til å stille til neste år fordi jeg ikke ville "rekke" å komme i sceneform fordi jeg hadde for mye fett på kroppen mht hvor mange uker jeg hadde å komme i konkurranseform på siden jeg startet for sent på diett. For ting skal være forsvarlig og man kan ikke regne med at kroppen spiller på lag hver uke heller, så man må ha god tid og rom for litt sakte fremgang også. Og når noen sier, "nei ikke gjør det du får det ikke til" så svarte jeg "jeg skal faen meg vise deg jeg"...

Men siden jeg da begynte ordentlig på diett har jeg vært litt småbesatt av å treffe den scenevekten jeg hadde i fjor ish + det jeg har bygget av muskler, og de gains´a ser man jo ikke før man står der 1 uke før. Haha.. Og jeg trodde jeg veide rundt 54 kg på scenen i fjor, men så fant jeg ut at jeg husket feil og kom på at det var 56 something kg. 

Og når jeg da for 3 uker siden veide 59,8 så ble det en liten tur i kjellern for å si det sånn! Det er mye høyere enn det jeg hadde håpet på å ha 4 uker før NM. OG nå som tiden nærmer seg og jeg hadde så oppblåst og dårlig form i Sandefjord pga sykdom har det gått enda mer innpå meg og jeg har begynt å tvile på meg selv og min egen fysikk.

Man blir som sagt litt schizofren av den sporten her. Den ene dagen føler man seg på topp, dagen etter på bånn. Det er bare slik det er og fitness er ikke bare den sporten hvor dette forekommer. Det er slik i alle sporter. For man vil være den beste utgaven av seg selv enten det er golf man driver med eller fitness. Alle kjenner på de dagene hvor det er tøft å komme seg på trening, holde fokus, miste trua på seg selv. Men da må man også huske at det å jobbe med huet er viktig! 

Vel.. jeg har veid meg og vekten min er nå 56,7 og det vil si at fett% min er lavere enn i fjor! Og når jeg gikk på vekten og det tallet poppet opp visste jeg ikke om jeg skulle le eller grine!Jeg var så sykt glad og jeg fikk følelsen av at jeg var i "mål". Men jeg kunne jo ikke la det ligge med det så jeg desperat begynte å lete gjennom mailen min for å se om det lå noen sendte rapporter til Coach Line der og da fant jeg ut at 10 dager før NM i fjor så veide jeg 56,4. FY FAEN jeg er fornøyd nå ass! I fucking did it.. 

Så nå skal jeg holde den sytete kjeften min igjen og komme meg gjennom peakweek nr 2 også er det NM på Lørdag og da skal vi ut og spise og kose oss igjen og det er ukens gulrot. Uansett utfall er jeg stolt av meg selv som kom meg i mål og at jeg har holdt fokus i starten da det var tyngst siden jeg gikk opp såpass mye i vekt off season siden NM i Oktober i fjor...

Nå er det kun 6 små dager igjen til NM og denne uken skal jeg holde planen, og gjøremitt beste for å få jobb, trening, poseringstrening, diett og valpeoppdragelse til å skli bet mulig inn i hverandre. Det blir nok noen endringer i rutinene, men så lenge jeg kommer meg gjennom dagene med hodet i behold og samvittigheten ren så er jeg fornøyd♥ #NeverGiveUp

Se nøye på bildene så ligger Nova og sover bak potteplanta som hun har herpa og rivd opp så det ligger jord utover hele kroken. En liten satan det der ja, akkurat som meg!

Uredigerte bilder! Målinger og noen tanker..

 • 22.08.2017 kl. 12:41

I dag har jeg veid meg og målt meg. Jeg skal ærlig innrømme at jeg begynner å bli sliten. Hjernen min trenger mer karbohydrater for jeg føler meg seriøst stokk dum. Når det er på det værste så føler jeg at verden går i slow motion. At jeg oppfatter ting så jævli tregt og jeg henger ikke med hele tiden. Soner liksom helt ut og blir litt fraværende. For ikke å glemme lunta mi som er ikke eksisterende at the moment. Jeg glefser for hver minste ting og har sykt liten tålmodighet så det er godt jeg er alene her hjemme.

I går fikk jeg tidenes kjipeste nyhet slengt i trynet også. Jeg fikk beskjed av coach Line om  å kutte pepsi max og ALL kunstig søtning. Det vil si at det ikke er noe mer søtning i kaffe/te, eller stevia dråper i havregrøten osv. Og det er bare tortur for meg ass! Jeg er så avhengig av pepsi max at det gjør nesten vondt i kroppen å ikke drikke det. KILL ME NOW! Jeg har drukket sikkert 5 liter +/- den siste mnd og det er liksom den som har fått meg gjennom dagene. Det samme med kaffekoppen min om morningen med sjokoladestevia dråper i. M-m.. Det har vært min lille kos♥ Men nå skal avfallstoffer og grums ut av kroppen så det er bare å kutte ja. :O Det skulle jo kuttes til Mandag alikevel for da starter peakweek, men det var jeg mentalt forberedt på. 

Jeg er også ganske bekymret for om jeg i det hele tatt "kommer i form".. Åh, og det er så drøyt å si også for jeg er jo for faen meg i form. Misforstå meg rett dere :( Hver gang jeg nevner det til noen så får jeg liksom "HÆ?? IKKE KOMME I FORM! DU ER I FORM!" Ja, jo, nei, ikke helt. Fitness is all about details og alt skal jo være on fleek til en viss standard hvertfall. Og pr nå så har jeg fortsatt litt for "mye" fett på bein og rundt rumpa som jeg faktisk ikke vet om jeg klarer å kvitte meg med frem mot konkurransene i September. Og bare det i seg selv gir jo en liten "fuck it" følelse i kroppen som jobber imot den andre følelsen som sier "dette går bra! all in nå" Så det er jo et konstant huekjør og det er slitsomt nok bare det.

For er det noe man gjør mye av i løpet av denne prosessen så er det å tenke.. Og overtenke og analysere. Den ene dagen kan være tipp topp og man føler seg som et supermenneske og at man kommer til å klare det, dagen etter kan man sitte med følelsen av å ha mislykkes og ikke trives i sitt eget skinn. Det her er ekstremsport uten fjelltopper, helikopter, snowboard og faren for nakkebrudd for å si det sånn. Det er viktig å ha hodet på plass når man går inn i en slik prosess og jobber seg mot et fitnessmål. For selv de jentene som er super sterke mentalt får knekker og det er normalt. Det handler om hvordan vi bearbeider og sorterer de dårlige tankene og hvor mye vi lar det påvirke oss. Ikke alle er like flinke til det og det er lett å gå på en smell eller to. 


Haha! Jeg dør! Det ser ut som jeg har en kvist ut av ræva pga planta i bakgrunnen!

Jeg elsker sporten min, men jeg hater den noen ganger også. For hvorfor gjør jeg det her? Hva er vits? Jo, fordi det er en lidenskap. Det er det jeg brenner for og det gir meg en mestringsfølelse jeg aldri har kjent på før. Det å pushe meg selv så sykt langt utenfor komfortsonen gir en følelse av å være udødelig nesten. Haha.. Høres jo helt insane ut. Men det å trene så hardt for så å faktisk se hva man har jobbet for og nå delmål ved å vise selvkontroll og dedikasjon mot sceneformen er rimelig magisk. Det er en prosess som er morsom, crazy, tung, utfordrende, slitsom, spennende, interessant og trist. Man jobber med og mot seg selv hele veien og man lærer så mye om seg selv og ingenting føles bedre enn å stå backstage og tenke "I FUCKING MADE IT!"  Den stoltheten skal man lete lenge etter. 

Men dagens boost var hvertfall disse resultatene når jeg målte meg i dag tidlig: 

Midje: -2 cm
Rumpe/Hofte bredest: -1,5 cm
Øvre lår: -1 cm
Over kne: -0,5 cm

Det gir et lite håp om at det fortsatt kan skje en del de neste 12 dagene. Tenk det er bare 12 dager til Sandefjord Open. Holy shit!! Det får gå som det går. Jeg har hvertfall lagt sjela mi i treningen min. Jeg elsker det jeg driver med og livsstilen min. Det er enda 4 uker til NM og mye kan skje på de 4 ukene hvertfall. Så det er litt tid igjen til å få formen 100% på plass♥ Tvi tvi♥

Nå er frokosten inntatt. Som jeg forøvrig drev å lagde mens jeg holdt på med disse bildene. Hehe.. Derfor ble det noen kjøkkenbilder pluss at det blir så sykt dårlig kvalitet på selvutløseren på badet og jeg er ikke den beste når det kommer til kamerainnstillinger. Hihi.. Straks skal jeg hoppe i treningstøyet og utnytte frokostenergien så jeg får inn ukens første beinøkt og etter det blir det en powerwalk♥

Ha en nydelig Tirsdag alle sammen og takk for at dere titter innom♥


//Uredigerte bilder//

Formsjekk og tyggis rehab

 • 08.08.2017 kl. 14:34


Uredigerte bilder i dette innlegget!

Den siste uken har jeg følt meg skikkelig DRITT, men YES! Jeg har gått ned i cm siden forrige uke og det føles SYKT digg! Jeg har egentlig følt at formen ikke har vært på plass og jeg hadde faktisk trodd jeg hadde gått OPP i vekt og cm til denne uken. Selvom man er på en fitness diett så kan det være uker man faktisk går opp i vekt uten at man har spist noe mer. Da er det gjerne en naturlig forklaring som hormoner i form av mensen, stress, lite søvn, mageproblemer osv, men jeg hadde ventet meg en sånn uke nå siden jeg har følt meg helt jævli for å si det rett ut.

Jeg er oppblåst som F, har vann i kroppen og er veldig "flat" i formen som det heter i fitnessverden. Det betyr at musklene ikke popper. Musklene er liksom gått tom for luft da. Haha.. Som et punga bildekk. Det er vel den enkleste måten jeg kan forklare det på. Og det er pga lengre tid med lavere karbohydratinntak. Karbo = muskelpump. Så når man trener er karbohydrater din beste venn♥ Aaah.. Karbs!!! Love them!

Jeg målte meg i dag med verdens største klump i magen for det er jo ikke lenge til første konkurranse. Men målene var overraskende gode og jeg er så sinnsykt glad, for jeg var forberedt på en liten breakdown og krisemail til Coach Line. Men det slapp jeg heldigvis. Hihi! Siden forrige uke har jeg mistet 1 cm i midjen, 1 cm på øvre lår og 0,5 cm rett over knærne. Og som Line sa i forrige rapport at det å miste så "mye" når man er i god form er veldig bra og det er  jo betryggende å høre, for man tenker jo "0,5 cm..hva er det for noe piss!", men når det begynner å bli lite å ta av så er det gode resultater. Og jeg hadde jo aldri vært misfornøyd med 0,5 cm om jeg ikke hadde en deadline på å nå en viss form..

Den siste uken har vært en utfordring for å si det mildt. Jeg har hatt så sinnsykt søtsug at jeg har gått på veggen og jeg har tygget tyggis til den store gullmedaljen og i natt lå jeg med SÅ sinnsykt vondt i magen at jeg trodde jeg skulle dø pga tyggis og andre søtningstoffer jeg får i meg. Det blir overkill for systemet når jeg bruker så mye kalorifrie produkter for det som er i de er noe kroppen min tydeligvis IKKE vil ha, for den reagerer med å få ballongmage som er sykt vond, kramper og masse luft som seriøst er døden sjøl for å si det rett ut. Sånn FYI liksom.. Haha! Men det er sant og hvis noen av dere har opplevd liknende og dere ikke skjønner hvorfor så prøv å kutt ut sukkerfritt, sukketter, sukrin osv. Jeg lover du merker forskjell! 

Så nå har jeg et mål om å klare å slutte å tygge så mye tyggegummi og kutte ned på kunstig søtning. Det blir IKKE kult for jeg er rimelig avhengig, men jeg må bare prøve for jeg kan ikke gå rundt å ha det sånn her. I går ble nesten treningsøkten min ødelagt fordi jeg hadde så problemer med magen. Det er IKKE kult å gjøre cable squats med ballongmage med masse luft for å si det sånn.. Bah.. Life! Så jeg satser på å føle meg bedre den kommende uken hvis jeg er flink å ikke tygger tyggis og holder søtningen litt under kontroll. 

I dag skal jeg ut å traske i skogen med med 2 venninner også blir det middag med de senere♥ Jeg har fri fra styrketreningen i dag etter fullkroppsøkten jeg kjørte i går og DEN gav meg støl ræv for å si det sånn, så den skal jeg dele med dere babes♥

Sportsbh´en i dette innlegget finner dere HER og den er sømløs og SYKT digg!

//Sponset Innhold//

Nye målinger med ny diett!

 • 18.07.2017 kl. 12:20

Åh gud i natt har jeg sovet så sykt dårlig. For det første så la jeg meg alt for sent og når jeg lå der så ble jeg bare liggende å stirre ut i det blå. Om drømmer, ambisjoner, stå på vilje og alt som får et menneske til å ville fortsette å pushe fremover egentlig. Og når man driver med blant annet bikinifitness så må man ha en shitload av motivasjon og man må brenne for det. Ellers er det sinnsykt vanskelig å komme seg gjennom dietten og levere et godt sluttprodukt på scenen. Det er en altoppslukende sport og man blir veldig selvsentrert og fokusert på eget arbeid. Det er tidkrevende og man forsvinner inn i en liten boble som jeg nevnte i går. Alt med kroppen går i detaljer og man er så sykt kritisk til seg selv og egen fremgang. Jeg har vært litt småstressa siden målene mine ikke har rikket seg siden palmesus og det har tært litt på meg rett og slett. 

Men så må jeg ikke glemme at i løpet av palmesus helgen var det 2 dagers fylla, 2 x mac donalds (og da snakker vi "jeg tar en av alt takk"), og litt godis utskeiing på Søndagen når jeg kom hjem. På mandagen etter palmesus så begynte vi jo å pakke smått til flyttingen og jeg gikk gjennom alt av klær og ryddet skikkelig og begynte å pakke mot fredagen som vi flyttet. Det var en uke med stress, mas, kaos og lite søvn noe som igjen fører til at kroppen min holder på vann og gjerne nekter å slippe fett. Jeg har vært livredd for å ikke rekke å komme i form til September pga det rett og slett.

Stress = vår værste fiende! 

Men så fikk vi flyttet, jeg kom hjem, skuldrene mine senket seg og jeg kjente jo så sykt på trivselen av å være her igjen og en indre ro. Jeg fikk ny diett og har fulgt den, gått meg noen turer og trente 4 styrkeøkter forrige uke så resultatene i dag viser:

På en uke har dette skjedd: 

Midje: Den samme (Jeg er smal der uansett så det er begrenset hvor mye som forsvinner derfra fremover)
Problemområde 1 - Hofter/ræv: -3 cm
Problemområde 2 - Øvre lår: -1,5 cm
Over kne: -0,5 cm

Og dere aner virkelig ikke hvor lykkelig jeg er for å se 4,5 cm borte fra problemområdet mitt. Og når jeg sier "problemområde" så er jo det et negativt ord, men det jeg mener er at det er der min kropp lagrer fett så det er der jeg må miste mest rett og slett. Så bare vent å se, rumpa blir flat som en pannekake. Haha. For der er det en del som skal av og det er super fælt å si, for slik som jeg er nå trives jeg veldig godt. Jeg har jo ikke som "normal" person eller off-season athlet noe behov for å miste noe mer nå, men siden jeg driver med fitness så må man bare forbi den "normal" grensa og fortsette å shredde til man er i en sceneform. 

Og jeg er så forbanna klar! Jeg har bestilt meg frisørtime hos La Bonita og skal farge håret enda mørkere. Og jeg vil ha extensions etterhvert siden jeg måtte klippe av meg halve hodet sist jeg var hos Siri. For jeg vil ha laaangt mørkt hår på scenen i år. I fjor var jeg litt barbie med blå bikini og blondt hår, i år så skal jeg finne min indre "Sasha Fierce" og det blir litt mer attitude og en litt tøffere look ;) For det handler jo litt om å gå inn i en karakter når man er på scenen også. Og i fjor følte jeg meg ikke helt som meg selv. Men i år er det GAME ON! 

I dag har jeg treningsfri siden jeg trente fullkropp i går og gjett om jeg er ødelagt i kroppen da, men jeg skal sette av litt tid til å kjøre litt mageøvelser her hjemme siden jeg har en lei tendens til å skulke det når jeg er på gymmen.. Lenge leve den indre latskapen right ;) Hehe, but it shall be done! 

Ha en super dag babes!♥ Puss Puss!

#trening #fitness #treningsblogg #helse #kosthold #diett #lykke

Monday I'm coming for you!

 • 17.07.2017 kl. 12:23

YES! Ny uke, nye muligheter og barcelona tur er bestilt! Uansett hvor klisje det høres ut så er det jo sant og når man jobber seg mot en sceneform så er det uke for uke som gjelder! Jeg er drit spent på hvordan morgendagens målinger går og jeg håper og tror det har skjedd mye siden forrige uke! Jeg har fått nytt treningsprogram av Coach Line og la meg bare si det sånn.. I LOVE IT!

Nå er det tilbake til 5 dager med styrketrening i uken og jeg starter uken min med 1 fullkroppsøkt som baserer seg på styrke og 1 hviledag dagen etter før det er 4 økter med volum trening. 2 x overkropp og 2 x underkropp :D ELSK! Dette er en ny vri og det blir sykt spennende. Motivasjonen er på topp!  

I går var det poseringstrening som stod på menyen og det skal gjøre hver søndag og litt innimellom frem mot konkurranse. Jeg føler at fysikken har forandret seg stor siden i fjor! Jeg har fått tilbakemelding fra Coach Line at jeg har bygd godt med skuldre, bein og rumpe siden i fjor så jeg føler meg mye tryggere på det jeg driver med denne sesongen. Magefølelsen er god og det gir en indre ro så nå håper jeg kroppen samarbeider med meg hver uke frem mot første konkurranse i starten av September.


Det er nye frontposeringer i år, derfor står jeg ikke likt på bildene. Og jeg ELSKER den nye frontposeringen! 

Etter poseringstrening kom Fredrikke og det var så koslig å bare senke skuldrene, skravle og le. Hun er jo så søt og tok med tidenes innflyttningsgave til meg. Et brett med nocco, masse "kalorifrie" dressinger og den FINESTE sportsbh´en i verden som jeg også har i rød. Du finner den HER! Det var den jeg siklet på og snappet dere her om dagen. Den dama der ass. Og ikke bare det. Jeg fikk et helt fantastisk kort med nydelige ord som betyr veldig masse for meg, jeg ble så rørt♥ Vi gikk også en times tur i sola før jeg måtte jobbe litt på kvelden.I dag har jeg bestilt reise til Barcelona og det blir HELT nydelig! Målet er jo å stille i Arnold Classic som er en fitnesskonkurranse der nede 22-24 September, men for å kvalifisere meg til det så må jeg komme i finalen i NM 15-17 September. Så jeg vet faktisk ikke om jeg får stille der før NM er over. Jeg kom jo til finalen i fjor så jeg håper jo og krysser fingrene for at jeg kommer til finalen i år med litt bedre fysikk, tryggere scene fremføring og totalpakke. Man vet aldri så jeg tar ingenting for gitt da det er sykt mange gode bikinifitness jenter der ute og det er knallhard konkurranse!

Men om jeg ikke kvalifiserer meg så blir det hvertfall 1 uke ferie i en stor villa med mange fra Kaliber Fitness Team. Det blir en opplevelse for livet og jeg gleder meg ufattelig. Og hvor digg er det ikke å dra til Barcelona rett etter NM med mange mnd på diett da? Jeg skal runne alle digge restauranter og doughnutsjapper som finnes der nede da ;) Hehe.. Om jeg skal stille så er jeg på diett halve ferien og Søndagen etter Arnolds blir det etegilde herfra til månen for å si det sånn.

Jeg er så spent på hva denne sesongen bringer det er så latterlig mye som skjer hver uke. Tiden flyr! Jeg har masse jobb og skal ta godt vare på alle jentene mine, i tillegg skal jeg 2 helger til opp til Trondheim, trening og diett er selvsagt i fokus pluss at jeg må sørge for å få nok hvile og restitusjon og faktisk ha tid til mine nærmeste oppi denne oppkjøringen mot NM!♥ Man havner veldig i fitnessbobla og får litt tunellsyn, men det er viktig å ikke glemme de viktige i hverdagen også..

Ønsker dere alle en NYDELIG start på uken og håper Mandagen blir like fin som du er! ♥

Snapchat: CHRISUNIVERS 
Instagram: HER! 

Positiv Reality Check

 • 31.05.2017 kl. 16:18

I går skulle jeg gå på vekten for å kjøre en ukesrapport på meg selv. Hvor mye vekt jeg har gått ned og hvor mange cm jeg har mistet siden første ordentlige måling Tirsdag forrige uke. Jeg gruet meg skikkelig for jeg føler meg så IKKE i form om dagen at det nesten er latterlig. Misforstå meg rett for jeg føler meg i form når det kommer til det å ha en sunn og sterk kropp som fungerer i hverdagen, men akkurat det å se for meg at denne kroppen skal i sceneform er litt vanskelig for meg i disse dager. Det å drive med fitness for min del er litt schizofrent fordi jeg vil jo ikke snakke om at jeg ikke er "i form" som om jeg ikke føler meg bra til hverdags. Det er 2 helt forskjellige ting å være i form mot scenen og i hverdagen. Så jeg håper ingen tenker at jeg går rundt å hater på min off season form altså. 

Grunnen til at jeg i det siste har følt at det er så vanskelig og begynne å jobbe meg mot sceneform er jo ene og alene fordi jeg har spist som en gal siden jeg tråkket av den scenen i fjor høst. Altså jeg mener.. Jeg hadde med meg godteri i bagen min som lå backstage og spiste det på vei mot restauranten vi skulle spise på etter konkurransen. Jeg har ikke telt kalorier, men spist på intuisjon og kost meg masse. ALT for masse. Jeg har spist både alt det sunne jeg skal for å bygge muskler, men så er det alt jeg har spist i tillegg da. Hehe.. Sjokolade, bakst, is, godis.. Ja, alt som er forbeholdt Lørdager for å si det sånn. Jeg har ikke klart å være helt sunn i ukedagene og har som regel spist noe usunt hver dag omtrent. Noe som har resultert til at vekten har økt over 12 kg siden NM i fjor. Det er ganske sykt å tenke på. For det er jo ingen dårlig hverdagsform for meg å ha nå og jeg har bygget muskler siden NM. Men det som er sykt å tenke på er hvor liten var jeg da. Når jeg ser tilbake på bildene fra i fjor så var jeg jo så tynn. Og jeg håper virkelig jeg har pakket på meg litt så jeg ikke ser like smal ut i år. Jeg har trent bein som en gal og håper jeg ser en god forskjell på lårene mine i år kontra i fjor. 

Men jeg fikk en ekstremt positiv overraskelse når jeg kjørte målinger og veiing i går. På 1 uke så har jeg mistet 2 kg og mange cm fordelt rundt omkring på kroppen. Og det til og med med tanke på at jeg dro på fest forrige Onsdag og drakk masse cider og drinker + en haug med grillmat. Trodde jeg skulle ha foodbaby i evig tid. Og før dere tenker OMG WTF! Så vit at mye at dette er vann som går nå i starten, men det gav meg et STORT boost og motivasjon til å holde meg på diett og fortsette. Og det trengte jeg virkelig nå!!

Så nå er det bare å fortsette å i samme flyten fremover så skal jeg nok komme meg på den scenen i år også♥ Jeg tok forresten dette bildet etter jeg hadde målt og veid meg i går. Trøtt som en dupp med sovesveis og verdens mest møkkete speil. Hehe.. Ingen flexing eller posering, men den definisjonen på magen min er en fin indikasjon på at jeg sakte men sikkert er på vei i form mot scenen igjen. Jeg fikk forresten uka i dag og var litt oppblåst pga det også. Ah.. Sweet karma.. Nå har jeg jo ikke særlig lyst på sjokolade heller! Men NEI! Stick to the plan! Hehe.. 

Helårskroppen før diett mot NM!

 • 27.04.2017 kl. 16:48

UREDIGERTE BILDER!

Okei, let´s go! Dette har jeg gruet meg ganske mye til, men det er en del av gamet. Jeg tror jeg har gruet meg mest fordi det er så jævla mye kropp! Men dette er det jeg jobber med og dette er min livstil så da blir det bare sånn da gitt. I går når jeg postet på IG at jeg nå offisielt har satt i gang med diett mot bikinifitness NM 2017 så bestemte jeg meg for å legge ut et bilde av meg og min nåværende form også. Så ikke alt bare er shredda og stramt. For det er liksom ikke helt fair. Å være off season er en del av gamet og jeg har spist godt (bulket) for å bygge optimalt med muskler. Det har også medført trange tightser og sportsbh´er som gir meg valker på ryggen, cellulitter på ræva og en realitivt oppblåst mage. Det har vært en prosess for meg og akseptere dette, jeg er ikke imun mot kroppspress eller onde tanker om min egen kropp, men jeg har hele tiden bearbeidet det og jobbet mot den lille svarte engelen på skulderen min som prøver å påpeke "skavanker". 

Og jeg må igjen si! I dette innlegget er det UREDIGERTE bilder (jeg har KUN gjort de skarpere fordi når jeg bruker selvutløser så blir bildene bittelitt mer ufokusert) Jeg har tilogmed ikke ryddet så det ligger sokker på gulvet, oppvask på bordet og gud forby!! Det grå pusepleddet mitt er ikke brettet lekkert (men random) over sofakanten, men hallo. Who cares? Haha! Ingen glansbildeblogg her altså, da finnes det andre fruer å besøke ;)

Jeg vil nå vise dere min off season bulke form og det utgangspunktet jeg har som jeg skal shredde ifra. Hvorfor? Jo, fordi jeg vil vise at jeg ikke er stram og shredda hele året før jeg går inn i fitnessformen. Jeg vil vise jenter der ute at selvom jeg trener 5 ganger i uken og spiser sunt så forsvinner ikke cellulitter nødvendigvis forde og magen er ikke konstant flat med mageruter og det er helt greit. Jeg vil vise at  jeg ikke er den bikinifitness utøveren som bare har fokus "på å komme i form igjen" Jeg er glad i kroppen min uansett om det er en mnd før konkurranse eller sånn som den er nå og jeg er stolt av hvor langt jeg har kommet med min trening og mentale reise. Selvom dette innlegget kanskje taler litt imot det så er trening mer enn bare kropp. (Ironisk at det blir nevnt i det mest kroppete innlegget jeg har hatt, men dog!) Trening gir velvære, mestringsfølelse og for meg er det en måte og unnslippe hverdagen og stress. Når jeg er på trening så koser jeg meg selvom det er et blodslit. Gains i form av muskler er det jeg jobber for og det er en bonus når resultatene synes, men det er en så lang prosess at man kan ikke bli for opphengt i det, for da kan man faktisk miste motivasjonen veldig fort. Så jeg prøver å fokusere på treningsgleden i stedet♥ Anyway! Back to formsjekken..

Det kjipeste med å komme i sceneform er at rumpa blir mindre. Ja, det er muskler under der, menneh.. La oss være ærlig. Det er mest flesk ja. Og det er jeg bare glad for♥ Jeg vil jo at det skal legge seg der fremfor andre steder, så da får det bare bety litt cellulitter her og strekkmerker der. 

Nå veier jeg 67 kg og er 1,67 cm høy. Og det er RIMELIG skremmende å tenke på at fjorårets sceneform lå på 54/55 kg. Jeg har foråpentligvis bygget litt muskler siden sist så jeg håper ikke jeg skal så lavt på vekten i år. Men jeg kjenner at tanken på at jeg skal shredde så mye skremmer meg veldig og jeg hodet strider imot! NO! DON´T DO IT! Men, jeg har bestemt meg. Jeg skal gjøre dette en gang til for å ta hevn på den kjipe 4 plassen i fjorårets NM som debutant. Nå bør jeg å ikke bli så forbanna nervøs at jeg kaprer en pallplass! Det er målet hvertfall. Kryss fingrene for meg babes♥ 

Det er mye spennende som skjer fremover og jeg gleder meg til å dele det med dere. Det er et par ting jeg ikke kan nevne ennå, men det skjer store ting i livet mitt om dagen. Shit! Men nå er det game on og fokus på skjerpingsdietten. Jeg spiser godt og jeg klager ikke. Dere ser sikker på snap at det går i god mat om dagen. Det er rart med det, men jeg blir alltid så mye mer kreativ når jeg må forholde meg til en plan. Hihi! 

Og jeg kjenner jeg føler veldig på at jeg nå har lagt ut bilder av ræva mi på bloggen, men det er ikke noe anderledes enn andre som legger ut sydenbilder i bikini på facebook´en sin. Så jeg får prøve å roe meg ned med det. Pluss at dette innlegget har ikke noe med noe noe dirty å gjøre heller. Det er en formsjekk, intet mer, intet mindre!

Jeg håper dere vil følge meg frem mot scenen i 2017 også og tusen takk for at dere er med meg hver dag♥ Dere motiverer meg så sinnsykt mye hele gjengen♥ Jeg er heldig! ♥

Instagram HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Helgen..

 • 12.12.2016 kl. 20:20

Hey! Shit, ja jeg lever. Haha.. Men i går var jeg død og jeg føler meg fortsatt ganske død faktisk....

Her kommer en liten update på helgen! Jeg storkoste meg hos min bestevenninne Natalia! GUD som vi har det gøy. Det er konstant latterkramper og god stemning for vi får virkelig frem det beste i hverandre. I love it! Åh, jeg savner vennene mine så fælt. Det merker jeg jo hver gang jeg er på besøk. For da er jeg så nære. Jeg kan bare hoppe i bilen så er alle innen rekkevidde på typ 10 minutter. MISS YOU GUYS SO BAD! Jeg merker det spesielt godt når jeg drar.. For da vet jeg at det er så lenge til neste gang og det gjør meg ganske trist å tenke på. Det som er positivt er jo at til nyåret så er det jo PT studier i helgene i Oslo frem til sommeren. Ikke hver helg, men typ annehver tror jeg. Har ikke fått timeplanen ennå, men da får jeg sett de oftere♥ Og DET gleder jeg meg til! 

MEN.. Når jeg er på besøk så nyter jeg hvert sekund og på Fredag så spiste vi taco og koste oss. Skravla om alt og ingenting og la oss sent. Vi stod opp på Lørdagen og lagde en handleliste for vi brainstorma litt før jeg kom om hun skulle servere noe på bursdagen sin og vi tenkte at litt sånn tapas aktige greier er perfekt. Når vi kom hjem fikset vi oss og hørte på musikk som fikk opp stemningen greit. Hihi.. Det gikk i Queen B, Rihanna, Nicki Minaj og andre fierce artister. Gjestene kom og det var sååå god stemning, vi pimpet cava, sang bursdagsang og spiste oss forderva på en supergod hjemmelaget gulrotkake laget av vår venninne Carina♥ Vi tok etterhvert taxi til Oslo og dro på et utested som heter "El Cielo", Siden Natalia er latinobabe så dro vi dit for der går det i salsa og latino musikk. Og vi dansa til krampa tok oss. Hehe.. Utrolig gøy og super kos! Vi var i seng kl. 05:30 og jeg var slakt hele søndagen. Det er jo ikke rart når denne gamle dama drar den så langt :P Var vel hjemme på Rena rundt 20:00 ish i går og da var det flatt ut på sofaen, serier og burger. Hehe.. Det så dere sikkert på snap! 

Denne uken har det vært 2 dager med fyll pga julebordet med jobben til Kim og Natalia sin bursdag. Det er noe jeg vanligvis IKKE er fan av. Jeg har ikke noe særlig behov for å drikke. Selvom jeg elsker å være sosial og kan godt feste som fy, men jeg MÅ ikke ha alkohol på fest. Så nå kjenner jeg ekstra på det at det skal bli godt å komme tilbake til normale rutiner denne uken her. Dette var fest nr 4 (?) siden NM 8 Oktober, så jeg føler ikke jeg er noe fyllesvin akkurat, men nå i det siste har det vært en del synes jeg. Alkohol er en fiende når det kommer til trening og jeg liker ikke å "kaste bort" treningen min med å putte i meg alkohol rett og slett. Det er min prioritering hvertfall, men som sagt. En gang i blant så drar man selvsagt på. Og nå i Desember er det jo mye som skjer og masse feiring♥

Takk for at dere titter innom meg vakringer! Nyt mandagen♥ Her kommer bildedryss fra helgen..

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNUVERS
 

FARGEN PÅ BIKINIEN MIN!!!!!

 • 07.10.2016 kl. 21:20

God kveld folkeeeeens! Okei, nå er jeg greiiiiit gira! Nå skal dere ENDELIG få se bikinien min og jeg er så spent på hva dere synes! Dagen i dag har gått i ett, startet med neglbesøk og det var super koslig. Er SÅ fornøyd! Tusen takk mamma ♥ Etter en hel del hjelp fra alle rundt meg kom jeg meg til Oslo for farging og innveiing. TUSEN TAKK Lillesøss som mealpreppa HELE dagen min OG morgendagen♥ Dagen har bestått av mye venting, men nå er jeg tilbake på hotellrommet for å slappe av også er det team møte med et glass rødvin og formsjekk om ikke lenge♥ Og tusen takk for den sinnsyke hårfargen som Siri på La Bonita på Strømmen fikset! DU ER RÅ!!!! ♥

Og det kleineste som har skjedd i dag var spraytan´en hvor jeg måtte stå HELT naken og bli sprayet! Og det var gutter og jenter på samme sted. ÆH!! Heldigvis var det forskjellige tørkesteder for gutter og jenter, men still! Hvor skal man ha øynene og hva skal man snakke om liksom. Haha.. Men jeg møtte noen super søte jenter og noen fra teamet så det var god stemning. Jeg snakker jo hele tiden vett, ikke noe pinlig stillhet med meg Haha. Jeg oppdatterer et eget bildedryss innlegg når det hele er over, men følg med på snap for det er der det skjer! SNAP: CHRISUNIVERS

Nå er pakka complett og jeg skal sprayes en siste gang 2 timer før scenen i morgen. Jeg stiller i klassen -169 og har nr skilt 118! Så får vi håpe jeg ikke blir tatt av noe sceneskrekk. Hihi.. Tvi tvi! 

ÆÆÆÆÆÆÆÆH!!!! SHIT NÅ SKJER DET! TUUUUSEN TAKK FOR ALL STØTTE VAKRINGENE MINE♥ Let´s do this shit! 

Hvis du har lyst til å streame NM kan du gjøre det HER! 

Uredigerte bilder bortsett fra det svart hvite seff :P IGJEN! TUUUUUUSEN TAKK FOR AT DERE HAR BACKET MEG♥

Peak week - Også kalt pee week..

 • 04.10.2016 kl. 13:55

God Tirsdag♥ 

Nå er jeg inne i det som fitnessverden kaller Peak Week aka Pee Week. Denne uken er det andre rutiner på trening, mat og generelt inntak. Og her kommer oppdatteringen rundt det♥

Denne uke skal jeg blant annet drikke 8 liter vann hver dag (utenom Lørdag selvsagt). Og jeg HATER vann. Virkelig.. Det er fælt å si det, men jeg drikker seriøst aldri vann. Jeg drikker bare pepsi max eller cola zeroh. Haha.. Eller saft da. Saft funker det å, men akkurat rent vann. Blæh! Det byr meg imot, men akkurat nå er det en del av gamet. Jeg tisser HELE tiden, våkner ørten ganger om natten for å gå på do, jeg blir gal. Det er noe som hater waterloading. Det er jo ikke akkurat sunt å drikke så mye vann. Men jeg drikker en 0,6 liter i timen i gjennomsnittet for å fordele det gjennom dagen. For drikker man for mye vann for fort kan man faktisk få vannforgifting og fatale konsekvenser. Og det vil vi ikke ha noe av! Så! IKKE PRØV DETTE HJEMME! Det er KUN noe de som driver med fitness gjør rett før konkurranse og "normale" mennesker vil ikke ha noen fordel av dette på noen som helst måte!

WATERLOADING ER: Når man drikker store mengder vann før en fitness konkurranse og kutter det siste dagen. Det som skjer med kroppen når man tar inn vann er at den fjerner det vannet som er lagret i kriker og kroker som rundt magemusklene osv. Så man blir hardere og litt mer definert i musklene til konkurranse. Enkelt og greit. Det er for å spisse formen. Noen gjør det, andre gjør det ikke. 

Når det kommer til kostholdet så kjører jeg fortsatt samme kalorimengden jeg har kjørt i flere uker nå og slipper å kutte. Så det er HELT fantastisk! Jeg skal faktisk spise MER! WOHO! Så i går var en høykarb dag og jeg fikk masse ekstra karbohydrater (ris, pasta, brød osv) og i morgen får jeg ENDA mer karbohydrater! YES! I love karbs! ♥ Grunnen til dette er for at karbohydrater gir musklene volum og pump. Det er viktig at jeg ikke spiser for lite og blir "flat" på scenen. Flat vil si at musklene er dvaske fordi det er mangel på mat og karbo blant annet. Jeg fikk beskjed om at jeg er i sceneform når jeg var i Trondheim på Søndag og det eneste jeg skal gjøre nå er å øve posering og slappe av. Og på fredag skal jeg kose meg med et glass rødvin eller to♥ Og DET! Skal bli helt nydelig. Har ikke drukket rødvin eller noen annen alkohol på sikkert 4-5 mnd. 

Jeg har også kuttet all kunstig søtning som pepsi max, saft, sukkerfritt syltetøy, proteinbar´s osv og det er ikke kult da! For jeg er så avhengig av blant annet syltetøyet mitt. Altså.. Jeg gråt for det syltetøyet for noen uker tilbake liksom. Hallo! Hehe.. Også pepsi max da! Jeeez! Det drikker jeg jo så mye av atte fy! Men det er kun snakk om 6 dager så jeg skal fint holde ut. 

HVORFOR KUTTE FALSK SØTNING: Vel, man blir SYKT oppblåst av det. Det er ikke tull! Hvis jeg spiser sukrin for eksempel så ser jeg 5 mnd gravid ut og magen sprenger! Det ser ut som jeg har foodbaby x 4 og det er sykt ubehagelig. Masse luft i magen og ja.. Kim dør da for å si det mildt! Stakkars gutt. Ikke bare er jeg en bitch.. Men jeg promper død også. Yes, only human her altså. Kunstig søtning ødeleger meg i store mengder. Kroppen min liker det ikke at all. Jeg blir jo ikke sånn av pepsi max, men oppblåst. Og alle disse tingene sammen kan tulle med kroppen før scenen så man tar ingen sjanser rett og slett. 

Så nå satser jeg på at denne kroppen kommer i heftig sceneform så jeg kan stå der med 110% resultat og vite at jeg virkelig har gått ALL IN for å gjennomføre det målet jeg satt meg for akkurat 1 år siden! ♥

Når det kommer til treningen så er det også andre rutiner. I går hadde jeg ukens første og siste rene legday. Dette er for at beina skal være restituert ordentlig til Lørdag. Og når beina er hardt trent holder de på væske. Og da mister man definisjoner og markeringer. I dag er det ukens første og siste rene overkroppsøkt og i morgen er det fullkropps sirkeltrening med høyrepetisjon som gjelder♥ Og det er ukens økter faktisk. Helt vilt! De andre dagene er det full fokus på å slappe av, pakke og øve posering. 

SHIT! NÅ ER DET BARE 4 DAGER IGJEN! Sånn.. Måtte bare skrike litt. For det er HELT vilt. Tenk at jeg kom i mål med dette fitnessprosjektet her. Og tenk at jeg har en treningsblogg og instagram. Og at dere faktisk vil følge meg på denne reisen. Det er så stort for meg alt sammen! Dere betyr så masse for meg og tusen takk for ALL motivasjonen dere har gitt meg, spesielt den siste tiden da jeg virkelig har trengt det! Dere er freaking awesome!♥ Jeg skal rocke den scenen ALT jeg kan og dere skal være i tankene mine hele veien♥ 

Og jeg skal selvsagt snap´e så masse jeg kan de neste dagene og på lørdag så dere får være med bak i kulissene! Og HVERTFALL når det er matbonanza etter konkurransen! Gud som jeg gleder meg til å spise skikkelig burger eller noe annet munch! Så ikke glem å legg meg til. Og følg meg gjerne på instagram hvis du ikke gjør det enda, der er det masse treningsvideoer og treningstips♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
SNAPCHAT: CHRISUNIVERS

Slenger med noen flere bilder fra søndagens poseringstrening. Venter liiiiiiitt til med å vise frem bikini fargen! Hihi! 

Det kommer også et eget innlegg om harry handelen i Sverige på Lørdag♥ 

Cravings på diett - Hva slags mat/junkfood/godis savner jeg? + 2 Enkle tips som dekker søtsuget!

 • 26.09.2016 kl. 18:43

God mandag jenter.. Er dere klare for ny uke? Det er ikke jeg. Jeg har vært hos legen i dag og jeg har bihulebetennelse og virus som herjer i kroppen. Så nå er jeg rimelig frustrert IGJEN. Som jeg skrev i går. Jeg hoster meg ihjæl, er pottetett og slapp som en fisk. Jeg fikk heldigvis medisiner som dere sikkert så på snap! haha.. Så nå satser jeg på å bli frisk ASAP! Men nok om det. Føler jeg har klagd nok nå. Men dere må bare forstå hvor deppa jeg blir av å være syk 3 ganger under konk oppkjøring og nå 12 dager før NM! Men, jeg SKAL bli frisk. Så det er ikke noe annet som er noe tema! Jeg SKAL stå på den scenen om jeg så må stå der med 40 i feber. Hehe.. Okei, kanskje ikke, men jeg lar meg hvertfall ikke bli danket ut av sykdom helt ennå. 

Slenger med noen formbilder jeg tok tidligere i dag. Det er ikke noe retusjering på disse bildene, kun det varme snapchat filteret♥

Anywho! Jeg tenkte jeg skulle dele mine cravings med dere som det matvraket jeg er! For det er jo ikke noen hemmelighet at jeg elsker alt jeg kan dytte i trynet. Og det er en HEL del jeg savner på denne bikinifitness dietten for å si det mildt. 

Først så vil jeg jo si at jeg har ikke hatt noen drøy diett med nekt av noenting bortsett fra sukker. Jeg har styrt det selv og fått beskjed om antall totale kalorier og gram makronæringsstoffer som protein, fett og karbohydrater i løpet av en dag jeg skal ha i meg og så lenge jeg treffer disse er det good. Men det vil jo ikke si at jeg bruker mine tildelte kalorier på usunn mat. Nei, her handler det om å være fornuftig og ta kloke valg. Og det har jeg gjort! Jeg har tynt hver eneste kalori for å få mest mulig sunn mat. Som blomkål ris for eksempel. Masse mat og lite kalorier. Så kan jeg heller unne meg ekstra brød til kvelds for eksempel♥ 

Men det er jo selvsagt ting jeg savner. Jeg savner mine cheatdays. Altså Lørdagene mine som jeg klikker helt og spiser absolutt hva jeg vil. Det savner jeg mest av alt! Å kunne stå opp å glede meg som en liten unge på juleaften til å dra ut på eventyr å raide butikker og bakerier for hva enn jeg måtte ønske. Hihi.. Ja, jeg har nesten et erotisk forhold til mat. Haha.. Ikke bare savner jeg bakst og godterier, men jeg savner det å kunne spise middag med et tonn med ost! Og så mange taco lomper jeg bare orker. For jeg orker veldig mange faktisk! Haha.. Og det å faktisk ha et avslappet forhold til hva jeg spiser den dagen. Ikke noe kaloritelling. For det er en stor motivasjon for meg til å slakte ukens treningsøkter når jeg ikke er på diett. 

Hvis dere lurer på hvordan noen av mine cheat days er så søk på cheat day her på bloggen så popper det opp litt av hvert♥ Her er hvertfall noe av det jeg savner:

Vanlig mat jeg savner er: 
Større mengder ost
Større mengder brød
Større mendger pasta
Større mengder havregryn
Større mengder karbonadedeig
Større mengder proteinpannekaker/vafler
Philadelphia ost med freia sjokoladesmak
Spesial Salami 
Bacon
Nugatti zero

Dette er jo mat jeg i utgangspunktet spiser og kunne spist, men jeg må gjøre noen valg i min diett og da faller dette bort. Som dere ser så savner jeg mye større porsjoner, men også litt vanlig pålegg. Som sagt har jeg ikke hatt det grusomt på diett. Det kjipe er bare mengden mat for jeg ELSKER store mannfolk porsjoner. Jeg spiser faktisk mer enn Kim. Hehe.. No joke!

Cheat day godteri/snack jeg savner: 
Sjokoskruene til Rema1000 (Disse MÅ dere prøve) / Smash
Sjokolade av ALLE sorter♥
Smågodt (her har jeg jo ryki på et par smeller så lider ingen nød)
Is med knuste oreo kjeks og friske jordbær over
Nybakte brownies/pannekaker/vafler, is og bær
Ben & Jerrys (ALLE sorter, men favoritten er chunky monkey og satisfy my bowl)
Doughnuts, cronuts, croissanter, sjokoladeboller og annen bakst/kaker (pavlova! Åååh!)
Nutella og kjeks
Spanish corn (du finner de i Den lille nøttefabrikken dispenserne. OMG! NAM)


Vanlige matretter jeg savner:
Skikkelig taco med guacamole, masse lomper, en haug av ost og nachos 
Hjemmelagd pizza med masse kjøtt og ost
Nachos gratinert i ovnen med karbonadedeig og ost
Lasagne/Moussaka med masse ost og hvitløksbrød og aioli
Pasta karbonara med fløte, erter og bacon
Kyllingfilet med fersk mozarella inni og bacon surret rundt med fløtegratinerte poteter
Toast
Sushi


Junkfood jeg savner: 
Pizza/Hamburger tallerken
Pølser med masse nam på som rekesalat og rå løk
Mæccern/Burger King
Kylling Kebab/Rullekebab
Mozarella sticks og Løkringer
Kinesisk mat som f.eks fritert scampi i sursøt saus og et tonn med hvit ris
Mac ´n Cheese

Jeg kjenner jeg gleder meg utrolig masse til jeg kan nyte disse herlighetene igjen! Det skal bli så fantastisk deilig og jeg gleder meg som en liten unge. Vi skal jo ut og spise American Style (typ burger house på Aker Brygge eller Fridays) Lørdag kveld etter konkurransen med hele teamet og det blir super kos. Jeg ser for meg en big ass burger med så mye sideorders dere bare kan drømme om. Mozarellasticks, løkringer, hvitløksbrød med ailoi, bruchetta, fries med ost oooosv! Hehe.. 

Og til da så har jeg jo funnet noen sunne alternativer som dekker søtbehovet mitt veldig..
Propud får du kjøpt HER! (Anbefaler å kjøpe mange for tro meg, du blir avhengig)

Som i dag for eksempel. Karamell propud og en nutrilett bar med karamell crunch til lunsj. 25 gram protein og HELT innafor. Og for ikke å glemme kokkosbollene jeg fant på coop extra etter legebesøket! MY GOD! 50 kalorier pr kokkosbolle! WHAT! Hadde jeg ikke vært på diett hadde jeg lett spist alle sammen i et jafs selv på en Mandag. Hehe.. De smakte helt nydelig så jeg har spurt snille Kim om han kan dra ut og kjøpe alle de hadde for det var bare typ 4-5 pakker igjen. For de MÅ jeg ha tilgjengelig denne uken. Neste uke er det peak week og da kuttes alle søtningstoffer blant annet. Mer om det i eget innlegg. Så jeg får nyte de små herlige kokkosbollene mens jeg kan. Jeg fant også mager kesam med blåbærsmak i dag og den skal jeg lage proteinfluff av med eggehvitter og steviasøtning sammen med friske nyplukkede blåbær min kjærelillesøster plukket i Trysil i går. Og det er jo også super godt og virkelig søtsug demper.♥ ENDELIG en mager kesam med smak annet enn vanilje. Jeg sikler jo så fælt på den vanlige typen med bringebær, jordbær osv, men det er den magre typen jeg bruker nå så det var et lite halleluja øyeblikk. Har ikke smakt den ennå, men jeg holder dere oppdatter på snapchat! (CHRISUNIVERS om du ikke har lagt meg til)Nå er det full fokus på å bli frisk, få inn de siste treningsøktene mine og posere posere posere! Akkurat nå orker jeg ikke posere en gang for jeg er så slapp. Så nå er det bare å hive innpå medisinene jeg fikk av legen og håpe på et mirakel. Det er kun 12 dager igjen til scenen så jeg skal fint klare å holde ut diett den siste tiden! Let´s do this! :D

Ha en fin dag alle sammen!♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS  

Kaos Fredag!! Kjapt Beinprogram til dere <3

 • 23.09.2016 kl. 20:37

God fredag babes! Først må meg bare si: Fikk dere med dere giveaway´en jeg kjører på instagram? Jeg skulle jo egentlig gi bort en adidas tights, men den var blitt utsolgt, så derfor gir jeg bort et gavekort fra xlife.no på 500,- i stedet! WOHO! Giveaway´en finner du på min instagram HER! (Det bildet med det lilla antrekket) Jeg trekker vinner på søndag! ♥

Vel.. Over til tidenes start på Fredagen! Bildet over her beskriver starten på denne dagen og hva jeg føler om 100 repetisjoner hip thrust før kl. 07:30 på morgnen. JEEEEZ! Jeg hadde jo egentlig fri i dag fra jobb og skulle stå opp, spise digg frokost og pakke bagen klar til Trysil og Trondheim denne helgen, trene bein, hjem og fikse meg og røske med meg tingene mine og dra. Det skjedde jo da altså ikke. Det var behov for meg på jobb og jeg følte jeg måtte stille opp så jeg sa ja til å jobbe 10:00-14:00. Og det er rimelig kjipt å pendle 2 timer for å jobbe i 4 timer, men sånn er det bare. MEN! Da var jo dilemmaet her igjen da. Hva gjør jeg med beinøkta. For jeg har ikke sjans til å kjøre den etter jeg har kommet hjem fra jobb. Da er jeg jo ikke i Trysil før drit seint. Og når jeg trente med min gode venninne Ida i går så lufta vi tanken på å trene før jeg dro på jobb. Vi ble enige om at vi satt kl. på 06:00 og skulle sende hverandre melding for å se an formen. Jeg sa til henne. "Hvis du blir med, så MÅ jeg" Og hun var jo så søt og joinet! Så jeg takker henne for det! Det er godt vi kan motivere hverandre. Derfor har man gode venner♥

Når klokka ringte kl. 06:00 og jeg hadde sovet i typ 5 timer så fristet det ikke så veldig å dra å trene når jeg faktisk var å trente for typ 8-9 timer siden. Haha.. Men sånn er det. Get shit done. Og hvertfall med det "Ikke motivert til beinøkt" innlegget jeg skrev her for et par dager siden så kunne jeg ikke skulke i dag heller! Nei, vettu hva. Og når jeg kom til trening så hadde faen meg flaska mi med 0,5 liter saft sprukket og hele treningsbagen inkludert kameraet mitt bløtt. Da ble jeg greit pissed of! Også hadde jeg startet dagen med diskusjon med kjærsten, så klørne var liksom ute ennå litt. På hugget kan man si. Hehe, men når jeg fikk kommet i gang med økten ble det en KNALLØKT! Og vi var begge enige om at følelsen av å være ferdig trent for uken kl. 08:30 ish var riiiiimelig innafor. #KlappPåSkuldernTilOss! Følte meg som et super menneske. 

Siden det var så tidlig så tenkte jeg keep it simple. Få øvelser, mange sett og mange reps. Da får man kjørt seg skikkelig. Trenger ikke trene hver eneste lille krik og krok om man trener riktig! 

Dagens Treningsprogram (video på instagram senere): 
Sumo knebøy m/kettlebell (bein på kasse for å komme dypt) 5 x 15
Benk bøy (box squat) 4 x 15
Hip thrust m/ dobbel strikk 4 x 25 (Den reiv!)
Bakover utfall med stang 4 x 15 pr bein
Kickback med strikk - Avsluttende strikkøvelse for rumpe


Superdigg adidas tights HER! 

Easy peasy! Oppsettet altså. Selve økta var jo super slitsom og det brant og verket i beina mine! Anbefaler alle å teste økten om dere trenger en kjapp effektiv økt som går på bein/rumpe. Etter økten kjørte jeg Ida hjem og rushet hjemom selv for å skifte, spise og prøve å se normal ut til jobb. Det resulterte til udusja, ufresh Christine med håret til alle kanter fordi jeg ikke rakk å rette det (GRØSS OG GRU!), men noen dager blir det bare sånn. Rett og slett. Skyt meg a! Jeg dusjer ikke hver dag. Jeg trodde jeg skulle rekke og spise frokost og drikke te i sofaen mens jeg koste meg. Det skjedde da ikke som dere kanskje så på snap? (CHRISUNIVERS hvis du vil adde meg) Og det endte med at jeg måtte pælme all maten i en boks og te i et syltetøyglass. Snack om hillbilly tendenser. Moonshine aktig greier. Men jeg rakk jobb i tide så alt var good. Nå er jeg sammen med familien min i Trysil på hyttetur. Det blir super kos. Selvom formen min er uggen igjen faktisk. Vondt i hals og litt sånn feber følelse. Får håpe avslappende hyttetur hjelper på kropp og sjel. For på Søndag kjører jeg til Trondheim for poseringstrening. Det er kun 2 poseringstreninger igjen før NM. HERREGUD! 

Nyt Fredagen fininger♥ //Sponset Innhold//

Selfiespam av magemuskler og rabattkode hos Xlife til dere!

 • 02.09.2016 kl. 20:40

//Sponset Innhold//

Ja, overskiften sier vel nok haha! Kleine kjærring! I dag har jeg hatt en liten selfiephotoshoot her hjemme for nå begynner endelig kroppen og slippe litt av det vannet den har holdt på pga jeg har vært syk. Så nå begynner magerutene og titte frem igjen. Og det ble en aldri så liten fredagsflex også gitt! Jeg synes det er stas, men samtidig så vet jeg at det er ikke denne formen som gjelder for alltid. De blir mindre synlig relativt raskt etter konkuransen da jeg selvsagt har planer om å gå opp i vekt for å fortsette å bygge muskler på den mest optimale måten. Dvs Å SPISE GODT! Og gud som jeg gleder meg! Men hvertfall.. Jeg tok en del bilder i dag da formen har spisset seg litt de siste dagene.

Jeg hadde også en super bein/ryggøkt i dag, litt mer fra den kommer i morgen. Testet 2 øvelser som er GULL for rumpa så titt innom♥ Nå må jeg kaste i meg litt middag. Ble akutt slapp når jeg kom hjem fra gymmen. Har ligget her i over 2 timer og bare stirret ut i intet. Haha.. Så dro jeg frem mac´en for et kvarter siden. "Shit Bloggen!!". Sorry, den ble litt glemt av frøken svime her. Blir litt surrete med mindre karbohydrater innabords ja. Hehe.. Soser litt rundt i min egen verden noen ganger! Jeg gleder meg stort til normalt kosthold og utskeielser i helgene! Nå er det ikke lenge igjen til NM! 5 Usle uker..

Også vil jeg bare nevne at www.xlife.no kjører 25% på ALLE varer ut helgen! (Utenom Better Bodies og GASP) Så hvis dere liker treningsklærne mine. Det er virkelig nå dere må kuppe de. Og kjapp dere for de beste styles blir utsolgt først!♥ Og husk at de selger ikke bare klær da! Nå kan dere kapre mini bands, propud, sukrin, kalorifri søtning, proteinpulver og MASSE andre godsaker♥

DISSE BILDENE ER UREDIGERTE!

God helg vakringer! ♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS//Sponset Innhold//

Bildedryss - Første poseringstrening alene..

 • 28.08.2016 kl. 19:31

//Sponset Innhold//

Her kommer et lite bildedryss fra dagens poseringstrening. Det her er jo som sagt første (!!) posering jeg har alene. Og Posering nr 2 i det hele tatt. Ups, burde kanskje vært flinkere. Men nå har jeg liksom brutt barrieren littegrann så nå er det ikke kleint lenger. Og etter MYE stuk så ble jeg fornøyd alikevel. Jeg fikk øvd på kvartvendingene mine og overgangene. Det ligger en bitteliten filmsnutt på snap som dere kanskje har sett? Det er faktisk MYE vanskeligere enn man tror og ha kroppskontroll. Det er SÅ anstrengt, men det skal se så flytende og avslappa ut. Men heldigvis har jeg en video av Fitness Sandra som jeg har fått av beste coach Line Celius, så jeg kommer til å øve HVER eneste dag frem til 8 Oktober. PUNKTUM! Det er fortsatt ikke så kult å bo i denne syke oppblåste kroppen så jeg følte meg ikke sånn drit fresh i dag, men jeg fikk gjort det hvertfall. Jeg dro med meg en TRUE boks for litt ekstra energi. 

Jeg følte meg som en fucked up askepott på crack med glass sko på halvt hold, med tank på formen min, men job well done ;) Jeg har bestemt meg for at dette skal jeg bare fikse og jeg skal bli god i det!

Det værste var når jeg kom hjem så fikk jeg den sykeste hodepinen og nå føler jeg meg helt sinnsykt slapp igjen. Så det var den lille anstrengelsen kroppen min orket. Batteriene er brukt opp for dagen. Hodepinen er så ille at jeg har vondt i kjeven og bare jeg reiser meg opp så lyner til bak øynene mine. Så nå er det full avslapping resten av kvelden med te og paracet! 

Her kommer noen flere bilder fra poseringen♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

//Sponset Innhold//

Dietten min og noen kloke ord! Dypt innlegg om mat..

 • 14.08.2016 kl. 15:46

God søndag♥

Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om dietten min og litt rundt mat siden det er så utrolig mange som spør meg om dette akkurat nå. Og det er jo ikke rart for nå føler jeg meg helt skrapa. Fett prosenten min er ganske så lav og jeg begynner å bli veldig definert i overkroppen spesielt, men det er fordi mitt fett ligger på lårene mine og det er der det vil forsvinne sist. Jeg er VELDIG glad for at det ikke er omvendt, det skal sies. Fordi vil jeg kommer til å beholde mine feminine former selvom fett % blir veldig lav. Det skal også sies at jeg IKKE har noe behov for å gå mer ned i fett % nå for min egen del. Jeg trives veldig i min off season shape. Så jeg gruer meg til å miste enda mer faktisk, for det er faktisk 8 uker igjen på diett og MYE skjer i løpet av disse 8 ukene. Selvom det er spennende å se muskler som blir mer synlige og definerte. Det må jeg innrømme. For jeg har jo ALDRI vært i denne formen før i hele mitt liv. Jeg har aldri hatt synlige magemuskler, aldri hatt en eneste definisjon noe sted. Så dette er jo et litt spennende prosjekt også. Det er veldig gøy å gjennomføre dette for meg som har vært verdens største junkfood spisende sofagris. Så dette blir en mestringsfølelse uten like og jeg går en spennende og krevende tid i møte. Jeg kjenner jeg bare er så klar for at det skal være over. Haha.. 

Jeg har en veldig enkel diett. Jeg har en meny med flere kategorier og alternativer. Frokost, lunsj x 2, middag og kveldsmat. Jeg spiser 5 måltider pr dag, men jeg kan også slå sammen f.eks en lunsj og en middag for å få større porsjon og da spiser jeg 4 måltider i løpet av en dag. Det er meny på alt annet enn middagen. Der velger jeg selv så lenge jeg holder meg til x antall gram kjøtt, karbohydratkilde (potet, pasta, ris osv) og x antall gram grønnsaker. Og dere skal vite at jeg har en veldig god diett fordi jeg allerede er såpass lav på fett % så er det ikke nødvendig med noen ekstreme tiltak så jeg koser meg uten å gå for mye i kaloriunderskudd. Jeg har ikke fått noe mindre energi elelr blitt påvirket av dietten på noe negativ måte. Sett bortifra søtsuget som kommer da. Da blir jeg mannevond. Hehe.. Men jeg hadde ikke regnet med noe annet. For mat og godteri er min største glede♥ Det blir som å brenne alle julegavene til ungene foran øynene dems på juleaften. Typ samme følelse vil jeg tro. Haha.. So close, no matter how far! 

Jeg spiser helt vanlige matvarer som grovt brød, ost (både lett og vanlig), kjøttpålegg, frukt, bær og grønnsaker, skyr/propud/mager kesam/cottage cheese, egg, kalkunbacon, pasta, potet, ris (fullkornsvarianter), rent kjøtt til middag som svin/okse indrefilet, kyllingfilet, torsk, laks og annet magert rent kjøtt. Jeg vil si at jeg rett og slett spiser vanlig husmannskost. Hehe.. 

MEN.. Til alle dere herlige jenter som spør hvor mange kalorier jeg spiser i løpet av en dag på diett. Jeg vil ikke dele denne informasjonen desverre. Jeg håper virkelig dere forstår hvorfor. ♥ Og grunnen til dette er fordi jeg er livredd for at noen skal bruke den infoen på feil måte. Jeg vil ikke være en av fitnessjentene som påvirker unge jenter i feil rettning. Et ord jeg er livredd for å bli satt i samme bås som er spiseforstyrrelser. DET ønsker jeg ikke ha på meg. Jeg ønsker på ingen måte bidra til at noen der ute skal "slanke" seg på feil måte pga meg. Jeg vil være et sunt forbilde for jenter som ønsker å starte med styrketrening. Jeg vil bidra til sunne og sterke tanker. Jeg vil inspirere til å ha et avslappet forhold til mat og at man faktisk kan ha en balansert livstil som jeg selv har hatt før denne bikini dietten. Det skal jeg bare si med en gang. Med en gang jeg er ferdig på diett og har stilt i bikinifitness helgen 8 Oktober. Så er det tilbake til godterilørdag/cheatday som jeg alltid har hatt så fort som mulig. For det er en så stor belønning for meg og noe jeg gleder meg så mye til hver uke fordi jeg har vært så flink og trent mine 5 dager. Det er ikke normalt å ikke få lov til å kose seg. Og hvis man skal prøve å leve fitnessdiett livet hele året så er det for det første ikke så veldig sunt for kroppen, pluss at det er urealistisk å nekte seg det man faktisk har lyst på innimellom. Kroppen dør ikke av litt sukker. Og så lenge man er flink i ukedagene så har ikke Lørdagene noe å si i det store bildet. Dette har jeg jo skrevet så mange ganger. Haha.. Men jeg vil virkelig at dere skal forstå. Vi lever bare en gang!

Jeg har skrevet et langt og utdypet innlegg om mat HER! som jeg anbefaler alle å lese. 

Håper dette var til nytte for dere som lurer♥ Nyt søndagen videre vakringer!

Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Og lik gjerne facebook siden min HER! 

BikiniFitness - Poseringstrening update..

 • 24.07.2016 kl. 19:38

Å herregud, nå er den første poseringstreningen overstått og gud som jeg har mye å lære og øve på. Jeg har jo hatt poseringskoene mine en stund nå, men jeg har ikke prøvd å øve alene rett og slett fordi jeg ville ha den første inputen min fra de som kan sakene sine. Jeg ville ikke gjøre det hjemme og "lære" meg noe også viser det seg at det var feil. For da sitter det "feile" i kroppen og det er vanskelig å glemme innlærte feil.

Jeg kom på Strongbody/Kaliber kontoret og møtte noen super søte jenter. Teamet mitt er så herlig og det skal være en ære å stå på scenen med så fine jenter. Det var god stemning og alle var debutanter utenom 2 så det var godt å kunne føle seg noob med resten, selvom det var mange av jentene som var finke på posering og kvartvendinger allerede. Så nå skal jeg hjem og øve øve øve! For posering og utstråling har faktsk veldig mye å si! Man kan ha fysikken, men har man en dårlig posering så vil man ikke nå topp 6. Brutalt, men that´s the game. Så posering er noe skal absolutt skal prioritere fremover. 

Poseringen min var ok, mye rom for forbedring, men et godt utgangspunkt. Frontpose og backpose var ikke så vanskelig, men når kvartvendingene kom kløna jeg veldig. Og skuldrene mine var ganske anstrengt sa Veronica så de skal jeg virkelig fokusere på. Ryggen ble anstrengt den også så overkroppen generelt skal gjennomgåes nøye. Men jeg føler virkelig at jeg kan bli god på det. Jeg må bare jobbe jobbe jobbe. Og det og stå der og posere er faktisk mye tyngre enn man skulle tro. For man skal se helt avslappet ut, selvom man poserer og har en superfin holdning 110%.

Disse bildene er tatt i litt hurry så de er ikke så gode, men det er bedre enn ingenting. Og jeg skal få tatt noen litt bedre bilder til dere av formen min og poseringen min. Jeg fikk hvertfall spurt noen av jentene om de kunne ta et par bilder av meg så noe har jeg til dere. 

Jeg storkoste meg med verdens beste coach Line Coach Veronica og resten av jentene♥ Hvis du har ønsker om å stille i bikinifitness eller vil ha hjelp med kosthold og ernæring så kan dere ta kontakt med coach Line på line@strongbody.no . Jeg bestile veiledning der for snart et år siden og jeg angrer ikke en dag på det. For MAKAN og de kan det de driver med. Og en dag! Skal JEG henge på Kaliber wall of fame! Watch me do it♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS 
 

Formen min og tanker om poseringstrening i Tr. Heim for første gang..

 • 23.07.2016 kl. 18:34

Nå sitter jeg i bilen på vei til Trondheim for poseringstrening på Kaliber Gym i morgen. Takk gud for delt internett sier bare jeg. Aaaah 2016♥  Det jeg ikke takker gud for akkurat nå er at kjærsten sitter rett ved siden av meg med potetgull og sjokoladeboller. Oh, the life! Diettliv er IKKE for meg. For skulle jeg ikke stilt hadde jeg hatt en bolle i hånden as we speak.. 


Thights med super digg stretch fra xlife HER! // Sportsbh fra XXL

Jeg er så spent på i morgendagen at jeg nesten dør. Jeg har gjort meg opp noen tanker om hvordan det blir, men det blir jo som regel aldri som man forventer så man kan jo liksågodt være blank. Jeg vet liksom ikke hva jeg skal forvente fordi alt er liksom litt uvirkelig ennå. Det er helt merkelig, men noen ganger så føles det som om jeg ikke driver med det jeg faktisk gjør. Planen om å stille i bikinifitness til høsten er fortsatt så fjernt. Hvordan skal jeg klare å innse at jeg faktisk lever det livet jeg gjør nå? Når skal det kicke inn at jeg faktisk har forandret livstil totalt. Merkelig greier. Det er som jeg har nevnt tidligere. At sofagrisen inni meg sitter så dypt. Haha. At jeg bare har en liten indre sofagris fortsatt. 

Men hvertfall så gleder jeg meg utrolig masse til å møte de andre jentene OG gruer meg. For dette er teamet mitt. Hvordan ser de ut. Er vi alle like godt trent, er det store forskjeller og ikke minst. Hvordan er JEG i forhold til de andre. For nei, jeg sammenlikner meg aldri med andre som trener rundt meg eller venninner for eksempel, men dette er faktisk snakk om mine kommende konkurrenter. Jeg er så redd for å reise fra Trondheim med følelsen av å være dårligere trent enn de andre. Det er ikke som om jeg har behov for å være størst eller noe, men bare det at jeg føler meg som en del av teamet på en god måte fordi vi er er bra team rett og slett. 

Noen som forstår tankegangen min? Tenk hvis du skulle vært i en kakebake konkurranse. Alle skal samles for å smake på hverandres kaker. Du har gitt ditt alt og er i grunn veldig fornøyd, men så møter du de andre og kakene deres er sykt mye råere enn din enda du har gjort det beste du kan. #DenFølelsen Det er IKKE den følelsen jeg vil sitte igjen med. Jeg føler at jeg er i god form og jeg har virkelig trua på meg selv. Men jeg har aldri møtt en annen bikinifitness utøver før. Jeg har ikke levd denne livstilen før så det er vanskelig å se for seg hvordan det blir å møte de andre.

Heldigvis så er det en blandning av debutanter og jenter som har stilt tidligere. Så jeg gleder meg masse til å dele tips og triks. Få inspirasjon og motivasjon. Og selvsagt til å møte disse flotte jentene som er i Team Kaliber. Uansett utfall som vil jeg være en erfaring rikere og litt nærmere mitt mål til Høsten. Nå er det faktisk kun 11 uker igjen! OG det er sykt! 11 uker på og gi ALT, 11 uker på å omstille hodet og 11 uker å blir klar. 

Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Lik gjerne facebook siden min HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Her er noen UREDIGERTE bilder jeg tok i går på trening.. Jeg redigerer veldig lite ellers, men jeg liker å legge på et filter for å få litt klarer bilder så disse er litt blassere enn vanlig, men her får dere raw bilder av meg og hvordan formen min ser ut just nu..

Gårsdagen! Kjærestedate i gamlebyen..

 • 13.07.2016 kl. 17:30

I går storkoste vi oss som verdens verste kjærstepar i gamleda´r! Strandkos på dagen, trening også dro vi på tapasdate i gamlebyen og det var så romantisk og koslig. På kvelden er det en helt magisk stemning der og det er virkelig noe helt eget. Det var jo cheatday nr 2 (selvom jeg skal være ærlig å si at det har blitt en liten smaksprøve av diversen desserter og iser innimellom også) Vi startet cheat day med lunsjdate på pizza hut som jeg hadde siklet på helt siden jeg var der sist og spiste en kjip salat mens de andre spiste pizza og koste seg. Det så dere vel på snap tenker jeg. Hehe.. Jeg koste meg glugg ihjæl da jeg fikk smake pizza hut jeg også og det var så verdt det. Selvom jeg ENDA har foodbaby fra i går så gir jeg F! Hihi.. Det går over.

Vi dro hjem etter stranden og tok en treningsøkt. Økten var super god og jeg er 100% sikker på at det er pga pizza hut som pre workout meal. Kan vi hvertfall late som. Det var energi og jeg fikk super god kontakt med musklene jeg jobbet med. Så var det dusj og ordnings før vi dro opp til gamlebyen. Dere spyr sikkert av gamlebyen prat på snap og her, men jeg elsker slike steder med så nydelig energi i luften. 

Vi bestilte et LASS med mat, noe dere sikkert på på snap også. Kelneren sa når vi ramset opp alt vi skulle ha: "A lot of food!" Vi bare.. "Yeyeh, perfect!" Haha.. Men ærlig talt. Vi hadde IKKE trodd at vi skulle få så mye, men vi fråtset det i oss og det lå bare et par kjøttboller igjen nå vi var ferdig. Det stoppet ikke der og dessert skulle man jo ha så da ble det banoffee pie med vaniljeis til dessert sammen med en nydelig capuccino. For dere som ikke vet hva banoffee er så er det banan og karamell (toffee). Og det er bare latterlig godt sammen med vanlije. Sweet baby jesus noe så godt♥ Jeg sovnet i stabilt sideleie som jeg alltid gjør etter en cheatday og når jeg våknet i dag var jeg fortsatt stinn for å si det mildt.

Hvis du vil få med deg mer av hva som skjer i min lille verden så ad med på snap: CHRISUNIVERS
Og jeg er rimelig uhøytidelig på snap om du lurer! Haha.. Dør av meg selv!

Også må jeg skyte inn at jeg gleder meg noe helt vilt til å komme hjem til rutinene mine og gymmen min♥ Er så motivert atte FY, hvertfall med cannoli spising og tapasfråtsing som ligger innabords. Også får jeg noen pakker i posten som jeg gleder meg MAKS til å åpne. Hint: ICANIWILL ville sende meg nye styles fra ny kolleksjon♥ Og en pakke fra X-Life med en ordre jeg har lagt inn på noen favoritter! Livet smiler dere♥ Det er så gøy!

Her kommer et lite bildedryss fra gårsdagen til dere.

Ikke glem å følge meg på instagram HER! 
Facebook HER! 


 

Før og etter bilder - Trening..

 • 27.06.2016 kl. 18:18

Nå er det så lenge siden jeg har hatt et lite før og etter seriøs trenings update! 

Her er meg nå.. Men jeg har ikke alltid vært denne jenta..

Først vil jeg begynne med den vendingen i livet mitt som fikk meg til å begynne å trene. Har nevnt det er par ganger før, men det er viktig for meg og få med historien så here it goes..

Rett før juletiden for 1 1/2 år siden så var jeg gjennom et brutalt brudd etter flere år sammen. Jeg var forlovet så det var seriøst. Det var utroskap og jeg ble byttet ut kort fortalt. På en uke gikk livet mitt fra et trygt og godt liv med drømmemannen til at jeg bodde på sofaen til mamma og ikke ville møte verden noen gang igjen. Aldri har jeg vært så langt nede før i hele mitt liv. Jeg spiste 1 banan og 1 skyr på 2 uker (ja, seriøst), og stressrøyket som en svamp mens jeg  overlevde på pepsi max. Jeg gikk ned i vekt som fy og for første gang siden barneskolen så jeg ribbeina mine GODT og hadde tidenes værste thight gap. Ei venninne sa det meg at jeg måtte finne på noe å gjøre for å distrahere hjernen min til å kjøre seg selv enda mer ned og hun sa "begynn å tren". And little did i know.. Der var det første frøet sådd. TUSEN TAKK I! ♥ 

Jeg fikk kjøpt meg en leilighet og tusen tusen takk for det!!!♥ Jeg bestemte meg for å starte et sunnere friskere liv og bygge meg selv opp både fysisk og psykisk. Jeg ble dratt på trening av mamma som er gruppetime instruktør hos Fresh Fitness. Jeg dro på body pump timer og det var kjempe gøy. I den timen det var body pump var hjernen min 110% tilstede hos meg selv. Fokuserte kun på det jeg drev med akkurat da og jeg elsket det, det var en flukt fra virkelighetens helvette. Det ble en slags terapi.

Mamma er helt rå på sunn mat og gode oppskrifter. Bare sjekk IG´en hennes HER! Så jeg ble inspirert av henne til å lage god sunn mat og leste masse blogger og surfet nettet rundt etter inspirasjon. Og jeg startet og trene styrke for meg selv i tillegg til bodypump timene. Mamma er en stor inspirasjon på mange mange måter! Sterk og rå dame med bein nok i nesa så halvparten kunne holdt.

I fjor Sommer så var det breaking point. Da bestemte jeg meg for at jeg ville stille i bikinifitness bare fordi jeg vil bevise for meg selv hva jeg kan få til om jeg først går inn for det pluss at det er en bragd for en som meg. Og med det mener jeg ei som aldri har trent før og vært tidenes godteri sofagris.

Jeg har aldri vært sterkere fysisk og psykisk som det jeg er nå takker være treningen som har fått meg til å ta vare på meg selv og rett og slett invistere i meg selv og min egen kropp og sjel.

Så dette er hva jeg har fått til så langt og jeg jobber knallhardt hver dag for å bli i bedre og bedre form. Det er ingen redigerte bilder i dette innlegget også har jeg prøvd å stille inn så det er lik avstand fra kameraet på alle sammen. Så det blir lettere og se. For noen er dette kanskje ikke mye, men for meg er det en mestring og utvikling jeg aldri hadde trodd jeg kunne ha.


Dette bildet er 1 år og 2 mnd mellomrom. Flexer selvsagt alt jeg kan på det øverste bildet også. 
Dette er jeg stolt av! Utrolig gøy og se så stor forskjell. 
Sportsbh fra X-Life HER! Litt under 1 års forskjell.
På begge disse bildene flexer jeg lårene mine og her er det en vesentlig forskjell, det ser kanskje ikke ut som jeg flexer på venstre bilde, men tro meg flekser for harde livet! Det er synd jeg ikke har bedre bilder. Hahaha.. Også måtte jeg bare putte en K der. Vi skjønner vel alle hva den står for? Tenkte å spare dere for den. Tenkte jo ikke på det når jeg skulle dra shortsen litt opp for å få frem lårene. 
Shorts HER! // Knestrømper HER! 


1 år og 2 mnd mellomrom.
Minifiskebolla da! Som henger litt etter og ikke vil gro like lett som andre muskler, men nå begynner den faktisk å komme seg så jeg er fornøyd med den nå! Etter LANG tid. Litt dårlig lys på nederste bilde med skygger, men men..

Så.. Slik er formen min nå.. Jeg trives så godt i mitt nye skinn og jeg kommer aldri til å slutte å jobbe for å bli i enda bedre form. Dette er en livstil og en av de beste avgjørelsene jeg har tatt noen sinne. Og tusen takk til alle som var der for meg når jeg var på bunn. Uten dere hadde jeg bare vært et skall av meg selv. 

Nå er jeg en sunn og sterk jente som fokuserer på de riktige tingene her i livet. Jeg elsker å spre treningsglede og motivere andre til og yte sitt maks. Hjelpe og veilede. Jeg gir mye av meg selv til andre og deler gladelig mine opp og nedturer. Dette er også noen av grunnene til at jeg utdanner med som PT og vet jeg kommer til å bli en god en.

Tusen takk for at du tittet innom min treningsblogg i dag♥ Håper du vil følge min treningsreise videre! Nå skal jeg komme meg på trening♥

Ikke glem meg på instagram HER! 
Og lik gjerne facebook siden min HER! 
 

Redd for å bli for tynn..

 • 20.06.2016 kl. 17:31

En av mine største frykter akkurat nå, når det kommer til å stille i bikinifitness så er det at jeg er livredd for å bli for tynn! Ja, det høres kanskje merkelig ut for noen, men nå som jeg har begynt å kutte på kaloriene mine og jeg skal deffe meg mot scenen til høsten så er jeg litt bekymret. Jeg er bekymret for om jeg har bygget nok muskler til å se fit ut når jeg er deffa og har lav fett %. Og det er noe jeg ikke ser før "det er for sent" for å si det sånn. For det skal kilo av i alle kriker og kroker på kroppen min og de krikene har mye å si for at jeg skal se sunn og sterk ut. 

For jeg skal være helt ærlig når jeg sier dette. Jeg har vært tilstede på 2 fitness show. NM i fjor og Oslo Grand Prix i år. Og det er ufattelig mange forskjellige former som står på den scenen. Og jeg blir skremt når jeg ser de tynneste jentene som åpentlyst har for lite muskelmasse og hadde jeg vært coach så hadde jeg aldri latt noen stå på scenen med en slik form. Det ser helt sykt ut. Det ser faktisk anorektisk ut. Jeg får helt vondt i sjela mi når jeg ser hun stakkars jenta som ser utsultet og skrøpelig ut stå der med slørete blikk og vinglette posering fordi hun er helt på bunn og totalt uten enrgi. Det er skremmende. Og det er det som fyrer frykten i meg. Kommer jeg til å være hun stakkars jenta? Kommer jeg til å se syk ut der jeg står? For når det kommer til bikinifitness så er det en hårfin grense på det å se fit ut og det å se syk ut. Det er ikke mye som skiller, men en essensiell faktor er jo absolutt at man har et godt muskel grunnlag så man ikke blir et skjellett når man deffer. 

Det virker som at mange tror at hvem som helst kan stille i bikini klassen. Det er bare å deffe så er du der. Men det blir så feil for meg altså. Da blir det anorektisk. Det å stille i bikinifitness og bygge en bikinikropp er HARDT arbeid. Jeg kan skrive under på det! Jeg trener 5 dager i uken og jeg trener tungt! Det er ikke noe puselus trening det her. Det skal hele tiden utfordres og hele tiden pushes så man kan øke i vekter å bli sterkere. Ikke noe chill greier hvor man tar hip thrust 3x8 og skravler med gymbuddy´en din i 5 minutter mellom hvert sett. Neinei.. Jobbe jobbe jobbe. Og da tenker jeg på disse skjellett jentene. Er det ingen som sier at de ikke er klare? Hvor er coach´en? Noen må ta ansvar! 

Jeg vet at min coach hadde sagt ifra dersom jeg ikke var klar. Jeg vet at hun hadde vært 100% ærlig med meg uansett om det var god feedback og dårlig feedback. Det er det jeg mener kjennetegner en god og dårlig coach. Så hvis du vurderer å begi deg utpå et fitnessprosjekt så omgåes folk som kan det de driver med og kan hjelpe deg til å bli den beste utgaven av deg selv. En som kan støtte deg i gode dager og i onde dager. (høres dramatisk ut, men det blir hardt og man knekker noen ganger.) Jeg har fått breakdown på trening selv jeg fordi jeg føler jeg ikke får til eller fordi det er for tungt. Jeg har pushet meg så hardt at beina svikter og jeg går på trynet. Og da er det viktig og ha de riktige menneskene rundt seg! 

Det jeg vil frem til her da. Det er at de jentene..! De skulle hatt gode folk rundt seg. De skulle hatt en coach som sa de ikke var klare og gav dem et supert treningsprogram og guidet de videre. Og selvom jeg vet at min kjære coach Line (som er verdens beste forresten) aldri hadde latt meg gå på scenen og se syk ut. Men så er det mitt eget hode da. Kommer jeg til å like min deffa bikinikropp? Det er så mange som snakker om dette å være fitnessforstyrra. At de kommer i sceneform og ikke vil tilbake til ikke sceneform fordi de føler seg "tykke" og likte bedre å ha blodårer og muskeldefinisjon over alt. Jeg er litt redd for motsatt jeg. At jeg ikke skal trives som deffa (fordi jeg er redd jeg ikke har nok muskler, er det nok muskler er det jo greit for da ser man fit ut) Jeg er redd jeg skal mistrives og føle meg tynn, jeg er redd for å bli beglodd når jeg trener fordi jeg ser syk ut. Jeg er redd for å bli for tynn rett og slett. 

Jeg trives veldig godt med den kroppen jeg har nå. Ja jeg har noen cellulitter på rumpa og helt øverst på lårene som jeg irriterer meg som F over noen ganger, men sånn er det. Det er alltid noe man vil fikse på. Og jeg lar meg ikke henge opp i små tulledetaljer som cellulitter. De betyr squat da! Nada.. For når jeg ser på hele "pakka mi" Haha.. Så er jeg fornøyd nå. Jeg ser sunn og sterk ut uten å være for ribba og dette er en fin helårsform vil jeg si og da får det bare være litt cellulitter altså. 

Jeg håper jeg endrer mening underveis og føler meg mer komfortabel med tanken på å være superdeffa. Jeg måtte bare få det her ut, for jeg har tenkt så mye på det i det siste. 

Jeg har på 2 uker med diett gått ned 1 kg og det er mye på "lille meg" på 1,67 cm over havet. Jeg veier nå 61,3 og jeg ser at den kiloen jeg har mistet er vann og litt fett. Jeg har blitt mer definert rundt hoftepartiet, quads (lårmuskler) er litt mer synlige og magerutene kommer mer og mer frem.Topp BIKBOK // Shorts fra X-Life HER! // Knestrømper fra X-Life HER!

Det store spørsmålet som går på repeat i hodet mitt er..

Kommer jeg til å se fit eller syk ut..?

 

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no