hits

Cheatday tips:

 • 19.11.2017 kl. 13:09

Yes, jeg er ganske stolt av meg selv i dag fordi jeg faktisk ikke spiste opp godteriet jeg kjøpte i til i dag i går kveld. Hehe.. For sjansen for at jeg kom til å ryke på en smell å spise opp alt var rimelig stor. Såpass kjenner jeg meg selv. Så 1-0 til sukkermonsteret som bor inni meg. 

Som sagt er målet mitt å ha cheatday 1 dag i uken. Og da har jeg gjort meg opp noen pinpoints for at det skal bli så fornuftig som mulig. For selvom jeg ikke er på en diett nå så vil jeg fortsatt spise etter mine mål og det er jo å bygge muskler. Derfor er det viktig for meg at jeg får i meg proteinene mine selv på en cheatday. For det som alt for ofte skjer er at jeg spiser godteri, kaker og alt annet drit fra morningen av også mistet jeg totalt matlysten fordi jeg egentlig er mett på godis og da får jeg ikke i meg noe fornuftig næring omtrent og det vil jeg jo ikke. 

Så jeg...

- Spiser normal mat frem til ettermiddagen/kvelden slik at jeg ikke starter dagen med cheat.
- Sørger for å få i meg godt med proteiner gjennom dagen.
- Reduserer karbohydratmengden i vanlige måltider akkurat denne dagen fordi jeg spiser nok av karbs i form av sukker.

Dette gjør jeg fordi jeg vil cheat´e smart. Jeg kommer aldri til å være den som ikke tillater meg usunn mat eller godteri, men når jeg da velger å unne meg det så lønner det seg for meg å ta noen kloke valg så jeg ikke drar den for langt. Det som er viktig for meg er å få i meg fornuftig næring så jeg får så mye ut av treningen min som mulig i form av resultater og jeg vil ikke gå noe mer opp i fett enn det jeg er nå for nå er jeg fornøyd med min "off-season" form, opp i vekt pga muskler er en annen sak. Hehe! Bring the gainsss!

Og dette er ikke skrevet i stein. Det er en klok fremgangsmåte å gjøre en cheatday på. Hvis jeg får lyst til å gå ut å spise  Onsdag så gjør jeg det. Dette er ikke helt hysterisk eller slavisk altså. Jeg skal som sagt gjøre Søndag til min cheatday med mindre det er noe annet som skjer eller om det blir flere dager i tillegg. Nå fremover er det jo julebord og fester så da blir det anderledes. Men sånn ellers funker dette kjempe bra♥

Superundertøy sett HER! 

Drøye tendenser..

 • 18.11.2017 kl. 11:13

Denne Lørdagen skal jeg prøve noe nytt. Og det her er drøyyyt i min verden for å si det sånn! Den siste tiden har jeg klikka helt i godteriavdelingen på butikken og kjøpt alt jeg har hatt lyst på og litt til. Drøye tendenser og jeg kommer hjem med godteri nok til en hel familie for å si det mildt. Og det er jo absolutt greit å kose seg, men det som har vært problemet er at jeg spiser meg så forderva at jeg nesten ikke klarer å bevege meg.

Og ikke bare det. Når jeg står opp på Søndagen så fortsetter jeg bare. Jeg tenker liksom at jeg skal være flink igjen og spise en god og sunn frokost, sånn ca helt til jeg ser godterirestene i skapet. Og når jeg tar den ene biten så er det gjort. Da har jeg gått forbi en grense og når den krysses så er hjernen min litt sånn "ALL IN" Da er det lov og jeg offisielt bestemmer meg for at jeg skal trøkke godis i trynet hele Søndagen også. Bah!

Og forrige helg hadde vi jo besøk og da ble det jo helt drøye tendenser. Da hadde jeg lyst på både pizza OG burger så jeg og Ida kjøpte oss en burger hver i TILLEGG til en italiensk pizza på deling. Altså.. Really? 

Men i dag så skal jeg prøve å IKKE ha cheatday! OMG tenker dere kanskje! Ja, jeg tenker det sjæl å. Hehe.. Men jeg skal prøve å ha cheatday i morgen i stedet nemlig. For jeg er alltid on track igjen på Mandag. Og når Mandagen kommer så er det ny uke, masse treningsøkter jeg gleder meg til og hjernen har en helt annen innstilling. 

Ved å gjøre dette klarer jeg forhåpentligvis å ha kun 1 cheatday. For jeg spiser så syke mengder at det er ikke bra å dra det over hele helgen. Noen ganger blir det jo Fredag - Søndag også. Og det er ikke greit. For det som skjer når man drar cheatdays så langt er at man ikke spiser de andre sunne næringstoffene man trenger. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir hvertfall så "mett" at jeg ikke orker vanlig mat, men godteriet orker jeg da. Så det ender opp med at jeg ikke får i meg noen proteiner nesten og heller ikke sunt fett. Karbohydrater får jeg nok av for å si det sånn. SUKKER! Hehe.. 

→ Har dere cheatdays?

Wish me luck babes! 

Slenger med noen bilder fra forrige helgs etegilde:

Vi tok med oss bikkja, godteposen og dro..

 • 29.10.2017 kl. 16:12

Etter treningsdaten i går så dro vi på besøk til Ida og Espen for å spille spill, spise taco og drikke vin. Ja, vi er gamle okei.. Don´t judge! Og det gikk ned en hel del andre søtsaker for å si det sånn. Altså.. Når jeg våknet opp i dag så var jeg så kvalm fordi jeg hadde spist en del godteri, men jeg trodde at jeg faktisk var veldig flink for i går så var jeg ikke i sånn fråtse modus.

Men alikevel så var jeg så uggen når jeg stod opp. Jeg skjønner ingenting jeg, men tydeligvis fikk jeg spist mer godteri enn jeg trodde. Ehem..

Jeg synes det er så digg at høsten er er for da kan jeg dra frem Dr. Martens skoene og de gode genserene igjen! Det er min absolutte favorittårstid så lenge det ikke høljer ned og er dritvær. 

Vi kom hjem fra beinøkten som var helt cray. Altså jeg er så støl i rumpa i dag, dere aner virkelig ikke! Er det mulig!! Idiotisk støl. Anyway, så fant vi ut at vi skulle bake brownies og ha med så vi kastet sammen en toro ferdigmiks og den ble helt sjukt digg. Vi brukte en litt mindre form så den ble litt høyere og den ble sprø på toppen og heeelt seig inni. LORD! 

Vi dro med oss bikkja, godteposen og stakk avgårde. Herregud vi kjøpte typ 4 forskjellige potetgullposer, 4 store sjokoladeplater, masse smågodt, 3 pakker oreo golden, vaniljeis og litt andre småting. Helt hysterisk mye, men alle vil jo ha sine favoritter da og når både Ida og Espen handlet godis og vi så ble det sukkeroverdose. 

Nå skal vi ut å gå en tur og resten av Søndagen skal brukes på jobbing og avslapping for jeg gruer meg allerede til morgendagens beinøkt så støl som jeg er i beinsystemet bare i dag. Det blir jo værre i morgen! Bah, kommer ikke til å klare å sitte ordentlig. Stabilt sideleie i et par dager til...

→ Har dere hatt cheat day i helgen? Hva er favorittgodisen din?

MINE TOPP 3 CHEAT TREATS

 • 01.07.2017 kl. 12:26

1.

Bakst! Bakst og baaaaakst! Okei.. Dere som kjenner meg godt nå vet at jeg hadde solgt sjelen min for en doughnut eller cronut for den saks skyld. Eller egentlig det meste av bakevarer. Jeg ELSKER fersk bakst og jeg kan lett spise 10 croissanter på rappen for eksempel♥ Hvor glade blir dere ikke når dere går inn på en baker og det ligger rykende varme croissanter, doughnuts, kanelsnurrer, berlinerboller osv i disken og det lukter helt magisk. Jeg får helt frysninger bare å av å tenke på det jeg. Lord!♥

2.

Når det kommer til mat jeg liker å spise på cheat days så skal det helst ha shitloads med ost på  seg og ha være med noen form for hvitt brød/loff og gjerne noe fritert ved siden av. Omg jeg elsker mat! Hadde det bare vært den usunne jeg elsket så høyt, men nei.. Det er den evige junkfood´en og jeg er sikker på at hvis jeg hadde bodd i statene så hadde jeg sikkert vært en sånn dame som måtte bli henta med heisekran ut av leiligheten sin fordi jeg ikke kom ut døra. Haha.. Jeg har et sykt forhold til mat som dere vet. Noe av favorittmaten jeg spiser på en cheatday er burger med alt tilbehør ved siden av. Cheese balls, mozarellasticks, løkringer.. You name it! Alt som kan fåes ved siden av... ILL TAKE IT! Jeg har klart å bruke nesten 400,- på macdonalds en gang til bare meg selv fordi jeg skal ha alt. Mcflurry, milkshake osv så ja.. En av alt takk. Pizza er også en stor favoritt! Mmm.. Ooooost!

3.

Også er det sjokoladen da. Jesus christ! Er det mulig å gifte seg med sjokolade? Jeg har et erotisk forhold til sjokolade for det får meg til å føle meg so gooood! Haha.. True story! Jeg kan lett spise opp en stor plate med sjokolade på typ 10 minutter. For når jeg først setter i gang så er det uten stopp hånden frem, hente en bit, spise, hånden frem, hente en bit og spise! Mine favorittsjokolader er firkløver, kinder maxi, hval sjokoladene i smågodtetavdelingen og smash! Åh, gud nå har jeg lyst på sjokolade her jeg sitter og er litt klein fra palmesus i går. Haha, men jeg har vært flink å spist cottage cheese og jordbær til frokost så det er en god start!

Confessions..

 • 15.05.2017 kl. 18:56

Jadda.. En aldri så liten blåmandag her i gården i dag. For det første.. FUCK! Jeg spiste meg ihjæl i helgen og fråtset litt for mye som vanlig. Bah! Kim kom jo hjem fra 10 dager i Nederland så vi bestemte oss kjapt for at Fredagen skulle være cheatday og vi skulle kose oss med alskens nam! Jadda.. Vi lagde lasagne og kjøpte inn insane mye godis og potetgull. Det blei selvfølgelig rester på Lørdagen så da mumsa jeg litt smågodt på morningen før trening og tenkte ikke noe særlig over det. Så dro vi jo inn for å sjekke ut briller til meg etter trening og da ble det kjøpt inn Ben&Jerrys og annet nam på Lørdagen å. Argh! At det er så vanskelig å holde seg unna! Det var jo selvfølgelig rester i går IGJEN så jadda.. Mumsa litt på dem også gitt. Hvor skal det ende liksom? Hehe.. Så nå sitter jeg her da og tenker over alt jeg har dytta i meg i helgen som vil sinke fremgangen min litt diettmessig og jeg blir jo så forbanna på meg selv for jeg VET jo at jeg er avhengig av å begrense meg litt nå som den seriøse dietten starter snart, men siden jeg fortsatt er på litt sånn kose diett så er jeg flink til å utnytte det litt for godt synes jeg. Og det er jo bare tull! Det er ikke som om jeg har frikort på godteri frem til den heftige dietten starter. Nei.. Det må jo forbrennes det jeg dytter i trynet nå også. Det er ikke gratis kalorier liksom.. Haha! Jeg er jo ikke hysterisk på det, og det er jo kanskje det som er litt dumt egentlig. For hadde jeg vært litt mer hysterisk så hadde jeg klart å være streng med meg selv. Men siden mat er en såpass stor glede for meg så er det faktisk verdt det å kose seg litt ekstra og ikke hige så fælt etter å komme "i form" igjen. Jeg kjenner jeg gruer meg som F til å starte på den litt strengere dietten for da blir jeg jo omtrent mannevond fordi jeg blir "fratatt" mine små gleder her i livet. Hehe.. 

Det her er jo valgfritt, men jeg skal da for faen vise at jeg har mer selvkontroll enn dette. Det er jo ikke som at jeg kan la sjokoladen styre livet mitt. Haha.. "Hei, jeg heter Christine og jeg kunne ikke konkurrere i bikinifitness i år fordi jeg klarte ikke slutte å spise sjokolade og ben&jerrys" Nei.. Nå må jeg grave frem min indre viljestyrke uansett hvor godt begravet i off season gains den ligger så MÅ den bare dukke opp igjen. Jeg trenger den sårt nå for tiden går alt for fort og jeg må komme meg i rute så jeg ikke blir hengende etter! Eventuelt kjøpe meg en viljestyrke.. Går det an? Noen som har en viljestyrke å selge? Jeg betaler godt!! 

Nok er nok.. Time to get shreddicated! Hehe.. 

Candy Crush..

 • 26.11.2016 kl. 19:06

Lørdag = Kos! Så når Kim kom hjem fra butikken så hadde han med alt mulig nam hjem.. Jeg skrev en drøy liste da stakkar! Det er jo nok godteri her til en storfamilie. Hehe, men når man har lyst på litt av alt ja, da kjøper man litt av alt da. Og når meg er sjukling har man hvertfall lov..

Jeg har så dårlig samvittighet for dårlig blogging denne uken! Jeg har så mye jeg vil dele med dere og det er ikke alltid tiden strekker til. Og denne uken har jeg vært i et litt merklig humør. Jeg har vært litt.. Tja.. Går det an å si lei av mitt eget tryne? Deler av dagen min handler om å ta bilder av meg selv og filme meg selv.  Og denne uken har jeg følt meg stygg og fæl rett og slett. Jeg har sett meg i speilet og ikke hatt lyst til å ta bilder fordi jeg bare synes jeg ser ufresh og jævli ut. Etter en lang prat med besteveninna mi Natalia i stad så ble vi enige om at det mest sansynlig er noe PMS greier som herjer i systemet. Hehe.. Så jeg satser på at Mandag blir en bedre uke.. Med mindre det blir sharkweek da! Sweet jesus.. 

Da er det hvertfall godt å få ladet opp med litt godis i dag.. Sjekk hva som står på menyen..

Her er fråtsingen i gang! Jeg gleder meg til å bli frisk og rask så jeg kan komme meg på trening til uken og kicka litt ass! Men til da har jeg en date med sofaen og all denne deilige godisen. Det blir indisk til middag i dag og det gleder jeg meg SÅ til! 

Vi har begynt å se en serie på netflix som heter "Shameless" og den er så SYKT morsom! Det er så ekte, morsomt og humoren er så svart atte fy! BESTE serien ever. Og right up our alley for å si det mildt! Anbefaler den 110% for de som har like skrudd humor som meg. Hehe...

Se traileren på Shameless HER!  Selvom trailern ikke er så veldig bra egentlig. Hehe.. Se episode 1 og du er hekta. Haha..

NYT Lørdagen vakre sjeler! 
 

Oreo Protein Vaffler til frokost!

 • 12.11.2016 kl. 14:11

Å herregud i dag fikk jeg noe jeg vil kalle for sånn ca verdens beste idé! Protein oreo vaffler! Hell-O! Jeg stod å stuka rundt på kjøkkenet og lette i skuffer og skap for å finne noe godt å spise, men siden jeg har vært relativt flink å ikke hatt noen godterirester tilgjengelig (les: spist opp alt forrige helg) så var det liksom ikke så mye spennende å finne. Så jeg bestemte meg for å lage proteinpannekaker for det er alltid godt. Så sier jeg høyt som det matvraket jeg er "Åååååh, om jeg hadde hatt oreo kjeks nå hadde jeg lett knust de og hatt i røra" Tenk oreo vaffler da! Jeg visste jo at vi ikke hadde det så jeg ble jo litt sån instant deppa, men så smeller det fra Kim. "Det ligger oreo kjeks i den nederste skuffen". Jadda, gutten hadde gjemt en pakke oreo fra meg så jeg ikke skulle spise de opp! Hahaha.. The boy knows me to well. Så nede i skuffen hvor det ikke er annet enn baketing som mel, nøtter, bakepulver osv lå det en vakker oreo pakke under no annet skrap jeg aldri bruker. YEY! Genialt! Så da var det bare å putte oreo kjeksene i en pose og slå dem til døde med en skål for så og putte de oppi røra. Mmmm.. Jeg knuste 2/3 av oreo pakka (og spiste resten.. ehm.. Kim fikk 1 stakkar) og blandet inn i røra med 3-4 dråper vanilje stevia dråper. Pannekakemiks får du kjøpt HER! Det var en perfekt start på Lørdagen for min del. Jeg går fortsatt og craver marsipan kake av en eller annen merkelig grunn. Det er fortsatt mange mnd til jeg har bursdag og takk gud for det. Men kjenner jeg meg selv rett så blir det vel kanskje en marsipankake jakt etter trening. Hehe.. #Balanse

Nå er det ukens siste treningsøkt og det er rygg, skuldre og biceps som står på min meny i dag. Jeg er sykt gira for det er min favorittøkt! Og med disse vafflene innabords BØR den økten bli helt konge. Hurra for mitt lille minibulke prosjekt! For dere som ikke vet hva bulking er kommer det i et eget innlegg♥ For å si det sånn.. Det er om vinteren sommerkroppen bygges :P Haha.. 

Let´s get strong babes!

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

(Og ja, jeg kunne ha klippet vekk Kim sin stekepanne full av tomatbønner som har spiste med egg og bacon, men jeg er ikke noe glansbilde av et menneske. Jeg har oppvask jeg som de fleste andre. Og akkurat nå får den panna får stå der til jeg trenger den senere i dag.. Hehe..)

Hoodie fra URBAN♥​


//Sponset Innhold//

4 Dager mellom disse bildene! Uredigerte bilder!

 • 16.10.2016 kl. 12:08


Mer Bilder Lenger Ned!

Nå er det 1 uke side jeg tok 4 plass i NM i BikiniFitness. Bilde til høyre er tatt for 4 dager siden på kvelden før jeg skulle legge meg. Jeg var sprekkeferdig fordi jeg hadde spist alt innen rekkevidde og litt til. Hehe.. For det er jo ingen hemmelighet at jeg er et MEGA matvrak og en ekte foodie så det her er en legit foodbaby♥ Jeg har storkost meg og gått rundt som en vannballong hele uken egentlig. Bare se på det salige matfjerne blikket på høyre bilde. Kom ikke å fortell meg at hu ikke er fornøyd hæ? Tidenes foodbaby! Og det skal sies at kroppen er "normal" igjen dagen etter. Hehe.. Den er ikke 5 mnd på vei for alltid, men slik ser jeg ut på kvelden etter en dag med fråts.

I dag er det back on track og jeg hadde min siste fråtse dag i går, HVER dag denne uken har jeg spist masse usunt og et tonn med sukker. Og nå kjenner jeg at jeg er ferdig med denne "Etter Konk Fråtsingen", nå er det på tide og gi kroppen den sunne næringen den fortjener for akkurat nå føler jeg kroppen min er pil råtten innvendig. Så i dag startet jeg dagen med propud og puffet havre, selvom jeg egentlig var mett fra i går. Herregud! Jeg skjønner ikke at det går an, det er sm om jeg mangler en bryter oppi hjernen som sier "ØY!!! Nå er det fullt her. Takk, det holder nå". Og det har vært helt ekstremt denne uken fordi jeg ikke er på en direkte konkurranse diett lenger. 

Det er ikke rart detox kurer og annet drit de reklamerer for selger. For hvis man snur disse to bildene i rekkefølge og jeg hadde skrevet "Ååååh, jeg drakk denne kaffen her og etter 4 uker så jeg store resultater". For det er AKKURAT det bransjen gjør. De tar folk som er fit og propper de fulle av karbohydrater og spesielt sukker så de får masse vann i kroppen og blir mega oppbåst og drar en sånn FØR/ETTER fotoshoot. Og vi må ikke glemme at de gjerne blir bedt om å ta x antall sit ups og push ups før den ene shoot´en bare sånn for å se ekstra pumpa ut. Og med stolt og fin holdning. Og til den etter shoot´en er det dårlig holdning og foodbaby x 1000. Så ikke la dere lure av slike reklamer. Hehe..

Jeg ville bare vise dere hvor fort kroppen kan forandre seg og hva sukker gjør med kroppen. Det er sinnsyk kontrast mellom disse bildene. Det er jo ikke som om jeg har gått opp 10 kg i fett, men karbohydrater samler vann i kroppen og spesielt sukker blir man veldig oppblåst av. Jeg har nok gått opp et par kg fett i løpet av uken, men jeg har kost meg med overlegg og god samvittighet. Hjernen min har hatt godt av normal mat og utskeielser etter konkurranse dietten. Dette er en naturlig del av det å drive med fitness for de fleste. For vi er som sagt ikke immune mot å ha lyst på godis, kaker og god mat og når vi har vært så lenge uten så fler vi at vi fortjener å fråtse litt. 

Men uansett ville jeg si at jeg ikke er noe glansbilde menneske med "perfekt" kropp!

Så hvis dere har en Lørdag hvor dere skeier ekstra ut og ender opp med foodbaby a lá 5 mnd på vei i stabilt sideleie på sofaen med lettere smerter i sida med dårlig samvittighet så vit at det går over. Selvom man føler seg som en stranda hval fordi man ikke orker å røre på seg så er det kun midlertidig og ikke gidd å få dårlig samvittighet. For kroppen ser ikke ut sånn for alltid. Og til og med fitness folk ser sånn ut! Hehe.. Hvertfall fitnessfolk med ekstremt lite selvkontroll etter en konkurranse. Kremt! Hehe.. Og jeg føler med dere der dere ligger skamløse med potetgullet i hånda. 

Det er derimot anbefalt å kjøre denne oppblåste stilen på Lørdager only, ellers kan du risikere at den blir varig. Hehe.. 

Det er også viktig for meg å si til dere at konkurranse formen forsvinner også, man er ikke i konkurranse form året rundt for det er ikke sunt for kroppen og da bygger man ekstremt lite muskler om man bygger noe i det hele tatt. Jeg skal opp til en sunn kroppsvekt som tillater meg å bygge optimalt med muskler og kose meg i helgene. Bare så dere ikke får noe sjokk når den rippa six pack´en går i en liten dvale. Man må spise godt med mat for å bygge muskler og det er viktig å ha et mat overskudd og ikke underskudd. Det er derfor jeg sier til dere som vil trene for å bygge at spis heller litt for mye enn litt for lite!♥

Nyt søndagen videre♥

Husk å følg meg på instagram for treningsinspirasjon og masse treningsvideoer! Og del gjerne innlegget hvis du vil spre budskapet♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

ALLE BILDENE I DETTE INNLEGGET ER UREDIGERTE (Bortsett fra svart/hvitt da)

 

Lørdagskos!

 • 15.10.2016 kl. 19:47

Løøøøørdag!! Åh, endelig hjemme fra jobb, dotten står på halvt hold på toppen av huet og nå blir det hjemmelaget pizza, ben&jerrys, ostepopp og smågodt på menyen. Dette blir siste dag med utskeielser sånn utenom normalt Lørdagskos fremover! Så den skal nytes til siste sekund. Maskinkjærsten står for pizza og jeg står for underholdning. Haha.. 

Titt innom i morgen for jeg har noen syke foodbaby bilder til dere fra tidligere i uken. Og sammenliknet med bikinifitness NM bildene fra forrige helt så ser det faktisk ikke ut som samme person. Haha! Det skulle ikke vært mulig. Men, jeg har kost meg da. Det skal sies. Men som sagt.. i morgen er det back on track og fra mandag er det vanlig sunn hverdag. Går ikke ann å putte i seg sååå mye dritt som jeg har gjort denne uken. Diabeten.no sier jeg bare! Huff! Det er jo IKKE sunt for kroppen i det hele tatt! 

Så dere forresten på snapchat den klovnen som hadde parkert INNI bilen min så jeg nesten ikke kom inn? Guuuud som jeg freste når jeg så det. Sånt irriterer meg grenseløst da eller! Var sikkert 100 år gammel! Mææh! Og den frozen youghurten smakte forresten amazeballs!♥

Nyyyyyt Lørdagskvelden fininger!♥

Instagram HER! 
Facebook HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS


 

Lørdag og cronuts!

 • 14.05.2016 kl. 21:05

//Sponset Innhold//

I dag sov jeg skikkelig lenge! Ups! hihi.. Men det var sinnsykt deilig og jeg kjente at jeg trengte det. Det er faktisk sinnsykt viktig med søvn når man trener så mye som det jeg gjør for søvn er den beste restitusjonen. 

Jeg tenkte jeg skulle dele bittelitt av dagen med dere. Bare et kjapt innlegg før jeg starter å steke biffen og slenger meg på sofaen. 

Måtte en tur ut i dag for å handle selvfølgelig. For siden butikkene er stengt i noen dager så er det jo dommedag. Det er bare å hamstre inn alt man trenger. Herregud, det er jo helt latterlig hvor mye mer man kjøper enn det man egentlig trenger. Bare for "sikkerhetsskyld" Og det vil si hva? At butikken brenner ned og det ikke vil komme forsyninger på en måned? Haha.. Folk altså! Er sånn selv så skal ikke si så mye. 

Jeg fikk jo selvfølgelig rasket med meg litt til meg selv også.. How about this tee though? ♥ Liker!

Jeg er jo helt svart, hvit og grå om dagen. Kjempe spennende sant? Men hei.. Det er sånn jeg er. Har vært der lenge. Til og med interiøret i leiligheten går i samme farger som klærne mine. Snakk om å være fanget i en boble. Men jeg har jo noen fargerike klær som spriter opp hverdagen litt også da. Som denne thightsen f.eks? Jeg var så heldig og ble kontaktet av www.myactivestyle.no og de lurte på om jeg ville plukke meg ut noen thightser og da var denne en av de jeg gikk for. Den er jo helt crazy fresh! Sommer feeling deluxe..

Den var bare sinnsykt fresh med den sorte toppen♥ Også var det deilig stretch og bra høyde på livet. Det er lett kompresjon som også gjør at den sitter veldig godt på. Også elsker jeg kontrast detaljene med de sorte knærne. Sport meets Fashion = ELSK! Jeg har størrelse small. Trykk HER for å komme direkte til thightsen hvis du fikk lyst på en selv♥

Mer bilder av highsten og innlegg om treningsøkten kommer i morgen. Nå skal jeg kose meg videre med denne deilige lille saken for den har jeg virkelig fortjent! 

Mmmmm!!! De er så hysterisk gode! 

Har dere smakt de ennå? Anbefales! Og ser dere på kjøkkenbenken? Mine trofaske sjokoskruer ♥ Ah, lykke!

Nå må jeg avslutte her. Titt innom i morgen for tips om en super rumpeøvelse! ♥ Nyt Lørdagen videre fininger!

//Sponset Innhold//

Bonus økt med gode øvelser og godterilørdag..

 • 09.05.2016 kl. 18:16

På Lørdagen ble det en liten bonus økt på meg med noen øvelser jeg har savnet. Til og med på hviledager har man lyst til å trene. Jeg vil kalle det et luksus problem. Noen må tvinge seg på trening 2-3 dager i uken, andre synes ikke 5 dager med trening er nok. Haha.. Høres jo helt gal ut. Ikke noe liv, kun trening!

Det ble litt forskjellige øvelser. Men en av de jeg har savnet veldig er stående roing med stang! For som dere vet så har jeg jo fått et bikinifitness treningsprogram nå som jeg følger hver uke. Der er det mye fokus på bein og rumpe selvfølgelig, og jevnt fordelte øvelser som går på resten av kroppen også. Men det er ganske mange øvelser jeg savner skikkelig fra mitt eget suksessprogram som jeg satt sammen helt selv som gav meg så sinnsyk fremgang! Hele treningsprogrammet finner du HER!

 

Kjørte litt stepup på kasse også da den begynner å bli en skikkelig favoritt! Her snakker vi bein og rumpe trening for å si det mildt! Jeg er faktisk ikke like gad i isolerende øvelser for bein / rumpe. Jeg liker heller å gjør en stor øvelse som denne og få MYE utbytte av den. For i stedet for å kjøre en øvelse på rumpe, en på fremside lår og en på bakside lår så får jeg alle 3 i 1 her. Og det liker jeg! Husk på step up at du ikke skal tråkke helt ned på det beinet du ikke står oppå kassen med. Du skal bare touch´e kassen for balanse også skal du ned igjen. Det er det ene beinet som jobber om gangen.

Kjørte også sumo squats med kettlebells som er kjempe bra for rumpe. Den er også kjempe fin for innside lår. Prøv den og kjør 4x15 og jeg lover deg du kjenner den dagen etter. Husk: Stram kjerne, så rett rygg du klarer og dytt fra med hælene. Her ser du godt at denne thightsen er som jeg liker å kalle det → Squat Proof! Den er ikke gjennomsiktig og det gjør meg sykt lykkelig.

Jeg kjørte også denne varianten av stående roing. Jeg er super fan av hantelroing, men ville teste en litt annen vri og denne var super for her får du motstand hele veien fra kabelen. Sørg for å stå såpass langt unna at du ikke klasker vektene i bunn. Du skal ikke ha noe "hvile" ved at vektene stopper. Trekk den mot deg og la albuen gå rett bakover og tenk at du skal presse den litt inn mot ryggen, da merker du at du får super kontakt med øvre rygg og lats.

Et lite "å fy så faens tungt det er nå utrykk". Det er da jeg må hente krefter fra "a dark place" for å få inn de siste repetisjonene. Haha.. Dere kjenner til den eller?

Thightsen er fra X-Life og du får kjøpt den HER! 
Jeg har størrelse S er 168 høy og veier 62 kg.

Etter økten så dro vi og kjøpte is og godteri for det var jo tross alt Lørdag og knallvær! 

Jeg testet denne isen som faktisk var super fresh! Uten tilsatt sukker og søtet med stevia. Kun 36 kcal som kommer fra bringebær. Så uten at jeg er noe fan av selveste så smakte denne kjempe godt. (Ikke det at jeg ikke er fan heller altså. Haha) Men hvertfall veldig bra og ha noen sunnere alternativer uten sukker til oss "treningsfrelste" eller til alle som er på en slags diett. For sommer = is! ♥

Noe av Lørdagens godteinnkjøp. Mmm.. Jeg klarer virkelig ikke å leve uten de sjokoskruene fra Rema 1000. Hvis dere ikke har smakt de ennå så er dere nødt til å putte de på Lørdags handlelisten. Fy så gode! Jeg spiser en hel pose alene på typ en halvtime. Jeg snakker non stop hånd i posen, til munn, til posen, til munn. osv til det er tomt. Det er brutalt! Men jeg er en sucker for salt blandet med søtt eller kjeks blandet med sjokolade og disse er bare perfekte!

Jeg var faktisk veldig flink denne Lørdagen. Ser dere noe som mangler? Vi kjøper jo alltid smågodt til 150,- kr typ. Altså vi snakker mega stor pose. Og ALT blir som regel borte. Men smågodtet ble sløyfet på Lørdag og det var en milepæl! For det er ingen hemmelighet at jeg må begynne å skjerpe meg på spisedagene mine med hensyn til konkurranse form. Og jeg vil gjøre det litt gradvis. For jeg er et vanedyr. Så hvis jeg skal gå fra ALT til INGENTING på et knips så blir jeg deprimert. Så jeg skal begynne å bli smått strengere for hver helg. Høres ikke det lurt ut? 

Jeg klarte også og IKKE lage brownies! Å jada, det stemmer. #Stolt ! Vi kjøpte jo brownies og sukkerfri is som jeg hadde tenkt til å bake etter middagen, men så tenkte jeg at jeg skulle prøve å være fornøyd med skruene mine og potetgullet. Kokkos sjokoladen er ikke "min" selvom alt deles selvfølgelig (bortsett fra skruene, de er hellige og de er mine!) Og jeg tok jo et par biter av kokkosen. Det skal jeg innrømme. Og den mørke sjokoladen med havsalt og pekan brukte jeg til dette:

Og jeg sier bare herregud så godt! Jeg skal dele fremgangsmåten og hva jeg har gjort i et eget innlegg som kommer snarlig. Og bare GLED dere♥

Ha en nydelig Mandag videre fininger husk og følg meg på instagram HER! 

Ikke glem giveaway´en på et helt brett med True Transparancy Energi drikker jeg kjører nå! 
Sjekk ut dette innlegget HER! 

 

Lørdagsgodtet! Tapas og brownies.. Får det blitt bedre?

 • 01.05.2016 kl. 16:48

Starter skjønne Mai med gårsdagens nam!

I går var jeg i mathimmel! Dere vet jo hvor mye jeg bare elsker mat og søtsaker.
Det ble bestemt at tapas skulle være Lørdagskosen i går og vi lagde hvitløks og chiliscampi, lomper med urtesmøreost og spekeskinke, hjemmelagde spanske kjøttboller, bruchetta med fersk mozarella og tomat salsa laget fra bunn, kyllingklubber og stekt chorizopølse. 

Ja, jeg er en meatfreak! Det ble diskutert om vi skulle ha noe bakte grønnsaker eller annen form for grønt, men ble kjapt nedstemt da vi begge er veldig glad i kjøtt. Det fikk holde med tomatsalaten til bruchettaen. Hehe..

Altså bare se så mye mat! Haha, vi lagde jo mat nok for 4-6 persjoner. Men som jeg liker å si, heller for mye enn for lite.
Det er kanskje ikke like delikat å se på som en frisk salat med kylling og avokado, men fy så godt det var. 

Man blir jo så matlei på det samme hele tiden og dette var virkelig et lite avbrekk fra den vanlige Lørdagskosten. 
På Lørdager når jeg har spisedag så spiser jeg vanligvis pizza, gratinerte nachos eller hjemmelagde burgere. Og ja, selvom det er kjemp godt og super luksus i forhold til supersunn ellers så blir man veldig mettet på det også. Så det var helt nydelig med tapas i går. Spicy og anderledes smaker enn det ganen er vandt til pluss at det er jo faktisk super luksus fordi man kan spise så mye forskjellig. 

Jeg elsker fingermat og masse utvalg. Foodheaven! ♥

Og etter middagen hadde sunket og et par episoder av American Horror Story på Lørdagskvelden (Fy for en sjuk serie forresten, har noen sett den?
Så var det tid for kakebaking. Jepp, du leste riktig! Ikke noe fancy for den brownie mixen fra Toro er mer enn bra nok for meg. Enkelt, kjapt og godt.

Det her.. Det var rett og slett bare latterlig godt! Varm seig brownies med vaniljeis og bær! 
Jeg kjøper sukkerfri is pga jeg elsker konsistensen på den også er den jo tross alt sukkerfri. Det får holde med alt det andre sukkeret man får i seg på en Lørdag. Noen sunnere alternativer er da fornuftig. 

Og jeg kan trygt si at selvom dette er en treningsblogg og jeg skal stille i bikinifitness til høsten at jeg IKKE har blitt "fitnessforstyrra" enda, og om jeg vil bli det. Time will show! Og til den tid og til jeg må kutte alt av cheat days og godterier så nyter jeg Lørdagene mine fullt ut som det matvraket jeg er!♥

Og siden vi er på maten her nå så kan jeg jo slenge med dagens frokost som var minimalt fancy men også super god.
For dere har jo også fått med dere min avhengighet av polarbrød? Som kan brukes til typ alt.

Så dagens frokost ble havre polarbrød med ost og opphakket jalapenos inn i ovnen på 200 grader til osten er smeltet til perfeksjon.Det er bare så innmari godt! Og super spicy. Hothot!Ost er en super god kilde til både sunt fett og protein så dette unner jeg meg med god samvittighet selvom det føles som en guilty pleasure! 

Nå skal jeg slappe MAX av og ikke gjøre noenting resten av dagen annet enn å lade opp kroppen for ny hard beinøkt i morgen. For i morgen er det jo den økten som setter meg helt ut av spill og ødelegger meg helt. Det er den økten jeg faktisk begynner å hyperventilere av og nesten får litt sånn panikkanfall. Ja, det hører kanskje helt sykt ut, men den er intens! Men gud som jeg får igjen for det på en bra måte. 

Den er verdt og lide for!

Nå skal jeg restituere videre her..
Nyt søndagen videre fininger♥ 

Jeg er gravid..

 • 24.04.2016 kl. 19:44

Det er ikke til å legge under en skuff.. Eller hva nå enn man sier nå til dags. At dette.. Dette er serious shit! Jeg føler meg et nr for lite og det kan dere kanskje skjønne..

I have a food baby! Dette er meg AKKURAT nå, kom nettopp hjem fra hyttetur og jeg har endevendt bagen min (som dere ser pga den henslengte genseren på gulvet) etter den mest behagelige treningsthightsen jeg har at the moment for nå skal jeg stikke opp og ta en ryggøkt. Takk gud for denne sømløse drømmen av en thights som jeg trenger sårt just nu. Jeg har spist meg fordervet i helgen. Jeg nekter å være en treningsblogg som kun viser perfekt kropp hele tiden. Så her.. Værsågod.. Check it out! Jeg orker ikke prøve å holde den inne en gang. Det er for mye jobb.
Og jeg overdriver ikke heller. Den står rett ut og er steinhard!

 

Jeg har så vondt og det er så sykt ubehagelig. Og det er ingen andre sin feil enn MEG!
For når man ikke har en sperre i hodet sitt på når man skal slutte å dytte ting inn i munn så blir det slik.
Det må være en sykdom.. Jeg evner ikke å begrense meg selv når det kommer til mat, kaker, godteri og andre søtsaker. 

Dette er det sukker karbohydrater gjør med meg! 

Jeg går fra dette (bildet er tatt for typ 4 dager siden):Til dette:Er det ikke brutalt? Det ser jo ikke ut som samme menneske en gang. 

Altså det er ingen krise, for kroppen er normal om 2-3 dager igjen så det har jo ikke så mye å si i det lange løp. 
Jeg ville bare vise dere at det er ikke alltid det er magemuskler og definisjoner her.
Ingen er perfekte og alle i hele verden blir oppblåst som en ballong innimellom.
Gravid eller ikke!

Men nå går jeg og magen min å trener så dere får nyte søndagen videre! ♥

Chill lørdag på hytta og cheat day..

 • 23.04.2016 kl. 19:17

For en lat og deilig morgen! Stod opp til familiefrokost og det var så kos. Hvor deilig er det ikke når mor disker opp med masse deilig og man slipper og gjøre noen ting. Hehe.. Siden det er Lørdag så måtte jeg jo starte dagen med nugatti! Zero da♥ Den er døds god og jeg kan med hånda på hjertet si at jeg ikke smaker forskjell på zero og den med sukker. Så der er det ingen tvil om hvilken du burde velge neste gang du er i butikken. Og sammen med havrepolarbrødet mitt var det himmelsk godt!

Skyr med friske jordbær, mango og granola og litt vannmelon ved siden av så var frokosten komplett♥Etter frokost så var det selvfølgelig bare å komme seg ut i solveggen. Fy så deilig og kjenne sola steiker. Nå gleder jeg meg helt vilt til sommeren♥
Og til å farge håret mitt ferdig. For nå begynner jeg å bli lei av den oransj aktige fargen. Jeg skal heldigvis til frisøren om ikke så alt for lenge og da blir det sommerfresht. Typ litt mørkere i bunn og grå/hvitt resten♥Og med den oransje dotten på hodet og tekoppen i hånda var jeg i 100% chill modus! Love it!♥

Nydelig utsikt og deilig stillhet!Sofagris.no !Skulle egentlig ut en liten tur, men så kom det plutselig en snøstorm så da var det bare rett inn igjen og under pleddet. Hihi..
Jeg elsker å late meg på sofaen når man alikevel er på hyttetur og skal koble av. Men satser på at det blir en liten tur ut i morgen♥Gikk heller inn og spiste et lite mellommåltid..Nå skal jeg kose meg videre med denne lille saken.. Altså.. Bare se på den da! Den er jo helt magisk. Også er det sjokolade inni.
Sweet mother of namnam! Jeg kunne spist kun sånne resten av livet faktisk. Sammen med noen doughnuts og cronuts innimellom slagene. 
Kakegale kvinnfolk! Er bare bittelitt fornøyd da..

Nyt lørdagen videre fininger! ♥
Det skal jeg hvertfall. For jeg har 3 stk croissanter til.. Mihihihi...

Helgens usunnheter!

 • 15.02.2016 kl. 19:13

Som jeg skrev tidligere endte Lørdagen med stabilt sideleie og jeg var så sinnsykt mett at herregud! 

Middagen ble nachos i ovnen og det var jo helt magisk godt! Skikkelig øl og fotball mat spør du meg, men fy så godt det var. Det var faktisk så godt at det ble repeat i går selvom det ikke var lørdag for å si det sånn. Ups!

Det eneste du trenger er:

♦ 1 pk karbonadedeig
♦ 1 boks kidneybønner
♦ Taco krydder
♦ Nachos
♦ Ost
♦ Jalapenos

Stek karbonadedeigen, tacokrydder og kidneybønner. Legg nacchos på et stekebrett og strø kjøttblandingen over. Også ost og evt jalapenos hvis du liker. 

Inn i ovnen på 200 grader til osten er som du liker. ♥

Du kan jo gjerne hakke løk, paprika og annet du liker og ha oppi også, men jeg er ikke så veldig opptatt av sånt på lørdagene desverre.

Du trenger kun mager kesam og taco saus ved siden av så er det klart til å nytes.


Å herregud så godt det var! NAM! 

Godterier ble det jo også selvfølgelig!

Jeg bare elsker ben&jerrys is! Jeg skulle ønske jeg aldri hadde smakt de for da hadde jeg aldri blitt avhengig av det hver lørdag! :O 

Det er jo helt vilt at man spiser en hel sånn alene. Når man vet at det er typ 1500 kcal hvis jeg ikke tar feil. Men jeg får nyte "off season" så lenge jeg kan for en vakker dag blir alt dette tatt fra meg på brutalt vis! 

Men altså.. Jeg må innrømme! Jeg må gå dypt inn i meg selv og begynne å sette bånd på meg og min trang til å dytte noe inn i munnen non stop i helgene. For det er INGEN tvil om at det blir ALT for mye! Virkelig! ALT FOR MYE! 

Det som er så dumt for min del når jeg spiser så mye sukker og godteri er at jeg mister lysten på vanlig mat fordi jeg egentlig konstant går rundt og er stappmett selvom jeg småspiser på noe crap hele tiden. 

Så problemet da blir jo at jeg får ikke i meg den mengden proteiner jeg vil alltid og jeg får i ikke i meg så veldig mange sunne karbohydrater og dermed veldig lite fiber. Det er jo ikke bra i lengden. 

Jeg sier jo selvfølgelig at man skal unne seg, men jeg må begynne å sette grenser for meg selv. For hadde dere visst så hadde dere blitt sjokkert! :P Jeg lover! Hehe..

Er det flere enn meg som er sukker avhengig?

Cheat day, økninger og fornuftige ord!

 • 13.02.2016 kl. 20:06

Endelig er dagen her.. Dagen over alle dager..Alle dagers mor! Det er LØRDAG! Halleluja! Og hva betyr lørdag? Sånn bortsett fra at jeg hadde jobb lørdag nå da og ikke treningsfri. Joda.. Spisedag eller cheatday om du vil. Jobb Christine ;)
Noen ganger orker man bare ikke ha noe særlig mer kompliserte klær enn dette på seg altså..
Jo, sett bortifra jobb så er det jo selvfølgelig CHEAT DAY!! Og det er bare så fantastisk herlig. Jeg blir så lykkelig i sjela mi bare av tanken på alt det usunne jeg skal dytte i trynet i kveld. Jeg vet at kvelden ender med et smertefullt stabilt sideleie og food baby a là 7 mnd på vei. Og hver lørdag da jeg ligger der og har det vondt pga mitt eget fråtseri så sier jeg til meg selv UTEN UNNTAK! HVER lørdag altså dere.. "Åh, neste lørdag orker jeg ikke spise sånn her. Kanskje det bare holder med en ben & jerrys". Men tenk å ha så lite selvinnsikt at jeg faktisk tror på meg selv i det sekundet de tankene kommer. For jeg vet jo innerst inne at  når lørdag først kommer og jeg skal i butikken.. Ja, da rakner det for a. Da klikker det jo. Klarer jo ikke kontrollere meg selv i det hele tatt. har lyst på ALT! Og hva skjer når Christine har lyst på alt.. Jo, da kjøper hu litt av alt da. Potetgull, sjokolade, smågodt, kjeks, is osv. Jeg liker å kalle det.. Kjærlighet uten grenser! Ja.. For det er grenseløs kjærlighet jeg har til søtsaker og godteri. Rett og slett. Og første steg er og innrømme det. Og vet dere hva. Jeg er stolt av det. Jeg er stolt av at jeg ikke er en sånn fitness gærning som ikke unner seg noen ting og kun lever på luft og prottis shake. Jeg er stolt av at jeg er et godt forbilde (synes jeg selv da hvertfall) til unge jenter der ute som kanskje har lyst til å begynne sin egen fitness reise og ser at man ikke trenger og bli helt fanatisk når man begynner å trene. For ja, det er sunt å begynne å trene, det er sunt og spise ren mat, men vet dere hva. Det er sunt å være litt usunn også. Sunt for hodet rett og slett. Det er en fin balanse og kunne unne seg akkurat det man har lyst på 1 dag i uken (eller 2 hvis man heter Christine) for det gir deg litt nytt pågangsmot og godt humør til mandagsøkta og ny uke med nye utfordringer. Så jeg håper dere gjør som meg kjære jenter. Unn dere en spisedag hvor dere kobler litt ut det som har med #eatclean #cleaneating #purefood osv å gjøre. Og spis litt sjokolade hvaler eller flaggermus jenter. 

Jeg må også bare si at jeg er DRIT fornøyd med øktene denne uken! Og jeg er helt forelska i det nye programmet mitt! Gud bedre. Jeg har ikke økt så mye som jeg har gjort de siste ukene på det jeg kan huske! Markløft i går økte jeg til 77 kg og kjørte fortsatt 4 sett med 10 repetisjoner. WOHO!! Følte meg sterk som en okse. Hehe.. 

Knebøy økte jeg også i dag! :D Yeeeey! Endelig ser det ut til å løsne. Jeg jobber fortsatt med teknikken min og er veldig bevist på hva jeg gjør og hvordan jeg gjør det. Jeg økte til 50 kg (for ørtende gang.. haha.. ) men nå føler jeg teknikken sitter bedre så nå fortsetter jeg bare å øke til jeg kollapser under der. Haha.. Kjørte 4 sett med 8 reps og er veldig fornøyd med det! Jeg må bare infinne meg med at jeg kommer til å være litt mer foroverlent enn jeg vil pga jeg har så lange lårbein. Men jeg synes teknikken ser fin ut så da er det good for alle penga. Hva synes dere? Ser det greit ut? 

Og som den ærlige sjelen jeg er så må jeg jo innrømme at dagens lørdags pre workout ble dette..Kanskje derfor det ble så knall god økt! :D Litt luksus på lørdagene selv før trening er vel greit? ;)

Bilder av dagens super middag og fråtserier kommer i morgen ;) Hehe.. Kan jo ikke bare slenge ut alt hele tiden! 

Motivasjonsboost! Biceps og cheat day<3

 • 19.12.2015 kl. 21:32

Da var ukens siste økt ferdig og den var ja.. hva sier man? 
Rosinen i pølsa? 
Kremen på toppen? 
Rumpa på beina?
Noe sånt.. 
Den var SUPER! ;)
Det var jo som jeg skrev tidligere biceps og triceps som skulle få gjennomgå i dag for jeg skulka jo det på Torsdag til fordel for julegaveshopping til langt utpå kvelden siden det var nattåpent. Blæh! Humbug.. Haha... Føler meg helt som grinchen noen ganger.

Men nok om det.. 

Dagens økt var knall god. Jeg hadde god energi og jeg hadde på en super chill slæsk joggis jeg dro med hjem fra jobben denne uken.
Altså.. MÅ ikke ha på thights når jeg trener armer da ;) 
Comfy saturday! Innfører nytt navn på de ekstra chille lørdagene pr nå!Hæ? Hvis ikke DET ser digg ut så veit ikke jeg! Hihihi.. 
Trenger ikke å vise ræva til verden hele tida ;) 

Økte på bicep curls i dag også! 17,5 kg x 10! :D
Så gikk jeg ned på 15 for å sørge for at jeg fikk riktig kontakt med musklen og god teknikk fremfor å løfte for tungt.
Jeg vil jo kjøre høye reps.
Løfte tryne som et uvær for den forbanna stanga skal da opp et par kanskje til og med tre ganger til! Opp opp OPP!!! Her handler det om å ikke gi opp! Uansett hvor sakte det måtte gå på siste reppen så få den J opp! ;)
Løftetryne fra en annen verden her å. 
Men altså.. Er der tungt så ER det tungt. 
Jeg leeeker ikke "miss jeg trener lett for å se smashing ut MENS jeg trener!"
I get shit done! Prøver å se så fin ut jeg kan, men noen ganger blir det bare totalt failure på den fine biten.
Fordelen med det er at det blir gains ut av det ;) 
Hehe.. Støgt tryne = muskler ;) That sounds about right..? Right?
Vi sier det sånn a? Hammercurls med tau og vanlig bicep curls i kabelmaskin ;)

Forskjellen på hammer curls og vanlig curls er grepet.
Hammer bruker jeg tau og drar tauet mot meg og litt ut på siden av skuldrene.
Vanlige curls så har jeg underhåndsgrep og drar den opp.
Dere ser grepene på bildene :)

Forskjellen er: 
Hammercurls = Da bygger du mer bredden på bicep og underarm og den er mer skånsom for håndleddet.
Vanlige curls = Du bygger mer høyden på biceps.

Så med disse to i kombo så får du tatt den sucker´n fra flere kanter! 

Kommer ikke over hvor mye jeg har lært på et år jeg :)
Helt vilt! Hadde noen sagt det her til meg i fjor hadde jeg sett ut som et spørsmålstegn!
Jeg rett og slett elsker det! Og jeg lærer noe nytt for hver dag.Strike a chill pose :P Eier jo snart ikke mer skam jeg. 
Hadde noen sagt at jeg skulle spam´e bilder av meg selv på insta og en blogg for et år siden hadde jeg ledd dem midt i fleisen for å si det mildt! 
Men altså.. This is what i do! Det er dette jeg elsker! Hvorfor ikke dele min passion med andre som er likesinnede og kanskje kan få litt inspirasjon og motivasjon! 

Når jeg begynte så startet jeg jo å lese treningsblogger jeg å og jeg synes det var sååå spennende å lese hvordan folk spiste og trente fordi jeg visste så lite om det selv!

Så jeg blir bare så glad om så det sitter en.. Bare EN! Nybegynner der ute og leser mine innlegg og lærer og tar til seg tips slik som jeg gjorde! 
For det skal ikke mer til enn et lite frø med inspirasjon til for å starte en helt ny reise og forandre livstil! 
Det er jeg beviset på :) 
Så til alle der ute som er redde for å starte og tror dere ikke kan? 
DERE KAN! OG JEG HEIER PÅ DERE! <3

Her kommer litt triceps til dere også ;)Tricep push down og chillern klær! Superdiiiiigg! ;)Tricep overhead extensions i kabel med tau.
Denne synes jeg er litt teknisk vanskelig! 
Men se på vinkelen på armene mine så ser du hvordan du skal gjøre den. 
Du må stå ganske fremoverlent. Og se ned i gulvet.
Prøv å tenk at albuene dine skal presses litt mot hverandre og at du skal jobbe mest med triceps.
Når du har dratt den helt ut så skal du ha et overhåndsgrep (se håndplasseringen på venstre bilde)
Hendene dine skal være som om du kjører motorsykkel :P Haha.. Eller scooter om du vil! Haha!

Kjøpte med en stor styrk på vei til trening som lå klar i bagen så jeg fikk kastet i meg karbohydrater og proteiner umiddelbart i frykt for at hele økta skulle vært forgjeves! Hahaha..Man blir jo litt gærn oppi det hele ;P 
Anbefales å få i seg karbo og prottis innen en halvtime etter økta så jeg trenger vel strengt talt ikke stresse med det ;PInstabilde: @christinesunivers 

Dro innom butikken på vei hjem også gitt..
Og da ble det ikke fullt så sunt neiiii..Jesus christ.. Reine juleaften! :D 

Jeg bare ELSKER lørdager! <3

Nå skal helgen nytes max! 

I morgen blir det litt sunnere baking for å tilfredstille abstinensene fra dagens fråtseri så titt gjerne innom ;)

♥Ha en fin kveld♥

Bein økt og cheat WEEKEND! :O

 • 13.12.2015 kl. 22:33

Altså.. Jeg har tenkt til å være ærlig her! 
Kommer ikke bare til å legge ut fremgang, definerte muskler og fryd og gammen.. Heeeell no! 
Jeg er en ærlig sjel.. Så her vil jeg dele hele min reise mot mitt mål som her bikini fitness scenen høsten 2016, og det innebærer fremgang, motgang, sunt, usunt, glad, trist, fornøyd, misfornøyd. 


Instabilde: @christinesunivers
Her er et lite innblikk av når man detter helt av pinnen..

Å guuuuud bedre.. 

Nå ligger jeg i stabilt sideleie å klarer så vidt å skrive her for jeg er så mett og stappa full av kake og gud veit hva jeg ikke har dyttet i trynet denne helgen! 

Jesus christ hvordan skal dette gå :O

Jeg er så sinnsykt avhengig av mat, godteri og andre søtsaker og generelt alt man kan spise som en nam! 
Er ikke så kresen så det meste er NAM! ;)
Min store utfordring, kanskje ikke i min hverdag, men når det kommer til denne livstilen er at jeg veldig gjerne kunne spist dritt mat hver dag.
Da mener jeg, is, smågodt, sjokkis, pottis, mæccern, peppes ooooosv hver dag! 
Det er ikke løgn! Jeg er tidenes junk food tryne! 
Men jeg vil jo selvfølgelig meg selv mye bedre enn å dytte det i trynet dag inn og dag ut, så derfor så vinner "Bikini Christine" denne hverdagslige kampen :P 
Men noen ganger.. Sånn som denne helgen så tillater jeg meg å skli helt ut. Stokoser meg med alt jeg har lyst på og litt til. 
Og heldigvis så står jeg opp i morgen og er back on track med makro telling og trening. Så i det store bildet har ikke sånne helger som dette noe å si.Instabilde: @christinesunivers
Kakemonster.no! <3

Altså.. Hallo.. Man lever bare en gang.. Er det bursdag så er det bursdag! ;) (Ikke min bursdag, men dog!) 

Jeg startet fredag kveld med en skål med is, det var lett is.. Menneh.. Still.. Det er is :P Haha..
Tante rød kom på besøk og da måtte jeg jo by på noe til den uønskede gjesten.
Så jeg bøy på is.. Med sjokoladesaus... Og weetos frokostblanding strødd på toppen :O 
Klinte til med litt smågodt og gitt. Woah.. Girl gone cray!Jepp.. Syndern sjæl ;) Men fy! Det var så godt! 
Og hei.. hva skal jeg si.. Er jo rimelig gjestmild da ;) 

Fikk jo gjort unna super god bein økt på lørdagen!
Og siden det var cheat day så var dette mitt pre workout måltid: 
Questbar og solskinnbolle! Så userøst vøtt.. Haha.. Men.. Lørdag jo.Såh.. Fit for fight! 
Dype knebøy 4 x 12 med litt lavere vekter for å terpe teknikk og kontroll.Strakmark 4 x 12 for å få litt syre i beina. Og det fikk jeg da ;) 
Valg å gå litt ned her å pga flere reps og et ekstra sett.
Jeg er veldig i tankeboksen om dagen ang. reps og sett i forhold til hva jeg vil få ut av treningen min.
Så jeg driver å forsker litt :) 
Tipper alltid tærne mine oppover så jeg skal være 100% sikker på at jeg dytter fra med hælene.
Kjørte også step ups med vekt på skuldrene! Phew! Dette er svettefest..
Men VELDIG effektiv på beina! Spesielt hamstrings (bakside lår) og rumpe.
Sørg for å stramme rumpeballa godt når du skyver kneet opp på toppen. 
Da kjenner du det tar godt i skinka etter hvert for å si det sånn :P


Instabilde: @christinesunivers

Denne er ganske "morsom".. Hehe.. 
Dette er i utgangspunktet ment som en øvelse som går på magen ;) 
Litt som når man gjør supermann på benk. 
MEN.. Hvis du rigger deg godt til og bruker bena som på bildet så tar den så latterlig mye på beina at man glemmer at den går på core! 
Haha.. Brutal på bena. Stram musklene som F i bena når du skyver opp og skvis alt på toppen! 
Quads og alt popper ut av thightsen og du blir død sliten i bena. 
En perfekt siste øvelse på ben :) 

Denne uken har jeg bestemt meg for at jeg skal max´e i markløft! 
Jeg gleder meg HELT sykt mye! Og er så spent på hva jeg klarer!.
Jeg har aldri max´et før så det er drit nerveprirrende å tenke på hva utfallet blir.
Er så redd for å bli skuffa!

Time will show ;)

Håper dere har hatt en super helg <3 

Happy cheat day! ;)

 • 29.11.2015 kl. 00:08

Etter denne relativt stressende uka på jobb så har jeg sett frem til denne dagen som en unge som gleder seg til juleaften..

Jeg gleder meg også til juleaften som en unge som gleder seg til juleaften, men det er en annen sak :P 


Instabilde: @christinesunivers ;)

Jepp.. Ben & Jerrys stod på menyen i dag blant annet! ;) 

Dere MÅÅÅÅ bare prøve den som heter satisfy my bowl! <3
Banan is med biter av cookie dough og karamel samt små sjokolade peace tegn <3
Jeg døøøør! Den er så god! Blir oppriktig deprimert når det er tomt! :(


Naaaaaam!!!! 


Biff med bakt potet og kryddersmør <3 Mmm..
Storkosing på høyt nivå! ;)

Håper dere har hatt og har en suuuuper lørdag <3

Nå skal jeg fleske meg videre her jeg ligger på sofaen :D


Tidenes rygg økt! Sukker = gains! :P

 • 26.11.2015 kl. 00:39


I dag.. Åh.. I dag ass! 
I dag var ånden over meg! :P Haha.. 

Har hatt en relativt stressendes dag på jobb og ting har gått i 100! 
Jobba jo seff litt overtid i dag å :P 
Kjørte som et svin hjem. Jeg spiste min kreative pre workout fordi jeg ikke rakk å spise middag før økta, mens jeg snubla på meg klærne og flettet håret mitt.Litt proteiner, karbohydrater og fett. Og sukker. 
Får fart på energi lageret klar for en økt!
Og det funka da for å si det mildt.

Så ble jeg plukket opp av fineste Hanne for en treningsdate ;) 
Sjekk henne ut HER! 

Og FOR en økt det ble! Hot diggety damn! :P <-- Jada.. super nørd! 


Men jeg hadde bare så godfølelsen da! <3
Alt bare gikk drit bra. Teknikker var konge, jeg følte meg sterk og det var easy peasy!Dagens rygg og skulder økt bestod av:

Markløft 
Pull ups
Stående roing
Lat. push down
Nedtrekk
Rygghev
Militærpress
Upright row
Sidehev med hantler
Push ups

Og du dæven for en uslåelig kombo! <3

Jeg testet lateral push downs i dag for første gang og de var HELT konge!! Fikk sinnsykt god kontakt med lats.
Jeg sliter jo litt med venstre lats pga det er noe tull med den siden som har en sammenheng med skulderproblemet mitt.
Så da tenker jeg at jeg må styrke lats´a mine og da er dette en suveren øvelse.Viktig å sjekke teknikken i speilet! ;)
 
Lurer du på hvordan øvelsen utføres med riktig teknikk? 

Sjekk denen linken HER! 

Kjørte jo også markløft! 
Legger ut en liten teknikk innføring a la Christine i morgendagens innlegg ;) 


 Rumpa ned.. Ansiktet fremover. LETS GO! ;)OPP OPP OPP! På toppen så trekker du skuldrene godt tilbake og dytter/strammer rumpa. (Jokke litt forover :P)

Kjørte jo også stående roing :) Lempe av og gjøre seg klar da ;)Bøy deg godt fremover, svai rygg og stolt holdning. Brystet opp og frem. Og kjør på! Trekk stangen mot brystet (for oss jenter så rett under the ladies)

Du kan kjøre 2 varianter! 
Du kan kjøre bredt overhåndsgrep som jeg gjør. Da går den litt mer på bakside skuldre og øvre rygg. 
Og du kan kjøre smalt underhåndsgrep. Da går den mer på biceps og rygg.

Jeg er DRIT fornøyd med økta i dag! Økte i alle øvelser. Enten på antall reps pr sett eller i kg. 
DET er så deilig! Det nye programmet mitt fungerer! AMEN! Hoho..

Når jeg kom hjem så ble det styrk melk som etter trenings måltid for jeg har bestilt meg nytt proteinpulver for jeg er tom og det nye ligger i bagasjen på bilen min og bilen min er ikke her akkurat nuh :P Glemske klovn altså :P 

Men frykt ikke! Styrk med kakao gjør samme nytta.Jepp.. Klemte innpå en hel liter :P 
Makroene mine tilsa at det var innafor og da sier ikke denne jenta neitakk.. Oh no! ;)

Og siden kreativiteten = 0 fordi jeg skulle vært nydusjet og i seng for en time siden fordi jeg skal opp gry tidlig i morgen for jeg må dra tidligere på jobb så ble dette kveldsmaten min :PFantastisk hæ? :P Salta og pepra ihjæl så ingen andre i hele verden hadde ordket å spist det bortsett fra meg. 

En fin blanding av karbohydrater, fett og proteiner da hvertfall ;) 

Nuh er det dusj og natta <3Biceps og triceps! Cheeeeck! ;)

 • 25.11.2015 kl. 00:21

I dag var dørstokkmila super lang! 
Har stressa rundt på jobb i hele dag med 10 forskjellige ting å gjøre som endte i overtid pluss at jeg stod opp litt ekstra tidlig i dag. 
Så når jeg hadde trøkka i meg 100 gram spaghetti og en halv pakke karbonade deig samt diverse grønnsaker og satt meg tilbake i sofaen så satt jeg GODT for å si det mildt!
Det var som om sofaen bare sugde tak i meg og nekta og slippe..

Du vet når du tenker sånn typ 100 ganger oppi hodet ditt at "reis deg opp og skift klær, kom igjen.. opp opp opp!" Men så skjer det liksom ingenting..
Jeg var der! Haha.. Fanget i mitt eget latskap! 

For ja.. jeg kan være lat.. SUPER lat! Bare ligge vannrett i flere timer og kun strekke meg etter mat og drikke.
Aaaah... Lenge leve latskapen! 
EH NEI!!!! Jeg må bitch slap´e latskapen min og bare get shit done! 
Og det gjorde jeg i stad.. Haha.. 
Latskap 0 - Bikini Christine 1! POW! ;) Lets go.. 

I dag var det biceps og triceps som stod på menyen og programmet ser følgende ut: 

Sittende hantel curl i skråbenk
Curl EZ stang
Hammer curl
Curl m/ overhåndsgrep
Chins (underhåndsgrep for å få det mer konsentrert i bicep)
Dips 
Tricep push down
Overhead extension
Smale pushups (den går mer på triceps enn vanlig)

Jeg kjørte supersett på de to siste for å virkelig tyyyyne triceps i dag for jeg fikk så sykt god kontakt. 
Jeg kjører da smale push ups jente utgaven med knærne nedi og skoen nedi gulvet, men det er rett og slett fordi jeg skal være hurtig og det skal være max reps. 
For å tyne det mest mulig :) Føler ikke jeg får samme effekt hvis jeg skal ta vanlige som går noe treigere.
Så akkurat i dette supersettet lønner det seg og kjøre den varianten for å kunne få tempo og antall reps opp for min del hvertfall. 


Supersett er når du går fra den ene øvelsen til den andre uten pause og bare gir alt. 
Du kjører annenhver øvelse og virkelig sliiiiter ut musklen du jobber med.
Prøv supersett på en beinøkt en gang med f.eks utfall og airsquats, 
Da klarer du ikke gå lenger etter hvert! 
Ender i gangsperre :P Haha..
Men husk.. Supersett kun en muskelgruppe av gangen. Bicep - bicep. Tricep - tricep osv :) Eller så blir poenget litt borte. 


Jeg kjørte også drop sett i det fjerde og siste settet på tricep pushdown.
Drop sett er når du tar av vekter og tar max reps til du bare ikke klarer mer. 
Så hvis du tar 15 kg på tricep pushdown til vanlig så ta av så det blir 7,5 og kjør max rep til det strammer seg og bare ikke funker mer! Da får du MAX ut av den øvelsen for å si det sånn. 
Drop sett funker med alt! Bein, rygg, skuldre. You name it. 
Prøv det. Du kommer til å kjenne det for å si det sånn ;) 
Og du føler du får så sykt mye igjen for det også.

Jeg klarte også 3 sett med 4 reps på hvert sett med DIPS!!!! Hehe.. Yey..
Da var det ikke bare flaks forrige gang da :P 

Haha.. Da har jeg faktisk knekt koden! 
Og det var jo progress fra forrige gang å med flere reps! Og jeg føler jeg gikk dypere i dag. Nærmere 90 grader på armene :) 
Hadde 90 grader på de første i hvert sett hvertfall<3
STOLT! 


Yeeey! I did it! FUCK U dørstokkmil! Muhahah! ;)


Instabilde: @christinesunivers - Fikk grei armpump også gitt :) Hihi..

Kjenner jeg er veldig fornøyd med hvordan biceps og triceps har utviklet seg. 
Nå føler jeg at jeg begynner å få litt mer volum i armene og det har vært savnet! 
Spaghetti arms go home! ;)

Se di øya.. hva skjedde? Chinese? Det må være lyset! :P 

Or iiiiis it..?? 

Nok tull.. Over til matseksjonen :D


Kveldsmaten i dag ble Proteinfluff med blåbær & vanilje skyr samt et LASS med valnøtter <3

Har lagt ut oppskrift tidligere! :)

Men hvis du missa den så har du den HER! 

Dette er mat det blir muskler av!! <3

Håper dagen din har vært superduper! 

Tattoo, dinnerdate og mega utskeiing! ;)

 • 15.11.2015 kl. 22:18

I går var en super dag! :D 
Når jeg var ferdig på jobb så dro jeg hjem og pakket kjapt bagen min (for jeg er litt sånn siste liten menneske.. Burde jo pakket den fredagskveld seff :P ) 
Kasta nedi antrekk til fest og til familiebursdagen dagen etter, sminke, krølltang og div annet crap jeg ikke trengte:P 
Kom meg nedover til Strømmen for å møte min kjære søte bestevenninne Tine også møttes vi på senteret hvor jeg faktisk fikk tid til å løpe innom XXL og raske med meg noe nytt og fresh treningstøy <3 Hihi!

Hun er tattoo artist så vi dro på studio for vi skulle få til og tattovere en bff tattis før vi dro ut og spiste middag.
Hehe.. Fjortisene sjæl! 
Neida, men et symbol for oss som betyr mye <3

Instabilde: @christinesunivers

Jeg synes det er litt hyggelig å dele litt mer av livet mitt enn kun trening :) 
Det er andre ting som skjer enn å løfte heavy shit også typ :P
Jeg vil vise at jeg er menneske og at selvom jeg har et mål som er klart og tydelig så lever jeg på veien dit. 
Det er viktig å ta vare på vennene sine og ta en liten fest innimellom og gjøre andre morsomme ting :) 

Anywho..
Det som var så gøy var at vi egentlig ikke rakk å tattovere oss for jeg måtte begynne å gjøre meg klar siden jeg kom fra jobb så måtte det en helrenovering til :P Hehe.. 
Men så var gjeste artisten på studio der fremdeles og han bare "come on! i will do it for you! It will take me 5 minutes!" 
Og hadde jeg og Tine skulle ordna det hadde det tatt en time fordi vi er så sosete :P 
Så på 1-2-3 så satt den! ;) Super sweet! Han brukte seriøst 1 minutt på å lage den og det var super snilt! 

Super søte ikke sant? En liten studio drink mens vi holder på..
Hjemmelagd rom og cola zero :P


Work in progress :)

Så når vi var ferdige så fikset jeg meg også dro vi ut å spiste en bedre middag <3


Middag var 3 biff medaljonger med 3 forskjellige sauser og ostegratinerte poteter <3
Dessert.. Intet ringere enn.. Banansplitt! Haha.. Som den 10 åringen jeg er :P


Med rødvin i glasset var denne frøkna super fornøyd hvertfall <3 

Vi dro på konsert og jeg storkoste meg med vennene mine!
Stod opp i dag og var i fin form! 

MEN! 
Det obligatoriske dagen derpå måltidet ble et must! 
Så da var det mac´ern som stod på menyen! :O 


Det er viktig å leve litt.. Jeg vil poengtere dette! Unn deg selv en kveld med utskeielser! Unn deg selv det å kunne slappe helt av med det du spiser og faktisk bare gi blaffen! Det gjør noe med humøret og psyken å kunne få lov til det. 
Så lenge du kommer deg tilbake på stien din dagen etter så er det good! ;)

Så.. Med det så avslutter jeg min hvile og bulkeuke :P Hahaha..
Jeg har nå stappfulle energi lager og en fullt restituert kropp
(selvom jeg faktisk er stiv og støl i rumpe og bein fra dansingen i går :O)
Så nå gleder jeg meg MAX!!!!! til å trene i morgen og komme tilbake til mine fantastiske rutiner som jeg ELSKER!! 
Jeg skal gjøre meg selv SÅ stolt! Og jeg skal gi ALT jeg har! 
Gleder meg til å dele morgendagens bein program med dere  for det blir helt insane<3

Jeg gleder meg skikkelig til å se hva dette kapitellet med trening gir meg! 
I morgen er hereby called:

Kapittel 2 ;)

Håper alle har hatt en like awesome helg som meg <3 
Du veit du har hatt en god treningsøkt når..

 • 24.10.2015 kl. 21:17

...Du faktisk har feber følelse i kroppen fordi hver eneste lille cm av musklene dine er så såre og rivd opp herfra til månen..

...Når du må mentalt forberede deg på morgendagen, for du vet at i det sekundet du åpner øynene dine etter verdens beste nattesøvn fordi du var så utmatta før sengetid så veit du at du er så støl og stiv som en 90 åring som har dansa zumba for første gang..

...Når du faktisk ikke orker å strekke deg etter godteskåla på cheat day fordi den rett og slett bare står for langt unna og du er ødelagt sliten.. 

Yep! #denfølelsenakkuratnå .. Jeg tror faktisk jeg stryker med hvert sekund! :P

Vi var en tur i Elverum i dag for å dra på doughnut jakt!
JA.. For i dag skulle a mor ha no bakst gitt! ;) 
Resultatet av jakten er lenger nede.. 
Fikk også sveipet med meg litt interiør til heimen, tenkte kanskje lage et lite innlegg om det i morgen som et avbrekk kanskje.. 

Men først.. Trening ;) 

Dette ble dagens før trenings måltid: 

Jeg unna meg en sånn jeg for det er jo Lørdag :D

I dag gikk strakmarken igjen.. YES! Score motherF ;P Måtte bare, for man blir bare så sykt tilfreds!
Skulle ønske det stod en folkemengde rundt jeg kunne high five´a :P Ah.. den følelsen :)

video:trim

75 kg! BOM! 3 sett og 9 repetisjoner. 
Sjekk den oppsykingen min helt på starten :P Og se ansiktet mitt på den siste repetisjonen!
Så sykt mye faen i øya for å få den forbanna stanga opp atte herregud! 
Haha.. Jeg tror jeg dør av latter! ;P
Men hey.. Ingenting slår et godt løftetryne.

Det var sykt deilig å få til! <3 Motivasjon!

Jeg klarte jaggu 55 kg knebøy i dag også. 8 repetisjoner HELT ALENE :D 
Også kommer Kim igjen da og pusher meg ut av den komfortzonen jeg ikke rakk og nyte en gang for den er ikke
eksisterende pr 55 kg! Haha..
Sleng på to kg til så står jeg bak.
Har jo ikke vett på å si nei, og godt er jo det..
For det gikk jo f meg! :O 
Jeg kjørte 2 sett med 57 kg 8 repetisjoner.
De siste 2-3 begge settene måtte jeg ha litt hjelp til å rette meg opp i ryggen, men dæven! Det gikk! :D
Og gjett om jeg kjente det da.. Jeeeeez!


Jeg økte også i hip thrust i dag :D 70 kg 3 sett og 15 repetisjoner! 
God dammit! Jeg er så ødelagt i beina at jeg gruer meg til å gå på do i dagene fremover! 
Sette seg ned på do = PAIN! 

"When a girl thightens her ponytail, you know shit´s about to go down!" 
Ja, det skal jeg love rei :D 
Hip thrust give me my booty gains <3

Oh.. the burn! Jeg får seriøst krampe i rumpa mellom hvert sett! 
Skal få lagt ut en film av hip thrusten jeg ;) 

Også.. Jada.. Var det tid for sukkerkick nr 1!!! 


Instabilde @christinesunivers 
Har du sett!! Mmm.. Får frysninger.. Blir rørt <3 
De var såååå gode! Det er som å spise lykke i fast form!


Se her ja..
Ligger syndern sjæl som et vrak av et menneske flatt ut på sofaen og dytter innpå en berlinerbolle..
Fortsatt i treningsklær typ 3 timer etter trening, for hu har jaggu ikke kommet lenger og blir nok liggende her et par timer til ja.
Haha.. Men det er deilig da!

De er jo seff borte nå.. Slukt og fortært! Ligger bare og ulmer i magen og sørger for at magemusklene mine har gått og lagt seg at the moment ;) 

Men den baksten var jo bare forett før denne deilige saken:

Piiiiizzatiiiiid! 
Herregud! Det er så sykt lenge siden jeg har spist bestillingspizza! 
Jeg tror det må ha vært i vår eller noe? 
Det verste av alt.. Det var jo ikke så godt da.. Faktisk..
Men får klemt i meg litt forde ja.. Bare fordi jeg kan i dag :P 

Har jo også ben & jerrys i frysern, smågodt i skapet, pottis og en sjokoladeplate i skapet! 
Så bring it! ;) 

Weekend gains all the way ;)

Er det godterilørdag hos dere og? 
Hva skal fortæres? 

Ha en super lørdagskveld :* 
Booty gains ;)

 • 17.10.2015 kl. 21:24

I dag var det leg day gitt ;) 

Jeg hilse på en gammel gjenganger. Jeg kjørte alltid kicbacks i kabel i mitt selv lagde program før jeg begynte med strongbody programmet. Og siden jeg har tatt en pause fra det denne uka pga syk stølhet som gjorde meg ufør (føltes det som) så kjørte jeg en annen splitt på programmet denne uka. 

Gladnyhet var at jeg klarte 75 kg i rumenske markløft 3 sett med 9 reps OG 5 reps med 55 kg i knebøy. Så tok jeg av til 52,5 for jeg merket teknikken sviktet. 
FOR DET HANDLER IKKE OM Å LØFTE TUNGT, MEN Å LØFTE RIKTIG!
Dette er viktig å si til seg selv, for du vil ikke ødelegge deg. 

Trening handler om tålmodighet (sier jeg.. haha.. verdens mest utålmodige menneske sikkert) Men det er sant. Det går ikke an å rushe.. for er du ikke sterk nok så er du ikke sterk nok. Dette må jeg minne meg selv på titt og ofte!

Men tenk at det du klarer max er 25 kilo i knebøy, så er det faktisk like tungt for deg som om en som maxer 80 kg. 
For det du klarer max er ditt beste. Og ditt beste er godt nok for DEG. Og du konkurerer ikke mot noen andre enn deg selv. 

Så.. så lenge du føler at du gir ALT, så er det godt nok. Uansett hvor tungt eller hvor ofte du trener.

DAGENS BOOTY TIPS:

Kickback i kabel er en gull øvelse hvis man får riktig kontakt :) For man må være påpasselig med teknikken slik at du faktisk bruker rumpa og bakside lår for å trekke vekten. Min personlige mening er at det er ikke om å gjøre å ha tyngst her, men faktisk ha en vettug vekt som gjør at du kjenner det syrer seg i beina og rumpa. Ta heller et par ekstra reps. Rolige og kontrollerte bevegelser.

"Feel every rep
Make every rep count"

Det er ikke noe must og ta benet så høyt opp heller. Det holder fint å heve det til rett over rumpa. Jeg bare liker å få en sånn siste knekk på beinet for å kjenne det litt ekstra. Føler det gjør noe for meg ;) Ingen fasitt på at dette er bedre enn litt lavere. 

Jeg kjører 3 sett med 12 repetisjoner og DEN sitter for å si det sånn. Det renner av fjeset mitt. :P 

Ukas økter:

Tirsdag - Rygg + mage
Onsdag - Triceps + biceps
Lørdag - Rumpe og bein (forside og bakside)
Søndag (i morgen) - Skuldre og mage samt noen jokere kanskje ;) 


Jeg håper virkelig at skuldern min er bedre i morgen slik at jeg kan kjøre stående militærpress. Hvis ikke så har jeg andre alternativer, men mil press er favoritten. Så kryss fingrene for meg <3 Senebetennelsen føles bedre, men kjenner at den likker og lusker innimellom. 

OG


Det er jo cheat day i dag! Hver lørdag det ;) hehe.. Lørdagene kommer så fort.. det er så digg da! 

Det ligger 2 Ben & Jerrys i fryseren, for jeg klarte ikke og bestemme meg også var de på tilbud a gitt :P

Dette kaller jeg rett og slett booty gains ;) Hehe.. 


 Middag ble biffsnadder gitt.. 

Vi har kjøpt smågodt som vanlig.. Også bakte vi usunn sjokoladekake som en liten venn her i huset kunne spise.
Og i morgen skal jeg lage en sunnere variant av en kake som dere kommer til å ELSKE! <3

Men.. nå er det lørdag dere.. 

Ha en superduper kveld! :*

 

Fett sa du?

 • 17.10.2015 kl. 18:40

Her er noen av mine fettkilder i kostholdet <3


Blant annet:
Avokado
Nøtter
Mørk sjokolade (Ja, det er faktisk sunt i små mengder! Mass anti oxidanter)
Fisk
Egg
Omega kost tilskudd
Meierismør
Sunne oljer
Ost

Fordeler med å spise sunt fett:

1. Fett er kroppens største energikilde
Fett er det næringsstoffet som gir mest energi. 1 gram fett tilsvarer 9 kcal. Det er dobbelt så mye som hva for eksempel 1 g karbohydrat tilfører kroppen av energi. Med fett i kostholdet er det derfor enkelt å få i seg mange kalorier, noe som gjør at du kan få i deg for mange kalorier. Dersom inntaket av fett bidrar til at kaloriinntaket blir større enn energiforbruket, er vektøkning et faktum. Fett er en viktig energikilde, men du skal altså ha et inntak som samsvarer med energibehovet ditt.

2. Fett er en tilrettelegger
Kroppen din er et eksempel på ekstremt godt lagspill, og på dette laget spiller fett en meget sentral rolle. Fett er en tilrettelegger for at kroppen din kan nyttiggjøre seg de fettløselige vitaminene A, D, E og K, fordi de fettløselige vitaminene blir absorbert sammen med fettet. Disse vitaminene påvirker blant annet synet ditt, har en betydning for din skjelettstyrke, deltar aktivt for å ivareta et godt immunforsvar og er viktig for vekst.

3. Fett bygger kroppens celler
Mange av fettsyrene inngår som byggeklosser i kroppens cellevegger. Fettsyrer utgjør altså en viktig del av cellenes konstruksjon. Når fettsyrene er plassert i celleveggen bidrar de med transport av næring, både inn og ut av cellene, og sikrer kommunikasjon mellom de ulike cellene. I tillegg til å fungere som byggeklosser, har fett flere andre byggetekniske funksjoner i kroppen. Fett isolerer indre organer mot støt og slag, og fettet som ligger lagret i underhuden isolerer kroppen slik at du kan holde en jevn kroppstemperatur.


Det er veldig ålreit å telle makroene sine så man får i seg riktig mengde pr dag. For det er veldig lett å få i seg for mye av det sunne fettet også. Og det er jo ikke gunstig. 

Jeg bruker my fitness pal og legger inn ALT jeg spiser. Måler opp alt jeg spiser og sørger for å få i meg rett mengde av alt hver dag. Jeg brukte my fitness pal til det før, men da gikk jeg bare ut ifra hva MFP anbefalte meg. Og tenkte at det var riktig. 

Men nå så har ei venninne lagt inn for meg akkurat det jeg skal ha for hu teller makroene sine og har gitt meg tips og råd på veien. Du finner henne her: www.treningsavhengig.no 

Takk for hjelpen søteste Hanne :D 

Nå har jeg stål kontroll ;)


Selvkontroll 1 - Inner fatty 0!

 • 16.10.2015 kl. 20:22

Vel..

Jeg har jo som sagt jobbet så mye overtid i det siste så jeg var rimelig fornøyd når jeg var på jobb i går og skulle ned på meny for å kjøpe min elskede pepsi max cherry flavour i pausen og jeg klarte å gå FORBI denne standen ;)


GRATIS bløtkake med marsipan lokk! 

Altså... ALTSÅ!!!! Jeg fikk vann i munn da.. Jeg hadde sååå lyst på at jeg faktisk gikk forbi hele 3 ganger! Bare for å eyeball´e det bordet. Han kake karen tror sikkert jeg var ustabil. Hahaha.. Hvertfall når jeg sniiiiker meg bort og spør med lav diskret stemme blant alle de kake mumsende gæmlisa som står og koser seg med kaffe og kaker "ehm.. unnskyld.. Kan jeg få ta et bilde av kakene dine?" hahaha.. Også ble jeg jo stående litt å da for jeg skulle jo ikke bare ha bilde for å vise til dere.. Skulle jo selvfølgelig snap´e dette å da! Til de 10 stk jeg har på snap (og en av de er faktisk snapshap sjøl) haha... jeg ler meg ihjæl! 

Noen ganger da..!

Så da gikk jeg derfra da.. Med "æren" i behold og prøvde å styre vannet i munn i frykt for å begynne å fråde og ufrivillig gå tilbake.

MORALEN ER:


True story!

Heldigvis er det spisedag i morgen! Tjubidu! :D Hehe.. Det ligger 2 stk ben & jerrys i frysern allerede.. Fordi meny hadde de på tilbud. Da må man jo bare kjøpe! 

Konklusjon.. Meny er en inner fatty! Prøver å hjernevaske meg til å kjøpe alskens usunnheter! 

Goooood helg :*


Pssst.. Litt 1 - 0 til inner fatty å da som dro med seg 2 ben & jerrys hjem.. Kremt.. Men det kunne vært værre da.. Kunne kjøpt 3 :D Det er alltid mulig å vinkle ting positivt ;)

 

Ryggøkt og brødskivefest!

 • 15.10.2015 kl. 23:46

Nå er jeg litt treg med å skrive her, men det er SUPER hektisk uke på jobb. For vi har Elleville dager og nattåpent :O Alt startet på tirsdag og da ble det masse forberedelser på mandag for vi har fått låne et lokale gratis på senteret for å kvitte oss med gamle varer som har hopet seg opp på lager. Det tar mye tid og få shitload av varer ut av at lite lager som skal av alarmeres, prises og settes opp i et system. Det skal dekoreres og pyntes i både butikk og outlet lokale. Sinnsykt mye arbeid, men med et godt team på jobb så får man det unna med litt overtid og team spirit ;) Alt har vært en super suksess så da er alt det harde arbeidet verdt det :D


Dette er bare en brøkdel! 3 stativer til med klær inkludert 3 pappesker stående på gulv ble satt ut :O :P

Men.. nok om det da.. 

I går så hadde jeg en suuuuper rygg økt :) Herlig.. Jeg kjører jo egentlig opplegget fra strongbody med helkropps program ennå. Vil fortsette for resultatene har kommet veldig etter det! :D Men etter syreøkta på forrige fredag og HIIT intervaller med slede på søndag så var jeg så støl og ØDELAGT i beina at jeg hadde ikke hatt sjans til å squat¨e eller ta noe rumensk markløft i det hele tatt! Sjanseløst opplegg! haha.. men da veit man at man har jobbet hardt da! 

Så jeg delte opp uka litt som jeg trente før strongbody opplegget mitt. Med forskjellige muskel grupper på forskjellige dager.

Og i går var rygg dag <3 Jeg virkelig elsker å trene ryggen. Man føler seg så sterk! Og jeg får så god kontakt med alle musklene og kjenner at det river skikkelig. Herlig på en sadistisk vondt intens måte! ;)Jeg kjører nedtrekk med lav vekt etter pullups for å få ut den siste energien i musklene og virkelig tyne dem tomme. 2 sett 40 reps pr. 


Kjørte også rygghev med 15 kg holdt tett mot brystet 3 sett 12 reps! Jesus christ den brenner på HELE baksida! :O Helt sinnsykt.. Det er jo superbra for rygg, men også helt rått for rumpe og hamsterne (bakside lår). Knip som F når du kommer på topp og bikk så mye du kan opp med brystkassa for å virkelig få med rumpa og lårene. 

Uredigerte bildet forresten. 

Etter ryggøkta så var det selvfølgelig proteinshake og riskaker på menyen, men.. når jeg kom hjem blei det brødskivefest! :D 

Fordi jeg hadde så mye kalorier å gå på så fikk jeg virkelig festmåltid til kvelds <3 


Jeg manglet litt av hvert på makroene mine.. så dette ble resultatet! Jeg har fått SYKT oppheng på philadelphia light med sukkerfritt Lerum jordbær syltetøy på <3 ELSK! Smaker som dessert! OG Som dere ser på bildet.. Philadelphia med freia melkesjokolade er også HELT nydelig! Også super godt på naturell riskaker!

I dag kjøpte jeg med meg denne hjem også ;) 


Woho! Titt innom i løpet av helgen så dukker det kanskje opp en liten oppskrift på noe sweet ;) 

Jeg kan å kose meg! <3

Bare 1 liten dag igjen til helg <3 Halleluja! Denne uken har nesten tatt knekken på meg :O Så helgen skal brukes til bare kos og jeg GLEDER meg til spisedag <3 Kjenner jeg får vann i munnen allerede <3

//Christine :*

Blæh! Jeg dreit meg ut!

 • 13.10.2015 kl. 21:33

I går jobbet jeg overtid. Jobbet fra 08:30 - 22:00. Jeg har 1 time reise hver vei til og fra jobb. Så dro hjemmeifra 07:30 og var hjemme 23:10 ish for jeg måtte jo selvølgelig fylle bensin av alle ting. Når man bare vil rett hjem :P 

Jeg velger og quote Paige Hathaway som motiverer meg til å ville gi 110% med denne geniale quote´n: 

"Dietting is easy,
Like riding a bike,
Except the bike is on fire,
And the ground is on fire

And everything is on fire
Because you´re in hell"

Sånn føltes det i går! Haha.. Det er jo ikke det at jeg er direkte på diett. For jeg kan i utgangspunktet spise hva jeg vil så lenge jeg er innafor makroene mine. MEN.. Jeg var ikke flink nok og planlegge måltidene mine i overigår/går og overtiden var ikke planlagt å bli så lenge og DA er det litt vanskelig å følge en plan som krever PLANlegging.. Capice? 

FAIL TO PLAN 
=
PLAN TO FAIL


Til frokost var jeg flink som vanlig.. Mine daglige grove skiver med digg pålegg på og en kopp te selvfølgelig. Så kom lunsj.. Som ble drit seint. Da kjøpte jeg 2 stk grove baguetter, en med ost og skinke og en med roastbeef. Og det er jo greit nok.. Men.. Så dreit jeg meg ut..

Det vil da si.. ehem.. Jeg klikka litt på vei hjem når jeg var ferdig for kvelden. Siden jeg var super sulten så dro jeg innom butikken i nærhetn av jobb og røska med meg en full nøtteboks fra den lille nøttefabrikken med en salig blanding av mine elskede giant corn <3 youghurt nøtter og sjokoladetrukne hasselnøtter! Og en pepsi max med kirsebær smak (mmmm) Jeg kooooste meg da! Med denne lille elskovs boksen med nøtter mellom beina mens jeg kjørte hjem og nynna til radien  :P helt fra Hamar og til Elverum hvor jeg fylte bensin og jeg spiste så fort og kasta i meg så raskt at når jeg kom frem til Elverum så kasta jeg hele driten pga samvittigheten min kjefta meg huden full. 

Det som er poenget her da.. det er at det er null stress og klikke en sånn dag innimellom, det har ingenting og si for totalen. Det er ikke som at musklene mine forsvinner hvis jeg eter 100 g nøtter hver dag i 1 måned. De blir bare litt mindre synlige og fett % går litt opp. Og det kan man alltids gå ned igjen. Så no worries. Det som forbanner meg er at jeg ikke hadde selvkontroll nok til å følge planen min. Og at jeg var lat som ikke preppa ordentlig mat når jeg i utgangspunktet visste at jeg skulle jobbe over. DET plager meg. Hvem er det jeg prøver å lure? Jeg lurer bare meg selv :P Haha.. 

Det er som om når det er masse godteri i skapet da. Så vil du ikke at kjæresten skal se at du tar en håndfull eller to av den posen hver dag. Så hvis han går på do så løper du til skapet og kaster i deg litt her og der. Altså.. Really? Du stikker jo bare kjepper i dine egne hjul. Men samtidig tenker du..
"Aaaah.. Det så han ikke.. Så det blir jeg ikke tjukk av" <-- Jeg har vært den jenta da ;P hahaha.. Altså misfostå meg rett. Jeg trodde jo faktisk ikke at jeg ikke ville legge på meg eller at det ikke var innafor egentlig. Men jeg lurte meg selv til litt den der "Det man ikke veit har man ikke vondt av" 

Noen som skjønner hvor jeg vil :D Haha.. Er ikke alltid like lett og tolke den svimete måten jeg skriver på kanskje.. 

Men med det.. kan jeg melde at i dag så har jeg vært flink igjen ;) Selvom jeg jobber 2 timer overtid i dag å :P

Er ganske sliten nå egentlig, men nå skal jeg la middagen synke ferdig også blir det opp og ut for å trene! <3

Dagens middagstips:

Kjøttboller av karbbonade deig og stekte grønnsaker med søtpotet! Lag en super sunn dressing av mager kesam, hvitløk og salt og pepper. Evt en sitronskvett hvis du liker det :) Nam! <3

Tilsett krydder i ønsket mengde karbonade deig og trill til søte små boller.  Stek grønnsakene til ønsket mykhet. Og sleng oppi kjøttbollene igjen.
Stek søtpoteten på 225 grader i 15-20 min avhengig av størrelse.
Kvern hvitløk og ha oppi kesamen med ønsket krydder. Og la den stå gjerne i 30 min +. For at smakene skal sette seg. 
1 glass pepsi max så er du i mål ;)

Instabilde: @christinesuniversg

Jeg liker å bytte på utseende på ting. Som hvis jeg har spist karbonade deig ofte i en periode så lager jeg kjøttboller av deigen.. Lei av kjøttboller, da lager jeg burgere :P Haha.. lurer hjernen til å tro at det er noe annet ;) 

Jeg velger å se på gårsdagens utskeielse som PURE GAINS :D Hehe..

Nuh skal jeg skifte til treningstøy og komme meg av gårde. Trening blir det uansett.. Bedre sent enn aldri! ;)

HIIT fra helvette?

 • 11.10.2015 kl. 23:12

Ja.. jeg tror det derfra den type trening kommer fra faktisk.. Satan sjæl som har funnet det opp ;P 

Jeg måtte rulle bakside lår (også kalt hamstrings på trenings språket.. Og kalt hamster av meg som den nørden jeg er ;P )  før vi dro ut fordi jeg var så sykt støl fra fredagens syrefest av en treningsøkt! :O 

AU AU og AUU!!!

Anywho..

HØY INTENSITET INTERVALL TRENING:

HIIT-trening er en form for intervalltrening. Denne treningsformen er kortvarig og mer intensiv enn tradisjonell cardio. Du vil forbrenne mer fett over en lengre periode, opptil 48 timer etter endt økt, i motsetning til rask gange på mølla hvor du kun forbrenner under selve økta. Det er jo alltids en fordel ;) Hehe.. Jobb hardere, kortere = få mer utbytte i det lengre løp! 

Å spurte gir en helt annen treningseffekt enn å jogge eller gå i raskt tempo. Når du spurter er det de raske muskelfibrene du trener, og i en spurt aktiverer du hele kroppen; fra legger, lår og rumpe til kjernemuskulatur, armer, rygg og skuldre. Du øker også muskeltverrsnittet på muskelen, derav større muskler med mer spenst og kraft.

Fordelene med HIIT er: 

- Øker forbrenning
- Øker produskjon av veksthormoner
- Forbedret insulinfølsomhet
- Økt utholdenhet
- Forbedret styrke

Vi kjørte 15 sekunders spurt med vekt stroppet til hoftene på en type slede som min kjære har fått laget.  45 sekunders pause. Og når man løper så skal man løpe 100% Det vil si gi ALT.. ikke noe comfort zone. Løpe som om du har en morder løpende etter deg og du desperat vil overleve! (Beklager dårlig resonering, men driver å ser på The Killing her i heimen ;P ) Vi løp 10 runder x 15 sek. Frem og tilbake som vist på bildene :)

Jeg hadde 5 kg oppå sleden.. Så det ble totalt ca 10 kg med selvpining ;PDet høres kanskje lite ut! Og du tenker.. Hallo.. "lang" pause i forhold til løpingen da! :P Men fyyyy som man blir utmattet! Første runden var tøff ja.. og andre.. så kom tredje og fjerde.. femte som var helt jævli! Jeg har hatt astma hele livet og aldri trent noe særlig ever før rett før jul i fjor.
Og jeg har jo fokusert på kun styrketrening omtrent siden januar ish med unntak av at jeg løp en del trappe intervaller i April og Mai for å trene opp kondisen litt til tough viking, men svært lite siden det. Så det her var veldig hardt! Run forrest! Ruuuuun! Det føltes sånn.. ;P video:trimDet var forresten fotballkamp på banen ved siden av.. Derav skrikinga! Var ikke som at jeg hadde med medbrakt heiagjeng ;P


Sliten som et helvette! But.. I did it!!

Vel fortjente vanilje protein pannekaker til kvelds<3


Noen ganger så orker man ikke lage fra bunnen ;) Og når det passer makroene uansett så er det GULL verdt å ha ferdig mix i skapet! Vi kjøpe denne når vi var på NM i fitness. Den smaker kjempe godt. Du får kjøpt den HER!  til en super pris :) 1 porsjon er 50 gram pulver. 

Næringsinnhold pr porsjon (50 g): 
P: 17 g
F: 1,9 g (Hvorav mettet: 0,5 g)
K: 22 g (Hvorav sukkerarter: 1,1g)
Fiber: 2 gNattinatt :) 

 

Spisedag overstått! :O

 • 11.10.2015 kl. 16:23

Hehe..Jah.. Sad but true! Skulle nye heller vært sånn at Man kunne være sunn 1 dag i uka og spise junk 6 dager og fortsatt være fit ;) Det hadde vært noe det! 

Gårsdagens middag! <3 NAMMMM!


Instabilde: @christinesunivers

Mums! 300 gram indrefilet bare til meg! Med sopp stekt med løk samt asparages og mais! Her er alt stekt i smør for å si det sånn <3 Hehe.. Og jeg har faktisk ikke spist saus på flere måneder! :O Så skal si det smakte med bernaise da ja! Vel fortjent!


La jo ut dette bilde i går... Potetgull posene ble ikke åpnet. Stratosen tok jeg kun en bit av for å smake, for den har jeg aldri prøvd. Og siden jeg hadde spist en kinder maxi før den så må jeg si jeg ble greit skuffa. Kjøpes ikke inn igjen :P hehe.. Så den får man spare til gjester :P hahaha.. 

Jeg spiste: 
- 1 freia kjeks (for den var ikke så god som den andre freia typen. Smakte bare smør, og ikke på den gode måten)
- 2 kinder maxi (En av favorittene)
- En del smågodt ja ;)
- Nøtteboksen ble tom (På deling da. Skal ikke ha skylda for hele den aleine)
- En halv boks med ben & jerrys cookie dough. For jeg gav motvillig fra meg den andre til min kjære ;)

Når jeg veide meg i dag tidlig så har jeg gått opp 1,5 kg siden morgenen før, men det hatr ingenting og si for mye av det er vann og rett og slett det faktum at magen er full ;P 
Har ikke så veldig dårlig samvittighet for det faktisk.. Det var super digg med spisedag som vanlig! Det som ikke var digg var at etter alt dette så var jeg så full i magen og så kvalm atte HJELP! 


Its a boyyy!  Hahaha.. jeg dør! Det her var faktisk vondt! Jeg sover alltid på magen.. Det klarte jeg ikke i natt da for å si det sånn :P


Men i dag så har vi vært og kjørt HIIT cardio så jeg føler meg helt fin i formen og gårsdagens munching er lagt bak meg! Spist er spist.

Innlegg om HIIT kommer etterpå <3
Nå står straks middag på menyen etter litt sofakos, siden det var så sykt digg med burger på fredag så blir det litt ny vri med kyllingburgere i dag <3

Smask fra godteri trynet! :*Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no