hits

Useriøse fitnesscoacher?

 • 18.04.2018 kl. 15:08

Den siste tiden har jeg bemerket meg en ting. At plutselig hvem som helst kan kalle seg en "fitness coach". Og når jeg skriver fitnesscoach så mener jeg ikke PT eller Online PT/Coach, men en fitness coach som "coacher" utøvere som skal stille i for eksempel bikinifitness eller andre grener. Det kryr av "fitness coacher" på Instagram og i sosiale medier, men hvordan spotter du de useriøse som egentlig ikke har peiling på hva de driver med? 
 

Det er ikke så lett for det er så mange som virker seriøse og mange som hvertfall jeg føler jeg kan se er useriøse LANG vei. Men for noen som ikke har like mye innsikt når det kommer til trening som jeg eller andre fitnessutøver/coacher har så er det vanskelig å skille mellom seriøst og useriøst. 
 

 • Det å bli en fitnesscoach er ikke noe som skjer over natten. Jeg er så heldig at jeg har opplæring og blitt tatt under vingen hos noen av Norges beste og mest anerkjente fitness coacher som er og har vært ansvarlig for et stort team i mange titalls år. Jeg har hatt backup hele veien mens jeg coachet Kristine mot scenen og hatt en haug med spørsmål og fått hjelp slik at hun skulle bli best mulig. For jeg har aldri gjort det før og det handler ikke bare om å kutte kalorier for å bli tynn. Det er så mye mer enn det. En ting er å gå ned et visst antall kilo eller nå en bestemt fettprosent, men man skal også gjøre det på en sunn måte, og på en måte som gjør at man ikke mister hodet etterpå og legger på seg alt igjen og mere til. Og på en måte som gjør at man faktisk er stram i kroppen på scenen den dagen, og ikke står der sliten og overdiettert.

 • Det å coache noen mot en sceneform er ikke noe hvem som helst kan gjøre. Det er utrolig mange faktorer som spiller inn for at man skal treffe en viss form til 1 eller 2 visse datoer i løpet av en sesong. Først og fremst må man se an personen og ta en beslutning på om personen rekker å komme i sceneform til den datoen den første konkurransen er. For har man for høy fett % så trenger man mer tid. Og er det nok muskelmasse, er fysikken på plass eller skal man anbefale å jobbe med svakhetene litt mer for å komme til en finale? Man skal gjøre prosessen så skånsom mot kroppen som mulig og man skal ikke miste muskler på veien, holde motivasjonen oppe og sørge for å gjøre kutt til riktige tider. Det er ikke bare å klaske på med masse kardio fra starten av å kutte matmengden. Du vil ha en fornuftig diett som hjelper deg med å bevare energien og muskelmasse så godt som mulig. Og det trenger ikke være en torsk og brokkoli diett heller ;)

 • Det er ikke bare å starte et team uten noe som helst kunnskap om hvordan kroppen fungerer på en fitnessdiett og jeg synes de som gjør dette pisser på de som har drevet med dette i mange mange år og har lest seg opp, studert, prøvd og feile og hatt mange utøvere gjennom årene. Disse  såkalte "fitness coachene" kan potensielt ødelegge kroppen, psyken, forbrenningen og metabolismen til utøverne sine. Og det kan være veldig vanskelig å reparere i ettertid. Jeg som strongbody coach har jobbet med mange jenter som har vært på en uforsvarlig fitnessdiett og kommet veldig uheldig ut av det. Og det gjør meg trist!

Jeg er langt ifra utlært og det kommer jeg aldri til å bli heller for jeg lærer noe nytt hele tiden og det kommer ny forskning innenfor feltet, men jeg har de beste i ryggen som kan hjelpe meg med å vokse som fitnesscoach og bli den beste coachen jeg kan være for mine utøvere. Jeg bryr meg uendelig mye om de jeg coacher i Strongbody og de jeg coacher mot scenen. For jeg vet selv hvordan det er å være utøver, hvor usikker og redd man er i starten fordi man går inn i noe man absolutt ikke har peiling på. Man legger tilliten sin i andre sine hender. Man har 1000 spørsmål og trenger et sterkt team i ryggen med seriøse coacher som har svar på det du lurer på basert på egne erfaringer og forskning. Ikke bare fordi noen skal være kule å kalle seg "fitness coacher", men egentlig ikke har peiling på hva de driver med. Så legg tilliten din i riktige hender og noen som tar godt vare på deg og noen med mye kunnskap innenfor feltet!


↑ Før diett og morningen før NM  ↑

 

Hvis du har en drøm om å stille i fitness så velg riktig team. Ta kontakt med forskjellige store klubber og finn den som passer deg. Velg et godt etablert team og noen som har vært i gamet lenge. Det kan bety forskjell på plasseringen din i konkurransen, en god diett som ikke gjør at du mister muskler og ikke går på tidenes psykiske smell etterpå og selve opplevelsen av det hele. Det er tross alt kroppen og psyken din. Så gå til noen som har peiling. Du går vel ikke til en tannlege med råtne tenner? 

Jeg er jo litt inhabil her, men jeg kan nevne at Kaliber Fitness Team har åpent klubb uttak Lørdag 5 Mai og alle som har en drøm om å stille er hjertelige velkomne for en formsjekk mot å stille i høstens konkurranser eller lage slagplan for å stille ved en senere anledning. Jeg kommer til å være der og gleder meg til å se dere♥

Jeg husker selv når jeg skulle stille i fitness så var det ikke snakk om å stille for noen andre enn Kaliber og om de ikke synes jeg hadde det som skulle til så skulle jeg trene meg til de tok meg inn for det var uaktuelt å stille for noen andre enn de siden de er en av Norges største og mest etablerte klubber med mange stjerner i klubben! Og jeg angrer ikke et sekund for jeg kan med hånda på hjertet si at den stemningen vi har innad i teamet den skal du lete lenge etter. En inkluderende gjeng som tar vare på hverandre♥

Og det er viktig med et godt team i ryggen når du skal gjennom ditt livs største utfordring!

 

Fitness igjen?

 • 07.11.2017 kl. 12:47

Det er mange av dere som har lurt på om jeg skal stille i fitness igjen og rett etter NM så hadde jeg jo ikke lyst til å stille i Barcelona en gang. Da følte jeg bare at jeg var super ferdig med alt som het fitness fordi skuffelsen av å få 4 plass i NM var større enn jeg hadde trodd. Men det hjalp veldig på motivasjonen når jeg fikk den tilbakemeldingen jeg fikk av presidenten i Norges Kroppsbygger Forbund.

Og det at jeg stilte på Arnolds i Barcelona ble en liten game changer for da klarte jeg for første gang å kose meg på scenen. Og da var det jo faktisk kjempe gøy. Det var nok fordi jeg gav totalt faen i hvordan det gikk med beyond null forventninger siden nivået er skyhøyt, men da gjorde jeg det jo faktisk bra og det føltes bare helt anderledes så det gav en liten mersmak alikevel. 

Målet mitt nå er å trene i 1 1/1 år så jeg kan stille i Wellness Fitness våren 2019. Fokus nå er å bygge mer muskler jevnt over hele kroppen med noen områder  jeg vil gi ekstra oppmerksomhet som dere vet. Skuldre og ben, spesielt fremside lår. Jeg elsker å trene og det er en naturlig del av hverdagen min og jeg jobber hele tiden med å finne de beste øvelsene for meg og den riktige sammensettningen på program for å få maksimalt utbytte av treningen min.

Jeg trener 3 økter i uken med bein/rumpe fokus hvorav den ene også har noen skulder øvelser og 2 økter med overkropp. Jeg vil gjerne ha mine 5 økter i uken for trening er mitt dop, jeg blir irritert om jeg ikke får trent som jeg skal. Det blir ingen cardio foreløpig, men jeg vurderer å sette inn litt eksplosiv cardio etterhvert. Det må bli etter jeg har trent dette programmet til stagnering for det er såpass hardt at det krever god restitusjon, fokus på søvnkvalitet + hvile. 

Så 2018 blir et bygge/bulke år for meg og det skal spises godt så musklene gror mest mulig og jeg skal nyte sommeren neste år uten diett etter 2 år på rad på diett. Gleder meg allerede til å spise softis og spise reker med loff og majones for å si det sånn. Hehe.. Men jeg er også supergira og gleder meg maks til å se hva jeg kan oppnå med 1 1/2 år med hard og målrettet styrketrening! 

ITS ON! Wellness 2019! Let´s do this! 

→ Har dere noen mål med treningen deres? 

Null sceneskrekk!

 • 25.09.2017 kl. 10:37

OMG FOR EN OPPLEVELSE!!! Jeg er så glad dere pushet meg til å gjennomføre denne konkurransen og hvem hadde trodd at utfallet skulle bli så bra! Jeg er heeelt overveldet over at jeg klarte å komme med i topp 10 på Arnold Classic Europe, det er en av verdens hardeste konkurranser og her er nivået SKYHØYT! Ikke bare ble jeg en opplevelse rikere, men jeg klarte faktisk å bli kvitt sceneskrekken min.

Jeg gikk opp på den scenen og var kjempe rolig, klarte å gjøre ting kontrollert, stuka ikke som jeg gjøre her hjemme på scenen og jeg koste meg. For første gang i løpet av 3 konkurranser jeg har vært med på var det GØY å stå der. -jeg storkoste meg og hadde bare good vibes. Mens på Sandefjord Open og NM så har jeg tenkt "fy faen, la meg gå av! er vi ikke ferdige snart".

Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror kanskje det hadde noe med at jeg bare tenkte "fuck it, jeg skal bare 1 gang opp på scenen også av igjen så kan jeg spise sjokkis" for jeg "visste" liksom at jeg ikke kom til å komme videre fordi det er så tøff konkurranse. Men neiiiida.. Tror dere ikke jeg skulle til semi finale da? HELT insane.

Jeg kommer backstage igjen etter å ha vært på første gangen og da må vi jentene stå bak der og vente på resultatene som kom i løpet av 5 min ish. Og når han så på nr mitt og ba meg stelle meg i køen igjen så ble jeg helt sjokkert. Det føltes som om jeg vant i lotto og jeg begynte å grine skikkelig. Idioten meg som skulle på scenen igjen i løpet av noen minutter så ødela jeg sminken min fordi jeg er så sykt overfølsom. 

Jeg løp mot coach Line og de andre fra Kaliber og bare "JEG KOM VIDERE" og gråt og gråt, mens jeg desperat bra om papir fordi det rant nedover ansiktet mitt og jeg visste at sminken bare smelta under tårene. Det er jo tross alt noen kilo sminke så det er lett å se for å si det sånn. Jeg ble så rørt og Line ble så gira og bare "JEG VISSTE DET!"  du er GOD, når skal du skjønne det?

For jeg skal innrømme at jeg sliter med å skjønne hvor jeg er i dette fitnesskaoset. Jeg skulle ønske at jeg ikke var så blind på meg selv og hadde mer selvtillitt ved siden av andre fitnessutøvere og det er noe jeg skal jobbe knallhardt med fremover. HODET. Jeg må ha et mer realistisk syn på min egen fremgang og form for det kan hjelpe meg i konkurranser. For er det noe man må ha på scenen så er det selvtillitt og sass.


Meg og Nina som også er fra Norge når vi venter på å gå på scenen backstage første runde.

Jeg vet ennå ikke om jeg fikk 7, 8, 9 eller 10 plass for det legges ut på de offentlige sidene etterhvert, men jeg er så spent på å hvor nære en finale og pokal jeg faktisk var. Hihi.. Etter konk så tuslet jeg og jentene litt rundt på expo messen hvor det var masse stands og ting å se på før vi bestemte oss for å gå på etterlengtet KFC og spise. Jeg kjøpte faktisk en meny som var beregnet for 2 stk og fikk dobbelt opp med pommes frittes, brus og en gigantisk bøtte med kylling! Og DET var digg det. 

På vei hjem dro vi i butikken og selvom jeg hadde kjøpt SHITLOADS med godteri på tax free og i butikken dagene før konk så måtte jeg bare handle litt mer. Hehe.. For jeg skal kose meg de siste dagene her i Barcelona og nyte litt usunnheter før jeg skal på reverse diett når jeg kommer hjem. Mer om reverse diett i eget innlegg. For nå gidder jeg ikke tenke så mye på det for dette blir første og siste ferien i år og det å ha gått på diett over halve ferien gjør at jeg fortjener å gi faen de siste dagene. The candy is going straight to the ass! Hihi..


OMG! Noen som husker dinosaur kjeks? De har de her nede og med HVIT sjokolade. De var episk gode! Just sayin´;)

Det blir også full fokus på jobb for jeg har måttet ta det roligere nå i September pga det har vært så mye som har skjedd så jeg har ikke tatt inn så mange jenter til coaching som jeg bruker fordi jeg vil ha tid til å følge opp hver enkelt på en god og riktig måte, men nå som tiden min kommer tilbake blir det jobb, jobb, jobb og Nova tid! Gud jeg savner bebisen min! ♥

Og igjen må jeg bare si TUSEN TUSEN takk for all støtte og kjærlighet! Jeg er så evig takknemlig for at dere har villet dele denne reisen her med meg gjennom blogg, instagram og snapchat. Det er et under at dere ikke er drittlei meg ennå. Hihi! Dere ER og har vært en sinnsyk stor motivasjonskilde for meg og uten dere hadde jeg ikke kommet meg hit♥ Jeg er så glad jeg har så mange fantastiske og støttende mennesker i livet mitt. Dere vet alle hvem dere er♥

BIG shit is coming og det er mye som skjer fremover og jeg er mer motivert og gira enn noensinne på så mange forskjellige plan! Jeg ELSKER der jeg driver med og jeg skjønner nå at det er her jeg hører hjemme. Det er mange spennende planer jeg gleder meg til å dele med dere fremover♥ Bilder fra scenen kommer i eget innlegg da jeg har fått over bildene på mac´en!

Gå helt i kjellern..

 • 19.09.2017 kl. 13:16


Venstre bilde - 2 Juni 2017 // Høyre bilde - 16 September 2017

Ja, det her er ganske sjukt faktisk.. 

De siste dagene har jeg kvernet hodet mitt angående egen form, dietten min, om jeg kunne gjort noe anderledes, om jeg er bra nok osv osv. Det er en del av fitness livet og det er derfor jeg personlig mener at fitness ikke er for alle. Man skal være sterk psykisk og trygg på seg selv både når man er utenfor sesong og i sesong for å ikke gå helt i kjellern fordi man tenker mye syke tanker om seg selv, egen prestasjon, kropp og følelser. Men selvom det er en bumpy ride fra start til slutt så er jo fitness også utrolig gøy og det er en surrealistisk reise å være med på som gir mestringsfølelse uten like..

Fra jeg startet på diett ordentlig 23 Mai så har jeg gått ned over 11 kg og mistet totalt:

- 4 cm rett over knærne 
- 9,5 cm i midjen 
- 12,5 cm rundt hoften/ræva (noe som betyr at rumpa mi er ganske flat. Haha)
- 9 cm rundt øvre lår rett under rumpa

Det som er viktig for meg å formidle er at denne formen jeg er i nå er midlertidig. HUSK DET! Dette er en konkurranseform og så fort jeg er ferdig med sesongens siste konkurranse på Søndag så blir det å reversere dietten min og øke kaloriinntaket slik at jeg spiser mer mat og slutter å ligge i kaloriunderskudd. Da går jeg opp i vekt igjen til min helårsform om man skal kalle det noe. En trivselsvekt hvor jeg kan utvikle meg videre med treningen min og fortsette å bygge drømmefysikken min.

I fjor så var jeg IKKE flink etter konkurranse og spiste masse godteri og junkfood fra Oktober til Februar/mars. (i tillegg til sunn og næringsrik mat) og det resulterte til at jeg gikk opp mye mer i vekt enn jeg ønsket utenfor sesong og begynte å mistrives med meg selv for ingen av klærne mine passet lenger og alt ble veldig feil både mentalt og fysisk.

Det var rett og slett fordi jeg ikke klarte å reversere dietten min slik jeg skal i år og jeg er så spent på hvordan det skal gå denne gangen og om jeg klarer det. I år vil jeg legge på meg ca 5-6 kg fra der jeg er nå. Det er en vekt som er forsvarlig til meg når jeg skal ha fokus på å bygge muskler og trene med energi og overskudd så det skal bli spennende å se om jeg får til.

Det er jo selvfølgelig vanlig å ha med seg noe digg i bagen backstage og kose seg rett etter konk ved å dra ut og spise akkurat hva faen meg vil. Hihi.. Men så er det bare det å stoppe det. For ofte så tenker man at det går fint dagen etter der, og dagen etter der igjen.. Og vips så har det gått noen mnd typ. Hehe.. Men jeg gleder meg hvertfall til å raide tax free´en etter noe digg å ha i kofferten etter Arnolds som det mat og godisvraket jeg er♥ Og kose meg de siste dagene i Barca, før det blir å komme tilbake til hverdagen med Nova når jeg kommer hjem♥ Shit som jeg gleder meg til det! 

X: Hva sier dere til en Q & A i løper av de neste dagene? ♥ Bare å gruble frem ALT av spørsmål. No shame! ;) Eget innlegg til spørsmålene kommer!

Hører ikke hjemme i bikinifitness?

 • 18.09.2017 kl. 15:03

I går dro jeg tilbake på NM etter å ha sjekket ut fra hotellet for å se på bodyfitness jentene våre. Mens jeg var backstage så fikk jeg øye på ei som heter Tone. Hun er President i Norges Fitness Forbund og en anerkjent internasjonal pro dommer i fitnesskonkurranser verden rundt.

Og siden jeg i fjor glemte å få feedback fra dommerne på fysikken min og hva jeg kunne gjøre bedre bestemte jeg meg for at HELL NO om jeg gjør samme feil igjen. Jeg ville virkelig vite hva som var årsaken til 4 plassen jeg fikk og hva jeg kunne jobbet mer med. Så jeg gikk bort til henne og spurte om hun hadde noen minutter. Hun var super hyggelig og jeg fikk tidenes tilbakemelding..

Jeg viste henne bilder av meg selv fra scenen på Lørdag (bildene i forrige innlegg). Og hun sa at jeg ble trukket ned i bikinifitness fordi jeg er for stor/bred (muskuløs) i ryggen og at beina mine hører jeg hjemme i Wellness Fitness kategorien og at hvis jeg bygger litt mer fremside skuldre så er jeg absolutt i Wellness Fitness.

Noe som betyr at jeg ble trukket ned i bikinifitness fordi jeg har litt for mye gains (muskler). Og DET er ikke det værste jeg kunne hørt for å si det sånn. Jeg ble så sykt glad at jeg nesten strøyk med for det at faktisk Tone av alle mennesker sa det made my day. Jeg og coach Line satt å så på streamingen på hotellrommet sent Lørdag kveld etter vi hadde vært ut å spist og hun spekulerte også i at jeg var for grov i beina i forhold til de andre.

Hvis noen vil lese om de forskjellige grenene i IFBB som bikinifitness og wellness fitness så finner dere det HER!

Den 4 plassen var sykt bitter i år. ENDA mer bitter enn i fjor for da var jeg jo debutant. 2 x 4 plass blows! Men når jeg hører hjemme i en annen kategori så føles det bedre. Så nå er jeg litt sånn.. Hmm.. Wellness Fitness da? Å stille en gang i den klassen?  Vi får se..

For selvom jeg noen ganger skriver "jeg er ferdig med fitness" så er det jo en liten tosk inni meg som ikke helt klarer å forsone seg med det. Schizofren sport altså. Og det er sånn for mange utøvere. For ja, det er jo gøy selvom jeg føler meg helt klein på scenen. Det kan jeg jobbe med mentalt kanskje? Who knows..

Men! Nå er det full fokus mot Arnolds som er på Søndag og jeg reiser til barcelona på Onsdag! Jesus christ dere aner ikke hvor skummelt jeg synes det er å skal stå på den gedigne scenen! Jeg har startet ny peakweek nå. I dag blir det ukens første og muligens siste beinøkt. Det blir 1 time + cardio i dag og i morgen. Hvordan jeg gjør det med trening i Barca er jeg litt usikker på, men jeg tar med treningstrikker og jeg er jo såpass kreativ at jeg fint klarer å trene uten gym, selvom det skal være et gym i nærheten fikk jeg vel beskjed om. 

Nå skal jeg komme meg på trening også må jeg jo begynne å pakke utover kvelden! Flyet mitt går klokken 09:00 fra gardermoen på Onsdag og det er shitloads av ting som skal ordnes før det. Jeg har ganske mye jobb jeg må gjennom også så tiden bør fly for å si det sånn.

Ha en nydelig Mandag vakringene mine! Og TUSEN takk for responsen på gårsdagens innlegg!♥ Jeg skal gå gjennom kommentarene litt senere i kveld for dere er helt nydelige og så gode mot meg! Tusen takk for all støtte denne konkurranseoppkjøringen. Dere gir meg sykt med motivasjon!! Supersmask på alle sammen!!

Skuffelsen er stor..

 • 17.09.2017 kl. 12:04

Good morning from food heaven! Altså.. Hotellfrokost var amazeballs! Har akkurat spist egg, bacon, potet, croissant med nutella og peanøttsmør, brødskive med ost + skinke og jeg nøyt big time. Super kos å spise en digg søndagsfrokost igjen og unne seg litt luksus sånt sett.  

Shit, gårsdagen ass.. Jeg må faktisk starte dette innlegget med å si at jeg er skuffet.. Jeg er skuffet over meg selv. Jeg blir så nervøs på scenen og kløner noe så innmari. Så når jeg først skal på og gjøre min greie har jeg psyket meg selv så innmari ut og jeg tråkker feil, blir anspent og surrer. Så jeg føler jeg fucket til iwalken min i år også på NM. Men uansett så er jeg skuffet over 4 plass. Jeg kjente det så sykt når jeg gikk av. Jeg vill så innmari på den pallen og kvalifisere meg til nordisk. Jeg ville jo gjøre det bedre enn i fjor. Men nok en gang fikk jeg verdens kjipeste plassering rett under pallen. Bah..

Og det gjør meg både skuffa og lei meg. Jeg synes jeg leverte en god fysikk, selvom jeg ærlig skal innrømme etter å ha sett streaming i etterkant så synes jeg frontpose´n min er drit dårlig, hva gjør jeg med kroppen som ser så forpult rart ut. Hmm.. Må forskes på! Men når jeg så backpose´n min, noe jeg haaater og stå i fordi jeg gjennom hele ungdomstiden har hatt masse cellulitter og vært så dvask i ræva atte fy faen. Det henger så igjen i hodet mitt og jeg sliter med å faktisk forstå at jeg ikke ser slik ut lenger. Og alt det sitter i hodet. Det er jeg NØDT til å jobbe med fordi det gjør at jeg mangler selvtillitt på scenen. Rett og slett fordi jeg er en helt annen innvendig enn det jeg er utvendig. Jeg er den kleine klovnen fra ungdomskolen som ikke var feminin, som ingen gutter ville se på og som hadde store hofter med ganske mye flesk på bein og rumpe. 

Det er vanskelig å skulle bli noen andre innvendig når den usikre jenta har levd med meg i så utrolig mange år og jeg sliter med å se eget potensiale, fremgang og progresjon. Jeg får så kjeft på coach Line for at jeg har så lite trua på meg sjæl at dere aner ikke.. Og jeg vil jo ikke være sånn, men i de stressende timer så innhenter en fortid med usikkerhet og lav selvtillit meg. 

Line tror at jeg tok en dårligere plassering enn jeg fortjente i NM fordi jeg var mye større i lårene enn de andre og at jeg hadde mer beinmuskler enn mange av jentene. Jeg tenker jo YEY for det er jo det jeg lever og ånder for. Trening og det å bygge min egen drømmefysikk. Ikke nødvendigvis en fysikk som passer inn i noen mal, men det JEG vil med min trening og MIN kropp for megselv. 

Nå er det store spørsmålet... Skal jeg stille i Arnolds i Barcelona eller skal jeg bare gi faen og kose meg på ferie. Arnolds er en litt sånn "once in a lifetime" konkurranse og det er jo helt VILT å ha vært med på. Men med en gang jeg gikk av scenen etter finalen i går så sa jeg "jeg skal IKKE stille på arnolds, glem det"  og det var jeg ganske bestemt og bastant på i hele går. Men etter Line snakker fornuft inn i hodet mitt og får meg til å innse at jeg faktisk har "pakka" og at det kan være en sykt kul opplevelse å stille i Arnolds så vet jeg ikke lenger. Jeg er jo påmeldt og fristen for å betale for å seal the deal er i kveld. Så jeg har resten av dagen å vurdere det på. Det koster jo 2000 FUCKINGS kroner bare å melde seg på!! Og det synes jeg er forkastelig dyrt da sandefjord open og NM har kostet SVINMYE i seg selv. 

Så jeg må virkelig gå inn i tankeboksen på om jeg skal kjøre på med diett en uke til og konkurrere i Barcelona. Jeg er så jævli dratt i begge retninger og jeg tenker at nå er jeg jo faktisk i form så nå må jeg bare kjøre på og gjøre alt jeg kan mens jeg har formen, for jeg skal jo opp i vekt igjen og tilbake til normalen. Men samtidig så tenker jeg..fuck it.. Jeg vil på ferie og kose meg. Ikke være på diett. For stiller jeg på Arnolds så er jeg på diett til Søndag da konkurransen er for min klasse. Fy faen schizofren ass... What to freakin do???

X: Hva tenker dere?♥

 

NM 2017 LETS GO!

 • 16.09.2017 kl. 14:58

Shit nå sitter jeg backstage og kjenner på nervene. Jeg er rørt, gira, nervøs, stol, bekymret og alt på en gang! Når jeg våknet i dag så var jeg faktisk litt fyllesjuk fra rødvinen i går og våknet med tidenes hodepine! Knasket 2 paracet og begynte å sminke meg så gikk det stadig bedre. Jeg er litt oppblåst ennå og ikke like "hard" i formen som jeg vil være, men jeg skal prøve å kose meg på scenen og gjøre mitt beste så får det gå som det går! Jeg koser meg backstage med teamet og det er så topp stemning. GUD JEG ELSKER KALIBER! Vi er godteam nr 1 og det er bare goodvibes. Herlig gjeng som tar så godt vare på hverandre. 

Nå skal jeg slappe av litt til før jeg skal spise snickersen min og varme opp senere! Herregud nå skjer det! Jeg er så spent, men jeg har ingen forventninger selvom jeg kjenner jeg har et press på meg selv. Det er så mange gode athleter og konkurransen er KNALL hard. 

Og guuud jeg gleder meg til å dra ut å spise senere. Det er snakk om Jakob Aal eller Døgnvill. Det er uvisst ennå, men vi får nå se. Kos blir det uansett. Jeg har også med en walters mandler med karamell, smågodt, golden oreo kjeks, nocco, barebells proteinbars, cola zero med sitron og tyggis i bagen så jeg er klar for å kose meg litt med en gang jeg går av scenen. Hihi.. 

Dere kan streame det gratis live på treningsforum HER! Og jeg går nok ikke på før litt senere i ettermiddag. Det er først noen lavere klasser først og litt elimineringsrunder også 1 time pause SÅ er det min tur. Tvi tvi! 

OG TUSEN TAKK FOR AT DERE HEIER PÅ MEG! I LOVE YOU AV HELE MITT CRAZY-ASS HJERTE!!!!!!♥ LETS ROCK BABES!

Tøff uke og cheating på diett...

 • 10.09.2017 kl. 12:45

Denne uken er litt schizofren for dette har vært den beste OG værste uken i løpet av denne oppkjøringen mot sceneformen og fitness hittil. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har slitt mye med motivasjonen da jeg synes sceneformen på Sandefjord så helt grusom ut og jeg sleit på scenen med energi etter tidenes Lørdag med sykdom og jeg skalv ukontrollerbart. Om jeg skalv pga jeg kroppen min var sliten eller fordi jeg hadde en dårlig posering det vet jeg ikke, men det er nok en blanding av begge deler.

Jeg har også sett scenebilder av meg selv i etterkant og jeg tenker bare "fy faen".. Den Lørdagen fucka så sykt med formen og den evige kampen med mat jeg måtte spise dagen etter for å "reparere" en ødelagt form gjorde sitt på sluttresultatet på scenen. Jeg var oppblåst, vannete og så ikke ut som jeg ville i det hele tatt. Og når jeg så det på scenebildene tenkte jeg bare IKKE FAEN om jeg går på scenen på NM med den formen DER! Og det kommer jeg jo ikke til å gjøre heller, nettopp fordi jeg ikke har planlagt et diarehelvette dagen før, men frykten sitter i meg og jeg føler meg bare "ikke i form" i det hele tatt. 

Og misforstå meg rett her nå jenter, for jeg er selvsagt i form. Men det er forskjell på å være i "vanlig" form og i sceneform. Og det føles så drøyt å si for samtidig som jeg føler meg "tynn og skrøpelig" føler jeg meg for "stor". Det er en evig mindfuck kamp hvor jeg i det ene sekundet gleder meg til å spise og trene på overskudd fordi jeg føler meg helt skrall, og det andre sekundet har lyst til å kutte på kalorier for å bli enda "mer" i form. Så dietthodet er ikke det smarteste hodet man har og det er viktig å wake up and smell the coffee innimellom..

Og det er da det gjelder å ha en coach som har ryggen din. Noe Line alltid har. Gud jeg er så glad i den dama!! Hun bitchslapper meg når jeg kommer med tullete forslag som å kutte i kalorier og holder hodet mitt fokusert. For er det noe man blir så er det blind på seg selv, egen progresjon, resultater og fremgang. DERFOR har selv en coach, en coach. Hihi.. Og innerst inne VET jeg jo at jeg ikke skal eller bør kutte noe mer, men det å få en bekreftelse og noen gode ord som motiverer er GULL verdt♥ Vi trenger noen som står på utsiden av kaoset og har full oversikt inn om dere skjønner.

Slik jeg selv gjør med jentene mine som ikke skjønner hvor flinke de faktisk er. Bah.. Vi jenter er så harde mot oss selv ass! Men vit at dere ikke er alene, uansett åssen størrelse, hårfarge eller høyde. Vi har alle disse tankene. Og da gjelder det å ha riktige folk rundt seg som løfter opp fremfor å mate de negative tankene.

Jeg skal ærlig innrømme at denne uken gikk stikk motsatt av det jeg ville og hadde planlagt. For denne uken skulle være ALL IN, med masse kardio, styrketrening 5-6 dager og siste innspurt før ny peakweek i morgen for da gires alt ned og jeg får ikke lov til å gjøre mer enn litt kardio og treningen skal være med lavere belastning. Men pga valpesituasjonen så har jeg kun fått trent 4 økter denne uken og nesten ikke noe kardio. Og jeg føler meg så råtten. Men jeg har ikke hatt noe valg. Nova måtte hentes pga en uforutsett situasjon hos oppdretter.

Og det å skulle ta vare på en valp kommer uten tvil før meg selv disse dagene her så det har ikke vært noe trening siden jeg hentet henne og heller ikke noe kardio, vi har kun vært på bittesmå tisseturer i nabolaget. Det har vært viktig for meg å gi Nova tid til å bli kjent her hjemme uten at jeg flyr rundt som en virvelvind med alt jeg holder på med. Så jeg har måttet gire ned noen hakk og nedprioritert meg selv. Jeg vil ikke ha en stresset og utrygg hund fordi jeg er egoistisk, så nå må jeg få dette til å funke på best mulig måte for meg og henne♥

Men det har jo faktisk vært ukens opptur! NOVA♥ Jeg er så uendelig glad i bebisen min allerede og jeg jeg bobler over av glede hver gang jeg ser på henne. Hun er den skjønneste lille skapningen og jeg er så stolt og lykkelig over at hun er hjemme.

Det å være hjemme og ikke få trent like mye har gjort at jeg har mer tid til å kjenne på sulten og når jeg bare sitter her hjemme med skapene fulle av mat og noe godsaker så har jeg helt ærlig ryki på en smell eller 2. For jeg har spist over 2 pakker med riskaker fra friggs (de med havsalt og chia frø, fy faen å gode) som IKKE står på planen rett og slett. Så det tilsvarer sikkert over 1000 kalorier fordelt på et par dager. Det er en blanding av kjedespising og det at jeg er sulten. Og jeg har hatt null kontroll på det. OG HVA FAEN?? Det er ingen krise altså, men det føles jo som verdens største nederlag!

Jeg har seriøst ikke cheatet siden palmesus, og NÅ 1 uke før NM så klarer jeg å hive innpå mat jeg ikke skal ha. WTF is wrong with me! DET er jeg ekstremt skuffet over, hvertfall siden jeg har vært på flink i år kontra i fjor som jeg cheata hele tiden. Stoltheten over kontrollen og motivasjonen jeg har i år har vært så høy, også bare fucka jeg det til 1 uke før konkurransen som gjelder. Jaja, spist er spist. Får bruke det som ekstra energi i dagens økt! Og jeg sier bare en ting jeg, jeg er bare menneske.. I got needs!!

Hvis jeg skal snu det til noe positivt så er det hvertfall ikke så krise. Det kunne vært sjokolade, potetgull, pizza, mc donalds, mc flurry og what not. Så det er hvertfall bra da. For hadde jeg satt i gang det så hadde jeg ødelagt formen noe så til de grader tror jeg. For da hadde jeg vært ustoppelig føles det som. Jeg kjenner jeg er så spent på hvordan formen blir til Lørdag og hvordan jeg blir på scenen på NM. For jeg gruer meg etter skrekkformen i Sandefjord og jeg har en liten frykt inni meg for å fucke opp formen igjen. Jeg har jo jobbet så hardt for dette og jeg vil jo stå der med den beste utgaven av meg selv♥ 

SÅ.. NO MORE RICECAKES!!!! God damnit! Smack in the face og skjerpings for fulle mugger. I morgen starter ny peak week og den går som regel alltid drit fort. Jeg skal ha barnevakt her hjemme til Nova så jeg får trent og prøve å planlegge så godt som mulig så får det bare gå som det går. Planen er 4 styrkeøkter og 4 kardio økter mandag-fredag. Jeg gir hvertfall ikke opp og dette SKAL bare gjennomføres uansett. 6 dager til NM så nå skal jeg suck it up og get shit done så godt det lar seg gjøre♥ 

Shit happens..

 • 04.09.2017 kl. 14:54

//Sponset Innhold//

Ja seriøst! Jeg holdt på å drite på meg i Sandefjord, bokstavelig talt! Som dere kanskje fikk med dere på min svært lite beskjedne snapchat i helgen så fikk jeg en slags matforgiftning fra noe dårlig kjøtt jeg spiste på Lørdag ettermiddag og endte med å sitte 4 ganger på do med typ omgangsyken minus oppkast før vi skulle til coach line og drikke vin og spise riskaker kvelden før konkurranse. Til og med på vei bort fra vårt hotell til Line sitt, som er 10 minutter å gå måtte jeg be Lena ta vinen og veska mi fordi jeg møtte seriøst løpe inn i resepsjonen og finne nærmeste do og det var ikke 1 sekund for tidlig for jeg var faktisk nummeret fra å drite meg ut, for real. HELT JÆVLI!! 

Så når jeg våknet opp i går var kroppen min HELT skrøpelig og jeg var ikke i form. Jeg følte meg syk, svak og hadde null energi. Magemusklene mine var borte og jeg var helt vannete i huden. For det som skjer med kroppen når slike ting skjer er at siden det meste av min væske og mineraler i kroppen hadde forsvunnet med dobesøk begynner kroppen å kompensere og jobbe for å normalisere så huden blir vannete og lite samarbeidsvillig mht en fitnesskonkurranse for å si det mildt. Jeg var så sykt frustrert og felte noen tårer før jeg sendte Line en panikkmelding. Jeg sa også at om formen er slik senere på dagen så går jeg faktisk ikke på scenen... No way!

Line kom seg til hotellet mitt og støttet meg, hjalp meg og fortalte meg at jeg skulle spise en STOR porsjon havregrøt med salt, spise 1 egg og drikke vann + slappe av og la maten synke før jeg gjorde noe som helst annet. Jeg måtte få i meg god næring!! Og det er ikke særlig kult når man har planagt morningen mht tidsbruk på sminke hår og det å pakke saker og komme seg avgårde, sjekke ut fra hotell osv. Så bare der ble jeg jo ganske stressa.

I tillegg så hadde hotellet mitt 5 korn frokostblanding, men ikke ren havregryn så da måtte jeg ut å finne søndagsåpen kiwi i tillegg. Bah! FOR en marerittstart på konkurransemorning ass! Jeg var så frustrert at dere aner ikke.. 

Lena som jeg bodde på rom med var en ENORM støtte for meg og hjalp meg med humøret så hun reddet mye av morningen min ved å hjelpe meg med å roe meg litt ned+ at hun hjalp meg med å organisere å pakke tingene mine rett før vi skulle dra mens jeg sminket meg ferdig! MWAH til Lena!! DU ER GULLJENTA MI ASS! She get´s me og vi bare er sykt synkroniserte + at hun er punktlig og har full oversikt på ting så hun completes me med det uten å stresse meg♥ For er det noe man ikke orker i konkurranse tider så er det stress! Det kan ødelegge formen bare det! Fitness ass.. hihi.. crazy!

PS! Hun tok 2 plassen i sin klasse!! VEL FORTJENT!!! ♥

Jeg og Lena kom oss på Hjertnes kulturhus og fikk sprayet oss med lag nr 2 og jeg fikk hjelp av ei fra Kaliber gym med håret. Hun rettet alt sammen mens jeg fikk slappet av og jeg er EVIG takknemlig for det! Hun er bare så skjønn den jenta! Tusen takk J♥ Jeg gruet meg så til å gå på scenen fordi formen min ikke var på plass, jeg eide ikke energi og var helt fjern. Line spurte meg backstage om jeg var tilstede for hu tok et bilde av meg hvor det så ut som jeg var far out for å si det sånn og da fikk jeg TIDENES riskake med peanøttsmør og nutella på med havsalt på toppen! OMG det var bursdag og juelaften på et ass! Jeg er ikke den jenta som elsker å være på scenen, men fake it til you make it. Jeg føler meg så klein og rar, og på en måte føles det som jeg ikke passer inn. Kan ikke forklare det, men jeg trives best på gymmen jeg. Hihi..

Jeg ble hvertfall sinnsykt fornøyd med scenlook´en og er fornøyd med en 3 plass i årets første konkurranse! Og bikinien min er jeg bare IN LOVE WITH og sammen med sminke og hår ble det kjempe bra! Fargen på bikinien er helt magisk og jeg følte meg som en prinsesse! Bikinien er sponset av http://www.bikinisbyfreydis.com og extensions har jeg betalt for selv, men frisøren min Siri fra https://www.labonita.no har klippet og farget meg så alt er on fleek som en sponset behandling♥

Gårsdagens cheatmeal etter konk bestod av: bittelitt sjokkis med en gang jeg kom av scenen for den endte jeg opp med å dele + en barebells proteinbar, et hjemmelaget rundtstykke som Lena hadde lagd med smør og brunost (det var faktisk det beste av ALT jeg spiste i går så jeg har bestilt det til etter NM også. Haha!), en barebells til, en big ass burger med ost, bacon og jalapenos + fries, garlic bread delux med mozarella, litt nachos og ben & jerrys på vei hjem i bilen. OMG! Jeg trodde jeg skulle dævve når jeg kom hjem! Magen sprengte!

Nå skal jeg snart skifte til treningstøy og litt senere komme meg inn til Oslo for jeg har en treningsdate med verdens beste Lena! 2 uker igjen til NM så det er bare å komme tilbake til rutiner og gjett om jeg koste meg med diettfrokosten min da! ELSK! Den hadde jeg savnet faktisk. Oppskrift HER!

OG DERE!!! TUSEN TUSEN MILLIONER TAKK FOR ALLE TANKER, KOMMENTARER, MELDINGER OG TAGS♥ FY FAEN, for en gjeng jeg har rundt meg! Jeg er så glad i dere og dere er virkelig min store motivasjon og tusen takk for at for at jeg får være med i deres hverdag og jeg håper dere liker å få et innblikk i min. Selvom jeg har null filter, oppfører meg og snakker som en sjømann noen ganger! Haha♥ Tusen takk babes!!


//Sponset Innhold//

Fargen på bikinien min!!!!

 • 03.09.2017 kl. 13:08

God Søndag fra fitnessfrøkna! Om noen få timer er det tid for konkurranse og jeg kjenner det kiler i magen. Jeg vet ikke helt hva slags forventninger jeg har da formen ikke er helt på plass med hensyn til hvordan den var på NM i fjor. Det er litt blandede følelser. Jeg gruer meg, men samtidig gleder jeg meg til å få det overstått. For mye av det jeg synes er gøy med fitness er alt annet enn scenefremføringen. Jeg føler meg litt klein og jeg er faktisk ikke noe "leke deilig, scene menneske" så jeg gruer meg ekstra til jeg skal på, men.. fake it til you make it sier jeg bare, for det er jo utrolig gøy når det er overstått og da vil man gjerne gjøre det igjen med en gang. Så det er en litt schizofren opplevelse! 

Jeg må også skyte inn at jeg hadde tidenes kjipe mage i går og fikk en mild matforgiftning pga noe dårlig kjøtt jeg har spist. Så dagen i dag har vært kaos for jeg våknet med en DRITT dårlig form med null synlige magemuskler og blaut og langt ifra så stram jeg var i går. Jeg fikk beskjed av Line om å spise en god frokost så jeg spiste 2 store skåler med havregrøt og spiste 1 egg og drakk vann. Jeg håper dette hjelper meg litt videre utover denne dagen, og hvis det ikke gjør det så får det gå som det går. 

Jeg kjenner også litt på det presset med at jeg er redd for å skuffe dere som heier på meg♥ For jeg blir så rørt av alle meldingene og kommentarene jeg har fått de siste ukene og jeg vil virkelig ikke skuffe dere♥ Så tvi tvi! Uansett hvordan det går i dag skal jeg være stolt av meg selv og hva jeg har fått til siden NM i fjor da jeg med hånda på hjertet kan si at pga stor treningsglede og passion for det jeg driver med kan si at jeg leverer en helt annen "pakke" i år enn i fjor♥ 

Dere kan streame Sandefjord Open Live her helt gratis: http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=4454  Min klasse skal på rundt klokken 16:00, mulig noe før og jeg er i klassen som heter +166 cm siden jeg er 167 høy♥

Monday = PeakWeek!

 • 28.08.2017 kl. 14:00

YES giiiiirls! Shit! Denne helgen som var nå ass.. Kommer fortsatt ikke over hvor bra den var så den skal jeg leve på hele uken♥ Håper neste helg blir like bra! Nå er det Mandag! Den første dagen i ny uke og ikke hvilkensomhelst uke. Det er PEAKWEEK! Og hva er egentlig peakweek, jo.. Det er den siste uken før en fitnesskonkurranse. I peakweek endres gamet littegrann og det er egentlig en mer "chill" uke for min del. Den første konkurransen min i år er jo nå på Søndag i Sandefjord og frem til da er det en del ting som skal fikses og ordnes samt at trening og mat rutiner endres også. Jeg fikk jo også hentet bikinien min i går og jeg DØDE! Den er så vakker at hjælp!♥ Jeg avslører fargen etterhvert!♥

X: Noen som vil prøve å gjette fargen?♥

Ting jeg må fikse denne uken før jeg drar til Sandefjord på Fredag er: 

- Frisørtime i morgen kl. 12:00 for å klippe håret litt kortere og eventuelt feste extensions til toppen av huet igjen. Hihi..
- Negltime i morgen klokken 10:00 for å støpe acryl negler
- Kjøpe kjølebag til matpreppen? (må først sende mail til hotellet å høre om det er kjøleskap på rommet)
- Kjøpe leppestift?
- Kjøpe barberskum så jeg får barbert hele kroppen (jesus christ, ja det må gjøres for at spraytan skal bli fin og man ikke har dun på kroppen i scenelys) 
Kjøpe skrubb til kroppen for å gjøre klar til spraytan etter barbering
- Kjøpe inn all maten så jeg kan mealpreppe så mat til Fredag + Lørdag er klart til Fredag når jeg drar

Stor bag til Sandefjord opphold, for det blir jo hotell fra Fredag til Søndag, siden innveiingen til konkurransen er på Fredag:

- Bikini + sko (2 par) + smykker
- Rettetang + hårprodukter
- Toalettsaker + sminkepung + sminkekoster
- Koseklær + kosesokker
- Mat må preppes og taes med + kosttilskudd
- Rødvin og usalta riskaker til kvelden før konk
- Astma medisin og paracet o.l.
- IFBB kortet mitt
- Sengetøy og håndkler så jeg ikke fucker opp hele hotellsenga med spraytan for det kan bli dyrt. Haha. 
- Bankkort, leg, og cash til konk


Trillekofferten min til backstage trenger jeg:

- Bikini + sko + smykker 
- Usalta riskaker
- Kyllingpålegg naturell (det kjøper jeg på Lørdagen)
- Små saltposer fra mc donalds ved behov (salt binder vann)
- Toalettmappe med scenesminken jeg fikser på hotellrommet + sminkespeil + hårspray evt rettetang + hårstrikker
- Vaselin
- Pledd, liggeunderlag, pute? 
- Treningstrikker til oppvarming
- Musikk, mac´en min fullladet + lader til mobil evt mac, 
- Teamdrakten, morgenkåpe i silke, kosesokker 
- Vannflaske, pepsi max/monster energy boks
- Barebells proteinbar som snack og evt. annet kos,
- Havregrøt med proteinpulver og peanøttsmør som et måltid evt. 

Det er en del småting som skal huskes og det er helt sikkert noe annet enn dette jeg må huske også. Hehe.. Men dette er den foreløpige listen min så denne uken blir det å få alt dette i orden i fokus samt trene det jeg skal, spise riktig og gå turene mine. 

Treningen og maten ser som sagt anderledes ut i peakweek. På Torsdag så er det 1 dag oppkarbing med masse mer havregryn/søtpotet osv så da blir det masse mat! :D YEY!! Torsdag blir uten tvil favorittdagen denne uken. Hehe.. Jeg har HELDIGVIS ingen waterloading i år og det takker jeg høyere makter for, eller.. Coach Line.. For hun er mine høyere makter nå. Hihi... For 8 liter pr dag i fjor var IKKE kult for jeg hater faktisk vann tro det eller ei. Det eneste jeg skal påse nå er at jeg drikker samme mengden vann og salt hver dag. Så nå drikker jeg 2,5 liter vann og får i meg 6 gram tilsatt salt hver dag. Det er for å opprettholde væskebalansen i kroppen. Og jeg har kuttet alle kunstige søtninger, brus, saft osv! IKKE NO! Jeg krydrer kun maten min med salt og pepper.

Treningsplanen min ser slik ut: 

Mandag: Vanlig dag! Overkropp.
Tirsdag: Beindag med 80% av belastning og typ 3 x 8-12 reps - Cardio 45 min
Onsdag: Overkropp bryst, skuldre, triceps med 80% av belastning og 3 x 8-12 reps - Cardio: 30 min
Torsdag: Overkropp rygg, biceps og mage med 80% av belastning og 3 x 8-12 reps - Cardio 20 min
Fredag: Lett sirkeltrening på overkropp en økt på ca 30-45 minutter - Cardio - 0
Lørdag: 0 Trening og så mye avslapping som mulig
Søndag: SHOWTIME!! 

Jeg har vanlig diett alle dager denne uken bortsett fra Torsdag hvor det er oppkarbing og Søndag på konk dagen for da er det riskaker og kjøttpålegg som gjelder backstage med salt ved behov og så lite vann som mulig. Så denne uken skal gå kjempefint. Og dere kan TRO jeg gleder meg til å trøkke i meg den barebells proteinbar´en etter showet!! Wiiiii!♥ Det er seriøst de beste proteinbar´ene i verden! Du får de HER!  Mine favorittsmaker er cookies & cream og caramel cashew og begge skal i kofferten min!♥

Og vit at selvom min peakweek ser slik ut som dette så er det ikke sånn for alle. Folk har forskjellige dietter og oppkjøringer mot konkurranse så dette er ganske personlig og individuelt mht behov osv. Formen min er ikke 100% helt på plass ennå for jeg er for "soft". Det vil si at jeg har en "for høy" fett% som sceneform ennå. Bah..

Det er ikke sikkert jeg rekker å komme i sceneform til årets konkurranser, men tvi tvi.. Det er bare å gå all in nå og krysse fingrene på at kroppen samarbeider og at resultatet blir bra. Og hvis jeg ikke kommer helt i den formen som ønskes så er jeg faen meg fornøyd med insatsen forde og skal prøve å ikke gå helt i kjellern av den grunn♥ Jeg gir ikke opp ennå! KJEMPE PÅ!!

Så.. Monday!! LET´S GO!! Ha en nydelig dag vakringer!

Ny diett = FML!

 • 12.07.2017 kl. 09:42

//Sponset Innhold//

Oh lord! Så dere på snap i går at jeg har fått ny diett av coach Line? Det her blir nok noe jeg vil kalle en av mine største utfordringer noensinne. Dette kan man kan kalle en fitnessdiett for å si det sånn. Jeg ba jo om det selv og Line skrev til og med at hun nølte og var skeptisk til å gi meg en sånn type diett fordi hun kjenner meg såpass godt. Hun er jo som et familiemedlem for meg den dama der. Kjenner meg så alt for godt. Hehe.. Grunnen til at dette blir en så stor utfordring er fordi jeg aldri har gjort det før. 

Ja, jeg stilte jo fjor for første gang på NM, men da bestemte jeg selv hva jeg skulle spise. Jeg fulgte strongbody prinsippet når det kommer til matvarer også justerte jeg ettersom det var noe jeg hadde ekstra lyst på. Menneh.. That´s NOT how the cookie crumbles nå da for å si det sånn. Den dietten jeg fikk tilsendt i går var rimelig strikt og det var ikke så mye ekstra der for å si det sånn. Ikke noe philadelphia sjokoladepålegg, ikke noe proteinbarer eller annet som kan dekke søtsuget mitt. Og dette er for at jeg skal få i meg de næringstoffene jeg skal ha frem mot scenen. Kvalitetsmatvarer. Når jeg ordner mye selv så gjør jeg iblant litt dårligere valg som ikke er optimale så nå var jeg klar for å slippe å tenke sjæl og bare gjøre som jeg blir fortalt. 

Heldigvis drikker jeg så mye pepsi max og cola zero jeg vil og det kommer det til å bli en hel del av da. Hehe.. Jeg har noen ingredienser hver dag og forholde meg til så jeg skal prøve å gjøre det beste ut av hvert måltid. Det er mulig å gjøre noen små bytter så lenge de er ekstremt fornuftige hehe. Som å bytte mager cottage cheese mot propud for eksempel. Er det noe man blir så er det kreativ med maten når man er på diett for å si det sånn! Haha.. Og det skal sies at det er dietter som er strengere enn denne altså, så jeg skal ikke klage! Jeg er super happy med propud, monster energidrikk og melk til kaffen min♥ Må være takknemlig for de små tingene i hverdagen!

Ingredienser jeg kommer til å bruke fremover er:


- Avokado
- Søtpotet/potet
- Banan
- Gelatinpulver for å lage kalorifri gele
- Grønnsaker
- Havregryn
- Kyllingfilet eller annet rent kjøtt
- Monster zero energidrikk får jeg 1 av om dagen og den går til trening for å si det mildt! Trenger det energiboostet lett!
- Søtpotet
- Propud proteinpudding
- Proteinpulver
- Syltetøy uten tilsatt sukker
- Skummet melk - En liten skvulp i kaffen

Det er 8 uker igjen til første konkurranse og det er på tide å skifte gir og kjøre på. For jeg har fortsatt mye å miste så det må til. Det er ikke sikkert jeg rekker å komme i form til Sandefjord Open en gang. Så det kan hende jeg går rett på NM igjen. Men siden jeg fikk så sykt sceneskrekk i fjor i finalerunden hvor jeg havnet på den bittre 4 plassen så hadde det ikke vært dumt med en "warm up" konkurranse i Sandefjord i år. Men.. It shall be done og nå er det faen meg all in. Selvom det kommer til å bli en del syting fremover tror jeg. Haha.. Så jeg håper dere takler det ;) Veit ikke om jeg kommer til å takle meg sjæl en gang :P

Har dere trua?? Dere kjenner meg jo såpass godt nå og dere vet jo alle at mat, kaker og godteri er min store lidenskap. Det at JEG skal kjøre på med en slik diett føles helt sykt, men det blir spennende å se hvor sterkt hodet er og om jeg klarer det. Failure is NOT an option og hvis man vil noe hardt nok så får man det til uansett hvor vanskelig det kan føles og er. Og la oss være ærlige. Jeg har jo valgt dette selv. Haha.. Det er jo ingen som tvinger meg.. Let´s DO this! 

Tights HER! // Sportsbh´en er gammel 
Jeg fikk spørsmål på IG i går om denne tightsen er så god som den ser ut som og svaret er JA!
Insane god stretch, ikke gjennomsiktig og høy i livet. Amen sisters!♥ Min nye favoritt!


//Sponset Innhold//

Ny uke og nytt opplegg!

 • 10.07.2017 kl. 11:24

//Sponset Innhold//

Okei babes! Jeg skrev jo kort i går litt om at jeg får et nytt opplegg å følge frem mot konkurransene om kun 8 uker. Siden jeg har vært såpass slapp med dietten min mht at jeg kom i gang alt for sent rett og slett fordi jeg ikke var mentalt klar for å starte på noen diett så ligger jeg litt i grenseland på tiden jeg har å komme i form på. Og spesielt med et lite steg tilbake forrige helg pga palmesus og 2 dagers fyll med mc donalds klikk så må det endringer til i dietten min. Jeg kunne hatt det like "chill" som i fjor om jeg hadde vært like aktiv i hverdagen som i fjor og hatt like lav fett% når jeg startet på diett i fjor. 

Nå har jeg fått et lite kalorikutt og jeg får en plan som er mer "clean". Dette er for at jeg ikke skal skeie like mye ut og få kvalitetsmatvarer. Jeg ba vel mer eller mindre coach Line om å gi meg en streng plan jeg kan følge å gå på autopilot. Så hun sa "send meg en liste på det du ikke klarer å leve uten" så skulle hun sette sammen en strammere diett, dette så jeg ikke spiser proteinbars i stedet for kvalitetsproteiner fra kjøtt for eksempel og gode karbohydrater fra pasta, ris, potet osv. For jeg har nok tweak´a planen min litt vel og ikke alltid tatt like fornuftige matvalg. Nå må kroppen min fungere 110% frem mot konk og da er det viktig at jeg får i meg kvalitetsmatvarer. Så det her blir DRIT spennende! Jeg har aldri hatt noen streng diett før og nå kommer den store styrkeprøven for min del. For jeg har jo sagt tidligere at jeg mest sansynlig ikke hadde klart å gå på en typisk "fitness diett", men nå får vi se hva jeg får da. Hehe.. 

Matvarene jeg sa jeg ikke kunne leve uten var: nutramino proteinpulver, banan, 1 dl melk til kaffen på morningen, riskaker med kjøttpålegg, propud, brød, ost, avokado, mandler, egg, monster zero energidrikk, cottage cheese med bær blant annet. 

Jeg må også begynne å legge opp til med hverdagsaktivitet siden jeg sitter på ræva å jobber på mac´en hele dagen. Det er så stor kontrast til da jeg var butikksjef i fjor hvor jeg ommøblerte butikken, kledde av og på mannekenger, pakket opp varer, ryddet lager osv. Jeg forbrant MYE mer kalorier pr dag i fjor når jeg var så aktiv i jobb enn når jeg er veldig stillesittende nå. Så jeg skal gjøre mitt aller beste for å ta meg en lang pause midt på dagen å gå 1 time tur med hurtig gange. Jeg vil også prøve å få inn en HIIT økt i løpet av uken. Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal legge det opp ennå siden jeg må melde meg inn i den nye gymmen og se hvordan treningsrutinene der blir først også må jeg lage meg en fast ukesplan. Jeg skal fortsatt trene 4 dager styrketrening i uken med 2 beinøkter og 2 overkroppsøkter. 

Så dette blir spennende! Jeg er så klar for å komme inn i rutinene mine her i leiligheten. Jeg mangler stuebord, nye gardiner, et nytt skrivebord, møbler til balkongen og noen andre småting så er jeg på plass. Akkurat nå ligger fortsatt over halvparten av alle klærne mine strødd utover gulvet så det må også sorteres og ordnes inn i skapene. Tenk at jeg har gitt bort typ 10 søplesekker med klær til lillesøster også er det fortsatt så mye igjen. Shame ass! Haha.. 

Nå skal jeg kose meg videre med frokosten min for jeg være i Drammen klokken 12 for en fotoshoot med x-life.no ! Superstas! Dagens frokost ble havregrøt kokt opp med vann og litt salt, en boks med propud sjokolade, mandler og jordbær. Det er en INSANE god kombo og det er dere nødt til å teste hvis dere liker det søtt som jeg gjør♥ Masse proteiner, vitaminer og sunne næringstoffer!

Nyt Mandagen vakringer! Håper dere får en pangstart på uken♥ Stort smask!

Antrekk fra xlife og du finner det her om du vil: 
Tights HER! // Sportsbh HER! // Sneakers utsolgt!//Sponset Innhold//

Posering på Kalibergym!

 • 09.07.2017 kl. 20:06

Dagens poseringstrening gikk superbra og jeg er så klar for å øve, øve, øve! Poseringene mine er fine, det eneste jeg må tenke litt på er at jeg blir litt anspent i nakken og må slappe litt av der. Det problemet hadde jeg i fjor også og jeg burde absolutt komme meg til en som kan gi meg en behandling på det. En naprapat eller en fysio. Det jeg også må øve på er balanse. Jeg er NØDT til å legge inn balansetrening noen ganger i uken så jeg ikke tipper nr jeg snur meg, noe jeg gjorde i finalerunden i fjor. Det var så jævla shame da! Så det nekter jeg å la skje i år. God damnit!

En annen ting er at nå er det game on og det blir en skikkelig diett på meg. OMG! Jadda, coach Line skula bort på meg når jeg kjøpte meg en proteinbar på Kaliber og sa "spiser du bars ennå? Så tett opp mot konk?" Og jeg bareeee... "Ehm.. Nei?! Eh, jo!" Haha.. Så hun sa klart ifra at nå er det no mercy og siden jeg er i dårligere form enn det jeg var i fjor på denne tiden så får jeg en strengere diett. Jeg bare "BRING IT ON!" Så nå blir det hardkjør fremover! Er jeg virkelig klar for det her? Hehe.. Dette er første gangen jeg får en streng diett og det er ene og alene min egen feil fordi jeg kom i gang med dietten min så sent i år og at jeg dro todagersfylla forrige helg på palmesus. My burn, men sånn er det! Jeg SKAL komme i form koste hva det koste vil. Nå må jeg bare skjerpe doughnut trynet mitt!

Jeg skal også begynne å bevege meg mer å få inn cardio. Bah! Jeg skal lage et eget innlegg om forandringene som er gjort i konkurranse oppkjøringen min nå så dere ser hvordan timeplanen min blir lagt opp fremover. Sykt digg å ha kommet på plass på Lørenskog nå og få orden på hverdagen. Jeg mangler noen få møbler og få klærne mine på plass i skapene, men når det er gjort så kan jeg senke skuldrene! 

Slenger med noen få bilder tatt i dag.. Og ja.. Sveisen ser helt ballestein ut! Hehe.. Some days da ;)Blanda følelser!

 • 04.07.2017 kl. 19:44

Okei, det er konkurransetid om ca 9 uker. Det er faktisk ikke lenge. Og jeg føler at jeg henger etter med formen. Jeg burde ha vært lavere på fett% enn det jeg er pr nå. Og det hjalp jo ikke akkurat å dra på med palmesus i helgen for å si det sånn. Selvom utfallet ikke var så aller værst med tanke på hva det kunne vært.  Nå har jeg en liten indre uro på om jeg i det hele tatt kommer i sceneform i år. For selvom det kanskje ikke ser sånn ut så er det mye som skal av denne skrotten. Det er ganske sykt å tenke på og det er skremmende med tanke på hvor jeg er nå og hvor jeg skal. Jeg skal ned mange kg og det er ganske tyngdende å ha det konstant i bakhodet. 

Når man driver med fitness så blir man litt gal i hodet og ikke minst rimelig selvopptatt. Tanker som "hvordan ser jeg ut nå, har jeg mistet noe her, er jeg oppblåst, er jeg smal, har jeg nok muskler" Oooosv opptar hodet så og si til enhver tid. Og jo nærmere konkurranse man kommer jo mer insane blir tankene når det kommer til egen kropp. Og det er så viktig for meg å ikke vippe helt av pinnen og bli helt forstyrra i huet. Det er en evig liten struggle for når man tenker på hvor mye man skal rekke å gå ned i vekt på en viss antall uker når man faktisk ikke "har det behovet" fordi man ikke er overvektig så mister man noen ganger fornuften rett og slett fordi all fornuft blir borte når man tråkker over den grensa. Når man fortsetter å shredde, fortsetter å kutte i kalorier og fortsetter den evige jakten på den beste sceneformen. 

Jeg sa det til Kim i stad at neste sommer så skal jeg faen ikke være på fitnessdiett ass! Og all ære til han som holder ut med meg på diett 1 år til. Hihi.. Jeg vil kunne nyte sommeren og det som følger med. Jeg går jo ikke glipp av så utrolig mye, men jeg kjenner at det hadde jo vært digg å kunne dratt ut å spist en soft-is for eksempel. Og nå så er jeg såpass i tidsklemma at det er no room for mistakes mer. I fjor så cruisa jeg gjennom dietten som ingenting. Jeg spiste aldri veldig lite i forhold til mange andre og jeg hadde det ikke strengt i det hele tatt. Jeg gjorde ikke noe kardio og slapp unna masse som andre hatet seg gjennom. Jeg cheat´a hele tiden og spiste masse jeg ikke skulle ha i meg. Senest 3 uker før konkurranse hvor jeg angrep godteri og kake avdelingen på butikken da jeg ble syk. Men jeg var i rute da at det var ikke noe problem.


Men i år blir det ikke like lett for meg siden jeg startet sent med diett OG har hjemmekontor. Det at jeg jobber hjemmefra alle dager i uken gjør at min hverdagsforbrenning har dalt veldig kontra når jeg stod og gikk hele dagen på jobb i fjor. Det utgjør faktisk en god forskjell. Når jeg får flyttet hjem til Lørenskog nå så er jeg nødt til å legge en liten kardio plan og bevege meg litt utenom styrketreningen siden jeg sitter hjemme å jobber hele dagen ellers. Må hvertfall få inn en gåtur om dagen.

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget, men det er liksom litt blanda følelser akkurat nå. Litt sånn.. Kommer jeg til å rekke det? Er det vits? Blir det bra? Ja, det blir konge! Nå skal det kjøres på som F! Snakk om å være schizofren. Hehe, men det er rett og slett sånn det er når man først sitter i det og alt i hverdagen handler om å komme i en viss form. Alle valg man tar matmessig, treningsmessig osv. Ting man føler man burde gjort og ting man faktisk gjør. Bah.. Litt kaos innlegg, men litt frustrasjon som måtte luftes! Jeg har jo tro på at dette blir drit bra, men det kommer alltid litt sånne kjipe følelser innimellom hvor jeg mister litt trua alikevel. Som en evig liten berg og dalbane med opp og nedturer. 

Jeg takker hvertfall dere som er med meg i både motgang og medgang♥ Stoooort smask til dere finingene mine♥

Formsjekk - 11 uker til NM!

 • 20.06.2017 kl. 18:33

Først og fremst må jeg si TUSEN TUSEN takk for alle meldinger, kommentarer og nydelige tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg♥ Dere aner virkelig ikke hvor mye det betyr for meg og jeg er uendelig takknemlig for at dere er der for meg både i oppturer og i nedturer♥

Jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere litt med en formsjekk i dag babes. Hver Tirsdag så måler jeg meg på 4 forskjellige punkter og veier meg for å sørge for at jeg har den progresjonen jeg har mot sceneformen. For det er slik at jeg må miste en viss % hver uke for at det skal bli realistisk å komme i sceneform. Med en gang jeg står opp før mat og etter jeg har vært på do hver Tirsdag så måler jeg meg og veier meg. For det kan faktisk utgjøre en stor forskjell det om jeg har vært på do eller ikke. Haha..Just sayin´.. 

Men hvertfall! På disse 4 ukene så har jeg faktisk kommet langt på vei og mye har skjedd. Jeg har vært flink med dietten min nå i en mnd og jeg er super stolt, for før jeg begynte på diett så visste jeg ikke om jeg hadde viljestyrke eller motivasjon til å gjennomføre bikinifitness i år for å være helt ærlig. Mye av det var jo som jeg nevnte i går at jeg mistet troen på meg selv veldig. Det gjorde faktisk at jeg kom i gang litt for sent med dietten i tillegg. Men så bestemte jeg meg bare og jeg har til og med klart å kun ha 1 cheatday på disse 4 ukene. DET er faen meg en milepæl for meg altså. Jeg har tatt en smågodtbit av Kim et par helger, men ikke sånn crazy banana Christine fråts som jeg skrev om i forrige innlegg blant annet. Jeg er veldig stolt av at jeg klarte å omstille hodet mitt og fikk viljestyrken jeg virkelig manglet. Nå har jeg alle mulig drømmer om NM som gir meg ufattelig motivasjon!

Jeg skal også nevne at alle bildene i dette innlegget er uredigert! Jeg har kun gjort bildene skarpere!


Det flexes på begge disse bildene. Just sayin´

På 4 uker har jeg fått disse resultatene:

- Vekt: -3,2 kg
- Midje: -5 cm
- Hofte bredest: -5 cm
- Øvre lår: -2,5 cm
- Over kne: -1 cm 

Og det skal sies at jeg ikke spiser lite. Jeg er ikke på noen ekstrem diett og jeg koser meg. Det ser dere jo på snapchat eller hva?♥ Men det her er det som skjer når jeg ikke spiser godteri eller kaker sånn ca hver dag. For jeg spiser de samme matvarene som jeg alltid har gjort, men i normale mengder. Og det her føles godt igjen. Nå koser jeg meg med mat og trening og jeg har masse energi. Nå kjenner jeg at jeg ser lyset i enden av tunellen. Det var en periode jeg ikke trodde jeg kom til å rekke å komme i sceneform til september, men nu jævlar!!

Når jeg var i Trondheim i helgen fikk jeg knallfine tilbakemeldinger av Coach Line og jeg har så trua på at jeg skal stå på scenen i år med en mye bedre fysikk enn det jeg hadde i fjor. Etter denne helgen og dagens rapport så gleder jeg meg til å se hva slags sceneform jeg får i år. For jeg føler virkelig jeg har fått bygget en del mer masse i bein og rumpe siden i fjor. Jeg har trent hardt som F og gitt alt så jeg håper og tror at det har paid of! Ingenting kommer gratis og nå er det ikke lenge til det skal cashes inn ;) Haha.. Jeg har jobbet så latterlig hardt for å bygge bein og jeg gleder meg faktisk til å se hva jeg har jobbet for og om det er så bra som jeg håper det er. Det er bare å fortsette å legge ned hardt arbeid på trening og være flink med kostholdet.

Målet nå er soleklart og jeg skal faen meg slå fjorårets form som gav meg 4 plass i NM ♥

Følg meg gjerne på snapchat: CHRISUNIVERSRussian Style

 • 02.06.2017 kl. 23:28

Et sent innlegg her, men bedre enn ingenting right? Jeg startet dagen i dag med stress fra helvette da jeg fant ut at jeg skulle vært på skolen klokken 12 og fikk melding av 2 i klassen og de lurte på hvor jeg var. Jeg bare "WTF!" Åh, jo, seff... Kløna sjæl hadde jo glemt at det var obligatorisk førstehjelp i dag! Balle.. Men jeg kastet meg rundt og kom meg på skolen og dagen ble bra forde. Men bah... For et innvendig stress! Anywhooo.. Jeg tenkte jeg skulle dele bikinifittingen min fra i går med dere for jeg fant DRØMMEBIKINIEN min.

Omg! Huge love!! Sånn seriøst, den bikinien jeg valgte å bestille er helt magisk fin! Jeg skulle jo egentlig ikke kjøpe meg ny bikini fordi jeg synes det er litt forkastelig at jeg kjøpte min i fjor til 6000 kr og den er kun brukt 1 konkurranse. Det er jo helt høl i huet. MEN.. Det er en ny trend som har tatt over scenen.. Og det er et design som heter russian style. Og min bikini er jo ikke i russian style og jeg vil jo ha det som er mest poppis og det dommerne liker samt at det er et bedre design om jeg skal konkurrere utenlands også. Så jeg bestemte meg spontant i går for å sende Frøydis THE bikini designer en melding siden hun hadde fitting i Oslo i går. Og spurte om hun hadde sjans til å ta meg inn og det hadde hun jo så jeg dro med meg Natalia. 


Til venstre: Russian Style - Til Høyre: vanlig bikini

Da vi kom til hotellrommet hennes lå det alle mulige skjønnheter plassert rundt omkring på sengen og det er ikke lett å gjøre et valg for å si det sånn! Herreguuuud og jeg vinglet mellom 2 farger. For jeg hadde bestemt meg for en farge fra før, men det ble faktisk en annen med innspill fra Natalia og Frøydis. Og det er THE one! Jeg er sååå forelsket i den fargen og den kommer til å bli så sinnsykt awesome når Frøydis har laget den ferdig og pimpet den opp med masse stener og bling! Jeg gleder meg sykt mye til å vise dere♥ Jeg kommer til å holde fargen litt hemmelig fremover og hvem vet. Kanskje jeg gjør som i fjor og holder det hemmelig til kvelden før konkurranse! ;) Og jeg som suuuuger på å holde på mine egne hemmeligheter! Nå er det bare å jobbe på for å få tilbake bikini kroppen å. Hehe.. 

Noen som vil gjette hvilken farge jeg gikk for?♥ Og ikke sant russian style er WAY mye finere enn vanlig?♥Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no