5 TING OM MEG! BITCH WHAT?

5 OM MEG:

→ Jeg kopierer dialektene til folk. Sykt irriterende, men jeg klarer bare ikke la være. Jeg har et vennepar fra Kristiansand og når vi er sammen.. Ja, da snakker jeg flytende sørlending. Tror jeg selv hvertfall. Det høres jo helt jævli ut! Men jeg koser meg når jeg imiterer folk på den måten. Hiiiih...

→ Jeg får fort angst. Jeg sier ikke det bare fordi jeg skal være «kul» for jeg får inntrykk av at angst is the new black om dere skjønner. Alle har angst, alle er deprimerte, alle sliter dypt og inderlig. Og ja, selvsagt gjør folk det. Og på vegne av de som sliter skikkelig synes jeg det er stygt å se at folk bruker det som clickbait.

→ Jeg er en jævli god venn. En lojal og ekte venn. MEN.. Jeg har veldig lite filter så selvom jeg er en god venn kan jeg såre andre med ærligheten min. Jeg snakker uten å tenke over hva jeg sier som regel og det er noe jeg prøver å jobbe med for det er ikke alltid greit.

→ Jeg liker å ha familien nære. Jeg elsker å henge hos mamma og dem eller være med søstrene mine. Selvom det ikke skjer så ofte som jeg vil så blir jeg alltid sykt glad når vi er samlet og jeg elsker det!

→ Jeg ler er av mine egne ord enn andre.. Noen ganger synes jeg selv at jeg er den mest morsomme jævelen ever og kan knekke sammen om jeg får et bilde i huet eller sier noe teit på rappen. Mens folk bareeee... «bitch, what?». Jeg tenker sjeldent over hva jeg sier.
 

8

Jeg kopierer ofte nordlandsdialekt, selvfølgelig helt ræva, men likevel. Skummelt når man ikke tenker over det, og gjør det foran mennesker som er derfra, og vet at jeg ikke er det. Du er sinnsykt brun! Misunnelig!

anonym: Hahaha! Det er bra det ikke er bare mer.

Ja, jeg får fort farge, men det har kommet med årene da :D Hihi..

Jeg liker og å le av meg selv! For jeg er jo skikkelig morsom.. Haha ♡

vilde: Riiiight! :D

Så brun og fin!!

Anonym: :D

Blir du filma til TV-programmet du skal være med i? Ser ut som du har en mic på deg? Spennende!!<3

Anonym: Myyyye mulig ;P

Skriv en ny kommentar