PROTEINRIK VEGETAR GRYTE

Dette har vrt min Go-To middag de siste ukene. En litt snn "kaste alt man har i en gryte" mat. Det et s godt, s enkelt og proteinrikt som fy. Disse vegetarbollene er etter min smak de beste jeg har smakt av de jeg har testet ut og konsistensen er som ordentlige kjttboller. De er ikke veganske fordi det er eggehvittepulveo i de (om jeg ikke husker feil). Men her er hvertfall et proteinrikt kjttfritt mltid..
 

TIL 2 PERSONER TRENGER DU:

- 1 pakke vegetarboller fra VIVERA (jeg kjper de hos MENY)
- 1 Stor grilla paprika p glass (jeg kjpte denne i en kinesisk/asiatisk butikk)
- 1/2 pakke kidneybnner (skylt)
- 1 pakke hakkede tomater
​- 1 Hndfull squash
- 1 Tomat 
- Kydder: Sukrin gold, hvitlkspepper, paprikapulver, salt og pepper. (evt noe chili om du liker det)

 

Skjr opp paprikaen og stek alt utenom tomatsausen i 5-10 minutter med krydder. Hell s over tomatsausen og la det putre til squashen er myk. Grunnen til at jeg bruker Sukrin gold er fordi tomatsausen er litt syrlig i seg selv s en SS Sukrin gold gjr det hele litt rundere og stere p smak. M-m! Og hvis du ikke vil ha den Vegeta kan du putte oppi valgfritt kjtt, men jeg anbefaler alle teste disse for de er s gode!! 

0

Skriv en ny kommentar