hits

Ukens NO FILTER - Kjæledyr..

  • 06.12.2017 kl. 14:13

Dette innlegget har jeg nå valgt å redigere av naturlige årsaker. Jeg ville ikke at det her skulle bli et forum med kaotiske kommentarer som ikke henger på greip. Når jeg skrev dette tidligere var jeg så frustrert at jeg som overskriften ikke hadde "noe filter". Jeg hadde ikke trodd at det skulle være slik at dette innlegget skulle  skape en slik debatt. Kommentarfeltet på innlegget på instagram er lukket og det er også kommentarfeltet her inne. 

Jeg skulle selvfølgelig ikke hengt ut noen på den måten, det var feil av meg og jeg tar de konsekvensene som måtte dukke opp og står for det jeg har skrevet, men fjerner da biter av innlegget for å sette en stopper for dette nå.

_______________________________________________________________

Er det en ting som virkelig gjør meg forbanna så er det folk som ikke tar godt vare på dyrene sine. Jeg kan ikke tenke meg værre enn det å skaffe seg en hund for så å forsømme valpen og ikke ta godt vare på den. Da må man være verdens mest SHITTY mennesker spør du meg. Jeg klarer bare ikke å fatte at noen har samvittighet nok til å ikke ville det absolutt beste for valpen de har kjøpt seg. 

Når man skaffer seg en valp så velger man å få et nytt familie medlem og man gjør ALT for familien sin uansett hva det skulle være. Det er slik det er for de fleste normale mennesker hvertfall, med mindre man er et kynisk piece of shit menneske. Sorry ass folkens, men dette temaet får frem det værste i meg og jeg er ikke noe bedre enn andre rasshøl når jeg blir engasjert og sint i saker jeg brenner sterkt for. Jeg klarer faktisk ikke holde meg for god til å holde kjeft. Her MÅ jeg bare presissere at jeg oppriktig blir forbanna når jeg ser og hører om dyremislighold. 

En valp er så uskyldig og ber ikke om å bli kjøpt. Den blir valgt og når man har valgt valpen sin så har man faktisk et enormt stort ansvar og det er å ta vare på den valpen UANSETT HVA. Det er et dyr som forstår utrolig mye og har følelser. Den valpen ser mest opp til er deg. Du er helten dens og den stoler på at du alltid kommer til å være der for den for du er det eneste den har♥

Elsk dyrene deres betingelsesløst, selv i vanskelige tider♥ Og de som ikke klarer det kan brenne evig i helvette! #SorryNotSorry

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no