Sømløse drømmer!

  • 14.11.2017 kl. 14:44

//Sponset Innhold//

God Tirsdag alle sammen! Shit jeg er støl fra gårsdagens beinøkt. Og det hjelper ikke akkurat å skli rundt på isen ute når jeg er ute med Nova. Det er så pain når jeg sklir også må jeg hente meg inn og stramme diverse for å ikke gå på snørra. Haha.. The struggle is real! Anyway, jeg skulle jo egentlig dele bestillingen min fra x-life med dere i går kveld, men det hadde jeg ikke sjans til for jeg ble sittende med mails og jobb så her kommer det. 

Jeg er døds fornøyd for alt er så MEG. Jeg elsker basics! Jeg blir ikke lei og det passer til alt jeg har. Totalt forelsket i de nye sømløse tightsene til icaniwill (nr 4 og 5) og jeg håper de er så fine på som det de ser ut som. Jeg er en sømløs freak og de beste treningstightsene er de som er sømløse. Det er en drøm å ha på også er de veldig flatterende. Synes også de nye crop genserne til icaniwill er kjempe fine.

Her er det jeg har bestilt denne runden..


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! // 5. HER! // 6. HER! // 7. HER! 


1. HER! // 2. HER! // 3. HER! // 4. HER! 

Jeg gleder meg ogå max til disse 2 settene fra craft og den plommefargen er så sjukt fin! Jeg falt for de med en gang og de fresher opp treningsgarderoben med litt mønster og alle de ensfargede tightsene/toppene jeg har. Jeg liker best å trene i langermet på vinteren så denne bestillingen blir perfekt!

→ Denne uken kjører også x-life.no 30-50% på ALT fra craft så disse settene kan kapres til 30% selvom de er splitter nye i kolleksjonen. DET liker vi♥ Alt utvalg fra craft finner dere HER!

I dag er det overkroppen som skal trenes også er det valpekurs igjen. Dere skulle sett så skjønn Nova var i stad når hun var ute å lekte i nysnøen som har lavet ned her i hele dag. Er bare så in love i den lille valpeungen min! Hihi.. Jeg har blitt sånn mamma som skryter ihjæl "barnet" sitt. Blir litt kvalm av meg selv, men er det ikke litt lov da? Hihi..

→ Hva synes dere om bestillingen? :D 

//Sponset Innhold//

6 Kommentarer

Kristine Larsen

14.11.2017 kl. 15:01
Så mye fint!

Anonym

14.11.2017 kl. 15:05
De to settene var sinnsykt fine! Det er veldig lov å skryte av valpen/ungen sin. Det er bare koselig å høre at du gjør :) Ønsker deg en flott dag videre.

Julie

14.11.2017 kl. 15:14
Har så lyst til å kjøpe en sømløs tights, er de gjennomsiktig? Btw, kan du ikke ordne en ny kode til dine følgere hihi 😄

julietalivstil

14.11.2017 kl. 17:01
Så mye fint☺

Lene

14.11.2017 kl. 20:13
Jeg er veldig nysgjerrig på de nye tightsene til icaniwill :) Og du, det er mye gøyere å høre på skryt om hunder, enn babyer, så ikke vær redd for det... Haha :) Stor forskjell på de 2 tingene.

Maria

15.11.2017 kl. 16:01
Heihei, syns å huske at du tipset om en BCAA for ikke lenge siden, hvilken er det du bruker?

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits