hits

5 Tips for en sunn og sporty start på uken!

  • 13.11.2017 kl. 13:09

//Sponset Innhold//

Det er Mandag og det er i dag vi setter standarden for uka. Det er opp til DEG hvor god start på uken du får. Hva vil DU få til denne uken? Det er hvertfall sånn jeg ser på det. Hvis Mandagen blir bra så blir uken bra! Jeg har spist helt hysteriske mengder med mat og godteri i helgen så jeg føler meg helt rar i kroppen så det skal bli godt å trene etterpå for å si det mildt. Jeg startet også uken med å legge inn en sykt fresh ordre hos x-life.no . Jeg deler det med dere senere♥

Tips for å få en sunn og sporty start på uken: 

- Kast godteriet som er igjen fra helgen! Ellers så spiser man det bare opp. Trust me.. I know!

- Planlegg treningsøktene dine for uken. Sett av tid til deg selv♥ Trening er gir så godt humør og en positiv energi.

- Spis en god og sunn frokost. Da føler man seg alltid bra. Planlegg gjerne måltider/middager for uken og gjør innkjøp så du har god og sunn mat i kjøleskapet.

- Legg klar treningsantrekket ditt og velg favorittene du føler deg fresh i. 

- Lag en spilleliste med ny treningsmusikk og favorittene dine som får deg i topp humør.

Jeg har gjort alle de overnevnte punktene og kastet godisrestene i søpla, ukens økter er planlagt med mine 5 styrkeøkter, frokosten var sunn og god, antrekket er klart og jeg skal kickstarte beinøkten i dag med favorittspillelisten. YAS! Denne uken skal bare bli awesome og det er masse annet gøy som skjer!

En av favorittfrokostene mine for tiden er 50 gram havregrøt laget på 1 dl skummetmelk og resten vann toppet med en boks sitron gresk youghurt fra yoplait. Jeg visper også inn 1 eggehvitte når grøten er ferdig kokt og kjelen er tatt av plata. På denne måten blir havregrøten proteinrik og en perfekt start på dagen. Topp med et lass sukrin gold for en søt og god smak på youghurten for den er ganske syrlig. 

Nå skal jeg kaste på meg treningsklærne og ta med Nova ut en tur også smålig begynne å bevege meg mot gymmen. Ah, can´t wait! Good vibes only for å si det mildt. Legday here i come og beina skal helt klart myrdes i dag! 

Gooood Mandag munchkins! Denne dagen blir bra!

Dagens antrekk: 
Tights HER! på tilbud! // Sportsbh HER! // Genser HER! // Headphones HER! // Caps BikBok // Sneakers URBAN 


//Sponset Innhold//

4 Kommentarer

Lene

13.11.2017 kl. 19:58
Hvilke hodetelefoner bruker du? Er du fornøyd? Fortell gjerne litt om de

Lisa

20.11.2017 kl. 19:21
RIP godis... Jeg har prøvd å kaste godteri i søpla mi en gang, men haha sykt ekkelt som det høres ut som og som det sikkert er også, såå plukket opp bit etter bit igjen, vasket og spiste. Må kaste ute i naboen søppeldunk hvis det skal gå an for meg å ikke spise det haha.
Lisa: Jeg har gjort akkurat det samme!! Haha! :O ;P

Lisa

23.11.2017 kl. 17:27
Hallalujaaa, nå blei jeg glad for at det ikke er bare jeg som er såå gal xO haha

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no