Abstinens Periode..

  • 07.10.2017 kl. 13:34

Endelig hjemme etter over 1 uke hos mamma og jeg kjenner nå at selvom jeg gruet meg til å komme hjem så var det deilig også. Nå gleder jeg meg til å komme inn i rutiner igjen her hjemme. For de siste to ukene har vært langt ifra slik jeg ville de skulle bli. Etter jeg kom hjem fra Barcelona så har kosthold og alt vært dårlig. Ikke 100% dritt, men kanskje 60-70%. Jeg synes ikke jeg har vært flink i det hele tatt. Jeg har heller ikke trent fordi jeg har prioritert å være med familien og har heller ikke hatt motivasjonen oppi det hele.

Men det MÅ endre seg for nå merker jeg det går utover humøret. Jeg er så glad i å trene og det betyr så mye for meg å holde meg i god form og være sunn og aktiv. Det går utover humøret mitt om jeg ikke får trent og det at jeg spiser så mye sukker gjør at jeg hvertfall føler meg jævli. Jeg blir tung i kroppen, oppblåst, kvalm og uvel rett og slett. Så det må stoppe. Selvom det er utrolig vanskelig fordi det er så avhengighetskapende.

Sukker er faktisk like ille som kokain når det kommer til det å bli avhengig. Er ikke det helt sykt? Og når man da har spist ganske mye sukker i 2 uker så vil kroppen måtte gå gjennom en liten abstinensperiode for å avvvenne seg. Og det er det som er det vanskelige.. For det er som en kløe som aldri gir seg. En kløe i kropp og hodet som ikke slutter å klø før jeg dytter noe i trynet. Og det holder ikke bare å dytte noe i trynet. Jeg skal gjerne være konstant stappmett. WTF! Det er sykt slitsom så nå må nye rutiner inn i systemet igjen. Eller.. de gamle rutinene..

Jeg er klar! Jeg har en plan og jeg gleder meg til å sette i gang igjen med de gode rutinene mine. Jeg skal kjøre et 5 dagers treningsprogram som skal testes ut fra i morgen og det blir STOR stas! Det er et HARDT program jeg har brukt tidligere og jeg både gleder og gruer meg. Jeg husker forrige gange jeg kjørte det programmet så var det flere økter jeg faktisk gråt fordi jeg pushet meg så sykt utenfor komfortsonen i den evige jakten på nye gains ;) DET liker jeg.. ikke å gråte altså, men å trene styrke hardt og det å pushe grenser og føle at man virkelig gir ALT!

Jeg gleder meg også til Nova blir litt større og vi kan gå skikkelig turer også for nå blir det bare litt trasking i nabolaget, sosialisering og hjernetrim siden hun er såpass liten. Gleder meg til å ha en turkompis og jeg håper vi kan få til noen ordentlige turer til våren. Toppturer og andre flotte turer vi kan gå i dette nydelige landet vi bor i!

Vi er så heldige som har så flott natur i umiddelbar nærhet og vi burde bli flinkere til å få ansiktene våre ut av mobilen og komme oss ut for å skape minner♥ I dag skal jeg og Kim ha date night siden vi ikke har sett hverandre på en mnd typ og det er på tide å ta litt vare på forholdet mitt oppi det hele også♥

Ønsker dere en super Lørdag! STORT SMASK!!♥

Jakke Pull & Bear // Jeans BikBok // T-shirt URBAN // Sneakers URBAN // Hoodie HER! 

 

 

4 Kommentarer

Lisa

08.10.2017 kl. 21:08
Høstferien har gått til mat og godis til magen super... Jeg er klar for en ny og sunnere uke (skal også bruke mye mindre penger på mat, lage mat av det jeg har liggende) :D Vet jeg kommer til å slite som rakkern.... hater å ikke munshe! men hater også å legge på meg så det synes haha... Så lykke til til deg og til meg, hehe <3
Lisa: Åh, jeg burde også bli flinkere med mat økonomien :O

Dette klarer vi ;D

Charlene N. Nedrum

15.10.2017 kl. 22:29
Digger outfittet!
Charlene N. Nedrum: :*

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits