Min lille lykkepille..

  • 30.09.2017 kl. 14:24

Er det en ting som hjelper på humøret i disse dager så er det Nova. Min lille lykkepille denne kalde høsten. Det er enklere å få opp humøret å smile når man har en liten hårball som løper rundt og er glad. Hun har blitt så stor bare på den uken jeg har vært borte. Det å ha hundene rundt seg når man har det vondt eller går gjennom noe tøft er utrolig godt. Hunder er terapi og det gjør noe med energien i rommet når valpene er her og det løfter den tunge stemningen. De merker at ting ikke er helt som de skal være og tar så godt vare på oss. Nova er en helt fantastisk liten valp og jeg er så glad jeg har henne♥ Hun er så morsom og hengiven. I love my little pup og hun vokser opp så fort nå, se så fin hun er..

Border Collie´s:

→ Er den mest intelligente hunderasen i verden, de har faktisk evnen til å kunne lære lette mattestykker.
→ Er i toppen når det kommer til diverse hundesporter som agility og sporing. 
→ Trenger like mye mental trening og utfordring som fysisk aktivitet og trening. Som i form av å finne spor, lære triks.
→ Er viktig for de at eieren er glade og gjør alt for å please eierene sine, selvom de kan være stae og bestemte på sin egen måte.

Tusen takk for alle gode omtanker i går godgjengen min♥

6 Kommentarer

Kim

30.09.2017 kl. 20:12
<3

MoKath

01.10.2017 kl. 07:56
Så nydelig!
MoKath: Sant <3 Hihi..

Tone

03.10.2017 kl. 10:58
<3 <3

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits