Tidenes sjokkvekt!

  • 11.09.2017 kl. 13:47

Etter forrige uke´s cheat på dietten og en rimelig dritt feeling angående det fikk jeg meg en super overraskelse i dag. Jeg har mål meg for første gang på 3 uker og resultatene var sjokkerende! Jeg ble faktisk helt satt ut babes...

Grunnen til at det er så lenge siden jeg har veid og målt meg er fordi at jeg har vært redd for dårlige tall og at motivasjonen skal falle. For jeg vil heller se i speilet at ting skjer uke for uke og kjenne på kroppen at den strammes inn enn å være besatt av vekt og tall på et målebånd. Så jeg har en tendens til å kun veie og måle meg på dager jeg føler meg bra.

De dagene jeg føler at kroppen er i skikkelig god form da og hodet spiller på lag, måler jeg meg. Jeg kjenner det på magefølelsenog tar det veldig intuitivt. Det funker som faen for meg. For det er så lett å bli litt gal av denne sporten og jeg prøver hele tiden å finne mine egne måter å gjøre ting på som hjelper meg med å ikke miste det helt. 

Når jeg startet på diett i år så ble jeg anbefalt å vente til å stille til neste år fordi jeg ikke ville "rekke" å komme i sceneform fordi jeg hadde for mye fett på kroppen mht hvor mange uker jeg hadde å komme i konkurranseform på siden jeg startet for sent på diett. For ting skal være forsvarlig og man kan ikke regne med at kroppen spiller på lag hver uke heller, så man må ha god tid og rom for litt sakte fremgang også. Og når noen sier, "nei ikke gjør det du får det ikke til" så svarte jeg "jeg skal faen meg vise deg jeg"...

Men siden jeg da begynte ordentlig på diett har jeg vært litt småbesatt av å treffe den scenevekten jeg hadde i fjor ish + det jeg har bygget av muskler, og de gains´a ser man jo ikke før man står der 1 uke før. Haha.. Og jeg trodde jeg veide rundt 54 kg på scenen i fjor, men så fant jeg ut at jeg husket feil og kom på at det var 56 something kg. 

Og når jeg da for 3 uker siden veide 59,8 så ble det en liten tur i kjellern for å si det sånn! Det er mye høyere enn det jeg hadde håpet på å ha 4 uker før NM. OG nå som tiden nærmer seg og jeg hadde så oppblåst og dårlig form i Sandefjord pga sykdom har det gått enda mer innpå meg og jeg har begynt å tvile på meg selv og min egen fysikk.

Man blir som sagt litt schizofren av den sporten her. Den ene dagen føler man seg på topp, dagen etter på bånn. Det er bare slik det er og fitness er ikke bare den sporten hvor dette forekommer. Det er slik i alle sporter. For man vil være den beste utgaven av seg selv enten det er golf man driver med eller fitness. Alle kjenner på de dagene hvor det er tøft å komme seg på trening, holde fokus, miste trua på seg selv. Men da må man også huske at det å jobbe med huet er viktig! 

Vel.. jeg har veid meg og vekten min er nå 56,7 og det vil si at fett% min er lavere enn i fjor! Og når jeg gikk på vekten og det tallet poppet opp visste jeg ikke om jeg skulle le eller grine!Jeg var så sykt glad og jeg fikk følelsen av at jeg var i "mål". Men jeg kunne jo ikke la det ligge med det så jeg desperat begynte å lete gjennom mailen min for å se om det lå noen sendte rapporter til Coach Line der og da fant jeg ut at 10 dager før NM i fjor så veide jeg 56,4. FY FAEN jeg er fornøyd nå ass! I fucking did it.. 

Så nå skal jeg holde den sytete kjeften min igjen og komme meg gjennom peakweek nr 2 også er det NM på Lørdag og da skal vi ut og spise og kose oss igjen og det er ukens gulrot. Uansett utfall er jeg stolt av meg selv som kom meg i mål og at jeg har holdt fokus i starten da det var tyngst siden jeg gikk opp såpass mye i vekt off season siden NM i Oktober i fjor...

Nå er det kun 6 små dager igjen til NM og denne uken skal jeg holde planen, og gjøremitt beste for å få jobb, trening, poseringstrening, diett og valpeoppdragelse til å skli bet mulig inn i hverandre. Det blir nok noen endringer i rutinene, men så lenge jeg kommer meg gjennom dagene med hodet i behold og samvittigheten ren så er jeg fornøyd♥ #NeverGiveUp

Se nøye på bildene så ligger Nova og sover bak potteplanta som hun har herpa og rivd opp så det ligger jord utover hele kroken. En liten satan det der ja, akkurat som meg!

8 Kommentarer

Anonym

11.09.2017 kl. 14:33
Så gøy å følge deg :)

Lurer på: hvor høy er du?
Anonym: Så kos! Jeg er 1,67 <3

May Linn

11.09.2017 kl. 16:04
Du ser fantastisk ut <3 Lykke til med siste innspurt og konkurransen på lørdagen :)
May Linn: Tusen tusen takk!! Shit, tiden flyr ass! :O

Mathea

12.09.2017 kl. 07:29
Hei! Kjempebra innlegg! Lurer på hvordan du dotrener hunden når du bor i blokk? Må være vanskelig :P
Mathea: Det går veldig fint det altså <3 Går ut hver gang hun har spist, sovet og lekt. Det er bare en heis eller trapper som skiller fra å bo i hus ;) Hihi..

Lisa

13.09.2017 kl. 21:35
Hei! Du ser fantastisk ut <3 Gleder meg til å se deg i action på lørdag. Vet du sånn ca når du skal på?
Lisa: Åh, jeg har ikke fått svart på kommentarene på evigheter :(

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits