Tøff uke og cheating på diett...

  • 10.09.2017 kl. 12:45

Denne uken er litt schizofren for dette har vært den beste OG værste uken i løpet av denne oppkjøringen mot sceneformen og fitness hittil. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har slitt mye med motivasjonen da jeg synes sceneformen på Sandefjord så helt grusom ut og jeg sleit på scenen med energi etter tidenes Lørdag med sykdom og jeg skalv ukontrollerbart. Om jeg skalv pga jeg kroppen min var sliten eller fordi jeg hadde en dårlig posering det vet jeg ikke, men det er nok en blanding av begge deler.

Jeg har også sett scenebilder av meg selv i etterkant og jeg tenker bare "fy faen".. Den Lørdagen fucka så sykt med formen og den evige kampen med mat jeg måtte spise dagen etter for å "reparere" en ødelagt form gjorde sitt på sluttresultatet på scenen. Jeg var oppblåst, vannete og så ikke ut som jeg ville i det hele tatt. Og når jeg så det på scenebildene tenkte jeg bare IKKE FAEN om jeg går på scenen på NM med den formen DER! Og det kommer jeg jo ikke til å gjøre heller, nettopp fordi jeg ikke har planlagt et diarehelvette dagen før, men frykten sitter i meg og jeg føler meg bare "ikke i form" i det hele tatt. 

Og misforstå meg rett her nå jenter, for jeg er selvsagt i form. Men det er forskjell på å være i "vanlig" form og i sceneform. Og det føles så drøyt å si for samtidig som jeg føler meg "tynn og skrøpelig" føler jeg meg for "stor". Det er en evig mindfuck kamp hvor jeg i det ene sekundet gleder meg til å spise og trene på overskudd fordi jeg føler meg helt skrall, og det andre sekundet har lyst til å kutte på kalorier for å bli enda "mer" i form. Så dietthodet er ikke det smarteste hodet man har og det er viktig å wake up and smell the coffee innimellom..

Og det er da det gjelder å ha en coach som har ryggen din. Noe Line alltid har. Gud jeg er så glad i den dama!! Hun bitchslapper meg når jeg kommer med tullete forslag som å kutte i kalorier og holder hodet mitt fokusert. For er det noe man blir så er det blind på seg selv, egen progresjon, resultater og fremgang. DERFOR har selv en coach, en coach. Hihi.. Og innerst inne VET jeg jo at jeg ikke skal eller bør kutte noe mer, men det å få en bekreftelse og noen gode ord som motiverer er GULL verdt♥ Vi trenger noen som står på utsiden av kaoset og har full oversikt inn om dere skjønner.

Slik jeg selv gjør med jentene mine som ikke skjønner hvor flinke de faktisk er. Bah.. Vi jenter er så harde mot oss selv ass! Men vit at dere ikke er alene, uansett åssen størrelse, hårfarge eller høyde. Vi har alle disse tankene. Og da gjelder det å ha riktige folk rundt seg som løfter opp fremfor å mate de negative tankene.

Jeg skal ærlig innrømme at denne uken gikk stikk motsatt av det jeg ville og hadde planlagt. For denne uken skulle være ALL IN, med masse kardio, styrketrening 5-6 dager og siste innspurt før ny peakweek i morgen for da gires alt ned og jeg får ikke lov til å gjøre mer enn litt kardio og treningen skal være med lavere belastning. Men pga valpesituasjonen så har jeg kun fått trent 4 økter denne uken og nesten ikke noe kardio. Og jeg føler meg så råtten. Men jeg har ikke hatt noe valg. Nova måtte hentes pga en uforutsett situasjon hos oppdretter.

Og det å skulle ta vare på en valp kommer uten tvil før meg selv disse dagene her så det har ikke vært noe trening siden jeg hentet henne og heller ikke noe kardio, vi har kun vært på bittesmå tisseturer i nabolaget. Det har vært viktig for meg å gi Nova tid til å bli kjent her hjemme uten at jeg flyr rundt som en virvelvind med alt jeg holder på med. Så jeg har måttet gire ned noen hakk og nedprioritert meg selv. Jeg vil ikke ha en stresset og utrygg hund fordi jeg er egoistisk, så nå må jeg få dette til å funke på best mulig måte for meg og henne♥

Men det har jo faktisk vært ukens opptur! NOVA♥ Jeg er så uendelig glad i bebisen min allerede og jeg jeg bobler over av glede hver gang jeg ser på henne. Hun er den skjønneste lille skapningen og jeg er så stolt og lykkelig over at hun er hjemme.

Det å være hjemme og ikke få trent like mye har gjort at jeg har mer tid til å kjenne på sulten og når jeg bare sitter her hjemme med skapene fulle av mat og noe godsaker så har jeg helt ærlig ryki på en smell eller 2. For jeg har spist over 2 pakker med riskaker fra friggs (de med havsalt og chia frø, fy faen å gode) som IKKE står på planen rett og slett. Så det tilsvarer sikkert over 1000 kalorier fordelt på et par dager. Det er en blanding av kjedespising og det at jeg er sulten. Og jeg har hatt null kontroll på det. OG HVA FAEN?? Det er ingen krise altså, men det føles jo som verdens største nederlag!

Jeg har seriøst ikke cheatet siden palmesus, og NÅ 1 uke før NM så klarer jeg å hive innpå mat jeg ikke skal ha. WTF is wrong with me! DET er jeg ekstremt skuffet over, hvertfall siden jeg har vært på flink i år kontra i fjor som jeg cheata hele tiden. Stoltheten over kontrollen og motivasjonen jeg har i år har vært så høy, også bare fucka jeg det til 1 uke før konkurransen som gjelder. Jaja, spist er spist. Får bruke det som ekstra energi i dagens økt! Og jeg sier bare en ting jeg, jeg er bare menneske.. I got needs!!

Hvis jeg skal snu det til noe positivt så er det hvertfall ikke så krise. Det kunne vært sjokolade, potetgull, pizza, mc donalds, mc flurry og what not. Så det er hvertfall bra da. For hadde jeg satt i gang det så hadde jeg ødelagt formen noe så til de grader tror jeg. For da hadde jeg vært ustoppelig føles det som. Jeg kjenner jeg er så spent på hvordan formen blir til Lørdag og hvordan jeg blir på scenen på NM. For jeg gruer meg etter skrekkformen i Sandefjord og jeg har en liten frykt inni meg for å fucke opp formen igjen. Jeg har jo jobbet så hardt for dette og jeg vil jo stå der med den beste utgaven av meg selv♥ 

SÅ.. NO MORE RICECAKES!!!! God damnit! Smack in the face og skjerpings for fulle mugger. I morgen starter ny peak week og den går som regel alltid drit fort. Jeg skal ha barnevakt her hjemme til Nova så jeg får trent og prøve å planlegge så godt som mulig så får det bare gå som det går. Planen er 4 styrkeøkter og 4 kardio økter mandag-fredag. Jeg gir hvertfall ikke opp og dette SKAL bare gjennomføres uansett. 6 dager til NM så nå skal jeg suck it up og get shit done så godt det lar seg gjøre♥ 

6 Kommentarer

allyouneednowislove

10.09.2017 kl. 13:37
Veldig fint innlegg :)
allyouneednowislove: <3

Anne

10.09.2017 kl. 16:53
Dette går bra snappa! ❤ ❤ Nu kjör vi!!! 💪💪😆
Anne: Yaaaas! :D

Anonym

11.09.2017 kl. 07:34
Stå på, og kos deg masse med Nova :)
Anonym: Tusen takk <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits