Livet..

  • 08.09.2017 kl. 13:28

Når man bestemmer seg for å jobbe mot fitness så ofrer man en del andre ting som andre kanskje tar for gitt og ikke ser på som en glede i hverdagen. Nå begynner jeg å nærme meg slutten på denne sessongen med NM neste helg og kanskje en konkurranse til en uke etter NM som heter Arnold Classic i Barcelona. Og jeg kjenner nå etter Sandefjord at det å stå på en scene er faktisk ikke så viktig for meg. Jeg ELSKER det jeg driver med, så misforstå meg rett. Men akkurat det å stå på scenen er noe jeg ikke har noe stort behov for... Jeg har nevnt det tidligere og jeg føler meg litt sånn klein og rar når jeg står der. Som en misfit.. Hihi..

Jeg setter det å trene med masse energi, bygge muskler, ha en sunn og balansert livsstil OG kunne leve litt innimellom MYE høyere enn det å komme i en sceneform og være shredda med lav fett%, selvom selve prosessen er fantastisk gøy og utfordrende og jeg elsker det for DET som det faktisk er. En mestringsfølelse til tusen. Og den biten DIGGER jeg. Følelsen av å gjennomføre et langsiktig mål som er både fysisk og psykisk utfordrende og være strukturert nok til å faktisk komme seg gjennom det og til slutt kan si "i fucking did it" Det betyr mer enn selve plasseringen i en konkurranse faktisk. Og det kjente jeg på nå i Sandefjord.

Selvom jeg er ALL ABOUT den selvrealiseringen og det å ta fatt på egne drømmer og GI ALT for å oppnå det man vil så kjenner jeg litt på det å være tilfreds med akkurat det å stå på scenen og stille i fitness delen av det hele. I fjor var jeg debutant og tok 4 plass i NM, dette året har jeg fått 3 i Sandefjord Open og hva NM bringer gjenstår det å se..

Og etter det tror jeg at jeg er fornøyd. Man skal aldri si aldri, men det føles slik innvendig i hjertet og sjel. Jeg føler jeg ofrer mye for min egen lille egoistiske, selvopptatte fitnessboble og når det hele er over nå med diett, scenen og det å kjempe seg til en viss form innen en viss tid så vil jeg leve litt etter 2 sommere på rad med fitnessdiett..

Nå vil jeg leve litt.. Og kose meg i en litt mer normal hverdag..


2 bilder fra hyttetur 3 uker før NM i fjor hvor jeg supercheat´a på dietten husker jeg ;)

Jeg kjenner jeg gleder meg så sinnsykt til Oktober! Det og kose meg å bruke tiden min med Nova, venner og familie. Jeg gleder meg til å kunne dra på hyttetur med familien, bikkjene og bare være ute i høstværet med bål og grilling av pølser om man får lyst til det. Jeg gleder meg til å kunne bli med på ting 100% i stedet for å komme med matboksene mine og dra hjem tidlig, mens vennene mine fortsetter festen eller drar ut, eller bare det å ha slumber party med venninnene mine og snakke shit til langt utpå natt med pizza, pysj og sminka på halvt hold..


Bilder fra jeg var hos Natalia og det var quality time med jentene i fjor vår♥

Jeg kjenner veldig på det at jeg stadig føler jeg "går glipp" av ting. Jeg gleder meg til en sunn, aktiv og sterk hverdag med alle slags hverdagsgleder uten så mange "begrensinger" fordi jeg driver med en sport som er altoppslukende, egosentrisk og veldig lite inkluderende for de rundt meg som ikke driver med det samme.

Jeg savner litt den vanlige hverdagen nå kjenner jeg og når jeg fikk hjem Nova i går så fikk jeg en skikkelig sånn "fuck dette fitnessdiettgreiene" det er dette som teller.. Livet og det å nyte dagene. Og selvfølgelig så er jeg jo såpass dedikert og oppslukt i det jeg gjør nå at det er ikke bare å "fuck it", men det betyr ikke at ikke følelsen kommer forde.. 

Jeg fikk en følelse av å bare ville leve det "normale" livet mitt igjen med hard styrketrening, sunn balanse med litt godis på Lørdagskvelden, valp og kvalitetstid med de jeg er glad i♥ Jeg vil ikke være tvunget til å gå cardio hver dag nå, eller MÅ trene styrke. Hadde jeg ikke vært rett før en konkurranse så hadde jeg tatt meg noen dager treningsfri, bare vært hjemme og rundt omkring i nabolaget med Nova så hun skulle bli trygg på alt. Men det kan jeg ikke nå, jeg MÅ ha inn øktene mine. 

Heldigvis er Kim her i helgen. I tillegg så har jeg søster og kusine som kan være her mens jeg trener den kommende uken og når jeg drar til Barcelona 1 uke skal kusina mi bo her med Nova mest sansynlig♥ Så det løser seg jo veldig bra. Men jeg skal få til alt sammen forde om jeg kjenner på dette. Og uansett kommer faktisk bebisen først nå. For det er et lite liv som jeg har ansvar for og det livet betyr faktisk mer enn mitt eget akkurat nå..

Jeg gleder meg sykt mye til å bruke tid på å trene med Nova så hun blir en superdyktig border collie og lykkelig hund. Jeg gleder meg til å trene på overskudd å føle meg sterk igjen + ha fokus på trening i form av å bygge mer muskler og dvs spise MER mat, hihi!!. Og det å kunne trøkke innpå en doughnut på Lørdagene om jeg fler for det eller dra ut å drikke vin eller spise en bedre middag med Kim, venner og familie. 

Det å kunne fokusere 110% på jentene mine som jeg coacher. For jeg trives mye bedre i Coach rollen enn det jeg gjør i utøver rollen. Jeg elsker å hjelpe andre med å yte sitt beste og nå sine mål så jeg gleder meg til å skifte fokus og la det bli litt mindre MEG og mer fokus på det å hjelpe andre.

Og jeg kan nå med glede si at jeg offisielt blir Fitness Coach i Kaliber FKK i tillegg til å være Online Coach i Strongbody.no . Det vil si at jeg utover nå skal gjennom en type utdanning og training slik at jeg coacher egne utøvere mot vårens konkurranser 2018♥ Det er INSANE og jeg gleder meg så enormt mye og er takknemlig for alle de mulighetene jeg har fått og gutsa mot de siste årene som har tatt meg hit jeg er i dag. Det er allerede mange av jentene jeg coacher pr i dag som har en fitnessdrøm og nå som jeg føler jeg har gjennomført min egen er jeg SÅ klar for å være med å realisere deres♥ Let´s do this! I´m gonna make you shine girls!!

Og dere, tusen takk for alle kommentarer og gode tanker den siste tiden. Jeg får bare ikke sagt det nok! Og alle lykkeønskninger til Nova også! Dere er så skjønne og jeg håper dere blir med inn i vår nye sporty hverdag sammen♥

14 Kommentarer

Marthe

08.09.2017 kl. 15:02
Åå hvor er det pleddet til nova fra?
Marthe: Fra princess <3 det var på salg til 120 kr :)

08.09.2017 kl. 15:40
Hei! Jeg får meg en liten valp om en uke, og lurte på om du kunne lage et innlegg om hva du kjøpt inn før du henta nova ?❤️

Føler det er noe jeg mangler å kjøpe inn 🙈
Anonym: Det kan jeg prøve å få til <3

Christine

08.09.2017 kl. 17:48
Nova er jo bare heelt nydelig ❤️ Gratulerer så mye med den herlige skjønningen der ❤️ Du er en flott inspirasjon og deler både oppturer og nedturer, og livet er alltid i forandring, du har vært utrolig dyktig på å nå din fitnessdrøm, masse lykke til videre 💪🤗😃 Christine
Christine: Tusen takk! Ja, hun er helt fantastisk og så sykt morsom. Snakk om gledesball!

Takk for støtten <3 <3 <3

Tonje Følid

08.09.2017 kl. 18:15
Hei du steinråe dama!

Eg syns sofabordet ditt var heilt nydeleg, ser etter eit sjølv og finn ikkje det eg vil ha. Kvar har du kjøpt bordet? :D

MASSSE MASSE LYKKE TIL MED KONKURRANSE OG NYDELEGE KVALPEN <3 <3
Tonje Følid: Tusen takk!! Hihi.. <3

Det er kjøpt på jysk! Det er RÆVA kvalitet forresten. En varm kaffekopp eller tallerken så blir det veldig synlige ringer, men det var en nødløsning til 600 kr så kan ikke forvente mer ;) Vil ha ekte marmor/betong, men finner ikke riktig størrelse.

Gunnhild Resell

08.09.2017 kl. 22:15
Jeg bare digger deg, og fikk litt ekstra respekt for deg nå! Har jo fulgt deg (Stalker much) siden lenge før NM i fjor, og jeg synes du virker så utrolig mye mer tilfreds og lykkelig utenfor sesong. Det er jo ingen tvil at dette er en passion for deg, men skjønner godt at du sliter med "egoismen", for man MÅ være ego på diett, man MÅ tenke på seg selv og bare gi opp så mye for å kunne holde på med det.

Selv jeg som er på diett kun for min egen del er dritego. Har vert en del bursdager den siste tiden blant venner og familie, og jeg har bare vert helt "Nope!" og skippa alt/tatt på meg jobb for å ha en unnskyldning til å ikke sitte der i et hjørne og se stygt på de som koser seg med kake liksom.

Det er LOV å være ego når man jobber mot et mål, men det er også lov å skippe ett år og nyte livet. Synes det er sjukt interessant å følge deg på alle plattformer, men håper på å få se mer happy-sugar-kick-Christine etterhvert :)

Lykke til med konk, valp og valget!
Gunnhild Resell: Åh, tusen takk G!! <3 Det er koslig å høre! Jeg er mer happy off season, men I år må jeg jobbe med å finne tilbake balansen på en riktig måte. Noe jeg ikke klarte i fjor. Så er sykt spent på off season nå kontra i fjor. Deler selvsagt alt med dere for det er kjempe tøft og vanskelig.

Ja, det blir til at man unngår visse situasjoner og settinger for å "skåne" seg selv og andre rundt. haha..

Tusen takk <3 Så koslig at du har vært med meg så lenge og støtter meg på denne måten. Både i gode og onde dager. Hihi..

Lisa

09.09.2017 kl. 13:18
Så søt Nova er <3 smelter!

Jeg tror det er bra for enhver å ta litt pause fra fitnessdiett mer enn bare noen mnd... Unner deg en sommer med god grillmat og is og det som måtte falle inn <3 Det gir skikkelig sommerfølelse hos meg :)

Men !! MN er ikke over ennå, så hvis du trenger å være litt "ego", så er tiden inne for det! Jeg tenker at de som ikke forstår det, respekterer seg ikke... Jeg støtter deg fuult ut herfra, og det tror jeg mange andre gjør også <3 Heia, Christine!!
Lisa: Det skal bli så godt atte fy! Jeg gleder meg utrolig masse <3

All in litt til så blir det og komme inn i en mer normal hverdag igjen :D

Kristina

14.09.2017 kl. 17:25
hei christine :) jeg digger deg så sykt mye, og henter så sykt masse inspirasjon fra deg! jeg lurer på om du kunne ha laget et innlegg om alle favoritt tightsene dine? og så lurer jeg på hvilken str du har i den craft seamless tightsen, er så usikker på om jeg må ha xs eller s, og jeg tror jeg har ca samme str som deg når du er off season. lurer også på om du kan poste mer oppskrifter på feks lunsj /middag? skjønner det ikke er lett just nu når du er på diett, men når den er over :) jeg heier så vanvittig på deg, du er virker så herlig! :)
Kristina: Ååååh! Jeg skal så skrive det ned babe! tusen takk! Jeg gleder meg til dietten er over for da kan jeg være mer kreativ med maten igjen så da blir det mer kosthold og oppskrifter i bildet! <3 I craft seamless har jeg str. small :)

<3

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits