Noen kjappe..

  • 06.09.2017 kl. 12:53

Favorittmåltid på diett: Oh! Tough one! Det står mellom frokostgrøten min med peanøttsmør og riskaker med kyllingpålegg og stekt egg. NAM! 

Kosemat utenom diett: Oh lord! ALT.. haha, neida.. Elsker gratinerte ting som nachos i ovnen da. Eller lasagne med hvitløksbrød. Yum! Alt med smelta ost!!♥

Beste sang for tiden: Jesper Jenset - High.. Ah.. den stemmens hans! Sykt bra sang..

Favorittsted: På trening.. haha.. ja, det er faktisk sant. Elsker gymmen!

Beste bøkene jeg har lest: Heksemesteren serien fra Margit Sandemo. Leste ut en bok om dagen ish!! Jeg elsker alt som er overnaturlig og mystisk.

Favorittfilm: Man On Fire. Sykt bra og ekstremt fin!

Beste serie: Hannibal. Har dere sett den? Den er helt sjuk!!!! Og noe så spennende, psycho og brainfuck skal man lete lenge etter.

Favorittfarge: Armygrønt, men nå på høsten er jeg sykt glad i okergult/sennepsgult og plommefarger også (ellers går det som regel i sort, hvitt og grått ja..

Favorittlukt: Typ pizzerialukt hvor du lukter bunnen som blir stekt i pizzaovnen.. mmm!!

Beste årstid: Høst♥

Celebrity crush: Ragnar Lothbrok. Haha.. Må nok dele han med noen millioner andre ja. 

Favorittegenskaper hos andre: At de er åpne og inkluderende, positive og gir av seg selv.

Favorittegenskaper: Spre positiv energi rundt meg og humoren min.. Selvom jeg ofte er den som ler mest av meg sjæl. Haha!

Ikke fullt så gode egenskaper: Tålmodighet = 0 og heftig roadrage. Så Christine + Trafikk = krisetilstander i bilen

Det som gjør meg mest glad: God energi! Å se andre rundt meg lykkes, å lykkes selv, god stemning og good vibes♥ 

Ting jeg misliker: Diare :P , smålige mennesker som ikke unner andre suksess og trashtalkers. 

Beste barndomsminne: Når jeg fikk barbiebåt til jul når jeg var typ 6-7 år! Den hadde tilogmed pool babes... hæ.. DET var rått det..

Første kyss: Det var på barneskolen i 5 klasse og det var faktisk.. Tada... KIM ;) ♥

Beste brus: Cola zero og mountain dew sugarfree

Favorittdrink: White russian! M-M! Den er laget på vodka, kahlua (kaffelikør), kremfløte og isbiter godt ristet sammen. Kan dere tenke dere selv hvor sjokomelk den smaker ;) Try it etter et bedre måltid på restaurant. Max kos♥ (NB! ikke en drink man bestiller 10 stk av på byen..haha..da tror jeg du endermed å rope på elgen, når jeg tenker meg om har jeg vel gjort det sjæl ;P )

Største drøm: Å forandre livet til noen livsstilsmessig totalt. Vært trener/coach på slankekrigen for eksempel! Hjulpet noen med å gå ned 50 kg typ♥

Ting jeg ikke kan leve uten: Dere og mine nærmeste!♥ Hihi.. Og pågangsmotet mitt, men mer materielt så kan jeg ikke leve uten bil! Gud bedre! IKKE fan av kollektiv transport. Og SKOHORN!!! Elsker skohornet mitt! Halleluja for å aldri knyte skolisser!


X: 1 Ting DU ikke kan leve uten?

14 Kommentarer

Anonym

06.09.2017 kl. 13:35
Hvor høy er du? :)
Anonym: 1,67 ;)

Mari

06.09.2017 kl. 14:01
hahahah ågud jeg ler altså! du er så herlig, døde litt av favorittlukten! snakk om å være matglad hihi!
Mari: Menneh.. am i right?? :D hihi!

Victoria Larsen

06.09.2017 kl. 14:28
Veldig flotte svar! Du er virkelig herlig og utrolig inspirerende :-)
Victoria Larsen: <3 Takk søta!

Silje

06.09.2017 kl. 15:22
Slenger meg på kommentaren med at du er hærlig og inspirerende <3 Blir alltid glad av å lese på bloggen din, og du har lært meg så mye med trening og kosthold + at du virker som en ekte og god jente :-) Bloggverden trenger flere som deg!! Ha en nydelig dag :-)
Silje: Å herreud så koslig! dere er alle så søte og gode med meg! Tusen takk for at jeg får lov til å bli med i hverdagen deres og spre litt treningsglede <3

Anne

06.09.2017 kl. 17:52
Assa du er bare så sinnsykt rå at jeg får ikke sagt d nok! Lo litt av dagens innlegg 😆 Du er fantastisk underholdende og inspirerende! Du gir meg så mye i hverdagen ❤❤❤ Instagrammen og bloggen din er guilty pleasure hver kveld før jeg tar natta! Må bare oppdateres på Christine's univers! 😊 Never stop being you babe!!! 🙏🙌 Det har vært såååå spennende å følge deg det siste året, og jeg gleder meg til å lese og se bildene du legger ut hver dag! Du står på og jobber og det vises både på deg og på effekten du har på andre 💪💪😄 Jeg har bare så mye love for deg! ❤❤ Heia deg og girl power! ✌👊💪😘😘
Anne: Tusen takk!!! Hihi! Blir så lykkelig av slike kommentarer du aner ikke. For noen ganger tenker jeg jo bare.. herregud så sjuk i huet jeg er:P Haha! Det er godt galskapen settes pris på <3

Stooooort smask på deg!!! <3

Anonym

07.09.2017 kl. 07:35
Veldig gode svar. Er også glad i mat med smeltet ost, og har fått litt skryt av nachosen min. Kan ikke leve uten samboeren min og trening :)
Anonym: Åh.. smelta ost is life! <3

Lisa

07.09.2017 kl. 10:19
Ååå, så moro med sånn type innlegg :D Kjenner meg igjen i mye av svarene dine ass! hahah, roadrange sjæl.

Jeg kunne ikke levd uten familien min <3 muligheten til å trene og sjokolade er også nødvendig for at jeg er mennesket. Jeg blir sint hvis jeg ikke får min daglige dose sjokolade til kaffien eller teen min (eller hvis jeg er sulten haha da burde ingen snakke til meg) og hater livet når jeg er syk. Alt jeg jeg lissom får tid til å fokusere på når jeg ikke kan trene (pga syk eller skade) har jeg NULL motivasjon til å gjøre. Trenger å trene for å fungere haha. <3 <3 <3
Lisa: omg hangry ja! den har jeg å.. og sulten + trafikk og også livsfarlig! haha!!

Og ja.. sjokkis! <3 :D

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits