Shit happens..

  • 04.09.2017 kl. 14:54

//Sponset Innhold//

Ja seriøst! Jeg holdt på å drite på meg i Sandefjord, bokstavelig talt! Som dere kanskje fikk med dere på min svært lite beskjedne snapchat i helgen så fikk jeg en slags matforgiftning fra noe dårlig kjøtt jeg spiste på Lørdag ettermiddag og endte med å sitte 4 ganger på do med typ omgangsyken minus oppkast før vi skulle til coach line og drikke vin og spise riskaker kvelden før konkurranse. Til og med på vei bort fra vårt hotell til Line sitt, som er 10 minutter å gå måtte jeg be Lena ta vinen og veska mi fordi jeg møtte seriøst løpe inn i resepsjonen og finne nærmeste do og det var ikke 1 sekund for tidlig for jeg var faktisk nummeret fra å drite meg ut, for real. HELT JÆVLI!! 

Så når jeg våknet opp i går var kroppen min HELT skrøpelig og jeg var ikke i form. Jeg følte meg syk, svak og hadde null energi. Magemusklene mine var borte og jeg var helt vannete i huden. For det som skjer med kroppen når slike ting skjer er at siden det meste av min væske og mineraler i kroppen hadde forsvunnet med dobesøk begynner kroppen å kompensere og jobbe for å normalisere så huden blir vannete og lite samarbeidsvillig mht en fitnesskonkurranse for å si det mildt. Jeg var så sykt frustrert og felte noen tårer før jeg sendte Line en panikkmelding. Jeg sa også at om formen er slik senere på dagen så går jeg faktisk ikke på scenen... No way!

Line kom seg til hotellet mitt og støttet meg, hjalp meg og fortalte meg at jeg skulle spise en STOR porsjon havregrøt med salt, spise 1 egg og drikke vann + slappe av og la maten synke før jeg gjorde noe som helst annet. Jeg måtte få i meg god næring!! Og det er ikke særlig kult når man har planagt morningen mht tidsbruk på sminke hår og det å pakke saker og komme seg avgårde, sjekke ut fra hotell osv. Så bare der ble jeg jo ganske stressa.

I tillegg så hadde hotellet mitt 5 korn frokostblanding, men ikke ren havregryn så da måtte jeg ut å finne søndagsåpen kiwi i tillegg. Bah! FOR en marerittstart på konkurransemorning ass! Jeg var så frustrert at dere aner ikke.. 

Lena som jeg bodde på rom med var en ENORM støtte for meg og hjalp meg med humøret så hun reddet mye av morningen min ved å hjelpe meg med å roe meg litt ned+ at hun hjalp meg med å organisere å pakke tingene mine rett før vi skulle dra mens jeg sminket meg ferdig! MWAH til Lena!! DU ER GULLJENTA MI ASS! She get´s me og vi bare er sykt synkroniserte + at hun er punktlig og har full oversikt på ting så hun completes me med det uten å stresse meg♥ For er det noe man ikke orker i konkurranse tider så er det stress! Det kan ødelegge formen bare det! Fitness ass.. hihi.. crazy!

PS! Hun tok 2 plassen i sin klasse!! VEL FORTJENT!!! ♥

Jeg og Lena kom oss på Hjertnes kulturhus og fikk sprayet oss med lag nr 2 og jeg fikk hjelp av ei fra Kaliber gym med håret. Hun rettet alt sammen mens jeg fikk slappet av og jeg er EVIG takknemlig for det! Hun er bare så skjønn den jenta! Tusen takk J♥ Jeg gruet meg så til å gå på scenen fordi formen min ikke var på plass, jeg eide ikke energi og var helt fjern. Line spurte meg backstage om jeg var tilstede for hu tok et bilde av meg hvor det så ut som jeg var far out for å si det sånn og da fikk jeg TIDENES riskake med peanøttsmør og nutella på med havsalt på toppen! OMG det var bursdag og juelaften på et ass! Jeg er ikke den jenta som elsker å være på scenen, men fake it til you make it. Jeg føler meg så klein og rar, og på en måte føles det som jeg ikke passer inn. Kan ikke forklare det, men jeg trives best på gymmen jeg. Hihi..

Jeg ble hvertfall sinnsykt fornøyd med scenlook´en og er fornøyd med en 3 plass i årets første konkurranse! Og bikinien min er jeg bare IN LOVE WITH og sammen med sminke og hår ble det kjempe bra! Fargen på bikinien er helt magisk og jeg følte meg som en prinsesse! Bikinien er sponset av http://www.bikinisbyfreydis.com og extensions har jeg betalt for selv, men frisøren min Siri fra https://www.labonita.no har klippet og farget meg så alt er on fleek som en sponset behandling♥

Gårsdagens cheatmeal etter konk bestod av: bittelitt sjokkis med en gang jeg kom av scenen for den endte jeg opp med å dele + en barebells proteinbar, et hjemmelaget rundtstykke som Lena hadde lagd med smør og brunost (det var faktisk det beste av ALT jeg spiste i går så jeg har bestilt det til etter NM også. Haha!), en barebells til, en big ass burger med ost, bacon og jalapenos + fries, garlic bread delux med mozarella, litt nachos og ben & jerrys på vei hjem i bilen. OMG! Jeg trodde jeg skulle dævve når jeg kom hjem! Magen sprengte!

Nå skal jeg snart skifte til treningstøy og litt senere komme meg inn til Oslo for jeg har en treningsdate med verdens beste Lena! 2 uker igjen til NM så det er bare å komme tilbake til rutiner og gjett om jeg koste meg med diettfrokosten min da! ELSK! Den hadde jeg savnet faktisk. Oppskrift HER!

OG DERE!!! TUSEN TUSEN MILLIONER TAKK FOR ALLE TANKER, KOMMENTARER, MELDINGER OG TAGS♥ FY FAEN, for en gjeng jeg har rundt meg! Jeg er så glad i dere og dere er virkelig min store motivasjon og tusen takk for at for at jeg får være med i deres hverdag og jeg håper dere liker å få et innblikk i min. Selvom jeg har null filter, oppfører meg og snakker som en sjømann noen ganger! Haha♥ Tusen takk babes!!


//Sponset Innhold//

24 Kommentarer

Lene Beate

04.09.2017 kl. 15:27
Du STRÅLTE på scena frøken! Sykt godt jobbet, og spesielt med tanke på all dritten du måtte igjennom først (bokstavlig talt, hehehe)! Jeg heier på deg! :-D Ble så motivert av dere alle i går, at jeg vurderer sterkt å bli med i gamet! Ha en nydelig dag snuppa <3
Lene Beate: tuuuusen takk vakre! <3 Haha, ja ass! Så sykt bokstavelig å! :P

Synes absolutt du skal kjøre på med den fysikken din :D

Ruth

04.09.2017 kl. 15:44
Så velfortjent med 3.plass! Masse lykke til i NM, det nailer du!
Ruth: <3 Tusen takk!!

Heidi Tindvik

04.09.2017 kl. 16:03
Du strålte på scenen, helt nydelig, var så gøy å se <3 Imponert over innsatsen din med den oppladningen. Heia deg, bare to uker til neste konkurranse <3
Heidi Tindvik: Tusen takk H <3 så koslig å høre <3

Anonym

04.09.2017 kl. 16:06
Utrolig bra jobba med 3. plass. Du kommer til å klare det innmari bra om 2 uker også. Stå på! Nydelig bikini, syk flott farge.
Anonym: Tusen takk! Er sykt spent på helgen!!! :D

04.09.2017 kl. 16:18
Gratulerer med 3.plass!

Elsker at du har 0- filter og forteller alt!
Anonym: Hahaha Det er godt å høre <3

Madelen Jensen

04.09.2017 kl. 16:27
Du har gjort en helt fantastisk jobb, og du ser helt AMAZING ut! Klapp deg selv på skuldra, og vær stolt av alt du får til!
Madelen Jensen: Tusen tusen takk! Så søt du er <3

Karina

04.09.2017 kl. 16:32
Du strålte på scenen 😍 Og for en helt nydelig bikini 😍🙏🏼 Du er rå og ser helt smashing ut 👏🏼
Karina: Tusen takk! <3 <3 <3

Andrea

04.09.2017 kl. 17:02
Gratulerer med 3.plassen !! :))
Andrea:<3 <3 <3

Silje

04.09.2017 kl. 21:29
Herregud du var helt nydelig på scena :-) Gratulerer så mye med 3.plassen til tross for ett rævva døgn i forkant!!
Silje: Tuuuusen takk <3 Hihi..

Lisa

04.09.2017 kl. 22:58
Bra jobba altså, BABE!!😍😘💖 Jeg er lissom så glad i deg, selv om jeg ikke kjenner kjenner deg, skjønner du hva jeg mener? Da du la på snap at hotellet ikke hadde vanlig havregryn, og at du måtte lete etter søndagsåpen butikk, ble jeg så lei meg på dine vegne. Litt sint også haha, og kunne ønske jeg kunne skaffa havregryn til deg asap lissom. Også ble jeg såå glad da du gikk med grynet undet armen😂👌🙏

Jeg synes du eeer så pen, og du bare naila den scenen og gjorde absolutt det beste ut av det. pallplass er jo sabla innafor altså. Såå stolt av deg😍 jeg er sikker på at du er knallhard i hode selv om ting skjer. Du har en coach som virker skikkelig flink, og virker som hun kan si de rette tingene til rett tid👌 Bøyer meg i hatten for deg ass, og igjen masse lykke til videre💖💖💖
Lisa: Åååh! Du er herlig da frøken! <3 herregud så fint skrevet!! Hihi.. dere er jo med meg hele veien og på alt! Litt dårlige uptdates på snap de siste dagene da fordi det ikke har skjedd noenting og jeg er redd for å spamme med valp. Hihi..

Setter enormt stor pris på kommentarene dine Lisa <3 Nå er det 6 dager til NM så denne uken blir spennende! :D

Ida

05.09.2017 kl. 11:42
Gratulerer med 3 plass :D Med det døgnet før da :O Den biknien var helt nydelig til deg! Så fine farger med det mørke håret og bikinien!
Ida: Tusen tusen takk ida <3 Er sykt fornøyd med bikinifragen ass! INSANE!! :D

Julian Liebeck

08.09.2017 kl. 13:58
Rå form! Stå på! :)
Julian Liebeck: Tusen tusen takk! :D <3

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits