Motivasjon - Min Egen Reise!

  • 17.08.2017 kl. 11:22

//Reklame for meg som PT//

Som noen av dere vet startet min treningsreise pga dyp kjærlighetssorg. Jeg var forlovet og jeg ble brutalt dumpet pga utroskap. Det er min histore og ingen kan ta det ifra meg selvom det er lenge siden. Grunnen til at jeg nevner det når jeg skriver om min reise er fordi det er en viktig del av den og jeg tror det er noe alle jenter (og kanskje gutter?) kan kjenne seg igjen i. For hvem har vel ikke hatt det slik da? Blir dumpa og begynner å trene for å føle seg bedre og se bedre ut. Jeg tror det er en sånn "greie" kanskje? 

Jeg var så langt nede at jeg ikke klarte å spise. Jeg var dritsulten, men når jeg puttet mat i munnen min så bare vokse det og jeg klarte ikke fysisk å svelge det. Jeg har helt ærlig aldri opplevd liknende. Jeg har ALDRI slitt med noe form for spiseforstyrrelser (bortsett fra at jeg er en binge-eater ;P) så dette var helt ukjent for meg. Jeg har alltid vært glad i mat, men 2-3 uker etter det skjedde så levde jeg på røyk, pepsi max og 2 (!!!) skyr. Jeg raste ned i vekt og jeg ble et skjelett. Folk rundt meg ble DRIT bekymret og gjorde alt for at jeg skulle spise, lagde favorittmaten min, prøvde å ta meg med ut å spise, men jeg ville bare være hjemme og aldri gå ut døra ever. Jeg gråt meg ihjæl og hadde helt ærlig ikke lyst til å leve lenger. Jeg har aldri noensinne vært så deprimert noen gang. Jeg var beyond kjellern for å si det sånn.

Men så begynte jeg å trene etter snakk med ei god venninne og mamma dro meg med for å få meg ut av huset. Det startet med body pump timer på fresh fitness også møtte jeg Kim som faktisk er en barndomsvenn av meg og vi begynte å trene styrke sammen og han hjalp meg veldig mye med styrketreningen og jeg digga det mer og mer. Jeg tenkte til slutt at jeg skulle ta kontakt med strongbody.no for å få profesjonell hjelp så jeg slapp å "kaste bort" tiden på trening uten å få resultatene jeg ville ha, for jeg VILLE noe. Jeg visste ikke helt hva, men jeg ville bli sterk, vokse og utvikle meg. Så begynte tanken om bikinifitness og poppe opp så jeg og Kim dro på NM for jeg ville se. 

Jeg husker jeg ble så fascinert av kroppene på scenen og jeg synes det var SÅ kult med jenter som hadde muskler og så "hardcore" ut. For selvom bikinifitness jentene er de "minste" når det kommer til fitness så var de så "store" i mine små øyne. Anyway.. Jeg husker jeg sa "JEG KAN ALDRI BLI SOM DE" det var bare absolutt ikke mulig i mine øyne for de var så "uvirkelige" og for meg som alltid egentlig hadde vært en sofagris som likte å kose meg med godis og god mat hver dag i tillegg til at det ble en del alkohol i helgene så var det så langt ifra virkeligheten som overhode mulig. De var "umenneskelige" i mine øyne. En annen liga med jenter hvor jeg absolutt ikke hørte hjemme og aldri kunne ta en del av.

Så fikk jeg strongbody planen min og fikk bygget opp grunnstyrken min. Jeg gikk fra å trene 5-6 ganger med "godt og blanda" i uken til 3 fullkroppsøkter og det gav meg bedre resultater enn jeg hadde fått selv på et halvt år. Hehe.. Så noen ganger er less, more så lenge det er riktig oppskrift. Jeg trente det programmet i 3 mnd ca før jeg stagnerte gikk over på noe nytt jeg selv hadde satt sammen ut ifra det jeg hadde lært og lest om på nett. For jeg husker Coach Line sa til meg når jeg nevnte bikinifitness at mitt fokus videre skulle være å spise sunt og bygge mer muskler. Jeg ble en målrettet jævel! Fordi jeg så fremgangen jeg hadde med strongbody planen min hadde jeg tro på at min kropp også kunne forandre seg. 

Jeg trente HARDT, TUNGT og 5 ganger i uken fra det stadiet og det gav meg da kjempe resultater fordi jeg hadde blitt mer "gjennomtrent" med det første programmet mitt. Så nå kunne jeg trene mer detaljert og jeg koste meg skikkelig på trening! Jeg hadde progresjon og ble sterkere. Jeg så endringer på kroppen min. Ikke hver uke, hver mnd, men jevnt over. Jeg tok progresjonsbilder og brukte instagram som motivasjon og for å dokumentere litt det jeg drev med i tillegg til bloggen da♥ Også møtte jeg etterhvert Coach Line og Maria og de godkjente meg som fitnessutøver for Kaliber FKK. Jeg bestemte meg fra starten av jeg SKULLE inn i Kaliber for det er eliten. Noe annet var ikke noe alternativ.

Det at jeg nå er en av de jentene som jeg så på scenen som jeg "aldri kunne bli" betyr kun 1 ting! ALDRi→Slutt å drømme! ALDRI→Slutt å kjemp for det du vil ha! ALDRI→Gi opp og ALDRI→La noen eller deg selv sette grenser for hva DU kan får til med ditt liv! Ikke vær redd for å følge drømmen, selvom det virker urealistisk, uoppnåelig eller umulig så er det faktisk ikke det. Du må bare være villig til å satse og være målrettet, viljesterk og tåle både medgang og motgang. For så lenge du ikke gir deg. Så kommer du akkurat hvor langt du vil med dine drømmer♥

Og når jeg ser tilbake på denne syke reisen jeg har hatt på denne korte tiden så er det helt sinnsykt. Trening er bedre enn lykkepiller♥ Jeg er et nytt menneske og jeg er sterkere både psykisk og fysisk. Jeg er trygg på meg selv fordi jeg gjør det jeg elsker og brenner for hver eneste dag og ingenting gir meg mer mestringsfølelse enn det. Jeg er så takknemlig for alle dere der ute som støtter meg og det jeg driver med hver dag♥ Og ikke minst takknemlig for at jeg har mulighet til å jobbe fulltid som Coach hos Strongbody.no og at jeg nå kan være med å forandre andre sine liv på samme måte som mitt eget ble forandret og det er mye takket være dere♥

→ Hvis du ble du nysgjerrig på coaching så send meg gjerne en uforpliktende mail på→ christine@strongbody.no Du trenger kun å skrive "jeg er nysgjerrig" så sender jeg info om hvordan det er lagt opp. Det er ikke skummelt i det hele tatt, jeg biter ikke jeg lover. Og det er vanlig husmannskost og ikke noe ekstremt vi driver med når det kommer til matplaner og man skal heller ikke løpe seg ihjæl hver dag eller trene 6 ganger i uken for å få resultater bare så det er sagt♥ Planen tilpasses deg, dine mål, ønsker og kapasitet♥

Instagram: HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS


//Reklame for megselv som PT//

12 Kommentarer

Astrid

17.08.2017 kl. 12:07
Hva er grunnen til at du har fortsatt med bikinifitness fremfor å prøve noe nytt, som f.eks bodyfitness? :) Er det bare mengden muskler som skiller de to klassene? Kan man må for mye muskler for bikinifitness?
Astrid: Jeg er for spe i overkroppen for å kunne stille i body desverre, men det er drømmen! Jeg må nok trene i 3-4 år til for å komme dit! Men jeg jobber på ;)

Ja, man kan bli dømt ned om det er for mye muskler på feil sted i bikini. Man skal liksom passe inn i malen ;P Fælt, men sånn er det!

Marie-Madelen Bekken

17.08.2017 kl. 12:10
Ehhh WOW!!!!!
Marie: <3 <3 <3

S

17.08.2017 kl. 19:30
Du er utrolig flott! Kan jeg spørre hvilken str du har i reebok tightsen?:)
S: Tuuuusen takk <3 Jeg har XS :)

N

18.08.2017 kl. 07:22
du er så flott!❤ stå på Christine, du er en stor motivasjon for andre!

også lurer jeg på om du kan legge ut litt mer innkjøp og sånt? er så spennende å se hva du kjøper av sneakers, klær og treningsklær for å få inspirasjon!
N: Tusen tusen takk <3

Ja, det kan jeg absolutt gjøre. Jeg føler dere ikke vil se sånt, men jeg vil jo blogge om litt annet enn kropp og trening. Hihi <3

Heidi Tindvik

18.08.2017 kl. 08:18
Fineste sterke Christine, både inni og utapå <3 Takk for at du deler! Jeg er imponert og inspirert. Heia deg <3 #whoruntheworldgirls <3
Heidi Tindvik: Tuuuusen takk Heidi <3 Du er så søt og god mot meg <3 Det betyr så masse!!

Stine Sophie Lundsrud

18.08.2017 kl. 11:33
Du ser fantastisk ut :D Ønsker deg en strålende dag :)
Stine Sophie Lundsrud: Tusen tusen takk frøken <3

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits