Diettbitching og weekend update..

  • 14.08.2017 kl. 12:47

Oh LORD! Endelig hjemme fra Trondheim! I går satt vi i kø i typ 1 time pluss at det ble masse andre forsinkelser på vei hjem så jeg var ikke hjemme før typ klokken 23. Det var rimelig sent og alt jeg skulle gjøre i går kveld falt bort og ble utsatt til i dag. Men i dag er jeg så SYKT klar for ny uke for jeg våknet opp i kanonform og energien er GOD.. Halleluja! 

Denne helgen så dro jeg, Lena og Fredrikke til Trondheim sammen og jeg har STORKOST meg som en liten unge. For det er så deilig å ikke være "alene" om å være på diett og i konkurranse oppkjøring. Man kan lufte tanker, frustrasjoner og følelser som de rundt meg som ikke skal konkurrere eller driver med fitness IKKE trenger høre for å si det sånn. For man blir litt smårar og det er ting jeg snakker med mine team mates om som jeg aldri ville luftet til noen andre rett og slett fordi det er problemstillinger ingen kan sette seg inn i med mindre de er i samme båt. Så det å ha et godt team i ryggen er alpha omega. For slike tanker  og følelser må ut. Og team Kaliber er GULL! Jeg er så stolt og glad i jentene mine og teamet mitt♥ #GoodVibesOnly

Det skal sies at 3 dietthuer på tur har vært både litt utfordrende, hysterisk morsomt og super koslig. For ja, det har vært litt bitching og krasse kommentarer, men vi tåler det. Hehe.. Vi har ulike rutiner på ting og det å få alt til å klaffe er ikke alltid like lett. For man får litt sånn "først megsjæl så megsjæl" så nære konkurranse. Det går jo litt i "min mat, min trening, min prestasjon og min kropp" for de fleste. Jeg prøver å ikke være for selvopptatt i nærheten av andre og ha samtaler som ikke bare handler om meg og min reise men heller være interessert i hva de andre tenker, mener og hvordan de har det. Vi har vært flinke til å løfte hverandre opp fremfor å rive hverandre ned♥ Så denne helgen har vært balsam for sjelen, selv med noen bitchy utfordringer. 

Siden formen var on point i dag tidlig så måtte jeg bare veie meg selvom jeg har måledag i morgen. Jeg veier eller måler meg egentlig ALDRI før måledagen min på Tirsdager rett og slett fordi målene mine kan ha forandret seg til i morgen. Hehe.. Plutselig kan jeg ha gått opp igjen til i morgen fordi kroppen ikke alltid er like logisk, og det er en kjip nedtur å få, men i dag klarte jeg bare ikke dy meg og jeg har faen meg mistet 1,3 kg siden forrige Tirsdag! Det er beyond happiness og noe jeg trengte nå som det har stagnert litt hos meg de siste ukene føler jeg. Og jeg har kjent litt på den å ikke ha nok tid til å komme i sceneform. NB! HUSK JENTER!!! Jeg er på en konkurranse diett og dette er ikke noe man skal hige etter "in real life". Og mye av vekten er jo vann. Det er ikke 1,3 kg fett altså! 

Jeg hadde også formsjekk i går med både Gunnar og Line som begge er sjefene mine og kollegaene mine♥ Line er jo Coachen min og Gunnar er Coach han også. Jeg var ganske redd for å møte Gunnar når det kom til formsjekken nettopp fordi jeg har vært nervøs for at jeg ikke rekker å bli i 110% form til konk, men jeg fikk supre tilbakemeldinger så nå kan jeg senke skuldrene og nye prosessen de neste ukene før 1 konkurranse i Sandefjord første helg i September. 

Jeg har også fått et kalorikutt og jeg har nå gått litt lavere på matmengden enn det jeg var i fjor mot NM. Men det er ene og alene min egen skyld siden jeg var så treg med å starte på diett i år, kontra i fjor. Så shame on me. Haha.. Men jeg spiser fortsatt ikke lite synes jeg så jeg koser meg foreløpig uten å føle meg sulten♥

Dette er en del av gamet og en del av reisen mot scenen og hver dag er spennende og morsom fordi formen min sakte men sikkert spisser seg. Det er så spennende å gå gjennom denne prosessen en gang til og jeg er mega spent på årets sluttresultat i år kontra i fjor. Og det er tross alt kun 2 uker til "peak week" (uken før konk) hvor rutiner og ting endres IGJEN for å få siste finish på formen så dette fikser jeg. Jeg elsker denne livsstilen og dette er virkelig noe som gjør meg glad og gir meg mestringsfølelse på et helt sinnsykt nivå! Les forresten mer om fjorårets peakweek i eget innlegg HER! 

I dag er det en fullkroppsøkt som står på menyen og kardio! For nå må jeg steppe up kardiogamet for å få siste finish bra! Har gått turer ca annenhver dag de siste ukene, men jeg må nå få gjort det hver dag. Så wish me luck. Kun noen få uker igjen til Sandefjord Open 2017! (Og når jeg skulle skrive 2017 nå så måtte jeg faktisk spørre om det var 2017 eller 2018 såeeeeh.. Brain = gone? Hahaha) 

Anyway! GOD MANDAG alle sammen♥ Jeg håper dere får en nydelig start på uken og en fantastisk dag♥

11 Kommentarer

Victoria Larsen

14.08.2017 kl. 15:01
flott innlegg :-)
Victoria Larsen: <3

Caritha

14.08.2017 kl. 16:07
Høres ut som ei veldig bra helg, og innholdsrik. Har vært på min første dag som lærer i dag (er planleggingsuke), og mye å sette seg inn i og mye som skal på plass. Men regner med det går bedre etter hvert. GOOOOD MANDAG :)
Caritha: Åh, så gøy! håper du koste deg og at du fikk en fin dag 1 <3 Masse lykke til videre :))

Gunnhild

14.08.2017 kl. 20:36
Skjønner godt at du nyter det å være sammen med andre med samme mål! Herregud jeg skulle gitt mye for å ha noen rundt meg som jobber med det samme som jeg gjør nå. Det er jo ikke rettet mot konkurranse, bare for min egen del, men hadde vert godt å ha noen å prate diett og sånn med!

1.3kg er jo faktisk helt sinnsykt når du er såppas tynn som du er nå, selv om det er mye vann! Har gått ned 0.3 siste uka liksom, hahah..

Lykke til med de tre siste ukene mot konkurranse! Heier på deg!
Gunnhild: Ja, det er helt sinnsykt digg! Man kan snakke veldig fritt og ikke holde noe tilbake <3 Det trengs for en filterløs jævel som meg. Hehe..

Det er gode uker og dårlige uker så jeg setter enormt pris på de gode <3 Nå er det bare noen få uker igjen så satser og HÅPER på at ting går smooth nå! Det er IKKE rom for set backs så kryss fingrene for meg ;)

Mette

15.08.2017 kl. 06:43
Når du nevner cardio... jogger du eller bare går du? Eller hvordan fungerer det :)
Mette: Haha.. godt poeng! Nei, ikke noe jogging, så det kvalifiserer vel egentlig ikke å kalle det cardio ;) Men det er liksom litt sånn fellesbetegnelse innen fitnessmiljøet på det å gå på mølla eller det og generelt forbrenne kalorier. Haha.. Jeg powerwalker i 1 time jeg :)

Clean eller clen

15.08.2017 kl. 09:10
Clen er en fin ting når man ikke helt er i rute til konk ja

Nora

15.08.2017 kl. 21:58
hvor er skoene fra? sååå fine! hvilken størrelse bruker du i sko også?

hvilken størrelse har du i adidas jakken?
Nora: De er fra URBAN <3 Jeg bruker 38 og XS i adidasjakken ;) ELSKER den jakka da! Og sneakersene egentlig.. haha! ;)

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits