Selvskading og turtur..

  • 13.08.2017 kl. 09:06

//Sponset Innhold//

Som dere alle vet har jo jeg en en rimelig stor greie med mat, kaker og godteri. Jeg må ærlig innrømme at jeg er ganske slem mot meg selv i disse diett tider. Haha.. For det er ikke slik at jeg ikke liker maten jeg spiser i dag og min matplan er absolutt ikke kjip og jeg spiser heller ikke lite. Jeg koser meg med maten min og nyter reisen mot scenen dag for dag da det stadig skjer endringer med kroppen.

For det er som vi snakket opp på gymmen i går at fitness handler ikke om maten man IKKE kan spise. Fitness er så sykt mye mer enn det. Det er ALL treningen man gjør for å bygge en fysikk, spise god og sunn mat for å få resultater. Bygge og forme kroppen sin slik man ønsker. Det å pushe seg selv så hardt og gi alt for å få resultater. Det å ha en passion for trening og kroppsbygging rett og slett♥ For så å kutte slik at man sakte men sikkert kommer i en sceneform for å se den pakken man har jobbet beinhardt for over gjerne flere år. Det er en utrolig spennende prosess og man går beyond det som er "normalt" for å oppnå et visst resultat. Man må være sterk i hodet og det gir utrolig mestringsfølelse og komme i mål. Det er en livstil, det er en passion og jeg elsker det♥

Men for det matvraket jeg er så klarer ikke å la være å snoke på sånne sexy matkontoer på instagram. Haha.. Jeg må innrømme at det er litt tortur og jeg føler det er en form for selvskading å sitte å sikle på smeltende sjokoladefilmer, kakefilmer, pizzaer og smeltet ost i milevis pluss alt annet mums, men I LOVE IT. Det gir meg en helt syk indre glede å sitte å se på dette. Det er nesten en seksuell opplevelse. Haha! Matvrak much? Neiiiida! 

Så jeg tenkte jeg skulle dele mine topp 3 sinnsykt perverse matkontoer jeg følger:

↓ NR 1 - BUZZFEEDTASTY: 

BXgmunyH8CX
BVn9r1dhs6j
BFe1wP0HlRd
 
Og alt dette sitter jeg å ser på daglig og får nye favoritter og jeg gleder meg helt sykt til å kunne mumse på slik mat etter konkurransene i September og det å kunne kose seg på en Lørdag med mine beloved cheatdays. For ikke bare gir det meg STOR motivasjon til å trene hardt igjennom uken. Jeg elsker mat og det er en viktig del av mitt liv. Dere kan tro jeg skal raide Barcelona i slutten av September etter alle mulige spennende restauranter og dessertsjapper. Oh yes! Hvis jeg skal stille i konkurranse der nede blir jo halve ferien diett og halve uten og da skal de siste dagene nytes etter en GOD innsats denne sessongen♥ 
 
I can´t wait♥ Men først er det 110% fokus på å komme i en god konkurranseform og gjøre mitt beste på scenen! I dag er det poseringstrening på Kaliber med teamet, poseringstrener og coacher. Jeg skal få en formsjekk jeg kjenner jeg gruer meg litt til så wish me good luck♥
 
Tights HER! // Sportsbh HER! 

//Sponsett Innhold//

10 Kommentarer

Danian. Gutteblogger

13.08.2017 kl. 09:25
Lykke til med konkurransen. Vitket som dette yrke man grenger en god del psykisk styrke. Lykke til
Danian. Gutteblogger: Tusen tusen takk :D Ja, man må ha pågangsmot og viljestyrke ja!

Mari

13.08.2017 kl. 09:30
Du burde jo gjort 10k calorie challenge på YouTube kanalen din når du er i Barcelona! :D
Mari: Oh i will!!! Det står på planen ja! Hehe.. Og jeg gleder meg GREIT for å si det sånn ;) <3

Amanda

13.08.2017 kl. 13:10
MÅ du ha spons på hvert innlegg? du begynner å bli som de der som lager innlegg bare for å få fram sponsinga, skjedde med orginaliteten, du snakker om at du vil være åpen å ærlig, men du klarer jo ikke en uke engang uten å promotere diverse! jeg tror ikke du trenger å linke alt hele tiden.
Amanda: Er pliktet til å informere om det ja, og da jeg får mye spørsmål på instagram om hva slags klær jeg har så er det enkelt for meg å linke i innlegg så jeg kan henvise inn hit.

Jeg er da ikke mindre original, åpen eller ærlig fordi jeg slenge rmed en link til hvor klærne er fra. Det har ingenting å gjøre med meg som person. Det er informasjon jeg vil gi til de som lurer. Men siden du hang deg opp i det så droppet jeg det i dag vett ;)

Andrea

13.08.2017 kl. 16:42
Les ditt eget innlegg fra 31.01.2017
Andrea: JAAAA! :D <3 <3 <3 Hihih.. Søta!

14.08.2017 kl. 00:02
Hvor ofte/hvilke dager trener du de ulike muskelgruppene? (Du skriver at du trener fem dager i uka, hvilke dager trener du bein, rygg osv.)
Anonym: Trener 1 fullkropp og 2 overkropp og 2 bein :) <3

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits