Ukens NO filter - Gjesteinnlegg: Christine the fucktard!

  • 11.08.2017 kl. 09:10

Endelig helg og denne Fredagen har Fredrikke fått frie tøyler i ukens no filter innlegg. Haha! Jeg DØR, ler og gråter litt for jeg blir jo rørt da som den sippete personen jeg faktisk er♥ Her er det HELT KLART no filter og jeg har ikke redigert eller gjort noe med teksten hun har skrevet, jeg har heller ikke bedt henne om å skrive noe/ikke skrive noe så here you go:

→ "Christine, Christinesunivers, fucktard eller frøken freakshow. Dama gir seg selv stadig nye navn. Hvorvidt de to siste stemmer for være opp til dere å vurdere. Jeg har fått lov til å dele litt om mitt syn på Christine. Veldig stas, så hold dere fast. For hey, jeg ble jo som mange av dere også først ?kjent? med Christine først på sosiale medier. Det har seg riktignok sånn at vi lever i en verden hvor sosiale medier og virkeligheten kan være vidt forskjellig. Personer kan fremstå på en helt annen måte på sosiale medier enn hva virkeligheten tilsier. For er det egentlig så rart å ville skjule sine dårlige sider for å fremme de bedre? Nei! Vi er mennesker og de fleste av oss ønsker å vise seg fra sin beste side.

Etter å ha fulgt Christines reise mot scenen noen måneder på sosiale medier, skulle vi endelig møtes på NM. Må legge ved at de første møtene våre har vært i jobbsammenheng. På NM rakk jeg ikke å få et skikkelig inntrykk, ettersom det var full rulle. Senere da vi hadde en fotoshoot sammen fikk jeg endelig dannet meg et bilde. Ja, jeg er forresten foto- og ambassadøransvarlig i X-life, men hey, det var ikke meg vi skulle snakke om nå. Vi hadde snakket lenge sammen på forhånd. Jeg hadde til og med fått julegave av Christine. Da felte jeg forresten noen tårer! For hvor snilt er ikke det?!

Vi klaffet jo godt på sosiale medier, sendte en del mails og meldinger til hverandre, men likevel. Jeg var derfor ekstra spent på om vi ville klaffe like godt når vi hadde litt tid sammen etter fotoshooten. Resultatet sier vel seg selv. En ny friend match var alert! Det sa pang og vi ble sittende å prate i flere timer etter at de andre deltagerne på shooten hadde reist. For vet dere, Christine er like søt, inkluderende og sprudlende i virkeligheten som på sosiale medier. Hun er et omsorgsmenneske og unner andre lykke og suksess. Likevel er det alltid noen morsomheter som fester seg. Vi har tilbragt en del mer tid sammen i det siste, da vi er i samme team, Kaliber FKK. Fyrer derfor løs med noen åpenbare, men også kanskje nye funfacts om Christine! 

  • Jeg har ALDRI, nei selv ikke du mamma, møtt noen som ELSKER mat like høyt som Christine. Det er helt vilt og må oppleves. Hvem SNIFFER?! på smågodt og kaker i butikken PÅ diett? Det kaller jeg selvpining til de grader. 

  • Christine bruker MYE tid på å se på matfilmer. Kake, sjokolade og doughnuts. No words needed. Det klikker helt! Ofte avsluttes en setning i denne sammenhengen med ?oh, det er så digg at jeg kunne tatt tiss mot tiss med den kaka?.  Jepp, helt ville tilstander.

  • Når vi er inne på mat. Ikke møtt et menneske som promper like mye. Gassmaske anbefales som accessoirers dersom dere skal bruke mye tid i lag.

  • Christine drikker ikke vann?! Hallo... Vi snakker shitloads med Pepsi Max, Cola Zero og kaffe. Det er vel hennes måte å overleve på. Ganske sært spør du meg, og jeg er en ekte Pepsi Max elsker.

  • Hun synes selv at hun er ganske morsom, og det er i seg selv ganske morsomt. Hun ler seg skakk ihjel av ting hun sier og gjør. Ganske sjarmerende spør du meg! Når brillene kommer på, da er det forresten bare å søke dekning dersom du er hårsår eller ikke klarer et høyt lydnivå. Det k-l-i-k-k-e-r! Jeg digger det! 

  • Christine er egentlig et kaosmenneske, MEN leiligheten er on fleek. SHIT, der har hun stålkontroll. Når vi forresten er inne på kaos ellers i hverdagen, hun har skjerpet seg etter å ha fått en lynkurs i organisering av meg. Vi er litt som jing og jang, ganske ulike på mye, men likevel klaffer vi veldig godt. 

  • Hun elsker jobben sin så høyt at jeg er sikker på at hun kunne barbert bort alt håret dersom det stod mellom det og ikke kunne jobbe som coach. Det er inspirerende. For lite er vel kulere enn mennesker som brenner for noe. Christine BRENNER for å hjelpe andre og det rocker!

  • Ja, hun er like ærlig i virkeligheten som på sosiale medier. Du vet ALLTID hvor du har henne, det er priceless og vanvittig deilig. Her kommer ingen kompliment dersom hun ikke kan stå inne for det. Det er deilig, for da setter man ekstra pris på de komplimentene som kommer. 

  • Hun spør ALLE som hun vet har sett henne på sosiale medier når de møtes in real life om hun er lik i virkeligheten kun etter at de har pratet noen få minutter. Det er nemlig viktig for henne! Enda ikke hørt at du har møtt noen som ikke synes det, så du leverer det real deal både på blogg, Instagram og Snapchat Christine. 

Vil runde av med at jeg er stolt og takknemlig over å ha en så morsom, rå, hjelpsom, inkluderende, omsorgsfull, snill, ærlig og treningsglad venninne som Christine. Hun er unik og jeg liker henne selv om hun gasser meg med i sitt nærvær." ←

X: Noe du ikke allerede visste? Haha!

Altsååå.. Er det rart jeg blir rørt da?♥ Tusen takk Fredrikke for at du tok deg tid til å lage dette koslige, ekte og morsomme innlegget. Du er så herlig og jeg er så glad jeg har deg i livet mitt. Min sirkel er ikke stor og du er helt innerst og der skal du få være så lenge du vil♥ PS! Og den gassen er pga jeg spiser så mye syk søtningsmiddel mat på diett for å si det mildt, så jeg unnskylder meg selv litt der. Haha.. But still.. Det er sannheten!

I dag setter jeg, Fredrikke og Lena fra Team Kaliber snuta opp mot Trondheim for poseringstrening og formsjekk nest siste gang før første konkurranse! Før den tid må jeg trene overkropp, jobbe litt til, rette håret for jeg vaska det i går og jeg ser ut som et reir på huet, lage med meg dagens måltider OG pakke. Phew.. Siste liten? Neida.. Kaos? Jada.. Hehe..That´s me ;) Dere er vel med på snapchat? Hvis ikke legg meg til: CHRISUNIVERS

♥ Gooood Fredag fineste gjengen min ♥

2 Kommentarer

Caritha

17.08.2017 kl. 07:27
Fint å se at det jeg opplever av deg gjennom bloggen stemmer med virkeligheten :) Du er inspirerende, og det kommer også tydelig fram i innlegget!
Caritha: Tusen tusen takk <3 Det betyr en million å høre! :)

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits