Rumpa mi er syk..

  • 10.08.2017 kl. 11:29

//Sponset Innhold//

Kaosdagen i går da! Jeg fikk jo akutt innfall på at jeg skulle lage min første vlog og filmet frokost, på vei til trening osv. Og plutselig kommer jeg på at jeg hadde naprapat time klokken 13 fremfor 14 så jeg rakk 2 oppvarminger og pullups før jeg måtte løpe. Heldigvis er det i samme bygg da! Men det er så typisk meg og surrehuet mitt. Men jeg fortsatte vlog´en med hva jeg spiser i løpet av en dag da jeg fikk beskjed om at jeg skulle la musklene hvile etter behandling. Så jeg håper det blir bra og jeg skal begynne å redigere og gå over det jeg har filmet så fort jeg har tid♥

Jeg har aldri vært til hverken fysio, naprapat eller noe som helst av slike type behandlinger før noen gang så jeg visste ikke hva jeg skulle forvente. Det er det sykeste jeg har vært med på! Egentlig var jeg jo livredd for folk har sagt ting som "åh, det er så vondt, men det er godt etterpå da" så jeg gikk inn der og var forberedt på et smertehelvette med muskler i klem til høyre og venstre for ikke å glemme om knasing og knekking i ledd og skjellet. 

Men herregud.. Det gikk helt fint. Det var ikke en skummel opplevelse i det hele tatt og Naprapaten som tok meg imot var superchill og veldig flink. Han var ung og vi snakket samme språk, noe som er deilig for da var det rom for å kødde litt. Hehe.. Jeg hadde jo med meg Natalia som fikk tatt litt bilder så gudene veit hva han tenker om oss som fnisa og skravla innimellom knekkingen. Og måten jeg reagerte på knekking og knasing på var latter. Så jeg lo så tårene trilla for det var så sykt.

Grunnen til at jeg tok kontakt med Naprapat er fordi jeg har slitt med skuldre, lats og venstre rumpeballe. Haha.. Skuldrene og lats´en min er veldig anspente og jeg går ofte med hevet skuldre uten at jeg tenker på det. Det gjør at når jeg trener overkropp så tar nakken over mye av showet og når jeg da skal øve fitness poseringen min så ser jeg også anspent ut fordi jeg naturlig hever skuldrene. 

Når det kommer til den venstre rumpeballen min så får jeg dårlig kontakt med akkurat den fremfor høyre, og det hadde noe med ryggraden min å gjøre og alt dette hang sammen selvsagt, for det er venstre skulder og lats som også er trøblete. Når jeg trener bein/rumpe så får jeg alltid mye mer pump i høyresiden og jeg må jobbe så SYKT hardt med teknikk og konsentrere meg helt vilt for å få optimal kontakt med venstre så det skal fikses opp nå fremover da jeg skal til Tord som har het en gang i uken frem mot konkurranse også fortsetter jeg etter det også.

Jeg spurte om det var asymmetri på rumpemusklene og om den ene var større enn den andre, men det var det heldigvis ikke! Phew!! For symmetri er viktig i fitness! Så i går knakk han meg skikkelig opp i rygg, nakke, skuldre og tøyde ut rumpemuskelen min godt så jeg er spent på dagens bein/rumpeøkt♥

Og sjekk det nederste bildet! Haha! Jeg døøør! Jeg lo jo så jeg grein og ble klam i trynet mens han holdt på så ansiktet mitt satt igjen på den papirtingen man har ansiktet i. Jeg døde når jeg så det da. Og jeg fiksa meg ikke etter det så jeg så jo helt weird ut når jeg skulle fortsette vlog´ing når jeg kom hjem. Dør av meg selv. Det blir en veldig lite selvhøytidelig vlog med lite pynt på fasaden for å si det sånn♥

Nå skal jeg få i meg noe mat også blir det å jobbe litt før jeg gjør meg klar til dagens beinøkt! Skal dere trene i dag?

Tights HER! // Sportsbh HER!


//Sponset Innhold//

7 Kommentarer

Caritha

10.08.2017 kl. 12:29
Flott at det gikk så greit da. Spennende å høre om du merker noe forskjell etter hvert. Har kun vært hos fysioterapeut pga. kneskål som ikke ligger der den skal. I dag blir det sykkeltur på 1t 10min, med drøyt 7 km med sammenhengende oppoverbakke.
Caritha: Så flink du er <3 Litt sent svar her for Trondheimshelgen har vært kaos! :O

Håper det forbedrer seg etter et par behandlinger ja :)

Victoria Larsen

10.08.2017 kl. 14:37
Så bra det gikk greit! Håper det blir bedre for deg :)

Julie

10.08.2017 kl. 21:32
hahah, er det lov å si dietthumor? jeg dør litt av snappene dine hahaha! er selv på diett, og idag så var det en dame som skulle ha klorin, å jeg bare : HÆ? KRONEIS? :P
Julie: Hahah! Godt det ikke bare er meg ass! :D Åh, kroneiiiiis! Det er så digg! <3

Emilie berg hansen

11.08.2017 kl. 09:53
Sliter også med det samme når det gjelder rompa... nå skal ikke jeg stille i nå konkurranse eller trener mot det, men det er sykt irriterende å ikke få lik pump. Ekstra irriterende da gangsperra blir skeiv!. What liksom!! Har du noen tips til hva jeg kan gjøre? Skal til fysioterapaut neste uke for å få bort noen muskelknuter og anspenthet i skuldrene og nakken selv.. gå også anspent nesten hele tiden uten å tenke på det🙄

Missforstå meg rett, nesten godt å lese om noen som sliter med det samme. Kan kanskje finne løsning på det da :)

Ha en super dag og God Helg! ❤️
Emilie berg hansen: Det er sykt frustrerende! :O Bah!! Ta en time hos naprapat evt og nevn det for fysio så kanskje han/hun kan hjelpe. Kjør på med etbeinsøvelser som tvinger den siden til å jobbe selvstendig. Etbeins hip thrust, utfall og kickbacks typ :)

Ja, er jo greit å vite at man ikke er alene om det <3

Ha en super Mandag!

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits