Treningsøkt - Fokus rumpe og skuldre!

  • 09.08.2017 kl. 10:36

//Sponset Innhold//

Gårsdagen var så sinnsykt digg! Jeg stod opp og fikk unna en del jobb før jeg fikk 2 venninner på besøk for vi hadde avtalt å gå en tur♥ Det var digg vær og akkurat passe varmt. Vi spiste lunsj først og som dere kanskje så på snap så klarte Natalia å søle ut halve proteinpulverboksen min på gulvet her. Jeg døde. Jeg var på do da jeg hørte jentene hyle ut "Å nei!!" også lo de seg skakk ihjæl og ropte inn til meg "Christine, ikke kom ut hit ennå!" Haha.. Og jeg bareee... Wtf!

Trodde noen hadde knust et glass med blåbærsyltetøy eller noe jeg for det er jo krise, men så kommer jeg ut på kjøkkenet og ser at det er proteinpulver utover hele gulvet mitt og jeg ler meg jo ihjæl. No harm done liksom.. Jesus, det er mer der det kommer fra! Vi kom oss hvertfall ut på tur og det var sykt koslig med kvalitetstid til jentene mine nå i disse travle dager. Vi gikk i 3 timer og det var helt perfekt!

Jeg har jo treningsfri på Tirsdager fordi jeg har en fullkroppsøkt hver Mandag i tillegg til de 4 andre styrkeøktene mine. Og denne Mandagen satt jeg sammen min egen økt og den var god for å si det sånn! Sweet jesus jeg er støl i ræva! Og da må jeg jo selvfølgelig dele økten med dere... 

FULLKROPP - FOKUS BEIN / RUMPE / SKULDRE:

- Bakover utfall med stang på ryggen - 3 x 10 pr bein (her kan man bruke hantler om stang blir for tungt)
- Step up på kasse med hantler - 3 x 12
- Cable squats med bred beinstilling - 3 x 15
- Hantelroing - 3 x 12
- Arnold skulderpress - 3 x 10
- Upright row med hantler - 3 x 10
- Bicepcurl i kabel - 3 x 10
- Tricep pushdown I kabel - 3 x 12
- Kabelcrunch for mage eller en annen mageøvelse du liker 3 x maks

Dette økten MÅ dere bare teste for den var god! En perfekt fullkroppsøkt spør du meg og jeg var rimelig svett når jeg var ferdig, for ikke å snakke om pumpende muskler og en god følelse av å ha kjørt gjennom hele kroppen skikkelig. I dag er det overkroppsøkt på planen også skal jeg til Naprapat for første gang for å løsne opp i litt skulder/nakke problemer. Jeg gruer meg for smerteterskelen min er ganske lav. Haha.. 

Ha en super dag dere! Stort smask!♥

Instagram HER! 
Snapchat: CHRISUNIVERS

Sports bh HER! // Tights HER! // Genser bikbok // Sneakers gamle Nike Air

  


//Sponset Innhold//

4 Kommentarer

heidijeanettem

09.08.2017 kl. 10:59
Jeg skal teste denne økten! Motivasjonen for trening er liten, og jeg begynner på ny plan fra den 17. så frem til da bare leker for å holde treningsgleden oppe. Lykke til hos naprapat, jeg skal starte der igjen selv da jeg har problemer med nakke og rygg, hater hvert eneste øyeblikk der, men så er det så sabla deilig når jeg er ferdig! Ha en fin dag! :-D
heidijeanettem: Gjør det, den er kjempe god! :D Ja, da er det bare å holde ut og finne motivsjonen ;) Jeg synes naprapaten var overraskende "digg" eller hva jeg skal kalle det :) Endelig få løst opp i dette røkleverket av en kropp. Haha! ;)

Caritha

09.08.2017 kl. 12:41
Fint område du har tatt bilder av. Samboeren min mistet halvveis et glass med julesild utover gulvet i jula, og det var bra han reddet glasset, hvis ikke hadde det blitt en stor vask. Lukter "litt" også :)

Deilig å ha en svett og god følelse etter trening. Lykke til hos naprapat. Best da man er ferdig.
Caritha: Oh noooo! SILD!!! Krise ass! Jeg hadde dødd! Heldigvisikke knust over alt da. Off!!

Tusen takk :D Det gikk kjempefint! <3

Skriv en ny kommentar

Christine Kamphaug - Treningsblogg - Online Coach og PT

Online PT og Coach - Strongbody.no. En treningsblogg full av tips til både trening og kosthold. Og ellers meg og mitt lille univers! En doughnut elskende fitness jente som fikk 4 Plass NM i Bikini Fitness Høsten 2016 som Debutant. Nysgjerrig på kostholdsplan og treningsprogram? Ta kontakt på christine@strongbody.no så sender jeg deg informasjon om hvordan coachingen min er lagt opp!

FollowFollow

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits